Výběr Singapore Slammers obhájil triumf v IPTL

11. 12. 2016, 13:32
Aktuality 42
IPTL - Vítězem 3. ročníku asijské exhibiční ligy IPTL se stal stejně jako loni výběr Singapore Slammers, za který nastupovala pětice Nick Kyrgios, Marcos Baghdatis, Marcelo Melo, Kiki Bertensová a Carlos Moya. Ve finále Slammers nedali šanci Indian Aces, které porazili suverénně 30-14.
Singapore Slammers

Singapore Slammers proklouzli do finále až na poslední chvíli, když včera porazili Japan Warriors, s nimiž vyhráli všech pět setů. A svou formu potvrdili i v dnešním finále.

V něm narazili stejně jako loni na Indian Aces a stejně jako před rokem je přehráli. Byť s nimi letos ve skupině prohráli všechny tři duely, vyvrcholení 3. ročníku jednoznačně ovládli. Slammers nezaváhali ani v jednom setu a zvítězili drtivě 30-14.

Úspěšnou finálovou jízdu odstartoval Carlos Moya, jenž v duelu legend porazil Marka Philippoussise a vyhrál poosmé v řadě. Svou formu pak potvrdila i Nizozemka Kiki Bertensová, která přehrála 6-3 Kristen Flipkensovou a zaznamenala sedmou výhru po sobě. 

O svém vítězství Slammers rozhodli v následných čtyřhrách, v nichž nastoupil Marcelo Melo s Bertensovou a poté s Nickem Kyrgiosem. Závěrečná výhra Marcose Baghdatise nad Felicianem Lópezem už jen udělala tečku za letošním ročníkem, který poznamenaly finanční problémy a s tím související neúčast řady hvězd.

• INTERNATIONAL PREMIER TENNIS LEAGUE 2016 •
Indie / Hyderabád, tv. povrch / hala
nedělní výsledky (11. 12. 2016)
• Finále •
Indian Aces - Singapore Slammers 14-30
Philippoussis - Moya 4-6
Flipkensová - Bertensová 3-6
Mirzaová/Bopanna(Dodig) - Bertensová/Melo 1-6
Dodig/López - Kyrgios/Melo 2-6
López - Baghdatis 4-6
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

42
Přidat komentář
Frick
https://youtu.be/oU_y-0CvaVI?t=18s
Reagovat
blixa
Mě je jí líto. Kdyby mohla, nikdy by se na štafetu nenominovala. Chtělo by to koupit nějakou Ukrajinku. Třeba tu co jela poslední úsek ;-)
Reagovat
VlS
To je těžký, asi bych na další štafetu nasadil Jessiku, ať se holka otlouká. Mě dneska Lucka zklamala izerným během, i když chápu, že ta deka po dvou trestnejch kolech musí bejt strašná, ale že bude pomalejší, než Evča ( i když naspeedovaná včerejší bednou)??. Asi by to Jess hůř nezajela a do dvou let bude pitřeba obnova týmu.
Reagovat
blixa
Jessika je letos dost bídná, já nevím. Evča teď běhá jako bůh, to se vůbec nedivím že Lucka byla pomalejší, navíc Lucka moc nemusí vyšší polohy.
Reagovat
Haitik
A nebo si vytáhnout zpátky do "áčka" Jitku.. Nebo ona je zraněná? I když, psychika taky není její nejlepší stránka..
Reagovat
VlS
To bych radši zkusil tu dorostenku, ale je fakt, že Lucka je na střídačku zralá :-(
Reagovat
Haitik
Nebo jí dát ještě jednu šanci.. :D Když jede Lucka sama za sebe, tak je to hodně kvalitní závodnice, jen tu štafetu nedává.. možná zkusit fakt jí dát na první úsek.. :-) Myslím, že loni nebo předloni, jak jezdila ve štafetě Jitka po Gábině, tak několikrát taky ustřelila celý závod a pak říkala, že jak jí Gábina vždy předala štafetu většinou v první trojce, že si na sebe ten tlak udělala ještě větší a bylo to v pr*eli.. Tak Lucka je myslím podobný případ.. Možná teda zkusit příště jí dát na první úsek.. Tam ten tlak by nemusel být tak velký
Reagovat
blixa
Chmmm, jenže ona je Markéta trošku něco jako Jitka, dobrá běžkyně ale zcela nevyzpytatelná střelkyně. Navíc nikdy nejela pod takovým tlakem. Další problém je čas, studuje na denním studiu a to se blbě kloubí se svěťákem.
Reagovat
blixa
Jitku Landovou ? Ta má něco jako únavový syndrom a je v péči lékařů, letos to na závodění moc nevypadá.
Reagovat
Haitik
Ahaa, tak to jsem nevěděl.. škoda, chudák holka.. :-/
Reagovat
VlS
Jess uvadá po prvním kole, ale štafeta je krátká
Reagovat
Frick
Jess jela úvod štafetu na MS místo Evči a zvládla to. Může jí to sedět - může jet ve vláčku a ne ve sprintu/vytrvaláku, kde musí za "svý". Navíc může mít i velkou osobní motivaci v podobě možnosti se dostat na bednu (k níž má v indv. daaaaaaleko), případně si vydělat i nějakou tu kačku.
Reagovat
blixa
Jenže loni jezdila poněkud lépe. Už je zveřejněná nominace na NMNM a Jessica se vrací do IBU Cupu. Místo ní je nominovaná Markéta, prý za odměnu ;-). Trochu to nechápu když holky můžou je v šesti ? Tedy aspoň myslím. V chlapech pak Adama a Tomáše vystřídá Lukáš Kristejn.
Reagovat
Frick
Tak ona Lucka je jedna z nejvyšších - 173 cm (ostatní holky jsou většinou pod 170 cm) a je i dost mnohutná - údajně 66kg... to je asi pak ve větších výškách porblém. Asi by jí nejvíce seděla zima a nižší poloha.
Reagovat
Frick
Ten ví, jak na to.

https://www.instagram.com/p/BMespO9AEmy/

Navíc Lucka má taky ideální tvarování, hehe....
Reagovat
kada.tom
jo, ten se s ničím zbytečně nese.. :-D
Reagovat
Frick
No ona i Denča bude, i podle kérky, trochu dračice, he he
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/CzZ1rpqWQAArZYF.jpg:large
Reagovat
kada.tom
nj, jenže Lucka to prostě totálně zazdila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Příště Lucku prostě na 1.úsek, Lucka letos nemá se střelbou nějak extra velké problémy, ale štafety ji bohužel psychicky totálně žerou. No teď hurá do Nového Města
Reagovat
Frick
když to ten Rybář nezkusí, tak nikdy nebude vědět....
Reagovat
EllNino
tyjo, teď jsi na to kápl...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm kdyby šla Lucka třeba jen na jedno kolo tak máme bronz no, příště dát Lucku na 1. úsek to se pak dá nahnat ale takhle už ne
Reagovat
EllNino
jak se to dá nahnat ?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Lucka po 1.úsek a Evča jela jak na 1. tak to holky stáhnou, Norky by to klidně taky stáhly jenže ony jsou všechny Norky příšerný střelkyně
Reagovat
smazaný uživatel
Charvátovou už nedávat, v každé štafětě jde na kolo... chudák Eva jede jak blázen a nic z toho
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě jede pomalu
Reagovat
EllNino
a koho teda ?
Reagovat
blixa
Štafetovej blok. Jak má zodpovědnost za jiný než za sebe, je to trága. Jinou čtvrtou ale nemáme, Jessika je letos spíš špatná. Snad Markéta Davidová, jenže ... to tak až příští rok, a navíc ona dělá školu kterou nemůže studovat dálkově, obrovskej problém pro World Cup.
Reagovat
EllNino
spíš jí vubec nesedla Pokljuka a do toho ten blok ze štafety .... paradoxně svou tragickou stojku zvládla skvěle, na to, v jakým musela bejt srabu po ležce ... ale běh mizerný
Reagovat
EllNino
je to hrozná škoda, protože teď Verča stahuje mocně a navíc dobře zastřílela
Reagovat
themimone
mocně? Z 1:40 na 1:20 není zas žádný extra zázrak....
Reagovat
EllNino
obrovská škoda ...
Reagovat
themimone
kvalitní úsek, ale slovo mocně značně přehnané, zvlášť v souvislosti s tím, že na Němky či Francouzky stáhla asi 3-4 vteřiny a to proti ní stály Hammerschmidt a Aymonier, což nejsou žádné top závodnice. Škoda to je z celkového pohledu, ale Verča žádnou extra parádu nepředvedla...
Reagovat
EllNino
mělo tam být Gabča
Reagovat
smazaný uživatel
kde?
Reagovat
themimone
psal jsi to v čase 15:13, to byla na trati Verča, jestli vlastníš křišťálovou kouli, tak to se omlouvám, tu nemám a já se bavím pouze tím, co se děje v reálném čase a do budoucnosti nevidím. Jinak teda mi nepřijde, že bych nějak dramaticky na tebe útočil, spíš jenom vyjasňuji situaci
Reagovat
EllNino
taky jsem to psal v čase kdy ukrajovala sekundy a dala ležku za 0, spíš jsem to myslel tak, že kontextu věci by se tam hodilo po zápase spíš Gabča ...

no nevím, to, co popisuješ ty, si představuju taky trochu jinak
Reagovat
themimone
Omlouvám se ti, jestli ti to přišlo nějak útočné, určitě to tak nebylo zamýšlené. Verča zvládla svůj úsek velmi kvalitně, těžko spekulovat jak by to dopadlo kdyby ho šla Gabina
Reagovat
EllNino
nevím proč útočíš
Reagovat
smazaný uživatel
sázkař :-)
Reagovat
kada.tom
Gratulace a i když jsem neviděl z IPTL ani míček, protože nikdo z mých extra oblíbenců nehrál (za což jsem rád), tak jsem rád, že vyhrál tenhle tým, z té letošní nabídky pro mě nejvíce přijatelný :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist