Wawrinka je zraněný, nebude obhajovat titul v Tokiu

30. 9. 2016, 13:39
Aktuality 10
Stan Wawrinka nebude příští týden obhajovat titul na turnaji v Tokiu. Třetí hráč světa má podle švýcarských médií znovu potíže se zády a další start plánuje až na Masters v Šanghaji od 9. října.
Profily hráčů
Stan Wawrinka

Jednatřicetiletý Wawrinka laboruje se zády delší dobu a ze stejného důvodu odřekl i účast na olympijském turnaji v Riu. Letos včetně grandslamu v New Yorku vyhrál čtyři turnaje, tituly má také z Dubaje, Ženevy a Čennaí.

Naposledy hrál v minulém týdnu v Petrohradu a v nedělním finále prohrál třísetovou bitvu s Alexanderem Zverevem. Účast na londýnském Turnaji mistrů už má Wawrinka jistou.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jo porazil novaka ale zraněného!!!nějak bych to nepřeceňoval jediný titul proti zdravému hráči byl Roland garos!!!Australan open zraněný nadal......tak to nějak nevyzdvihujte..
Reagovat
Kozoroh
Článek o odhlášení Stana tu je, No1e se "musel" spokojit jen s expres zprávou. Kdybych mohl, tak bych článek napsal sám, ale holt pánové Zabloudil s Pokorným si myslí, že vystačí sami dva :-/
Reagovat
Fandina
Tak ho příště napiš a pošli jim ho. Ušetříš jim práci.
Reagovat
Vojtiik
boha jeho, ještě abys tady začal psát články a už to bude fakt v kopru :D
Reagovat
Nola
:D mozno by clanky neobsahovali chybne udaje, ako je tomu v poslednej dobe zvykom, nezavid, mozes sa ku Kozorohovi pripojit :D
Reagovat
Nola
akoby napisal Forehand, toto forum patri najma Fedexovi, to nie je o case, proste ignoruju NO1 hraca, Klizan, Lacko, Laver Cup, mlady jihoafrican/netusim o koho sa jedna/ tu dostavaju viac priestoru... skoda komentovat, nastastie su aj ine media, kde fanusik dostane relevantne informacie, nechapem z akeho titulu ma tento portal v nazve slovicko "tenis", bez uzivatelov nie su schopni uverejnit pomaly ziadny clanok, poniektore clanky uverejnuju s chybnymi udajmi, kasli na to, Noleho fandovia to povacsine vzdali a odisli nadobro z tohto portalu
Reagovat
smazaný uživatel
Mám taký pocit, že iba čítajú komentáre a keď tu niekto napíše nejakú novinku - zaujímavosť, hodia do expresiek a vzápätí je aj článok. Tunajšie komentáre sú podnetným zdrojom. :)
Reagovat
Nola
je to celkom jedno, uroven tohto portalu klesa blednutim hracov TOP4... celkom si ma zaujala svojim prispevkom pod Thiemom, netusim, kto ovladne okruh po odchode dominantnej TOP4, ale urcite to nebude hrac, ktory presahuje vysku 190 cm, historia sa neda prepisat, vysoki hraci dokazu vyhrat nejaky GS, na chvilu zotrvat na poste NO1 /Safin/, ale nikdy nebudu dominovat, staci zhliadnut vysku hracov, ktori sa dlhsie udrzali na poste NO1, kto to bude? Zverev porazil Stana a uz ho pasuju na buducu NO1, urcite nieco vyhra, ale nebude dominovat okruhu...
Reagovat
Krisboy
Škoda Stana, doufám, že se dá co nejdřív do kupy. Trofej z Masters už čeká.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost. Je unavený, ale má na to právo. Porazit NOvaka je něco užasného. Stále z toho mám radost jak ho porazil v New Yorku. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist