Wawrinka vyhrál i své třetí grandslamové finále. Na US Open zdolal Djokoviče

11. 9. 2016, 22:30
Aktuality 526
US OPEN - Stan Wawrinka vyhrál i své třetí grandslamové finále. Po Australian Open 2014 a Roland Garros 2015 dobyl také letošní US Open, když ve finále zdolal po téměř čtyřech hodinách boje obhájce titulu a světovou jedničku Novaka Djokoviče.
Profily hráčů
Stan Wawrinka

Stan Wawrinka už ve třetím kole proti Danielu Evansovi čelil mečbolu, kritický moment však ustál a psychicky ho posilnil. V dalších čtyřech zápasech totiž zvládl náročné čtyřsetové duely, včetně těch proti těžkým soupeřům: Juanu Martínu Del Potrovi, Keii Nišikorimu a ve finále proti Novaku Djokovičovi.

Přitom srbský favorit začal souboj o titul mnohem lépe. Hned v prvním gamu ukázal skvělou obranu, rychle vedl 3-0 a za stavu 5-2 měl dva setboly. Ale Wawrinka oba zlikvidoval a postupně se rozehrál k velkému výkonu. V prvním setu sice ještě nezvládl zkrácenou hru, když ve vzájemných duelech prohrál devátý tie-break z celkových 10, ale od té doby byl lepším hráčem.

Ač strávil na kurtu před finále dvakrát více času než Djokovič, kterému třikrát soupeři během turnaje duely vzdali, působil o dva roky starší Švýcar svěžeji. Skvěle podával, hrál agresivněji a po 3 hodinách a 54 minutách boje zvítězil 6-7 6-4 7-5 6-3. V duelu odvrátil 14 ze 17 brejkbolů a stejně jako vítězka žen Němka Angelique Kerberová vydělal 3,5 milionu dolarů.


"I když jsem prohrál první set, tak už od chvíle, co jsem vyrovnal na 5-5, jsem si začal věřit a více diktovat hru," komentoval Wawrinka. "Na kurtu jsem nechal všechno. Jsem totálně vyčerpaný, bylo to fyzicky velmi náročné utkání. Po těch dvou týdnech jsem zcela bez energie," přiznal Švýcar. 

Nerozhodila ho ani pauze během třetího setu. V něm se Djokovič, který měl v posledních týdnech zdravotní problémy se zápěstím a paží, nechával ošetřovat. "Bylo pro mě těžké zůstat v provozní teplotě, abych nevytuhnul a neměl zdravotní problémy i já. Bál jsem se, abych nedostal křeče, nebo něco podobného, protože jsem byl zrovna v dobrém rozpoložení," řekl Wawrinka, který vyhrál o jedinou výměnu více, než soupeř.

Jednatřicetiletý Švýcar si v 26. vzájemném duelu připsal teprve pátou výhru, ale z toho už třetí na grandslamu. A pokaždé, když Srba na grandslamu porazil, tak nakonec slavil i titul.

"Nejdříve musím pogratulovat Novakovi. Jsi skvělý šampion i člověk a díky tobě jsem tady," řekl při předávání cen Wawrinka, který od roku 2014 vyhrál už jedenáct finálových zápasů v řadě. "Přijel jsem sem bez cíle vyhrát turnaj, ale šel jsem zápas po zápasu a teď jsem plný emocí. Ani nevím, co se děje."


V grandslamových finále Wawrinka drží stoprocentní bilanci. Vyhrál Australian Open 2014, Roland Garros 2015, nyní US Open 2016 a tak ke zkompletování kariérního grandslamu mu chybí už jen trofej z Wimbledonu.

Novak Djokovič a Stan Wawrinka po finále US Open 2016Djokovič hrál ve finále US Open už posedmé, ale vyhrát dokázal jen v letech 2011 a 2015. Dnes nerozšířil sbírku 12 grandslamových titulů a v historické tabulce se tak dál dělí o čtvrté místo s Royem Emersonem.

"Musím Stanovi za jeho výkon pogratulovat, v rozhodujících momentech zápasu byl lepší. Moje úspěšnost proměňování brejkbolů byl strašná. A když neproměníte tolik příležitostí proti hráčům jako je Stan, tak nemáte šanci vyhrát. S výkonem nejsem spokojený, ale vím, že jsem tu nechal všechno," řekl Djokovič.

"Já dnes v nebyl v důležitých okamžicích dostatečný klidný a soustředěný. Naopak Stanovi se to povedlo. Byl odvážnější, byl na tom lépe fyzicky i psychicky a proto zaslouženě vyhrál," uznal Djokovič. "Ještě před čtrnácti dny jsem v tohle nedoufal, tehdy bych účast ve finále bral," dodal rodák z Bělehradu.

Na dvorci dnes bylo napsáno datum 11. září a po utkání všichni vzdali hold obětem teroristických útoků na New York 2001. "Máme za sebou velkou bitvu na kurtu, ale jsou důležitější věci. Vzpomeňme, co se stalo před 15 lety," uvedl Wawrinka, kterému v publiku gratulovala i jeho přítelkyně - chorvatská tenistka Donna Vekičová.

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
nedělní výsledky mužů (11. 09. 2016)
• Dvouhra - finále •
Wawrinka (3-Švýc.) - Djokovič (1-Srb.) 6-7 6-4 7-5 6-3
SATISTIKY:
esa: 9-6
dvojchyby: 3-7
1. podání 'in': 56 % - 51 %
úsp. 1. podání: 71 % - 78 %
úsp. 2. podání: 51 % - 53 %
vítězné údery: 46-30
nevynucené chyby: 51-46
využité brejkboly: 6/10 - 3/17
hra u sítě: 11/20 - 24/31
vyhrané fiftýny: 144-143 
čas: 3 hodiny 54 minut
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

526
Přidat komentář
smazaný uživatel
Koukám, že český bulvár se jí poslední dobou docela věnuje...
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/280334/sampion-z-us-open-wawrinka-libacka-s-mladickou-milenkou-ktera-ho-rozvedla.html

Mužské finále jsem nesledoval, ale ty fotky s Donnou byly pěkný. :) Snad se jí taky začne dařit...
Reagovat
Krisboy
= triumf firmy Yonex. Stalo se to už někdy?
Reagovat
sprchon
Nevím, ale příští bude na AO.
Kyrgios + Bencic. ;)
Reagovat
sprchon
No dobře, spíš ve Wimbledonu.
Reagovat
Krisboy
Wimbledon možná, ale AO by mohlo být Čorič + Golubic :)
Reagovat
mahycek
Borg nikdy nevyhrál US-Open a MC-Enroe ani Sampras nevyhráli Roland Garros.
Reagovat
Davor1
Páči sa mi ten zoznam víťazov 3 zo 4 GS, do ktorého sa Stan zaradil.
Sampras, Rosewall, Connors, Lendl, Lacoste, Cochet, Newcombe, Wilander, Becker, Edberg.
A Wawrinka. Fakt exkluzívna spoločnosť. Jedna väčšia legenda ako druhá. A Stan medzi nimi.

V tejto skupine už ale zostane. Wimbledon nevyhrá nikdy, jeho hra je na tráve ďaleko neúčinnejšia, taky Andy by ho rozobral na súčiastky, pritom inde s ním má takmer vždy veľjé problémy. Zo slušnosti mu ale dám už povestné forehandove (pol)percento, určite mu tým zvýšim šance. Mne ale táto predikcia určite výjde, ak nie, rád budem za totálneho trkvasa a oslávim Stanov Golden Slam :) (čo sa ale nestane no)
Reagovat
smazaný uživatel
McEnroe a Borg
Reagovat
Davor1
Zase Borg dokázal niečo takmer nepredstaviteľné, ako v tej dobe dominoval jak na RG, tak na Wimbledone... a to bola ešte tráva trávou...
Reagovat
brixner
Se pleteš!
McEnroe to dokázal!
Reagovat
smazaný uživatel
Nedokázal.
McEnroe má iba 2 zo 4
Reagovat
Kozoroh
Ale jdi ty brepto. Na FO Mac prohrál s Ivanem to památné finále, kde vedl 2:0 na sety a na AO ve finále nikdy nebyl, ačkoliv v jeho éře se hrálo na trávě.
Reagovat
Nola
Stanovi gratulujem, je to zviera, buduci rok sa poriadne pripavi na Wimblas a vsetci tu budu zirat, cely rok hra ako ponocny a na jednom GS rocne po epickom zapase, kde odvracia MP schyta formu a rozmeta vsetko dookola, nie je konzistentny, ale neprekonatelny v premienani GS finale v titul... raz za rok mu to proste sadne a je to tam....urcite by Tomas Berdych svoje konzistetne vykony vymenil za co i len jediny GS titul
Reagovat
smazaný uživatel
Pred rokom si podobne písala o Fererovi po nejakej 500 alebo 1000ke, že ide jeho doba. No kde ho máš?

Wawrinka nikdy nevyhrá wimbledon, to by si mohla vedieť, keď sleduješ tenis.. Pretože hrávať ho asi nehrávaš!
Reagovat
Nola
:D
kludne si tu hejtuj Nadala a Djokovica....
mam pocit, ze si oslavoval doteraz a nerobi ti to dobre, si agresivny a takych typkov nemam v laske
rozkazuj si svojej priatelke co ma napisat, ak teda nejaku mas, h.vno ma zaujima tvoj nazor, ja si mozem napisat co mi pride pod prsty na klavesnici, pravopis ovladam, dokonca aj prstoklad :D
prepac, ze som sa vyjadrila vulgarne, nie som magerka, aby som dokazala vzletne reagovat, tymto nasu diskusiu koncim
Reagovat
FulnekUltras
presne tak
Reagovat
smazaný uživatel
Či by sa no2e nechal takto ošetrovať, keby vyhrával

Neskutočné divadlo tam vsunul. Najprv sa chytil triesla po forhende až to vyzeralo na skreč a po piatich minútach prišiel na to, že ľuďom treba aj niečo ukázať, tak zrazu trieslo bolo v pohode /čo je nemožné aby ho hneď prestalo bolieť/ ale boli to zrazu palce na nohách :) /veď aby ľudia videli :) /

Mám tu viacero gramatických chýb, ale je tu jeden Trolerhand, ktorý ma na to stále upozorňuje, tak ťa poprosím, oprav mi to tu kamoško.
Aspoň do gramatiky sa možno trošku rozumieš a to je dobre..
Reagovat
cheeky
Helyesírásra nagyon fontos, különösen a szlovák. De ne ess kétségbe, és meg kell próbálni a magyar, talán ez lesz a jobb.
Reagovat
smazaný uživatel
Co vrana krákorá??
Reagovat
cheeky
Použij(sílu, Luku) Google, Střevo.
Reagovat
Mayo
Idem si konečne vychutnať hajlajty (:
Reagovat
steve79
Viděl jsem celý zápas ze záznamu a musím říct, že Wawrinka hrál od druhého setu neskutečně skvěle. Djokovič nemusí smutnit. I když včera prohrál, tak letošní sezona je pro úžasná. Od Australian Open do French Open vyhrál všechno. Ted je v malinké krizi, ale nemůže vyhrát za sezonu 15 turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
"..dá očekávat, že by ho stejně nevyhrál."
"...kde by Djoko pravděpodobně vyhrál."
No, to sú iba také domnienky. Nevieš, hocičo sa môže stať, napr. skreč. :D
Reagovat
smazaný uživatel
tento koment patrí tebe. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Srb bol v pozícii ako Rafa, keď hrá s ním. On sa aj snaží, ale v hlave má predchádzajúce neúspešné duely. Srb má Stana. Ten strach a bezmocnosť v očiach je rovnaká. Len mi nepripomínajte, že jeden je úplne inde ako druhý. Áno je, ale ten výraz bol rovnaký s myšlienkou; bože, o5 ho neporazím. Tak to vidím ja.

V predzápasovom rozhovore s Matsom povedal, že sa cíti dobre a môže poraziť kohokoľvek na akomkoľvek povrchu. Asi zabudol na Stana. Nuž, aj to sa stáva.

Djokerovci neplačte! Príde čas, ak Stana dá rovnako ako ten, keď Rafa dá vášho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam nejde o toho, ze by neporazil. Urcite ho porazi a ne jednou. Jde o to, ze Stan dost zbrzdil Noleho od GOATa. V podstate ho ,obral, o dva GS ve dvou finale, kde byl aspon podle sazkovek jasnym favoritem. Uz mohl mit stejne GS jak Rafa a ztratu tri na Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalovcom sa to celkom hodí či... :) Ak sa to tak vezme, Stan obral aj Rafu a Rogera a vlastne aj ostatných. ale čo už, to sú iba a zas špekulácie, keby, keby, bla bla :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rogera Stan neobral. Na GS ho porazil jenom na RG 2015, kde by moc velkou šanci na úspěch neměl a to ještě v QF. Nadala jen o to loňské AO, ale tam byl evidentně zraněný, takže se dá očekávat, že by ho stejně nevyhrál. Zato Noleho porazil dvakrát ve finále a jednou v QF na jeho balkóně na Australian Open, kde by Djoko pravděpodobně vyhrál.
Reagovat
Mayo
Tak tak Stanik obral aj Rafu, ten by mal uz 15 :) a co sak dobre, ze Stánko oberá o tituly hviezdy. Nemusia vyhrávať ti istí. Je to vsetko dobre ako je.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak, aspoň je to zaujímavejšie. Tak ako WTA, keď Serena odpadáva. To už bola ozaj nuda. Kam prišla, držiteľka titulu bola vopred istá.
Reagovat
Roger_Federer
http://www.tennis-arena.cz/wawrinka-pred-finale-nervy-tres-a-plac--14207cz/

Od Murrayho zas tak daleko nejsi, navic mas titul ze tri ruznych granslemu..
A to nema moc hracu.
Reagovat
brixner
Dík, Stane!
Reagovat
Pavol
Djokovicova obrana nestacila. Skoda ze Pliskova neprebila obranu Kerberovej. Obidva finale mimo mojich predstav.
Reagovat
Romario
Stan hrál výborně gratulace mu patří právem. Nole není zjevně od Paříže zdravotně v pořádku a jak dnes někde v tisku podotknul, že se o účasti na US OPEN rozhodl cca týden před tím. Přeci jen to není robot, ale taky člověk. Teď je důležitý se dát zdravotně do pořádku a od AO najet zas na vítěznou vlnu. Nole si výbírá slabší sezonu (2xGS) trochu ho dohnalo zdravíčko, ale je s podivem, že za ty léta co dominuje tenisu neměl žádný vážnější výpadek.
To zraněný zápěstí levý ruky hlavně ovlivnilo jeho bekhend, včera tam bylo strašně lehkých chyb z bakhendu, kdy se hráli jenom takové ty udržovací výměny.
Reagovat
a.magerova
"Nole si vybírá slabší sezonu..."

Tohle kdyby někdo napsal těsně po FO 2016... kdy mu skoro všichni předpovídali zlatý-kalendářní... obrat neskutečný... zranění a mylím, že i ta rodinná atmosféra je napjatá, Jelena včera neměla ten vášnivý povzbuzovací výraz ve tváři....
Reagovat
a.magerova
opr. myslím
Reagovat
Romario
To s tou slabší sezonou jsem myslel spíše ironicky. Věřím, že když se dá Nole do latě tak min. 3 GS příští rok udělá.
Reagovat
Mayo
So zraneným zápästím sa aj da hrat? A byt až vo finále? Kks tak DelPo riadny simulant.
Reagovat
SubOptikT
Serena prý hrála se zraněným kolenem a došla až do semifinále. Tak nevím, proč by to nemohlo jít.
Reagovat
smazaný uživatel
To víte, že Roger má i Jihoafrické občanství a modrou knížku na záda ?:-) To mě pobavil, on vrcholový sportovec nebyla připustěn k vojenské službě
Reagovat
a.magerova
O občanství víme, to má po mámě.
Reagovat
blixa
Vrcholoví sportovci jsou napůl chromí a k vojenské službě se nehodí ;-)
Reagovat
Mayo
Federer ma vsetko.
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat
Kozoroh
Nemá šňůru 4 majorů jako No1e :-P
Reagovat
spaniel
Takova snura je uplne k hownu. Ale aspon necim se utesuj :)
Reagovat
Mayo
Aha kto tu je. Nesklamal si, nedaj bože by niekto mohol byt v niečom lepsi ako Noje :D Federer je c. 1 tohto športu, s tým nic nespravis.
Reagovat
smazaný uživatel
Pre ovce urcite.

Snura 4 majorov je cennejsia ako ktorykolvek rekord Federera. Rekord typu 99 QF za sebou je rekord porazených, lebo dalej vzdy vypadol :))
Reagovat
smazaný uživatel
17GS je viac a to nie som Rogerov top fanusik
Reagovat
smazaný uživatel
ale tych 4GS v rade to je teda pecka,tazko sa to niekomu este v dohladnej dobe(10-15rokov) podari
Reagovat
spaniel
Lol.
Reagovat
spaniel
Až na to, že to v podstatě ani není rekord. 4GS po sobě už před ním vyhráli.
Reagovat
spaniel
A jestli je to cennější než 17GS nebo počet týdnů jako c.1, si může myslet jen někdo jak ty. Tenisový laik.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano vyhráli. V časoch ked boli este ciernobiele televízory a hraci za zisk Granslamu dostali 100 dolárov...

17 GS je samozrejme cool, ale my laici vieme aj pozadie tých GS.

Pocet tyzdnov na prvom mieste...No my laici vieme, ze este cennejsi je vzdy pocet rokov na prvom mieste a práve rokom 2016 sa Djokovic dostane na rovnaku meru ako Federer a bude nahanat prvého Samprasa so siestimi rokmi..
Reagovat
spaniel
A takto se dámy a pánové stane z fanouška Nadala fanoušek Djokovice. Konečně jsi to vzdal a uznal, že debata o Nadalovi nemá smysl.

Jinak tvé fantasmagorie o pozadí zajímají jen tebe jak jsem si všiml. Těžký to život, s kým se bavíš, jaký článek otevřeš, všude Federer. Gratuluji k prožití života plného vysvětlování jak to je s tím pozadím a konkurenci :D
Už vidím jak vypisuješ do všech redakcí, že to mají špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale aký fanúsik, to je len strohé konštatovanie.

To je len tvoja paranoja, ze sú vsetci proti Federerovi. Aj ten, čo skonštatuje, že rekord 4GS je unikátny.

Holt, kto nie je so mnou je proti mne..Bu bu bu, bosorkyy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Překvapilo mě, že Nole byl fyzicky slabý, vůbec z něj nečíšela energie, bud málo natrenváno nebo nějaké ty zranění si uněj vybírají daň za ten jeho nesmírně fyzcky náročný tenis, snad se vzchopí nedopadne vyřízenej jako Rafa, jehož tělo je pěkně zhuntované
Reagovat
Mayo
Ne, Djokovic bude hrat do 40-tky v top kondícii, jeho telo sa vôbec neopotrebuje, to iba Rafove
Reagovat
Marduch
Psalo se, ze po OH toho moc nenahral/nenatrenoval kvůli klidu pro zápěstí. A ze o účasti na USO se rozhodl az týden před nim.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, to byla jediná řízená demolice, co se kdy 11. září v New Yorku odehrála. :)
Reagovat
Mayo
LOL
Reagovat
Herbert_Hoover
+1 :))
Reagovat
Mayo
Kde je Kozoroh s rekordmi? Nejako neprispieva.
Reagovat
janek_da
Jeden rekord zaregistroval mahycek.

44 vteřin mezi koncem výměny a dalším servisem
Reagovat
smazaný uživatel
A jsi si jisty, ze to byl rekord? Ja mam pocit, ze Rafa ho drzi v zapase se Soderlingem na trave, kdy tam Rafa menil raketu a Robin delal nejakou pantomimu nebo co,...;)
Ale neni to smeroplatne. Ja na ty stats a rekordy nejsem...
Reagovat
janek_da
Tak to bysme tam mohli zařadit i jako jeden lidský rekord asi i Lisickou, jak hrála se Slávou a šla si dát odpočinek mezi servisy.

Já to bral jako "čisté" zdržení bez nějakých mimořádných zpomalovacích procedur
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu, je treba pomoct Kozorohovi a nabidnout mu odpovidajici kategorii.

Takze kategorie rekordu:
Zdržení bez nějakých mimořádných zpomalovacích procedur.

Ted ovsem No1eho ceka vyzva jako hrom.
Kategorie
Zdržení s jakoukoliv mimořádnou zpomalovací procedurou.

Tam je top 4 opravdu naslapana, primo Big4, ovsem tezko urcit nejake poradi...

Juan del Potro (jeho herecke vykony, nadherne etydy na siti jsou ozdobou okruhu, cela jizni a streni anerika zboznuje, jestli jde o mne, tak u me urcite jednicka)

Rafa Nadal (Jako je to machr, to nemohu rict, ale neni to muj oblibeny salek kavy)

Fabio Fognini (Jako chlap ma styl...to zase jo, ale mam asi radeji vic ty francouzske komedie)

Ernest Gulbis (Tak slusna lotysska skola)

Hodne se tam ted tlaci Andy...ale je otazka, jestli muzeme rict, ze je opravdu v te Big4.

V kazdem pripade je to slaba era, takze No1e sanci ma.
Jestli jde o historicke tabulky tak asi bez sance...pochybuji, ze No1e se dostane mezi ty nejlepsi zdrzovace. To jsou neprekonatelne rekordy.

BigMac, ktery to jednou zdrzel tak, ze vlastne k dalsi vymene nedoslo;D)

Jimbo, ktery debatoval behem GS zapasu v NY s Bigmacem na tribune...

Charismaticky Agassi, ...nasadil otrhane jeansove kratasy, a mezi vymenama rev mladych divek prodluzoval prstavky mezi vymenama Andremu presne jak potreboval, obcas jak jeste chtel pridat par sekund, si prohrabl sve vlasy...take jak mu vypadly, a odhodil ty jeansove kratasy, vykon sel rapidne dolu.

No a pochopitelne Noah, ktery si vpohode mezi dvouma vymenama odskocil na tribunu do publika...
Reagovat
janek_da
Ten Yannick, neodskočil si do publika i během výměny?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ten si odskocil i behem vymeny, ale ted uz by to asi bylo nerealne, vsichni nekam furt spechaj;)
Ja tam pochopitelne pocitam jeho vylet na tribunu mezi vymenama.
Tak nebyl sam ve sve kategorii, ale ten tu tribunu opravdu celkem slusne prosmejdil;D)
Reagovat
Fandina
je super. Tři finále, tři GS, to je bilance jak hrom. Včera jsem na ně občas koukla a Stan hrál úžasně. Pěkný mač.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, u toho 1. měl ale štěstí, protože RAFA měl zraněná záda a mohl hrát tak na 50%
Reagovat
spaniel
Určitěěě, zdravý Rafa neprohrává.
Reagovat
smazaný uživatel
Si tak strašne natvrdlý, ze si neodpustis tieto poznámky?...Alebo si fakt myslis, ze Rafa zranený nebol?...Vedenie 1:0 je v tenise také ošidne, ze nic neznamená..
Reagovat
a.magerova
Než se Rafa zranil , tak ho Stan drtil, pak se Stanovi proti zraněnému Rafovi začlo hrát špatně, ale ustál to.
Reagovat
Vojtaakk
Tento GS by se měl počítat Nadalovi, protože je jasné, že by jinak vyhrál levou zadní (ten první set pustil schválně) a není proto fér ho o něj ošidit. Komu to ještě není jasné, Forehand a a spol. mu to vysvětlí :D :D
Reagovat
Vojtiik
tezka diagnoza :D
Reagovat
smazaný uživatel
?Byl jsem nervózní jako nikdy předtím. V šatnách jsem se celý třásl. Když jsme pět minut před utkáním probírali s koučem Magnusem Normanem poslední věci, začal jsem brečet,? netajil Švýcar emoce na pozápasové tiskové konferenci.
Reagovat
babolat.cz
nejedno oko zaslzelo, nejedna pussy zvlhla...
Reagovat
Stan_Borowitz
Takže nakonec měla ta Mirka přece jen pravdu...
Reagovat
Marduch
Tomu se snad ani nedá věřit...I když z takový predzapasovy ocisty se pak muze hráč do zapasu solidne odrazit. Něco jako když odchází těžká kocovina, tak ma člověk najednou pocit, ze by dokázal snad cokoli;-)
Reagovat
Marduch
Tak Wawrinka zase zabil.
Když po rebreaku v prvním srovnal na 5:5., na kurt se do jeho těla inkarnovala chladnokrevná StAnimal bestie model RG 2015. Ten rebreak neměl Nole dopustit, od tý chvíle Wawrinka i přes prohranej TB cítil, že ten zápas dokáže mít pod kontrolou. V tom momentě se dostal do svýho svýho finálovýho flow, ve kterým mívá všechno kromě 1. servisu téměř dokonale vyladěné. Hlavu, pohyb, úžasný timing provedení úderů v ofenzivě i defenzivě... ten timimg.. ten timing když ten kurt neni příliš rychlý, strašidelně dokonalou délku úderů i z těch nejdefenzivnějších pozic. Jak kdyby veškerý napětí či nervozitu v tak důležitém zápase úplně zneutralizoval přístupem "a teď se všichni dobře dívejte, co všechno dovede Stan The Man, když má GS pohár na dosah".
No1e ve výměnách dřel, bránil superkvalitně, útočil ale jen téměř-kvalitně. Těch totálních útoků, kdy k fiftýnu proti plastickému Staníkovi potřeboval alespoň čtyři špičkové jedovaté údery k lajnám za sebou, nebylo takové množství, aby se to výrazněji projevilo na skóre. I proto, že Wawrinka většinu pokusů tlumil otupujícími bochánky deset centimetrů před BL ála loňské RG. I proto, že Nole takřka vůbec nepřecházel z crossových BH výměn do kontra BH po lajně, ostatně jako obvykle v zápasech, kdy z nějakého důvodu není v pohodě.
K tomu Noleho neposlouchal 1. servis, tak málo dobře umístěných servisů na bigpointech jsem od něj ve finále dlouho neviděl, jako by zápěstí nepsalo dostačně. Ani return 2. podání nebyl konkurenceschopný pro finále s bestií, tolik zahozených šancí na bigpointech z 2. servisu, to byl definitivní hřebík do jeho nadějí, tady jsem NO1eho nepoznával. Trestuhodné množství neyužitých BB hovoří samo za sebe.
Takže zásadní gró zápasu se odehrávalo ve výměnách, kdy se jelo na krev o každý balón. A že bylo na co se dívat!
Gratulace Stanovi, hlavně mind-setem na bigpointech úžasné představení. Nole vyřeš si bolístky tělesné i rodinné, ať jsi o pět 110% ready na AO, StAnimal se může vynořit z hlubin kdekoli znovu;) Idemo šampióne!
Reagovat
spaniel
Pěkné.
Reagovat
SubOptikT
Asi tak nějak. Servis hrozně slabý a mě přijde, že prostě nemá tu top formu, kdy všechny honí po kurtu, jak se mu zachce. A spousta úderů, kterými nahrál Staníkovi na bombu. Ale nic netrvá věčně, ani forma ani neforma. Snad bude v Austrálii zase ready ;)
Reagovat
Nola
pekne napisane, podla mna momentum zapasu sa odohralo v 2. sete, kedy Nole trafil 3 resp. 4 dvojchyby v jednej hre, sice sa do setu vratil, ale Stan ho znovu brejkol, to mal skoro na zaciatku kazdeho setu BB...
Reagovat
Marduch
Jj servis ten byl priznacnej pro cely zapas. Ono mozna i na Noleho je to příliš, když si jako vždy jindy nemůže pomoct esy či primymi body, a naprostou vetsinu bodu musi urvat ve fyzicky vypjatych vymenach, což pak muze byt na ukor vybusnosti, dynamiky pohybu a uderu.
Reagovat
HECIS
mel to vyhrat Andy kurdeeeeee
Reagovat
spaniel
Jen to ne. Dopadlo to absolutne nejlip jak mohlo.
Reagovat
Kozoroh
Jak pro koho, spanieli. Stanova výhra musí být hořká i pro fandy Berdycha, Tsongy nebo Ferrera, kteří mají dohromady 0 GS.
Reagovat
Marduch
A co teprv pro jednoho fandu Andyho? :))
Reagovat
kada.tom
měl, no ... Keie měl prostě porazit, v SF by Wawrinku asi taky dal a ve finále by na Novaka měl ... ale on se sám vyvedl z koncentrace a vlastní hloupostí se vyřadil z boje
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí titul a minimálně druhý proti zraněnému hráči. To je fakt terno. :D Minule to byl Nadal na AO. A to nevím, kde byl ten jeden titul, ale typl bych si, že taky proti zraněnému.
Reagovat
dunphy
Zraněná je tvoje gramatika.
Reagovat
spaniel
Pan starosta puchyr :D
Doufam ze se dostal do nemocnice vcas!
Reagovat
sprchon
Super, gratulace! :)
V prvním setu a obzvlášť po tom zazděném TB jsem se trochu bál. Nole hrál dobře, úplně jinak než proti Gaelovi. Ale oproti loňský sezoně tam bylo víc chyb, první servis neposlouchal pokaždý, když bylo potřeba, využití BP mizerný. U Stana se s chybami musí počítat, ale naštěstí jich nebylo až tak moc. Pak ve 2. a hlavně ve 4. setu držel ten svůj vysokej level a Djoka přehrál. Jako Djok hrál i dost razantně, ale Stan většinu ubránil. Nole mi přišel tak 85%, Stan 90%, jestliže na FO 2015 byli oba 100%.
Reagovat
Zdeny
sportovní gratulace Wawrinkovi a rozhodně klobouk dolů před Novakem. Finále se počítá, příští rok opět minimálně 2GS!!! :)
Reagovat
Tuttovka
Jestli mě včera na Wawrinkovi něco překvapilo, tak to byla nejvíce obrana, kterou měl na své poměry skutečně vynikající. Nechápal jsem z jakých situací, se dokázal dostat, protože většinu roku by tohle nikdy nezahrál, ale na Djokovice si zřejmě věří jako na nikoho. Zápas to byl perfektní. Na začátku jsem tušil, že to bude výmaz na tři sety, ale dopadlo to jinak. Zásadní zlom bylo to vyrovnání na 5:5 a taky první gem druhého setu, kde Stan udržel své podání přes značné problémy.
Reagovat
Tuttovka
Zajímalo by mě do jaké míry limituje Djokovice to jeho zranění zápěstí, protože jej určitě v pořádku nemá. Snad se uzdraví a bude moci hrát zase skvělý tenis.
Reagovat
letityfanousek
Kdysi dávno nedávno byl Tomáš na stejné úrovni jako Wawrinka a patřil do kategorie potencionálních náhodných výherců GS za určitých konstelacích. Teď je situace taková, že Wawro se dostal do sféry, kam se Tomáš už nikdy nedostane. Trošku deprimující, já bych to tak cítil. Každopádně to Stanovi přeju, maká maká maká, vypadá jako normální člověk a nemá hvězdné manýry
Reagovat
kada.tom
je to tak, no ... jenže výsledky na GS nejsou ten jediný rozdíl, Tomáš se nedokáže pořádně dostávat ani do finále turnajů 250 či 500, u 1000 ani nemluvím ... a taky je tam rozdíl v tom, že Wawrinka dokáže porážet (ne porazit) ty nejlepší, tj. Novak, Andy, Rafa, Federer ...
Reagovat
George_Renel
A přesto bych ho chudákem nenazval....
Reagovat
smazaný uživatel
Navrchol asi nikdy nedojde, ale chudák rozhodně není, dlouhá léta v top 10. Fererovi nebo Roddickovi, Gonzálezovi, Soderlingovi, atd se to také nikdy nepovedlo, ale žádní chudáci to nejsou ..:-)
Reagovat
spaniel
LOL. Roddickovi se to nepovedlo? Dobře :D
Reagovat
a.magerova
Andy Roddick - USO, No1, 3x finále W
Fernando Gonzalez -zlato, stříbro i bronz z OH
Reagovat
a.magerova
A ještě: A-Rod má o 20 titulů víc než Berdych...
Reagovat
mahycek
Viděl jsem jen 1 set, podívám se v klidu odpoledne. Jenom podotknu, že v tiebreaku za stavu 2 - 0 pro Djoka, po dech beroucí výměně, nechal rozhodčí, nejméně 45 vteřin času Djokovi, než uvedl další míček do hry. Ano fantastická výměna, ale taky jsou hráči špičkoví a fantasticky trénovaní. A Djoko tam oddychuje a pinká do země. Jinak jsem rád, že Wawroš vyhrál, tak stále zůstáva Djoko na 12 GS.
Reagovat
kada.tom
Na finále jsem se díval jen první dva sety, pak jsem šel spát. To, že trofej bere Wawrinka je pro mě trochu překvapující, ale s tím, jak Švýcar ke GS přistupuje to vlastně až taková senzace není - připravuje se na GS, tečka. Novak by už měl něco dělat, protože Wawrinka si z něj začíná na GS dělat máslo na chleba.

Zápas jsem neviděl celý, takže nebudu komentovat vývoj. Každopádně byť nemám Wawrinku v oblibě (ale furt lepší jak jeho starší krajan), musím uznat, že na GS se připravit umí a že ve finále mu to fakt jde, protože aby někdo vyhrál 11 finále za sebou není zase jen tak. A jeho GS tituly dokazují, že se dokáže vybrat vrchol, na který se připraví ... to, že po zbytek roku bude hrát zase tužku je už věc druhá, která mu tituly nesebere.
Reagovat
Pe3k
Velká gratulace a respekt. V éře Federera hrál 3. housle a nebyl schopen se prosadit, nyní o 10 let později vyhrává grandslamy...
Respekt i před Wilanderem ,který před zápasem tvrdil, že je Stan favorit, stejně tak jeho prognoza před zápasem Nadal - Pují, málem trefil i tu Plíškovou... :(
Z mé strany spokojenost:
Trollhand nejprve tahal do komentářů maminku a pak dal Stanovi 0,5% na vítězství čímž jen dokázal jaký je patetický ubožák + nerozumí tenisu.
Tomasihno s hanbou opustil zdejší web, po ubohém výkonu a chování Můry ve čtvrfinále (což mě trochu mrzí).
Kozoroh zdejší glory hunter získal další rekordy: 4 prohrané finále US open (and counting), 9 prohraní gs finále, tam už Nole pomalu, ale jistě k rekordu směřuje...a z historického pohledu Novak nikdy nebude Goat, když neporazí Wawrinku, ani goat hardu s pouhými 2 tituly z US open...

Doufám, že Roger poslat Stanovi pěknou sms a bonboniéru :)
Reagovat
Zdeny
ty jsi fakt pacient :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pod tieto riadky plné nenávisti si už len mohol dodať známu repliku I.Czákovej "Proč mě nikto nemá rád"..:)

Chýba ti láska, človeče..
Reagovat
Kozoroh
No jo, co ti zbývá, než slavit prohry rivalů, když tvůj kůň nevyhrál major 4 roky :-)
Reagovat
Marduch
Petrik blinká na všechno okolo jak o život, tedy na tenisportalu je vše, jak ma byt :))
Reagovat
Krisboy
Je to ale popleta, ten Stan. Letos měl přeci vyhrát Wimbledon!
Reagovat
Pe3k
Reagovat
panzer.dragon
Stanovi gratulace, stejně jako ve french open 2015 a ao 2014 otočil zápas s djokem když djok vyhrál první set :-), někde byla statistika, že když nole vyhraje první set tak je to téměř jistota, proti wáwrovi to ale platí naopak
Reagovat
letityfanousek
potěšils mě
Reagovat
babolat.cz
zdá se mi, že Stan hodně zhubnul? Nedrží dietu jako Nole??
Reagovat
Davor1
Zdá sa ti.
Reagovat
Pe3k
Hard je Noleho najlepsi povrch, Stanov top podmaz je práve antuka...A chudák, aj tam mal len 1% šancu.

V NY teda musi mat logicky dvakrát nizsiu a tak mu teda dávam 0.5% sancu...

Ak bude mat Wawrinka ofenzívu na jednotku, tak prehrá, nebude to stacit. S jednotkou s hviezdickou moze hrat vyrovnanú partiu. Nenechajte sa zmiast, ze Nole v NY nic nehrá, on je velká herecka, hra co potrebuje, s vykonom supera porastie aj jeho vlastny.
Reagovat
Roger_Federer
Mam pro tebe vynosny kseft.
Zacnu ti platit, vzdycky pred zapasem mi udelas analýzu, pekne tvuj vlastni pocit..Ono to urcite pak dopadne jak potrebuju.;)

Janekda:
Mam novy "tajny" zdroj.
Reagovat
smazaný uživatel
Úplna pohodička, splnilo to účel. Nabudúce dám Stanovi 0.25% a tí zabrzdenejší to konečne možno celé pochopia :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uplne bohate staci, jak si to pripomenes tesne pred Wimblasem, a Stanovi to cvrtprocento das na celkove vitezstvi. Tak naslapnuto na GS ve Wimblu ma pekne.
Ale je to treba necim jistit;)
Reagovat
spaniel
Tentokrát to byl vtip, poprvé ne ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ved áno...Ale tu sa rieši to druhe finále..
Reagovat
Roger_Federer
Myslim ze kecas, zes spis chtel Stanovu prohru. Mas to tezke.
Najednu stranu bys potreboval, aby Nole vyhral a predjel Federera, protoze Rafa to neda, nadruhou stranu ale je Nole 3granslemi od preskoceni Rafana..
Reagovat
smazaný uživatel
Si v lese, stratený..Evidentne si včera spal a usla ti celá večerna live diskusia..
Reagovat
Roger_Federer
Ano, nebyl jsem tady.;)
Reagovat
janek_da
tajny zdroj je jenom jeden, zbytek jsou plagiaty :D
Reagovat
Roger_Federer
Rano.., po prvnim setu jsem mel jinou zabavu.
Doufam, ze Kadlec bude mit zkazeny cely tyden.;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Pokud bude Stan pokračovat v nastaveném režimu získávání GS, tak v roce 2031 předběhne Rogera a stane se GOATem. Pokud navíc bude cyklicky pokračovat v dané posloupnosti, stane se tak na AO 2031.
Reagovat
svetova.dvojka
Stan Wawrinka je Čech !
Reagovat
Stan_Borowitz
Není. Neskáče. Maximálně tak čecháček, to jo, to by mohl být. Ale to musí definitivně potvrdit Fulnek, bo ten má na ně ten gaydar.
Reagovat
svetova.dvojka
Buď taky gay.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně je to jedno, ženská nebo chlap, tak jsem ve výhodě, bo mám dvakrát větší rybník.
Reagovat
Stan_Borowitz
já jsem nechtěl říct, že je Fulnek gay. To já vím, že on není, vždyť jsme spolu nejednu babu obšťastnili, než se on přidal k temné straně síly a začal místo pyžama nosit ruské armádní maskáče.

Jen jsem chtěl říct, že on pozná čecháčka stejně neomylně jako gay jiného gaye.
Reagovat
cheeky
http://orig14.deviantart.net/5bbb/f/2007/345/d/0/red_alert__darth_vader_by_dzhu.jpg

http://66.media.tumblr.com/tumblr_ltdg007dBK1r2fe1do1_500.jpg
Reagovat
cheeky
tady zve ke světlým zítřkům

https://i.ytimg.com/vi/IRO85tpF_WY/maxresdefault.jpg

a tady si zpěvem častuček krátí čekání na autobus cestou na daču

https://i.ytimg.com/vi/okr0JUFoYRA/maxresdefault.jpg

kde se setká se svým soudruhem Darthem Vladimirem

http://ci.memecdn.com/590/5864590.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
Od Vladimíra Vladimíroviče jsem teda čekal, že bude mít nejmíň ten hype oboustranný meč, co měl tuším Darth Maoul, ale ještě spíše něco na tento způsob:

http://www.onlinekoupelny.cz/__upload/__shop/items/images/big/39322.jpg

nebo ještě lépe:

https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/243/24308ff7fa2d91c98134b51b1cb4a646--mmf150x150.jpg
Reagovat
Mayo
Samozrejme Stan vyhral lebo bol Noje zranený. Takze mal šťastie ale aj taký je šport.
Reagovat
Stan_Borowitz
Stan má prostě nejlepší timing nástupu k finálovým zápasům na GS v Open éře. Zásadně nastupuje proti zraněným soupeřům, čímž výrazně zvyšuje své šance na výhru.

Zatím mu tato strategie vychází na 100 %. Uvidíme, jak ve WB2017.
Reagovat
spaniel
Ale prd.
Reagovat
Mayo
Veď to spanieli.
Reagovat
Mayo
Fantázia (: Je to pánes, zase vyfackal na GS Nojeho. Jeho nočná mora.
Reagovat
vrabejka
Staaaan!!? Povedlo se mu to otočit stejně jako na RG. Věděl jsem že na něj má. Příští sezonu ještě Wimbledon a bude to dokonalé.
Reagovat
baggik
Wawrinka hrál velmi dobře, nezbývá než poblahopřát. Úroveň jeho hry nechápu, protože zbytek roku hraje o 50% horší tenis. Včera mě překvapila jeho kondice a obrana, zlepšil to neskutečně a ten beckhand ten je parádní.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, má dobře srovnaný priority v hlavě. Vždyť to ostatně naznačuje už tolik let tím svým slavným g.estem (zajímavý, piča zakázaná slovo není, ale g.esto jo).
Reagovat
svetova.dvojka
Teď mám zpětně takový pocit, že Djokovič měl celé to finále v piči, podle toho jak hrál v klíčových momentech Djokovič a využívání breakpointů 3/17 18% ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Velká pochvala za to, že nepoužíváš zakázaná slova jako Ku.vajt nebo ges.tem.
Reagovat
svetova.dvojka
Jsem slušně vychovaný chlapec.
Reagovat
Stan_Borowitz
Na to, že Roger Stana nepozval na svatbu a na místě nezfackoval Mirku, když na Stana pokřikovala "Cry baby", docela solidní pomsta za loňské finále.

To by se Roger měl chytit za nos a Mirku zpráskat aspoň dodatečně.
Reagovat
Kozoroh
"'Dá se říct, že se připravuji na Murrayho, Federera a Nadala. Tihle tři hráči jsou vedle mě nejvíc dominantní. Bez urážky k hráčům jako David Ferrer nebo Stan Wawrinka. Snažím se připravit tak, abych na grandslamech podával nejlepší výkony a analyzuji hru těchto tří hráčů,' dodal Djokovič."

Článek - http://www.tenisportal.cz/zpravy/djokovic-hraju-svuj-nejlepsi-tenis-o-hranicich-premyslet-nechci-17828/

Tohle je nejdůležitější důvod další No1eho prohry se Stanem na GS - nepřipravuje se na Stana s obzvláštním důrazem. Vůbec mě nezajímá, jak Stan ve finále hrál, toto měl být vítězný major pro Djokera. Bohužel připadá mi, že se s porážkami od Wawroše smířil, nesnaží se vymyslet společně s Borisem recept na Stana, namísto toho se soustředí na Rafu, který je v těžké herní krizi (nic zlého proti Rafovi) a Rogera, který za rok dva skončí (opět nic zlého). Bohužel s takovou na GS rekord Rogera pomýšlet nemůže, holt Stan se svým způsobem stal obráncem tohoto rekordu.

Z letošní sezóny nemohu být zklamaný, No1emu se konečně podařilo vyhrát RG, zkompletovat kariérní a navrch nekalendářní GS. Ale pachuť po dnešním neúspěchu ve mně nějakou dobu zůstane.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pozitivní je, že se Nole po včerejšku osamostatnil na třetím místě v žebříčku GRUOAT (odskočil od Andyho), už mu zbývají jen dvě finálové porážky na GS k dorovnání historického rekordu Ivana Lendla.

To by se mu mohlo podařit už na FO 2017, takže to rozhodně není nereální cíl.
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
Mayo
Stan to proste na neho vie a pokial zahrá svoj strop je takmer nehratelny. Vidíš žiadna pomsta sa nekonala, netreba mat silne reči (: Oslavujme výhru Stana na treťom rôznom GS, uz len Wimby a bude mat komplet kariérny GS, co tak hneď o rok Kozorohu opäť vo finále proti Nojemu :D
Reagovat
Roger_Federer
Nole stim zranenim( chronicke problemy) prej hraje uz od brezna.
Je zazrak, ze stim vyhral RG.
Stan na neho umi zahrat, predchozich nekolik zapasu na granslemu koncilo velice tesne, herne vyrovnane.
Asi by se mel zacit pripravovat hlavne na Stana..
Ty dva Granslemi mu budou nakonci chybet.
Reagovat
Kozoroh
Disponuješ relevantním zdrojem nebo ne? Viděl jsem No1eho zápasy na RG a vůbec mi nepřipadalo, že by měl problémy se zápěstím.
Reagovat
Roger_Federer
Co je relevantni zdroj..;)
Daval jsem to sem asi 4dny -tyden predem, nez to probehlo tiskem.Po vypadnuti z Wimbledonu
Vim jenom to, ze Novak od brezna vicekrat navstivil Pavla Kolare, coz uz samo o sobe znaci nejaky vlekly problem.
To zraneni, nebo spatne lecici se problem tam bude, presnou míru neznam.
Reagovat
Marduch
Ono by to nebylo poprvé, co má se zapestim potíže a jezdi s tím za Kolarem.
Reagovat
rod_laver
Jj, jsem ho parkrat potkal na Chodove, jak jel za nim, lezl potom myslim na bus c.177, asi se jel nadlabnout do menzy od VSCHT a pak sharoval uber na letiste.
Reagovat
Tornes
Přesně o tomhle jsem psal koment vedle, byť trošku obšírněji:

Mimochodem bilance hráčů jako Safin, Lleyton nebo Roddick s Federerem je ve skutečnosti dost logická. Když se Novaka ptali, jestli se nějak speciálně připravuje na Wáwru, tak říkal, že ne. Speciálně se prý připravuje pouze na Federera, Nadala a Murrayho. Celou svou hru v podstatě stavěl na tom, aby tyhle tři hráče překonal a dokázal je porážet. Hráče jako Wáwra v tomto opomíjel.

Na koho si myslíte, že se speciálně připravoval Federer? Na největší hrozby, které v té době, kdy de fakto vyvíjel svou hru, (tedy cca 2003) měl. Tedy na Roddicka, Hewitta, Agassiho či Safina. Vytvořil si hru, kterou je naprosto spolehlivě porážel, stejně jako Nole na Rogera a Rafu (mu to trvalo o něco déle, protože ti dva jsou přece jen o něco vyšší kalibr).

Když přišla nová hrozba, tak Federer nedokázal adekvátně zareagovat, jelikož svou hru již měl vytvořenou a to tak, že mu přinášela takřka dokonalý úspěch - nebyl důvod ji okamžitě měnit a posléze již bylo pozdě. S Rafou pak měl najednou obrovské problémy. Stejně tak Djokovič, když přišla jiná hrozba než ty, které znal a proti kterým stavěl svou hru, tak najednou byl zranitelnější a s Wáwrou už ztratil dva GS, i když je kvalitativně hráčem, který jeho úrovně nedosahuje.

Tohle je mimochodem jeden z důvodů, proč takové ty porovnání jak by kdo hrál, kdyby hrál v jiné době, naprosto nemá smysl...
Reagovat
Tornes
Jen abych to ještě upřesnil, tímhle jsem nechtěl říct, že Roger s Rafou a Nolem práhrával pouze proto, že přišli později a svou hru de fakto chystali na něj. Pouze jsem tím chtěl říct, že i tohle k daným bilancím a zápasům mírně přispělo.
Reagovat
janek_da
Stan zase ukradl Major Djokovi?
Reagovat
smazaný uživatel
bezpochyby, ale take si myslim, ze na Standu se pripravovat nemusi.
Spis by se mel lepe pripravovat na Veselku a Kweryho. No a pochopitelne Pellu...to bez debat. Jinak v pristim roce zadny GS uz nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlajz, Wawrinku porazit vie, prakticky aj porážatl. Vyhral s ním uz 22krát..Vcera Stan nepredviedol ziadny nehratelny tenis, to Nole hral slabsie a aj tak musel mat aj kusisko smoly, aby ten zapas prehral. Lebo mat BB 3/17 je áno, aj alebo hlavne aj kusisko smoly..

Spomen si na minulu sezonu, ako bol Nole na BB dominantný, ako skvele tiez servíroval...Včera 51%(!), kopec chyb z FH, od základnej ciary bol len tienom Djokovica z roku 2011..Proste nestastná zhoda okolnosti, nic viac by som v tom nehladal. To vyjadrenie o priprave na zapas bola trochu nedomyslena frajerinka, ale urcite Novak Stanovu hru detailne pozna, neboj.
Reagovat
Stan_Borowitz
No to teda čumim, po prvním setu jsem odešle spát s tím, že Stan to asi nedá, a hle ho, švýcarského Nebojsu!
Reagovat
svetova.dvojka
Dobrou noc
Reagovat
smazaný uživatel
chytl deku od Matse...:)
Je to pry na tuti, ze bude GS sampion...
...no to mu teda nalozil.
Reagovat
cheeky
Chudák Pouille :-D Se divím, že toho Matse ještě někdo poslouchá, trefil se snad vůbec někdy? Měla by to místo nej delat Jolanda, úspěšnost přrdpovědí by zůstala stejná, ale aspoň by byla sranda
Reagovat
Stan_Borowitz
Hodně eeeeee vysóko eeeeeee miřiš!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to je konec nadějného mladého hráče...
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, Mats si na letošním US Open dost zlepšil pověst. Už někdy před čtvrtým kolem dokázal vyzdvihnout kvalitu Plíškové a před finále favorizoval Stana.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale on se netajil, ze ty souboje Stan x No1e na GS uplne zboznuje...a myslim, ze v tom bylo take kus jeho prani nez predikce;)
Ono ale jeden GS jaro nedela. Iqe taky napise obcas normalni prispevek, ale ta povest se asi tim moc nemeni,...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, v tom se mu ale nedivím, že je zbožňuje. Jejich zápasy na GS jsou asi nejzajímavější match up poslední roky. Samozřejmě na jiných turnajích je to jiný příběh. Jinak, ačkoliv má Mats mouchy, tak jsem rád, že tam je. Má to správné charisma pro pořad, který na něm stojí a který nese i jeho křestní jméno. Třeba Corretja je asi fajn chlápek, ale nudí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak me taky nevadi:) Me prijde pro tu praci adekvatni. Je nadsenec, evidentne tenis ma rad:), je prijemny a prirozeny v rozhovorech s hraci. Nevim, prijde mne, ze se celkem pro tu roli narodil, jestli jde o jeho zpusob vystupovani...
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlas..
Reagovat
smazaný uživatel
Novak od Austrálie 2014 prehral 6 zápasov na GS, z toho tri s Wawrinkom..Napriek tomu, ze s nim vedie v h2h 22:5...To je snad ta najkurioznejsia haluz v historii tenisu..
Reagovat
svetova.dvojka
19:5
Reagovat
smazaný uživatel
TP asi ráta aj exhibície, v ktorých je Nole lepší.
Reagovat
svetova.dvojka
jejich blbost...
Reagovat
a.magerova
Místo slova haluz bych volila raději slovo ÚKAZ... ;-)
Reagovat
a.magerova
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14232665_1027792544006074_5354344811117732265_n.jpg?oh=90b6d903fa70cd5c23d6bcef5abb8fb9&oe=58796B18
Reagovat
svetova.dvojka
Jinak Wawrinka moc čistou pleť teda nemá...
Reagovat
cheeky
Colour is what counts. #notoracism #gadžomore
Reagovat
smazaný uživatel
Tak predsa len si z tejto sezóny budem nejaký muzsky GS zápas (dokonca finále) pamatat, bude na co spomínat..Hoci, ruku na srdce, kvalitou by som to radil na nejaké 4-5. miesto ich GS zápasov...

Wawrinka je tipek, ten chlap sa narodil pod stastnou hviezdou. Odtrhol sa od Hewitta, Safina, Raftera, dorovnal Murrayho...ze, WHAT?...Ale proste okolnosti sadli, ma 3 GS, z troch roznych podnikov..A to mu nikto nevezme..
Reagovat
FulnekUltras
Wawrinka podle vzoru Kvitová... ;)

Petra má teď ovšem co dělat - tak jen doufám, že ten dialekticky nevyhnutelný telefonát do Brna nebude moc dlouho odkládat... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
V podstate áno. Len Wawro je od prieniku do spicky predsa len konzistentnejší...
Reagovat
FulnekUltras
To nesporně - ovšem číselně

SW AO 2014 RG 2015 USO 2016 ? ????

PK W 2011 W 2014 ? ????

potenciální rozptyl Petry je vskutku úctyhodný... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
To je jako v IQ testu, doplňte chybějící číslo. No, už by se pomalu měli společně zapsat do tanečních, sezóna právě začíná.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to dal na třetí. Pravda, že ze čtvrtfinále AO 2014 jsem viděl jenom první dva sety, které tolik zajímavé nebyly. Kdežto tady byly tři sety dost zajímavé, až ten čtvrtý byl divný. Jinak já si z US Open budu pamatovat i zápas Nadal - Pouille, dobrý mač. Ale dávám ti za pravdu, že letos to byla jinak na památné zápasy na grandslamech bída.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dva austrálske a RG bola topka, o level vyssie, s prehladom..

Toto bolo niekde na urovni AO15, resp. USO 13, moj nazor..
Reagovat
smazaný uživatel
Špička špiček bylo AO 2013, to bych úplně oddělil. To byl nejlepší zápas posledních pěti let. Potom velký distanc a asi FO 2014 a těsně v závěsu letošní US Open. V roce 2013 to byl sice pětiseťák, ale s celkem podprůměrnou úrovní.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc v roce 2013 bylo od začátku do konce jasné, že to vyhraje Nole. Včera si člověk nebyl ničím jistý tři a čtvrt hodiny, dokud se Stan nedostal do vedení 3:0 ve čtvrtém setu.
Reagovat
babolat.cz
špička špiček bylo AO 2012, ale s blbým koncem...
Reagovat
spaniel
Ale my se bavíme o tenise, ne o atletice.
Reagovat
Kozoroh
Naopak, nejstylovější konec v dějinách GS.
Reagovat
a.magerova
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-us-open/280245/wawrinka-ve-finale-zlomil-trpiciho-djokovice-a-ovladl-us-open.html
Reagovat
Vojtiik
co se musi djokovi nechat, krom toho, ze to je tenisovy fenomen sve doby, je ta gracie, s jakou dokaze nest porazky... v tomhle je velky clovek, nepamatuji si lnekoho lepsiho na tour
Reagovat
blixa
Nole, ty vole ... takhle to nechat Wáwru uhaluzit ...
Reagovat
a.magerova
http://i.makeagif.com/media/7-29-2015/car4Id.gif
Reagovat
blixa
Tsssssssssssssss :-P Mě to je celkem fuk kdo vyhrál, fandím Delpovi, ale byla to haluz, to musíš uznat i ty ;-)
Reagovat
svetova.dvojka
Byla, je vidět, že tenisu rozumíš. Viz. můj komentář níže.
Reagovat
a.magerova
Haluz měl Nole celý turnaj, už by bylo nefér, kdyby i ve finále.... vítězství je to spravedlivé !!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
jaaasneee...
haluz mel No1e v prvnim kole, ze ho nevyradil invalida Janowicz...
...na takove urovni je ta tva haluz.
Reagovat
blixa
Ježíš já nevím, a ATP skoro nekoukám, to jsem neviděl, vidím že vtipkovat se mezi ATPisty nevyplatí, hned by jednoho sežrali. Možná i dva :D
Reagovat
FulnekUltras
v ATP je demokratura dosud křehká... ;)))
Reagovat
a.magerova
V ATP jsme samí tvrďáci, křehotinky a fňukny tady nemaj na růžích ustláno... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
No joooo WTA, hned se urazi:D))))
Reagovat
svetova.dvojka
Mně fakt někdy připadalo , že Djokovič ten zápas ani vyhrát nechce, z těch 14 breakpointů co Wawrinka odvrátil byly tak 2/3 vinou Djokovičovy nevynucené lehké chyby.
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič už má z US Open 5 talířů, asi je využívá jako podnos na grilované maso, když má párty s přáteli.
Reagovat
Davor1
Keby po dnešku hoc aj ukončil kariéru, aj tak už patrí medzi historickú tenisovú smotánku :-))
Neskutočný Pánes, kto by to bol ešte 3 roky dozadu povedal, keď bol z trojice Berdych, Tsonga, Wawrinka ten posledný...
Gratulka Stan, pre mňa najlepší GS (Angie + Stan) za x rokov.
Reagovat
FulnekUltras
jj, oba GS vítězové budou jistě velmi sympatičtí i za 10 měsíců... ;)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Tornes
Zajímavé finále. Nole vyhrál skoro stejně míčů jako Stan, ale prostě nezvládal ty podstatné. Učí se od Federera zrovna to, co by nemusel :D Ale jinak pěknej tenis a Stan ukázal, že když je v ráži, tak tak je v ráži a dokáže cokoli. Dokázal vyhrát. Třetí GS, to je skvělá vizitka, kterou se řadí k těm vskutku nejlepším.

Na Novakovi na konci šlo vidět, že mu něco fakt je, ale první tři sety byl v pohodě, dokonce hrál podle mne i solidní tenis, ale Stan ho stejně dokázal přehrát. Takže gratulace Stanovi ;)

PS: Tak trošku se tímhle zápasem i podpořila myšlenka, kterou jsem napsal před zápasem...
Reagovat
smazaný uživatel
Fatálny kolaps Djokovica na breakballoch mu pripravila uz piatu NY finálovu prehru..V kontexte minulého roka si karma do Svajciarska zobrala to, čo tu zo Švajčiarska pred rokom nechala. Nastastie v správnom poradí :)...

Nole mal výbornú sezónu, ale to kalendárne leto zanechá veru trpkú pachuť. Dnes mal len 51% servis, nevyraznu ofenzívu, neposobil úplne v najlepšom svetle. Stan to fantasticky vyuzil a upravil finálovú bilanciu s Novakom na 2:0..

Dnes som sa spojil s diablo, s Fed fanatikmi proti Novakovi. Myslim, ze FFF ziskali omnoho viac ako Nadalovci, Nole uz do 30ky odohrá uz len jeden GS a ked chce pomyslat na 17ku, bude musiet po 30ky vyhrat 4-5 GS, co sa snad este nikomu nepodarilo..GS dostihy vsak nie su vsetko a ja som rád, ze nastala nejaká zmena, tenisu to pomoze. Tomasinho to v stredu zaklial, privolal. Ked to vyslovil, aka bola sanca, ze Stan prejde cez Delpa, Nishiho a Novaka?...1%, 0.5?...Vlastne tieto cisla nosia Stanovi dlhodobo stastie, snad sa stretnu aj v Austrálii a s radostou natipujem jeho sance :)
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič nemůže uvěřit tomu, že ten zápas prohrál , když měl 17 breakpointů , ten smích je hodně křečovitý a neupřímný v jeho podání...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz mu chybi jen Wimblas...
No a vzhledem k tomu, ze ziskava konzistentne kazdy rok jeden GS a to z ruznych povrchu, tak je to vlastne na tuti;))) Jen musi chytnout ve finale No1eho.
Reagovat
a.magerova
Stanislas

Musí chytnout No1... Nole není podmínkou... :-P
Reagovat
spaniel
:) to by byla haluz, kdyby získal kariérní GS na 4 pokusy. To by tomasinho nerozdýchal.
Reagovat
a.magerova
To by nerozdýchal kdekdo.... :-))
Reagovat
svetova.dvojka
Wimbledon nedá, tam je Murray... i Federer by ho na trávě sundal.
Reagovat
Mayo
Presne tak. Nojeho musí chytiť. To je pre neho najjednoduchší super.
Reagovat
svetova.dvojka
Pěkná haluz od Wawrinky ve 3.kole přežije matchpoint, ve 1/4 a v 1/2 přehraje už vyčerpané soupeře Del Potra respektive Nishikoriho a ve finále za něho Djokovič odvrátil skoro všechny breakpointy...
Reagovat
misa
3x ve finále gs. a třikrát titul, zřejmě slušnej oddíl :-)
Reagovat
spaniel
A 11/11 :)
Reagovat
miguel23
Aby Djokovič uhaluzil titul, když toho odehrál v podstatě o polovinu míň, to by bylo fakt smutný. Stan pěkně, co rok to GS, tak za rok Wimbl a bude mít všechny :)
Reagovat
FulnekUltras
Milovníci číselných posloupností mají o singlových vítězích Wimblu 2017 v této chvíli už jasno... ;)
Reagovat
Vojtiik
Stanimal! to je vskutku nadhera :)
Reagovat
Ondra979
parada, Stanimal zauradoval!! toto je moc dulezite, na AO bude Novak pod tlakem a kdyby tam nevyhral, tak...no uvidime
Reagovat
rod_laver
Super!! :)
Reagovat
spaniel
Magnus Norman je pánes. Ten by možná udělal něco i z Berdycha.
Reagovat
svetova.dvojka
Celkově získané míče 144-143 pro Wawrinku...
Reagovat
Ereinion
Na to se nehraje, na big points úřadoval...podobná situace jak minulej rok, akorát teď je Djokovič na druhé straně
Reagovat
a.magerova
Reagovat
svetova.dvojka
Novaku tohle se ti nepovedlo...
Reagovat
spaniel
STAN
THE
MAN
!!!!!!!!!!
Reagovat
yenda1
Cirkus Djokovic končí!
Reagovat
Dobry-den
Neska by ten Čokovič prohrál i s Berdyčem, to je jasná věc.
Reagovat
spaniel
To určitě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, No1e asi uz toho Fedexe uz neprekona, Kozoroh mohl zapsat dalsi rekord,...tak snad priste.
Tak Stane the last game! A je to tam;)
Reagovat
smazaný uživatel
A jeden MB v haji...;)
Reagovat
yenda1
New balls, tak co chceš víc!
Reagovat
Vojtiik
tak pulprocentni (forehand zas bodoval) stando, nejtezsi okamzik na konec... :)
Reagovat
svetova.dvojka
Kdyby Evans proměnil matchpoint ve 3.kole s Wawrinkou, titul by měl Nishikori...
Reagovat
FulnekUltras
poooooooooooooooooooooojď i za Peťu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
yenda1
Já vím co má za problém....malý boty vy géniové! :)
Stará mu je podstrčila.
Reagovat
svetova.dvojka
od Wimbledonu to s ním jde z kopce, začal sukničkařit a jeho náročná hra si vybírá daň i na jeho zdraví...
Reagovat
spaniel
:) nebo třeba tvorbě puchýřů brání lepek...
Reagovat
svetova.dvojka
17/3 18% :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rovnako ako 4/23, tá symbolika je dnes do očí bijúca..
Reagovat
vaclavsubrt
Na jednu stranu Nole uznávám jako obrovského profíka... ale lidsky mi prostě nikdy neseděl, a sedět nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
Je fajn, ze sa Nole stanovi ospravedlnil, ale problémy s nohou mal uz pred vlastným servisom. Osetrit sa nechal az pred tym Stanovym. Esteze na big pointy sa dnes dá tak super spolahnut..

Wawrinka by sa mal vratit k BH winnerom po čiare, s tými BH cross neboduje jak by mal..
Reagovat
spaniel
Novak kazí více z BH.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak BH hra 3x častejsie ako FH, to preto. Ale BH mal velmi istý..
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič jakoby vlastně ani nechtěl vyhrát, ty breakbally zahazuje jakoby se nechumelilo, tak proč vlastně nastoupil k zápasu, když ho nechce vyhrát..., protože jinak si nedovedu vysvětlit, proč vždy udělá nevynucenou chybu když á breakpoint nebo Wawrinka druhý servis...
Reagovat
spaniel
:D
Věnuj se cikánům.
Reagovat
yenda1
Veledůležitá hra. Dej si ice towel za krk Stando a pojď si pro to!
Reagovat
spaniel
Tak Stan překonal krizi z Djokovicovy finty a snad už je zas koncentrovaný.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
spaniel
MTO bych zakázal. Obyčejná špinavost pro spekulanty.
Reagovat
yenda1
Jinak Wáwra zase pičuje. :)

A když jsem viděl začátek zápasu, jak se mu Nole tlačil do backhandu a Wáwra se krásně vyhazoval, vypadalo to na krátkej proces.
Zabiják.
Dopodávej to ty psychouši! :)
Reagovat
vaclavsubrt
Měl ho Stan brejknout... ted to muže tu hererčku jen a jen nakopnout a Stana rozhodit.. hlavně udržet
Reagovat
a.magerova
Tak tak.
Reagovat
vaclavsubrt
To je sráček ten Nole.. nemohl stát... sice je NO. 1... ale nikdy nebude hráč jako Rodger
Reagovat
yenda1
Nadal a Federer a pak dlouho nic.
Reagovat
spaniel
Udělal to samé Murraymu.
Reagovat
Ondra979
uz zase hraje komedii, tohle si proste nezaslouzi vyhrat, herecka jedna
Reagovat
vaclavsubrt
Puchýř? to si dělá prdelku že jo?
Reagovat
svetova.dvojka
Ale Djokokovič ten zápas klidně mohl vyhrát, jeho fanoušci budou jistě zklamaní, tolik šancí na returnu celkem 14..., na celkově získané míče je to teď 127-127, a přesto vede Wawrinka 2:1 na sety a 3:1...
Reagovat
a.magerova
Teď zas mohl vyhrát game Wáwra, Nole se tam belhal... takže tak.
Reagovat
yenda1
A bude masáž
Reagovat
spaniel
Je to klaun.
Reagovat
yenda1
Před finále jsem si říkal Nole skreč...karma. :)
Reagovat
vaclavsubrt
Tohle bude asi rychlé... problém tam evidentně je... jen nechápu proč nezkusil MTO
Reagovat
smazaný uživatel
Uz je to oficiálne..Ak chce Stan vyhrat, musi to ukoncit v styroch. Lebo z tohto ak sa Nole vyhrabe, bude mat v piatom sete na svojej strane také momentum, ze Stanovi na rozdýchanie nepomoze ani kyslikový pristroj.

Djokovic vyzerá akoby mal problem s nohou, ale nenechajte sa zmiast!..:)..
Reagovat
spaniel
Tomasinhovo momentum :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monfilsova taktika.
Reagovat
smazaný uživatel
Staci jak Stan schvalne bude chvilu kazit, prdne tam nejake ty DFka, a to by melo No1eho vpohode rozhodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena vypadá jak Bykov onehdá na lavičce sborné. Vítězný fiftýn Noleho, úder století, vynucená chyba, totální blbá nevynucená chyba - furt stejný výraz.
Reagovat
vaclavsubrt
Něco mezi nima musí být... ještě nedávno fandila jak o život...
Reagovat
spaniel
Takže jak Lendl.
Reagovat
smazaný uživatel
Lendl se občas usměje nebo pousměje.
Reagovat
spaniel
To jsou jen křeče.
Reagovat
FulnekUltras
předbankrotní
Reagovat
spaniel
Určitě! Nebo špatně svědomí, že zradil socialistický systém.
Reagovat
a.magerova
Tak ale zas konečně vypadá normálně a né jak afektovaná pipina... což mi na ní dřív vždy vadilo.
Reagovat
malchar
Jelena nachytala Noleha, jak si to rozdává s masérkou. Proto taky nejel do Cincy a vymluvil se na zranění. Musel řešit soukromé věci, protože Jelena chtěla okamžitě rozvod. Opravdu si nedělám legraci a vím to od spolehlivého zdroje
Reagovat
a.magerova
Takže nejdřív herečka a pak masérka... no to jsou věci...
Reagovat
smazaný uživatel
Podla mna je myslou v Indii..:
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, aj teď působí jako zaměstnankyně z J.P.Morgan, co dostala zadarmo lístky a protože neměla co na práci, šla na tenis a teď přemýšlí, jestli dobře zaparkovala.
Reagovat
vaclavsubrt
Nole kterej odehrál asi 5 setů najednou nemůže? :D
Reagovat
spaniel
Novak si natáhl varle, otázka jestli teď nebo staré zranění z IPTL.
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
a.magerova
Spíš provalení IPTL a následný trest... :-P
Reagovat
Ondra979
zeby zase komedie
Reagovat
Ereinion
Každopádně zajímavý pozorovat, že Djokovic je na big points horší...to v posledních letech nebývalo pravidlem, možná jen právě proti Wawrovi
Reagovat
smazaný uživatel
Come On!
Uzasne, pekny slajsovy zaver
...a snad sance, ze to chlapi daj pred svitanim, a ted to bude zaverecny set;)
Celkem jsem s bal TajBrejku, v TB to Stanovi proti No1emu fakt nejde.
Jele stale vyhukana na tribune, Leonardo diCaprio taky nervozne posedava...
Je to na dobre ceste;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Di Caprio chce být očividně inkognito a v režii si to někdo pěkně odskáče. :))
Reagovat
vaclavsubrt
Stan to dělá skvěle... i přes brejky ztratí a set získá posledním brejkem, tak aby další podával jako první... to chce koule
Reagovat
smazaný uživatel
Dva palčeky pre Stana, jeden palček pre Umpire, dobrá robota, chlapi..

Z tých ovácií mám pocit, ze na stadióne AA sa tiesni 22.000 divákov, z toho 10.000 fanuskov RN, 10.000 fanusikov RF a dve tisicky fanusikov ostatných hracov na okruhu.
Reagovat
spaniel
Aby měl Nadal tolik příznivců, musel by hrát v Madridu :)
Reagovat
spaniel
Ale dobrý hlod, to zas jo. Chudák Novak :D
Reagovat
rod_laver
Stan ma vyhodu, ze vetsina RF fanousku mu fandi. A Nole proste nevyhodu, ze vetsina fanousku jak RF, tak RN mu nefandi :D

Jinak Stan ma neskutecnou psychiku v tskovych zapasech, Roger by se bohuzel uz davno sesypal, asi by mel taky vymenit zenu, Stanovi se to velmi osvedcilo :))
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
a.magerova
Roger počká na dojmy a výsledky Noleho a až pak to s tou výměnou nějak promyslí... :-P
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Tornes
No vzhledem k tomu, že Novakovi většinou fandí víc, tak bych ty fanoušky viděl jinak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To vis je slaba era. Za casu Noaha, Jimba, BigMaca, Borise, Andreho atd. atd. existoval tak pestry fans. svet, ze ted je to slusna seda nuda...
A jak se zeptas jestli nekdo nezna nejakeho tenistu, kdyz ho to tolik ten sport nezajima, tak dneska ty jelita ani neumi ani nic rict, max. Federer, a jeste mu komoli jmeno... nekteri si vzpomenou, ze existuje nejaky Spanel...a vic z nich nevytahnes...;)
Reagovat
spaniel
Dík. Ale máš tedy odvahu, věčně cpát Noaha do jedné věty s legendami.
Reagovat
smazaný uživatel
Bo, to je stale legenda...;)
Letos Francii privede opet k vitezstvi v DC!
tedy pokud nesoupne na singla Monfilse...;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak nemas zac...kolegyne v praci vubec Nadala neznaji...nic jim to nerika...Federer jeste zvladnou, ikdyz mu komoli prijmeni;D)))
ale neco vic, ted z hrajicich...bez sance...
Reagovat
spaniel
Hm, musím zjistit jak to mají vzdálenější známí.
Reagovat
smazaný uživatel
Sim te, si pamatuji jak Rosol porazil Nadala, jsem prisel do prace, oznamil velkou udalost...se me ptaly kdo to je Nadal... Rosol me jaksi neprekvapil:D)))
Jsem jim vysvetlil, ze jde o tenis, tak jedna, ze zna Fedrera...;D) Opravil jsem Na Federer, a vysvetlil, ze to je neco podobneho jako by Katowice porazily Barcelonu...mlade borky mimo, jedna v mojim veku..., ktera znala Fedrerera pochopitelne znala jeste Agassiho...
Tak Agassi byl fakt fenomen...to bylo neco jak tenisovy Majkl Jackson...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic - Wawrinka UE ve třetím setu: 8:19

baggik "Wawrinka méně kazí." :)))
Reagovat
baggik
Tak já mluvil o prvních dvou setech a prvních dvou gemech toho třetího, pak se z toho stal úplně jinej zápas.
Reagovat
spaniel
Kdepak. Psal si že teď se to otočilo. V té době měl Stan už 16 chyb, Novak 5.
Reagovat
smazaný uživatel
V prvním setu měl Nole o polovinu míň UE. Jedině ve druhém měl míň UE Wawrinka.
Reagovat
baggik
Tohle bylo podivný s tim jestřábím okem. Vždyť bylo slyšet jak rozhodčí křikl out.
Reagovat
Davor1
Čo? Veď umpire okamžite opravil výrok čiarového.
Reagovat
baggik
Tak ale ten výkřik tam byl, takže by se měla správně výměna opakovat.
Reagovat
spaniel
Výkřik tam byl, ale Novak tam nebyl :)
Reagovat
svetova.dvojka
Novak to dneska prohraje...
Reagovat
baggik
Andy jdi spát a spočítej si žebříček. :D
Reagovat
a.magerova
Takže už prosíííím jen jeden set !!!
Děkuji... ;-)
Reagovat
Davor1
Ešte jeden !
Reagovat
misa
Tak už jen jeden set!
Reagovat
spaniel
Chum jetzte!
Reagovat
svetova.dvojka
Chudák Novak i páska je proti němu.
Reagovat
baggik
Ten třetí set je hroznej, tam se fakt Novak začal bránit. Ale skóre na tu haluz ještě dobré, tak rychle vyhrát tiebreak, ať můžu jít spát.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, Nole nevyuziva BB, a Stan zas gamebally...Aj teraz az pokus c. 6.

Noleho ofenziva dnes ani nahodou nie je v poriadku..Len 6FH winnerov, a to Stan nie je ziadny extra obranár..Servis rovnako skor priemer. Nieco podobne tu hral Nole aj pred rokom a aj tak ten GS vyhral, vdaka tej svojej ultragalaktickej defenzive, co predvadza aj dnes..Paradoxne to opat moze stacit..
Reagovat
spaniel
On nemá na to hrát proti Stanovi ofenzivně, takže ty winery mu přibývají pomalu.
No, snad to tentokrát nepostačí.
Reagovat
spaniel
Tak hlavně že využívá setbally ;)
Reagovat
insanezy_
Djoko tam predvadi illegal coaching a zadny napomenuti jo?
Reagovat
spaniel
Teď by se mohl zopakovat scénář druhého setu...
Reagovat
Davor1
Stan ale začína fyzicky zaostávať, mám pocit. Bodaj by nie, keď tu odohral asi o milion setov viac.
Reagovat
spaniel
Aby to nedopadlo jak včera. Dojdou síly, bude u míčků později, začne víc kazit a je konec. Snad jeho fyzičku podceňujeme.
Reagovat
SubOptikT
Už trefuje kiksy
Reagovat
spaniel
To ještě nemusí nic znamenat. Hned v prvním gemu trefil rámem.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohled na tribunu na manzelku No1eho prozradil, ze je hodne vyhukana, takze asi neni manzel uplne ok...jele ma o neho obavy. Ted jenom jestli to zmakne Stan pred svitanim;)
Reagovat
insanezy_
Dle me ma spis obavy, koho v noci zase prefiknul
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
SubOptikT
A co Donna? Je s Kokkinakisem?
Reagovat
baggik
Cockinakiss
Reagovat
Davor1
Však sedí v hľadisku.
Reagovat
SubOptikT
Takže už ji Kokki vyklepnul?
Reagovat
Davor1
Ju vyklepol kdekto.
Reagovat
baggik
Starej Vekič by mohl vyprávět..
Reagovat
baggik
Nebo přefikne. (Kerber na večírku).
Reagovat
insanezy_
Pamatuju Monte Carlo 2014 a zapas Fedex Tsonga, kde mel Feda 2/17 breakballu a promenil snad az 15. :D
Reagovat
Davor1
On je v tomto dlhodobo strašný tragéd...
Reagovat
smazaný uživatel
Noleho anticipace je neuvěřitelná. Občas to působí, jako by byl živý magnet a sám k sobě ty míče přitahoval.
Reagovat
Davor1
Toto si mal Stan uhrať. Šancí tam mal habadej. Teraz posadil Noleho na koňa.
Reagovat
smazaný uživatel
To prasatko mohlo vyjit, to je fakt...
3/14...
ale stale je tu velka sanca prekonat Rogera:)

Neboj Stan jeste zauraduje:0)
Reagovat
Ereinion
Djokovic se přiučil u Monfilse :D každopádně chytře zahrané, Wáwru to dost možná rozhodilo
Reagovat
smazaný uživatel
Nole asi potrebuje prehravat 15:40 na prijme, aby mal sancu na break..

Skodo toho haluzneho bodu za zhody, ale to bola Stanova blbost..
Reagovat
insanezy_
Blby je, ze si Wawra pri tech uderech dost casto vybere blbou stranu. Navic ten fh za stavu 40 15 byla blbosz hrat tak na riziko.
Reagovat
Davor1
Presne tak. Má skvele údery down the line, ktorými by tie kratšie Djokove defenzívne údery mohol jednoduchšie zabiť, a on to hrá cross na istotu Djokovi na raketu :/
Reagovat
spaniel
Úder po lajně je nejrizikovější. Místo být v pozici a mít víc času.
Reagovat
spaniel
*musí
Reagovat
Davor1
To mi je jasné, ale mal tam minimálne 2 pomerne jednoduché pozície na big pointoch, kedy to mal proste skúsiť.
Reagovat
blax
Gratulace Novakovi k dalšímu nesportovnímu chování, které vedlo k brejku
Reagovat
SubOptikT
Juuuuu
Reagovat
spaniel
Ajaj.
Reagovat
smazaný uživatel
tvl, ten poslední forhend Noleho, to odkoukal od Gaela?
Reagovat
spaniel
Líbí se mně, že ač je Novak v defenzivě, tak pořád rozhazuje ručičky a kroutí nevěřícně hlavou.
Reagovat
spaniel
Novak a jeho smeče :D
Vždycky pobaví...když si navíc vzpomenu, že je nejkomplexnější :)
Reagovat
PetaM
Novak vypadá, že už to v hlavě vzdává ...
Reagovat
Fandina
To si nemyslím. Podle to bude zkoušet pořád.
Reagovat
spaniel
Zatím podlý není...
Reagovat
Fandina
podle mě to bude zkoušet pořád, vypadlo mi zájemeno, sorry
Reagovat
PetaM
To jo, ale ironické úsměvy začínají přibývat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Novak se od US Open 2010 nikdy nevzdává. Ještě se vzepne.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Noleho to musí být šíleně frustrující. Tolik brejkbolů nevyužitých a i gembolů.
Reagovat
smazaný uživatel
Preco by Stan vyhraval servis gemy na nulu, ked ich moze vyhravat po odvratených bb a Djokovica tym stale viac a viac vytáčať..Aký stratég!!
Reagovat
a.magerova
To sice jo, ale mé nervy mají taky omezenou pružnost... :-/
Reagovat
Vojtaakk
Jako finale RG 07
Reagovat
vaclavsubrt
Stan se chytl a Nolemu ty BB musejí už začít lézt na palici
Reagovat
baggik
Djokovič to dneska hraje na Plíškovou, hraje dobře, je opticky o něco lepší, má hezká čísla na podání, ale tragický proměňování i odvracení brejkbolů. Snad to nedopadne jako včera.
Reagovat
spaniel
Vůbec. Pliskova je Stan. Akorát že Stan méně kazí (zatím).
Reagovat
baggik
To vůbec. Stan je Kerberová. Hraje samozřejmě lépe než ona a ne tak defenzivně, ale jinak je to to samé co včera v bledě modrém.
Reagovat
smazaný uživatel
Víc mimo už být nemůžeš. Je to na raketě Stana, Nole tam jen pobíhá jak hadr na holi a doufá, že se Stan vyhodí.
Reagovat
spaniel
Me fascinuje, jak se někdo může dívat na stejný zápas a vidět něco takové.
Reagovat
baggik
Tak já nevim, kde vy vidíte ty chyby u Wawrinky, když dneska doběhne a vrátí všechno, což jsem u něj nikdy neviděl. A že měl Novak na 1. podání vysoký čísla, to tam ukazovali pořád, to samé proměňování brejkbolů a všechno si tam Stan sám neuhrál. Jinak ono záleží komu fandíš, tak se pak zaměřuješ na něj, takže fanda Wawrinky a Djokoviče to uvidí každej jinak. Ale ten zápas je jiný, oba hráči hrají strhující tenis, nahoru dolu.
Reagovat
spaniel
Stan na víc chyb než Novak, stejně jako měla včera Karolína. Vyplývá to z útočné hry. Stejně jako Karolína, po horším prvním setu zlepšil poměr winnerů a chyb v druhém a bral ho. Ve třetím vedl jako ona včera a pak zase prodal víc chyb a náskok ztratil. Stan = Karolína, Novak = Angie.
Ale já psal hlavně o stylu hry.
Reagovat
baggik
Tak dneska hrají oba stejným stylem při svým podání tlačí, při soupeřovo doběhnou, vrátí a hraje se o každý míč s velkým nasazením, Wawrinka bude mít víc winnerů, protože tam trefuje bekhand po čáře z nemožnejch pozic, častěji než Novak. Ten finální úder má lepší, ale zase nemá moc jinejch variant. Víc chyb měl Wawrinka, teď se to asi otočilo.
Reagovat
spaniel
Statistiky jsou dostupné. Ve 3.setu Stan 16 chyb, Novak 5. Pochop že není možné, aby měl méně chyb než Novak. Stejně jako Karolína proti Kerber. A Stran trefuje i FH, možná víc než BH.
Reagovat
baggik
Vy to nechápete. Tady je ten tenis jinej, ale Djokovič stejně jako Plíšková lépe podává a Wawrinka méně kazí a další podobenství Djokovič měl daleko více brejkbolů, ale méně jich využil, stejně jako Plíšková. Akorát tady toho dost uhrál v těch big pointech Wawrinka sám, zatímco včera skoro všechno Karolína zazdila, ale i tak toho Novak promarnil dost, kdy to měl na raketě. Teď samozřejmě ten třetí set je jiný, tam je zatím Novak mimo, ale to byla Plíšková včera na konci taky. :)
Reagovat
spaniel
A taky Stan je do červena jako Kerber a Novak do modra jako Karolína.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
baggik
A taky Wawrinka mluví německy, Novak slovanským jazykem.:D
Reagovat
Fandina
A Novak a Karolína jsou štíhlejší a vyšší než Wawra a Kerber.
Reagovat
Ereinion
Djokovic není opticky lepší
Reagovat
baggik
Ve 3. setu ne.
Reagovat
misa
na gs. turnajích, počínaje rokem 2013:

AO 13: 1-6, 7-5, 6-4, 6-7, 12-10
US 13: 2-6, 7-6, 3-6, 6-3, 6-4
AO 14: 6-2, 4-6, 2-6, 6-3, 7-9
AO 15: 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0
FO 15: 6-4, 4-6, 3-6, 4-6

Srbova noční můra.
Reagovat
janek_da
doufám, že zase, jako obvykle, se Nole zázračně nezvedne a nevyhraje 5-6 gemů za sebou
Reagovat
Davor1
Stan sa dostal do švungu a z BH už úraduje ako na RG. Keby mal trošku viac času na prípravu úderu, tak by to bol veľmi podobný zápas. Comeeee on Stando !!
Reagovat
spaniel
Je to strašný bulldog. Má nejlepší mentalitu na okruhu, ta jeho finálová bilance je neskutečná.
Reagovat
vaclavsubrt
nejsem si jistý.. .12 ze 12?
Reagovat
PetaM
https://cs.wikipedia.org/wiki/Stan_Wawrinka

14-9
Reagovat
PetaM
Ale od roku 2014 ve finále neprohrál.
Reagovat
spaniel
Od 2014 to má 10/10.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic BB 2/11

Lol...Ze by karma za minulý rok..Ved to je úplne obrátené garde..
Reagovat
smazaný uživatel
uz je 2/12
Reagovat
spaniel
Jen ať ho překoná...o parník nejlíp :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim ma slusne naslapnuto, tak snad to vyjde:)
Reagovat
vaclavsubrt
Nole je dnes určitě k poražení... využití BB, hra pod tlakem, negativní emoce... ale hlavně... Stan je ten hráč, který do porazit dokáže. Cmon Stan!
Reagovat
smazaný uživatel
On má negativní emoce občas, i když hraje s Pere Ribou a právě prohrál za stavu 5:0, 15:0 fiftýn lacinou chybou. Jinak souhlasím.
Reagovat
Mayo
každopádne Stan prekvapil, už to nebude 0-3 :D
Reagovat
Mayo
nepozerám zápas ale už dával Stan sem tam svoje bomby, že Djokovič odletel aj s botami či ešte sa len chystá Stanko?
Reagovat
janek_da
dokonce i boty se mu vyzuli
Reagovat
smazaný uživatel
BH po čiare na BB a iné šmaky..Nole zatial s kludom, len jedna rozmlátená raketa, drzi sa..
Reagovat
janek_da
dneska má Nole efektivitu proměňování BP, jako loni Roger
Reagovat
spaniel
Nemá. Roger měl mnohem horší.
Reagovat
janek_da
2/11 x 4/23

máš pravdu Roger to měl horší :)
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale amatérští tenisté mají čas od času díky tomuto pocit, že aspoň v něčem se vyrovnají Rogerovi. :))
Reagovat
smazaný uživatel
tak jeste neni konec zapasu...
...porad ma cas No1e ho sejmout...
at am take Kozoroh co zadavat do pozapasovych stats.:)
Reagovat
smazaný uživatel
2/12...:)
Reagovat
smazaný uživatel
...a jeste to vylepsuje...
btw. ten Roger je prosim te jako kdo?
Reagovat
Ereinion
No, Nole má zatím 2/11, Roger měl myslím 4/23, což je procentuelně skoro stejný, ale samozřejmě není všem hrám konec...
Reagovat
a.magerova
Aaale takový Niktoš, kterému se chce Nole vyrovnat, jak počtem GS, tak popularitou... :-P
Reagovat
Ereinion
Yesss, Wáwra zatím dobře využívá šance, určitě líp než Roger minulý rok...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz som myslel, ze ten lob, ktorý padol Stanovi na ciaru, Djokovic sa z toho krkolomne vyhrabal, Stan zavahal, ze nebol na sieti, ze to bude nakoniec zlomové. Ale nebolo...

Djokovic proste nemá Wawrinku rád, ked Stan vydrzi 6-7krat nepokazit od zakladnej ciary, tak s tým jeho diktátom má Nole sakramentské problémy..
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič je k poražení, Wawrinka si musí častěji ukazovat na hlavu...
Reagovat
vrabejka
Super Stana ted to ve 3.setu musíš zlomit. Ale parádní match.
Reagovat
a.magerova
A teď nepolevit !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdíl mezi Djokem na AO s FO a dneškem? Proti prvnímu brejkbolu by nejprv určitě trefil první servis a měl přímý bod ze servisu a druhý by určitě tak nevyhodil.
Reagovat
Davor1
Myslím, že Djokovič je proti Andymu v GS zápasoch psychicky úplne inde ako proti Stanovi, ktorého sa podvedome určite viac bojí...
Reagovat
kada.tom
Hmm, tohle se tady Novakovi fakt nepovedlo ...
Reagovat
spaniel
Jooooo!
Reagovat
Marduch
Tak a jde se lámat bochen.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale áno..Aj Djokovic hra dobre..Zas vo finále, kde treba, ukazuje úplny iný tenis ako cestou tam. V obrane je to starý dobrý Djoko dnes..
Reagovat
Tornes
V obraně jo, ale na druhou stranu se docela často vyhazuje, když zkusí zaútočit. Toho by Stan měl využít - a využil například v tom posledním gemu.
Reagovat
svetova.dvojka
Loňské finále to byla jiná kvalitka..., ono taky Wawrinka není Federer že.
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič pokud vyhraje dnešní zápas, má ještě šanci zachránit letošní mizernou sezónu, 3.kolo Wimbledon, 1.kolo na OH, 2.kolo v Monte Carlu ( prohra s Veselým), kvůli zranění přišel o Cinncinati , tohle se jsou výsledky, kterými se Djokovič rozhodně chlubit nemůže :-)
Reagovat
spaniel
Blbost.
Reagovat
Davor1
Tak ako celá jeho existencia...
Reagovat
spaniel
Tak je to jen dvojka.
Reagovat
janek_da
jste obyčejní blbofobové
Reagovat
Davor1
Djoko lucker, Stan ale vypadol z koncentrácie. Už som dúfal, že tento set nejako umláti, dočerta.
Reagovat
spaniel
Rozhodně ho musí vyhrát. Z 0-2 neotočí.
Reagovat
Davor1
Bojím sa, že sa zase vyhádže v TB, ten godmode mu zapína a vypína a ak mu vypne v TB, je koniec :/
Reagovat
Marduch
To je vono, rozbehat soupere. V running pozicích víc kazi. Idemo!
Reagovat
SubOptikT
No. Hlavně si teď zase neprohrej servis ...
Reagovat
janek_da
Co to tam má ten pán za čepičku s "Laver cup"? Asi to bude populární i v USA.
Reagovat
spaniel
Laver cup je fajn nápad, ale v nevhodnou dobu. Amíci jsou na tom bídně.
Reagovat
svetova.dvojka
Amíci hrají parádní hokej.
Reagovat
spaniel
Medvěd má kožich.
Reagovat
janek_da
a štika není blbá
Reagovat
FulnekUltras
stará ani mladá
Reagovat
svetova.dvojka
Rod Laver v čestné lóži , kdyby sešel na kurt, by je tam oba vymetl z kurtu...
Reagovat
smazaný uživatel
Akoby som ten prvy servis pre Stana privolal...:)

S nim je to zrazu iny pribeh..
Reagovat
smazaný uživatel
Stanův přístup se mi strašně líbí. KDyž já jsem za stavu 1:4 nadával, tak on měl ledový klid, hecoval se po každém dílčím úspěchu a ta šance fakt přišla. Pak sice prohrál TB, ale Stana to vůbec nerozhodilo. Působí na mě chladnokrevně sebevědomě. Dobře on! Je to na jeho raketě.
Reagovat
Marduch
Jestli Nole nezlepsi servis a ostří vymen, bude to mít Stan na rakete.
Reagovat
svetova.dvojka
No to je jasný, když Wawrinka přestane kazit, tak Djoko nemá nárok, poslední výměna toho byla jasným důkazem...
Reagovat
Marduch
Wawrinka hele zpomal, jo?
Reagovat
svetova.dvojka
má privysokú rýchlosť na Djokoviče
Reagovat
Fandina
4:1 tak to je super. Stane go!
Reagovat
Davor1
To je vončo Stan the man :D
Reagovat
svetova.dvojka
Neříkej hop, dokud nepřeskočíš...
Reagovat
spaniel
Stan the ass :/
Reagovat
Davor1
Ale no :DD
Reagovat
spaniel
Nekřič hop... :D
Reagovat
Davor1
Ale tiež som ho neskutočne vypixoval po tej UE na 0-40 :D
Reagovat
Marduch
Takto se serviruje na bigpointech.
Reagovat
Marduch
Omg Nole prober se na tom servisu!!
Reagovat
svetova.dvojka
horší tenis už jsem teda dlouho neviděl..., oba tam chodí jak tělo bet duše bez zájmu. To na OH se hrál parádní tenis. Tohle letoší US Open je hodně mizerné.
Reagovat
spaniel
To asi sleduješ nějaké cikánské US Open.
Reagovat
svetova.dvojka
ne to americké, vážně je to bída...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak dvě stě krát zajímavější než Djokomurárna. Díky Stane a Niši.
Reagovat
Davor1
Tak zaujímavejšie ako Djokomurárna je snáď aj apeninské derby Lorenzi- Volandri :DD
Reagovat
kada.tom
nemůžu souhlasím, mně se prostě finále Novaka s Andym líbí, mám rád maratónské výměny :-)
Reagovat
spaniel
Oba mají příliš podobný styl, málo winnerů, spíš o chybách. Navíc se dívat na frustrovaného fu*kera...
Reagovat
kada.tom
souhlasím, že to je mezi nimi hodně o chybách, ale mně se zkrátka líbí ty výměny od baseline, asi mám naprosto odlišný vkus, ale prostě ... navíc mám rád Andyho technický vychytávky a dobíhání nemožnýho :-)
Reagovat
spaniel
Dneska jsou taky výměny od BL, jen asi 2x rychlejší. A Djokovic dobíhá nemožné...
Reagovat
Marduch
Kurňa vyrovnanej mač zatim! Stanik na to jde po Rolandgarrovsku, dal za BL, všechno vykryt a slabší balon od Noleho hned trestat. Pouze několik chyb ho stalo set.
Reagovat
smazaný uživatel
Stan to mal radsej prehrat 2:6, tesnu prehru v sete bude ťažko tráviť...

Bolo by fakt vhodné; aby turnaj vyhral Wawrinka..Uz len na počesť Tomasinha, to by bolo také symbolické, turnaj by sa nam s tym akosi automaticky spájal..:)
Reagovat
spaniel
S cim by se spajel? To, ze vyslovene nechtel, aby ho vyhral Stan a dorovnal Muru?
Reagovat
smazaný uživatel
No ved to by bola tá irónia osudu..
Reagovat
spaniel
Já jsem jen za (devil smile)
Reagovat
svetova.dvojka
16 winnerů a 30 nevynucených chyb dohromady, to je jako kdyby hráli Franta v Vencou , tak někde za barákem , zatím nekvalita...
Reagovat
kada.tom
Set by byl, ale tedy ten TB si mohl Novak klidně odpustit. Snad teĎ zabere a neposadí Wawrinku do sedla.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak Djokovič to nakonec zvládl, ale místo toho aby to v klidu zavřel na 6:2, tak to nechá dojít až takhle daleko, Wawrinka celý tiebreak vyházel...
Reagovat
Davor1
Škoda, Stan býva mimoriadne silný v TB, ale tento totálne posral. Ale aspoň sa už ako tak rozohral. Keď vyhrá druhý set, môže v kľude otočiť, Djoko nehrá žiaden zázrak...
Reagovat
spaniel
Stan si z 1.setu nastesti moc nedela. Prohrava ho vetsinou i s ND. Oba vitezne zapasy tusim taky projel 1.set
Reagovat
Davor1
Je to tak. A naopak, v predchádzajúcich päťseťákoch na AO a USO, kde vyhral prvé sety Stan, potom Djoko otočil zápas. Takže je to stále otvorené, teda ak Stan zaberie
Reagovat
spaniel
S Novakem vyhrál 1 z 10 teď říkali...
Reagovat
SubOptikT
Dobře. Ale mělo to být 6:2
Reagovat
spaniel
Djokovic je nejvetsi trapak v historii tenisu.
Reagovat
PetaM
Na Španěla nemá.
Reagovat
spaniel
Nadal sem netahej.
Reagovat
SubOptikT
Mindrák je těžká věc ...
Reagovat
spaniel
Pff. Pisu o tom, ze byla paradni vymena a lidi spontanne jasali. Nasledne dal Djokovic hezky prohoz, ale nic tak skvele jako vymena pred, ale hned si zacal vyzadovat stejny jasot. On chce byt tak milovanyyy.
Reagovat
SubOptikT
Všechno šlape. Je to pan Hráč
Reagovat
Mayo
je to na silu veru, ale mohol by už pochopiť, že aj keby sa postaví na hlavu, tak nebude tak populárny ako Fedex ale aj kulturista. Sú veci s ktorými sa nedá nič robiť šak pohoda.
Reagovat
spaniel
Tak tak. Strasne tezko to nese a obcas to projevi. Zbytecne. Mozna az se s tim smiri a prestane, tak to prijde samo.
Reagovat
Marduch
?
Reagovat
Mayo
čo urobil?
Reagovat
sprchon
Hmmm, to byla výměna. :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
neskutena:)))
co ten gymnasta dobehne...uf...
Reagovat
sprchon
Taky jsem si oddechl, když ten fiftýn Stan uhrál. Bohužel jedna vlaštovka jaro nedělá. :/ Gymnasta dneska hraje úplně jinak než v předchozích "zápasech".
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, nejenze zvlada cviky, ale dneska se snazi chlapec...
ale to mu prece nemuze vydrzet. I tak jsem neveril, ze Stan da prvni set, ma tady slabe rozjezdy...ten TB byl jeste bonus.:)
Tak snad Stan bouchne par DFek, to Noleho rozhodi, a je to doma:)
Reagovat
FulnekUltras
Wawrinka hraje s Djokovičem o 3. grandslamový titul
Reagovat
Krisboy
Na tý fotce nahoře má Nule fakt upřímnej úsměv.
Reagovat
Ereinion
Wawrinka se opět rozjíždí pomalu, naštěstí ho to ale zatím ani ten set nestálo...
Reagovat
Mayo
Tak všetko ide ako má, prvý set easy. Už len dva.
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka už mal niekedy zápas, kedy sa s prvým servisom dostal nad 65%?..

Či naposledy ešte v žiačikoch na turnaji v Lausanne?..
Reagovat
Davor1
Keď sa dostane do tempa, tak je schopný ten prvý triafať pomerne konzistentne. Dnes to nie je ten prípad, ale pamätám si, že práve v ich pamätnom zápase na AO mu servis padal neskutočne...
Reagovat
Tornes
Například loni na French Open?
Reagovat
smazaný uživatel
Mal nad 65?..To sa mi veru nezdá...Skusim to najst neskor..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mal 67%, podla oficiálnych...To je naozaj celkom nezvyčajné...Mozno aj preto vyhral..
Reagovat
Tornes
To nebyla otázka. To bylo konstatování. A na rozdíl od tebe se většinou snažím si čísla dohledat předtím, než je začnu prezentovat. 66.7% first serve in.
Reagovat
smazaný uživatel
To je v poriadku. Ja zas na rozdiel od teba za konštatovaním píšem bodku, ty otaznik. Kazdy sme iný..
Reagovat
Tornes
Jo no... to měla být spíš trošku ironie, protože mi přijde zbytečný ptát se na něco, co se dá dohledat během pár sekund.

Jinak na GS má první podání nad 65 % takřka přesně v 8 % svých zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
To je kazdy 12-13 zapas zhruba..Tolko niekedy za rok na GS ani neodohrá :)..

Ak by mu prvy servis chodil castejsie, mohol byt Wawrinka niekde inde dnes..
Reagovat
PetaM
To byla řečnická otázka. Ale Bůh ví, jestli tohle na Slovensku vůbec máte.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebola. Bolo to konštatovanie. Na Slovensku vieme čítat vyjadrenie autora :)
Reagovat
Tornes
Řečnická otázka snad nemůže být konstatování?
Reagovat
Tornes
Ale jinak jo, nevyjádřil jsem se úplně šťastně a pochopitelně, to uznávám. Příště to zkusím vyjádřit tak, ať je to jasné, sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som to samozrejme pochopil, len som ta chytil za slovicko..Rovnako ako ty mna...

Ked som pisal, ci mal Stan 65% naposledy v ziakoch, samozrejme som to nemyslel doslova, len som si zalamentovAL nad jeho servisom...A vidis, pisal si, ze nad 65% ma v 8% GS zápasoch, to je zhruba 1 z 12, takze raz za rok cca..
Reagovat
svetova.dvojka
typický Djokovič setball na druhý servis, on return vyhodí, aby pak set ještě prohrál..., zvláštní pojetí tenisu v podání Djokoviče...
Reagovat
a.magerova
Nole příjemná barva trička... ale Stan super vohoz komplet, to by vypadalo na fotkách s pohárem šikézně... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No. moje oblibena barva to neni, ale jak vyhraje, beru jakoukoliv kompozici s poharem;)
Reagovat
Davor1
Asi tak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Az na to, ze Stanovi sa tá farba vobec nehodí...Vyzerá jak gumkáč..
Reagovat
brixner
Farba sem, farba tam, on vyhrá!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist