Wawrinkovi pomůže s přípravou na Wimbledon Krajicek

10. 6. 2016, 14:54
Aktuality 10
Dvojnásobný grandslamový vítěz Stan Wawrinka posílil před Wimbledonem svůj trenérský štáb o specialistu na hru na trávě Richarda Krajicka. Čtyřiačtyřicetiletý bývalý nizozemský tenista dokázal wimbledonský titul vybojovat v roce 1996.
Profily hráčů
Stan Wawrinka

"Pořád se snažím najít řešení, abych se zlepšoval, proto Richard Krajicek na příští čtyři týdny na trávě posílí můj tým," oznámil na sociálních sítích jednatřicetiletý Wawrinka, jehož hlavním koučem je dva roky Švéd Magnus Norman. " Je pro mě velká čest a pocta, že na své straně budu mít takového šampiona," dodal.

Pátý hráč světa Wawrinka zatím vyhrál grandslam na French Open v loňském roce a o sezonu dříve na Australian Open. Na trávě v londýnském All England Clubu ale nikdy nedošel dál než do čtvrtfinále.

Švýcar se tak stal dalším z hráčů, kteří spolupracují či spolupracovali s někdejšími grandslamovými vítězi. Milos Raonic minulý měsíc oznámil, že mu bude radit Američan John McEnroe. Novaka Djokoviče pomáhá připravovat Boris Becker, Roger Federer spolupracoval se Stefanem Edbergem a Andymu Murraymu pomohl vyhrát dva grandslamové tituly Ivan Lendl.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Marduch
Wawrinka, zdá se, neni blbej, issue s nedostatkem času na údery na trávě hodlá minimalizovat tím, že četnost takových úderů výrazně sníží použitím stylu servis-volej Mestra Krajiceka ;)
https://www.youtube.com/watch?v=36wpnYByAMA
Reagovat
Mayo
Bodaj by Stan vyhral Wimby a vystrieľal totych pinkacov
Reagovat
Krisboy
Však on je vystrielá, neboj!
Reagovat
a.magerova
Koukám Stane, že jedeš podle plánu, nic neponechat náhodě... ale raději bych, kdybys porazil ve finále Andyho než Rogera.... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Neměla bys jako správná fanynka RF doufat v 8. titul? :-)
Reagovat
a.magerova
Já doufám, přeji, zaříkávám už několikátý rok po sobě.... tak teď měním taktiku a budu dělat jakože NIC, jakože neva neva a uvidíme co na to Osud... ;-)
Reagovat
Nola
Stan je Stan, ak sa rozhodne, ze kazdy rok jeden slam ukoristi, nic s tym mi smrtelnici nenarobime....
kuzelnik Stan nenechava nic na nahodu, dolezite bude este nasadenie hracov, ak bude totozne ako v predchadzajucich triumfoch, tak nam nepomoze ani voodoo...
Reagovat
Nola
samozrejme my, viaceri, nie mi...
Reagovat
a.magerova
Jj tak nějak, prostě jak Stan určí, tak bude.... a všimni si, že počítám s tím, že nejenže každý rok GS a to popořadě, ale i ve finále vyklepne každého z velké čtyřky, takže pokud letos ve finále porazí Andyho, tak máme příští sezónu jistotu, že ji Roger odehraje celou... :-))))
Reagovat
Kozoroh
Stan při obou svých majorových triumfech byl 8. nasazený, ale ve Wimbledonu bude 4. -
https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Wimbledon_Championships#Gentlemen.27s_Singles
Takže mu výhra unikne :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist