Wimbledon rozlosován! Češi znají své soupeře

30. 6. 2017, 10:25
Aktuality 253
V 11 hodin našeho času byl rozlosován letošní ročník třetího grandslamového turnaje sezony Wimbledonu. Na londýnské trávě se představí celkem dvanáct českých tenistů. Tomáše Berdycha čeká v prvním kole Jeremy Chardy, Karolína Plíšková začne proti Jevgeniji Rodinové a dvojnásobná šampionka Petra Kvitová na úvod vyzve Johannu Larssonovou.

Od jedné z největších favoritek letošního ročníku Karolíny Plíškové se na londýnské trávě očekává překonání maxima (2. kolo) a účast v závěrečných kolech nejslavnějšího turnaje světa. Česká jednička a světová trojka začne proti Jevgeniji Rodinové.

S Ruskou má rodačka z Loun vyrovnanou vzájemnou bilanci. Aktuálně 83. hráčka světa přešla ve Wimbledonu druhé kolo jen jednou v roce 2008.

Hned ve druhém kole může mít Plíšková velmi těžkou soupeřku, pokud první kolo zvládne Magdalena Rybáriková. Slovenka totiž na trávě letos vyhrála 13 ze 14 zápasů, ovládla dvě prestižní akce ITF a v Nottinghamu došla až do semifinále.

Pakliže bude Plíšková splňovat roli favoritky, mohla by v osmifinále vyzvat Anastasiji Pavljučenkovovou, ve čtvrtfinále Caroline Wozniackou a v semifinále světovou jedničku a loňskou finalistku Angelique Kerberovou.

Ve druhé polovině pavouka je vítězka ročníků 2011 a 2014 Petra Kvitová. Ta se pokusí navázat na úspěch z Birminghamu, kde při teprve svém druhém letošním vystoupení po prosincovém přepadení získala jubilejní 20. titul.

Bude Kvitová s odstupem tří let znovu královnou Wimbledonu?

Kvitová je nadšená, že si splní cíl a po vážném zranění levé ruky z prosincového přepadení Wimbledon stihne. "Když se to stalo, tak jsem si řekla, že chci letos hrát Wimbledon. Je úžasné, že se mi to splnilo," řekla.

Kvitovou v prvním kole čeká Johanna Larssonová, s níž v předchozích čtyřech duelech ani jednou neprohrála. Ve třetím kole by se mohla sedmadvacetiletá Češka pokusit o odvetu za loňské finálové utkání Fed Cupu proti Caroline Garciaové.

V osmifinále by mohla narazit na Johannu Kontaovou, pokud bude domácí hvězda zdravotně v pořádku. Dnes se totiž Britka odhlásila z Eastbourne, kde se měla s Karolínou Plíškovou utkat o finále. Ve čtvrtfinále by mohla vylepšit vzájemnou bilanci se Simonou Halepovou.

Kvitová a Plíšková patří mezi největší favoritky. Potkat se mohou nejdříve ve finále, jelikož jsou každá v jiné polovině turnajového pavouka.

Čtvrtfinálové zápasy by měly podle papírových předpokladů obstarat Angelique Kerberová se Světlanou Kuzněcovovou, Plíšková s Wozniackou, slovenská jednička Dominika Cibulková s Jelinou Svitolinovou a Johanna Kontaová se Simonou Halepovou.

Nasazená Barbora Strýcová na úvod poprvé v kariéře změří síly s Veronicou Cepedeovou. Mezi dvaatřicítku nasazených se jako poslední vešla Lucie Šafářová, kterou prověří Océane Dodinová z Francie.

Kateřina Siniaková začne proti Marii Sakkariové, Kristýna Plíšková vyfasovala 31. nasazenou Robertu Vinciovou, Markéta Vondroušová svou premiéru ve Wimbledonu mezi ženami absolvuje proti Shuai Peng a Denisa Allertová nastoupí proti Rise Ozakiové.

Za dva týdny v neděli budeme znát letošní vítěze

V mužské části turnaje se mezi nasazené vešel pouze dlouhodobě nejlepší český tenista Tomáš Berdych. Finalistovi z roku 2010 připadla úloha nasazené jedenáctky.

Jednatřicetiletý rodák z Valašského Meziříčí se na úvod střetne s Jérémym Chardym. Francouzského tenistu v předchozích čtyřech soubojích vždy porazil, naposledy před dvěma lety ve čtyřech setech právě v prvním kole Wimbledonu.

Loňský semifinalista Berdych může v osmifinále narazit na osmého nasazeného Dominica Thiema a ve čtvrtfinále na trojnásobného šampiona Novaka Djokoviče.

Ve druhé polovině dolní části pavouka je sedminásobný vítěz Roger Federer a loňský finalista Milos Raonic. Obhájce titulu Andy Murray začne proti kvalifikantovi a ve čtvrtfinále se může potkat se Stanem Wawrinkou. Šampion letošního French Open Rafael Nadal se může ve čtvrtfinále utkat s Marinem Čiličem.

V hlavní soutěži se dále představí Jiří Veselý, jehož čeká kvalifikant Ilja Marčenko. Soupeřem Adama Pavláska v prvním kole bude Ernesto Escobedo ze Spojených států. Úspěšný kvalifikant Lukáš Rosol se v prvním kole střetne s Henrim Laaksonenem.

Češi budou bojovat také ve čtyřhrách. V mužské části budou o co nejlepší výsledek usilovat společně jen Roman Jebavý s Jiřím Veselým.

V dámském deblu budou nasazenými jedničkami Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová. Velkou šanci na úspěch mají také Andrea Hlaváčková s Timeou Babosovou, české duo Lucie Hradecká, Kateřina Siniaková, Barbora Strýcová po boku Julie Görgesové nebo česká veteránka Květa Peschkeová s Annou-Lenou Grönefeldovou.

WIMBLEDON 2017
Základní fakta
Datum: 3. - 16. července
Místo konání: Londýn, Velká Británie
Kategorie: grandslam
Povrch: tráva
Dotace: 31,600.000 liber
Obhájci titulů
Dvouhra muži: Andy Murray
Dvouhra ženy: Serena Williamsová
Čtyřhra muži: Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut
Čtyřhra ženy: Serena Williamsová, Venus Williamsová
Smíšená čtyřhra: Henri Kontinen, Heather Watsonová
Muži
Loňské finále: A. Murray (2-Brit.) - Raonic (6-Kan.) 6-4 7-6(3) 7-6(2)
Nejvýše nasazení: A. Murray (1. v ATP), Djokovič (4.), Federer, (5.) Nadal (2.), Wawrinka (3.), Raonic (7.), Čilič (6.), Thiem (8.)
• Možná čtvrtfinále •
A. Murray (1-Brit.) - Wawrinka (5-Švýc.) | H2H 10-8
Nadal (4-Šp.) - Čilič (7-Chorv.) | H2H 4-1
Raonic (6-Kan.) - Federer (3-Švýc.) | H2H 3-9
Thiem (8-Rak.) - Djokovič (2-Srb.) | H2H 1-5
• Česká účast •
Berdych (11-ČR) - Chardy (Fr.) | H2H 4-0
Veselý (ČR) - Marčenko (Ukr.) | H2H 0-0
Pavlásek (ČR) - Escobedo (USA) | H2H 0-0
Rosol (ČR) - Laaksonen (Švýc.) | H2H 0-0
Kompletní los mužské dvouhry
Kompletní los mužské čtyřhry
Ženy
Loňské finále: S. Williamsová (1-USA) - Kerberová (4-Něm.) 7-5 6-3
Nejvýše nasazené: Kerberová (1. v WTA), Halepová (2.), Kar. Plíšková (3.), Svitolinová (5.), Wozniacká (6.), Kontaová (7.), Kuzněcovová (8.), Cibulková (9.)
• Možná čtvrtfinále •
Kerberová (1-Něm.) - Kuzněcovová (7-Rus.) | H2H 3-4
Kar. Plíšková (3-ČR) - Wozniacká (5-Dán.) | H2H 1-4
Cibulková (8-SR) - Svitolinová (4-Ukr.) | H2H 0-1
Kontaová (6-Brit.) - Halepová (2-Rum.) | H2H 2-2
• Česká účast •
Kar. Plíšková (3-ČR) - Rodinová (Rus.) | H2H 1-1
Kvitová (11-ČR) - Larssonová (Švéd.) | H2H 4-0
Strýcová (22-ČR) - Cepedeová (Par.) | H2H 0-0
Šafářová (32-ČR) - Dodinová (Fr.) | H2H 0-0
Siniaková (ČR) - Sakkariová (Řec.) | H2H 0-0
Kr. Plíšková (ČR) - Vinciová (31-It.) | H2H 2-1
Vondroušová (ČR) - Shuai Peng (Čína) | H2H 0-0
Allertová (ČR) - Ozakiová (Jap.) | H2H 0-0
Kompletní los ženské dvouhry
Kompletní los ženské čtyřhry
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

253
Přidat komentář
Kozoroh
Paráda! No1eho účast na prvním přípravném travnatém turnaji po sedmi letech se vyplatila. Po půl roce těžkých zklamání na AO, IW a jinde Novak ukořistil svůj v pořadí 68. titul ATP a 4. z trávy.

No1e dnes potvrdil, že na Gaela umí zahrát vždy. V prvním setu byl na podání suverénní, jen 3x musel přes druhý servis. V druhé sadě ho jistota na servisu opustila a Novak musel zabrat, odvracel několik brejkbolů. Gael však šance nedokázal naplnit a v rozhodující chvíli ho Serbinátor zlomil.

Hůra na Wimbledon, na Djokerův 2. nejúspěšnější GS turnaj!!!
Reagovat
Kozoroh
Výborně, Djoker má skvělou úspěšnost na podání (87%), jen 3x musel jít přes druhý servis. Ve výměnách má nad La Monfem silně navrch.
Reagovat
Kozoroh
Skvělý začátek!!!
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e! Vpřed za 68. titulem ATP!!
Reagovat
603262
Prodám lístky na Laver cup za 6500 na všechny utkání. Koupeno za 6900. V případě zájmu napište na telefon 777068368.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co, ještě budete mít kecy, že nemám O2? :D
https://www.skylink.cz/novinky/62cs-wimbledon-pro-vsechny-zakazniky-skylinku-a-prodlouzeni-akcni-nabidky-skylink-live-tv
Reagovat
fialka
Taký fan tenisu a nemáš základné športové stanice?
Reagovat
George_Renel
Hlavně netuší, že NS dává prakticky jediný významný tenisový turnaj v roce.
Reagovat
fialka
Tak NS nedáva ani menej významné turnaje, sú v háji. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pak mám ještě SuperTennis a Eurosport...
Reagovat
smazaný uživatel
O2 je základná? :D
Reagovat
fialka
nie, nie, myslela som to žartom, chýba tam smajlík :)
Reagovat
Fandina
Jo tak to je sice super, ale to nemohli říct dříve, že to budou dávat zdarma? Já si v pondělí u nich oba Nova Sporty na měsíc koupila.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejnou akci udělali už loni...
Reagovat
Fandina
Aha, tak pokud budu živa a zdráva, tak si to musím na příští rok zapamatovat :-)).
Reagovat
PetaM
Wow. Paráda! Příští týden budu na chatě bez netu, tak jsem myslel, že nic neuvidím, ale Skylink máme, takže úžasné!!! Konečně nějaká dobrá zpráva od tebe :D :D :D Díky moc :D
Reagovat
a.magerova
http://ilbuzz.it.eurosport.com/wp-content/uploads/sites/9/2017/06/GettyImages-804052118-1024x638.jpg

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Roger+Federer+Previews+Championships+
Wimbledon+jgdHJssf5qFl.jpg
Reagovat
horska.kraslice
Budou mi chybět David Goffin a Samantha Stosur. :-(
Reagovat
Herbert_Hoover
Djoker to dobře schytal, chudák :)
Rafa taky nic moc, samí servismani, kteří ho můžou porazit..ale pořád platí dílčí cíl - dojít do druhého týdne, kdy už se můžou dít velké věci :) Fedex celkem pohodička..Grigor je jeho o poznání slabší "kopie", která prostě originál neporáží a Saša i Miloš jsou teď z formy, ale.. :)
Murray bude v pasti..snad ho Gyros porazí.
Tsonga, Dasco, Kevin, Stan, Querrey v jedné osmině pavouka? wtf..vražda :)
Reagovat
Marduch
Slusnej los mel Djoker naposled loni na USO, od ty doby vždy hrůza. Jako by s tou neformou šly nelosy ruku v ruce :) Kdyby se nejak se štěstím prokousal přes DelPotra, Feliho a Berdycha/Gasqueta, SF s Fedexem je konecna.
Naopak Fedex pokud zopakuje aspon z 90% hru z 1.Q, finale by u nemelo uniknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine bude hrát mix s Marcusem Willsem...
Reagovat
smazaný uživatel
*Willisem
Reagovat
brixner
Srdce ze zlata mam už vod narození, tak vim moc dobře, vo co de :-))
Reagovat
dappe
Federer má dobrý los, teď už jen věřit v dobrou formu, potom by mohl mít velmi dobré šance. Může se stát cokoliv, zvláště na trávě je to zrádné, ale pro mě je velkým favoritem. Murray s Djokovičem se mohou chytit, ale ani jeden na to nevypadá, Djokovič hrál dnes zase tak nějak průměrně, bez servisu.
Reagovat
turista
No ale musí se uznat, že Rus Medveděv hrál dnes velice dobře a byl to těžký soupeř. Novak Djokovič se nadřel aby vyhrál.
Reagovat
dappe
Ano, Medvedev je dost dobrý, a i dnes to potvrdil, jen neměl úplně nejlepší den. Typický zápas, kde rozhodla zkušenost na jedné straně a zbrklost s trochou smůly na straně Rusa.
Reagovat
Nola
nadrel sa aj vlastnou vinou, bez tlaku supera vyhadzoval zakladne udery, dnes fungoval return, co bol zaklad uspechu v dnesnom stretnuti, 2.servis - slabina... mlady hral na velke riziko, winner, alebo out
Reagovat
brixner
Vážení a milí, komu letos přejete více wimbledonský talíř?

PETRA...?

KÁJA...?

Ptám se naprosto vážně, jak je mým zvykem!
Reagovat
blixa
Pokud by spolu hrály finále tak Kája.
Reagovat
Nancy_z
Za mě určitě Petra :-)
Reagovat
bIbec
taky bych tlačil Káju.
Reagovat
PetaM
Petra :)
Reagovat
Pe3k
Lucka a z těch dvou, ehm těžké, asi Plíšek.
Reagovat
brixner
No jo, na ostatní děvčata nechci zapomínat...
Ale myslím, že Petra a Kája mají z našich asi největší šanci! A jejich případné vzájemné finále? No, já nevím...asi bych měl dilema, jako před lety na USO a v Melbourne mezi Lendlem a Mečířem...
Reagovat
Herbert_Hoover
Petra, Kája je mi celkem silně nesympatická :)
Reagovat
tommr
to je opravdu těžká otázka, protože fandím oběma stejně. Pokud by se ale obě dostaly až do finále tak bych v něm asi přál o něco málo víc Petře, protože Karolína by tou dobou už měla jistej post světový jedničky ... :)
Reagovat
lars
Ale Petra uz Wimbl vyhrala
Reagovat
FulnekUltras
poprvé nebo podruhé není potřetí ;)
Reagovat
lars
Vsak muze za 1 rok , za 2 roky, za 3 roky, .. ho vyhrat :)
Reagovat
FulnekUltras
2011 ... 2014 ... 2017 má aspoň logiku ;) až bude Kája řádně reprezentovat proti ušákům, dá se uvažovat o zmírnění sankcí... ;)
Reagovat
lars
sankce zaved predevsim na Barunu
Reagovat
Fandina
Petra.
Reagovat
bella
Jednoznacne Petra!!!
Reagovat
Fandina
Hezký nick, máš Sebastiána?
Reagovat
FulnekUltras
to nezná... ;)
Reagovat
bella
Znam, ale nemam ;-)
Reagovat
cheeky
Když ji miluješ, není co řešit.... Petra
Reagovat
Padme
Petra... A bylo by to tak i kdyby ji nepřepadl Hrdlička.
Reagovat
A.R.R.
Petra!!!!!!!
Reagovat
blixa
I ty, Brute .. ?! ;-)
Reagovat
A.R.R.
Kája vyhraje US Open ;-)
Reagovat
Lina
Petra ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že můj případ je zcela jasný... ;)
Reagovat
lars
Ostapenko :)
Reagovat
FulnekUltras
Otesanko končí nejpozději ve 3. kole. ;)
Reagovat
lars
Pochybuji. Ostap ma "papirove lehkou" cestu do OF.
Reagovat
Mayo
To by bolo krásne finále a komu viac? Ťažké ale asi Petre.
Reagovat
lars
Zatim je to finale pomerne daleko
Reagovat
FulnekUltras
tohle byly jen takové předvolební průzkumy... ;)
Reagovat
gigin
Když si vzpomeneš na Kvěše, jednoduché pořízení. Jinak jasně Plíšek.
Reagovat
fialka
Petra!
Reagovat
janek_da
Kája, už jenom pro tu srandu, jak bude kveš prskat
Reagovat
Nola
Petra
Reagovat
Nancy_z
Tak teď čtu, že reálně hrozí, že O2 od července nebude mít Nova Sport. Tak to je pěkně na prd, když tam má běžet Wimbledon. Budou ho vůbec dávat na Eurosportu?
Reagovat
Basa
Wimblas jen NS1 a 2
Reagovat
Nancy_z
Tak to jsi mě nepotěšil, toho jsem se obávala :-((
Reagovat
bIbec
Asi nejzajímavější výsledek kvaldy mi přijde ta Potapova. Jasně, Kulička je divoška, může se vyházet raz dva, ale přeci jenom.. když dokáže vzdorovat takovejm peckám. Jako zajímavý. Nevěřil sem jí dneska.
Reagovat
bella
Ahoj, nemate nahodou nekdo ctvrtecni lidovky? Je tam pry rozhovor s Petrou. Nemohla by to nejaka dobra duse ofotit a dat to sem? diky, diky moc
Reagovat
vendulkabendulka
https://www.pressreader.com/czech-republic/lidove-noviny/20170630/textview
Reagovat
bella
Diky, tohle vubec neznam. Ja to jeste pred tim nakonec za 16 korun koupila primo na ofickach lidovek ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel hned v 1. kole. Nedá se nic dělat, budu fandit CiCi. Podle momentální formy bych si i tipnul, že vyhraje...
Reagovat
FulnekUltras
aspoň se to hned zkraje trochu pročistí ;)
Reagovat
gigin
https://thesportsrush.com/dustin-brown-dating-nick-kyrgioss-sister/
Reagovat
Kozoroh
http://sport.aktuality.sk/c/283602/wimbledon-kariera-benjamina-beckera-sa-zrejme-skoncila/
Reagovat
Denis92
Roger to dost schytal. Do QF dostal najhorsieho supera, ktoremu som sa chcel vyhnut. Dolgopolov v 1.kole bude tiez nebezpecny. Pripadne semi a finale kombo Djokovic/Murray. Ak nato pride, tak by to mohli byt pekne zapasy a je lepsie, ze budu v tomto poradi. Mohol by sa zopakovat W12 :)
Reagovat
Pe3k
No na první pohled, ale Rao je po zranění a Dog má také nějaké problémy...
Reagovat
Pe3k
No kombinace Isner/Rao mě tam celkem straší.
Reagovat
mahycek
No, řekl bych, že Nadal pokud můžu použít ten výraz silná čtyřka , (na trávě určitě), tak má asi nejlehčí los. Nemůžu si pomoct, klikař jeden. Asi se mnou někteří nebudou souhlasit, ale Roger, Djoko a Můra mají rozhodně těžší. Ale co, na AO to bylo nehratelné předem a co udělal Fedex.
Reagovat
Ereinion
No nevím, v pohodě si dokážu představit, že se Nadal do čtvrtfinále zase nedostane...Chačanov nebo Muller určitě mají na to ho na trávě porazit
Reagovat
Pe3k
Na trávě může prohrát s téměř kýmkoliv. Losy sou celkem vyrovnané, ale pokud bych měl říct kdo má nejlehčí, pak je to Běhal, nejtěžší Nol3 a Můra.
Reagovat
Franky
Jednoznacne bez debaty Potkan ma zas najlahci los...
Reagovat
avos
Murray hodně těžkej, kdyby náhodou přelezl přes Browna, je tam Jirka, tak a pokud dá i toho, čeká ho Kyrgios :)
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Wimbledon_Championships_%E2%80%93_Men%27s_Singles

1. kolo - Kližan
2. kolo - Pavlásek/Escobedo
3. kolo - del Potro/Kokkinakis/Gulbis
OF - Monfils/Lopez
ČF - Thiem/Berdych/Gasquet
SF - Federer/Dimitrov/Raonič/Zverev/Sock/Isner
F - Murray/Nadal/Wawrinka/Čilič/Tsonga/Pouille/...

Los jako celek je ucházející, ale DelPo v 3. kole může pro Djokera znamenat velké problémy. Škoda, s kýmkoliv jiným ze skupiny hráčů 25-32 bych byl spokojený, takový Ramos na trávě by byl pro Djokera lahůdka.
Reagovat
turista
Novak už je ve finále v Eastbourne, kde na trávě předvádí pohledný antukový tenisový styl. Všechny soupeře tam nutí do dlouhých výměn, které vyhrává. Na základní čáře se tak pomalu vrací ke své standardní preciznosti. Bekhend po čáře mu funguje skoro tak jako dřív. Pokud tam získá 68.titul tak už snad ve Wimbledonu bude hrát jako válec, tak jak ho známe. Získá-li v Eastbourne potřebné seběvědomí nemusí ho pak těžký los moc trápit.
Reagovat
dappe
On nenutí soupeře k dlouhým výměnám, to jeho současné rozpoložení a absolutní rozklad hry nutí naopak jeho k tomu jedinému, čeho je momentálně schopný, a to jsou udržovací dlouhé výměny. Není tam nic, čím by připomínal Djokoviče z minulých let.
Reagovat
Hector21
Petra Martič už utekla ze šesti MB, klobouček
Reagovat
Hector21
mazec a gratulace k postupu :)
Reagovat
babolat.cz
už jsem dlouho neviděl Rafu ležet na trávě s rukama na obličeji...
Reagovat
a.magerova
No, to jsi "pěkný" fanoušek.... přát svému koni pád a šrámy v obličeji... :-/
Reagovat
Dobry-den
:o))
Reagovat
Frick
ve 3. kole proti nejlehčí no. 1 ever...?
Reagovat
janek_da
Z Dodin jsem měl celkem strach, ale výsledky nic moc, tak by to Lucy měla dát.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aby se Ocean nehecla jako doma x Světlaně. Sice prohrála, ale dost Světlaně zatápěla.
Reagovat
Faddova
Noo, zdá se mi, že to zrovna nechtěl, samí rubači... já to letos tipuju na Chačanova :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Millman a Istomin nie sú úplne typický trepači kobercov...Taký by čakal až v 4.kole..Tam by sa Mullerovi a Karlovicovi zrejme uz nevyhol...Kachanov je otaznik..
Reagovat
Faddova
Chačanov má velmi solidní formu, sledovala jsem ho v Halle. I jeho styl Rafa nemiluje - napaloval to, co to dalo, na maximální hranici rizika. Taky bude záležet, jak mu to zrovna sedne. Doufám, že nebude mít den D alla Rosol/Darcis/Brown ;-)
Reagovat
dadaft
Barty - Svitolina,
Vondroušová - Peng,
tak z těchle zápasů 1K FAKT NEMÁM radost. (((((((((((((((((((
Reagovat
dadaft
na druhou stranu - Ashleigh i Markéta na to mají,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
(hlavně se nepodělat předem)
Reagovat
sprchon
Ash to dá, tomu věřím. :)
Reagovat
bIbec
já taky.
Reagovat
bIbec
https://i.imgflip.com/1rrjgl.jpg
Reagovat
sprchon
Elina na trávě neumí. :D
Reagovat
Andrew89
:D :D :D

Elina pojede asi domů no...to by se Ash musela vyházet
Reagovat
horska.kraslice
Ach jo. Naděje umírá poslední?.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ash věřím. Opakuje si travnatou abecedu v rámci dua ABECEDA.
A Markéta by mohla sehrát aspoň vyrovnaný zápas.
Mě mrzí i Timea x Monice.
Ale mohlo to být i horší.
Reagovat
Mayo
Federer, Murray majú dosť náročné zreby. Djokovic má DelPa a Bykov žreb absolútne neviem (: ale tam stačí vedieť meno prvého súpera :D
Reagovat
janek_da
137., no to bude asi pro Rafu konečná
Reagovat
Mayo
Fuuu DelPo vs Djokovic to bude bomba.
Reagovat
Mayo
Noje výhra 3-1 ak sa k sebe dostanú a to bude jeden z mala setov čo stratí k ceste za titulom.
Reagovat
Nola
ty musis byt riadne prasteny, turnaj este ani nezacal, no pre teba zacina 3.kolom, zaujimave, ze vzdy riesis iba Noleho.... musis mat z neho riadne mindraky
Reagovat
Mayo
Hej asi som prasteny. A inak ND verím, že vyfacka.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray je lepsia volba, nez Djokovic. Cilic je horsia volba, nez Thiem alebo Wawrinka. Muller je snad najhorsia volba z tej stvoričky moznej. Kachanov je zhruba taký stred. Millman je nevyspytatelný, nie je ideálny súper na rozbeh...Hlavne aby sa Rafa na tomto sranda turnaji nezranil..
Reagovat
Nola
Novak v jeho dnesnej podobe je horsia volba? Andy bude OK, presne ako na RG, ma zreb na rozohranie
Reagovat
smazaný uživatel
Novak ma mensiu sancu dostat sa do F, nez Andy do SF..Pravda...

Na druhu stranu, ak Nole prejde cez Delpa, mal by si to uhrat..
Reagovat
Pavlis
Petra má přijatelnou soupeřku. Že jsou s Karolínou každá jinde, to je fajn, můžou se tak v klidu soustředit a nestresovat se. Pád Konty byl drsný, viděl jsem to včera.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
janek_da
Feda ma ve ctvrtine 1111, to je ZNAMENÍ
Reagovat
a.magerova
Kéž by kéž by.... ale PŠŠŠT.... ;-)
Reagovat
vendulkabendulka
Asi nejhorší to má Markéta. To mi je líto, právě teď by potřebovala nějaké slušné výsledky. Jinak v pohodě.
Reagovat
George_Renel
Los nebyl nijak 11zlý. Z děvčat asi nejhorší pro Báru a Markétu.
Tomáš z našich chlapů asi nejtěžšího soupeře.
Reagovat
tommr
nejvíc mě mrzí los Markéty Vondroušový, která nejspíš skončí už v prvním kole ... :(
Jediný pozitivum vidím v tom, že Karolína a Petra jsou každá v jiný polovině a můžeme tak zatím živit naději na jejich souboj ve finále ... :)
Reagovat
bIbec
jako jo. Markéta nemá lehký los. Ale pořád bych řekl, že dejme tomu, 50% potenciálních soupeřek pro první kolo by bylo ještě horších. Je to v zásadě takový středně těžký los.
Reagovat
bIbec
no, možná 45%, těžko říct. Ale níž už nejdu.
Reagovat
tommr
to Pengovou dost podceňuješ. A nejde jen o soupeřku v prvním kole ale i v dalších. Ten los je pro Markétu v jejím současným herním rozpoložení prakticky neprůchozí ...
Reagovat
bIbec
tak je nenasazená. Těch potenciálních "neprůchozích" variant by tam bylo. Nemůžem od ní čekat zázraky, že? Ať už by byla nalosovaná kamkoliv, všude by to měla těžké. Není to top hráčka.
Reagovat
tommr
no mohla dostat na úvod nějakou kvalifikantku nebo WC, aby přešla aspoň přes to první kolo podobně jako na FO ...
Reagovat
Bloody13
No a pokud by to vyšlo, Karolína by se s Petrou potkala kdy?
Reagovat
PetaM
Finále.
Reagovat
Bloody13
Houby! No tak to by bylo snový finále! :)
Reagovat
blixa
Ve finále ;-)
Reagovat
gigin
Delpo x Kokki a vítěz s Ernestkem možná.
Reagovat
Kozoroh
A pak Serbinátor!
Reagovat
gigin
Ten vyhučí s jiným Ernestkem.
Reagovat
Nola
FFogna je v Andyho stvrtke a Pera som este neskontrolovala :D
Reagovat
gigin
S Escobedem. Druhý kolo možná Gyros x Péro :DDD
Reagovat
janek_da
S kým hraje Peťka?
Reagovat
Nancy_z
Johanna Larsson
Reagovat
janek_da
Píšu Peťka :(
Reagovat
Nancy_z
Aha, kterou Peťku myslíš? :-) Martič?
Reagovat
janek_da
Moji Peťulku
Reagovat
janek_da
https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/12771956_744414788993309_9028646633776508618_o.jpg?oh=1586c2799152603330ed9b732a5305c3&oe=5A0B869C
Reagovat
PetaM
Osud.
Reagovat
Nancy_z
No jo, tu už na kurtech asi neuvidíme :-(
Reagovat
blax
Včerejší pád Konty ve druhé minutě. Se zvukem je to obzvlášť nechutný, je úplně slyšet náraz hlavy do země https://www.youtube.com/watch?v=EzRAkrDmUgg
Reagovat
slacker
jak na kluzacce, diky pane krokodyle
Reagovat
avos
Ty krávo. A pak proč se ta Bára tak rozčilovala :)
Reagovat
blixa
Rozčilovala se oprávněně. Bohužel jí to stálo zápas.
Reagovat
avos
Mně je to jasný, že oprávněně, ale nebylo to chytrý, věděla, že s tím nic neudělá. Ačkoliv je pravda že Watson byla na koni a chtěla ji trochu přibrzdit, nicméně pak pokazila i jednoduchý míče. Ale nikdy se věci moc neřeší, dokud se někomu něco nestane, a jestli kvůli tomuhle JoKo přišla o naději na finále v Eastbourne a přinejhorším třeba i o W, tak to je docela maso.
Reagovat
bIbec
https://media.giphy.com/media/l0Iy0ejcwxi0DmmVq/giphy.gif
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Snad bude Johanka fit.
Závěr nelehký i pro Angelique.
Reagovat
dunphy
Moc se těším i na Sloane! :)
Reagovat
bIbec
http://www.tennisforum.com/3721-championships-wimbledon/1256353-main-draw.html
Reagovat
blixa
Petra má los v pohodě, Kája docela na howno. Nu což.
Reagovat
vibbi
to je věc pohledu. Mně teda přijde nesrovnatelně těžší Petřina cesta.
Reagovat
tommr
obě ho mají blbej, ale hlavní je, že na sebe můžou narazit až ve finále ... :)
Reagovat
blixa
No to nechápu, dyk tam nikoho nemá. Nejtěžší soupeřka v její čtvrtině je snad Sevastova.
Reagovat
tommr
nějak podceňuješ Halepovou. Na tu Petra neumí zahrát ...
Reagovat
blixa
Nasťa Simonu na Petru nepustí.
Reagovat
tommr
a Sevastovou naopak hodně přeceňuješ ...
Reagovat
blixa
Na rozdíl od Simony je Nasťa ve formě. Přeceňuješ žebříček.
Reagovat
tommr
ve Wimblu budou rozhodovat vedle formy i zkušenosti a psychika. Sevastova je hráčka malejch turnajů ...
Reagovat
janek_da
Až do loňska hrála spíš kvalifikace. Loni zvedla level a hned na USO postoupila do QF přes Muguruzu a Kontu. + Na trávě teď vyhrála turnaj.
Reagovat
dunphy
Konta se odhlásila z Eastbourne. Karolína ve finále.
Reagovat
Andrew89
jojo koukuám na to. Ale myslil jsem si, že nenastoupí...
Reagovat
dunphy
https://twitter.com/CDEccleshare/status/880725227591925760
Reagovat
Nancy_z
Ach jo :-(
Reagovat
sprchon
Není se čemu divit. Podle mě se tam včera praštila i do hlavy... A jestli ne tam, tak si mohla narazit cokoliv jinýho, záda, kostrč. Nebyl to vůbec pěknej pohled. Podle mě kdyby ten poslední game prohrála, tak skrečla už včera.
Reagovat
dunphy
Hrudní obratle.
Reagovat
sprchon
Aha, dík... :(
Reagovat
Andrew89
já ten pád viděl až dneska...a dala si hlavně do hlavy..a né málo. Fakt šleha :
Reagovat
Nancy_z
Nic příjemnýho. Nepřeju jí nic zlého a bylo by to pro ní neštěstí zrovna před Wimbledonem.
Reagovat
slacker
kurt byl v poradku, krokodyl to tak rozhodl
Reagovat
sprchon
To byl jinej kurt... Tenhle nikdo nezkoumal
Reagovat
slacker
situace na obou kurtech spolu koreluje
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Nějak mi utekla, nevíte, s kým hraje v 1. kole, ať můžu článek doplnit? :)
Reagovat
Ahoj200
Dodin... mi zas nějak utekla Strýcová. Nevíš prosím?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Cepedeová ;) Díky
Reagovat
Ahoj200
Super, taky dík
Reagovat
jirkomar
Andrew-Empe 2:1 :-)
Reagovat
jirkomar
2:2
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
Empe
:-D A ještě bod za odvahu napsat tu Číňanku pro Markétu. :D
Reagovat
jirkomar
:-)
Reagovat
Andrew89
zbytek jsem nestihl..jsem přišel pozde:D
Reagovat
jirkomar
Díky za zpravodajství. V práci na ranní nemůžu sledovat, tak takhle alespoň online. :-)
Reagovat
dunphy
Elina - Barty.
To bude rychlé letos pro Elinu. Ostatně jako vždy ve Wimblu.
Reagovat
Empe
Bouchard - CSN.
Reagovat
Andrew89
Reagovat
bIbec
Zhang nebo Peng?
Reagovat
Nancy_z
Peng
Reagovat
Andrew89
Reagovat
Empe
Azarenka - Bellis.
Reagovat
Empe
Larsson - Petra
Reagovat
Andrew89
Reagovat
Andrew89
Reagovat
Empe
Kristýna - Vinci. :D
Reagovat
brixner
Ale tyhle dvě trofeje jsou prostě nejkrásnější ze všech! ! !
Reagovat
Empe
Pironkova - Errani.
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/DDjwdMUXsAQ60i2.jpg:large
Reagovat
dunphy
Kája proti Rodině. Pak Slajzulescu/Ryba. Nic lehkého.
Reagovat
Nancy_z
schytala Jankovič
Reagovat
dunphy
Proč chudák? To je dobrý los. :D
Reagovat
Nancy_z
Jak pro koho :-D
Reagovat
slacker
pro obe
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Empe
Karolína Plíšková - Rodina. :)
Reagovat
janek_da
A Djoker fasl Kližku
Reagovat
Nola
na uvod?
Reagovat
janek_da
jo
Reagovat
slacker
na zaver
Reagovat
Nola
mozno, ale Martin na trave.... pre zaujimavost, na AO 1.kolo Stan, na FO 2. kolo Andy, W 1.kolo Nole, takze na USO 2.kolo Fedex
Reagovat
a.magerova
Reagovat
janek_da
A Murray má u sebe Kyriose.
Reagovat
janek_da
Južny-Mahut to by mohl být hodně dobrý zápas
Reagovat
janek_da
Kohli-Cilič to taky
Reagovat
janek_da
Kyrios-Herbert
Reagovat
janek_da
Janowicz má v draw Kanadskou vlajku :-o
Reagovat
janek_da
už to změnili :D
Reagovat
janek_da
v 3. kole by mohl být Tsonga-Querrey. Minule sehráli fantastický zápas.
Reagovat
janek_da
2.kolo Tommy-Wawra
Reagovat
Pe3k
Djokovic del Potro 3rd Round

Dimitrov Federer fourth round.
Reagovat
Pe3k
Nadal draw in # Wimbledon draw: R1 #Millman R2 #Young or #Istomin R3 #Khachanov R4 #Muller QF #Cilic SF #Murray F #Djokovic or #Federer
Reagovat
Nola
daj sem los Andyho radsej, urcite samy antukar
Reagovat
Pe3k
Můra ve druhém kole? DDD Dustin Brown!
Reagovat
janek_da
a když přes něho přejde, tak J1rku
Reagovat
Pe3k
Fed Vs Dog první kolo
Reagovat
Pe3k
Federer's possible path:

R1 - Dolgopolov
R2 - Q/LL
R3 - M. Zverev
R4 - Dimitrov
QF - Raonic/A. Zverev
SF - Djokovic
F - Murray/Nadal
Reagovat
Nola
vcera som chcela pisat, ze Andy urcite neschyta Fedexa :D
Reagovat
janek_da
Pěkně rozvrstvené. Andy schytal Browna, Djoker Delpa
Reagovat
Pe3k
Andys path

R1 Q/lucky loser
R2 Brown
R3 Fognini
R4 Pouille/Kyrgios
QF Wawrinka/Cilic
SF Nadal
F Djokovic/Fed
Reagovat
janek_da
Hmmm Nadal i Feďa mají celkem nebezpečný los, kromě QF
Reagovat
Padme
Radonice - Federer
Reagovat
Padme
Blbý samoopravy ... :(
Reagovat
Empe
Veselý - kvalifikant... beztak to bude Rosol. :D
Reagovat
Empe
Ale budou i dva kvalifikanti proti sobě...
Reagovat
Empe
Berdych - Chardy
Reagovat
Empe
Pavlásek - Escobedo. Tak to máme komplet. :)
Reagovat
janek_da
to sou ti kvalifikanti?
Reagovat
Pe3k
Napínavější než celá antuková sezóna :D
Reagovat
janek_da
už se teším na brekot nad losem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pre takého truhlíka isto, to bez debaty...

Aspon vidiet ako si z tohto turnaja našponovaný, blbečku...Keď sa potíš už pri žrebe. Smiešne.
Reagovat
Pe3k
Urážky jo? No jde vidět, že si zase na dně čobol...
Btw. ještě před Zdeněk ;)
Reagovat
Pe3k
Před zrebem
Reagovat
smazaný uživatel
nadávky a ještě turnaj nezačal :)...charakter se pozná no :)
Reagovat
Pe3k
Njn Forehand, Franz a Fandina dno to.
Reagovat
Frantz
...píše samozvaný tanečník v hovnech - Pe3k ;-)
Reagovat
Andrew89
Našim tenistkám a Bedřichovi . Petro, kež by lehlej los. Lucce...té taky, ale ta má obvykle smůlu. Hlavně at se naši potkají co nejpozději.:D
Reagovat
Andrew89
a Maky..snad dostane někoho lehkého na rozjezd:
Reagovat
bIbec
největší obavy u mě vzbuzuje asi tata Coco. Byl bych raději, kdyby od ní Karolína a Petra byly co nejdál. Ale určitě je tam spousta nepříjemných hráček i mezi nenasazenými.
Reagovat
bIbec
ta Coco
Reagovat
bIbec
teď když študuju ten žebř, tak bych snad i řek, že tři ze čtyř hráček bych klidně nazval "nepříjemnými". Nj, je to otevřené. "Lehký los" může mít snad jenom Serena.
Reagovat
janek_da
Letošní Wimbl, se obávám, uvídím jenom pár míčků.
Reagovat
sprchon
Tak si nakup, není to až tak drahý. ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist