Wozniacká v Melbourne slaví premiérový grandslamový titul a po šesti letech se vrátí do čela žebříčku WTA

27. 1. 2018, 09:40
Aktuality 443
Caroline Wozniacká vybojovala na Australian Open svůj premiérový grandslamový titul a po šesti letech se vrátí na pozici světové jedničky. Dánská tenistka ve finálové bitvě přehrála nejvýše nasazenou Rumunku Simonu Halepovou 7-6 3-6 6-4 a slaví tak životní úspěch.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

Letošní složení ženského finále na Australian Open nabídlo několik zajímavostí. Obě aktérky se do finále grandslamu probojovaly potřetí v kariéře, ani jedna z nich však v předchozích finálových duelech neuspěla. Zatímco Halepová dvakrát hrála finále antukového French Open (2014 a 2017), Wozniacká skončila v letech 2009 a 2014 těsně pod vrcholem na US Open. Obě finalistky letos v Melbourne na cestě do finále odvracely mečboly a ve finále nehrály jen o premiérový grandslamový vavřín, ale i o post světové jedničky.

Obě hráčky ukázaly v Melbourne výbornou formu a odvrácené mečboly dokázaly jejich vysokou psychickou odolnost. Ve vzájemné bilanci vedla před dnešnímu utkáním 4-2 Wozniacká, která vyhrála poslední tři souboje, naposledy Rumunku smetla loni v cestě za triumfem na Turnaji mistryň.

Do finálového klání vlétla v Melbourne lépe Wozniacká. Dánka v úvodu první sady nad Halepovou dominovala, hrála aktivně, diktovala tempo hry a vyvarovala se nevynucených chyb. Halepová sice hrála razantněji, její údery však zpočátku často končily za základní čarou a na výborně hrající Wozniackou to tak nestačilo. Dánka si vyšlápla hned na první podání své soupeřky a náskok brejku si pak bez problému pohlídala až do stavu 5-3, kdy podávala na zisk setu.

Halepová, jejíž hra se ve druhé polovině setu výrazně zlepšila, měla díky chybám Dánky v deváté hře tři brejkboly - první dva Dánka ještě zachránila, ten třetí už ale Rumunka proměnila a snížila tak na 4-5. Brejk pak potvrdila již třetí čistou hrou na podání v řadě a o vítězce prvního setu nakonec rozhodovala až zkrácená hra. Úspěšnější hráčkou v ní nakonec byla Wozniacká, jež výborně kombinovala údery, hrála aktivně a proháněla Halepovou po kurtu. Dánka nakonec první sadu získala v tie-breaku poměrem 7-2.

Hned třetí hra druhého dějství nabídla napínavé chvilky. Wozniacká si při podání Rumunky vypracovala čtyři brejkboly, ani jeden však nedokázala proměnit a Halepová tak náročnou situaci ustála a nepustila Dánku do vedení. Unaveně vypadající Halepová, jež při cestě do finále strávila na kurtu déle česu než například Roger Federer, si po páté hře vyžádala krátké ošetření.

Po krátké konzultaci s lékařkou se ale Rumunka vrátila zpět do hry bez viditelného omezení a v osmé hře si dokonce i přes časté protahování levého stehna vyšlápla na servis Wozniacké, čímž se ujala vedení 5-3. Wozniacká měla v následující hře při podání soupeřky další tři brejkboly, znovu ale ani jednou neuspěla a Rumunka tak získala druhé dějství na svou stranu poměrem 6-3.

Třetí dějství nabídlo první brejk již ve druhé hře, kdy Dánka prorazila podání aktuální světové jedničky a ujala se vedení 2-0, které však v následujícím gamu při vlastním servisu i přes odvrácení pěti brejkových šancí soupeřky nepotvrdila. Následovala série tří ztracených podání a až Halepová za stavu 2-3 dokázala svůj servis udržet. Wozniacká ale na podání i nadále tápala, častěji chybovala a Rumunka se tak po sedmé hře dostala po zisku tří her v řadě do vedení 4-3.

Wozniacká si pak po sedmé hře vyžádala ošetření levého kolene a vzápětí stav rozhodujícího setu po brejku srovnala na 4-4. Velká bitva tedy i nadále pokračovala. Počtvrté už turnajová dvojka z Dánska při servisu ve třetí sadě nezaváhala a rázem odcházela na lavičku znovu s vedením 5-4. V následujícím gamu si pak znovu vyšlápla na podání Rumunky a po téměř tří hodinové bitvě zvítězila 7-6 3-6 6-4 a získala tak svůj první grandslamový titul. Halepová naopak ani potřetí neuspěla.

Grandslamový vavřín získala Wozniacká až při 43. startu na turnajích velké čtyřky. Více účastí k triumfu potřebovaly jen Italka Flavia Pennettaová (49), Francouzka Marion Bartoliová (47) a loni zesnulá česká šampionka Jana Novotná (45).

"Zaprvé chci pogratulovat Caroline a celému jejímu týmu. Má za sebou výborný turnaj, předvedla parádní tenis a ukázala, že je jednou z nejlepších hráček světa. Caroline, gratuluji a přeji ti hodně štěstí do zbytku sezony," řekla při slavnostním ceremoniálu poražená finalistka Halepová. "Byl to pro mě dobrý turnaj, který nezačal moc dobře. Zranění kotníku všechno zkomplikovalo, ale já jsem se snažila dát do každého zápasu všechno. Bojovala jsem, ale bohužel to ani tentokrát nedopadlo. Věřím ale, že ještě někdy přijdou takové šance a já budu moci vyhrát."

"Děkuji svému týmu za každý den a za všechno, co pro mě děláte. Děkuji celé své rodině. Opravdu mě mrzí, že se mi to nepodařilo ani potřetí, ale co se dá dělat, i taková je život a tenis. Díky všem za podporu, moc to pro mě znamená a vážím si toho. Pokusím se vás příště nezklamat," dodala Rumunka.

"Čekala jsem na tento moment tolik let a teď se mi splnil sen, celá se třesu a mám tendenci plakat, takže mne prosím omluvte, pokud budu koktat. Děkuji všem, kteří se podílejí na tomto úžasném turnaji. Přichystali jste tu pro nás báječné podmínky a za to si zasloužíte velkou poklonu. Děkuji i sponzorům a fanouškům, protože právě pro ně tenis hrajeme. Děkujeme, že jste sem celé dva týdny chodili a podporovali nás. Věřte, že to je pro nás to nejvíc," řekla při ceremoniálu vítězka Wozniacká.

"Musím samozřejmě pogratulovat i Simoně, protože odehrála výborný turnaj. Je mi líto, že to ani potřetí nevyšlo, ale jsem si jistá, že tě čekají ještě velké chvíle. Dnes to pro tebe musí být těžké, promiň," řekla na adresu své soupeřky Dánka."Děkuji tátovi, který je mou velkou oporou, děkuji celé své rodině, svému snoubenci a svým blízkým. Moc si vážím všeho, co pro mě děláte. Děkuji i svému agentovi, který teď snad udělá maximum proto, abych taky jednou byla na titulní straně časopisu Elle," smála se Dánka. "Díky všem, uvidíme se zase za rok!"

• AUSTRALIAN OPEN 2018 •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 55,000.000 australských dolarů
sobotní výsledky (27. 01. 2018)
• Dvouhra žen - finále •
Wozniacká (2-Dán.) - Halepová (1-Rum.) 7-6(2) 3-6 6-4

Komentáře

443
Přidat komentář
mahycek
Jéžiš to jsou kecy tady, že udělal Zeman ostud ve světě, víc než všichni dohromady. Nemůže být politik beránek, suchar atd. Byl by nudnej. A už radši pište o tenise...
Reagovat
Ondra979
nejsou to kecy, v civilizovanem svete nam ostudu dela. Nejde o to, ze neni beranek - ale on opravdu kope za zajmy hlavne sveho okoli, potazmo cizi zeme, protoze jeho okoli je napojeno na ruske penize, o tom totiz neni pochyb. NAvic jeto stary clovek, politicky dinosaurus, stale nemuzu pochopit, proc ho tolik lidi volilo, on je totiz mnohem horsi elitar, nez J. Drahos, jen to lepe maskuje, ale lidi na to skocili, a pak samozrejme vitac, kyvac propaganda..neda se nic delat, ale doufam ze tam tech pe let nevydrzi
Reagovat
slacker
jsou to kecy, ostudu delate vy antizemani. lhanim, demagickymi kecy a zastrasovanim.
Reagovat
Fandina
jsi úplně mimo
Reagovat
Fandina
Nějak ti není podle chuti, že se kde komu nelíbí, že vyhrál tvůj koníček. Měl by ses radovat, že tomu tak je a ne tu plivat okolo sebe.
Něco není v pořádku. Co asi?
Reagovat
mahycek
Ještě že jsem tady nebyl včera. Stále tomu mnozí (někteří) nemůžou uvěřit ??? Že vyhraje Zeman bylo jasné už ve 14.20 včera odpoledne. Pak už se ty procenta s přibývajícími hlasy, jen kosmeticky upravovaly. Já bych taky volil někoho mladšího chytrého, zdravějšího, ale který se nedá vláčet EU, ale nikdo takový z těch všech kandidátů tam nebyl. V těch debatách před 1 kolem většinou plácali prázdné fráze nezkušených březáků. Vždyť to je rarita 9 kandidátů, byli pro smích.
Reagovat
Fandina
Mladších a chytřejších tam bylo dost, ale to by se muselo chtít vidět.
Reagovat
Frick
Byl tam Mirek.
Reagovat
blixa
Ja zajímavý, že ti zrovna imponujou dva největší zloději, co byli mezi kandidáty :D I když, pravda, Mirek byl proti Milošovi jen příštipkář ;-)
Reagovat
slacker
jen povidej, kolik toho nakradl milos? ... ne vy proste nevite kdy uz vase lzi nic nezmeni a budete lhat, prekrucovat a rozestvavat dal.
Reagovat
Ondra979
ne pro sebe, ale byl u docela dost korupcnich afer i jako premier: https://www.dotyk.cz/publicistika/az-do-dna-s-milosem-zemanem-20161202.html
Reagovat
Fandina
A ty se divíš, po všech aférách co má za sebou a lidem je to jedno. Kde to jsme?
Reagovat
FulnekUltras
Děkujeme Ti Fandi, žes druhé kolo takticky vypustila. ;-)
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, já volit šla, ale bohužel to nestačilo. V zemi je příliš mnoho nerozumných lidí. Ale to vím už dávno.
Reagovat
FulnekUltras
Osobně lituju porážky Drahouše snad jen proto, že teď bude mnohem déle trvat, než se nám v plné parádě vybarví ANO. Ovšem klady konečného výsledku mnohonásobně převažují. ;-)
Reagovat
Fandina
Bývalí komunista na Hradě s bývalým STB ve vládě dál pokračují v tažení. Záchranou bude snad až další generace. A tohá já se už nedožiju.
Reagovat
Fandina
bývalý
Reagovat
FulnekUltras
Podle jakéhosi dnešního průzkumu polovina voličů Drahoše volila prostě jen proti Zemanovi - zjevně především pod vlivem doslova obludné mainstreamové masáže posledních týdnů, měsíců a let. O to větší hrdost pociťuju k lidem, kteří se tímhle permanentním a neobyčejně štědře i ze zahraničí placeným hnusem nakonec ovlivnit nenechali. Od roku 1990 už jsme o kus dál a ani na nejmladší generaci nemohou prolhaní elitářští křiváci spoléhat donekonečna. Na hlavu tak padl antibabiš, teď i antizeman, a brzy dojde i na antikomunismus.
Reagovat
Fandina
Pokud hovoříš o prolhaných elitářích, tak to jsou právě ti, co představuje Zeman. Korupce a elitářská politika začala především jeho spojení s Klausem v oposmlouvě. A s přestávkami s tím pokračují dodnes. Tam to ale bylo naprosto evidentní. Dokud se těhle dinosurů v politice nezbavíme, tak se to bude pokraačovat nadále. A bohužel, český volič tohle nechápe.
Reagovat
Frick
Nazývat člověka, co za normalizace byl několikrát vyhozen pro své postoje z práce a zaštiťovat se přitom člověkem, který šel režimu na ruku, je drzost.
Reagovat
Frick
Nazývat člověka *komunistou*
Reagovat
Fandina
To nemění nic na situaci, že se jedná o bývalého člena KSĆ.
Reagovat
Fandina
Abys mi rozuměl, z vlastní zkušenosti vím, že když jsi nechtěl, nemusel si do KSČ vstupovat. Mně také nabídli členství s tím, jaké to bude mít výhody v práci atd.. Jenže já jsem tam nevstoupila.
Reagovat
Frick
Vstoupil do ní za pražského jara. Ne za normalizace pro osobní prospěch.
Reagovat
Ondra979
http://www.sinagl.cz/z-korespondence/6344-je-minulost-clenstvi-v-ksc-prezidenta-milose-zemana-nezjistitelna.html
Reagovat
Fandina
V podstatě je jedno, kdy tam vstoupil, ale vstoupil tam. Praktiky KSČ se neměnily, pořád šlo o to samé.
Reagovat
FulnekUltras
pro normální lidi není členství v ksč a dokonce ani záznam stb měřítkem absolutně ničeho - ne tak pro ideologické fanatiky odkojené lustracemi a havlérkou
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že člověk, který udává svoje sousedy nebo ten, kdo je znevýhodňován kvůli nečlenství v KSČ je pro každého slušného člověka odstrašující příklad.
Reagovat
FulnekUltras
tos asi myslela trochu jinak - ale jasně že případ od případu, a vůbec nejvíc podle toho, co dotyčný dělá a jak se chová teď
Reagovat
Fandina
Chtěla jsem říct, že člověk se zase až tak nemění. Ti, kteří byli prospěcháři za totáče, jsou prospěcháři i teď.
Reagovat
Fandina
A ještě jedna věc, nikým jsem se nezašťitovala, ale pokud píšeš o panu Drahošovi, tak si přečti jeho životopis, do revoluce to byl řadový vědec. A nikdy nebyl v žádné politické straně.
Reagovat
blixa
Když už lžeš, tak aspoň tehdy, kdy není jednoduché znát skutečná data. Miloš Zeman byl vyhozen pouze jednou v srpnu 1989 za článek Prognostika a přestavba v Technickém magazínu z podniku Agrodat. V něm, jako i před tím vždy vykonával kvalifikovanou práci (prognózy - matemetické modelování), žádná kotelna. Neřekl bych, že to je zrovna profil disidenta :D
Reagovat
Frick
https://www.zemanznovu.cz/zivotni-pribeh

Byl 3x
Reagovat
blixa
Kdyby si to soudruzi co to psali aspoň po sobě přečetli. Blbě vylhanej životopis. Z VŠ nebyl vyhozen, ale skončil protože měl dočasný kontrakt a nebyl mu prodloužen. V roce 1984 opět nebyl vyhozen ale skončil sám, protože oddělení ve kterém pracoval bylo zrušeno a jinou práci odmítl přijmout. Skutečně vyhozen byl až v roce 1989.
Reagovat
George_Renel
Nechtěl jsem zasahovat, nejsem příznivcem ani jednoho, ale pro pořádek: Nechtěli ho pustit k maturitě, kvůli obdivování Čapka, neumožnili mu jít na vysokou, nejdříve musel kamsi do výrobního závodu. Pak byl asi 2x propuštěn z nevýznamných zaměstnání pro svou vydavatelskou činnost. Do prognostického ústavu byl přijat až po listopadu 89.
Prof. Drahoš byl po normalizaci na roční stáži v NSR a tuším půlroční v Brazílii. Tudíž ač nečlen, musel být v nomenklatuře KSČ, jinak by nemohl vycestovat.
Reagovat
Fandina
Jako prognostik působil 1984-1989 a celý Prognostický ústav byl zřízen pro potřeby KSČ.

Drahoš byl vědec, stáže byly čistě vědecké.
Reagovat
George_Renel
Bohužel nemáš pravdu. Pleteš si pojmy prognostik v časopisových studiích a zaměstnání v Prognostickém ústavu, ve kterém pracoval v letech 1990-1992.
To, že byl na vědecké stáži je pravda, ale na takové stáže se bez posvěcení Strany nejezdilo.
Jinak více zde a nemíním se k tomu dále vyjadřovat:
http://www.nasipolitici.cz/cs/politik/1112-milos-zeman
Reagovat
Fandina
Kde to tam čteš, já nahoře čtu "v letech 1984?1989 působil jako prognostik."

Jinak samozřejmě nevím, jestli vědci mohli vycestovat bez posvěcení KSČ, ale předpokládám, že ano. Já jsem v KSČ nebyla a také jsem vycestovala. Sice ne na vědeckou stáž, k příbuzným, ale stalo se.
Reagovat
Fandina
Tak sorry, nedočetla jsem to. Dole je tabulka, tam to píší, nicméně na mém příspěvku to nic nemění.
Reagovat
Fandina
Tady je to o stáži pana Drahoše.

Vzhledem k tomu, že jsem odmítl podepsat spolupráci se Státní bezpečností a stejně tak i opakovaně nabízený vstup do KSČ, působil jsem až do sametové revoluce na pozici řadového vědce. V roce 1985, v době Gorbačovovy perestrojky, jsem strávil rok v Německu jako stipendista Humboldtovy nadace. Manželka musela s dětmi zůstat jako ?rukojmí? v Praze. Nikdy jsem nevstoupil do žádné politické strany.

https://www.jiridrahos.cz/muj-zivot/
Reagovat
FulnekUltras
směšné od drahouše - v roce 1985 se u nás žádná perestrojka ještě neprojevovala - teprve mnohem později Gusta na plénu ÚV prohlásil: "čo nevidíte, že tuná ide všetko do hajzlu? robte s tým niečo!!!" ale profesor už je havlérkou naštěstí odepsán
Reagovat
Fandina
Na ÚV jsem nebyla, ale Gorbačov nastoupil zjara 1985 a hned na sebe upozornil, že je to někdo jiný, než ti před ním.
Reagovat
FulnekUltras
ovšem k nám to naplno dorazilo nejdřív tak v listopadu
Reagovat
Fandina
Ale to neznamená, že se to nedělo.
Reagovat
FulnekUltras
jak píšu - ještě štěstí, že po drahoušovi teď už ani sázkař neštěkne
Reagovat
Fandina
škoda, že ta jeho debata na ČT nebyla dřív, protože po ní se zvedlý kurz trochu začal snižovat, ale do odpoledních hodin před volbama už to moc vliv nemělo
Reagovat
FulnekUltras
sám jsem zvědav, na koho veksláček vsadí příště, až zas bude havlérka bojovat o vikárku
Reagovat
Fandina
Znáš to, slušný člověk s vlky těžko bojuje :-)).
Reagovat
Ondra979
Drahos se s komunisty nezapletl. V 80. letech uz bylo mozne jet na staz na zapad i bez aktvni spoluprace, pokud byl clovek opravdu dobry - komunisti tam nekoho potrebovali dostat a tech kvalitnich lidi zase tolik nebylo.
Reagovat
George_Renel
Kdyby byl opravdu dobrý, zůstalo by po něm něco jako po prof. Klenerovi.....
Reagovat
Ondra979
no, tak to se kazdemu nemuze podarit. kazdpoadne do strany nevstoupil a vazaci akt taky nepodepsal. A v 80. letech to uz bylo mozne
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas - ještě že to zase zachránila zejména starší a střední generace
Reagovat
svetova.dvojka
Stále tomu nemohu uvěřit, jdu spát...
Reagovat
svetova.dvojka
Já jsem i tak spokojený, rozdíl byl naprosto zanedbatelný... celkem volilo cca 5 600 000 voličů a rozdíl byl 150 000..., to je, dá se říci jen statistická chyba.
Společnost je rozdělená ještě více, než při volbách 2013 na prezidenta.
A pro Romy je to jen dobře, když se dva perou, třetí se směje...
Pana Drahoše před půl rokem prakticky nikdo neznal a najednou ho volilo 2,7 miliónů lidí...
A navíc Zeman nemá absolutně žádnou budoucnost, je to volba z nouze, volba z trucu, volba starých a zapšklých páprdů, kteří už za pár let nebudou mít šanci pranic ovlivnit...
Takže já jsem i tak velmi spokojený, rozdělená společnost, prezident populista bez budoucnosti. A Romové budou mít více prostoru a volnosti pro své aktivity.:-)
Reagovat
Jabadu
Já jsem rád, že znám alespoň jednoho Roma, který není denně v ČT, nenahánějí ho redaktoři reflexu a blesku a jeho čeština je proti Bangovcům brilantní a vlastně ho vůbec nikdo nezná.
Původně jsem tipoval Jarouška z Taxi, ale ten je tak blbej, že se mlžily i čočky od kamer.
:-)
Reagovat
Jabadu
Jinak, buď vítán.
Všichni tělesně postižení lidé jsou zde pod výsostnou ochranou "Kvitova ultras".
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Co to meleš... ?
Reagovat
Jabadu
Poznal jsem tě, Jasná princezno ...
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
dobrou...
Reagovat
Jabadu
Tak se nehorši. Vždyť tě každý zná a ty přece nejsi zase tak zlý člověk. Tady ti nikdo nebude ubližovat.
Reagovat
svetova.dvojka
Češi pomáhají Romům na Slovensku...

https://www.youtube.com/watch?v=zpqGWQDk8eg&t=14s
Reagovat
Frick
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/politika/prezidentske-volby-cesko-prvni-volby-po-27-1-2018-
Reagovat
a.magerova
Jdem do toho... ;-)
Reagovat
ta-dah
pekna pozvanka do klubu....:(((
Reagovat
slacker
svetova dvojak , blixa , fandina - "klub"
Reagovat
Fandina
hodní lidé
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BedVEKZhznA/

bůůůůůů, škyt :-D
Reagovat
svetova.dvojka
Musím naplno souhlasit s Andrejkou, také tomu nemůže uvěřit, ale je to tak...
Reagovat
svetova.dvojka
To že pana Zemana bude volit hodně lidí bylo jasné, jen se to styděli říct kolegům v práci, na veřejnosti nebo na sociálních sítích.
Což mluví za vše...
Taky bych se styděl za to, že volím někoho jako je Zeman, tak to udělám pěkně potají... a aby to nikdo nevěděl. ::-))
To je vidět jakou má Zeman prestiž..., když jeho voliči jeho volbu musí tajit, aby je to nějak nepoškodilo. :-))
Reagovat
slacker
Ja se za to nestydim, ale proc si kazit atmsoferu na pravovisti nekoncici "diskuzi". ale vy antizemani jste mstive svine.
Vsak si dobre pamatuju jak Dejdar nebo Bohdalova disatali cocku od "kulturni fronty". Mozna za to zaplatili karierou, uz jim nebudou davat role.
Reagovat
svetova.dvojka
Dejdar byl beztak mizerný herec...
A komunistka Bohdalová no tomu se ani nedivím že podporovala Milouše...
Reagovat
lvicek
Jo a on Zeman neni mstiva svine? Jak rekl dneska "Ja nezapominam" a behem sveho obdobi to taky daval vsem svym odpurcum z prvni volby pekne najevo. To je takovy prototyp mstive svine v nasem state.
Reagovat
slacker
ne Zeman ma spoustu dobrych duvodu se mstit ale neni svine.
zato antizermani se odkopavaji uz celych 5 let a dnesnim dnem opet bude vrcholit dalsi vlna jejich lzi a nenavisti vydavanych za pravdu lasku a "slusnost".
Reagovat
Fandina
Jediný, kdo se tady odkopal svojí nenávistí vůči nevoličům Zemana jsi ty.
Reagovat
PetaM
Spíše to ukazuje na to, jak jsou nevoliči Zemana agresivní.
Reagovat
janek_da
To jsem chtlěl zrovna napsat. Kdo tady nadává do hlupáků, že volili jinak?
Reagovat
Fandina
Ten kdo vyhrál volby nemá důvod nadávat.
Reagovat
janek_da
Jestli sis nevšimla, tak voličům/příznivcům Zemana se nadává nejen po volbách.
Reagovat
Fandina
A ty se divíš?
Reagovat
janek_da
A ty se divíš, že to akorát aktivizuje chladné příznivce Zemana jít ho volit?
Reagovat
slacker
ja se nedivim , vsak ti "chytri" furt ukazuji ze jsou temi hloupymi oni
Reagovat
Fandina
chytrý člověk je chytrý bez ohledu na výsledek voleb, pokud nemluvíš o vychytralosti a to už je negativní vlastnost
Reagovat
slacker
k dokonalosti uz zbyva jen vratit prazskemu letisti puvodni nazev
Reagovat
Fandina
udus se svou nenávistí k Havlovi
Reagovat
FulnekUltras
+1000000
Reagovat
Fandina
Pokud je někdo příznivec Zemana, tak je jedno, jestli je chladný nebo ne.
Reagovat
janek_da
koukám pořád ses nepoučila, tak snad po dalších volbách
Reagovat
Fandina
Nepoučila o čem.
Reagovat
svetova.dvojka
Pokud lidé někoho volí z trucu nebo z toho, že je zcela oprávněně kritizován. Tak je asi něco špatně...
Zeman za 5 let v úřadě udělal více ostudy než všichni panovníci českých zemí od od Sámovy Říše, je to soudem uznaný lhář, má na hradě někoho, kdo ani nemá bezpečnostní prověrku... o Ovčáčkovi a Nejedlém se ani nemá cenu bavit, vyjadřuje se veřejně jako hulvát, mluvil vulgárně, pokálel se málem u korunovačních klenotů, kdy na tento slavnostní akt přišel ožralý...
To je reprezentant státu ? A přesto ho tolik lidí volilo..., no fanatici jsou fanatici, ti by Zemana volili, i kdyby jim zabil matku..., stačilo aby něco populisticky zažvanil o imigrantech a jeho voliči by mu odpustili i vraždu své vlastní matky... :-)
Reagovat
janek_da
souhlas. něco je špatně. Otázka je z čí strany.
Reagovat
svetova.dvojka
Volit z trucu je nesmysl..., kritika pana Zemana byla zcela oprávněná a doložená jasnými a přímými fakty a argumenty, nejednalo se o žádné hoaxy, či nějaké polopravdy...
Zeman ani není lidový prezident..., je to elitář, narodil do nejvyšší společenské vrstvy, elitářské filozofické rodiny. S prostým lidem neměl nikdy nic společného... Byl členem elitářského prožidovského Římského klubu a zakládal u nás Prognostický ústav...
Opravdu prezident prostého lidu... jako fór dobrý..., to že na tuto smyšlenou Zemanovu "identitu" skočí skoro 3 milióny voličů, to už je věc druhá.
A pak že majoritní obyvatelé nejsou ovce, Romům majoriťáci vyčítají kde co, i ty nejmenší maličkosti, ale možná by se také měli podívat na sebe a zamést si před vlastním prahem, čisto na něm rozhodně nemají...
A jak se píše v Bibli nejdříve vytáhni třísku z oka sobě samotnému a až pak svému bratru...
A že tedy někteří gádžové mají v oku pořádnou třísku a přesto by jí chtěli neustále vytahovat Romům.
To je ryzí pokrytectví...
Reagovat
janek_da
no vidíš, jak na tom, aspoň část voličů, musí být Drahoš zle, že radši volí Zemana.

Pokud na ČT24 pronese moderátor u sčítání výsledků "bohužel už je to asi jasné", tak mi to tedy hodně smrdí.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak Drahoš je podobný elegán jakým byl kdysi T.G.Masaryk, a to "dělnický lid" asi irituje...:-)
Reagovat
janek_da
Dobrý, připodobňovat pana "nevím" s TGM jehož názory několikrát šly ostře proti většinové společnosti

To když už větší podobu vidím mezi TGM a Topolánkem
Reagovat
svetova.dvojka
Pan Masaryk byl liberál, zastal se Židů před tupým českým rasistickým davem v době Hilsneriády, byl u otevření romské školy v podkarpatské Rusi za 1.republiky.
Tvrdil ,že vlastenectví neznamená nenávist k jiným národům. A proto byl trnem v oku všech českých později pronacistických organizací, které kolaborovaly s Hitlerem. Ať už to byla Vlajka, Svaz slovanských Árijců, Česká obec fašistická atd.
Ti pana Masaryka obviňovali z toho, že "zaprodal zemi Židům"
Takže ta podobnost je tady velká, pan Drahoš je stejný elegán, se stejnými názory a přístupem k vlastenectví jakým byl T.G.Masaryk.

Pan Topolánek je zloděj a korupčník, nejzkorumpovanější premiér v dějinách samostatné České republiky, no to by byl prezident...
Reagovat
janek_da
Masaryka jsi popsal dobře. Jenomže, M měl za sebou mnohaletou politickou činnost a ne jako medii (bohužel i státními) nadopovaný favorit Drahoš.
Reagovat
Fandina
státní média současnému prezidentovi nevěří a co má být
Reagovat
tito
Docela se mi zalíbil příměr Topolánek Masaryk. Vzhledem ke kontroverzi tvých výše zmíněných činů. Právě Topolánek si mne získal některými opravdu nepopulárními kroky, jako byly poplatky ve zdravotnictví (byť systémově nedořešené, ale všichni tenkrát věděli, že něco podobného musí přijít a jen on na to měl k...e, bohužel ČSSD to de?finitivně zazdila), tak například vyznamenáním bří Mašínů, nad kterým se kolaborující většině vařila krev. O nejzkorumpovanějším premiérovi dle mého názoru nemůže být ani řeč. Největší tunely se odehrávaly za VK a pokračovaly v době opoziční smlouvy s MZ. Docela vtipné je najít si na Wiki třeba článek o Motoinvestu právě z dob OS. Nekonečné legislativní bezvládí, inside trading ( vzpomínám Stane, třeba to sleduješ), to byly časy kamarádů VK a MZ, které evidentně pokračuje dodnes. A které zhoršilo zvláště životní úroveň právě největší voličské základny MZ. Nepochopitelné. Můžu jen doufat, že v řádech desítek miliónů budované PR VK juniora přebije v roce 2023 někdo ušlechtilejší. To bych si fakt přál. Zatím vidím jen vysoustruhovanou, dobře fungující STB linii.....
Reagovat
Fandina
Lepší říci nevím, než lhát.
Reagovat
janek_da
Abys rozuměl, Zemana nesnáším už od jeho "kufříku" a setkání v Bamberku. Ale vidím, co za chyby dělá druhá strana. Podle mě si to Drahoš prohrál sám poslední týden.
Reagovat
Fandina
Myslíš debaty?
Reagovat
svetova.dvojka
No i kdyby vyhrál, bylo by to zase cca 50/50
Pokud by lidé vzali rozum do hrsti, musel by pan Drahoš porazit Zemana alespoň 65/35...
opravdu nechápu, kde se vyrojilo těch 2,9 miliónů voličů Zemana po tom všem, jsou snad slepí,hlušší... ?
Reagovat
Fandina
Nejsou slepí a hluší, ale také se mohli Drahoše zaleknout. U Zemana mohli volit to, že už ho znají. Drahoš byl nový a nevědělo se co od něj čekat.
Reagovat
Fandina
Drahoš měl čistý stůl, nic za sebou, těžko o něm říkat, že na tom byl zle.

A pokud ti jde o moderátora a co má být? Řekl bohužel, nelíbilo se mu to, ale to neznamená, že ty volby zpochybnil. Neřekl, že nebyly platné.
Reagovat
janek_da
neznáš české dějiny. kastrování, únosy dětí, vypalování očí. Proti tomu je Zeman noblesní pán
Reagovat
Fandina
A který z českých politiků by to v současné době dělat, o čem píšeš.
Bavíme se o současné době a dvojka má pravdu v tom, že málokterý je takový hulvát jako on.
Reagovat
janek_da
je těžké vysvětlovat někomu něco složitějšího, když nechápe jednoduchý psaný text. A navíc ani to pochopit nechce
Reagovat
Fandina
Nevšimla jsem si, že by se tu psalo něco složitějšího.
Reagovat
janek_da
nepsalo, a právě ani to jednoduché jsi nepochopila
Reagovat
Fandina
a co jsem nepochopila
Reagovat
janek_da
chce to prostě, stejně jako ve sportu, pokoru. Pokoru k soupeřovi, i když je třeba nechutný. ta tady obecně schází a bude ji čím dál míň, protože tak to mediim i vyhovuje.
Reagovat
Fandina
On je tu někdo nepokorný, kromě slackera?
Reagovat
janek_da
je
Reagovat
Fandina
kdo
Reagovat
lvicek
Ja teda nevim, kdo tady komu nadava, ale cetla jsem tu pred chvili neco antizemanovskych mstivych svinich. To je asi tak jedina vycnivajici nadavka tady. A cetla jsem spousta diskuzi i pred volbami - tak si je zkus precist a uvidis, kdo komu sproste nadava, ktera strana vykrikuje jenom nadavky a urazky, ale krome "Zabranime, aby nas prevalcovala horda imigrantu" nema zadny argument.
Reagovat
slacker
super ANTI blbeckove hrahici is na udajne slucnou elitu opet dosstali pm cuni at se treba utopi nebo otravi, to co tu tahlwe prolhana sebranka modrobolsevickych a havlsitickych pokrytcu delala ve verejnem prostoru v poslednich letech sem rad ze jejich geblsovske metody se miji ucinkem.
Reagovat
brixner
Jakym jazykem píšeš, koorva???
Reagovat
smazaný uživatel
cmrnd + prd = slacker´s frk
Reagovat
brixner
Děkuji válce, že umožnile setkání mé babičky a dědečka.Děkuji mé babičce, že umožnila, aby na ní hopl můj dědeček. Děkuji dědečkovi, že hopl na mou babičku.Děkuji nevím komu, že z mé babičky vyndali mýho tatu. Děkuji mýmu tatovi, že vyrost a našel si mojí budoucí mamu. Děkuji svýmu tatovi, že hopl na mojí mamu. Děkuji mojí mámě, že neuhnula. Děkuji porodníkovi v krajskym městě, že mě včas vyndal z mojí mamy. Děkuji této skvělé republice, že mě živila a napájela a dovolila mi vyrůst v čestného a statného muže. Děkuji rodičům všech sousedek, že na sebe vzájemně hopali. Děkuji Billu Gejtsovi za Windowsy. Děkuji Anglánům,že vynalezli tenis.Děkuji Ýv Sán Lóránovi, že namixoval Kouros. Děkuji, že nevyschl Rýn. Děkuji dobrákovi, že naprogramoval TP. Děkuji všem za jejich čas při registraci na TP. Děkuji sobě, že sem se vopičil. Děkuji za stálý dostatek lososů. Děkuji výrobcům Alavisu. Děkuji výrobcům pálek a vyplejtačům. Děkuji, že už skončily volby. Děkuji za živého prezidenta. Děkuji za to, že můj národ se za pár dní změní v trenéry zimních sportů. Děkuji, že můžu mít vobčas klid. Děkuji za to, že todle můžu napsat i v květnu po RG.
Děkuji všem za pozornost!
:-))
Reagovat
blixa
To se ti to kecá z toho Švajcu, když tu nemusíš žít ...
Reagovat
svetova.dvojka
Mně se tu žije dobře, ve Švýcarsku musí být hodně draho a neumím dobře německy, je to co jsem se naučil na střední...
Reagovat
brixner
Nemusím, ale žiju! A ujišťuju tě, že málokde je taková prdel, jako tady :-) Copak ti znechutilo den, přiteli Blixo? Caro? Zaplaťpámbu za ní! Miloš? Ten je taky cajk! Puchejř? Propíchnout - jak radí na jinym portále! Snižování procent alkoholu v chlastu? No to už je problém, ale jak píšu výše - je tu prostě prdel, no :-)
Reagovat
blixa
Caro ne, tý to přeju. Ale jinak spousta věcí. Sranda tu je, pokud miluješ proklatě černý humor ...
Reagovat
PetaM
Ty tady snad musíš žít? Kdo ti brání se odstěhovat?
Reagovat
blixa
Co mi brání ... spousta věcí ... rodina, práce, kamarádi, věk, jistý konzervatizmus ... prostě jsem neodešel včas a teď už by to bylo asi kontraproduktivní. Ale dost často toho lituju, když vídím do jaký prdele se to řítí ...
Reagovat
PetaM
Já zase vidím spoustu výmluv. Kdo opravdu chce, udělá to.
Reagovat
blixa
Tož ti závidím, že máš ve všem tak jasno ...
Reagovat
PetaM
Jasan, díky.
Reagovat
brixner
Pozor, příteli! V tomhle pravdu nemáš a pokud jsi trošku inteligentní a soudný, dobře to víš! Já Blixu úplně přesně chápu! Víš, ono se fakt nedá říci, že "Každý měl možnost odejít" a "Každý měl možnost udělat to či ono" Každý má nějakou rodinu, přátele, závazky a třeba právě tyto nějak "zdědí", těch důvodů je obrovská spousta. Není prostě úplně jednoduché se sebrat a odejít někam jinam, ač si člověk říká "že já blb to neudělal" K odchodu a konci jako takovému musí být veliký důvod a impuls a pro mnohé ty "žejáblbce" je jím třeba právě situace v zemi, kde žije. Pravdou je, že všude je dobře i špatně...Rodina, přátelé, závazky...nic z toho není výmluva, to je totiž něco, co se na tebe nabalí naprosto přirozeně a tak rychle, že na odchod už není čas ani síla. Věř mi, vím docela dobře, o čem píši. Blixa si sedí na tý svý prdeli tady a já vím, že k tomu má zatraceně velké důvody!
Reagovat
slacker
tak vic co? zabij se de-bile modrobolsevicka. O tvoji totalitu tu vetsina nastesti nestoji
Reagovat
Kozoroh
Zeman 51,37 % 2853 tis.
Drahoš 48,63 % 2701 tis.

Sečteno 100 % okrsků.

Účast 66,6 % je třetí nejvyšší v historii samostatného Česka po sněmovních volbách 1996 a 1998. Všechny tyto tři volby spojuje osoba Zemana.

Zeman před pěti lety získal 2717 tis. hlasů, letos obdržel o 136 tis. hlasů navíc.

Má on-line reportáž tímto končí.
Reagovat
steve79
K volbam prislo temer 67 % obyvatelstva, takze tento vysledek nezbyva nez respektovat! Souhlasim s tim, ze spolecnost je rozdelena na dve pulky, ale s tim nic neudelame. Dokaze me vytocit, kdyz nekdo rekne, ze by nejradeji nekam emigroval. 1. Uz tam na nej urcite cekaji 2. V kazdem state je skupina obyvatel, ktera toho druheho kandidata bude nenavidet.
Reagovat
Ondra979
jestli se k moci dostane agent STB podporavany komunisty, extremisty a vsehoschopnym Zemanem, tak budu vazne zvazovat, jestli tady zustanu. Je to kazdeho legitimni pravo si zhodnotit, jestli jo nebo ne, vy si tady v tom bordelu klidne zustante
Reagovat
brixner
Dobrá, rétoriku máš dobrou, v hlavě to máš srovnané asi taky. Takže udělej dasvidáňa a pak nám to tu za čas třeba popiš! Přeji ti, abys nepatřil k těm kecalům u monitoru, kterých je zatraceně moc.
Reagovat
turista
Rozdíl je minimální. Je to blbý, ale s tím tzv.agentem neblázni. Záměrně nekontrolovaná transformace po plyšáku nás stála jeden a půl biliónu korun nenávratně ztracených. Byly to tunely na druhou. Ekonomika se z toho nakonec vzpamatovala. Premiér je OK.
Reagovat
svetova.dvojka
To je pravda, nejvíc se tady tunelovalo v 90.letech za vlády ODS , tedy partaje která se vyvinula z tolik vychvalovaného a oslavovaného Občanského fóra...
Občanská demokratická strana, tedy přejmenované Občanské fórum.., to se to tunelovalo..., v ODS byl i romský poslanec v 90.letech na jméno si teď nevzpomenu, ale měl i své proslovy v parlamentu, a ten z té partaje modrých ptáků raději odešel a začal se věnovat svému podnikání.
Babiš je slabý odvar, oproti tomu co se tu dělo v 90.letech za vlády Občanské demokratické strany...
Politiku v 90.letech u nás kompletně ovládala mafie a ODS jim šla na ruku.
Dnes už jsou poměry přece jen jiné...
Reagovat
Fandina
Zažil si tu dobu, po roce 1990? Žádná mafie tu nebyla. Privatizoval se státní majetek, ale o mafii nešlo.
Reagovat
svetova.dvojka
Ale šlo, za nitky tahal Františem Mrázek a další.
A tuto dobu jsem zažil v roce 1996 mě během měsíce 4x napadli čeští neonacisté, holých lebek tu bylo kdysi jak švábů..., toho už jsme se naštěstí také zbavili...
mimochodem u policie jsem se zastání nedočkal, což bylo také logické, když tehdejší benga chodili s nácky na pivo...
Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem se na chvíli odstěhoval a po návratu jsem nikdy nechodil sám a po setmění jsem nevycházel vůbec.
To byla ta éra svobody a demokracie krátce po sametu, výtržník s vytetovaným hákovým křížem mohl všechno, jeho oběť nemohla nic...
Reagovat
Fandina
Já mám dojem, že Mrázek byl spojený se Zemanem, Šloufem.
Reagovat
turista
Naprostý souhlas. Už v červnu 1991 jsem viděl večer v Bráníku pochodovat asi dvanáctičlenou jednotku skinů v maskáčích s hákovými kříži na pažích a k tomu si pískali nacistický pochod. Připadalo mi to jako v historickém filmu o hitlerovcích. Ale byla to bohužel skutečnost. A ti skini hajlovali. Benga nikde.
Reagovat
Ondra979
neblaznim, precti si knihu Boss Babis od Kmenty, je to mafian "v rukavickach", naprosto nepruhlednym zpusobem prisel k Agrofertu, a ted si dela ze statu dojnou kravu - viz dotace nebo absolutne nemravna podpora biopaliv (Preol, Primarga), kauza Unipetrol, Profrost a dalsi. A tento clovek je premier - to je opravdu humus
Reagovat
turista
Nic nového. Banánová republika je to tady už od roku 1990 vinou Občanského fóra a jeho následníků. Pusť si song "Colorado" od Kabátů a bude ti dobře.
Reagovat
brixner
Praha vs. zbytek ČR
Reagovat
svetova.dvojka
A co Češi v zahraničí tam také drtivě vyhrál pan Drahoš. :-)
Jiří Drahoš 90,28% - 15772 hlasů
Miloš Zeman 9,72% - 1699 hlasů :-))))
Reagovat
lvicek
To nastesti neni pravda. Krajska mesta bral skoro vsechny Drahos, ve mestech nad 50 000 obyvatel vyhral o celkem dost.
Reagovat
svetova.dvojka
No uvidíme třeba Češi za pět let znovu překvapí a zvolí si na Hrad japonského šovinistu a latentního nacistu Tomia Okamuru.
No zlatý Zeman... :-)

Kandidaturu na Hrad na rok 2023 už ohlásil Casanova a lamač dívčích srdcí pan Václav Klaus mladší...
Reagovat
Jabadu
Víš, čím jsi pro mě zajímavý, bratře v trysku?
Že znám alespoň jednoho opravdového a pravověrného rasistu.
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Drahošovi chybělo jen 152 184 hlasů...
To se vážně nenašla taková "hrstka" voličů, která by mu to tam hodila...?
Neuvěřitelné opravdu...
Reagovat
svetova.dvojka
Beztak za 4 roky vyhrají parlamentní volby Piráti, asi jediná skutečně liberální a demokratická strana v ČR...
A po Zemanovcích ani pes neštěkne po Zemanovi ano, to je osobnost, ať je jakýkoliv... ale ta jeho úderka padne v zapomnění...
Reagovat
svetova.dvojka
Ale v mém městě pan profesor Drahoš vyhrál..., my tu máme slušné lidi a dobře spolu vycházíme.
Reagovat
annah
To jste sympatické město...
Jinak je to jeden velký smutek. Zrovna to probírají v Událostech, musela jsem odejít od televize, protože to monstrum prostě nemůžu vůbec vidět, nedejbože slyšet. Strašné. Tenhle národ si nic jiného nezaslouží. Bohužel. Dál budeme z Hradu slýchat útoky, lži a poťouchlosti nehodné funkce hlavy státu.
Reagovat
brixner
Tak to neposlouchej a hotovo!

A na to se napijem!
:-))
Reagovat
annah
Přesně to dělám. Plurál jsem použila jako vyjádření toho, že jeho kydy se budou linout do éteru různými cestami prostě proto, že je bohužel prezident.
Reagovat
Kozoroh
Zeman 51,4 % 2849 tis.
Drahoš 48,6 % 2690 tis.

Sečteno 99,9 % okrsků.

Účast 66,6 %.

Zeman vyhrál v 10 krajích, Drahoš ve 4 a v zahraničí.
Reagovat
Kozoroh
Zeman 51,5 % 2829 tis.
Drahoš 48,5 % 2659 tis.

Sečteno 99,4 % okrsků.
Reagovat
Pe3k
Proč to tu postujes tolikrát? Tenisportal ty spamere blbý.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to docela těsné, ted už může Zeman slavit své druhé volební období.

https://www.youtube.com/watch?v=etQn4gCDr0w
Reagovat
Jabadu
Reagovat
smazaný uživatel
jj, dneska z vesela a muzikantsky :)

https://www.youtube.com/watch?v=hAO_1RgPXH0
Reagovat
Jabadu
Nebrečte, wolové! Měl to těžký. Zemana neudělal ani agent Bláha.
On Zeman je dobrý plavec, ale nevydrží.
Do úplňku měsíce bude ... na márách!
:-)
Reagovat
a.magerova
No však to byl i jeden z důvodů, proč se někteří na volby vykvákli nebo volili Zemana.... než prý volit Drahoše na 5 let, tak lépe Zemana na neurčito...
Reagovat
Jabadu
Přesně tááák!
:-)
Reagovat
annah
:-)))))))))))))))))
Reagovat
lvicek
Nojo, pak to bude mit Babis vsechno pod pacem. Si tak rikam, aby se ted Zemanovi neco nevysvetlitelneho nestalo....
Reagovat
Kozoroh
Zeman 51,6 % 2813 tis.
Drahoš 48,4 % 2635 tis.

Sečteno 98,8 % okrsků.

Úćast 66,5 %.
Reagovat
Fandina
Na ČT už ohlásili vítězství Zemana. Zbývá pár okrsků a počet voličů, i kdyby všichni volili Drahoše nemůže už změnit výhru Zemana.
Reagovat
Jabadu
Nechci jitřit vášně, ale víte proč Drahoš asi nevyhrál?
Protože při pohledu na černou krychli je ochoten říci, že ona tak trochu ale připomíná i bílou kouli.
A to mnoha lidem vadí.
Reagovat
Fandina
To je blbost. Je to sympaťák.
Reagovat
Jabadu
Je sympatický. Je to člověk, který je mi na pohled mnohem příjemnější. Ale neříká velké pravdy.
Reagovat
a.magerova
Je to úúúúúplně jinak... lidi ani tak nestojí o Zemana, ale nechtěli přijít o Ovčáčka... to je celé tajemství těchto voleb... ;-)
Reagovat
Fandina
Jaké pravdy by měl říkat? Je to nováček v politice.
Jestli myslíš besedy před volbami, tak po nich se počítaly i nepravdy, které kandidáti řekli a Zeman měl třináct on tři nebo jak to bylo.
Reagovat
svetova.dvojka
Miloš Zeman je soudem usvědčený lhář, ale chápu když lež gádžo je to Ok...
Když ale lže Rom, je potřeba otevřít koncentráky...
Reagovat
Kozoroh
Zeman 51,7 % 2789 tis.
Drahoš 48,3 % 2600 tis.

Sečteno 98,2 % okrsků.

Drahoš už uznal porážku.
Reagovat
Ondra979
Komunisti a nackove slavi..co jsme to za narod
Reagovat
Kozoroh
Zeman 51,8 % 2756 tis.
Drahoš 48,2 % 2258 tis.

Sečteno 97,5% okrsků.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak zase budou moct "slušnočeši" kydat špínu na Romy, budou to mít povolené z Hradu... :-)
Reagovat
Jabadu
Hele, jaktože s tebou nejsou žádné rozhovory v novinách, nejsi pečený-vařený v TV, píárko a tak?
Tedy pardon, jestli se tedy mohu optati při tvém vzdělání?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vs Anderson, nebo Wozniacki vs Halep?
http://www.tenisportal.cz/zpravy/nadal-po-prohranem-prvnim-setu-znicil-del-potra-a-postoupil-do-finale-us-open-21617/
Roger se bude muset zítra hodně snažit.
Díky Kozorohu :-)
Swiss hop!
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EllNino
Petra Kvitová dostala WC do Petrohradu příští týden!
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším na los.
Reagovat
EllNino
máš ho v článku o českých výsledcích :D Nechtěl jsem to dávat sem
Reagovat
lvicek
Koukam, ze Wozniacki tam je furt v pavouku. Tenhle pristup teda nejak nechapu...
Reagovat
Haitik
A Kvitová bude hrát v 1. kole s Vesninou.. :-))
https://pbs.twimg.com/media/DUjZbMSX4AIJPll.jpg:large
Reagovat
Fandina
Jupííííí nádhera. A bude se na co koukat, o5 na O2 TV Tenis.
Reagovat
lvicek
Aspon jedna dobra zprava dneska :). (jeste i tomu humusnymu pocasi celej den - to byla takova predzvest veci pristich :( ). Doufam, ze se Peti povede dobre!
Reagovat
Kozoroh
Zeman 52,1 % 2697 tis.
Drahoš 47,9 % 2481 tis.

Sečteno 95,8 % okrsků.

ČTK: Zeman byl znovuzvolen prezidentem.
Reagovat
annah
Je to prohrané, lidi...Dalších pět let monstrum na Hradě. Hrůza převeliká.... Ach jo.
Děs, že skoro polovina dospělých může dát tomu nechutnému hulvátovi hlas. Češi si tím pádem nic jiného nezaslouží. Dobře nám tak.
Reagovat
FulnekUltras
děs, že skoro polovina dospělých se nechá ovlivnit mainstreamem
Reagovat
Ondra979
Drahos si to prohral sam, v posledni debata zbytecne utocil, pritom to nebylo potreba, me se to taky nelibilo, ale volil jsem ho i tak
Reagovat
Kozoroh
Já ho volil taky, ale vidíš, nestačilo to :-(
Reagovat
svetova.dvojka
Drahoš od nás dostal 8 hlasů, ale ni tak to nestačilo...
Reagovat
a.magerova
No mi neříkej, že vás není v ČR 200 tisíc, jste se na to zadara vykvákli... :-P
Reagovat
Jabadu
a ... a nebo tak
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Většina Romů v ČR je mladších 18 let, takže maximum by bylo nějakých 80 000 hlasů a to by ani tak nestačilo...
Reagovat
a.magerova
Takže 360 tisíc pod 18 let?
Reagovat
Jabadu
Jestli tomu dobře rozumím:
80 tis. má 360 tis dětí?!
Z 80 tis. je zhruba polovina žen, které mají průměrně 9 dětí?!!
???
Reagovat
svetova.dvojka
Většina Romů v ČR je mladších 18 let, na jednoho Roma nad 18 let je tak 5-6 dětí...
Ale je to dobré pro budoucnost, Romové jsou v průměru mladší než majoriťáci...
Reagovat
smazaný uživatel
ale aj mladsi zomierate
Reagovat
svetova.dvojka
to je pravda...
Reagovat
a.magerova
No, ono přejídání se a celodenní sezení u automatů není zrovna pro dlouhověkost příznivé.
Reagovat
a.magerova
A vození se všude jedině taxíkem.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne ziju naplno sex,drogy a rockenroll:-D
Reagovat
a.magerova
Jo a taky jsem slyšela jednoho, který říkal - cituji: "Každý cigán se vrací na noc k té ženě, se kterou má nejvíc dětí."
Reagovat
svetova.dvojka
To je fakt... hodně bílých gádžů závidí Romům jejich sexuální výkonnost, viz. útoky šlušnočechů na romská paterčata, chudáci bělásci by to děcko ani nebyli schopni udělat impotenti... tak se realizovali alespoň takto :-)
Reagovat
a.magerova
Ale ale.... normální rodič chce pro své dítě to nejlepší čili dobré zázemí a dobré vzdělání... udělat si dítě do vybydleného bytu, nechat mu napsat do rodného listu jako otce jméno cizího osmdesátiletého dědka kvůli sirotčímu důchodu a stejně ho denně vyhazovat na ulici ať si na jídlo nakrade... nebo jen vypisovat jmenné seznamy co potřebujeme pro paterčata bez práce... na to nemá každý žaludek.
Reagovat
svetova.dvojka
já jsem romským paterčatům přispěl částkou 10 000 Kč a jedním balením plen, co jste dala vy... ?
Já jsem právě nic přispívat nechtěl, zase na tom nebyli tak špatně, že by akutně potřebovali nějakou pomoc, ale dohnali mě k tomu komentáře českých anticikánistů na sociálních sítích, z těch komentářů by se i Adolf Hitler orosil...
Něco ve smyslu, zabít je jako krysy, utopit, vypálit atd...
Reagovat
Jabadu
A není to málo, Antone Pavloviči?! ...(to be continued)
Pardon!
:-)
Reagovat
Kozoroh
Zeman 52,2 % 2661 tis.
Drahoš 47,8 % 2441 tis.

Sečteno 95 % okrsků.
Reagovat
Jabadu
Stínadla se bouří - Rychlé šípy se tentokrát vydávají do starých temných uliček Stínadel, aby pomohli Velkému Vontovi Vláďovi Dratušovi, o němž se šíří zvěsti, že za záhadných okolností přišel o ježka v kleci, nejcennější symbol Vontů. ... (to be continued)
:-)
Reagovat
Kozoroh
Zeman 52,3 % 2620 tis.
Drahoš 47,7 % 2389 tis.

Sečteno 93,9 % okrsků.
Reagovat
Ondra979
no jo, jsme narod buranu , komousi a nackove hodne pomohli Zemanovi ke zvoleni, ostuda
Reagovat
svetova.dvojka
Jen polovina národa... naštěstí :-)
Reagovat
Kozoroh
Zeman 52,6 % 2525 tis.
Drahoš 47,4 % 2274 tis.

Sečteno 91,5 % okrsků.
Reagovat
svetova.dvojka
Rozdělená společnost, to je pro Romy jen a jen dobře... i když tedy vyhrál Zeman...
Reagovat
smazaný uživatel
vas spoji uz len zlato v hokeji
Reagovat
svetova.dvojka
to určitě...
Reagovat
Kozoroh
Zeman 53,1 % 2357 tis.
Drahoš 46,9 % 2086 tis.

Sečteno 87,2 % okrsků.
Reagovat
paprikovygulas1
Sa musíš hrozné nudiť
Reagovat
svetova.dvojka
Jděte se bodnout i se Zemanen...
Zase zvítězil primitivismus, buranství , šíření pomluv, strachu a dezinformací.
Aspoň že na Slovensku mají slušného prezidenta !
Reagovat
lvicek
Je to spatny s tim nasim narodem :(.
Reagovat
Pavlis
Letošní Australian Open jsem vynechal, Petra vypadla, ani jsem neviděl. Ale zpětně bych asi rád její zápas viděl, stejně jako ten finálový s Caro. Jak ona, tak Simona měly obě dva neúspěchy a šanci to odčinit v tomto finále. Caro tedy změnila osud, zvítězila sama nad sebou a ukázala, že ještě bude vládnout. Patří jí velká gratulace. Fenomenální úspěch!
Reagovat
Kozoroh
Zeman 53,6 % 2051 tis.
Drahoš 46,4 % 1774 tis.

Sečteno 79,2 % okrsků.

Zeman vyhrává v 11 krajích, Drahoš v Praze, Středočeském a Královéhradeckém kraji.
Reagovat
Haitik
Začíná mi být nějak zle.. :-(
Reagovat
Kozoroh
Zeman 54 % 1767 tis.
Drahoš 46 % 1504 tis.

Sečteno 71,4 % okrsků.
Reagovat
Kozoroh
Zeman 54,3 % 1612 tis.
Drahoš 45,7 % 1357 tis.

Sečteno 67 % okrsků.
Reagovat
Kozoroh
Zeman 54,6 % 1393 tis.

Drahoš 45,4 % 1160 tis.

Sečteno 65,3 % okrsků.
Reagovat
Kozoroh
Zeman 54,9 %

Drahoš 45,1 %

Sečteno 51,96 % okrsků.

Zeman má nad 1100 tis. hlasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá! 2. poločas začíná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kozoroh
Zeman 55,4 %

Drahoš 44,6 %

Sečteno 42,8 % okrsků.
Reagovat
Krisboy
Díky, Kozorohu, moc si toho vážím, jak se o nás staráš.
Reagovat
Fandina
https://www.volby.cz/pls/prez2018/pe2?xjazyk=CZ
Reagovat
Kozoroh
Zeman 55,9 %

Drahoš 44,1 %

Sečteno 33,66 % okrsků.
Reagovat
svetova.dvojka
Myslel jsem, že Češi jsou rozumní lidé, ale oni si zase zvolí soudem uznaného lháře co pokálel korunovační klenoty soudruha Zemana...

Co k tomu říci no...
Reagovat
smazaný uživatel
zrazu,doteraz si ich mal za hlupych gadzov:))
Reagovat
Kozoroh
Zeman 56,7 %

Drahoš 43,3 %

Sečteno 22,7 % okrsků.
Reagovat
a.magerova
Ovšem počet okrsků se nerovná počtu hlasů.... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Na hlasy to je teď 650 tis. Zeman x 516 tis. Drahoš.
Reagovat
smazaný uživatel
si univerzalny statistik:),aj sa tym zivis alebo to mas len ako konicek?
Reagovat
Kozoroh
Koníček, trochu bokem - má ségra pracuje ve firmě TNS Kantar, která vytváří poměrně přesné předvolební průzkumy.
Reagovat
a.magerova
A to nám říkáš až teď?!!!
Jsme si mohli vsadit větší částky, aspoň bychom tu dobu vlády Zemana mohli propíjet a nevnímat.... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Zeman 57,1 %

Drahoš 42,9 %

Sečteno 11,2 % okrsků.
Reagovat
Kozoroh
Zeman 57,9 %

Drahoš 42,1 %

Sečteno 5,2 % okrsků.

Zeman vyhrává ve všech krajích krom Prahy.
Reagovat
Kozoroh
Zeman 58,7 %

Drahoš 41,3 %

Sečteno 1,24 % okrsků.
Reagovat
Roger_Federer
Zeman vyhraje o 15-20%
Reagovat
vrabejka
Bylo by to hezke ale větší rozdíl jak 55% -45% to nebude.
Reagovat
Kozoroh
Zeman 58,6 %
Drahoš 41,4 %

Sečteno 0,61 % okrsků.
Reagovat
Kozoroh
Zeman 57,3 %
Drahoš 42,7 %

Sečteno 0,05 % okrsků
Reagovat
Fandina
hrůza
Reagovat
Kozoroh
2. kolo prezidentských voleb skončilo, začíná sčítání hlasů.

Budu vás průběžně informovat.
Reagovat
janek_da
Carolině bych to přál, ale za to MTO rozhodně ne. Ale tak aspoň dala nějaký rekord ohledně toho MTO, 3 vyhrané gemy, ani jeden prohraný.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně bylo sice dneska jedno, jak to dopadne (AO pro mě skončilo ve 3. kole, dál už jsem sledoval jenom výsledky), ale těší mě, že jsem měl pravdu... :D
http://abload.de/img/janekdahpjsu.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frick
Musí to být pro ni být nuvěřitelné zadostiučinění. Bude už konečně bude světovou no. 1 se vším všudy.
Reagovat
Fandina
jj, kdo si počká, ten se dočká :-))
Reagovat
svetova.dvojka
Ale získala ho lstí...
Reagovat
Krisboy
Pěknej zápas, krásný finále. Titul si zasloužily obě, ale Caro na něj čekala přeci jenom déle. Ty posměšky a odsudky, že je jedničkou bez GS titulu jsem jí nepřál. Simona GS vyhraje, o tom vůbec nepochybuju a moc jí to přeju. Třeba už letos...?
Reagovat
stefankelner
na FO s pani Cibuľkovou nestíhala set a pol na jej agresívnu, priamočiaru hru a tak začala hrať obrovské kopce k základnej čiare (viď. YouTube)... Keby bola oproti hráčka s výškou nad 180, tak by skončila jedna radosť, ale na súperku s výškou 162 táto špinavá taktika vyšla! Od tedi ju nemusím... Gratulujem pani Halepovej, že sa pri svojej výške, dostala na rýchlom povrchu tak ďaleko... A aj pani Wozniackej k titulu, bohužiaľ.
Reagovat
peek
I taktika je součástí boje a je třeba to ocenit.
Reagovat
stefankelner
na FO s pani Cibuľkovou nestíhala set a pol na jej agresívnu, priamočiaru hru a tak začala hrať obrovské kopce k základnej čiare (viď. YouTube)... Keby bola oproti hráčka s výškou nad 180, tak by skončila jedna radosť, ale na súperku s výškou 162 táto špinavá taktika vyšla! Od tedi ju nemusím... Gratulujem pani Halepovej, že sa pri svojej výške, dostala na rýchlom povrchu tak ďaleko... A aj pani Wozniackej k titulu, bohužiaľ.
Reagovat
smazaný uživatel
12. sezona za sebou s titulem!
12. titul netuctový - z gs a lednový, takhle brzy v sezoně titul nezískala.
Reagovat
LukasH
Tak se Caroline dockala. Nejde ji to uplne neprat, i kdyz ji nefandim. Snahou a odhodlanim by se ostatni mohly ucit (hlavne Karolina).
Simona hodne zapracovala na agresivite, presto se ve chvilich, kdy ma navrch jako by stahne a zacne hrat opatrne. Dneska ji uz asi chybely sily a odhodlani tam taky nebylo az takovy. Chtelo by to vic postupovat do kurtu a naucit se smece.
Reagovat
Fandina
nádhera ........................
Reagovat
Padme
Caroline to nejde nepřát, za ty roky si to zasloužila a věřím, že i Simonin čas ještě přijde. Obě jsou to sympatické hráčky a je radost se na ně koukat...
Reagovat
d@ve
Cítím to podobně.. Caroline to vskutku nelze nepřát a Simony je mi zase líto :( Ale věřím, že to jednou taky dá..
Bylo fajn při ceremoniálu na konec i vidět úsměv obou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Přesně. Radost koukat.
Reagovat
Mayo
O 13 dni ZOH!
Reagovat
smazaný uživatel
Krasne darovany Grandslam :DDD Caroline dekuje do konce zivota za nulovou psychiku tobe Halep. Ale tohle bych napsal i obracene. Vyhrala proste ta, ktera mela mensi bordel v hlave. Ani jedna z techto dvou neni sampionka. Popravde zadna z hracek, krome Sereny, Sharap a Kuznec s Venus, ktere uz dosluhuji a patri do stare skoly, neni v dnesnim tenise sampionka. A ted narazim na to, ze sampionky dokazi hrat v dulezitych chvilich odvazne a jejich psychika jim nedovoli se slozit. A ne jak Wozniacki udery, ktere cim byla tezsi chvile, tak letali byli bliz a bliz k siti. Proste kratke a slabe tak, jake nedavaji ani ctrnactileti kluci. A k Halep? Litat nestaci, svetova jednicka bez Grandslamu, neni svetova jednicka. Driv jsme tu meli moji milovanou Kim, Justin, Dementevovou, Capriatti, Mauresmo, Davenport, Hingis, jeste driv napr. Steffi. Dneska je to sama mala dusicka, ktera tezi z aktualni formy a rozpolozeni, ale pak jak forma odejde, nejsou schopni vyhrat nic. A navic prekonat tezkou chvili v zapasech. Aspon, ze ATP je ve Zlatem veku. Sampioni a sampionky proste maji zeleznou psychiku a tep co nejmensi, to ukazuje sampiony.
Reagovat
brixner
Capriatti se správně píše Cappriati.
Reagovat
Krisboy
Capriati
Reagovat
LukasH
ATP je ve zlatym veku? Momentalne je tam jen Roger.
Reagovat
Fandina
Nádhera a mám obrovskou radost, že ti to vyšlo. Máš cit pro hru a to je to, proč jsi byla a jsi znovu světovou jedničkou.

Gratulace ke GS, závěr zápasu jsem neviděla, ale podívám se na to zpětně.
Reagovat
vrabejka
Krásné finále žen!!!
WTA má delší době zase světovou jedničku s vyhranym GS tak to ma být. Caro je zasloužená vítězka. Simona nedokázala zopakovat famózní vykon ze semifinale a neustala koncovku 3.setu.
Má Halep na zisk GS? Jednoznačně. Dokáže to? Těžko říct.

Wozniacka napsala krásný příběh.
Vyletla jako hvězda. Stala se strašně mlada no.1 vyhravala spoustu titulu. Ale cely svět ji vždy vyčítal defenzivní styl hry a že nevyhrála nikdy GS. Ted tento cejch smazala. Začala hrat agresivněji a přece jen se vytouženého GS dočkala.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic není nemožné.
Gratulace Caro. No. 1 a má gs, turnaj mistryň. Tak ještě ať si posune osobák v maratonu aspoň o minutku :-)
Simona snad dá někdy to další finále!
Reagovat
Ondřej.Jirásek
obrovská gratulace Caro, naprosto zasloužené :))) gratulace i Simoně. snad jí to někdy vyjde.
Reagovat
Fandina
A gratulace tobě k tipu!!!
Reagovat
Ondřej.Jirásek
děkuji :)
Reagovat
a.magerova
Gratulace vítězce, čest poražené.

P.S. A bylo mi celkem jasné, že to dopadne takto bo Caro jsem ve Fantasy neměla a Simonu jo...
Reagovat
Fandina
Já měla Caro do finále, ale na vítězství jsem jí už nevěřila.
Reagovat
Pavol
Caro dievča moje zlaté však ty si to dokázala.

PS aj kurz bol na teba lepší
Reagovat
milik254
Skvělé finále i bez "ranařky". Gratulace Caro!
Reagovat
milik254
Skvělé finále i bez "ranařky". Gratulace Caro!
Reagovat
baggik
Gratuluji Caroline Wozniacki k titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona 2 x winnerov, ved niekto tu pisal, ze Woz je ta ofenzivnejsia hracka :)
Reagovat
Nola
nikdy nebola, iba ma lepsiu fyzicku, Simona vystavila Angie v semi
Reagovat
smazaný uživatel
nebola no
Reagovat
ipko
Wozniacka bola, je a bude jedna z najlepších defenzívnych hráčiek v ženskom tenise..
Reagovat
smazaný uživatel
ipko zase si to nepochopil, nevadi
Reagovat
ipko
?
Reagovat
ipko
táno predposledná výmena bola úžasná a Caro to fakt veľmi prajem.. nepochybujem o tom, že Simona sa už nabudúce dočká, dnes jednoducho musí uznať, že Wozniacka bola o niečo lepšia
Reagovat
EllNino
Nezkrati a nezkrati ...a ro Caro vracela ty údery někde z Hisense Areny .....
Gratulace ????
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase se potvrzují vrabejkovy tipy :-)
Hlavně ať radši nepíše nic o zítřku!
Reagovat
Labi
Simony mi je líto, věřil jsem že to ubojuje. Na druhou stranu se nedivím asi tisíckrát byla našlápnutá uvnitř kurtu ale snad jen jednou ji napadlo zahrát kratas, přičemž Wozniacká byla hodně daleko za základní čárou, div že míčky nevracela ze šatny...byla tam bojovnost, urputnost ale chyběla chytrost...
Reagovat
Nola
Caro vsetko vratila aj z tribuny, aj kratasy, aj vitazne udery, neuveritelna fyzicka, start na lopticku, pripominala mi Andyho Murraya v case najvacsej slavy
Reagovat
LukasH
Mne spis prislo, ze Simona vzdycky ubrala, kdyz mela navrch. Pokud prohrava, tak hrala odvazneji, dorovnala to a zas zacala hrat opatrne.
Skoda. Pral jsem ji vyhru.
Reagovat
Lunej..
nemam slov... no nic, Caro si to holt uhrala, jsem hodne zklamana, ale to je zivot. Jdu radeji zase hibernovat.
Reagovat
Nola
je mi to luto, Simona ma velku smolu, 3 prehrane GS finale, verim, ze to dalsie uz da v pohode
Reagovat
Andrew89
Caro si upinkala Gs...boze kde to jsme
Reagovat
janek_da
Caro cheater, a to HAlep zrovna extra nefandim
Reagovat
Mayo
Nadal je suviks oproti Caroline?
Reagovat
Nola
konec, priala som Simone, Caroline mala viac sil, behala a vsetko vratila, ale obidve bojovali, snad sa tento rok Simona docka na FO
Reagovat
smazaný uživatel
skoda, tiez som chcela Simonu :(
Reagovat
Mayo
A že má v kapse :(
Reagovat
smazaný uživatel
skoro
Reagovat
Vojtaakk
Halep ten konec pěkně odházela.
Reagovat
dadaft
tak to je něco
Reagovat
Mayo
Slabá Halepka. Wozniacka sa dočkala a opäť líderka rebríčka :D
Reagovat
Nola
od telky je silny kazdy saso :D
Reagovat
Mayo
Od telky je kopec mudrcov a trénerov.
Reagovat
kada.tom
hmm, tak to holky protáhly tak moc, že neuvidím konec :-/

půjdu k urně a potom hajdy na odpolední :-)
Reagovat
Kozoroh
A koho hodíš do urny?
Reagovat
stefankelner
POPEL? Ale nie vážne, pán Zeman, aký je taký je, ale zastane sa národa viac ako ten druhý...
Reagovat
dadaft
bude to těžké pro tu, co prohraje.
Reagovat
janek_da
už i ti felčaři jsou zkušení a poznají, kdy je TMTO
Reagovat
Lunej..
ja se nedivim ani jedne, ze chteji nacerpat sily, ja jsem vystavena a to jen sedim na sedacce:)
Reagovat
Nola
zapas ako sa patri na NO1 a NO2 rankingu, ani jedna nie je schopna udrzat servis
Reagovat
ipko
Caro medical
Reagovat
ipko
neverím že Simona ešte min. raz nepríde o servis
Reagovat
kada.tom
noo, Caro teď ztratila vedení 3-1 a rázem to je 3-4 ... zdá se, že si to už asi Simona nenechá vzít
Reagovat
milik254
To se zdálo na FO taky
Reagovat
Andrew89
Simonoo!
Reagovat
Vojtaakk
Skvělej zápas, momentum se začíná překlápět na stranu Halep.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow
Reagovat
smazaný uživatel
uz to ma Simca v kapse :)
Reagovat
ipko
nikto nič nemá v kapse
Reagovat
smazaný uživatel
ma
Reagovat
ipko
sorry ale vyhrala Caro
Reagovat
ipko
Caro to je do plaču
Reagovat
Mayo
Labilne ženy.
Reagovat
Lunej..
jsem zvedava, co zitra predvedou "nelabilni" muzi.
Reagovat
Mayo
Samozrejme, že si sa ozvala :D
Reagovat
Lunej..
jsem rada, ze jsem te nezklamala, ani tys nezklamal :)
Reagovat
Mayo
Labilná Simona
Reagovat
Lunej..
Kvitovsky masochismus, nemam silu, ale budu promenovat BB naposty, abych se jeste vic vystavila. ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Musí se vyšťavit, aby si trofej mohla vystavit :-)
Ale zdá se, že Simča má teď víc psychických sil.
Stejně mi poražený bude líto...
Reagovat
Lunej..
ja jeste nevim, jestli mi bude nejake lito:)
Reagovat
ipko
to bude ešte dlhé
Reagovat
Krisboy
Wow!
Reagovat
kada.tom
a chtělo by to honem rychle utéct na 3-0 a pak to znovu zkusit při podání Simony
Reagovat
kada.tom
až tak rychle to asi nebude .. :-D
Reagovat
kada.tom
hmm, 5 BB Caro odvrátila a na ten šestý dá DF .. :-D
Reagovat
George_Renel
Zatím mi obě připadnou jak prvničky na swingers párty. :-)
Reagovat
Krisboy
Mě se zdá, že první set měl trochu větší grády, teď to trochu opadlo...asi vedro nebo nervozita...
Reagovat
kada.tom
1. set byl fantastický od obou, 2. set jemně povolila Caro a trochu víc přidala Simona a 3. set zatím hodně nervózní
Reagovat
a.magerova
Čerpáš z vlastních zkušeností... ;-)
Reagovat
ipko
Čaro to už dávno mala dotiahnuť, uvidíme ale Simona úplne nevyzerá fyzicky v poriadku..
Reagovat
Krisboy
No tak ve dvou už to asi nebude, ale pořád si myslím, že to Simona napustí...hlavně ať je to pěknej tenis a pořádná bitva.
Reagovat
Krisboy
Nepustí jsem myslel, samozřejmě. I když napustit by to mohla taky :)
Reagovat
majkl005
tolik romů v Austrálii? kde se tam vzali? :O
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik trolů se bude objevovat dál na TP?
Kde se tady berou?
Reagovat
majkl005
já rozhodně troll nejsem :) přispěji tu jednou za rok...ale tohle mě vážně překvapilo...oni jsou všude :)
Reagovat
svetova.dvojka
V Austrálii jich moc není, nějakých pár desetitisíců...
Reagovat
majkl005
jo, tak to je srovnatelné například s Brnem :D zde jich je taky jen pár desetitisíců :D
Reagovat
svetova.dvojka
Reagovat
majkl005
v tom klipu se až moc velkej důraz dává na ty sourozence Halepové, to se mě nelíbí :P :D :D
Reagovat
Krisboy
Jseš troll. Já jsem taky troll. Všichni jsme trollové.
Reagovat
majkl005
nee, vy jste trollové, jen já jsem letadlo ;)
Reagovat
Krisboy
Aha, tak promiň :)
Reagovat
Labi
pokud Simona vydrží s tou nohou hrát tak šance jsou vyrovnané, druhý set byl pro Caroline ve smyslu že "může" ted už musí a bude taky nervózní
Reagovat
Lunej..
zbytecne se vystavujes, obavam se, aby ti ve 3. setu nedosel dech. Tak moc drzim palce.
Reagovat
kada.tom
tak Simona si nakonec vybojovala jednak třetí set a jednak pauzu, což teda už hodně potřebovala ... jsem moc zvědav jak se bude 3. set vyvíjet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda Halep, zrovna ked to zacala otacat :(
Reagovat
svetova.dvojka
Halepová už toho má plné kecky...
Reagovat
stopan
mozno som to prehnal ked som povedal ze wozniacka sa mi javi ako o kusok takticky vyspelejsia hracka, tento game to uplne odvratil, Halepova ma problemy, chytala sa za stehno, carolina vedia o set, namiesto toho aby simonu postupnou hrou dostavala pod tlak, tak teraz uplne zahrala pri podani niekolko vymien zbrklo, chcelo rychlo zakoncovat vymeny, spravila UE a prisla o podanie.
Reagovat
a.magerova
Já budu mít zítra o této době 100% vyšší tlak než má Simona teď... ;-)
Reagovat
Mayo
Pome Simona, chcem tri sety a v treťom 16:14
Reagovat
ipko
Caroline už mohla rozhodnúť
Reagovat
stopan
Carolina hraje ako prezleceny Nadal, Simona sa snazi busi do toho, ale nemaju tie udery potrebne zrychlenie a dostatocnu dlzku a potom pride kratky uder a Carolina to zabije ako predchvilou backhandom po ciare, Rafanov ublubeny uder ale z forehandovej strany.
Reagovat
ipko
to už bude ťažké otočiť pre Simonu.. na kurte strávila pred finále 12 hodín a Roger pre porovnanie iba 10 a pol a to hrajú na 3 víťazné sety..
Reagovat
Kozoroh
Simona je mladší než Roger. Ale nároćné to mít bude.
Reagovat
a.magerova
Jj o 10 let... celkem jednoduché počty, všechny krom Venus jsou mladší než Roger... ;-)
Reagovat
stopan
tak Carolina isla pavukom pomerne lahsie, Simona to dvakrat vydrela v megadlhych zapasoch, Tak Wozniacka takticky aj skusenostami je o trosku vyssie, navyse Simona ma problem zvladat zapasy o post svetovej hracky.
Reagovat
smazaný uživatel
isla lahsie, lebo mala lahky los :)
Reagovat
Paseka
Pošlete mi někdo nějaký link na zápas. Dííííky moc. P.
Reagovat
Mayo
Už je po prvom sete, to sa ti neoplatí.
Reagovat
Pavol
Dávajú to na takom zvláštnom programe STV2 to chytajú všetci.
Reagovat
Mayo
Ja umrem fakt to dávajú na RTVS. Ďakujem
Reagovat
Paseka
pres PC to nemuzu chytnout. :-(
Reagovat
Mayo
Daj si livetv.ru a tam máš linky
Reagovat
dadaft
no, skvělý výkon Caro zatím, i když nedopodávala, nesložila se.

uvidíme, jestli má Simona na obrat nebo ji dostihne únava z těžkého SF.
Reagovat
janek_da
No, když si Halep nechodí na síť pro body, tak to má pak těžký ...
Reagovat
stopan
a sa mi zda ze narozdiel od Caroliny nehrala az tak odvazne, utocila ale udery isli tak meter od baseliny, takze carolina vratila skoro vsetko, naopak Carilinka hrala dlhsie udery a odvaznejsie.
Reagovat
janek_da
je to tak. a třeba rozhazovala míče, ale Karolin se z defenzivy dostala překvapivým úderem k lajně v poslední chvíli
Reagovat
Pavol
Prvý set máme v suchu.
Reagovat
kada.tom
tak nakonec ten set Caro dala :-)
ale jako výkony od obou parádní!
Reagovat
Fandina
Simona má tvrdší rány, ale když Caro nepřehazuje a jde si pro bod, tak je to pěkný tenis.
Reagovat
stopan
Tenis nie je len o tvrdsich ranach, mozes do toho bit ale ked nemas dostatocne dlhe udery superka ako wozniacka ti vrati vsetko.
Wozniacka hrala odvaznejsie v tiebreaku ako Simona, uderymali dlzku potrebnu a boli umiestnovala blizsie k ciaram narozdiel od Simony.
Reagovat
Fandina
jj v TB byla Caro lepší, samo do toho šla a vyplatilo se
Reagovat
majkl005
může mi prosím někdo říct, alespoň dva/tři důvody, proč Halepku všichni tak žerou? mě příjde naprosto nezajímavá ze všech stran - herně, vzhledově i jako člověk...nechápu to...
Reagovat
janek_da
tenis má tedy daleko zajímavější než Karolina a to mě teď zajímá
Reagovat
Mayo
Pretože je herne, vzhľadovo a aj ako človek zaujímavá.
Reagovat
majkl005
kdyby si semka vložil místo těch pár písmen obrázek lejna, tak by to vyšlo nastejno a možná by ti to ušetřilo i čas
Reagovat
Mayo
Je to možné.
Reagovat
majkl005
a co je na jejím tenisu zajímavějšího? že všechno vrátí a neumí nic jiného? že i když by někdo vystřelil z děla, tak ona to dokáže vrátit? to mě zajímavé nepříjde, to mě příjde otravné
Reagovat
janek_da
to mluvíš ale o Karolině :D
Reagovat
majkl005
dá se říct, že o Karolíně před několika lety, teď se hodně zlepšila, hraje už útočně, ikdyž tu sílu v těch úderech nemá takovou jako třeba Plech nebo Kvítí, ale co už...rozhodně je útočnější než Halepka
Reagovat
janek_da
to je tvůj názor, většině nech svůj
Reagovat
majkl005
většině? máš čísla?
Reagovat
lvicek
Mne treba prijde Halep taky nudna a ted jeste s tim rvanim mi spis leze na nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
podla mna su nudne obidve
Reagovat
majkl005
já nemám rád ani jednu, ale beru to jako letošní druhé kolo prezidentských voleb - vybrat si mezi přijatelnějším zlem ;) :D
Reagovat
lvicek
No, Wozniacki taky nejak zvlast nemusim, tady byla rec o Halep :). Ale je mi asi o neco sympatictejsi.
Reagovat
majkl005
přesně tak, řve jakoby tam rvala děla rychlostí 200km/h
Reagovat
janek_da
sám píšeš všichni.
Reagovat
Mayo
To malo byt samozrejme na majkl005
Reagovat
dadaft
a zatím dobrej tenis...
Reagovat
Krisboy
Celkem pěknej tenis zatím. Ale rezervy tam ještě jsou :)
Reagovat
Ondra979
no jo Simona zabrala. jestli vyhraje prvni set tak si to asi nenexcha ujit
Reagovat
Mayo
To určite.
Reagovat
Ondra979
tak uvidime, ja preju Caroline ale mirne jsem favorizoval Simonu kvuli SF..ale nci neni nemozne
Reagovat
Mayo
Nerozumieš sa tomu.
Reagovat
Ondra979
tak asio ne, ale zatim dobry :)
Reagovat
ipko
vyrovnané, škoda pre Caro
Reagovat
Pavol
Simona má ešte čas.
Reagovat
janek_da
Karolina nikdy ve frontě na GS nebyla.
Reagovat
Pavol
Karolina nie ale Carolina ano.
Reagovat
janek_da
ty austrálský časy zápasů jsou příšerný :-/
Reagovat
kada.tom
a jéje, Caro si zapomněla před zápasem dojít na toaletu ... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Simona to otocii :)
Reagovat
smazaný uživatel
Před chvílí famozní výměna!!!Co to bylo za údaj o těch metrech? 688 a 666 nebo kolik to bylo?
Reagovat
kada.tom
tak už už se začíná Simona probouzet, ale i tak je zatím Caro brutálně perfektní a zatím si za tím dejte mnohem víc
Reagovat
ipko
perfektná výmena
Reagovat
ipko
to bol game od Simony, 4 FH winnery
Reagovat
Krisboy
Silona je z toho tak paf, že skoro zapomněla vřeštět.
Reagovat
Lunej..
Proc se koukas, kdyz je to finale pro tebe tak FUJ?
Reagovat
Krisboy
Proč tě to zajímá?
Reagovat
Lunej..
Jsi jen dalsi troll, co se nudi a misto tenisu tu pise nenavistny kecy typu brixnera a spol. Nic, moje chyba, ze jsem na tebe zareagovala, sorry.
Reagovat
Krisboy
Nenávistné kecy??? Neplete se ti to trochu? Jestli tady někdo rozjíždí něco negativního, jsi to ty vůči mě...jinak v téhle diskusi není nenávistného vůbec nic...
Reagovat
Krisboy
Já přece nemůžu za to, že Simona projela první set, tak si na mě nechlaď zklamání.
Reagovat
Lunej..
To je ale trapny od tebe, protoze tohle ja nedelam. Ale kazdy argument dobry ze? Nic, uz si te nebudu vsimat, neboj.
Reagovat
Lunej..
Vracecka vs vrestan, fuj wta, to je jiste laskyplny koment od tebe. Nic negativniho vuci tobe nemam, jen nechapu proc na to koukas. Asi abys mohl psat tyhle kraviny. Tot vse.
Reagovat
Krisboy
Já na tomhle světě nechápu takovejch věcí, že kdybych se tím měl trápit, zbláznil bych se. Tak se tím taky netrap, jistě máš v životě tisíc důležitějších věcí, než přemýšlet, proč Krisboy kouká na tenis.
Reagovat
Lunej..
Jako trenink dobry, tak uz zacneme Simco hrat jo?
Reagovat
Mayo
Simca na viac nemá.
Reagovat
Lunej..
Jo jasne.
Reagovat
Fandina
To bych netvrdila, umí dost tvrdé rány.
Reagovat
Nola
Simona je lepsou hrackou, ale musi to potvrdit, snad sa zobudi a nepredvedie to co na FO
Reagovat
Lunej..
Mela by vic utocit nebo ji Caro upinka.
Reagovat
ipko
no Simona sa v SF asi utavila
Reagovat
Mayo
Omg zase to bude trápne jednoznačne víťazstvo v dvoch setoch.
Reagovat
smazaný uživatel
Zzzz
Reagovat
ipko
Caroline výborná agresívna hra hneď od začiatku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist