Wozniacká ve Washingtonu nenastoupí, kvůli zranění nohy odstoupila

31. 7. 2018, 20:40
Aktuality 2
Caroline Wozniacká se nezúčastní turnaje ve Washingtonu, kde měla tento týden z pozice nasazené jedničky zahájit přípravu na US Open. Dánská tenistka před svým dnešním vstupem do soutěže odstoupila kvůli zranění pravé nohy.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

Vítězka letošního Australian Open Wozniacká dnes měla odehrát svůj první zápas od Wimbledonu, ze kterého vypadla ve druhém kole s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou. Během včerejšího tréninku ji ale začala pobolívat noha a ve Washingtonu se rozhodla nenastoupit. 

"Doufám, že to bude brzy v pořádku," uvedla Wozniacká, která si v metropoli Spojených států amerických zahrála pouze v roce 2016, kdy ve druhém kole prohrála s Australankou Samanthou Stosurovou.

Před US Open, které začíná za necelý měsíc, je osmadvacetiletá Dánka přihlášena ještě do Montrealu a Cincinnati, kde se bude hrát v nadcházejících dvou týdnech.


Ve Washingtonu dostala šanci místo Wozniacké Belgičanka Ysaline Bonaventureová, která v prvním kole narazí na Ukrajinku Anhelinu Kalininovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Frick
https://twitter.com/AndreaHlavackov/status/1024364107233992705
Reagovat
Dobry-den
Možná ještě lepší než Lucčino Moskow

https://www.youtube.com/watch?v=48rz8udZBmQ
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist