WTA spustila streamovací službu WTA TV

31. 7. 2017, 15:08
Aktuality 11
Dnešním dnem byla celosvětově spuštěna nová streamovací služba Ženské tenisové asociace (WTA) s názvem WTA TV. Tenisoví příznivci po celém světě, vyjma Číny, budou moci od 31. července sledovat téměř všechny ženské turnaje.

Nová streamovací služba WTA TV nabídne přes 2000 zápasů ženské dvouhry. K dispozici by měly být všechny turnaje série Premier a vyšší a také vybrané podniky kategorie WTA International.

Zápasy bude možné sledovat v HD rozlišení na počítačích, tabletech i mobilech. Služba by také měla poskytovat možnost dívat se na více zápasů najednou a kamerami by měla být pokryta všechna utkání dvouhry.

WTA TV startuje své vysílání již dnes. Fanoušci tak mohou sledovat zápasy z právě probíhajících akcí WTA v kalifornském Stanfordu (Premier) a hlavním městě Spojených států Washingtonu (International).

"Fanoušci toho chtějí vidět co nejvíce a mít nepřetržitý přístup k zápasům. Proto jsme do projektu hodně investovali. Chceme jim přinést co možná nejlepší zážitek," řekl šéf WTA Steve Simon.

WTA TV bude dostupná celosvětově kromě v Číně, kde má partner WTA - streamovací služba iQIYI - svá vlastní exkluzivní práva na vysílání turnajů WTA. WTA TV si můžete na měsíc vyzkoušet za přibližně 233 korun. Pokud budete chtít využít roční předplatné, zaplatíte zhruba 1748 korun.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

11
Přidat komentář
vrabejka
Bez šance to to radši budu sledovat na Tipaci než za streamy dávat 2000 Kč ročně.
Reagovat
gigin
Před chvílí zvoní mobil, neznámé číslo, prej dobrý den, já jsem na vás dostala kontakt od pána, co si u nás kupoval klobásky na tenisovém turnaji a vás zajímalo, kolik % masa ty klobásky mají. To je vůl ten sprchon :DDDDD

Jinak teda dělají různé druhy, ale tyhle měly 70%.
Reagovat
blixa
:D :D :D Sprchoň má 100 bodov !
Reagovat
Lunej..
A 200 bodu ma ta pani:D
Reagovat
a.magerova
No jo, ale.... Tys teď veřejně provalil info, které sprchon nechtěl vědět... bude dozajista zklamán, že už ví... :-P
Reagovat
Jabadu
Až ti bude zle, pošli si ho pro smrt.
"Gigin počká, ty jseš přednější, Pandrholo! ..."
:-)
Reagovat
gigin
Jabadu :))))

Magu já si stejně myslím, že to byla Lunej.
Reagovat
smazaný uživatel
No s Frickem si telefon snad nevyměňoval :-)
Reagovat
Lunej..
Proc zase ja?
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
sprchon
Ja to tusil... Hlavne ze je sranda, ne? :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist