Ying-Ying Duan si na domácí půdě v Nanchangu připsala první titul na okruhu WTA

7. 8. 2016, 13:58
Aktuality 7
WTA NANCHANG - Ying-Ying Duan si na domácím turnaji Nanchangu, který byl letos poprvé zařazen do kategorie WTA International, přisala svůj premiérový titul na okruhu WTA. Sedmadvacetiletý Číňanka, jež až dosud nebyla nikdy ani v semifinále, ve finále otočila nepříznivý vývoj proti Američance Vanie Kingové.
Profily hráčů
Ying-Ying Duan

Sedmadvacetiletá Ying-Ying Duan, které patří 163. místo ve světovém žebříčku, v prvním finále v kariéře porazila Vaniu Kingovou 1-6 6-4 6-2.

Papírová favoritka a šestá nasazená Kingová usilovala o zisk druhého titulu po desetileté odmlce, ale na triumf z Bangkoku 2006 nenavázala. Sedmadvacetiletá Američanka hrála finále potřetí, prohrála i v roce 2013 v Guangzhou.

• WTA INTERNATIONAL NANCHANG •
Čína, tv. povrch, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (07. 08. 2016)
• Dvouhra - finále •
Ying-Ying Duan (Čína) - Kingová (6-USA) 1-6 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
kada.tom
Budiž jí titul přán :-)
Loni byla docela vidět, hlavně ve Wimbledonu, klidně by mohla být nějakou stálou hráčkou TOP 100, hru na to má.
Reagovat
EllNino
Gratulace :) Tohle je rozhodně překvapení, Duan se proslavila nejvíc asi výhrou na Genie loni ve Wimbledonu, ale hru na první stovku určitě má, dobrý servis a na Číňanku netypickou hru o dvou třech úderech :) Byla dlouho připoutaná pouze k asijskému kontinentu a největší úspěch má právě z něj, ale už se odvážila i na Wimbledon a do Ameriky, dokonce odehrála první zápasy na antuce a tak ...dělá pokroky a má na to se dlouhodobě ve stovce udržet :)
Reagovat
dunphy
Hrozně se mi líbí jak máš zmonitorované i ty hráčky z trochu spodnějších pater žebříčku :D vždycky se rád něco nového dozvím :)
Reagovat
EllNino
děkuju, to potěší, že to tu aspoň někdo čte a neplácám si tu pro sebe zbytečně :)
Reagovat
gigin
https://youtu.be/vp6ERpbtoHc
Reagovat
horska.kraslice
Mně se vybavilo hned, jak ve Wimbledonu jako LL porazila v 1. kole Kristýnu Plíškovou. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
:_-(((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist