Z ovlivnění zápasů podezřelý australský junior Anderson má pozastavenou činnost

9. 2. 2017, 17:22
Aktuality 8
Loňský vítěz juniorky Australian Open Oliver Anderson, který je podezřelý z ovlivnění zápasu na turnaji nižší kategorie, má do vyřešení případu pozastavenou činnost. Oznámilo to dnes oddělení pro bezúhonnost tenisu.
Profily hráčů
Oliver Anderson

Osmnáctiletého hráče, považovaného za velký talent australského tenis, už na začátku roku obvinila ze zmanipulování zápasu policie. Vyšetřování se podle médií týká utkání na říjnovém challengeru v australském Traralgonu.

Anderson tam v prvním kole prohrál s krajanem Harrisonem Lombem první set 4-6, ale v dalších dvou sadách jasně zvítězil 6-0 a 6-2. Svěřenec bývalého deblového specialisty Wayna Arthurse je podezřelý, že první set prohrál schválně.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
patriks
sázkové kanceláře hlásily státním a tenisovým orgánům, že bylo vsazeno neobvyklé množství sázek na prohru Australana v 1. setu a nechtějí vyplatit výhry, tak se hodí to označit za manipulaci.
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, holt to udělali moc okatě. Amatéři.
Reagovat
Pedronegro
jak se dokazuje schválně prohra 4:6 ? zvláštní ... asi měl v kapse sázenku, jinak nevím ...
Reagovat
Herbert_Hoover
A pak proč vyhrávají grandslamy pořád ti samí...

(smích)
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně. Kromě Federera, Nadala, Djokoviče, Wawrinky a Murrayho by měli všem ostatním preventivně až do vyšetření pozastavit činnost. I když Federer a Murray mají podezřele hodně prohraných finále, pro jistotu bych je vzal na detektor lži kombinovaný s waterboardingem.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pokud se budou talenti i sami takhle dobrovolně ničit, pak uvidíme na nejvyšších příčkách pořád ty samé tváře. To jest poslání mého příspěvku. Ne nutně vztahováno na korupci. ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ach tak, rozumím. Zmátl mne ten smích.
Reagovat
FulnekUltras
Bank nebo Moneta - všechno jedna pakáž...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist