Kvitová i Plíšková v Singapuru prohrály. Postoupit už může maximálně jen jedna z nich

23. 10. 2018, 13:30
Aktuality 345
TURNAJ MISTRYŇ - České tenistky dnes na Turnaji mistryň prohrály třísetové duely a před jejich vzájemným duelem v závěrečném kolem ve skupině je jisté, že minimálně jedna z nich do semifinále nepostoupí. Petra Kvitová v Singapuru po úvodní porážce nestačila ani na Caroline Wozniackou a postup nemá ve svých rukou, Karolína Plíšková pak podlehla Ukrajince Elině Svitolinové.
Petra Kvitová

Petra Kvitová letos vyhrála pět turnajů a i přes nezdary na grandslamech se po třech letech kvalifikovala na Turnaj mistryň. Na něm ovšem na výkony z první poloviny letošní sezony nenavazuje a zhoršuje si letošní bilanci s hráčkami Top 10, kterou měla před startem akce pro osm nejlepších tenistek sezony 7-1.

Česká jednička po dvousetové prohře s Ukrajinkou Svitolinovou nestačila ani na Caroline Wozniackou. Loňská vítězka po více než dvou hodinách boje zvítězila 7-5 3-6 6-2 a Kvitovou porazila po čtyřech letech, přičemž s ní přerušila sérii čtyř porážek.

Kvitová měla v úvodním gamu dva brejkboly, ale vlastními chybami se o šanci připravila. Prohranou úvodní hru měla ještě několik minut v hlavě, což potvrdila její rozmluva s trenérem Vaňkem za stavu 2-3. V osmém gamu nabídla loňské šampionce brejkbol a Dánka po vítězném forhendu ukončila sérii uhájených podání.

V následující hře měla Wozniacká setbol, jenže Kvitová se vzchopila a dokázala srovnat na 5-5. Česká jednička měla dokonce šanci jít do vedení 6-5 a servírovat do setu, ovšem Wozniacká brejkbolovou hrozbu odvrátila a ve dvanácté hře Kvitové znovu sebrala podání.

Kvitová ve druhé sadě byla jasně lepší hráčkou, přestože dvakrát ztratila náskok brejku. Na kurtu však dominovala aktivní hrou, ani jednou nepustila Wozniackou, která si nechala za stavu 1-3 ošetřit levé koleno, do vedení a od stavu 3-3 uhrála tři gamy v řadě.

Do rozhodujícího dějství vstoupila lépe Wozniacká. Dánka vyhrála maratonskou výměnu a hned po skončení úvodní hry šla do brejku. Bývalá světová jednička skvěle četla hru Kvitové, fantasticky servírovala, nutila českou jedničku běhat, čímž ji čím dál tím více unavovala.

Poslední šanci se zápasem něco udělat měla Kvitová za stavu 1-2, Wozniacká však brejkbol odvrátila a ve zbytku zápasu už se příliš nadřít nemusela. Kvitová vypadala na pokraji sil, kupila laciné chyby a v dalším průběhu uhrála jediný game.

"Odehrály jsme strašně dlouhé výměny v prvních dvou gamech, ale byly na její stranu. To mi vzalo pár sil, i mentálních. Bylo to pak hrozně těžké," řekla Kvitová. "Každopádně jsem hrála líp než první zápas. To je na jednu stranu dobrý, ale už je možná pozdě se zlepšovat. Bohužel," litovala Češka, která využila jen pět z 13 brejkbolů.

"Většinou jsem třeba hned zkazila return, což je samozřejmě škoda a já si to uvědomuju. Když se to kupí a kupí, není nic příjemného vědět, že se to nepovedlo už předtím," konstatovala Kvitová.

Karolína Plíšková si výhrou nad Elinou Svitolinovou mohla zajistit prvenství v Bílé skupině, ale s výtečně hrající Ukrajinkou prohrála 3-6 6-2 3-6 a její zápasová bilance je teď vyrovnaná 1-1.

Plíšková proti Svitolinové měla ve třetím gamu šest brejkbolů. Ve čtvrthodinové hře ale neuspěla a vzápětí přišla o podání. Z nevyužité šance se prý dostávala celý set. "Byla jsem naštvaná, jak jsem při brejkbolech zahrála a měla i trochu smůlu," uvedla. V prvním setu nakonec nevyužila ani jednu z osmi šancí na brejk.

Ve druhé sadě se Češka výrazně zlepšila, hrála odvážně a vývoj měla pod kontrolou. "To byl možná nejlepší set, jaký jsem letos odehrála. Takhle bych si to představovala," hodnotila Plíšková. Podobně jako Kvitová ale špatně začala rozhodující set, prohrávala 0-4 a byť bojovala a snížila, už zápas neotočila. "Nepodávala jsem ve třetí sadě nejlépe a ona dobře returnovala," řekla Plíšková.

"Nevím, jestli je nějaká porážka dobrá. Ale tady to musím vzít trošku jinak, pořád šance je," řekla Plíšková. "Letos jsem si říkala, že tady nebudu nešťastná, protože jsem se sem dostala na poslední chvíli. Nebudu se hroutit a ještě po dobrém zápasu. Jsem ve hře, je o co hrát. Budu bojovat. Smutná můžu být, až všechno prohraju," uvedla.

Plíšková má semifinále stále ve svých rukou
Plíšková má větší naději na postup do semifinále, může s Kvitovou i prohrát ve třech setech a v případě vítězství Svitolinové nad Wozniackou postoupí. Pokud Plíšková jakkoliv Kvitovou poprvé v kariéře na okruhu WTA porazí, bez ohledu na duel Svitolinové s Wozniackou ze skupiny stejně jako loni postoupí. Češky budou hrát ve čtvrtek jako první.

Vítězka Turnaje mistryň z roku 2011 Kvitová postoupí do semifinále jen v případě, že porazí Plíškovou ve dvou setech a Svitolinová zdolá Wozniackou. Výhry Kvitové a Wozniacké by znamenaly konec obou českých tenistek v turnaji.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Singapur, tv. povrch / hala, 7,000.000 dolarů
úterní výsledky (23. 10. 2018)
• Bílá skupina •
Wozniacká (2-Dán.) - Kvitová (4-ČR) 7-5 3-6 6-2
Svitolinová (6-Ukr.) - Kar. Plíšková (7-ČR) 6-3 2-6 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

345
Přidat komentář
vrabejka
Hlavně že před TM na Idnes velké články které z Kvitové dělali největší favoritku že :D :D
Reagovat
EllNino
a za to jako Kvitová může?
Reagovat
vrabejka
Jasně že ne. Ale dostávají ji zbytečně pod tlak. Vždy když takové články vyšli tak Petra vypadla brzo.
Reagovat
Kytka
Ty články za to nemůžou. Stejně tak Martina Navrátilová zase vypustila, že Karolína může vyhrát. Taky ji tedy dostává pod tlak nebo jí dala polibek smrti? Všechno je na holkách, jak se se vším vyrovnají. To už by nesměl nikdo nic napsat ani říct.
Reagovat
Torn
Ona favorizovala jiné hráčky, řekla, že jediná Karolína může na tom turnaji získat, i když s tím také dost nesouhlasím. Defakto jediná Wozniacká je tam pod tlakem.
Reagovat
LukasH
Psali, že trénovala a jako vždy to zveličili, že jede v plný formě, což se bez vyhraných zápasů v zádech nedá. Rozhodně nebyla favoritka, což by v Singapuru nebyla, ani kdyby hrála jako na jaře. Doufám, že bude v Číně rychlejší povrch....
Reagovat
Kytka
Škoda, že Praha nevyhrála. Tady by byl rychlejší povrch stoprocentně. A i časově je Čína to nejhorší, začnou někdy v noci kolem páté hodiny, to nemám šanci vidět nic.
Reagovat
Fransoas
Ano oni ji posuzovali dle výsledků a tím dostala nálepku favoritky.Já bych si dovolil tvrdit,že těmito články se nezabývá.Mohlo by to mít tak trochu paralelu,ale moc tomu nevěřim.
Reagovat
Nola
drama do poslednej lopticky, skor by ma zaujimalo, ktoru cesku hracku by ste radsej videli v SF ceski fans?
Elina prekvapila snad cely tenisovy svet, bolo by smutne, ak by nakoniec nepostupila do SF, nie je iba vracacka, ako sa tu pise, dokaze hrat aj agresivne, ale v momente, ked je na to priestor, ma vyvazenu obranu a utok, zaujimave, ze som jej nikdy nefandila, ale tentokrat musim uznat, ze je zatial najlepsou hrackou skupiny
Reagovat
tommr
já teda normálně fandím jak Petře tak Karolíně, ale tentokrát budu přát postup Karolíně ...
Reagovat
kada.tom
rozhodně fandím víc Petře, jí bych Sf přál víc :-)
Reagovat
cabuna
Já normálně fandím všem holkám ,ale v tomto případě přeji postup Karolíně tu mám nejradši .
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně Petě.
Reagovat
FulnekUltras
Elina by si po letech neúspěchů na velkých turnajích klidně i ten TM zasloužila - české hráčky bohužel z formy...
Reagovat
Fransoas
Já bych to přál Karolíně,ale bude to mít složitější.Bude záležet na aktuální formě a taky na tom,zda nebude více nevynucených chyb než Petra.Bude to opět konfrontace.
Reagovat
Kytka
Já bych přála Karolíně. A pokud by Petru konečně porazila, tak bychom aspoň měli hned jistotu semifinalistky. Petra má šance menší na postup. Kája už utkání vyhrála, a to 2:0 a na Svitolině uhrála aspoň set. Petra se zase nemusí zachraňovat přes českou holku, na to je kadet. Wozniacki se mi tu nezdá v nejlepší formě a Petra měla vyhrát. Rozhodně tady hraje Svitolina líp než Wozniacki.
Reagovat
LukasH
Tak to byla spíš Lucka. Ta měla z Petry respekt a prostě ji nikdy neporazila za žádných okolností. Karolína je jiná. Ta Petru porazit může, jen se všechny předchozí zápasy sešly v době, kdy měla Petra skvělou formu. A i tak to byly těsný zápasy. Ač fandím Petře, tak by mohla Karolínu porazit ve třech a Svitolina pak Wozi. Karolína by byla v SF a Petra by odjela s trochu vyšším sebevědomím, který potřebuje i na FC.
Reagovat
Kytka
Jo ideální scénář, ale uvidíme. Zatím Karolína porazila Petru jen vloni v prosinci na domácí lize v Prostějově. Obě byly v přípravě na sezónu. Ale když Petru porazila i Kristýna, proč ne její dvojče?
Reagovat
blixa
To jsme do dneska ale posrali ... sapryš
Reagovat
FulnekUltras
Stojí to všechno za h.... !!! (Palivec) ;-)))
Reagovat
Kytka
To jo. A tak jsem se těšila. Včera jsem si nějak pohla s páteří, asi s plotýnkou, až k ránu se se mi povedlo prohnout páteř a trochou protahovacích cviků udělat až to křuplo a srovnala se, ale naspala jsem tak 4 hodiny. Tolik jsem se těšila a podělaly to obě. Přitom každá z nich dokáže zápasy otáčet, i z matchballů.
Reagovat
Paseka
Holky to chtějí co nejdřív ukončit aby byly co nejdříve doma a mohly se pak soustředit na finale FC.
Reagovat
FulnekUltras
z našich už jenom pro jednu. Petra by se musela zatraceně zlepšit, když její dnešní hru asi zcela vystihuje tento příspěvek odvedle:

----------------------------------------------------------------

Sledoval jsem jen poslední set a byl to děs. Dánka tenis opravdu umí a čekat, že za stavu 5:1 ztratí 4 hry není reálné. V mírné nadsázce tam jen stála a uskakovala před pumelicemi od Petry, které mířily do metrových autů. Už jsem si začal dělat čárky a v podstatě všechny body dělala jen Petra asi v poměru 1 ku 5. W tam mohla postavit raketu do stojanu a čekat na lavičce až se Petra vystřílí sama.

----------------------------------------------------------------

Tak si v klidu počkáme na čtvrtek... ;-)
Reagovat
PetaM
Tento příspěvek je naprosto hloupý a stupidní. Hlavně proto, že sledoval jen poslední set, to už samo o sobě něco vypovídá. A také ten argument, že se mohla postavit raketa do stojanu. Pokud by to udělal, všechny servisy Petry by byly esa, tudíž by na žádné výměny nedošlo a hlavně, stojan neumí servírovat, takže by gamy stojanu byly ve prospěch Petry. Takže tak.
Reagovat
FulnekUltras
stupidní ale výstižný
Reagovat
Marduch
nadsazka kamo, nadsazka se tomu rika;-)
Reagovat
PetaM
Jo, ale o to mi to přijde hloupější :D
Reagovat
tommr
a to včetně těžko uvěřitelné minely při smeči v poslední hře ...
Zápas si podle mýho názoru prohrála už v úvodu když v maratónský třetí hře prvního setu zahodila postupně 6 brejkbolů. Svitolině díky tomu narostlo sebevědomí a hrála pak mnohem líp než kdykoli v poslední době ...
Reagovat
Kytka
No přesně. Dřív uměla líp držet servis. Ale vzhledem k tomu, že je poslední dobou jako na houpačce, jeden zápas krásně, až profesorsky a v dalším podělá co se dá, jisté šance proti Petře má.
Reagovat
Dobry-den
4 ztracené servisy v setu?
Karolína výhru razantně odmítla a ve čtvrtek dostane nášup od Petry, načež se budou moct vobě dvě pakovat domů.
Vysmátá Svitolina se s jistým postupem v zádech proti Wozniacké rozhodně nepřetrhne, takže Caro stoprocentně vyhraje a obě vracečky postoupí...

Jenom škoda, že se odhlásila Halepka, protože semifinále Halep, Wozék, Kerber, Svíťa by bylo fakt pošušňání...
Reagovat
milik254
Nemá jistý postup.
Reagovat
Dobry-den
Bohužel má.

Karolína totiž Petru v životě neporazí.
Reagovat
milik254
Uvidíme.
Reagovat
PetaM
Záleží, kdo bude hrát první si myslím :D
Reagovat
milik254
Naše hrajou první.
Reagovat
milik254
Ale nemá.
Reagovat
Dobry-den
Nepochopils.

Stane se.
Reagovat
milik254
Pochopil. Prostě nemá. Tvé spekulace jsou irelevantní.
Reagovat
Dobry-den
Já nespekuluji.

Právě proto je zřejmé, žes to nepochopil.
Reagovat
milik254
Už je noc, jdi spát, Dobrý dne. Jsi mimo.
Reagovat
Dobry-den
Vynikající argumentace. Dobrou-noc.
Reagovat
milik254
Tak mi vysvětli tvé myšlenkové pochody.
Reagovat
Dobry-den
Ironie a snaha o zakřiknutí určitého vývoje, když si přeji opak. Píšu takhle celkem často Kdo mě zná, tak ví. O žádné mé spekulace ale nešlo, od toho jsou tu jiní. ;-)
Reagovat
Patik
No to sú silné slová..že ju v živote neporazí..v živote som nevidel ich vzájomný zápas..ale keď si pozrie nejaký nezaujatý laik ako ja napríklad len hlúpe H2H tak vidí že posledný zápas na betóne vyhrala Plišková a ostatné zápasy a nebolo ich veľa boli buď vždy tiebreaky alebo tri sety.
Reagovat
milik254
Extraliga does not count.
Reagovat
tommr
přesně tak. Na WTA turnajích je to 3:0 pro Petru a myslím, že po čtvrtku to bude 4:0 ...
Reagovat
baggik
Kája v klidu postoupí, Petra už nemá co dokazovat, ta už má sbaleno, nevim proč by proti kámošce měla hrát najednou jak v nejlepší formě, když neměla motivaci ani proti Rusce ani proti Polce v Dánských službách.
Reagovat
com
kéž by :) Ale Kvitova si na kamosku urcite hrat nebude, kdyz nepostoupi ona, tak proste zadna ceska
Reagovat
Marduch
nemuzu nepodotknout, ze Karolina v CZ tymu nema kamosky..
Reagovat
lars
zalezi na clenech CZ tymu
Reagovat
LukasH
Ježiš to jsou zas pindy..nemela motivaci..měla. Az moc. Fakt to asi nefunguje tak..chci vyhrát, vyhraju.
Petra to určitě nezabali. Bude hrát o nadeji, i kdyz malou, o body a peníze a o pocit, že neodjedete TM s třema porazkama.
Reagovat
Fransoas
Je to složitý,když se musí záúpas obracet.Buhužel se to nepodařilo u obou našich hráček.Karolína si ztase nechala ujet rychlík.
Reagovat
PetaM
Dneska obě holky prohrály ... Ale na druhou stranu, ve čtvrtek jedna z nich určitě vyhraje :D :D
Reagovat
tommr
a obě vypadnou ...
Reagovat
PetaM
To nevíš.
Reagovat
milik254
A může za to samozřejmě Petra
Reagovat
turista
Tak ani Kája nás dnes nepotěšila.
Reagovat
Mac
tak super, pristi zapas se nam kvitka vytahne na zivotni vykon aby holky mohly jet spolu domu...
Reagovat
LukasH
Jj...když já ne, tak ani ty!! :D
Reagovat
com
jo ani bych se nedivil :/ Svitolina to hrotit nebude, takze Wozniacka vyhraje a zaroven vyhraje i Kvitova, ale to ji bude uplne na nic a akorat sebou stahne i Karolinu
Reagovat
LukasH
Není blbý říkat jedny pořád příjmením a druhý jménem? :-)
Reagovat
com
ani ne Lukasi :D
Reagovat
LukasH
No já fandím víc Petře, ale neříkám Plíšková..
Reagovat
petrulinka
Taky to nechápu. Karolína též není moje favoritka, ale nenapsala bych Plíšková a Petra, je to divné a na TM fandím oběma. Věřila jsem, že obě vyhrají dva zápasy a postoupí do SF, tak bohužel, uvidíme, co přinese čtvrtek.
Reagovat
smazaný uživatel
prave koli tomu to hrotit bude, ked by prehrala s wozniacki a pliskova by nahodou vyhrala tak ide domov,,
Reagovat
petrulinka
Myslím si, že Svitolina není hráčka, která by to zabalila a kašlala na zápas, i když už bude jasné, že postoupí. Určitě se bude chtít vytáhnout a vyhrát všechny zápasy.
Reagovat
gigin
Plus peníze a body za win.
Reagovat
tommr
určitě to předem nevzdá, ale na druhou stranu asi taky nebude hrát na krev a pokud jí nevyjde začátek zápasu tak prostě bude šetřit síly na semifinále. To by na jejím místě udělal každej ...
Reagovat
PetaM
Podle tabulky, kterou jsem teď viděl na FB může Svitolina klidně ještě zůstat na třetím místě ... Má proč se snažit ...
Reagovat
PetaM
Tedy, Svitolina si musí uhrát aspoň set, aby jí už postup nikdo nevzal ...
Reagovat
tommr
blbý je, že bude hrát až po našich takže bude přesně vědět co bude k postupu potřebovat a podle toho se může zařídit ...
Reagovat
PetaM
Tak uvidíme, s kým je větší kámoška :D
Reagovat
Ondra979
presne to me napadlo a vypada to celkem realne :)
Reagovat
LukasH
Petra bude chtít určitě aspoň jeden zápas na TM vyhrát, takže do toho dá všechno...
Reagovat
Krisboy
Ty jsi tak hodná, Karolíno, že jsi nechala Petru ve hře!
Reagovat
Chrenda
to dnes očividně nezvládla. Škoda. Ale ještě to bude sranda ne? Určitě jedna z našich může postoupit, když Svitolina porazí Caro.
Reagovat
Dobry-den
No, ale to jsou úplně stupidní chyby fakt
Reagovat
historik
snad to nebude podobný třetí set jako u Petry
Reagovat
Dobry-den
Jak přes kopírák, stejný jak zápas Petry...
Reagovat
ivecka
Ach jo, tak takhle asi ne...
Reagovat
EllNino
tenhle povrch je prostě dělaný pro vracečky ... to je děs, Svitolina i Wozniacki hrajou jako přes kopírák a Petra s Karolínou jakbysmet, zápasy skoro totožné
Reagovat
com
ach jo, to nam ten treti set zacina :/
Reagovat
ivecka
Ještěže tak, doufám, že to Carol vydrží i do třetího setu. Svitolina už není tak jistá. Karolíno pojď, rozdrť ji!
Reagovat
Holahej
Petra, utkání dvou stylů se mi líbilo, Caroline hrála, jak sama po utkání řekla, mnohem lépe než předešlý zápas. Na první pohled se Petra zdála být lepší tenistkou. Ale hraje se na body a Caro je sbírala jako včelička. Bylo pro Petru těžké dělat body, některé byly krásně uhrané a hodně jich bylo, protože Caro nedělala chyby, některé zahrála ale hloupě, měla 13 BB, proměnila jen pět, bohužel hraje je bezhlavě, soupeřka je pod tlakem, místo aby toho využila a tlak stupňovala k bodu, hraje na jeden úder a zbytečně se vykazí a promarní svoje šance, hned první game to začal, pak znervózní, že skóre jde proti. 40 UE je moc. Petra má potenciál, je výborná, úspěšná tenistka, ale chce-li být na TOP, musí změnit myšlení, hrát víc hlavou, rozlišovat, kdy co a jaký ůder může hrát, z jakého nastavení svého těla, nohou, kde je na kurtu, jaký je stav... Caro pod tlakem, vybíhá a vrací nepravidelné míče, v nouzi, i čopem, všelijka, snaží se prostě udržet ve výměně, v šanci na bod, Petra nemůže hrát tak roboticky a jen bezhlavě mlátit a sama se z aktivních pozic tolikrát vyházet. Měla by si utkání přehrát a rozebrat, poučit se?.Ostatní trenéři radí hlavně tenisové věci i táta Caro dnes, taktické, Vaněk říká stejné věci jako říkal i KP a stále dokola, každý turnaj stejné věty, jak na kolovrátku....., mají být motivační?, ale já myslím, že důležitější jsou tenisové věci a pak teprve ta nadstavba!
Reagovat
tommr
souhlas s tím Vankem. Už mě to jeho neustálý "jseš lvice" začíná lízt krkem ...
Reagovat
slacker
vsak jede v linii ultrakvitovcu, nesmi se rikat jak veci jsou. musi se za kazdou cenu byt pseudopozitivni i kdyz jsou to nekdy vynucene blaboly, beda jen ceknout neco uprimneho ale nenalakovane na ruzovo
Reagovat
smazaný uživatel
Dva odborníci se sešli a mudrují o trénování.
Hoši, hoši, necmrndejte, fanděte dobrýmu tenisu.
Reagovat
slacker
no jo potrefenej pseudopositivista-lakyrnik se nezapomel ozvat.
Reagovat
Fandina
Ty žiješ v nějaké sektě, že popisuješ takové chování mezi nějakými utrafanoušky, kde se něco nesmí? Jinak si nedovedu představit, proč to říkáš. Normální člověk se tak nechová. Nehrbí se, ani neklaní a to před nikým.
Reagovat
Fandina
A také se nepovyšuje.

Vidíš zjevně autority, kde by se měl člověk podřizovat i tam, kde nejsou.
Reagovat
turista
Holahej. Nikdo nemeškej!
Reagovat
com
konecne Karolino :) a ted do tretiho setu a tam ji doraz!
Reagovat
Torn
Jj, Svitohlína to nějak nezvládla, uff. :)
Reagovat
Dobry-den
Kájo, už ji konečně brejkni
Reagovat
Dobry-den
dobrý, rychle splněno, teď drž servis ;-)
Reagovat
tommr
to ted bude mít těžký. Svitolina je v neuvěřitelným laufu ...
Reagovat
historik
BB v první setu 0/8 Kája vs 1/3 Svitolina
Reagovat
tommr
jj to mluví za vše ... :(
Reagovat
Lina
Měla by Karolína šanci postoupit ze skupiny, kdyby dnes vyhrála ve 3 setech a s Petrou prohrála? Stačil by jí vyhraný 1 set s Petrou nebo musí vyhrát za každou cenu?
Reagovat
Fandina
Podle mě jí stačí výhra dneska, je to jedno jestli ve třech setech. Zápas s Petrou by to neovlivnil. Ten to může ovlivnit, když dnes Kája prohraje.
Reagovat
ivecka
No, koukám, že Karol by nestačilo ani 20 brejbolů, aby nějaký proměnila. To už je nemohoucnost. Ach jo.
Reagovat
historik
no dneska je to proměňování BB přesně naopak oproti předchozímu zápasu
Reagovat
tommr
Karolína ted hraje ještě hůř než Petra ... :(
Reagovat
historik
to vypadá na hodně dlouhý zápas
Reagovat
slacker
se ted vyhazela jak quitova
Reagovat
mahycek
Neviděl jsem nic. Podle médií , byla Petra ještě v sobotu
favoritkou . Kde je teď ?????? S prominutím, to ji ušknul
nějakej had, či pavouk, nebo je nemocná, to vše omlouvá a
nebo je s prominutím p..a ????? Taková šance ...-
Reagovat
Fandina
V prvním setu dost chybovala, ve druhém byla jasně lepší a ve třetím nestačila fyzicky. Prohrála, bohužel, ale podle sázkovek dneska ani nebyla favoritkou. Nešlo jí to. To se stává.
Reagovat
Torn
Mamba zelená jí kousla...
Reagovat
smazaný uživatel
Zhudebnit!
Reagovat
LukasH
Favoritkou je Petra skoro vždycky, ale realita je pak jiná.
Nevim, co pořád kdo má s tím, že něco musí omlouvat prohru. Prostě jedna vyhraje a druhá prohraje. A bilance pro Singapur hovoří jasně. 3 výhry a 7 proher. Nebýt to TM, tak je to pro Petru jeden z těch "hnusturnajů" :D
Reagovat
EllNino
To jo, vlastně tam vyhrála akorát nad Lucy po nemoci, nad Marií v tranzu a to 2x a to je vše :D
Reagovat
LukasH
Právě, v tom je TM tak specifickej. Obří turnaj, ale stačí 3 výhry na titul, pokud se sejdou okolnosti. To pak vypadá úplně jinak ten TM 2011. :D
Reagovat
tommr
dneska to nedopadne dobře. Tolik zahozených brejkbolů ... :(
Reagovat
Patik
Páči sa mi ten optimizmus fanúšikov ..v ankete o víťazke turnaja dostala viac ako sto hlasov ..všetky tenistky trhla o desiatky percent..ako ružovo to tu vyzeralo pred turnajom a aké zmeny názorov prišli po jednom alebo dvoch zápasoch..pozoruhodné..čo sa MTO týka každá tenistka má nato právo a v dnešnom tenise je to už bežná taktika ako rozhodiť súpera..každopádne dnes teda od Kvitovej rozhodne lepší zápas ako minule..Wozniackej výhra ma neprekvapila..aj keď je mi nesympatická.
Reagovat
PetaM
Od toho jsme fanoušci, protože věříme ;) A ještě stále může vyhrát celý TM ... Což bych se fakt nasmál :D
Reagovat
Patik
Môže ešte.. ako tu viacerí hovoria..dať to na Cibulkovú..ale to už nieje to pravé orechové..lebo potom o pár rokov sa bude hovoriť ..dať to na Kvitovú..máš síce trofej ale viacmenej vybojovanú nie svojím výkonom ale zo svojho šťastia a nešťastia súperiek.
Reagovat
smazaný uživatel
tak keby postupila zo skupiny, tak si to bude musiet vybojovat tak ci tak..
Reagovat
EllNino
ae máš ju :) ... jak, to už je druhá věc, navíc Petra už ji vyhrála bez ztráty zápasu :)
Reagovat
Patik
No potom to už je len asi o tom aký je kto človek kto ako čo vníma a kto sa s čím ako uspokojí..samozrejme by som sa potešil trofeji..ale tá chuť víťazstva by bola iná..inak by ju cítil tvoj súper vo finále ktorý zvalcoval celú skupinu...ako ty čo si prehral hneď prvé dvá zápasy.
Reagovat
PetaM
Promiň, to mi přijde strašně hloupé. Pokud postoupí, tak to nebude proto, že soupeřky měly smůlu, ale že si to prostě samy neuhrály, když na začátku vyhrávaly. Pokud postoupí na úkor Karolíny a Caro, řekněme, teoretická situace:

Karolína vyhrála první zápas, ve druhém zápase jasně nestačila na Svitolinu a pak prohrála ve dvou s Petrou, která do té doby nevyhrála.

Caroline první zápas jasně prohrála s Karolínou, pak přehrála na pomalém povrchu Petru, kterou měla zničit mnohem rychleji a v posledním zápase prohrála se Svitolinou, která vyhrála ve skupině všechny 3 zápasy.

Pokazily by si to samy. Žádná smůla, žádné neštěstí. Soupeřky selhaly v posledním zápase, na rozdíl od tebe ... Tys zase selhal v prvních zápasech, na rozdíl od nich ...
Reagovat
Patik
rozumiem..ale podľa mňa už to nieje ono..ešte len skončil zápas a už sa tu kalkuluje kto musí kde prehrať s kým aby Petra mohla postúpiť..pripomína mi to hokej..kde naši nehrajú takmer nič a potom sa len kalkuluje kde to ako s kým je ..nech je to akokoľvek..už ten postup nemáš vo svojích rukách úplne.
Reagovat
smazaný uživatel
riesis blbosti
Reagovat
PetaM
Tak kalkulovat se bude vždy, před každým turnajem. A nekalkuluje se jen zde, všichni kalkulují :D I tenisoví odborníci. Prostě tipovačka a ták. Musíme se nějak zabavit :D
Reagovat
Fandina
Na turnaji s pavoukem je postup jasný, prohraješ, končíš. Když se jedná o skupinové, kde se hned nehraje play off, tak jsou nějaká kritéria, z kterých pak vyjdou postupující. Jinak to asi nelze udělat.
Reagovat
LukasH
Mrzí mě to, ale nepřekvapuje. S Caroline měla Petra vždycky plno práce a ve výhrách se střídaly. Čekal jsem, že dá Svitolinu, prohraje s Caro a s Karolínou se to bude rozhodovat.
Reagovat
PetaM
Na tomhle povrchu Caro nikdy neporazila a se Svitolinou prohrála pouze na pomalých površích, asi jsme to měli čekat :D
Reagovat
EllNino
vždyť s ní prohrála v Cincinnati, tam je jeden z nejrchlejších hardů
Reagovat
PetaM
To možná ano, ale tehdy se jí tam ještě nedařilo a vadilo jí tam podnebí :D Letos jí tam nic nevadilo :D
Reagovat
gigin
Reagovat
slacker
Blesak bude mit opet amok
Reagovat
PetaM
Díky za upozornění. Aspoň tam nepolezu, bych ho asi zlískal :D
Reagovat
historik
Jak se mi vždycky líbilo, když Vaněk koučoval Karolínu - se značným množstvím dobrých taktických rad, tak s Petrou u toho tak přesvědčený nejsem. K ní tam chodí spíš jako psycholog, aby ji povzbudil a moc ostatního tam slyšet není. Přitom jak ukázaly nejen oba dva zápasy v Singapuru, tak Petra by po taktické stránce potřebovala poradit mnohem mnohem víc než třeba Kája. V obou zápasech tady to z pohledu taktiky bylo špatné. Petra obecně není v dobré formě - to ukazují i prohry s hráčkami, se kterými měla velmi dobrý H2H.
Reagovat
Andrew89
Is Petra Kvitova the new Dominika Cibulkova?:D
Reagovat
Paseka
A ošetřování W. byla jen sprostá finta. Kraaaava jedna polská.
Reagovat
Paseka
Kde brát energii na konci sezony, když už tam žádná není. :-(
Reagovat
tommr
vždyt od Wimbledonu skoro nehrála ...
Reagovat
Paseka
Na všech vetsich turnajích hrala .
Reagovat
tommr
ale jak dlouho? Do Wimbledonu měla bilanci 38:7, od Wimbledonu včetně 11:7 ...
Reagovat
EllNino
prostě postupně ztrácela ten lesk z první poloviny sezony ... se všichni divíte, hraje na okruhu víc jak 10 let a nikdy neměla konstantní celej rok, krom 2011, ale tam byly taky výpadky na měsíc vždycky třeba

Většinou to měla obráceně, první půlka děs a na konci roku zabrala ... celej rok hrát na nejvyšší úrovni je prostě hrozně těžké, fyzicky i psychicky, zvlášť vzhledem k náročnosti současného tenisu a kolotoče kolem všech mimotenisových záležitostí
Reagovat
EllNino
ale do Wimbledonu hrála dost, až moc ... a hlavně Wimbledon ji hodně sejmul po psychický stránce, pak už tam ta lehkost prostě nebyla ... i tak tam bylo SF v Cincinnati, což je největší úspěch od vyhraného Birminghamu
Reagovat
Paseka
evidentne uz tam není energie a jiskra. Je to na ni proste videt. Byla to hrozne narocna sezona. Musí pristi rok ubrat z kalendare, jinak dopadne jako letos.
Reagovat
EllNino
doufám, že konečně zabere v Austrálii, kde jsou jedny z nejrychlejších povrchů ... a doufám, že tam zase nepojede nemocná nebo nedostane s*ačku, poslední sezony to tam je zakleté pro ni
Reagovat
PetaM
Jenomže kdyby nepřidala Petrohrad, nerozjela by se a nebyl by titul ani z Petrohradu ani z Dauhá.

Na druhou stranu bylo by vhodné nejezdit do Prahy. Bohužel, z toho se asi nedostane ... A Petra je bohužel tak zodpovědná, že to bude brát poctivě a mučit se tam až do finále :(
Reagovat
LukasH
Wimbledon ji určitě sejmul mnohem víc než dávala najevo.
Reagovat
Dobry-den
Vyhraný set je ten bonus, o kterém Petra mluvila. Třešinka, která chutná opravdu sladce ;-)

Snad dneska Kája vyhraje, nejlépe ve dvou setech. Aby pak mohla tradičně rupnout s Petrou...
Reagovat
vendulkabendulka
Ano, prosim ;)
Reagovat
jirkaS
je ještě šance?
Reagovat
Andrew89
žádná, každá už má výhru.
Reagovat
Andrew89
a není podle mě žádná kombinace ani možnost na postup
Reagovat
smazaný uživatel
je, moze to dat na cibulkovu :))) svitolina musi porazit pliskovu aj woz a petra musi dat v dvoch setoch pliskovu a ma sancu
Reagovat
Fandina
Ano, když Kája prohraje ve dvou setech se Svitolinou a ta porazí Caro ve dvou setech a Petra ve dvou Káju, tak budou mít tři po bodu a skore setů Caro 2:5 Kája 2:4 a Petra 3:4. Postoupí Svitolina a Petra.
Reagovat
Dobry-den
příští rok
Reagovat
tommr
teoreticky se dá postoupit i s jednou výhrou, ale protože by to bylo na úkor Karolíny tak to Petře nepřeju ...
Reagovat
pepin
Nezlob se, ale co by tam dělala? Jestli jsi si všiml tak je v poslední době spokojená s tím co letos uhrála a v podstatě z jejích komentářů necítíš ten tah na branku.
Reagovat
Fandina
Ahoj. A nekřivdíš trochu té Petře? Já když ji viděla dneska hrát a když ji vidím v rozhovorech s Vaňkem na kurtu, tak si myslím, že se snaží, chce vyhrát.
Reagovat
Fandina
Máš radši Káju.
Reagovat
tommr
nemám, ale Petra si to tentokrát prostě nezaslouží ...
Reagovat
EllNino
to je zase kec, pokud budou mít s Karolínou obě jen jednu výhru, tak proč by si to Karolína měla zasloužit víc ?
Reagovat
tommr
nezaslouží si to za to jak zpackala oba úvodní zápasy. Kdyby měla postoupit na úkor Karolíny tak by to prostě nebylo fér ...
Reagovat
Fandina
Ten kdo miluje, dovede odpouštět. :-)) Máš radši Káju. Obě by totiž dva zápasy zpackaly.

Ale myslím si, že to nenastane, protože Kája má druhý set a doufám, že teď už bude lepší.
Reagovat
Fandina
Respektive, vyhraje i třetí set, protože se Svitolinou hrají obě stejně dobře.
Reagovat
EllNino
pokud Karolína zpacká 2. a 3. zápas, tak na tom budou stejně :D ... pořád nevidím ten rozdíl, pokud budou mít obě skore 1:2, proč by měla druhá mít větší právo na semifinále než ta druhá
Reagovat
tommr
Petra byla favoritka, Karolína ne ...
Reagovat
EllNino
Proč Petra favoritka, Karolína měla v poslední době jeden titul a jedno finále, Petra hrála dobře naposledy před Wimbledonem ...

nějak ti to pokulhává :D
Reagovat
tommr
Petra byla všeobecně považovaná za favoritku - to není jen můj výmysl. I sama Petra a Vaněk se před turnajem vyjadřovali velice sebevědomě ...
Reagovat
EllNino
turnaj nemá favoritku, vždyť je mezi nimi rozdíl pár bodů
Reagovat
Fandina
V zápase s Caro favoritkou nebyla.
Reagovat
Fandina
U sázkovek a jinak Petra asi byla větší favoritkou než Kája, pět titulů, čtvrtá nasazená, možná i to, že TM už jednou vyhrála, i když v Istanbulu, má také dva GS. Ale ne u každého byla Petra favoritka, já bych jí to přála, ale že bych si na ní vsadila, to ne. Třeba Kája byla favoritkou pro Martinu Navrátilovou, i když tam to může vypadat spíš jak polibek smrti.:-)) Ale vloni byla Kája tady v semi, moc na finále nechybělo. Takže proč ne letos.
Reagovat
Krisboy
Petra je vždycky favoritka, bez ohledu na formu, výsledky nebo snad soupeřku :)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace
Petro, do roka a do dne :-)
Kiki, vyhraj to tam celé!
Reagovat
EllNino
Snad Zuhai nebude tak pomalé a Petra najde formu, a samozřejmě snad se tam přští rok zase dostane :) ...

Letos to nevyšlo, nedá se nic dělat, forma prostě není jako v první půlce roku, i tak je z toho 5 titulů ...

Doufám, že rok nezakončíš sedmi prohrama v řadě :D 4 bohatě stačí, Karolínu bys porazit mohla :)
Reagovat
Torn
To nemohla. :)
Reagovat
tommr
a k čemu by to bylo dobrý? Aby vyřadila i Karolínu?
Reagovat
EllNino
mě nezajímá žádná Karolína :D :D
Reagovat
Michaelus
Ten třetí set už byl agonie
Reagovat
PetaM
Simulantce to nepřeju. A do budoucna jen to nejhorší :*

Petro, bez komentáře.
Reagovat
tommr
a to si měl obavy aby Wozniacká neskrečovala. Jak naivní může člověk být ...
Reagovat
PetaM
No, myslel jsem to spíše tak, že to zranění je jakože opravdové a že udělá vše proto, aby to znepříjemnila i Petře a proto odstoupí a nedohraje. Tudíž by Petra neměla ani jeden vyhraný set.

To, že simuluje, se ukázalo až později :D
Reagovat
tommr
kdo trochu sleduje Wozniackou tak ví, že si tyhle taktický MTO bere pravidelně skoro pokaždý když jí teče do bot ...
Reagovat
PetaM
Tak to je má chyba, nesleduju jí, protože mě nebaví :D Proto jsem myslel, že úmysly má čisté :D
Reagovat
Krisboy
Svatá prostoto :D
Reagovat
PetaM
No co, jsem naivní :D Snažím se vidět v lidech to pozitivní. Caro už žádné pozitivní nemá :D Snad jí přítel (nebo manžel, nebo co to má) pod stromečkem oplodní a bude klid :D
Reagovat
Fandina
Já jsem také naivní, ale zase si dovedu představit, že Caro si fakt nechala píchnout něco do kolena, protože se na něj necítila.

Caro je možná jako můj manžel, ten také s každým píchnutím letí k doktorovi, bere x prášků, pořád se nějak necítí. A já zase celý rok a druhý a celý život k lékaři ani nepáchnu, žádné prášky neberu. A třeba je to moje chyba. Třeba, kdybych se víc pozorovala, budu se třeba cítit líp.

Jak to je s Caro nevím. Ale nemám ve zvyku všude hledat čerty.
Reagovat
Pavlis
První a druhý set dobrý, ale řada nevyužitých šancí, nesmyslný zdržování. Třetí set bohužel Petra už zabalila, a tím i letošní Turnaj mistryň. Obecně nemá v jejím případě smysl si dlouze pinkat a pak soupeřku přestřelovat. V tom druhém byla Peti v prvních dvou setech dobrá. No, a nebýt zdravotní pauzy ve druhém trval by ten set menší dobu, Petra by ve třetím nemusela být hned unavená. Ale to jde samozřejmě i na nespolehlivý servis.

Ale celkově to od 2.7 . 2018 bude o dílčích tenisových věcech a dalších aspektech, proč se najednou přestalo Peti dařit.
Reagovat
EllNino
Koukni na ty, co tam hrají, nikdo nemá konstantní formu celou sezonu, až na Simonu a Angie ( i když ta taky po Wimbledonu nic moc)
Reagovat
Andrew89
ani Simona...tu dohnaly trabla právě kvůli tomu, jak moc dobrá byla. Ta sezona je prostě dluhá a náročná
Reagovat
petrulinka
Petra se hold po nemoci nevrátila do původní formy, bohužel. Ale dnes jí na rozdíl od předchozího zápasu, nechyběla bojovnost, jen ty síly došly.
Reagovat
turista
Letos má Petra splněno. 5 titulů to je pořádně úspěšná sezóna. To má stejně jako letos Rafa a ten je zatím světovou jedničkou.
Reagovat
tommr
a ještě může vyhrát FC ...
Reagovat
Torn
Ale Nadal má těch 5 titulů z podstatně větších turnajů. Nesrovnával bych Monte Carlo, Barcelonu, Řím, FO a Toronto s Petrohradem, Dauhá, Prahou, Madridem a Birmingham. :)
Reagovat
EllNino
Jenže Madrid a Doha je obdoba mužekého MC, Toronta, Říma
Reagovat
Torn
A to mění na tom co? :D Rafa má GS, Petra ne, Rafa má "nejmenší" titul z Barcelony (500), Když vezmu, že Madrid i Dauha jsou srovnatelné s mužskou tisícovkou, tak furt tam je Praha (280), B (470) a Petrohrad (470), Rafa má pak všude 1000 nebo 2000 (GS), takže ne, není to srovnatelné s Nadalem.
Reagovat
PetaM
Je to tak, Rafael má o 2 velké tituly více.
Reagovat
EllNino
Nic, jen se mi z toho příspěvku zdálo, že ani jeden z těch titulů se nevyrovná byť jednomu ze sbírky Rafovy ...
Reagovat
Torn
Tak to myšleno nebylo, tím nějak nezvažuju Petry tituly, jsem za ně rád, ale to srovnání s Rafou mi přišlo takové trochu úsměvné. :)
Reagovat
Fandina
Je to nejvíc mezi holkama, žádná jiná to letos tolik titulů neudělala.
Reagovat
EllNino
o tom ale nikdo nemluví, mluví se o srovnání Petry a Rafy, ty tituly mají trochu jinou váhu
Reagovat
Fandina
Já zapomněla, že neumím číst.
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D :D :D :D
Reagovat
Fandina
A ani prát, nebo jen někdy.

Jasně, že Rafa má jiné tituly, proto je také jedničkou a Petra pětkou, pravda, každý v jiné kategorii, na jiném žebříčku a za jiných podmínek, na to jsem v tom srovnání zapomněla :DDD.
Reagovat
Fandina
psát
Reagovat
Lina
Ona je vůbec blbost srovnávat Petru s Rafou. Rafa je 1, je psychicky silnější a celoročně konzistentnější.
Reagovat
Fandina
Přesně, když srovávat, tak jak je na tom každý z nich mezi muži a mezi ženami. Takže Rafa nejvíc titulů u kluků, jestli to tak je, nevím, Petra u holek.
Reagovat
Lina
Proto je smůla, že jí nevyjde ani postup ze skupiny. Hlavně příští rok zdraví, opět dobrou formu a vyhraný GS.
Reagovat
FerrariF50
Ono když je to lvice, tak to vše vysvětluje, je silná, ale ne na dlouhé vzdálenosti.
Reagovat
Dobry-den
Petra je na tom momentálně fyzicky nejlíp, co kdy byla. A stejně nezvládne tříseťák.
Reagovat
lvicek
Na začátku roku vyhrála hromadu trisetaku a velmi těsných a náročných. Takže někdy to jde. Teď tomu prostě už chybí ta jiskra. Tak snad zase v další sezóně bude líp.
Reagovat
dadaft
je chudá jak lunt a slabá jak čaj
Reagovat
smazaný uživatel
It?s just a bonus :-)
Reagovat
Fandina
Bonus to je pro každou, která se na TM dostane, už jenom proto, že účastnice dostanou body i za odehraný zápas. V tomhle smyslu to bonus je a vždycky bude. Hrají to jen ty nejúspěšnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Bonus je, kdyz ti nekdo ke kave da v kavarne susenku. Rozhodne ne to, ze ses na turnaji pro osm nejlepsich a to ti staci a neprokazes ani spetku bojovnosti. Ja proti Petre nic nemam, ale tenhle pristup je fakt spatnej, bych cekal spis od Karoliny.
Reagovat
Fandina
Špatně si to vykládáš. Petra bojuje a že řekla, že TM je bonus, neznamená, že nechce vyhrát.
Reagovat
ivecka
Tak teď už to bude těžké, Petra už navíc moc sil nemá. Myslím, že zázrak nepřijde...
Reagovat
historik
nemesis - petřina fyzička a servis
Reagovat
Andrew89
tohle už je hotové.
Reagovat
tommr
jj už je bohužel po zápase ... :(
Reagovat
com
ale ve ctvrtek se proti Karoline urcite jak naschval hecne a vyhraje
Reagovat
EllNino
doufám :D
Reagovat
com
tak pokud si dneska Karolina zajisti postup, tak je mi to jedno :D
Reagovat
tommr
ve čtvrtek budu poprvé v životě fandit proti Petře, aby nestáhla Karolínu s sebou pod vodu...
Reagovat
jirkaS
a je to v rici
Reagovat
EllNino
ten nevyužitej brejkbol ji zlomil
Reagovat
tommr
Petře už bohužel dochází síly zatímco Wozniacká se teprve rozehrává ...
Reagovat
Andrew89
bohužel je to tak..síly hodně dochází
Reagovat
ivecka
Škoda, teď nebyla bez šancí...
Reagovat
PetaM
Tohle se bude těžko vyhrávat. Caroline se uzdravilo koleno, zřejmě mládne, je to v hajzlu :D
Reagovat
EllNino
To je hroooozná škoda
Reagovat
Dobry-den
Snad nepřinesu Petře smůlu.
Reagovat
com
urcite uz to nezachranis :D
Reagovat
PetaM
Buď zticha ty na umpiru! Mluvíš nesmysly! :D
Reagovat
Andrew89
a když už ta pinda něco zahlásí:D tak špatně
Reagovat
MonikaS
Co jí Vaněk prosím říkal, nemám v práci zvuk.
Reagovat
Fandina
Teď to hned přepli na Caro, řekl, že to ubojuje, víc nevím.
Reagovat
FerrariF50
Řikal jí "Jeď lvice, seš bojovník, ukaž co v tobě je. Seš lvice !"
Reagovat
EllNino
Tyhle chyby prostě dělat nesmí, jestli chce vyhrát
Reagovat
tommr
proč musí u Petry po vyhraným setu vždycky přijít takovej útlum? :(
Reagovat
FerrariF50
Dobře lvice, seš bojovník, teď ukaž co v tobě je :-D
Reagovat
jirkaS
už zahodila čelenku?
Reagovat
PetaM
Už po prvním setu :D
Reagovat
jirkaS
je to znát ;-)
Reagovat
PetaM
No, ale co odhodí teď, netuším :D
Reagovat
Fandina
napsala bych :D, kdyby ovšem Petra neprohrávala
Reagovat
historik
nevím co se tady tak divíte...mě to teda u Wozejku absolutně nepřekvapuje. Ona jako známá moralistka všech lidí okolo dělá tyhle podpásovky běžně. To že to byl stoprocentní záměr vidí každý člověk s mozkem v hlavě. Pokud vám neteče krev nebo to není opravdu vážné, tak bych medical timeout povolil až při výměně stran. A né nějaké fingované zalepení kolínka. Jsem zvědavej kdy zas bude plakat, někoho kritizovat nebo si stěžovat na to, že jí dali na malý kurt apod. Zvlášť ona by měla držet pusu a krok.
Reagovat
Andrew89
nikdy nezapomeu na zápas s Azarenkou, když byl jasný out, VŠICHNI a hlavně ona to věděla a nepřiznala se a ještě dokonce měla tu drzost se dožadovat prvního servisu!
Reagovat
Andrew89
jediná rozhodčí to neviděla, protože čuměla jinam:D
Reagovat
Fandina
Dostala injekci. Nebylo to zalepení. Jsi moc podezíravý.
Reagovat
George_Renel
A třetí set bude MTo po aždém gamu. :-b
Reagovat
Andrew89
to je bohyně! proč takhle nehraje pořád?:D
Reagovat
Fandina
Zase té mojí Caro tak nenadávejte, klidně jí to mohlo bolet, proto si zavolala MTO před podáním, aby jí to nelimitovalo při něm. Nevíš, jak to je.

Petruška se snad už rozehrála a vyhraje. Pojď!!!
Reagovat
PetaM
Jasně, že si ji zavolala před podáním. Po něm by totiž prohrávala 1:4 :D
Reagovat
Fandina
:D
aby se mohla pořádně o něj opřít
Reagovat
PetaM
To je fakt něco ... Nechat si ošetřit koleno a pak tam běhat za BL jako zdravá dvacítka ... Já být Petrou, asi se neudržím :D :D Nesnáším tohle simulování :D
Reagovat
EllNino
"Is her las name Jankovic?" :D
Reagovat
Andrew89
:D ta byla přebornice v tomhle :D a ještě Anča Ivanovic
Reagovat
vendulkabendulka
Ten výkřik! Říkám si: Petra.
Ale o pauze?
A on to James Brown :D
Reagovat
Fandina
Dobře Peti tildenův game je tvůj (snad to platí i pro druhý set v mači), tak teď ještě 8 game a je to. PojĎ!!!
Reagovat
r176
Petra je úplně mimo.No hlavně že si odpočinula před TM. Tohle není ta lvice s agresivní hrou.
Reagovat
vendulkabendulka
Tvoje bába je mimo.
Reagovat
r176
ta už dávno ale proč ji sem taháš když s tím nemá nic společného? :-))) miluju tyhle chytrolínky co po jedné noci v knihovně si myslí že sežrali svět :-)))
Reagovat
vendulkabendulka
Po několika stovkách nocí v knihovně mám o tvé bábě dokonalý obrázek. Je mimo.
Reagovat
Andrew89
mezi zápasem s Elinou a ted? Petra bojuje. Předtím nebojovala
Reagovat
r176
bojuje ale sama se sebou bohužel :-(
Reagovat
George_Renel
:-D, a lítá tam jak čamrda.
Reagovat
PetaM
Přetáhněte jí někdo raketou po hlavě.
Reagovat
EllNino
Tvl musíš jí to zase nahrát na raketu? ...
Reagovat
George_Renel
Tak se jí to podařilo. Petru shodila z vlny.
Reagovat
EllNino
To je děs, zase ji totálně rozhodila, hlavně že tam zas běhá jako čamrda
Reagovat
petrulinka
Přesně tak, to byl jasný záměr Petru rozhodit a vážně nechápu, proč to rozhodčí vůbec povolila.
Reagovat
com
a kdyby skrecla, tak by jako mela Kvitova 0 vyhranych setu, i kdyz by jakoby vyhrala?
Reagovat
tommr
bylo by to 1:0 pro Petru. Ale neboj ten MTO byla jen obvyklá finta Wozniacký k rozhození soupeřky ...
Reagovat
PetaM
Ona to ještě skrečne tvl ... Tak to bych si asi koupil letenku do Singapuru a jel zabít Wozniacki :D :D
Reagovat
PetaM
Jestli jsou kamarádky a opravdu jí to bolí, tak by to měla dohrát a prohrát ve třech ...
Reagovat
PetaM
A jestli jí to nebolí, snaží se rozhodit Petru a pak tam bude běhat jako po drogách, tak to bude fakt podraz :D
Reagovat
tommr
spíš chce rozhodit Petru ...
Reagovat
PetaM
Petra by jí teď měla pro jistotu ještě jednou breaknout. Ať má rezervu ...
Reagovat
tommr
jj náskok jednoho brejku asi nebude stačit ...
Reagovat
d@ve
Neskrečně, jen si řádně odpočine.. ;)
Reagovat
Andrew89
taky mi to příjde spíš taktický
Reagovat
Andrew89
konečně pořádný pojd:D
Reagovat
Fandina
Caro je moje láska, pinkálistka, vracečka, ale také tenistka, která má cit pro to, kdy a jak co zahrát, aby z toho byl bod. Hlavně, co se týká big pointů, ale Petruška je útočnice, agresorka, která má nádherný forhend, údery, tak už se Peti rozehraj a dělej mi jenom radost. Jsi prostě lepší, než moje Caro. Pojď!!!
Reagovat
MartinPa
bohužel také hráčka, která neváhá vzít MTO když jí teče do bot :-(
Reagovat
Fandina
Vypadá to divně, když si vzala MTO po sudém game před svým podáním a když předtím o něj přišla.
Reagovat
George_Renel
stála první set možná ta neochvějná důvěra v rozhodčí....
Reagovat
tommr
jj několikrát si tam měla vzít jestřába. Možná, že by pak byl průběh jinej ...
Reagovat
Andrew89
je ale fakt super:D to se musí nechat:D
Reagovat
PetaM
Upozorňovat na Time violation umí, auty hlásit neumí. Rozhodčí za všechny prachy :D
Reagovat
Andrew89
jo..je tam jen na okrasu podle mě:D
Reagovat
PetaM
Sledovat Time clock umíme všichni. Opravdu k ničemu :D
Reagovat
Andrew89
i v tom prvním setu mi přisly auty..ale ani Petra si nebrala jestřába, tak nevim
Reagovat
smazaný uživatel
cicak vcera taktisto strasne chyby.. rozhodci zatial nic moc v singapure
Reagovat
LukasH
Nepřekvapuje mě to. Petra to s Wozi vždycky měla podle povrchu. Zrovna s no asi nejvíc. A v Singapuru porazila jenom Lucku a Marii, takže se nedá vůbec říct, že by se ji tam kdy dařilo...
Reagovat
LukasH
S ní
Reagovat
Andrew89
neddařilo, stačí se podívat na vítězky. téměř žádná ranařka. Krom Sereny. Ten povrch není pro Petru. Ale i tak chceme aby vyhrávala:D Tohle je asi nejpomalejší povrch hardovej na okruhu podle mě:D
Reagovat
PetaM
No v hale určitě :D :D :D
Reagovat
EllNino
připomíná mi Indian Wells
Reagovat
Andrew89
jo to je pravda, tam je to taky takový, i když tohle mi fakt přijde pomalejší
Reagovat
Andrew89
.
Reagovat
tommr
takhle chybovat dokáže jen Petra ... :(
Reagovat
tommr
zatím je to až na malý detaily jako zápas se Svitolinou. Soupeřka je sice slabá jako čaj, ale i průměrnej až podprůměrnej výkon (na její poměry) jí stačí na výhru setu. Petra se ničí sama stupidníma chybama ...
Reagovat
PetaM
Už aby ten blbý TM byl pryč ze Singapuru :D Rovnou se to mohlo hrát na antuce :D :D
Reagovat
Andrew89
ten povrch je hroznej...a tím nemyslim jen díky Petře...ale fakt antuka hadr
Reagovat
Andrew89
bohužel...ale rád se budu mýlit
Reagovat
Andrew89
wozejk hraje uplně jinak než předevčírem..nekazí skoro nic
Reagovat
d@ve
Ajajaj, to už moc Petra šancí na postup nemá, což? :/
Reagovat
PetaM
Za poslední hodinu se nic nezměnilo. Stále musí dnes vyhrát 2 sety ...
Reagovat
d@ve
A i když vyhraje, ale ve třech setech, tak šance má mnohem menší, pokud Elina vyhraje ve dvou..
Reagovat
PetaM
Pokud Elina vyhraje a Petra vyhraje, tak o postup bude hrát Petra s Karolínou ne?
Reagovat
Andrew89
jop, mělo by to tak být
Reagovat
d@ve
No jo.. Elina by to měla jistý.. Pravda. :))
Reagovat
HayashiM
To vůbec není pravda, při výsledcích Caro - Petra 2:0, Karo - Elina 0:2 a potom Petra - Karo 2:0 a Caro - Elina 0:2 by došlo na gamy, pokud by to bylo Caro - Petra 2:1, tak by postupovala Petra.
Platí ale, že pokud máme mít šance na postup jak Petry tak Karolíny, tak dneska už musí obě vyhrát.
Reagovat
tommr
jj nemá cenu moc spekulovat obě naše holky musí dneska vyhrát ...
Reagovat
EllNino
Bože, tak tahle chyba stojí Petru set
Reagovat
EllNino
a tahle taky ... achjo, to je děs, to to měla radši prohrát 3:6
Reagovat
PetaM
Dotáhni to do TB a tam jí znič, prosím! :D
Reagovat
PetaM
Díky za nic! :D
Reagovat
Andrew89
Vona trefí skoro nemožný..to bych se .....
Reagovat
EllNino
Škoda
Reagovat
Andrew89
ještě 2 gemy!!!!!!
Reagovat
Andrew89
Petře se to snad už přeplo v hlavě
Reagovat
Andrew89
jsem to zakrikl:D
Reagovat
Andrew89
ufff
Reagovat
PetaM
No prosím. Infarkt se blíží :D :D
Reagovat
Fandina
Brejk je z5, uff. Snad se Petra zbaví té nervozity a začne se jí dařit. Pojď!!!
Reagovat
Andrew89
takhel se bojuje! Pojd! snad se chytla
Reagovat
vendulkabendulka
Teď se fakt zakousla, snad ji to vydrží.
Reagovat
EllNino
Nedaří se no, je ve srabu, moc chyb, potřebovala by nějakou výhru už
Reagovat
tommr
zatím hraje úplně stejně jako proti Svitolině. Každej druhej úder bud do sítě nebo do autu ...
Reagovat
blixa
Tak hrozný to není, o chlup se zlepšila.
Reagovat
blixa
Koukám, že jsem to s tím tvrzením přehnal :(
Reagovat
Andrew89
!!
Reagovat
Andrew89
tak ne:D
Reagovat
com
ses spletl o game :D
Reagovat
PetaM
Zatím je to vše o Petře. Jestli si Caro uhrála 3-4 míčky, tak je to moc ... A Petra to ví. Strašně jí na tom záleží, na jednu stranu super, na druhou stranu ach jo :( :D
Reagovat
EllNino
Petra přestala rozehrávat výměny, začíná hrát zase střílečku, v první půlce roku vyhrávala spoustu zápasů i přes výměny ...když teď vyhodí každej druhej return do diváků, nedá se vyhrávat servis
Reagovat
dadaft
Reagovat
Fandina
Na O2 TV říká woytha, že ji zvlášní, že Petra zvolila příjem a že v dobách největší slávy Wimledon a pod., volila podání. Tak to si nemyslím, kolik jsem si všimla, že i tehdy volila někdy příjem.
Reagovat
tommr
i z toho je vidět že si na podání nevěří ...
Reagovat
Fandina
Je to možné, ale jednou jsem četla, že právě na otázku, proč zvolila v nějakém utkání příjem, řekla, že chtěla soupeřku ze začátku brejknout. Jak je to dnes nevím, faktem je, že prý se rozmýšlela, co zvolí.
Reagovat
tommr
no málem jí to vyšlo. Ty dva zahozený brejkboly jí ale ještě budou mrzet ...
Reagovat
Fandina
Škoda, hlavně ten poslední, tam to bylo hodně nepřesné. Ale snad to ještě napraví.
Reagovat
Nenela
Petra voli velmi casto prijem. Volila ho i letos v Madridu, kde predvedla skvelou jizdu.
Reagovat
Fandina
Já mám právě také takový dojem, že příjem volí často a dělala to tak vždycky.
Reagovat
PetaM
Při zápase se Svitolinou zvolila servis a jak to dopadlo :D :D :D Asi to chtěla změnit.
Reagovat
Fandina
Petra s Caro na place, O2 TV Tenis, SuperTennis a nevím, kde ještě :-)).

Petro pojď!!!
Reagovat
mikimaus321
A na ČT4 sport (scifi)haha
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist