Hájek Jan

Hájek Jan

40
muž
Česká republika
Datum nar.:
7. 8. 1983
Výška:
180 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 71.
čtyřhra: - / 189.

Hájek ukončil kariéru. Už to prostě dál nešlo, vysvětlil své rozhodnutí

Bývalý 71. hráč světa Jan Hájek se v jednatřiceti letech rozhodl skončit s profesionálním tenisem. Člen vítězného týmu v Davis Cupu z roku 2013, který na okruhu ATP strávil patnáct let, je podle svých slov psychicky opotřebovaný a v posledních měsících nebyl spokojený s úrovní své hry.

Davis Cup: Po Berdychovi se omluvil i Štěpánek

Bez dvou pilířů svého týmu budou čeští tenisté bojovat příští měsíc o postup do čtvrtfinále Davis Cupu. Duel s Austrálií vynechá kromě Tomáše Berdycha i Radek Štěpánek, který dnes svou absenci oznámil na sociálních sítích.

Hájek chce zpět do stovky, pomoct mu má Pála

Loňský rok končil tenista Jan Hájek v euforii. Podílel se na obhajobě Davisova poháru a nadšení ze zisku "salátové mísy" mu připomíná replika trofeje doma ve vitríně vedle televize. A povzbuzení potřebuje, letos totiž neprožívá nejlepší sezonu, navíc byl zraněný a v žebříčku se propadl na 252. místo.

Srpnové challengery: Rosol bude hlavní hvězdou v Praze, Cuevas v Liberci

Dva challengery za sebou počínaje příštím týdnem hostí Česká republika. Nejdříve se tenisté představí na turnaji Svijany Open v Liberci, kde bude jedničkou Uruguayec Pablo Cuevas, a od 4. srpna se na pražské Štvanici uskuteční Advantage Cars Prague Open s Lukášem Rosolem.

V Praze bylo rozlosováno Prague Open 2014

PRAGUE OPEN - Po roce se do Prahy znovu vrací mužský Challenger ATP, který patří mezi nejprestižnější sportovní akce v České republice. Turnaj Prague Open byl doposud spojen s tenisovým areálem pražské Štvanice, kde se konal již od roku 2001. Od letošního ročníku se však pořádající agentura Sport Towers Prague dohodla na spolupráci s TK Sparta Praha a Prague Open se tak odehraje na kurtech ve Stromovce.

Prague Open mění domov, ze Štvanice se přesunul na Spartu

Challenger Prague Open s dotací 42.500 eur se přesunul ze Štvanice na Spartu. Turnaj se ve Stromovce uskuteční 9. až 14. června, na Štvanici se bude hrát jiný challenger začátkem srpna.

Letošní Prostějov: Štěpánek bude bojovat o čtvrtý titul, možná přijede i Robredo

Radek Štěpánek a Jan Hájek budou útočit na čtvrté vítězství na challengeru UniCredit Czech Open v Prostějově. Již 21. ročník nejlepšího turnaje mužů v Česku se uskuteční od 2.do 7. června a divokou kartu má slíbenou osmnáctý hráč světa Tommy Robredo.

Hvězdou v Ostravě bude Rosol, účast zvažuje i Štěpánek

Dvě největší opory současného českého daviscupového týmu by mohly být k vidění příští týden na ostravském challengeru Prosperita Open. Účast už pořadatelům přislíbil Lukáš Rosol a vedle něj by jedenáctý ročník turnaje mohl ozdobit i Radek Štěpánek. Aktuálně druhý nejlepší český hráč váhá nad divokou kartou, kterou mu organizátoři nabídli.

Tenisté odlétají do Tokia jen ve třech. Zraněného Hájka nikdo nenahradí

Čeští tenisté budou hrát ve čtvrtfinále Davisova poháru v Japonsku jen ve třech. Do Tokia dnes kvůli zranění kolena neodletěl Jan Hájek a kapitán Jaroslav Navrátil se rozhodl, že nikoho dalšího nepovolá. O postup do semifinále tak budou v týmu obhájců titulu příští týden bojovat Lukáš Rosol, Radek Štěpánek a Jiří Veselý.

Davis Cup: Do Japonska poletí Rosol, Štěpánek, Veselý a Hájek

Kvarteto Lukáš Rosol, Radek Štěpánek, Jiří Veselý a Jan Hájek je v nominaci kapitána českých tenistů Jaroslava Navrátila na čtvrtfinále Davis Cupu v Japonsku. V Tokiu bude za dva týdny podle očekávání chybět Tomáš Berdych, který s předstihem oznámil, že minimálně čtvrtfinále vynechá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist