Stoprocentní Češky: Allertová vyřadila Ivanovičovou, postupují i Plíšková, Šafářová a Siniaková

30. 8. 2016, 17:55
Aktuality 539
US OPEN - Českým tenistkám se druhý den na US Open vydařil, i když tři z nich nečelily snadným soupeřkám. Denisa Allertová si připsala cenný skalp trápící se Srbky Any Ivanovičové, Lucie Šafářová si rovněž ve dvou setech poradila s Australankou Gavrilovovou, Kateřina Siniaková přetlačila Kanaďanku Bouchardovou a Karolína Plíšková potvrdila roli favoritky proti domácí Keninové.
Denisa Allertová

Denisa Allertová vinou zranění a angíny odehrála před US Open pouze jeden zápas na tvrdém povrchu, který navíc hladce prohrála. V New Yorku však potvrdila, že vstupy do grandslamových turnajů umí.

Třiadvacetiletá Češka sice v prvním vzájemném duelu s bývalou světovou jedničkou Anou Ivanovičovou přišla hned v úvodní hře o podání a prohrávala 3-5, ale nic nevzdala a favorizovanou Srbku zaskočila. I když za stavu 5-5 přišla o servis podruhé a při podání soupeřky čelila setbolu, dějství nakonec v tie-breaku vyhrála. V druhé sadě už někdejší vítězce Roland Garros nedala šanci a zvítězila 7-6 6-1. 

"Teď se cítím opravdu skvěle. Byl to těžký zápas a jsem šťastná, že jsem to zvládla. Snažila jsem se hrát svůj nejlepší tenis a jsem ráda, že se to povedlo. Už teď se ale snažím soustředit na další zápas," řekla v pozápasovém rozhovoru na kurtu Allertová, která v prvním kole grandslamu uspěla posedmé z osmi startů. 

"Vždy se vyhecuju, je to pro mě něco speciálního, prostě největší turnaj, co může být," řekla Radiožurnálu. "Dneska jsem nebyla stoprocentně fit. Jak jsem byla nemocná a pak měla problémy s ramenem, tak nemám odehrané zápasy a vracím se pořád zpět. Zvládla jsem to hlavou, hodně důležitý byl tie-break," dodala.

O vyrovnání svého grandslamového maxima, kterým je třetí kolo z letošního Melbourne, si zahraje v prvním vzájemném střetnutí se 47. hráčkou světa Johannou Larssonovou, A pokud osmadvacetiletou Švédku porazí, mohla by bojovat o premiérové osmifinále teoreticky proti Sereně Williamsové.

V New Yorku Allertová navázala na úspěšný start svého přítele Jana Šátrala, který včera při svém grandslamovém debutu vyhrál pětisetovou bitvu s Američanem McDonaldem. Český pár by si ve Flushing Meadows chtěl zahrát i smíšenou čtyřhru.

Naopak osmadvacetiletá Ivanovičová dnes znovu prohloubila svou krizi. Od poloviny června prohrála už pátý zápas v řadě, z toho třetí od červencové svatby s německým fotbalistou Bastianem Schweinsteigerem.

Aktuálně až 44. hráčka světa Lucie Šafářová vstoupila do US Open duelem se svou sousedkou ve světovém žebříčku Darjou Gavrilovovou a až na drobné komplikace s ukončením zápasu ji porazila snadno dvakrát 6-4.

Devětadvacetiletá Šafářová měla už za stavu 6-4 a 5-2 mečbol. Do té chvíle ztratila po svém podání jen šest fiftýnů, přesto si závěr zkomplikovala. O servis po boji přišla a navíc za stavu 5-4 musela odvracet další brejkbol. Ten však zlikvidovala a po využití celkově čtvrtého mečbolu se ve vzájemné bilanci ujala vedení 2-1.

"Skvěle jsem do zápasu vstoupila. Hrála jsem přesně to, co jsem měla. Až do stavu set a 5-2. Tam se to zkomplikovalo a pak už to bylo dotlačené do cílové pásky," usmála se bronzová medailistka z olympiády ve čtyřhře.

Také ona měla před US Open zdravotní potíže. "V Riu jsem čtyři dny trpěla střevní infekcí a pak v letadle jsem chytla zánět horních cest dýchacích. Tréninku nebylo tolik, ale už to odešlo," dodala brněnská rodačka.

US Open je pro finalistku loňského Roland Garros Šafářovou nejhorším grandslamem. Z předchozích jedenácti startů vypadla pětkrát v prvním kole, jen v roce 2014 se dostala alespoň do osmifinále. Loni skončila v prvním kole na Ukrajince Curenkové a kvůli vážným zdravotním problémům pro ni pak prakticky skončila celá sezona. 

O postup do 3. kola si Šafářová zahraje se světovou pětkou Simonou Halepovou z Rumunska, s níž ve vzájemné bilanci prohrává 1-3.

Premiérovou výhru na US Open oslavila Kateřina SiniakováDvacetiletá rodačka z Hradce Králové ve svém prvním zápase na tvrdém povrchu po pěti měsících porazila 6-3 3-6 6-2 bývalou světovou pětku a wimbledonskou finalistku Kanaďanku Eugenii Bouchardovou.

Siniaková si před měsícem na antuce v Bastadu zahrála své první finále na okruhu WTA, ale od té doby nehrála. Nicméně nerozehranost na sobě nenechala znát. V duelu dvou agresivně hrajících hráček se neustále hecovala, měla více síly a hrála přesněji. Na vítězné údery vyhrála 30-22, naopak nevynucených chyb udělala výrazně méně (34-46).

Ve druhém kole Siniaková narazí na Francouzku Caroline Garciaovou (h2h 1-1), kterou porazila letos ve Wimbledonu, kde se dostala do svého dosud jediného třetího kola na grandslamovém turnaji.

Pro dvaadvacetiletou Bouchardovou, která loni na US Open uklouzla v šatně a kvůli otřesu mozku nenastoupila k osmifinálovému zápasu, skončil už třetí turnaj po sobě na raketě české soupeřky. Před týdnem v New Havenu podlehla Petře Kvitové, pár dní předtím v Cincinnati nestačila na Barboru Strýcovou. 

Jako poslední z šesti českých tenistek vstoupila do posledního grandslamu sezony nová jednička Karolína Plíšková. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Loun na úvod potvrdila roli favoritky proti Sofii Keninové, původem Rusce reprezentující USA, která dostala divokou kartu a v 17 letech debutovala na grandslamovém turnaji.

Plíšková vyhrála 6-4 6-3, když odvrátila šest z sedmi brejkbolů, a po triumfu v Cincinnati prodloužila svou neporazitelnost na šest utkání. V New Yorku postoupila do 2. kola teprve podruhé v kariéře.

"Spokojená jsem docela i s hrou. Hrála jsem, co jsem nějak potřebovala na to, abych vyhrála. Bylo tam pár dobrých lepších gamů, pár s více chybami. Ale jsem spokojená, nebyla jsem ani nervózní," zhodnotila Plíšková duel pro Český rozhlas.

O vyrovnání svého maxima na US Open i grandslamech se Plíšková utká s další neznámou soupeřkou debutující na grandslamovém turnaji - dvaadvacetiletou Montserrat Gonzalezovou z Paraguaye, která ve Flushing Meadows prošla kvalifikací.

Už v pondělí úspěšně odstartovala Petra Kvitová, jedinou neúspěšnou Češkou v prvním kole tak byla Barbora Strýcová.

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
úterní výsledky českých tenistek (30. 08. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kar. Plíšková (10-ČR) - Keninová (USA) 6-4 6-3
Allertová (ČR) - Ivanovičová (29-Srb.) 7-6(4) 6-1
Šafářová (ČR) - Gavrilovová (Austr.) 6-4 6-4
Siniaková (ČR) - Bouchardová (Kan.) 6-3 3-6 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

539
Přidat komentář
Michaelus
svatý jehovo Petro
Reagovat
Michaelus
Cagla úplně průměrná, s tou Petro fakt nesluší neprohrávat
Reagovat
Lunej..
je Aga podle některých vracecka, tak co tedy potom Turkyně... žádná variabilita, u sítě nula, jen BL. Takže je to jen o Petře, co jí dovolí a co zkazí.
Reagovat
smazaný uživatel
a Petra kazí skoro všechno
Reagovat
A.R.R.
Bohužel Petra jí zatím dovoluje docela dost.....
Reagovat
PetaM
Náhodou někdy slušné pecky :) Ale Petra si za takový stav může sama :D
Reagovat
Lunej..
Jo občas o cop, ale zase proč by se namahala, když se Petra vyhazi sama:)
Reagovat
Lunej..
I cop. A Turkyně je nabuzena jak blázen.
Reagovat
slacker
zase zivotni zapas? ty vogo a zase zrovna proti petre? Tam mam takovou smulu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra 5 DF zatím hrůza
Reagovat
kada.tom
3-0
Reagovat
smazaný uživatel
Ale měla se s tím alespoň 1 srovnat
Reagovat
misa
6-4, ale žádná sláva...
Reagovat
smazaný uživatel
Petro co děláš?
Reagovat
smazaný uživatel
To zkurvené sluníčko na jedné polovině kurtu je v prdeli
Reagovat
smazaný uživatel
to by nesvítilo
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo
Reagovat
PetaM
Hele, má Petra vůbec toho trenéra, když s ní celou Ameriku nebyl? :D
Reagovat
Michaelus
Čermák tam není
Reagovat
smazaný uživatel
Není Petra náhodou jediná aktivní Češka které hrála na všech 4 GS na největším dvorci (počítám jen singl) Lucce chybí AAS a Barče Phillipe Chatrier a AAS pokud se nemýlím, Karol zatím asi nikdy nebyla na největším dvorci
Reagovat
misa
Lucka třeba zítra :)
Reagovat
smazaný uživatel
No zítra by to mohlo Lucce konečně vyjít :) ale spíše to vidím na Loise Armstronga nebo na Grandstand, obě Williamsky určitě budou na AAS a asi i Murray, ale mohlo by to vyjít
Reagovat
smazaný uživatel
Luoise
Reagovat
smazaný uživatel
sakra Louise :D
Reagovat
kada.tom
Serena určitě jo, u Venus bych to jako tutovku nebral :-)
A Halep byla na centru včera, takže nevím nevím ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petro, dnes by to MĚLA být lehká práce, ale znáš se. POJĎ
Reagovat
marsden
Peto dneska musis, v Turecku je stejne vsem jedno, zda ta jejich prohraje nebo senzacne zvitezi. Mimochodem moji kamosi bydli ve Spanelsku a uz vloni jsem se jich ptal, jak moc se psalo o Mugu a jejim postupu do finale. A ze pry nic moc, kdejakej cutalista si prdne a je na titulce. V tomhle maji nastesti cesky vyhodu, vyhry i prohry se deli pozornosti stejnym dilem ( prohry vic, kor u Peti )
Reagovat
blixa
Španělům je nějaká venezuelská katalánka zcela u zadku. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petro, s nějakou Turkyní snad neprohrajeme to ne, hraješ na AAS tak toho využij. Caro by se mohla probudit, ale Kuznu asi nedá.
Reagovat
sprchon
Petra takovýhle zápasy kdy je velkou favoritkou miluje a bylo by obrovským překvapením, kdyby to nezvládla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jasně a taky hrozně miluje hrát na US Open a upřímě nesnáší Wimbledon
Reagovat
Fandina
Proti Puig na OH také byla velkou favoritkou a nevyšlo to.
Reagovat
smazaný uživatel
to byla ironie :)
Reagovat
Fandina
tak to jo :-)))
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném prvním kole na USO ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila do druhého kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na novou českou jedničku Karolínu Plíškovou ...

1. Kerber 6800 (+3605) *
2. Williams, S. 6340 (+3145) *
3. Muguruza 5830 (+2635) *
4. Radwanska, A. 5645 (+2450) *
5. Halep 4441 (+1246) *
6. Williams, V. 3645 (+450) *
7. Kuznetsova 3250 (+55) *
-----------------------------------------------
8. Plíšková, Karolína 3195 *
-----------------------------------------------
9. Suarez Navarro 3160 (-35) *
10. Azarenka 3121 (-74)
11. Keys 3116 (-79) *
12. Cibulková 3040 (-195) *
13. Bacsinszky 2773 (-422) *
14. Konta 2695 (-500) *
15. Vinci 2235 (-960) *
16. Kvitová 2220 (-975) *
17. Stosur 2200 (-995) *
18. Pavlyuchenkova 2195 (-1000) *
19. Vesnina 2054 (-1141) *
20. Svitolina 2041 (-1154) *
21. Strýcová 1930 (-1265)
...
41. Šafářová 1240 (-1955) *
...
63. Siniaková 939 (-2256) *
...
86. Allertová 729 (-2466) *
...
Reagovat
tommr
Karolína Plíšková se posunula do první desítky na 8.místo. Během USO by se mohla teoreticky posunout až na 5.místo, ale stejně tak jí může předstihnout několik hráček (nebezpečí hrozí hlavně od Suarez Navarrové, Keysové a Cibulkové). O místo v první desítce by jí ale mohla připravit jen mimořádná souhra nepříznivých okolností ...

Petra Kvitová sice zůstává na 16.místě, ale její ztráta na Karolínu výrazně vzrostla a během USO jí ještě může předstihnout několik hráček (nebezpečí hrozí hlavně od Stosurové a Pavlyuchenkové)...

Bára Strýcová opět vypadla z první dvacítky a po nečekaný prohře v prvním kole s Niculescu jí hrozí další propad ...

Lucka Šafářová se v žebříčku výrazně propadla a vzhledem k její formě a těžkýmu losu se na USO nedá očekávat nějaké zlepšení ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně Kerberová, která na postu světový jedničky dočasně vystřídala Serenu. Během USO budou o první místo s Kerberovou vedle Sereny bojovat i Muguruza a Aga Radwanská ...
Reagovat
PetaM
Mě by zajímalo, jak dlouho tam budeš psát: "... na novou českou jedničku ..." :D :D :D Zase tak nová není, už je tam druhý týden, celkem stará holka už to je :D :D
Reagovat
tommr
dobrá připomínka. Navíc všechno nasvědčuje tomu, že Karolína na postu český jedničky zůstane ještě hodně dlouho ... :)
Reagovat
PetaM
Jen sranda :D Určitě to tam máš, abys naštval jednoho nejmenovaného nicka :D :D

No pozor, Kája tam bude ještě příští týden, ale po USO se na pozici české jedničky vrátí Petra, která USO senzačně vyhraje. V pohodě, jen ať se Kája vyhřívá :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/kyrgios-tomic-hadka-s-fanouskem-spor-s-rozhodcimi-us-open-pma-/tenis.aspx?c=A160831_140947_tenis_bem
Reagovat
Michaelus
Ti dva šašci by měli dostat tučné pokuty. Kyrgios je vyloženě de.il, nic víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios je urážka tenisu
Reagovat
Michaelus
On je talentovaný, ale chová se jak id.ot, jak děcko.
Reagovat
PetaM
Nebuď na děti zlý!!!!! Já byl taky dítě a takhle jsem se nikdy nechoval. Ale co už, negři mají jinou výchovu. Od začátku svého života jsou vedeni k tomu, že si můžou dělat co chtějí. Ale neurážej slušné děti!!!! :D :D
Reagovat
Michaelus
No tak třeba jeho posedlost pokemony je úplně stejná, jako u dnešních pokemongo players 15- :DD Ale joo slušných dětí (kterých není mnoho! :D) se to netýká.
Reagovat
PetaM
Kdo nevyrůstal v době Pokémonů, nepochopí. Pro mě je to typická pohádka, na kterou jsem ráno o víkendu vstával, jak jsem byl malý. Miloval jsem ji, spolu s dalšími, které tehdy běželi (Digimoni, Strážci vesmíru, Chip & Dale, Kačerov, atp.). Já taky hraju Pokémon Go, ale jen občas, je to sranda :D Jak jsem byl malý, vždycky jsem chtěl být to, na co jsem se díval :D Tohle je lehce splněný dětský sen. :D I když už v dospělosti.
Reagovat
PetaM
Dodnes chci chodit do Bradavic :D A samozřejmě zmlátit Harryho za to, jak si nevážil býti čarodějem a vůbec se neučil :D
Reagovat
Michaelus
Já jsem chtěl být v havraspáru vždycky :DD
Reagovat
PetaM
Velká konkurence chytrých, proč ne :) Aspoň nějaká motivace :D Ale zase být v koleji s Hermionou ... :D :D
Reagovat
Michaelus
No tak kdybysme byli s Hermionou ve stejném ročníku, tak proč ne :D Ale ty koleje tam stejně sloužily spíše k přespávání. A chlapecké i dámské ložnice odděleny :D Takže by jsi ji mohl potkávat i kdyby jsi byl z jiné koleje :D
Reagovat
PetaM
Ale sednou si s ní krásně u krbu, dívat se do ohně ... To můžeš jen v Nebelvíru :D
Reagovat
Michaelus
Já jsem vždycky nechápal, jak se můžou všichni z koleje vlézt do té jedné prťavé místnosti s krbem a asi dvěma malýma sedačkama :D Ale jako romantika u ohýnku není k zahození :D
Reagovat
PetaM
Já taky ne. Navíc v prváku tam přišlo s Percym spousta dětí a kluků bylo přitom jen 5 ... A těch dětí tam bylo asi 20 :D :D Navíc to bylo celé divné. V každém filmu měli v učebnách spoustu kluků z Nebelvíru a přitom na pokoji byli vždy jen těch 5 :D
Reagovat
Michaelus
Percym? :D
Reagovat
PetaM
Tak on byl Prefekt ne? Tak je tam musel zavést :D
Reagovat
Michaelus
Joo ja už myslel na percyho jacksona :D tak to jo, asi tam byly nějaké začarované ložnice, jakože více místností, ale nebylo to vidět :D
Reagovat
PetaM
To asi měli, to jsem taky nechápal. Ale z jednoho ročníku asi spali spolu ne? A stejně jich bylo 5. Fakt jsem tuhle věc nechápal :D Teda ve filmu, v knihách bylo vždy 5 kluků :D Jinak Percy nějak zatuhnul :( Myslím Jacksona. Filmy už nevycházejí a přitom super knihy :(
Reagovat
Michaelus
jojo já četl i bohy olympu, dalších 5 knížek. A přitom takových filmů moc není. No a Percy měl být 3.díl, ale nakonec z toho nějak vycouvali, ten druhý díl byl prý dodst prodělečný, a taky odfláknutý oproti prvnímu.
Reagovat
Michaelus
Já jsem sbíral kartičky, mám jich doma fakt hodně, ale teď by mě to už nenapadlo hrát :D A to jsem znal úplně všechny pokemony jménem! :D
Reagovat
PetaM
Tak to je každého věc, jestli to bude hrát nebo ne :) Pro mě je to odreagování, kdy nemusím být chvíli dospělý a zodpovědný :D
Reagovat
Michaelus
A stát se profesionálním pokemongo trenérem :D Ash ketchum by záviděl :D
Reagovat
PetaM
Tak to zase tak často nehraju, abych mohl být nejlepší z nejlepších :D Ale aspoň ze začátku je to sranda, jak ještě nemáš ani jednoho. Pak, když už chytáš stopadesátéhomiliontého pokémona, je to nuda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokémony jsem nesnášela, chtěla jsem ty malí skřítky zabít.
Reagovat
sprchon
Že bych je miloval, to nemůžu říct. Časem jsem uznal, že je to kravina. První velká láska byl Krtek, potom ti Kačeři a RR.
Reagovat
PetaM
Jo, teď už se na ty díly nemůžu podívat, připadají mi nudné :D Kromě dílů, kde se bojuje ... Nejvíce mě bavila Misty, jak pořád řvala na Brocka, když balil nějakou holku :D
Reagovat
sprchon
Vůbec nechápu, ty jména jsem v životě neslyšel. :D
Reagovat
Fandina
Dneska by měly začít na O2 debly našich holek. Měly by být všechny našich tenistů.
Reagovat
EllNino
Během 1. kola vypadlo jen 9 nasazených a z prvních 16 snad nikdo, jestli dobře počítám :)
Reagovat
kada.tom
u žen jo, no :-)
u chlapů to kazí Goffin
Reagovat
tommr
a Gasquet ...
Reagovat
EllNino
a nejvýše nasazenou vypadnuvší je bohužel naše Barča :( Následovaná Kiki Bertens
Reagovat
tommr
jj z první dvacítky zatím nevypad nikdo což je velký překvapení. Ve druhým kole už ale pár překvapivých výsledků určitě příjde. Doufám jen, že to nebude na úkor Petry nebo Karolíny ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Petra hodlá vypadnout z Bužukakčaj tak fakt nevím koho by chtěla porážet, to by byla megaostuda a od Karolíny na GS nic nečekej
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych spis USOpen nazval Flushing Skrec...
To je tam od jedne doby celkem klasika, skrecovat, ...konec sezony, unava atd.
Po letosnim prvnim kole mas uz 6 skreci...!!! 4 chlapi, 2 baby...
jestli jsem dobre pocital, jen jsem proletel po vysledcich.
Reagovat
EllNino
nezdá se vám, že je letos nějak málo rozhovorů ? :) Vždycky bylo po zápasech spoustu rozhovorů i samotných článků, jak na Idnes, nebo i ty nahrávky na českém rozhlase ...a letos nic moc :) třeba chápu, že Bára asi nechtěla dávat rozhovor, ale i tak, zdá se mi, že toho je letos zatím nějak málo :))
Reagovat
PetaM
Přesně. Po každém zápase byl rozhovor. Nějak se někomu nechce nic dělat :D
Reagovat
EllNino
asi jo, vlastně samostatnej článek měl asi akorát Šátral a Petra :))
Reagovat
janek_da
dyk jsou tady pořád rozhovory, aspoň teda od Petry
Reagovat
EllNino
Petra je ohraná :D
Reagovat
blixa
Jo ! Chceme čerstvé maso !!! :D
Reagovat
kada.tom
nevím to jistě, ale mám takový tušení, že to bude ovlivněno dvěma spojitýma věcma:

1) New York je daleko (což by ale samo o sobě tolik nevadilo)
2) bylo Rio a všichni redaktoři byli tam a teď si čerpaj dovolenou, takže se do New Yorku nikomu nechtělo (vždy u těch článků bylo "od našeho zpravodaje") a teď tam nic takovýho není ...

Samozřejmě idnes.cz by asi měl být profesionální a nehledě na OH do New Yorku vyrazit, ale tak asi ne ...
Reagovat
PetaM
Ale redaktor z Českého rozhlasu tam je :D Protože u každého článku, kde je zvuk, řekne: "Z New Yorku ..." :D
Reagovat
kada.tom
tak redaktor ČRO asi jo, já psal o idnes ... jinak naprosto souhlasím, taky mě chybí ty články (idnes.cz nebo isport.cz), nejsou ani od jednoho média, což se mi zdá divné ... možná zkusit napsat do redakcí
Reagovat
EllNino
na webu tenisovysvet.cz jsou docela pěkné články, teď jsem je našel :)
Reagovat
misa
Tak to je jednoduché: Z českých novinářů je v NY jen Plašil z Radiožurnálu, jinde asi šetří kvůli účasti redaktorů na olympiádě. Tenis i přes velké úspěchy posledních let u nás prostě nemá náležitou publicitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Absence Jarocha a Knapa není vůbec žádná škoda. :D
Reagovat
EllNino
Vedla 6:4 5:3 a 40:15 na servisu a Varvara byla u sítě, Peng zahrála prohoz po lajně, který zdánlivě dopadl do kurtu a dala ruce nad hlavu, vzápětí zahlásil umpire aut, bohužel kurt bez jestřába, jinak si myslím, že by byl konec ...druhý mečbol taky zahodila a k dalšímu už se nepropracovala, Varvara vyhrála tiebreak a pak i třetí set ...
Reagovat
janek_da
Ještě měla 2 v TB. ale blbé to je.
Reagovat
EllNino
dokonce :) ...pardon
Reagovat
sprchon
Škoda, v jejím věku a s ohledem na tu spoustu zranění, už se asi těžko vrátí...
Reagovat
darek.vrana
Jo, já jsem je pak proklínal, že se budou tahat další 2 hodiny, protože jsem čekal na Štěpce. A pak jsem najednou zjistil, že už prohrává 5:3, protože ho přesunuli na jiný kurt:).
Reagovat
dunphy
Ježiš, to jsem ani nevěděl. Chudák :/ Je moc sympatická, hrozně jí přeji, aby se po tom promaroděném roce vrátila snad aspoň do TOP 50 :)
Reagovat
mahycek
NE, NE. GS na Eurosportech a Wimbledon 2017 ještě na Nova Sportech. Mají ještě na příští rok licenci, takže doufám, že uvidíme Rogera, jako vítěze, když je to poslední Wimbl na Nova sportu.
Reagovat
smazaný uživatel
A pak už Wimbledon nebude mít takovou hodnotu.
Reagovat
smazaný uživatel
To jako proc?;)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nebude na Nova Sport.
Reagovat
smazaný uživatel
A to ma nejakou hodnotu vzhledem k Wimblasu?;)
Nevim, ptam se,...
Reagovat
smazaný uživatel
To je sarkasmus. :) Reagoval jsem tak na mahycka, z jehož příspěvku a notnou dávkou fantazie, to tak vyznělo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No ja jsem se pomalu v tom vsem ztratil;D)
Reagovat
smazaný uživatel
http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/350/files/2016/08/9506341-frances-tiafoe-john-isner-tennis-u.s.-open-850x560.jpg
Reagovat
rusedski
Není to rasismus, aby bílej takhle zvrchu koukal na černýho?
Reagovat
janek_da
Mi se líbil jeden čeký podnikatel. Chtěl něco dělat v ÚSA a dostal hafo dotazníků. Hodně se tam řešilo, kolik má v zaměstnání černochů apod. Tak jim odpověděl, že není rasista a takové stats si nevede.
Reagovat
smazaný uživatel
;) presne...
Reagovat
Michaelus
No přesně, oni ty organizace, které se starají o "vymýcení" rasismu, se nejvíce toho rasismu dopouští. Neustále škatulkujou - latino,černoši,lesby atd atd, přitom by to nikdo tak neřešil, kdyby tak násilně každému nevnucovaly. Já jsem třeba takové věci neřešil, dokud k nám na školu nepřišli nějací lidi a nezačali se vyptávat "a jak do kolektivu zapadá tenhle vietnamec?rom? atd...To potom každý začne ty lidi vnímat jako někoho, kdo je jiný. Prostě oni místo aby všechny braly stejně, tak neustále připomínají, že jsou jiní. A to je podle mě špatně.
Reagovat
brixner
Tak tohle Čára asi nerozchodí...
Ale zase může říct, že mu ten tmavší skřet ušpinil triko, takže to bude tvrzení proti tvrzení, takže plichta!
Reagovat
janek_da
wta žebříček před rokem a teď

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x395/14100263_1016215891830406_6949095277107518614_n.jpg?oh=9e52ccdf40b5f25e3a212e230e4a371d&oe=5853175A
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, já vzpomínám hlavně na TM 2014, kde byly Masha, Ana i Caro...
Reagovat
smazaný uživatel
;)
myslim, ze to je v cajku, je tam videt jeden jasny poradek veci...
tak schvalne?;)
Reagovat
janek_da
Že se Lucka dostala před Šarapku a Caro
Reagovat
smazaný uživatel
ne;)
ze ta pred tim nejhorsi je ted nejlepsi, a to v harmonickem usporadani...;)
Reagovat
janek_da
Tak to jo. Napsal bych i "aktuálně" nejhorší a stala se nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
;) jo nebo take tak....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nadsencum, kteri vehementne podporuji 1111ho by nemel ujit clanek, ktery vydal vcera The Guardian.

https://www.theguardian.com/sport/2016/aug/29/john-isner-us-open-colin-kaepernick-national-anthem-protest

Fotbalovy Quarterback Colin Kaepernick se rozhodl, ze si behem hymny USA proste sedne;D), a tim vyjadri nesouhlas s politikou vuci jinym rasam v USA, afro, latino atd. O indianech nam pochopitelne Colin zapomnel, jak uz to byva tradici v tehle protestech a situacich kolem tzv. minorit v USA.
Na tuto situaci reagoval Donald Trump, ktery doporucil Colinovi si najit lepsi zemi k zivotu...

1111 je vzdy velmi zdrzenlivy jestli jde o nejaka vyjadreni, ktere se tykaji podobnych protestu ve sporte zabarvene politikou, ovsem tady si nedokazal pomoct, a tak po zapase to do Colina Kaepernicka "napalil svym halfakem" a zaprotestoval proti tomuto protestu, ktery povazuje proste za infantilni, detinsky, s tim, ze pripomnel mnohem lepsi zpusoby jak se k situaci afroamericanu v USA vyjadrit, a jako priklad uvedl hrace NBA.
Je znamo, ze mel NBA take hrat, a moc nechybelo, aby misto na kurtu byl viden spis pod kosem;)

1111 to nema asi doma easy...
otec Bob je politicky cinny republikan, ktery naposledy rupl ve volbach do Kongresu jako kandidat za Severni Karolinu, a pochopitelne s demokratem;D) Pozitivni vztah 1111ho k NBA a afroamerickym hracum jeho otce Boba asi nenaplnuje casto nadsenim, tak aspon mu syn udelal radost protestnim vyjadrenim, no a nastesti pro Boba nakonec 1111 otocil zapas s Francesem Tiafoem (slusne talentovanym afroamer. hracem), takze syn nakonec nerupl...a otec se mohl aspon v tomhle pripade zaradovat;D)
Reagovat
smazaný uživatel
S 1111m rozhodne souhlasim, takovy protest je na urovni materske...
...a vzhledem k celkove historii tohoto uzemi, vlastne uplne deb*lni a o nicem.
Vic me nadchly tzv. tvurci protesty a zabavy Indianu v rezervacich na zapadnim pobrezi v devadesatych letech... nebot podle me privazat nejakeho priblbleho turistu nekde v kanonu v rezervaci ke stromu a nechat ho tam vydusit na pul dne povazuji za mnohem lepsi a tvurci napad...turista tam ma aspon sanci v krasnem prostredi divoke a hezke prirody... pomyslet jake to je, kdyz se kolonizuje uzemi a puvodni obyvatelstvo casto uz nevi kde ma jit, nebo tzv. kam skocit, neb se citi jaksi uz svazane...a pridusene...a pokud nepomysli, tak ho aspon na*rali, a uz tam nepachne.

V kazdem pripade je jasne, ze ten tzv. protest musel mit uz vliv na 1111ho pred zapasem s Francesem...
...no lehky zacatek 1111 fakt nemel, tak doufam, ze tohle drsne prvni kolo ho inspiruje a posili na ceste do finale a tam byl silny, aby se vydrel prvni GS titul... prvni krok planu je splnen...Kohli byl uz odstranen, tedy odstranil se sam.

1111 Come On! Vyhraj to tam cele;)!
Reagovat
Michaelus
Souhlasím, tyhle protestní akce afroameričanů jsou čím dál tím více mimo. Johnovi přeju hodně štěstí! Hlavně protože ho mám ve fantasy :D Ale jinak se to v USA začíná pěkně rozjíždět, menšiny mají pocit, že jsou utiskovaní a diskriminovaní, bílí obyvatelé ten pocit nemají, spíše jim vadí právě tyhle protesty. Právě těmihle akcemi viz třeba útoky proti policistům, demonstrace, kdy jsou rabovány obchody atd., si ti hlavně afroameričané poštvávají bílé, no. Ale to je hlubší analýzu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zalezi kde jses, v tech velych mestech, jedno jestli na zapade, jihu nebo vychode, je to furt o tom samym...a o nicem...
Zavedeni te jejich prihlouple politicke korektnosti jim udelalo vetsi problemy, nez uzitku.
Kdyz jses tam v nekterych mistech (mimo Alabamy atd.), nejakych tech mensich mestech, tak celkem vpohode a hlavne se resi pravo samo o sobe, a ne kdo je bily, cerny, zluty, rudy, pricmoudly, pihovaty, zrzek, kudrnaty atd...
Reagovat
Michaelus
to máš pravdu. V těch velkých městech se to řeší mnohem více, než v těch menších. V těch menších jsou prostě lidi v klidu, kdežto v těch větších se skoro pokaždé nakde někdo, kdo takové situace záměrně vyvolává.
Reagovat
janek_da
A měl to ten turista zadarmo?

Připoměl jsi mi vtip, jak přežít

Chyti kanibalove americana, rusa a cecha. Nacelnik kazdemu z nich da 2 magicke koule a rika, kdyz mi ukazete s tema koulema neco, co jsem jeste nevidel, tak vas nesezereme. Mate na to tyden. Tak za tyden veznou americana, ten s jednou kouli zacne levitovat. Nacelnik rika, to je stare a sezerou ho. Veznou rusa - tomu zacnou obe koule levitovat kolem hlavy. Nacelnik - to znam a sezerou ho. Pak nacelnik jde od cecha a rika si pro sebe a krouti hlavou. To jsem jeste nevidel - jednu kouli ztratil a druhou rozbil.
Reagovat
smazaný uživatel
;D))) dobre...

Jo turista to ma tam pochopitelne zadarmo;)
V USA platis tam, kde jsou tzv. narodni prirodni rezervace, ktere jsou pod spravou statu...
Zajimave je (ale jen z vlastniho pozorovani, nemusi to byt pravidlo), ze v tech prirodnich narodnich rezervaci se chovali celkem slusne, sice jak troubove, ale slusne, ale jak vjeli do rezervace indianu, do peknych prirodnich lokalit, ktere jsou pod jejich spravou, chovali se jako prasata.
A nejhorsi byla, co si pamatuji, propaganda v novinach...kde neustale kritizovali indianskou spravu, za spatnou regulaci lovu ryb v rekach atd. atd., ale pochopitelne ti tzv. turiste tam potom jezdili, aby mohli lovit tzv. native ryby...nebot jinak (zalezi od statu) muzes vzit jen ty, ktere jsou proste z nejakych tech sadek, z kterych potom pousteji ty ryby do rek...jak chytis tzv. native, musis pustit do reky zpet, nesmis vzit zabit, nic... jinak platis na miste jak te policajt chytne..., jak nemas prachy jdes do lochu;))) (policajti celkem brehy rek kontroluji...)

To ti v indianske rezervaci nehrozi;) Tam si ji muzes chytit, a za to te ani neuvazou, ale jak si tam strilis z nudy, delas bordel, male ryby pohodis nekde, proste jak se chovas jako cune, tak mohlo se ti stat, ze u toho stromu na chvilu pobudes...
Tak ono to bylo pochopitelne tak kritizovane, vcetne indianske spravy...ale jestli jde o mne;) tak podle me rozhodne lepsi protest;D)

(situace v devadesatych letech, ted nevim..., uz me to nezajima...)
Reagovat
janek_da
Jenom pro úplnost. Pro správné fandy 1111 jsou v odkazu všechny články o něm za posledních 24hodin
https://www.google.cz/?q=isner+john&gws_rd=cr&ei=XorGV87xC-Oa6ASd7Y3ACQ#safe=off&tbs=qdr:d&q=isner+john+site:com
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, přijde mi (soudě jen optikou médií, v Americe jsem nebyl, takže fundovaný hlas nějakého znalce možná změní můj pohled), že černoši se v poslední době chovají čím dál víc ublíženecky jak naši spoluobčané. To se všichni máme poskládat z toho, že mají jinou barvu pleti?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me furt stejny dokola...asi od 70.-80. let
Nezapomen, ze je ted pred volbama. Takze demokrate zamerne vynaseji ty problemy do popredi, rebublikani koreluji, v pripade tohoto clanku pouzili k tomu 1111ho, slusnaka, ktery ma rad lidi bez rozdilu rasy, ma pochopeni pro afroamericany v NBA atd. a tenhle cin proste ohodnotil jako mimo...a jeste nezapomenou pripomnet, ze otec Bob je republikan;)))
Pruhledne proste.
Az skonci volby, tak to vjede do starych kolejich...;)
Reagovat
smazaný uživatel
na FB psali že se budou věnovat hlavnš Českým, Holandským a Polským tenistů/tenistkám no tak Nizozemsko už tam nikoho nemá a Polsko bez Agy taky vůbec nic.
Reagovat
smazaný uživatel
:( ať odpočívá v pokoji :( velká legenda
Reagovat
janek_da
Lukáš neměl šanci nebo Andy nezaváhal?
Reagovat
vrabejka
Tak v noci byly ještě skvělé obraty Doma, Iva a Steva, přizním se Stevovi jsem vůbec nevěřil.

Dnes hlavně chci vidět Petru, Angie a Jirku jak sundá Noleho, možná ještě MAD.
Dnes je to časově naštěstí v pohodě :)
Reagovat
steve79
Už je to oficiální. Mužský tenis ATP tour včetně turnaje mistrů na 4 roky na Digi TV.
Reagovat
smazaný uživatel
Grandslamy kromě WImblu furt Éčka a Digi Sport Wimbl?
Reagovat
Nancy_z
Úžasná žena s pohnutým osudem :-( Bude tu chybět.
Reagovat
Michaelus
Velká škoda :(
Reagovat
Frick
Tak aspoň těch her se ještě dožila. Bohužel, slinivka je svině největší. :-(

Stejnou nemocí trpí i trenér mistrů světa 2000 a 2001 Augusta
Reagovat
janek_da
CHybět tu bude, ale už je jí asi dobře ...
Reagovat
Kozoroh
Český národ včera přišel o jednu ze svých největších osobností :-(
Reagovat
Hector21
Sammy a Nastěnka palec nahoru :)
Reagovat
gigin
http://www.12up.com/posts/3703032-video-tennis-star-gets-into-nasty-verbal-altercation-with-fan-at-us-open?a_aid=40894
Reagovat
Frick
Hrála Denča, hrála Lucka, ale hlavně HLAVNĚ hrála ještě jedna dáma a to SLAVIE! Čili jsem zápasy mohl sledovat jen Livesportu.

No a vyšlo to dobře. :o) Denisa ten set slušně otočila, to jsem byl překvapen. Lucka snad už začala něco hrát.

Velká škoda losu u obou. Nu, co se dá dělat. Tak tu přiblblou rumunskou ex-dojnici bude muset dát.

Denisa si bude muset poradit s Johanou a pak už si upraví bilanci proti TOP 3 na 3:0....

U Katky jsem viděl aspoň třetí set, její (ne)proměňování brejkballů bylo fakt unikum. Ale skončilo to dobře. Jestli jsme Denče a Katce v jejich zápasech, do kterých šly jako outsiderky, věřili, tak jsme věřili velmi dobře.

Karolína využila snadný los a bez problémů postupuje. Nicméně možná je při pohledu na poměr winnerů na místě otázka, zda to spíše nemělo skončit 6:1 6:0....

Celkově je tedy bilance 5:1 velice pěkná, samozřejmě, že Bára to dát měla, ale co už.

Horší je to, že nemůžeme příliš hovořit o tom, že by se někomu zajímavě otevíral pavouk. Co se dá dělat.
Reagovat
bIbec
u Denisy bych ani neřekl škoda losu. Ona prostě hraje nic moc. Nakonec měla asi štěstí, že dostala tu Anu, která se teď strašně trápí. JoLa ve druhém kole bude myslím mnohem těžší soupeřka a troufám si tvrdit, že konečná.

Každopádně na poměry českého ženského tenisu 6 holek v MD grand slamu není moc velké číslo. Ale 5 holek ve druhém kole.. to už celkem slušné číslo je.
Reagovat
misa
Nechápu, jak někdo může dát přednost hnusnému fotbalu před Lucií. Ta tvoje Slavia tady bude asi ještě za 30 let, Lucka má před sebou možná jeden, dva roky.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Patri.k
Koukal jsem, xe Eurosoort odvysilal skoro vcechny cechy, ze by konecne byla ceska verze eurosportu kde si vybira kazda zeme koho vude vysilat nebo to byla jen nahoda?
Reagovat
George_Renel
To je spíš nutí sílící konkurence Digi a O2.
Reagovat
themimone
ne je to náhoda, verze je pořád určena pro několik států a výběr zápasů pořád funguje podle klasického klíče - co možno nejvíc atraktivní zápasy v kontextu několika zemí....
Reagovat
smazaný uživatel
Včera to říkali, že od RG se jim podařilo nějak vyjednat, že jsou dodávány přenosy přímo zemím s danou jazykovou mutací. Vstřícný krok Eurosportu k východní a střední Evropě.
Reagovat
Tornes
Fabio Fognini právě vyhrál svůj 6. zápas, ve kterém prohrával 0:2 na sety. Původně jsem si říkal, jestli v téhle statistice náhodou nebude nejlepší na okruhu, tak jsem si projel pár hráčů abych měl porovnání. Pro mě trošku překvapivě jsem zjistil, že Rafa vyhrál takovéto zápasy pouze 3 (a ještě zajímavější je, že dva z nich byly na Wimbledonu, a nepříliš překvapivě se do stavu 0:2 dostával nejméně), Nole 4 - ale na druhou stranu v letech 2011-2015 jako svém úplném vrcholu vyhrál 3 takové zápasy ze 7, ve kterých se ocitl - ale úplně nejvíc mě překvapilo, že Roger takhle vyhrál celých 9 zápasů, a že dokonce v letech 05-10 vyhrál 4 ze 7 zápasů, kde prohrával 2:0.

To krásně ukazuje, jak těžké je speciálně Federera porazit a že si hráč nikdy nemůže být jistý, že už vyhrál, a možná ještě víc to ukazuje, jak Federer a Djokovič dominovali ve svých nejlepších letech, kdy oba dva z 0:2 otáčeli naprosto běžně. Zároveň to potvrzuje i skvělou statistiku pro Fabia, který sice není úplně na vrcholu, ale je mu blízko.
Reagovat
gigin
Ve třetím to měl 4:5, na servisu soupeř.
Reagovat
janek_da
Bych ještě vypích proti komu to RF např. otočil:

Nadal, Berdych, Haas, DelPo, Monfils, Cilic. To je extra třída
Reagovat
kada.tom
Dom a Steve vyhráli pětiseťáky, ve kterých nepředvedli vůbec ideální výkony. Ale vyhráli :-)
Reagovat
Tornes
Pátý set mezi Thiemem a Millmanem je krásmým příkladem, proč je hra na pět setů skvělá. Nehrál se v ní kvalitní tenis (stejně jako se nehrál v celém zápase, Dom podprůměrně a John průměr, možná svůj mírný nadprůměr), ale ta intenzita, se kterou se hraje, to je něco co se jinak nedá nahradit a co i průměrný tenis změní ve strhující podívanou. A souhlasili s tím i diváci na kurty, kteří byli totálně vtáhlí do zápasu a po každém míčku reagovali a povzbuzovali.
Reagovat
kada.tom
přesně tak!
to samé na Grandstandu mezi Stevem a Donským :-)
Reagovat
janek_da
Poslední set už John fyzicky odcházel a naopak Dom bych řekl ještě přidal. Jak tam vyfikl asi 4 esa během dvou gemů, přitom měl do té doby jenom 8 es. A začalo úřadovat jeho forehandové kladivo.
A dvě výměny z 4., 5. setu si říkají o hot shot.
Reagovat
tommr
zvládla první zápas bez větších problémů. Zápas byl dost nezáživnej, protože od prvních míčků bylo zřejmý, že Keninová nemůže Karolínu nijak ohrozit. Lepší ale taková nuda než nervy jako včera s Bárou ... :)
Reagovat
kada.tom
Karol easy :-))
Reagovat
kada.tom
ve 2. kole Gonzales z Paraguaye, tam by byla neskutečná ostuda prohrát :-D
Reagovat
tommr
sice jí neznám, ale když postoupila z kvaldy a porazila Kovinicovou tak nemůže bejt zase tak slabá. Karolína by jí určitě neměla podcenit ... :)
Reagovat
kada.tom
tak jasně, že ji nesmí podcenit, ale přece jenom si přiznejme, že ostuda by to byla, však tu tenistku (skoro) nikdo nezná :-)
Reagovat
kada.tom
Makarova bez šance. Serena jí přestřílela. Servis dominantní, return ušel.
Reagovat
kada.tom
Serena si počkala na slabší game Rusky. Přišel.
Reagovat
kada.tom
Aga nedala té americké kvalifikantce nejmenší šanci :-)
A Karol má 1. set, super :-)
Reagovat
kada.tom
Jeden break stačil. Serena famózně servíruje!
Tak nepolevit a získat i druhý set :-)
Reagovat
kada.tom
Steve utekl Donskému z lopaty, Dom se trápí s Milmanem ...
Reagovat
kada.tom
Jako, Makarova dost pomohla, jinak je to na returnu bída. Na servisu je to o něčem jiném, tak snad to Serena dovede k zisku 1. setu bez nějakých zbytečných obtíží.
Reagovat
kada.tom
... nemám slov!
Reagovat
Lunej..
Prostě origoš, tenisové párty :)
Reagovat
mkubis17
Radek dostává na prdel neskutečnym způsobem, dneska není vůbec důstojnym soupeřem...ale je pravda že Simonovi tam spadne všechno
Reagovat
kada.tom
Už za chvilku začíná dnešní night session a nás čeká další z epizod (nejen) o světový trůn. Předchozí dvě epizody znamenaly výhry Kerber a Muguguzy Blanco. Teď jsou na tahu Aga a Serena.

Především tedy Serena prostě musí, musí vyhrávat minimálně do té doby, než postoupí do SF. Ale je tu 1. kolo a nevyzpytatelná Makarova.

Come on Serena!
Reagovat
svetova.dvojka
a kdy bude hrát Murray-Rosol ?
Reagovat
kada.tom
po Sereně s Makarovovou na AAS
Reagovat
svetova.dvojka
A kdy budu spát teda ?
Reagovat
kada.tom
v okamžiku, kdy půjdeš spát ...
Reagovat
gigin
:-D:-D:-D:-D
Reagovat
kada.tom
Zcela zbytečně si to zkomplikovala, byť tedy Kozlovová se ve 2. setu hodně zlepšila, nicméně ráz zápasu určovaly zejména velmi četné chyby Venus. Ale zvládla to ... v dalším kole (dalších kolech) to chce zlepšení, jinak to soupeřky potrestají.
Reagovat
vrabejka
DelPo :)
Reagovat
COMEON
Horna polovica nabitá a v druhej polovici okrem Bethanie nikto nie je.
Duo BB/Kližo by som chcel vidieť dostať sa niekde ďaleko ale na druhe kolo tam číha Mirza a štvrťfinále Hingis.
Reagovat
COMEON
My heart is broken.. Serena zachran to!
Reagovat
COMEON
k tomu Borna vzdal.. u mužov to zachranil Gríša a Alex. Snad to Domi a Nick neposeru.
Reagovat
kada.tom
Fognini vs. Gabashvili ... po 4 hodinách a 1 minutě se jde do 5. setu :-D
Reagovat
COMEON
to je zaapas !" :D
Reagovat
svetova.dvojka
Venus ještě stále hraje... ? Vždyť té už musí být skoro 50 ! ...
Reagovat
svetova.dvojka
Goffin out jo... , tak to jsem ještě nežral.
Reagovat
COMEON
skvele! :) :D
Reagovat
vrabejka
Žeby fenomenální obrat Kozlové?
Reagovat
vrabejka
Ach jo :(
Reagovat
kada.tom
Berniemu se dneska asi moc nechtělo ...
Reagovat
brixner
Plany Sereny zháti
naše holky bubelati!

Puťte, holky!
Reagovat
Lunej..
na scéně :) A ještě fandím Stevovi, zatím žádná sláva. :)
Reagovat
Lunej..
A hned Radek ztratil podání, no pinkat si s Gillesem, nevím no....
Reagovat
Lunej..
Tak si ho Radek vzal zase zpátky a začínáme znovu.. bude asi ještě veselo.
Reagovat
Lunej..
Jinak Radek s Gillesem mají takové normální outfity a nejsou jak žlutí ptáci :)
Reagovat
Lunej..
Tak Radek má 1. set v háji, celkem rychle.
Reagovat
Lunej..
Radkovi to u sítě vůbec nejde, čopy mu Gilles doběhne a pak ho prohodí.. Radek spíš hraje od BL, divný zápas.
Reagovat
kada.tom
Steve to zatím moc nedává, snad se zvedne
Reagovat
Lunej..
Snad jo, bože, to by bylo další zklamání.
Reagovat
Lunej..
Steve zaber, co to jako je, první set v háji. Jinak má upravené strniště a není jak dřevorubec :)
Reagovat
Lunej..
A Steve prohrál druhý set, no jen tak dál...
Reagovat
Lunej..
Že by se Steve probral a začal konečně hrát?
Reagovat
brixner
Srb a Jelena, kdo by to řekl!!!
Mrkněte na web!!
No fí ha ...
Reagovat
Patri.k
Paráda, ale tak Bouchardová i Ivaničovičová jsou hráčky s velkým jménem, ale nejistou výkoností, takže ta šance tam byla
Reagovat
vrabejka
Kozlík bojuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
EllNino
Nastěnka, Jule - paráda holky :)
Reagovat
kada.tom
Venus si to úplně zbytečně komplikuje ...
Reagovat
gigin
:-******
Reagovat
vrabejka
Laura :(
Reagovat
Fandina
Dzumhur vyhrál první dva sety nad Tomicem. Bylo to vždycky i chlup. Bernie tam má Hewitta, tak jsem zvědavá, jestli otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Poněkolikáté vidím Schwartzmana a tento argentinský hobit je sice dost hluboko v poli ATP a na grandslamu má v kariéře jenom tři výhry, přesto se mi jeho hra líbí a často předvádí zábavné výměny. Asi ho dost limituje ta "výška".
Reagovat
Lunej..
Nevíš kolik měří? V telce vypadá opravdu hodně malý.
Reagovat
gigin
170, hrozný problém si to hodit do guglu
Reagovat
EllNino
neurážej
Reagovat
slacker
nelzi
Reagovat
Lunej..
Šmejdi
Reagovat
sprchon
bezlepková dieta
Reagovat
Lunej..
Tak jsi se na mě měl vykašlat. Díky.
Reagovat
gigin
:-D:-D:-D rýpanec jen, taky mne to zajímalo
Reagovat
Lunej..
Já vím, zahradníku. On vypadá trochu jak liliput, jak má dlouhé tělo a krátké nohy. Trochu je podobny Mattu Damenovi, v obličeji.:)
Reagovat
cheeky
Diego je fešík A má moc hezký nohy
Reagovat
smazaný uživatel
kua, to je takový rybízek? Já, že mu táhne na třicet. Celá kariéra před ním. Jestli bude dozrávat jak Šátral, tak za tři roky to tam vyhrá celé.
Reagovat
smazaný uživatel
24 mu je.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre sa na jeho tenis pozerá, lebo to tam tlče od baseliny, z oboch stran velmi solídne. Nieco podobné ako Rochus kedysi, ten bol este nizsi tusim..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak lidi, já jdu spát (hurá, konečně bude od Kvitovky chvíli klid xD) tak se hlavně moc neožerte :D
Reagovat
Fandina
Dobrou ... brou
Reagovat
brixner
Přeju tvrdej polštář:-))
Čau
Reagovat
mahycek
A nyní ještě Štěpec postup a Rosol !!
Reagovat
smazaný uživatel
Venus zatím slušný jen tak dál
Reagovat
smazaný uživatel
Já to říkala :D
Reagovat
vrabejka
Angie v 9, Jirka v 10 spokojenost:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak až na Báru všechny postoupily docela slušné, od Petry jsem postup čekala ale u Lucky, Denči i Katky tam to bylo nejisté, ale hratelné a 4 Češky ve 2.kole slušný a až na Lucku je to hratelné i dál. Katka rozhodně může Garciu porazit
Reagovat
horska.kraslice
Bára se teď může plně soustředit na čtyřhru. Otázkou je, jestli jí to takhle vyhovuje líp, než kdyby hrála souběžně ještě nějaké to kolo i ve dvouhře.
Reagovat
smazaný uživatel
s Mirzaovou to můžou dotáhnout daleko. V Cinci jejich 1.turnaj a hned titul, rozhodně jsou jedny z favoritek. Ale jak říkáš, jesli Báře pomůže soustředění jen na čtyřhru, ale Bára je velmi zkušená deblistka a myslím že jí je to tak nějak jedno.
Reagovat
mkubis17
ten Struff se oblíknul jak kdyby hrál Davis cup za USA :-D
Reagovat
tommr
hlavně at moc nezdržuje - já chci vidět Karolínu pokud možno ještě dneska ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, jak těžký dostaly většina češek los do 1.kola... máme zatím dost slušnou bilanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašnej nezvyk když je tam střecha, ani po loňsku si nemůžu zvyknout. Mě se popravdě líbil "odhalený" AAS byl takový mohutnější a je to divný prostě.
Reagovat
kada.tom
souhlasím, že vypadal monumentálněji odhalený (měl vyšší kapacitu), ale i s tou střechou je to pořád velikej stadion :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale asi si nezvyknu :D bez tý střechy to byl epický dvorec, ale teď je to takový divný. Neumím si ani představit Court Philippe Chatrier se střechou
Reagovat
kada.tom
Frantíci jsou tak pomalí, že tam to ještě chvíli potrvá, než tam ta střecha bude :-D

každopádně jo, AAS byl hezčí bez střechy, nicméně to, co se povedlo nad AAS vybudovat není o nic míň monumentálnější, takovej kolos ta střecha - fakt se těším, až bude pršet a v TV nám ukáží ty krásné pohledy na zataženou střechu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, tohle je 1.GS kde se modlím za déšť :D Sakra jak já chci vidět zatažený AAS :D
Reagovat
smazaný uživatel
Letos všude leje, téměř všechny venkovní turnaje zasáhlo počasí, ale New Yorku se to zrovna letos uričtě vyhne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Říká se tomu deštníkový efekt a je poměrně prokázaným jevem. Ostatně, první dva roky potom, co postavily střechu nad centrem ve Wimblu, nepršelo ani minutu. :)
Reagovat
lars
a trava na kurtech neuschla, kdyz tak dlouho neprselo ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Navíc ty stíny, co to hází už brzy odpoledne jsou poměrně na nic. Nehledě na to, že lidi z nejvyššího patra si kompenzovali totálně na houby výhled na kurt aspoň parádním výhledem na Manhattan.
Reagovat
brixner
Že je Ana už totálně mimo, to se ví už delší dobu...Ona už je jen hezká žena, ale s pálkou jí to moc nejde!
Ale co tam zase, bohajeho, vyváděla Evžena??? Ne, že bych to našim děvčatům nepřál, ale přecejen Evža má snad na víc, né? Od té doby, co uklouzla na tom soplu v kuchyni, jí to moc nejde...Nemá třeba furt natažená třísla? Evžo, mě z Tebe jebne!
Reagovat
George_Renel
A Čorič už je zase na hromadě - skrečoval.
Reagovat
kada.tom
Borna skreč za stavu 3-4 ... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak clovek by rekl, paradni vysledek Karlicky, ale Vlk ji k tomu rekne, ...ze ti Karlicko k tomu stacil celkem svizny treningovy mod, abys ju prehrala...
...Teliana nestacila na cokoliv, ...na dlouhe mice, na kratke...ani na ten servis jistota...
Liftovane FH Karlicko, ano tam to kosati, rozviji se paradne..., ale stale tam obcas citim tu tvou schizu na BH...

...jedine co me dokaze potesit je to, ze v porovnani se zbytkem holek na okruhu, tvoje BH je proste vystavni a neda se to ani s jinyma srovnavat,...ale jestli to neni malo, ze...dneska sis s tim BH aspon vic pohrala, Teliana Ti dala na to cas, ...tak snad dnesni dalsi momentum;)

Tvuj insajd-out bh by mel byt "vystaven" specialne v Newportu...bo kdo vi...za nejakou dobu mozna nebudou fans tenisu ani vedet, jak takovy poradny jednorucak u holek vypada a ma vypadat...a ze se tak da vubec hrat...

Vysledek pekny, ale budme ve strehu, je co zlepsovat... ten BH slajs byl dnes bida...

Vaaaamossss Karlicka!!!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo a Katerine vse nej. do druheho kola;)
Reagovat
smazaný uživatel
joooa Juan taky vaaamooos;)!
Reagovat
kada.tom
Započala svůj 72. grandslam (což je nový rekord) a znovu jí to moc sluší, ty její docela pestré oblečky (a vlasy) k ní fakt ladí :-)

Výkon taky zatím docela dobrý.
Reagovat
tommr
dneska předvedla úžasnej výkon a po zásluze postupuje přes dobře hrající Bouchardovou. Katce dneska chodil hodně dobře servis a na síti byla skoro neomylná (17/21!). Přinejmenším jeden její zásah by se mohl objevit v hotshotech měsíce/roku. Jediný co se jí dá dneska vyčíst je poněkud zbrklá hra při BP. Její dnešní BP skóre (4/19) mluví za všechno. Bouchardová v takových momentech naopak hrála nejlíp a proměnila oba svoje BP ... :)
Reagovat
dunphy
Škoda, že pokud vůbec nějaký hotshot bude, tak se objeví maximálně v sestřihu US Open a to ani nevím jestli takové sestřihy dělají :)
Reagovat
misa
Katka je v letošním race už česká tenistka číslo 4. Pála by ji klidně mohl nominovat na finále Fed Cupu.
Reagovat
George_Renel
Na debla tam jsou lepší. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na letosni finale FC bude vpohode stacit v singlu i Maruska s Dendou, a na debla klidne muze Pala nominovat sojku s Janickou Novotnou, a byl by to podle me z toho i tenisovy hit roku.;)
Reagovat
tommr
já si myslím, že Garcia a Mladenovic nakonec budou hrát. Přece nejsou Francouzi tak blbí, aby vyřadili svoje dvě nejlepší hráčky kvůli takový malichernosti ... :)
Reagovat
Fandina
Já si také myslím, že hrát budou, ale když si vzpomenu, jak třeba neposlali Marion na OH, kvůli FEDu, i když pak hrát chtěla, tak tam je asi možné všechno.
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
Lunej..
ala kanárek na kurtu:)
Reagovat
sprchon
http://www.evron.cz/fotom/t02712_v_4616-50276.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Venus zatím dobrý, hlavně vydržet
Reagovat
smazaný uživatel
pěkná sbírka kanárků :-)
Reagovat
kada.tom
6-0 6-0 za 45 minut
Reagovat
misa
"V Riu jsem čtyři dny trpěla střevní infekcí a pak v letadle jsem chytla zánět horních cest dýchacích. Tréninku nebylo tolik, ale už to odešlo," popsala zkušená Češka své zdravotní potíže reportérovi Radiožurnálu.

Zdroj: http://sport.idnes.cz/grandslamove-us-open-druhy-den-pliskova-rosol-f47-/tenis.aspx?c=A160830_151813_tenis_bem

Zdravá chvíli nevydrží, obávám se, že až přijede do Brna, chytne žloutenku :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má teda imunitu, ta aby chodila pořád s rouškou a rukavicemi. Za chvíli chytne pravé neštovice nebo mor
Reagovat
misa
Tělo vyčerpané bezlepkově-laktózovým nicnejezením ničemu neodolá...
Reagovat
lars
vzdyt jeji telo odolalo Gorilce :)
Reagovat
dunphy
Když se tu nebude muchlovat s feťáky, tak rozhodně nic nechytne :D
Reagovat
misa
To je právě její oblíbená kratochvíle :)
Reagovat
brixner
Chudák holka! Vždycky se posere v tu nejvhodnější dobu...Chjo.
Reagovat
smazaný uživatel
by se uz mohla od toho dna odrazit, od jara silena bida.. :-( Letajici Kacenka moc pekne.. :-)
Reagovat
tommr
ale po herní stránce to není tak špatný. Chybí jen ty výsledky, který snad taky příjdou ... :)
Reagovat
Mac
nevim proc, ale mam takovej dojem, ze se proti ni vsechny oponentky, a zvlaste ceske, vybicuji do mrte...ve stylu- ja ti ukazu princezno, jak se hraje u nas za stodolou.
Reagovat
janek_da
Donaldson hraje parádně
Reagovat
kada.tom
zrovna koukám, že proti Goffinovi otáčí ... bych nečekal teda
Reagovat
janek_da
David je asi zničený z toho newyorského pařáku. Vypadá dost zničeně
Reagovat
smazaný uživatel
Bude superman z Tandillu na Éčkách?
Reagovat
kada.tom
jj, na E1 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! Třetí set byl od stavu 2:2 odehraný ve velkém stylu. I přes kupu neproměněných brejkbolů to Katka zvládla a zaslouženě vyhrála. To jsem si po Aně spravil chuť. :)

A teď by Katka mohla zopakovat Wimbledon a dát i Garciu. Ta by si mohla zase vypůjčit hadry od Kikiny, ať to máme pojištěný... :D
Reagovat
sprchon
Ve velkym stylu byl celej zápas od začátku do konce. :)

Garcia je teď jalová, pokud se Katka aspoň trošku přiblíží dnešnímu výkonu, tak v poho.
Reagovat
COMEON
Tak Laura to musí zachrániť! :) už má set!
Reagovat
smazaný uživatel
No ale začátek 2. setu nevyšel :-(.
První ztracené podání.
Reagovat
rubens
Katka...tak to mě nadchlo..:-)
Reagovat
sprchon
Obrovská gratulace! Pecka zápas, nejlepší zatím na USO a rozhodně nejlepší zápas Katky, co jsem kdy viděl. :)
Reagovat
George_Renel
A přitom stačilo tak málo. Stačilo začít více variovat.
Český komplex Evženy trvá :-).
Reagovat
tommr
s tím českým komplexem to u Bouchardový tak jednoznačný jako třeba u Ivanovicový zdaleka není. Bouchardová má třeba aktivní H2H s Karolínou Plíškovou a letos už porazila Denisu Allertovou i Lucku Šafářovou ... :)
Reagovat
George_Renel
No porazila dvě marodky, ale od finále Wimbledonu 2014 to bylo proti našim asi vše.
Je fakt, že ani proti jiným toho moc v těch prvních, druhých kolech neuhrála :).
Reagovat
tommr
no je fakt, že její styl našim holkám poměrně vyhovuje a v pavouku jí proti našim vidím mnohem radši než proti otravnejm vracečkám nebo hráčkám á la Niculescu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka to zvládla, super. Všechny Češky postoupily do 2.kola, gratulace
Reagovat
kada.tom
Bára nepostoupila ... a Karol ještě bude hrát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A no jo Bára :( na to jsem zapoměla, ale jinak dobrá úspěšnost
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína pro mě není Češka. Já mám právo sedět, mám právo být nasra.á a mám právo zavrhnout své děti, tak pravým. Karolíno pro mě neexistuješ, nejela si na OH :D
Reagovat
George_Renel
A co levým? :-b
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej zmatek. Pravím, pravým ne pravím aha pravím tak nic :D
Reagovat
PetaM
Katkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Dneska zatím skvělé výkony holek! :)
Reagovat
kada.tom
Postup je tam, pěkná práce :-)
Reagovat
Andrew89
Katkaaa...moc pěkně..hrála fantasticky!
Reagovat
Michaelus
Dop*dele ta fantasy se mi nějak hroutí
Reagovat
smazaný uživatel
To je stroj!
Reagovat
cheeky
Katka se nějak začíná podobat jiným Montyho favoritkám, co se týče zvukového projevu. Ale hraje hezky. Nevím, kterou mám tlačit. Evženky se mi už před časem zželelo. Té výsledkové mizérie už bylo dost, dostala lekci, změnila se k lepčímu a přeju jí návrat do horních pater žebříčku. Katce jsem ale přišel na chuť letos ve Wimblu a je to Češka, fandím tedy jí i kdaž Monty na češky dlabe
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš problémy... :D
Reagovat
cheeky
To víš nění jednodouché, zodpovědně fandit.:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Podat ruku ale Genie pořádně neumí.
Reagovat
cheeky
To víc hráček. Chce to Báru na ně :-D Proti tomu jak nechtěla podávat ruku vůbec je to ale u Evži znatelný pokrok
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale třeba Carlička po podání ještě Telianu takovým pohlazením jako utěšila za kanáry :-)
Genie působí jako leklá ryba.
PS. proč je gesto zakázaný slovo?
Reagovat
brixner
Já tlačím vždycky po ránu a pohoda! Fakt, v poho :-)))
Reagovat
kada.tom
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule9.html

K mému velkému překvapení bude zítra hrát od 17:00 Petra na AAS, tamtéž bude hrát i Novak s Jirkou, a to jako třetí v pořadí. Honza Šátral jako třetí na kurtu č. 17.
Reagovat
PetaM
Wow, to by Caglu mohlo ještě více zlomit, tak velký kurt.
Reagovat
kada.tom
no, na větší už k mání na celičkém světě není :-)
Reagovat
PetaM
Ale je super, že hraje jako první. Nebude muset čekat, to ona má ráda. A navíc se vyjádřila, že hrát v 11:00 je nejlepší čas (sice nechápu proč, to paří Slunce nejvíce) no ale budiž :D

Loni skoro pořád v noci, letos zatím stále v 11:00 :D
Reagovat
tommr
lepší čas ani kurt si Petra nemohla přát. Pokud jí vadí sluníčko tak musí hrát tak, aby se na kurtu zdržela co nejmíň ... :)
Reagovat
Michaelus
Nechápu, proč tam dali zrovna Petru :D
Reagovat
kada.tom
taky tomu moc nerozumím, ale tak pro Petru jen dobře, na AAS je zvyklá hrát :-)
Reagovat
mkubis17
tak když se podiváš na ostatní první zápasy, tak tam nikdo nemá nárok víc než dvojnásobná GS vítězka, ještě možná Mugu
Reagovat
mkubis17
sorry ta hraje taky na AAS sem se překouk o řádek na SOP
Reagovat
gigin
Super, velká radost po těch lapáliích. Kvéryho mám rád, ale tady prostě sorry...
Reagovat
smazaný uživatel
Pohonné hmoty a paliva dnes taky úřadujou.
Reagovat
gigin
Jj, řešíme to se soječkou pod Gaelem a jeho rozbitýma hodinama.
Reagovat
janek_da
hned se hraje líp, když promění druhý BP
Reagovat
kada.tom
Jemu to snad ani nejde nepřát :-)
Reagovat
kada.tom
Kateřina teď hraje famózně, snad už to dotáhne k vítězství :-)
Reagovat
PetaM
Teď to rozděluje jak Serena.
Reagovat
janek_da
to je mašina, ta Katka
Reagovat
smazaný uživatel
Hlasem Katky: JEDEM!!! :D
Reagovat
historik
a teď hlavně potvrdit!
Reagovat
janek_da
joooo
Reagovat
vrabejka
Bude to ještě boj. Rozhodne hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
jak to se štěpcem vypadá? měl by být jako poslední na 12 budou ho eurosporty vysílat?
Reagovat
tommr
v programu uvedenej není, ale to Katka taky nebyla a nakonec jsme viděli skoro celej závěrečnej set jejího zápasu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tolik se nadře na brejk a pak ho hned odevzdá... :(
Reagovat
janek_da
byl dobrý prostřih na proměňování
2/16 x 2/2
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, snad to Katku nebude mrzet...
Reagovat
bIbec
říkal sem si, že když Katka prohraje tak pohoda. Vo nic nejde.. může akorát překvapit.. ale při téhle statistice by to prostě mrzelo.. hodně.
Reagovat
George_Renel
Hlavně by byla asi jedinou Češkou, kterou Evžena za posledního dva a půl roku porazila.
Reagovat
PetaM
V Montrealu porazila Lucku ne? :D
Reagovat
George_Renel
Nebyl jsem si jist, proto tam mám asi...
Reagovat
PetaM
Ale jinak na ni Češky docela umí :) Hlavně proto, že hrajou rychleji, než ona. Kromě Báry asi, ta si ji zase uběhá :D
Reagovat
PetaM
V Dauhá Allertovou.
Reagovat
PetaM
A teď? Teď odevzdáme podání :D
Reagovat
historik
bohužel jo:-(
Reagovat
PetaM
Letos? Letos jsem to opravdu nečekal.
Reagovat
janek_da
to byl gem. A nakonec rozhodla dost hloupá UE
Reagovat
sprchon
Jak hrála ten drive volej od BL z BH, ale vůbec si nepomohla nohama a tělem? Už může bejt taky unavená...
Reagovat
historik
to byl ale gem!
Reagovat
smazaný uživatel
Nutno uznat, že lajnový trochu poškodil Genie, když jí na jednoznačně dobrý míček zahlásil aut a výměna se musela opakovat. Asi už se nemohl dívat na to, jak Katka nemůže proměnit brejkbol... :D
Reagovat
historik
jj dneska má to proměňování fakt zlý
Reagovat
bIbec
ACH JO. to je škoda :-(
Reagovat
bIbec
pojď ještě..
Reagovat
bIbec
tak nakonec štěstíčko. Teď Katce určo pomohli.

No ale hlavně potvrdit.
Reagovat
bIbec
tak nic
Reagovat
blixa
Kdo ? Kam ? :-o
Reagovat
Lunej..
Ufff, to zase bylo něco. Ještě, že ve 3. setu Camila spadla na jiný level. Gratulka a chlapi ať si poradí sami:)
Reagovat
blixa
Prdelce bohužel zvlhnul prach :(((
Reagovat
gigin
Magu ještě set!! Idemo momci!!
Reagovat
horska.kraslice
Mohli by Katce půjčit tu náplast na přilepení té reklamy. :-)
Reagovat
bIbec
Genie potřebuje pedikůru
Reagovat
sprchon
Zrovna jsem to chtěl napsat. :D
Reagovat
janek_da
šetří
Reagovat
sprchon
To je procedura... Ošetřovatelka a zároveň fetišistka. Genie si kvůli ní musela vyžádat additional MTO.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda, Katka měla ve 2. setu hodně šancí na brejk. Ale jestli vydrží, tak to ve 3. setu může dát...
Reagovat
sprchon
Zatím ani jedna hráčka neměla nějakou slabší chvilku, rozhodujou fakt maličkosti, snad Katka tuhle hru bude hrát i ve třetím setu.
Reagovat
tommr
ten druhej set Katka neměla prohrát. Sama měla 5 BP a mohla soupeřku třikrát brejknout a nic z toho. Bouchardová naopak využila jedinou šanci na brejk i když nutno uznat, že to provedla geniálně ... :(
Reagovat
aligo
Hraje pro kom prosím vás :))
Reagovat
Haitik
Poslední zápas na 17.. Takže po Goffinovi a poté ještě po Youngovi.. Takže za dlouho :D
Reagovat
aligo
Ok takže stíhám, vracím se domů z práce až po půlnoci :D
Reagovat
Dobry-den
Katka podle mě není horší. Jenom se jí to teď špatně sešlo, 2:5 to rozhodně být nemělo...
Reagovat
sprchon
Obrovská škoda, jak ji rozhodila zase ta nálepka... Měla výhodu, pak se dvakrát vyhodila a pak Genie brejkla hot shotem.
Reagovat
historik
teď ten gem...měla 0:40, spíš aby to s ní nezacvičilo psychicky
Reagovat
George_Renel
To nemá sichrhajsku? Co to je za ženskou? .-)
Reagovat
MorusRubra
Co to tam teď Siniaková někomu nesla? Náplast?
Reagovat
PetaM
Podle mě potřebuje přilepit logo WTA na prso a nejde jí to.
Reagovat
George_Renel
Spíš na triko .-))).
Reagovat
sprchon
Nojo, s trikem tam něco dělala. :D
Reagovat
sprchon
Nechala si zalepit mozol/puchejř? Sama to nezvládla. :D
Reagovat
kada.tom
Bouchard dostává kapky, jen houšť! :-)
Reagovat
historik
má první set! A zatím velmi dobré, řeže to a oproti minulosti si pomáhá podáním - dost lehkých bodů
Reagovat
bIbec
hlavně udržet úroveň hry. Zatím dobrý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka jede!
Reagovat
sprchon
Super. :D Snad jí tohle vydrží, hraje úžasně. :)
Reagovat
Haitik
Nevím jestli jsi četl už tiskovku s Anou, ale má opět problémy s tím zápěstím.. A z některé odpovědi mi přišlo, že i přemýšlí nad změnami v týmu..

Moc nechápu, proč to zápěstí teda pořádně nevyléčí ale..
Reagovat
sprchon
Tak asi léčí, ale GS se zase nevynechává jen tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přece jen pokud by se Aně náhodou zadařilo, tak by z postupu do dalších kol byly celkem dobrý body, který Ana dost nutně potřebuje... možná právě proto nějakou léčbu zatím odkládala...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím nečetl, dík za info... Něco na tom asi bude, jen aby to nebylo chronický. :( Měla by si dát nějakou pauzu, jestli je to třeba. Tuhle sezonu už to asi stejně lepší nebude... Změny v týmu podle mě jsou potřeba, i když je otázka, na kolik ty její výkony ovlivňujou opakující se zdravotní problémy. Takhle špatně snad nehrála, ani když byla před šesti lety na 64. místě. Ana je ale typem hráčky, která často potřebuje "nakopnout", proto taky dost mění trenéry. Jak říkám, Sears je u ní podruhý a už to není ono...
Reagovat
Haitik
Možná by měla vypustit asijskou část sezony a dát se do kupy a být ready na AO.. Prostě tuhle sezonu hodit za hlavu..
Reagovat
smazaný uživatel
Kacenka nazorne demonstruje, ze se ze smyckou pri servisu fakt da pracovat na svihu (zrychleni).. :-) Dlouho jsem ji nevidela, pekne..
Reagovat
smazaný uživatel
se smyckou, jeeeee
Reagovat
sprchon
Hodně velkej pokrok. :) Ještě před rokem pro ni bylo podání skoro nevýhoda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou ti dva chlápci v hadrech Lotto, co furt zabírají? Neznám ani jednoho. :D
Reagovat
bIbec
není ten v čepici táta Katky? Jakože voholenej.
Reagovat
historik
nalevo je její táta = trenér. Ake toho druhého taky neznám
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tátu už jsem taky poznal. A ten nalevo, možná přítel? :)
Reagovat
smazaný uživatel
* napravo
Reagovat
sprchon
No ten jeden je určitě táta. :D Jsi vožralej?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, akorát jsem ho napoprvé nepoznal v kšiltovce a bez plnovousu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím docela pěkná podívaná.
Reagovat
historik
strašná škoda tohoto gemu, tolik šancí na brejk
Reagovat
bIbec
to byl pěkný HOT SHOT od Katky =)
Reagovat
bIbec
ale škoda tohohle gemu. Na servisu to teď bude těžký
Reagovat
bIbec
tak nakonec dobrý. Pěkný výměna na závěr.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow to byl super údery, sice se štěstim ale úžasně
Reagovat
tmora
Jinak celkem rezba od Katky..
Reagovat
COMEON
streeam?
Reagovat
sprchon
Sice bez sukně, ale v šatech... O nic nepřicházíš. :D
Teda kromě skvělýho tenisu. :)
Reagovat
sprchon
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Reagovat
COMEON
diky :D :D
Reagovat
Andrew89
to tam slušně řeže..pojd
Reagovat
historik
asi zapracovala na podání, je fakt o dost lepší než bývalo
Reagovat
sprchon
Jojo, zlepšila to. Mohla by Genie klepnout. :)
Reagovat
Lunej..
Upoceny1.set, jinak tenisove bída, aspoň chlapi můžou koukat na Camilu v jejím ultra krátkém hezkém oblečku:) takže proto tady dědek není, snad ho od té televize někdo odlepí:D
Reagovat
sprchon
Tenis fakt bída, přepínám na Katku s Genie. :)
Reagovat
Lunej..
Já ji musím dotlačit. Pak prepnu na Mikuláše s Philem, pak Delpo, Radek, Lukáš a umřu:)
Reagovat
sprchon
Máme to náročný, buď ráda, že se nemusíš učit. :D Na Radka a DelPa se taky těším. :) Sam příležitostně přitalčuju, tak snad to bude stačit.
Reagovat
A.R.R.
se neuč, ti s Lunejkou napíšeme omluvenku :-D
Reagovat
sprchon
Dobře, už jsem klidnej. :D
Reagovat
A.R.R.
Maličkost :-D
Reagovat
Lunej..
Hlavně, že vy dva si tady notujete, ale fandit to ne. Camila brejkla a vy tu plkate:P
Reagovat
A.R.R.
Koukej pak Delpotra popohánět, ať nemusím na Agu dlouho čekat :-D
Reagovat
blixa
Dědek tu je ale stále v poklusu, takže ani nemůže pistolnici tlačit, chjo chjo ...
Reagovat
vrabejka
C'Mon Genie!
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Katka
Reagovat
smazaný uživatel
snad něco proti Timee uhraje.
Reagovat
kada.tom
Pablo, Kei a Grigor jdou dál, super :-))
Reagovat
Fandina
Niši 6:3 ve čtvrtém, už jsem se bála, ve třetím setu ho Becker dost honil, ale nakonec to zvládl ve čtvrtém. Super.
Reagovat
Fandina
Gríša ve třetím setu s Cerantesem přišel o podání, ale pak hned RB do TB. Poslední dobou sice nedělá tolik parádiček, ale jednoručák má šikovný.
Reagovat
Fandina
A je to tam. Mám radost Gríšo. Jen tak dál!!!
Reagovat
A.R.R.
Teda nestačím se divit, Lucka mě velmi překvapila, proti Gavrilce jsem jí vůbec nevěřil, o to větší radost mám.

Denisa též potěšila, ale té jsem proti Aně věřil.

Jen tak dál holky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm Baboš nic moc teda
Reagovat
sprchon
Tipoval jsem Haas na překvápko, krásnej kurz. :)
Reagovat
sprchon
No, seřízeno máš dobře, předsedo... Ale Sam zatím dost pomáhá. :)
Reagovat
Lunej..
Však píšu, že to bude šichta. A taky je:)
Reagovat
A.R.R.
Samička to zvládne, jen jsem přišel a už jí tlačím co to dá :-)
Reagovat
Lunej..
No to brzo.:P
Reagovat
A.R.R.
No jo, se připravujeme s juniorem do školy,to není jen tak :-D
Reagovat
EllNino
Koukám, že Bertens po té antukové sezoně nějak došla šťáva ...ale není se co divit :)
Reagovat
sprchon
A Ana má slušnej los, mohla by dát OF. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Huš, to rezervuju pro Timeu :-)
Reagovat
sprchon
Ana má na to jí přehrát. :D Jen aby neblbla a aby se k ní vůbec dostala...
Reagovat
smazaný uživatel
No, ne že bych se nebál :-) Musí věřit svý hře.
Reagovat
sprchon
Poslední dobou mi přišlo, že nebyla moc ve svý kůži. Furt ten slajsovanej forehand. Backhand taky bez razance, nevím nevím...
Reagovat
vrabejka
Lucka a Denisa mega překvapili!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska by mohla překvapit i Kenin
Reagovat
janek_da
co je s Nišim? Nějak vypadá mimo.
Reagovat
tommr
zejména Lucka působila na kurtu jako úplně jiná hráčka než ta která neslavně prohrála v Cincinnati s Petkovicovou. Důležitý bylo hlavně, že jí šlapalo podání a hrálo se jen při servisu Gavrilovový. Jediný co bych jí vyčet je slabší proměnování BP a pochopitelně ten blikanec v závěru kdy napoprvé nedopodávala ... :)
Pro obě hráčky jsou dnešní výhry velice důležitý - obě ted potřebujou každej bod aby se udržely aspoň na těch pozicích kde jsou ted a v žebříčku dál neklesaly ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to bylo to potrebne momentum;)
Reagovat
smazaný uživatel
nevidim uplne spatne ani, ze si vyzkousela, jak zastavit trasavku.. ;-)
Reagovat
tommr
ale nemusela to tak přehánět. Ten první ztracenej servis byl ještě v pohodě, ale ten brejkbol při druhým podávání na zápas už byl trochu přes čáru ... :)
Reagovat
janek_da
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14199287_1200573513332301_316009421652264307_n.jpg?oh=6ba943c41ff5d5acfecb3363901a23a3&oe=5837BFF2
Reagovat
sprchon
Tak tak. :D
Reagovat
sprchon
Lucka až do stavu 5:2 ve 2. setu celkem v pohodě, sebejistá. Nečekané, příjemně překvapila. :) Čekal jsem spíš, že to bude probíhat jako od stavu 5:2 ve 2. setu...

Denča super, ale to byla povinnost. :P

Heather bilance na US Open 0/7. :D Asi chce překonat Kláru.
Reagovat
Lunej..
Kam Lucku nastrelila?
Reagovat
sprchon
Myslím že do nohy, Lucka na sobě nedala nic znát...
Reagovat
sprchon
Koukáš na Nishiho? Becker nehraje špatně, mohl by ho klepnout a pomoct mi tak ve Fantasy. :D
Reagovat
sprchon
Vlastně nekoukáš, už začala SS. :)
Reagovat
Lunej..
Hloupá otázka :)
Reagovat
janek_da
A je tu další brejk. Zupr. Béčka mám sice v rozkladu, ale aspoň jeden by mi mohl postoupit
Reagovat
sprchon
Ale nepotvrdil, jedna DF za druhou... To si Nishi uhraje.
Reagovat
misa
Tam, kde končí záda :) Ale Lucka se zachovala nejlépe, jak mohla, když viděla, že Gavrilova smečuje, otočila se a sklonila hlavu.
Reagovat
Lunej..
Díky za info:)
Reagovat
smazaný uživatel
A Darja se omlouvala nadvakrát.
Reagovat
misa
Na konci zápasu proběhla nějaká komunikace na síti, takže možná ještě další omluva.
Reagovat
smazaný uživatel
to je vsechno sice hezke, ale mit volny kurt, temer uz odevzdane otocenou souperku a presto smecovat na ni z takto bezprostredni vzdalenosti...
Reagovat
misa
Někteří jsou už takoví.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda!
Reagovat
misa
Dnes poprvé od letošního května zdolala hráčku top 50 a letos porvé vyhrála bodovaný zápas na tvrdém povrchu. Když hráčka spadne dolů a nedaří se jí, tak to má i jednu výhodu. Fanoušek má z každé výhry velkou radost! Darja teda celý zápas dost pomáhala, to se musí uznat. Lucka skoro celý zápas výborně podávala, ke konci se zalekla výhry, ale naštěstí osu nedopustil hořký kolaps.

V příštím kole velmi těžká soupeřka, ale míč je kulatý každý zápas začíná od nuly. Lucie si vlastně už svoje splnila a může jen překvapit.
Reagovat
misa
*osud nedopustil
Reagovat
tommr
Halepka vypadá dost ve formě - aspoň soudě podle toho jak hladce vyřídila nebezpečnou Flipkensovou. Obávám se, že na ní Lucka mít nebude ani s její dnešní zlepšenou hrou ... :(
Reagovat
misa
asi ne
Reagovat
Lunej..
Tak ted mě zase čeká šichta.:)
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj
Reagovat
Lunej..
Venuj svou pozornost někomu jinému. Dík.
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač
Reagovat
Kytka
Gratulace, oběma. Paráda.
Reagovat
Pe3k
Super!
Reagovat
smazaný uživatel
Je čas udělat montymu papa. Už jen Caro, ale ta vyletí se Světlanou. No jo Vika Montyho podvedla a Maša v Azkabanu za pašování drog
Reagovat
EllNino
jdi do prdele
Reagovat
smazaný uživatel
až ve Čtvrtek
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Katka dneska hraje. A vůbec, mně stačí olympiáda...
Reagovat
kada.tom
abys z ní nežil ještě za rok, hele :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho můžu žít 4 roky. :D Ale do té doby se vrátí Masha a Vika, takže to bude o něčem jiným...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš že se Vika vrátí do stejné formy? Já Vice fandím, ale nedělám si falešné naděje a Masha ve vězení toho moc nenatrénovala
Reagovat
smazaný uživatel
Už tě tam poslal EllNino...
Reagovat
smazaný uživatel
Budu tě žalovat, je to můj názor a ty mě posíláš do sprostých slov.
Reagovat
misa
Já ho tam asi taky pošlu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jů už 3 lidi
Reagovat
misa
No vidíš, Havláte. Tolik pozornosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem celebrita no, já vím že mé tenisové názory vás velice těší a že se nemůžete dočkat co zase napíšu. Já vím já vím, jsem tak oblíbená
Reagovat
Dobry-den
No proto. Původně jsem chtěl chválit servis, ale po té koncovce už teda nevím. Tak jenom gratulka. A Denči taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Do stavu 5:2 ve 2. setu naprosto soustředěný, bezchybný výkon. Lucce parádně šlo podání.
Na konci 1. setu razantně odpověděla na Darjin efektní prohoz esem a následně proměněným setbolem.
V závěru utkání trošku (víc) problémy, ale ustála je. Ale už jsem se bál, že Darju dostane do zápasu.
Teď přistřihnout Simonu v rozletu.
Reagovat
Fandina
Šafi je to tááááááám!!! Mám radost, doufala jsem, že vyhraje.
Reagovat
misa
jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :)
Reagovat
Fandina
Denče také gratulka, líbilo se mi, jak zase hrála trpělivě. Pěkné!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A pestře, hlavně super return a Ana zařídila zbytek
Reagovat
kada.tom
Denisa překvapila, Lucka překvapila :-)
To by klidně dneska ohledně překvapení v zápasech našich stačilo.
Reagovat
kada.tom
aj ... samozřejmě Bouchard by mohla letět :-)
Reagovat
Jabadu
S tím se počítá. To nebude žádné překvapení.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem výhru Denisy čekala, proti lepším hráčkám umí a Ana je momentálně na úplném dně. Snad se dostane daleko, Lucka překvapila, ale další kolo extrém
Reagovat
George_Renel
Tak jestli ještě Katka dá Evženu, tak to bude dnes pro naše tenistky moc pěkný den. :-)
Reagovat
tommr
hlavně aby to dala Karolína, která je ted po nečekaným vypadnutí Báry asi naše největší naděje ... :)
Reagovat
George_Renel
Tam to považuji za povinnost.
Reagovat
misa
Oddechl jsem si, velmi jsem si oddechl, že to dotáhla.
Reagovat
historik
nakonec to zvládla, i když ten závěr byl dost nervózní. Paráda, super že postoupila i Denisa, obě výhru potřebují jako sůl.
Reagovat
misa
Lucii chybí výhry a sebevědomí. Celý zápas byla lepší, a když měla možnost pohodové koncovky, začala bláznit.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka to konečně doplácala, ale v dalším kole asi konec
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa hraje celý rok tužku a když narazí na schopnější tenistku umí podat top výkon, no vlastně Ana hraje na úrovni Top 70 takže se není čemu divit. Denda by mohla dojít daleko
Reagovat
Mayo
Ahoj priatelia,

No co ako druhý hrací deň? Ešte som to nestihol mrknut.
Reagovat
Jabadu
Normááááál.
Lucka a Denisa f klidu.
:-)
Reagovat
Mayo
Valcujete.
Reagovat
smazaný uživatel
Horší už to bejt nemůže... Proč musí hrát nejhezčí tenistka takovou tužku? :(

#SearsOut
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je jako ošklivá?
Reagovat
Fandina
:-)) vždycky ji nehrála
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím teď.
Reagovat
Fandina
Je to škoda, jak poslední dobou hraje. Já se na ní vždycky ráda dívala, ale teď je to bída.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať je modelkou, v tenise svůj vzhled nevyužije
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy už ti dají ban?
Reagovat
smazaný uživatel
za 2 sekundy
Reagovat
smazaný uživatel
řekla jsem snad pravdu ne, nic nehraje tak ať jde dělat modelku, klidně může klesnou níže alespoň by ses měl na co dívat. Caro to samé, krásná ale její tenis k ničemu
Reagovat
Andrew89
zlatá Petra
Reagovat
George_Renel
Vždyť má nohy do x jak kozička.
Reagovat
misa
Asi má už jiné starosti než tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi by se měla rozhodnout tenis x vztah (dítě)
Reagovat
EllNino
stačí to říct jednou blbko
Reagovat
smazaný uživatel
nejsem blbka, jsem vysoce inteligentní osoba ty ty hm ty rajče
Reagovat
janek_da
3
Reagovat
janek_da
2
Reagovat
smazaný uživatel
1
Reagovat
janek_da
dopr, pořád 2
Reagovat
janek_da
adopr, pořád 2
Reagovat
smazaný uživatel
3
Reagovat
janek_da
3 :-/
Reagovat
janek_da
2
Reagovat
janek_da
1 :)
Reagovat
janek_da
KONEEEEC
Reagovat
Andrew89
je s Petrou na USO ten její trenér/netrenér?
Reagovat
Jabadu
Tvl ... ta Lucka to ještě zkušeně dotáhne do třetího.
Reagovat
Michaelus
Ta podavačka míčků tam :DD
Reagovat
smazaný uživatel
snad Denda zachova dosavadni klid a dotahne to do konce.. :-)
Reagovat
Roger_Federer
Anna zrala na rucnik.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň už se ji konečně nauč psát...
Reagovat
Roger_Federer
Ja myslím že moje jedno N navíc je nejmenší Anin problém.
Reagovat
smazaný uživatel
od Gavrilo neskutecne sproste nastreleni.. :-((( Pojd Lucy!
Reagovat
tommr
tak aspoň nemířila na hlavu jako jedna nejmenovaná hvězda, která by měla mít víc rozumu než tohle třeštidlo ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist