Báječná Kvitová zvládla finálovou bitvu s Bertensovou a vybojovala čtvrtý letošní a celkově již 24. titul

12. 5. 2018, 18:45
Aktuality 304
WTA MADRID - Petra Kvitová potřetí v kariéře dobyla prestižní antukový podnik WTA Premier Mandatory v Madridu. Česká tenistka navázala na triumfy z let 2011 a 2015, když dnes zvládla finálový maraton s rozjetou Nizozemkou Kiki Bertensovou, kterou zdolala až po téměř třech hodinách boje 7-6 4-6 6-3. Česká tenistka tak vyhrála už jedenáctý zápas v řadě a ze španělské metropole si tak odváží čtvrtou letošní a celkově již 24. trofej.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Petra Kvitová letos vyhrála už tři turnaje. Přemožitelku nenašla v Petrohradu, v Dauhá ani v pražské Stromovce. Do finále podniku WTA Premier Mandatory postoupila tento týden počtvrté v kariéře a potřetí v Madridu a před dnešním utkáním v nich měla bilanci 2-1. Naposledy se z takto cenné trofeje radovala před třemi roky právě ve španělské metropoli.

Kiki Bertensová naopak dnes nastoupila do svého největšího finále v kariéře. I o dva roky mladší Nizozemka, jež v Madridu zaskočila mimo jiné například i favoritky Caroline Wozniackou, Marii Šarapovovou či Caroline Garciaovou, letos už triumfovala, svou nejcennější kariérní trofej vybojovala nedávno na antuce v Charlestonu.

Úvodní dějství finálového klání nabídlo velkou bitvu a přetahovanou. Kvitová vstoupila do utkání nejistě a zejména v první části úvodní sady často chybovala, přestřelovala kurt a netrefovala příliš mnoho vítězných míčů. Za stavu 2-3 si pak Češka jako první prohrála vlastní podání a pustila tak soupeřku do vedení. Hned v následující hře však Kvitová Nizozemku brejkla zpět a stav následně srovnala na 4-4.

Právě od stavu 4-4 se úroveň hry obou finalistek mírně zlepšila. Kvitová snížila počet nevynucených chyb a obě hráčky si pak bez větších potíží držely svá podání. O vítězce prvního setu nakonec rozhodla až zkrácená hra. V té obě hráčky znovu často chybovaly, nakonec ale tie-break získala na svou stranu Kvitová, jež tak po hodině a čtrnácti minutách hry vedla 1-0 na sety.

Kvitová v prvním setu zahrála celkem 16 vítězných míčů, zatímco její soupeřka jen devět. Oproti Nizozemce, jež udělala `jen` 19 nevynucených chyb, však Češka častěji chybovala a udělala 30 chyb.

Ve druhé sadě byla lepší hráčkou nizozemská tenistka, jejíž hra se oproti prvnímu dějství výrazným způsobem zlepšila. Bertensová hrála agresivně, přesně a svou hrou dokázala Kvitové čelit ve tvrdé hře od základní čáry, o čemž svědčí i to, že ve druhé sadě trefila 14 vítězných míčů, zatímco Kvitová `jen` 12.

Kvitová naopak častěji chybovala (13 chyb, Nizozemka 11) a zejména ke konci druhé sady na ní začala být patrná únava z náročného programu posledních dvou týdnů. Za stavu 3-3 Bertensová Kvitovou brejkla a náskok už si pohlídla. Druhou sadu nakonec získala na svou stranu za 42 minut hry poměrem 6-4, čímž srovnala stav setů na 1-1 a vynutila si tak rozhodující sadu.

Na začátku rozhodujícího setu Kvitová neměla příliš mnoho sil a jen těžko zvládala dlouhé výměny se stále ještě skvěle pohybující se Bertensovou. Hned v první hře musela odvracet dva brejkboly, ve druhém gamu pak ale sama měla tři šance, ani jednu ale nedokázala proměnit.

"Bojuj, dáš to," povzbuzoval Jiří Vaněk svou svěřenkyni na počátku třetího setu. "Jestli nezkolabuju," dodala s úsměvem Kvitová, jež se postupně znovu dostala do tempa a od poloviny rozhodujícího dějství začala chybující soupeřku přehrávat. Za stavu 3-2 si Kvitová vyšlápla na podání Nizozemky, v následující hře však brejk nedokázala potvrdit, hned poté ale soupeřku brejkla znovu a tentokrát již při potvrzení nezaváhala.

Kvitová nakonec téměř tříhodinovou bitvu vyhrála poměrem 7-6 4-6 6-3, připsala si jedenácté vítězství v řadě a získala tak čtvrtý letošní a celkově již 24. titul! Zároveň navíc vybojovala již svou třicátou výhru na okruhu WTA v letošní sezoně. Ve světovém žebříčku se česká hráčka posune na osmou příčku, v žebříčku hodnocení letošní sezony je Kvitová momentálně dokonce na druhé pozici za Dánkou Wozniackou.

Se 24 tituly se Kvitová vyrovnala v historických tabulkách loni zesnulé Janě Novotné a tři ji dělí od Hany Mandlíkové. Nejlepší je Martina Navrátilová se 167 vyhranými turnaji ve dvouhře.

"Je to skvělý pocit a je jedno, jestli to je první, druhý nebo třetí titul," řekla Kvitová na tiskové konferenci a jen zvedla obočí nad poznámkou, že se zařadila mezi favoritky grandslamového Roland Garros, které v Paříži začne za čtrnáct dnů.

"Děkuji vám všem, že jste dnes přišli v takovém počtu," děkovala po finále fanouškům Kiki Bertensová. "Nejprve chci samozřejmě pogratulovat Petře, protože tu odehrála skvělé zápasy a ukázala, jak výbornou hráčkou je. Je úžasné vidět ji v její nejlepší formě poté, co minulý týden vyhrála v Praze a teď i tady," řekla směrem ke Kvitové Nizozemka.

"Ráda bych poděkovala organizátorům a všem, co se podílí na organizaci toho skvělého turnaje. Jsem hrdá na to, co jsem tu během tohoto týdne dokázala. Ano, jsem teď trošku smutná, protože jsem prohrála, ale myslím, že s odstupem času to budu vše hodnotit jen pozitivně," dodala Bertensová, jež si v novém vydání žebříčku WTA vytvoří nové kariérní maximum.

"Nejprve bych ráda pogratulovala Kiki. Hrála jsi tu skvělý tenis a celý týden jsi neuvěřitelně bojovala. Gratuluji tobě i celému tvému týmu ke skvělému výsledku. Ty i tvůj trenér patříte mezi nejmilejší lidi na okruhu a já vám moc přeju, aby tento turnaj byl jen startem toho, co všechno vás ještě čeká," řekla Kvitová.

"Děkuji všem, kteří se podílejí na přípravě tohoto turnaje. Jsem šťastná, že jsem tu už potřetí jako vítězka. Děkuji svému týmu za to, že je neustále se mnou, i vám všem, kteří jste mi drželi palce. Minulý rok mi tento turnaj hodně chyběl, takže jsem teď opravdu moc šťastná, že tu mohu stát s trofejí. Už teď se moc těším na příští rok," dodala češká hráčka.

Z Madridu by měla jet Kvitová do Říma, kde má v 1. kole za soupeřku Britku Johannu Kontaovou, ale je pravděpodobné, že se z turnaje odhlásí.

• WTA PREMIER MANDATORY MADRID •
Španělsko, antuka, 6.685.828 eur
sobotní výsledky (12. 05. 2018)
• Dvouhra - finále •
Kvitová (10-ČR) Bertensová (Niz.) 7-6(6) 4-6 6-3
• Čtyřhra - finále •
Makarovová/Vesninová (1-Rus.) - Babosová/Mladenovicová (3-Maď./Fr.) 2-6 6-4 10-8
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

304
Přidat komentář
MorusRubra
Je nějaká šance, že se objeví celý záznam na youtube? Jsou tam jen highlights.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Roger_Federer
Ze tu neni quesh.Ten si to ted musi uzivat.
Reagovat
Jan
Určitě si to užívá, ať je kde chce :)
Reagovat
Kozoroh
https://sport.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180512_121805_tenis_tof&vlakno=90431198

Vaněk radil Petře, aby si vzala MTO. Odmítla to. Kdyby ho však poslechla, vadilo by vám to?
Reagovat
tommr
to záleží na tom jestli Petra byla opravdu zraněná nebo jen unavená o čemž můžeme jen spekulovat ...
Její rozhodnutí nevzít si MTO vypadá každopádně líp a dává to jejímu vítězství ještě větší hodnotu ... :)
Reagovat
kada.tom
Petra je prostě bojovnice, ať je jaká chce, pro mě je skvělá!
Krásné dva týdny, je dobře, že vynechá Řím a odpočine si. V Paříži by mohla leccos uhrát, samozřejmě bude záležet na losu, ale ten potenciál tam určitě je :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Poklona až na zem. Je neuvěřitelná!!!
Reagovat
Pavlis
Petra Kvitová vyhrála čtyři letošní turnaje a dva přenechala ostatním. Pěkné.

Petra s trofejí - 6b.cz/D2yp a 6b.cz/cKa2
Reagovat
FulnekUltras
další přírůstek do muzea... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Když je Petra šťastná, tak má krásný úsměv a moc jí to sluší, je to nejen velká bojovnice, ale taky krásná ženská. Mám z ní vážně radost a jsem ráda, že reprezentuje moji zemi. :-)
Reagovat
letityfanousek
Gratulace, je to lvice
Reagovat
FulnekUltras
Jak ona zabrání si tím čopem za tebe, tak ho musíš rozehrát, necpi to k lajně, vždyť si to pak vyhazuješ, jo? Něco jinýho je, když ho máš před sebou, když ho máš za sebou, tak zahraj zase klidně doprostředka dlouhej balon, jasně? Choď si do těch druhejch servisů, a hlavně zůstaň dole proti, dole proti, jsi největší bojovnice na světě, tohle dokážeš, jasně? To srdce ti to udělá, srdcem to dokážeš...
Reagovat
Frick
https://www.koma-rent.cz/pronajem-kontejneru/typy-kontejneru/sanitarni-kontejnery

Tako by to tam mohl Černošek naskládat. Místo těch hnusnejch TOITOI (to by vůbec nemělo existovat). Nemáš na sanitární kontejner, nepořádej akci!
Reagovat
Jabadu
Máš držet dietu!
Protože správný hladovkář žádný ToiToi nepotřebuje. Nemá po čem.
:-)
Reagovat
blixa
Zatracené štědré sociální dávky !!!
Reagovat
a.magerova
Není pravda... :-P
Reagovat
Roger_Federer
Ty tam chodis i srat?, to si dobytek.:)
Reagovat
FulnekUltras
labužník ;-)))
Reagovat
Jabadu
Vybral bych naprostou raritu, kterou asi málokdo zná. Píseň We Will Rock You zná každý (mimochodem autor skladby Brian May zodpovědně prohlásil, že dětské písně typu "Pec nám spadla" jsou vlastně kompozičně složitější) ...
K věci:
Asi před dvěma lety byla uvolněna verze pro jakési rádio, kde zvuk je sice příšerný, ale zase je to pořádný "nátěr".
Posuďte sami:

https://www.youtube.com/watch?v=Ekm6WtKwQos

:-)
Reagovat
Frick
1) Petra Kvitová
(WTA 1000 Madrid W, 1000 b.)

Petra týden po titulu z Prahy přidala již svůj třetí titul z Madridu. Obavy se nenaplnily - vyhrát Prahu i Madrid (celkem 11 zápasů za 12 dní!) se zkrátka dá. Není k tomu moc dodávat - parádní úspěch a 4 tituly je před polovinou sezóny je skvělý úspěch. Zbývá si jen přát, aby přišlo ještě něco "většího". Ale i kdyby nepřišlo, tak sezóna to bude úspěšná tak jako tak.

ZNÁMKA: 1* (10/10)

2) Karolína Plíšková
(WTA 1000 Madrid SF, 390 b.)

Nelámat Prahu přes koleno se ukázala jako dobré rozhodnutí. Kája se v Madridu ukázala ve velice slušném světle, když si připsala i skalp no. 1, ale Petra je zkrátka Petra....

ZNÁMKA: 2 (7/10)

3) Bára Strýcová
(WTA 1000 Madrid R64, 10 b.)

CSN Báře šanci k ukončení černé serie nedala...

ZNÁMKA: 4 (3/10)

4) Kristýna Plíšková
(WTA 1000 Madrid Q W + R16, 150 b.)

Sotva kdo by to ještě před 2 roky tipoval, ale je to tak. Týna dosáhla na svoje dva největší úspěchy od titulu z Taškentu na drcené cihle. K vyhrané kvaldě přidala další svě výhry v hlavní soutěži a o možnost se utkat se sestrou (když to v Praze nevyšlo) jí připravila až Halepová. Dobrý výkon!

ZNÁMKA: 2 (7/10)

5) Kateřina Sinaková
(WTA 1000 Madrid R64, 10 b.)

Katka se v Madridru se singlem rozloučila velice rychle. Letos tápající Sorana určitě nebyla k neporažení.

ZNÁMKA: 4 (3/10)
Reagovat
Frick
6) Tereza Martincová
(ITF 140 Cagnes-Sur-Mer R32, 1 b.)

Proti rozjeté Paoliniové jsem Tereze šance nedával a bohužel se to potvrdilo.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

7) Bára Krejčíková
(WTA 1000 Madrid Q1, 2 b.)

Bohužel, ani tahle kvalifikace velkého turnaje pro Báru úspěšná nebyla, ačkoliv Vickeriové nedala nic zadarmo. Astronomická obhajoba 198 bodů z Norimberku se rychle blíží a pokud se nepovede (jakože se to nyní tváří jako naprosté sci-fi), nastane pro Báru problém ohledně zkombinování debla s Katkou a vlastní singlové kariéry.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

8) Marie Bouzková
(ITF 50 Monzon QF, 9 b.)

Marie se vydala obhajovat finále do Monzonu, leč nebyla schopna nastoupit ke ČF. Asi strach z labutí.

ZNÁMKA: N

9) Tereza Smitková
(ITF 50 Řím R32, 1 b.)

I Terezu zastavily (zřejmě) zdr. problémy a první kolo v Říme nedohrála.

ZNÁMKA: N

10) Miriam Kolodziejová
(ITF 50 Řím Q W + R16, 6 b.)

Něco uhrála, ale na šampus to není určitě...

ZNÁMKA: 3 (5/10)
Reagovat
Frick
1) Petra Kvitová
(WTA 280 Praha W, 280 b.)

Petra se konečně objevila na Černoškově pražském WTA podniku a hned vítězně. Nenaplnily se pesimistické vize "1-2 zápasy a úprk do Madridu", Petra to vzala "seriozně" a potěšila domácí publikum. O jedničku Petru připravil zbytečně prohraný první set ve finále.

ZNÁMKA: 1- (8/10)

2) Bára Strýcová
(WTA 280 Praha R32, 1 b.)

Bára bohužel nepřerušila šňůru porážel a s Prahou se rozloučila po prvním zápase. Bohužel, se to dokonce neobešlo bez potupného kanára.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

3) Kateřina Sinaková
(WTA 280 Praha QF, 60 b.)

Katka se na domácích kurtech předvedla vcelku slušně, bohužel los k ní nebyl shovívavý a Petra ve ČF byla očekávanou konečnou. Co se dá dělat, Katka by určitě měla mít na to dosahovat na tomto turnaji lepších výsledků ale s Petrou v jedné 1/4 to je těžká věc.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

4) Kristýna Plíšková
(WTA 280 Praha QF, 60 b.)

Také loňská finalistka nedošla dále než mezi TOP 8. Jenže narozdíl od Katky se Týna nemohla vymluvit na nějaký krutý los. I když se Buzernescu v Praze dařilo, tak hráčka k poražení to prostě byla.

ZNÁMKA: 3 (5/10)
Reagovat
Frick
5) Denisa Allertová
(WTA 280 Praha R16, 30 b.)

Po měsících paběrkování se Denise konečně zase podařilo urvat aspoň jednu tu výhru v hlavní soutěži WTA turnaje. Aspoň něco.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

6) Tereza Smitková
(WTA 280 Praha R32, 1 b.)

Vzhledem k losu byla pro ni WCMD takřka "danajským darem", kdy v kvaldě si mohla přijít aspoň na nějaké body. Těžko se její vystoupení hodnotí. Byla Petře důstojnou soupeřkou? Snad ve druhém setu jo.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

7) Bára Krejčíková
(WTA 280 Rabat Q2, 10 b.)

Bára upřednostnila Maroko před Prahou zřejmě s vidinou horšího obsazení a tím i větší šance na úspěch. Bohužel, skončila již ve druhém kole kvaldy.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

8) Marie Bouzková
(WTA 280 Praha Q1, 1 b.)

Bohužel, Marie dostala od 20 let starší Patty pořádný kouř. Ostuda.

ZNÁMKA: 4- (2/10)

9) Tereza Martincová
(WTA 280 Praha Q3, 14 b.)

V prvních dvou kolech si Terka vedla slušně, Rusová jí ale nakonec do hlavní souteže nepustila.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

10) Anastasia Zarycká
(WTA 280 Praha Q3, 14 b.)

Také Nasťa se dostala do závěrečného kola kvaldy, stejně jako Terka ale v něm na výhru pomýšlet nemohla.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

11) Miriam Kolodziejová
(WTA 280 Praha Q1, 1 b.)

Miri se rvala, ale italskou favoritku nepřetlačila.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

12) Bára Štefková
(WTA 280 Praha Q2, 10 b.)

V prvním kole si Bára poradila s paběrkující Jesuldou, od Lottnerové ale pak dostala těžký kouř. Bude se těžké vrátit.

ZNÁMKA: 3- (4/10)
Reagovat
aape
Petruško díky moc a obrovská gratulace, jsi neuvěřitelná!!!
Reagovat
hluuusa
Lepsi zensky zapas na antuce jsem asi jeste nevidel, to bylo neco mimoradneho. Petra muze byt na sebe pravem hrda. A my na ni...
Reagovat
Pedronegro
no, díky za rozinky, už to vypadalo na hypoglykemii, a velká gratulace, i za hezký závěr včetně vyhlášení, tak to má mezi profesionálkami vypadat, ať si pak pro noviny říkají co chtějí, a ještě snad, že Manolo je furt docela frajer, ne :)
Reagovat
FulnekUltras
jsem nejdřív myslel, že je to už Orantes
Reagovat
Frick
Fakt si myslim, že to tělo už řiká dost. Poslední zápas byl vyčerpávájící.

Nic teď 10 dní nedělat a dobít baterky.
Reagovat
Jabadu
Právě jsem se vrátil z mimořádné procházky, protože já jsem to ještě pořád nepochopil.
Může mi někdo vysvětlit onen nadpřirozený úkaz?
Reagovat
FulnekUltras
Marian Jelínek na tom právě tvrdě dělá - a pořád guwno... ;-)
Reagovat
tommr
dnešní výhra Petry byla už jubilejní třicátá v tomto roce. Je to nejvíc ze všech tenistek na okruhu ...
Vzhledem k tomu, že ještě není odehraná ani polovina antukový sezóny a zbývá celá tráva a zbytek hardu tak je velmi pravděpodobný, že Petra letos překročí 50 výher za sezónu ...
Celkově má Petra k dnešku 473 výher mezi profesionálkami a je docela možný, že už letos dosáhne na magickou hranici 500 kariérních výher ...
Reagovat
Blondie
takže Vaněk jí řekne "50 vítězství za sezónu" - a ona to svědomitě plní. Třeba jí řekl i to, že to zahrnuje Wimbledon O:-) co s tím Peťa udělá?
Reagovat
horska.kraslice
Tak, třešnička na dortu by se hodila. A nemusel by to být zrovna Wimbledon, mohl by to být i jiný grandslam. :-)
Reagovat
Blondie
začínám věřit, že kdyby jí přímo řekl, ať dá za sezónu 4 GS, Petruša svědomitě poslechne :D
Reagovat
petrulinka
"připsala si jedenácté vítězství v kariéře", to je řeč jako o čem? Petra vyhrála v kariéře jen 11 zápasů? Nebo jak to mám chápat?
Reagovat
Petr.Pokorny
11 vítězství v řadě :) Díky
Reagovat
Fandina
asi tam mělo být jedenácté vítěství v řadě
redaktorovi to dneska promineme ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
nechme v klidu doznít frustraci ze včerejška ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Krása.
Pěkná řeč k soupeřce - Kiki je sympatická.
Hlavu zpříma, jak říká Vaněk a vydat se na výlet do Říma :-)
Ať se forma sejde ještě někdy i během dvou grandslamových týdnů.
Pojď!
Reagovat
LukasH
Petra neskutecne. Priznam se, ze jsem z kraje 3. setu uz moc nedoufal. Bertens tam snad nemela slabsi pasaz. Paradoxne se ji asi nejmin darilo returnovat Petrino 2. podani. Naopak z toho prvniho to trefovala neuveritelne. Petra ma formu a kondick jako snad nikdy. Ty chyby a mozna nedostatek razance uz prameni z unavy. Driv se skladala po 3 zapasech. Letos uz druha snura 10+ zapasu. Parada.
Reagovat
Frick
Důvod - natažený stehenní sval.
Reagovat
tommr
doufám, že to není jen tvůj blbej vtípek ...
Reagovat
milik254
Doufám, že tam opravdu nepojede a natažený sval je jenom oficiální omluva.
Reagovat
tommr
to bych bral ...
Reagovat
milik254
takže už Petru do Říma neženeš?
Reagovat
tommr
nemám z toho sice radost, ale pokud se na to Petra necítí tak nemá cenu to lámat přes koleno. Dnešní zápas jí stál mnohem víc sil než jsem čekal ... :(
Reagovat
Jan
Odpustíme jí to tommre, ne ? :)
Reagovat
tommr
nic jinýho nám ani nezbývá. Jen doufám, že se to opravdu vyplatí a na FO udělá nějakej slušnej výsledek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže by teda bylo lepsi kdyby jela do Říma a tam se totálně zničila nebo vážně zranila a na RG by vůbec nehrála. Nebo jak to myslíš? Je přece víc než jasný, že se neodhlásila jen tak pro nic za nic
Reagovat
tommr
jak už tady bylo řečeno dnešní titul je její čtvrtej letošní a celkově jich má už 24 čímž se dotáhla na Janu Novotnou. Pokud se jí bude takhle dařit i nadále tak by se mohla do konce sezóny dotáhnout i na Hanu Mandlíkovou, která jich má 27 ...
Finálová bilance 24:7 je taky fantastická ...
Zajímavý je i to, že se jedná o letošní druhej titulovej double a ve hře je pořád ještě možnost získat triple ...
Reagovat
Mayo
Péťa beast mode, paráda.
Reagovat
FulnekUltras
normálny valec ;-)
Reagovat
tommr
dneska se Petra na ten titul nadřela asi jako nikdy předtím, ale stálo to za to. Za výhru ve finále získala do žebříčku 350 bodů. Je pro srovnání: v Římě se na stejnej počet bodů bude muset probojovat až do semifinále tzn. musela by tam vyhrát 4 těžký zápasy!
V žebříčku se Petra posune na 8.místo před Venus Williams a má skoro jistý nasazení v první osmičce na FO což je velká výhoda ...
V letošní Race se dokonce posunula už na 2.místo se ztrátou jen 38 bodů za první Wozniackou ...
Reagovat
Andrew89
do Rima nepojede...mel bys to uz zacit akceptovat:)
Reagovat
Frick
Taková pěkně souměrná, cekem.

Kde je? KDE JE?
Reagovat
milik254
vysvědčení za tento týden, kde je? Kde?
Reagovat
Empe
Petra má kondici jako nikdy. Neříkám formu jako nikdy, ale kondici určitě. Možná jí pomohl ten poslední rok, doléčila sebemenší bolístky, odpočinula si, přestože ve skutečnosti léčila největší zranění... a pak se mohla s novými silami opravdu připravit. Vzpomínám si na fotku, co dávala na soc. sítě z přípravy, jak leží na kurtu rudá jak rajče a v kaluži potu... teď se jí to zúročuje. Určitě nelituje, že takovou dřinu podstoupila. :)
Výhoda je, že kondice vydrží déle než forma, kterou však může podpořit... :)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - dneska i v konci bylo pořád z čeho brát, i když tomu sama Petra jednu chvíli ani nevěřila
Reagovat
milos68
Tak jak dnes jsem Petru unavenou neviděl, snad naposled na RG s Bacsinszkou.
Nemám fakt slov..., už jsem moc nevěřil. Naštěstí Kiki neměla velké zbraně. Je to bojovnice a šampionka největší. Řekl bych Nadal v sukni. :)
Reagovat
FulnekUltras
zbraně? v tenisu a na antuce zvlášť kolikrát stačí přesně seřízená špuntovka... la pardon... ;-)
Reagovat
Pavlis
Je to neskutečný! Bertens respekt, že to Petře znepříjemňovala. Dobrej tenis, prožívaly to obě. Opět hrál roli servis. Druhej set byl poznamenaný větrem. Ve třetím již jistější na servisu. Jinak Petra už neskutečně unavená, proto jí to koncem moc nešlo, ale fenomenálně to ubojovala.

Čtvrtej letošní titul, 24 kariérní, o tom by se mi před rokem ani nesnilo. Podruhé v sezóně dva tituly po sobě, fíha. Třicátá letošní výhra zatím, včetně Fed Cupu. Doposud nejlepší zápasová bilance Top hráček. Vyhlášení fakt pěkné, trofej též. Jsem rád, že je již jinačí, netušil jsem. Občas se ty změny povedou, někdy ne.

Uplynulé dva týdny byly fakt perfektní, Petru opět nakopl Fed Cup.

Petru také musím pochválit, jak se držela ve výměnách, trpělivě si pinkala, nechtěla tolik kazit. Byť to zakončení zase většinou vázlo, ale uhrála si to ostatními přednostmi. A samozřejmě, gratuluji jí k tomu, co letos v tenise předvádí. To už to opravdu dlouho nebylo. Bravo!
Reagovat
Jan
Řím by si mohla užívat bez tlaku. Odpočinkově. Má na to nárok.
Reagovat
EllNino
Nějak ta čísla naskakují, ani ne snu mě nenapadlo, že bude mít Petra 12. 5., tedy ani ne v půlce sezony, na kontě 4 vyhraná finle ze 4 a tedy již 24 titulů z 31 finále, což je prostě bombový číslo, jen 7 prohraných finále z 31 pokusů :)

Zápas jsem viděl od stavu 5:4 30:30 ve sruhém a Kiki ten závěr zvládla dobře, ona nemá moc líbivý tenis, ale na antuce veli účinný, kombinuje placky se slajzy, kopečky a lifty, velmi doře doklouzává míče, je vidět, že na tomto povrchu vyrůstala a je to pro ni přirozeý pohyb, skluz naprosto perfektní a tím, jak nemůže doklouzávat na hardu a na trávě, tak ty výsledky tam takové nemá ...na antuce je ovšem jedna ze současých topek :)

3. set rozhodly zkušenosti a vůle po vítězství, ikdyž samozřejmě už toho měla Petra plný kecky, bylo to vidět, ale zatnula zuby a vybojovala to, dopodávala to jako pení tenistka, opravdu z ní ám poslední týdny skvělý pocit, je to hrozně fajn, že se jí zase takhle daří a hlavně vypadá spokojeně a v doprovodu Davida a Jirky jenom září ... a hrozně jí to sekne :D

Jsem zvědav, co bude s Římem, ale je mi to nějak jedno, ať tam klidně nejezdí, dá si pauzu až do RG a tam to zase rozbalí ...bohužel bude pod velkým tlakem, pojede tam jako jedna z favoritek na zisk titulu, ale s tím se musí počítat, že s úspěchy přichází i tlak veřejnosti ... ale tam už za ní Vaněk běhat nesmí, musí si poradit sama, holka :))

Držím palce do dalších týdnů a ať je ta pětadvacítka klidně grandslamová ;)
Reagovat
bella
Krasne sepsany, hlavne ta posledni veta!!! Moc si to preju :).
Reagovat
Jan
Grandslamová pětadvacítka z RG by byla super :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně!
Reagovat
horska.kraslice
Ve třetím setu jsem to po čtyřech gamech nezvládla a zbaběle jsem zavřela počítač.....
Je to neuvěřitelné, jakou má teď Petra mentální sílu.
Velká gratulace a ať si to teď užije a příští týden ať si dá pohodový oraz a pak hurá na RG. :-)))
Mimochodem, letos na antuce Kiki prohrála pouze s Kájou a s Petrou.
Reagovat
tommr
no jsem hodně zvědavej na druhý kolo v Římě kde si Karolína s Bertensovou nejspíš zase zahraje ... :)
Reagovat
Jan
Zase ? Kde s ní hrála předtím ?
Reagovat
tommr
v prvním kole Stuttgartu s ní vymetla kurt (dvakrát 6:2) ... :)
Reagovat
Nancy_z
ve Stuttgartu v 1. kole
Reagovat
EllNino
ve Stuttgartu
Reagovat
Fandina
ve Stuttgartu

sice jiná minuta, ale je to tak ... úsměv
Reagovat
Jan
Už jsem si to našel.
Reagovat
horska.kraslice
Teď si uvědomuji, že jsem napsala blbost, protože vzdala jsem to už ve druhém setu a ne ve třetím.....
Reagovat
Jan
Petře to vadit nebude a tobě také nemusí :)
Reagovat
horska.kraslice
Aspoň jsem nezkolabovala (zdraví především) a Petra taky ne :-)))
Reagovat
Jan
Petře možná ke kolapsu moc nechybělo. My fanoušci si během zápasu můžeme dát oraz, přestat se dívat, najíst se, ? Ona jede dál :)
Reagovat
Nenela
Ja jsem si v tuto chvili otevrela lahev vina, lepe receno jsem pro ni poslala svoji dceru, kterou jsem prinutila fandit. Druha dcera fandila bez nuceni. Pulka lahve pryc a vitezstvi je tu! Jako vzdycky narocne, ale proste skvele. Uzily jsme si to ve trech, tatu jsme poslaly behat, fandil malo a neucinne :-)
Reagovat
Jan
:) Vždycky posíláte tátu běhat, když dělá něco neúčinně ? :)
Reagovat
Fandina
:-))) ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
drabona
O první dámě českého tenisu není třeba pochybovat. Gratulace bez komentáře!!!
Reagovat
FulnekUltras
Já bych řekl, že to OSUD zařídil jedno po druhém naprosto přesně... a ještě jednou hluboká poklona před Kiki i jejím trenérem.

https://www.youtube.com/watch?v=MjOYywMJZwM
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/mxS94xyLzb0
Reagovat
Serpens
Ale ta trofej, to je za trest. Kde jsou ty pěkné schody?
Reagovat
tommr
aspoň je originální a Petře se určitě líbí ...
Reagovat
bella
ale dost krehka :(
Reagovat
FulnekUltras
autorem je prý nějaký NÝvlt... ;-)
Reagovat
Pe3k
Dobře ona.
Reagovat
Kozoroh
Gratulace Petře k rekordnímu 3. titulu z Madridu! :) A k vyrovnání Jany Novotné v počtu získaných singlových titulů WTA!!
Reagovat
Torn
Já řikal, že do konce sezóny je to reálné. :D
Reagovat
Jan
Jak jsem sledoval zdejší komentáře, nevěřil jsem, že to urve (zápas jsem neviděl). Gratulace české lvici :) Neporazila Plíškovou zbytečně. I když ta jí také udělala službu, že porazila Halepovou, Azarenkovou ?
Reagovat
Fandina
A proč se na ty zápasy nedíváš na streamu? Obvzlášť když je to takhle napínavé a tady to čteš.

Ukrajinci jsou většinou spolehliví.

http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA%E2%84%96f%E2%84%96f
Reagovat
Jan
Nemohl jsem najít stream, tak jsem koukal na hokej :)
Reagovat
Fandina
Tak to jo ... úsměv
Reagovat
Jan
To tvoje úsměv jsem už dlouho neviděl :) Líbilo se mi to :)
Reagovat
Fandina
Jj, mně také, ale někdo to považuje za provokaci, když jsou k dispozici smajlíky :-) ... úsměv
Reagovat
Jan
úsměv je lepší :) Nechápu jak to někdo může považovat za provokaci.
Reagovat
Fandina
tak dobře, začnu to zase užívat ... úsměv
Reagovat
Jan
Hurá :)
Reagovat
Nenela
NO nam dneska ukrajinci moc nejeli. Kousali se kazdou chvili. Prepli jsme na youtube, ten dobry, ale ve spanelstine :-(
Reagovat
Fandina
Aha, tak to jsem nevěděla, dívala jsem se na televizi O2 TV a SuperTennis.
Reagovat
Kozoroh
A Stephensovou.
Reagovat
Jan
Jo, z hlavy jsem si všechno nepamatoval :)
Reagovat
tommr
a tu jsi sebral kde? V tabulkách moderní éry (od roku 1973) jí nevidím ...
Reagovat
tommr
beru zpět a omlouvám se. Jsem z toho závěru zápasu ještě celej zblblej ... :)
Reagovat
Jan
To nic. Vítězství Petry za to stojí :)
Reagovat
mahycek
Nemám slov, vynikající Petra, tak moc a moc ji to přeji.
Jsem naměko a slzím.
Reagovat
janek_da
An exhausted Petra Kvitova is a dangerous Petra Kvitova
Reagovat
Nola
Petre velka gratulacia, bol to nadherny zapas plny zvratov, Kiki mi je velmi luto, hrala vyborne, skoda, ze titul nemozu dat obom, Petra patri medzi moje najoblubenejsie hracky, dnes som si zamilovala aj Kiki, panske finale antukovych turnajov v poslednej dobe stoji za velke ...., aspon baby nesklamali, takto sa ma bojovat vo finale, Petra nech kasle na Rim a sustredi sa na RG, sanca tam urcite je, velmi zlepsila defenzivu a nemlati vsetko z prvej
Reagovat
FulnekUltras
Po fyzickém a emočním vypětí posledních dvou týdnů může hrát Peťa v Římě už jen pro radost. ;-)
Reagovat
Nola
mlela z posledneho, ale bojovala ako levica, to prirovnanie jej pravom patri, som normalne neverila, ze to fyzicky zvladne
Reagovat
Jan
Už po Praze mnozí prorokovali, že v Madridu pro únavu padne v prvních kolech, tak totéž můžeme prorokovat pro Řím.
Reagovat
Serpens
Snad si opravdu nemyslíte, že ještě bude hrát v Římě? :D
Reagovat
tommr
a proč by nemohla? Dneska se pořádně vyspí a bude mít celou neděli a pondělí na přesun do Říma a aklimatizaci. To se dá zvládnout ...
Reagovat
bella
a ty vis presne, kdy ma hrat? bohuzel neni nasazena do druhyho kola jako Kaja...zalezi ted na ni, pokud rekne, ze uz nemuze, ja to budu plne respektovat
Reagovat
lars
1-3 zapasy mozna jo
Reagovat
Jan
Když tam nepojede a odpočine si, bude to v pořádku. A když pojede, tak odpočinkově.
Reagovat
Andrew89
Petra!!!!! nemam slov!!!!
Reagovat
Lina
Obrovská poklona. Petra je jedním slovem Neuvěřitelná.
Reagovat
tommr
dneska byla v závěru zápasu opravdu neskutečná ... :)
Reagovat
bella
jsem moc rada, ze to uznas ;)
Reagovat
Fandina
Pěkné EXPRES ZPRÁVY

Lvice Kvitová ............... atd
Reagovat
tommr
tenisová spravedlnost zase jednou zvítězila ... :)
Bertensová je sice sympatická holčina ale její tenis je hnus fialovej ... :(
Reagovat
Nola
mne sa tenis Kiki paci, ma siroku skalu uderov, Petra sa musela vybicovat k najlepsiemu vykonu
Reagovat
tommr
to už spíš skousnu tenis Wozniacký nebo Kerberový než tuhle hnusnou liftovanou ...
Reagovat
Nola
je to vec vkusu, jej tenis je na antuke ucinny a ma aj skvely servis
Reagovat
Nenela
Fialovy bylo akorat jeji obleceni. Tenis je v pohode, nevidim na nem nic hnusneho.
Reagovat
tommr
zítra už to možná budu vidět jinak, ale dneska mě s tím pěkně vytočila. Ještě že to Petra zvládla ... :)
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
slacker
tak tohle bylo vydrena a vybojovane, byla ve me mala dusicka kdyz sem videl tu unavu, zvetsijici se pocet UE a more nevyuzitych BP
Reagovat
dadaft
gratulace Petře, je skvělá,

gratulace Kiki, je mi líto, fakt sympaťanda, ale vyhrát mohla jen jedna -- každopádně na tenhle zápas a celý turnaj může být pyšná.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, byla to jízda, díky.
Reagovat
Serpens
Češky vládnou tenisu, třetí turnaj za sebou. Petra prožívá druhou nejlepší sezónu v kariéře, a to nejsme ještě ani v polovině.
Reagovat
FulnekUltras
a žádný falešný revizor ani malověrný čecháček ti to už nikdy nevezme. Brečím jak poslední slovanská sračka... ;-) A velký dík Kiki za fantastickou bitvu i závěr u sítě. Je příznačné, že byl mnohokrát vřelejší než včera.
Reagovat
slacker
zmlkni uz ty moravicacsky pablbe, ohrana blba desko s falesnou a otravnou pisnickou
Reagovat
Torn
Fulneku, děláš Petře akorát ostudu :).
Reagovat
FulnekUltras
čecháčkovské ostudy vylézají ;-)
Reagovat
Torn
Ty no..Ostuda nejen Čech, ale Moravy je troska Fulnek. :D Fakt chudák Petra. Otírá se o ní taková šlapka jako ty. :D
Reagovat
FulnekUltras
příznačná vizitka LounyUltras... ;-))) snad se vám ty rozdrápané frustrunkly po Římě trochu zahojí... ;-)
Reagovat
Torn
Tak to není ani tak můj boj, jako boj Karolíny. :D Já jsem finále Madridu sledoval zcela nezaujatě. :) Mne nevadí Petra,ale ty tvoje zbytečné řeči, jako kdybys nebyl Čech.
Reagovat
FulnekUltras
prosím nezaměňovat Čechy a čecháčky - děkuji ;-)
Reagovat
Fandina
Čecháček jsi ty, ostatní jsou Češi.
Reagovat
Bloody13
Ty wole, ty jsi neuvěřitelná! :D
Reagovat
Dobry-den
A pak, že Češi neumí doservírovat...
Reagovat
Jabadu
Ne Češi. Jenom jedna jediná - VYVOLENÁ.
:-)
Reagovat
Empe
Vítězství ducha nad hmotou. Neskutečné.
Reagovat
tommr
dobře řečeno ... :)
Reagovat
janek_da
v suchym ... jenom ruce se mi poti
Reagovat
Jabadu
Poklekám před svou panovnicí a vzdávám jí svůj hold ...
(Děkuji za vše, olympská bohyně)
Reagovat
Dobry-den
Titul je v těch nejlepších rukou. :-)
Reagovat
Fandina
Petra to ubojovala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
Někteří by si měli koupit výlet do Afriky na safari aby pochopili, že lvice je nebezpečná, i když leze únavou po čtyřech,,,,,,,,, má to v sobě.
Reagovat
Fandina
Jj, neuvěřitelné, jak to ubojovala. A nejen to, prostě to umí. Ano, má to v sobě.
Reagovat
FulnekUltras
není co dodat ;-)
Reagovat
Jabadu
30:0!!!
Sežeru otýpku sena!
Reagovat
Torn
Bertens docela obdiv za to, jak je furt relativně klidná. :D Prase od Péti, pak hned eso a ted jí zastavila páska. :D
Reagovat
Jabadu
Jsem něco prve psal?
.-)
Reagovat
Fandina
To je boj, to je neuvěřitelné.
Reagovat
Dobry-den
Nic nevidím, sekají se mi všechny streamy :-(
Reagovat
Dobry-den
ale poslední BP jsem viděl :-)

Doufám, že to byl úplně poslední BP v zápase
Reagovat
FulnekUltras
Tilden sice bere Kiki, ale teď už servis rozhodovat nebude.

POOOOOOOOOOOOOJĎ Peti balon po balonu a nenech jí to !!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
finále hodné Premier Mandatory nebo Grandslamu.
Reagovat
Jabadu
Měl bych držet hubu, ale teď už prostě nevěřím. Štěstíčko nepřišlo.
:-(
Reagovat
tommr
škoda. 4:2 40:30 už vypadalo hodně nadějně ... :(
Reagovat
Torn
Tak ještě není konec.
Reagovat
Serpens
Tildenův game jak víno...
Reagovat
Jabadu
No to snad ...
Reagovat
blax
Bertens je opravdu velice sympatická slečna :D
Reagovat
Jabadu
Benzínem mě polej, pak mi zapal záda
až mě budou hasit
tak se budu hádat,
že jsi mi to udělala ty ...
Věřím ti, jak blázen ...
:-)
Reagovat
Serpens
No to byl tedy jekot
Reagovat
Empe
Petra je do toho obdivuhodně zakousnutá. Ještě "nedávno" by to vzdala a těm ubývajícím silám prostě podlehla...
Reagovat
Dobry-den
:-O
Reagovat
Andrew89
bojuj...vim ze to bolim vydrz prosim. Do Rima nejedes...to vime. dej do toho vse!! POJD
Reagovat
lvicek
Jezis, ta Bertens je tak nesympaticka a ten jeji tenis prisernej! Petulko, drzim hrozne moc pesti, pojd to urvat!
Reagovat
EllNino
notak ... vždyť má tak pěknej úsměv :)
Reagovat
Torn
Bertens je náhodou fajn...
Reagovat
bella
jo, ale jen kdyz dneska prohraje!!!
Reagovat
Torn
Klídek...všechno bude ok.
Reagovat
lvicek
No usmev jo, taky si malem tou raketou vyrazila zuby...
Reagovat
Empe
Na druhou stranu, to odhodlání je na Petře vidět stejně jako to, že už není tak svěží (eufemisticky řečeno). Ještě není konec!
Reagovat
majkl005
kde berete to, že Petra prohraje? ona kdyby tam měla vážně zkolabovat tak to udělají raději než prohrát...
Reagovat
dadaft
je to masakr, je to prostě ma sa kr ,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Nancy_z
Ne, je to MA SA KR
Reagovat
Jabadu
Od půlky druhého setu bylo jasno. Ale Petřina bojovnost zaslouží velký obdiv.
Reagovat
PetaM
Daně Petra možná platí v Mónaku, ale daň za Prahu platí právě teď ve Španělsku :(
Reagovat
Dobry-den
Teď nevím, jestli se mám smát, nebo mám brečet
Reagovat
Bloody13
Chudák Petra - totálně vyšťavená z náročnýho programu a vydeptaná soupeřčinou údržbářskou hrou :(
Reagovat
FulnekUltras
Paráda - měl jsem teď o Petru po dlouhém druhém gemu na jejím servu trochu obavy, ale zvládla to jako opravdová Lvice. Kiki má nervy čím dál větší. První set byl hodně důležitý.

POOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ si pro kořist, holčičko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Nesázej všechno na nervy, uvědom si, že žádná nemá co ztratit a každá chce vyhrát. Není důvod se nervovat, chtějí vyhrát.
Reagovat
FulnekUltras
první nervy, druhá fyzička, třetí rozdílový faktor mimo všechny definice Mariana Jelínka - vyhrát chce každý
Reagovat
Fandina
Jistá tréma a napětí je potřeba, ale když se člověk rozehraje, tak pak už není o čem.
Reagovat
Serpens
Já asi zkolabuju...
Reagovat
Empe
Co jí říkal Vaněk? Supertennis tam střihl reklamy. :(
Reagovat
Serpens
Říkal, nezkolabuješ, jsi největší bojovnice na světě.
Reagovat
Fandina
Že to dá, jak si má stoupnout na její čop, a tky pokyn dole proti.
Reagovat
Empe
Díky. Snad to dobře dopadne. Chtělo by to pár es na uklidnění a ušetření sil. Kdyby Kiki trošinku pomohla, ideální varianta. :D
Reagovat
Mac
hotovo, 6/1 pro bertens...
Reagovat
FulnekUltras
kush
Reagovat
Jabadu
A je hotovo. Nevadí. Opravdu je Kiki lepší a mentálně silnější.
Reagovat
FulnekUltras
kuš Slovane
Reagovat
tommr
škoda těch tří neproměněných BP ve druhý hře ... :(
Reagovat
Empe
Teď v tom záběru mezi míčky Petra vypadala na omdlení... :(
Reagovat
Dobry-den
Máš pravdu. Škoda, že nezískala ten brejk, to by ji nakoplo.
Reagovat
Empe
Je to velká škoda, protože ten míček potom byl ostrý jako břitva, výhoda z toho byla, bohužel nic víc. Ale tak není konec, dokud není konec! :)
Reagovat
Dobry-den
TeĎ Kiki pomohla chybami, tak trochu vydechne :-)
Reagovat
PetaM
"Na, tady máš 2 BB a už to ukonči."
"Ne, díky."
Reagovat
Jabadu
3x měla 15:40 a houbeles!
Reagovat
FulnekUltras
Skvělý kraťas, Peťulko. Jo, je to dřina, ale té se vždycky báli jenom čecháčci, ne Moravačky.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Ubojovaný game, ale je tu. Kiki je hodně při chuti, Petra mi připadá zvadlejší. Ale game je. Peti pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Pff, frk ...
Reagovat
Mac
tak takhle dopodavat set v ceske republice neumime...
Reagovat
Fandina
proč myslíš
Reagovat
Torn
Tomáš, Kája, Lucka...vlastně u všech je to dost obtižná věc. To se člověk vždycky skoro modlí,aby to dopadlo. Ale to je tím, že prostě naší tenisti nemají tu přirozenou drzost jako USA.
Reagovat
Fandina
To jsou kecy na entou. Naši hráči nejsou jiní než ostatní.
Reagovat
Torn
Ty seš kec na entou. .:D
Reagovat
Fandina
Na tebe nemám.
Reagovat
Torn
Klídek. :D
Reagovat
FulnekUltras
Teď to bude na krev - pro OBĚ. Hlavy rozhodnou. A pevně věřím, že nakonec povolí ta anglosaská.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ do ní, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Je třeba pogratulovat soupeřce. Je prostě lepší a třetí set bude pro Petru utrpením.
Reagovat
FulnekUltras
mluvíš jako poslední slovanský pohůnek ;-)
Reagovat
Jabadu
Rád bych se mýlil, ale snad to vidíš sám.
Reagovat
Fandina
Tak bohužel, Kiki ve druhém setu začla tlačit a byla přesnější. Tak snad není Petra ze silami v koncích a ve třetím setu vyhraje.
Reagovat
tommr
ve druhým setu byla Bertensová bohužel lepší ... :(
Reagovat
Andrew89
ten je nas Peti
Reagovat
com
a jeste jeden set Kiki :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně i dva x Karolíně :-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak bych si tipnul, že Kikina teď nedoservíruje. V nejhorším půjdeme do třetího - a tam už to známe, naposledy z Prahy.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ si pro to, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
4:5, tak teď na ní Peti, otoč set. Pojď!!!
Reagovat
Jabadu
I tak zapíše nádherné body, ale škoda, škoda ... Její fyzický potenciál není nekonečný.
Reagovat
FulnekUltras
Nepříjemný obrat ve skóre - ne však v hlavě. Máš na ni Peti, pojď o každý balón. Pod tlakem bude nakonec ona.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
tak tohle je zlý. Petra sice na podání dokázala otočit z 0:30 na 40:30, ale pak třema hrubejma chybama za sebou darovala soupeřce brejk ... :(
Reagovat
Jabadu
Bohužel, počasí je proti Petře. Balóny nelítaj a prasácký tenis na druhé straně začíná fungovat.
Třetí set bude asi jen formalita.
:-(
Reagovat
Dobry-den
:-(
Reagovat
slacker
co ze hraje tak pasivne? zadne talceni ke stanbam zadne stridani stran, monotonedo stejneho mista
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody. Najednou se hraje rychleji a tvrději.
Reagovat
FulnekUltras
Pojď, pojď, pojď Lásko, pumpuj balon po balonu !!!!!!!!!!!! Už jsme v hale a Kiki teď budou nervy jenom stupňovat.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Kozoroh
Doufám, že Petra zápas dovede do vítězného konce. Ještě nikdy neprohrála finále, v němž brala první set.
Reagovat
Fandina
Bertens po poradě s trenérem hraje tvrději. Tak snad to Petra zachytí.
Reagovat
FulnekUltras
V klidu Lásko, pojď si pro to... Večerní vánek Ti bude svědčit. Soupeřka už volá o pomoc.
Reagovat
Andrew89
Pojd
Reagovat
Jabadu
Petruško, je druhý set. Čelenka dolů!!!
:-)
Reagovat
Fandina
Včera s Kájou to byla úplně jiná střílečka. Ale super Peti, set je tady, když bude ještě jeden takhle, zlobit se nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Únava maximální
Reagovat
FulnekUltras
Hodně mi to dnes připomíná první set na USO15 s Kontou tehdy na vlně. Extrémně vyrovnaný první set, pak už to šlo. Postaví holandská Kikina tuhle teorii na hlavu?

POOOOOOOOOOOJĎ si za tím až do konce, holčičko NAŠE !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
vydřela první set v TB, ale vyhráno ještě zdaleka nemá. Bude to ještě strašně těžký. Bertensová hraje líp než jsem čekal ...
Reagovat
FulnekUltras
ty lifty hluboko k BL jsou velice nepříjemné
Reagovat
tommr
je to hnus, ale účelnej a Petra s tím má velký problémy ...
Reagovat
Fandina
Jj, věří si. Není divu, mně tu vyřadila Caro, Garciu a mezi tím Šarapovou.

Tak snad ji Petruška přehraje.
Reagovat
Jabadu
To mi nerob, totok!
:-)
Reagovat
PetaM
No a já jsem mrtvý. A to byl jen jeden set :D
Reagovat
Jabadu
"Jedno jediný pírko! Kde se tady vzalo?!!! ..."
Reagovat
FulnekUltras
poslední dobou už první kola dávám jenom ze záznamu ;-)
Reagovat
horska.kraslice
V tomto setu Petra neuvěřitelně trpělivá, klobouk dolů. A štěstíčko se dostavilo :-)
Reagovat
FulnekUltras
je to hodně v hlavách obou hráček - věřím té Petině
Reagovat
Dobry-den
Zatím v suchým triku.
Reagovat
FulnekUltras
a mokrých gatích ;-)
Reagovat
horska.kraslice
Petře vůbec nejede backhand... :-(
Reagovat
horska.kraslice
No, konečně !
Reagovat
Fandina
5:6 Peti teď pojď, ať je TB.
Reagovat
FulnekUltras
Kiki je dobrá a nepříjemně liftuje k BL. Pořád to máme v rukou, Peti a umíme bojovat.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
A teď do ní, Peti...
Reagovat
majkl005
Petra hraje maximum co se proti takové prasárně dá hrát...kdyby hrála útočněji tak už prohrává 0:6...naopak, hraje moc dobře hlavou a snaží se udržet ve výměně
Reagovat
Jabadu
Mno, první set je asi hotov. Jinak koukat se na to prostě nedá. Petra téměř bez winnerů? Ne, to fakt nejde.
Reagovat
Torn
Vidíš to zbytečně černě.
Reagovat
FulnekUltras
Škoda, že Petra nevyužila zvládnutého sedmiminutového gemu na 4:4. Desátý gem bude klíčový. TADY a TEĎ jsi doma, Lásko. TEĎ a TADY to chceš !!!!!!!!!!!

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ do ní, holčičko.......................
Reagovat
Torn
Ty seš vážně nemocnej. :D
Reagovat
Andrew89
Na tenis Bertens se neda divat...to je hrozny
Reagovat
FulnekUltras
maximálně účelný, no... ;-)
Reagovat
majkl005
ta Bertens má hrozně divnou hru, fuj...přitom stavbu těla má na rány jak z děla...a ne ty hnusy co předvádí
Reagovat
Torn
Klid, Petra to vyhraje..
Reagovat
horska.kraslice
:-)))
Reagovat
com
ne nevyhraje.. za to jak vyradila Karolinu, tak titul neziska :D
Reagovat
tommr
bohužel to ale na Petru platí ...
Reagovat
PetaM
Errani hadr. Tohle je vracečka :D
Reagovat
Fandina
a ještě pořád kraťasy, to bude peklo
Reagovat
lars
Kiki umi dat i ranu a ma lepsi servis nez Errani
Reagovat
PetaM
To je na nobelovku dát po deseti slajzech jeden tvrdý úder :D
Reagovat
lars
neni tvrdych uderu vic nez 1 z 10 ?
Reagovat
FulnekUltras
I tahle Kikina jednou chytí svého nerva... ;-)

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
horska.kraslice
Tildenův gam je doma :-)
Reagovat
horska.kraslice
Petra je se silami u konce. No, jednou to muselo přijít.
Reagovat
tommr
to nejsou chybějící síly, ale zbrklost v klíčovejch momentech ...
Reagovat
FulnekUltras
sýčkové obecní... ;-)
Reagovat
horska.kraslice
Slaboučké rány, paže neposlouchají ani při jednoduchých připravených úderech. :-(
Reagovat
FulnekUltras
lýtkové svaly bolí jiné expertky
Reagovat
FulnekUltras
jako bývala Petra před sedmi lety - výhra se od ní nečeká. Jenže příjemných 17°C, 30% a neobyčejně posilující zkušenost s předvánoční revizí kotle by byla škoda nevyužít. Pojď si za tím, Lásko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Torn
V žádné výhodě Bertens není, Petra jasně na konferenci řekla, že má ráda finále a hraje, aby vyhrávala trofeje. Madrid jí sedí.
Reagovat
FulnekUltras
muck
Reagovat
Fandina
Začátek vlažný, žádná střílečka od Petry, tak uvidíme, jak si s tím dál poradí. 3koda těch BB.
Reagovat
tommr
a další dva zahozený brejkboly. Takhle to Petro nevyhraješ ... :(
Reagovat
Frick
Prý je tam 17°C!
Reagovat
horska.kraslice
Na Petru dolehla únava. Hlavně fyzická.
Reagovat
FulnekUltras
první set bude tréninkový ;-)
Reagovat
tommr
nezačala dobře. Hned v první hře zahodila dva brejkboly ...
Reagovat
bella
jo strasny, v pristim gemu umre!!!
Reagovat
gigin
někdo odkaz na jútúb? Díky
Reagovat
jirkaS
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA?f?f
Reagovat
gigin
Jj, to mám, jedu, ale i tak díky.
Reagovat
Mac
http://sekastream5.com/
nedavno jsem objevil tohle...vetsinou kvalita je lepsi nez ukrajinci a hlavne je to jedinej stream co mi funguje v praci, kde mame vse zablokovane...
Reagovat
gigin
Díky moc.
Reagovat
Jabadu
Razance nic moc a lehké chyby. Nevím, nevím ...
Reagovat
Andrew89
Peti....jedem pro další titul:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist