Snaha nestačila. Federer vystavil Berdychovi stopku na Australian Open i popáté

24. 1. 2018, 09:35
Aktuality 438
AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Berdych ztroskotal na Australian Open třetí rok po sobě a už popáté v kariéře na Rogeru Federerovi. Letos ve čtvrtfinále proti obhájci titulu neuhrál ani set, i když měl v první sadě dva setboly, a prohrál devátý vzájemný duel v řadě. Švýcar v Melbourne vyhrál i své 14. čtvrtfinále, letos neztratil ještě ani set a s jednadvacetiletým Korejcem Hyeon Chungem si zahraje o finále.
Tomáš Berdych a Roger Federer

Tomáš Berdych dnes odehrál s Rogerem Federerem celkově 26. vzájemný zápas. Podvacáté v kariéře a už podeváté v řadě s ním prohrál. Na Australian Open na o čtyři roky staršího Švýcara nenašel recept ani na pátý pokus poté, co na něm ztroskotal také v letech 2008, 2009, 2016 a 2017.

Letos dvaatřicetiletý Čech nedokázal přetavit v úspěch ani herní pohodu z předchozích zápasů a první skalp vítěze 19 grandslamů od Dubaje 2013 nezaznamenal. Doufal, že by Federer mohl mít jednou špatný den, ale to se nestalo. Dva sety se Berdych držel, ale šance v důležitých výměnách proměňovat nedokázal.

První minuty zápasu patřily Berdychovi. Využil soupeřova pomalejšího startu, získal první tři gamy a za stavu 5-3 se po odvrácení tří brejkbolů propracoval k setbolu. Jenže Federer ho zlikvidoval parádním bekhendovým returnem, získal sedm fiftýnů v řadě a vyrovnal na 5-5. Český hráč se dostal ještě k druhému setbolu za stavu 6-5, dlouhou výměnu však zakončil bekhendem do autu. Následný tie-break patřil Federerovi, který prohrál jediný míček a set zakončil skvělým dropshotem.

Ve třetím gamu druhé sady měl Berdych brejkbol, ale jednu z šancí opět nevyužil. Federer zvyšoval kvalitu své hry, hrál agresivně a téměř bez chyb. V sedmé hře zaznamenal jediný brejk, který bez potíží potvrdil a dostal se tak do vedení 2-0 na sety.



A takový náskok Federer pustil jen ve 4 z 309 zápasů (naposledy v roce 2011), zatímco Berdych otočil z 0-2 na sety jen 2 ze 47 zápasů (naposledy v roce 2005). 

Dnes k žádnému neobvyklému obratu nedošlo a nebyl k tomu ani náznak. Berdych ztrácel naději i víru, naopak Federer hrál téměř strojově přesně, na vítězné údery přestřílel českého soka 61-22 a po 2 hodinách a 17 minutách zvítězil 7-6 6-3 6-4.

První set zřejmě rozhodl
"Když se zachránil v prvním setu, tak získal víc sebevědomí. Pak už to s ním bylo zase hodně těžké. Když prakticky celý set prohráváte, hodně vás to povzbudí. Je to 'kdyby', ale kdybych vyhrál první set, mohl to být úplně jiný příběh," uvažoval Berdych na tiskové konferenci.

Svůj herní projev ale hodnotil pozitivně. "Myslím si, že jsem odehrál solidní zápas, hrál jsem velmi dobrý tenis. Stál jsem proti nejlepšímu soupeři, jaký může být. Když se podíváte na pavouka, tak je to trochu smůla. Ale tak to prostě je," řekl Berdych.

Po problémech se zády, kvůli kterým musel předčasně ukončit loňskou sezonu, měl z výsledku na Australian Open radost. "Neodjíždím s hlavou sklopenou. Myslím si, že to byl velmi dobrý turnaj. Po tom, čím jsem si na konci minulé sezony prošel, mě to velmi potěšilo," dodal Berdych, který hrál ve čtvrtfinále Australian Open posedmé za posledních osm let a popáté v něm neuspěl. Jeho maximem zůstávají semifinále ze sezon 2014 a 2015.  

To Federer ve čtvrtfinále Australian Open nastoupil počtrnácté za posledních 15 let a pokaždé z něj odešel jako vítěz.

"Z vývoje začátku zápasu jsem byl trochu frustrovaný. Potřeboval jsem získat větší hlad po bodech. Jsem rád, že jsem ten první set dokázal otočit ve svůj prospěch. Tomáš hrál v prvních dvou setech výborně, ve třetím už šla kvalita jeho hry dolů," komentoval Federer. "Ten první set mohl dopadnout jakkoliv. On si ho taky zasloužil, takže jsem mu ho tak trochu ukradl," dodal.

V semifinále čeká Korejec Hyeon Chung
O sedmé melbournské finále si pětinásobný šampion Federer zahraje poprvé s jednadvacetiletým Korejcem Hyeon Chungem, který v prvním dnešním čtvrtfinále přehrál 3-0 na sety Američana Tennyse Sandgrena.

"On (Hyeon Chung) má skvělý pohyb na tvrdém povrchu. Kloužen na něm skoro jako na antuce, připomíná mi Novaka. Já každopádně budu muset předvést další super výkon, abych měl šanci postoupit do finále," prohlásil Federer před soubojem s o 15 let mladším Asiatem.

První semifinálovou dvojici vytvořili už včera Chorvat Marin Čilič a Brit Kyle Edmund.

• AUSTRALIAN OPEN 2018 •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 55,000.000 australských dolarů
středeční výsledky (24. 01. 2018)
• Dvouhra mužů - čtvrtfinále •
Federer (2-Švýc.) - Berdych (19-ČR) 7-6(1) 6-3 6-4
Hyeon Chung (Kor.) - Sandgren (USA) 6-4 7-6(5) 6-3
Semifinálové dvojice
Čilič (6-Chorv.) - Edmund (Brit.)
Federer (2-Švýc.) - Hyeon Chung (Kor.)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

438
Přidat komentář
a.magerova
http://img24.cz/images/66243764301354709733.png
Reagovat
Marduch
Tak podle HL vcelku klasický obrázek zapasu Berdi s temi nejlepsimi. Z komfortnich pozic kolem téčka Tom ze stoje zasypava soupere duraznymi FH k caram, jakmile ale souper kalibru Federera zvýší otacky a Toma zacne i z defenzivnich pozic prohanet, nestiha se Tom na rozdil od tech nejlepsich obratne branit, poskládat se k uderu. Vetsina jeho micu zahranych z behu a celkove z defenzivnich pozic nema potrebnou kvalitu, takze jen o jednu ci dve vymeny oddali prohrany fiftyn. Muj názor:-)
Reagovat
a.magerova
AO - 14
FO - 7
W - 12
USO - 10
Reagovat
smazaný uživatel
24.01.2018 16:21Od: Pe3k
Lol. Nevím vůbec kdo si a je mi to fuck, ale tvrdit mi tady, že neznám Můru, no nic, tady je možné vše...Ano znám všechny jejich vzájemné zápasy, finále olympiády jsem viděl i tu prohru na AO a to jsou prakticky jediné dva důležité zápasy co Andy kdy Rogera porazil...

Ako mozes poznat vsetky zapasy medzi Murraym a Rogerom, ked si sa dnes priznal, ze tenis sledujes od 2007?...
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, kolko tych dolezitych zápasov vyhral Federer nad Rafou, ked Murray vyhral len 2..:) tri?..:)
Reagovat
Pe3k
Ani nepamatuju kdy naposled Nadal porazil Federera, to už bude let...
Reagovat
smazaný uživatel
Este ze nie je dolezité kdy, ale kolkokrat :)
Reagovat
Pe3k
No viděl sem minulou sezónu celou a Rafa měl přesně 0 výher nad 36 letym Federerem. Za 4 sezony 0x. To je slušná bilance pro Rafu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Minulu sezonu..

Aha :)

Viac si nepamatas, kedze si tenis este nesledoval hlupacku..
Reagovat
Pe3k
Umíš krom urážek i něco jiného? Sledují tě tady už roky a odpověď je NE. Jsi jen ubohý hejtr z Petržalky co bydlí v zaplivanem panelaku a když chce vidět nahou ženu, musí platit prostitutkám...
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastnim dve nehnutelnosti, mozem ti poslat LV :)...Ty si prizvnik v jednej..Ostrava je periféria CR, to je realita..

Ja ta neurazam, nazývam veci pravým menom, na to sa nemozes hnevat Peto!.
Reagovat
Pe3k
Pošli. Jak tě znám, byl to jen další kec, co? Už 4 roky, čekám na to video, kde se Rafael zranil na AO 14. 4 roky a od tebe stále nic... stále jsi nula. Hádám, že nemovitosti jsi zdědil, to je tak to jedine, na co se zmuzes ty kabatnik ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Este ze mas ten tenis, kedze zivot ti evidentne moc tych radostí neprináša...Si chudáček, ktorý zapredá vlastnú dostojnost za 100 euro, samotársky podivín inklinujúci k samotárskemu zivotu a rybarstvu..Nemal by som sa slabsim vysmiavat, ja viem. Ale mna to svojim sposobom baví...
Reagovat
Pe3k
Psal si, že můžeš poslat LV, tak čekám...tyhle nesmysly můžeš psát klidně dál, už roky čekám, kdy se alespoň priblizis, no nevyšlo ani raz, za to pobavis vždy...

Btw. Těch 100 ecek co mi dlužíš můžeš poslat s tím slibovaným LV ;)
Těším se na to ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti ich dlžím?...Nevyhral som nahodou stavku?...Ze ta mama radsej neprehltla, urcite by sa musela hanbit za takeho uboziaka a socku, ktory neni ani chlap, aby si priznal, ako to bolo. Ze ho ta stovecka zrujnuje a zníži už tak nizky zivotny zivotny standard. Si chudáček, a vies to..Este tu budes bohapusto klamat, aby si kvázi neznizil svoj obraz pred imaginarnymi nickmi na TP. Je mi ta luto chlape, chyba ti laska alebo nieco. Hodnoty..

Posli mail, poslem ti zmluvy. Mam dva byty v novostavbach, ak niekedy budes v BA, mas zadarmo ubytko. Len prosim ta. Poriadne za sebou vyvetraj, ten smrad by som nezniesol..
Reagovat
Pe3k
Ubytování zdarma zní fajn, tím alespoň smažeš ten 100 eurovy dluh :)
Nakonec nejsi takový ubožák, za jakého se tady prezentujes...
Reagovat
smazaný uživatel
O zvieratká sa treba starat.

Ten, kto je zlý k zvieratám, nemoze byt dobry k ludom. Takze kludne dobehni, osprchuješ sa...
Reagovat
Pe3k
Ty hlupe zvieratko :D
Reagovat
Pe3k
Lol, tak snad umíš používat internet, ne? Ještě ses nevybrecel? Poor little boy.
Reagovat
Franky
Ale chlapci....snad trocha dostojnosti nie??
Reagovat
Pe3k
Na seznamu fajn rozhovor s Ulihrachem.
Reagovat
svetova.dvojka
S dopingovými hříšníky se nebavím.
Reagovat
ipko
Tomáš slušný výkon, ale Roger na big pointoch jasne lepší a hlavne cez 60 víťazných úderov, to hovorí za všetko.. tak dúfam že do toho finále prejde a prípadný zápas s Marinom by mohol byť super..
Reagovat
dunphy
Teď mě tak napadlo. Co vlastně říkate na plány ITF od příštího roku zredukovat počet nasazených na GS zpět na 16? Co si o tom myslíte? Ovlivní to ten průběh nějak a jestli ano, jak?
Reagovat
svetova.dvojka
Jisteže... první kola budou o hodně atraktivnější, už v 1.kole na sebe můžou narazit 1. a 17.hráč světa...
Federer a pár dalších tenistů ještě pamatují Grandslamy se 16 nasazenými.
Reagovat
Pe3k
Hráči s tím souhlasí?
Reagovat
brixner
Jenže já votevřel svou schránku a vypadly na mě 4(fakt čtyři!!!) letáky s Drahošem, až sem se lek! A včera vypadly tři, nekecám! Lidi, jak je to u Vás? Taky máte schránky? Mě už příjde, že tady jí mám jen já! A leták s panem prezidentem na mě ještě nevypadl! Čuju v tom nějakou zasraninu!
Reagovat
Labi
letáky žádné ale jen co otevřu notas tak během 5 min na mě vykoukne na netu 10 baneru s Drahošem, cestou do práce vidím jeho ksycht vícekrát než všechny dopravní značky dohromady....jak se říká bojím se otevřít lednici :D
Reagovat
smazaný uživatel
volba prezidenta je lepsia zabava ako superstar,hlavne v amerike,v Rusku troska nuda:D
Reagovat
brixner
No jo, pravda, je to docela prdel ty volby! Já šel jako řádnej vobčan volit do PS, moh sem volit klidně za pět takovejch vobčanů, páč sem měl zas plnou schránku těch lístků...Tak sem se na to voholil, drobet vohákl, i kravatu sem si vzal, mam takovou černou s bílym sněhulákem, k tomu tu mojí nejlepší fialovou manšestrovou košili, zelený sako vod Větví za tiťapade, černý tesilky ještě po dědovi, který z čistý úcty k němu ne a ne vyhodit, vypraný bílý prestiže na hnáty, pár kapek Kourose a du. Před barákem babka Mrákotoic a prej "No Brixi, ty ses na to teda vohák, bejt tak vo páďo mladší, vojedu tě jako tenkrát mýho dědka!" No, dodalo mi to sebevědomí, tak sem vypnul hruď a s chutí vykročil k úrně a ještě sem zaregistroval, jak babka mává hůlkou a huláká na celý sídliště "Doufam, že to nehodíš Husákovi, to vo tebe tu berlu přerazim!!"
U nás sou volby vždycky fakt prdel!
:-))
Reagovat
brixner
No ano, NTB a net to je hrůza, ale to by se dalo pochopit, i při volbách v USA to blikalo všude, takže jo, OK. Ale proč mi to cpou do schránky? Jsem jediný(opravdu jediný!!!), kdo na schránce nemá nápis nebo nálepku typu "Bez reklam" nebo "Stop letákům" a funguje to naprosto obráceně - ty letáky mi tam nikdo nedává, ostatní mají schránky vyboulený, jako černouškové v Africe ve frontě na humanitární pomoc...Ale příjdou volby a už to lítá :-) Ale pana Zemana mi tam zatím nešoup nikdo! Často nejsem doma, klíče od mé schránky nikdo nemá a po návratu domů je většinou prázdná. Ale příjdou volby...Před pěti lety mi sem někdo furt cpal toho Boriše, ale pana Zemana zase nikdo! Copak sem nějakej antizemanovec? Vobčas seru smíchy! A Drahoše sem fouk do jiný schránky a von zas skočil do tý mojí! Asi si ze mě dělaj prdel spratkové :-))
Reagovat
smazaný uživatel
asi si pre drahosovcov dôlezity,pre zemanovcov vsak este viac,tak zvolili opacnu strategiu,obe strany by si nastval ak by si siel radsej zaplavat:)
Reagovat
Fandina
Na mě nikdo nevyskakuje, když otevřu notes, maximálně to co jsem posledního hledala, třeba dovolená. Ale včera nebo kdy to bylo, tak jsem cestou v autě směr Nuselský most v Praze, viděla na každém sloupu podobenku Miloše Zemana.
Reagovat
Labi
ano, Zemana vidím samozřejmě taky, a není toho málo ale s tím Drahošem to je docela extrém
Reagovat
Fandina
Tak uvidíme, jestli se mu to vyplatí.
Reagovat
Labi
jasně, jen říkám vlastní zkušenost...pro mě není z různých důvodů ani jeden volitelnej, takže mě tohle nechává v klidu
Reagovat
Fandina
já také nevím, jestli půjdu volit, v prvním kole jsem nebyla, teď jestli půjdu tak budu volit Drahoše
Reagovat
smazaný uživatel
u nas to vypukne buduci rok,ja kandidovat nebudem,tak tiez neviem ci pôjdem volit
Reagovat
Fandina
Tak kandiduj, třeba to vyjde. I když nevím, jestli máš na to věk.
Reagovat
smazaný uživatel
nemam,nemam,na zakladnej sme raz volili sportoveho referenda,ja som to "hodil" svojmu konkurentovi a prehral som o jediny hlas,nabuduce(ak nejake bude),taky blbi nebudem:))
Reagovat
Fandina
:-))
To je k vzteku, ale zase víš, žes měl šanci.
Reagovat
Herbert_Hoover
To ti tam hážou hodní sousedi ze svých vlastních schránek :)
Reagovat
Roger_Federer
Nakolik bodu se dotahne Roger, pokud znovu vyhraje?
Reagovat
Fandina
Jsem hodná, spočítala jsem ti to, když vyhraje titul, tak na jedničku bude ztrácet 155 bodů.

https://live-tennis.eu/en/atp-live-ranking
Reagovat
Mayo
Ak bude iba 155 bodov, tak to sa tam dlho už Býk asi neohreje. Chcel som do antuky ale asi to neklapne.
Reagovat
Fandina
Bude záležet na tom, jak budou hrát na nejližších turnajích.
Reagovat
Fandina
nejbližších
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by i Federer obhájil AO, čemuž moc nevěřím, tak IW a Miami už určitě ne. Takže Nadal ještě navýší náskok si myslím.
Reagovat
ipko
no, uvidíme.. stačí ak by Roger vyhral Dubaj a bolo by, teda ak ho plánuje.. a Rafa tiež obhajuje finále v Miami čo nie je zrovna jednoduché..
Reagovat
annah
Mám dojem, že do Dubaje Roger nejede.
Reagovat
ipko
škoda, no.. takmer vždy sa mu tam darilo, až teda na minulý rok s Donskoyom, ale aj keď je to len 500, tak Roger tam hral rád a turnaj má vždy dobrú úroveň.. tiež aj finále 2015 s Djokovičom bol veľmi dobrý zápas..
Reagovat
Roger_Federer
Diky
Reagovat
Kozoroh
2008 - Federer, 4. kolo
2009 - Federer, 4. kolo
2010 - Korolev, 2. kolo
2011 - Djokovič, ČF
2012 - Nadal, ČF
2013 - Djokovič, ČF
2014 - Wawrinka, SF
2015 - Murray, SF
2016 - Federer, ČF
2017 - Federer, 3. kolo
2018 - Federer, ČF

5x s Fedexem, 2x s Djokem, 1x s Býkem, Můrou, Babrinkou a Korolevem. 4x nestačil na pozdějšího vítěze turnaje (pokud Fed ovládne AO, tak 5x).
Reagovat
a.magerova
No... takže žádná ostuda to nikdy nebyla... ve 2010 byli ve finále Federer vs Murray, takže taky by asi neprorazil k vyšším metám...
Reagovat
Pe3k
Přesně, Berdych neustále fasuje ty nejlepší a je jen o trochu slabší než oni.
Reagovat
Fandina
Tak to je úžasná bilance, 4 nebo 5 proher z pozdějším vítězem z celkem 11 účastí, porážky kromě Koroleva jen od GS šampionů. Kdo tohle má.
Reagovat
Fandina
s pozdějším
Reagovat
Mayo
Chudák Berda, porážky iba od hviezd (okrem Koroleva)
Reagovat
Herbert_Hoover
Koroleva byla škoda, vleklé problémy s kolenem pokud si dobře vzpomínám, ale ten forhend bylo čiré peklo (pro soupeře), bohužel často úplně bez herního plánu a prostě Rus, zabýval se vším jiným než tenisem :) ale potenciál měl slušný
Reagovat
Labi
kdyby Berdychovi zalhali a řekli že nehraje s Fedexem ale např. s Seppim tak ho převálcuje. Roger se naopak po prvním setu chytnul a nebylo co řešit, no ještě dva zápasy doufám že to zvládne a hned z kraje roku zaokrouhlí 20 GS
Reagovat
a.magerova
1. pokus
http://www.xy1.cz/ih8yt

2.pokus
https://pbs.twimg.com/media/DUO_M3vXcAQ9bEK.jpg
Reagovat
a.magerova
Není to žádné vystrašené holátko... bude muset být Roger ostražitý... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
není no, nicméně Roger ho rozhodně nepustí k tomu, k čemu ho pustil Novak, už jen díky lepšímu servisu a obecně rychlejší hře po odskoku a schopnosti být celej zápas agresivní
Reagovat
Marduch
Hlavně ho nejspis díky sirsimu hernimu rejstříku a schopnosti jednim uderem akcelerovat hru nenechá dostat se do tempa a do laufu, jako Nole.
Reagovat
FulnekUltras
zápas jsem neviděl - ale umím si jej podle duelů z minulých ročníků AO velmi živě představit - pan Berdych na svém psychickém stropě jako každoročně přes kopírák
Reagovat
Pe3k
Sy cyp, Berdych hrál dobře, ale měl těžkého soupeře. Chytit tak jednou Nadaluv cake craw, byl by gs vítěz.
Reagovat
Pe3k
Cake draw.
Reagovat
FulnekUltras
béda hraje vždycky dobře, dokud se s žebříčkově výše postaveným soupeřem nenachýlí koncovka setu
Reagovat
Kytka
Ale DelPo taky není žádné ořezávátko, momentálně výše postavený a žádné větší problémy s dokončováním neměl. No škoda toho losu, být v jiné čtvrtce, mohl se dostat do semifinále a posunout se na dostřel desítce. Takhle bude asi šestnáctý. Co se s Rogerem skamarádil, tak je to s jeho hraním proti němu horší, přeci to kamarádovi nezkazí:))))))
Reagovat
Fandina
Jj, všechno je závislé na psychice. Jedině tak u tebe.
Reagovat
FulnekUltras
a pak taky na vědomí vlastní věrohodnosti - však jsi včera viděla drahouše
Reagovat
Fandina
Na TV debaty nekoukám, ale vím z vlastní zkušenosti, že jen psychicky labilní lidí mají dojem, že všichni ostatní jsou také takoví. Bát se všeho je nesmysl.
Reagovat
FulnekUltras
doporučuji zítra večer čt - tam uvidíš psycho ;)
Reagovat
Fandina
Psycho typu prezidentských voleb prožívají akorád psychouši.
Reagovat
Fandina
Navíc, zítra jdu do divadla.
Reagovat
FulnekUltras
správně - nejsme přece žádný prodejný póvl ;)
Reagovat
Fandina
hlavně je mi úplně jedno, kdo bude prezidentem, kašlu na to
Reagovat
annah
Psycho bude, jestli ta současná vepřová hlava vyhraje. Strašné. Ale asi to tak dopadne. Čili už čtvrté volební období se budu stydět za hlavu státu. Našeho. Nakonec - už bych na to mohla za ty roky být zvyklá. Ale nejsem. Jak Miloše vidím třeba ve zprávách, musím odejít z místnosti nebo přepnout na jiný program. Vůbec to nezvládám.
Reagovat
FulnekUltras
A tak... éra prognosťáku po té havlovské už taky pomalu končí... ani se nenadějem, a budeme mít na Hradě Tomia... ;)
Reagovat
annah
To je fakt. Vždycky může být hůř... :-)
Reagovat
Ondra979
tady se musim pridat - kdo voli tohohle hulvatskeho podrazaka, proruskeho svaba, loutku Nejedleho a Mynare, ktery ma na triku taky spoustu afer z minulosti (Bamberg, MUS, Olovo...) tak se definitivne pomatl, nebo je to komanc jak blazen. Budu volit s trochou sebezapreni Drahose, ale je to vic hlas proti ovarove hlave a jeho hradnimu ansamblu
Reagovat
annah
Musíme se modlit, aby národ dostal rozum. Ale obávám se, obávám...:-((
Reagovat
FulnekUltras
proti gustu... někdo radši výživný slovanský hmyz, někdo zase růžovou mašličkou ovázané americké howno ;)
Reagovat
Fandina
:-))
lepší růžové nic než vlezlý hmyz
Reagovat
FulnekUltras
trochu mě děsí osoby, které chtějí být podle jakéhosi prapodivného zákulisního plánu jiných osob osobnostmi, ale přitom nevyvolávají v lidech pražádné emoce - podobně třeba Petra vs. Plech - pan akademik je určitě expert ve svém oboru, a měl by se ho držet - nechat ze sebe dělat cvičeného šimpanze určitě nemá zapotřebí
Reagovat
Fandina
Protože ničemu nerozumíš. Politikem je člověk, který se jím stane. A stane se jím proto, že jím chce být. Je zvolen. Nejsme v monarchii, aby se hlava státu dědila.
V demokracii je to tak, že někdo kandiduje a jiní ho zvolí. Škola na prezidenty není.
Vůbec tomu nerozumíš. Hledáš za vším spiknutí a něco špatného.
Reagovat
Fandina
Stokrát lepší dobrý akademik než profláklý politik.
Reagovat
Kozoroh
Znám několik Zemanových voličů, důvody, proč ho volí, jsou tyto:
- Má zkušenosti z politiky
- Umí se ohradit vůči Junckerovi aspol. (migrace aj. témata)
- Je proizraelský
- Podpořil Trumpa před US volbami
- Pohrdá politickou korektností

Dovoluji si odhadnout, že Zeman získá +/- 2,5 mil. hlasů.
Reagovat
Ondra979
no, z techto argumentu beru jen to, ze je proizrealsky, ovsem celkovy Zemanuv obraz se tim nemeni.
Reagovat
annah
Celkový obraz je tak příšerný, že se mi z toho dělá šoufl, kdykoliv toho nechutného chlapa vidím. Slyšet ho mluvit, to vůbec nedávám. Dostávám třas a musím to rozdýchávat. Něco příšerného... Havel se musí v hrobě obracet, kdo mu to sedí v kanceláři...
Reagovat
Ondra979
nj, chudak Venca. snad se docka dustojnejsiho pokracovatele..ale obavam se ze to muze jezevec zas vyhrat - a muzou za to sudety, tam je jadro jeho volicu
Reagovat
FulnekUltras
nekritických havloidních modlářů už naštěstí rapidně ubylo
Reagovat
lvicek
Hlavne ze ty nejsi nekriticky k te kreature, co sedi na hrade ted.
Reagovat
FulnekUltras
před 5 lety jsem 1. kolo vědomě vypustil, ale pak už bylo rozhodování velmi jednoduché - letos nenechávám nic náhodě hned od začátku ;) ideální není nikdo, ale když člověk vidí ty ostatní možnosti, pud sebezáchovy funguje spolehlivě
Reagovat
misa
Moc dlouho už tady s náma nebude, tak klid :)
Reagovat
FulnekUltras
pokud se modrákům v dohledné době nepovede přesvědčit paní Kuberovou, aby Jardu po více jak 50 letech manželství přece jen ještě pustila do příštího boje o Hrad, nemá Tomio vážnější konkurenci
Reagovat
a.magerova
Tak na Hradě by měl určitě lepší toaleťák než v Senátu... :-P
Reagovat
janek_da
no, proizraelský. Bych řekl, že to je jenom retorika. Ostatně to je u Zemana normální, že se činy výrazně rozchází se slovy.

Místo aby jel na pohřeb Peresovi jako celý svět, tak jel na Kypr k ruským kamarádům.
Reagovat
FulnekUltras
i sám velký blixa by ti jistě potvrdil, že business je business ;)
Reagovat
misa
Ale když jede za svým pánem do Kremlu, tak musí uctivě držet hubu a krok.
Reagovat
FulnekUltras
nezapomeň fandit v pátek a sobotu Praze - která to teď už ovšem bez pomoci ušácké námořní pěchoty sama nevytrhne
Reagovat
svetova.dvojka
Já také neponechám nic náhodě a půjdu volit pana Jiřího Drahoše.
V prvním kole jsem volil pana Michala Horáčka ,ale ten bohužel neuspěl.
Reagovat
FulnekUltras
vzhůru k urnám ;)
Reagovat
Kozoroh
Berďa sice utkání výtečně odstartoval, no ale probudil spícího draka. Fedex zabral, postupně přeřadil na vyšší rychlost a Berďovi ujel vlak.

Co si budem povídat, bez předvedení nejlepšího výkonu v nejvypjatějším okamžiku se z tenisty velký šampion nestane.

Finálová dvojice bude prav. Čilič vs Federer, tak jak loni ve Wimbledonu. Chung sice bude kousat, ale zkušenosti, rychlejší povrch a sebevědomější herní projev hrají do karet Fedexe.
Reagovat
Pe3k
16 let v řadě dosáhl alespoň na 1 semi na gs.
Reagovat
smazaný uživatel
kolik, že má zlatých medailí z OH, prosím pěkně? :-)
Reagovat
Pe3k
Jen jednu ;(
Reagovat
Roger_Federer
1dnu, koho bude zajimat za 50let kolik mel RF zlatych z Olympiady(pro tenis podradny turnaj), kdyz bude mi 23-25 Gr.titulu :)
Reagovat
smazaný uživatel
a kolik ze singlu? :-)
Reagovat
Fandina
a kolik jich máš ty?
Reagovat
smazaný uživatel
já nejsem profesionální tenista, tudíž nemám ani jednu :-)
je irelevantní ptát se člověk, jenž pracuje v naprosto jiném odvětví, kolik má zlatých medailí v rámci tenisu :-)
Reagovat
Fandina
Tak až nějakou budeš mít, tak se přihlaš. Do té doby je to předhazování někomu, že něco nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Důležité je být dobrý v tom, co děláš a pokud taký člověk je, pak má právo soudit, jak moc je dobrý druhý člověk v tom co dělá, respektive na to mít názor.

Já jsem pouze trochu šťournul do Pe3ka, protože mě serou ty jeho některý komentáře :D
Reagovat
Fandina
Neexistuje žádné právo na to soudit druhého.
To je každého věc, jak se k čemu postaví, jestli druhé soudí nebo nesoudí. A nemá na to vliv, co v životě dokázal.

Tvoje plus je, že si přiznal, že reješ do P3ka, ale bereš si k tomu rukojmího Rogera a to je dost hloupé.
Reagovat
a.magerova
A kdo vyhrál zlato (dokonce dvě) v roce 2004?
Reagovat
stopan
Chilania boli vtedy v laufe, Nicolas Massu tak vo dvojhre ako aj s Gonzalesom vo svorhre
Reagovat
a.magerova
A to ještě González bral i bronz... a stejně nejsou lepší než Federer... takže tak... ;-)
Reagovat
Patik
Bolo to jasné ešte pred zápasom..Roger sa môže poraziť jedine sám..jediný kto by vedel ešte na Rogera je Djokovič možno Murray
Reagovat
Pe3k
Lol prej Murray.
Reagovat
Patik
Pre tých ako ty čo nepoznajú Murrayho..Murray je ten ktorý ukradol Rogerovi zlato na olympiáde na jeho oblúbenom povrchu ..ten ktorý vyradil Rogera aj na AO v semifinále..a má s ním takmer vyrovnanú zápasovú bilanciu..Murray je mentálne silný a odolný hráč..čo sa Nadala týka vsadil by som nato a dovolím si tvrdiť že ho Nadal už nikdy neporazí..možno na antuke..Roland Garros..
Reagovat
Pe3k
Lol. Nevím vůbec kdo si a je mi to fuck, ale tvrdit mi tady, že neznám Můru, no nic, tady je možné vše...Ano znám všechny jejich vzájemné zápasy, finále olympiády jsem viděl i tu prohru na AO a to jsou prakticky jediné dva důležité zápasy co Andy kdy Rogera porazil...

Na OH 12 byl na víně předešlý extra dlouhý a těžký zápas s Del Potrem, Roger hrál na druhý den v tom finále otřesně a není se čemu divit, semicko s JMDP je jeden z nejlepších a nejdelších tenisových zápasů na OH.
Ta prohra v Austrálii byla fér, ale i tak to bylo tak, tak v 5 setech. To byl ten nejhorší Rogeruv rok 2013... No a od té doby Andy Rogera na gs neporazil a vzhledem k povrchu, většímu rámu rakety, zlepšenému backhandu, by Andy neměl šanci podobě jako v minulých zápasech ve Wimbledonu.
Reagovat
a.magerova
Murray naposledy porazil Rogera na AO 2013 od té doby 5x s Rogerem prohrál.
Reagovat
Pe3k
Njn a on mě píše, že neznám Murrayho. Lol většině zdejších hlupákům by praskla hlava vědět toho tolik co já.
Reagovat
a.magerova
Dotyčný tu už napsal několik nesmyslů, je super sledovat, jak někdo bez základních znalostí tady moralizuje... :-/
Reagovat
Pe3k
Moralizování cizího nicku mi nevadí, vadí mi, že tvrdí, že něco nevím a přitom pravda je taková, že toho vím mnohem více než on. Nic no chystáme taktiku na Chunga. Podle mě být agresivní na returnu a hru hodně variovat, zkoušet čopy.
Reagovat
Patik
Tenisu sa venujem celý život či už súťažne alebo rekreačne stretávam sa s ľudmi čo sa tomu venujú aj profesionálne..a vôbec neviem prečo som sa sem registroval..tu sú takí typickí gaučový odborníci..čo vidia len zápas a 5 minutovú tlačovku..a tie úsudky že niekto zmenil backhand alebo raketu že povrch je rýchlejší..bývalý tréner Lendl s Delgadom a jeho tým prišli z Marsu a nevedia ako na také zmeny reagovať..
Reagovat
Pe3k
Ok beru. Až se dá Andy do kupy a bude hrát proti němu na gs, tak vsad na Můru barák, ty celoživotní odborníku...
Reagovat
Patik
ja sa nechcem s nikým hádať..a netvrdím že Murray hneď musí vyhrať 3 0 na sety..všetko záleží aj od iných okolností..ale pevne verím že by mu bol rovnocenný súper a neodpisoval by som ho :)
Reagovat
Pe3k
Ok, s tím souhlasím.
Reagovat
Roger_Federer
On dokonce dostal narezano :)
Reagovat
Holahej
...je třeba ale připomenout, že Andy byl na operaci páteře, po ní nemohl ani chodit, postupně regeneroval, ale sám říkal, že zatímco se ostatní zlepšovali, on klesl na dno, časem straveným s /a po/ operací prostě spadl dolů výkoností a celý rok věděl a i říkal, že není proti nim /BIG3/ ještě konkurenceschopný.., ale je rád, že hraje zase na tour a doufá, že je bude dohánět..
Reagovat
Mayo
Jedine Nadal
Reagovat
Pavol
Jedine Hyeon .
Reagovat
Patik
CHung dostane zajtra 3-0 na sety.
Reagovat
Patik
teda pozajtra..chyba..
Reagovat
a.magerova
A pěkně v klídečku.... ;-)
Reagovat
janek_da
ssssrabe :)
Reagovat
a.magerova
Jsem druhý set a necelý třetí set nemohla koukat bo byla jiná práce mimo jakoukoli komunikační techniku, takže teď doplním informační manko... ;-)
Reagovat
janek_da
Jen jestli!!!

Pořád musím mít na paměti slova otce Školastikuse.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
janek_da
jj, a navíc první setkání s erotikou ve filmu
Reagovat
a.magerova
Doufám, žes aspoň byl na premiéře v kině... ;-)
Reagovat
janek_da
Blázníš? Přece nebudu utrácet těžce vydělané koruny ztvrdlé měnovou reformou.
Reagovat
a.magerova
Dobrý.... jsem si i musela připomenout "kdyže to jako".... ;-)
Reagovat
janek_da
Sulnek ti poví detaily.
Reagovat
a.magerova
Jj věřím, ale jsem spíše pro ty věci okolo nemateriálna mezi nebem a zemí... takže bližší finanční přednášku nebudu toliko potřebovat... ;-)
Reagovat
annah
Taky na to koukám znovu a říkám si, budeme slavit i v pátek? A v neděli? Je to 50 na 50.
Možná kdyby z Hradu o víkendu zmizela ta vepřová hlava, co se za ni už pět let stydím, tak bych i tu Rogerovu prohru třeba snáz skousla.. Slavilo by se aspoň na jiné frontě... :-))
Reagovat
a.magerova
Roger je Roger... tam není žádný zástupný slavící moment... ;-)

Hrad - tam je to z louže pod okap... jeden pro ostudu, druhý obklopen mafiány.... :-/
Reagovat
annah
Ten současný je ostuda sama. Vůbec nezvládám ho i jen vidět.
Reagovat
Kytka
Tak Tomáš výrazně lepší než vloni, ale Roger taky. Tomáš prostě neumí využít příležitosti v takových zápasech. Jindy by ty setboly na 90% využil, ale proti Rogerovi prostě ne. Stejně jako ty mečboly vloni v Miami. Důležité body zase získával Roger. Podle mně by to Roger měl vyhrát celé.
Reagovat
Fandina
Na Eurosportu je vždycky okénko kauče, které dělá Mouratoglou a on o hře Rogera řekl, že se proti loňsku posunul skoro o 70 cm dál před základní do hřiště a že i proti loňsku rychleji podává, to jsou statistiky.
A také, že většina výměn v jeho zápase je do pěti úderů.
Roger hraje dobře a i když hrál Berďa mnohem líp, než vloni, tak to nestačilo. Škoda, že spolu byli v čtvrtce, půlce. Líbilo by se mi jejich finále.
Reagovat
Kytka
Tak to mně by se líbilo také. Myslím, že Tomáš by ty ostatní zvládnout mohl. Má velice dobrou formu. Ale pokud jde o los, je Tomáš věčný smolař. Není takové štístko jako Čilič. Konečně by si trochu štěstí taky zasloužil.Škoda. Taky jsem slyšela Moratogloua a i Mats říkal, že je Roger lepší než vloni.
Reagovat
misa
Řekl bych, že Roger většinu tenistů převyšuje v inteligenci, proto je schopný se během kariéry poučit z chyb a přizbůsobit hru i program svému věku.
Reagovat
Kytka
Ale když jsem viděla ten los před turnajem, říkala jsem si, zase katastrofa, kdž se dohrabe do třetího kola, bude to zázrak. No a vida, čtvrtfinále bych před turnajem brala všemi deseti. S kým by hrál čtvrtfinále jsem se začala zabývat až po jeho výhře nad Del Potrem.
Reagovat
Fandina
To určitě, DelPo mě tam vyděsil a pak samozřejmě Roger, Nole, nejvíc narvaná čtvrtina v pavouku.
Reagovat
Fandina
čtvrtina, respektive polovina
Reagovat
Kytka
Přesně. I když by bylo přece jen lepší být ve čtvrtce Noleho. Není pořád na tom zdravotně zcela optimálně a Tomáš dává pořádné rány. Šance by byla větší. O druhé půlce ani nemluvím.
Reagovat
janek_da
"Groth odehrál poslední utkání kariery ...

Nyní se chce Groth zkusit prosadit v rugby"

:)
Reagovat
a.magerova
Viděla jsem jen první set a závěr třetího, ale neva, super výsledek... ;-)
Reagovat
majjkaa
ja som nemohla v praci pozerat, len stav som sledovala, no tlak 200 pocas prveho setu :D , teraz si pozeram zostrih, boli to krasne vymeny! Roger je neskutočna mašina :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Som myslel,že to da berdych 3-1 hlavne ked bol Roger v 1 sete trochu zaspatý,no zial pre berdycha nic z toho.
Reagovat
misa
není člověk, Federer je bůh! Skvělá technika, i ve 36 letech konkurenceschopný pohyb, odolnost při zlomových bodech a hlavně geniální čtení hry.

Berdych udělal v kariéře asi všechno, co mohl. K velkému titulu to stejně zatím nevedlo, protože v mužském tenisu je obrovská kvalita a konkurence. Ve velkých zápasech se taky objevovaly Tomovy slabé stránky - kvůli výšce a hmotnosti horší pohyb, čitelnost hry a problémy se sebedůvěrou při klíčových momentech.
Reagovat
svetova.dvojka
Tomášovi to vyjde ve Wimbledonu na titul.
Reagovat
annah
Loni dávali na stránkách turnaje přímý přenos pozápasových tiskovek. Letos ne, anebo jen špatně hledám?
Reagovat
svetova.dvojka
špatné hledáš , jsou tam...
Reagovat
annah
Záznamy ano, ale přímý přenos???
Reagovat
steve79
Tomas bojoval jako lev, ale Roger to je jina kvalita. Za posledni rok se neuveritelne zlepšil. Hlavne backhand a return. Bravo Fedex!
Reagovat
peRFect
Roger opět předvedl, proč je tam kde je (všeobecně v tenisu). Umí reagovat na soupeřovu hru a když je v uzkých, umí variovat i svoji hru. To zvládá málokdo. Extrémně mu v tom pomohla předloňská pauza a urovnání si myšlenek, Ivan za zády a jasné vědomí toho, že nemá komu co dokazovat. Od tý doby je jeho procentuální statistika vítězných zápasů naprosto famózní a nedrtí ho vlastní já v zápasech s Rafou a ani jiných.
Chung bude těžký oříšek a věřím, že efekt Roger se na něm podepíše. Dnes korejec nezahrál bůhví co, ale spoueř mu kazil a to stačilo.
Reagovat
peRFect
Každopádně respekt pro Berdyče. Jeho konzistentnost je neskutečná. GS asi už nikdy nedopadne, ale na svoji kariéru může být hrdý, dokázal dost a vypadá to, že je zpět ve svých kolejích, takže hlavu vzhůru. Jen by v TV nemusel říkat, že postup byl odměnou za to ranní vstávání na tréninky v hale. Pochybuju, že vstává v 6:00 a maká 8-12 hodin denně, jako my smrtelníci :-)
Reagovat
Roger_Federer
Chung, prvni granslem semifinale, nadruhe strane RF, herne na neho v zadnem pripade nema hru.
Pokud Rogerovi nemrdne, a zahraje jako dneska bude to vrazdeni nevinátek
Reagovat
peRFect
může mrdnout mladýmu, budou mu tam padat prohozy, lajny, pásky, haluze na rozhodujících míčcích...nebylo by to poprvé, co podceňovanej zaskočil favorita. No já doufám, že se to samozřejmě nestane a Roger letos vyhraje ještě dva zápasy.
Reagovat
Roger_Federer
Ja se nehadam, ale je to na 3 vitezne, udrzet to 3-5 setu, neni to same jako 2-3.Ta situace je podleme podobna jako finale US 17
Reagovat
peRFect
...na AO samozřejmě ))
Reagovat
Mayo
Tak po prvých gemoch som čakal možno prekvapko a napokon RF v pohode 3-0. Super, neverím, že nevyhrá neskutočný 20. GS
Reagovat
peggy
Je jasne,ze pan Berdych prohral,ale mrzi mne,ze neprohral I Federer.To zajiste nejde,ale divat se na jeho hru je unavne,nic noveho,nyni proplouva proti slabym souperum.
Reagovat
steve79
Tak si to bezte zkusit! Kecat a urazet dokaze kazdy. Holt Česi.
Reagovat
Pe3k
peggy nvm jak bych ti to řekl, no oba prohrát nemůžou. Vím, že pro tebe Franze a Forehanda jsou pravidla tenisu příliš složité, ale v podstatě je to tak, že jeden prohraje a druhý vyhraje. Proberte to z trolhandem a jsem si jistý, když dáte hlavy dohromady, že na to nakonec přijdete ;)
Reagovat
EllNino
Njo Tome ... tak holt čekáme dál, na toho Godota :)
Reagovat
Roger_Federer
Nebo déšť :)
Reagovat
tommr
v prvním setu se tradičně podělal strachy z možný výhry a zbytek zápasu odevzdal bez boje. Tomáš už nikdy jinej nebude ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je nepochybně ikona tenisu, nicméně letos měl na AO úplně směšnej los včetně Berdycha - proč by zrovna on ho měl porazit ? - a bude to tak dál až ke 20 GS titulu.
Reagovat
jackiec
jo máš pravdu, měl úplně směšný los, asi jako nadal na us open, který nepotkal žádného hráče z top 20, režér nemůže za to že jsou ostatní labilní
Reagovat
Mr.Pink
radeji tu uz nic nepis, jen se zbytecne ztrapnujes. Tomas nic neodevzdal, naopak se snazil bojovat o kazdy mic.
Reagovat
Padme
Souhlasím, že se Berdych snažil ze všech sil, na něj to byl velice dobrý výkon. Nechápu, proč zrovna do něj pořád všichni kopají. Naše ženské mají své obdivovatele, kteří je vždycky brání ať hrají jakkoli, ale do Berdycha se všichni pustí. Prohrál s loňským vítězem a byl dnes důstojným soupeřem.
Reagovat
casper01
To je výsměch, Roger vyhraje - jedna otázka jako formalita k zápasu a pak jdeme mluvit deset minut o botách. Hmmm, zajímavá barva. Hmmmm. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš a pořád stejná písnička.nelze mu upřít snahu dobrý výkon minimum chyb ale je byl málo agresivní málo vítězných míčů!v prvním setu setboly které zazdil ve třetím zbytečná ztráta dvou podání po sobě s tím zápasem se dalo něco dělat ale to by nesměl být Zkrátka šance byla ale Tomáš to neumí využít a to je důvod že nedokáže vyhrát zápas nebo aspoň set.nema na to hlavu využít šanci !!!!!!! neříkám že by potom vyhrál ale jinak by se dívali na výsledek 1:3 než 0:3.doufam že Roger nenechá vyhrát cilice titul.
Reagovat
Serpens
No nic, ten blok tam prostě je :) Tomáš má naději na GS jedině v případě, že všichni z pověstné silné čtyřky budou uklizeni někam pryč. A to ještě nevím, jak by to Tomáš zvládnul s vědomím, že už v pavouku žádný z těchto strašáků. Hrál dneska velice slušně, ale dostal se do křeče a nejistoty vždycky, když o něco šlo, především v prvním setu.

Semifinále Federer Chung bude podle mě vrchol turnaje, ve finále nezkušený Edmund nebo nudný Čilič moc asi nenadchnou. A rozhodně bych Chunga nepodceňoval, protože je to víceméně reinkarnovaný Djokovic se špetkou Nadala v ofenzívě a pan dokonalý může pěkně narazit (doufám).
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, je sice mladý a běhavý, ale nedosahuje kvalit Novak. Nole je po zranění a stále ho bolí loket. Federer bude na Korejce hrát podstatně rychleji, to bude úplně něco jiného :-)
Reagovat
turista
Je pravda, že za normálních okolností by se rozehraný Novak Djokovič s jinak výborným Chungem nepáral a porazil ho.
Reagovat
Mayo
Djokovic neni Federer. Chung bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
...nemá bohužel dle mého šanci. S takovým servisem a volejem určitě ne !!! Vzpomeňte si na má slova, RF je jasným favoritem !!!! :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Chung je jak zajíc, Nadal vzor 2005 všechno vrátí, je houževnatý, skvělé základní údery, jistá ruka, o servis ani tak nepůjde, Roger na servismany vždy uměl viz. Roddick, ale měl problémy se solidními hráči od základní čáry jakými byli Nalbandian,Murray,Nadal,Djokovič,Hrbatý atd...
Reagovat
smazaný uživatel
No uvidíme, snad nebude Roger unavený, věk se nedá zastavit :-) Musí ho přehrát silou a kombinací svých dokonalých úderů :-) Chungův servis se jeví jako slabina, tam je cesta na nátlakovou a rychlou hru ala Prostaff :-)
Reagovat
Mercury
Ten Hrbatý se tam obzvláště vyjímá. :)
Reagovat
svetova.dvojka
Ten na Fedexe uměl... porazil ho v Cincinnati 2004 na Masters 1000 turnaji, v době kdy Federer tahal šňůru snad 35 výher v řadě a samozřejmě už byl jedničkou, ale na přesnou hru od základní čáry v podání Dominika nestačil...
Reagovat
turista
No jo, RF se klidně může dál pokusit honit Connorsovy rekordy. Tohle už byl jeho 1387.zápas na okruhu. Číslo 1400 asi padne někdy v březnu.
Reagovat
anajka
Paráda, gratulácia Roger.
Po rozpačitom začiatku, rozbeh a výborný záver. Len tak ďalej...
Reagovat
smazaný uživatel
Chudak Tomi, aspon set mohol dat.
Reagovat
turista
Šance je pryč. Do Prčic!
Reagovat
svetova.dvojka
Zase chyběl jen kousek, využít jeden ze dvou setpointů v prvním setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger si kráčí pro dvacátý titul GS !!!!!! :-) Zase jsem měl pravdu, Berdych na něho prostě nestačí.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
prehovoril genius:)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, RF je mým vzorem, hraji jako on, mám stejnou raketu a považuji ho za nejlepšího tenistu všech dob :-) Je to tak chlapče, s tím se musíš smířit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, RF je mým vzorem, hraji jako on, mám stejnou raketu a považuji ho za nejlepšího tenistu všech dob :-) Je to tak chlapče, s tím se musíš smířit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
som zmiereny
Reagovat
smazaný uživatel
som zmiereny
Reagovat
Kojinho
To si leda myslíš, že máš stejnou raketu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. Ale je to Prostaff RF 97 360 gramů. Možná, že má Roger težší. Výplet máme stejný :-) CH. choice :-)
Reagovat
stopan
mozes mat reklamnu napodobeninu, ale pochybujem, ze presne jeho raketu, Ak sa nemylim hraci maju rakety a najma vyplet prisposobeny svojmu typu hry, podobne ako hokejisti maju svoje specialne hokejky.
Reagovat
stopan
ale popravde chcel by som mat od neho podarovanu raketu :D
Reagovat
Kojinho
360 gramů by asi na mě bylo moc. Mám Head Graphene XT Speed Pro a i ta mi přišla z počátku dost těžká. Ale předtím jsem hrál s Wilson nCode Six-One 95, tak možná proto.
Reagovat
annah
Jdu slavit a duševně se připravovat na Chunga! :-)))))))))))))))
Byla to velikááá kráása!!!!
Reagovat
vrabejka
Už se těším až Chung smete tu namistrovaného hvězdičku ve 3 setech. GO CHUNG!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To myslíš vážně???? Hraješ tenis?? Rozumíš tomu kvapánek??? Asi ne :-)
Reagovat
annah
Jestli někdo neviděl namistrovanost ani z rychlíku, tak je to tenhle chlápek. Je ztělesněním slušnosti a pokory a fair play. Jako nikdo jiný. Je to fascinující osobnost - na kurtu i mimo něj.
Reagovat
Lunej..
zazvonil zvonec a Toma je konec...
Reagovat
Serpens
Ne, to nemá cenu Tome, tohle byl hřebíček do rakve už. :)
Reagovat
janek_da
už si ani moc nepřeju, aby Tom nějak dramatizoval utkání.
Reagovat
Lunej..
kazdy hrac ma tzv. fackovaciho panaka, to je ted bohuzel Tomas. Roger zapnul a uz to jede. Tomas nehraje spatne, ale ten famozni nastup v 1. setu mu nevydrzel. Neslape podani a Tomas je jak hadr na holi. Co se da delat:)
Reagovat
Fandina
Berďa největší fackovací panák, hrál s Rogerem mockrát, třeba i proti jiným, ale také ho šestkrát porazil, z toho dvakrát na GS.
Roger to má s Berďou 26:6 s Gasquetem 18:2 a třeba s Ferrerem 18:0
Reagovat
Fandina
Berďa není největší fackovací panák.
Reagovat
Fandina
Tak špatně, Roger Berďa 21:6
Reagovat
Lunej..
Nepisu, ze je nejvetsi, to za prve a za posledni dobu jim proti Rogerovi bohuzel je. Tak v tom nehledej co tam neni, kdyz sama Tomovi fandim.
Reagovat
Fandina
Nic nehledám, evidentně máš hádavou.
Reagovat
a.magerova
Lunej, tak to je hozená rukavice.... ;-)
Reagovat
Lunej..
Snad necekas, ze ji seberu:)
Reagovat
a.magerova
No, samozřejmě nečekám..... ale mohla bys nás mile překvapit a ňákou tu větu s dotyčnou prohodit, vždyť na to tak čeká... ;-)
Reagovat
Lunej..
Pochybuju, ze by slo o mile prekvapeni, tak to vezmi za me:)
Reagovat
a.magerova
Teď to nejde, opakují mi Rogera... škoda, mohla být sranda.... ;-)
Reagovat
Fandina
Jsi směšná.
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
mahycek
Teď z jiného soudku. Je zajímavé výrazy obou tenistů v obličeji. Roger celkem pohoda ani se nepotí,, nezadýchává se a Tom pravý opak. Leje z něho, strhanej výraz a sotva popadá dech. Je to asi v genech dané a to je Tomáš mladší.
Reagovat
Lunej..
takovy Risa se poti hodne, Tom taky, to jsou geny no.
Reagovat
janek_da
Tom a Monfils to jsou dva největší potiči pro mě
Reagovat
Lunej..
mas pravdu, Gael taky.
Reagovat
tommr
největší potič je bezkonkurenčně Nadal ...
Reagovat
janek_da
Potič stylem hry jo, ale jinak z něho kape. Z Gaela leje, párkrát po výměně stran žádal soupeř vytření kurtu.
Reagovat
Pe3k
Přesně!
Reagovat
Hook2424
Z Rodicka nekapado, ..z toho přímo čůral pramínek.
Reagovat
mahycek
Já jsem to myslel, jako, že jsem na to neměl nervy se dívat, až potom ze záznamu, když naši vyhráli.
Reagovat
annah
Tleskám hlasitě na celý obývák! Až se vzbudil kocour a zjišťoval, co se děje... :-))
Reagovat
svetova.dvojka
Začíná obrat.
Reagovat
vrabejka
Otočka incoming!!!
Reagovat
Fandina
Roger hraje úžasně. Škoda, že Berďulka nebyl v jiné polovině, finále těch dvou by se mi moc líbilo.
Reagovat
Tuttovka
Zase tak úžasné to není, ale furt má hodně navrch. Občas dělá hodně laciné chyby, ale Tomáš to není schopný potrestat.
Reagovat
svetova.dvojka
Je to marný, je to marný, je to marný...
Reagovat
MartinPa
Zatím mi to připomíná zápas Karolíny - stejná naděje na začátku a pak to nějak vyprchalo a ani bušení do backhandu už nefunguje.
Každopádně, ten kdo vyhraje si beztak může jít zabalit, páč Čung si ho namaže na rohlik.
Reagovat
dorons
Pan je vtipalek. Roger tveho Chunga roznese ve trech.Dneska prumerny tenis,ktery sice stacil na Tennyse a predtim na Djokovice,ale Roger je nekde uplne jinde.
Reagovat
Ground_stroke
Presne tak, RF uz ma titul isty
Reagovat
Pe3k
Lol
Reagovat
Ground_stroke
Dobre oci, Roger. A uz je koniec filma
Reagovat
mahycek
Tak to já nezápínám ani nevypínám, jdu se projít na WC i když nemusím, do ložnice do pokoje atd. Dnes jsem ale neodešel. Mám vzpomínku na semif. MS v hokeji se Švédskem. Pro hrávali jsme o gol, já to vypnul na posl. třetinu, ale nahrávání jsem nechal. Šel jsem umývat chodbu luxovat atd. Byl jsem totiž sám doma. Pak jsem to za půl hodiny pustil a myslel, že je po zápase a my hrajeme prodloužení. Ano, bylo to slavné Rachna Kachna to to letělo!! Výrok Roberta Záruby. Když jsem to pak řekl v hospodě kde fandili, tak jsem byl zbabělec. Ale neměl jsem na to nervy. A nakonec jsme byli mistry světa. Zatím naposled v roce 2010. Takže Roger už úřaduje.
Reagovat
Serpens
Češi ale prohrávali 1:2 a byli na konci zápasu lepší. Berdych prohrává 0:2 s breakem a je horší. :)
Reagovat
historik
já nevím no, jako všechna čest, ale jednou z největších haluzí českého sportu se budeme zaklínat ještě asi tak za 30 let. Mimochodem já jsem se díval od začátku do konce a ne jako většina až když se postoupilo do semi, pak do finále. Od konce prvního setu bylo vidět že je konec tomáš si to zase podělal v hlavě, bohužel ho už znám dlouho a dobře.
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych 15:13 v pátém :-)
Reagovat
vrabejka
Ne asi
Reagovat
casper01
Bude 2:2 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych Federera porazí. Ale jen v případě, kdy bude hrát doma na x-boxu na nejlehčí level a bude hrát za Nadala a ne za sebe a i tak to bude na pět setů :D
Reagovat
Pe3k
Berdych porazil Federera už 5-6x! Tento Berdych by si současného zdravého Nadala namazal na chleba jako by nic.
Reagovat
smazaný uživatel
nechces si od tenisu trocha oddychnut?
Reagovat
Pe3k
Jj po AO mám 3 týdny volno...
Reagovat
Tuttovka
Rogerovi tam začaly chodit ty bekhendy a těmi Tomáše úplně ničí. Dokáže s ním hrát celou výměnu z bekhendu. Přitom v první polovině úvodního setu byly 2/3 bekhendů mimo.
Reagovat
janek_da
Tomáš - ideální sparing na těžké zápasy pro Big4
Reagovat
Serpens
No, už je asi pozdě Tomáši... Už si ho rozehrál
Reagovat
annah
Nádhera. Moje nervy dostaly zabrat, ale už se to dost vylepšilo...:-)
Reagovat
vrabejka
Tom hraje parádně ono se to zlomí.
Reagovat
EllNino
:D :D
Reagovat
janek_da
:D :D
Reagovat
Roger4EVER
:D :D
Reagovat
Roger_Federer
Zlomi si tak akorad nehet Esterka, ted uz je bez sance.
Reagovat
svetova.dvojka
No jo... nejlepší hráč historie v akci.
Reagovat
Pe3k
Come on!
Reagovat
Roger_Federer
Paradni tenis od obou, bouzel pro Toma, Roger nema spatny den.
Reagovat
Mayo
Krásna otočka Roger.
Reagovat
janek_da
Tomáš se uklidní, že se s Rogerem dneska dá hrát a teď do toho šlápne. :)
Reagovat
pockerface
Já koukám jen na skóre a mám nervy. Ještě, že nejsem u TV, to bych asi dostal v 1.setu infarkt.
Reagovat
peRFect
jsem na tom stejně )))
Reagovat
annah
Na infarkt to fakt bylo. Musela jsem vstát z křesla a jít se projít ... Žaludek až v krku.
Reagovat
Pe3k
A to je nic proti loňskému finále. To sem asi 30x vypl a zase zapl.
Reagovat
stopan
Vcera som spominal, ze vyrovnane zapasy rozhoduju herne lapsusy a nevyhrane tiebreaky. Berdych sa v prvom sete dopustil oboch tychto prehreskov, ak by vyhral tiebreak ta strata vedenia, ani nevyuzite setbaly by nevadili, federer by nedotiahol obrat, vo vyhode by bol berdych. Pokial sa nic vynimocne nestane Rgoer to ma na 75 % momentalne vyhrane.
Reagovat
pockerface
Roger to otočil. Uklidní se a už to nepustí. Možná přijde o jeden set, ale určitě ne o zápas. Tomášovi už bude ten první set ležet v hlavě. Nevěřím, že je tak mentálně silný, aby to hodil za hlavu.
Reagovat
casper01
Snad ještě nesloží zbraně a srovná, 0:2 už bez naděje. Mně to teda zdeptalo a musím si dát pauzu.
Reagovat
vrabejka
To jak může být tolik Čechů proti Berdychovi to vážně nechápu :(
Reagovat
Jiri
castecne za to muze roger, ktery je vsude obliben a castecne cechacci, kteri nejsou prejici.
Reagovat
a.magerova
To není proto Berdychovi, to je s Rogerem bez ohledu na soupeře... :-P
Reagovat
a.magerova
opr. proti
Reagovat
EllNino
mluv za sebe :D
Reagovat
Mercury
Presne tak. Fandit Berdychovi jen proto, ze je Cech proste nemuzu. Ne proti svemu největšímu oblibenci.
Reagovat
annah
Tak tak. To prostě nejde. Roger je GOAT a tím navždy zůstane.:-)
Reagovat
kubiik
Mě by spíš zajímalo kolik Rogerových fandů mu přeje od začátku kariéry. Nebo důvod těch, kteří ten začátek úplně nezažili kvůli věku. Ono je taky taková všeobecná lidská vlastnost přát "tomu nejlepšímu nebo tomu kdo prostě aktuálně dominuje". Za sebe třeba můžu říst, že už od jeho počátku, kdy začínala ta jeho generace on, hewitt a roddick, tak už od prvního pohledu se mě nelíbil. Takovej ten první dojem. A rozhodně se to nikdy nezměnilo. Ani na jeho hře nevidím nic, co by mě fascinovalo. Nicméně je to jenom můj názor. Sto lidí, sto chutí že jo. Nicméně přesnej opak se stal, když jsem poprvé v roce 2004 viděl Rafu, tak bylo hned jasno, že tomuhle týpkovi budu fandit, jako o život :) Někdo jeho hru nazývá antitenisem, ale pro mě je to prostě super tenis, na kterej bych mohl čumět celej den :D
Reagovat
Pe3k
Já začal až 2007, původně fanda a hráč stolní ho tenisu. Federera miluju, Serenu nesnáším, takže já glory hunter nejsem, ve wta fandím Šafince, Rogerovi k vůli jeho stylu.
Reagovat
smazaný uživatel
Začal 2007, ale glory hunter nie je :D
Reagovat
Pe3k
Ano a nikdo nečeká, že zrovna ty, to pochopíš... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
V podstate ťa ľutujem. Čelíš diskusiám o období 2003-2007, ale vtedy si tenis ešte ani nesledoval. Takže nemáš ako argumentovať, nerozumieš sa tomu.

Glory hunter, Baníček.
Reagovat
Pe3k
V podstatě ty si můj fackovaci panák z kterého si tu už roky robim dobrý den a co tady píšeš o letech 2003-07 je fuck, neboť Roger dominuje i desetiletí poté...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj..Akurát si to okrem teba nikto nemyslí :)

Chcem sa ti ospravedlniť. Ako som len od teba mohol chcieť argumenty. Veď ty s tenisom ešte iba začínaš. Zlatý si.
Reagovat
Pe3k
Argumenty k čemu?

Btw. Co si myslíš ty je všem jedno...

Stále čekám na video, kde se zranil Rafa včera a na AO 14. Tenis si sledoval, tvrdíš něco, tak předlož důkaz čobol ztracený a pomýlený...
Reagovat
smazaný uživatel
Argumenty k niečomu, čo si nemáš ako pamätať, lebo vtedy si sledoval len ping pong.

Utri si penu na puse. Daj si párok a hlavne nohy v teple. Baníčku. A usmej sa, práve sa na tebe ľudia bavia :)

Pozdravujem a pozdrav na ping pong show :)
Reagovat
Pe3k
Čekám na to video...

Ano tenis sleduješ déle než já (tvůj velký úspěch, jenž tady vytahujes vždy, ked dojdou argumenty...) Jen mi není pořád jasné, když ho sledujes tak dlouho, jak je možné, že o něm víš HO VNO?
Reagovat
smazaný uživatel
Na video, kde ho postupne začal bolieť sval?..Ved pozri si štvrtý set.

Čo tam ešte máš, 2007 fan?
Reagovat
Pe3k
Tak alespoň to z roku 2014. Je to už 4 roky a důkaz stále žádný, tak nvm v cem je chyba?
Reagovat
smazaný uživatel
Na dôkaz by si musel mať oči. Zrakové ústrojenstvo je závislé na mozgu, takže to sa ťa netýka. Už musím ísť, vďaka za sparing pinpongáč.
Reagovat
Pe3k
Krom výmluv máš i nějaký důkaz? Ne? A hádej kdo to čekal... :D
Reagovat
kubiik
Vy 2 to je dvojka k pohledání :D Hele aniž bych se chtěl zastávat jednoho nebo druhýho...že se někdo zraní nemusí být přece v TV vidět. To se tam má začít válet, jak nějakej fotbalista, kterýho ofoukne vítr a začne se svíjet v ukrutných bolestech a drží se za xicht? :) Roger měl taky problémy se zádama a všiml sis, že by se někdy nějak v zápase zranil? Nebo Delpovo zápěstí, Djokův loket. Tenis je holt náročnej sport a pokud chce být někdo top, tak to prostě bolí. Buď to tělo vydrží a nebo ne. Ano styl hry to taky ovlivní, ale ten se učí od mládí a charakterizuje prostě toho hráče. Težko profesionála přeučíš na jinej styl. Druhá věc je ovšem kalendář a v tom přiznávám, že je Rafan prostě nepoučitelnej tupan. Je pěkný, že se chce zavděčit fanouškům atd...ale každej soudnej fanda pochopí, že už má svůj věk a pokud ho chce vidět hrát dýl, tak nebude hrát tolik turnajů. Ať hraje antuku..i po AO, betony jenom masters a GS a čau. Jo a vykašle se na Barcelonu a Paříž v hale. Ale to se holt nestane.
Reagovat
Pe3k
Jasně, ale pokud má Nadal 1 365 zranění během kariéry (pri čemž 0 operací) bylo by zajímavé vidět alespoň jedno skutečné...
Reagovat
stopan
on sa zranil asi pri tej oslave vyhraneho tiebreku, tam mal svaly napnute do presknutia :D , pri tom pumpovani cokolvek mohlo prasknut.
Reagovat
Pe3k
:D :D :D
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne se u toho tvaril jak psychous :)
Reagovat
Pe3k
Ty jeho teatrální až animální oslavy během zápasu, či po chybě soupeře přesně ukazují, co za typ člověka je Nadal...
Reagovat
Franky
+1
Reagovat
Labi
Ja Rogerovi nepral od zacatku katiery ale od doby co me tenis zacal zajimat a jeho hra me nejvice oslovila tzn. Cca 2008
Reagovat
Roger_Federer
Muj prvni zivy zapas, RF 13.10.1999 Viden, soupeř Jirka Novák.
Reagovat
Pe3k
Nice, závidím.
Reagovat
Labi
Ale nikdy od nej neupustil ani v dobe kdy par sezon se moc nedarilo a dulezite zapasy prohraval
Reagovat
janek_da
No, lidskou vlastností je taky fandit slabším. Proto jsem mu začal fandit od 2010. Do té doby Djoker.
Ale jeho tenis se mi líbil vždycky hodně. Univerzál, který dovede hrát všechny typy úderů.
Reagovat
turista
Tenis Federera je velice variabilní a pohledný. Tenis Rafy Nadala je silový, ale pro diváka byl a je taky diváckým zážitkem. Nadal byl kdysí mladíček, ale měl od začátku zabijácký instinkt. Za rok po Rafovi přišel na okruh Novak Djokovič. Vyhrávat tituly začal až od jara 2006. Podařilo se mu nadlidské - prolomit hegemonii Federer-Nadal. Dostal je najednou oba do situace, že nevěděli co s ním, jak se vypořádat s jeho precizní obrannou hrou od základní čáry. Dařilo se jim to jen vylákáním na síť, kde se Djoker vyházel. Občas ho taky někdo jako např. Karlovič vystřílel podáním a smeči. Ale Djokerova léta robotického tenisu ho bohužel taky stála zdraví. Loket se bohužel ne a ne uklidnit. I on občas potřebuje přímé body z podání. A to teď skoro nejde. Snad bude líp.
Reagovat
stopan
ja federera regustrujem asi od roku 2002, som sa smial ze aka podoba priezvisk hracov Ferrero, Ferer, Federer, si pamatam na vitazstvo vo wimbledone 2003, som si povedal v duchu kiez by konecne po tych neustalych striedaniach na vrchole zasadol hrac, ktory by hral konzistentne a vyhraval pravidelne turnaje, na AO 2004 nepamatam ale wimbledon 2004 s roddickom som pozeral live, a nebola to prechadzka v ruzovej zahrade.
Na Samprasa si nepamatam moc, kedze som ako male decko sport nejak este nevnimal, mojim prvych oblubencov bol Kuerten a jeho druhe a tretie vitazstvo na FO si pamatam.
Reagovat
turista
Gustavo Kuerten byl úžasný tenista. O tom žádná.
Reagovat
stopan
mal som rad jeho styl a asi aj kvoli nemu milujem jednorucny beckhand, prvy hrac u ktoreho som tento styl backhandu videl.
Reagovat
Roger_Federer
Guga, nejsympatičtější hráč, granslem vítěz poslednich 50 let.:)
Reagovat
Pe3k
První set; větší drama jak za celý Wimbledon...
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem věřil v zázrak, ale dopadne to jako vždy :D
Reagovat
annah
Roger je bůh. Nebo mimozemšťan. Dostat se z takové šlamastyky.. Neuvěřitelné. Made in heaven.. :-)))
Reagovat
Pe3k
Momentum, štěstíčko, zkušenosti...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych
Reagovat
Pe3k
Taky :D
Reagovat
dappe
Tak je 26 - 8 na winnery, Federer se o to asi taky trochu zasloužil...
Reagovat
smazaný uživatel
a ja pisem, ze len Berdych? :)
Reagovat
EllNino
ano, píšeš
Reagovat
smazaný uživatel
nepisem, to bolo doplnenie Pe3kovho komentu :)
Reagovat
EllNino
to nebylo jednoznačné :)
Reagovat
janek_da
kdybys napsala "... Berdych" tak je to jasne

ale na svoje "Berdych" dáš otázku "a ja pisem, ze len Berdych?" tak jako sory
Reagovat
Pe3k
Neřeš te ciparny
Reagovat
janek_da
ty je neřeš
Reagovat
Pe3k
Tak všichni? Jenže co se tu pak bude dít?
Reagovat
janek_da
no vidíš :)
Reagovat
Bloody13
Ehm... že já furt na ty naše hráče koukám a nervuju se, když vim, jak to dopadne :)
Reagovat
mahycek
Moje staré tepláky zaůřadovaly!!!
Reagovat
pockerface
Tak je hlavně nesundavej. A jestli máš ještě nějaké rogerovské, tak si je vezmi všechny :-)
Reagovat
a.magerova
Tak tak.... sám je nesundávej... ;-)
Reagovat
brixner
No, já když sundam tepláky a i to vostatní, okolí ztichne...

:-)))
Reagovat
EllNino
něco pro Magerku :D
Reagovat
brixner
Před tou bych v rámci sebezáchovy hbitě zdrh ! :-)))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
janek_da
ne, pořád ještě 3 :)
Reagovat
a.magerova
To je ta relativita... nebuď hamoun, dva stačí.... :-P
Reagovat
EllNino
Klasika ...
Reagovat
historik
naprostá klasika a teď už podle očekávaných kolejí
Reagovat
Serpens
Podtrženo sečteno, Tomáš to už asi po milionté nezvládl v hlavě. Když měl dopodávat, hrál jak ustrašený junior, druhý setbol, který mu Federer vyloženě daroval, zazdil. Teď už teda Federer na koni, v zádech fanatické publikum a vyhlídky nejsou dobré.
Reagovat
historik
podtrženo
Reagovat
casper01
sečteno
Reagovat
vrabejka
Ty si ho možná odepsal ale my ne.
Reagovat
Serpens
Kdybych ho odepsal, psal bych, že je po zápase. Já jsem psal, že to nevypadá dobře, protože to tak je.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemate, prosim, nekdo funkcni link?
Reagovat
Pe3k
http://www.realstream.pw/cz/player/5a682bee75dd1671574252/14/3/5a685008ab3a5/TomasBerdych-RogerFederer/960/540
Reagovat
smazaný uživatel
diky
Reagovat
Pe3k
Nz Barunko. Ten 365 si ulož, tenis je tam téměř vždy a v dobré kvalitě...
Reagovat
a.magerova
Dole v diskuzi máš pár odkazů, tak koukni na nějaký.
Reagovat
annah
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY?f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA?f?f
Reagovat
raron
...klasika..jako už několikrát
Reagovat
casper01
C'est la vie? Tohle je fakt drsný způsob jak prohrát set.
Reagovat
pockerface
Pokud Roger zvládne TB, tak se podle mého uklidní a jeho hra půjde nahoru. A možná nevyhraje 3:0 na sety, ale postoupí. Ale musí vyhrát tenhle 1 TB. Pokud ne, tak možná znervózní ještě víc, protože taky má v hlavě, že největší rivalové jsou out, a pak ho možná Tomáš porazí. První set podle mého rozhodne o tom, kdo dneska postoupí.
Reagovat
svetova.dvojka
Chudák Tom, vždycky mu chybí jen malý kousek...
Reagovat
Tuttovka
Vyhrát jeden set je jedna věc, ale Roger není ten typ hráče, co se plácá dole celý zápas. Vždycky ukáže své kvality. I když vyhazuje, tak je dost těžké ho porazit.
Reagovat
pockerface
Já si přeji výhru Rogera, ale i kdyby prohrál a Tomáš šel do SF,tak Chunga by ještě možná dal,ale po perfektním výkonu, ale obávám se, že Čiliče prostě neporazí. Už to tady bylo párkrát, že měl cestu otevřenou a pos*al se z toho. Takže i kdyby udolal Rogera, tak to stejně na tu mísu nevidím.
Reagovat
brixner
Tomovi opravdu aspoň ten jeden usmolenej GS přeju!! Jenže ještě se nenašel hráč, kterému bych fandil proti Rogovi, takže...
Když už, tak ať vítěz odjede i s pohárem!
Ale i tomu Čongovi bych to přál, už kvůli tomu, že by to byla opravdová bomba!
Letošní AO je fakt moc povedený turnaj!!!
Jo a abych nezapomněl - asi už víte, jak dopadla Endží, že jo?!
:-))
Reagovat
pockerface
Máme to stejně.
Reagovat
Serpens
No Tome, jestli si s tím setbolem neprohrál set.
Reagovat
EllNino
překvapivě
Reagovat
Serpens
Tomáš na konci druhého setu úplně bez podání, chraň ho ruka páně.
Reagovat
Pe3k
Ten míč na 5:5, just wow.
Reagovat
mahycek
To jsem ještě neviděl, takového jestřába, ale vzal jsem si staré tepláky Federerovky před 10 minutami a hned to pomohlo !! Měl jsem totiž 2 den na sobě nové (vánoční dárek). Takže zpět ke starým.
Reagovat
annah
Díky tobě to zatím dobře dopadlo... :-)
Ale byly to teda nervy. Asi si budu muset nalít frťana....
Reagovat
a.magerova
Tak tak... vítězný dres (tepláky) se nemění... ;-)
Reagovat
pockerface
Rogere zaber! Tom má opět smůlu, že je v polovině s Rogerem. Škoda, že není na druhé straně a případně by se potkali až ve finále. V tomhle ohledu má např. Čilič už po několikáté štěstí, že je v pavouku ve druhé půlce a než dojde do SF, tak favoriti vypadnou nebo skrečují.
Reagovat
historik
jj čilič je neskutečný klikař to je pravda, ale tomáš to zase nezvládl. Tohle měl doservírovat
Reagovat
annah
Berdych si vybral slabší chvilku v pravý čas, na poslední chvíli.. Roger v druhém gamu. Bylo to teda o prsa dvanáctileté.
Reagovat
Jabadu
Tome, i kdyby teď bylo Fedexovi 80 let, tak ty se posereš vždycky! Neskutečný blok.
Reagovat
annah
Huraaa! Ani nefungující jestřáb, ani páska nepomohly!! Jsme ve hře!!!!:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych nevyhrál si myslim :D
Reagovat
historik
no a dobrý začátek je v čudu, ale i přes jestřába a prase...tomáš strašně nervózní a opatrný v tom gemu
Reagovat
casper01
První servis nějak nechodil.
Reagovat
Ground_stroke
Zruste jastraba, ked nefunguje
Reagovat
janek_da
Stejně byl Roger vždycky proti jestřábovi
Reagovat
Tuttovka
Teď je zřejmě jestřáb proti Rogerovi :D.
Reagovat
Lunej..
stalo se to i s Richardem, jen v opacnem modu ne?
Reagovat
a.magerova
To jo, ale tam jim to řekli aspoň s předstihem.... :-))
Reagovat
a.magerova
Spíš by mě zajímalo, jestli mu ho upsali, když mu ho neukázali.
Reagovat
EllNino
upsali
Reagovat
a.magerova
Tak to je bordel, jak to?!!!
Reagovat
EllNino
jestřáb proběhl, jen se neukázal na obrazovce
Reagovat
a.magerova
Aha, dík... ;-)
Reagovat
Jabadu
Fedex se dohaduje s rozhodčím? Nějaká novinka, ne?
Reagovat
Vojtaakk
Co se tam stalo?
Reagovat
Jabadu
Nefungoval jestřáb a rozhodčí uznal Tomovi poloeso.
Reagovat
Vojtaakk
Aha.. diky
Reagovat
Andrew89
fungoval, jen grafika se neukázala
Reagovat
stopan
uletel jastrab, chytajte ho :D
Reagovat
Jabadu
Tvl ... jen to napíšu a už to jde do pitche. To snad ani není možný!
Reagovat
Jabadu
Tomáši, tohle je tvoje životní šance!
Big4 v rozkladu, Wavroch hotovec ... kdy, když ne teď?!!
Reagovat
mahycek
Dalo se to čekat, jak už tady proběhlo, když je Rafa venku, tak pro Rogera je to horší. Vsadil jsem si 200 na Berdycha jen tak z legrace před půl hodinou. Ale, tak jeden set v čudu, tak snad se zvedne.
Reagovat
stopan
berdych hraje to co minuly rok na neho federer, rychlo a agresivne, a roger nestiha.
Reagovat
Jabadu
Ono se asi něco děje!
No jistě, jinak by nebyly dějiny.
Reagovat
Andrew89
Tomislave!!!
Reagovat
Roger_Federer
Fuu ta chyba na breikboll, desiva
Reagovat
Pe3k
Celý výkon je strašný.
Reagovat
a.magerova
Tak tak... :-/
Reagovat
annah
Tolik chyb na jedné hromadě, to obvykle nedělá. Musí být strašně nervózní, jinak si to neumím vysvětlit. Berdych se uklidní, chytne vítěznou vlnu a bude zle.. Na to nebudu mít nervy.
Reagovat
majjkaa
ma niekto link prosiiiim :)
Reagovat
svetova.dvojka
Ty nemáš doma nebo v práci televizi a Eurosport HD ?
Reagovat
majjkaa
nemam a som v praci !
Reagovat
a.magerova
V rychlosti jsem našla toto bo čučím na Eurosport... ;-)
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA?f?f
Reagovat
janek_da
valíš bulvy?
Reagovat
a.magerova
Jj a ani nevím na co víc, jestli na zatím příšerný Rogerův výkon nebo na Tvé vyjádření dole... :-/
Reagovat
a.magerova
Ale teda abych byla spravedlivá, Tom zatím hraje dobře....
Reagovat
majjkaa
dik :*
Reagovat
annah
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY?f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA?f?f
Reagovat
majjkaa
dik :D
Reagovat
d@ve
http://live.livewidget.net/freeplayer/5451552792430170.html
Reagovat
majjkaa
dik tiež :)
Reagovat
svetova.dvojka
čerstvá vepřová játra na domácí slanině a cibulce a k tomu bílý maďarský chléb mňam.
Reagovat
Pe3k
Omg, rom a k tomu kk t.
Reagovat
a.magerova
Spíš jen to druhé, to první tu bylo několikrát zpochybněno... ;-)
Reagovat
Pe3k
Je jedno co bylo zpochybneno, zvlášť zde...,jde o tomco se n sám priznal!
Reagovat
Tuttovka
Roger zatím mimo. Hlavě na podání a dělá dost lehké chyby. Bekend je velmi špatný...
Reagovat
Pe3k
Fedr začal strašně, naprosto nepřipraven na to, co všichni ví, že bude Berdych hrát...
Reagovat
casper01
Tohle nebejvá! :D
Reagovat
annah
No tak to nám to teda "hezky" začíná. Moje velké obavy se naplňují. Co to dělá Roger se servisem? Hrůza! 3:0! Ach jo...
Reagovat
Mayo
Berdych beast mode. Zdá sa, že po rokoch prišiel jeho čas na výhru nad RF
Reagovat
Serpens
Plíšče taky vedlo 3:0
Reagovat
d@ve
Přesně tohle mne taky napadlo.. :)
Reagovat
janek_da
šlapej Tome
Reagovat
Roger_Federer
Muze Berdych uspet..
Reagovat
a.magerova
Roger !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex krasny outfit
Reagovat
janek_da
Ne, Feďa jich má 19 a Berďa ani jeden. Fandím Tomovi, jak o život.
Reagovat
Roger_Federer
I ja ;), tohle neslo neposlat.
Reagovat
Serpens
Stačila kšiltovka dozadu a Berdych vypadá o osm let mladší :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist