Kerberová zdolala Serenu a první grandslamové finále přetavila v titul!

30. 1. 2016, 09:45
Aktuality 400
Angelique Kerberové si na Australian Open připisuje premiérový grandslamový titul, který získala jako teprve druhá Němka v historii. Osmadvacetileté tenistce se při finálovém debutu nerozklepala kolena proti světové jedničce a jednadvacetinásobné grandslamové šampionce Sereně Williamsové, kterou v pohledné bitvě zdolala po zásluze ve třech setech.
Angelique Kerberová

Maximem Angelique Kerberové na grandslamových turnajích byla semifinále na US Open 2011 a ve Wimbledonu 2012. Až dnes na Australian Open 2016 si ve svých 28 letech zahrála poprvé v kariéře ve finále, nastoupila do něj ale bez nervozity a světovou jedničku Serenu Williamsovou porazila bojovným, trpělivým a skoro bezchybným výkonem.

Obě tenistky sázely především na razanci, ale zatímco Kerberová hrála od úvodu více na jistotu a nutila soupeřku k úderům navíc, Serena byla v prvním dějství ve výměnách netrpělivá a do vítězných úderů se tlačila i z nepřipravených pozic. První výhodu brejku Kerberová neudržela a ztratila vedení 3-1, vzápětí ale odskočila do brejku znovu a podruhé už náskok udržela a ujala se vedení.

Statistiky zápasu
Williamsová - Kerberová
7 esa 5
6 dvojchyby 3
53 % 1. podání 'in' 55 %
69 % úsp. 1. podání 73 %
42 % úsp. 2. podání 47 %
47 winnery 25
46 nevyn. chyby 13
15/32 hra na síti 2/3
4/8 brejkboly 5/9
čas: 2:08

Serena zakončila první set symbolicky nevynucenou chybou, kterých během 39 minut nastřádala celkem 23, zatímco Kerberová pouze tři. A vůbec nevadilo, že Němka trefila jen čtyři winnery. O šest let starší Američanka jich totiž měla při vysokém počtu chyb jen deset.

Ve druhé sadě se ale favorizovaná Serena uklidnila, byla trpělivější a hru výrazně zpřesnila. Nastřílela 14 winnerů, udělala jen čtyři nevynucené chyby, nečelila brejkbolu a díky brejku ze čtvrtého gamu si vynutila třetí set.

Kerberovou to ale nezlomilo a rozhodující dějství rozehrála parádně. Získala osm z úvodních devíti míčků a ujala se vedení 2-0. Brejk sice nepotvrdila, ale bojovala dál a odměnou byl urvaný game na 4-2. Výhodu vzápětí potvrdila čistou hrou a podruhé už náskok stejně jako v první sadě nepustila. I když v závěru trochu znervózněla a nedokázala zápas doservírovat, zkoncentrovala se na game na returnu a po více než dvou hodinách zvítězila 6-4 3-6 6-4. V šestém vzájemném střetnutí zdolala o šest let starší Američanku podruhé.

Angelique Kerberová

Kerberová si tak ve svém celkově 19. finále připsala svůj osmý titul kariéry a stala teprve druhou německou vítězkou grandslamového turnaje ve dvouhře. Naposledy zvítězila na Roland Garros 1999 legendární Steffi Grafová, která nasbírala celkem 22 singlových trofejí. Dnes mohla její rekord open éry vyrovnat Serena, Kerberová ale rekordní zápis své krajanky zatím ubránila.

"Angelique odehrála výborný zápas a jsem šťastná i za ni, že tady získala svůj první grandslamový titul," řekla Williamsová, která dnes doplatila na mizernou úspěšnost hry u sítě. "Jsi velká šampionka a gratuluju ti ke všemu, co jsi dokázala. Zasloužila sis to a užij si tenhle nádherný moment,"" řekla Williamsové.

"Je fantastické porazit Serenu a ještě ve finále grandslamu. Moc si tuhle chvíli užívám," prohlásila vysmátá Kerberová, která nastřílela 25 winnerů a udělala jen 13 nevynucených chyb. Favoritku v zápase nejednou skvěle prohodila. "Splnila jsem si sen, na kterém jsem tvrdě pracovala. Jsem grandslamovou šampionkou, což zní bláznivě," uvedla levoruká Kerberová při slavnostním vyhlášení a poděkovala rodině.

Kerberová, která už ve čtvrtfinále překvapila výhrou nad rozjetou dvojnásobnou šampionkou Viktorií Azarenkovou, se stala teprve čtvrtou vítězkou Australian Open, která v průběhu turnaje čelila mečbolu. Z něj německá tenistka utekla už v prvním kole Japonce Misaki Doiové, proti které bojovala s vyčerpáním a křečemi. "Jednou nohou už jsem seděla v letadle, ale dostala jsem druhou šanci a využila ji," řekla.

Angelique Kerberová a Serena WilliamsováV pondělí světová šestka Kerberová vylepší své nejlepší umístění v žebříčku WTA, ve kterém byla dosud maximálně pátá. Nově bude druhou hráčkou světa, před ní bude už jen mladší ze sester Williamsových.

Loňská šampionka Serena dnes hrála v 26. grandslamovém finále a teprve popáté v kariéře a poprvé od US Open 2011 a sérii šesti výher v řadě v něm prohrála. Ve finále Australian Open, které šestkrát ovládla (2003, 2005, 2007, 2009, 2010 a 2015) prohrála poprvé v kariéře.

Čtyřiatřicetiletá Američanka dnes přišla nejen o možnost vyrovnat se 22. grandslamovým titulem ve dvouhře Steffi Grafové, ale také o šanci zaútočit letos na kalendářní Grandslam. O ten loni bojovala téměř celou sezonu, než prohrála v semifinále US Open s Italkou Robertou Vinciovou.

• AUSTRALIAN OPEN 2016 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 11.935.000 dolarů
sobotní výsledky žen (30. 01. 2016)
• Dvouhra - finále •
Kerberová (7-Něm.) - S. Williamsová (1-USA) 6-4 3-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

400
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nevíte na jakým turnaji už má hrat Lucka Šafářová? :)
Reagovat
Frick
Těžko říct. :-( Možná IW a Miami.
Reagovat
VlS
Uvažuje o Doha
Reagovat
Kozoroh
http://ichef.bbci.co.uk/onesport/cps/624-hidpi/cpsprodpb/1322C/production/_88008387_djokovic_tweet.jpg
Reagovat
ipko
si z Tornale?
Reagovat
Mayo
vôbec
Reagovat
Davor1
Tak som sa konečne po dlhom čase dočkal. Víťazstva niektorej z mojich obľúbenkýň na GS. Posledné som si užil ešte za čias Justine Henin...

Si neskutočná Angie. Neuveriteľný zápas, najlepšie GS finále za strašne dlhý čas...
Keď si predstavím, ako bola presne pred rokom dole, od začiatku sezóny prehrávala kde prišla a otočilo sa to prekvapujúco až na antuke... Od toho minuloročného Charlestonu mi príde, ako keby sa v nej niečo zlomilo, ako keby sa jej z dňa na deň zlepšila hlava, psychika, pôsobí na kurte v pohode, hrá výborne a výsledky sú naozaj skvele.

Presne ako povedala po zápase, ten GS titul je výsledkom celoživotnej driny, na nej je to vidieť úplne dokonale, nebola žiaden supertalent, ale vypracovala sa neskutočným spôsobom a po dnešku už bude mať v tenisovej histórii nezanedbateľné miesto :-))

Tak snáď ešte nepovedala posledné slovo a ten triumf jej pomôže v ďalšej ceste, môže toho ešte dosť dokázať. Come on Angie !
Reagovat
Herbert_Hoover
On to zase tak strašně dlhý čas nebude :)
Reagovat
FulnekUltras
Přiznám se, že jsem před finále moc nevěřil její psychice - ale zvládla to parádně, minimálně v intencích čf, na což už současná Serena bez prvního servisu nemá dostatečnou protizbraň. Fyzicky sice na kurtu dělala co mohla, naplno prodala své zkušenosti, cit pro míč i léty udržovaný fetiš vnější psychologické dominance, ale věk prostě nezastaví NIC. Přesto to bylo nakonec fakticky jen o kousek - právě ten, který si současná v úžasné euforii hrající Angie dokázala nastřádat během celého turnaje.
Každopádně velmi zajímavý začátek sezóny WTA a věřím, že teď se holky budou přetahovat o pozice stále víc minimálně v rámci první světové dvacítky, ne-li třicítky, což je pro příznivce napínavého sportu oproti ATP ;) určitě dobrá zpráva.
Motivace Sereny do budoucna zůstává trochu otázkou - myslím, že zkusí ještě RG, Wimbledon a Rio, ale pokud nevyhraje ani jeden z těchto podniků, nepřekvapilo by mě u ní ukončení kariéry.
Reagovat
smazaný uživatel
A US Open doma vynechá, hej??
Reagovat
FulnekUltras
tak jedině jako úplně poslední pokus... ;)
Reagovat
Roger_Federer
:), to je tvoje zbozne prani.
Vysvetly me proc by to delala, pokud bude zdravotne v poradku a bude mit furt vykonost jako ted?
Kor kdyz ji staci dva tituly a stane se hodne hodne dlouho nejlepsi hrackou historie.??
Reagovat
smazaný uživatel
A kde bereš, že bude mít furt výkonnost jako teď? Má problémy s kolenama a na psychickou převahu to taky neudrží donekonečna. Tu měla mít dle papírových předpokladů hodně výraznou dneska a ono houby. Je jí bezmála 35 let, zlepšit se už nemá kam, teď to bude jenom horší. Dva grandslamy jsou na jednu stranu málo - ale na druhou stranu strašně moc.
Navíc - Serena je zvyklá být první, nejlepší, nic jiného ona nebere. A když ucítí, že už nezvládne být nejlepší, radši to zabalí než by byla druhá.
Reagovat
FulnekUltras
Ta poslední věta říká všechno. Hrát skutečně pro radost jako Venus od druhého místa žebříčku níž SW nedokáže - přestože se pro veřejnost v poslední době snaží hrát "lidštější" roli přející šampionky...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je mysleni Cecha na gauci...ale asi ne Americanky a sportovkyne;)
krom toho na te trave ma furt tu vyhodu "mensiho poctu vymen"....takze ikdyby antuka, nebo hard by se ji uplne nepovedl, furt na trave ty 2 GS do tech dvou let muze dat...na louceni bych jeste rozhodne pockal...ale je jasne, ze dozravaji dalsi hracky...to se neda zastavit, to je prirozeny vyvoj...
a nemyslim si, ze budou dozravat takove jak Petra, Lucka, Masa, Aga, Simona...opravdu ty nemam na mysli;)

Prichazeji jine...a behem dvou let se podle me zmeni to klasicke slozeni top10...i zmeni ten pohled na favoritky turnaju....ale Serena, ta tam jeste bude;) To je slusny drzak;) A dokud bude, bude spis patrik favoritkam, o to, se zase asi moc nebojim;) Ty ji posilas do duchudu uz tri roky a tri roky pises, ze uz konci a nestiha;) A jaksi furt nic;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé nikoho do důchodu neposílám, jenom konstatuju, jak to je a že to Serena bude mít čím dál tím těžší, zadruhé jestli je něco typicky americké myšlení, tak to je právě ono "všechno nebo nic", zatřetí se složení top 10 vzhledem k vyrovnanosti jistě bude přesýpat, ale rozhodně ne pro to, že by tady byla armáda mladých dravých hráček chystajících se vykopat ty staré (mimochodem Petra ve svých skoro 26 letech je třetí nejmladší v top 10 a vůbec nejmladší GS vítězka, což je myslím hodně výmluvné), začtvrté mám pocit, že ti nějak uniklo, že Sereně je skoro 35 let a má zdravotní problémy, takže zdánlivě jednoduchý úkol vyhrát dva Wimbledony, tj. strávit na okruhu ještě minimálně rok a půl, může pro ni být ku.evsky těžká práce. ;)
Reagovat
LukasH
Ja z toho nemam vubec pocit nejakyho zhorseni i pres dnesni prohru. Serena proste neustala nektery veci, neco se nepovedlo, ale v podstate rozhodlo par micu. Ve tretim setu uplne. Stacilo, aby se S. povedlo jedno eso, kdy mela vyhodu na 5:5. Aby Angie zkazila mic a mohlo se dneska mluvit uplne jinak. Proste se dneska sesel nadpozemskej tenis Angeliky a par osudovych zavahani Sereny.
Spis se podivej, jaky problemy mela na GS loni. Samy trisetaky, zachranoval ji v podstate jen servis. Bez ohledu na vysledky nehrala paradoxne loni dobre. Na rozdil od let 2012 a 2013, kdy vyhrala min GS. Letos az do toho finale nemela sebemensi problem. Nevidim tedy duvod, proc by nemohla vyhrat dalsi GS. Ono totiz to, co dneska Angelika v tom finale predvedla, tak vetsina hracek nepredvede. Staci, aby byla ve finale Maria nebo mlada puska, ktera to neustoji.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas a dokonce si myslim, ze ani Kerber, pres uzasnou a zasouzenou psychickou vzpruhu z dneska, zas tak oslnive nenavaze.. :-)
Reagovat
LukasH
Nebylo to podobny se Samanthou na USO? Ten zapas jsem nevidel. Od ty doby nic moc, ale proste ma GS.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Me tedy prijde Sam jak trochu jiny typ...;) Ale klidne to tak muze skoncit;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na to jsem zvedavy... Ja tedy jsem pocital s jinymi na zacatku roku...ale po dnesku tu dricku s Pustikova bych uplne nepodcenoval;) Me celkem dostala...
V kazdem pripade ja tam planuji jine nez Kerber;) Ale psssss....aby se to nezakriklo;)
Reagovat
smazaný uživatel
jj.;) souhlasim;)
Ona ta jeji cesta do finale, to byla slusna jizda...tak take nevim, proc by to nemohla predvest behem roku na kazdem GS...:)
Podle me, ona sama az pociti, ze to jde do haje, tak skonci, ale asi bych s tim nepocital hned;) Muj tip, je ze min. ty 2 roky bude jeste hrat a dobre, a myslim ze velmi dobre;) Letos to mozna nebudu uplne jeji rok, ale kdo vi...to je hracka, ktera je schopna urvat GS na jakem koliv turnaji...bez ohledu na povrch...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže podle mě Angie žádný nadpozemský tenis nepředváděla. Ano, byl to jeden z jejich top výkonů, ale nepředvedla nic, co by se od hráčky jejího typu hrající ve formě nedalo čekat. Jediný překvapení pro mě bylo to, že to ustála psychicky.
Mám-li věřit informacím od jejího trenéra ze závěru loňské sezony, tak má Serena poměrně vážné problémy s koleny, které ji chtě nechtě budou limitovat. Teď má za sebou dlouhou pauzu, kde jistě dělali první poslední proto, aby ji dali dohromady, ale je otázka, jak dlouho tu extrémní námahu spojenou s tenisem vydrží. Neříkám, že nemůže vyhrát další GS, ale rozhodně to nepovažuju za až takovou samozřejmost.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak predpokladam, ze to Serena take nebere jako nejakou samozrejmost;)

Nooo, k Angie. Tak jako poslat 4x mic k BL tak, ze si souperku pekne od lajny podrzis (idealni delka mice) a pak chladnokrevne zkratit...a jeste to bez problemu zopakovat...tak nevim co jini...ale ten zaber na Serenku jak se tvari, byl opravdu vymluvny...neco takoveho se tak casto ve finale GS, a v takovy moment nevidi.
Reagovat
VlS
Zas někoho shazuješ? A proč? Předvedla toho na AO tedy zatraceně víc, než Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepodsouvej mi něco, co není pravda. Nikoho neshazuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsi mi psal tri roky zpatky, ze je za zenitem, a ze uz to nevypada na to, zeby neco vyhrala, i vzhledem tehdy k jejim zdravotnim potizim...nooo tri roky ubehly jako voda...Serena dala 6 GS...a dnes zahrala paradni finale. Tak nevim...;) Ale furt je velice konkurenceschopna...
Nevim jake mas mlade hracky na mysli, ale ja rozhodne nehovorim o nejakych osmnactkach...(ikdyz materialu tam je take dost, ale asi bych si pockal;)))

Johanna ma trebas 24 let...
Ale je tam cela rada dalsich hracek, ktere maji 21,22 let...a maji celkem slusny potencial...nerikam, ze se chytnou nejake konkretne a hned, ale je to jen takovy pohled...na neco, co je celkem podle me i prirozene...trebas Angie se propracovala pomerne nedavno do top 10, ale take je to typicka dricka, tedy vse dost vydrene...ma 28, a ma prvni GS. Takze nejaka mlada osmnactka to neni, ale nevim kolik lidi pocitalo jeste mesic zpatky, zeby mohla nejen smest z kurtu Viktorii, ale porazit Serenu ve finale GS. Myslim, ze dneska se urcite uz stala hrackou top10...pred tim tam jako byla, ale brana casto tak nejak jako do poctu...vzdy se hovori po odchodu NaLinky..big names...Serena, Masa, pripadne Petra, Viktorie...no...ja myslim ze se to proste pomalu bude menit;) A verim, ze to bude mnohem bohatsi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tří roky zpátky určitě ne, možná v roce 2014, kdy na tom zdravotně fakticky nebyla úplně nejlíp.

Měnit se to bude určitě, to je přirozený proces. Ale jak moc, ví bůh. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vážení. Je zbytečné se dohadovat. Čas ukáže. Ale fakt, že léta přibývají, kolena Sereny trpí už léta, její hmotnost taky není pírková a že se najdou tenistky, které se z ní nepontečkují....to vše hovoří pro pomalý ( říkám POMALÝ ! ) odchod. Dále nastává otázka zda Serena je ten typ jako Venus a snese být druhá, třetí, čtvrtá...atd. hrát jen pro radost z tenisu. To si myslím, že ten typ není. A skutečně už nemá , jak se zlepšovat. Nepovažuju za nemožné, že získá ještě GS, ale už jen za zvláštních okolnostech a bude to mít těžké. Je načase uvolnit místo.
Reagovat
smazaný uživatel
A pro fanoušky S. - musíte smířit s tím, že Serena vážně bude brzy končit. Snad byste nechtěli, aby hrála dlouho jako Martina. Já například se smiřuju s tím, že Petra za pár let končí, možná dřív. Chce rodinu a děti, to je pochopitelné. A po třicítce se to těžko dožene.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ještě neposílej do důchodu Petru, sama to nechce. :-)
Reagovat
LukasH
Samozrejme nepopiram, ze vek nezastavi a ze to nepujde do nekonecna, ale z ty dnesni prohry se dela buhvi co. Rozhodlo tam fakt par micku, takze bych vubec nerekl, ze Serena muze ziskat GS za zvlastnich okolnosti. Proc? Do finale prolitla jak horkej nuz maslem. S vetsinou souperek nema porad zadny problemy. Jak uz jsem psal, loni kazila daleko vic.
Nerikam tak ani tak, ale neni sebemensi duvod ji odepisovat. Navic bude stejne zase hraz jen PM a GS pravdepodobne, takze na regeneraci bude mit casu dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Loni taky objela minimum turnajů a přesto ty zdravotní problémy měla a má..
Reagovat
LukasH
Ale joy dobry. Fakt nerikam ani tak ani tak. Akorat se tu divim tem soudum, protoze loni na tom byla hur. Aspon se mi to zdalo. Nebo v roce 2014, kdy na kazdym GS krome USO vyhucela v prvnim tydnu. Po W 2014 bych tyhle reci o brzkym konci pochopil. Ted mi prijdou uplne neopodstatneny...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, já ji ještě neodepisuju. Ale taky jsem s nějakým dlouhodobým plánováním opatrný.
Reagovat
mahycek
Jak už jsem níže v poledne psal, naprosto úžasné ženské finále, které stojí si zaznamenat a to taky udělám. A také obdiv Sereně ,která to zvládla, jak sportovně tak i lidsky a patří ji velké uznání. Klobouk dolů! Když si vzpomenu, nevím co mě to napadlo, když před dvaatřiceti lety 1984, na Rolland Garros, seděl John Mc Enroe úplně zbořenej, když prohrál památné finále s Ivanem Lendlem, tak to tady dnes, bylo takové přátelské, úžasné. Ještě dodám, že John tenkrát vedl 2-0 na sety 4-2 ve třetím a pak se to obrátilo. Ivan tenkrát, po vítězném míči a před vyhlášením zvracel u lavičky. Mimochodem, po té Paříži se stal poprvé světovou jedničkou. Před tím měl tu přezdívku, velký hráč malých turnajů, ale malý hráč velkých turnajů. Tam se to zlomilo. Z toho finále mám jen dokumenty, nebo sestřihy, ale chtěl bych ho celé.
Reagovat
Kozoroh
S tím nástupem Lendla na 1. místo se pleteš, Lendl se poprvé na 1. příčku vyšvihl již 28. 2. 1983 a držel se na ní 11 týdnů v kuse. Poté následovaly dvě období, kdy byl Lendl jedničkou před RG 1984, celkem 26 týdnů strávil na 1. místě bez GS triumfu.
Reagovat
smazaný uživatel
Lendl a Rios su dvaja hraci,ktory sa stali jednotkami,bez predosleho GS titulu,Marcelovi sa to nepodarilo vyhrat dokonca nikdy a je tak jediny
Reagovat
pockerface
Ange se to podařilo jako Petře, hned první finále na GS a hned vítězství a ještě proti těžké soupeřce. Petra ve Wimbledonu taky vyhrála nad Sharapkou. Hoky jsou jedny z mála, kterým se povedla první finálová účast hned přetavit ve vítězství. Velká gratulace, ale škoda no, že Serena nedotáhla na 5:5. I kdyby potom vyhrála Angelika, tak jsem chtěl koukat dál na moc pěkný tenis. Jsem zvědav na zítra, jak Andyho nemusím, tak by taky mohl překvapit.
Reagovat
Cico93
oo našlo by sa ich viacero:
Mária, Flavia, Victoria, Martina a aj samotná Serena napr....
Reagovat
Kozoroh
" Loňská šampionka Serena dnes hrála v 26. grandslamovém finále a teprve popáté v kariéře a poprvé od US Open 2011 a sérii šesti výher v řadě v něm prohrála."

Pane Zabloudile, S. Williamsová prohrála grandslamové finále po osmi finálových vítězstvích v řadě, nikoliv šesti!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Andělce, ač jsem ji zkraje nemusel, nakonec získala trofej a mé sympatie, na čemž jí záleží nepochybně víc. No, AO, škoda 9.hry Maruš se Sirýnou, moc se mi líbila hra Johanky, ale ta, co porazila můj typ na vítězku, Viktorku, nakonec zaslouženě vyhrála. Teď ještě aby dědci otočili...
Reagovat
smazaný uživatel
Safryš, dědci si musej koupit motorku, ti musej bejt furt za sebou.
Reagovat
Fandina
Vzpomínám si na zápas z FEDu před rokem, když Angie hrála s Petrou o rozhodující bod, hrála úžasně, dobíhala, hrála z podřepu, tenkrát jsem byla v hale a obdivovala jsem ten mač. Petra byla nakonec lepší, ale Angie byla úžasná. Dneska jsem viděla první set a moc se mi ve hře líbila. Gratulace veliká. Nádhera Anige.
Reagovat
Cico93
Fandinko my všetci dobre vieme, že si bola na tom zápase. Nemusíš sa nám tu s tým neustále chváliť:-DDD
Reagovat
Fandina
Ale no tak, nebuď labuť, nemohu vědět, že to víš a nechceš abych to opakovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, mně to k Angie nějak nesedí, ale přeju jí to...
Reagovat
EllNino
proč ? :)
Reagovat
PetaM
Z trojice Kerber - Wozniacki - Radwanska má k tomu nejlepší předpoklady ... Takže jsem rád, že to byla zrovna ona :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna proto, ze Angie je spis takovy klasicky dric...na kurtu.
Ale ja byl celkem dojaty;) Jak to ze sebe vysypala na vyhlaseni, ten cely dricsky zivot...ac ji nefandim, tak me opravdu dojala;)
Dneska dokonce pridala do te driny pridanou hodnotu...to jak se tahaly ve tretim setu o nejdelsi gem zapasu, to byl podle me nej. moment vubec turnaje. Angie me vyrazila dech, temi doslovne vypracovanymi dropy...dlouho jsem nemel jak se rika to mrazeni z samotne hry...ve finale...
Prvni GS a hned Angie se kterou moc lidi, krom Janekdy pochopitelne, nepocitalo...ja taky ne;) Mozna potom nam to proste nejak nesedi;)
Ale ja si myslim, zebychom si meli zvykat...myslim si, ze to nebylo tento rok na GS prvni prekvapeni...
Dozrava nam plno zajimavych hracek...dokonce jednorucak na BH, neni uz jen pouhou raritou jedne spanelky... cekaji nas urcite zajimave veci... takze pomalinku bychom si asi meli zvykat;) mozna i na jine hracky, nez Angie;)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Bylo by fajn, kdyby Serena definitivně sestoupila z piedestalu mezi ostatní hráčky a další GS už nebyly jen o honu na Serenu, ale od začátku otevřené turnaje s minimálně 10 reálnými kandidátkami na vítězství.
Reagovat
Frick
S tím nelze než souhlasit.

Neřikal snad Rob, že loňská paříž není všechno? A že ještě "něco" přijde?

A i když to neřekl, tak by s tím určitě souhlasil :o)
Reagovat
LukasH
Dnesni Serenina prohra presne odpovida tomu rozhovoru, co tu s ni nedavno byl. Libilo se mi, jak se Serena i behem zapasu usmivala, kdyz ji Angie prohodila, tleskala ji, proste takova ta pohoda. Je videt, ze uz to fakt bere s nadhledem, mozna vic nez cela jeji loze. A ten konec, to bylo fakt moc pekny.
Vsimam si, jak Angie donuti souperky k "nepochopitelnym" chybam. Dneska se proste seslo - vybornej vykon Angie a ne uplne nejlepsi vykon Sereny. Je zajimavy, jak treba pro takovou Lucku je Angie prijatelnejsi nez pro Petru a i tu Serenu. Naopak Maria ve finale by byla pro Serenu jistym triumfem.
Reagovat
VlS
Z těch vyjmeňovanejch má Lucka nejlepší pohyb, tak možná proto.
Reagovat
LukasH
Hm...Angie jsem podcenil vcera hodne. Vedel jsem, ze tu hraje mimoradne dobre, uz v tom zapase s Azarenkou to bylo neco. Jenze taky jsem si myslel, ze tam Serena v kazdym gamu lupne 2 esa.
Dost lidi rika, ze Angelika nema zadnou zbran. Ale jeji obrana, kdy ona temer ztraceny mice vybere a navic neprijemne umisti, to je fakt neco. To jsem koukal uz na FC s Petrou...
Reagovat
VlS
no právě, a je k neutahání. Myslím, že ve třetím to už bylo i dost o fyzičce.
Reagovat
FulnekUltras
Bez drtivého prvního servisu je dnes už SW skutečně poloviční, zvláště proti tak výborně fyzicky - a momentálně (pro mě trochu překvapivě;)) i psychicky - disponované soupeřce, jako je Angie.
Reagovat
tommr
Radek s Nestorem jsou zatím jasně lepší. Snad jim to vydrží ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Radek s Danem zatím skvěle. Vydržet kluci!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo, nebylo, za okeánem žila,
v jedné zoo ohavná, černá gorila.
Vepředu mohutná vemena měla,
jak stará dojnice právě dosloužilá.

Nohy dva postamenty, masitá stehna,
zadkem jak štýrský valach kroutila,
aby nic nechybělo a všecko vlastnila,
hubou jak vrata do dvora se pyšnila.

Pařáty svými kol sebe máchala,
cecky, dva pytle na zmije, na odiv stavěla,
masitými postamenty pohybovala,
předpotopní skřeky co chvíli vydávala.

Milé děti, věřte nevěřte, tahle gorila,
prachžádné zábrany neměla, steroidy denně polykat,
a při nejmenší příležitosti,
mezi ženy se nestydatě cpát.

Počasí přálo jí, neb v podivné té době,
černá její srst neplatila za tfuj,
naopak prohlašována všude byla,
za sjúpa, in, tuendy, a very kůl!

Leč sestoupila, milé děti,
z nebes na zem krásná bílá žena,
párkrát rukou mávla a hádejte,
jaká hned se stala změna?

Kráska jak anděl z nebes se představila,
černou obludu po právu uzemnila,
v skutek proměnila, co dávno příroda už měla -
ohavnou opici do pralesa kam patří, zpět dopravila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, ty seš pěknej zm.rd. Jestli tenhle výzvratek admin nesmaže, tak tady končím.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč urážíš mě, ubožáčku malý,
co spáchal jsem, můžeš odpověděti?
Přispěl jsem jen večerníčkem pro děti,
nelíbí se ti? Do sklepa odtáhni!
Reagovat
baggik
No racism!
Reagovat
Paseka
Konečně tady někdo napsal to, co si většina myslí !!!
...... a teď zpátky do džungle mezi chlapi.
Reagovat
Mac
je to nechutne, nesportovni, rasisticke, ale k popukani!
Reagovat
FulnekUltras
Rozesmát dnes člověka je víc než všechny sebekorektnější kecy... ;)))
Reagovat
turista
Admin by měl smazat tuhle rasistickou básničku!
Reagovat
Paseka
Fantastickou básničku !
Reagovat
blixa
Co je na tom ubohým hnusu fantastickýho ???!!! K zeblití ...
Reagovat
Ma3ek
Angie hrala ako Rafa v najlepsom v zenskom prevedeni uzasnyyyyyy vykon
Reagovat
smazaný uživatel
Proč srovnávat sympatickou Němku s odporným Španělem :)
Reagovat
vrabejka
proc tu najednou musí být tolik hejtů?
Reagovat
Meceon
protože na takové nekritické bludy se musí zareagovat...to není ani možné co tu čtu...zápas byl napínavý,rozhodně ne skvělý...kdyby serena předvedla lepší výkon,úroven zápasu by byla mnohem lepší,leč by to tak napínavé nebylo...naprosto jasný názor...nechápu co na tom kdo rozporuje...
Reagovat
blixa
Jasný názor blba který nikdy nepochopil, že tenisový výkon není "samonosný" ale podstatně záleží i na výkonu soupeře.
Reagovat
COMEON
Angie hrala skvele. To sa musí nechať. Serena neviem či podcenila superku , alebo sa zlakla prehry alebo čo ale toto mala vyhrať, Golden Slam to nebude ale verím , že sa tento rok dostane na #22 a možno aj za toto číslo.
Reagovat
Ma3ek
Angie fenomenalny tenis aj serena ked muzi nic tak aspon zeny to zachranili grandiozne finale ďakujem a angie gratulacia
Reagovat
Meceon
angie fenomenální...serena neuvěřitelně slabá...tak to hochu je...
Reagovat
Roger_Federer
Kolik te to dneska stalo?
Reagovat
Meceon
ani korunu...zklamu tě
Reagovat
smazaný uživatel
v tvým světě to tak je, ve světě rozumných lidí ne, tak jim to nenuť
Reagovat
Meceon
zdá se,že tvůj svět je krapet mimo realitu
Reagovat
Meceon
tady si pořád někdo myslí,že hrála serena ve formě...to je neuvěřitelný názor...
Reagovat
EllNino
a dost už tvl :D skvělej zápas s krásným koncem, tak tu nerozesejvej nějaký hejty :D
Reagovat
blixa
Už to nehul chasníčku, nedělá ti to dobře ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, skvělý zápas...u mužů takový neočekávám, ale třeba Murray překvapí, i když tam miu stejně bude jedno, kdo vyhraje.
Reagovat
Frick
Jak vypadal? Neměla tehdy šanci nebo to bylo 5cm v autu jako u předloňský vítězky?

Pravda, tam to bylo až ve třetím kole, ale i tak..
Reagovat
EllNino
ne, Angie si pro to šla :)
Reagovat
Meceon
mečbol vypadal standartně..return metr za sít,metr nad sít,serena tam doběhla,nahrála ji na raketu ač byl celý kurt prázdný a pak dala následný volej pár čísel do autu...tohle předvedla skoro při každém náběhu na sít
Reagovat
Meceon
teda když zrovna byla výměna,protože na konci druhého a na začátku třetího setu výměny nenajdeš...zdejší lidé tomu říkají skvělý tenis
Reagovat
EllNino
ptal se na mečbol Doi v první kole :D ...
Reagovat
vrabejka
určitě za skvělý tenis považuješ zápas Kvitová - Gavrilova
Reagovat
Michaelus
On myslel zápas s Doivou
Reagovat
Michaelus
On myslel zápas s Doivou
Reagovat
Frick
Já myslim mečbol Doiový...
Reagovat
Meceon
tak to pardon...
Reagovat
EllNino
Reagovat
Frick
Super kvalitka :-D Nj, bohužel jdou po aut. právech jak šílený, nad timhle se tedy asi slitovali.

No, takže vynucená chyba po těžkym prvnim podání.

Takže skutečně - Doi asi bez šance.
Reagovat
EllNino
no Doi to spíš přitvrdila, riskla to prostě :) nemusela do toho dát tolik síly, buhví, jak by pak Angie reagovala
Reagovat
Frick
Tak dost jí to zahnalo.
Reagovat
EllNino
to jo, Angie zaservovala dobře :)
Reagovat
Frick
Hrála Serena v Paříži lépe? Třeba v tom 3. setě?
Reagovat
EllNino
to posoudíš snad sám ne ? :)
Reagovat
vrabejka
Jednoznačně
Reagovat
Ma3ek
To myslite vazne vy podcenujete vykon angie ste fakt slepy alebo zaujaty
Reagovat
VlS
Ale vůbec ne. Ale při RG ve třetím Serena líp podávala a z FH nedělala zdaleka tolik chyb jak dnes. To není žádný snižování Angie, ta hrála dnes úžasně.
Reagovat
bIbec
Tak musím říct, že jsem spokojený po dnešku ;-D Ani né tak z výsledku, to mi bylo tak nějak jedno, kdo vyhraje, ale zápas to byl teda prvotřídní, to se musí nechat. Jen víc takových! Muži budou mít co dělat, aby tohle překonali.
Reagovat
Meceon
tohle byl skvělý zápas? asi mluvíš o napětí že?
Reagovat
smazaný uživatel
tenisově také skvělý
Reagovat
Meceon
kdyby byl tenisově skvělý,nebude to napětí...že
Reagovat
Meceon
to si hoši musíte vybrat
Reagovat
smazaný uživatel
hovadina
Reagovat
Ma3ek
Ty asi si mimo z muzskeho tenisu ze djokovic nema superov perfektny tenis a kvalita ked je obojstranna tak je perfektny tenis ako dnes bol to uzasny zapas neviem ci som videl niekedy lepsi zensky
Reagovat
EllNino
byl to skvělý zápas
Reagovat
vrabejka
Muj vcerejsi tip 6:4 2:6 7:5 nebyl moc daleko od pravdy :D
Reagovat
FulnekUltras
;)
Reagovat
Frick
To bezesporu. Aby to vyhrála "ZasetaSerena", to by, věřim, tolik lidí nechtělo.

Takže to vyhrála hráčka ze "středně-starší" generace, která nikdy neplatila za nějakou superstar, ať už z pohledu sportovních výsledků nebo řekněme "marketingu".

No, věřme, že Angie nebyla poslední a v budoucnu se této pocty dostane i dalším "non-superstar" hráčkám ze "středně-starší" generace. A vy určo budete vědět, že nemám zrovna na mysli Agu, Wozejk nebo třeba Saru. :o)
Reagovat
Meceon
ted už věřím,že to může vyhrát i strýcová
Reagovat
FulnekUltras
když chytne extázi... ;)
Reagovat
brixner
Jestli máš na mysli É-Saru, tak to tedy rozhodně né!!! :-)
Reagovat
Kozoroh
Gratulace Angelique a jejím fanouškům, ve finále předvedla strhující a bojovný výkon, s kterým porazila "neporazitelnou" Serenu. Moc velké šance jsem Kerberové před zápasem nedával, dnes hrála své první GS finále, navíc proti královně WTA, ale příjemně mě překvapila tím, že se z toho nerozklepala a hrála svůj nejlepší tenis. Rovněž gratuluji k No. 2 v pondělním žebříčku WTA.
Serena teprve popáté v kariéře prohrála GS finále, po osmi finálových výhrách v kuse. Vůbec poprvé prohrála ve finále AO, kde předtím vždy když došla do SF, získala titul. Zajímavé je, že Serena na druhém GS po sobě prohrála ve vrcholné fázi turnaje, tj. v SF nebo ve F, což se jí předtím nikdy nestalo! Evidentně ji prohra s Vinciovou trochu zviklala.
Reagovat
janek_da
to mi něco připomíná

"Vůbec poprvé prohrála ve finále AO, kde předtím vždy když došla do SF, získala titul."
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Nola
aj mne... v tenise a sporte nic nie je iste, favorit to nemusi ustat v hlave, nemusi mat svoj den, alebo proste stretne lepsieho supera a je vymalovane...
Reagovat
smazaný uživatel
a vse dohromady je uplne nejhorsi.. :-) Ne, uzij si to, Kerber dnes vyborna!
Reagovat
Nola
dakujem, ak zajtra Novak prehra, co tiez nie je vylucene, bude ma hriat tento neocakany titul o to viac
Reagovat
Mayo
veď je aj taká pesnička, že "nič niééé je istéééé..." (:
Reagovat
Kozoroh
Znáš rčení - když dva dělají totéž, není to totéž? :-)
Reagovat
janek_da
pravda, srovnavat Serenu s Djokovičem je trochu podpásovka. Pro ni ...

Nicméně Nolemu budu o něco víc fandit.
Reagovat
Nola
co ta k tomu vedie?
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes mu GS vyhrala jeho nova tenisova laska, tak z toho sili;D)))
Zeptal bych se ho zitra rano;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Angie, moc jí to přeju. Ale to hlavní pro mě přichází až teď: Dědci, do toho!!! :D
Reagovat
HECIS
Gratulace veliká :)) krásný tenis :)
Reagovat
Meceon
nech toho čeče,tam byly půlhodinové pasáže ,kdy vůbec nebyla výměna...co je na tom krásného?
Reagovat
Pe3k
Nejlepší ženský zápas co jsem kdy viděl, navíc s dobrým koncem.
Reagovat
smazaný uživatel
lol :D
Reagovat
brixner
Sakra, teprve teď mi došlo, že Endží je druhá z mých nejoblíbenějších hráček, která dlal Serenu ve finále GS! O to více mi bude chutnat dněšní oběd - sojka na pepři :-) :-) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sojka na pepři... :D
Reagovat
EllNino
chudák sojka :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
at si trhnou.. :-)))
Reagovat
blixa
Na pepři ještě dobrý, taky si mohla skončit na zázvoru ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
a ze ses jeste nepozdrzel, kdyz uz jsi na detoxu vydrzel tak dlouho! :-(
Cusbus, rada te ctu.. :-))
Reagovat
brixner
Copá, Ty sojky nerada? No, když je člověk odpeří, moc toho už nezbude, mrskají sebou tedy podivně a do remosky se jim nechce...Pár kapek Heinekenu pod křidýlka a stehýnka ale tenhle stav bezmoci stabilizuje! No a k tomu nějakou tu německou bramboru...
Obědvat se musí, no né??
Du na to!
:-) :-) :-)
Reagovat
dadaft
vybraný jídelníček. ))
Reagovat
Meceon
něco tak odporného jsem snad od Sereny ještě neviděl...nebýt to finále grand slamu,tak si myslím,že ji to snad pouští schválně...a máme po italce na US Open další vítězku z leknutí...jednu z nejlabilnějších hráček na okruhu...
Reagovat
kada.tom
bože ...
Reagovat
Roger_Federer
Noo..dneska Kerber predvedla opravdu labilitu..
Reagovat
Meceon
sleduješ její karieru nebo jen plácáš o dnešku? holka která se ti rozbrečí po prohraném setu na kurtu...šílená...
Reagovat
Roger_Federer
Holka ktera ustoji tlak 3 setu prvniho finale granslemu v zivote, proti Serene, nemohla a nebyla dneska labilni.
Reagovat
brixner
No vidíš a labilka vyhrála!
To přežiješ v poho!
A teď hopla zpátky do nory!
Čau.
:-)
Reagovat
baggik
Ty vis velky prd. Serena dneska hrala dobre. V prvnim setu dost kazila, ale pak se rozjela a tam kde loni ty holky co ji vzaly set odpadavaly (zacatek tretiho setu) tam Angie dnes zacla hrat svuj nejlepsi tenis. Ve tretim setu tam byly uchvatne vymeny z obou stran a tvrde vydrene fiftyny, rozhodne nic zadarmo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jinak musim rict, ze behem predavani cen a vyhlaseni byla Serenka opravdu neskutecne uzasna;) Takze v tomhle urcite dnes bourak zustala;)
Reagovat
kada.tom
Ano, Serena je jednou z minima, které umějí prohrávat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad už je jí skoro pětatřicet...V tom věku už ženy bývají zralé a netrpí pubertou. No a k přechodu má daleko, aby jí cloumaly hormony. Dále moře zkušeností, vědomí přitomností medií, množství vyhraných GS finále. Tady to mnozí komentují jako div a důkaz jakési výtečné vlastnosti, já to vidím takto. Vzala to s rozumem a se ctí.
Reagovat
flex
Díky fany tak nějak. Jedna věc je gesto pro lidi a druhá jak se s tím bude vypořádávat "doma". Těch porážek bude letos víc, díky bohu.
Reagovat
Pedronegro
nemůžu si pomoci, ale její projevy při samotné hře ještě moc vyzrálému ženskému chování neodpovídaly, ale výsledek unesla s úsměvem, takže palec nahoru :)
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Ano...behem zapasu to casto vypada, ze proziva renesancni pubertu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano me prijde mile, ze hracka, ktera ma za sebou 21 titulu a dnes se mohla vyrovnat uzasne Steff, dokaze po prohranem MB pricupitat na druhou stranu kurtu s usmevem jakby vyhrala a obejmout souperku...ano prijde me mile, jak dokaze v takovou chvili zapomenout o prohre a reagovat na radost Angeliky a na to, kolik driny ve svem zivote do toho vlozila - prave pro tenhle moment - ano prijde me to opravdu uzasne, ze to ta souperka oceni takovym zpusobem...ani nevim jestli je to racionalni nebo ne...nahrane...nebo ne..., ale v ten moment je to rozhodne obdivuhodne, a podle me celkem jedno kolik kdo ma roku...no a prave i z duvodu jak casto neunasi prubeh zapasu...me to opravdu prijde hezke.
Nevim proc bych mel za kazdou cenu hledat v tom neco jineho, a uz vubec nechapu, proc bych se mel tesit z jeji prohry, nebo psat diky bohu ze zacne prohravat, nebo jasne, je to jen pro divaky, takovy divadlo, aby se nereklo a media by me nerozsekala na padrt...take nejak nevim proc bych mel fandit nekomu, aby prohraval...a take nevim proc bych mel za kazdou cenu snizovat neci zpusob chovani, nebo pochopitelne naopak...
Reagovat
Pedronegro
jo, bylo to hezké, i při vyhlášení se k sobě chovaly pěkně, asi to bude také osobními vztahy mezi nimi, rozhodně celé finále bylo úžasné představení se vším všudy :)
Reagovat
George_Renel
Po té reakci Sereny - dovedete si představit, že by na porážku stejně zareagoval Ruska či Běloruska?
Za to si Serena zaslouží velký respekt.
A Angelika? Ta dnes zhodnotila všechny ty prohry a selhání minulosti. Vyhrála zaslouženě. Rozhodl již první set.
Reagovat
Cico93
bože ;//
Reagovat
George_Renel
Nějaký problém s textem? Můžu napsat i slovensky, anglicky či rusky. .-)
Reagovat
vrabejka
Angie byla více v klidu určitě to pomohlo ale rozhodla 6. hra 3.setu
Reagovat
Cico93
Rozhodol premenený matchbal. ,-)
Reagovat
kada.tom
Naprosto si to neumím představit. Sharapova i Vika by reagovaly chladně, což je jedna z věcí, která mi u Viky vadí. A naprostý souhlas - Serena nemusí nikomu nic dokazovat a je vidět, že je zkušená a prohry prostě umí ustát. To se vidí málokdy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím o tom, že by Masha nebo Vika reagovaly po prohraných finále nějak špatně. Asi by počkaly u sítě, ale jinak to vždycky uměly přijmout sportovně, i když je to někdy hodně mrzelo...
Reagovat
George_Renel
Já neříkám, že špatně či nesportovně. Jen, že výraz jejich obličejů a "srdečnost" je někde úplně jinde. O tom snad není pochyb...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky toho nevyhrály tolik jako Serena... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To mas uplne jedno, kolik kdo ceho vyhral...ten sportovec se neuci prohravat, nebo jinak, nechodi na kurt aby rupl;) Kazda ta holka chce vyhrat....tak u nekterych to tak vzdy nevypada, ze;D))) Ale proste vyhravat chteji...celkem prirozene.

A jestli jde o Serenu, tak tomu zjevu, ze se lide divi a dokazi ocenit ten jeji postoj po prohranem MB, se fakt zas ja nedivim...

Na prvni pohled ta Serena vypada jak zabijak;D) Proste somaticky byla obdarena...zato ona nemuze...ale podle me je ona vic holka nez nektere hracky na okruhu WTA...

Ona ma takove zvlastni "reflexy", da se to vsimnout na malickostech, jak si upravuje tu svuj outfit a tak...no vypada to celkem roztomile, aspon pro me, prave v tom porovnani s tim jak ma zbudovane telo...a jak ne venek pusobi. Take me Serena prijde vice infantilni, mozna paradoxne, ale na druhou stranu ona byla pod silnym diktatem otce...z detstvi nemela nic...ta jeji modni firma, to mam pocit je takova nahrada za to, si nemohla vic asi hrat s panenkama v detstvi..;))) nevim... mozna to je necim jinym...

Trebas i tim, ze ma sestru a jinak proziva ty vztahy s holkama na kurtu. A jestli jde o Serenu, tak ona naopak vyhledava holky na pokec a tak... proste se sebere s Karolinou Wozniackou a nekam jdou... pro ni nakupovani s holkou je proste radost, uplny prozitek;D)

Ja nerikam, ze Masa nebo Viktorie jsou horsi, ale podle me tak nejak mene zenske no...;) Vic takove drave sportovkyne...mozna i proto nemaji ten reflex toho objimani a tak...jak Serena...

Nejsem fan Sereny, a dokonce vzdycynky drzim palce, aby jeste jeden GS vydrzel ten rekord Steff;) Ale jasne prohru za kazdou cenu ji prat nechci...Ale toho, ze je takova jsem si nejak vsiml uz drive...a ne jednou i ten postreh tu psal Oskarovi...a me to take fascinuje, mozna jinak nez Tady Renela, ale chapu, ze lide to vnimaji v takovych porovnanich...a ze jsou prekvapeni;) je v tom neco zajimave pekneho;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepodceňujte sílu přítomností médií.....kdo ví, jak to vezme v soukromí.... Nezapomeňte, že je to HRA. A to Serena umí.
Reagovat
FulnekUltras
největší herečka WTA
Reagovat
vrabejka
2 super zajímavosti na závěr:
Serena letos nevyhraje kalendářní GS
Angie ustrážila rekord Steffi Grafové :)
Reagovat
smazaný uživatel
no ta první zajímavost stojí za to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Uhlídala ( pohlídala....)....ustrážila - není česky.
Reagovat
smazaný uživatel
1. to definitívne navždy platilo po USO 2015
2. To platí len do USO 2016..
Reagovat
Roger_Federer
Serena prohrala za karieru pouze 5 finale granslemu.
2x Venus, 1x Maria, 1x Stosur a dnes.
Reagovat
vrabejka
další věci je že poprve prohrála 3.set ve finále.
Reagovat
Mayo
úžasná Angelique, tak toto som nečakal klobúk dole, toto finále mi bolo jedno kto vyhrá ale časom som to predsa len viac prial Angie, výborný turnaj (:
Reagovat
Kuzzie
To je roztomily,jak je dojata :-)
Reagovat
vrabejka
Angie odehrála životní zápas a zaslouženě vyhrálá svůj první GS :)
1.set jí Srena darovala UE, ale 3.set si vyhrála jednoznačně sama.
Jedním z hlavních faktorů byl její servis. Měla pouze o 1 eso méně než Serena!
Dalším z faktorům bylo to, že ikdyž Angie třeba tahala za kratší konec Serenu prostě utavila. Ta musela hrát ne o 1,2 udery více ale tak o 4,5 a to bylo znát. Spoustá míčů uhrála díky bojovností a precizní obraně. Důležité také bylo, že čím víc zápas ubíhal tím méně si Serena na síti věřila. Nutno říct prohozy měla Angie taky skvělé. A zřejmě nejdůležitějším bodem byla psychika. Ano Angie nedokázala dopodávat zápas, pár gemu na sevisa ztratila zbytečně vyhazovnáím. Ale i přesto spousta bigpointu vyhrála a nedělal DF na big pointech. A hlavně se dokázala vzchopit z nepříznivého stavu. Moc lidí ji určitě nevěřilo na začátku 3. setu, i já jsem se bál když ztratila vedení 2:0. I Serena ukázala že není skála, že i ona umí na big pointech vybuchnout. 2 dvojchyby na bigpointech za stavu 2-3, to Angie potrestala.
Angie to moc přeju. Za tu stabilit v top 10. Za ty neskutečné zápasy, které dokaze vybojovat. Moc takových hráček není co do každého zápasu dají tolik bojovností a vůle. To by na ní každý měl ocenit.
Z pozice nezaujatého díváka je tohle pro mě jedno z nejlepších finále co jsem kdy viděl od roku 2009. Srovnávám to s úrovní finále kdy Stan neskutečně porazil Novaka na RG a Petřino ve vítězství ve Wimbledonu 2010.
Paráda Angie, nemám slov.
Reagovat
Grigor_Murray
Slyšel jsem, že se na to koukalo přes 18 mil. Němců, to dnes poteče Heineken proudem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože by slavili Nizozemským pivem?
Reagovat
Grigor_Murray
jj
Reagovat
EllNino
Pro tyhle okamžiky sleduju :D ...nádhera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Diki Kong, prvýkrát máš tu česť byť na mojom tikete a hneď mi ho odpáliš...:)
Reagovat
Cico93
;-))
Reagovat
Cico93
Ja mal Angie 7 a viac gemov za 1,7.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som mal vyhru Sereny za 17 gemov a viac za 1.55...
Reagovat
Cico93
Porazit v GS finále Serenu je jedna z najťažších ak nie úplne ta najťažšia vec v histórii ženského tenisu. Takže o to je to ešte cennejšie.
Po tom ako Angie nedopodavala som sa začínal báť, že dopadne ako Victoria na US open...noo chvalabohu to zvládla.

Obrovská gratulacia.
Reagovat
smazaný uživatel
Janekdo jses BOURAK!:)))
***
Sice vitezka neni mimo top 10, ale kdo by rekl na zacatku turanje, ze ho Angie vyhraje, hlavne po prvnim zapase, kdy branila MB...s Japonkou...
Krasne finale, at by to dopadlo jak by dopadlo... Serenaka dneska na BH byla trochu pomatena...obcas az nepochopitelne krokovani...nevim, jestli byla nervozni...ale v prvnim sete ji prava noha nejak utikala, a tim ji asi i utekla trofej... Angie si ale tohle vypracovala sama, ten dlouhy gem, kdy posilala mice s neskutecnou delkou na zadni lajnu a dostavala ji za Melbourne...a pak to chladnokrevne dropovala...to byl jeden z nej. momentu Finale, a Angie zaslozene ten pohar ma....

V Pustikove dnes bude veselo;D)
Reagovat
LukasH
Velika gratulace Angie. Vcera bych tomu neveril, ale Serenu dneska opravdu prehrala a plne si to zaslouzila. Takovej tenis, to se fakt nevidi. Obe hracky, velky sympatandy - to objeti na konci..at si o Serene rika kdo chce, co chce, ma charakter.
Reagovat
Michaelus
Kerberka měla potenciál na GS, ale jáj sem očekával spíše Wimblas, na AO předtím myslím nikdy nebyla ve ČF... ale ona se za poslední rok neskutečně zlepšila, to je fakt. Vítězství nad Serčou ve finále GS je potom určitě k nezaplacení :)
Reagovat
dadaft
grandslamová šampionka

to nezní špatně..................................
Reagovat
Permonik
Serena trefila v posledním gamu jen jediné první podání (eso). Myslím, že to mělo velký vliv na tento (pro mě rozhodující) game. Za stavu 5:5 by Serena ožila, a dokonalá by obrat. Nicméně fantastický výkon, v životní formě hrající Angelique Kerber. Zasloužené vítězství!
Reagovat
EllNino
:D Kdo by to řekl, kdyžv 1. kole odvracela mečbol proti Misaki :D ....Gratulace Angie, nádherná pohádka, skvělý tenis a skvělá holka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podobně vyhrála AO předloni Na Li, která odvracela mečbol proti Lucce Šafářové...
Reagovat
Cico93
Škoda, že to nevyšlo aj Márii min. rok.
Reagovat
EllNino
a i pro tyto příběhy se koukám na tenis :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je zákon, odvracet v prvních kolech mečboly abys to pak mohl vyhrát celý :D
Reagovat
brixner
Aspoň vidíš, že tenis je jednoduše sport No.1!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc to Angelice přeju ! Ač nemá takovou ránu, je velice houževnatá, což jsme viděli už přeloni na fedcupu....a Serena už pomalu odchazí.... Při jásotu Angeliky jsem se nemohla ubránit smutku.... Škoda, že to Šafinka loni ve finále neudržela na uzdě.... Velká škoda.....
Reagovat
LukasH
Nerekl bych, ze Serena odchazi. Dneska ji neslo podani a to jediny ji dneska mohlo proti takovymu intergalaktickymu vykonu zajistit vitezstvi. Nevidim duvod, proc by Serena jeste GS nevyhrala...
Reagovat
smazaný uživatel
Nešlo jí podání...Ano, její alfa a omega výhry. Před zápasem jsem to psala. Angelika má šanci vyhrát, když bude hrát svůj nejlepší tenis ( stalo se ) a Serena musí kazit ( nešlo jí " její " podání ) . Ano, souhlasím, že může Serena získat GS. To nrmění nic na tom, že skutečně pomalu odchází... Píšu pomalu, ne že už zítra půjde do důchodu a nic nevhraje. Ale léta silového tenisu si vybírají daň.....
Reagovat
McEnroe
Williams kouzla zbavena, fandil jí vůbec někdo :-)
Reagovat
HayashiM
To si piš, že fandil! A když koukám, jak umí prohrávat, budu jí fandit ještě víc :-)
Reagovat
FulnekUltras
Umí se nanejvýš čím dál víc ovládat a přehrávat...toť vše.
Reagovat
kada.tom
Jsem zvědav na fotografie Angelique s trofejí, to by mohly být exkluzivní obrázky :-)
Reagovat
A.R.R.
Dnes obě holky fantastické, Angie hrou a Serena závěrečnou gratulací, na tohle finále budu vzpomínat hodně dlouho :-)
Reagovat
Frick
http://www.csfd.cz/film/37687-nezkrotna-angelika/
Reagovat
kada.tom
Serena se usmívá a raduje víc jak Kerber :-D
Reagovat
mahycek
Naprosto úžasné finále, hodné zaznamenání a uchování, to taky udělám. A Serena to vzala, sportovně i lidsky moc dobře a zaslouží i ona obdiv.
Reagovat
brixner
Dneska nebyl sojčí den, no...:-)
Tušil jsem to několik posledních let, Endží na to prostě má!
Od Steffi asi nepřišla žádná SMS, ale celý manuál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda!!!!!! Gratulace Angie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tomu pořád nevěří... :D
Reagovat
kada.tom
nediv se, tohle je pro ní jako sen :-)
ale jako přeju jí to :-)
Reagovat
milik254
Úžasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Angie titul přeju a před Serenou za gratulaci smekám.
Reagovat
Empe
Krásný tenis a Angie byla lepší. Jediná věc mě mrzí - svrběla mě ruka dát si ji do Fantasy, ale neudělala jsem to! :D
Reagovat
Michaelus
Jó kdo umí, ten umí :D
Reagovat
janek_da
že se to splni takhle rychle, to jsem netusil

https://dl.dropboxusercontent.com/u/20628614/predict.png

Angie, paraaada
Reagovat
blixa
Pěkný Angie, před zápasem jsem tomu moc nevěřil ale i zázraky se občas dějí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Angie ju uťahala
Reagovat
kada.tom
A Serena tu porážku opět vzala velmi velmi pozitivně. Tohle se mi na ní líbí :-)
Reagovat
Nola
Serena je uzasna, pogratulovala Angie, klobucik
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo, Serena umí prohrávat.
Reagovat
flex
tys jí viděl někde po zápase v soukromí?
Reagovat
FulnekUltras
zásah do černého
Reagovat
smazaný uživatel
Uzasny, super, famozni hra
Reagovat
kada.tom
Kerber ode dneška No. 2 a grandslamová vítězka. Gratuluji jí k tomu, zasloužila si to, porazila obě dvě největší favoritky AO (Viku a Serenu).

Serena musí na 22ku počkat, na druhou stranu letos už může být bez tlaku, nikdo po ní nebude chtít kalendářní GS :-)
Reagovat
Lunej..
velká gratulka, má neskutečnou formu a na konci udržela nervy. Serena dost chybovala, nicméně obě sehrály krásný zápas a i to objetí bylo pěkné, ať si každý o Sereně říká co chce, ona umí přijmout i porážky.
Reagovat
Pedronegro
ano, mile mě překvapila, a oboustranně krásná hra :)
Reagovat
VlS
Tak tomu bych nevěřil, že se může stát. Angie si to uhrála, úžasnej výkon a gratulace. Posun na světovou dvojku, kdo by si na to vsadil? Já rozhodně ne.
Reagovat
vendulkabendulka
Ja jo :) 1500Kc doma :D
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem ji naložil na titul někdy v průběhu turnaje a vzpomněl jsem si na to až po mečbolu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
byla otravne dobra, gratulace! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jsi bourak! :-) Ale ted sup do lakovny..
Reagovat
VlS
No, prvně vykytovat a přebrousit servis
Reagovat
smazaný uživatel
Co tu děláš? Já myslel, že jsi za mikrofonem Eurosportu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možný? No fakt je, a slzy jsou, ale štěstí :) Tak to si zaslouží standing ovation, neskutečná bojovnost, Angelika si to zaslouží, gratulace :))
Reagovat
smazaný uživatel
Fantazie
Reagovat
brixner
Ajlovjú Endží!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Roger_Federer
Nezkutecny...Kerber.Vyborny tenis.
Serena ten posledni micek uplne odevzdala.
Reagovat
Nola
Angelika neverila som ti, to je nadhera, to je krasa, moja naj hracka po zasluhe ma 1 GS, hned po vstupe do 1. finale, super, gratulacia velka
Reagovat
Kozoroh
Teď aby zítra ještě získal trofej tvůj (a taky můj) nej hráč :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
vrabejka
Symbolicky konec zapasu
Reagovat
smazaný uživatel
Angie, hurááááááááááááá
Reagovat
baggik
Jooooooooooooo!
Reagovat
smazaný uživatel
HOTOVO! :) Sice mi Angie vyřadila Viku, ale moc jí ten titul přeju. Takhle už Serenu ve finále GS dlouho nikdo nenachytal... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naposledy Sam(ička)? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, naposledy Sam na USO 2011.
Reagovat
kada.tom
Gratulace Kerber. Zaslouženě :-)
Reagovat
Atoidi1
Je to tááááááááááááááááááááááááám !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
flex
Super tenis!
Reagovat
baggik
MEČBOL!
Reagovat
kada.tom
Ajta krajta ...
Reagovat
Atoidi1
TeĎ do nííí
Reagovat
Michaelus
Ajajaj
Reagovat
Roger_Federer
Serena ted neutahatelna.., (
Reagovat
kada.tom
40-30 ... Come on!
Reagovat
kada.tom
30-30 ... pojď Sereno!
Reagovat
Lunej..
Serena proste skvela i fyzicky.
Reagovat
Michaelus
Sereno pojď ještě !!
Reagovat
VlS
Tomu bych nevěřil, že Serena zprasí dva FH za takovýho stavu
Reagovat
Atoidi1
už jen 2 míííčkyyy
Reagovat
smazaný uživatel
Třicet!
Reagovat
Michaelus
Boha jeho Sereno
Reagovat
Lunej..
Ted jedine pomuzou esa.
Reagovat
Jabadu
Čekáním na chyby Sereny se GS nevyhrává!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena zatla, jestli tohle Angie nezvládne, tak budou slzy :(
Reagovat
Frick
:-(
Reagovat
George_Renel
Že by si Němka vzpomněla na finále FC??? ;-)
Reagovat
Davor1
Doriti, doriti, doriti, doriti
Reagovat
kada.tom
4-5 ... Kerber frustrovaná, Sereno - teď musíš prostě udržet servis!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nebo nikdy?
Reagovat
kureee
7:5 Serena
Reagovat
Michaelus
A je to.
Reagovat
Lunej..
Dalo se to u Angie cekat, Serena by to uz fakt nemela pustit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ajajajajaj. Začíná mi to připomínat finále USO 2012...
Reagovat
EllNino
snad se z toho Angie nepo :)
Reagovat
baggik
Celej zapas prakticky neudela chybu, ma doservirovat a zacne dvema chybama..
Reagovat
Lunej..
Ted luxusny cross, vydrz!!
Reagovat
Lunej..
Luxusni
Reagovat
Roger_Federer
Mod Robokop zapojen..
Reagovat
smazaný uživatel
No, máme tady asi další klíčový gem...
Reagovat
kada.tom
v téhle situaci je klíčový už každý, který se hraje :-)
Reagovat
kada.tom
Tak, Serena servis udržela. A teď jsem zvědav, co Kerber předvede.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď přijde infarktovej gem, držte si klobouky :D
Reagovat
Michaelus
A já chci 20-22 ve třetím
Reagovat
brixner
Endží, víme, kdo stojí na druhé straně...
Pusť to z hlavy!
Reagovat
mahycek
V té dlouhé 6 hře, jsem si říkal, že Kerberová, snad při hře neudělá chybu. Až tam, to dala 2x do sítě. Nevadí už je blizko, Serena hned na začátku, přijde o šanci na kalendářní G S ! Kéž by se tak stalo zítra !!!!
Reagovat
Kozoroh
Nemusíš se bát, Murray na kalendářní GS nemá :-)
Reagovat
Davor1
Teraz sa ukáže hlava. Angie, pekne ťa prosím, dokonč to.
Reagovat
smazaný uživatel
teď si musí lhát, že stále nemá co ztratit
Reagovat
Atoidi1
Andělko zlatá, máš tři možnosti, tak jednu z nich využij. Drž se!
Reagovat
Nola
Angelika skus to na returne, na servise budes pod tlakom
Reagovat
VlS
Tak bude nová držitelka GS?
Reagovat
Pedronegro
Angie super!
Reagovat
smazaný uživatel
Dej pane aby ji Angie udělala .
Reagovat
brixner
5:2!!!
Endží, tohle musí jít!!!
Prostě MUSÍ !!!
Reagovat
Frick
No, hlavně ať mluví více než její matka. If you know, what I'm meaning.
Reagovat
baggik
Hlavne se z toho nepodelat... Pojď, doraž jí, máš na to!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, pojď, pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
pro vyjímečné případy povoleno opakovat vícekrát :P
Reagovat
Nola
este jedna hra, este jedna, jedina !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je mazec :D
Reagovat
kada.tom
Tohle začíná pro Kerber vypadat hodně dobře ... a pro Serenu hodně špatně :-(
Reagovat
Lunej..
Asi tak. Angie vede zaslouzene a na Sercu je hozena deka... Skoda, dost gemu si podelala Serena sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle už snad Angie nepustí!
Reagovat
EllNino
Prosím Prosím Prosím :D :D ....
Reagovat
Atoidi1
už jenom jednu hru, jenom jednuuuu!
Reagovat
brixner
TVLE, Endží, jestli to nedáš...
Reagovat
smazaný uživatel
Řvu doma stejně jako Angie :D
Reagovat
EllNino
já taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem chtěl odejít, že na to nemám nervy, ale teď už nemůžu, musím do dokoukat. Pojď Angieeeeee!!!
Reagovat
Nola
Angelika prosim nezosypat sa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kujva, Angie, to už je nadějný!!!! Udrž to
!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nóóóó... Teď bude podle mě klíčový gem zápasu!
Reagovat
baggik
Paráda,paráda, paráda, reklama na zensky tenis.
Reagovat
Roger_Federer
Ted pojd pojd pojd.....;)
Reagovat
EllNino
Jooooo :D a drž !
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi kvalitní finále, myslím, že nám to vynahradí zítřek, svěží vítr do plachet :))
Reagovat
kada.tom
Achjo .... :-(((
Reagovat
Atoidi1
wow, huráááá!
Reagovat
Davor1
Reagovat
smazaný uživatel
Nech ji vyhrát...co ještě tam má předvést, aby to dokázala.
Reagovat
Atoidi1
parádní repete
Reagovat
Roger_Federer
Boha..uz to potrestaj..
Reagovat
kada.tom
a čtvrtej odvrácenej
Reagovat
Lunej..
No tak ted jsem zvedava co Serena predvede. Angie je v laufu..
Reagovat
pingwin
Nějaký dobrý stream, mimo tv ?
Reagovat
EllNino
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA%E2%84%96f%E2%84%96f
Reagovat
Atoidi1
nádherný kraťas, jen tak dál
Reagovat
Roger_Federer
Kdo to komentuje..zenska?
Reagovat
smazaný uživatel
Na českém Eurosportu? Sandra Kleinová.
Reagovat
Roger_Federer
Ok
Reagovat
kada.tom
Sandra Klein
Reagovat
Roger_Federer
Velka skoda..ted to mela mit Angel.
Reagovat
kada.tom
3 nádherně odvrácené breakbally!!
Reagovat
Lunej..
Serena to musi ted dat jinak je to mozna v zadeli..
Reagovat
baggik
To byl direkt, doslova a do pismene. :-) Jak se rika u nas v praci rambajs v chlivku.
Reagovat
Atoidi1
wow, statečná Angéliqu!!
Reagovat
EllNino
I kdyby byl ten míček už na Floridě, tak tam Angie přiběhne a vrátí ho :D :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
EllNino
:D s tou bych nechtěl absolvovat fyzickou přípravu ani náhodou, protože to by byla ta poslední věc, kterou bych zažil :D
Reagovat
kada.tom
já myslím, že ta by ho doběhla a vrátila i na Marsu :-D
Reagovat
Atoidi1
a teď breeeyk!
Reagovat
MarcelPersch
Proč Serena hraje ty náběhový FH pořád do středu kurtu, když ví, že neumí voleje?!
Reagovat
kada.tom
to ví asi jen ona ... na síti to dneska Sereně opravdu nejde
Reagovat
MarcelPersch
nejde jí to tam nikdy, co si budeme povídat..... asi nema na to ten cit v ruce, ale není divu, že to Angie pořád hraje, když ví, že to Serena kazí
Reagovat
kada.tom
přesně tak, dneska je to na té síti ale opravdu tragédie, jindy to ještě docela jde
Reagovat
Lunej..
Angie je neskutecna, to uz musi byt pro souperku frustrujici. Kdyz chces tvorit hru a nemas prostor a porad hrajes dalsi mice... A Serena uz bohuzel nejak nestiha a kdyz to chce zabit tak chybuje.
Reagovat
janek_da
nevadi, to pude
Reagovat
bIbec
Pěkné finále. Lepší než všechny z minulého roku.
Reagovat
smazaný uživatel
jj.;)
Reagovat
kada.tom
ještě není konec, nevíme jak to ještě bude pokračovat, ale má to solidní náběh na velmi pěkné finále
Reagovat
smazaný uživatel
Angie vždycky vytáhne nějaký intergalaktický úder.
Reagovat
kada.tom
COME ON!!
Reagovat
Roger_Federer
Dobre..Angelika.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď Serenu vytrestala a následuje brejk na 2:0... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A následuje rebrejk... :(
Reagovat
EllNino
a obrovský řev :D
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, Angie, do ní!!!!!
Reagovat
janek_da
Angiiiiiiiiiiiiii. joooooooooooo
Reagovat
janek_da
lllllllllllllllll
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Chlape ne Serena, ale Ty jses bourak;)
Reagovat
janek_da
ja? :D
Reagovat
kada.tom
Sereno, Sereno ...
Reagovat
Lunej..
Njn, když ti hráčka pořád a pořád vrací údery, tak to pak zabiješ... Serena se už jakoby bojí chodit na síť a pokud nechá dlouhé výměny, tak se může lehce vyhazovat. No uvidíme.
Reagovat
kada.tom
joo, je to tak, já proti tomu nic nenamítám, jen prostě Serena dneska nehraje ideálně, ba dokonce k tomu ideálu má docela daleko
Reagovat
Lunej..
Tak proti ní stojí jiný typ hráčky, než je Serena zvyklá. Musí být trpělivějsí a hraje víc míčků, tudíž dochází k chybám. Ani podání moc nešlape, nicméně pořád věřím v její mentální sílu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jinak jsem mile prekvapen jak Angelika zvlada sve prvni finale GS a proti Serene...klobouk dolu...to teda;)
Treti set doufam bude peknym vrcholem turnaje, at to urve kterakoliv z nich;)
Reagovat
kada.tom
COME ON!!
Serena má 2. set a finále jest srovnáno. Ve 2. setu se Serena zlepšila, ne nijak extrémně, ale zlepšení to přesto bylo. Hlavně omezila UE, což bylo naprosto určující, Kerber ve 2. setu trochu ubrala, nebo spíš Serena přidala.

Jsem zvědav, co nabídne 3. set. "Výhodu" první podávající bude mít Kerber, ale zase Serena by si měla přenést pohodu ze 2. setu. Zkušenosti by měly být taky na straně Serena a uvidíme taky, co na to psychika Kerber, zatím mi přijde, že se nebojí, což není v zápasech se Serenou zrovna lehké.

Sereno, come on!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přepnul jsem to zpátky z lyžování a vidím 4:1 pro Serenu... Asi se to dalo čekat. Ve 3. setu to bude mít Angie dost těžké, ale snad to bude aspoň ještě vyrovnané...
Reagovat
EllNino
prd, 2:0 :D
Reagovat
baggik
Bohuzel Sejenáda opet vyhraje. Angelika na ni ma hru, ale nema podani.
Reagovat
Jan
Přeji Angelice, ať to vyhraje.
Reagovat
Lunej..
si nemůže zvyknout, že místo dvou úderů jich je milion :) Nicméně věřím, že to ustojí :)
Reagovat
Lunej..
Přesně, jak to má být :)
Reagovat
Lunej..
Pěkné finále, 3. set je tu. :) To Serena myslím už nepustí.
Reagovat
mahycek
První set zaslouženě, paráda, jen ji hoň ze strany na stranu a uštvi Serenu !!! Dal jsem, že budou tři sety + vítězství Arsenalu, Realu, Bayernu i Barcy. Když vypadne Serena, čert vem 100 kč.
Reagovat
sprchon
Sakra, ve vlaku je wifi, ale pomala. Kazdopadne come on, Angie! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste nikdy mezi sebou Serenka a Angelika nehraly treti set...;) Tak zeby poprve?;)
Reagovat
slacker
Jesli Angelina Kerber vyhraje bude to triumf a satisfakce i pro jeji kondicniho kouce ktereho Petra Kvitova odkopla z rozmaru.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by se říct jen tak dál. Angie hraje zatím opravdu dobře, ale moc nevěřím tomu, že Serena bude pořád takhle kazit... No nic, přepínám na lyžování. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jeď kočko! :-) v prvním setu hrála úžasně, bojovala a nutila Serenu k dalšímu a dalšímu úderu, taková taktika se dneska zatím vyplácí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jeden set!!!!
Reagovat
Davor1
Dobre Angie. Ešte jeden !
Reagovat
Nola
yes, mame set
Reagovat
Michaelus
Uvidíme, co se Serenou udělá první prohraný set na turnaji...
Reagovat
HayashiM
Serena by asi potřebovala expresso :D
Reagovat
Nola
Serena sa este nezobudila? Angelika uz uhrala 5 hier...
Reagovat
Michaelus
Takhle špatně už jsem Serenu ve finále neviděl hrát dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím bitva hodná finále...
Reagovat
smazaný uživatel
jenom Serena prodala :D
Reagovat
VlS
Corvettě přestává klouzat spojka
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne obcas na BH ji nejak nefunguji nohy, cpe tam tu pravou nohu do nikam...
Reagovat
EllNino
někam do příkopu :)
Reagovat
Pedronegro
ale je nějaká přeoktanovaná :)
Reagovat
Nola
bojuje, bojuje.... uz uhrala 3 hry, je otazne kolko ich este dokaze uhrat ..
Reagovat
Nola
styri, uz je na urovni Agy..dostihne Marus?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist