Kvitová v Dubaji vydřela postup přes Siniakovou. Ve třech setech vyhrála i Plíšková

19. 2. 2019, 09:17
Aktuality 155
WTA DUBAJ - Petra Kvitová zahájila své působení v Dubaji vydřeným vítězstvím. Šampionka ročníku 2013 v maratonském českém derby po obratu zdolala Kateřinu Siniakovou a postoupila do osmifinále. V něm je také Karolína Plíšková, která zdolala rovněž ve třech setech Slovenku Dominiku Cibulkovou.
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Petra Kvitová se po vyřazení ve druhém kole v Brisbane rozjela do velké formy. V Sydney získala svůj 26. kariérní titul a na Australian Open se dostala až do finále. Třetí grandslamový titul a post světové jedničky jí ovšem vyfoukla Japonka Ósakaová. Kvitová pokračovala v náročném programu a vydala se do Petrohradu obhajovat loňský triumf, letos skončila ve čtvrtfinále.

Po vyčerpávajícím lednu se rozhodla odpočívat, vynechala první kolo Fed Cupu, v němž Češky doma prohrály s Rumunkami, i předchozí podnik WTA v Dauhá.

Na kurty se vrátila v Dubaji, kde obhajuje 900 bodů za loňský triumf v Dauhá. Ve Spojených arabských emirátech měla hned v prvním zápase namále. Proti Kateřině Siniakové totiž musela otáčet nepříznivý stav a zvítězila až po velkém boji 6-7(3) 6-4 6-4, o šest let mladší krajanku porazila i podruhé.

Kvitová se v úvodu utkání trápila na servisu a hlavně na returnu a ztráta podání ze třetího gamu se jí proti skvěle se bránící Siniakové jen těžko doháněla. Za stavu 4-3 pro Siniakovou měla Kvitová vůbec první brejkboly, první z nich Siniaková odvrátila díky šťastnému "prasátku" a druhý Kvitová zazdila chybou. V desáté hře se jí ale přece jen podařilo skóre srovnat, nicméně tie-break mnohem lépe zvládla solidnější Siniaková.

Začátek druhé sady naopak lépe vyšel Kvitové. Nasazená dvojka hned v úvodním gamu sebrala krajance servis a další brejk už k vidění nebyl. Kvitová i přes některé problémové pasáže průběh kontrolovala a po necelých dvou hodinách stav utkání esem srovnala.

V rozhodujícím dějství obě Češky na podání až do stavu 4-4 dominovaly. Prvním servisem si skvěle pomáhala hlavně Siniaková, ovšem v deváté hře Kvitová našla ztracený return, dokázala se dostat do výměn, vzdorující krajanku brejkla a zápas poté ukončila na podání po proměnění hned prvního mečbolu.

Statistiky zápasu

"S Katkou jsem tu trénovala, známe se velmi dobře, hraje skvěle, dnes výborně servírovala a hrála agresivně. Jsem ráda, že jsem to zvládla a jsem v dalším kole," uvedla Kvitová v pozápasovém rozhovoru po téměř tříhodinovém boji. "Teď se cítím dobře, ale uvidíme za pár hodin. Snad budu připravená na další zápas," dodala.

Kvitová bude v zítřejším osmifinále premiérově čelit Jennifer Bradyové. Americká kvalifikantka přehrála 6-4 7-5 Caroline Garciaovou.

I když Karolína Plíšková dorazila do Dubaje po nemoci a před prvním zápasem stále nebyla stoprocentně fit, na úvod zvládla třísetový duel. Slovenku Dominiku Cibulkovou porazila po necelých dvou hodinách hry 6-2 3-6 6-3 a vzájemnou bilanci upravila na 2-3.

Turnajová čtyřka Plíšková v prvním setu duelu s Cibulkovou získala od stavu 1-2 pět her v řadě. Na úvod druhého setu ale přišla o servis, prohrávala 0-3 a vývoj sady už neotočila. Před rozhodující sadou musely hráčky na čtvrt hodiny kvůli dešti do šaten a po návratu Plíšková zápas rozhodla brejkem v šesté hře.

"S Dominikou nemám dobrou bilanci, takže jsem ráda, že jsem si ji zlepšila," řekla Plíšková, která i v pátém vzájemném duelu prohrála alespoň jeden set.

V Dubaji hraje Plíšková týden poté, co kvůli nemoci vynechala turnaj v Dauhá. "Cítím se lépe, ale ještě to není stoprocentní. Hraju ale dobře a doufám, že dojdu v turnaji co nejdále," dodala šestadvacetiletá Češka, kterou v osmifinále čeká Američanka Alison Riskeová (h2h 5-1).

Slovenka Kužmová má první skalp hráčky Top 10
Viktória Kužmová si po setech 6-2 4-6 7-6(6) a odvráceném mečbolu vyšlápla na světovou osmičku Kiki Bertensovou a slaví premiérový skalp hráčky Top 10. O své největší čtvrtfinále si dvacetiletá talentovaná Slovenka zahraje se Sofií Keninovou, která vyřadila loňskou finalistku Darju Kasatkinovou. Američance může oplatit nedávnou porážku z Aucklandu.

Elina Svitolinová v Dubaji i nadále bude útočit na hattrick. Vítězce posledních dvou ročníků za stavu 6-7(4) 0-4 vzdala Ons Jabeurová. Světovou šestku v dalším kole čeká Garbiñe Muguruzaová. S bývalou světovou jedničkou a dvojnásobnou grandslamovou šampionkou se utká již poosmé.

Bývalá šampionka Simona Halepová odstartovala své působení vítězstvím 7-6(4) 6-4 nad Eugenií Bouchardovou, kterou potřetí v řadě porazila bez ztráty setu. V dalším kole se Rumunka znovu po týdnu střetne s Lesjou Curenkovou. S Ukrajinkou ve všech šesti předchozích duelech zvítězila.

Angelique Kerberová měla nečekané potíže s Dalilou Jakupovičovou, která se do hlavní soutěže dostala jako lucky loser. Se Slovinkou prohrávala v úvodní sadě už 1-5, ale nakonec zvítězila 7-6(4) 6-3. V dalším kole narazí na Su-Wei Hsieh, nad níž ve vzájemné bilanci vede 2-0.

• WTA PREMIER 5 DUBAJ •
SAE, tv. povrch, 2,828.000 dolarů
úterní výsledky (19. 2. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (2-ČR) - Siniaková (ČR) 6-7(3) 6-4 6-4
Kar. Plíšková (4-ČR) - Cibulková (SR) 6-2 3-6 6-3
Mladenovicová (Fr.) - Ósakaová (1-Jap.) 6-3 6-3
Halepová (3-Rum.) - Bouchardová (Kan.) 7-6(4) 6-4
Kerberová (5-Něm.) - Jakupovičová (Slovin.) 7-6(4) 6-3
Svitolinová (6-Ukr.) - Jabeurová (Tun.) 7-6(4) 4-0 / skreč
Kužmová (SR) - Bertensová (7-Niz.) 6-2 4-6 7-6(6)
Sabalenková (8-Běl.) - Jorovičová (Srb.) 6-4 6-0
Keninová (USA) - Kasatkinová (11-Rus.) 6-3 2-6 6-4
Muguruzaová (12-Šp.) - Saisai Zheng (Čína) 7-5 6-2
Bradyová (USA) - Garciaová (14-Fr.) 6-4 7-5
Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - Sasnovičová (Běl.) 6-1 6-2
Riskeová (USA) - Cornetová (Fr.) 6-2 6-3
Suárezová (Šp.) - Shuai Zhang (Čína) 6-4 6-4
Bencicová (Švýc.) - Vögeleová (Švýc.) 6-1 6-1
Curenková (Ukr.) - Lin Zhu (Čína) 6-4 6-7(5) 6-3
• Čtyřhra - 2. kolo •
Hsieh/Strýcová (3-Tchaj-wan/ČR) - Katóová/Ninomijaová (Jap.) 6-3 6-2
Hradecká/Makarovová (7-ČR/Rus.) - Jabeurová/Riskeová (Tun./USA) / bez boje
Juraková/Olaruová (Chorv./Rum.) - Melicharová/Peschkeová (2-USA/ČR) 7-6(6) 7-6(3)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

155
Přidat komentář
brixner
Naprosto souhlasím s Fulnekem! Všechny GS turnaje mají obrovskou váhu, Paříž a USO jí mají dlouhodobě, Austrálie si jí po jakémsi útlumu "vybojovala" zpět, ale Wimbledon? To je přece Svatý grál v tenisu, jen vzpomeňte na výrok Ivana Lendla! Nebo co má říkat takový Ken Rosewall...Pamatuji zápas Mandlíkové s Chris, tenkrát jsem měl jako smrad pocit, že bych to tam snad odehrál lépe-tak moc se tehdy Hana sesypala! O Janě netřeba psát, ten forhend volej snad dva metry za BL jsem prostě nechápal...Nebo co předváděla ve finále Sabine...Nebo chudák Justine, prohrát se "šmrdlou", jakou byla Mauresmová...Petr má "pouhé" dva GS, ale vždycky si jí všichni vybaví dříve, než takovou...co já vím...třeba Mary Pierceovou(a to jsem jí měl rád!) Taková Liga Mistrů ve fotbale je velice náročná soutěž, je dlouhá, fakt náročná! Ale být mistrem světa-to už je jiné kafe(jen příměr) Pamatuje někdo na pokusy typu Grand Slam cup? To bylo tenkrát slávy a prachů a kdo si na vítěze vzpomene...Co všechno dokázala vyhrát Selešová! No a nakonec i pinkalka Martinézová bude vždycky uváděna jako wimbledonská vítězka, Monika bude jen tou, které se to nikdy nepodařilo...
Jen taková úvaha od kormidla.
Reagovat
Aussie
Je to tak! Někdejší kouč našeho syna a můj přítel Derek Schroder měl pestrou kariéru. Ještě jen před několika lety vyhrál tady v Austrálii, kde dnes žije, celosvětové Masters nad 60 let, či 65, nevím přesně. Hrál mockrát Davis Cup za Jižní Afriku, kde se narodil, hrál i v tenisovém "cirkusu" Jacka Kramera někdy v 60-tých letech, hrál ve všech majors. V 78 pořád ještě hraje závodně na meziklubové úrovni.
Nejvíc pyšný je ale na to, že se zúčastnil třinácti Wimbledonů! Ke konci se prý párkrát musel kvalifikovat...
Reagovat
bIbec
Já bych řekl, že doba se změnila. Pro hráče jako Lendl nebo Mandlíková to bylo něco jiného. Ale dneska už je podle mě celkem jedno, jestli máš 2x Australian Open nebo 2x Wimbledon. Věřím, že kdyby se dělala anketa, jaký turnaj by chtěl hráč/ka vyhrát, ten Wimbledon by byl asi nejopakovanější i dnes, ale přesto si myslím, že to nastavení v hlavě dneska na těch GS je na každém z nich úplně stejné. Úplně stejný tlak. Že tam není rozdíl.
Reagovat
Torn
Přesně, Fulnek to píše jen proto, aby tady trapně prudil. Navíc travnatá sezóna je ještě tak krátka, že mi příjde, že její význam pomalu a jistě spíše klesá.
Reagovat
FulnekUltras
Co by dal "Ivanek" za jeden jediný titul z AEC. Co by dala Hana Mandlíková - a Jana Novotná měla nakonec spíš jen obrovské štěstí. Všechny ostatní GS tituly mimo Wimbl se i celkem průměrnému příznivci tenisu mnohdy navzájem pletou.
Reagovat
slacker
byt tupym a slum adorantem a haterem zaroven a jeste k tomu moravicackem k tomu to je fakt na kombo na zabiti
Reagovat
turista
Tak doba se určitě změnila. Ale Lendla bych vedle Mandlíkové neuváděl. Byl nesrovnatelně lepším hráčem než ona. Ovlivnil vývoj tenisu.
Reagovat
Fransoas
Tak Karolína to nakonec uhrála i přes částečnou zdravotní indispozici.Gratulace.Teď pozor na Američanku v dalším kole.
Reagovat
tommr
nakonec tu výhru přece jen uhaluzila, ale ten výpadek ve druhým setu byl strašidelnej. Těžko říct jestli to bylo podceněním soupeřky nebo jestli v tom svojí roli sehrála únava po prodělaný nemoci ...
Reagovat
George_Renel
¨vždyť to je ta u ní dost často. Lehký první set, propad a těžké vracení se do zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, navíc nebyla nemocná. Sama říkala, že měla jen jeden den teplotu, nic jinýho. Pro jistotu pak ležela.
Reagovat
cabuna
Plíškovou zbrzdila nemoc, kvůli které musela minulý týden tři dny ležet v posteli. Je to lepší, ale stoprocentní to ještě není, řekla Češka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, měla jsem jen teplotu, žádné jiné příznaky ani bolesti. Tři dny jsem ležela.
Karolina Plíšková
Reagovat
cabuna
Prostě měla normální nachlazení a horečku ,co je na tom nepochopitelného, a není to žádný med pak hned ostrý zápas,Hlavně že to zvládla,
Reagovat
smazaný uživatel
Nachlazení bez rýmy nebo kašle neznám. Ale v pořádku.
Karolina vypadá v pohodě.
Reagovat
Torn
Diagnóza nemocí od gauče, nejsi ty náhodou nějaká obvodní doktorka?:D
Reagovat
blixa
Nasranej Ultras, k nezaplacení ! Na všechno ostatní .... ;-)
Reagovat
Torn
Tak nám to Kájouš upatlal :D
Reagovat
com
:) Fulneku nebrec
Reagovat
tommr
ted returnuje ještě hůř než Petra ...
Reagovat
tommr
jen jsem to napsal tak konečně přišel brejk ... :)
Reagovat
Torn
Tak ještě chvilku ticho! :D
Reagovat
com
chcije a chcije.. takze dohravaka zitra? :/
Reagovat
Torn
Já měl pocit, že říkali něco ohledně nočního zápasu, ale moc jsem je nevnímal.
Reagovat
tommr
druhej set byl od Karolíny strašnej. Co se to s ní děje? :(
Reagovat
Torn
Možná na ní ještě dolehlo to, že byla nemocná, ale nedokázala se nějak srovnat s reternem.
Reagovat
tommr
ten rozdíl ve výkonu mezi prvním a druhým setem byl ale propastnej. To se jen únavou po nemoci vysvětlit nedá ...
Reagovat
Torn
Tak asi fakt usla. :D
Reagovat
aape
jj do rána se prospí a zítra pojede ten první set, takže ok
Reagovat
Torn
Se obávám, že je na kurt vyženou ještě dneska.
Reagovat
George_Renel
Petra hraje zítra opět první zápas a teď ještě paří na párty - to jsem zvědav jak bude ráno svěží. :-/
Reagovat
Torn
Jak víš, že paří?:D
Reagovat
com
byla na streamu videt :D Karolina maka na kurtu a Kvitova se vykecavala a tlemila s nakyma papalasema :D
Reagovat
Torn
ááá šejkova holčička. :D. No ten druhej set moc nemakala. :D
Reagovat
com
hlavne ze se uklidnila a brejkla prvni ve tretim :)
Reagovat
Torn
Mohla by to ukončit při podání Dominiky.
Reagovat
tommr
bohužel dělá ve druhým setu pravej opak toho co by měla a pouští Cibuli zpátky do zápasu ... :(
Reagovat
Torn
Mi příjde, že trochu spí...
Reagovat
aape
u k¨Karolíny nic neobvyklého, tak snad se probudí na třetí set
Reagovat
tommr
jen aby pak už nebylo pozdě ...
Reagovat
bIbec
Karolíně ty outfitky Fila sluší. V minulosti sem Filu nemusel, ale musím přehodnotit názor.
Reagovat
Torn
No, je pravda, že na Káje vypadají podstatně líp než na Barty. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt? Já když to vidím jen do pasu, tak mi to připomíná zástěru na vaření! :)
Reagovat
tommr
zatím je to hra na jednu branku. Doufám, že Karolína nepoleví a ukončí to co nejdřív ...
Reagovat
tommr
zahazuje v úvodu zápasu jeden brejkbol za druhým. Aby jí to ještě nemrzelo ...
Reagovat
com
uz konecne promenila :))))
Reagovat
tommr
a ted ještě potvrdit ...
Reagovat
com
kupodivu se dneska dost dobre Karolina brani :)
Reagovat
tommr
defenzívu v poslední době hodně vylepšila. Já ale přesto preferuju když útočí ...
Reagovat
com
jaktoze nejde stream na Karolinu, kdyz se uz hraje sakra
Reagovat
cabuna
Reagovat
com
no na livestreamu stale nic, a tady na youtube je to naky opozdeny
Reagovat
Andrew89
bez zajmu...vztekala sr..pusobila dost zoufale a zaroven ji to bylo jedno. Jak jsem uz rikal...ted poleti slusne dolu si myslim
Reagovat
Meceon
Dala najevo, že na tyhle turnaje z vysoka kašle...to není zdaleka poprvé... má do Sereny několik světelných let daleko...co se týče přístupu
Reagovat
EllNino
O příštupu Sereny k mlaým turnajům se radši nevyjadřuju :D
Reagovat
Nola
to je radosti, Naomi nezvladla uvodny zapas..... nie je prva ani posledna, obhajoba byva tazka, navyse je to mlade dievcatko, vsetko ma pred sebou, musi si to hlavne zrovnat v hlave, tenis na to urcite ma
Reagovat
aape
tenisově na to určitě má, ale vypadá to, že bez trenéra jí chybí jistota a sebevědomí, je právě ještě strašně moc mladá, byla by škoda. kdyby jí špatný rozhodnutí stáhlo dolů
Reagovat
FulnekUltras
u silně globalizovaného housátka bez pevného vnitřního základu se rychlý propad dal čekat
Reagovat
aape
silně globalizované housátko, taky pěkně silnej nesmysl
Reagovat
jirkaS
už někdo napíše co se dělo,kruci
Reagovat
Meceon
Právě že vůbec nic,takhle stupidní výkon jsem dlouho neviděl.... hlavně být rychle z kurtu....
Reagovat
jirkaS
aha, dle některých komentů jsem nabyl
dojmu, že došlo k nějakému extempore :-)
Reagovat
Meceon
Absolutně bez zájmu, možná to spadne možná ne... hází tam úsměvy,jak může tohle vyhrát grandslam
Reagovat
FulnekUltras
WTA a ještě k tomu "nadnárodní" rádobyglobál
Reagovat
Pavlis
Perfektní podívaná. Fakt jsem rád, že jsem ji viděl. Naštěstí v podstatě celou. Tímto vítězce gratuluji k cennému skalpu. To je prostě neuvěřitelné! Fíha.
Reagovat
Meceon
Tohle byla urážka tenisu a znevážení pozice světové jedničky... nesympatická Japonka
Reagovat
Nola
to su zase kecy..... co znevazila?
Reagovat
FulnekUltras
seba samotnú
Reagovat
VlS
Trochu úcty aspoň k tý slovenštině.
Reagovat
blixa
Hmmm, a Naomi je venku. To asi organizátoři Kikině "pěkně poděkujou" :D
Reagovat
tommr
a co s tím jako Mladenovicová měla dělat? To měla hrát ještě hůř než Osaka? :)
Reagovat
blixa
Jasný ! Za peníze v Praze dům ! :D
Reagovat
rybicka
Přišla jsem k počítači a zírám! Mladenovičové "ujely nervy"?
Reagovat
Pavlis
Teda, čeho jsme teď svědky, to WTA okruh nezažil.
Reagovat
milik254
A čeho? Nějak si to nemohu uvědomit
Reagovat
Michaelus
Naomi zatím hodně vedle
Reagovat
FulnekUltras
za vrcholem už to začíná pěkně svištět z kopce
Reagovat
com
jo asi se ji vyhozeni trenera vazne vyplatilo :D
Reagovat
FulnekUltras
už se zvedá... pojď do ní, Kiki !!!!!
Reagovat
FulnekUltras
že se dneska v Dubaji děly samé zajímavé věci. Petra odklidila z cesty první Češku, teď ovšem čeká nepříjemná ušačka - skalp Garcii mluví za vše. Simonka paráda a Viky přes Bertíka též. Karlička ukázala, že na úporné Asiatky má svůj recept. Večer samozřejmě mocně tlačím Cibuľku.
Reagovat
blixa
Ty seš, hošku, pekelnej hajzl !
Reagovat
FulnekUltras
jeden muck na Dálný Západ... ;-)
Reagovat
bIbec
Bonaventure je strašně protivná baba. Se omlouvám všem jejím skalním fanouškům tady na TP, ale sem rád že to Smity dala.
Reagovat
Pavlis
Petru v příštím zápase čeká hlavně souboj s neznámou hráčkou, s níž dosud nehrála, navíc s Američankou. Viděl jsem kousek střetnutí s Garciou, ta Brady tam pobíhala a trefovala míče jako Halep. Rovněž je to dost zajímavej somatickej typ.
Reagovat
blixa
V tenise to půjde. Horší by bylo rozdat si to v MMA, to by Petru odnesli zkrvavenou ;-) :D
Reagovat
Andrew89
slušně teče
Reagovat
Andrew89
tak už ne:D
Reagovat
blixa
Ona se Anděla obvykle zvedne ;-)
Reagovat
EllNino
Dřelo to, na returnu děs, ale výhra se počítá ... škoda, Katka s tímhle tenisem mohla jít dál, ale snad už se odrazila ode dna :)

V dalším kole Brady, což bude těžý zápas s topsipnovým forehandem a výborným servisem, tam bude třeba return najít :) ....
Reagovat
dadaft
Simona - Genie
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, dobrý zápas a taky dobrá atmosféra..... fakt doufám, že se Bušička začíná vracet, chybí mi a bylo by to dobré i pro ženský tenis
Reagovat
tommr
má cestu do semifinále parádně umetenou - její předpokládaný těžký soupeřky Garcia a Bertens jsou nečekaně venku! Byl by hřích toho nevyužít ...
Reagovat
EllNino
Umetenou ji teda nemá, Kužmová, Kenin i Brady jsou evidentně ve formě, když porazily nasazené hráčky :)
Reagovat
tommr
to je pravda. Hlavně Bradyová hrála dneska opravdu výborně ...
Reagovat
Alien
Tak Peťa má v dalším kole Brady! Tak to je super.
Reagovat
tommr
je ale třeba říct, že Brady hrála dneska skvěle a nebude to žádná lehká soupeřka ...
Reagovat
Torn
Vyhrála lepší, tak už to hlavně neprojet v dalším kole, byla by to škoda.
Reagovat
tommr
a udolala Bertensovou i když v závěru přišla o vedení 5:2 a vypadalo to, že to favoritka ještě otočí ...
Vyřazení Bertensový je velmi dobrá zpráva pro Petru i Karolínu, protože jim to dává takřka jistotu, že si udrží 4. resp. 5.místo v žebříčki i nadále ...
Reagovat
rybicka
Za mě radost a gratulace. Viktorce to přeji, když tedy nehraje proti našim, a navíc Bertensová je hrubě nepříjemná soupeřka pro naše holky
Reagovat
tommr
jj našim se proti Bertensový hraje blbě a navíc je ohrožuje v žebříčku. Takže její vypadnutí je hned dvojnásobně dobrá zpráva. Zaprvé si Petra i Karolína před ní udrží postavení v žebříčku a za druhý se tím Petře trochu uvolnila cesta do semifinále. Ještě by to chtělo aby vypadla i Garcia ...
Reagovat
Andrew89
tommre...Garcia vypadne. Hraje příšerně:D
Reagovat
tommr
ale taky je třeba říct, že Brady hraje nečekaně dobře ...
Reagovat
Andrew89
jojo...moc bych se neradoval ještě..uvidíme zítra:D
Reagovat
rybicka
No, vypadá to tak :-)
Reagovat
tommr
ted ovšem Brady promrhala vedení 0:40 na returnu. Aby jí to ještě nemrzelo ...
Reagovat
Fransoas
Souhlasim,že vyřazení Kikiny je dílčí úžasná zpráva,protože pro naše hráčky je stále hodně nebezpečná.Byl jsem velice potěšen,že to nakonec Kužmová zvládla.Gratulace pro Slovenku k nečekanému vítězství.
Reagovat
drabona
byla od začátku nejistá, což se po takové pauze dalo čekat. Katka Hrála výborně a pořád se zlepšuje, takže to určitě příjde, postoupily zkušenosti.
Reagovat
FulnekUltras
a vyzrálejší hlava
Reagovat
drabona
byla od začátku nejistá, což se po takové pauze dalo čekat. Katka Hrála výborně a pořád se zlepšuje, takže to určitě příjde, postoupily zkušenosti.
Reagovat
Fandina
Hezky holky, Katka se mi líbila, ale Petra si to pohlídala, hezky mač od obou.
Reagovat
Fransoas
Je trochu smůla,že všechnu energii,kterou do toho Katka investovala se jakoby promarnila.Bylo to pro Petru o zkušenosti a také o štěstí,které je samozřejmě i součástí hry.Jak ale bylo v článku z redakce uvedeno - vítězství Petry bylo vydřené.Gratulace pro Petru.
Reagovat
tommr
pro Katku to dneska byla i přes porážku dobrá zkušenost, protože si dokázala, že může hrát vyrovnanej zápas i s těma nejlepšíma ...
Reagovat
rosm
No nevim, jen se branila a bylo to n o chybach Petry...
Reagovat
tommr
to ale dělají i top-hráčky jako Halepová, Kerberová nebo Wozniacká ...
Reagovat
George_Renel
hodně těžký zápas. Tuším, kdyby hrála Petra miulý týden, asi by to nedala.
A jinak, začíná být módou mít terapeuta při každé změně stran. (Hlavně když na podání je čas odměřen....)
Reagovat
Alien
Zápas jsem bohužel neměl možnost sledovat. Copak, v Katce zase bouchly saze?
Reagovat
smazaný uživatel
Nic neobvyklého, buď se vzteká nebo brečí.
Reagovat
Pavlis
Co Siniakové bylo, to nevím, ale hodněkrát ji ošetřovali. No, neřeším. Peti fajn koncentrace. Byl jsem opravdu zvědav, jak si v prvním regulérním turnaji poradíš, přeci jen si v Austrálii nechala všechno. Nakonec ti stačily tři brejky, což je právě pojítko s finále AO, kde jste s Naomi měly obě tentýž počet. Dnes super, od druhého setu si již nepřišla o servis a hrála trpělivě. To se mi líbilo. Katka se herně držela, ale nezvládla to dotáhnout. Také jsem si všiml, že ve třetím setu do toho začala Petra pořádně bušit a Siniaková se za míčky jen ohlížela. Teď je na řadě Garcia, tu bude řežba. Gratuluji ti k výhře, Petro.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že zas jednou Peťa vyhrala sama nad sebou!
Uvidime jestli příští zápas bude hrát stejně nebo to bude lepší!
Reagovat
tommr
nakonec vyhrály zkušenosti. Petře stačila jediná solidní hra na returnu ve třetím setu k rozhodujícímu brejku ...
Katka se v závěru rozbrečela, ale tentokrát se jí ani moc nedivím. Dnešní prohra byla opravdu krutá ...
Reagovat
d@ve
Káti je mi docela líto, ale žel vyhrát mohla jen jedna.. :/ A v tomto případě spíš fandím Petře. Takže jsem nakonec rád, jak to dopadlo. :)
Reagovat
aligo
By měla zapracovat na psychice.... Měla by najmout Saschu
Reagovat
smazaný uživatel
Chová se takhle pořad! Děs!
Reagovat
rybicka
Děs? Ano. Ale kdo není vybaven od přírody jako Kačka - nechápe. Je to těžké a není to vidět tak ,jako když vám chybí třeba prst. To pak každý chápe. Za sebe jsem asi ráda za vítězství Petry.

Kačka má holt tento handicap a bude jí to ještě hodně bolet.Nedělá mi dobře koukat na zápas, kde se chová, jak se chová. Nicméně chápu. Každopádně dokud to nezvládne, nebude lepší. Držím jí palce k tomu souboji sama se sebou.
Reagovat
tommr
dneska se ale Katka držela překvapivě dobře a udržela nervy na uzdě až do samotnýho závěru. Ten smolnej konec by zamával s psychikou i u mnohem zkušenějších hráček ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty dnešní slzy ji vůbec nevyčítám. Ale jinak?vzteklá, nadává a to i trenerům, včetně otce. To podávání ruky je taky strašný. Mně tohle spratkovský chování prostě vadí.
Reagovat
rosm
Presne tak chovani Siniakove je na zbliti.
Reagovat
FulnekUltras
kvalita barokních andílků z Ruska nebývá příliš valná
Reagovat
VlS
Škoda losu, Katka hrála parádně. Gratulace Petře k postupu, nebylo to zadara.
Reagovat
VlS
Škoda losu, Katka hrála parádně. Gratulace Petře k postupu, nebylo to zadara.
Reagovat
aligo
ta Katka je fakt s tím jejím chováním otravná.... kačena jedna
Reagovat
dadaft
brejk ve správnou chvíli je brejk ve správnou chvíli, tak to je.

pro Katku až trochu kruté.
Reagovat
tommr
to jsou ty zkušenosti Petry nabytý v těžkejch zápasech ...
Reagovat
kada.tom
Uuuuuuf, jsem vážně moc rád, že to Petra dokázala otočit a vyhrála :-)
Reagovat
Andrew89
celkově ty výsledky v dubaji jsou hodně divný mi přijdou....:D bez ohledu na to jak tohle dopadne:d
Reagovat
aligo
skvěle takticky
Reagovat
Blondie
Tak POOOJĎ, Peťo :D
Reagovat
Andrew89
čekám brejk
Reagovat
Andrew89
jooooooooooooooooooooooooooo
Reagovat
Blondie
jestli bude rebreak, tak pukne :(
Reagovat
Pesek12
Petra mezi gemy vypadá dost znuděně, snad jí to v koncovce přejde.
Reagovat
vibbi
Petra hodně v nervu, bohužel...
Katka na první pohled taktický MTO...
Reagovat
tommr
ve třech hrách na returnu ve třetím setu uhrála Petra celkově jen jeden jedinej míček. S tak tragickým returnem asi zápas nevyhraje ...
Reagovat
Andrew89
hodně dlouho jsem tak špatněj return u ní neviděl
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Katka ale výtečně podává, minula jen dva první servisy a její první podání není vůbec špatný, ale Petra by určitě mohla returnovat líp
Reagovat
Andrew89
Katku jsem takhle snad v životě zas neviděl podávat:D:D:D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
myslím si, že Katka si za dnešní výkon zaslouží více pochvaly, hraje možná vůbec nejlepší letošní zápas. Petra sice nehraje svůj nejlepší tenis, ale Katka je dneska ve formě.
Reagovat
Andrew89
jojo Katka hraje fakt dobře...rozhodně nejlepší její zápas za tuhle sezonu
Reagovat
tommr
pomohla jí ta výhra nad Marticovou ...
Reagovat
tommr
Katce se sice na servisu daří, ale to Petru neomlouvá. Ted opět neuhrála na returnu ani bod ...
Reagovat
tommr
na hře Katky žádný omezení vidět nejsou. Zato Petra je na returnu úplně zoufalá ...
Reagovat
aligo
myslím že je to taktický MTO
Reagovat
Blondie
Takovou marnost na returnu u Petry snad ještě neviděla... Za tři hry uhrála bod, koukám dobře?
Reagovat
tommr
jj je to tak ... :(
Reagovat
tommr
ve druhým setu se Petra přece jen trochu vzchopila, ale Katku zatím nijak výrazně nepřehrává. Ve třetím se dá čekat velký drama ...
Otázka je ovšem co je s Katkou, která si bere MTO ...
Reagovat
Pavlis
Díky, neviděl jsem. Po skončení druhého setu jsem odešel pryč.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist