Kvitová prohrála sedm gamů v řadě. I tak Van Uytvanckovou v Petrohradu zdolala

13. 2. 2020, 13:20
Aktuality 164
WTA PETROHRAD - Petra Kvitová vstoupila do halového turnaje v Petrohradu třísetovou výhrou nad Belgičankou Alison Van Uytvanckovou, přestože v průběhu zápasu prohrála sedm gamů v řadě a ve třetím setu musela dotahovat manko brejku. Ve čtvrtfinále se šampionka z roku 2018 utká znovu po třech týdnech s domácí Jekatěrinou Alexandrovovou.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová se dnes na kurty vrátila dva týdny po porážce ve čtvrtfinále Australian Open. V ruském Petrohradu měla nasazená trojka na úvod volný los a v dnešním druhém kole se poprvé utkala s Alison Van Uytvanckovou

Devětadvacetiletá Češka potvrdila roli favoritky, na vítězství se ale nadřela. O čtyři roky mladší Belgičance nabídla i vinou devíti dvojchyb 21 brejkbolů a šestkrát přišla o podání, sama ale zaznamenala také šest brejků a po dvou a čtvrt hodinách zvítězila 7-6 1-6 6-2.

Šampionka z roku 2018, která v Rusku stejně jako vloni startuje bez trenéra Jiřího Vaňka, se především v úvodních dvou setech trápila na podání. První sadu získala až po téměř hodině hry boje.

Během úvodní sady Kvitová přežila za stavu 4-5 setbol, na který Belgičanka spáchala dvojchybu, a za stavu 5-5 odvrátila dva brejkboly. Až v tie-breaku předvedla dobrý tenis. Po doběhnutém 'kraťasu' a smršti vítězných úderů ho získala poměrem 7-1.

Druhý set začal bizarně. Kvitová při podání soupeřky využila po čtvrthodině sedmý brejkbol, aby vzápětí o svůj servis za dalších 15 minut navzdory sedmi smazaných brejkbolům přišla. První čtyři gamy se hrály 41 minut a ani jedné z hráček se příliš nedařilo. Česká tenistka nakonec sadu za 52 minut ztratila. 

"Byla jsem z prvních dvou her tak nějak unavená a najedou byl třetí set," řekla Kvitová v rozhovoru na kurtu.



Ve třetí sadě se česká tenistka na podání zlepšila, k devíti dvojchybám z prvních dvou setů už další nepřidala. A ačkoliv opět začala ztrátou servisu a prohrála sedm gamů v řadě, dokázala vzápětí vyrovnat a za půl hodiny slavila postup.

Postupem do čtvrtfinále Kvitová obhájila svůj výsledek z loňska, kdy vypadla s Donnou Vekičovou. Letos se mohla ve stejné fázi dočkat odvety, Chorvatka ale dnes ve druhém kole podlehla 1-6 5-7 domácí Jekatěrině Alexandrovové.

Kvitová se současnou ruskou jedničkou Alexandrovovou odehrála jediný vzájemný zápas před třemi týdny na Australian Open, kde s ní ztratila pouhé tři gamy. Pokud česká hráčka projde do semifinále, dostane se na úkor Japonky Naomi Ósakaové zpět do světové desítky.

Kiki Bertensová v Petrohradu vykročila za obhajobou titulu hladkou výhrou 6-1 6-2 nad domácí Veronikou Kuděrmetovovou. Ve čtvrtfinále se druhá nasazená Nizozemka utká s další Ruskou Anastasií Potapovovou.

Nejvýše nasazenou Belindu Bencicovou v pátečním čtvrtfinále vyzve Maria Sakkariová (h2h 0-1). Řecká tenistka dnes v Rusku porazila 6-2 6-4 Francouzku Alizé Cornetovou a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 3-0.

• WTA PREMIER PETROHRAD •
Rusko, tv. povrch / hala, 848.000 dolarů
čtvrteční výsledky (13. 02. 2020)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (3-ČR) - Van Uytvancková (Belg.) 7-6(1) 1-6 6-2
Bertensová (2-Niz.) - Kuděrmětovová (Rus.) 6-1 6-2
Sakkariová (6-Řec.) - Cornetová (Fr.) 6-2 6-4
Alexandrovová (Rus.) - Vekičová (7-Chorv.) 6-1 7-5
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Garciaová/Kontaová (Fr./Brit.) - Voráčová/Listerová (ČR/Švéd.) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

164
Přidat komentář
EllNino
letos už vyhrála tři třísetové zápasy, to od Wimbledonu trochu chybělo, tak snad si ve třetích setech zase začíná věřit :)
Reagovat
EllNino
Poctivě sbírá body, určitě je dobře, že se snaží dostat do herní praxe, tohle přesně by potřebovala teď Markéta, ale v jejím případě fakt nemá ITF smysl, možná ten Hua Hin, ale prostě si věřila na halu, bude lépe ...

Zápas to byl velice vyrovnaný, soudě podĺe čísel, velice mě těší pouze jeden ztracený servis, ale na 2:0 na sety opravdu velká bitva ...

čtvrtfinále tedy proti Francoise Abandě, která překvapivě porazila Katy McNally ... Abanda už tu jednou prohrála, ale dostala druhou šanci a zatím využívá nabídky dokonale ...uvidíme, ale věřím Marušce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá práce :-)
Zítra nepodcenit Francois, hezky jahodu k jahodě :-)
Reagovat
tommr
už vede o set a brejk a měla by to dotáhnout i když má s Cepede Royg evidentně hodně práce ...
Pokud postoupí tak bude v příštím kole hrát s Abandou, která trochu překvapivě vyřadila nasazenou McNally. Cesta k titulu je tak zase o něco snažší ...
Reagovat
misa
6-4, 6-4 s jedním ztraceným podáním. Dnes vypadla i Pegula, snad dojde Marie co nejdál, ideálně až na vrchol.
Reagovat
tommr
pokud by získala titul tak by si vyrovnala kariérní maximum (53.místo) ...
Reagovat
Vaslab
Cepede Royg teď byla o víkendu celkem suverénní v rámci Fed Cupu. Když má den, tak je zvlášť na antuce velmi nepříjemná (Karolína P. by mohla vyprávět) a celkově hraje dost účinné dlouhé údery skoro na baseline s poměrně solidní razancí na její výšku, takže to Maruška nakonec dala ještě s přehledem. :)
Abanda se i podle mě jeví jako schůdnější soupeřka, tak snad to Maruška potvrdí.
Reagovat
tommr
s Cepede Royg měla na antuce problémy i Petra Kvitová, která s ní musela do tří setů a Lucka Šafářová od ní byla dokonce ošklivě bita na FO jak už tady zminoval misa. Takže to rozhodně není lehká soupeřka ...
Abanda by měla být teoreticky o něco snazší soupeřka, ale těžko se to odhaduje jen na základě výsledků ...
Reagovat
misa
Když se může komentovat zápas Lindy F. bez streamu, můžu se přidat i s Maruškou :)
https://www.livesport.cz/zapas/OnygsClh/#prehled-zapasu

Marie konečně využila brejkbol, svůj sedmý v pořadí, a ujímá se vedení 3-2.
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby Ti někdo říkal, že tady něco nemůžeš, obrať se s důvěrou na Křečka. ;-)
Reagovat
misa
Potvrzený brejk na 4-2. Antukářka z Paraguaye by ji neměla dělat problémy. Tuhle hráčku si pamatuju z French Open 2017, kdy v 1. kole ponížila Lucku Šafářovou. Fuj, to byl zážitek :(
Reagovat
tommr
jj ta malá Indiánka je nebezpečná hlavně na antuce, ale podcenit se nesmí ani na hardu ...
Reagovat
EllNino
Maruška bere set, ale dře to ... chce to ve druhém rychlý brejk :)
Reagovat
misa
Trochu později, ale je tam, 4-3.
Reagovat
sojka1
uz zase na svem.... ty to nekde vidis nebo sledujes jen cisla?
Reagovat
misa
Jen čísla a zbytek si domýšlím :)
Reagovat
sojka1
parada, brejk potvrdila, dopodavala to s nulou! A dovedu si i predstavit, jak ji to s kosickem sluselo... :-))
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dívka s velkou lahví by se neměla bát vlka nic. Jen ať se košíček plní :-)
Reagovat
misa
6-4 za 1:07 h, výměny jsou zřejmě hodně dlouhé. Maruška neztratila ani jeden servis. V osmém gemu ale musela odvracet 4 brejkboly.
Reagovat
lvicek
Gratuluju Pete i stafete, oboji mi udelalo velkou radost. A Linde preju hlavne hodne zdravi a priste at je to zase o kousek lepsi :).
Reagovat
tommr
s ohledem na průběh zápasu hodně nečekaná výhra. Petra vypadala na začátku třetího setu po sedmi ztracenejch hrách v řadě na ručník, ale i s přispěním soupeřky zápas překvapivě zvládla. Zdálo se mi, že soupeřce došly v závěru fyzický i psychický síly i když to dlouho vypadalo, že to bude přesně naopak ...
V dalším kole Petru čeká nepříjemná Alexandrova, která se v hale cítí jako ryba ve vodě. Rozhodně nepůjde o takovou selanku jako na AO ...
Reagovat
FulnekUltras
a Peťa už v nich celkem umí. Další doufám kvalitní zápas před námi - a zase bude jistě úplně jiný. Rádoby odborné snižování dnešního výkonu nejen Petry, ale i její soupeřky není na místě.
Reagovat
pepin
Tak i když to dnes nakonec dotáhla tak výkon ale hlavně to podání je katastrofické. Již jsem to psal při Austrálii, že bez podání se sice dá uhaluzit takovýto zápas s nic moc soupeřkou, ale při lepší to prostě nestačí a nedělejme si iluze stačit nebude.
Reagovat
FulnekUltras
ty si neděláš iluze o Petře, já zas o Plechovi - katastrofy ale vypadají úplně jinak
Reagovat
tommr
jj na podání dneska Petra hořela celej zápas. Ještě štěstí, že soupeřka v závěru zápasu trochu nečekaně odpadla ...
Reagovat
sojka1
jsem rada, ze se zase objevil Peti verny kritik.... ne, ze bys nemel pravdu, ale Petru nesmis sledovat jen kvuli chybam a dobre rade, se kterou prispechas, pak jsi totiz neobjektivni. Mel bys umet videt celek. Ona uz davno za Kotyzy na podani mela takovy technicky sum, navic byla nesmirne citelna pri svem postaveni na nej. Myslim, ze casem na vsem uzasne zapracovali. Ale Petra je zvlastni hracka i clovek, ktery jak znamo funguje na ruznych vlnovych delkach a pri tenise uz z koordinace jejiho pohybu je jasne videt, ktera bije. Kdyz je v pohode, je v pohode i ten servis, protoze je to dobry servis, s jednim viteznym teckem zapsanym ve zlate v tenisove historii. Coz ti mozna vadi nejvic..... :-)
Reagovat
LukasH
+1000
Díky za tebe :-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo!
Reagovat
Blondie
Ach, to vítězné téčko! **zasnila se**
Reagovat
EllNino
Jeden titul vítězným téčkem, druhý rourou z bekhendu :) nevím, co je lepší
Reagovat
Blondie
Téčko!
A boží byla reakce tatínka. Skučela jsem z ní snad víc než z výhry Petry :D
Reagovat
pepin
Děkuji za všimnutí, ale pořád je lepší zde říci svůj názor a ten např. ohledně servisu není ojedinělý, jistě jste zaregistrovali, že i komentátor zápasu o účinnosti Petřina servisu mluvil několikrát, než zde tlachat o věcech které s tenisem nesouvisejí. Jistě Petra je svá a druhá taková prostě není a to hlavně co se týče razancí úderů. Mně nejvíce vadí a prostě říkám svůj názor, že již v tomhle v podstatě vyspělém tenisovém věku nedokáže v určitých momentech zápasu na moment potlačit touho zabít druhý servis na první ránu, což bylo a to nejen včera ale i v Austrálii hodně patrné, místo rozehrání a zabití třeba na 3 nebo 4 výměnu. A ještě k tomu servisu. Variabilita jejího servisu se v podstatě omezuje na 2 způsoby. První levotočivá zatáčka a druhý na téčko. A to je si myslím v dnešní době málo.
Reagovat
EllNino
myslím, že Petra jakožto instinktivní typ tenistky prostě jde s kůží na trh, ty returny jsou občas bolest, která ji stojí spoustu nevyužitých brejkbolů, ale zase ona prostě snaží vytvářet neustálý tlak ... je to její přirozenost a ve třiceti se s tím už asi moc dělat nedá ... proto je potřeba, aby byla psychicky v pohodě, předělávat něco, v čem není doma, to je většinou cesta do pekel ... ale je fakt, že někdy je to přespříliš

A k tomu servisu, je to vachrlaté, ale zase, Petra má již značně opotřebenou ruku vším možným, momentálně si myslím, že hraje to, na co stačí ... těžko se teď ve třiceti naučí Samantin kick, zatáčku má pořád velmi dobrou, jen to chce víc na to téčko :)
Reagovat
pepin
V podstatě s Tebou se vším souhlasím, jen si pořád myslím, že právě už v těch třiceti by měla rozpoznat kdy do toho fláknout a kdy ne. Podívej v tom včerejším zápase, já jsem si jej večer pustil ještě jednou. Při kolika výhodách při servisu Belgičabky by bývalo stačilo dostat míček do hry a po jedné či dvou výměnách prostě zaútočit než se trápit na shodu či nevýhodu. Tohle ji psychicky sráží a je a bylo to vidět na jejím výrazu.
Reagovat
LukasH
Petra se to snaží víc zabíjet z prvního míče hlavně, když není fyzicky ok. Hodně špatně se na to kouká a člověk nechápe. Jenže někdy ty situace nejde úplně odhadnout. Mám v paměti dva zápasy. Třetí kolo s Kontaveit na FO, kdy měla dva nebo tři branky, vždy rozehrála výměnu a Kontaveit ji to pokaždý zabila na čáru. Tenkrát to možná rozhodlo zápas a Petra si mohla vyčítat, že to nezkusila zabít z returnu. Zas opačná situace byla s Osakou na AO, kdy všechny returny vyhodila. Ale Naomi to taky zabíjela odevšaď....
Zas třeba loni ve Stuttgartu hrála Petra krásně, chytře, bylo vidět, že se cítí dobře fyzicky. Takže ať radši šetří ruku a zabíjí :-):-)
Reagovat
LukasH
Brejky
Reagovat
sojka1
takze vyvoj dal, bohuzel, za pravdu nam, empatistum.... :-( A k variacim na podani mam jen technickou - soucasny nesoulad mezi pretocenym BH drzenim rakety a operovanou rukou, ktera omezuje uchop....
Reagovat
Fransoas
Ve třetím setu,kdy se Petra dostala do brejku,jsem už věřil,že zápas si nenechá ukrást.Je to hodně cenná výhra nad mojí ne zrovna oblíbenou hráčkou.Další soupeřka bude neméně těžká.Gratulace k postupu.

Linda s Rumunkou měla šanci v prvním setu-nepodařilo se jí potvrdit servis a získat brejk.Druhý set vypadá hrozivě.Je to pro ni další zkušenost.Přeji jí ať se daří v dalších těžkých zápasech.
Reagovat
George_Renel
Petra už zná soupeřku, kéž by zpakovala Austrálii.
Reagovat
EllNino
No nečekal jsem po tom prvním kole, že to bude taková jasná záležitost pro Káťu ... no Petra jí v Melbourne ukázala, že se jí nebojí, to by mohla mít Káťa v hlavě ... ale v hale je ještě zase o něco silnější než venku, ale to Petra také ...

Podobné styly, jen mi přijde, že je Petra ve všem o kousek lepší, možná krom servu

uvidíme ... snad to bude pěkný tenis a Petra vyhraje
Reagovat
misa
Proč by se měla dvojnásobná gs. šampionka a vítězka 27 turnajů bát Alexandrové?
Reagovat
EllNino
Nikde nepíšu, že by se jí měla bát, ale podceňovat by se neměl nikdo :)
Reagovat
misa
"no Petra jí v Melbourne ukázala, že se jí nebojí, to by mohla mít Káťa v hlavě"
Reagovat
EllNino
no vždyť píšu, že se jí nebojí :)
Reagovat
misa
Mohl jsi napsat "Petra jí v Melbourne ukázala, že je jednoznačně lepší hráčkou, to by mohla mít Káťa v hlavě." :)
Reagovat
EllNino
okok :)
Reagovat
sojka1
protoze je z Rican... :-)
Reagovat
tommr
Alexandrova má počínaje lonským prosincem zápasovou bilanci 16 výher:1 prohra. Z toho 7 zápasů vyhrála v hale. Tu jedinou porážku jí připravila Petra ...
Reagovat
tommr
tak lehký jako na AO to Petra mít z mnoha důvodů mít nebude. Alexandrova je v hale lepší než venku, hraje doma a Petra bude nejspíš po dnešním vyčerpávajícím zápase úplně odrovnaná ...
Reagovat
Andrew89
šance byli. Nevadí, super zkušenost a myslím, že velký příslib do budoucna:)
Reagovat
Andrew89
byly...taky neumim psát :D
Reagovat
Blondie
To je ta euforie z kombinace vydřeného postupu Petry a bronzu.
Jsi omluven.

;)
Reagovat
George_Renel
Škoda toho 1. setu, tam se to zlomilo. Ale dobré, dostala se na žebříček. Teď to vše rozebrat, připravit se na další turnaj a doufat, že nenarazí na tak vysoko postavenou soupeřku.
Reagovat
Andrew89
Presne:)
Reagovat
tommr
neviděl jsem takže můžu jen spekulovat, ale podle mě zlom přišel na začátku druhýho setu za stavu 40:30 pro Lindu kdy se asi na 5 minut přerušila hra. Mohlo jít o nějakou zdravotní indispozici Lindy čemuž by odpovídal i následující průběh druhýho setu ...
Reagovat
Jan
Biatlon - bronz ze smíšené štafety. Všem se to krásně povedlo, byl jsem dojat. První dva byly nad naše síly a daleko. Proto to bylo poprvé, co mi bronz nevadil. ČR mělo nejlepší střelbu ze všech i co do času.
Reagovat
EllNino
On někdy bronz vadí?
Reagovat
Jan
Vždycky je lepší 1. místo :) Jinak mi bylo vždycky špatně z těch skvělých 7., 10. a jiných míst, jak se komentátoři radovali. Tentokrát udělali maximum, měli nejlepší střelbu a první dva byli lepší běžecky. Tam už víc udělat nešlo.
Reagovat
EllNino
Lol ... uvědomuješ si, že jsou sice jen tři medaile, ale pro někoho je i 7. místo na světě obrovský úspěch? ... Ale tak naštěstí dneska šetřili tvůj slabý žaludek :D
Reagovat
Jan
Ale ano. Už to neberu jako dřív a jsem si toho vědom.
Reagovat
Jan
Ale vzpomínám si jak na OH hodnotili 25. nebo 30. místo Lukáše Bauera v běhu na 50 km jako skvělé, to bylo moc :)
Reagovat
EllNino
Líbilo se mi, jak otočila 1. set, to bylo moc důležité a zvládla to fakt profesorsky včetně TB, které poslední dobou příliš nejdou ...

Druhý set rozhodlo těch 30 minut, kdy se odehrály dvě maratónské hry, Petra sice získala brejk, ale poté ho ztratila a následně i dalších šest her ... naštěstí ten třetí set rychle zachránila ... a otočila :)

Snad se trochu rozehrála, AVU v hale je měřítko kvality, dneska toho moc nešlo, ale jsem rád, že to ubojovala

Čtvrtfinále tipuju proti Donně, Kaťa poslední zápasy spíš ubojovala, každopádně hodně těžké čtvrtfinále, snad se hra zlepší, ale u Petry nikdy nikdo neví :))
Reagovat
Alien
AVU?
Reagovat
EllNino
jj
Reagovat
smazaný uživatel
Larsovo příbuzenstvo?
Reagovat
SpacialRecognition
Docela by mě zajímalo, co se stalo za toho míče 40-30 ve druhém setu zápasu Lindy.

livescore se asi na pět minut na tom zastavilo.
Reagovat
Andrew89
vůbec celkově je to nějaký pomalý...
Reagovat
Andrew89
0:3..to už asi nepůjde
Reagovat
tommr
obávám se, že se jednalo o nějakou zdravotní indispozici Lindy. Následnej průběh druhýho setu by tomu nasvědčoval ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to mazec. Utužení psychiky neškodí.
Reagovat
FulnekUltras
AVU je už solidní měřítko - dnešní poctivě vybojovanou výhru bych nijak nepodceňoval - jen tak dál, a ještě se můžou dít velké věci
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Andrew89
achjooo:/
Reagovat
Mantra
nojo zvojtila to, holt mládí :)
Reagovat
drabona
dnes zaslouží pochvalu pouze za bojovnost, snad už to může být jen lepší,protože vyhrát takové utkání, kde se nedaří skoro nic, je také k něčemu dobré. Uvidíme v dalším kole.
Reagovat
Andrew89
to bylo důležitý..ted by to chtělo dotáhnout!:)
Reagovat
jirkaS
Davidová \o/
Reagovat
rybicka
Aji Moravec :-o.
Reagovat
jirkaS
ten taky
Reagovat
FulnekUltras
snad abyste psali jen počet trestných koleček ;-)
Reagovat
jirkaS
0 kol, 35 ran 1 oprava :-o
Reagovat
annah
Je to pohádka. Nečekaná!
Reagovat
jirkaS
40 ran 2 opravy -> bedna!
Reagovat
Mantra
neboj oni to odstřelí, apropo není někde biatlonportal???
Reagovat
Blondie
Jak můžeš po 40 položkách psát, že to odstřelí?
Reagovat
rybicka
Když tu je i "příruční kriminalistický portál", pak několik zmínek o biatlonu by nemuselo vadit :-).
Reagovat
annah
:-))))
Reagovat
blixa
V zimě je biatlonportál tady ;-)
Reagovat
jirkaS
ouuuuu jeeeee ;-)
Reagovat
sojka1
?Myslím, že stojka hrála důležitou roli,? hodnotila Kristejn Puskarčíková v rozhovoru pro Českou televizi po dojezdu.
Cetla jsem skromne "sojka".... :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já teď u tvé zprávy taky ! :))
Reagovat
blixa
Sojka hraje vždycky důležitou roli, to ani netřeba zmiňovat ! ;-)
Reagovat
George_Renel
Petra to měla dát ve dvou. To momentum na začátku 2. setu po TB a brejku tam bylo, ale nevužila ho. Ve třetím již ano a vzalo to trychlý konec.
Reagovat
Pavlis
Sledovat to nebylo moc příjemné, protože od začátku zápasu Peti nehrála nijak excelentně. Problém vidím v jejím podání, kdy se do něj soupeřka neustále trefovala. A cokoli pak Petra rozehrála, moc úspěchů neslavila. Příčinou tak byla zkrácená hra v prvním setu, tam ale jednoznačně 7-1. Následovaly dvě maratónské hry na začátku druhého setu, které jej i rozhodly. A šlo se do třetího. Tam soupeřka odpadla, Peti servis udržela a mohla se radovat z výhry. Nicméně, z takového průběhu zápasu radost nemám.

Petra musí zapracovat v tréninku na podání, dát tomu víc času. Štěstí dále je, že ustála první střetnutí s touto Belgičankou.
Reagovat
FulnekUltras
když zavariuje na téčko, je to pořád paráda - chce to hlavně psychickou pohodu - teď k ní má snad Peťa solidně našlápnuto
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Petr_Fisk
Jen jestli trénink podání částečně neomezuje záměrně, aby nepřetěžovala tu ruku.
Reagovat
lvicek
No prave, nejen kvuli pretezovani, ale ono to podani muze byt problematicke i kvuli samotnemu uchopu po tom porezani a operaci. Musi Peta pracovat s tim co ma, to se neda nic delat.
Reagovat
LukasH
Petra toho na svý hře už moc měnit nemůže. Někdy jí něco jde víc a někdy míň. Potřebuje zůstat zdravá a trošku si zvýšit sebevědomí. Chtělo by to titul kdekoli nebo porazit ty nejlepší. To se jí od zranění nedaří, i když je dost konzistentní.
Reagovat
Mantra
LINDA break a 3-1
Reagovat
sojka1
sice ho ztratila, ale jede dal, ted na podani hladce a nezda se, ze by byla z babky nejak vytrepana.... :-)
Reagovat
d@ve
Gratuluji Peti, byl to boj, ale na to jsme přece zvyklí.
A v příštím mači to může pomoct. :)
Reagovat
Fandina
Koncovka třetího setu byla nakonec rychlá. Takže super PEti a gratulka.
Reagovat
Jon61
Druhý set byl jako kdyby ho Petra po maratonských gamech na jeho začátku vypustila. Třetí už zvládla docela v pohodě.
Reagovat
FulnekUltras
pohoda teda vypadá kurewsky jinak ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Vychutnávejme si každý další den, kdy Ti ještě můžeme fandit.
Reagovat
Andrew89
na pohodu :D
Reagovat
Petr_Fisk
Jak to asi musí vypadat, kdybys napsal, že to bylo drama...:)
Reagovat
sojka1
Irenu Kamilu brejkla, ted potvrdit! :-)
Reagovat
sojka1
omluva, to teprve prijde... :-)
Reagovat
sojka1
jooooo.... :-))
Reagovat
Andrew89
ty víš jak to dopadne...že jo?
Reagovat
Petr_Fisk
Taky sem se utnul, jak sleduji interview s Petrou...:)
Reagovat
Petr_Fisk
Potvrdila. 3:1
Reagovat
sojka1
ne, ja jsem kvuli Peti zmatkarila, teprve ted ma brejk... :-))
Reagovat
Petr_Fisk
Tak jsme to nechtěně zakřikli..:)
Reagovat
Jon61
Petro, trhej!!
Reagovat
George_Renel
To dnes není komentátor ale pindač.
Reagovat
petrulinka
Musím souhlasit, leze mi na nervy. A tu hubu nezavře
Reagovat
LukasH
Je hrozně znát rozdíl mezi těmahle komentátorama a třeba Klarkou nebo jinou profi tenistkou. Ty tomu rozumí a zbytečně nemelou úplný hovadiny, podle čehož prozrazujou, že nedrželi raketu.
Reagovat
sojka1
a kdo to byl? Oni nekteri pinkaji velmi slusne.... :-)
Reagovat
George_Renel
Tuším Michal Štefl.
Reagovat
sojka1
aha, o nem nic nevim, toho jsem hrat nevidela.... :-)
Reagovat
jirkaS
jj, Klárka je supr
Reagovat
Nancy_z
+100
Reagovat
FulnekUltras
A teď jí pojď do hlavy i do servu, holčičko naše...
Reagovat
FulnekUltras
POOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ AŽ DO KONCE, LÁSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Petruško, asi to bude chtít zpřesnit hru nebo nevím co. Petruška to tam sice sází, ale bohužel za cenu chyb.
Reagovat
FulnekUltras
věřím, že teď už to zlomí
Reagovat
FulnekUltras
a povedlo se ;-)

Cranachovi nakonec u Něvy přece jen zamrznul štětec.
Reagovat
Andrew89
jedem:)
Reagovat
Andrew89
od té doby co jsem to zapnul, tak asi PEtra zlepšila hru, :D měl jsem se koukat od začátku
Reagovat
sojka1
tihle svatecni treneri.... my tu drem od zacatku a je to nase ovoce! :-)) Jinak Linda dobry vstup do zapasu... :-)
Reagovat
Andrew89
já přišel asi na to nejlepší :D
Reagovat
jirkaS
alles im arsch :-(
Reagovat
FulnekUltras
pořád se hraje
Reagovat
jirkaS
snad se hecne
Reagovat
FulnekUltras
není to sranda - zrzečka je kwa tuhé sousto
Reagovat
FulnekUltras
teď pojď do ní, Peti !!!
Reagovat
Fandina
Petruška se hecuje, tak snad to půjde.
Reagovat
EllNino
pak zase prohrál s Ferro 1:6 2:6 jako na AO :) ... tohle fakt zbožňuju
Reagovat
Andrew89
co se tam deje? milion shod :D a výsledek 1:6...
Reagovat
FulnekUltras
a třetí set bude zase o něčem jiném
Reagovat
Dobry-den
Zapnul jsem to za stavu 7:6 1:0 a shoda. Od té chvíle ani gem. Rači to zas vypínám a jdu na biatlon.
Reagovat
George_Renel
Aby se ještě do té Dubaje netlačila :-/.
Reagovat
Nenela
Co se ro stalo? Videla jsem konec TB a najednou 1:6 ...
Reagovat
FulnekUltras
začínáme odznova
Reagovat
Alien
Co by se stalo? Stejně jako vždy! Po 25 letech hraní tenisu se netrefí do kurtu!
Reagovat
Blondie
Ooops, menší kolaps XD
Reagovat
Jon61
Spíše skoro totální. :(
Reagovat
Petr_Fisk
Rus vs Mintegi 6:0 6:1. Linda by měla být za chvíli na kurtu. Škoda, že z toho není stream, je to setkání dvou světů.
I když šance, že by porazila Begu je hodně malá.
Reagovat
sojka1
Alison hraje ty udery s minimalnim naprahem a cim vetsi rany, tim nebezpecneji je sbira a hazi zpatky, Peti nesmi byt mrhacka, musi zpresnit a rozbehat ji, aby to mela na dlouhou ruku a vykazila se... :-)
Reagovat
FulnekUltras
teď už spíš až ve třetím setu - no bitva se dala čekat
Reagovat
Jon61
Petře se teď vůbec nedaří.
Reagovat
FulnekUltras
chce to pořádně vyčistit hlavu na wc - a hrrr do třetího ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
Jak se Alison dostane (v hale) na vlnu, tak jen velmi málo kazí a je těžko porazitelná. Přesvědčila se o tom třeba i Markéta.
Reagovat
sojka1
Peti to ale na rozdil od Marketky umi zatracene zamaznout, pak je to uplne jedno, jen kdyby ji to chodilo, ma divnou koordinaci dnes, je to videt i pri podani.... :-(
Reagovat
Fandina
Peťa je na O2 TV Tenis a STV 2.

Zatím je to přetahovaná ve druhém setu první i druhý game dohromady 26 minut, a ten druhý pořád pokračuje. Tak doufám, že si Péťa podání udrží a bude to 2:0. Peti pojď!!!
Reagovat
rosm
Bein Sport 9 v pohode vysila.
Reagovat
FulnekUltras
Teď jen brejk potvrdit a šlapat dál.
Reagovat
FulnekUltras
Veverka je známá houžev, takže Lvice bude muset ještě hodně žvýkat.
Reagovat
Petr_Fisk
a pečlivě...:)
Reagovat
FulnekUltras
Bolí to? No kwa... Otoč tu vlnu a poooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist