Olympijské vítězky Vesninová s Makarovovou spolu končí

21. 5. 2018, 13:47
Aktuality 6
Elitní deblový pár Jekatěrina Makarovová, Jelena Vesninová se těsně před French Open rozešel. Olympijské šampionky z tenisového turnaje v Riu de Janeiro a vítězky tří grandslamů by se na antukovém grandslamu v Paříži měly představit s jinými partnerkami.
J. Makarovová a J. Vesninová

Právě jedna z nich - Lotyška Jelena Ostapenková - tenisové asociaci WTA novinku potvrdila, protože informovala o spojení s Vesninovou. "Byla jsem překvapená, když mě oslovila," řekla Ostapenková. Novou spoluhráčkou Makarovové bude krajanka Anna Kalinská.

Ruské deblistky Vesninová s Makarovovou ukončily úspěšnou spolupráci po šesti letech. Na okruhu WTA získaly 12 trofejí, předloni ovládly i Turnaj mistryň a byly hodně blízko pozici světových jedniček. Čtyřhře dominovaly ještě před několika dny na turnaji v Madridu.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

6
Přidat komentář
tommr
pokud se tedy opravdu o rozchod jedná a nejde jen o dočasný odloučení na jeden turnaj. Spekuluje se totiž, že nemocná Makarova chce dát Vesnině šanci na post světový jedničky ...
Reagovat
milik254
jak nemocná?
Reagovat
aligo
Psychicky
Reagovat
tommr
má prej nějakou virózu nebo co ...
Reagovat
blixa
Safra, snad ne tu "prezidentskou" ??? :-o
Reagovat
Fandina
A ví se, proč se rozešly, případně, jestli spolu nebudou hrát jen na FO?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist