Peschkeová se Srebotnikovou odstoupily, zranění Slovinky ještě zhoršila masérka

21. 1. 2012, 10:41
Aktuality 2
Nejvýše nasazené tenistky ve čtyřhře Květa Peschkeová a Katarina Srebotnniková skončily na Australian Open již v druhém kole. Česko-slovinský pár dnes odstoupil z utkání proti Ruskám Alle Kudrjavcevové a Jekatěrině Makarovové za stavu 2-3 kvůli zranění kyčle Srebotnikové.
Katarina Srebotniková a Květa Peschkeová

Peschkeová se Srebotnikovou vyhrály před úvodním grandslamovým turnajem generálku v Sydney a patřily v Melbourne k nevětším favoritkám. Srebotnikovou ale trápila bolavá kyčel a po zásahu fyzioterapeutky turnaje se její stav ještě zhoršil. 

"Katarina měla zraněný kyčelní sval. Nebylo to tak hrozné, ale turnajová masérka jí ho v pátek ještě zhoršila. Jsem z toho hrozně otrávená," řekla Peschkeová deníku Sport. Loni Peschkeová se Srebotnikovou došly v Melbourne do semifinále.

Šestatřicetiletá Peschkeová má šanci na Australian Open ještě uspět ve smíšené čtyřhře, v které je rovněž nejvýše nasazenou. O premiérový grandslamový titul v mixu bude usilovat s Američanem Mikem Bryanem, světovou jedničkou v mužském deblu. V prvním kole se utkají s Italy Robertou Vinciovou a Danielem Braccialim. Ti nahradili americký pár Serena Williamsová a Andy Roddick, který odstoupil pro zranění kolenní šlachy.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Škoda,je mi holek líto,měly velké ambice.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi ji šáhla kde neměla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist