Plíšková životní turnaj premiérovým grandslamovým titulem nekorunovala. US Open dobyla Kerberová

10. 9. 2016, 22:10
Aktuality 537
Karolína Plíšková životní turnaj premiérovým grandslamovým titulem nekorunovala. Česká tenistka prohrála na US Open finálovou bitvu s nastupující světovou jedničkou Angelique Kerberovou 3-6 6-4 4-6. Němka tak v New Yorku vybojovala svou druhou grandslamovou trofej.
Karolína Plíšková a Angelique Kerberová

Karolína Plíšková byla už světovou sedmičkou, čtrnáctkrát si zahrála ve finále a na kontě měla pět titulů, všechny trofeje však měla z menších podniků WTA International.

První velké úspěchy si čtyřiadvacetiletá Češka začala připisovat až po olympiádě, kterou sama s ohledem na individuální kariéru vynechala. Před dvěma týdny v Cincinnati získala první velký titul ze silně obsazeného turnaje WTA Premier 5 a skvělou formu si přivezla i na US Open. Jejím dosavadním grandslamovým maximem byla účast ve třetím kole, což v New Yorku prolomila a nezůstala jen u toho.

Plíšková v osmifinále zdolala Venus Williamsovou, ve čtvrtfinále Konjuhovou a v semifinále si vyšlápla i na vedoucí ženu žebříčku WTA Serenu Williamsovou a poprvé v kariéře tak postoupila do grandslamového finále.

V něm dnes desátá nasazená Češka bojovala s Němkou Angelique Kerberovou o premiérový grandslamový titul. Plíšková vstoupila do svého prvního grandslamového finále nervózně a hned v úvodním gamu přišla o vlastní podání. Při servisu Němky sice měla šance na brejk, ani jeden ze tří brejkbolů ale nedokázala využít. Česká tenistka sice hrála agresivně a tlačila míče k základní čáře, udělala ale celkem 17 nevynucených chyb a v deváté hře podruhé v zápase zaváhala na podání. Němka chybovala jen třikrát a po 40 minutách hry se po vítězství 6-3 v první sadě ujala vedení 1-0 na sety.

Úvod druhého setu nabídl vyrovnanou bitvu plnou zajímavých a napínavých výměn. Obě hráčky si držely svá podání a zlom přišel až v sedmé hře, kdy Plíšková na pátý pokus poprvé v utkání prorazila podání Kerberové a ujala se tak vedení 4-3. Náskok brejku si pak Češka, jež v průběhu sady vyhrála 89% bodů po prvním podání, bez problémů pohlídala a v desáté hře set doservírovala a srovnala tak na 1-1.

Do rozhodující sady vstoupila lépe Plíšková, která si díky brejku ve třetí hře během pár minut vypracovala vedení 3-1. Němka se ale poté zvedla, přestala chybovat, zpřesnila svou hru a získala tři gamy v řadě, čímž otočila z 1-3 na 4-3. Za stavu 4-4 uhrála Němka své podání čistou hrou, zatímco Plíšková v dalším gamu tlak na servisu neustála a po dvou hodinách a devíti minutách hry prohrála 3-6 6-4 4-6.

"Byla jsem schopná hrát svůj nejlepší tenis na největším tenisovém stadionu na světě, takže si rozhodně nemám co vyčítat," konstatovala v rozhovoru po utkání Plíšková. "Angelique hrála výborný tenis. Věděla jsem, že to nebude nic snadného, ale snažila jsem se bojovat o každý míč. Našla jsem v sobě sílu a energii, abych získala druhý set, v závěru ale byla Angee lepší."

"Tři týdny jsem hrála fantastický tenis a jsem na sebe moc hrdá. Doufám, že ještě nějaká finále přijdou," dodala Plíšková, jež se v novém vydání žebříčku WTA posune na šestou příčku, čímž o jednu pozici vylepší své dosavadní maximum.

Angelique Kerberová"Je to neuvěřitelné. Vyhrála jsem druhý grandslam v jedné sezoně. Hrozně moc to pro mě znamená a moc děkuju všem tady. Miluju tenis a hrát před takovým publikem je něco neskutečného," komentovala po zápase Kerberová, jež si připsala po triumfu v Melbourne již druhou grandslamovou trofej.

"Karolína bojovala a nedala mi nic zadarmo. Odehrála úžasný turnaj a ukázala, že patří do tenisové špičky. Je to výborná hráčka, ale já jsem se snažila soustředit na sebe a na svou hru. Jsem moc ráda, že jsem otočila třetí set a dovedla tak zápas do vítězného konce."

"Když jsem byla malá, snila jsem o tom, že vyhraju grandslam a stanu se světovou jedničkou. Dneska tu stojím s druhou grandslamovou trofejí a v novém žebříčku budu světovou jedničkou. Je to opravdu splněný sen a já si to chci všechno maximálně užít," dodala nová světová jednička.

Jedinou českou vítězkou dvouhry na US Open tak i nadále zůstane Hana Mandlíková z roku 1985. Plíšková za finále dostane 1,75 milionu dolarů (přes 42 milionů korun).

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
sobotní výsledky žen (10. 09. 2016)
• Dvouhra - finále •
Kerberová (2-Něm.) - Kar. Plíšková (10-ČR) - Kerberová (2-Něm.) 6-3 4-6 6-4
Statistiky:
Esa: 1-5
Dvojchyby: 2-4
Úspěšnost 1. podání: 63 - 60 %
Brejkboly: 4/5 - 2/7
Vítězné údery: 21-40
Nevynucené chyby: 17-47

Komentáře

537
Přidat komentář
baggik
Co napsat k zápasu? Byl jsem v noci naštvanej, protože Kája prohrála úplně zbytečně. První set si prohrála nervozitou v prvním gemu, postupně se rozehrála a v druhém setu byla jasně lepší hráčkou, měla tam hodně šancí, Kerberová neměla nic. Takhle pokračoval zápas i v začátku třetího setu, Kerberová rozhodně nehrála tak dobře jako ve finále AO, kde si dokázala uhrávat body, tady už mohla vyhrát pouze díky kolapsu Karolíny a ten přišel. Na Káju dolehla důležitost zápasu a druhá polivna třetího setu už bylo jen útrpné sledování jak Kája kazí i ty nejzákladnější údery. Škoda, asi daň prvnímu finále, snad to příště bude jiné a snad to bude brzy. Za vše mluví statistika proměňování brejkbolů. Kája měla v drtivé většině gemů šance na to ty 4,5 bodíků udělat, soupeřka toho měla na raketě sotva polovinu, bohužel těch velkých minel bylo strašně moc.
Reagovat
Frick
Souhlas. Žádné sluníčkaření typu jak i finále je super, místo toho korektní, leč kritický pohled na promrhanou šanci.
Reagovat
blixa
To ty si, chasníčku, promrhal všechny šance stát se člověkem.
Reagovat
EllNino
...Takže hodnotit nebudu, jen gratuluju Angie k pozici číslo jedna na žebři, 2 GS tituly, k tomu není co dodat, ohromná konzistence, skvělý fyzický tenis, nikdo nemá lepší obranu a nikdo neá lepší přechod z obrany do útoku (možná někdy Reena) ... Je moc sympatická a rozhodně není jedničkou jen díky konzistenci výsledků, jako kdysi byly Caroline, Dinara nebo Jelena (ikdyž jsou mi Jelena a Dinara sympatické a byl jsem hodně rád, když byly na vrcholu) ..Jsem zvědav, jestli Angie vydrží do konce roku na postu světový jedničky, musí tomu dát dobrý základ v Asii, ale bude těžké se zkoncentrovat na poslední čáast roku, kterou už spousta hráček nebere moc na těžkou váhu (myslím hlavně asijské turnaje) ...

Káje přeju, ať naváže v Asii na tenhle megaúspěch a pojistí si TM, byla by to bomba :)
Reagovat
Frick
Kdyby bylo MS světa v tom, jak dostat zlomenou soupeřkou zpět na koně, tak v tom jsou naše holky nejlepší.

I když možná franoucozský fanoušek by si to myslel o Francouzskách, německý o Němkách, americký o Američankách atp.
Reagovat
Frick
1) Karolína Plíšková
(GS 2000 US Open F, 1300 b.)

Obrat proti Venus, bezezbytkové splnění úlohy favoritky proti Konjuh, senzační výhra nad Serenou, byť nebyla na tom 100% a nakonec to finále. Co k němu říct? Bohužel, nehratelnej zápas to určitě nebyl. První set pohřben hned na začátku stupidní chybou a prasklou strunou (+ následně nevyužitím několika BB), druhý set se jen v Kájině režii a nakonec ten třetí, proklatý. Když se v něm vede 3:1 a soupeřka určitě nehraje tak, aby "Karolína nevěděla, kde její hlava stojí", naopak Karolína výrazně pomáhá kupou UE, tak je to prostě špatný. Dokázat ze sebe dostat to nejlepší v tu nejpotřebnější chvíli - to je dozajista um. A to se včera Karolíně nepodařilo. Svou jedinečnou šanci na zisk GS trofeje Kája včera propásla. A další přijít nemusí. Nebo přijde ale ve finále bude stát soupeřka, která vyhraje, i když Kája zahraje svůj naprostý strop (třeba Mugu přestane blbnout). "Bohužel" moje známkování "sankcionuje" nevyužívání/zahazování příležitostí a proto bude o 1/2 stupně nižší, než byste čekali.

ZNÁMKA: 1- (8/10)

2) Petra Kvitová
(GS 2000 US Open R16, 240 b.)

Těžko by to někdo ještě před 2 roky tipoval, ale je to tak - Petra už druhým rokem po sobě si nejlepší výsledek zapisuje v New York. Bohužel by ale ani netipoval to, že nejlepším GS výsledkem bude pouhé OF. Ale nedá se nic dělat, los nepřál a přivál do 4. kola budoucí vítězku a světovou no. 1. První set v osmifinále dobrý nebyl, druhý o něco lepší ale i v něm to nakonec nestačilo ani na TB. Trochu se nám Petra vzpamatovala, ale určitě asi od ní nechceme pouze to, že bude porážet ty, co jsou pod ní a na hráčky typu Angie, Aga, Simona atp. bude bez šance.

ZNÁMKA: 3 (5/10)
Reagovat
Frick
3) Kristýna Plíšková
(WTA 160 Dalian W, 160 b.)

Jak z howna uplést 9-ocasou kočku. Asi tak. Uhaluzit titul skrečí spoueřky, která už to měla skoro vyhrané, to svět neviděl. Navíc skreč i o kolo dříve. Týna dostala present jak blázen, který ji dostal zpět do TOP 100, tak si toho snad bude pořádně vážit. Herně to dozajista úplně sláva nebyla.

ZNÁMKA: 2 (7/10)

4) Tereza Smitková
(ITF 80 Budapest R32, 1 b.)

Jeden uhraný gem proti papírově srovnatelné soupeřce je samozřejmě na "plný počet"

ZNÁMKA: 5 (1/10)

5) Jesika Malečková
(ITF 80 Budapest R32, 1 b.)

Bohužel, Jess favorizované Šrámkové hladce podlehla.

ZNÁMKA: 4 (3/10)
Reagovat
darek.vrana
8/10? Zbláznil ses? Víš, že naposledy jsme měli finalistku US Open před 23 lety? Za tohle i za výkon ve finále zaslouží 1 s hvězdičkou, bez debat.
Reagovat
EllNino
moc přístě na Káju ...porazila Serenu a Venus na CENTRU v New Yorku, na jednom turnaji, na Grandslamu, je jen málo tenistek, kterým se tohle kdy podařilo ? Ve finále napprosto vyrovnaná bitva se světovou jedničkou, celkově vynikající tenisový výkon na celém turnaji ... a ty dáš 1- ? No ... :)
Reagovat
blixa
Co se divíš ? Je to Frick a nejde o jeho milovanou Lucku ;-) :D
Reagovat
Frick
To hodnocení je subjektivní a člověk má více v hlavě to kvarteto stupidních UE, které jí stály náskok brejku. Jo, kdyby jí Angie vybombarodvala winnery z returnu, tak si řeknu "sakra to nešlo, ta Angie je killerka", ale ono to skoro všechno byly hratelný a Angie si počkala na Kájin výhoz. Opravdu se nedalo těch UE spáchat včera aspoň o něco méně? Já myslim, že ano. Minimálně to asi chtělo více tvrdit muziku na servisu a mít hned od začátku ve výměně převahu. Ale to Káje včera nešlo tolik, jak by si asi přála.
Reagovat
EllNino
Šlo, ale musíš brát v úvahu, že to bylo vůber první finále GS pro Káju, zatímco Angie už GS má a hrát s ní není žádnej med, chyb bylo hodně, ale bylo taky hodně winnerů a Kája hrála neskutečně vyrovnaně ve výměnách s Angie, která je na tuhle disciplínu přebornice ...nesmíš na ní bejt tak přísnej, byl si na ni přísnej celej turnaj, moc nechápu proč ...a hlavně, kdyby to byla Lucka, tak jí dáš miniálně 9/10, chce to taky trochu empatie, kterou postrádáš
Reagovat
George_Renel
Píšeš, jako bys to na kurtu denně prováděl. Tedy píšeš kraviny.
Reagovat
Frick
Buď výhra nebo hridně zmeřít!

Nevim, těžko k tomu něco říct. 5:2 30:0* ve třetim.
Reagovat
blixa
Spáchala na kurtu rituální sebevraždu ? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
První Polka v historii,
teď na prvním místě sedí,
mnohým jiným přál bych více,
nicméně přesto těším se.

Důvod je nad slunce jasný,
negr z Říše zla ohavný,
byl z trůnu konečně ztřesen,
a tenis polský odměněn.

Škoda jen, ze včera Kája,
to finále nedotáhla,
přitom malý krůček chyběl přec,
nu což, není všem dnům konec.
Reagovat
gigin
Já si tě najdu zm*de.
Reagovat
Krisboy
Musím se smát. Naprosto stejným jménem jsem ho nazval totiž jednou také, to bylo naposledy, co jsem od něj něco četl. Od té doby je předsedou mého ignor-týmu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pilně hledej ty čecháčku,
jen ne u svýho kaďáčku,
až najdeš, upravím ti masku,
pitomoučký ubožáčku.
Reagovat
Roger_Federer
Je to cisty moravak ty blbe.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Moh´ bys vědět pane Chytrej,
že čecháček nerovná se Čech.
Čecháčci jsou malí, blbí,
a taky už z dálky smrdí.

Z definice plyne sám od sebe fakt,
že čecháčkem může být Slezan i Moravák.
Čecháček není žádná národnost,
je to výraz pro slouhovství a zbabělost.
Reagovat
Roger_Federer
Podle koho?
Reagovat
gigin
Kašli na něj, já už vím odkud je. Pojedeš se mnou?
Reagovat
smazaný uživatel
po skrečích soupeřek v SF i finále a za neuvěřitelného stavu
Reagovat
smazaný uživatel
zranila se při stavu 5:2 a 30:0 ve 3. setu . Pak jí tenis. Bohové ještě dopřály prase a MP ,ale noha znovu křupla a vypadá to hodně zle.Takový ošklivý pohled jsem dlouho neviděl. Už chápu ,že zranění mají skrečovat i za tak lákavého stavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to dost hrozivě :( za takovouhle výhru určitě nebude Kristýna nijak ráda :(
Reagovat
smazaný uživatel
ono se snad bude pokračovat!??
Reagovat
rusedski
Už zahlásili GSM Plíšková
Reagovat
smazaný uživatel
tak ne
Reagovat
smazaný uživatel
Týně ale nes neblahopřeji,výhru si nezasloužila.
Reagovat
gusticek
Titul je v kabeli.
Reagovat
gusticek
Tak ta Krystýna to jeste vyhraje japonce ujela cvička dva mícky od výhry
Reagovat
gusticek
Tak japonka ochrnutá...
Reagovat
blixa
Hrála ve cvičkách ? No to se pak nedivím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína Plíšková
Přestože včera ve finále podlehla po boji nastupující světové jedničce, A.Kerber, nemusí se za svůj výkon vůbec stydět. Ba naopak.
Svoje první grandslamové finále sice prohrála, první set byl velmi nevyrovnaný a zpočátku nervózní a plný nevynucených chyb ze strany české jedničky, i tak má právo být na sebe patřičně hrdá!!!
Po boji nakonec bude zítra v žebříčku už šestá na světě, a právě ze včerejšího finále může čerpat zkušenosti do dalších takových bojů, třeba jako byl ten včerejší.
Prvenství ale má. Je to hráčka, která v loňské i v té letošní nastřílela nejvíce es ze všech hraček, Serena byla až druhá a jako jedné za čtyř hraček na světě se ji podařilo na jednom turnaji porazit obě sestry Williams, jak bývalou sv.jedničku Venus, tak i dosluhující Serenu.
A ačkoliv nemá tak tvrdý servis jako Petra Kvitová, americké deníky o ní píší jako o "service machine", takže mnoho ještě můžeme čekat.
Za mě to byl krásný zápas, nádherný boj. Angelique Kerber zaslouženě vyhrála už letos druhý grandslam, ale Karolína může být pyšná a právem hrdá co dokázala a hlavně jak hrála. TLESKÁM!!! :-)

http://www.tenisportal.cz/zpravy/pliskova-ma-nejlepsi-servis-ze-vsech-pisi-americke-deniky-18997/
Reagovat
misa
Karolína má o dost rychlejší servis než současná Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
To plně souhlasím, myslel jsem tím razantnost. I když Karo má skvělé trefovanéa hlavně to umístění servisu je vynikající. Ale i tak si myslím, co do razantnosti, i když to teď nemá žádnou váhu, je Petra důraznější. Možná, že ten leváckej servis mne trochu mate.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
klasický scénář,ve 3. setu rezignuje
Reagovat
Meceon
to nebyla rezignace...to bylo 23000 lidí,miliony u televize a první finále se soupeřkou,která nekazí....
Reagovat
rusedski
Takovej kotel maj v Dalianu, jo? ;)
Reagovat
Meceon
na druhou stranu,djokovic to říká dobře,kvůli takovým zápasům hraju tenis...ten to třeba vyloženě potřebuje...ostatní to svazuje
Reagovat
smazaný uživatel
toto je o její ségře ,která poprvé hraje finále WTA
Reagovat
Meceon
zajímavá podobnost...no v článku o karolíně bych nečekal tohle...
Reagovat
smazaný uživatel
Týno,Týno. Že už s tím něco neděláš.Takhle z tebe nikdy velká hráčka nebude
Reagovat
Kozoroh
Gratulace Angie a jejím fanouškům tady, svůj zítřejší nástup na trůn potvrdila tím nejlepším možným způsobem - ziskem GS titulu. Přál bych jí, aby letošní sezónu ukončila na 1. místě, jakožto vítězka 2 letošních majorů má na to ze všech nejlegitimnější nárok.
Karolína ve svém premiérovém finale nebyla daleko od výhry. V pasáži od druhé sady do stavu 3:2 s brejkem v třetí sadě byla lepší tenistkou na kurtu, ale pak vytuhla. Trochu ji nervy nahlodaly + rostoucí únava vychýlily pomyslné misky vah ve prospěch Angie. Ale i tak je pro Káju finále úspěch a upřímně ji přeji, aby na něj v budoucnu mnohokrát navázala.
Reagovat
milos68
Tak velká Škoda třetího setu, a vedeni 3:1. Káje odešli už sily, bylo to vidět i na podání. Nevadí, s Kerber je to o fizičce a dala do toho všechno, nemá se za co stydět. Kerber je jednička, má letos konzistentní super sezónu. Jo beru, ale myslím, že dlouho nebude. Takový silový a obranářský styl, nemůže její tělo dlouho vydržet...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkal Matts W.,nezkušeně hrála ve 3. setu pořád riskantně na lajny,přitom
Kerber hrála pod dekou hůře,než v 1. setu a už si moc nevěřila. Kája jí ale množstvím UE dala znovu vítr do plachet.Podání jí taky moc nepodrželo. Prostě to chtělo hrát víc na jistotu ve 3. setu ,na rozdíl od 1. setu (hrála to opačně)
Reagovat
Meceon
přesné...taky jsem si říkal,že kerber je hodně dole
Reagovat
baggik
Tak Kája musí hrát svůj tenis, to je v pořádku, bohužel odešla hlava, byly tam netrefený smeče a nečekané výhozy úplně mimo jako na začátku zápasu, prostě se jí roztřásly ruce.
Reagovat
smazaný uživatel
Těch nevyužitých BP!!??
Reagovat
smazaný uživatel
konečně!
Reagovat
UnrealTom
škoda ale Karolína si to prohrála sama, Kerber nehrála ve finále nic
Reagovat
Meceon
kerber hrála to co jindy...její potenciál je na maximu...že jí to stačí na takové výsledky je kupodivu
Reagovat
Stan_Borowitz
jak tady dole čtu od spousty lidí, že kdyby Petra... tak by určitě...

Přátelé, nic proti Petře, je to hodná holka, všecko, ale ona už tři kola předtím prohrála se stejnou hráčkou naprosto hladce, ani set neuhrála...
Reagovat
Meceon
rozdíl mezitím hrát finále nebo čtvrté kolo ti uniká
Reagovat
Stan_Borowitz
Nejdřív je potřeba se vždycky do toho finále dostat, že.

Já taky kdybych hrál finále proti Djokovičovi, určitě bych vedení 3:1 v pátém setu neztratil...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud lze řadit TM jako 4 nejdůležitější podnik WTA, tak již loni ve finále Petra ukázala, že toto pravidlo u ní neplatí. Taky vedla ve 3 sadě 2-0 a nakonec prohrála. Takováto utkání jsou křehká a rozhodují maličkosti. Uvidíme s jakým sebevědomím nastoupí Petra příští rok, ale letos k takovému utkání ani nedošlo. Jasněže, každý rok dominovat je náročné a dochází k určitému opotřebení, ale třeba já doufám, že v příští sezoně ukáže, že tomu tak není.
Reagovat
smazaný uživatel
chybička se vloudila, samozřejmě 5 nejdůležitější podnik WTA....
Reagovat
slacker
Petra Kvitova dominovala castecne jen v roce 2011, od te doby vzdy dominoval nekdo jiny
Reagovat
smazaný uživatel
..příliš mnoho nevynucených chyb..škoda, kudlanka to nezvládla..Kerberka je k poražení, rozhodně to není numero uno !!!!! :-) Go na koupák burani :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Dnes je 11.září 15 výročí útoku na dvojčata
Reagovat
svetova.dvojka
Čekám před mužským finále nějaké slavnostní zahájení a připomenutí této smutné události.
Reagovat
smazaný uživatel
A co to má společného s tenisem
Reagovat
miguel23
Přišlo mi to nebo Karol odešla fyzicky? Jako kdyby jí v závěru došly síly. Kerberová má fantastickou defenzivu, vrací míče nepříjemně a občas.vytáhne i famózní winner. Já v ní vidim Djokoviče akorát v hezčim balení teda. Ta může ještě pár GS utrhnk
utrhnout. Ale Kája by taky mohla, tenhle turnaj je zajímavý příslib.
Reagovat
Fandina
Mně spíš připomíná Rafu, i tím pohybem po základní čáře i jak hraje levou rukou. Poměrně bechybně vyměňuje a je v tom i síla a umí zničehonic umístit pěkný winer.
Reagovat
Meceon
a čím? nemá servis,nemá rotace a nemá rafovu bojovnost,kerber se nechá vykolejit,což předvedla mnohokrát...ještě loni byla schopná se rozbrečet uprostřed zápasu...neuvěřitelná klika v austrálii ji pomohla...myslím,že už v prvním nebo ve druhém kole utekla z mečbolů,potom se azarenka porazila sama a ve finále asi nejslabší výkon sereny co jsem jí kdy viděl
Reagovat
Fandina
Rotací míčku ne, ale celkově pohybem určitě a nemyslím si, že se skládá, bojuje až do konce.
Reagovat
Fandina
Respektive tady bojovala až do konce.
Reagovat
Frick
No ale tolik důvodů k fyzickému odcházení by mít neměla. 2-týdenní turnaj. Zápas se Serenou zas takový záhul asi taky úplně nemohl být. 1h29m, krátké výměny. Předtím "trénink" s Konjuhovou. A i samotné finále vyložený marathon o 3 hodinách taky nebyl.

Jo, že Angie došlo v Cinci, tomu se divit nelze...
Reagovat
Fandina
Já vím, že na kdyby se nehraje, ale kdyby bývala vyrovnala na 5:5 ve třetím, tak to vypadalo jinak. Ten poslední game vůbec nezvládla. Všechno se dalo ještě zachránit, kdyby nebylo 0:40 na vlastním podání.
Reagovat
Frick
Ano, to samozřejmě bylo děsivé.
Reagovat
FulnekUltras
fyzicky by Kája ještě v pohodě dala i třetí set - jednoznačně hlava
Reagovat
Meceon
mě přišlo,že podlehla v hlavě...hraje to k lajnám,s vysokým rizikem chyby a ten klid v koncovce chyběl
Reagovat
Frick
Nějak nedokážu mít pocit z nehratelného zápasu, když soupeřka nedává bomby. A to prostě Angie nedělala. Kolik jejich servisů bylo nehratelných? Mizivé %....
Reagovat
Frick
Ještě mne napadá, zda by neměla více riskovat druhý servis i za cenu většího množství DF. Co myslíte?
Reagovat
spaniel
Cetl jsem, ze tam ma rezervy a pracuje na nem
Reagovat
brixner
Dobrou noc všem!
Reagovat
FulnekUltras
Gute Nacht... ;)
Reagovat
slacker
Sieben Acht
Reagovat
brixner
že to Kája Endží darovala!
Byla nervóznější, to je celé.
Reagovat
Meceon
mělo to být opačně...kerber v semi a serena ve finále a slaví titul
Reagovat
brixner
V tom aby se jeden vyznal!
Cože???
Reagovat
Meceon
tak...a ted to zkus rozluštit...:)))
Reagovat
brixner
Spláchnout Endží v SF a ve finále vyjebat s mambou?
Vejsledek?
Reagovat
Meceon
jasně,na kerber potřebuje čistou hlavu,protože běhá a vrací,je potřeba pár úderů navíc...mamba by ji pomohla sama...:))
Reagovat
brixner
No, objektivně vzato, mamba Káje taky dost pomohla, dost toho vyjebala ven, asi s vědomím, že GS hody jsou už u konce a to jí svazuje, navíc v USA...Endží je vracečka, v tom máš pravdu, tam to je docela fuška! Ale vracečky jsou dneska skoro všechny, já myslím, že Káju zradila hlava, min. v posledních cca 3 gamech! Nehraju na kdyby, ale mám fakt pocit, že z 3:1 ve třetím by to taková Petra už nepustila...
Reagovat
Meceon
já si myslím to samé...kvitová má prostě něco navíc...něco,co jí dotáhlo až k triumfu...kája byla blízko,ale ten konec byl špatnej...vlastně bych řekl,že první a poslední game úplný horor...absolutně nezvládnuté v hlavě...přesto smekám pomyslný klobouk
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím, první a poslední game byl špatný. Ten první se napravit dal v druhém setu, poslední už bohužel. Proč tomu tak bylo ví jen Kája. Jestli vůle nebo osud.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ten treti byl fakt peklo;)

Zapas byl opravdu pekny, hodny urcite finale GS. Angie nemam tak nasaklou, nactenou, ale dneska se ji podle me opravdu na tom prvnim servu nedarilo,.... Kaja toho zacla vyuzivat od druheho setu, ale ve tretim chtela podle me uz moc. Hodne si na ten mic nabihala, a tak to dostavala zbrkle do autu. To byla obrovska skoda, ale je to finale GS...lepsi skazit tak, nez nejakym uspokojenim, ktere prislo az uplne v zaveru posledniho gemu, takove to smireni, jinak bojovala paradne!!!
Dalsi skoda byl uvod, kdy ta nervozita vzala Kaje set. Ale lehce se to rika;)

Musim Kaju pochvalit za krasny BH-crossy, ty byly vystavni a ozdobou tohoto finale! Dokonce vidim posun i kdy je hraje v pohyby, krokovani celkem slapalo dobre. Dalsi ozdobou finale pekna hra Kaji na siti. Dobre si dokazala pripravit zakonceni na saku...jen obcas ji zrazovala nervozita, na zacatku, a na konci zase to prehnane chteni... bohuzel v tech dulezitych fiftynech...sakra;)

Angie predvedla, ze na FH je opravdu neskutecna, nebudu se bavit o jejim pohybu, to je jak se bavit o skvelem Lounackem servisu;) Ale dnes Angie na FH ziskavala skoro vsechny winnery. Ten po lajne, ktery zahravala z vyskoku byl opravdu extremni...a klobouk dolu...ze to tam tak naprala. Angie se opravdu hodne zmenila, jeste nejaky vic nez rok zpet to byla podle me takova tenisova tuctovka (trochu s nadsazkou), ale uz v prvnim finale na AO ukazala, ze dokaze zariskovat v ten nejmene predvidatelne chvili, a to je jeji nova sila...konzistence a pridany moment prekvapeni.

Angie gratuluji, to ano, ale neumim se furt ubranit dojmu, ze dneska opravdu ta Kaja to mohla dat, a byla opravdu blizko...nakonec prevazily ty zkusenosti z finale GS...

Nejsem sice uplne nadseny;) Moje predstava byla 4 ruzne vitezky GS v jednom roce. No ale beru to.;) Snad v pristim roce Kaja zacne trapit vic a vic favoritky take na GS pravidelneji...a snad ji ten GS i vyjde uz pristi rok;)

Jedno vim ale na beton, holky me spravily naladu tenisem po te vcerejsi katastrofe;)
Reagovat
travar
Hezky zhodnoceno Vlku.

Plíščě se neuvěřitelně zlepšilo. Jsem na to koukal jako blázen :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kaja hrala paradne. Hodne se me libilo, ze ty jeji prechody na sit nebyly jen tzv. vynucene ze stylu hry, ale aktivni...pekne ciste udery z BH...super.
Ale..., lito mi to je,ze ji to nevyslo. To jasne...

Na druhou stranu vim, ze zapsany pocet UE jeste nemusi nic znamenat. Ono u te Angie je sice zapsano mene, ale kdyz to vezme clovek opravdu poradne uprimne, tak "UEcka" Angie tam byly v tom, ze v nekolika situacich (a nebylo jich malo) misto poradneho uderu to proste zbrkle nalila Kaje na raketu, nebo zahrala opatrne (i vzhledem jak Angie hraje)..., no a clovek si dooost oddechl, bo ji tim udrzela ve vymene. To je proste vzdycky asi treba uvzhlednit. Nebot ty hracky s defens pojetim hry + agresivni uder si tohle moc nesmi dovolit;)

A to nepocitam tzv. vynucene chyby, ale dneska, pokud jsem si vsiml dobre behem prenosu, tak je zapisovali, a tam to bylo opravdu vyrovnane...a myslim, ze to tak i bylo, osobne bych rekl, ze v tomhle mela prevahu Karolina.
Reagovat
smazaný uživatel
mirnou prevahu;)
Reagovat
lars
Karol to mohla vyhrat, ale vrabejka ozivil Kerber ve 3. setu :((

11.09.2016 00:06 Od: vrabejka
Snad se Angie zlepší nechci aby Kája vyhrála jen díky chybám.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Angie! Nakonec jsem dorazil v průběhu 1. setu a přestože jsem se původně dívat ani nechtěl, tak jsem to nakonec dokoukal až do konce (tatík to zapnul a pak šel spát :D). Přál jsem to Angie, i když jsem tipoval spíš Karolínu. Zlomilo se to v šestém a sedmém gemu 3. setu. Pak měla Angie výhodu, že podávala jako první a Karolína se v posledním gemu vyházela...

Dneska ráno mě docela nadzvedlo, když jsem si přečetl, co na isportu zase vyplodili "experti" Jaroch a Kukal. Pro ně je Angie asi vzduch nebo co. Prostě jakmile nehraje tenistka bum bum, tak to podle nich není osobnost. Přitom Angie letos postoupila na pěti největších turnajích čtyřikrát do finále a stala se světovou jedničkou, tak co by ještě měla dokázat víc? O nejlepší hráčce letošní sezony nemůže být pochyb. Jak říkám, taky jsem tipoval spíš Karolínu, ale Jarochovo "Byl by hřích finále US Open nevyhrát", to mi přišlo jako obrovská neúcta k ohromně kvalitní soupeřce... Takže to je důvod, proč to Angie přeju ještě víc. Krom toho je to sympaťačka a její tenis se mi dlouhodobě líbí. Když už nemůže být jedničkou žádná z mých favoritek, tak jsem rád, že je to právě Angie. Ale nejvíc jsem rád, že Monče Puig "nechala" to Rio. :)

Co se týče Karolíny, tak si myslím, že jí ta finálová prohra může paradoxně i pomoct. Kdyby vyhrála, tak by se na ni nabalil tlak podobně jako na Petru a všichni už by ji viděli jako budoucí jedničku (což ale někteří vidí stejně). Já neříkám, že na to Karolína nemá, ale vynášet takové soudy po prvním povedeném GS? Podle mě je pro Karolínu dobře, že tomu tlaku zatím nebude čelit a zanedlouho se jí ten GS klidně může povést. Základ je ale v první řadě mít stabilnější výsledky... Jedinou nevýhodu dnešního výsledku vidím v tom, že Kvěš bude machrovat, že Petra jako jediná Češka vyhrává finále GS. Ale ten už se stejně dávno znemožnil. :D
Reagovat
FulnekUltras
dobré postřehy... ;)))
Reagovat
brixner
Monty Monty...Ty tvoje favoritky...stojej za howno, kdyby ne, tak čumíme teď na ně! Už zase trolluješ...vyser se na to.
Reagovat
misa
Nemůžeš odtáhnout do věčných lovišť?
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
brixner
Jasně, že potáhnu! Upratovať:-))
Reagovat
tommr
to nemá moc velkou logiku. Pro Karolínu je dobře, že přišla o GS, kterej už měla téměř na dosah, protože ho tak může - možná - získat příště? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Logiku to má, ale musíš to nejdřív pochopit... A že to měla na dosah? Jeden brejk v ženském tenise není ani zdaleka žádná jistota, i když chápu, že u takové servismanky to mrzí...
Reagovat
tommr
tvojí logiku to možná má. Chtěl bych tě vidět jestli bys měl takovej názor kdyby se to stalo nějaký tvý oblíbenkyni. Řek bys třeba, že Wozniacký by mohla prohra v SF paradoxně i pomoct? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnáváš nesrovnatelné. Caro už byla světovou jedničkou a dvakrát hrála finále GS. Karolína až do letošního US Open na GS nepřešla 3. kolo...
Reagovat
Dobry-den
Karolína už se taky nemusí nikdy znovu do GS finále dostat, proto je ta tvoje logika opravdu zajímavá
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ale jenom jsem chtěl říct, že při výhře by ten "šok" mohl být až moc velký a rychle by mohl následovat sešup a nenaplnění ambic. Takhle se může Karolína dostat k cíli postupnými kroky, což je někdy lepší. Samozřejmě taky nemusí...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím jde Karolína nahoru. Loni top 10, letos průlom na GS.
Snad teď využije jak žebříčkové postavení, tak pozitivní zážitky z US a bude na GS dávat aspoň osmifinále, čtvrtfinále. A třeba se to ještě jednou (párkrát) sejde až do finále.
Kdo by před US čekal, že Caro bude v semi, nebo Anastasia ve čtvrtfinále? A v tom je kouzlo (nejen) WTA :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaroch - Kukal - Vrábel,
jak pak se to rýmuje?
:-)
Dobrý postřehy. Kája dávala hezčí winnery, Angie důležitější.
Za Angie jako No.1 jsem rád, může být motivací pro další. Před 2 lety po finále FC jsem v ní nástupkyni Sereny nehledal.
PS:
A ať US nakopne nejen Karolínu, ale i Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
brixner
U Caro to byl jen záblesk, zase spadne dohoven, ta už má svoje za sebou.
Reagovat
brixner
Nevíte, kde zamrz Monty? Bych se z toho posral...
Reagovat
vrabejka
Angie joooo!! Geniální sezonu Angie korunovala 2 vítězným GS v sezoně :)
A všem haterům dokázala proč je zasloužená nástupkyně Sereny.
O tom jaká je šampionka dokázala ve 3.setu byla dole o brejk, ale najednou svůj level hry zvedá neskutečně vysoko, a v 6 gem udělala max 1 chybu.
Angie si tak vytvořila víc než 1000 bodový náskok takže do konce roku zůstane jedničkou :)

Co říct ke Káje.
Nemůžeme říct, že Kája byla blízko a prohrála si to v hlavě, neprohrála. Poslednách 5 gemů by nikdo Angie nedal.

Kája měla famozní měsíc. 1. vyhrané Masters, velký posun na 6.místo skvělá jízda na GS kde měla problém postoupit do 2.týdne. Porazila zde sestry Williamsovy posunula se na 6:místo.
Může být na sebe hrdá.

Pokud na sebe bude Kája makat, bude pracovat na pohybu, podání, hře na síti a bude v ní obrovská chut se zlepšovat věřím že její čas teprve přijde.

Věřím, že Kája není jako Petra, které stačí 2 GS a zbytek kariery prožít v zapomění někde okolo 30.místa.

Kája tenhle skvělý měsíc může považovat za odrazový můstek k ještě větším úspěchům a může nám ukázat ještě velké věci.
Reagovat
spaniel
To je snuska nesmyslu. Jak se nekdo muze divat a nic nechapat, to je zahada.
Reagovat
Meceon
ty by jsi nenapsal chytrolíne nějaké zhodnocení?
Reagovat
spaniel
Mas to dobre napsane niz od Fricka. 1, 2 a 4 odstavec tady jsou uplne mimo. Angie nebyla hratelna v 1.setu, kdyz uz. Ve tretim delala chyby. Vyhru ji darovala Kaja, kdyz ke konci kupila chybu za chybou. A to ze by mela pracovat na hre na siti a podani, to je cisty trolling. Je absolutni spica v obou oblastech.
Reagovat
Meceon
nebyla hratelná v prvním setu? no...myslím,že další komentář je zbytečný...aspon se podívej na čísla...víš co? už raději nehodnot:)))
Reagovat
spaniel
Mela 3 UE v prvnim setu, ty retarde. Byla plna sil a vse vratila. Proc se vubec bavim s dementem?
Reagovat
Meceon
jo a odvracela několik brejkbolů...ty fetuješ? nebýt plíšková svázána nervozitou,tak ji vysekla i v prvním setu...
Reagovat
spaniel
Problemy mela skoro v kazdem gemu cely zapas. V orvnim setu ale narozdil od dalsich nedelala chyby. Uz to chapes nebo to mam napsat na opasek a osvacat ti to o hlavu?
Reagovat
Meceon
kdy už pochopíš tatare,že kerber není v zápase pánem situace,tudíž je úplně jedno,kolik má nevynucených chyb...jsi fakt takový blb?:)))
Reagovat
spaniel
Forreste, perly svinim nehazu.
Reagovat
Fandina
není to Tatar ale Španěl
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože si to Kája neprohrála v hlavě?
Kája dala Angie posledních 5 gemů?
Reagovat
brixner
Dalo by se říci, že skoro ano, dala!
Darovala!
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
misa
Prozatím má Karolína 0 grandslamů, takže nechápu, jak můžeš psát o tom, že jí budou stačit dva.
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš, že je takových Vrábelů víc.
Věty nedávají smysl ani tenisově, ani česky.
Reagovat
tommr
shazovat druhý umíš dobře. Co jsi kdy vyplodil tak geniálního ty sám, že tak machruješ ty blbečku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak deminutiva ti jdou, tommříku.
Věnuj se žebříčkům :-)
Reagovat
Frick
Trochu mi to připomíná ty loňský finále z Birminghamu a Stanfordu, kde to taky bylo hratelný.

Ano, Lucka taky vedla 3:1 ve třetim, ale Serena se probudila z toho spánku a už to bylo nehratelný. A z důvodu té nehratelnosti to nemrzelo.

Tady to bohužel Kája potopila spoustou nevynucených chyb. Bohužel, dnes Kája svůj TOP výkon nepředvedla. Aspoň ne ve chvílích, kdy to bylo sakra potřeba. Za stavu *3:2 ztratila svůj servis čtyřmi hloupými 4 UE. To je děs. V následující hře další UE si pohřbila šanci k trojitýmu BB :-( V poslední hře se ukázalo, že bohužel ani Kája nemá nervy ze železa. :-(

Můžem říkat, že jí je 24 a že se ještě dočká, ale Lisická, Bouchard nebo Cibulková se už třeba nedočkaly, aspoň tedy zatím. Určitě si přejeme, aby další šance přišly, ale žádná "jistota" to prostě není. I možnost, že se bude méně dařit a za 52 týndů Kája hupsne někam k 18. místu, není nereálná. To je jasné.

Opět je nutné vyzdvihnout Petru, která prostě ty finále umí. To těm našim ostatním holkám chybí. Strašně.
Reagovat
Meceon
přesně...výborné zhodnocení...hlavně kritici kvitové at se chytnou za nos,protože kvitová by to prostě uhrála...jinak plíšková super turnaj..výborný tenis
Reagovat
spaniel
Ta by se ani nedostala do finale. Toto je vecer Kajy, tak uz by ta banda magoru kolem Kvitove mohla dat chvili pokoj.
Reagovat
Meceon
hlupáku:)
Reagovat
spaniel
Lol. Pro hlupaka kazdy hloupy, ze Forreste? Co Petra? :D
Reagovat
Fandina
Petra se v životě nedostala do finále, že? Poslední tři turnaje, které hrála vždycky prohrála s budoucí vítězkou, takže pomlč.
Reagovat
slacker
tedy jakoby 3x prohrala finale za sebou
Reagovat
Fandina
to se neví, jak by hrála ve finále
Reagovat
spaniel
Jo, nejlepsi tenistka historie a stinova jednicka s naskokem 10000 bodu.
Reagovat
Fandina
nic nechápeš
Reagovat
Frick
To bych netvrdil, že by Petra vyhrála, nicméně první finále na INT = výhra (pravda, to zvládla i Kája nebo Lucka), první finále na Premieru = výhra, první finále na Mandatory = výhry, první finále na GS = výhra, první finále na TM = výhra.

K tomu není co dodat.
Reagovat
FulnekUltras
výstižné
Reagovat
vrabejka
vzhledem k tomu, že Kája až do Cincy měla průměrnou sezonu tak opravdu nehrozí, že by nedokázala své body obhájit. Ale tak chápu, že Kvitovci tu budou zase prskat, že jejich Petra je nejlepší a žebříček je jen číslo.
Reagovat
misa
Lucka vedla 2-0 a každá prohra zamrzí. Dostat se do finále gs. je strašně těžké. Třeba i skvělé hráčky jako Halepová nebo Aga R. tam byly jen jednou v životě!
Reagovat
Frick
Ano, zamrzí. Tam jenom mrzela. Ale tahle prohra i trochu štve.
Reagovat
Meceon
hele,to je sranda? kolik by dnes kerber s navrátilovou uhrála gemů? nebo myslíte,že by dala i set?:)))))
Reagovat
misa
Vyhrála by.
Reagovat
Meceon
angie,jsi prostě nová legenda,obdivuhodná skromná,s obrovskou vůlí,bez výkyvů...ty jsem u tebe nikdy neviděl...jasně nejlepší...nejlepší servis na okruhu,myslím,že i forhend a bekhend...a tvoje voleje? navrátilová by se mohla od tebe učit:)))
Reagovat
FulnekUltras
první řádek zcela podepisuju
Reagovat
brixner
Voleje? Navrátilová by se pochcala smíchy :-))
Reagovat
svetova.dvojka
Neva až jí příjdou ty prachy za finále, tak se rozzáří...,navíc to sledovalo hodně lidí, bude slavná.
Reagovat
Meceon
ona má ta vaše zasloužená jednička bilanci s azarenkou 1:7 a se serenou 2:6...ta je srandovní...:))
Reagovat
smazaný uživatel
Srandovní jsou zatrpklí kvešovci :-)
Angelique je letos bezkonkurenční.
Reagovat
PetaM
Začíná soutěž o nejhloupějšího přispěvovatele?
Reagovat
Meceon
dlouhodobě tě tu mám jako jedničku:)))
Reagovat
PetaM
V tom případě jsi ještě hloupější, než se zdáš.
Reagovat
Meceon
nepochybně,ty tu jsi už legendou...bohužel v tom nejhorším slova smyslu
Reagovat
PetaM
Když to říkáš ty, tak to bude určitě pravda.
Reagovat
Meceon
kdyby jen já...nechápu kde jsi vzal přesvědčení,že zrovna ty máš patent na rozum,ale působíš tak:)))
Reagovat
PetaM
Letité skutečnosti. Třeba to taky jednou zažiješ, když všem kolem sebe budeš říkat: "Já vám to říkal ...", místo: "Sorry za špatnou radu.".
Reagovat
PetaM
*zkušenosti ... :D
Reagovat
brixner
Klidně se hlásím! Stejně mám z toho věčnýho pinkání pálkama v hlavě vyjebáno:-))
Reagovat
misa
Jde to vidět.
Reagovat
Davor1
Srandovné sú akurát figúrky ako ty a tebe podobní, čo tu vyleziete z nejakého kanála a meliete sračky o veciach, o ktorých nemáte ani šajnu a bohužiaľ ani intelekt niečo zmysluplné vôbec napísať.
Reagovat
Nola
navyse Azarenka je dvojnasobnou sampionkou a byvalou NO1, skvela hracka
Reagovat
spaniel
ldiot. Vzdycky se nejaky najde.
Reagovat
Meceon
už jsem z těch kerberovců úplně vyřízenej...úplně stejně jsem byl vytočenej po austrálii,kde jí to vyházela serena a kerber předvedla stejné prd...přesto ty komentáře..některé...horor
Reagovat
spaniel
Tim jsem myslel tebe.
Reagovat
Meceon
no já vím klaune...zatím od tebe vidím pouze reakce,vesměs přidrzlé a nechutné,názor žádný
Reagovat
FulnekUltras
čecháčci se holt zase projevují... ;)
Reagovat
brixner
Myslíš tu poběhlici VVV? Nejodpornější, co kdy běhalo po kurtech s pálkou! To už snad víc snesu zobmeldonku :-)
Reagovat
brixner
Poviem ti asi takto: Čo bolo, to bolo, terazky poupratrujem a idem do vany umyt svoje svaľnaté telo, zabim muchi, čo ma tu serú a seriem na to!
S panombohom.
Reagovat
misa
Byly i jedničky bez gs. titulu.
Reagovat
brixner
Nebyly! Neznám ani jednu!
Reagovat
Kozoroh
Jména Caroline Wozniacké nebo Dinary Safinové ti nic neříkají?!?
Reagovat
EllNino
Jankovic
Reagovat
brixner
že zítra na Bubeníka seru!
Reagovat
a.magerova
Ale nedala kůži ZADARA !!!
Reagovat
PetaM
Dobrý to bylo ;) Gratulace Angi, druhý GS titul, post světové jedničky - na hodně dlouhou dobu. Kája první finále, prala se statečně, ale nestačilo to. Poslední set rozházela, co jí přišlo pod ruku. Prohrát ze stavu 3:1 GS finále nejmenovaná česká dvojka ... Ach bože, to by bylo řečí :D Rozhodně by nebylo tolik gratulací :D Teď mě hlavně zajímá, co to s Kájou udělá. Až teď to začne být zajímavé. Každopádně - jen to dobré!
Reagovat
kada.tom
tu hodně dlouhou dobu bych úplně nepředpokládal, Serena na podzim neobhajuje zhola nic a na TM klidně může dojít k opětovné výměně stráží
Reagovat
PetaM
No to je celkem dlouhá doba :D :D
Reagovat
tommr
Serena už letos nejspíš nebude vůbec hrát a i kdyby si zkusila TM tak ten náskok Kerberový už nemůže stáhnout. Kerberka má pozici jedničky jistou až do AO ...
Reagovat
Kozoroh
Ale uznej kada-tome, že Angie by byla letos zaslouženější konečnou jedničkou než Serena. A rozdíl v race-žebříčku bude od zítřka 752 bodů ve prospěch Angie. Pokud by Angie přidala ještě PM-Peking, tak ji Serena už nepředběhne do konce sezóny.
Reagovat
Stan_Borowitz
no tak třeba to za rok natřou něčím trochu rychlejším.
Reagovat
VlS
Kájo, pěknej zápas, po brejko ti odešla hlava, asi jsi se lekla, že to fakt vyhraješ. No nic, tak příště. A angie, drobný máš, tak se trochu vykrm a zpomal, to je neuvěřitelný, co doběhneš a vrátíš.
Reagovat
Mayo
Karolína super turnaj, nechýbalo veľa, veľa štastia do budúcna. Angelika gratulacia, stala sa z nej veľká tenistka.
Reagovat
brixner
Čože?
Písaj po česky!
Jebemtiboha:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulácia v podstate obom. Pre Pliskovu vynimocny turnaj, aj dnes mala skvelé momenty. Kerber je mi vlastne celkom sympatická ako žena, prežíva uzasnu sezónu, dva Gs a tri finále uz asi nikdy nezopakuje. Hoci kto vie, mozno sa nauci vitazit konstantne ako prava sampiónka. V NY hrala podla mna v globále lepsi tenis ako v Austrálii, hoci dnes posledné dva sety menej vyrazná..
Reagovat
Meceon
serenu porazila dvakrát v životě a to té prdelaté babě táhne na 40...prej zasloužená jednička:))))
Reagovat
Nola
prosim menuj z dnesnej spicky hracky, ktore to dokazali viackrat
Reagovat
Davor1
Sharapka porazila Serenu tiež dvakrát v živote a to s ňou odohrala 21 zápasov ty pribrzdenec. A koľkokrát ju porazila taká Kvitová? Tá by ale bola priam ideálnou jednotkou čo? :DD
Reagovat
PetaM
Porazila ji jednou ... ALE JAK!!! :D
Reagovat
Davor1
Tak mala vtedy svoj deň a zároveň nemala svoje dni :D
Reagovat
PetaM
To u holek bohatě stačí.
Reagovat
Meceon
tak co to tady melete vy paka o zasloužené světové jedničce?
Reagovat
Fandina
má tolik bodů, že je první
Reagovat
brixner
Sice mě to teď sere, ale i tak blahopřeji k titulu i No.1!
Ty, Kája a spol. byste už měly mambu poslat do důchodu, s ní už to je nuda!
Gratulka!
Jo, nebylo by pár doláčů na nájem?
:-))
Reagovat
Meceon
ježíš ta kerber je nesympatická hráčka...uspávačka hadů tvl...nemá nic...jen nohy a běhá a běhá a běhá a běhá a běhá
Reagovat
Nancy_z
...bych Tě chtéla vidět :-DD
Reagovat
spaniel
Jeji styl se ti nemusi libit, ale nesympaticka?
Reagovat
smazaný uživatel
hele, je, ale neupru ji proto ani fiftyn.. :-))
Reagovat
Meceon
jo,máš pravdu....já jen,že není ničím vyjímečná...na síti nula,podání katastrofa a prostě plácá...nehraje aktivně
Reagovat
tommr
bohužel na Karolínu tenhle styl hodně platí. Obávám se, že by finále dopadlo stejně i kdyby v něm místo Kerberky hrála Wozniacká ...
Reagovat
Nola
pomaha to, urazat hracku, ktora je dvojnasobnou sampionkou? druhy quesh proste... chapem, je to sklamanie pre ceskych fans, ale Angie hrala cely turnaj skvele, samozrejme aj Kaja, ale trofej moze zial ziskat iba jedna
Reagovat
brixner
Vrať sa do Komárna!
Reagovat
Nola
rozkaz a dobru noc prajem
Reagovat
brixner
A nězabudni tuná poupratovať!
Jebem ti boha...
:-))
Reagovat
Nola
nebud vulgarny, uz som fuc....
Reagovat
FulnekUltras
čuš exot... ;)
Reagovat
Dobry-den
Karolína ve svém prvním grenclemovém finále vyhrála víc gemů než Petra, to je dobré znamení :-)
Reagovat
brixner
Dobrý den?
Reagovat
Dobry-den
Bryksner?
Reagovat
brixner
Máš dobrý den?
Reagovat
Dobry-den
Jsi bryksner?
Reagovat
brixner
No jasně, že nejsem!
A mám špatný den.
Ale jen chvíli.
Reagovat
Dobry-den
Smutné.
Reagovat
brixner
Dobrý.
Reagovat
PetaM
Tohle je tak trapné, že se na to nedá ani nic napsat.
Reagovat
Dobry-den
Neurážej!
Reagovat
FulnekUltras
jak to vůbec někoho může napadnout... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny zapas, gratulka nove sympaticke no. 1, i kdyz jeji styl neni muj salek kavy. Nemecko je velkytrh a dobre pro tenis, ze no. 1 je po letech odsud. Karol, ten bekhend, to bylo co? Fantazie.
Reagovat
smazaný uživatel
perla okruhu.. :-)
Reagovat
darek.vrana
Každopádně Zloun hrál fantasticky a opravdu věřím, že se tou jedničkou může stát. Žádná náhoda nebo haluz, je to velká hráčka.
Reagovat
FulnekUltras
to se ukáže v následujícím půlroce
Reagovat
brixner
Kájo, děkuji za krásný týden i za ty nervy!
Mě to za to stálo!
Hoď sprchu a pusť to z hlavy, v Melbourne by to zase mohlo klapnout!
Tak čau zase v lednu!
Reagovat
Nancy_z
Teď může Angie Káje řict: maybe next time :-D
Reagovat
tommr
to by od ní nebylo hezký, protože nebejt Karolíny tak by se jedničkou nestala ... :)
Reagovat
Nancy_z
Já jen vtipkuju, Angie je dobrá povaha :-)
Reagovat
tommr
kdyby měla dobrou povahu tak nechá Karolínu vyhrát (taky jen vtipkuju) ... :)
Reagovat
Dobry-den
To nemůžeš vědět...třeba by mohla Angie sama porazit Serenu...
Reagovat
tommr
jsem si na 99% jistej, že by Serenu neporazila ...
Reagovat
Dobry-den
99 % není jistota...
Reagovat
smazaný uživatel
máš tam chybu
Reagovat
FulnekUltras
a zasloužené vítězství velmi sympatické nové světové jedničky. Káje už dnes trochu psychicky došlo - ale nemá se za co stydět. Navíc doufám, že její současná herní úroveň bude teď tou nejlepší motivací pro Petru, která poslední tři turnaje vypadla vždy s pozdější vítězkou.

Loooooooos komm vorwärts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Petra v současnosti nemá trenéra, což znamená, že asi vůbec netrénuje. A do Asie říkala, že se jí taky moc nechce.
Reagovat
FulnekUltras
U Peti nikdy nevíš, co s mobilem v ruce udělá... ;)
Reagovat
misa
Jasně, zavolá Kotyzu...
Reagovat
FulnekUltras
řekl jsi to právě... ;)
Reagovat
Fandina
A co když nezavolá, co pak?
Reagovat
FulnekUltras
napíše mail... ;)
Reagovat
slacker
a umi psat?
Reagovat
FulnekUltras
po Růžovce už to jde... ;)
Reagovat
FulnekUltras
nebo sms
Reagovat
Fandina
a co když ho nenapíše?
Reagovat
FulnekUltras
přepadovku v Brně vylučuju... ;)
Reagovat
Fandina
pak už jedině v jiném městě ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
max. ještě Prostějov ;) nebo kontakt přes zprostředkovatele/ku ;)
Reagovat
Fandina
jsou mnohem zajímavější města, než Brno a Prostějov
Reagovat
FulnekUltras
např.?
Reagovat
Fandina
každé, kde je žádaná osoba
Reagovat
FulnekUltras
kde se šustne - ale kdo to má pořád hlídat? ;)
Reagovat
Fandina
Petra si poradí sama. Neboj.
Reagovat
FulnekUltras
to je jasné ;)
Reagovat
Fandina
Je to škoda, věřila jsem, že to dá. 3:1 ve třetím bylo nadějné. Angie chtěla víc.
Reagovat
Meceon
se vyházela...nemuselo to jít tak natěsno a poslední game ...to byla hlava
Reagovat
darek.vrana
Gratulace iqemu! Ten byl dnes asi největším fanouškem Kerberové.
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
kada.tom
trapný je iqe (a ty, pokud se ho zastáváš)
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
kada.tom
taktéž - iqe (a ty, pokud se ho zastáváš)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
je proste hrana, gratulace a velky obdiv Karoline.. :-)
Reagovat
Davor1
Wundebaaaar !! Sezóna ako zo sna. Neskutočnú radosť mi robíš dievča :-))
Reagovat
smazaný uživatel
stěhovat do Monaca
Reagovat
FulnekUltras
hlavně ho nebude nikdo "řešit"
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo krom Sereny má v poslední době 2x GS v jednom roce? :) Nikdo ! Angie zaslouženě number one
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
tommr
titul byl hodně blízko, ale ten závěr zápasu Karolína bohužel absolutně nezvládla ... :(
Reagovat
kada.tom
Pěkná bitva s opravdu nejistým koncem, už už to vypadalo dobře, ale pak se ozvala fyzička a byl ámen. Karol rozhodně neudělala ostudu, stejně jako loni Lucka statečně vzdorovala, je novou světovou šestkou, Singapur má na dosah ruky :-)

A co ke Kerber? Není třeba si nic namlouvat, letos podává parádní vyrovnané výkony a po zásluze bude v pondělí světovou jedničkou, dokázala to potvrdit i výhrou v SF a F. Na Serenu bude mít náskok přes 1500 bodů, což je dost a i přes podzim, který bude hrát ve prospěch Sereny může Kerber reálně pomýšlet na to, že bude jako světová jednička vstupovat i do sezóny 2017, tj. končit rok jako No. 1 :-)
Reagovat
misa
Karolína i Lucie měly ve svých finálových zápasech brejk ve třetím setu.
Reagovat
tommr
jj Karolína bohužel ve finále GS dopadla jako Lucka. Ted se jen modlím, aby ta její životní sezóna neskončila stejně tragicky jako to bylo v případě Lucky ...
Reagovat
kada.tom
Lucka zemřela? :-(
Reagovat
tommr
po sportovní stránce k tomu moc nechybělo ... :(
Reagovat
kada.tom
tak buď konkrétní a piš tragicky po sportovní stránce ... to, že se někomu momentálně nedaří není tragédie, tragédia by byla, kdyby zemřela nebo onemocněla nějakou krutou nevyléčitelnou nemocí
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, tommrovi se neoponuje, nebo tě označí za tupce.
Reagovat
tommr
neotravuj pořád ...
Reagovat
smazaný uživatel
slackera na tommra :-)
Reagovat
tommr
bavíš se dobře ty blbečku?
Reagovat
slacker
a kdo to zaplati? Takove prace co mi nakladate
Reagovat
Stan_Borowitz
Norské fondy.
Reagovat
Fandina
Zítra hraje finále v deblu, tak na tom zase tak špatně není.
Reagovat
misa
V deblu je na tom výborně.
Reagovat
Fandina
Přesně tak.
Reagovat
Nancy_z
Je opravdu v super formě a Kája jí byla důstojnou soupeřkou. Rozhodly zkušenosti a lepší fyzička. Ale Kája snad ještě něco předvede.
A Angie je moc sympatická jednička. Mám jí ráda pro její bojovnost.
Reagovat
A.R.R.
Kájo jsi skvělá a Angie zaslouženě jednička. Parádní turnaj, vynikající finále, co více si přát :-)
Reagovat
letityfanousek
Plíšková je machr
Reagovat
Nola
Angie zasluzene NO1, gratulacia obom, pekne finale, dvojnasobna sampionka, k tomu NO1, parada, kto sa moze okrem Sereny v poslednom odbobi takym uspechom pochvalit? :D pinkalistka a vracaka oslavuje
Reagovat
Meceon
vrací a vrací a vrací a vrací až soupeře otráví k smrti...podání taky nemá,na síti neumí...takže běhat a běhat a běhat
Reagovat
Nola
kazda hracka disponuje inymi zbranami, nema vysku, rozpatie pazi ako Karolina, nema silu Sereny, nema na to skratka vybavu, tak pouziva ine zbrane, skvely pohyb, fyzicka a k tomu aj uderova istota, vase hracky su silove, ale nie vzdy sila, pretlaci predvidavost a vyborny fyzicky fond
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas
Reagovat
Empe
/./
Takhle daleko to bylo. Takhle.
Reagovat
spaniel
Velká škoda :/
Kazdopadne si ve mne ziskala noveho fanouska.
Reagovat
kada.tom
hrála pěkně celý turnaj :-)
o důvod víc pro to, jak ji někteří nemaj rádi kvůli OH :-)
Reagovat
misa
V závěru už bylo vidět vyčerpání.
Reagovat
Meceon
prostě se porazila sama....a tahle úsměvná světová jednička vyhrála další darovaný zápas
Reagovat
hroutil
Neboj, popláčeš si a přejde to ;)
Reagovat
Jimbo
Plný souhlas. Ona Caroline W. také nebyla bůhvíjaká jednička...
Reagovat
slacker
lajnovy zkazili zapas
Reagovat
George_Renel
Ale odveta na TM bude sladká.
Reagovat
Roger_Federer
Potrebuje cas.Dobry zapas.
Reagovat
Dobry-den
Fyzička rozhodla, bohužel...
Reagovat
J1mmy88
fyzicka + hlava , nechybelo mnoho
Reagovat
spaniel
Fyzicka.
Reagovat
slacker
hlava
Reagovat
spaniel
Venuj se anarchii.
Reagovat
slacker
venuj se ATP a ne WTA
Reagovat
spaniel
Ty se nevenuj tenisu vubec. Tvoje uloha je venovat se F.
Reagovat
slacker
Hele loupe se ti modra barva a prosvita cervena
Reagovat
spaniel
Tezko :D mohl bys loupat vrstvu za vrstvou a na cervenou bys nenarazil ani za 100 let. Ani na ruzovou.
Reagovat
Fandina
ten váš flákač na mě nasazený nějak nezvládá, že?
Reagovat
spaniel
Jo, hrozne to flaka!
Reagovat
Fandina
Hlavně na to nemá.
Reagovat
slacker
konec je kanka
Reagovat
J1mmy88
hlava rozhodla , bohuzel
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
kada.tom
chyba jak od Petry ... 0-40
Reagovat
Meceon
jo hoši...kvitka je jenjedna
Reagovat
slacker
takovych chyb
Reagovat
kada.tom
0-30 ...
ajajajajajaj
Reagovat
Empe
I kdyby prohrála, nedala to Angie zadarmo. Důstojné finále a Kája překvapila kvalitou hry po celý turnaj...
Pořád věříme, Kájooo, poooooojď!
Reagovat
smazaný uživatel
tak ukaž,kdo je servismaNKA NO.1
Reagovat
vrabejka
Baví mě jak ji po 1.ztracenem servisu hned odepisujete:D
Já se vůbec nebojim, dopadne to dobře stejně jako s Venus.
Reagovat
Jabadu
Karolína už nemůže skoro ani stát.
Reagovat
brixner
Já tedy jo...
Reagovat
Nancy_z
Teď ani ne. Je to krásný finále. Vyhraje ta lepší :-)
Reagovat
Jabadu
Teď už nemám. Je po Karolíně.
Reagovat
brixner
Ajajoj...
Reagovat
Fandina
4:4 tak Kájo vem jí podání pojď!!!
Reagovat
vrabejka
Karol respekt. Jiná už by se složila.
Reagovat
kada.tom
Hodně důležitý!
Teď může útočit a třeba to vyjde .. :-)
Už ale začíná hrát na morál ..
Reagovat
kada.tom
tak ne, no ...
Reagovat
vendulkabendulka
Karolina je ted nervozni jak *****. Jestli ji Angie nepomuze vlastni nervozitou, nedopadne to dobre.
Reagovat
Dobry-den
No co,ostudu si ve svém prvním grenclemovém finále neudělala...
Reagovat
brixner
Dobrý den.
Reagovat
smazaný uživatel
jen si představit,že jí jde podání ,jako proti Venus a Sereně
Reagovat
FulnekUltras
Nádherná hra teď...

Loooooos noch vorwärts, mein Liebling !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Kájo teď žádné chyby a pojď, máš na to!!!
Reagovat
Jabadu
Bohužel, je to vidět - fyzička.
Reagovat
Jabadu
A to ji měla. A je v pejči.
Reagovat
brixner
Kájo, kurav vzmuž se!!!!
Reagovat
vrabejka
Za ten neskutečný winner si ten gem Angie zasloužila. WOW!!!
Reagovat
smazaný uživatel
takhle se pouští vítr do plachet
Reagovat
kada.tom
Kerber chytá druhý dech, bohužel pro Karol ..
Reagovat
Jabadu
Fyzička.
Reagovat
spaniel
Spíš Kája ztratila dech.
Reagovat
Jabadu
Hmm ... a začíná to být na fyzičku. Je zle.
Reagovat
vrabejka
Zápletka :)
Reagovat
kada.tom
A je po brejku ...
Reagovat
slacker
neeeeeeeeeeeeee
Reagovat
A.R.R.
Kájo klid,neblbni
Reagovat
Jabadu
Dobrá střední dá každou těžkou!
(Vilda Kocmánek)
:-)
Reagovat
Nancy_z
Angie se zvedá, bude to těžký...
Reagovat
vrabejka
Snad se Angie zlepší nechci aby Kája vyhrála jen díky chybám.
Reagovat
Fandina
kvůli jakým chybám, Kája má mnohem víc winerů i chyb
Reagovat
brixner
Tak je to spravne, tak to my byt!
Svale, klid!
Reagovat
Jabadu
Já su úplně klidnej.
:-)
Reagovat
Fandina
3:1 tak ještě tři game Kájo pojď!!!
Reagovat
Roger_Federer
Boze..je to tady..
Reagovat
FulnekUltras
jakoby teď běhavou Němku zvolna přetlačovala
Reagovat
Jabadu
T-X
Reagovat
Fandina
tak tak, pomalu a jistě se Kája posouvá do cíle
Reagovat
lars
S kym si Kerber na lavicce povidala ?
Reagovat
brixner
Musí!!
Reagovat
Jabadu
Zlověstný klid.
Reagovat
Jabadu
Ženský terminátor T-X.
Reagovat
vrabejka
Angie se vyhazuje, vidím dobře?
Ale ještě je daleka cesta k vítězství
Reagovat
spaniel
Jj, síly došly :)
Věřím, že už to Karolína dá.
Reagovat
kada.tom
vyhazuje a trefuje síť
Reagovat
Nancy_z
Začínám mít nervy :-)
Reagovat
kada.tom
Brejk!! Pojď!!
A jedem!
Reagovat
slacker
joooooooooo, brejk
Reagovat
A.R.R.
Brejk!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
uz tam něco do kahotek teklo ,ale Kája to vysušila
Reagovat
smazaný uživatel
jsem ho malem nepoznal...;)
Reagovat
kada.tom
jestřáby dneska Kerber úplně nemiluje, řekl bych
Reagovat
Fandina
jeden jí potvrdil fiftýn
Reagovat
vrabejka
Kája zpřesnila hru, začala dominovat ve výměnách a zaslouženě vyhrála 2.set :)

Pokud si udrží 90% míčů vyhraných po 1.servisu nemůže prohrát!!
Reagovat
Pedronegro
tak do toho :)
Reagovat
brixner
Dobrý den.
Reagovat
Fandina
Svačina z tří komentátorů ČT, ES, O2, mluví nejvíc a je nejvíc emotivní.
Reagovat
FulnekUltras
nejmíň ale sdělí
Reagovat
Fandina
to si nemyslím
Reagovat
vendulkabendulka
Nemůžu srovnávat, ale mně jeho styl komentování odjakživa vyhovuje.
Reagovat
Fandina
já mám puštěné všechny tři, takže to vnímám, že mluví nejčastěji, ale jinak je to podobné u všech, podobné postřehy, já mám jeho komentáře ráda
Reagovat
smazaný uživatel
To na O2 je Honza Homolka, nebo se mi to jen zda?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ve druhem konecne Kaja ten druhy serv Angie nasakla, a uz to lepe returnuje...;) Zvladla ho opravdu paradne.
Treti set bude asi peklo. Snad v nem Angie nenajde prvni serv, a Kaje se bude darit dal, a muze to vyjit;)
Reagovat
kada.tom
Ten by si určitě moc přál výhru Karol :-)
Reagovat
Jabadu
Jabadabadabadůůůů ... a ono to půjde a ne, že nééééé!
:-)
Reagovat
kada.tom
Pěkně doservírováno, Karol si set zaslouží, snad bude hrát dál takhle pěkně, přijde mi, že Kerber už chybuje vícn a celkově už to od ní není tak suverénní jako v 1. setu.

Snad to Karol dá!
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, vzpomněl jsem si na slavnou scénu z filmu Sexmise "Á, děvence došel kyslík..."
Reagovat
Nancy_z
Dokoukala jsem na O2, to asi přineslo Káje štěstí :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak už neřeš, nepřepínej...
Reagovat
Nancy_z
:-D zatím jsem u toho zůstala
Reagovat
Fandina
Joooooo tak ještě jeden Kájo!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
slacker
a ted zLoune vyhraj treti set
Reagovat
Nancy_z
!!!
Reagovat
A.R.R.
Kája zLoun bere druhý set, tak ještě jeden!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kerberová = ženský Rafa.
Reagovat
Stan_Borowitz
Už mne to taky napadlo. Ta herní podoba je až zarážející.
Reagovat
smazaný uživatel
opičí se po Agnezce
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste ze to necte janek:D)))
Reagovat
Jabadu
Pfff .. frk ... frk ...
(to jsou šifry pro vulgární výrazy)
:-)
Reagovat
FulnekUltras
velká zkouška Karolininy psychiky...doservíruje?
Reagovat
FulnekUltras
povede se občas...
Reagovat
kada.tom
Snad Karol doservíruje ten set, finále by zasloužilo 3. dějství :-)
Reagovat
slacker
jezis utika tim smerem a pak se zastavi,
Reagovat
smazaný uživatel
zatím jen Bára
Reagovat
kada.tom
Bára?
Reagovat
PetaM
Ta blbá Krejčíková.
Reagovat
kada.tom
a co s ní?
Reagovat
smazaný uživatel
konečně vyhréla ,zatím 1. kolo kvaldy WTA
Reagovat
vrabejka
Vadí vám že Kája neprojevuje emoce a přitom si teď ve 2 gemech 3X zarvala :D
Reagovat
spaniel
Kerberova zacina kazit casteji, mozna uz trochu dochazi sily...
Reagovat
Jabadu
Ono se něco děje.
:-)
Reagovat
Fandina
5:3
Reagovat
FulnekUltras
jestli má Loundl vedle servu a křížného FH světový úder, je to halfvolej...
Reagovat
Jabadu
Jen natáhnu pětipéra a helemese, koukejmese ... co to kurv ..?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny return na druhy serv Angeliny...a paradne to vyslo;)
Tak to ma byt.
Reagovat
smazaný uživatel
i s paradnim lobem na zaver:)
snad to dostane do tretiho setu.
Reagovat
Nancy_z
Potvrď brejk!
Reagovat
Dobry-den
stylově :-)
Reagovat
Mayo
Karolína ma krásne ploche údery a hlavne ten BH je intergalaktický (:
Reagovat
kada.tom
Oujé! Parádní lob a brejk je na světě. Karol se hecuje, třeba se konečně nastartuje a pojede :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
!!!
Reagovat
Fandina
jooooooo a teď dopodávat
Reagovat
slacker
KOnecneeeeeee, brejk
Reagovat
vrabejka
Kajo pooojd zaslouženě!!!
Reagovat
spaniel
Jo! Nadhera :)
Reagovat
Jabadu
Je to stereotypní a všechno do ruky.
Šance může přijít, ale čas se krátí.
Reagovat
vrabejka
Udivuje mě ale že Kája proti Angie vyhrála 80% míčů na síti :)
Reagovat
FulnekUltras
atypická hra
Reagovat
Mayo
Krásne BH od Karoliny. Len by to chcelo brejk.
Reagovat
Fandina
čas utíká, Kájo ještě je čas, pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad...konecne Kaja lepe ve vymenach, bliz k tecku a kontroluje lepe vymenu...come on!
Reagovat
smazaný uživatel
Angie je silena;)))
ta lajna...uf...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tady je krásně vidět, jak rychlost povrchů ovlivňuje úspěšnost hráčů. Podobně to bylo loni v mužích. To, co se v Cinci doběhnout/upinkat nedá, na USO jde úplně v poho.
Reagovat
smazaný uživatel
dobrá vložka
Reagovat
FulnekUltras
navíc Angie je tady odpočatější
Reagovat
spaniel
Je to tak. Kerber casto jen zoufale vraci, diky povrchu vrati i nekolik winneru, a Karolina casto udela chybu. Kerber se musi nechat, ze je neskutecne rychla a jeji udery i z defensivy maji kvalitu. Ma ale i velke stesti, krome jednoho gemu sa bojuje o kazdy jeji servis. Snad to uz brzy vyjde.
Reagovat
vrabejka
Angie na bp skvěle
Reagovat
slacker
To je stereotyopni, doprostred doptred UE UE
Reagovat
Nancy_z
Angie je zahryzlá.
Reagovat
slacker
a pak zase dalsi zbytecne UE
Reagovat
aligo
Noha bolí
Reagovat
aligo
Asi
Reagovat
vendulkabendulka
Karolina ma neco s nohou?
Reagovat
aligo
Už několikrát se chtěla za oblast levé kyčle
Reagovat
slacker
treba to je jako v tech reklamach na Clavin
Reagovat
Roger_Federer
Uz je jiste svetoca 1, nebo musi vyhrat?
Reagovat
Fandina
je jedničkou od minulé porážky Sereny od Káji
Reagovat
smazaný uživatel
Jedničkou ešte len bude ... od pondelka 12.9.
Reagovat
Fandina
samozřejmě, oficiálně od pondělí, ale nic se do té doby nemůže změnit, aby jí nebyla
Reagovat
aligo
No když by lidstvo o víkendu vymřelo, tak by jí nebyla
Reagovat
Fandina
kdyby lidstvo vymřelo, tak by to nikoho nezajímalo
Reagovat
aligo
Ptala jsi se co by se muselo změnit
Reagovat
Fandina
neptala
Reagovat
aligo
To je jedno :D
Reagovat
Fandina
jasňačka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
aj tak by ma zaujímalo, ako je to v prípadoch
dajmetomu zisteného dopingu alebo úmrtia (nikomu nič zlého neprajem, len ma to zaujíma, ako to je podľa pravidiel).
Reagovat
Fandina
tak to nevím, ale oficiálně to bude vyhlášeno v pondělí
Reagovat
Nancy_z
Nechápu, proč Kája hraje tak ćasto jen doprostřed.
Reagovat
slacker
saptny, skoro vsechno leti do blizkosti kerberove
Reagovat
Fandina
Je to asi těžké, ale Kájo pojď sebrat Angie podání. Třeba znejistí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo, co maji ti lidi na usich v hledisti? Premyslim nad tim uz tyden. :-D
Reagovat
aligo
Komentátora
Reagovat
aligo
Asi :DD
Reagovat
Nancy_z
Nejspíš komentář zápasu
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodně je v celém areálu free Wi-fi
Reagovat
FulnekUltras
Pohyb a jistota úderů Angie ve srovnání s SW je někde jinde. Venus má momentálně oproti Kongovi rozhodně lepší formu a přál bych jí, aby to co nejdříve potvrdila i směrem k TM.
Reagovat
kada.tom
kdyby byly obě sestry v Singapuru, byla by to paráda :-)
Reagovat
misa
Venus ztrácí na 8. místo 900 bodů, na TM zapomeň.
Reagovat
PetaM
Loni vyhrála Wuhan. Pokud ho vyhraje i letos, získá právě těch 900 bodů ...
Reagovat
misa
Každý rok to tak nebude.
Reagovat
slacker
do prdele. Keberove sdtaci davat mice po lajne a ma vystaranio
Reagovat
Jabadu
Naštvi se konečně!
Reagovat
Meceon
je to přeriskované....to jsou nepřipravené údery co zkouší zahrát winner
Reagovat
smazaný uživatel
No Louny trochu nervozni na zacatku,
...Angie se tam strasne rrve s tim svym prvnim servem...to je treba vyuzit....
jinak finale nabizi pekne vymeny...
Horsi je to zatim s vysledkem.
Angie dokaze skvele returnovat druhy serv Kaji.
Snad Kaja ve druhem zabere na returnu a neprijde uspokojeni, jinak asi Angie neprehraje.
Reagovat
Jabadu
Jestli Angie nepomůže, tak bohužel. Zatím je Němka famózní.
Reagovat
vrabejka
Angie využila nervózní gem na servisu Káji. Navíc vystřihla několik parádních winneru.

Kája musí ubrat na chybách a více trápit Angie po 2.servisu jinak bude bez sance.
Reagovat
Meceon
tak něčím ji porazit musela minule 6:3,6:1
Reagovat
PetaM
Minule nemusela hrát tolik úderů.
Reagovat
mkubis17
musí Kerber začít trošku chybovat jinak to nepůjde to by jí tam muselo spadnout uplně všechno
Reagovat
FulnekUltras
hlavně díky zatím lepší psychice. Cinci se opakovat rozhodně nebude. Zajímalo by mě pravidlo o odchodu do šatny v této fázi - že by po vzájemné dohodě? ;)
Reagovat
PetaM
Předpokládám, že nešly do šatny, ale na záchod. A na to má právo snad každý po setu ... :D
Reagovat
FulnekUltras
no ty tlaky musejí být značné ;) to Peťa je větší držák... ;)
Reagovat
Dobry-den
Paradoxně si nemyslím, že by Karolína hrála hůř než třeba proti Sereně. Tam ale ani moc hrát nemusela a Serena se o vše postarala...
Reagovat
FulnekUltras
první servis jí šel hodně dolů
Reagovat
Jabadu
Ne.
Musí se nějak uvolnit.
Reagovat
FulnekUltras
to čeká až na orlosupa Hrdličku... ;)
Reagovat
Mayo
Jojo je to tu. Proti skvelej obrane to moc nepojde. Bodaj by ale vyhrala Kája 2. set
Reagovat
kada.tom
Rozhodující byl začátek zápasu a prohrané podání. Pak to bylo už hodně vyrovnané. Věřím, že Karol to nevzdá a 2. set hodně potrápí soupeřku a třeby by i ten set mohla uzmout :-)

Kerber je ale dneska fakt dobrá, zasloužená jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jeden. prosím...
Reagovat
FulnekUltras
asi tak
Reagovat
Jabadu
Furt hraje do ruky, i když jsou to parádní údery.
Reagovat
Nancy_z
No jo, asi se bojí úhlů... To musí změnit
Reagovat
spaniel
Brutalni kvalita zapasu a krasny kontrast stylu.
Reagovat
Dobry-den
Ne, to nepůjde. Jedině, že by Kerberová začala taky chybovat. Ta zatím ale hraje fakt senzačně, takže smůla...
Reagovat
brixner
Dobrý den.
Reagovat
Dobry-den
bryksner.
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
vrabejka
Kája už 15 chyb to musí eliminovat
Reagovat
kada.tom
Kerber zatím too good ..
Reagovat
FulnekUltras
zu gut ;)
Reagovat
vrabejka
Angie top!
Reagovat
smazaný uživatel
druhá zatím dobře tlačí taky
Reagovat
Empe
Jestli existuje spravedlnost, tak teď Kája Angie breakne.
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě! ...
Reagovat
vrabejka
Obě hrají výborně, šance ještě přijde
Reagovat
smazaný uživatel
Kajo pooojd!!! Jinak nevite nekdo, kde se da sehnat to tricko, co ma Angie?
Angie uplne bez 1. servisu a Kaja ne a ne toho naplno vyuzit, skoda.
Reagovat
Fandina
Mohlo by to být na téhle stránce Simona Halep je tam i sukně.
http://www.tenisovyobchod.cz/kategorie/3-Adidas.aspx
Reagovat
Jabadu
Z Karolíniny tváře vymizel klid. Ale je úderově lepší.
Reagovat
Nancy_z
Teď by to chtělo přidat break.
Reagovat
vrabejka
Wow!!!
Reagovat
darek.vrana
Zatím hooodně kvalitní zápas.
Reagovat
Nancy_z
Super výměna!
Reagovat
kada.tom
výměna jak řemen! :-)
Reagovat
Empe
Fantazie!
Reagovat
Jabadu
Hraje Kerber do ruky, i když jsou to skvělé údery, na Angie tohle neplatí. Musí zkusit větší riziko na úhlech.
Reagovat
Krisboy
Angie to sluší jak nikdy.
Reagovat
vrabejka
Neskutečný top tenis hrají obě hráčky :)
Reagovat
Fandina
Na ČT Sport upozornění a reklama na zítřejší finále Šafi s Beth a mužské finále na Eurosportu.
Reagovat
Jabadu
Ona se uklidní, bude to dobrý.
Reagovat
Nancy_z
Věřim, že zabojuje.
Reagovat
A.R.R.
Nervozita opadla, teď už to půjde :-)
Reagovat
Dobry-den
maybe next time ;-)
Reagovat
JStriegler
Bohužel to nedopadne
Reagovat
vendulkabendulka
Tohle bude zapas jak vino.
Reagovat
Nancy_z
Řežba hned od začátku :-)
Reagovat
Roger_Federer
Kajo klid.:)
Reagovat
kada.tom
hmm, hned prohraný podání ..
Reagovat
Nancy_z
Počáteční nervozita, to se snad srovná.
Reagovat
Dobry-den
To bude rychlovka. Hnedka taková Kvitovská chyba :D
Reagovat
Jabadu
Svačina - rodačka z Loun poprvé!
Yeahh!
To je dobré znamení.
:-)
Reagovat
Frick
Vyhrála první set 6:1, škoda že není stream. Bych se díval.
Reagovat
Frick
Promr(/d)ala osm breakballů, z toho měla 2x *0:40
Reagovat
A.R.R.
Kájo rozsekej to tam!!!!!
Reagovat
Meceon
hrozný,předevčírem porazila světovou jedničku a zase hraje se světovou jedničkou,blbej los:)))
Reagovat
a.magerova
A v pondělí hrála s bývalou světovou jedničkou... jak už podotkla sojka - pokud vyhraje, tak na jednom turnaji porazí:
Bývalou, současnou i budoucí světovou jedničku... :-))
Reagovat
Jabadu
Se "zlověstným klidem" přidávám páté péro na posilovač.
Patnáctky připraveny - pro případ krize - jinak já su úplně klidnej.
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist