Pouille porazil Raonice a je poprvé v semifinále grandslamu. Vyzve Djokoviče

23. 1. 2019, 05:40
Aktuality 202
AUSTRALIAN OPEN - Lucas Pouille na Australian Open, kde až do letoška nevyhrál jediný zápas, porazil na čtvrtý pokus Kanaďana Milose Raonice a poprvé v kariéře postoupil do semifinále grandslamu. V něm čtyřiadvacetiletý Francouz vyzve Srba Novaka Djokoviče, kterému večer vzdal Japonec Kei Nišikori.
Lucas Pouille

Lucas Pouille nepatřil na začátku úvodního grandslamu sezony ani do širšího výběru tenistů, s nimiž se mohlo počítat v závěrečných bojích.

Vždyť francouzský tenista při všech pěti startech na Australian Open skončil hned v 1. kole a letos navíc do Melbourne dorazil se šňůrou sedmi porážek (včetně Hopman Cupu).

Jenže 24letý Pouille na prvním grandslamu pod vedením krajanky Amélie Mauresmové překvapuje. Vyřadil pět soupeřů a už došel do svého prvního grandslamového semifinále.

31. hráč světa Pouille, který už nakoukl i do elitní desítky, v prvních třech kolech porazil papírově slabší soupeře Kazacha Kukuškina, Němce Marterera a v pěti setech udolal domácího mladíka Popyrina. 

Jeho další dvě výhry ale už byly nečekané, když porazil favority, s nimž nikdy předtím nevyhrál. V osmifinále Pouille vyřadil Chorvata Bornu Čoriče a v dnešním čtvrtfinále i Kanaďana Milose Raonice., kterého zdolal 7-6 6-3 6-7 6-4 a bilanci vzájemných duelů tak snížil na 1-3.

"Pořád to bylo jen o mém servisu a o tom, kolik dokážu vrátit jeho podání. Prostě bylo třeba pokračovat v tom, co mi předtím dvě a půl hodiny vycházelo," komentoval ztrátu třetího setu Pouille, který je nadšený ze spolupráce s Mauresmovou.

Bývalá světová jednička mu dala přednost před pozicí kapitánky francouzského daviscupového týmu. "O tenisu ví všechno. Není to vůbec otázka toho, jestli vás trénuje muž nebo žena. Musíte vědět, co dělat, a ona to ví dokonale," prohlásil Pouille.


Raonic přitom na začátku zápasu potvrzoval roli favorita a vedl 5-2. Jenže v dalším průběhu utkání se už nedokázal dostat k žádnému dalšímu brejkbolu a navíc nedotáhl do vítězného konce ani úvodní dějství. Pouille si vynutil tie-break a v něm měl povzbuzený Francouz nad nalomeným Kanaďanem navrch.

Zatímco Pouille pokračoval ve zlepšeném výkonu, Raonic se herně čím dál tím více propadal a nemohl se spolehnout ani na svou největší zbraň - podání. Ve třetím gamu o něj znovu přišel a na rozdíl od svého soupeře manko brejku smazat nedokázal.

Raonic se sice ve třetím setu zlepšil, ale znovu měl problémy na servisu. Nicméně v sedmém a devátém gamu zlikvidoval celkem čtyři brejkboly a sadu dovedl do zkrácené hry. V té díky zábleskům formy z předchozích zápasů povolil soupeři pouhé dva body a uchoval si šanci na postup.

Pouille si ale dobře rozehraný zápas sebrat nenechal. Ve čtvrtém setu přišel jen o pět fiftýnů po svém podání a po 3 hodinách a 6 minutách duel ukončil svým celkově třetím brejkem.

Djokovič postoupil po skreči Nišikoriho
Čtvrtfinále grandslamu hrál Pouille potřetí v kariéře, ale zatímco v roce 2016 ve Wimbledonu i na US Open dál nedošel, nyní v Melbourne si zahraje o finále. Jeho soupeřem bude světová jednička Novak Djokovič, s nímž si zahraje vůbec poprvé. 

Jednatřicetiletý Srb se ve večerním čtvrtfinále příliš nenadřel. Nad Keiem Nišikorim vedl 6-1 a 4-1 ve chvíli, kdy mu japonský soupeř kvůli zranění pravého stehenního svalu vzdal.

Nišikori zřejmě doplatil na předchozí náročný program, neboť tři ze čtyř předchozích soupeřů udolal až po pětisetové bitvě, dvakrát dokonce musel otáčel ze stavu 0-2. Naposledy v pondělí proti Španělu Pablu Carreñovi-Bustovi, kterého udolal až po více než pěti hodinách boje.

"Před zápasem to ještě bylo v pořádku. Pravda, příliš čerstvý jsem nebyl. Ale pak už jsem nemohl pořádně ohnout koleno ani vyskočit," řekl Nišikori.

Devětadvacetiletý Japonec, jehož grandslamovým maximem je finále z US Open 2014, na Australian Open prohrál i své čtvrté čtvrtfinále. S Djokovičem prohrál popatnácté v řadě a v celkové bilanci prohrává 2-16. Letos šampion z Brisbane utrpěl první porážku po sérii devíti výher.

Djokovič hraje na Australian Open 15. rok po sobě a posedmé nechybí v semifinále. Dosud pokaždé, když se v Melbourne dostal mezi čtyřku nejlepších, to pak dotáhl až k titulu. Letos může majitel 14 grandslamových trofejí vyhrát Australian open posedmé a překonat tak rekord Roye Emersona a Rogera Federera.

Zatímco Djokovič s Pouillem se utkají až v pátek, první semifinále mužské dvouhry se bude hrát ve čtvrtek. Španělský šampion z roku 2009 Rafael Nadal v něm nastoupí proti dvacetiletému Stefanosi Tsitsipasovi, jenž vyřadil obhájce titulu Rogera Federera a je prvním řeckým semifinalistou grandslamu.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
středeční výsledky (23. 01. 2019)
• Dvouhra mužů - čtvrtfinále •
Djokovič (1-Srb.) - Nišikori (8-Jap.) 6-1 4-1 skreč N.
Pouille (28-Fr.) - Raonic (16-Kan.) 7-6(5) 6-3 6-7(2) 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

202
Přidat komentář
Herbert_Hoover
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/50327241_1990338857751433_1369439752415084544_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=6155722bcb5d7455f2946aeafce90ecc&oe=5CC83485

Rafa by si je všechny povodil :))
Reagovat
smazaný uživatel
Obsáhlost diskuze na téma zítřejší SF pouze potvrzuje, že Nadalovi fanoušci jsou z Tsitsipase posraní strachy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Isto..Práve preto sú v diskusii fans Federera, prevazne zastúpení tebou...fans Noleho a aj nezaujatí..Či to náhodou nebude tým, ze ten zápas je ťahákom pre vsetkych, mimoň.9
Reagovat
spaniel
Taky se těším, ale myslím, že to dopadne ve třech, max čtyřech pro Nadala. Jediná malá šance je jako obvykle, vyhrát první set, aby si věřil a bojoval a naopak, aby třeba nasadil brouka pochyb do hlavy Nadalovi.

Nadal hraje dobře, už před turnajem říkal, že hraje dobrý tenis a že si věří na titul. To je u něj nevídané. Má plošší servis, rychlejší než míval. FH mu funguje dobře, hlavně po lajně.

Zopáknul jsem si finále Toronta Nadal-Tsitsi. Nadal byl o parník lepší, druhý set si zkomlikoval sám. I když je dnes Tsitsipas lepší, pořád si myslím že to nebude stačit. Byla to klasická nadalovská demontáž jednoručáka. Tsitsi měl s odskokem velké problémy. Taky hraje s velkým topspinem, nedokázal zahrát plošší míč nebo dřív po odskoku, což jsou jediné možnosti, jak dotlačit Nadala k chybě. Nadal ho na winnery z FH přestřílel o třídu. V prvním setu Tsitsipas returnoval BH čopem a následně prohrál každou výměnu (většinou Nadal hned zakončoval forehandem). V druhém už se snažil čopu vyhýbat. Teď bude muset od začátku, jinak bude po prvním setu za 20 minut. Náběhy na sít, které mu tady fungují, budou taky jiná písnička. Nadal je v prohozech mistr (Roger měl celé AO s prohozy problém). Jedinou šanci vidím, pokud mu půjde servis jako nikdy, nehrát čopy, hrát rychleji po odskoku a na síť s rozvahou. I tak bude potřebovat, aby měl Nadal slabší den a dělal nějaké chyby.

Osobně si myslím, že Nadal dá i Noleho. Novak vždy k porážce potřeboval být v té své strojové formě, kdy má motivaci a nechce prohrát. To u něj už delší dobu nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Více méně souhlas. Ale jenom bych ze svého pohledu dodal tři věci.

Tsitsipas v Torontu a Tsitsipas na AO jsou dva úplně odlišní hráči. Řek se neskutečně zlepšil a hlavně mentálně vyspěl. Věří, že může vyhrát a to se moc Rafovi nestává - kromě Federera, Djokoviče a Thiema na antuce ve dvouseťáku si na něj nevěří nikdo. Proto má tak dominantní stats proti Nextgen.

Druhá věc je, že Moutraglou bude na Nadala připravený, je to solidní trenér a sám jsem zvědavý s čím Tsitsipas příjde. Už hrál s Rafou 2x a tak má dost materiálu n a slušnou strategii. Rozdíl je taky v tom, že Řek a jeho tým přesně ví, co bude Rafa hrát, ale Rafa neví, co bude hrát Tsitsipas.

Podle mě je strašně předčasné, tak favorizovat Rafu. Ještě nehrál těžký zápas, ještě nebyl pořádně pod tlakem a to zítra může být a jeho herní projev může být jiný. A čím delší bude zápas, tak tím větší je otazník nad jeho zdravím. V zápasech 3:0 do dvou hodin to moc nepoznáme.

Samozřejmě ta predikce je tak 90 ku 10ti pro Rafu, ale to jsou takové tři věci, které mohou ten poměr trošku změnit. Alespoň podle mě.
Reagovat
spaniel
Tu první jsem napsal i já (i když je dnes lepší, pořád si myslím, že to nebude stačit).

Druhý bod: jedna věc je mít plán, druhá je být schopný jej uskutečnit. Já u něj nevidím že by mohl. Rafa nepotřebuje znát jeho plán. Rafa hraje vždy to samé, protože to funguje.

3. Rafa nehrál těžký zápas...pro něj jsou težké zápasy s pár hráči. První kola jsou spíš na doladění formy. Vůbec nezáleží s kým doteď hrál.
Reagovat
Marduch
Mouratoglou je sice výborný stratég, ale podle mě lze těžko očekávat, že by tak nezkušený hráč, jakým je pořád Tsitsipas, byl nějak významněji schopný přenastavit svojí hru z kola na kolo, zvlášt v tak psychicky vypjatém duelu, jakým je SF GS.. V tomto jsem skeptik a spíš očekávám, že v ideálním případě prostě předvede to svoje "jdu do toho po hlavě", samozřejmě s tím, že Nadala bude častěji atakakovat do bh. Bude to ale těžký, protože z bh rohu bude muset ty přerotovaný koule vracet z výšky ramen po lajně. A i kdyby se mu to dařilo, tak pořád nebude mít vyhráno, protože i Rafovy bh crossy jsou v poslední době smrtící.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsi už má něco odehráno, pravda, ne na GS, ale zrovna mi nepříjde jako ten, kdo by z Rafy podělal. Může to být vcelku zajímavý zápas a snad to neskončí debaklem Rafy. Dávám španělovi ale max 6 gamů. :(
Reagovat
Marduch
úplný zelenáč to samo není, ale na GS to defakto zelenáč je:)a GS turnaje jsou z tohoto pohledu takřka samostatná kapitola tenisu..plus nejde o to, že by se podělal, měl jsem na mysli schopnost dodržovat pro ten jeden zápas operativně zvolenou taktiku, která ti jinak není úplně vlastní..Ta atmosféra SF GS mladého hráče občas tak semele, ža na sofistikované pokyny extra pro tento zápas často zapomene nejpozději po třetím gamu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak samozřejmě, že zkušenosti jsou na straně soupeře, ale pořád věřím tomu, že Štefo uhraje více, než kdyby tam byl Bautista. Snad to neskončí ve třech.
Reagovat
Kozoroh
Proč tvrdíš, že nemá motivaci? Viděl jsi celé utkání proti Medveděvovi? Novak i přes nesnáze, které mu Daniil v mezihře vytvářel, bojoval, nechtěl prohrát. No1emu neschází motivace, jmenuje se 7. titul z AO a Djoker pro jeho zisk udělá na kurtu všechno, to se neboj.

Zvažoval jsi, že Novak umí pozvednout level své hry, když čelí Rafovi? Nebo že returny Nadalových protivníků na turnaji nedosahují levelu Djokerova ROS, tedy že Nadalův servis bude vystaven většímu tlaku? A co psychická stránka - jinak se nastupuje do utkání proti Tiafoovi nebo Minaurovi a jinak proti Djokerovi.
Reagovat
Nola
Novak este vo finale nie je, s Pujom nikdy nehral, Mauresmo naopak trenovala Murrayho a vie ako Novak hra, tak by som radsej nepredbiehala....
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl já bych se pos-ral, kdyby finále bylo Pouille-Tsitsipas. :D
Reagovat
Padme
Finále snů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Změna přijde dříve, nebo později. Je to otázka času. Big3 není neporazitelná, Nole prohrál poslední dvě finále s hráči Nextgenu a kdyby Rafa prohrál zítra s Cicim, tak generační výměna může začít. Já to přesně proto tomu Tsitsipasovi přeju. Mít ve 20ti skalpy celé BIG3 a z toho dvou na GS by byl neskutečný výkon, více by si věřil on, i ostatní mladí a ten rok 2018 by potom byl absolutně otevřený a napínavý. Pokud se to nestane, tak tady máme další finále Nadala s Nolem na šest hodin, na FO Nadala s Nolem, na Wimbledonu Noleho s Federerem/Nadalem, na USO totéž, turnaj mistrů Nole a rok v pr-deli a nic nového.
Reagovat
smazaný uživatel
to by bola krasa!,napisal si to urcite len preto aby si to zakrikol
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, tak já samozřejmě chci, aby historický rekord v počtu GS zůstal Fedexovi, ale prostě pokud to udělá Nole, nebo Nadal, tak se z toho neposeru. Je to sport, nemám z toho nic. Spíše mě trápí více to, že jsem si přivřel prst do dveří a nemůžu na tenisový turnaj o víkendu. Akorát ty GS jsou furt dokola, dá se na to dívat prakticky první týden, pak je to evergreen už tak dekádu. Přestává mě to trošku bavit. Takže Pouille-Tsitsipas finále prosím.
Reagovat
Padme
To si přeje asi hodně lidí, asi všichni, co nejsou fanoušky Djokera a Nadala ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pre fanusikov Federera len prvy tyzden pravda..

Ale ak si fanusik kvalitného tenisu, najdes si nieco aj druhy tyzden.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebrec furt. Federer v turnaji tři dny není a ty pořad fnukas.
Reagovat
smazaný uživatel
Pride ti prispevok, na ktorý reaguješ ako plač?..

Si začal s heroinom, alebo mas uz mentálnu vybavu rybára?...Rozpoznávanie vecí, nič?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi ty sám rybář? Odkud ty svoje fantasmagorie pořad beres.
Reagovat
Kozoroh
Luca nepodceňuji, fakt, že No1e s ním doposud nehrál, je Novakovou drobnou nevýhodou. Ale vím jedno - pokud se Djoker dostane do potíží a ztratí třeba první set, bude bojovat s větším nasazením, než dnes Raonič. Wilander s Cojjetrou se shodli na tom, že Raoničovi chyběla větší bojovnost.
Reagovat
spaniel
Proti jeho vrcholu mne dojde polovicni. Jisteze chce, ale uz v nem neni to nasazeni. Aspon ja to tam nevidim. Podle me nedosahuje sve vrcholne urovne, i kdyz bral 2GS.
Reagovat
Marduch
Nemyslíš si to sam, trvam na tom, ze ty posledni dva GS vyhrál i diky mimoradne priznive konstelaci okolnosti. Wimblas střecha s Rafou na trave, finale s utahanym Andersonem. Asi kvalitni guru:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taková Nadalovka.
Reagovat
raduz
Podle mě Djokovič prohrát nechce ani nyni,byť koncem roku byl zranitelný.Proti Nadalovi a Federerovi se však vyburcuje vždy.AO je jeho.Pokud však s Nadalem prohraje,bude to ve mně evokovat Wimbledon 2008,kdy stál proti Nadalovi Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nole ziskal 6 titulov z Melbourne a niektoré boli z rokov, kedy vyzeral pred finále mimoriadne zranitelne a potom prepol...

Zajtra pre oboch dolezitý prvý set, ale myslim, ze Rafa by dokázal otočit aj z 0:2...Neodporúčam to ale..5 setov by som sa nerád dozil, Nadal posledné roky vypadáva vyhradne v 5 a isto to má v hlave...Uvidime, snad to Rafa zvládne. Bautista sa dostal so Stefanom dvakrat do stavu 4:2 a oba sety prehral, mal aj trochu smoly. Tak verim, ze to je dobre znamenie a Stefan je napriek dobrej forme hratelný, len bude musiet Nadal ukazat kvalitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokazal otocit z 0:1 som myslel.
Reagovat
spaniel
Roger taky hodne patych setu prohral. Kdyz je nekdo dostane do pateho, neco je spatne. Bud je souper v extazi nebo hraji spatne. U nich to neni klasicky paty set jako u horsich, kteri jsou vyrovnani a maji je bezne. Takze pokud by mel byt paty, tam uz by mel Tsitsipas velke samce. Ale neverim ze se to tam dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedostane. Štefek vyhraje ve třech.
Reagovat
turista
Nadal přejde přes Tsitsipase ale na Novakovi si vyláme zuby.
Reagovat
Nola
omg

Kamilos NO2, radsej sa nevyjadruj, lebo potom tu budes za blba.....
Reagovat
gigin
:DDDDD
Reagovat
Nola
mne to uz ani nepride usmevne...

NO2 prehlasi bez argumentov verdikt, NO1 ma zase naopak kopu kecov a skutek utek
Reagovat
gigin
No já se směju tobě, že na to ještě reaguješ a čertíš se ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Nolce líto. Ona prahne po vlastním názoru roky a pořad ho nemá. Takže ji zbývá jenom to, co řekne Mamka, nebo TV Nova.
Reagovat
smazaný uživatel
Neprojde. Tsitsipas má easy los. Jeden precenovany antukar v semi a hubeneho milovníka všeho živého smazne taky. Titul pro Řecko bez ztráty setu.
Reagovat
Ondra979
vetsi sanci porazit Nadala by mel Federer, TsiTsi prece jen jest nema ty zkusenosti jak se s tou atypickou hrou vyporadat. Ale treba prekvapi, uvidime
Reagovat
woody
Ja bohuzel souhlasim, Nadal hraje skvele!
Reagovat
smazaný uživatel
Puj, Raonic, ci zdravý Nishikori..Ono to je v podstate jedno..Jediné aké-také hrozby pre Djokovica sú Rafa a Stefan a tí sa vybijú medzi sebou...Ti ostatni uz nie su v turnaji...

Na zajtrajsie semíčko sa velmi teším, hoci je s neistým koncom. Na kazde semifinále by som sa samozrejme tesil, ale s Djokovicom ci Federerom clovek presne vie, co ma cakat. Tych zapasoc bolo uz vela..Ten zajtrasok je nepredvedatelny, o to je to celé atraktivnejsie..Treti vzájomný zápas, kazdy bol iný a v kazdom islo o vela. Nová rivalita, nieco čo tu este nebolo...Som rád, ze Nadal ako 1986 hrava velké zápasy a vytvára nové rivality (dosial velmi uspesné) s 1998, skvelá vizitka..9.
Reagovat
Ereinion
z tohoto poéhledu je dobře, že Rafa/Stefan mají o den volna navíc...jinak to vidím 3:1 pro Rafu, na BB bude lepší než Federer...
Reagovat
smazaný uživatel
Na BB bude lepsi, lebo horsi byt nemoze...

Mozno sa nedostane k 12, mozno to nebude ani nutné...

Uvidime. Rafa hral urcite lepsie s Berdychom, nez s Tiafom..Na druhu stranu, on vzdy pridal na zaciatku setov, uhral rýchly break a uz len kontroloval...Verim, ze ked bude núteny, zvysi svoj level..
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal bude hrát to, co vždycky a je jenom na Stefanovi, jak se s tím popere. Grindovat na BL a vše hrát do jednoručáku soupeře + dobrý servis, sem tam inside out FH. Otázka je, co bude hrát Štefo. Největší slabina Nadala je na turnaji (kromě jeho soupeřů), backhand, tam bych se zaměřil.
Reagovat
Marduch
souhlas, v podání Rafy nejspíš uvidíme další díl z nekonečného seriálu permanentní kropenáže jednoručáku. Kdy aktuální bilance konfrontací tohoto typu je asi 154:17 pro Rafu, přičemž 15 z těch 17 proher má na svědomí Fedex, takže..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas to má easy. Musí v zápase udělat jenom jednu jednoduchou věc. A to hrát s Rafou jako Federer na hardu poslední 4 roky. Nic víc, je to jasné a zřetelné.
Reagovat
ipko
ja by som to trochu poupravil: na BB lepší byť nemusí, ale horší určite nebude.. ale čím neskôr Tsitsipasa brejkne, tým horšie pre Nadala, pretože v prípadných vyrovnaných koncovkách setov alebo v TB, verím viac Tsitsipasovi, pretože na AO veľakrát ukázal mentálnu odolnosť v tesnom závere..
Reagovat
smazaný uživatel
Očekává se od toho velký match a nakonec to skončí 3x 6:2 pro favorizovaného řeka :(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se fest těším. Ten dnešek byl chuďounký. Doufám, že to bude boj, ale taky doufám, že Nadalovi vydrží zdraví.
Reagovat
No-le
Nadal - Tsitsi 6:3,7:5,6:4
Reagovat
raduz
Pokud bude Djokovič v dobrém rozpoloženi,určitě vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
To byl match jak poloprázdná plechovka fazolí.

Přijde mi, že Kei je z toho druhého-třetího talentového sledu nejblíž našemu esu Brďulkovi v tom, že top3 z něj má dokonalou srandu.

Doufám, že semi nám to jaksepatří vynahradí.
Reagovat
Kozoroh
https://youtu.be/5_niZoDwoKw
Reagovat
Padme
kdo letos vyhraje... ať se trochu zabavíme... ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Já už mám své favority na titul pěkně roztříděné , vyhraje buď Nadal,Djokovič,Tsisipas nebo Pouille. Byl bych velice překvapen, kdyby to byl někdo jiný...
Reagovat
Mayo
Chytrý kluk.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem četl, že AO minulý týden předalo dodatečnou Wild Card přímo do semi. Takže za mě favorit tento hráč.
Reagovat
Mayo
Djokovič
Reagovat
Krisboy
Můj tip je pořád stejnej - Nadal.
Reagovat
Ereinion
Djokovic 7:6 v pátém setu nad Nadalem
Reagovat
smazaný uživatel
Tápu. Přijde mi, že všichni mají šanci. Jako nejslabší článek se mi jeví Pouille. Zase je to jediný z nich, kdo je čistě věkem na typickém tenisovém vrcholu.

Tsitsi je pro mě pořád nepředvídatelný. Sice jsem viděl, ale dosud jsem neuvěřil.

Nadalovi moc nevěřím proti Djokovi. Sice zatím hraje dobře, působí zdravě a suverénně, ale jak to známe, proti Novakovi by finále splasknul.

Novak...

Novak.
Reagovat
Padme
Kurz na fortuně jasně pro Djokera... taky myslím, že to urve. Přála bych to retrochlápkovi, když už nám zničil Rogera :(
Reagovat
smazaný uživatel
Retrochlápkovi, páč má řepu?
Reagovat
Herbert_Hoover
Páč hraje old school tenis. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
A vypada jako mladý Borg :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom jsme se shodli už tuším s DORSCHem, že trochu evokuje Bjorna, ale zajímal mě názor tady madam.

Protože ty divně vyholené boky a ještě podivnější čupřiny, které teď nosí celé lidstvo jak armáda jednoho muže, jsou ve skutečnosti taky retro.
Reagovat
svetova.dvojka
To není retro , to je histerský styl, hipsteři vznikli až po roce 2016.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Krisboy
https://i.pinimg.com/originals/11/bd/4b/11bd4b8097ce436eebf89b7ce1cb4ad7.jpg

:)
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, jo, JN nosil čupřinu á la kouzelná fazole.

Ale myslel jsem spíš tydle:

https://katfm.radiodubuque.com/wp-content/uploads/sites/3/2016/02/Depeche-Mode.jpg
Reagovat
Krisboy
Jj, Jasonovy vzory :)
Reagovat
Padme
Jako jestli se mi líbí ty vlasy? Vzezření? Styl hry? Když se oprostím od toho, že mi vyřadil Rogera (který teda v začátcích taky vypadal dost zvláštně) :D Tak je to sympatický kluk, zábavný styl hry.
Reagovat
smazaný uživatel
madam
Reagovat
Padme
Čelenka a dlouhé vlasy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby mi příště něco nebylo jasné, rovnou si zavolám Herberta. Nebo zapnu mozek. Ale tlačítko mám da-le-ko.
Reagovat
Padme
To bylo první, co mě napadlo, když jsem ho viděla... jinak bych mu říkala Sisyfos ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Abys to nezakřikla hned nadvakrát, čarodějko.

Jestli to zítra nebo klidně až ve finále promajzne, sedlo by mu obojí. Borg totiž AO nikdy nevyhrál (startoval myslím jen jednou) a v takovým případě by se navíc ten pracně tlačený balvan těsně pod vrcholem svalil zpět na start.
Reagovat
Padme
Vsadila jsem na něj padesát korun, chudák to má spočítané už teď :D Ale i když to nevyjde teď, tak jednou to na GS vyjde...
Reagovat
smazaný uživatel
Si taky pohrávám s myšlenkou, že na něj něco vpálím. Mě tyhlety kurzy hrozně rajcujou :)

Jenže Berdych mě zklamal, je fakt, že mi vyšel Tiafoe, ale tady váhám. A váhám na obě strany. Asi odolám.

Hodně štěstí, Padme za pade.
Reagovat
Padme
Rosol mi tenkrát vyhrál 300kč za 10kč :D Jinak takové úlety normálně nesázím. Vždycky si vzpomenu na toho týpka, co vsadil, že Roger vyhraje 7x Wimbledon...
Reagovat
Marduch
Samozřejmě škoda pro Nishiho i pro tenis, s čerstvějším Nishim by nejspíš bylo na co koukat, nicméně s ohledem na férovost turnaje řekněme částečná kompenzace za ten Nadalův/Tsitsipasův den volna navíc před finále, pokud Djoko zvládne SF..
Reagovat
baggik
Djokovic si chodí do Melbourne pro tituly, jako běžnej člověk do krámu pro rohlíky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, akorát tři roky nepřijelo zásobování, tak rohlíky nebyly.
Reagovat
baggik
Měl prázdniny, ty od Vernea.
Reagovat
peRFect
Kei Rosický
Reagovat
Kozoroh
Je mi líto Nishiho, ten čas, který strávil na kurtech v předcházejících zápasech, byl likvidační.

Doufal jsem, že No1e dnešní zápas zvládne snadno a rychle, ale ne samozřejmě tímto způsobem, ale klasicky ve třech. Djoker ušetřil spoustu sil, což se bude hodit pro utkání s Pouillem, poněkud mě překvapilo, že Novak ještě nikdy nepodstoupil s Lucasem konfrontaci na ATP Tour.

No1e posedmé v kariéře pronikl na AO do SF, všechny předchozí průniky nakonec proměnil v titul, bude se to letos opakovat? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Akorát Nishiho ti líto není a není ti líto ani toho, že postoupil po skreči. Jinak ok. :D
Reagovat
Kozoroh
Tu provokaci s Nishim sis mohl odpustit.
Reagovat
Mayo
Kei sklenený hráč. Ako je to s tou jednoduchou cestou El Matadora a náročnou Djokoviča? :D
Reagovat
FerrariF50
El Matador :-D ... to mě prostě vždycky pobaví :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To je vole zase grandslam. Walkover Nadala, skreč Nolemu v semi, Fedex vypadl alespoň se ctí. Big3 jak cyp. Ještě, že ten Tsitsipas je prakticky jasný favorit na titul a porazí Nadala s Nolem bez ztráty jediného balónu tj. 6 zlatých setů. Od té doby neprohraje už nikdy žádný míč.
Reagovat
MarcelPersch
A co jsi čekal? Když si tady prohlašoval, že Nole má 100x těžší los než Nadal, věděl si, že ho čeká zlomený a unavený Nishikori, vzhledem k tomu, že má Pouilleho v semi, bude ve finále čerstvý a titul si bezpečně vezme, ať je na druhé straně kdokoliv, protože ti 2 se pravděpodobně dnes utaví spolu.
Reagovat
smazaný uživatel
Los má těžší, nebo spíše měl. Teď už je to +- totéž. I když Řek je pro Rafu jasná konečná že.
Reagovat
baggik
Když to tady někdo prohlašoval, tak se nevědělo, źe Zverev vyletí v osmi, že bude hrát Nishi s Bustou přes 4 hodiny a ani že v semi bude Poullie.
Reagovat
MarcelPersch
To by byla pravda, pokud by nejvíc příspěvků na tohle téma nepadlo včera, kdy bylo jasné, že to bude zraněný Nishi a procházka růžovým sadem s Pouillem nebo Raoničem.
Reagovat
Pe3k
100x ne, jen 12x.
Reagovat
No-le
Tsitsi neuhraje proti Nadalovi set. Finále vidím obligátně Srb vs.Španěl. Co bude pak Bůh suď (((((:
Reagovat
mahycek
Cestu má zametetenou a Samuraj to je tragéd. Už mu nebudu
přát.
Reagovat
mahycek
Jo, jo psal jsem to..
No a tady už je to hotovka. Aspoň, že tady jsem to trefil.
Jak kdysi řekl trénér Pospíchal (Bohemians Praha), že fotbal
nemá logiku, tak tady to bylo u Raoniče. No a já si jdu
raději pustit film Bohemian Rapsody (Freddie Mercury), než
se dívat na Nishiho. Zítra od čtyř ráno, to bude dlouhej
tenisovej den. BIG DAY.
Reagovat
FerrariF50
Zrovna jsem měl rozepsaný komentář, ať to japončík radši zabalí a než jsem to dopsal, tak to tu bylo :)
Reagovat
Denis92
Toto presne Djokovic potreboval. Rychly zapas.

Raonic velke prekpvanie a sklamanie. To som naozaj necakal. Tym padom uz mame iste finale Djokovic - Nadal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ještě včera tady bylo jisté semifinále Djokovic - Raonic a ještě dřív Federer - Nadal...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to živý organismus tyhle predikce. Mění se to podle toho, kdo aktuálně vyhrává, nebo prohrává. :D Teď je to Djokovič-Nadal v pátek to může být zase jinak. :D
Reagovat
Kozoroh
To je jak s konkláve. Favorit vchází do Sixtínské kaple jako budoucí papež a odchází jako kardinál :)
Reagovat
MarcelPersch
jinými slovy unavený Nadal s odpočinutým Djokovičem, jak to asi skončí...?
Reagovat
smazaný uživatel
A kde se Nadal přesně unavil? Na té ATP250 co tu hraje už druhý týden? Nebo po večerech se smetákem zametá Melbournské kurty? :D
Reagovat
Denis92
Mas to prehodene. Z coho akoze by mal byt Nadal unaveny? Ved sa zatial este ani nezapotil a pred finale ma 2dni volna.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalovi stačí na finále přijít pět minut před zápasem. Jeho podplacená pseoudopartnerka mu na té tribuně bude držet místo. :D
Reagovat
MarcelPersch
Počítám, že to zítra bude boj, Rafa je poslední roky křehký, může se zranit kdekoliv a kdykoliv, Tsitsipas určitě nebude skrečovat po prvním setu, jestli Rafu vůbec pustí do finále.
Reagovat
Marduch
mno, podle aktuálního objemu bicepsu mi Rafa příliš křehký nepřijde.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď vážně bez hejtů a srandy.

V tom matchupu Rafy s Tsitsim vidím více otazníků. Jednak Tsitsipas je extrémně mentálně silný a určitě se z Nadala nesloží, jako jeho poslední čtyři soupeři na turnaji. Má kvalitní hru od BL a slušný servis. Druhá věc je forma Nadala, kterou nikdo nezná. Zatím nemusel strávit na kurtu nějak moc času a jeho soupeři mu extra nevzdorovali. Když se podívám na statistiky Rafy v posledních zápasech, tak na můj vkus dělá dost UE. S Franckem včera 18/23 winnery UE, s Berdychem 27/17 - na tu nakládačku, DeMinaur 31/33. Statistiky měl nejlepší dvě kola. Na to, že všechno skončilo 3:0 pro Rafu, tak ta čísla nejsou nic moc.
Reagovat
woody
Vážně bez hejtů a srandy, jako ukazatel W/UE ti je naprosto k ničemu, porovnávat tak formu tenisty podle této stats je dost zavádějící, vzhledem k tomu,že se do toho nezapočítávají vynucené chyby. Rafa zlepšil nějak zázračně první servis a hraje daleko aktviněji, proto jsou jeho zápasy celkem hladké, Rafa hraje dobře. Prognozovat nechci, ale forma Nadala je výtečná.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ten servis je fakt skvělej, co jsem viděl. To je na rychlém povrchu vždycky znát.
Reagovat
smazaný uživatel
Já neříkám, že nemá formu, jenom konstatuji své postřehy. Možná, že ti je tato statistika k ničemu, ale můžeš na ní stavět z části prognózy. Jednak je těch UE hodně na to, že hrál proti hráčům, kteří předvedli velmi podprůměrný tenis a udržet si vlastní servis 3x po sobě byl pro ně neřešitelný úkol. Nadal odehrál na turnaji dva vyrovnané sety se svými soupeři. Jeden z Berdychem a druhý s Duckworthem a oba ty sety mohl klidně prohrát. Nemluvím o tom, že měl problém dopodávat zápas s Alexem. Nevím, chce aby se mi předvedl v zápase, kde bude hrát soupeř od začátku dobře. Protože zatím získal break pokaždé v první polovině prvního setu a než si soupeř uvědomil, že už je na kurtu, tak tekl 0:2. Takže asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
A to hlavní, co jsem chtěl říct je to, že Nadal doposud nehrál vůbec pod tlakem, takže nevíme, jaká jeho forma v reálu je. Viděl jsem ho pod tlakem jednou, když podával na výhru s Alexem a v tom gemu udělal asi 4 chyby, počínaje dvojchybou, metrovými auty, nebo nesmyslným náběhem na sít. Takže pokud by takhle vypadala jeho hra pod tlakem, tak nemusí dojít ani do finále. Ve zájmu Rafa fans doufám, že to tak nebude. Mě by to jenom potěšilo.
Reagovat
woody
To co pises by platilo a skoro kazdem krome Nadala, pokud je Nadal v pohode,jako ze to vypada ze je,temer nema souper,krome ND a RF. Co jsem videl je v pohode. Muj osobni nazor je ze zitra vyhraje ve 3 a ac jsem fanousek Noleho,tak pokud Nolda dojde do finale,tak bude mit sakra co delat!
Reagovat
turista
To ano ale Nadala porazí. Proti němu že sebe vyzdime 10 procent navíc.
Reagovat
Kozoroh
Zápas Miloše jsem sledoval a byl jsem překvapen, Milošovi nefungoval první servis tak, jak v předcházejících utkáních a ani na síti to nebyla žádná sláva. Ikdyby Raonič dnes vyhrál, proti No1emu by neuhrál ani set, to snad uznáš.
Reagovat
Denis92
S dnesnym vykonom urcite ano. Doteraz hral Raonic dobry tenis, porazil kvalitnych superov pomerne hladko. Dnes to vsak vobec nezvladol. Nedoserviroval 1.set a uz sa to s nim viezlo..
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy zápas je iný...
Reagovat
Marduch
vážně bych byl s takto ultimátními prohlášeními opatrný. Ne nadarmo se říká, že pýcha předchází pád..
Reagovat
Nola
tak, tak, a hlavne nepodcenit Lucasa, kazdy tu pise, ze je to najlahsi super v semi, ale on uz dokazal vyradit Rafu na USO, formu musi mat skvelu, ked si poradil s Milosovym servisom
Reagovat
Kozoroh
Však taky píšu o zápasu s Raoničem, který se na AO 2019 NEUSKUTEČNÍ.

Co se týče skutečné konfrontace s Pouillem - No1e dosud nikdy s Lucem nehrál, nemá ho načteného, Pouille má tak větší šanci Djokera zaskočit, než měl Miloš, u kterého Djoker dobře ví, co na něj platí. Hodně bude záležet na prvním setu. Kdyby dnes býval Miloš dopodával první set, tak by vyhrál zápas, IMO. Ztráta první sady Miloše psychicky podlomila, Pouille získal momentum na svou stranu, což využil k zisku druhého setu. Miloš byl ztrátou prvního setu rozhozen, zpasivněl. Zato No1e bude i přes hypotetickou ztrátu prvního setu bojovat, narozdíl od Miloše má plán B, když plán A nefunguje.
Reagovat
Marduch
Zaujal, možná až zneklidnil:), mě výrok Puilleho na adresu Mauresmové: "O tenisu ví všechno. Není to vůbec otázka toho, jestli vás trénuje muž nebo žena. Musíte vědět, co dělat, a ona to ví dokonale," prohlásil Pouille.
Reagovat
Andrew89
nejtrapnější tenista jakýho znám. tohle nemá obdoby...to je hnus. At se na ten tenis vy*** a nehraje to
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak
Reagovat
FerrariF50
jj tak tak, je to trapák.
Reagovat
raduz
Blíží se finále,Djokovič přepíná na jiný level.Pokud on hraje na svém nejvyššim levelu,nejvyšši level Nadala ani Djokoviče na něho n8kdy neszačil a ani nebude.Týká se to samozřejmě i všech dalšich hráčů.Styl se mně nelíbí, je však nejůčinnější.
Reagovat
raduz
Oprava-Federera
Reagovat
Stan_Borowitz
Měls to správně, ani Djokoviče...
Reagovat
FerrariF50
přesně tak, měl to správně :)
Reagovat
Mayo
Ty si tiež dobre prepnuty (:
Reagovat
Pe3k
No do nejlepšího výkonu to má hodně daleko. Pust si jak hrál na začátku sezóny 2016.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak tady včera psal tuším mahycek, Raonic bude pro Noleho těžký oříšek.

Možná jo, ale na jiném turnaji.
Reagovat
Kozoroh
Na servisu Novak bezchybný (krom té Djoko-smashe :D) a na returnu vytvářel tlak a využíval šance. První set byl tedy pohodičkou pro Djokera :)
Reagovat
TheRoyalBlue
Podte prosim niekto, napriklad Kamilos, porozpravat o Djokovicovom lose :).
Reagovat
Pe3k
Ano ten los je opravdový hardcore, navíc ho bolí záda, ale co už...
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože jeden bídný Nishikori je srovnatelný se čtyřmi bídnými soupeři? My god :(
Reagovat
gocii
Jakoze pouille v semifinale je fakt hardcore????
Reagovat
Pe3k
Každé kolo ultimate hardcore, Nadal každé kolo cake draw, ma štěstí, že se vyhnul Federerovi který vyhrál všech 7 posledních setů co spolu hráli a Nadal ho neporazil už 5 let!!!
Reagovat
FerrariF50
Nishikori hrůza.
Reagovat
FerrariF50
Nishi zoufalejší než jsem čekal, na to se nedá dívat. To je vskutku důstojný soupeř Novaka na čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Nishi je hotový, už se nechává ošetřovat.
Reagovat
Krisboy
Však už nebyl hodně dlouho zraněnej, možná několik měsíců. To je podezřelé.
Reagovat
Pe3k
Alespoň si ty zranění nevymýšlí v zápasech kdy prohrává, jako ...
Reagovat
smazaný uživatel
alebo nepovie 2 mesiace po zapase, ze bol vlastne zraneny ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když se zápas nevyvíjí dobře, tak si musíš připravit půdu pro případné ospravedlnění. To tak dělají všichni, nebo ne? :D
Reagovat
Pe3k
Jen Nadal a Nisikori.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Nishikori to má mnohdy i reálné.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera se nechal vyfotit v chodbě bez trička a s obvazem kolem těla. Už si to na zítra připravuje. :D Chytrý kluk
Reagovat
Pe3k
Jo ten Nisi zas není taková herečka jak Nadull.
Reagovat
smazaný uživatel
Napriek tomu, ze Puj neni uplny niemand, odohral uz dve QF a teraz prvé SF, tak je to stále velmi slabý semifinalista..Dnesok urobil z .Petrika, Kamily a im podobnych, ktori tu nariekali nad zrebom opat raz KoJotov.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá smysl o tom s tebou diskutovat v případě, kdy je pro tebe Tsonga, Shapovalov, Medveděv, Nishokori slabší los, než Ebden, DeMinaur, Berdych a Tiafoe. A to ještě nemluvím o jejich live výkonnosti v zápase, která byla tragičtější, než jejich žebříčkové postavení. Ale žij si svou pohádku dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Toho Tsitsipasi si takticky vynechal. A teraz si možeš dať otočku a pozriet si nejaký Roger HL z 2004, aby si si zaspominal a dal sa do kludu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevynechal jsem ho takticky. Ten zápas se ještě nehrál, ale Nole už hrál a dohrál. Jdu na ty HL, výhoda je, že mám široký výběr ze zápasu na všech turnajích. Ty máš 13049 zápasu z FO a po jednom z jiných GS, většinou první, druhé kolo. Pac a pusu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie. Vyhodou je, ze Nadal hrá o tituly, tebe zostali uz len tie HL s Gonzalesom..Predpokladam, ze tie s Nolem ci Rafom ti vela radosti nerobia :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nerobí. Mě nebaví spíše styl, jakým vyhrávají tituly. Nemyslím teď skreče soupeřů a walkovery (to je u Rafy už takový evergeen), ale jejich styl hry. Naštěstí někteří mladí hrají ještě tenis a parodii na něj. Nicméně Rafa v semíčku je těžký outsider, takže jeho postup by byl spíše překvapením.
Reagovat
Pe3k
A pláčeme... kapesníček?
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes ziadne slzy...ale takto v nedelu boli...Slzy radosti, lol
Reagovat
Fransoas
Raonic je pro mne překvapením.Po předchozích zápasech bych si na toto nepomyslel že by nepostoupil.Realita je ale jiná.Gratulace pro Francouze.
Reagovat
smazaný uživatel
Tyvole, 3:0 za deset minut :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nishi 9 chyb za 4 gamy. To je slušné.
Reagovat
smazaný uživatel
A Nishi opět bězvládně padá do sítí...
Reagovat
smazaný uživatel
První BB, první break. Nishi v síti.
Reagovat
Mayo
Prečo by nebolo najlepšie pre tenis, keby vyhra Pouille? Mimochodom čo je to Nol vs Nad? Nol je kto?
Reagovat
Mayo
Kks toto malo byt smerované Kamilosovi 09:46 :D :D :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak ti to ujelo :D Pouille ne, Tsitsipas
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
Mayo
Puj je pohoda pre Djokoviča.
Reagovat
raduz
Nyni už je zbytečné polemizovat o tom zda má těžši los Nadal či Djokovič.Fandil bych Djokovičovi,tušim však ve finále někoho třetího.
Reagovat
mahycek
Je to postavené na hlavu. Tipoval jsem Raoniče podle
dosažených výsledků tady na AO. Málem jsem ho viděl
ve finále a on frantík překvapil, ale Miloš , jak den a noc.
Djoko má cestu do finále zametenou. Nishiho dnes nepovažuji
za žádnou překážku. Mám strach, že to bude nudný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.sbs.com.au/news/djokovic-reveals-open-fitness-cloud

neni uplne fyzicky v poriadku
Reagovat
Mayo
Kto neni v poriadku? :D
Reagovat
FerrariF50
No větší nuda než s Tiafoem to snad nebude, i když čekám to ve 3. setech.
Reagovat
Fransoas
Já bych si prosim dovolil trochu nesouhlasit,že by to byl nudný zápas.samozřejmě Nole je jasným favoritem.U toho Japonce se může projevit už i únava z minulých dvou zápasů.On je ale bojovník.Bude záležet na servisu a returnu.
Reagovat
spaniel
Zeny Pouille nakonec prece jen naplnil svuj potencial?
Reagovat
George_Renel
Aby nakonec finále nehráli Pyj a Cyp. .-)
Reagovat
vojta91
:(
Nevadí Miloši..! Aspoň jsi mě ušetřil velkého dilema, komu bych s Rafou ve finále fandil...
Reagovat
smazaný uživatel
wow, Lucas pecka. Holt, trenerky umi! :)
Reagovat
FerrariF50
Tak Pouille to dal, hustý no. To bych nikdy nečekal, ani jsem ho nějak do týhle doby nevnímal toho hráče. No do teď výborně hrající Raonic to vůbec nezvládl.
Reagovat
ttopi
Tak to je konec, Pouille v SF na GS :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako totální upset to považovat úplně nedá. Pouille v roce 2016 udělal QF na FO i Wimbledonu, letos na AO SF. Zase to není úplný tragéd jako třeba loni Sangren, který ani neví, jak to uhrál.
Reagovat
ttopi
2016 je daleko. Když to beru podle nasazení, které by mělo více reflektovat aktuální formu hráče, moc mi do SF nezapadá. Ale proč ne, Raonic byl dneska nějakej jinej.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý na ty SF. Snad to budou alespoň koukatelné zápasy a favorité budou značně potrápeni a nejlepší pro tenis by bylo, kdyby vyhrál Tsitsipas. Pro tenis a pro mé duševní zdraví hlavně. Protože finále NOL-NAD bych nezapnul ani v momentu největší životní nudy v karanténě na sibiři.
Reagovat
FerrariF50
No a mě třeba jejich semifinále minulý rok ve Wimbledonu přišlo jako jeden z nejhezčích zápasů roku. Ale taky budu přát TsiTsimu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to se ale hrálo na trávě. Tady na tom Plexicushionu a ještě v night session to bude neunavná hra od BL tak 6 hodin.
Reagovat
smazaný uživatel
Nasadenie je odrazom skor rebricku z posledných 12mes, nie aktuálnej formy..
Reagovat
EllNino
Yes Lucaaaaaaaaaas !!
Reagovat
stefankelner
pozeráte to niekto live? je tam priame slnko a pomalý povrch? inac by ho dal Raonic...
Reagovat
vojta91
Miloši, prosím bojuj..!!
Reagovat
FerrariF50
Tak třeba to nakonec bude pěkný pětiseťák, ale myslim, že to neotočí.
Reagovat
Kozoroh
Tak Miloš vydřel set. Bude to začátek velkolepého obratu?
Reagovat
Frantz
to je ten Raonič, kvůli kterýmu má Nole tak strašně těžký los?
Reagovat
ttopi
Tenhle ne. Tohle je jeho slabší kopie. Dneska nemá asi den. Snad to nějak otočí.
Reagovat
mayday
Dneska zas vypadá jak ten starej Raonič z před pár let. Akorát podání, jinak herně strasnej až směšnej u některých úderu.
Reagovat
ttopi
Ta fotka tu u článku je vypovídající - ustrašenej.
Reagovat
Krisboy
Woe Miloši, co mi to děláš? Káju trefím a zkazíš mi to ty?
:(
Ale ne, radost mi to nezkazí.
Reagovat
mahycek
Co ten Miloš dneska dělá ? Přitom vstoupil do zápasu, jako
ranař.
Reagovat
Kozoroh
Miloš dnes hraje pod úrovní tenisu, který na AO doposud ukazoval..
Reagovat
Kuzzie
Špatně se hýbe,vypadá jak když nemá vůbec energii..a netrefuje podání..ach jo
Reagovat
Kuzzie
Miloš asi koukal na konec Sereny x Pliskovy
Reagovat
FerrariF50
No ty jo Pouille vyhrál první set v tiebreaku. To čumim.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist