Unavená Plíšková si v Soulu zahraje o další finále, Radwaňská titul neobhájí

19. 9. 2014, 06:29
Aktuality 270
WTA SOUL - Karolína Plíšková v Soulu navzdory únavě porazila Američanku Nicolu Gibbsovou a postoupila do semifinále. O druhé finále během dvou týdnů a již čtvrté letošní si zahraje s Ruskou Kirilenkovou. Titul v jihokorejské metropoli neobhájí Polka Radwaňská.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková si letos zahrála už třikrát ve finále, na loňský triumf v Kuala Lumpur ale dosud navázat nedokázala. Naposledy v boji o titul podlehla Němce Lisické před pěti dny v Hongkongu, kde si spravila chuť alespoň vítězstvím ve čtyřhře.

Po týdnu si ve finále může zahrát znovu v čínském Kantonu, kde postoupila už do semifinále a dvě výhry ji dělí od zisku druhé trofeje z turnaje WTA. Dnes si dvaadvacetiletá Češka poradila s o rok mladší Američankou Nicolou Gibbsovou, kterou porazila 6-3 6-4 a soupeřce tak oplatila porážku z jediného vzájemného duelu.

Karolína PlíškováDruhá nasazená Plíšková sice v úvodu utkání přišla o podání a prohrávala 1-3, pak ale získala sedm her v řadě a vypracovala si vedení 6-3 a 3-1. Soupeřce, 101. hráčce světa, pak sice vinou dvou prohrnaých servisů dovolila dvakrát vyrovnat, poslední game ale zvládla a díky proměnění druhého mečbolu zvítězila po 73 minutách hry.

"Dnes jsem se moc dobře necítila, protože jsem udělala dost chyb a vůbec mi nefungoval servis. Ale myslím, že soupeřka na tom byla podobně jako já. Bylo to pro mě těžké a tak jsem ráda, že jsem vyhrála," komentovala Plíšková, jež kvůli náročnému programu začíná pociťovat únavu.

"Odehrála jsem teď hodně zápasů, hrála jsem ve dvouhře i ve čtyřhře, takže jsem trochu unavená. Ale včera jsem měla den volna a to mi pomohlo. Ale po psychické stránce to dnes nebylo ono," dodala rodačka z Loun, která k regeneraci nevužívá ledové vany. "Máme je tu k dispozici, ale nepoužívám ji. Byla jsem v ní jen třikrát v životě. Nemám ji ráda a ani se potom necítím lépe. Takže ledové vany vůbec nevyužívám."

Maria KirilenkováV Jižní Koree si bývalá vítězka dívčího Australian Open zahraje o své celkově páté finále na okruhu WTA, z toho čtvrté v Asii. Na svou příští soupeřku si musela pět hodin počkat, než se dohrál souboj Marie Kirilenkové s Kaiou Kanepiovou.

"Včera jsem vděla hrát Kanepiovou proti mé sestře a myslím, že není úplně v dobré fyzické kondici. Už jsem s ní dvakrát hrála, tak by to pro mě bylo jednodušší. Ale osobně bych si chtěla zahrát proti Kirilenkové. Ve dvouhře jsem s ní ještě nehrála, utkaly jsme se pouze dvakrát ve čtyřhře. Myslím, že je to dobrá hráčka, tak bych si s ní ráda zahrála," řekl 32. hráčka světa Plíšková a její přání bylo vyslyšeno.

Sedmadvacetiletá Krilenková ve svém prvním čtvrtfinále od loňského června otočila nepříznivý vývoj zápasu s šestou nasazenou Kanepiovou, kterou zdolala 6-7 6-2 6-3 a vyhrála tak i čtvrtý vzájemný souboj. Dvakrát uspěla v Soulu, dvakrát v Aucklandu.

Kirilenková, jež byla loni v červnu světovou desítkou, si na konci loňského roku poranila koleno a na kurty se vrátila až letos v dubnu. Po návratu se jí ale nedařilo, ze sedmi turnajů se jen dvakrát dostala do 2. kola a v žebříčku klesla až na 155. místo. Až v Soulu předvedla již tři úspěšné obraty; před Kanepiovou zdolala 2-1 na sety i Chorvatku Donnu Vekičovou a Češku Kláru Koukalovou.

Vítězka šesti turnajů WTA bude proti Plíškové usilovat o své třinácté finále.

Agnieszka RadwaňskáRadwaňská titul neobhájí
Ve čtvrtfinále nečekaně ztroskotala nasazená jednička a obhájkyně titulu Agnieszka Radwaňská., jež nedokázala navázat na včerejší suverénní výhru 6-0 6-0 nad Scheepersovou.

Polská favoritka dnes měla v duelu s Varvarou Lepchenkovou potíže s fyzickou kondicí, během utkání se nechávala ošetřovat, ale vzdát nechtěla. První set po boji vyhrála, další dvě sady ale patřily Američance, která zvítězila 6-7 6-2 6-2.

Lepchenková tak Radwaňskou porazila během letošního léta už podruhé poté, co Polku vyřadila i v červenci ve Stanfordu. Přitom předchozích pět vzájemných duelů vyhrála Radwaňská.

Pátá nasazená Lepchenková si o finále zahraje s krajankou Christinou McHaleovou, které dnes vzdala Slovenka Magdaléna Rybáriková.

- WTA INTERNATIONAL SOUL -
(Jižní Korea, tv. povrch, 500.000 dolarů)
páteční výsledky (19. 09. 2014)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kar. Plíšková (2-ČR) - Gibbsová (USA) 6-3 6-4
Lepchenková (5-USA) - Radwaňská (1-Pol.) 6-7(4) 6-2 6-2
Kirilenková (Rus.) - Kanepiová (6-Est.) 6-7(3) 6-2 6-3
McHaleová (USA) - Rybáriková (SR) 6-2 2-0 skreč R.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

270
Přidat komentář
Fandina
a.magerova ... omlouvám se ti, že jsem napsala, že jsi hloupá, nejsi ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Děkuji, hned je ten den hezčí....
Reagovat
Roger_Federer
:(, me nic.
Reagovat
Fandina
a co myslíš, jsi hloupý nebo nejsi?
Reagovat
Fanda67
Tak se mi líbíte děvčata, a tu spodní část chatu už nemusím číst :))
Reagovat
Fandina
Tak tak. Jsem děvče duší, ale ve skutečnosti milující babička a pro ty je maličkost dělat radost druhým ... ússměv
Reagovat
Roger_Federer
uprimnost nadevse.;)
Reagovat
Fandina
přesně tak. Až budeš mít vnoučata, pochopíš to, co je to milovat je. I když já nevím, jak je to u dědečků. Ala u babiček to podle sebe znám. Těším se na ně. Teď o prázdninách jsme je měli několik týdnů a bylo to úžasné. Moc se těším na každou chvilku s nimi.
Reagovat
a.magerova
No ale přece není nic jednoduššího než se zeptat svého manžela čili dědečka, jak je to s jeho láskou k vašim vnoučatům. Hele Fandino, klukům tady by to dost pomohlo, tak se prosím poptej a dej vědět. Dík.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to bude individuální. Můj manžel je rozmazluje a hlavně vnučce pořád něco kupuje. Ale jak to je uvnitř, to musí vědět on. Já předpokládám, že city babiček, maminek, jsou přece jen trochu jiné než dědečků ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
:), covece ty si nezkutecna zena, kez bych dokazal pracovat z casem jako ty..a jeste mit castady tapat 16 hodin denne..;)
Reagovat
Fandina
musíš si to umět zařídit. Znáš to. Otevřený web, skáču z okna na okno, popracuji. Pak se zvednu, jdu vařit, zapnu televizi. Potom dojdu na zahrádku a něco popleju. Mezitím skáču na webu nebo sleduji telku. Pak jdu na golf, nebo jedem s vnoučaty na výlet a pořád dokola ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Vždy jednou za čas si díky TP oživím nějaká moudra a dnes mi google vygůglil toto, samozřejmě není to na Tebe, jen to tak hodím do prostoru a každý ať si vybere.... a protože jsem z Ostravska, tak mám ráda moudra kratka a uderna :-)))
1. Prvním stupněm debi lity je pocit geniality.
2. Blbce nezměníš, blbec změní tebe.
3. Inteligence bez rozumu je ježek bez bodlin.
4. Hloupost je souhrn vědomostí, které nám chybí.
Reagovat
misa
Hm, z Ostravska? Tím myslíš okolí Ostravy nebo celý Moravskoslezský kraj? Nevím, jakou souvislost mají tvé 4 body s tím, že slacker a RF v poslední době zahajujou útoky vždy jako první. A má to být web o tenisu, ne o rýpání.
Reagovat
Roger_Federer
aha, jiste v minulist uz byla, takze je v poradku co zde nekteri predvadeli, ale v pritomnosti utocim, velmi kratkozrake..
Ja se z Fandinou jen a pouze bavim, ano na netenisove tema, ale nevidim v tom zadny problem, protoze presne tyto debaty na nas praktikovala Fandina nekolik let a nikoho to nevzrusovalo..ted najednku to ma byt probkem?Jak sama Fandina 1000x napsala, je to anonymni, verejny web, kde si kazdy ucastnik muze psat a reagovat na co chce..
Reagovat
Fandina
To je ale nesmysl. Já tu roky provozovala diskuse o ničem? To je ale nesmysl.
Reagovat
a.magerova
No.... mám rodinu rozesetou po celém Moravskoslezském kraji, sama bydlím tak 30 km od Ostravy.... tak si vyber.....

A třeba bodem 2 jsem si díky TP už prošla....
Reagovat
misa
Tak jo, možná jsem byl i v místě tvého bydliště, protože v MS kraji bydlím taky.
Reagovat
Fanda67
a.magerová
Tento příspěvek považuji za nejlepší z celé diskuze. ( bez ironie)
Sice se netýká tenisu, ale toho zde stejně mnoho není :-)
Reagovat
misa
mnoho komentů u běžného článku. Se zájmem jej otevřu a zjistím, že slacker obtěžuje Fandinu nebo PetuM a RF je posedlý Fandinou. Pokud by tady fungoval admin, už dávno by uvažoval o nápravě.
Reagovat
PetaM
Víš ... Nikdo se s ním nebaví. Proto mne obtěžuje. A já blbec na něho ještě reaguju :D :D Jdu se proplesknout :D
Reagovat
slacker
delat si srandu z mistnich exotu, je moje hobby
Reagovat
Roger_Federer
pouzij filter..
Reagovat
PetaM
Sranda, které se nikdo nesměje, není vtip, to tě ale v té první třídě, kterou jsi jako jedinou vychodil, měli naučit ...

I když, pokud jsi náš nepřizpůsobivý /bohužel/ spoluobčan, tak bych se už ničemu nedivil :D A byl by to celkem logický dílek do skládanky ... :D
Reagovat
slacker
Necekam ze exot bude mit smysl pro humor
Reagovat
PetaM
Vždyť taky nemáš.
Reagovat
misa
Lidi jsou různí, to je fakt. Lepší než mít jako hobby sériové vraždy.
Reagovat
Fandina
ty joooooooooooo. To je ono. Roger je posedlý Fandinou a proto chtěl tu schůzku v Prostějově a pořád si myslí, že ji mi 42 ...... Rogere, najdi si jinou holku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, já mám manžela, kterého milujiiiiiiiiiii a miluji teniiiiiiiiiiiiiiiiiis ne nicky ............. pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
netrapci..
Reagovat
Fandina
no nevím, kdo tady několik měsíců do mě šije.
Reagovat
Roger_Federer
a vzala sis z toho neco?Pochopilas ocem to je?
Reagovat
Fandina
já ano, záleží, co sis z toho vzal ty. Obávám se, že nic.
Reagovat
Fandina
Roger ... tvůj problém je, že pláčeš na nepravém hrobě. Hledáš problém tam kde není a tam kde je ho nevidíš. Neshazuj druhé a neútoč. Vyhneš se tím problémům s tím co jsi komu řekl.
Reagovat
PH94
Tak co řákáte na los ve Wuhanu? :) Poměrně zajímavý :) Při troše dobré vůle by mohlo dojít na zápas Kvitová-Plíšková :)
Reagovat
EllNino
Pokud nebude Karol moc unavená z 2 nabitejch tejdnů, tak by mohla porazit Sam i Petko :)
Reagovat
PH94
No bude to mít hodně těžký :) Ale případnej zápas s Petrou by byl opravdu hodně zajímavý :) Doufám,že Karol začne vypouštět ty deblíky už...:)
Reagovat
PH94
Naopak Petra je poměrně odpočatá,tak doufejme,že si nebude přidělávat straosti z kvalifikantkou :)
Reagovat
PetaM
smím se zeptat, proč jsi na mě opět reagoval? To má opravdu takovou nutnost? Chybí ti něco v životě a myslíš, že já ti to dát? Opravdu jsi do mě zamilovaný? Protože jinak bys na mě tolik nereagoval ...

Ale pamatuj si, já a Fandina s tebou do trojky nepůjdeme, i když je to, jak vidno, tvé velké přání. Ale já přání neplním, nejsem Santa Claus. Je mi líto, že jsem ti to musel napsat a doufám, že v tvé křehké dušičce nezůstane rána, to bych nerad, jsi totiž velmi milý ...
Reagovat
PetaM
*máš
*dám
Reagovat
Fandina
ne ne ne to néééééééééééé žádná trojka s ním nebude ... pokud si nevystačíme sami, tak si vezmeme do trojky někoho jiného ....... jooooooooooooo
Reagovat
slacker
A opet dalsi prispevek ze ktereho cpi kde te zrejme nejvice tlaci bota. Nepolibeny sprt
Reagovat
PetaM
Bravo! Skvělá dedukce. Opravdu ... Co víc čekat od někoho, kdo nevychodil ani základní školu. Budiž. Chápu, že se na více nezmůžeš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Moc moc gratuluji Alizé, která si zahraje o titul v Kantonu. A i podle mé předpovědi s Monicou Niculescu. Neuvidím to, protože je to už 6:00 a to je v sobotu zabijácký čas. Přesto jí věřím. I kdyby prohrála, tak Monča je fajn holka a titul taky potřebuje.
Další potěšení přišlo ze strany Káji. Asi má dobrou fyzičku. Jen tak dál holka.
Zklamání přinesla Aga, ale prý nebyla 100% zdravá. Otevřela tím však šanci k titulu Karolíně.
No a Lucka. Tam to bylo jasné
Reagovat
Frick
co bylo jasný?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím pro mě. Nemyslel jsem, že vyhraje
Reagovat
George_Renel
Já jsem Agu dnes viděl a nepřipadla mi nějak zraněná. Podle posledních výsledků by nebyla zdravá už hodně dlouho.....
Reagovat
tommr
zítřejší semifinálovej zápas Karolíny je bohužel naplánovanej už na 12:30 místního času tzn. 5:30 našeho času a to asi nedám i když je sobota ... :(
Reagovat
slacker
Nevydrzim vzhuru ani do 5:30?
Reagovat
PetaM
Super no :D 4x za týden vstávám v 5:00, takže sorry Kájo, ale v sobotu fakt ne! :D Zvládne to i tak! :)
Reagovat
slacker
Mel jsi se lepe ucit abys nemusel vstavat na 6 do tovarny
Reagovat
Fandina
do továrny chodí i ti, co se učili výborně a vysokoškoláci, jako je PetaM ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
jak vis? spite spolu?:)
Reagovat
Fandina
ne, ale umím číst a poznám, kdo je chytrý a kdo ne ... úsměv
Reagovat
Fandina
A PetaM tu psal, že chodí na vysokou školu a hraje hraje tam tenis.
Reagovat
Roger_Federer
zajimave, jak se pozna tady kdo je chytry?, jsem chytry nebo hloupy?
Reagovat
Fandina
a ty to nepoznáš, kdo je jaký? To je přece normální, že si děláme o druhých podle toho co tu píší obrázek. Vždyť přece to co tu kdo píše vypovídá o něm samotném, včetně toho, jak třeba ty vidíš druhé, tak se dá usoudit, jaký jsi sám.
Reagovat
Fandina
Ale třeba ti chybí ta zkušenost a nadhled, který člověk získává do vínku i věkem.
Reagovat
Roger_Federer
Co kdyz clovek na druhe strane s tebou celou dobu hraje hru a fabuluje? Napr., ja muzu byt nezamestnany, asocial, ktery si tady zdvyha ego..Ty muzes byt 42 leta, nepolibena panna, pro kterou je svet internetu a diskuze "vsim"..
Reagovat
Fandina
Záleží na intelektu každého. Pokud nechceš věřit, nebudeš. Pokud ano uvěříš. Je to na tobě a podle toho co píšeš a čím víc toho píšeš, tak se dá poznat kdo je kdo.
Reagovat
Roger_Federer
nesouhlasim, da se udelat si nejaky obrazek z jeho vystupovani o tom dotycnem.ale nic vic, pokud ho neznas osobne.Vse ostatni muze byt fixe.
Reagovat
Roger_Federer
nesouhlasim, da se udelat si nejaky obrazek z jeho vystupovani o tom dotycnem.ale nic vic, pokud ho neznas osobne.Vse ostatni muze byt fixe.
Reagovat
Fandina
A to je to pro tebe tak důležité, jestli to co tady druhý píše je pravda? To je přece každého věc. Důležité je ho neurážet a nezesměšňovat. Chovat se tak, aby ses nemusel za sebe stydět.
Reagovat
Roger_Federer
Jak se da urazet a zesmesnovat imaginarni neznama osoba, schovana za nickem??
Reagovat
Fandina
Tak jak ty to děláš. Urážíš, je to jedno, že nicka. Ale je to urážka a za každým nickem je jen člověk. Takže urážka.
Reagovat
Roger_Federer
pokud jsou pro tebe diskuze urazkou, urazila si ty tady hodne lidi at umyslne ci nevedome..Ja si v diskuzi z tebou aspon na nic nehraju, neschovavam se, napsal jsem ti naprimo z cim a proc mam problem..Narozdil od tebe.
Navic se me snazis neustale demonizovat, ja te neurazim, ani nenapadam, pouze diskutujeme, ted i v minulosti..
Reagovat
Fandina
Zase útočíš. Nikdy jsem nikoho neurazila. Na rozdíl od tebe, který tady o mně píše litanie že lžu, vypisuje ankety, s kým se hádám atd. To ti nestačí? Je to pořád dokola. Uržíš, vypisuješ ankety pořád dokola.
Reagovat
Roger_Federer
Tak to se zkus zeptat: Sonja, Carolyn, a.magerova, Vkl v zime, Janekda, gigin, Spaniel..me osobne si nekolikrat nazvala hlupakem, tupcem, blbcem..A lzes minimalne v tom ze ted to popiras.:)
Reagovat
a.magerova
R_F: jj, máš pravdu - hlupák, ubožák, kráva atd. - takhle ona nás tu častuje každou chvíli už mnoho let :-/
Reagovat
Fandina
Chudinko malá, ona ti ublížila. Tak se s tím srovnej, od toho jsi člověk, aby sis s tím poradila.
Reagovat
a.magerova
Ano, máš pravdu, ona mi ublížila, tak řekni mi, proč to dělá? :-/
Reagovat
Fandina
Dám ti radu. Pokud mi někdo ublíží, tak si to vysvětlím, proč to bylo. A vezmu si z toho ponaučení. Udělej to také tak.
Reagovat
Roger_Federer
; )..komu ty chces tady rozdavat rady?Kdyz sama si nic nezmenila princezno?
Reagovat
a.magerova
Ale já nevím proč to tak bylo, takže si to ani nemám jak vysvětlit a tím pádem ani nemohu vyvodit žádné ponaučení :-/
Reagovat
Fandina
Tak to jsem nepochopila, já myslela, že se cítíš ublížená, tak proto jsem to napsala. Tak to je o ničem, sorry.
Reagovat
a.magerova
Tys mi ublížila a to je přece něco jiného, než že bych byla ublížená :-/
A proto se ptám PROČ ?!!!
Reagovat
Fandina
A čím jsem ti ublížila?
Reagovat
a.magerova
Napsala jsi o mně několikrát, že jsem hloupá :-/
A přitom do mé hlavy vůbec nevidíš, ani nevíš jaká ve skutečnosti jsem, ani nevíš jakou čtu knížku..... to od Tebe bylo nepěkné :-(((
Reagovat
Fandina
A to je pro tebe ublížení? Přece víš, jaká jsi, já ti opravdu do hlavy nevidím, tak to nevím, jaká jsi. Nebo je pro tebe směrodatné, co napíše nick Fandina na TP? Snad máš svůj rozum.
Reagovat
a.magerova
No jo, ale pokud nick Fandina napíše o nicku a.magerova, že je hloupá, tak ostatní to můžou vzít za skutečnost čili Tvůj pravdivý poznatek a pak se tu žije nicku a.magerova o hodně hůř než před vyřčením Tvých slov.... čili ti co Tě maj rádi berou Tvá slova jako zákon a co já pak s tím?!!!! :-/
Reagovat
Fandina
Ale no tak. Tady se toho napíše. Já ani nevím, že jsem ti to napsala. Každý někdy připadáme druhým v něčem hloupý a v něčem ne. Podle mě jsi chytrá, hloupý asi vypadá jinak ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Aaaaale, to teď určitě píšeš jen abys mě uchlácholila :-/
Navíc je to tu dole, takže si to ani ostatní nepřečtou.... já jsem tak smutná....
Reagovat
Fandina
Chceš, abych nahoře napsala, že se omlouvám a.magerove, že jsem jí napsala, že je hloupá a ona není?
Reagovat
a.magerova
A to bys pro mě mohla udělat?
Reagovat
Fandina
Ano, mohla, už to nahoře píši.
Reagovat
slacker
S tim bych si nelamal hlavu jak to vemou ostatni. Bud jsou to hlupaci a pak at si mysli co chteji nebo to poznaji sami kdo je a neni hloupy.

Mam se snad zatezovat podobnymi vykriky ze nemam ani zakladni skolu? To o me nerika vubec ale vubec nic, jen o jejich autorovy.
Reagovat
Roger_Federer
ja nevim, jsem z ni smutny uz radu let.:(
Reagovat
Fandina
RF ... ty jsi smutný ze mně? A co jsem ti udělala?
Reagovat
Roger_Federer
utocila si na me, poucovala a neustale na me reagovala.
Reagovat
Fandina
Začal si útočit ty a děláš to neustále.
Reagovat
Roger_Federer
lzes...sory
Reagovat
Fandina
nelžu, ty jsi začal na mě reagovat a psát o mně nesmysly a děláš to pořád. Vypisuješ ankety a pořád na mě útočíš, ty jsi agresor.
Reagovat
Roger_Federer
Kazdy kdo sem chodi vice nez rok vy co je zac nick Roger_Federer, stejne tak mnozi pochopily co je zac nick Fandina..
Reagovat
Fandina
A co je zač nick Fandina?
Reagovat
slacker
Doufam ze take pochopili co jsou zac nicky Quesh a PetaM
Reagovat
PetaM
Pochopili. Proto se mnou stále někdo mluví, za to s tebou je R_F ;)
Reagovat
Roger_Federer
nejak nerozumim co tim chces naznacit, ja mluvim ze vsemi, i z Fandinou..a rozhodne nedouhlasim uplne se vsim co tady slacker napise..
Hlavne to vubec neni otom kdo zkym je ve skupine:), ale ciste o principu a pravde.
Reagovat
PetaM
Taky příspěvek nebyl o tobě :) Ty se tady bavíš se spoustou lidí a někteří s tebou i normálně komunikují, to je v pohodě :)

Ale poslední dobou jsem tady snad neviděl jediný souhlasný příspěvek na Slackera (kromě tebe). Spíše příspěvky typu "Už jsi vážně trapný." apod.
Reagovat
slacker
Jeden priklad za vsechny. Napr Monty25 na me jemne provokace i pres okazali ignore docela v posleddni dobe i odpovida v klidu a bez zbytecne krece.
Naopak R_F me uplne ignoruje :-))
Reagovat
a.magerova
No Ty jak Ty.... ale co já?!!!
Tolik smutku ve mně snad nevyvolá ani TO, když Roger pověsí raketu na skobičku :-(((((
Reagovat
Fandina
Nehledě k tomu, že je úplně jedno, kdo tu co píše, pokud neuráží, nezesměšňuje druhé a neshazuje je. Ať si každý píše co chce, ale nenaváží se do druhých.
Reagovat
a.magerova
R_F: chytrý je ten, kdo si z vás dvou vybere to menší zlo :-)))))
Reagovat
Fanda67
:-))))))))))
Reagovat
Fandina
proč zlo? to je vidět, jak kdo smýšlí a co hledá. Proč za vším hledat zlo?
Reagovat
EllNino
zase ti to hrubě nevyšlo kámo ...
Reagovat
slacker
Nejsme kamo, co mi jako melo hrube nevyjit? V 6 delaji jen lidi pracujici na smeny. Konstrukce a vyssi management si chodi do prace kdy chce
Reagovat
EllNino
ale on studuje vysokou školu a dojíždí,takže ...
Reagovat
slacker
Dojizdi pres pul republiky? nebo ktere skola zacina v 6?
Reagovat
Fandina
na různých vysokých školách můžeš mýt vyučování od sedmi i šesti, když na to přijde
Reagovat
Fanda67
To automatické doplňování je k vzteku co ? :)
Reagovat
Fandina
Sice jsem to nepochopila, ale nevadí ... úsměv
Reagovat
EllNino
'mýt" vyučování víš :)
Reagovat
Fandina
už vím ... jooooooooooooooooo nepochopila .....................
Reagovat
Fandina
jeeeeeeeeeee ... oprava mít vyučování, ne ho mýt, čistit ..... a možná tam je hrubek víc, omlouvám se ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Za to se neomlouvej, me to už i vyměnilo slova a veta pak nedávala smysl :)
Reagovat
EllNino
asi moc nedojíždíš,s přestupama jedu třeba já doškoly 90 minut a jinej spoj nemám, prostě se mě nikdo neptá, spoje na vesnici jsou na houno , proč nemužeš uznat, že ti pokus o ironickou nazážku nevyšel...
Reagovat
slacker
Protoze inteligentni clovek si sezene v takovem pripade ubytovani v miste skoly.
Reagovat
EllNino
myslím, že to je na každým, jak si to zařídí ..
Reagovat
slacker
Tak bys mel taky myslet ze je na kazdem jak nalozi s informaci o vstavani v 5:00 :-))
Reagovat
EllNino
a zase debatujeme o hovně a pravej význam toho, že ne každej třeba má na nájem nebo koupi bytu, uniká ...
Reagovat
slacker
Kupovat byt kvuli skole? No nekdo zase si kvuli praci od 6 muze koupit celou tovarnu
Reagovat
EllNino
a jaký teda místo bydliště ? ...nájmy na koleji jsou drahý, jsou lidi co nevydělávaj při škole ...
Reagovat
slacker
Nekdo rad travi pohodlny zivot ve vlaku. nebo jeste pohodlnejsi v busu
Reagovat
PetaM
Někdo v pasťáku nebo v léčebně. Nevybereš si.
Reagovat
EllNino
je to pohodlný, já si nestěžuju :) ...v busech se pěkně spí :)
Reagovat
PetaM
Tak ty jsi slušně dojebaný ze života :D :D :D :D
Reagovat
PetaM
Inteligentní člověk nemluví o něčem, o čem nic neví ;)

Proč bych si měl zajistit bydlení v místě školy, které mě vyjde na několik tisíc, když mě půl roční jízdné stojí jen 1.500 Kč ...

Tohle mi vysvětlete, pane inženýre ....
Reagovat
Fanda67
Když to rikas zrovna ty tak to bude jisté pravda
Reagovat
Fanda67
Slackere
Reagovat
PetaM
On je tady nejchytřejší přece, ne? Vždyť se mu všichni klaní ... A všichni s ním rádi vedou rozhovory ..
Reagovat
Fanda67
No já ho spis úražim, ze se mu třeba rozsvítí - je to marný marný marný
Reagovat
PetaM
Nerozsvítí ... Ten má tak temno, že ani větší blízkost Slunce by mu nepomohla ...
Reagovat
PetaM
Ano, dojíždím přes půl republiky. Právě proto ještě stále žiješ. Protože nemám po škole už energii tě přijet zabít ;) Toho si važ.
Reagovat
slacker
Tak dojed i tu druhou pulku me zabit. Ale jedina sance na zabiti je moment prekvapeni
Reagovat
PetaM
Není třeba, na pomalejší lidi žádný moment překvapení nepotřebuji.
Reagovat
slacker
Ta Rybarika je smesna vzdavat za stavu 2:6 0:6 je trapne
Reagovat
mrafe
to je toho pan redaktor se upsal
Reagovat
Fanda67
to bylo zřejmé, takže trapný je opět slacker :(
Reagovat
slacker
KOukam ze mam dalsiho clena fan clubu. Nastesti v nem neni nikdo vtipny a chytry.
Reagovat
blixa
No dovol !!!! Já jsem vtipnej !!! :D :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))
Reagovat
slacker
Klidek v tomhle klubu nejsi :-) Tebe respektuji i kdyz mi spilas do komousu :-))
Reagovat
Fanda67
Milý Slackere, mám pro tebe dobrou zprávu, ale o tom až na konci. Děkuji za přijetí do tvého Fanklubu1, máš totiž 3. V prvním jsou ti, kteří ti občas napíší natvrdo co si o tobě myslí. Ve dvojce si myslí totéž ale už je nebaví na ty trapnosti a provokace reagovat. A ve trojce jsou tví obdivovatelé - obávám se že jsi tam sám a přesvědčuješ sám sebe jak jsi byl zase zábavný a vtipný. Teď ta dobrá zpráva - přecházím z jedničky do dvojky a nebudu už ti nadávat a ani na tebe reagovat.
P.S. Jednou jsem tě nazval Rogerovým pejskem - tímto bych se chtěl omluvit jednak všem pejskům, neboť jsou to inteligentní tvorové a také Rogerovi, všimnul jsem si že nepatříš k jeho oblíbencům jak jsem se mylně domníval...
Reagovat
slacker
Tvuj prispevek je plny klise a klasickych prazdnych obratu (napr to omlouvani se pejskum zviratum nebo hyenam).
Jestli mas potrebu se vymezovat vuci me, prosim delaj tak ale s nejakym vtipem a sarmem. Tenhle upoceny canc radim k cancum co plodi PetaM
Reagovat
Fanda67
Takže chytrý člověk který si hraje na hloupého. Tušil jsem to, jak sis hrál s těmi studenty to nemohl nikdo hloupý dělat. A někdy jsi hrál az příliš hloupeho, bylo to nepřirozené. Jinak bravo dobra prace :). Tímto se tedy omlouvam za ty urážky, jen jsem si te chtěl zařadit. Měj se.
Reagovat
a.magerova
Jj.... zde ještě mohla zabojovat a nastartovat k obratu :-))))

Je radost někdy číst Expres zprávy..... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
moc našlapanějších internationálů se během roku nehraje. Fakt super obsazení.

http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=767306
Reagovat
PetaM
No nevím, jestli tam můžou hrát jak Genie tak Ana .... Minulé dva roky mohla hrát jen jedna hráčka Top 10. Zvýšili money? :D
Reagovat
smazaný uživatel
a není to o tom, že to pravidlo platí pouze pro hráčky, které byly v top 10 na začátku roku?
Bouchard ani Ivanovic v té době v desítce nebyly.
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo je možná rozhodující datum uzavření přihlášek To asi Ana ještě v top 10 nebyla.
Reagovat
Frick
Boha, proč tam ta Lucka leze. Proč nezkusí vyhrát Osaku nebo Tiajin...
Reagovat
EllNino
proč jako ? :D ...takový okurkový turnaje, co by si tím dokázala, kdyby vyhrála tak slabej turnaj ? ...
Reagovat
martinek37
Lepchenko a Niculescu kvůli účastem v SF vzdaly kvaldu ve Wuhanu a hned se objebily v seznamu zraněných hráček? :)
Reagovat
tommr
to je nějaký divný. Vždyt Lepchenko i Niculescu dneska jasně vyhrály a postoupily do zítřejšího semifinále v Soulu respektive finále v Kantonu ...
Reagovat
PetaM
Asi automatické :)
Reagovat
Frick
Nemůže to už být třeba pro Lucku trochu demotivující, že ač prostě hraje nejlepší sezónu v životě, tak stejně neustále končí bez fanfár v OF nebo ČF. A stále ne a ne si užít ten pocit celkového vítězství? Snad jedině si to mohla skutečně užít ve Wimbledonu, kdy tam byly rodiče apod. a byl to skutečně životní úspěch....

Všechny ostatní hráčky z naší elitní pětky (Petra, Bára, Karolína, Klára) si finále aspoň jednou zahrály. Karolína s Klárou sice jen na WTA 280, ale hned 3x, Bára 1x, ale byl to Premier. I když samozřejmě asi Lucce nikdy vyloženě nepřál los, jako třeba Báře...
Reagovat
smazaný uživatel
Do finale!!! :)
Reagovat
tommr
bylo by to krásný, ale moc tomu nevěřím. Kirilenková už nejspíš bude nad její síly ... :)
Reagovat
blixa
Bóóže ty seš pesouš :D
Reagovat
tommr
to bych ani neřek - spíš to vidím tak jak to je a nic si nenalhávám i když bych byl samozřejmě strašně rád kdyby Karolína proti Kirilenkový uspěla ... :)
Kirilenková je ale bývalá top-20 hráčka která se po zranění zase dostává do formy a Karolína je už dost utahaná a jak sama přiznává necítí se dobře a moc jí nejde servis, kterej je pro její hru klíčovej. Kirilenko mi tak vychází jako jasná favoritka ...
Reagovat
slacker
Jestli si ty zase nenalhavas vzdycky opak
Reagovat
smazaný uživatel
Mně vychází Karolína jako (mírná) favoritka. Jestli jí něco může uškodit, tak únava. Ale ta bude asi i na straně její soupeřky, MaKiri hrála 3 tříseťáky (proti soupeřkám tak o level níž než je momentálně Karolína) a 100% fyzičku asi ještě mít nebude.
Reagovat
blixa
No jo, mohl by to být souboj o to, která dopajdá třetí set :D
Reagovat
tommr
viděl jsem třetí set z jejího zápasu s Klárou a tam po nějaký únavě nebyla ani stopa. Od jejího návratu po zranění už uplynulo několik měsíců a Kirilenko je už určitě zase ve svý normální kondici ... :)
Reagovat
vrabejka
Karol to asi fakt mysli vazne s postupem do top 20 v teto sezone :)
Reagovat
tommr
do dvacítky se ještě letos určitě nedostane. Pro Karolínu by byl velkej úspěch kdyby se dostala do první třicítky a zajistila si tak nasazení na AO ... :)
Reagovat
vrabejka
no na hranici třicítky už bude po Soulu :D a sezona ještě zdaleka nekončí.
Reagovat
tommr
já si naopak myslím, že sezóna je už prakticky u konce a moc příležitostí nahrát si potřebný body už Karolína mít nebude ...
Momentálně ztrácí Karolína na dvacátý místo 665 bodů a aby tu ztrátu ještě smazala tak by musela bud ve Wuhanu nebo v Pekingu udělat finále nebo titul. A to se jí v tý nabitý konkurenci povede asi jen stěží ...
Reagovat
zpilat
tak, tak, navíc i v race je po těch výborných výsledcích jenom na 27. místě, takže do dvacítky má opravdu daleko!
Reagovat
vendulkabendulka
Lucka byla dneska po vsech strankach marna. Je schopna mnohem lepsiho vykonu, ale dneska to neslo. S Anou je chopna hrat, ovsem musi podat vykon mnohem lepsi nez svuj standard.
Reagovat
George_Renel
Skončila i ta vítězná Lucky se Srbkou. Není nad to začít další na nějakém významnějším turnaji :-).
Reagovat
Frick
Bohužel, Lucka už na turnajích Premier/5/Mandatory prohrála již 9. ČF v řadě. Naposledy se dostala dále v Montrealu 2012. S výpadky na nižších turnajích zůstává to SF ve Wimbledonu osamoceno. Sakra práce, hráčka TOP 15 by těch semifinále měla uhrát více. Když se vezmu, že se do SF dostávají i jasně slabší hráčky...

Navíc už si nejsem jist tím, zda je na místě se stále vymlouvat na los. Jestli, a to by byl problém, není třeba problém ve fyzické výdrži. A pokud je to tak, tak tomu skutečně nepomůže fakt, že Ana před zápasem strávila na kurtu 100 minut a Lucka 355, tj. 3,5x tolik!!!!

Asi by dalo smysl nechat debl ladem a prostě odpočívat!!!
Reagovat
misa
Díky deblu je Lucka šikovnější na síti. Je ale jasné, že jí čtyřhry berou síly.
Reagovat
martinek37
Asi by se měla rozhodnout, co chce. Já vím, že debla hraje ráda, ale tu šikovnost jí nikdo nevezme, když ho třeba omezí na polovinu. Pokud chce do TOP 10 a já myslím, že na to hru má, musí tomu něco obětovat.
Reagovat
dadaft
tak nic no, celkem jsem se těšil na levácké semifinále. ((
Reagovat
martinek37
Tohle byl zápas mé nejoblíbenější české hráčky a nejoblíbenější z těch ostatních. Lucce přeji jen to nejlepší, ale Aničce jde o TM a moc chci, aby se tam dostala. Řeknu to tak, že mne dnes prohra Lucky nemrzí a doufám, že tento turnaj Anče vyhraje.
Reagovat
sprchon
Taky moje dvě nejoblíbenější hráčky a sdílím stejný pocit. Ana byla prostě dneska lepší.
Reagovat
tommr
dneska to byla bohužel dost jednoznačná záležitost - Lucka dneska neměla svůj den a strašně kazila. Dalo se ale čekat, že jednou ta vítězná šnůra proti Ivanovicový musí skončit ...
Jinak ale může bejt Lucka s postupem do čtvrtfinále spokojená. Splnila roli nasazený sedmičky a nepatrně si vylepšila postavení v žebříčku. Boj o účast na TM je ovšem po Tokiu už víceméně ztracenej ...
Reagovat
misa
Účast na TM byla ztracená už dávno. Těžko čekat, že se tam dostane hráčka, která si až do US Open zahrála v jediném semifinále.
Reagovat
tommr
kdyby Lucka v Tokiu získala titul tak by ještě na účast na TM měla určitou (i když jen nevelkou) šanci. Ted už je to jen v čistě teoretický rovině ...
Reagovat
makro99
souhlas, jednou s tou Anou prohrát musela; a pořád lepší než v Paříži nebo ve Fed Cupu...
Reagovat
Fandina
Lucko škoda, bylo tam dost nepřesností a Ana od začátku hrála líp. Chtělo to ji nepustit do vedení, pak se každá chybka stala tou rozhodující. Tak příště Šafi pojď!
Reagovat
VlS
dnes hrála výborně, Lucka ne a je to. Lucka mi připadala hrozně nervózní a rozhozená. Holt, každej den není posvícení.
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se říct, že si Anička vybrala výpadek v tu nejvhodnější chvíli (když měla náskok). :D Mám radost z jejího výkonu a taky z toho, že konečně porazila Lucku. :)
Reagovat
aligo
věčná škoda...:(
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, nevadí, ale je to velikánská škoda...Pořád jsem měl pocit, že kdybys chtěla, tak nemá Ana šanci, ale už se ti asi nechtělo zase do tří setů.
Reagovat
aligo
já jsem z toho zápasu úplně znechucenej....
Reagovat
Fandina
prosím, srovnej teď na tři tři, ať se ti líp ve druhém setu dýchá ... Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je obrovský rozdíl, jestli jde přes první nebo druhý servis...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to samé platí u Lucky. Dvakrát jí padnul první servis proti brejkbolu...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už ale Ana brejkbol využila, tak snad si to nezkomplikuje jako v 1. setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ana s přehledem dopodávala čistou hrou! :)
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň někdo tady má radost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě! :)
Reagovat
Fandina
Anička hrála líp a vyhrála zaslouženě. Šafi to dnes nezvládla.
Reagovat
tommr
Lucka už sice prohrávala 0:5, ale moc nechybělo a stav ještě srovnala. Škoda, že nedokázala využít aspoň jeden BP za stavu 3:5 a 40:0. Připomnělo mi to včerejší zápas Nicole Vaidišový která podobným způsobëm ztratila třetí set proti Kontaový ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Začátek byl perfektní a mohl být i kanár, ale pak si to Ana zbytečně zkomplikovala... Jsem rád, že ten 1. set nakonec dotáhla, ale bude to ještě hodně těžké. Lucka se nadechla a její výkon jde nahoru.
Reagovat
misa
Je tady příslib do 2. setu.
Reagovat
misa
A zůstalo jenom u příslibu :-(
Reagovat
tommr
a nejenom to. Lucka mohla bejt na koni a místo toho pomohla z bryndy soupeřce, která už byla blízko panice ... :(
Reagovat
PetaM
Měl to být blackout Any, místo toho jsi to Lucie zazdila totálně ty :D

Každopádně, pozitivní je to, že když zapneš, tak Ana neví, která bije :) Takže, otáčíme ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jak někdo hraje agresivněji jak Ana, tak má problémy.
Reagovat
kada.tom
Ivanovic ani neví jaký má štěstí ...
Lucka má šanci to otočit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je škody...
Reagovat
dadaft
Lucík nakopl motory. ))
Reagovat
aligo
škoda tří brejkbolů....
Reagovat
zpilat
tak kristýna je ve druhém kole kvalifikace, postoupila bez boje, čekal jsem, že jí tam dají jinou soupeřku místo niculescu?!
Reagovat
aligo
asi nemaj
Reagovat
zpilat
ale dívám se, že v pavouku kvalifikace už jsou uvedeny tři hráčky jako lucky looser, takže už tam asi nikoho dalšího neměli! :-D
Reagovat
tommr
a ve druhým kole kvalifikace bude Kristýna hrát s vítězkou zápasu Scheepers vs. Bacsinszky což by pro ní měla bejt výhoda, protože soupeřka už bude mít v nohách jeden těžkej zápas ... :)
Reagovat
Fandina
1:5 tak alespoň tak. Ana si tedy od začátku na Lucku vyskočila a nic nenechala náhodě. Snad se Lucka pomalu do toho dostane a nebude tak chybovat. A zápas otočí. Ana zatím hraje moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad má Lucka stejnou chuť ten 1. set otočit jako já! :D
Reagovat
Fandina
tak teď to tak vypadá 2:5 a teď podává, tak proč ne otočit ten první set, že, Lucko ... pojď!!!
Reagovat
Fandina
má chuť ... 3:5 tak a teď brejni Anu ... pojď
Reagovat
smazaný uživatel
To je ono, Lucko, takhle hraj!
Reagovat
kada.tom
Lucka zatím bez jakýkoliv šance ...
Reagovat
PetaM
Jediné, co je na tomhle zápase pozitivní je to, že Lucka umí v Tokiu otáčet :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka zase v prvním setu ztrácí...
Reagovat
smazaný uživatel
už aby si popovídala se Steckleym, Aně to tam padá jak nic a Lucka se nemůže trefit do 1. servisu...
Reagovat
lars
Mela Aga zdravotni problem ?
Reagovat
smazaný uživatel
údajně ano
Reagovat
dadaft
no nevím, viděl jsem kousek a nevypadalo to.
Reagovat
Fandina
na place a už se rozcvičují. S Anou to nebude mít lehké, i když s ní má pozitivní bilanci 5:2 a posledních pět zápasů vyhrála. Dívala jsem se tady na to jak hrála Ana s Vikou a hrála moc dobře. I u sázkovek je favoritkou. Tak držím palce Šafi pojď!!!

A vysílá SlovakSport a SuperTennis.
Reagovat
smazaný uživatel
S výsledky 1. kola kvalifikace nemůžu být příliš spokojený. Kiki Mladenovic nestačila na Van Uytvanck a Monča Puig prohrála proti neznámé Číňance Yang (dostala divokou kartu). U Kiki to přikládám špatné formě, u Monči nedostatečné aklimatizaci, protože ještě včera hrála čtvrtfinále v Kantonu (navíc ty neznámé Číňanky bývají někdy na domácích turnajích celkem ostré)... Radost mi udělala jenom Donna Vekic, která v souboji bývalých krajanek porazila Ajlu Tomljanovic. :) Ještě není jasné, s kým bude hrát Donna ve 2. kole...
Reagovat
blixa
Vidíš vidíš, kdybych ti najmenoval půl týmu já, nemusel si plakat na rozlitým mlékem .. :D
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem ti říkal, že nemám zájem, tak nebuď otravný jako s baťůžkem. :D Asi ještě není pravý čas hodnotit celou sezonu, ale přiznám se, že jsem si letos od "mladých pušek" Dulcinea Teamu sliboval lepší výkony a výsledky. Na druhou stranu: Monča a Donna letos vyhrály svůj první titul na okruhu WTA, takže pozitiva tady jsou. :)
Reagovat
blixa
Monty Monty, s tebou je to těžký. Ty všechno bereš tak vážně, že člověk prostě neodolá ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně jí to přeju, protože letos měla smůlovatou sezonu... Na turnaji v Soulu si zajistila Top 200 pro tento rok a zároveň tak splnila podmínku pro účast v mém letošním žebříčku "Top 40 tenisových krásek". To je skvělá zpráva! :)
Reagovat
Vojtaakk
Supr Karolína. Je dobrý, že tento rok pravidelně poráží hráčky co jsou na žebříčku pod ní. Její vzestup je postupný, ale zato stabilní. Takže jen tak dál, ta TOP 20 není nemožná. Chtělo by to ještě pár vítězství nad hráčkami typu Ivanovic, pro nabrání sebevědomí.
Reagovat
dadaft
jo jo, začíná to vypadat slušně. ))
Reagovat
tommr
Karolína Plíšková si díky postupu do semifinále připsala dalších 50 bodů do žebříčku a upevnila si tak 32.místo, který jí zaručuje nasazení na AO ... :)
Nečekaný vyřazení Agy Radwanský zase nahrálo do karet Petře Kvitový, která si díky tomu navýšila náskok na Agu a má ted o něco větší šanci, že se před ní udrží i po Wuhanu ... :)
Reagovat
zpilat
mezi 31 a 32 místem je ten skok tak velký, že by musela karolína vyhrát celý turnaj, aby postoupila o jedno místo na žebříčku!
Reagovat
zpilat
a jak to bude s li na, nechá se vyškrtnout ze žebříčku, nebo ji tam budeme vídat na pěkném umístění i půl roku poté, co skončila s tenisem? :-)
Reagovat
tommr
myslím si, že Li Na do konce sezóny v žebříčku zůstane a vyškrtnou jí až na začátku příští ...
Reagovat
zpilat
jinak karolina letos opravdu super a s mírným zpožděním :-) naplňuje předpoklady, které jsem do obou plíškovic sester vkládal tak před třemi lety!
Reagovat
tommr
doufám, že Kristýna taky ještě půjde nahoru ... :)
Reagovat
zpilat
to by bylo ideální + nějaký pěkný výsledek dohromady ve čtyřhře na grandslamu! :-)
Reagovat
VlS
teď sice vyhrála a je ve finále, ale dohrávala tak tak, možná křeče, možná jinej problém. Sotva chodila, po skončení jí na lavičce ošetřovali a brečela a na slzy štěstí to rozhodně nevypadalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsem to, ale Alizé má dneska hrát ještě debl. Tak uvidíme, jestli k němu nastoupí... Jinak titul ze singlu přeju Alizé, ale obávám se, že vyhraje Niculescu, která je v Kantonu neskutečně rozjetá. Za čtyři zápasy ztratila pouhých 13 gemů!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Alizé k deblu nejen nastoupila, ale spolu s Magdou Linette ho taky vyhrála dvakrát 7:6. Takže by snad měla být v pohodě. :)
Reagovat
tommr
Cornetová je známá herečka, která svoje bolístky ráda dramaticky zveličuje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Křeče klidně mít mohla, protože v Kantonu je velké vedro. Alizé o tom mluvila už po svém postupu do semifinále, že hodně bojovala s fyzičkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Alize bude v pohodě! Ve Wuhanu má nějakou práci, tak tam musí přijet zdravá! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musí vyhrát. :) Ve Wuhanu, že by překvapení číslo 3? :D
Reagovat
PH94
Před karolínou se otvíra poměrně slušná příležitost vyhrát celý turnaj :) Radwanska vs Lepchenko 7:6 2:6 a 2:5,takže Agnieszka pravděpodobně jako nasazená 1.končí :)
Reagovat
George_Renel
Souhlas, už se otevřela, ale raději nepomýšlet :-).
Reagovat
PH94
Krůček po krůčku..:D
Reagovat
sprchon
Co se tam dělo. Nějak mi nešel stream a zapnul jsem to až při dvou MP.
Reagovat
PH94
Lepchenko hrála výborne a Agniezska neměla uplně svůj den :)
Reagovat
zpilat
když jsem se díval naposled na stav, tak vedla agnieszka 7:6, 2:0, tak jsem si říkal, že už je hotovo!! :-D
Reagovat
PH94
No nejlepší bylo že Agniezska vedla 2-0 jak ve 2. tak i ve 3. setu :D :D
Reagovat
tommr
vyřazení Agy sice zvyšuje šance Karolíny na titul, ale myslím si, že to nejtěžší jí bude čekat už v semifinále - Kanepi nebo Kirilenko budou velice těžký soupeřky ... :)
Reagovat
MartinPa
Není na fotce spíš Kristýna?
Reagovat
MartinPa
Tak ne, fotka je dobře :-)
Reagovat
zpilat
s kým bude hrát kristýna v kvalifikaci ve wuhanu? má tam napsanou niculescu, ta ale postoupila v kantonu do finále! to asi na ni čekat nebudou, ne?
Reagovat
PH94
doufejme :D
Reagovat
PH94
Karolína je letos neskutečná :) Už by ale asi měla odstřihnout pupeční šnůru od sestry a udělat si vlastní turnajový plán a neobjíždět téměř vše s Kiki :) A ty deblíky taky určitě stojí spoustu sil :) Pokud bude pokračovat v letošních výkonech,tak příští rok může reálně pomýšlet na top 20 :)
Reagovat
tommr
lepší by ovšem bylo kdyby se Kristýna zlepšila natolik, aby byla na stejný úrovni jako Karolína. Pořád ještě věřím, že na to má ... :)
Reagovat
gigin
Budou na NS?
Reagovat
tommr
z Tokia vysílá SlovakSport2 ... :)
Reagovat
gigin
Jj, díky. Právě na livesportu bylo, že to dává NS a už to přepsali na SS. Byl jsem zmatený jak panna za soumraku právě...
Reagovat
VlS
ale Kajčo, dělej něco s tím prvním servisem, 38% bída bída
Reagovat
George_Renel
Ale jaksi se nezadařilo :-). Karolína opravdu zaslouží absolutorium. Osobně ji již považuji za naši jasnou trojku.
Reagovat
gigin
Aj já mám rád Plíščata. Moc :)
Reagovat
George_Renel
Teď koukám, že mi tam schází: Chtěl jsem vstát, alespoň na konec....
Reagovat
gigin
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Je to oficiální. Li Na končí. :((((
http://www.wtatennis.com/news/article/4155316/title/li-na-announces-retirement
Reagovat
Frick
SF WTA 280

Číslo pět - Pattaya, Kuala Lumpur, Norimberk, Hong Kong, Soul....

Nějak Káje ta Asie vyhovuje. No ale pěkně to sbírá, holka.
Reagovat
Frick
Je to super!!!!

Ale aby nebyla vyšťavená na Wuhan a Peking.... :-(
Reagovat
tommr
pro Karolínu je jedno kde si ty body nahraje a na menších turnajích kde je slabší konkurence k tomu má mnohem větší šanci ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist