Dodig s Melem zdolali v Paříži Bryanovy a vyhráli první grandslam

6. 6. 2015, 21:25
Aktuality 1
Ivan Dodig a Marcelo Melo získali na Roland Garros svůj první grandslamový titul. V pařížském finále chorvatsko-brazilský pár porazil 6-7 7-6 a 7-5 nejvýše nasazené bratry Boba a Mikea Bryanovy ze Spojených států.
Ivan Dodig a Marcel Melo

Turnajové trojky Dodig s Melem oplatili favorizovaným dvojčatům porážku z finále Wimbledonu 2013 a loňského Turnaje mistrů. Společně získali teprve třetí titul, ale zdaleka nejcennější.

"Byla to skvělá atmosféra. Věřili jsme, že můžeme dokázat něco velkého a šli jsme si za tím. Jsme opravdu šťastní, že se nám podařilo vyhrát grandslam," řekl po utkání Melo.

"Děkujeme všem, kteří nás podporovali a drželi nám palce. Oba jsme si to užili a těšíme se na další turnaje, kde se pokusíme hrát znovu co nejlépe. Tenhle titul je pro nás velkou motivací se zlepšovat," dodal Chorvat Dodig.

Bryanové dnešní porážkou potvrdili, že na Roland Garros se jim daří podle počtu vítězství ze všech grandslamů nejméně. Šestnáctinásobní grandslamoví šampioni útočili na třetí pařížský triumf, ale už počtvrté odešli z finále poraženi.

"Gratulujeme Ivanovi a Marcelovi, hráli dnes dobrý tenis a zaslouženě vyhráli titul. Jsou to naši dobří přátelé a výborní hráči. Děkujeme vám všem za podporu, moc si toho vážíme a těšíme se na další turnaje," řekli po utkání slavní američtí bratři.

• FRENCH OPEN 2015 •
Francie / Paříž, antuka, 26.928.600 eur
výsledky mužů - čtyřhra (06. 06. 2015)
• Čtyřhra- finále •
Dodig, Melo (3-Chorv./Braz.) - B. Bryan, M. Bryan (1-USA) 6:7 (5:7), 7:6 (7:5), 7:5

Komentáře

1
Přidat komentář
a.magerova
Koukám, že další dentální sponzoring.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist