Tenisové zprávy - Previews

Menšík a Macháč vyzvou soupeře z TOP 15, Lehečka do turnaje vstoupí. Nadal se pokusí o odvetu

DNES
Previews
2 komentáře

Další články

Nosková sehraje souboj teenagerek s Andrejevovou, v akci budou i Vondroušová, Krejčíková a Bejlek

V rámci pátečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se představí kvarteto českých tenistek. Do turnaje vstoupí po volném losu v prvním kole Markéta Vondroušová, Barbora Krejčíková a Linda Nosková, kterou čeká souboj teenagerek s Mirrou Andrejevovou. O postup mezi nejlepší dvaatřicítku zabojuje také kvalifikantka Sára Bejlek. Obhajobu titulu odstartují Carlos Alcaraz a Aryna Sabalenková.

Týden #19-20: Na poslední velkou generálku do Říma se chystá minimálně devět Čechů

Seznam přihlášených, ty nejdůležitější aktualizace o odstoupení jednotlivých hráčů z turnajů, informace o divokých kartách a losy hlavních soutěží či kvalifikací. To vše nově najdete se zaměřením hlavně na české tenisty a největší hvězdy na jednom místě v tomto článku, který pro vás budeme průběžně aktualizovat.

Tsitsipas může už potřetí kralovat v Monaku, Ruud má další šanci na první triumf mimo nejmenší akce

V rámci nedělního programu Rolex Monte-Carlo Masters poznáme vítěze letošního ročníku první antukové tisícovky sezony. Šampion z let 2021-22 Stefanos Tsitsipas (25) může na monacké cihle kralovat už potřetí v kariéře, Casper Ruud (25) podnikne další útok na svůj premiérový triumf na turnajích větších než ATP 250.

Souboj mezi Djokovičem a Sinnerem je na spadnutí. Finálovému šlágru se pokusí zabránit Ruud a Tsitsipas

Sobotní program Rolex Monte-Carlo Masters určí finalisty letošního ročníku první antukové tisícovky sezony. Dvojnásobný šampion Novak Djokovič (36) se v semifinále utká s Casperem Ruudem (25), s nímž vyhrál všech pět předchozích soubojů bez ztráty setu. Nejlepší hráč dosavadního průběhu sezony Jannik Sinner (22) bude čelit vítězi ročníků 2021-22 Stefanosovi Tsitsipasovi (25).

Djokovič o odvetu proti neoblíbenému De Minaurovi, Sinnera čeká šlágr s loňským přemožitelem Runem

Páteční program letošního ročníku Rolex Monte-Carlo Masters bude ve znamení čtvrtfinálových duelů. Jannik Sinner může ve šlágru oplatit rok starou porážku loňskému finalistovi Holgerovi Runemu a zajistit mu vypadnutí z TOP 10 žebříčku. O úspěšnou odvetu se pokusí také dvojnásobný šampion Novak Djokovič, který s Alexem de Minaurem prohrál v lednu v týmovém United Cupu. O místo v semifinále se poperou ještě dvojnásobný vítěz Stefanos Tsitsipas s Karenem Chačanovem a Ugo Humbert s Casperem Ruudem.

Sinner má třetí pokus na první triumf na Masters v Miami, Dimitrov může završit parádní jízdu

V rámci nedělního programu Miami Open poznáme mužského šampiona letošního ročníku. Jannik Sinner (22) je ve finále floridské tisícovky už potřetí, neuspěl v něm před třemi lety ani loni. Grigor Dimitrov (32) může zapsat už svůj třetí skalp TOP 5 na turnaji, finále na Masters si zahraje teprve potřetí v kariéře a bude bojovat o druhou trofej z těchto prestižních podniků.

Rybakinová bude chtít složit finálový reparát, loučící se Collinsová zabojuje o největší titul

Sobotní program Miami Open určí šampionku letošního ročníku. Znovu po roce se do finále floridské tisícovky probojovala Jelena Rybakinová (24), která v loňském souboji o titul nestačila na Petru Kvitovou. Danielle Collinsová (30), jež absolvuje svou poslední sezonu v kariéře, si zahraje své premiérové finále na podnicích WTA 1000 a bude usilovat o svou nejcennější trofej.

Preview: Sinner a Medveděv se utkají v repríze loňského finále, Dimitrov se může vrátit do TOP 10

V rámci pátečního programu letošního ročníku Miami Open se rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Jannik Sinner (22) a obhájce titulu Daniil Medveděv (28) se utkají v repríze loňského finále. Grigor Dimitrov (32) se pokusí proti Alexanderovi Zverevovi (26) navázat na cenný skalp Carlose Alcaraze a v případě postupu do finále si zajistí návrat do elitní desítky světového hodnocení.

Preview: Azarenková zaútočí na první finále od října 2021, Alcaraze čeká šlágr s Dimitrovem

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Miami Open poznáme finalistky ženské dvouhry. Viktoria Azarenková bude proti loňské finalistce Jeleně Rybakinové útočit na své první finále od října 2021. Vítězka si v sobotním finále zahraje s Jekatěrinou Alexandrovovou, nebo Danielle Collinsovou. V mužské dvouhře se zkompletuje semifinálové obsazení, Carlos Alcaraz se ve šlágru utká s Grigorem Dimitrovem a Alexander Zverev změří síly s Fábiánem Marozsánem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist