1. den na French Open: Do hry zasáhne obhájkyně titulu Kuzněcovová

23. 5. 2010, 06:00
Previews 5
Šestnácti zápasy mužské dvouhry a stejným počtem duelů soutěže žen dnes začíná French Open. Do hry zasáhne obhájkyně titulu Světlana Kuzněcovová a loňský finalista Robin Söderling. Federer, Nadal i všichni Češi mají v neděli ještě volno.

Letošní ročník French Open odstartuje na centrálním dvorci tradičně obhájkyně titulu. To je Světlana Kuzněcovová, kterou hned na úvod čeká nepříjemná Rumunka Sorana Cirsteaová. Tu sice ruská tenistka předloni na US Open porazila, během antukové přípravy však vyhrála pouhý jeden zápas ze čtyř.

Překvapivý loňský finalista Robin Söderling se v prvním kole utká s domácím Recourderkem, proti kterému by měl roli favorita potvrdit i navzdory ztrátě formy.

Největší lákadla - Roger Federer, Rafael Nadal nebo Justine Heninová - se stejně jako čeští tenisté představí až v pondělí, nebo úterý.

- FRENCH OPEN -
program nedělních zápasů (23. 05. 2010)

Kurt Phillipea Chatriera:
Kuzněcovová (6-Rus.) - Cirsteaová (Rum.)
Recouderc (Fr.) - Söderling (5-Švéd.)
Rezaiová (15-Fr.) - El Tabakhová (Kan.)
Brands (Něm.) - Tsonga (8-Fr.)

Kurt Suzanne Lenglenové:
Čilič (10-Chorv.) - Mello (Braz.)
Dulková (Arg.) - Azarenková (10-Běl.)
Benneteau (Fr.) - Gulbis (23-Lot.)
Schnyderová (Švýc.) - V. Williamsová (2-USA)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
To je ale nespravedlivý los. Taková ''nýmandka'' jako Rezai dostala do 1.kola neznámou Kanaďanku s arabským jménem, a naopak taková Venus, patřící mezi hráčky světové desítky, si zahraje hned v úvodním kole s Patty Schnyderovou - bývalou světovou sedmičkou, která je i přes mírný propad stále dobrou hráčkou. Toto mi zase připomíná loňské AO, kde třeba zrzavá můra ze Skotska dostala do prvního kola Andreje Pavla, který se tenkrát pohyboval kolem tisícího místa, měl problémy se zády, a tím pádem posílal můře servisy o rychlosti pouhých sto padesáti kilometrů za hodinu. Nakonec se však vzdal a oznámil konec kariéry, avšak později opět hrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Bývalá světová sedmička, haha. A jak poslední rok hraje? Zoufalá Dokička je bývalá čtyřka a má to snad pro soupeřky nějaký smysl?
Vždycky se najdou nespravedlnosti, protože se nelosuje z více košů, kterými by se mohli k sobě přidělovat hráči podle postavení na žebříčku. Občas si v 1. kole spolu zahrajou dva kvalifikanti nebo naopak nasazený (1-32) hraje s velmi dobrým tenistou ze čtvrté desítky.
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Najdi si radši nějakou práci, ty parazite. Až tě odchytí nějakej tvůj fanoušek nebo PČR, tak to budeš hodně dlouho litovat. Za podvod jsou, milej zlatej, 2 roky natvrdo. Nechápu, že na tebe ještě nikdo to trestní oznámení nepodal, holt jsme národ, který si nechává dělat na hlavu. :-((
http://www.chudacek.estranky.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, a co se vlastně stalo? Tady nějaký/á Wanli nabízel/a nějakou neplatnou nabídku na zápas, nebo co?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist