1. den na Roland Garros: Vstup do turnaje čeká trojici Čechů

26. 5. 2013, 09:00
Previews 265
V Paříži tradičně už v neděli startuje druhý grandslam sezony a první hrací den čeká vstup do soutěže i na tři české tenisty. Nejtěžší soupeřku vyzve Andrea Hlaváčková, která se utká s nasazenou devatenáctkou Pavljučenkovovou. Na French Open se představí také Petra Cetkovská a Jan Hájek či světová jednička Serena Williamsová a třetí hráč světa Roger Federer.

Andree Hlaváčkové se letos vůbec nedaří, na okruhu WTA vyhrála v hlavní soutěži jen jeden zápas a ve světovém žebříčku nenápadně klesá. Do Paříže ale přiletěla v dobré psychické pohodě a prý se cítí i v dobré formě. 

"Už v Madridu i Římě jsem se cítila herně velmi dobře. V Itálii jsem to dokázala i prodat tím, že jsem se kvalifikovala do hlavní soutěže. Tam jsem pak tvrdě bojovala o postup do dalších kol s Julií Görgesovou a vedla dokonce 6-2 a 4-0, bohužel to nevyšlo, ale byl to kvalitní zápas. Navíc už i předtím jsem porazila dobré soupeřky," komentuje na svých stránkách Hlaváčková, jež si přípravu zpestřila startem v druhé Bundeslize.

"Bundesligu jsem brala jako možnost udržet se v zápasovém rytmu a jsem ráda, že jsem tuhle soutěž nacpala do programu, protože každý zápas je zkušeností, a jasné výhry v singlu i deblu přidají na sebevědomí," pochvaluje si plzeňská rodačka.


Sedmadvacetiletá Češka do soutěže vstoupí hned v 11:00 na kurtu číslo tři, kde vyzve 19. nasazenou Rusku Anastasii Pavljučenkovovou. "Los je těžký, 'Pavlusha' letos vyhrála dva turnaje WTA, ale její hru znám a těším se na zápas. Přála jsem si nenastoupit proti někomu z TOP 10 žebříčku a to se mi splnilo. Cítím se připravená, tlak bude na ní a to mi vyhovuje," dodala Hlaváčková směrem k prvnímu kolu.

Po dlouhé pauze zaviněné zraněním levého kotníku se o comeback pokouší Petra Cetkovská. První zápas na okruhu WTA od loňské olympiády před týdnem ve Štrasburku se Švédkou Larssonovou prohrála ve třech setech, nyní se o vítězný reparát pokusí v Paříži. Osmifinalistka z roku 2008 se na dvorci číslo 17 utká poprvé s Ruskou Olgou Pučkovovou.

Na stejném kurtu jako Cetkovská bude hrát třetí zápas Jan Hájek, jenž se s Denisem Kudlou. Dvacetiletý Američan si účast v hlavní soutěži zajistil v kvalifikaci, ve které se rozehrál třemi vítěznými zápasy. 

Do hry už dnes zasáhne i ženská světová jednička Serena Williamsová. Americkou favoritku, jež neprohrála už 24 zápasů v řadě, čeká na úvod Anna Tatišviliová z Gruzie. Patnáctinásobná grandslamová šampionka Williamsová, která si titul z pařížské antuky odvezla pouze před 11 lety, před rokem vypadla senzačně už v prvním kole s domácí Razzanovou. Od té doby prohrála pouze tři duely.

Po americké favoritce se na centrálním dvorci představí také Roger Federer. Švýcarský šampion z roku 2009, který další čtyři finále prohrál - všechny s Rafaelem Nadalem - do soutěže vstoupí proti Pablu Curraňovi-Bustovi. Španělský tenista v úvodu sezony vyhrál 39 zápasů v řadě, i když většina byla na turnajích Futures.

- FRENCH OPEN 2013 -
program zápasů 1. hracího dne (26. 05. 2013)

Kurt Philippa Chatriera:
Martičová (Chorv.) - Ivanovičová (14-Srb.)
S. Williamsová (1-USA) - Tatišviliová (Gruz.)
Carreňo-Busta (Šp.) - Federer (2-Švýc.)
Darcis (Belg.) - Llodra (Fr.)

Kurt Suzanne Lenglenové:
Rusová (Niz.) - Erraniová (5-It.)
Simon (15-Fr.) - Hewitt (Austr.)
Matosevic (Austr.) - Ferrer (4-Šp.)
U. Radwaňská (Pol.) - V. Williamsová (30-USA)

Kurt č. 1:
Raonic (14-Kan.) - Malisse (Belg.)
Bejgelzimerová (Ukr.) - Garciaová (Fr.)
Becker (Něm.) - Chardy (25-Fr.)
Lisická (32-Něm.) - Arvidssonová (32-Švéd.)

Kurt č. 3:
1. zápas: Pavljučenkovová (19-Rus.) - Hlaváčková (ČR)

Kurt č. 17::
1. zápas: Cetkovská (ČR) - Pučkovová (Rus.)
3. zápas: Hájek (ČR) - Kudla (USA)

kompletní program 1. hracího dne najdete na webu rolandgarros.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

265
Přidat komentář
Mayo
zajtra hrá Rafa fantázia
Reagovat
smazaný uživatel
par zapasov ma na rozohriatie, no pak nech sa predvedie.
monte carlo bolo nieco ako trailer k rg.
Reagovat
Mayo
monte carlo nebolo nič...to je už minulosť toto je inší turnaj na 3 víťazné
Reagovat
smazaný uživatel
jj, zatial to vyzera, ze mas pravdu. nadal prehrava iba o set a v druhom sa zatial brandsa srdnate drzi... ;-)
Reagovat
tommr
je opravdu parádní zápas. Je obdivuhodný jak se drobounká Ula dokáže popasovat s bombama od o hlavu větší Venus. Třetí set slibuje drama ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
psal na FB: Radwanska has the best lob in tennis! An inch from the line everytime and venus isn't small, so accurate. To byla taková paráda? :)
Reagovat
dadaft
jo, dva naprosto lahůdkové loby...

takže ten uličník Andy místo aby hrál tak kouká na holky. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska snad už tři nebo čtyři statusy, spamuje víc než kdejaká náctiletá teenka. :D ;)
Reagovat
tommr
já se mu ani moc nedivím. Tohle je jeden z nejlepších zápasů jaký jsem kdy u ženskejch viděl ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
"tři nebo čtyři statusy"
Česky by to napsat nešlo? Status čeho? Co je to za hovadinu?
Reagovat
dadaft
škoda že ve třetím už Venus přece jen začíná odpadat...
ale dva sety fakt řežba a spousta nabušených výměn.
Reagovat
dadaft
beru zpět, teď to Venus zas drtí.
Reagovat
smazaný uživatel
Čus,

dnešek jsme celkem vypustil. Pro mě celkem nudné zápasy, kromě pár.
1. To byl ten Carreno-Busta fakt tragický? Je u něj nějaká naděje do budoucna?
2.Jeden z mála zajímavých zápasů (pro mě) Petrova-Puig. Na jednu stranu jsem rád za Monicu, na druhou stranu škoda každé staré pušky mimo. Gratulace Montymu za předpověď. Jak je ale Monty hodný na holky ze svého týmu, tak je to pro holky hrozně těžký se tam prokousat. Monty vydraftuje Monicu a hned po supr zápase ji posílá na farmu. Ne Monty, neobhajuj se.
3. Viktor-Blake - smíšené pocity. Jamese jsem měl vždycky hodně rád, nejen za jeho tenis.
4. Ula to tam práská hodně dobře + ruku a odhad místa má jaka Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
Prý "vydraftuje" a "posílá na farmu". :D Já zatím sleduju Monicu teprve strašně krátce. Poprvé jsem ji viděl na chvilku v Praze, kde se mi zalíbila její hra i ona sama. :) Dneska jsem ji viděl hrát vlastně teprve podruhé, ale moc jsem jí to přál. Nějak jsem prostě tušil, že má šanci vyhrát a sám moc dobře víš, že jsem to tady několikrát psal. :) Proto jsem si ji taky dal do toho ligového Fantasy týmu...

Pamatuješ, jak jsi mě zlobil s Katkou Siniakovou, že ji povolám z farmy do hlavního týmu, až bude v Top 20? :D Vidíš, Katka už je v mém týmu a když mě budeš takhle zlobit, tak tam dám klidně i Monicu. :) Já si stejně myslím, že Monica a Kiki Mladenovic tam brzy budou, protože se mi moc líbí. Ale chce to prostě ještě nějaký čas... Já budu mít klidně víc oblíbených hráček, ale trochu problém je v tom, že se můžou proti sobě často utkávat. Třeba teď bude hrát Caro proti Lauře Robson, to mě docela dost mrzí... Katka Siniaková sice zatím není tolik na očích, ale aspoň je tam jistota, že se momentálně neutkává s mými dalšími favoritkami. U Monicy a Kiki (a dalších holek, které mi jsou sympatické) tam prostě to riziko je... Máš taky pravdu, že dostat se do mého týmu není lehké. Nikdo tam nebyl hned. Ale jak říkám, konkrétně Kiki a Monica se mi teď líbí moc. :)
Reagovat
tommr
já se teda na zápas Wozniacki-Robson moc těším. Škoda jen, že se to bude nejspíš hrát souběžně se zápasem Berdych-Monfils na kterej se chci taky podívat. To totiž obvykle dopadne tak, že nakonec neuvidím pořádně nic ani z jednoho zápasu ... :)
Jinak mě docela překvapilo, že na Robsonovou je menší kurs než na Wozniackou. Ta Caro to teda dopracovala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nedá se říct, že bych se netěšil, ale prostě mě mrzí, že se holky utkají už v 1. kole. Caro fandím a Laura je mi taky sympatická... Těch kurzů jsem si taky všiml. Ono je to samozřejmě dáno tou momentální formou obou holek. Zatímco Caro se na antuce vůbec nedaří, Laura ty výsledky nemá špatné. Navíc Laura je těsně za nasazenými a na posledních dvou grandslamech vyřadila hráčky Top 10... No ale dneska byla podle kurzů favoritka Bertens proti Soraně a jak to nakonec dopadlo... :)

Já doufám, že Caro pomohl trénink s Petrou a Agou... Snad tedy trochu víc hrála s Petrou, protože její hra je víc podobná Lauře. :)
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/337974672593416192/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej zápas, ale fandím Venus ty její voleje! tak pojď Williamsko!! :)
Reagovat
Mayo
kde ste Djokovičovci ? nejako málo percent má toten srb v ankete
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem mu přidal :D
Reagovat
Mayo
Sabina výborne :) ešte 6 x vyhrať taká maličkosť
Reagovat
VlS
hraje úžasně, myslím, že nemusí být daleko doba, kdy půjde před Agu. Velikej rozdíl v pojetí tenisu, útočnosti, aktivní chození si pro body místo alibizmu a čekání na chyby. Hezkej tenis.
Reagovat
dadaft
jj, hodně aktivní, a navíc si Agina repertoáru vzala pár fíglů, sem tam tam třeba šoupne výstavní kraťas...
Reagovat
smazaný uživatel
Urszulu jsem až tak často neviděl, ale kolikrát jsem si říkal, že se dívám na Agu. Taková o level horší kopie.
Reagovat
tommr
výsledkově je Ula samozřejmě zatím horší než Aga, ale hraje aktivnější tenis a brzo snad Agu dožene. Navíc je opravdu moc hezká ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, je aktivnější z bekhendu, celkově ale obě hrajou podobně chytře, žádné ranařky jako Williamsky, ale fakt u toho používají hlavu, to je v ženském tenise dost často unikát. Navíc ta technika, loby hlavně. Paráda.
Reagovat
tommr
jj zápasy obou sester Radwanskejch by měl Kotyza pouštět Petře jako instruktáž o tom jak se má při tenisu používat hlava. Petra by se od nich mohla hodně přiučit ... :)
Reagovat
VlS
tak to teda sorry, ale pojetí tenisu Ulky a Agy je nebe a dudy, jiná planeta. Ulka nevyčkává jako Aga a slušně to mydlí. Jediná společná vlastnost je šikovná ruka .
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu, že hraej aktivněji, ale žádná bezhlavá útočná hráčka jako Petra, Maria a podobné typy to prostě není. Silou ty úplně nejlepší nepřetlačí, proto hraje chytře. Aktivněji než Aga, ale dost vlastností mají společných.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Sabči..:) Doufám že do příště ještě ubere na chybách, ale jinak jsem byla na rozjezd spokojená..:)
Reagovat
dadaft
tak pojď Ulo, tenhle skalpík bys mohla shrábnout.
Reagovat
dadaft
mnó, slušně se to rozjelo...
Reagovat
smazaný uživatel
Moc dlouho Ula brunetka nebyla :D
Celkem hezký tenis ale..
Venus má strašný účes..
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem si to kvůli tomu pustil. :D To jsem rád, že je Ula zase blonďatý andílek. :)
Reagovat
tommr
zatím si Ula vede skvěle. V tom TB mi ale zatrnulo - když to Venus stáhla z 1:6 na 5:6 tak už jsem se bál nejhoršího ... :)
Reagovat
dadaft
jj, těžký tajbrejk.
Reagovat
tommr
škoda, že ten druhej TB už Ula nezvládla. Stav 4:0 byl hodně nadějnej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger ma krasne vydlazdenu cestu do finale kde po velkom boji prehra s Novakom
Reagovat
Pe3k
Počítáš s tím, že Nadal dostane klepec od Novaka? Konečně nějaký Nadalovec co má smysl pro realitu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak to da uvidite a ked nie tak nech vyhra najlepsi pre mna zamna aj Ferrer :DDDDDDDDDDD
Reagovat
Nola
vieš, že ťa niekedy milujem? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja teba stale:DDD
Reagovat
gigin
http://www.q3.cz/images/71eg.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No já bych se moc nesmál s Dutrou poslední zápas rupnul. :D
Reagovat
gigin
Panebože... a kdy jako??
Reagovat
smazaný uživatel
Loni v létě na antuce v Kitzbühelu.
Reagovat
gigin
áááááále, tam je lepší lyžovačka.. na to kašli :))))
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Seppi si trapny
Reagovat
Nola
pred chvílou som sa opakovane dozvedela , že David Ferer porazil vo finále v Buenos Aires Novaka Djokoviče... :D jeden omyl beriem, ale opakovane zavádzať divákov....trochu profesionality by nezaškodilo
Roger zvládol úvod v pohode, mladý bol rozklepaný po celom tele, až mi ho bolo lúto, z jasných pozícií nevynútené chyby...radšej som sledovala zápas Simon-Hewitt, asi som tu jediná čo priala víťazstvo Simonovi, nejak nemusím toho arogantného austrálčana...
Reagovat
a.magerova
No pro mě to byl zápas Sofiina volba :-/
Mám ráda oba stejně.
Roger paráda :-))
Reagovat
Pe3k
Roger si jde pro titul :) Hrál lépe než jsem čekal. Zápas zakončil krásným backhandem po lajně. Come on!
Reagovat
Vojtiik
mrskni tu pak hajlajty jak budou, já trčím ve vlaku:(
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, a pritom by s týmto výkonom dostal od Rafu 1:6, 2:6..

Ako to meno súpera skresľuje.
Reagovat
Pe3k
S tímto výkonem by Rafa dostal 6:0, 6:3 jako na WTF 2011 :)
Reagovat
Nola
nerada sa miešam do nezmyselných diskusií...nehrá sa náhodu na 3 víťazné???
Reagovat
gigin
Ty máš ještě u mne vrub!!! Za toho pomatence :)))))))))
Reagovat
Nola
hlboko sa skláňam a ľutujem svoje nezmyselné slová, nechcela som ťa raniť....hanbím sa za svoju poslednú reakciu :D
prosím neskladaj funkciu, môžeš teraz degradovať ty mňa
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jsi ta nejlepší tisková mluvčí, jakou jsme si mohli přát ;)) Já samozřejmě uražený nejsu... IDEMOOOO!!
Akorát mám teď takovou bokovku,no.. Pomatenec - mělas pravdu :DDDD
Reagovat
Pe3k
Fedex je takový hráč, že Rafu porazí i na grandslamu ve dvou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vy FFF máte neskutočný dar utešovať sa a chváliť Rogerov tenis proti no name hráčom..Milé.
Reagovat
dadaft
první větší překvapení je zde - 'Nadia Petrova je venku.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo dal na můj tip, ten rozhodně neprohloupil. :) Škoda, že se to nehrálo v pondělí, to bych si možná stihnul i vsadit... Tak aspoň mám Monicu v tom Fantasy. :)

Monica hrála moc pěkně a úžasně bojovala. Nedělá ji problém zakončit výměnu, ale i ubránit se v delších výměnách. Má podle mě opravdu velký potenciál. Viděl jsem ji naživo před 11 dny v Praze (i když jenom několik málo výměn) a tam mě zaujala. Má úžasný švih v ruce. Řeknu ti, že je opravdu k nezaplacení vidět takovou hráčku živě. :) No a navíc je to moc pěkná a sympatická holka. Dneska měla hezkou spontánní reakci po tom posledním míčku... :) No prostě samé klady a určitě musím Monču dál sledovat. Jestli bude někdy vysoko (jakože tomu věřím), tak si vzpomeňte na Montyho, že to říkal. :)
Reagovat
dadaft
taky už jsem si jí všiml - Puig, Muguruza, Keys, z těchle holek by něco mohlo být, bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se z těch mladých líbí Monica Puig, Kristina Mladenovic (obě ročník 93), Laura Robson (94), z těch ještě mladších samozřejmě Katka Siniaková, Donna Vekic (obě 96) a z těch úplně nejmladších Maria Shishkina (98). :)

Myslím, že některé z nich brzy zařadím do svého týmu favoritek... Katka už tam je. :) Potom se mi z těch mladých momentálně nejvíc líbí Kiki a Monica. Laura teď má u mě trochu smůlu, protože hraje proti Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, možná bude 2. kolo Puig - Keys... :)
Reagovat
dadaft
hm, Mladenovič na to podle mě nemá psychiku, je v ní něco zašprajcovaného................
....... ale možná se pletu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuju si, žes tady jednou psal po nějakém zápase, který se Kiki asi zrovna nepovedl... Mně se tedy moc líbila v Paříži (na turnaji v hale) a teď i nedávno v Madridu. Navíc je to sympaťačka a fešanda. :)

http://farm9.staticflickr.com/8463/8086495221_e53a2ba056_b.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BLCyXdoCEAIvIzG.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/22598952

Rozhovor s Robinem o jeho problému a možném návratu. Chybí mi, byl zajímavým osvěžením té nejužší špičky,
Reagovat
smazaný uživatel
Byl takovým mezičlánkem mezi TOP 4 a zbytkem světa.
Reagovat
smazaný uživatel
S Andym to asi nebude moc vážné, v pátek byl viděn, jak v Anglii trénuje s nějakým mladým sparingpartnerem na trávě. Příprava na Wimbledon v plném proudu, správně obětoval RG. Tak snad se to vyplatí.
Reagovat
smazaný uživatel
The world No 2 was seen on Thursday ? a full 24 hours before the French draw ? at Roehampton having a practice session against a youthful- looking hitting partner.

Murray?s assistant coach Dani Vallverdu and fitness trainer Matt Little were also said to have been in attendance. According to a witness, the session lasted around an hour and Murray ?seemed to be moving OK and was in pretty good spirits?.

Tak dokonce ve čtvrtek.
Reagovat
Mayo
andrej už trénuje na finále proti rafovi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až Wimbledon ukáže, či bola obeta RG správna. Body z Grandslamu mu proste v rebríčku chýbať budú. Samozrejme ak mu zranenie neumožňovalo hrať, tak nie je o čom.
Reagovat
dadaft
správně obětoval RG?
co se tady člověk nedočte. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neumožňovalo mu hrát na 100%, což je u něj na antuce kritické. I kdyby hrál na 100%, víc jak čtvrtfinále prostě asi neudělá, to je fakt. Hrát by asi zvládl, ale ví, že šance na výhru nebo finále by měl pramalé i bez zranění. Takhle se pošetří a bude mít víc času potrénovat na nejdůležitější a nejprioritnější turnaj roku. A i kdyby na Wimbledonu vypadl v 1. kole, pořád to bude správný krok, podřídil tomu vše. A 360 bodů z Paříže taková tragédie není, ztratí ještě 750 z olympiády, mohl by být ale 700+ po Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, správně, viz předchozí komentář. Ví, že RG prostě v životě nevyhraje a už vůbec ne zraněný. Raději se tajk nebudu třeba 3 kola trápit a riskovat zhoršení stavu, když můžu trénovat na vrchol sezony, kde mám největší šance na grandslam. Navíc na povrchu, které jeho tělo nehuntuje jak antuka.
Reagovat
dadaft
tomasinho ......... ale jo, v případě Andyho a těchhle dvou grandslamů, které jsou hodně brzy po sobě, to jde pochopit.......
ale jinak já jsem ze staré školy, grandslamy jsou nejvíc, a hrajou se zkrátka i když člověka něco bolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, ale zdraví je priorita a jsem taky ze staré školy, takže Wimbledon je nejvíc.
Reagovat
dadaft
Wimbledon je nejvíc,
ale když se podívám do hloubi svého srdce a nelžu si, tak mám stejně nejraději tenis na betonu.............
......... a nejvíc se zkrátka těšívám na AO a USO. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to já si nejvíce užívám trávu, strašně se mi líbí ten podklad, to jak z toho dýchá historie. Tenis je rychlejší, lidi v bílém, jsem tradicionalista. A nejméně mám celkově rád antuku, nikdy jsem vlastně ani nefandil vyloženě žádnému antukáři, maximálně Ferrero. Co si tak vezmu, tak mí nejoblíbenější hráči byli většinou hardaři (Agassi, Safin, Murray, Djokovič, Hewitt) nebo travaři.

Já se nejvíce teda těším na Wimbledon a nejméně na RG asi, i když je to jediný grandslam na antuce a rád se na něj dívám. Na AO zase díky časům, díky tomu, že je po dlouhé pauze a celkově začíná sezona nanovo.
Reagovat
dadaft
i když musím říct, že ta současná, prý "pomalejší" tráva je podle mě dobrá.
zkrátka W + AO + USO,
a kousek níž RG.
Reagovat
dadaft
tomasinho ......... jj, pokud jde o pocit, barevnou sladěnost, tradici, v tom je Wimbledon nedostižný.
doufám, že hraní v bílém nebude NIKDY zrušeno.
Reagovat
Mayo
Rogerov outfit hodnotím veľmi dobre...tradične nesklamal
Reagovat
smazaný uživatel
Féďu jsem nedokoukala, ale zpočátku byl soupeř z něj asi nervozní ne? :) Tak gratulka a těším se, jak se mu bude dál dařit, přece jen jeho tenis je pořád pěknej.:)
Reagovat
anajka
Roger má zahrievacie kolo úspešne za sebou. Hral, čo potreboval. Ale aj tak mám vždy, keď hrá s niekým takýmto mladým, pocit, že ich trošku pustí do hry,aby im to tak neznechutil.Nesnaží sa im dať kanára za každú cenu.
Reagovat
Fandina
jen tak dál ... go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, tak Lleyton ještě předčil toho ubožáka, byl na kolenou, stáhnul na 5:5, stačilo toho labila doklepnout. A on mu to daruje jak na zlatém podnose.
Reagovat
smazaný uživatel
Leyton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
anajka
Už to vyzeralo v piatom sete pomerne jednoznačne, ale opäť potvrdenie, že v tenise sa musí hrať až do poslednej loptičky.
Lleyton zaber ešte!
Reagovat
smazaný uživatel
Lleytone dotáhni to! Pošli toho žabožroutského bagetáře ven!
Reagovat
Denis92
SIMON skonci s tenisom radsej
Reagovat
smazaný uživatel
A jde se do 3. setu... Já věděl, že je Monica šikovná. :)
Reagovat
dadaft
škoda že stream nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší než nic. Pokud vím, tak na zápas Andrejky s Nasťou nebyl vůbec žádný stream...
Reagovat
dadaft
ohó, snadné to nebude Naďo.
Reagovat
gigin
Prosím vás, udělejte nám článek o srazu tenisportálu, ať si to tu nemastíme hlava-nehlava... šlo by to?
Reagovat
carolyn
To pak nebude tajný ale!!!!!! přece se má veřejný sraz dělat soukromě!!
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn: Zase nepíšeš o Berdychovi? :-D :-D :-D
Reagovat
a.magerova
Máš ještě ta pouta od minule nebo mám zajistit?
Reagovat
gigin
Nemám, připoutal jsem titovu manželku a zapomněl jsem na ně.. no tvl a aj na ňu!!!
Reagovat
carolyn
A kdo sem zval Magerku? :-/
Reagovat
a.magerova
Zase :-/
Njn, tak opět zajistím.

carolyn: pozvali mě sem kluci přes vzkazy :-))
Reagovat
dadaft
gratulace Sereně, nicméně platí, že ona destruuje krásu ženského tenisu - na ženské se člověk přece nedívá proto, že by mohl vidět lepší údery nebo důraznější hru než u mužů - dívá se proto, že je to vždy mnohem otevřenější než u mužů, proto, že je daleko pravděpodobnější, že se bude bojovat skutečně o každý fiftýn...........
....... a tohle Serenina hra nenabízí - soupeřky prostě vytříská jako by byly vzduch.
Reagovat
smazaný uživatel
To platí ale pro tebe, že destruuje krásu ženského tenisu.:) Pro mě třeba ne, já se na její pěkné údery dívám moc rád. A dnes to nebylo žádné buch buch, ale plno úderů tam bylo s citem a vymazlených. Ale jasný, co člověk, to názor...A znám tvé priority - nicméně bych to právě tak nezevšeobecňoval.:)
Reagovat
smazaný uživatel
A navíc - je snad její chyba, že jí většinou soupeřky nestačí?
Reagovat
dadaft
ne, není.
Reagovat
smazaný uživatel
Gruzínka dokázala hrát dobré výměny.. ale je fakt, když Serena během zápasu namrská milion es a soupeřka pomalu ani nemá šanci zvednout raketu, je to pro mě jako diváka nudný. :) Jako třeba vloni, když s ní hrála Andrea, tak jí Serena doslova umlátila. Dneska bum bum nehrála a pokud jí soupeřka dokáže vracet její dělovky, je to pak zajímavý. :)
Reagovat
Ivona
Mně se hra Sereny líbí a fandím jí moc.
Reagovat
Mayo
Libor Basík aj Karel Janu tipujú na víťaza Rafaela Nadala olé :)
Reagovat
gigin
Jj, Basa už od rána perlí, jak Dobrá voda...
Reagovat
Mayo
no cemment
Reagovat
Pe3k
Reagovat
anajka
Serene láska prospieva na viacerých frontoch. Aj po francúzsky už vie plynule.
Reagovat
Ivona
Super, že ten nástup do turnaje tak suverénně zvládla, držím palce i v dalších šesti zápasech :))
Reagovat
Mayo
Serena je pani
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě by to šlo udělat. Např. pod nějakým článkem, kde by nebylo moc komentářů, ať je to přehledné. Rozjedeš jedno hlavní vlákno, kde by se doladil termín, ve druhém místo, které by vyhovovalo většině zúčastněných atd. A diskuze by se zúčastňovali jen ti, kteří by skutečně uvažovali nad tím, že by chtěli jet. Takže Fandinu, pokud by to nerespektovala, bychom museli ignorovat :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo asi opravdu nejlepší. Tak budeš teda organizátorem? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pouvažuju nad tím. Samozřejmě by to chtělo spolupráci víc lidí. Pokud by se opravdu jevilo jako nejlepší místo někde mezi pomezím Čech a Moravy, tak by to stejně chtělo, aby finalizaci srazu udělal někdo, kdo bydlí poblíž. Někdo, kdo by doporučil, které místo by v daném kraji bylo nejlepší atd. Chápeš?
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu. Ale myslím si, že pokud se bude domlouvat více lidí, bude to těžší, než kdybys třeba ty, jako hlavní organizátor, našel prostě místo, dál pár termínů a podle ohlasů se vše doladí. Jak to bývá, jednomu vyhovuje to, druhýmu zase ne, ... když to budou 4 lidi, tak to problém není, ale když to bude třeba 20 zájemců, tak tě lituju :)))) Prostě si dej funkci a je to :))
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, ty termíny musí být jako první, to je jasné, proto jsem psal, že ideální budou asi prázdniny nějaká sobota. A zbytek bych nechal na té diskuzi, odkud se přihlásí nejvíc lidí atd...
Reagovat
gigin
Máš mou plnou podporu a fandím ti! Už teď ti přislibuju účast :)
Reagovat
smazaný uživatel
Odteď tě beru jako nejvyšší hlavu tohoto dění, jen dej prosím vědět, až o tom začneš psát, kam se mám chodit dívat na diskusi. :) Díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky všem!(kromě Fandiny) :-P Pokud to nějak rozumně vymyslím, určitě dám vědět ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys to nějak důkladněji promyslel, není problém to pod pár článků hodit (jako třeba tomasinho teď o té fantasy hře), aby se k tomu lidi mohli vyjádřit. A až by to pak nabylo konkrétnějších obrysů, mohlo by se to už doladit přes vzkazy. Takhle na začátku je to blbost dělat to nějak hromadně přes vzkazy.

Tak přeju hodně zdaru a rýpalů si netřeba všímat a živit je.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :)) Jen tu píšu svoji zkušenost, jinak srazy jsou fajn. A je tam nějaké věkové omezení, připadá mi, že jsou tady samí mlaďasové, tak když bych třeba chtěla přijít, abych nebyla vypískaná :)))))))
Reagovat
a.magerova
Neboj, taky mi není už dááááávno náct...... a je nás tu takových nepočítaně :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Proč někoho diskriminovat např. věkem, pohlavím, sexuální orientacím, náboženským vyznáním nebo výškou iq, eq apod... ?
Reagovat
smazaný uživatel
:)) A jde udělat nějaký samostatný vlákno jen o srazu? Třeba sem tedy dobrá duše, kerá se toho ujme, hodí datum a místo, někteří tu nebudou přihlášení, takže o tom nebudou vědět a v tom množství příspěvků se to pak špatně hledá..?
Reagovat
smazaný uživatel
Jakožto pomalu baba bych ti ráda poradila, ale nevím jak, já to řeším jinak. Já osobně, když jsem dělala sraz, hodila jsem mail a lidi mi tam psali, bohužel i ti, které bych nečekala, ale to už je riziko.:) Připadá mi to jednodušší cesta než to dávat na forum, ale to je věc názoru samozřejmě :)
Reagovat
a.magerova
Ale tak se veřejně zeptal, ještě nic neorganizuje, tak nechápu proč tu byl napaden blbými kecy, že má myslet hlavou :-/

Samozřejmě nemyslím Tebe Lunej :-)))
Reagovat
dadaft
hm, tak Serena nemá ABSOLUTNĚ ŽÁDNÝ PROBLÉM.
Reagovat
smazaný uživatel
hm, čekala jsem třeba trošku drama, ale asi nebude...
Reagovat
dadaft
hm, vypadnutí znovu v prvním kole by Serena nerozdýchala, takže nepodcenila nic.
Reagovat
smazaný uživatel
hm, zase pro diváka ne moc zajímavé..dominantní tenis, bez šancí pro soupeřku.
Reagovat
dadaft
hm, tak přece jen kus dobrého tenisu od Tatishvili.
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že jen kus, ale aspoň tam bylo pár dobrých výměn ze strany Gruzínky, ale prostě Serena je Serena :)
Reagovat
Denis92
ach Simon..ty si strasny chuj
Reagovat
smazaný uživatel
NO KONECNE DOBRE RANO jeho uz ani neberiem jak tenistu podvodnika
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serena začíná, jsem zvědavá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Znáte někdo toho nhráče, proti kterýmu hraje Hájek? Uvažuju, že ho vsadim, nikdy jsem o tom Kudlovi neslyšel a kurz je celkem pěknej. Měl by vyhrát ne?
Reagovat
smazaný uživatel
sázel bych na Kudlu ;)
Reagovat
Roger_Federer
Denis je servismam, z jednim uderem, na Hajka by stačit nemel...
Reagovat
smazaný uživatel
Mam tusaka ze Djokovic sa docka a vyhra RG 2013!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mam takovýho tušáka, že se nedostane ani do semifinále, k zápasu s Nadalem :D
Reagovat
smazaný uživatel
uvidis spomen si na finale Monte carla Nadal nevedel kde mu hlava stoji
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže od tý doby šel Nadal ještě víc nahoru a Djokovič dolu :D
Reagovat
Mayo
Monte Carlo a RG je trošku niečo iné...každý zápas je iný tiež...to neni merítko
Reagovat
smazaný uživatel
Už se nemůžu dočkat mače Gulbis-Monfils, to bude paráda!
Reagovat
smazaný uživatel
sa nacakas Berdych Monfilsa sfukne jak nic
Reagovat
smazaný uživatel
Jj hlavně tu pak po každym překvapení zase nezapomeň psát, že je to zmanipulovaný, že jinak to neni možný a další kraviny co tu vždy při nějakém překvapení píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozerám prvé výmeny Lleytona a som príjemne prekvapený z jeho nebývalej úderovej istoty..LEn tak dalej..
Reagovat
dadaft
mohla být na Chatrierovi o 15, 20 čísel níž.
Reagovat
dadaft
koho jste v anketě tuipovali na vítěze?
Nadal - Azarenková.
Reagovat
Fandina
Tom - Petra
Reagovat
dadaft
nebyl bych proti. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič - Azarenková.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já mám také vroucí přání Petra Tom, jinak přeju Na Li a Tsongovi (jen moje osobní přání) :) Bylo by fajn, kdyby nevyhrávali pořád favoriti :) Jinak Petra ještě bojuje, ale Ana to určitě nepustí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič-Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
V ženách Mashu a chlapy netipuju... Před AO jsem taky dal obhájkyni (Viku) a pomohlo to. :)
Reagovat
MarcelPersch
Nadal-Serena :)
Reagovat
dadaft
Ana - Petra ..... velmi slušný zápas na rozjezd. ))
Reagovat
dadaft
no dobře - velmi slušný set na úvod.
Reagovat
smazaný uživatel
Uff, to byly nervy hned v 1. kole... Naštěstí to dobře dopadlo. :)
Reagovat
Nancy_z
je ve druhém kole! Tak první česká hráčka postupuje, kéž by se dařilo i ostatním :-)
Reagovat
carolyn
HEj lidi, vůbec nechápu co tady všichni blázníte s tím Gulbou :-)))
Jeden s tím začne, ostatní se nějak přidají nebo co (se pomiatli jak řekla Nola) A najendou Ernestek tolik fandů tady?? Noo, ale asi se k vám, teda aspon na jeden zápas taky přidám! :-D
Reagovat
Fandina
O Gulbovi tady nebyla ani řeč. Ale ty pořád píšeš o Berdychovi. Poslední dobou co příspěvěk, to o něm. Divné ne?
Reagovat
gigin
;))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn - tomu se říká davová psychóza
Fandina - co příspěvek, to o něm??? Pokud dobře vidím, tak tenhle
je o Gulbovi :-))))
Reagovat
carolyn
:-)))))
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... kromě tohohole ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, kuk! Carolyn napsala příspěvek o srazu... Zase tam není Berdych...
Reagovat
Fandina
All-that-i-am tak to je škoda, že už nepíše o Berdychovi ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn, vidíš? Měla by ses "polepšit"...
Reagovat
carolyn
Já jen zírám, nechápu, když Fandina sama uznala, že zde v příspěvku není zmíněn, proč teda o něm k tomu tady nesmyslně píše.
Reagovat
Fandina
Dneska ne, ale poslední dobou si tu pořád psala o Berďovi. Na tom není nic k nepochopení. Ale jen tak dál a ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, měl bych jednu otázku mimo RG. Probíhá tady občas nějaký sraz lidí z TP? Dokážu si představit kemp s hospodou, vedle tenisové kurty...
Reagovat
Fandina
I kdyby byl, nešla bych tam. Není důvod. Tohle je anonymní diskuse. Jiný smysl nemá. Pokud se chce někdo s někým scházet, má na to vzkazník.
Reagovat
smazaný uživatel
A já myslel, že vzkazník je od slova vzkaz. Ne sraz...
Reagovat
gigin
No byly tu nějaké nápinky, ale nic.... Sešel jsem se s titem, super.. kdyby nás bylo víc, bylo by to taky super.. sice je to tu anonymní, ale "zájem" je tu evidentně společný :)) Každopádně já su pro, myslím si, že pár jedinců by bylo taky pro.. tomasinho, Mut, Oskar, Stan... co tak jen vím...
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... vzkaz nebo sraz, v konečném důsledku je to pořad o jednom ... úsměv
Reagovat
carolyn
ze začátku webu už to tu taky někdo taky navrhoval, jak to dopadlo nevím.
Jen nechápu jak se hromadný sraz domlouvá přes vzkazy, prostě se hodí termín a místo a kdo chce tak přijde, kdo ne nechá bejt. Jako to dělají na jiných forech :-*
Reagovat
smazaný uživatel
Ale musel by gigin přivést magerku v poutech :D
Reagovat
smazaný uživatel
A o čem to je podle tebe???
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... není potřeba aby každý věděl, kde se kdo schází. Kdo má zájem zeptá se ve vzkazníku. Kdo ne neptá se. Je to tak lepší, protože nikdo nikdy neví, kdo to tu čte. Vzkazník je osobnější. Tady je to veřejné.
Reagovat
smazaný uživatel
já bych byl pro... Nějaký prázdninový víkend. Někde na pomezí Čech a Moravy, ať je to tak napůl cesty pro zápaďáky i východňáry... Kdo chce, může si pinknout, kdo chce může kecat a chlastat anebo psát na tp report z prvního srazu :-)))
Reagovat
gigin
Přesně tak....
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, vzkazník je soukromý. Předpokládám, že kdyby ti chtěl někdo napsat o telefonní číslo, udělá to přes něj. Ale případný sraz by byl veřejný. Proto se o něm píše ve veřejném (diskuzním) prostoru. Samozřejmě, že kdo by na něho nechtěl přijet, nikdo ho přemlouvat anebo dokonce znásilňovat k tomu nebude ;-) P.S. A jak se zdá, tak srazuchtivých by tady nemuselo být málo. Možná, že bychom se, soudě dle Giginovy odpovědi, dostali i na 4% účast zdejších uživatelů TP. A to už je množství, na které slyší i náš parlament!!! :-P
Reagovat
smazaný uživatel
tento příspěvek byl pro Fandinu... Zapomněl jsem tam dopsat její jméno do předmětu...
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... parlament neřeším. Jinak jsem psala, proč není nutné psát o srazu veřejně, jde to lehce ve vzkazníku, jeden to zařizuje, ostatní se ozvou. Ale je mi to jedno, stejně bych nešla. Jinak nevím, kolik tu je uživatelů, ale předpokládám, že když půjdou čtyři jak píšeš nahoře a jsou to čtyři procenta, tak by jich mělo být sto. Podle mě je to ale mnohem víc, ne li několikrát. Ale nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem určitě pro, klidně bych se ujal i nějakého reportu, pokud by byl zájem od TP to tady vydat. Přeci jen mám s psaním nějaké ty zkušenosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď jsem natvrdlý já anebo...? :-)) Co mám tedy napsat do kolonky "uživatelské jméno" ve vzkazníku, aby to došlo všem? Aby ten vzkaz byl pozvánkou pro všechny uživatele TP, aby se srazu mohl zúčastnit každý, kdo by chtěl?

P.S. S tvou účastí počítat nemám, to jsem pochopil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jeden sraz zrovna pořádám, tak musím říct, že to řeším soukromě, protože veřejně na fóru se mi to fakt nevyplatilo :)) Opravdu jsem se divila, kdo všechno diskuse čte. Jinak když se lidi chtějí vidět, je to určitě fajn :)) Ale někdy je lepší zůstat u virtuality :))))
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... natrvdlý jsi ty. Organizátor srazu napíše veřejně, že organizuje sraz a ostatní se u něj poinformují ve vzkazníku.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá, dámy. Ale pořád ještě netuším, co napsat do kolonky "uživatelské jméno" ve vzkazníku, aby to došlo všem... A teď: "babo raď!" ;-)
Reagovat
carolyn
:-))))) já z vás nemůžu, někdo se zde zeptá zda se tu někdy pořádá sraz, někdo další napíše že by na sraz nešel a už se tu řeší kraviny kde to řešit :-))
Jasně že pokud by organizoval sraz, tak to nejdřív musí hodit veřejně, aby zjistil zájem, místo a čas se pak klidně dořeší vzkazníkem, ale nikdo ho zatím nepořádá,né? Nebo jo?
Lunej - ale soukromej sraz se jasně organizuje soukromě:-)
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... doporučuji myslet hlavou!
Reagovat
smazaný uživatel
Původně to až tak soukromej bejt nebyl, ale pak radši jo :)) No nicméně pořadateli držím palec, není to někdy jednoduchý. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč dělat složitosti z něčeho jednoduchého? Například by se napsalo kdo se chce sejít, pod příspěvek by se hlásili lidi a pak by se do vzkazů vyladily organizační věci a předešlo by se problémům, které popisuje například Lunej, to je ale hlavně problém FB tyto veřejné události. All-that-im: s Fandinou se nemá cenu hádat, protože diskuze potom nabírá dadaický s nádechem surrealistického charakteru.
Reagovat
smazaný uživatel
Takový sraz by nebyl na škodu, člověk se může zkontaktovat s lidma se stejným koníčkem a to je přece super. Sám chodím s jedním zdejším uživatelem jenom díky TP na tenis a nemohu si to vynachválit. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, jasně, že ne kolenem :-)) Akorát ty bys udělala z toho případného organizátora přes vzkazník úplného chudáka. Musel by odepisovat na mnohonásobně více vzkazů, než kdyby to bylo ve veřejném prostoru v odděleném vláknu. O nějakém brainstormingu těch, kteří by se chtěli zúčastnit, ani nemluvě. Přitom u takové akce je x věcí, které je dobré dohodnout a ne jen oznámit. Např. termín, místo atd. A na to je lepší veřejná diskuze, která může vést k lepšímu výsledku. Příklad: představ si, že jsem z Aše. Oznámím, že se právě zde koná příští sobotu sraz. Přihlásí se 5 lidí a všichni budou ze středních nebo východních Čech. Co je lepší? Nutit je, aby přijeli za mnou, anebo abych já dojel za nimi? Atd...
Reagovat
carolyn
Lunej - on nic nepořádá, on se pouze informoval, zda tu probíhají někdy srazy
vencape - ano Fandina jasně napsala že nejde, nechápu proč dál rozebírá a opět odvrací téma jinam, otom kde si to má All-that-i-am řešit. Navíc když on se jen ptal.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, tak by to bylo lepší, zapomněl jsem, že zdejší vzkazník nemá podobnou funkci jako FB zprávy, kde se dá udělat hromadná konverzace, asi by to tedy muselo být pod nějakým článkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď nevím, jestli myslíš hlavou? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
na co narážíš? Já doufám, že hlavou myslím (většinou) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že se ptal, mě to taky zajímalo, jestli se tady lidi znají osobně, nebo se jich jen pár občas sejde.. a když se zeptal jako první, tak by to mohl rozjet :)))
Reagovat
smazaný uživatel
...na slova Fandiny...
Reagovat
Fandina
Jeden tu napíše organizuji sraz a druzí se mu ozvou do vzkazníku. Jak jednoduché. Stačí myslet!
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, děkuji za příspěvek. Ale začíná už to být jako o červené punčošce. Takže jestli tě můžu slušně poprosit, už se, prosím, nezapojuj do diskuze ohledně akce, která by se tě z tvého vlastního rozhodnutí stejně netýkala. To ostatní jako např. způsob organizace atd. nech na nás, kteří jsme ochotni nad tím demokraticky uvažovat a konstruktivně diskutovat.... Děkuji.... 3 úsměvy
Reagovat
Fandina
ty neumíš argumentovat, že prosíš, abych se nezapojovala do diskuse? A co za to, že se nebudu diskuse zúčastňovat. Dostanu něco?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, pohlavek :-)))
Reagovat
Fandina
víc než trapné!
Reagovat
kohlik
Petra Cetkovská hladce do druhýho kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Postoupilaa! Gratulace
Reagovat
gigin
Ses nějak rozvášnil s tou Martičovou!! Když vedla Anička, byls studený, jak psí čumák... :DDDDD
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
Basa
Ajéje - zarytý Srb! Tak na začátku byla Petra zralá na ručník...tam nešlo zapojit emoce...ted ale ty kraťasy úžasný:)))
Reagovat
gigin
:DDD Však jo, Libore, pohoda.. Jsem rád, že jsi zase tu. Ajde!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Libore, můžeš si říkat cokoliv, protože já mám teď jenom německý Eurosport... Ale dovedu si to živě představit, jak ses rozvášnil. :D S těmi kraťasy máš ale pravdu. Ze začátku je dávala Ana a pak to od ní Martic asi okoukala... Martic měla v tomto ohledu neskutečnou úspěšnost. Taky uhrála hodně bodů na síti. Možná jí pomohlo, že v Římě hrála debla s Andrejkou Hlaváčkovou...
Reagovat
dadaft
Ana má problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Andrejka vyhrála první sét! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musím Tě opravit Pe3k. :))

"Nadal může získat 8 titul na jednom povrchu, Djokovic může získat kariérní grandslam a náběh na kalendářní grandslam. Vše ostatní by bylo velkým překvapením."

Tak je to správně chrobáčik. :-)
Reagovat
Roger_Federer
No ja nevim, ale vzhledem k losu..
a k tomu , že tady(na granslamu) Federer zcela 100% zapne na jiny level hry..jsou jeho šance na zis titulu tak 20%-30% a to počitam 50% Nadal, 25%-30% Djokovič..

Pokud tomu aspon trochu rozumiš, jiste si umiš spočitat, že Granslam hrany na 3 sety je trochu jina liga..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Cetkovská se docela rozjela, tak snad jí to vydrží.. a Andrea se zatím drží dost dobře..
Reagovat
dadaft
ťuky ťuky ťuk (na dřevo) ))))))
Reagovat
tommr
dá se sledovat skóre jednotlivejch zápasů i někde jinde než jen na oficiálních stránkách FO? Mě ten oficiální web FO jede šíleně pomalu a stále mi to vypadává ... :)
Reagovat
rod_laver
http://www. livescore.in/tennis/ anebo

http://www. livescore.com/tennis bez mezer
Reagovat
kohlik
http://www.rolandgarros.com/en_FR/slamtracker/slamtracker.html?ts=1369560354453&ref=www.rolandgarros.com/en_FR/index.html&syn=none&promo=rail
Reagovat
Nancy_z
m.tennistemple.com
Reagovat
anton77
tak například přímo tady (-:. Nahoře máš live výsledky a můžeš si i vybrat zápasy, co tě zajímaj víc
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se během dvou týdnů naučím francouzsky -_-
Reagovat
dadaft
NO TAK sÁRA eRRANIOVÁ SI ZATÍM S rUSOVOU DĚLÁ CO CHCE...
Reagovat
dadaft
á, blbý CapsLock.
Reagovat
dadaft
nicméně Rusová není úplně marná a zdá se, že by se to mohlo rozjet...
Reagovat
dadaft
no tak asi ne.
Rusovou jsem už docela dlouho neviděl. musím říct, že zase zamakala na fyzičce - ona nikdy nepojede na svalovou hmotu, je to šlachovitá týpka )), ale ty šlachy začínají být jako provazy...
pěkná hra, ale ty chyby! auvajs.
a servis hrůza.
Reagovat
tommr
já bych to sice přál Rusový, ale myslím si, že proti Erraniový nemá žádnou šanci. Rusová mě zaujala když v roce 2011 dokázala na FO porazit Clijstersovou, ale od tý doby se jí vůbec nedaří a žádnej podobnej výsledek už nikdy neudělala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ty nepřeješ výhru Saře, protože je v žebříčku před Petrou :D
Reagovat
dadaft
taky myslím, že Sára v prvních kolech nebude mít problémy...
Reagovat
tommr
no to samozřejmě taky - čím dřív Erraniová vypadne tím líp pro Petru. Ale Rusová je mi i jinak sympatická a přál bych jí, aby se dostala trochu výš než momentálně je ... :)
Reagovat
dadaft
přepínám na Anu.
Reagovat
dadaft
dobrá volba. Martičová se zvedá...
Reagovat
smazaný uživatel
Rusová taky, z 5:0 na 5:2 :D
Reagovat
Fandina
všem svým vyvolením a přeji go go go a pojď pojď pojď!!!
Reagovat
dadaft
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
)))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
konečně normální českej komentátor!! :D ne nějakej Slovák, co by chtěl domácí tenistku posílat z turnaje domů -_-
Reagovat
smazaný uživatel
No ale za umečená a upištěná baba, co dabuje Anabel, to jsem musel vypnout zvuk. Asi podám stížnost na Podu, že mi to nejde přepnout jako na UPC do originálu :D
Reagovat
dadaft
tomasinho ..... stíhala.
hlas se časem vymluví - vem si třeba Libora Basíka - teď už má skvěle vymluvený hlas a dobře se poslouchá...
Reagovat
Basa
Ahoj, to není žádné dabování, ale simultání překlad. Doopravdy to není jednoduché a ty slečny jsou profesionální tlumočnice. Rozhodně jim nezávidím!
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím, jo, špatně jsem se vyjádřil. Ono fakt nejde o ten samotný překlad, za to mají taky můj obdiv, ale spíše o to, že má nepříjemný hlas, který nezní tak nějak přirozeně a pak to trochu vadí. Ale jak píše dadaft, třeba to vypiluje.

A kdy můžu očekávat soutěžní otázku?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám na stream, že dneska neuvidím nikoho z našich :-( škoda, přitom včera ještě Andrea Hl. na tom streamu psaná byla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že to Anička úspěšně zahájí. :) Potom jsem taky zvědavý na talentovanou Monicu Puig. Psal jsem tady, že by mohla překvapit, tak uvidíme... Dal jsem si ji taky do toho týmu ve Fantasy. :)
Reagovat
Pe3k
Naštěstí alespoň o něco jde. Nadal může získat 8 titul na jednom povrchu (nuuuda), Djokovic může získat kariérní grandslam a náběh na kalendářní grandslam. Federer má možnost posunout hranici lidským možností na magickou 18. Vše ostatní by bylo velkým překvapením.
Reagovat
carolyn
Konečně!!!!!! :-)
Reagovat
dadaft
proč se debatovalo o Petře Cetkovské, že nehraje kvaldu a dává přednost Štrasburku ??? - - - vždyť je normálně v hlavní soutěži...
Reagovat
tommr
Petra Cetkovská má zřejmě nějakou výjímku - nejspíš se může jednat o chráněnej ranking. Nikde to ale nebylo pokud vím zmíněno a tak je celkem pochopitelný, že to spoustu lidí včetně mě zmátlo a mysleli si, že Petra na FO nebude startovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo udělal ten doplněk, jak se zobrazují nové komentáře? =) Na FO by se mi docela hodil :) mám google chrome
Reagovat
Bob
janekda?
Reagovat
smazaný uživatel
snad se tady objeví :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, janekda to byl. A jsem mu za to vděčný, je to super.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem to měl, pak se mi ale něco stalo s chromem (:D omyl), a od tý doby už nevím co je "new" koment..:/
Reagovat
smazaný uživatel
Já ten doplněk začal taky používat a je to fajn. Mám ale pocit, že to janekda dělal jenom pro Firefox... Ale možná se pletu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je divný, ptž já mám chrome a měl sem ho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se těšíííííím :D
Reagovat
anajka
Ja už mám ES2 pustený od pol 9. Teraz dávajú vlaňajšie finále, trošku inak usporiadané - 1. set,vyhlásenie víťazov, pokračovanie po dažďovej prestávke.:)
Reagovat
smazaný uživatel
vidím :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist