1. den ve Wimbledonu: Turnaj odstartuje osm Čechů či obhájce titulu Federer

24. 6. 2013, 09:00
Previews 575
V Londýně se dnes po obědě rozehraje nejslavnější z tenisových turnajů Wimbledon. Třetího grandslamu sezony se zúčastní hned 14 českých tenistů a osm z nich v čele s předloňskou šampionkou Petrou Kvitovou se představí v dnešním programu.

Wimbledonská vítězka z roku 2011 Petra Kvitová vstoupí do letošního turnaje na trávě v All England Clubu na dvorci číslo dvě na konci pondělního programu zápasem s Coco Vandewegheovou z USA, která je o sto míst v žebříčku horší. Třiadvacetiletá Češka je v prvním vzájemném střetnutí jasnou favoritkou. V posledních týdnech se sice trápila, v Londýně však loni jako obhájkyně titulu vypadla ve čtvrtfinále s pozdější vítězkou Serenou Williamsovou, naopak Vandewegheová hraje Wimbledon potřetí a dosud nepřešla 1. kolo.

Hrát první den Wimbledonu bude také Lukáš Rosol, který loni šokoval v 2. kole výhrou nad Španělem Rafaelem Nadalem. Letos se Rosol v 1. kole střetne s Němcem Julianem Reisterem, 212. hráčem žebříčku ATP, který uspěl v kvalifikaci. 

Zkušený Radek Štěpánek se utká s dvaadvacetiletým Australanem Mattem Reidem, který si v kvalifikaci zajistil svůj premiérový start na grandslamu i turnaji ATP. Jan Hájek vyzve jednatřicetiletého Francouze Nicoláse Mahuta, který v sobotu na trávě v Hertogenboschi slavil svůj premiérový titul a před třemi lety se právě ve Wimbledonu zapsal do historie nejdelší tenisovou bitvou.

Do hry z českých zástupců zasáhnou Lucie Šáfářová, Lucie Hradecká, Eva Birnerová a Petra Cetkovská

Turnaj na centrkurtu tradičně rozehraje obhájce titulu a sedminásobný vítěz Wimbledonu Roger Federer. Jednatřicetiletého Švýcara čeká Rumun Victor Hanescu, kterého porazil ve všech pěti vzájemných zápasech.

Dvojnásobný vítěz Rafael Nadal, který byl letos na všech devíti turnajích od loňského Wimbledonu (po něm sedm měsíců nehrál) minimálně ve finále, se na kurtu číslo 1 utká se Stevem Darcisem

Šlágrem dne bude souboj šampiona z roku 2002 Lleytona Hewitta s čerstvým finalistou z Hertogenbosche Stanislasem Wawrinkou"Lleyton je jeden z nejlepších specialistů na travnaté kurty. Bude to velký boj a pro mě velká výzva. Takové zápasy mě baví, jsem si jistý, že to bude skvělý zápas. Po povedeném týdnu tady (Hertogenboschi) si věřím a do Wimbledonu mohu jit s očekáváním dobrých výkonů," řekl Švýcar.

Poslední dny před Wimbledonem o sobě dalo vědět i počasí. Kurty byly několikrát zataženy a s plachtami třeba v sobotu pomáhal i první hráč světa Novak Djokovič. Podle předpovědi by ale první týden nemělo pršet příliš často. 

Tenisté si letos rozdělí na prémiích o 40 procent více než vloni. Celková dotace Wimbledonu činí 22,6 milionu liber (asi 690 milionů korun), vítězové dvouher si vydělají 1,6 milionu liber (téměř 49 milionů korun). Poražení z prvního kola odletí se šekem na 23.000 liber (asi 690.000 korun).

- PROGRAM 1. DNE VE WIMBLEDONU -
(pondělí, 24. 06. 2013)

Centrální kurt (začátek 14:00):
Federer (3-Švýc.) - Hanescu (Rum.)
Šarapovová (2-Rus.) - Mladenovicová (Fr.)
Murray (2-Brit.) - Becker (Něm.)

Kurt č. 1 (14:00):
Azarenková (2-Běl.) - Koehlerová (Portug.)
Nadal (5-Šp.) - Darcis (Belg.)
Hewitt (Austr.) - Wawrinka (11-Švýc.)

Kurt č. 2 (12:30):
4. zápas Kvitová (8-ČR) - Vandewegheová (USA)

Kurt č. 4 (12:30):
1. zápas Hradecká (ČR) - Knappová (It.)

Kurt č. 5 (12:30):
1. zápas Birnerová (ČR) - Lepchenková (26-USA)
4. zápas Hájek (ČR) - Mahut (Fr.).

Kurt č. 7 (12:30):
4. zápas Cetkovská (23-ČR) - Vekičová (Chorv.)

Kurt č. 17 (12:30):
1. zápas Šafářová (27-ČR) - Davisová (USA)
3. zápas Štěpánek (ČR) - Reid (Austr.) 

Kurt č. 19 (12:30):
1. zápas Rosol (ČR) - Reister (Něm.)

Kompletní program 1. hracího dne na jdete na webu wimbledon.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

575
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jsem rad, ze je opet trava...hned to dostava poradny riizzz.

tomasinho: nize jsem Ti to potvrdil, samosebou, ze chci finale Tommy vs. Andy, chci nej travare ve finale, krom toho, kdyby tam dolezl Roger, to by ho Tommy na tuti nedal..je to kamos...
...s Andym ma sanci...:)))

...a nedivim se, ze by se Ti to libilo....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlaste se všichni, kdo jste neměli Rafu v týmu a zachoval si reálnou šanci vyhrát? Já se hlasím dobrovolně.
Reagovat
Bee
Já nemám Rafu v týmu, tak se zatím držím:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se taky hlásím! :D U mužů mám z Top 25 Novaka, Andyho a Rogera... Ale nemyslím si, že mám nějakou šanci vyhrát. Nemám tam Serenu a mám tam Viku, která se dneska bohužel zranila. :( Tak nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem Nadala vynechal, mám tam zbytek top čtyřky. Dnes mi zatím všichni postoupili, ale větší část je ve hře až zítra.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud mame připustit myšlenku, že opet je Rafa zraneny a to neni nemožne.!Dva roky po sobe takova chyba v managmentu?? Proč tam pak jezdil a neodhlasil se jako z Us open a Ao??
Reagovat
tito
nevím. Ale když se ptáš- problémy s koleny má léta, žádná novinka. A během pauzy mu nikdo kolena nevyměnil, jen se odhojily komplikace. To, že zkrátil na minimum přípravu o něčem svědčí. Možná chtěli jen předejít zhoršení obtíží. Ale určitě chtěl hrát, zde byla podstatně větší šance na úspěch, než třeba na hardu, kde ani nemusí nastupovat. Budoucnost ukáže.
Reagovat
Roger_Federer
Me nejde o Nadala, je mi ho lito, o to huř, pokud je opet zraneny.Je to Fenomen a jeden z nejvetšich sportovcu naši doby..

ale ty velkohube vyroky nekterych Fans zde aspon zas chvili pujdou k ledu.. Tobe čest.
Reagovat
smazaný uživatel
Prípravu podľa mňa vypustil, lebo mal toho dosť. Odohral extrémne množstvo zápasov, ktoré vyvrcholili v nedeľu a už v utorok mal hrať ďalší turnaj. Proste, tá sezóna na tráve je hlúpo krátka, mal by tam byť aspoň týždeň voľna medzi RG a turnajmi v Halle a pod.
Reagovat
MarcelPersch
mozna kdyby sel na tu operaci, tak by to bylo lepsi, takhle konzervativni leceni zpusobuje, ze se zraneni porad vraci, ale tady je zase otazka, jestli by se dokazal po operaci znovu vrat zpet.
Reagovat
Mayo
keby niečo tak som v kanáloch :/
Reagovat
smazaný uživatel
nad nikoho se nepovyšuj. před nikým se neponižuj. ševče
Reagovat
tito
Proč Mayo? :-) Čekal jsem stejně jako ty víc, dokonce jsem si bláhově myslel, že na Wimbledonu to půjde snáze....
Reagovat
Mayo
tito...musím to stráviť vieš ako :) ... ale som rád za RG , sklamanie to aj tak nebude už v sezóne no...teraz pirpraviť sa dobre na hardovú časť...a čo sa týka Wimblasu...ja som ho nefavorizoval na titul ako číslo 1 ale rozhodne som veril v to semíčko a tam by sa uvidelo...no čo už...
Reagovat
brixner
Z jistých důvodů nejsem tak úplně v obraze...
RAFA PROHRÁL ? ? ?
ŽERT ? ? ? Brix
Reagovat
MarcelPersch
kez by
Reagovat
brixner
Pro Vás-vlákno o Fortuně! Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Lukas Rosol nastolil trend, ktory sa bude opakovat kazdy rok :D
Reagovat
rod_laver
dneska tady padne rekord ohledně počtu komentářů pod článkem.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ted jsem prisel a vidim, ze rafa ma asi zase nejake bebinko...?! (zdravy nadal prece neprohrava)
co mu bylo dneska, nevite prosimvaspekne nekdo?
a jak dlouho bude zase pauzirovat uz se vi? :-o
Reagovat
Roger_Federer
Ja to nebudu komentovat, Nadala mi je lito, tohle si nezaslouži!

Nic mene poprosil bych pany:Forehenda, martyho 28, rafahoolic, amputace a pe3kova dcera na plac a vysvetlit kde je problem dnes.
Reagovat
Pe3k
Zranění. Každý kdo čeká něco jiného je naivka...
Forehand klasicky vyklidil pole :D
Reagovat
smazaný uživatel
Voni se z toho museji nejdriv vzpamatovat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo , Darcis hrál velmi dobře. Ale co předvedl Nadal to byla totální fraška a ostuda a nejhorší bylo že ani nebojoval a po prohře nebyl ani nijak na venek frustrovaný spíš smířený , nevím jestli to bylo zranění , psychický blok z lonska nebo prostě strašný den , nicméně pro turnaj to neni vubec dobře . PS: Nechci vidět komentáře mistních fanatiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Blok tam urcite neni po 7mich tituloch to urcite neni mozne, ako pises rafa nebojoval a nechcel tak ako inokedy musel mat bolesti ktore sa stupnovali postupom zapasu a tym upadala aj nalada a chut rafy zabojovat ,urcite sa tesil na travu a wimbledon zial mozno podcenil rozcvicku a nieco sa v zapase pos...
Reagovat
MarcelPersch
No vidite, ja si myslim, ze to bylo oboji, bolave koleno + cely zapas urcite myslel na Rosola.
Reagovat
tito
Kdyby měl obavy z výsledku na W, tak začne trénovat na trávě podstatně dříve. 6 dní je málo, ale to se již opakuji. Proč začal tak pozdě je diskutabilní a já si nebudu spekulacemi nabíhat zvláště zde, kde se na to někteří s jásotem vrhnou. Prohrál, prohrál. Tak hlavně ať nás nečeká zase 8 měsíční pauza. Vamos!!!
Reagovat
stopan
mi nikdy nevonala, jeho behanie 4 metre za zakladnou a vsetko vracat alebo vyuzivat volne rohy kurty, to je jeho taktika.
Uprimne som statstny ze Nadal prehrava 2-0 na sety, koledoval si to uz na French Open v 1. kole Brands ho byl dva sety, ani sam nevedel ako otocil teibreak v druhom sete, Fogniny ho v tretom kole na fench open bil, dva sety to bolo o tom ci Fogniny pokazi alebo nie, paradoxne nadal nakoniec vyhral Frech open, dneska to stastie nemal aby vyroval 1-1 na sety ako s Brandsom, pomohol mu rozhodca, ked odpiskal aut v tiebreaku, pomohla mu paska aj nevynutena chyba, ale zasluzene nakoniec prehrava.
Reagovat
MarcelPersch
Tak ted verim, ze Federer by jeste mohlo pridat letos 8. Wimbledon do sbirky. Jeste ze jsem si nedal Rafu jako kapitana.
Reagovat
Sonja
Jj, teď má Roger vymeteno až do semifinále...tam je Andy, kterého na Wimblu loni porazil, takže nic nepřekonatelného. No a ve finále "přinejhorším" Novak, kterého loni taky porazil. Jeho šance hodně stouply.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ty říkáš, ať já pořád nevytahuju OH, tak můžu říct to samé o loňském finále. Pořád je to na stejném povrchu, na stejném dvorci 1:1. Andy od té doby orpavdu sice o malilinkatý kousíček, ale přeci jen zpevnil nervy. Bude to vyrovnané, ale pro mě osobně Andy i vzhledem k vzájemné bilanci a formě bude favoritem.
Reagovat
rod_laver
myslím si, že ze zápasu Roger/Andy vzejde vítěz celého turnaje. Roger by mohl být na poměry SF odpočatý, na druhou stranu se Andy zlepšil, určitě má i vyšší sebevědomí oproti loňsku, také spíš favorizuju Andyho.. uvidíme, do SF je daleko.
Reagovat
Sonja
Já neříkám, že ho Roger na 100% porazí, ale že pro něj Andy není nic nepřekonatelného...navíc Andy má do semifinále aspoň jednoho pořádného soupeře- Tsongu, se kterým může mít problémy, zatímco RF teď do semíčka může prolézt bez ztráty setu. A (relativně) čerstvý Roger na trávě je prostě největší možná hrozba.
Reagovat
rod_laver
proti Andymu hraje jeho nevyzpytatelnost. Když jsem jel loni na zápas Andy vs Roger na TM, favorizoval jsem Andyho. Hned zkraje zápasu Roger kazil první podání, Andy jej hned breaknul a i když Roger nehrál bůhvíjak, přesto zápas otočil. Někdy mi přijde, že Andy má solidní "kiksy", ale Roger je teďkom docela z formy, Andy bude namotivovaný, domácí publikum..můj tip je 3:1 nebo 3:2 pro Andyho, ale moc rád bych se mýlil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsongiče vyřadí Ernestek :D
Reagovat
Stan_Borowitz
No prosím, a to se tady čtrnáct dní řešilo, ke komu Nadala přilosují do čtvrtfinále. Nakonec to až tak důležité není.

A Forehand bude muset přinejmenším odložit svou prognózu.
Reagovat
UnrealTom
haha jak dlouho budu marodit teďko ?? :D
Reagovat
Pe3k
Dlužíš mi 100 euro!
Reagovat
Denis92
Parada! Roger je v semifinale :D
Tak to bol paradny vykon od Darcisa.V 3setoch vyradit Nadala to som necakal ani ked viedol 2-0. Dufam,ze sa Nadal nebude vyhovarat na ziadne zranenie..
Nadalisti snad spadnu opat na zem,lebo uz lietali v oblakoch a dost si tu vychutnavali Rogera,tomu sa vsak taketo trapasy nestavaju..
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal mozes sa hanbit

Hanba jak svet

nechapem
Reagovat
spaniel
Tak toto je psycho! Až mně je Nadala líto. Určitě v něm vzpomínka na Rosola zůstala a nějaké nervy v něm hlodali, což bylo vidět ve 3.setu. Musí se teď cítit pod psa. V posledním setu byl tak ztuhlý, že nedokázal ani lehký míč dostat přes síť a kazil údery, se kterýma by si normálně poradil se zavázanýma očima a pravou rukou. Každopádně 2x po sobě mu to nepřeji...
Reagovat
rod_laver
já mu to také nepřeji, ačkoliv jsem fanda Rogera, Rafa mi zásadně nevadí (určitě mám méně oblíbené hráče, než je Rafa). Nicméně jsem za jeho prohru rád, to dusno, které na foru poslední dobou bylo - včetně neustálých výpadů vůči Rogerovi -, bylo zapotřetí trochu usměrnit :)
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak. Vzduch se po pročistil.
Reagovat
MarcelPersch
Znovu se ukazuje, jak je dulezite. Po teto prohre ocekavam na US open i Wimbledonu pristi rok vypadnuti Rafy v 1. max 2. kole :( Uvidime, co rekne na tiskovce, treba ani na US open hrat nebude.
Reagovat
J.M.
Paráda! Tak tomu říkám výkon. Obzvlášť impozantní pro mě bylo, jak to Darcis po celou dobu ustál psychicky, vždycky když hrozil brejk nebo něco podobného, nesesypal se a dokázal to tam zatlouct. Málokomu se proti Rafovi v takových chvílích neroztřese ruka. A některé ty jeho winnery, třeba z čopovaného bekhendu, byly opravdu nevídané.

Moc hezký, agresivní tenis předvedl. Tak to má vypadat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten doběhnutý kraťas na 30:15 v posledním gemu je higlight dne
Reagovat
dadaft
tenhle Darcisův výkon mně připomněl Agassiho v plné díle.
Reagovat
dadaft
sorry - * v plné síle *
Reagovat
stopan
a je vybavene, nadal uz len ako divak
Reagovat
kada.tom
to se mi snad jen zdá ... tak mám kapitána ve Fantasy venku ...
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte nic. Hral pod injekcema.
Reagovat
smazaný uživatel
to je ale jeho problém, tak neměl nastupovat.
Reagovat
smazaný uživatel
V narkóze.
Reagovat
smazaný uživatel
To víš že jo!:))
Reagovat
smazaný uživatel
3:0 od Darcise jedině v kómatu
Reagovat
smazaný uživatel
paráda. Historicky nejvyšší vyhraný kurz na jeden zápas - 29.500
Reagovat
Sonja
Opravdu jsem ráda, že můj tip na vítěze Wimblu nevyšel. Ale takovou ostudu jsem Nadalovi nepřála...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky rád. No jemu ne, ale takovým jako marty28, rafaholic, nebo Petrikova Dcera a podobné existence určitě jo.
Reagovat
Sonja
Ano, zdejší velkohubá prohlášení si to zasloužila, to souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Nando!!!
Reagovat
SwissMaestro
Tak letos se Nadal nemá moc na co vymlouvat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetci tu pi... na rafu odvracaju sa od neho aj fans ale si jeho zapasy nepozerate dost pozorne lebo je jasne vydiet ze kulha a zial bolesti sa mu vratili ,urcite to potvrdi na tlacovke skor ci neskor zial mozno nas caka zase dlhe cakanie na rafov navrat.
Reagovat
rod_laver
samozřejmě, Rafa by nikdy zdravý neprohrál, to všichni víme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že povtrdí bolesti, jako po každé porážce.
Reagovat
smazaný uživatel
ja netvrdim ze by zdravy neprehral a viem ze na trave tak aj na betone patri "iba "medzi osem najlepsich zial dnes v poriadku neni.
Reagovat
smazaný uživatel
breakbal no keby to dal co uz
Reagovat
Roger_Federer
je potreba si rict, at to dopadne jakkoliv, že tohle by se Federerovi v jeho pouhych 26 letech kdy dominoval tenisu nestalo.Aby mel problem z hracem 2 stovky..
Reagovat
smazaný uživatel
Jemu by sa toto nestalo ani v 50
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fedex v top forme by hrace z druhy stovky porazil i s drevenou nohou...
Reagovat
stopan
Nejde o to ci je nadal najlepsi alebo nie, mne jeho hra nikdy nevonala, jeho behanie 4 metre za zakladnou a vsetko vracat alebo vyuzivat volne rohy kurty, to je jeho taktika.
Uprimne som statstny ze Nadal prehrava 2-0 na sety, koledoval si to uz na French Open v 1. kole Brands ho byl dva sety, ani sam nevedel ako otocil teibreak v druhom sete, Fogniny ho v tretom kole na fench open bil, dva sety to bolo o tom ci Fogniny pokazi alebo nie, paradoxne nadal nakoniec vyhral Frech open, dneska to stastie nemal aby vyroval 1-1 na sety ako s Brandsom, pomohol mu rozhodca, ked odpiskal aut v tiebreaku, pomohla mu paska aj nevynutena chyba, ale zasluzene nakoniec prehrava.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on, Darcis!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry,ale Nadal je až trapný
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, to finále Andy-Tommy je super nápad, do toho jdu s tebou!
Reagovat
smazaný uživatel
Se Ti nedivim:D)
A finale na 5 peknych setu:) Pradni travari, opravdovi travari ve finale!!! To by byla parada:)
Reagovat
smazaný uživatel
Martina Navratilova ?@Martina 12s

Boy oh boy Nadal is really struggling, I think his knee is sore? Darcis playing out of his mind- will he open his eyes?
Reagovat
smazaný uživatel
A ked tu este niekto bude pisat ze Nadal je najlepsi hrac historii ta sa budem smiat
Reagovat
smazaný uživatel
Steve, jeste 2 hry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Two games away from the win of his life
Reagovat
smazaný uživatel
To akoze co ma byt

sa tesim na Wimbledon jak huj a teraz toto Rafa dpc daj titul z RG Novakovi
Reagovat
Sonja
A proč jako Novakovi? Pro Novaka by byl Rafa ve finále nejpřijatelnější soupeř. Vypadnutím Nadala se právě zvětšují šance na titul Rogerovi a Andymu.
Reagovat
Sonja
Ježiš ty píšeš titul z RG, pardon:-D:-D Já myslela na Wimblík, RG jsem nechala za sebou už.
Reagovat
Sonja
Každopádně mi vůbec není jasné, jak s tím RG souvisí...
Ale u tebe mi není jasných spousta věcí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně u něj není jasná žádná věc :D
Reagovat
smazaný uživatel
se nam nejak rozehrala...
...jooo travu, travare, neradno podcenovat, a to nikdy!!!

Nej povrch!!!! chci ji vdude:D)))) krom RG:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas trávu všude, kromě rg tam bych antuku nechal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal ty nebudes nesmrtelny ako Fedex a ked toto prehras tak ma nikto otom nepresvedci
Reagovat
MarcelPersch
hlavne musis verit az do konce :)
Reagovat
smazaný uživatel
neverim mozno je to zle ale
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa prý neprohrál v životě v 1. kole, píše Vojta Bidrman na twitteru. Wow, že by to jednou muselo přijít? Nezlobil bych se.
Reagovat
smazaný uživatel
Já věděl, proč Rafu nedávat do Fantasy ligy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
jen ho musi tzv. dokoncit, a na to treba mit palici...ale take bych se nezlobil...

Andy je prijatelnejsi souper proti Tommymu ve finale, a aspon se bude na co divat...
...a mne tak stoupa nadeje, na to, co jsem rekl pred W. citim po dlouhe dobe viteze mimo top4:)
Reagovat
rod_laver
taky jsem si ho do ligy nedal. Spíš jsem tajně doufal, že by jej mohl Roger porazit..kde jinde než na trávě? Možnost, že by Rafa vypadl v 1. kole, jsem upřímně vyloučil..ale taky se zlobit nebudu. Rafovi fanoušci už studenou sprchu potřebovali.. :-)
Reagovat
a.magerova
No a já v Lize Rafu samozřejmě mám, jsem tam nedala z pověrčivosti Rogera a dobře mi asi tak :-/
Reagovat
smazaný uživatel
este neprehral
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam Rafu taky mám, čekal jsem, že jeden z dvojice Nadal-Murray udělá finále no.
Reagovat
spaniel
Ja neveril, ze Rafa da po sobe Rogera i Andyho, takze ho nastesti v týmu nemam.
Reagovat
Heather_Fedex
magiiii, my jsme trubky ;/// ale v elite-league jsem zase zvolila rogera za kapitana a rafu v teamu ani nemam
Reagovat
smazaný uživatel
no to mě picne, já čekal, že Nadal vypadne až s Andym tak ho v lize mám. teda měl jsem.
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo na palici, fandit ultra favoritovi a strachovat se.
Reagovat
MarcelPersch
Stevovi tam proste padne vsechno.
Reagovat
Mayo
minulý rok trepač Rosol teraz Darcis...sakra
Reagovat
tito
Hlavní problém je v Rafovi. 6 dní trénuje na trávě a čeká zázraky. No možná tedy nečeká.
Reagovat
smazaný uživatel
Jupii, skoncila mne sichta, jeste ze to synek dla v tech trech, ale asi to nebylo uplne jednoduche...uf...splneno...
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to že si udělal dobře, když si ho vyměnil za Malisse.
Reagovat
smazaný uživatel
Nando!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
To je zlej sen! Mezi roky 2006-2011 ve Wimbledonu hrál Rafan vždy finále a poslední dva roky tohle!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nová doba. Zvykej si :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
nehrál ve finále...

Ale on to ještě otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne to prijde zase jako pekna nabidka jinych tenisovych moznosti:)
Nakonec nebyl to Rafa, ktery rikal, ze tenis by se mel hrat na prirozenych povrsich??? treba jako fotbal??? a ne na betone???
Reagovat
Sonja
Ale neotočí...není schopen Darcise brejknout. Jednou se mu to náhodou povedlo a okamžitě přišel rebrejk.
Reagovat
Roger_Federer
bože Rafo to nemysliš važne...Klucii že to ješte otoči?
Reagovat
Sonja
Neotočí, můžeš začít slavit...
Reagovat
smazaný uživatel
Darcis je huj takych mam najradsej celu sezonu nic a teraz toto hovedo nadopovane
Reagovat
Sonja
Jako bejt admin, tak už tě fakt zabanuju.
Reagovat
MarcelPersch
tak ale ma pravdu :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Prej ho večer viděli, jak se krade z Rosolova hotelového pokoje s lahvičkou plnou nějaké zářící kapaliny...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tebe je každý hráč, který nehraje tak jak chceš nebo porazí tvého favorita "huj". Jediný huj si tady ty...
Reagovat
J.M.
Neuvěřitelné zvraty na konci 2. setu. Ale nádhera, je to tam. Pořád ale nevím, jestli je Darcis schopen to dotáhnout... Každopádně už hodně dlouho mě nějaký zápas tak nevtáhnul do děje.
Reagovat
smazaný uživatel
V 2. kole by mohl být britský souboj. Ale ten labil Ward to určitě zase projebe. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, už jsem na to myslel :D To by byl svátek.
Reagovat
smazaný uživatel
No Nadal teraz ukaz ci si najlepsi

lebo Roger take daco uz zvladol
Falla by vedel rozpravat
Reagovat
smazaný uživatel
druhy set...opet TB.
...sem psal rano, ze dnes bude den, na ktery urcite nezapomeneme:)
Teda nemyslel jsem tohle:D))) Ale delami Darcis jinak radost...
...jen houst...

A blizi se me vysnene finale Tommy vs. Andy:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa proste na hracov mimi top100 nevie,esteze nemusi hrat challengre
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím dobrý. První set 6:0 za 20 minut. :)

Jo a zapněte si ten zápas aspoň na chvilku. Caro má zajímavý model šatů... :)
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, ale ne :-DD
Reagovat
Sonja
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEJ_iQaa0aFIsl_YFIBnDlzZMelmz3Q2iVXRp71B-YT-kkPQho
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem sebevrah...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Když nechcete, tak nechte bejt... :D

Sonja: Ty jsi prostě zlato. :)
Reagovat
Sonja
:-)) Už jsem to sem chtěla hodit před Wimblíkem a nějak jsem nakonec zapomněla:-D
Tak teď když ses zmínil, věděla jsem hned, co myslíš a kde hledat:-P
Reagovat
Stan_Borowitz
Vamos Darcis! Že by rostla další legenda?
Reagovat
Vojtiik
Tvle Stevie-O jede jak stroj
Reagovat
Mayo
0-2 na sety...to si robí srandu zo mňa...
Reagovat
smazaný uživatel
to je chore toto
Reagovat
smazaný uživatel
na tohle nemam nervy, jdu se vyvětrat, tak Vamos, ještě není konec !
Reagovat
a.magerova
Mayo: teď nevím co bude pro mě větší šok jestli vypadnutí Rafy nebo diskvalifikace Rogera za oranžové podrážky :-/

Přesto si furt myslím, že Rafa otočí.
Reagovat
Mayo
čo s oranžovými podrážkami ? :O mne sa páčili :) každopádne som dosť frustrovaný teraz neľúbi sa mi to ...človek sa teší na Wimbledon a hen
Reagovat
a.magerova
Tady kdosi po zápase Rogera hodil nějaký odkaz na cosi, že Roger dostane asi pokutu za nepatřičně oranžové podrážky, tak se tomu sice směju, ale aby to taky nebyla pravda :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa domov
Reagovat
smazaný uživatel
Toz, jeste dva fiftyny a mam sichtu za sebou...:)
Reagovat
smazaný uživatel
to je traget toto
Reagovat
smazaný uživatel
Ne,číčo,dnes tu máme poeTa Federera a tragéDa Nadala.Zkus si to zapamatovat
Reagovat
Mayo
ježíš to čo za chybu zase...och no cemment
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. ja tady ale nikomu nanadam, mne se to nelibi. ale tahlencta pani mi napsala, ze sem hajzl a ze mam jit do prdele. ale dyt sem ji nic spatnyho nenapasal, tak proc mi nadava tahle pani? ja sem to jemon rekl dedovy a on rekl, co sem napsal. tak se prosimvas nelzobte, ez sem zaloval, uz nebudu. jenom sem vam chtel rict, ze sem zapnul pocitac a ze sem videl toho federa jak dobre hral. tak at mne ta pani nadava, to prece neni pekny. raci sem chtel jenom diskuovat vo tenise. dik
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa setball nooooo pls bo sa poserem tu
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, pěkně haluzácky zahraný return, smůla pro Darcise.
Reagovat
Vojtiik
neskutecne tvle, zas mu to spadlo v tehle situaci na ljanu, ja se asi poseru z toho :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale jeste jeden setball
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal hraje tak, na co v současnosti na trávě má:))
Reagovat
smazaný uživatel
Kriste Rafa

ja umrem
Reagovat
Mayo
prečo si furt obieha FH a nikdy nezahrá BH ... to je na infarkt
Reagovat
smazaný uživatel
je to hrůza ! Začínám se obávat o postup
Reagovat
Sonja
Taky mi to obíhání přijde jak od začátečníka, Rafíno má pocit, že na to má čas jak na antuce...a nemá. Na druhou stranu BH mu taky dnes zrovna nefunguje.
Reagovat
Mayo
BH by mal trénovať viac
Reagovat
Sonja
No jo, občas (semifinále RG) mu funguje náramně, občas to je katastrofa. Člověk by řek, že už ho má natrénovaný, jak se mu do něj soupeři furt cpou...
Reagovat
smazaný uživatel
ach Bože Rafa
Reagovat
Mayo
naučte niekto RN dopodávať sety konečne
Reagovat
smazaný uživatel
Pánes Andy úřaduje, po dvou slabších gamech už si z BEckera dělá trhací kalendář. Dropshot z říše snů.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem to pěkně zakřiknul, ze 4:1 a dvou brejkbolů je to najednou 3:4, bože Andrej, nepolevuj!
Reagovat
smazaný uživatel
jj BB neni uplne levy...:) Ale bud rad, podle mne uplne idealni souper na rozjezd...
...nejakym omylem mozna ziska set...ale to ja te max. vse...co se asi da cekat...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je kvalitní na trávě, aspoň se pořádně rozehraje Andy. I v Queens s ním jasně vedl a pak Becker 2. set zdramatizoval. Tady ho ael vrátil Andy do hry, ted zas zbytečná chyba, mohl mít brejkbol znovu.
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát často trefuje bekhend nečistě Becker.
Reagovat
Mayo
Tragicki vyradil Džipsu môj ty boh
Reagovat
Sonja
Hele, věnuj se Nadalovi...jednou Darcise brejkne a hned přijde rebreak. Spíš to je tragicki(ý)...
Reagovat
Mayo
to je tragické už dlhšiu dobu u Nadala ...neboj sa nič Sonča :)
Reagovat
Sonja
Já se vůbec nebojím. Jediné, čeho se bojím, je, že ten zápas bude trvat 5 hodin, a já jsem docela chtěla koukat na Stana proti Lleytonovi....
Fúha, doufám, že mým nervům Novak zítra nedá zabrat jako dává dnes Rafa zabrat vašim.
Reagovat
Sonja
Kolik bodů Rafa ztratí, když dnes prohraje? dik
(:-D)

Btw. Výborně Vik!:-) 40 winners (15 es), 26 UE...že vyhraje jsem čekala, ale že ve třech? Super.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš raději Vika než Janka jo?
Reagovat
Sonja
Ano, protože ty ho víc nesnášíš...:-D
Né, mně se prostě poslední dobou líbí Vik daleko víc, přijde mi, že víc maká, vyměnil trenéra, bere to fakt vážně...zatímco Janko fakt těžce stagnuje (spíš upadá). Jinak i povahově je mi Vik bližší.
+je víc travař
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, v pohodě, jen mě to zajímalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborný zápas! Je velká škoda, že musel přijít už v 1. kole... První set byl mimořádně vyrovnaný a myslím, že rozdílové nakonec byly ty dvojchyby od Kiki. Ve 2. setu už Masha měla trochu větší převahu, ale pořád to bylo jenom o jeden brejk. To byl vlastně jediný brejk celého zápasu, což taky hodně vypovídá o kvalitě... Mám radost z postupu+výkonu Mashy a Kiki má jisté místo u mě v týmu. :)

Srbští kluci dohráli, za chvilku začne Caro...
Reagovat
smazaný uživatel
jo....bylo to pekne, a rekl bych, ze by tomu zapasu slusel treti set:D)
Nevadi, podle mne Kristina bude v budoucnu dost dobra...a Masa se ma opravnene ceho bat..

Jo mam radost Viktor vyhral, muj nejoblibenejsi sbrsky manik:)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Viktorek udělal radost. U Kiki jsem se trochu třás za stavu 1:4 a Máša měla pár BP. Ale dobře to dopadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem v první řadě rád, že budeme mít asi společnou favoritku. :) Mně ten zápas trochu připomněl 2. kolo RG, ve kterém hrála Kiki proti Sam a 1. set byl taky hodně vyrovnaný. Kiki ho nešťastně prohrála, když za stavu 4:5 ztratila servis (myslím, že po několika gembolech). Druhý set už tak vyrovnaný nebyl... Dneska to bylo trochu podobné, i když ten 1. set byl ještě vyrovnanější a druhý asi taky. Každopádně si myslím, že je to jenom otázka času, kdy Kiki na takovém turnaji vyřadí nějakou vysoko nasazenou hráčku. Za všechno mluví i to, jak Masha v rozhovoru po zápase vyzdvihla výkon své soupeřky... Navíc je Kiki krásná holka. Dneska se mi na ten zápas moc hezky dívalo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To ze je pekna, na to ja tolik nehledim, ja jsem si jiz v zivote vybral...
...ale libi se mi jeji tenisovy ladny pohyb na kurtu, je spravne nabuzena...jen ten jeji dada servis spravit, a bude to pekna podivana...
mne se opravdu na ni hezky diva, ma neco strasne do sebe...pro mne je takova tenisova...dokaze zahrat agresivne, jit si na sit...promin, kdyz to srovnam s Masou, tak Masa je proste servismanka, no...pro mne malo...

Spolecna favoritka: pravda, ona celkem u mne stale stoupa, no...
...nejakt to preziju:D))))

P.S. Lucku u mne nepredbehne:P > Ta by ji mohla ucit ten servis:)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak snad se taky rád podíváš na pěknou a šikovnou sportovkyni, ne? :) No, když už jsem vedle naprášil VISe, jak byl na Kiki ošklivý ohledně vzhledu, tak tady musím říct něco na dadafta... Když hrála Kiki v Birminghamu proti Moore, tak byl dost unešený z Tary a Kiki oproti ní nazval "vysokou osobou s prkenným pohybem" a taky ji označil za "typickou Montyho favoritku". Je ale fakt, že se mi za to omluvil. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosim te, ty nadelas:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, když ty tady chválíš její pohyb a dadaft psal tohle, tak to je docela rozpor, ne? :) Jo a taky se dadaftovi líbil forehand Tary Moore a Kiki ho prý má oproti ní amatérský... No ale spíš si myslím, že byl až moc unešený z té Tary. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Noooooooo Nadal neyeb sa s nim tolko
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje fakt dobře, určuje tempo hry, není to jen o Nadalových chybách, ale pochybuju, že udrží nastavené tempo. Rafa svádí velkou bitvu se vzpomínkami na loňský rok a odskoky na trávě, ale pokud přejde přes toto kolo nepochybuju, že se rozehraje k velkým výkonům.
Reagovat
dadaft
přesně s touhle hrou vyřadil Berdycha na olympiádě.
Reagovat
smazaný uživatel
a commm nehra tak castejsie ale len vtedy ked nema
Reagovat
smazaný uživatel
Ne...., jaaak dom Lukasi..., stale klecis vedle Varvary!!!
Reagovat
Mayo
aj Brands ho ponižoval ... už isto ste si mysleli, že končí a nakoniec titul...nehovorím, že vyhrá W alebo čo ...ale nech sa aj trápi hlavná je výhra...kolo od kola to môže byť len lepšie a lepšie
Reagovat
Roger_Federer
Přiznam se,mam Nadala v hcp, vim že stat se muže cokoliv,ale Darcis??.. Ten kluk umi zahrat tak na antuce, ale proti Nadalovi.?
Reagovat
smazaný uživatel
Darcis je nevyspitatelny je to k.o.k. o. t
Reagovat
spaniel
Ty jsi na ban...
Reagovat
smazaný uživatel
Darcis dal uz i Berdycha...treba se vam ten Mallorcan probudi, ale mozna ma nejaky travnaty trauma...
Reagovat
J.M.
Tak on Nadal mívá v prvních kolech Wimbledonu problémy. On prostě neumí hrát moc dobře na trávě, ta jde úplně proti jeho hře. U něj jde hlavně o to přežít první kola, pak už se z kurtu stane prakticky antuka a to už je pak ve svém živlu a k nezastavení.
Reagovat
smazaný uživatel
tak melas stesti, no...ale skoda toho TB...Jinak Kristina pekne...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrazil do tretiho setu:) Tak doufam, ze to bude v suchym, abych nemusel porad u teho myslet, jak nesu obrzky:)
Reagovat
Fandina
Radek první set celkem v pohodě, tak jen tak dál, držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
Mayo
Rafu zase ponižujú ako obvykle
Reagovat
Pe3k
Naopak Nadal se jako obvykle ponižuje sám...
Reagovat
MarcelPersch
od Rafy zatim :(
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo
Nadal 0 bodov zatial
cele zle
Reagovat
smazaný uživatel
Darcis chod do pic.i uz
Reagovat
J.M.
Moc hezky hraje Darcis. Škoda, že je jeho hra tak nejistá, z bekhendu, forhendu i na volejích, tohle je hraní na hraně a celý zápas to nevydrží. Ale rozhodně má aspoň něco vzdáleně z klasického trávového tenisu.

A první set trval snad tolik co celý Rogerův zápas. :-)
Reagovat
Denis92
ked uz Roger dostal Nadala tak najlepsie by bolo keby ho dostal v 1.kole,pretoze vtedy hra Roger najlepsie a Nadal najhorsie..vo stvrtfinale sa to uz otaca
Reagovat
J.M.
Ale pořád lepší čtvrtfinále než semifinále nebo finále. Akorát škoda, že ta tráva nevydrží v tomto bezvadném stavu o pár kol víc. Je vidět, že skutečná tráva dělá Nadalovi problémy, ten nízký odskok úplně neutralizuje jeho ultratopspinové kopce, kterými ničí soupeře a jejich bekhendy na antuce. Darcis není žádný čahoun, ale nemá s tím na té čerstvé trávě problém.
Reagovat
Denis92
Od stvrtfinale vsak uz je na Rogerovi vidiet ze GS mu davaju riadne zabrat a nedokaze predvadzat take vykony ako zo zaciatku.Ma horsi pohyb z coho prameni aj ovela viac UE a potom uz je tazke uspiet proti najlepsim
Reagovat
Pe3k
Precizní výkon. Sice sem zápas neviděl, ale výsledek mluví za vše...

Na Nadala se koukám a je to jako obvykle tragédie. Může děkovat bohu, že se Darcis psychicky posral, jinak by dostal na prdel hned v prvním setu. Nikdy z něj nebude nejlepší hráč když není schopen na svém druhém nejlepším povrchu přehrát někoho jako je Darcis.
Reagovat
Heather_Fedex
darcis se neposral. rafael nehral zle, ale steve se nicoho neboji, hraje na cary. neni divu, ze berdycha na trave dokazal prehrat
Reagovat
Pe3k
Tak Nadal to nedal. Zápas sice otočí, ale jde na něm vidět, že si nevěří, že v něm prohra s Rosolem zanechala hluboké stopy (ze kterých se psychicky složil na 7 měsíců) a každý hráč ví, že mimo antuku ho může kdykoliv porazit. Jak ho někdo může srovnávat s Federerem nepochopím...
Reagovat
Denis92
ak bude Darcis pokracovat v takomto vykone tak rozhodne neni bez sance na vyhru..Nadal ma pomaly rozbeh a zrejme trocha menej sebavedomia po minulorocnom Wimbledone
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa no no no
Reagovat
smazaný uživatel
jenom si potřebuje zatrénovat, prej příprava nebyla vončo, tak si zkouší různé situace v zápase :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně vydřené,Nadal - krev a pot
Reagovat
smazaný uživatel
zatim hraje tužku, snad se rozehraje k lepšímu výkonu :-). Je to jenom první set na turnaji, hlavní je postup.
Reagovat
smazaný uživatel
čerstvý rozhovor s Lucy

http://sport.idnes.cz/tenis-rozhovor-se-safarovou-z-wimbledonu-po-1-kole-fs5-/tenis.aspx?c=A130624_154415_tenis_elv
Reagovat
smazaný uživatel
jj...je to tak, Lucy se meni, jeji premena trva rok. Mozna dele, ale je to vic a vic znat...:)
Reagovat
Denis92
RT @VIBHUISM Unconfirmed reports-Roger #Federer wil probably get a penalty or may be official warning for d color on the soles of his shoes
Extremely insane news about Roger Federer's penalty because of his orange shoe soles. Hope this is not true! @Wimbledon

what the fuck?
Reagovat
a.magerova
No a já se na tu barvu dnes s takovým zalíbením koukala a říkala si jak je to velmi ŠIK.
Reagovat
Bob
Bože..
Reagovat
Bob
Omlouvám se Ti Bože, ale to je zase úlet.
Reagovat
Heather_Fedex
to snad nemuze byt pravda...vim celkem urcite, ze nektere tenistky mely na podrazkach bot kriklave ruzovou barvu a ty pokutovany nebyly
;-00
Reagovat
Denis92
dufam,ze to je len nejaka hlupost..
the kit has to be PREDOMINANTLY white. Correct me if I'm wrong @Wimbledon? A small amount of colour is ok.
ved je cely v bielom len ma oranzove podrazky..nevidim ziadny problem
Reagovat
smazaný uživatel
Noo Nadal to ma vdy tazke jeho superi sa proti nemu vzdy rozohraju az mi je to divne niekedy
Reagovat
Mayo
Nadal málokedy ponižuje od prvých kôl ... on je taký opak Djokoviča či Federera by som povedal...on skôr výkony graduje postupne hlavne druhým týždňom
Reagovat
smazaný uživatel
toto viem ale aj tak

Rafa je Mr. King!!!!!!!!!
Reagovat
MarcelPersch
souhlasim ;)
Reagovat
dadaft
to si dělají prdel, že ustřihnou zápas a jde se někam jinam, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To je normální, Eurosport to dělá běžně...i když to člověka naštve..:)
Reagovat
Heather_Fedex
to je zly sen
Reagovat
smazaný uživatel
nooo a teraz mozem kukat Stepanka no urcite ide sa na Rafu
Reagovat
Mayo
však dávajú vášho krajana tak by ste mali byť radi či ?
Reagovat
pepin
Dávají našeho hráče co je na tom divného.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, Nadal zase hraje pod injekcema?
Reagovat
Mayo
por que ?
Reagovat
smazaný uživatel
NIE
Reagovat
smazaný uživatel
ok
Reagovat
Mayo
aj na RG potom hral pod nimi ak narážaš na stav :D...však to je vpohode...prvý zápas hlavne vyhrať ... Stív Narcis je pánes situácie
Reagovat
tito
18.6. poprvé trénoval ve W. Předtím žádný přípravný turnaj a trénink na hardu. Pomalý rozjezd, dobrý konec. Horší je to naopak. Teď jen přetrpět úvod turnaje :-)
Reagovat
MarcelPersch
Tipuju, ze v prvních 3 kolech vždy ztratí 1. set Rafa....
Reagovat
tito
Na to by se dalo sázet.
Reagovat
Mayo
legenda Rosol koniec
Reagovat
smazaný uživatel
chvala Panu Bohu
Reagovat
Heather_Fedex
sluseli ste tu ranu? to mi spadnul kamen ze srdce
Reagovat
Heather_Fedex
* slyseli
Reagovat
smazaný uživatel
co tam ta holka dela, proc dava Marusce body zadarmo... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda těch Kikiných dvojchyb.. Mašena střídá teda ty svoje fistule, to je děs. Jinak pěkná řežba..
Reagovat
smazaný uživatel
Tsongovi to nějak trvá.. tímhle tempem bude hrát Petra docela pozdě (jak jsem předpokládala :D)...
Reagovat
PetaM
Hm ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A Viktor čistí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosole jsem v tenise NULA!!! Nejvetsi uspech kariery: porazka Nadala pod injekcemi proti bolesti.
Reagovat
anton77
tady někdo blbě vsadil (-:
Reagovat
anton77
a že jsi v tenise nula, ti samozřejmě věřim, jenom nevim, proč nám to sděluješ
Reagovat
smazaný uživatel
:D tak ted sem se zasmál
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám diváci jasně na straně Kiki.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se jim nedivim...Kiki je teda zatim rozhodne tenisovejsi, a hlavne jede na tichy chod...
Reagovat
smazaný uživatel
no a potom, tam se casto fandi outsajderum...:)
Reagovat
smazaný uživatel
taky se nedivim. Navíc má úžasně dlouhatanánské nohy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se vůbec nedivím, já jí taky fandím, je milá, pěkná a hlavně nemá žádnej respekt před Mašenou :))) A hraje zatím skvěle, kéž by Mašenu vyprovodila..:)
Reagovat
Jabadu
Máša zdržuje a dělá, že nezná pravidla.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle nehrála :D
Reagovat
dadaft
na žádném turnaji světa prostě není v 1K taková atmosféra jako na Wimbledonu. neskutečné.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Wimbledon, the Best:)
Ale uz se musim soustredit ma toho Hemingwaye, jinak mna Gigin fakt roztrhne...
Reagovat
pepin
Já se divím, že ji nedaj roubík. Hnus, hnusů.
Reagovat
smazaný uživatel
a pekne padej za Lepchenko na hrách!:D)))
Reagovat
George_Renel
je herečka rovnou do Hollywoodu. Přeléčit by si měla především hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mladenovic ma porad kolem 10...
...to bych strelil. Tipuji, ze dnes fakt muze vyhrat. Hraje zatim paradne, tohle Marus bude mit hodne tezky...
Reagovat
smazaný uživatel
Marus se uz boji...uz zacina si nadhazova a opakovat nadhoz...stara fligna...Kristina ji da, a ne ze neee...
Reagovat
smazaný uživatel
Tlačíš toho Ernieho? :D
Reagovat
smazaný uživatel
v tuto chvili ma Marus uz lepsi od Kristl jen ten serv...ten ji zachranuje...a drzi v zapase...
Reagovat
smazaný uživatel
tvl...jeste, zes mne to pripomnel, by mna gigin zabil:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki mám. Zatím nadstadardní spokojenost s výsledky...
Reagovat
Mayo
RAFA pôjde na nova sport oléééé predsa paráda...(:
Reagovat
smazaný uživatel
Lepchenko na hrách!
Reagovat
smazaný uživatel
jj, skoro cistej Ding Dong Battle, ...a Eva vitez...to bych netipoval ani ve snu...trava ma sve kouzlo
...i kdyz vic mne teda dostala Baltacha...
Reagovat
smazaný uživatel
se dostal do pateho setu:D) pres TB:D)))
To je uletak:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tahle hracka...te davam rok...max. dva, a bude opravdu nekde hodne nahore...a dnes, pokud ji Marus da, tak muze byt stastna...
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Mašenu drtí, jen tak dál.. jde o to, jak jí to dlouho vydrží..:)
Reagovat
dadaft
Fanda HD
obraz dobrý
ale zvuk tragédie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Vika zvládla! :) Otázka je, jak to půjde dál. Snad s tím kolenem opravdu půjde něco udělat a nebude to tak zlé... Za dnešek Viku moc obdivuju! Bylo vidět, že v tom pohybu byla hodně limitovaná.

Teď už se jdu dívat na Mashu...
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. ale rteba si to este pustim, este nevim. ten feder hral dobre, maji tam docela peknou tu travu. dik
Reagovat
VlS
řekni dědovi, ať tě tam pošle nasíct nějakou pro králíky
Reagovat
kada.tom
C´monn Vika!
Reagovat
smazaný uživatel
Vice gratulka, ten její přítel to je týpek :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. ja sem to tady vsechno cet, ikdyz vsemu moc nerozumym. ale vubec nevym, pros mi tahlencta tenistka heather- fedecx nadava sporste. ja nenadam ani ve skole kamosum a mylsel sem si, ze tady sou taky kamosi tenyisti. akorat fandirna je hodna a proto ji budu porad fandit v tom tenisu. uz si to asy pozde vecer nikdy nepustim. dik
Reagovat
Heather_Fedex
a za co mi dekujes?
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. deda rikal, ze ste krava, tak nevym. dik
Reagovat
Heather_Fedex
jo. tak odkaz dedovi, ze si to vezmu k srdci
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo se tě tady zastával, nevím kdo, že nepíšeš urážející příspěvky, tak se toho drž jo? :)
Reagovat
J.M.
V této souvislosti mě napadá pár klasických citátů:

"Líbí se mi jak tady hezky píšeš. Budu si psát s tebou."

"Líbí se mi jak píšeš, mám ráda milé nicky."

A obzvlášť tento, který se asi zároveň tak nějak sám vysvětluje:

"Mě se líbí, jak píšeš pozitivně. Ono je to vždycky milé, nečíst negagivní věci, když nemusíš. Lepší je vidět všechno z té lepší stránky. Znáš to, člověk je takový, jakým chce být a vidí věci tak, jak si je vysvětlí. Ale to záleží vždycky na individualitě, vzdělání, předpokladech, zkušenostech, sociálnímu zázemí, rodině, kam se narodíme."
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D - já jsem taky milej nick :))))
Reagovat
a.magerova
29.01.2012 22:56 Od: dobrykafeporanu
UŽ JE KONEC?
Váš komentář porušil pravidla diskuse a byl odstraněn.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/nejdelsi-finale-a-zapas-ao-djokovic-udolal-nadala-a-vyhral-treti-grandslam-v-rade-9476/pridat-komentar/#add
Reagovat
J.M.
Takový "komentář, který porušil pravidla diskuse a byl odstraněn" akorát vzbuzuje zvědavost, čím jej před tím odstraněním porušil. :-)
Reagovat
a.magerova
Já si myslím, že ten příspěvek byl tak moc milý a láskyplný, že se asi adminovi zdálo, že zavádět sem na tenisový web prvky "červené knihovny" je opravdu málo vhodné :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zacly uz hrat drive!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspon tak, Janowicz v suchym:)
Reagovat
dadaft
Stefi měla dva setboly, škoda, teď už to možná bude těžké, ale ohromný boj o každý míček, dobrý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Stefanie...to zamrzi...
Reagovat
smazaný uživatel
není Stephanie kamarádka Petry? Když bylo RG, tak Petra dávala fotku na FB a prasala tam, že je to s kamarádkou Stef a mne furt vrtalo hlavou, kdo to je :D tak už to vím :D
Reagovat
Bob
To není ona. To nebyla žádná tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
fakt? hm.. tak to byla špatná dedukce :D
Reagovat
smazaný uživatel
prdlajs špatná dedukce. Byla to ona ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://i607.photobucket.com/albums/tt159/miss_nathii/hector/stefanie-voegele.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/248094_539625619434855_656420665_n.jpg
Reagovat
dadaft
skvělý zápas, Stefi může litovat nevyužitých šancí - oba sety mohla vyhrát a byla v obou první, kdo tuhle šanci vždycky měl.
Reagovat
smazaný uživatel
njn mám detektivní schopnosti :D
Reagovat
kada.tom
No, hodně jí to koleno limituje, no - vybírá si míče, za kterýma ještě jít a který už nechat. Doufám a modlím se, aby Vika tenhle zápas DOhrála a VYhrála a měla by 2 dny na to, aby jí dali doktoři jakž takž dohromady, no - moc bych jí to přál, neb je to moje nejoblíbenější hráčka na okruhu WTA :-)
Reagovat
smazaný uživatel
presne
V
i
k
i
Je nay nay nay
Reagovat
kada.tom
tak na to může mít každej názor jinačí, ale mně se líbí jak herně, tak i jako žena ;-) a její "houkání" mi téměř nevadí, neb ho skoro nevnímám, ale ... dneska jí přeju opravdu každej míček a z každýho míčku mám neuvěřitelnou radost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
sak pisem ze je
NAY
moja žena:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
I s tim kolenem, kdy vlastne stoji na miste, udela brejk:)
Ted je otazka, jestli ma Aza smulu nebo stesti...smulu v tom, ze ta jeji nevyrazna souperka ji tam muze drzet na kurtu jeste pekne dlouho, nebo ze diky tomu aspon ma sanci postoupit a za dva dny udelat s tim kolenem zazrak...a to doslovne...
Reagovat
Jabadu
Spíš to vypadá, že ta Portugalka si nedovolí vyhrát. Ale toho zranění je škoda. Vika je dobrá hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslim si, ze by ji chtela nechat "vyhrat" spis to vypada na to, ze je proste tak "kvalitni"...
Reagovat
smazaný uživatel
Vika snad to bude dobree

!!!!!!!!!
Reagovat
Roger4EVER
Roger 6-3, 6-2, 6-0! 32 Winnerů a jenom 6 UE, paráda, jen tak dál Rogere! :)
Reagovat
a.magerova
Parádní výkon :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Rogerovi :-)
Reagovat
Jabadu
dvě dvojchyby, game v hajzlu, tabule v hajzlu ... Ta Vika má teda den.
Reagovat
smazaný uživatel
Viki neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kugva tuuu

snad to bude OK
modlim sa
Reagovat
MarcelPersch
mela by pohnout, chci videt Rafu.
Reagovat
J.M.
Tak Roger už vede 2:0 na sety, a z toho výkonu mám docela smíšené pocity. Sice to má suverénně pod kontrolou jako kdysi, ale je zase vidět, že někdy když ho soupeř zažene trochu z pozice, už to nezvládá.

Kurt je letos děsivě pomalý. Velké zklamání. Asi si nedají pokoj, dokud míček nezamrzne ve vzduchu a nebude tam stát. Časem se jim to určitě povede.

Nevím, jestli byl dobrý nápad to letos sledovat na Fandovi. Český komentátor příšerný, kdyby aspoň ten zvuk dokázali nastavit, aby nezněl jako ze sudu...
Reagovat
Heather_Fedex
nema smysl zvalovat rogeruv nevyrazny vykon na rychlost povrchu. to vubec nepomuze
Reagovat
J.M.
?
Reagovat
smazaný uživatel
:DD Nic v zlom, ale ved toto nie je ze Federer to ma pod kontrolou, on Hanesca totalne rozlozil... A to Hanescu nehral az tak zle... Ved vsetko funguje Federerovi paradne - servis, forehand, backhand, skratenia, aj hra na sieti... Nepamatam kedy som od neho videl lepsi vykon. Na servise stratil par vymen (do 10 ? ), ziskal vacsinu vymen po Hanescovom servise a to je podla teba len "pod kontrolou"? Ako ano, trava mozno je pomala, ale fakt nepamatam kedy som videl lepsi Federerov vykon... Mozno v Cinci '12.
Reagovat
Vojtiik
nahodou komentar dneska fajn, je jasne ze to nemuze byt celou dobu zazivne, to ani nejde imho, ale rozhodne mi nevadil, coz se mi nestava prilis casto... kdyz to porovnas s CT tak to byl brilantní výkon hodný televizni ceny:))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyraznej vykon? Kdyt nekazil, udery trefoval ciste, a kdyz chtel byli to pekny rany. Servis dobrej, return dobrej. Pohyb po kurtu vynikajici. Na prvni kolo super vykon. Hanescu totiz nehral vubec spatne...
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem no ja mam pocit ze Heather_Fedex to myslela ironicky, ale mozno sa mylim :)
Reagovat
J.M.
Blackie: Takl tos asi moc Rogerových zápasů neviděl. :-) Na jeho letošní poměry to bylo dobré, ale v defenzivě je vidět, že prostě už má nejlepší roky za sebou.

Vojtiik: Já jsem moc horších komentářů ještě v životě neslyšel. Je to i tím, že český komentář v tenisu nevyhledávám, protože je asi tak o 684654 tříd horší než anglický, tudíž mě to, jako člověka nenavyklého, praští do uší, ale aspoň ten Svačina na ČT, jakkoli mám na jeho občas kuriózní žvásty pifku, se dá normálně poslouchat. Tohle na Fandovi je úplná superamatérská spatlanina. Ten člověk neumí pořádně mluvit, natož aby něco aspoň trochu dovedl říct k tenisu, nebo aspoň, když ani to neumí, aspoň jeho komentář nepůsobil jako když schne barva.
Reagovat
Heather_Fedex
dneska hral samozrejme dobre. ale ja hovorim o rogerovych vykonech za posledni mesice, kdy to vubec nebylo ono. a mela jsem pocit, ze jm si stezuje na rychlost (resp. pomalost) povrchu, co by omlouvalo rogerovi poslabsi vykony
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, to nééééééé!!! :(((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Co se jí stalo? Ted jsem přišel..
Reagovat
kada.tom
úplně se jí nepovedl rozštěp, přičemž si nejspíš něco udělala se stehnem - sval natažený, možná ...
Reagovat
smazaný uživatel
Uklouzla, držela se za koleno a křičela bolestí... Teď má MTO.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo za stehno, já nevím. Prostě za nohu... Já se na to radši ani moc nedíval. :(
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych tipoval spis, ze si pohla s kolenem...a fakt to nevypada dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ošetřujou jí koleno...
Reagovat
kada.tom
jojo, nejdřív to vypadalo na stehno, pak na koleno, teď tejpujou oblast pod kolenem, tak uvidíme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vika to jde zkusit...
Reagovat
smazaný uživatel
No...uvidime. Nefandim ji, al preji, aby to dobojovala se cti, to jo...
...ale pokud to je vazne jak to vypadalo, tak nevim, nevim...stejne co dal...
Reagovat
smazaný uživatel
ted bude australanka dávat Vice kraťasy, protože je Vika těžko dobíhá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Koehler je Portugalka...
Reagovat
smazaný uživatel
aha :D pardon :D
Reagovat
smazaný uživatel
Viku to koleno docela bolí, je to na ní vidět..
Reagovat
smazaný uživatel
Viktorka upadla a ječí
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace Evě Birnerové! :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, urcite zajimave prekvapeni:)
Reagovat
smazaný uživatel
taky gratuluju :)
Reagovat
tommr
výhra Birnerový nad nasazenou Lepchenkovou je pro mě příjemný překvapení. V kvalifikaci měla sice trochu štěstí, ale dneska potvrdila, že si ten postup do hlavní soutěže zasloužila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
projel druhej set:D)
Tak to jsem celej stestim bez sebe:D) Sem doufal, ze udela aspon 2 kola na 100% s temi souperi, co tam ma:D) a Rogerovi urve jeden set:)
Reagovat
smazaný uživatel
Muze mi, prosim, nekdo rict kdo je ten hrac, co prave dava na rit Rosolovi, kvuli kteremu budu asi chudsi o peto s jak se to vubec muze dit? Jese nedavno jste tu psali, ze ma fotmu, ze by porazil Nadala na antuce...
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je huj
ale ja som rad ze prehrava
Reagovat
smazaný uživatel
ja nemam slov, on fakt prohraje s hrace, o kterym jsm nikdy neslysel.
Reagovat
smazaný uživatel
nevyrazny hrac, ktery ma 27 let, nejvys na zebriku kolem 95mista...nikdy v zivote se nedostal do hlavni souteze na USOpen...jeho nej vysledek tady ve Wimblasu 2.kolo, jinak nic...

Takze urcite to nejen Tebe potesi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim, se Janowicz s tim loktem drzi...nepredvadi, buh vi co, ale prvni set ma v kapse...
Reagovat
tmora
No to snad neni mozny, tenis je na FANDA bez HD?? Proc to neni na FANDA HD?? Hruza obraz..
Reagovat
smazaný uživatel
Bohatě by stačilo, kdyby měli kvalitní neošizený SD obraz, který můžeme vidět u německých veřejnoprávních programů na 19E.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, proč dávají na Nova sport zápas Melzer - Fognini? To je podle mě docela nezajímavý zápas. Přitom teď začíná hrát Vika...
Reagovat
smazaný uživatel
lze někde najít, koho budou dávat na fandovi? doufám, že Petru nebo Radka :-)
Reagovat
PetaM
Někdo tu psal, že Radka :)
Reagovat
smazaný uživatel
a kde to je? ale večer by mohli i Petru, jelikož se dostane na kurt až zhruba v půl osmé, dle mého odhadu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Docela nezajímavý zápas? Zatím je to výborný tenis, z pohledu 1. kola jeden z nejatraktivnějších zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Astra 1N
Red button 6390 - frekvence 10773 MHz, symbolrate 22000, polarizace H
Reagovat
smazaný uživatel
z twiteru:
Vojtěch Bidrman ?@VojtechBidrman 4h

Vysílací plán prvního dne #Wimbledonu: NS od 12:30 Šafářová, Isner, Šarapovová, Nadal, Kvitová, FANDA od 14:00 Federer, Štěpánek, Murray

Ale asi jedou podle momentální situace.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová na nova sportu? Proč? hm.. skvělý, takže budu dřepět u streamu :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, já jsem spíš očekával, že se soustředí na největší hvězdy a české zástupce. Nepřipadá mi, že by někdo z dvojice Melzer - Fognini patřil k největším hvězdám... Ale víš co, mně je to jedno. Viku mám teď puštěnou na streamu a vedle v pokoji Rogera na Fandovi. :)
Reagovat
tommr
jj woytha to sem psal už ráno, že na NS budou vysílat podle vývoje situace. Zatím Isnerův zápas ještě nezačal a tak dávaj Melzera s Fogninim ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Péťo, nechtěj být legrační! Kde jinde? Nova sport HD má slušný koukatelný obraz. TV Fanda je ošizená mazanice. Loni při finále TM přesunem na Fandu spoustu lidí naštvali.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra já až dnes zjistil, že existuje nějaká stanice Fanda a že to patří Nově :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že stream je otrava, já z čistě sobeckého hlediska jsem ráda, že bude na Novasportu.. teď jsem dokoukala Rožéra na Fandovi, no děs.. člověk je už prostě rozmazlenej :)))
Reagovat
smazaný uživatel
jenže já nova sport nemám.. jedině si můžu vzít netbook a s ním si lehnout do postele, ale to budu mít zase malý obraz.. ach jo.. třebi ještě přehodí na fandu..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to jsem pochopila, že ji nemáš. Já zase nemám Fandu v HD, ale Novasport jo, takže jsem radši. Ale celkově jsem ráda, že to vůbec v telce mám, stream mě nebaví, ještě když se to seká..
Reagovat
smazaný uživatel
já mám internet docela rychlý, takže se mi to neseká... a obraz na fandovi mám slušnej, podobný kvalitnějším streamum, ale zvuk je trochu divnej :D
Reagovat
Roger_Federer
až Rosol vypadne, to bude pro Nadala satisfakce..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Monča dala! :) Doufal jsem v překvapení, ale až takový výsledek jsem nečekal. Sara se ve 2. setu asi nechtěla vzdát, ty poslední dva gemy trvaly dost dlouho... No ale nakonec paráda, Mončo! :) Stejně jako na RG se mi ve Fantasy lize vyplatila a dneska to bude za 16 bodů... Navíc je to vlastně moje 5. nej hráčka na Wimbledonu. :)
Reagovat
MarcelPersch
Myslím si, že by Monica klidně mohla pomýšlet na 1/4 .
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, Monica toho na trávě zatím tolik neodehrála... Ale šanci určitě má. Až do toho osmifinále má teď docela dobrý los.
Reagovat
smazaný uživatel
Errani je venku! SUPER!
Reagovat
PetaM
Dříve nebo později se to dalo čekat .. :D Se svou hrou na trávu prostě nemá ... :)
Reagovat
kada.tom
tak tak, ještě by mohla spolu s Vinci vyletět i ze čtyřhry a bude to super :-)
Reagovat
PetaM
Já myslím, že to taky nebude trvat moc dlouho. Respektuju, že je to pár číslo 1, ale když budu obrovský optimista a zavřu všechny oči všech lidí světa, tak nejdále do ČF. Tam je vypráská Lucka s Nasťou :D
Reagovat
smazaný uživatel
to bych bouchla šampus.. ted ještě aby postoupila Petra, Radek a Roger a budu maximálně spokojená!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má prý ve Wimbledonu kondičního trenéra... konečně!
Reagovat
smazaný uživatel
odkud to víš? Petra doufám že dojde daleko přeju jí to
Reagovat
smazaný uživatel
na isportu na twitru to psal Jaroch :-) dal tam i fotku..
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka opravdu paráda, druhý set prostě nádhera a pastva pro oči.:) Tak už jenom šestkrát.:)
Reagovat
pepin
Jenže to by musela přes Petru a to by bylo špatný.
Reagovat
smazaný uživatel
nojo, jenže Petra už GS má a Lucka ještě ne
Reagovat
smazaný uživatel
já fandím víc Petře než Lucce..
Reagovat
smazaný uživatel
To bychom podle toho nicku ani nepoznali:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce bych GS přála, ale moc reálně to nevidím, to více věřím Petře. Lucka má podle mě větší šanci ve čtyřhře s Nasťou, než ve dvouhře. Třeba bude mít štěstí na odpadávání soupeřek a dojde daleko...
Reagovat
smazaný uživatel
Takovehle veci ani do vlakna 1GSL nepis....:D)
Tyhle provokacky si nech mimo vlakna s nazvem 1GSL:D))) Respektujeme tvuj nazor, ale pro nas GSLaky je proste NEPRIJATELNY:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
já jí GS přeju.. to zase jo.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
proč raději neuděláte 2NDWFP (second Wimbledon for Petra) ? :DD
Reagovat
tommr
jj Lucka dneska předvedla velice dobrej výkon. Doufám, že to zopakuje i ve druhým kole a pomstí tu naší druhou Lucku ... :)

P.S. přečti si můj vzkaz
Reagovat
smazaný uživatel
já Lucku bohužel neviděla, místo toho jsme se ve škole koukali na dokument o šimpanzech :D měli jsme si místo toho pustit Lucku :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ses provokaterka, Ti reknu:D))))
Si to udelej sama:)))
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to bylo špatný, že by šla přes Petru? To se nedá nic dělat, já bych Lucce jednou ten GS taky přál. Fandil bych jí i proti Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, souhlasím, moc pěkný výkon a kanár se vždy počítá. Navíc jí to může i nakopnout.:)

Vzkaz přečten.:)
Reagovat
smazaný uživatel
to bych zas nebyl tak při zemi to už CGSPK Career Grandslam for Petra. A s tím kdo má větší šANCI BYCH POČKAL AŽ JAK BUDE VEČER HRÁT PETRA
Reagovat
smazaný uživatel
Petra i Lucka můžou jeden den hrát úžasně a téměř bez chyb a druhý den zase opak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Momentalne Lucy se vyhazuje s radosti, pokud se nedari....
...Petra na tom kurtu trpi...

Kvizova otazka, ktera z nich ma momentalne sanci na to dal to dostrilet...:)
Reagovat
pepin
Tak já jsem to až tak proti Lucce nemyslel, ale vzhledem k dalšímu vývoji bych to spíš pčál Petře. Ale pokud by vyhrála Lucka, tak bych ji to pochopitelně také přál.
Reagovat
pepin
Velká gratulace, super výkon hlavně ve 2 setu. Jen tak dál.
Reagovat
VlS
Lucinka Billy the Kid 2. set nádhera. Returny top quality
Reagovat
smazaný uživatel
prvni gemy se prala trosku s nervozitou, hned jak nabrala sebevedomi...smetla souperku na smetiste dejin:D) 10 paradnimi gemy:D)

Dneska Lucy strilela, jak Petra v 2011:)
Reagovat
VlS
winners /UE 19:9, číslo z pohádky
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že jsou s Petrou ve stejné půlce pavouka. Moc by se mi líbilo finále Lucka střílící jako Petra z roku 2011 vs Petra hrjaící jako Lucka dnes. To by byl ultimate tennis orgasm
Reagovat
smazaný uživatel
A to ty UEcka byly hlavne ze zacatku, kdyz byla jeste nervozni...
letos to musi byt jizda...jen aby si dal takhle verila, to je vse, co potrebujeme, nic vic, nic min...
Reagovat
smazaný uživatel
Mne bude stacit finale Serena x Lucy, a budu uplne spokojenej....
....:) na dalsich detailech nebaziruji:)))
Reagovat
smazaný uživatel
a kdy jí může Petra potkat?
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem to našla.. až v semi, ale to by ve čtvrtém kole musela Lucka porazit Šarapovovou..
Reagovat
tommr
na Sharapku narazí Lucka bohužel už ve třetím kole. Los jí opět moc nepřál ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
aha.. moje chyba :-) já doufám v semi Petra vs Maria aneb repete finále 2011 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra měla na Marii loni smůlu 2x v semi GS, tak ji ty zápasy musí konečně oplatit :-)
Reagovat
tommr
já bych dal přednost ryze českýmu semifinále Lucka vs. Petra i když bych pak měl velký problémy komu fandit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to já ani ne :-) Ale já bych Petře přála, aby porazila Marii..
Reagovat
Fandina
Lucce. První kolo v kapce. Výborně Lucko. Jen tak dál a pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
V kapace také, třeba myšleno v kapce slziček z radosti, kdyby na to přišlo, ale opravuji v kapse ... úsměv
Reagovat
kada.tom
hrála super, Davis neměla šanci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni dnesni vitezka!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pratele to bude symbolicke, jeste takhle strilet 6 zapasu!!!
Sebeduvera nabrana!!!

Do druheho kola ji ale rozhodne nepreji druhou Lucku...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy prostě předvedla, že jestli je Petra řeznice, tak ona je pistolnice. Doufám, že jí to vydrží nejen do dalšího kola, ale že pak rozstřílí Mařku ve dvou
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Marus projde dnesnim tezkym testem....Kiki...to nebude jednoducha zalezitost...
Reagovat
Bob
antuka už skončila,co? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Anička získala 1. set v tie-breaku... Jsou to nervy, Razzano je docela nebezpečná. Ana vedla 3:0, ale Razzano srovnala na 3:3. Za stavu 5:4 měla Anička na příjmu setbol, ale nevyužila ho. Ovšem zkrácená hra už byla v pohodě (7-1 pro Anu). :)

A teď má Ana brejk ve 2. setu a vede 1:0. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak druhý set 6:0, Anička postupuje do 2. kola! :) Ty dva dobíhané forehandy v posledním gemu byly fakt luxusní. :) A navíc to Anička zvládla poměrně rychle, takže akorát stihnu Viku...

O soupeřce Any pro 2. kolo se rozhoduje právě teď. Galina získala proti Genie 1. set a teď má brejk ve 2. setu. To je pro mě docela překvapení...
Reagovat
smazaný uživatel
Galina ve 2. setu nedopodávala na vítězství...
Reagovat
smazaný uživatel
No a nakonec Galina prohrála 2. set v tie-breaku, přestože vedla už 4-0...
Reagovat
smazaný uživatel
Kde se dá sledovat zápasy on line?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
smazaný uživatel
Errani risuje sa nam prekvapenie
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle už Monča musí dát! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dobry, tenhle zacatek Lucy potrebovala, nemit nejakou jen tak souperku, nejakou, ktera ji trochu potrapi...
...tak ve druhem by to chtelo jeste vic zahrat agresivneji...hlavne na prijmu, a to pude, to pude:)
Reagovat
dadaft
ona je fakt pistolnice.
Reagovat
smazaný uživatel
To byl return jak viiinooo...tak to ma vypadat Lucy, pekne...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz je Lucy klidnejsi, uz strili, uz jede:) Brejk v uvosu druheho setu, drzme tempo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, souhlas s komentarem, jak si je Lucy jista, jde to paradne...je to strelba jedna basen...
Reagovat
smazaný uživatel
to je pošušňáníčko na tohle koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pekne jeste jeden brej a sebeduvera do 2.kola maximalni...to potrebujeme...
Reagovat
smazaný uživatel
Paradne! Tak na tohle se kouka neskutecne...Lucy ji vystrili...
...jen klidek, a dopodavat!!!! Podme do druheho kola!!!
Reagovat
smazaný uživatel
...tak tak 3MB
Reagovat
smazaný uživatel
a zakončit esem, stylově.. Lucka, super!
Reagovat
smazaný uživatel
Uff trochu mi zatrnulo, ale první set je doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepchenko budííček! Já věděl, že jí do toho týmu nemám dávat :-(((
Reagovat
kada.tom
nene, jen ať Lepchenko vypadne, já tedy fandím českým hráčům, no :-) ...
Reagovat
smazaný uživatel
no ja si dal do tymu Rosola, pak jsem si rekl, ze to je pitomost...tak jsem ho vykopl, abych ho tam zase vratil,
zase vykopl, a pak jsem ho nakonec tam dal, at tam mam aspon jednoho chlapa CZ...a on si projede prvni set, machr:D)
Reagovat
kada.tom
Rosola tam nemám, leč mu fandím ... já tam mám z CZ chlapů Tomáše :-)
Reagovat
kada.tom
kecam :-D já Rosola nakonec nevykopl, takže ... taky ho tam mám, no :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))))
Reagovat
Mayo
pome Šafářka...vybav ju rýchlo nech ťa nemusím pozerať :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Sara jeste nezacala, a uz ma potize:)
Reagovat
MarcelPersch
No jo, vypada to, ze mi Monica zas prida spoustu bodu do fantasy :) Uz vede 5:2.
Reagovat
kada.tom
doufám, že s Monicou vypadne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně! Mončo, drž se! :) Samozřejmě ji mám taky ve Fantasy...
Reagovat
Denis92
pozeral som Rogerovu tlacovku a z jeho hlasu bolo pocut ze je nejaky prechladnuty..snad to nebude nic vazne co by ho vyraznejsie obmedzovalo pri hre a rychlo to prejde..
Come on Roger!
Reagovat
a.magerova
No.... taky doufám, že to nebude nějaké znamení o "kašlání na Wimbledon"
Rogere zdraví mám jen jedno, tak podle toho musíš hrát, nejlépe všech sedm zápasů :-)))
Reagovat
Mayo
stačí mu QF :)
Reagovat
a.magerova
Mayo: si normálně ani nějak nemohu hned vybavit, kdo by na něj v tom QF čekal :-))))
Reagovat
MarcelPersch
Roger má hlavně štěstí, že se k němu nedostane Rosol, takhle padne až s Rafou :D
Reagovat
Mayo
no predsa predčasné finále (: na ten prípadný zápas sa teším úplne najviac z celého turnaja
Reagovat
smazaný uživatel
No přece Paire by tam čekal :-))
Reagovat
a.magerova
Můj hezký Paire?
No to mi ani neříkej, to zas bude Sofiina volba teda :-/
Reagovat
Mayo
to si akože robíte srandu ? ja Fandu nemám sakra...som sa tešil na Federera a teraz mám akože sledovať Šafářovú ? celé zle...snáď aspoň Murrayho dajú bo ma porazí lebo Rafu určo nedajú
Reagovat
smazaný uživatel
Andy ide na fandovi
Reagovat
Mayo
:DDDDDDDD mňa porazí...to akože celý turnaj tých najlepších budú dávať na fandovi ? no cemment
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal mozno pojde na NS aspon tak hovori komentator uvidime
Reagovat
Mayo
Wimbledon už je ? ja reku až o 14:00 dik čičo :DDDD ja som riadne mimo och
Reagovat
a.magerova
Jj Mayko už hrajou,
Fognini už i přišel o podání, ale zase si ho hned vzal zpět, no a hlavně hraje už i Rosol :-))
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Sraz za 10min. na 17ce:)
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem tam.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, uz se damy rozehrivaji
Reagovat
smazaný uživatel
božee když to vidím... proč tam nejsem stejně jako loni. bůůhuhhuu
Reagovat
smazaný uživatel
letos jede Janekda, pochop, musime se stridat:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že si tam pokecá s holkama stejně dobře jako já. :-)ony si navzájem chodí fandit. Když na kurtu č. 16 hrály Háčka, byly tam všechny kromě Kvitky, která měla trénink.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim Lucy trosku ostychavejsi na prijmu, ale to je ten vstup:)
Na servu uz ok...jen musi davat bacha na ty dlouhy mice, ty umi Davis paradne...
Reagovat
smazaný uživatel
Na prijmu fakt Lucka nejak nestiha...to neni dobry...jak ji hrozi TB...tak zacina panika...
Reagovat
smazaný uživatel
ale servis jí teď jde krásně
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten return winner od Lauren fak dobry...uf...to bude drsny match...myslim, ze se spotime i s Luckou...shoda na servu Lucy...
Reagovat
smazaný uživatel
No ani bych nerekl, ted to dostala do shody...krom toho, zatim neni schopna Lucka dobre returnovat...!!!
Musi si vic verit, aspon z poloviny jak jeji souperka...
Reagovat
smazaný uživatel
jj return winner byl dobrej a to prade of Lauren pěkně hnusný, ale Lucy si ji pak pěkně povodila a nenechala se brejknout
Reagovat
smazaný uživatel
a Lucy má 2 brejkboly
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se musi dostat do sveho rytmu...Davis ty mice porad na zadni posilat nebude. A nektere prohozy proste uz vychazet nebudou...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme potrebovaaaaliiii:) uf
ted britove rikaji, ze se Lucy musela pozbavit toho pocatecniho stresu...super...
...sem vic spoceny nez ta holcina:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, Lucka už lepší return, teď Lauren brejkla, to půjde..
Reagovat
smazaný uživatel
Hezke, to je to, jistota, psychicka pohoda, verit si, to potrebujeme:D)
Reagovat
smazaný uživatel
ty koukáš na stream? na lemonu? jaký je tam obraz? já koukám na nova sprot obraz je super, ale raději bych anglický komentář
Reagovat
smazaný uživatel
Jo...to beru tu jeji nervozitu na sebe, chapes, ne:)
Lucinka 4:2...a podme do ni...
Reagovat
smazaný uživatel
su v praci, takze steream...hunter...obraz ok...
ale ALT+TAB svisti neustale, mame celkem dnes rusno....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zkusme jeste 2.brejk, at zaciname ve druhym servem;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Davis zahrala ted paradne...Lucy zkusila, ale nevyslo...nevadi, dopodavame.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem taky v práci, koukám na netu, ale jen na Lucku, víc nestíhám.

Hlavně to Lucinko dopodávej
Reagovat
Mayo
hurrááá je to tu :) ... ale budem musieť sledovať Rafu na nete isto ho nedajú do tv
Reagovat
smazaný uživatel
Takze naposledy pred Wimbledonom

Tipy
Serena - Andy

Prianie
Vicka - Rafa
Reagovat
Stan_Borowitz
Tipy: Serena - Andy
Přání: Dolgopolov - Roger
Reagovat
smazaný uživatel
Tipy:
Malisse - Šafářová

Přání:
Blake - Šafářová
Reagovat
smazaný uživatel
Tipy: Máša - Andy
Přání: Serena - Roger
Reagovat
smazaný uživatel
tipy: Lucka x Tommy
prani: Lucka x Tommy
Bych sa teho nebal:)
Nic horsiho, nez ze to nevyjde se nemuze stat:)
Reagovat
Mayo
Tip ... Andy - Serena
Prianie ... Rafa - Sabina
Reagovat
Pe3k
V mužích vyhraje Serena, v ženách Dolgopolov :D

Tip: Nadal, Serena

Přání: Federer, Kvitová
Reagovat
PetaM
Tip: Andy, Serena

Přání: Tomáš, Petra

:D :D Nejde jinak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tip: Andy-Serena
Přání: Federer-Kvitová
Reagovat
smazaný uživatel
Tip

Serena x Novak

Přání

Petra/Lucka/Serena x Andy/Roger/Rafa ------holt mám těch oblíbenců víc a hlavně u chlapů je mi celkem jedno, který z nich to bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Přání Andy, Maria

Tip Nole, Serena.
Reagovat
Heather_Fedex
rafael - serena

roger - tamira
Reagovat
MarcelPersch
Přání Rafa- Serena

Tip: Rafa- Serena (Maria)

Mimichodem jsem rad, ze Henman i McEnroe taky tipuji Rafu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takove zajimave tipy:)
http://espn.go.com/sports/tennis/picks/_/tournament/14

1/ Nejlepsi jsou tipy na zenskou vitezku:)
2/ Dobry zerter je Bryant, nejen s Radwanskou...se podle mne chtel jen vic odlisit
3/ Shriver s MJFernandez asi nejsou v obraze...Tommyho jako sleeper:)))

Jinak tipy na chlapy
6x Djoker
3x Andy
2x Nadal
0x Roger

---
No ale ted jedna dulezita poznamka!!!, cele jsem to prosel, prostudoval, a nebudete verit, ale kolikrat si myslite, ze zaznelo jmeno Lucie Safarova...???!!!

...ani jednou pratele!!!
Reagovat
dadaft
dneska tlačím Lucku.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je zasluzne:D)
Reagovat
Mayo
McEnroe verí Rafovi olé
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Patrick!:) nee John:), ten urcite veri Andymu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tipy na ženskou vítězku jsou teda gól. Vlasteně gejm set meč mis Vilijems.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná vás to překvapí, ale já ten Wimbledon moc nemusím. Je to grandslam, na kterém moje oblíbené hráčky čekají nejdelší dobu na titul. No a taky nemám rád ten déšť (ale to už je na RG a USO to samé) a nemusím ani to konzervativní bílé oblečení. Chápu, že je to tradice, ale já mám prostě rád barvy... Přesto je jasné, že se na tento turnaj každý rok těším a letos možná ještě víc. Největší favoritka je asi jasná (Serena), ale kdybych nevěřil, že na konci turnaje bude pózovat s pohárem pro vítězku jedna z mých oblíbenkyň, tak bych si to ani nemusel zapínat... Vždyť Masha a Vika jsou největší favoritky hned po Sereně. :)

Dnešek je opravdu mimořádně nabitý. Přijde mi, že se hrajou skoro všechny důležité zápasy 1. kola... Hrajou všechny moje oblíbené hráčky (Masha - Kiki, Vika - Koehler, Ana - Razzano, Caro - Cabeza Candela). Potom se hrajou velmi zajímavé zápasy Sloane - Jamie (přeju Sloane) a Donna - Petra C. (přeju Donně, i když ve 2. kole už jí asi přát nebudu...). Pak se hraje spousta důležitých zápasů vzhledem k Fantasy lize. Určitě mě moc zajímá i Monica Puig proti Saře (kéž by se Monice povedlo překvapit jako na RG). Potom taky začíná Petra K. a ještě bych upozornil na krásný zápas Genie - Galina. :) Já jsem dostal takový nápad: Po grandslamech se tady často řeší, které zápasy byly nejlepší. Tak já teď během Wimbledonu budu dělat žebříček zápasů, které byly nejkrásnější (jistě mi rozumíte). :) Už teď můžu říct, že velmi vysoko bude zápas Masha - Kiki, potom určitě Donna - Petra C. a právě Genie - Galina. V dalších dnech bude takových zápasů určitě ještě hodně... :)

No a v mužích je to dneska taky dost našlapané. Hrajou asi všichni největší favorité kromě Novaka... Takže mě zajímají hlavně Roger, Andy, Youzhny a Benneteau, protože je mám ve Fantasy lize. :)

Za chvíli se jdu dívat na Wimbledon preview, protože jsem to včera neviděl... A pak už vzhůru do toho! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tu tvou prvni cast prispevku jsem nevidel...zapominam...co jsem tam precetl:))), ty barvo:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vicka bude hrat finale so Serenou
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje, další konzerva. :D No, já jsem tam chtěl původně napsat "barevnost", ale to bych si u tebe asi moc nepomohl... No, vždyť je to fajn, když mají hráčky na sobě různé barvy. Je to pestřejší a hlavně je můžeš od sebe na první pohled odlišit. Na druhou stranu, spousta holek podle svých slov hraje ráda v bílém, takže to respektuju. Ale co se týká oblečení, tak Wimbledon prostě není tak zábavný jako ostatní turnaje... Můj názor. :)

Jinak jsem Wimbledonu dřív přezdíval Rainbledon, ale s tou zatahovací střechou je to aspoň o trochu lepší, že se hraje aspoň jeden zápas. A navíc mi přijde, že od zavedení té střechy už na Wimbledonu tolik neprší... Teď je spíš Rain Garros. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak já taky miluju barvy, ale na WB se mi líbí právě to, jak zákazem jiné než tradiční bílé odmítá jít s davem a podlehnout tlaku marketingových lobby. Dává tak vzpomenout na staré dobré časy, kdy ještě muži byli gentlemany a ženy dámami, ne pouhými lidskými zdroji, které si absenci barev ve svém nitru vynahrazují pestrobarevným oblečením...
Reagovat
smazaný uživatel
No Stane, tvuj prispevek mne vhrnul pomalu slzy do oci...mluvis mne z duse:)
Reagovat
smazaný uživatel
respektuji tvuj nazor, ale Stan to vyjadril hezky i beze mne ...krom toho myslim si, ze to je nejlepsi turnaj na svete, a jine budou vzdy za nim daleko zaostavat, i kdyby meli strechy a stadiony pro 1 milion lidi...
...jsou veci, ktere neprepocitas, ani nenabarvis...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bláho, parádně napsané, ty máš takové až poetické příspěvky, tenis portálový Nezval.
Reagovat
a.magerova
http://www.oplateko.cz/artcw_cesky.png
http://nd01.jxs.cz/190/222/2450ebb868_39756130_o2.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, vy jste prostě ta generace, která si "Památná utkání Wimbledonu" pamatuje z přímých přenosů. :) Já jsem asi o dost mladší, tak to vidím prostě jinak. Upřímně můžu říct, že sledovat tenis dřív by mě asi tolik nebavilo... Pro mě není Wimbledon o nic víc, než ostatní grandslamy. Je to tradiční turnaj na tradičním povrchu, ale podle mě je možná až moc "zbožšťován". :D Ale dokážu si představit, jak třeba Vlk miluje tenis na trávě a právě Wimbledon. Z jeho příspěvků je to hodně cítit... Je to prostě takový fajnšmekr a tradicionalista. :)

No a teď už vzhůru na Aničku! :)
Reagovat
dadaft
znáš teď tu novou reklamu "na kosmonauta nemá nikdo!"?

na Wimbledon nemá nikdo.
Reagovat
Heather_Fedex
tak myslim si, ze ne jen verejnost vnima wimbl jako nejvetsi tenisovou udalost, ale predevsim samotni hraci. pokazde, kdyz poslouham/ctu interview s nejakym tenisovym juniorem/juniorkou, tak na otazku "ceho bys chtel/a v tenise dosahnout?" a kazdy bez vyjimky odpovi: "byt svetovou jednickou a vyhrat wimbledon"
Reagovat
dadaft
jj, třeba já se na letošní USO těším opravdu hodně...............
.............. ale Wimbledon je prostě nejprestižnější.
Reagovat
Heather_Fedex
u mne wimbledon bodik k dobru kvuli evropskym casum ;) ale to i rg. naopak ao je z tohto hlediska pro mne nejhorsi gs
Reagovat
Heather_Fedex
* u mne MA
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tím se dá určitě souhlasit. Pro hráče je Wimbledon nejvíc, asi právě vzhledem k té tradici... Ale když to vezmu čistě selským rozumem: Proč by jeden turnaj měl být víc, než všechny ostatní? :) Pořád je to jenom jeden turnaj, i když je to Wimbledon...
Reagovat
smazaný uživatel
Najväcsi cierny kon bude asi Gulbis

ale podla toho ako sa mu bude chciet je to nevyspitatelny dabel
Reagovat
steve79
Jaké má být dneska počasí?
Reagovat
smazaný uživatel
Za 3600 sekund TO začne.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám jak puk. Gigin švihl s tp. Juriji Alexejeviči! A já pro tebe chystal dárek.
Reagovat
smazaný uživatel
S brachou jsem hovoril. Je v klidu, ale je proste unaveny, vystaveny a tak...hlavne z jedne uzivatelky je uz unaveny:) a tak TP nechce videt, ani tp ligu nejaky casek...bo by zacal byt uz moc agresivni, a to on nechce...a tomu i rozumim...
...jako rikal, ze vratit se muze...to nepopiral, ale zatim chce mit ogar klid, od toho vseho...no...:)
Reagovat
dadaft
gigine, dej se s náma chvíli na ženský.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať spočne.
Reagovat
smazaný uživatel
to WTA by mu pomohlo, ja mu to meldoval porad...v lize jsem za neho vzal aspon teho Gulbise, takze mam tym 15+1host gigina:D)

Jankeda: Hele odkud ted pises??? Jedes tam, nebo ne???
Reagovat
dadaft
janekdo, užij si to.
a kdybys přidal i nějaké postřehy přímo z místa, bylo by to super.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu z domu. Jedu zítra odpoledne. Takže snad holky první kolo přežijí.
Reagovat
smazaný uživatel
OK, super, budeme mit naseho vlastniho zpravodaje:D)
Reagovat
smazaný uživatel
prosím tě, vyfoť kdyžtak tu Lucy a pozdravuj ode mě Serenu.:) A hlavně si to pořádně užij!:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Serena. Ona je hrozně ukecana. Pozdravim a už se ji nezbavim.
Reagovat
dadaft
sERENA :)))))
Reagovat
dadaft
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
YEAH.
Reagovat
smazaný uživatel
lepsie jak sex:DDDDD
Reagovat
Vojtiik
hihi tak jsem si po dlouhe době vsadil, spíš tak na koukání, než že bych měl nějaký přehnaný výherní potenciál... ale uvidíte, ten pečner bude zlatý důl:D
https://www.chance.cz/tikety/3059903689700_175136.png
Reagovat
smazaný uživatel
Federerove slova

Andy je na trave najprirodzenejsi
aj ja si myslim
Reagovat
dadaft
tak nemůže furt říkat, že on, Roger Federer, je na trávě jasně ten nejlepší - jak by to vypadalo, že.
Reagovat
smazaný uživatel
:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
aktualne 88 hracu:)
Do zacatku hodinka a pul:)

DAVAM jeste pro ty co maj radi vse na the last call...:) Text tvurce ligy, tomasinha:)

tomasinho:
Uvaga, uvaga. Fantasy liga je zpět! Založil jsem ligu na stránkách, kde jsme hráli už na RG. Kdo bude mít zájem, nechť se připojí. Něco málo z pravidel na úvod.

Hra spočívá v tom, že si člověk poskládá tým 16 hráčů (8 hráčů z ATP a 8 z WTA). Je to jedinej čas, kterej tý hře obětuje, tzn. maximálně hodinka, když se člověk hodně snaží. O zbytek se už postarají samotní hráči. Podle toho, jaký výkony podávají během turnaje, tak vy získáváte body. Ty se připisují za tyto úspěchy:

Player on participant's team winning a match - 10 Points
Straight Sets win bonus (player on participant's team wins in straightsets) - 2 Points
Player on participant's team beating a higher-ranked player - 2 Points
Non-seeded player on participant's team beating seeded player - 2 Points
Losing player on participant's team winning at least 1 set - 1 Point
Team Captain - Will score double their points for their team.

Do týmu si musíte vybrat (jak v ATP, tak ve WTA) 3 hráče z top 25 a 5 hráčů mimo top 25. Občas maj v žebříčcích nějakou kravinu, ale max 1 během turnaje. Nicméně je potřeba teda zohlednit žebříček, koho hráči můžou potkat atd, nebo to tam taky můžete nasázet podle sympatií :))) Když vám hráč vypadne, nahradit ho nemůžete, jen si zvolíte 16 hráčů, kapitána a necháte to na nich.

Registrace tady: http://tennisdream team.sportal.com.au/?p=index&not_logged_in=true

v odkazu je mezera, protože zdejší systém to považuje za zakázané)

V kroku 3 zvolíte možnost "I was INVITED by someone to ENTER his or her Private League" a dáte tam kód 602947.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík :-)
Reagovat
dadaft
lidi, dávejte si místo jména nicky z TP.
Reagovat
smazaný uživatel
taky mam pocit, ze polovinu neznam, ale jestli to nebude tim, dadafte, ze nezname ty nicky:D)))))

Takze mozna ti neznami by mohli napsat na TP svuj prvni prispevek, to sem ja:D))))
Reagovat
Bee
plním rozkaz fantasy liga - Bee team, to jsem já. Chodím sem na TP už asi skoro 3roky a docela pravidelně čtu vaše příspěvky, baví mě to. Už jsem hrála fantasy FO, nic extra výsledek tedy, ale super zábava. trochu mě mrzí, jak se to tu poslední dobou mele a hádá, ale věřím, že to není napořád:-)
Reagovat
Heather_Fedex
vcelicko, verim v to same co ty ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc dekujem a jinym jen skromny vzkaz, vemte si z vcelicky priklad:)

Take verim v konec nekonecnych sarvatek...
Reagovat
gedzitka
Já se připojuji, chodím sem pravidelně, ale zapojuju se málokdy - nejsem příliš ukecaná a už vůbec mě nebaví zapojovat se do nějakých slovních šarvátek. Fantasy jsem hrála už na FO a skončila jsem na slušném 18. místě. Vzhledem k tomu, v jaké rychlosti jsem skládala team pro Wimbledon, tak od toho teď moc nečekám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já chtěl udělat ještě korekce, které mne dnes napadly, ale když jsem se přihlásil, zbývala poslední minuta.:-( Takže jsem tam rychle hodil Vesnu a už ani nevím za koho....Takže mé 16. místo z FO určitě neobhájím......
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já taky zdravím lid zdejší:). Chodím sem každý den, na tenis se strašně ráda koukám, baví mě i čtení o něm, předtím jsem byla na idnes diskuzích a někdo říkal, že jde sem, tak jsem se taky přestěhovala:). Fantasy ligu hraju poprvé a jsem fakt zvědavá!
Reagovat
smazaný uživatel
na twiter nechodim vies co ak budeS moct tak to Davaj kazdy den tu

diky:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ok, pokusím se :)
Reagovat
smazaný uživatel
12:30 kurt cislo 17. No to bude nase chvile...:)

Neco o nasi souperce. Lauren je mlada 19leta hracka, ktera zahrala za svou karieru de facto 3 zapasy na trave, takze zkusenosti veskere zadne...

Je to nizsi behava hracka. Pouziva obouruc BH. Co se tyce FH, tak velmi zajimavy, dokaze zahrat neprijemne lift mice na zadni lajnu [zadne kopce pratele, celkem pekny hnus...]...myslim, ze to bude na Lucy zkouset, nebot se holka neboji. Takze bude chtit ji asi dostavat dal od zadni a pripadne zkratit....je to jinak fakt kreativni hracka, rada ma prohozy z BH....takze na stranu FH Lucy...To by melo Lucce sedet, protoze je levacka, a tady Lauren nic moc nezmuze...proto si myslim, ze spis to zkusi hrat neprijemnym FH na zadni, co sa da a zkracovat hru...

....Vzhledem k dispozicim Lauren, je to vic technicky hrajici hracka, a dost se to snazi zvladnout pohybem.
Upozornuji na letosni 3 setovou bitvu v Hobartu!!! se Sloane - vlci ocicka!!! Takze nas neceka trening!!!

A ted cim ji muze Lucy prehrat:

Tak return je nase nej zbran, vzhledem k servisu Lauren, ktery neni
prilis agresivni...
...A take servis Lucky musi delat Lauren na trave proste problemy, pokud ji bude servis behat dobre...

Ale rikam trening to nebude:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už se těším jak malej klouček. Lucka jí dá, věřím jí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak super konecne

neviete ake zapasy dnes budu na Fandovi?
Reagovat
smazaný uživatel
na Fandovi dnes Federer, Štěpánek a Murray. Aktuální vysílací rozpis budu házet každý den dopoledne na twitter jako @VojtechBidrman :)
Reagovat
smazaný uživatel
Coze??? Federer na Fandovi? A co pojde na NovaSport? Fakt super, "otvorenie" turnaja minulorocnym vitazom a ja to ani neuvidim...
Reagovat
smazaný uživatel
jelikož Fanda vysílá od 14, pak je logické, že začne Federerem. Na NS první zápas Šafářová, pak dle vývoje.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, stream to isti... Ked aj nase Dajto bude davat Wimbledon len druhy tyzden... Ale aj s tym uz sa prekonali :D
Reagovat
smazaný uživatel
som ani nevedel ze dajto bude davat wimbledon
Reagovat
smazaný uživatel
Tiez som len vcera videl reklamu... ale len 1-7 jul... Comu velmi nerozumiem, lebo neviem ci mozu mat vysielacie prava len na druhy tyzden...
Reagovat
smazaný uživatel
A kebyze nahodou Safarova skoncila do 14:00 nie je vobec mozne aby bol Federer vysielany na NS a Isner by isiel na Fandovi? :D
Reagovat
smazaný uživatel
nene, Federer bude celý tutově na Fandovi, to bylo rozhodnuté dlouho dopředu.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle čeho to je, počítám, že podle toho, že Fandu má asi více domácností že? Předpokládám, že na Fandovi bude většian zápasů z centru že? Trošku mě to mrzí, protože NS mám v HD a fandu ne, ale co se dá dělat, Wimbledon je Wimbledon, ten i kyby měl být na streamech, tak se to přežije.
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem si po přečtení tohoto rozhovoru říkal, jestli sem ještě chodí pan Bidrman... :)
http://fanda.nova.cz/clanek/sport/tenisovy-komentator-vojtech-bidrman-tenis-jsem-sledoval-i-na-vlastni-svatbe.html

Tak momentálně mám doma Fandu i Nova Sport (Fandu dokonce na dvou televizích), ale vypadá to, že budu muset začít Wimbledon na streamech. :D Chápu, že je to těžké, když dneska hraje spousta největších favoritů a do toho ještě Češi... Přesto doufám, že stejný prostor jako muži dostanou ve vašem vysílání ženy (Masha, Vika atd.). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zacina opravdovuy svatek, hraci v bilem a pod teniskama ten nej povrch na svete...:)

Podle mne 1.den se paradoxne muze zapsat do historie letosniho turnaje, a ja doufam, ze to tak bude...:) Muze se stat, ze to bude vubec jeden z nej dnu...jak uz britova hlasili...kdo ma na pondeli listky, je to vyhra jak v loterii:)

...a proc?
***Centr kurt:
1/ V 16:30 na centru se predstavi Marus vs. Kiki, monty bude trnout, a nejen on:) Kiki ma potencial Marusku sestrelit, ale samozrejme, v tomto utkani je jedna jasna favoritka Marus.

2/ Hned potom se uz predstavi Andy s BB...co je myslim na 1.kolo celkem atraktivni, krom toho Benjaminovi to celkem na trave jde za posledni 2roky...muze se stat, ze nedopatrenim vezme Andymu set:))) ale to je tak vse v co se da verit, nic asi vic...

***Kurt 1
3/ 18:00 Lleyton vs. Standa > myslim, ze neni co dodavat...

***Kurt 2
4/ 14:00 Marcos vs. Marin > Podle mne tohle bude dlouhe...a zajimave!!!
A hned potom Tsonga vs. David Coffin

***Kurt 7
5/ 19:00 Donna V vs. Petra C. > Tohle muze byt dalsi WTA trhak:)

***Kurt 10
6/ Camila vs. Sam Murray > jiz ted vsichni cekaji na start Camily...jake to bude letos, jestli ji opet wimbledonska trava bude sedet, no a zacina proti Sam:)

***Kurt 18
7/ 19:00 Jamie vs. Sloan, asi bych rekl nejvetsi WTA trhak kola:)

Krom toho se dnes uz predstavi po roce na trave NADAL s Darcisem...takze velmi ocekavana udalost.

No a samosebou program na centru uz dnes otevre Roger, ktery zacne treningem s Victorem...:)

A aby toho nebylo malo, tak dnes uvidime nefalsovane srbske derby Janko vs. Viktor...:)

Do hry vstoupi uz dnes Janowicz, ktery podle poslednich zprav...ma stale nedoleceny loket!!! Takze se dnes uvidi, jak se s tim popere...
Reagovat
smazaný uživatel
A to jeste neni vse::)

Dnes zacina hrat take Sara, Viktorka, Marion, Jelena, Petra K. atd...Takze opravdu naslapany prvni den...
Reagovat
smazaný uživatel
Neco pro Tebe:D)

John v akci:)...se nezmenil:)

http://www.tennis.com/pro-game/2013/06/mcenroe-less-negativity-has-helped-murray/48028/#.UcfxY9g0h8E
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Pořád má v tom ohledu ale Andy co dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze John ma proste ty meritka jinak nastavena:)
Uz ted pro nej to znamena, ze Andy udelal velky krok:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist