10. 10. 2010. Bratři Bryani získali 10. titul v 10. finále sezony

11. 10. 2010, 10:30
Aktuality 1
ATP PEKING - Nejúspěšnější deblový pár 'Open éry' Bob a Mike Bryanovi se v neděli 10. října 2010 získal v 10. letošním finále desátý titul. Svou finálovou neporazitelnost v této sezoně Američané potvrdili v Pekingu, kde v závěrečném zápase porazili Poláky Fyrstenberga s Matkowským.
Bob a Mike Bryanovi

V den s magickým datumem 10. 10. 2010 nastoupili Bob a Mike Bryanovi k 10. finále letošní sezony. V Pekingu zápas s Poláky Mariushem Fyrstenbergem a Marcinem Matkowským vyhráli 6-1 7-6 a v tomto roce získali už 10. titul. Ve finále tak zůstávají neporaženi.

"Čísla jsou pro nás tento rok opravdu fantastická. A vyhrát 10. titul 10. října 2010 je bláznivé," komentoval hru čísel Bob Bryan, který se před pár týdny zasnoubil se svou přítelkyní Michelle Alvarezovou.

Dále čtěte:

Kvalitní soutěž v Pekingu po roce vyhrál opět Djokovič

"Tenhle rok je pro nás neuvěřitelný. Nepamatuji si, že bychom někdy během jedné sezony vyhráli deset turnajů, navíc bez prohry ve finálovém zápase," dodal pro stránky ATP Mike Bryan.

Bratři Bryanovi začátkem srpna v Los Angeles překonali rekord v počtu získaných titulů. Následně ve Washingtonu sice vypadli ve čtvrtfinále, od té chvíli už ale vyhráli 18 zápasů v řadě, což jim přineslo čtyři tituly. Včetně devátého grandslamového z US Open.

"Další titul chceme získat příští týden v Šanghaji," plánuje Mike. Pak světové jedničky čeká další Masters v Paříž, podnik ve Valencii a nakonec Turnaj mistrů v Londýně. "Chceme si udržet post světových jedniček."

- ATP 500 PEKING (Čína, tv. povrch, 2.100.000 dolarů) -
pondělní výsledky (11. 10. 2010)

Dvouhra - finále:
Djokovič (1-Srb.) - Ferrer (8-Šp.) 6-2 6-4

Čtyřhra - finále:
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Fyrstenberg/Matkowski (4-Pol.) 6-1 7-6(5)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
tak kluci skoda, ze je to ctyrhra.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist