10:8 ve třetím setu. Plíšková vybojovala své první osmifinále v Melbourne

21. 1. 2017, 13:38
Aktuality 158
Karolína Plíšková postoupila poprvé v kariéře do osmifinále Australian Open. Česká jednička byla v duelu s Lotyškou Ostapenkovou blízko vyřazení, když ve třetím setu prohrávala už 2-5. Závěr zápasu ale zvládla a výhrou 4-6 6-0 a 10-8 prodloužila svou letošní vítěznou sérii na osm zápasů. Výhru číslo devět se v dalším kole pokusí připsat v duelu s domácí Darjou Gavrilovovou.
Karolína Plíšková (© Tennis Australia)

Karolína Plíšková ztratila ve svých prvních dvou zápasech na letošním Australian Open pouhé čtyři hry, ale 38. hráčka světa Jelena Ostapenková ji dnes svým výkonem v prvním setu zaskočila. Čtyřiadvacetiletá svěřenkyně Davida Kotyzy nejdříve nevyužila brejkbol na 2-0; na ztrátu podání z páté hry sice rychle zareagovala, za stavu 4-4 ale znovu přišla o servis a vzápětí ztratila svůj teprve druhý letošní set.

Statistiky zápasu
Plíšková - Ostapenková
19 esa 4
2 dvojchyby 6
74 %
úspěšnost 1. podání 58 %
46 vítězné údery 41
18 nevynucené chyby 43
8/9 hra na síti 4/8
7/15 brejkboly 4/6
čas: 2:05

Ostapenková hrála v prvním setu odvážně, nechybovala a rozdělovala míče ze strany na stranu. Plíšková se tak bránila hluboko za základní čarou.

Nasazená pětka se po ztracené sadě zdravě naštvala, přidala na razanci a ve druhém setu dominovala. Soupeřce nepovolila ani jeden game a i ve svém třetím utkání v Melbourne letos uštědřila soupeřce "kanára".

Ani takový vývoj zápasu Ostapenkovou nesrazil. Šampionce wimbledonské juniorky z roku 2014 v rozhodující sadě znovu vycházela riskantní hra, Plíšková dvakrát ztratila podání a prohrávala 2-5. O hru dříve česká hvězda dokonce z frustrace práskla raketou o zem a dostala varování.

Na konec zápasu si ale diváci museli ještě dlouho počkat. Plíšková si vzala jeden servis zpátky, při vlastním vzápětí nezaváhala a za stavu 4-5 se i díky chybám své soupeřky znovu vrátila do zápasu. V další hře české tenistce pomohlo "jestřábí oko", po němž se díky čtyřem přímým bodům z podání dostala do vedení 6-5, a ve dvanácté hře si vypracovala první mečbol.

Tentokrát ukázala své pevné nervy Ostapenková. Odvážným forhendem po lajně nebezpečí zažehnala a také v následujících gamech sebevědomě sázela na druhou stranu kurtu jeden vítězný míč za druhým. Plíšková se dočkala až za stavu 9-8: nevynucená chyba její soupeřky znamenala další dva mečboly a hned při tom prvním poslala Lotyška bekhend do sítě.

"Bylo to velmi náročné a měla jsem ve třetí sadě i štěstí. Jsem ráda, že jsem vyhrála a jsem tady poprvé v osmifinále," řekla Plíšková, která si v utkání pomohla 19 esy. "Možná mi pomohly i zkušenosti. Za stavu 2-5 začala (Ostapenková) víc chybovat a já byla pořád ve hře. I když jsem rozbila raketu, pořád jsem bojovala. Ona hrála rychle a agresivně, proto jsem musela hrát do kurtu a čekat na chybu," řekla Plíšková.

Českou jedničku čeká v dalším utkání domácí hráčka Darja Gavrilovová. S ní se Plíšková utkala dosud dvakrát a pokaždé zvítězila 2:0 na sety.

Výsledky - Australian Open - ženy:
Dvouhra - 3. kolo:
Karolína Plíšková (5-ČR) - Ostapenková (Lot.) 4:6, 6:0, 10:8
Gavrilovová (22-Austr.) - Bacsinszká (12-Švýc.) 6:3, 5:7, 6:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

158
Přidat komentář
Frick
Nevím, co k tomu zápasu říct. Možná že Jeleně paradoxně uškodilo to vedení *5:2 ve třetím. To vědomí, jak je to strašně blizoučko jí mohlo šíleně sevřít. Karolína může děkovat všem svatejm, že nečeká na letadlo, byť pochopitelně se o tu neuvěřitelnou otočku zasloužila i z velké části sama. Nicméně bez toho "nervového kolapsu" Lotyšky by to asi na výhru nebylo.
Reagovat
Kozoroh
Káje se dnes mohlo vymstít, že předchozí dva zápasy zvládla velmi hladce a bez problémů, Ostrapenková se favoritky nezalekla a až na druhý set, kde ji Kája herně jednoznačně převýšila, tak až do stavu 2:5 tahala v zápase za delší konec. Vyřazení Plíškové by pro nás české fandy i pro turnaj byla velká škoda.
Reagovat
FulnekUltras
zvláště maloburžoazní paštikáři by to nesli velmi těžce ;)
Reagovat
Fandina
Na O2 TV Tenis teď opakují zápas Káji s Ostapenko.
Reagovat
Fandina
Ty jo, to je tedy něco, 2:5 ve třetím a Jelen podával. Ani mi to nepřišlo, když jsem si to přečetla, ale je to tedy boj.
Reagovat
FulnekUltras
tam už Idě hořela koudel fest - o to děsivější kolaps naducánka
Reagovat
Fandina
Idu neznám, ale je to super napínavé podívání, i když vím, jak to dopadlo, tak je to nakažlivé.
Reagovat
George_Renel
V celé té dnešní hektice zapadl postup Vondroušové do finále Stuttgartu.
Reagovat
smazaný uživatel
Super, do Stromovky očekávám WC tak snad se jí podaří třeba ČF? Už by to chtělo nějaký posun
Reagovat
gigin
ten pocit, když hraje váš kůň. Jak to prožíváte, ty nervy a tak. To prožívám jen s Gulbisem. A dnes jsem se přistihl, že mi to dává i Kája. Děkuji ti Plíšku :))
Reagovat
VlS
Pěkný, co?
Reagovat
gigin
Ano, protože Gulba už dlouho nehraje, tak mi to prostě chybělo a přiznávám, že jsem byl už otravný. Aj tady. Jako dobrý, užíval jsem si tenis, turnajů, ale TO, to pro co to hlavně sleduješ jsem prostě neměl. Dobrý, kašlem na to, nebudu se tady vylívat. Já jen abyste věděli :DDDD
Reagovat
tommr
jestli to znamená, že ted budeš fandit Karolíně tak vítej v klubu ... :)
Reagovat
blixa
Jak, vítej v klubu ? Gigin už je dávno tajným členem Plíškoultras ;-) :D
Reagovat
gigin
Dva roky určitě ;)
Reagovat
tommr
proč to časový vymezení? :)
Reagovat
gigin
Já ji fandím tak dva roky, ale až teď, poslední dobou je to prostě srdcovka. Špatně se vyjadřuju, promiň :)
Reagovat
Alexandria
Karolina Pliskova vs Daria Gavrilova!Karoline Pliskovej prajem velmi,velmi XYZ-krat VELMI, postup cez domacu hracku Dariu Gavrilovu!
Reagovat
tommr
jj vyjádřil ses trochu nejasně - já to pochopil tak, že jí budeš fandit ještě dva roky a pak jí pustíš k vodě ... :)
Já doufám, že Karolínu ještě v budoucnu čekají velký věci. Ona jde nahoru pomalu ale jistě a pokud to tak půjde i nadále tak za dva roky by mohla bejt na úplným vrcholu ... :)
Reagovat
gigin
Hlavně zdraví a štěstí a uvidí sa ;)
Reagovat
vrabejka
Zítra v Rod Laver areně všechno top zápasy + zajímavý match Tsongy s Danem :)
Silně si prohrávám s myšlenkou koukat hned od 1.00 :D
Reagovat
Krisboy
Tsonga ve třech.
Reagovat
vrabejka
Prohraje? :) To by bylo skvělé :)
Reagovat
horska.kraslice
Když to tak vezmu kolem a kolem a s vychladlou hlavou, Karolína dnes vlastně jen zase potvrdila, že otočky a koncovky umí........... :-).
Reagovat
fujtajblick
je zřejmě náš jediný zástupce v mužské juniorce AO. Tak mu zítra držte pěsti..
V juniorkách Johana Marková odešla s nepořízenou 6:2 6:3 s Appleton
Reagovat
kada.tom
Zítra naštěstí bez Gábiny, je dobře že je Gábina (nebo sbor trenérů) rozumná/ý :-D
Reagovat
lilly
Jak to víte?
Reagovat
smazaný uživatel
http://biathlonresults.com/
Reagovat
lilly
Děkuji.
Reagovat
freeteepek
Kája byla dnes od začátku dost pasivní. Nechala soupeřku diktovat výměny a to se jí málem nevyplatilo. To jí poradil Kotyza nechodit vůbec na síť? Nezkusila ani kraťas, ostrý beckhend po lajně chyběl. Její míčky často létaly obloučkem často jen doprostřed kurtu, jako kdyby čekala na chybu soupeřky. Statistiku měla ovšem od začátku zápasu skvostnou. Hlavně bych vystihl celkovou úspěšnost prvního podání 74%! Pro ni dost neobvykle číslo. Dá se říct, že si zasloužila vyhrát. Příště ale bude muset víc útočit a nenechávat to na soupeřce. Lze jen doufat, že se v Melbourne oteplí a pumelenice z její rakety budou pro Gavrilovovou nedosažitelné:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že na titul může myslet kdokoliv kromě nenasazených, ale každá z nasazených i Bára může na ten titul určitě pomýšlet, Angie i Serena jsou porazitelné, Serena už není co bývala a Angie není tak těžká překážka jak se zdá, dá se vystřílet, v ženském tenise už jsme zažili takové total big fails (Marion Wimbl 2011, Flavia USO 2015, cibule TM 2016, Puig Rio, Serena Wimbl 2016 a vlastně všechno co nevyhrála Petra Kvitová je fail)
Reagovat
aligo
marion 2011? spíš 2013 ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, já už ani nevim co píšu
Reagovat
Krisboy
V poho, už jsme zvyklí.
Reagovat
bIbec
myslím, že to vyhraje jedna z dvojice Serena / Konta.
Reagovat
FulnekUltras
mastodont ne, čápice snad
Reagovat
Faddova
Kája měla víc štěstí než rozumu. Vyhrála jenom díky tomu, že soupeřka je ještě nezkušená a odešla psychicky. Ale pochvala za zachování klidu a za to, že to po tom kolapsu Ostapenkové nepustila a dotáhla to do vítězného konce.
Reagovat
tommr
o nějakým štěstí nemůže být dneska ani řeč. Karolína se sice nechala nečekaně dobrým výkonem soupeřky trochu zaskočit, ale v závěru zabrala a utkání ještě stihla s přehledem otočit. Od stavu 2:5 ve třetím setu nedovolila Ostapenkový vůbec nic a nemusela čelit žádnýmu mečbolu ... :)
Reagovat
Faddova
ok, ale Jelena prostě několik gemů přestala hrát, takže jí dost pomohla; je fakt, že Karolína zbytečně nechybovala a dotáhla to, ale celkově se mi zdá, že Ostapenko byla agresivnější, Karolína trochu zakřiknutá
Reagovat
tommr
Karolína udělala velkou taktickou chybu hned na začátku zápasu když ve druhý hře zahodila 3 BP. Tím posadila Ostapenko na koně a pak se nestačila divit co soupeřka hrající na maximální riziko předvádí. Jenže taková riskantní hra nemůže vycházet donekonečna a to se projevilo ve druhým a v závěru třetího setu kdy to Ostapenkový přestalo padat k lajnám a Karolína toho zkušeně využila ... :)
Reagovat
Krisboy
Zahodit brejkboly je taktická chyba? Jako že je zahodila schválně, protože jí to zapadalo do plánu zápasu? To je zas moudro twl.
Reagovat
tommr
Karolína ty BP trochu podcenila - neodehrála je s plnou koncentrací a udělala tam zbytečný chyby. To se jí pak vymstilo - místo aby šla hned v úvodu zápasu do trháku a soupeřku tím zdeptala tak musela později sama dotahovat a nakonec o první set přišla ...
Reagovat
VlS
No, možná se na ně mohla trochu víc koncentrovat.
Reagovat
tommr
a ještě si k tomu dovolím ocitovat samotnou Karolínu:
Udělala jsem chybu hned ve druhém gamu, kde jsem měla brejkboly na 2:0, jenže zahrála jsem lážo plážo, spíš pasivně. Pomohla jsem jí dostat se do zápasu.
Zdroj: http://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-rozhovor-dpb-/tenis.aspx?c=A170121_162609_tenis_ald
Reagovat
letityfanousek
Viděl jsem ten závěr a žádné zabírání Karolíny za stavu 2:5 jsem neviděl. Viděl jsem jen klasické ženské psychické zhroucení chudinky Ostapenko (bože já můžu vyhrát!!). Gratulace Plíškové to jo, ale vyhrát měla Ostapenko, ta si to prohrála sama.
Reagovat
freeteepek
Tak to ses měl dívat i na začátek:-) Ano, ženský tenis se od mužského v lecčems liší. Hlavně tím, že je daleko zajímavější:-)Chlapi takovéto obraty na vrcholné úrovni obvykle nepředvádějí. Já se na ně na GS taky občas koukám, ale obvykle jen až od stavu, když už opravdu o něco jde. A to jsou rozhodující sety. Čučet na to od začátku 3 i 4 hod. se prostě nedá vydržet:-))
Reagovat
FulnekUltras
moje řeč ;)
Reagovat
Torn
Bože, to jsou zase neskutečné pindy. Vám by Karolína nebyla patrně dobrá, ani kdyby jí tam rozstřílela 6:0 6:0. :D
Reagovat
VlS
Ty neznáš letitýho fanouška? Okopávet Čechy je jeho posedlost!
Reagovat
vrabejka
Kaja parádní obrat dokázala že už se z ní stala velká hráčka. Toto by před rokem nedokázala otočit.

Ale Dasha je strašně těžká soupeřka. Bude mít v zádech publikum, má životní formu motivaci bude mít obrovskou. Navíc je skvělá ve 3.setech.

Očekávám podobnu řežbu jako dnes.

Chudák Kotyza dnes si musel vzpomět jaké to byly stejné nervy s Petrou :D :D
Reagovat
letityfanousek
To nebyl obrat, ale kolaps soupeřky, nic víc.
Reagovat
Torn
Táhni si už léčit mindráky jinam. Karolína výhra, s tím nic neuděláš, jdi si udělat bramboráky a neotravuj tady. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra jsem na Soranu hodně zvědavá, myslím že Mugu vystřílí když bude mít den, Mugu zatím nic moc nepředvádí. Škoda že Venus hraje tak brzo, Dneska večer pojede Eva Samková v Solitude
Reagovat
kada.tom
Grigor zatím absolutně neskutečný výkon!
Reagovat
tommr
to dneska ubojovala i když soupeřka hrála nečekaně dobře a zle jí zatápěla. Takový vítězství je dvojnásobně cenný ... :)
Po dnešku se Karolína v žebříčku posune na třetí místo. Předstihnout jí ale ještě můžou Muguruza pokud dojde do finále a Kuznetsova a Konta pokud získají titul ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže když Konta a Kuznetsova vyhrají titul a Muguruza prohraje ve finále bude Plíšková 7.?
Reagovat
blixa
Přesně tak :D :D Havláte Havláte, občas seš vtipnej ;-)
Reagovat
Fandina
Dvě vyhrát titul nemohou, takže po AO může být maximálně pátá.
Reagovat
Krisboy
Opravdu ne?
Reagovat
Fandina
Vlastně mohou ... beru zpět :-)
Reagovat
Krisboy
Mluvíme o dvouhře.
Reagovat
Fandina
I tam :-))
Reagovat
tommr
i při nejhorším možným vývoji turnaje bude Karolína po AO nejhůř pátá.
Nejčernější scénář je následující: Karolína vypadne s Gavrilovovou a ve finále vyhraje Konta nad Muguruzou ...
Reagovat
Krisboy
Ríšo zaber, chci pětiseťák!
Reagovat
Krisboy
Kdepak, zdá se, že je hotovo.
Reagovat
kada.tom
Grigor prej "This is bullshit! This is bullshit!" ... a hned mu Carlos majznul warning :-D
Reagovat
Krisboy
To je nádhera. Oslava tenisu. Porno pro milovníky jednoručáků. Fandino, sleduješ to?
Reagovat
Nola
snad konecne Grigor prelomi ciernu seriu s Richardom, zlepsil BH, Gasquet sa mu snazi vsetko hrat do BH, ale prestava to fungovat....
Reagovat
Krisboy
Jsou to krásný přestřelky.
Reagovat
kada.tom
Grigor zatím ve všem lepší, fakt krásnej tenis :-)
snad to Grigorovi takhle půjde dál :-)
Reagovat
Fandina
Teď jsem přišla a samozřejmě. Nádhera. Dva moji oblíbenci, nejde se nedívat. Jen škoda, že jdou proti sobě už teď.
Reagovat
Krisboy
Jo, to je škoda. Takový semíčko by tomu slušelo víc.
Reagovat
Fandina
Neviděla jsem to, ale mám to nahrané, tak se podívám, minimálně na třetí set a jinak samozřejmě gratulka a moc držím palce až do úplného konce. Přeji titul, Kájo pojď!!!
Reagovat
Fandina
A když bude finále s Barčou, tak je mi fuk, která vyhraje. Pojďte holky!!!
Reagovat
tommr
Karolína s Bárou by na sebe mohly narazit jedině v semifinále a u Báry je to, že by se tam dostala přes Serenu dost nepravděpodobný ... :)
Reagovat
Fandina
Koukám, že jsem to úplně pomotala. Serena je napružená, Bára to nebude mít lehké a pak vlastně ani Kája. Ale porazila ji na USO, tak proč ne teď, že. Doufám, že Kája Dašu porazí. Dneska jsem si myslela, že to s Ostapenko bude jednodušší.
Reagovat
Fandina
A samozřejmě, kdyby Bára Serenu porazila, tak věřím, že může dát i finále, případně titul.
Reagovat
VlS
, Kája mi natáhla a nestihl jsem gratulaci hned pi zápasu, Takže jóóóó, gratuluju.
Už jsem při 2:5 myslel, že to vzdala ( ani nezkusila doběhnout asi 2 míče a tak) ale nevzdala, Jelena trošičku pomohla a bylo srovnáno.
Pak zas Kája trochu ubrala a zkusila to ba alibi, jestli se Jelena dozničí sama a sice nebyl, ale klidně moh bejt problém, protože Jelena řekla NE, nedozničím se.
Uf, dopadlo to. Možná pomohlo i to majznutí raketou a trocha vzteku a samozřejmě nervozita soupeřky, že si má dopodávat velký vítězství. Ale tuhle daň zaplatila každá, to je obsažený ve školným.
Nicméně - Ostapenko je fakt dobrá, kousavá a vůbec potvora a ošklebek. Ta bude brzo hodně nahoře.
Tak Kájo, vymyslete to s Davidem na Dašu, Barča zakousne Serenu a ob kolo spolu semi - JO?
Reagovat
Krisboy
Dobrej plán, souhlasím :)
Reagovat
Nola
bude aj pokuta za tu raketu? :D aky navrhujes trest?
Reagovat
Kytka
Taky jsem nestihla gratulaci kvůli biathlonu. A velkou. Je vidět, že Karolína už začíná být zkušený mazák.
Reagovat
VlS
Za trest musí porazit vzteklouna :-)
Reagovat
slacker
Tenisovy obersasek, platonicky milenec PK a nejvetsi ohybac reality na uzemi Ceske republiky opet "perli" v diskuzich na i-dNes
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že odešel, ty vlákna tam se nevšelo ani písmeno mi chybí
Reagovat
smazaný uživatel
nevešlo
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovko, dost dobrý :-D
Reagovat
Pe3k
Gratz, ale nemusi to tak zbytecne prodluzovat. Pristi zapas ve dvou!
Reagovat
darek.vrana
Tyhle zápasy jsou taky potřeba, dobře, že tím prošla.
Reagovat
tommr
jj aspoň v příštím kole nepodcení Gavrilovovou ... :)
Reagovat
EllNino
Gratulace Gábině k nejlepšímu výsledku v Anterselvě v životě a ke 3. místu ! :) Na konci bohužel došlo, ale jak to zezačátku vypadalo blbě, tak tohle je super výsledek
Reagovat
kada.tom
i 3. místo je parádní :-)
jen doufám, že zítra Gábina vynechá štafetu :-)
Reagovat
EllNino
já myslím, že ji bude chtít jet :)
Reagovat
kada.tom
a já doufám, že má rozum a nebude chtít :-D
Reagovat
EllNino
ona je jako Kvitka :) ... má ráda týmovky
Reagovat
smazaný uživatel
Je to poslední závod před MS. Takže bude mít dost času dočerpat síly.
Reagovat
VlS
Je neuvěřitelná, v nadmořský výšce, kterou nemá ráda a 10 kg navíc proti Lauře , Kaise a Marii - škoda, že nedala o ránu víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne nejsem hater, Karolíně to přeji, ale prostě mi není sympatická a prostě nedokážu ji fandit tak jak Petře, Lucce, Caro, Venus, Peng, Vice prostě nechci aby jste si mysleli že ji přeji prohru to ne, prostě nejsem Karolíny fanynka toť vše a jestli to nerespektujete není můj problém.
Reagovat
Krisboy
Nejenom hater ale i pokrytec.
Reagovat
smazaný uživatel
Víte co myslete si co chcete jste mi úplně ukradený, nejsem ovce abych fandila podle vlaječky vedle jména
Reagovat
EllNino
ovce fandí podle vlaječek jo ? :)
Reagovat
Krisboy
škoda slov...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím tak slepice, prostě nevím co mě furt řešíte taky x lidí nefandím třeba Petře, Lucce atd ale né Kvitovka je zlá, Kvitovka může za všechno, Kvitovka ovlivnila volby v Gabonu bla bla bla
Reagovat
EllNino
hlavně bitch, to hlavně :D
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě cu.nt to jsi zapoměl
Reagovat
misa
K*nda sem, k*nda tam...
Reagovat
Jiri
Pekny nazor :D jeste ze takovych neovci je jen poskromnu....
Reagovat
Torn
Tak o vlaječce to není, ale rozhodně to vypadá pěkně, když v TOP 20 jsou 3 české holky :). Já doufám, že Karolína s Bárou dojdou ještě dál, aby to nevypadlo, že české úspěchy stojí jen na Petře. Člověk nemusí být fanda Karolíny, aby jí přál výhru, tím spíš postrádám smysl téhle obhajoby, jako by bylo smyslem spíše přesvědčit sebe, že vlastně tvůj pohled na Karolínu není špatný. Jako moc netuším komu bych tam jinak přál výhru, možná Venus a Koťátku (Tak tu říkat Mugu ne? :D), zbytek jsou strašný trůdy. :D
Reagovat
VlS
:-) - normální člověk
Reagovat
Krisboy
To bude balzám na nervy po Karolíně.
Reagovat
Torn
Dimitrov tam má očividně fanoušky, kteří si myslí, že jsou na fotbale. :D
Reagovat
Krisboy
Balzán nejen na nervy, ale i pro oko tenisového fajnšmekra! Co se týká fanoušku, jen houšť, ať to má pořádný grády. Tuším, že to bude superzápas.
Reagovat
Torn
Já bych zase Ostapenko úplně nepřeceňoval. Loni toho moc neodehrála. Leto má teda slušný vstup, ale odehrát solidní zápis s 1 hráčkou TOP 10 nic neznamená, může jí to teda rozhodně pomoct, ale určitě bych z toho nevyvozoval závěry. Je jí 19 a má toho ještě dost před sebou. Veselka taky porazil Djokoviče a navázat se mu na to v zásadě nepodařilo. Trochu mi ta hra připomínala Lucku Hradeckou, která taky střílí stylem "buď a nebo". Solidní mě la servis, se trochu divím, že měla loni tak špatnou sezónu, že takhle podávala.

Co se týče Karolíny, jak se zdravě nenasere, lítá tam jako potrhlá samička komára.TY dvě první kola Karolínu zřejmě trochu ukolébala a ted zjistila, že to úplně tak lehce nepůjde. Myslím si, že tohle jí zdravě nakoplo víc, než kdyby vyhrála 6-0 a 6-2. Co je určitě super, že zatím dala každé soupeřce kanára (teda mám ten pocit), takže byv tom mohla pokračovat no. Na Dariu umí asi líp, než kdyby tam měla Timeu, nicméně je to domácí hráčka na GS. Samatha je už pryč, takže bude dost podporovaná. Otázkou je, jak se s tímhle vypořádá, zda na ní spadne deka nebo ne.
Reagovat
misa
Ostapenko má hodně špatný 2. servis, přes který soupeřky sbírají množství bodů. Z loňská obhajuje velké body za finále Doha jako turnaj Premier 5. Bez nich se může propadnout k 70. místu.
Reagovat
Torn
Hmm, tak možná má ted lepší vstup do sezóny :D
Reagovat
tommr
podpora diváků domácí hráčce Karolínu určitě nerozhodí. To už zažila na USO když hrála proti Williamskám a zvládla to na jedničku ... :)
Reagovat
Krisboy
"Nepřipada jste si tam sama na tom kurtu proti Sereně?" "Ale já tam nebyla sama, byla jsem tam se svým servisem" :DDD
Reagovat
Torn
To vážně řekla?:D
Reagovat
blixa
Jo, něco takového ale myslím že měla na mysli trenéry, přítele a spol, ne podání jako takové. Pokud se pamatuju.
Reagovat
Krisboy
Nepamatuju si to přesně, ale o servisu mluvila určitě.
Reagovat
EllNino
Ten zápas přesně potvrdil, co už dlouho říkám - Karolína krom servisu nemá moc co nabídnout, ve výměně je strašně pasivní, neumí ve hře přemýšlet, neumí si vypracovat pozici pro winner. A je nehorázná klikařka. Ale servis má neskutečnej, to zas jo.

By quesh
Reagovat
darek.vrana
Aha, už jsem ti chtěl vyčinit a on to kvěš:).
Reagovat
Krisboy
Taky jsem si říkal, co to mele :)
Reagovat
Torn
Jako torchu má pravdu, Karolína to trochu podcenila, ale tak co. Když může vyhrát Karlovíč, který by mohl nahradit tu mašinu na podávání míčku, tak proč ne Karolína. Těch 19 es je dost slušných na WTA.
Reagovat
Krisboy
Jinak tykvemu a Havlátovi ty Karolíniny úspěchy fakt nezávidím, to musí hodně bolet :)))
Reagovat
misa
A proč vůbec utekl na iDNES? Takové hezké diskuze tady s ním byly :)
Reagovat
Krisboy
Myslím, že proto, že tady nikdo nerozumí tenisu.
Reagovat
blixa
Tam ho mnozí mají i rádi :D Prostě mezi svými. Na iDnesu je trotl vedle trotla.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina po turnaji asi svetova trojka
Reagovat
Lina
Gratulace Karolíně. Měla sice na mále, ale zabojovala, naštěstí fungoval servis. V příštím kole musí zabojovat hned od začátku a nenechat se dostávat pod tlak. Hodně štěstí s Darjou, bude to tvrdší oříšek.
Reagovat
Alexandria
Obrovkske blahozelanie Karoline Pliskovej!B.Strycovej....som nadsena!
Reagovat
EllNino
Jojo to bylo zase drama :D .... Naštěstí to dopadlo, gratulace, teď už to bude jenom lepší :))
Reagovat
kada.tom
Ve 4. kole souboj s Dashou, je jasný, že to bude v RLA a bude hodně zajímavý, jesti v NS bude Serena s bárou nebo Dasha s Karol :-D
Reagovat
VlS
Tipnu, že Daša s Kájou kdoví kdy tam zas uvidí Australanku.
Reagovat
PetaM
Na pohodu :D
Reagovat
Krisboy
Zdá se, že pro Havláta je zklamání příliš velké, že tady ani netrolluje s biatlonem :D
Reagovat
misa
patří uznání za bojovnost, ale myslím, že další její zápas si pustím až ve Fed Cupu :)
Reagovat
Krisboy
No taky asi příští zápas vynechám. Gavrilova je mi silně nesympatická a případnou porážku s ní bych nesl hůře, než dnes...
Reagovat
Lina
Pánové trochu odvahy. Karolína bude podporu potřebovat právě proto, aby nevyhrála i mně nesympatická soupeřka.
Reagovat
Krisboy
Hrát se bude v pondělí, že? To budu stejně v práci, takže to neuvidím tak jako tak. Ale samozřejmě Káje věřím, že toho fracka umravní.
Reagovat
FulnekUltras
už druhého po sobě - doufejme ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra to byly nervy,za stavu 2-5 už asi věřil málokdo,Ostapenka hrála skvěle a Karolína začala házet raketou..Ostapenka to naštěstí nedopodávala,evidentně zafungovala nervová soustava.Ale musím lotyšku pochválit,super výkon a líbilo se mě jak pořád útočila,neskutečně jí to padalo k lajnám!
Reagovat
Krisboy
Jj, hrála pěkně. Aktivně, agresivně, tak to mám rád :)
Reagovat
Krisboy
Gratulace Kájo, ale ty dramata si příště odpusť. Gavrilovu požene publikum, bude to ještě těžší. Ale ty jsi Terminátor, ty se rozhodit nenecháš, já vím.
Reagovat
blixa
Kájo, Kájo, tohle mi nedělej. Copak srdce, to drží ale těch šedivejch vlasů co přibylo ... :D
Reagovat
brixner
Tak to vohol a hotovo :-) Já mám na palici taky howno a žiju :-)
Reagovat
Krisboy
Ty ho máš i v ní.
Reagovat
blixa
Já , "hároš" a holit jo ? Nikdy !!! :D ;-)
Reagovat
Krisboy
Přesně - jako Ota P. - mařenu až do konce :D
Reagovat
Jiri
Zato diskuze mela strasnou uroven, tolik "odborniku" co ji pohrbilo, to je ostuda. Ted uz to bude zase vynaseni na vrchol. Jinak Osta paradni vykon a Kaja ukazala velke srdce. Jen tak daal!
Reagovat
smazaný uživatel
vůbec mě nepřekvapuje že ji spousta lidí pohřbila,naprosto běžná věc v českých luzích a hájích kde má závist a pomluvy zelenou....
Reagovat
brixner
Hele, pivrnec, ňákej chytrej, ni? Vohni to raději na biatlon!
Reagovat
smazaný uživatel
lepší být chytrej než blbej))
Reagovat
brixner
Tak to je svatá pravda! Ale o sobě nepíšeš, né? Nebo...? :-)) Na GS se vždycky vyrojí podobná jelita :-))
Reagovat
smazaný uživatel
co ti na to mám napsat..to stejný --lepší být chytrej než blbej)),přeber si to ve své hlavě jak chceš...jitrnico))
Reagovat
Neor
Naprosto souhlasim. To, co tady některý předváděj, je místama až komický. Typickej českej fanoušek - když se daří, fandí, když ne, nebere se servítky.
Reagovat
Lina
Bylo to průběžné komentování zápasu podle jeho vývoje. Asi tu málo čteš diskuze, až na několik málo vyjímek, jsou tu normální a slušní čeští fanoušci narozdíl od jiných diskuzí.
Reagovat
Jiri
Nastesti se tu neda sproste neurazet, ale takovy keci, ze to nechce, ze je lina, nebojuje, odpiskava a podobny nesmysly jsou naprosto zcestny. Me na tom udivuje, ze takove nazory ma velke mnozstvi prispevatelu.
Reagovat
FulnekUltras
Hamburk...ještě uvidíš!!! ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist