10. den ve Wimbledonu: Rybáriková v semifinále vyzve Muguruzaovou, V. Williamsová domácí Kontaovou

13. 7. 2017, 12:00
Previews 125
Čtvrteční program nejslavnějšího turnaje světa nabídne oba semifinálové duely dvouhry žen. V tom prvním změří síly slovenská naděje a senzace letošního ročníku Magdaléna Rybáriková s Garbiñe Muguruzaovou. Po nich na centrální dvorec nastoupí pětinásobná šampionka Venus Williamsová proti domácí hvězdě Johanně Kontaové.

Do dnešních bojů se zapojí také poslední český zástupce mezi juniory Michael Vrbenský. Sedmnáctiletý Čech bude usilovat o čtvrtfinálovou premiéru a poté odehraje ještě zápas juniorské čtyřhry, v níž je stále ve hře i jeho krajan Ondřej Štyler.

Po skončení čtvrtečního programu se také dozvíme finalisty mužského debla. O postup do semifinále mixu dnes bojuje osm smíšených párů. Na větších kurtech mají diváci možnost vidět v akci také tenisové legendy jako třeba Martinu Navrátilovou.


1. semifinále: Magdaléna Rybáriková - Garbiñe Muguruzaová
České tenistky jsou sice mimo hru, ovšem celé Slovensko a možná i větší část českých fanoušků bude fandit senzaci letošního ročníku Magdaléně Rybárikové, aby pokračovala v životním turnaji. Slovenku v semifinále čeká předloňská finalistka Garbiñe Muguruzaová.

S třiadvacetiletou Španělkou, jež loni dobyla French Open, se utkala celkem čtyřikrát a má vyrovnanou bilanci. Naposledy se střetly před dvěma roky na trávě v Birminghamu, kde jasně dominovala Rybáriková. Jejich úplně první souboj se odehrál před čtyřmi lety na Australian Open. Muguruzaová tehdy zvítězila až 14-12 v rozhodující sadě, možná nás tedy čeká další maratonská bitva.

Rybáriková na trávě vždy patřila mezi solidní hráčky. Už v roce 2009 triumfovala na akci WTA v Birminghamu a v dalších letech si na okruhu WTA zahrála dvě semifinále. Ve Wimbledonu však nikdy nedokázala prorazit. V hlavní soutěži nejslavnějšího turnaje světa dohromady osmkrát vypadla v prvním kole, pouze v roce 2015 dokázala dojít do třetího kola.

Slovenská tenistka se po operaci kolene a zápěstí po více než půlroční pauze, kterou zahájila loni právě po Wimbledonu, vrátila na kurty a letos vyhrála už 35 z 41 zápasů. Díky letošním úspěchům se vyšplhala z páté stovky až do té první.

Na trávě je letos k nezastavení. Bývalá 31. hráčka světa ovládla dva větší podniky ITF, uhrála semifinále podniku WTA v Nottinghamu a ve Wimbledonu, kde nedala šanci Niculescuové, porazila v kvalitním třísetovém souboji Karolínu Plíškovou, smetla Curenkovou, přehrála Martičovou a poté i favorizovanou Vandewegheovou, zatím nenašla přemožitelku.

Stala se tak první Slovenkou v historii, která na wimbledonském pažitu postoupila do semifinále. Na trávě má letos fantastickou bilanci 18-1. Před startem letošního ročníku třetího grandslamu sezony si nikdy předtím na turnaji velké čtyřky nezahrála ani osmifinále.

Už teď má Rybáriková jistotu, že se v pondělí objeví na 33. pozici žebříčku WTA. Pokud dnes zvítězí, výrazně vylepší své dosavadní žebříčkové maximum, protože by v novém vydání žebříčku uzavírala elitní dvacítku.

Překvapí již poněkolikáté Rybáriková a vybojuje premiérové finále?

Muguruzaová si od loňského triumfu na French Open semifinále grandslamu až dodneška nezahrála. Přesto měla letos na akcích velké čtyřky solidní výsledky. Na Australian Open skončila ve čtvrtfinále a v Paříži coby obhájkyně titulu v osmifinále.

Na trávě absolvovala dva přípravné turnaje. V Birminghamu došla do semifinále. V Eastbourne naopak selhala hned v prvním zápase, v němž uhrála jediný game s Barborou Strýcovou.

Ve Wimbledonu se jí až na finálovou účast v roce 2015 nikdy nedařilo. Při své celkově šesté účasti teprve podruhé přešla přes druhé kolo. Letos však předvádí skvělé výkony a v semifinále je naprosto zaslouženě.

V prvních třech kolech třiadvacetiletá Španělka ani na chvíli nezaváhala. Překážkou pro ni nebyly Alexandrovová, Wickmayerová ani Cirsteaová.

V osmifinále musela poprvé do tří setů, když proti světové jedničce Kerberové prohrála úvodní sadu. Vývoj utkání ale nakonec otočila, Němku popáté v řadě porazila a zajistila ženskému tenisu novou světovou jedničku, kterou se v pondělí stane Karolína Plíšková.

Další suverénní výhra přišla ve čtvrtfinále. Muguruzaová nedala šanci zkušené Kuzněcovové a Rusku přehrála počtvrté v řadě. Díky semifinálové účasti v All England Clubu se vrátí do Top 10.

Grandslamová semifinále odehrála Španělka všehovšudy dvě a pokaždé byla úspěšná. Předloni právě ve Wimbledonu, tehdy porazila Agnieszku Radwaňskou, a loni v Paříži v cestě za trofejí Suzanne Lenglenové.


2. semifinále: Venus Williamsová - Johanna Kontaová
Druhá finalistka vzejde z velmi atraktivního utkání mezi pětinásobnou wimbledonskou vítězkou Venus Williamsovou a domácí Johannou Kontaovou. Britské publikum bude jasně na straně domácí hráčky a požene ji dvojnásob, protože Kontaová je po včerejším vypadnutí Andyho Murrayho poslední domácí nadějí na úspěch.

Williamsová má šanci s Kontaovou srovnat účty. První duel předloni ve Wuhanu sice vyhrála, nicméně Britka poté dokázala zvítězit třikrát v řadě. Starší ze sester Williamsových byla úspěšnější letos v Římě a jednu z porážek své dnešní soupeřce oplatila. Na trávě se střetnou poprvé.

Sedmatřicetiletá Williamsová letos na grandslamech dosahuje skvělých výsledků. V Melbourne si zahrála finále, jež prohrála se sestrou Serenou, a v Paříži došla do osmifinále, ve kterém ji vyřadila Bacsinszká.

Od té doby nehrála. Ve Wimbledonu tak absolvovala první letošní zápas na trávě, na níž má v tuto chvíli po pěti letošních výhrách na wimbledonském pažitu vynikající kariérní bilanci 91-18. V All England Clubu loni došla až do semifinále a letos loňský výsledek minimálně zopakuje. Zajistila si tak návrat do Top 10.

Legendární Američanka na úvod letošního ročníku vyzvala Mertensovou, kterou smetla na letošním French Open. S Belgičankou měla na oblíbené trávě mnohem větší potíže, set přesto neztratila.

Ve druhém kole, v němž potkala další soupeřku z letošního French Open, už musela do tří sad. Qiang Wang z Číny světovou jedenáctku hodně trápila. Williamsová ale zkušeně vyrovnala na 1-1 na sety a v rozhodující sadě už dominovala.

Poté si bývalá světová jednička poradila s talentovanou Naomi Ósakaovou. Devatenáctiletá Japonka dala Williamsové pořádně zabrat. Američanka získala první set až v tie-breaku a druhou sadu rozhodl jediný brejk.

V další bitvě generací smetla talentovanou Chorvatku Konjuhovou, když podala nejpřesvědčivější výkon ze všech pěti zápasů. Poprvé od roku 2011 se dočkala výhry na posvátném wimbledonském centrálním dvorci.

Ve čtvrtfinále se střetla s překvapivou vítězkou letošního French Open Ostapenkovou. A znovu, celkově již potřetí, mladší soupeřku na wimbledonské trávě zdolala.

Williamsová hraje svůj jubilejní dvacátý Wimbledon. Od své premiéry v roce 1997 chyběla v All England Clubu pouze jednou (2013) a jen pětkrát skončila před branami osmifinále. Na nejslavnějším turnaji světa dohromady odehrála již 100 duelů a 86krát opouštěla kurt jako vítězka.

Se semifinálovou fází na podnicích velké čtyřky má ostřílená Američanka bohaté zkušenosti. O finále bojovala na grandslamech už 22krát a může se pyšnit fantastickou bilancí 15-6. Ve Wimbledonu v předchozích devíti případech v semifinále neuspěla jen jednou, když loni prohrála s Kerberovou.

Velmi atraktivní duel nabídne druhé semifinále

Kontaová se po nevydařeném antukovém období na trávě probudila a došla až do finále v Nottinghamu, v němž prohrála s Vekičovou. V Birminghamu sice vypadla už ve druhém kole, nicméně v Eastbourne postoupila až do semifinále.

Souboj o finále proti Karolíně Plíškové se ovšem rozhodla vynechat, protože den předtím ve čtvrtfinálovém duelu s Kerberovou ošklivě upadla a z turnaje se kvůli problémům s hrudními obratli odhlásila.

Naštěstí to nebylo nic vážného a Kontaová o letošní ročník Wimbledonu nepřišla. Do turnaje vstoupila suverénním vítězstvím nad Su-Wei Hsieh, které oplatila porážku z letošního French Open.

Ve druhém kole se naopak pořádně zapotila. V repríze letošního finále turnaje WTA v Nottinghamu bojovala s Vekičovou přes tři hodiny a talentovanou Chorvatku udolala až 10-8 v rozhodující sadě. Poprvé tak přešla přes druhé kolo nejslavnějšího turnaje světa.

Následovala hladká výhra nad Sakkariovou. Poté další maraton. S osmifinálovou soupeřkou Garciaovou strávila na kurtu téměř dvě a půl hodiny. O svém postupu a vítězství v třísetové bitvě rozhodla až v úplně posledním gamu, kdy Francouzku brejkla.

Ve čtvrtfinále k obrovské radosti domácího publika otočila duel s Halepovou, jež byla dva míčky od postupu, a rozhodla o tom, že v pondělí bude novou světovou jedničkou Karolína Plíšková.

Kontaová se po výhře nad Halepovou stala první britskou semifinalistkou Wimbledonu od roku 1978 a pokud dnes zvítězí, může se stát první britskou finalistkou po 40 letech. Měla by tak šanci navázat na titul Virginie Wadeové z roku 1977.

Kontaová je v semifinále grandslamu podruhé v kariéře a poprvé na domácí půdě. V tom premiérovém loni na Australian Open podlehla pozdější šampionce Kerberové. V žebříčku se, bez ohledu na dnešní výsledek, posune minimálně na čtvrté místo a o dvě příčky vylepší své dosavadní maximum.

Semifinálová účast Kontaové ve Wimbledonu se nemusí jevit jako překvapivá. Pokud však vezmeme v potaz její předchozí bilanci na domácím grandslamu, tak se o překvapení skutečně jedná. Britka loni skončila již ve druhém kole, a v letech 2012 až 2015 dokonce v hlavní soutěži nikdy nevyhrála zápas.

WIMBLEDON 2017 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Muguruzaová (14-Šp.) - Rybáriková (SR)
2. V. Williamsová (10-USA) - Kontaová (6-Brit.)
3. J. Murray/Hingisová (1-Brit./Švýc.) - K. Skupski/Raeová (Brit.)
• COURT 12 • (od 12:00 SELČ)
4. Rodionov/Vrbenský (3-Rak./ČR) - Kirkov/Thomas (USA)
• COURT 7 • (od 12:00 SELČ)
1. Vrbenský (ČR) - Bittoun Kouzmine (Fr.)
2. Štyler/Zacharov (ČR/Rus.) - Carr/Rotsaert (Irsko/USA)
Kompletní program 10. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

125
Přidat komentář
Ondřej.Jirásek
Kvůli ní jsem začal v sedmi letech sledovat tenis, neuvěřitelná hráčka a ikona světového tenisu. Je nádhera se dívat, jak se na wimbledonském centru i po dvaceti letech pohybuje s lehkostí pírka a má stejně agresivní údery i servis jako kdysi, prostě hráčka hráček :) Táta jí vždycky říkal gazela :D
Reagovat
Pedronegro
u nás se vždycky, asi dnes nekorektně, říkalo černá gazela :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Táta jí tak taky říkal, ale to "černá" jsem tam nechtěl dávat, aby to někoho nepohoršilo :D
Reagovat
Pedronegro
jj, musíme být opatrní :))
Reagovat
PetaM
Černá je barva, jako každá jiná. Nevím, proč by mělo být sprosté jí používat.
Reagovat
Pedronegro
prosím, nedělej, že nerozumíš kontextu, tak hloupý přece nejsi :)
Reagovat
PetaM
Právě, že rozumím :D
Reagovat
Pedronegro
no tak jistě víš, že se v USA rozhodli, že změnou názvu barvy napraví všechna minulá i současná příkoří, a že se jim v tom ostatní státy rozhodly prdelkovat, no a v EU se už tak podělali, že vlastně nemůžeš říci ani cikán, jen nějaký IT výraz, nebo opatrně nepřizpůsobiví nebo po příspěvku světové dvojky dánská elita :)))
Reagovat
gigin
Kofola třeba.
Reagovat
Pedronegro
na to jsem si nevzpomenul, díky :)
Reagovat
fialka
Poznám slušného, vážne slušného, ktorý sa urazil, keď ho oslovili Róm so slovami: Ja som Cigán a vždy ním budem! takže tak.
Reagovat
slacker
ale proc nerekne ze je cikan?
Reagovat
fialka
asi preto, že u nás je Cigán :)
Reagovat
Aussie
Ono vůbec je sporné, jestli by se mělo říkat "dámská" či "pánský". Už to je diskriminace. Měl by být pouze jediný gender, neutrální...
Reagovat
Pedronegro
no ty jsi to pěkně rozšířil, blahopřeji! :)
Reagovat
dadaft
tohle v podstatě byla odpověď na výtku Martiny Hingisové, že současné hráčky se snaží hrát hlavně razantně --- je to tak - proč Muguruzu porazila Ash Barty a Magda ne? --- protože má aspoň jeden ze základních úderů natolik kvalitní A RAZANTNÍ, že jím dokáže ve výměně dominovat a rozhodnout ji, u Ash je to forhend, který je tímto úderem obecně častěji.
hráčky bez razance aspoň z jedné strany, hráčky jako Magda, Aga nebo Hsieh proti razantním ranařkám nestíhají a prohrávají.

dneska je to halt nutnost umět dát pecku.

nicméně je velice fajn, když hráčky kromě pořádné rány dokážou špičkově i další herní činnosti, nejlépe všechny. ))))))))
Reagovat
Frick
To hrála bez výpletu, že jí tam Bára skoro dala double-kanára?
Reagovat
tommr
zřejmě se ho rozhodla takticky vypustit a jak je vidět tak se jí to nakonec vyplatilo ...
Reagovat
lars
pac asi vedela , ze ve Wimblu je jina trava
Reagovat
Mayo
Garbine doperka. Ako inak Španielka
Reagovat
babolat.cz
to jsem čekal od spaniela
Reagovat
vrabejka
Neskutečná Garbine. Bezchybný výkon. Dnes hrála zase ten TOp tenis jako loni na Roland Garros. Má na to Wimbledon vyhrát.
Reagovat
turista
I tak rybička si zaslouží uznání. Udělala díru do tenisového světa.
Reagovat
tommr
kdyby jí to ale nedarovala Karolína tak skončila jako každej rok už na začátku turnaje ...
Reagovat
kada.tom
přesně
Reagovat
horska.kraslice
1. kolo Niculescu (54) ? vzájemná čopovaná dopadla ve prospěch Magdy
2. kolo Plíšková Kar. (3) - favoritka se náhle složila na konci 2. setu
3. kolo Curenko (35) ? pinkaná s větší bojovností Magdy
4. kolo Martic (kvalifikantka) ? zápas jsem neviděla
QF Vandeveghe (25) ? favoritka měla svůj den blbec non plus ultra
SF Muguruza - konečná.
Reagovat
horska.kraslice
místo otazníků tam má být pomlčka...
Reagovat
Nola
Garbine nadpozemsky vykon, neviem, ci ju niektora z hracok na 2 strane pavuka dokaze zastavit
Reagovat
VlS
No, podívejme se na to realisticky - Magda hrála blbě takticky a v principu dělala Mugu sparinga. Nechala jí hrát, co Garbine chtěla.
Reagovat
tommr
v zápase s Karolínou to bylo bohužel přesně naopak. Karolína si z nepochopitelných důvodů nechala vnutit hru Rybárikový ... :(
Reagovat
Nola
suhlas, ale dnes Garbine nerobila ziadne nevynutene chyby, co je u nej bezny jav, vsetko tam supala k ciaram, chodila casto na siet, kde s prehladom zakoncovala, dnes hrala na jednotku, naposledy som ju tak videla hrat vlani v zaverecnych kolach na RG
Reagovat
tommr
no pár nevynucených chyb Muguruza přece jen udělala jinak by to skončilo dvěma kanárama ... :)
Reagovat
Pedronegro
jo, nestačilo by ani kdyby hrála jako proti Coco, nepostřehl jsem statistiky, ale když je vinner jen lob, tak to asi nejde ... i tak Magdě uznání za postup ...
Reagovat
sprchon
Výkony na Wimbledonu čím dál lepší. Ale Magda dost pomohla a vlastně neměla na Garbine vůbec nic. Taky ji teď favorizuju na titul, ale zase bych úplně nepředbíhal. Ještě jsme neviděli druhý SF. Všechno může bejt jinak. ;)
Reagovat
tommr
jj Muguruza hraje zatím ve Wimbledonu velice dobře. Docela by mě zajímalo jestli to má nějakou souvislost s tím, že tam nikde nevidím Sumyka ... :)
Reagovat
letityfanousek
to by se musely všechny turnaje hrát na trávě
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Pedronegro
to je neskutečnej wůl ten Havrilla, prej diváci tleskajú oduševněle Magdě ...
Reagovat
Nola
Havrilla je najlepsi komentator na Slovensku, inak by ho predsa Nova neangazovala :D
Reagovat
Pedronegro
jo, Gabo Zelenay hadra :)
Reagovat
turista
No jo pro havrana to bylo těžký komentovat takovou demolici krajanky.
Reagovat
Pedronegro
měl to nechat na Klárce, když není schopen nefandit ...
Reagovat
letityfanousek
taková pěkná holka, ale jak "votevře tu hubu" tak je to fakt MUGURUZA
Reagovat
dadaft
1:4
teď když ji brejkne, tak ještě začnu doufat.
Reagovat
turista
Tohle už rybička asi neobrátí.
Reagovat
Andrew89
bohužel, hraje až příliš špatně a hrozně naivně na to že Mugu udělá chybu.
Reagovat
Krisboy
Sakra Maggie...to je debakl. No nevadí, SF Wimbledonu je skvělej úspěch. No řekněte, kdo z vás to má?
Reagovat
babolat.cz
pan berdych
Reagovat
Mayo
Oleee, nebude kanar
Reagovat
turista
Je v podstatě rozhodnuto.
Reagovat
VlS
čím to kotě krmíš?
Reagovat
slacker
rybyckama
Reagovat
VlS
:-)
Reagovat
George_Renel
Takovou destrukci jsem naposledy ve W viděl ve finále 2014.
Reagovat
dadaft
no nic, zanechme snů, Mugu to solí půl metru k lajnám, není o čem.

ve finále to bude těžká soupeřka, protože budu fandit buď Venus, nebo Johanně, domácí titul je prostě extra a přál bych jí ho, když už Británie z vlastní vůle fičí do sraček,,,,,,,,,
Reagovat
Nola
k tomu ziadne DF, hra ako z partesu
Reagovat
misa
Jakých sraček?
Reagovat
VlS
K tý Británii - otázka, jestli fičí "DO", nebo "Z" bude zodpovězena tak za 10- 15 let.
Reagovat
tommr
jestli narážíš na brexit tak to je zcela podružná záležitost. VB jde do kelu v důsledku demografických změn a ty jsou už v podstatě neodvratitelný ... :(
Reagovat
kada.tom
slušnej kotel :-DD
Reagovat
Mayo
Cobolacka ponizena
Reagovat
babolat.cz
Slovenská vláda podá protest, to je jasný...
Reagovat
Mayo
Magda fackovací panak
Reagovat
Nola
Garbine hra famozne, Magda dostava riadnu nakladacku, videla som ju iba v zapase s Angie, kde hrala tiez vyborne, zrejme si ide pre trofej, priala som jej uz v Parizi, ale Wiblas je najviac
Reagovat
sprchon
Taky jsem ji viděl proti Angie. Je hodně namotivovaná, dá i to finále.
Reagovat
turista
Nelze vyloučit, že to tady celý vyhraje Venuše.
Reagovat
smazaný uživatel
Venus bývá hodně náladová, ale kdyby postoupila, tak bych ji taky favorizoval.
Reagovat
babolat.cz
Garbi nádhera, zkušenost...jen to hekání, pjoboha pjoč? I ta Halepka začala hekat...
Reagovat
Franky
no nieco ako nadal na atp...
Reagovat
historik
mugu stačil průměr, magda umí hrát určitě líp, to první semi se zatím dost projevuje, ale po prvním setu je brzo na předčasné závěry
Reagovat
kada.tom
Silně otrávená Čobolačka si zatím ani neškrtla a může být hodně rád, že nedostala kanára. Nezbývá než doufat, že podobný vývoj bude mít i druhý set :-)
Reagovat
Ravik
:)))
Reagovat
Andrew89
byl do stavu 5:0 nekompromistní. Mugu nekazila a Magda totálně nervozní. Po prvním získaném gemu se Magda uklidnila. Druhý set bude zajímavej...už to naznačovatl konec 1 setu
Reagovat
dadaft
proboha jak to že ti Magdo trenér neřekl, že současná Muguruza je mnohem nebezpečnější z bekhendu než z forhendu, kam se to furt tlačíš,,,,,,,,,,, ???

zatím bez šance
Reagovat
Pedronegro
tak kladem je jen, že Havrillovi trochu spadla čelist a zmírnil své oslavné komentování ...
Reagovat
Mayo
Musím uznať, že Magdine údery sú škaredé, take divne :D a tuším útočiť moc nevie iba pinkat. Nevadí aj tak jej fandím, Vamos!
Reagovat
kada.tom
Čobolka otrávená jak malajskej šíp, místo aby si cenila, že může hrát na Centre court ...
Reagovat
EllNino
myslím, že tady je otrávenej někdo jinej, a Magda to není :D
Reagovat
kada.tom
hmm, hmm ... ok, fanoušci Čobolačky :-D
Reagovat
sprchon
Proč furt říká "mister Muguruza"?

Jinak Garbine má stejnou raketu jako já. :)
Reagovat
Andrew89
neříká:) říká Miss :)
Reagovat
sprchon
Já teda vždycky slyším "Miss t Muguruza"
Reagovat
lars
Ty se s Mugu kamaradis, a ona ti raketu pujcuje ? :)
Reagovat
sprchon
To víš, s chlapama se kamarádit může.
Reagovat
majjkaa
Hodi tu niekto link na Rybarikovu ? Dikess
Reagovat
Pedronegro
http://sportstream365.com/viewer?game=130523457
Reagovat
majjkaa
:)
Reagovat
miledus
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY?f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA?f?f[
Reagovat
majjkaa
tiež dik :)
Reagovat
dadaft
existuje tenis, se kterým se dá Muguruza vygumovat z kurtu, neumí ho každá soupeřka, ale právě Magda by ho umět mohla.

Venus je Královna, s robotickou hrou Konty si poradí.

finále Venus Williams - Magdalena Rybáriková
Reagovat
Andrew89
souhlasim!
Reagovat
smazaný uživatel
Já přeji britům po 40 letech opět finalistku v podobě Johannky, a druhý zápas samozřejmě Garbii.
Reagovat
dadaft
no, zatím to ale nevypadá,,,,,,,
Reagovat
Andrew89
Magda je nervozní...spadne to z ní a začne hrát:)
Reagovat
lars
Venus neni Kralovna, tou je nekdo jiny
Reagovat
Andrew89
tak pome Magdo:)
Reagovat
sprchon
Ve ČF juniorů. :)
Reagovat
historik
Junior Michael Vrbenský právě postoupil do čtvrtfinále! To už bude nějakou dobu, co se v klučičí části juniorky někdo dostal takhle daleko ne?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Trošku jsem zapátral. Taky mě to zajímalo :) A pokud jsem dobře hledal, tak posledním českým juniorským čtvrtfinalistou na GS byl Adam Pavlásek v roce 2012 na French Open. Dám to i do expresky ;)
Reagovat
sprchon
Dneska těžko tipovat.
Mugu hodně namotivovaná, Magda hraje tak výborně... O něco víc věřím Blance (a to i v případném finále proti komukoliv), ale přál bych si Majdu.

Venus má velkou příležitost a má spoustu zkušeností. Johanna tak úžasná není, ale má podporu domácího publika a je taky v laufu. Fakt těžko říct. Přál bych to oběma a možná lehce favorizuju Vee.
Reagovat
Krisboy
Z těch čtyř ani nevím, které přát. Magdě určitě. Venus? Taky. Anglánům bych přál tu Johanu a Garbi mi taky nevadí...Ideální finále by bylo Venus-Maggie.
Reagovat
Pedronegro
jsem na tom stejně, a Magdě bych to moc přál, vlastně i Venus, no ale finále odhaduji Jo a Mugu ...
Reagovat
kada.tom
jak to někdo (vyjma Čobolů) může přát Rybárikový, to nepochopím ...
Reagovat
slacker
nekteri cobooe me fest serou ti s firmy PPM co delaji sportovni webove hry, ale kvuli tomu nebudu prat slovenske hracce neuspech.
Reagovat
Nola
pocuj cecenec, Magda nie je ziadna modelecka, nepretrca sa v mediach, je to skromna a mila baba, nezdrzuje pred servisom, nehada sa s rozhodcami, neziape pocas uderov, tebe vadi iba jej narodnost + rebricek, ktory ju samo sebou neopravnuje vobec hrat v semi :D
Reagovat
EllNino
přesně :)
Reagovat
Pedronegro
mám z ní stejný příjemný dojem, žádné teatro :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice pravda, ale media si vybírají většinou úspěšné sportovce. Pokud se Magdě podaří postoupit žebříčkem někde k TOP10, tak mi věř, že média si ji začnou více všímat, a začnou hledat i ty negativní vlastnosti. Neznám hráče/ku, o které by se nepsalo i v negativním světle.

Ted jsem četl článek, že Dominika C. uvažuje o změně a přesunu do Monaka. V zásadě má větší příjmy z reklamy, které nechce danit. Je jasné, že to hodně lidem opět bude vadit. A těch příkladů je mnoho.
Reagovat
fialka
Kde si to čítal? Ona v rozhovore hovorí, že chce odísť zo Slovenska, ale nikde nespomína Monako. Agentúra JPP už úraduje.

Rátam, že ju budú mať mnohí v zuboch. Nech sa však pozrú do svojich radov. Peťo Sagan je v Monaku dávno a nik mu to nevyhadzuje na oči. Každý sa môže rozhodnúť sám, kde chce bývať a nemusí nikomu nič vysvetľovať. Ak je to pre nich výhodnejšie, prečo to nevyužiť? Ja som za.

https://sport.aktuality.sk/c/285368/dominika-cibulkova-vysvetlila-dovody-preco-chce-odist-zo-slovenska/
Reagovat
fialka
Zvlášť, keď po prehre na W bola na sociálnych sieťach vulgárne až príliš atakovaná. Keď vyhrávala OK, je naša star. Keď prehrala, tak je odpad. fuj. Tiež by som zdrhla. Vďačnosť sa dnes nenosí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já četl tento článek, je fakt, že Monako je tam zmíněno jenom okrajově.

http://www.pluska.sk/sport/tenis/dominika-cibulkova-zbohatla-sokuje-rozmyslam-nad-odchodom-zo-slovenska.html
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Pavol
Aj hlúposť je dar Boží. Tak si ju užívaj.
Reagovat
EllNino
třeba já...:)
Reagovat
jirkomar
já též
Reagovat
PetaM
Rozhodně budu fandit Magdě. Je to nejsympatičtější Slovenka, co znám. Oproti namyšlené Megahrůze, která si neumí ani udělat kamarádky, je to hotový diamant vedle ho.vna.
Reagovat
Pedronegro
no to jsi přehnal, jen nazvala věci pravými jmény a od té doby je ostrakizována, na kurtu se chová lépe než některé nejmenované jiné :)
Reagovat
kada.tom
Muguruza-Blanco > = Rybáriková (7-6 3-6 6-2)
Williams > = Konta (7-5 7-5)
Reagovat
Mayo
Vamos Magda! Vsetcia ti dnes buďme fandiť (okrem kada.tom)
Reagovat
Ravik
já jí taky fandit nebudu. Spíš by si měla zajít do bufetu pořádně se nafutrovat. Vypadá jako po leukémii. Mugu jí zmázne jak mouchu ze stolu.
Reagovat
Mayo
Myslíš, že bufet by pomohol?
Reagovat
Ravik
Tý už nepomúže nic ...
Reagovat
George_Renel
A zmázne ji na jakou barvu? .-)
Reagovat
Ravik
na rúžovou ...LOL
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist