12. den v Indian Wells: O titul si to rozdají Ósakaová s Kasatkinovou a Federer s Del Potrem

18. 3. 2018, 16:00
Previews 76
Letošní ročník BNP Paribas Open jde dnes do finále. Na kurtech v Indian Wells Tennis Garden se bude bojovat o poslední dvě trofeje. V ženském finále se překvapivě střetnou dvacetileté tenistky Naomi Ósakaová a Darja Kasatkinová. Mužské finále obstarají letos neporažený obhájce titulu Roger Federer a Juan Martín Del Potro, který má na kontě deset výher v řadě.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále ženské dvouhry •
N. Ósakaová (Jap.) - Kasatkinová (20-Rus.) | Stadium 1 (od 19:00 SEČ)
• Finále mužské dvouhry •
Federer (1-Švýc.) - Del Potro (6-Arg.) | Stadium 1 (od 21:00 SEČ)


• Finále ženské dvouhry •
Naomi Ósakaová (44.) - Darja Kasatkinová (19.) | Stadium 1 (od 19:00 SEČ)

Složení letošního ženského finále je velmi překvapivé. Že budou o svou nejcennější trofej v kariéře ve svém prvním finále na takto velkém turnaji bojovat dvacetileté Naomi Ósakaová a Darja Kasatkinová, asi nikdo nečekal. Obě hráčky se dnes střetnou vůbec poprvé.

Kasatkinová má na rozdíl od své soupeřky na kontě již jeden titul, který loni vybojovala na antuce v Charlestonu. V dalších dvou soubojích o celkové prvenství, loni v Moskvě a letos v Dubaji, neuspěla. Ósakaová je ve finále podruhé v kariéře. Předloni na domácí půdě v Tokiu prohrála s Wozniackou.

Ruská tenistka má jistotu, že podstatně vylepší své žebříčkové maximum na 11. pozici a stane se novou ruskou jedničkou. V případě vítězství bude devátá.

Ósakaová minimálně poprvé nakoukne mezi třicet nejlepších hráček světa. Pokud vyhraje i finále, posune se na 21. příčku a stane se nejmladší vítězkou BNP Paribas Open od roku 2008, kdy zvítězila Srbka Ivanovičová, a teprve třetí nenasazenou a vůbec nejníže žebříčkově postavenou šampionkou v historii turnaje.

Kasatkinová je u sázkových kanceláří mírnou favoritkou. My se však přikláníme na stranu Ósakaové, jež v Indian Wells nedala šanci ani jedné ze svých šesti protivnic. Naposledy smetla českou jedničku Karolínu Plíškovou a světovou jedničku Halepovou. Kasatkinová rovněž odehrála skvělé zápasy a porazila tři hráčky Top 10 v řadě. Dá se očekávat atraktivní finále "mladých pušek".

Tip: Ósakaová ve třech setech

Shrnutí letošní sezony
Ósakaová úvodní zápas letošní sezony v Hobartu prohrála, ale od té doby hraje ve velmi dobré formě. Na Australian Open si zahrála své první osmifinále na grandslamu, v Dauhá prošla kvalifikací a skončila ve druhém kole a v Dubaji došla do čtvrtfinále.

Cesta turnajem
V Indian Wells zatím hraje s přehledem. Bez ztráty setu postupně vyřadila pětinásobnou grandslamovou šampionku Šarapovovou, nasazenou Radwaňskou, domácí Vickeryovou a i přes ztracený set smetla Řekyni Sakkariovou. Ve čtvrtfinále ukončila pouť české jedničky Karolíny Plíškové a v semifinále zničila světovou jedničku a bývalou šampionku Halepovou.

Historie na BNP Paribas Open
Ósakaová hraje hlavní soutěž v Indian Wells potřetí v kariéře a i do třetice došla minimálně do třetího kola, které bylo před startem letošního ročníku jejím maximem.

Naomi Ósakaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Indian Wells (finále)
Největší úspěchy na betonech: Indian Wells (finále)
Bilance: 14-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na betonech: 14-4
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 3-1 (kariérní 8-6)
Bilance ve finále turnajů WTA Premier Mandatory: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Naomi Ósakaová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 10-2
Nejlepší výsledek: finále (2018)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Dauhá (2. kolo), Dubaj (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Šarapovová (6-4 6-4), (31) A. Radwaňská (6-3 6-2), Vickeryová (6-3 6-3), Sakkariová (6-1 5-7 6-1), (5) Kar. Plíšková (6-2 6-3), (1) Halepová (6-3 6-0)

Shrnutí letošní sezony
Kasatkinové se australské léto vůbec nepovedlo. Na třech turnajích zaznamenala jedinou výhru. V domácí hale v Petrohradu však došla do semifinále a na posledním turnaji v Dubaji, kde porazila mimo jiné Radwaňskou, Kontaovou a Muguruzaovou, až do finále.

Cesta turnajem
A ve skvělé formě pokračuje také v Indian Wells. Dvacetiletá Ruska bez ztráty setu vyřadila Siniakovou, šampionku posledního US Open Stephensovou, světovou dvojku a vítězku letošního Australian Open Wozniackou a deklasovala Kerberovou. V semifinále zvládla pohlednou maratonskou bitvu s domácí Venus Williamsovou. Poprvé v kariéře porazila tři hráčky Top 10 za sebou a vyhrála devět z posledních deseti zápasů.

Historie na BNP Paribas Open
Kasatkinová si hned při své premiéře v roce 2016 zahrála čtvrtfinále. Loni skončila už ve druhém kole. Letos své kalifornské maximum podstatně vylepšila.

Darja Kasatkinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dubaj (finále);  Petrohrad (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Dubaj (finále)
Bilance: 13-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 10-5
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 3-1 (kariérní 12-11)
Bilance ve finále turnajů WTA Premier Mandatory: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Darja Kasatkinová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
9-2
Nejlepší výsledek: finále (2018)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Dauhá (1. kolo), Dubaj (finále)
Cesta turnajem: volný los, Siniaková (6-2 5-2 skreč), (13) Stephensová (6-4 6-3), (2) Wozniacká (6-4 7-5), (10) Kerberová (6-0 6-2), (8) V. Williamsová (4-6 6-4 7-5)


• Finále mužské dvouhry •
Roger Federer (1.) - Juan Martín Del Potro (8.) | Stadium 1 (od 21:00 SEČ)

Finále mužské dvouhry se naopak minimálně z poloviny očekávat dalo. Postoupili do něj letos neporažený Roger Federer a Juan Martín Del Potro, který vyhrál posledních deset zápasů. Švýcara a Argentince dnes čeká už 25. vzájemný souboj. Ve vzájemné bilanci vede 18-6 Federer, který svého dnešního protivníka loni porazil ve třech ze čtyř vzájemných duelů. Ve finálových střetnutích je ale úspěšnější Del Potro a vede 3-2.

Zatímco Federer má ve finále podniků Masters bilanci 27-19 a po dnešním triumfu se může v historických tabulkách přiblížit 30násobným šampionům Djokovičovi a Nadalovi, Del Potro bude útočit ve svém čtvrtém finále na akcích Masters na první titul. Devětadvacetiletý rodák z Tandilu v předchozích finále nestačil na další členy Big Four Murrayho, Nadala a Djokoviče.

Federer dnes bude usilovat o celkově 98. titul a hrát 147. finále v kariéře. Del Potro má před dnešním finále na kontě 21 triumfů a odehraje své 32. kariérní finále. Šestatřicetiletý Švýcar se i v případě dnešního neúspěchu udrží na tenisovém trůnu. Del Potro se bez ohledu na dnešní výsledek posune na šesté místo v žebříčku ATP.

Také mužské finále slibuje atraktivní podívanou. Poslední dva souboje Federera a Del Potra šly do tří setů a dnešek by nemusel být výjimkou. Federer včera předvedl asi nejhorší výkon v letošní sezoně, ale i Del Potro měl letos v Indian Wells slabé chvilky. Federer svou vítěznou sérii ještě protáhne a tu Del Potrovu naopak ukončí. Svého argentinského kamaráda porazí potřetí v řadě.

Tip: Federer ve třech setech

Shrnutí letošní sezony
Federer letos uspěl ve všech 21 zápasech, když vyhrál všechna čtyři utkání v Hopmanově poháru, obhájil trofej na Australian Open a připsal si rekordní 20. grandslamový vavřín a dobyl i halový podnik v Rotterdamu, čímž si zajistil návrat na tenisový trůn. Letos prožívá vůbec nejúspěšnější vstup do sezony.

Cesta turnajem
Švýcar v kalifornské poušti dlouho postupoval bez ztráty setu. Výraznou šanci od něj nedostali Delbonis, Krajinovič, Chardy ani Hyeon Chung. Nejvíce Federera potrápil jeho semifinálový soupeř Čorič, který neměl daleko k tomu, aby světovou jedničku vyřadil.

Historie na BNP Paribas Open
Federerovi se v Indian Wells téměř vždy dařilo. Z posledních pěti předchozích účastí byl čtyřikrát ve finále a dvakrát turnaj vyhrál. Z celkového vítězství se radoval v letech 2004 až 2006, 2012 a loni. V kalifornské poušti startuje posedmnácté a jen čtyřikrát skončil dříve než v osmifinále.

Roger Federer - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Rotterdam,  Australian Open (vítěz)
Největší úspěchy na betonech: Australian Open (vítěz)
Bilance: 17-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na betonech: 17-0
Bilance proti hráčům Top 10: 2-0 (kariérní 214-109)
Bilance ve finále turnajů Masters: 0-0 (kariérní 27-19)
Grandslamy: Australian Open (vítěz)

Roger Federer - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 62-12
Nejlepší výsledek: vítěz (2004 - 2006, 2012, 2017)
Loňský výsledek: vítěz
Generálka: žádný únorový turnaj na venkovních betonech
Cesta turnajem: volný los, Delbonis (6-3 7-6), (25) Krajinovič (6-2 6-1), Chardy (7-5 6-4), (23) Hyeon Chung (7-5 6-1), Čorič (5-7 6-4 6-4)

Shrnutí letošní sezony
Del Potro si hned na prvním letošním turnaji v Acapulku zahrál finále. Na Australian Open skončil ve třetím kole a na oblíbené akci v Delray Beach už v kole druhém. V Acapulku ovšem porazil tři hráče Top 10 a získal 21. kariérní titul.

Cesta turnajem
V neporazitelnosti, která trvá už deset zápasů, pokračuje v Indian Wells, kde na úvod smetl de Minaura. Poté letos i potřetí přehrál Ferrera a po obratu zdolal krajana Leonarda Mayera i Němce Kohlschreibera. V semifinále ztratil jen pět gamů s Raonicem.

Historie na BNP Paribas Open
Nejlepšího předchozího výsledku v Indian Wells dosáhl v roce 2013, kdy se probojoval do finále. Na kontě má dále jedno semifinále a dvě čtvrtfinále. V posledních dvou letech se v Kalifornii příliš nezdržel. V roce 2016 skončil ve druhém kole a loni o kolo později. Letos své maximum na úvodním Masters vyrovnal.

Juan Martín Del Potro - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Acapulko (vítěz);  Auckland (finále)
Největší úspěchy na betonech: Acapulko (vítěz); Auckland (finále)
Bilance: 16-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na betonech: 16-3
Bilance proti hráčům Top 10: 3-0 (kariérní 49-73)
Bilance ve finále turnajů Masters: 0-0 (kariérní 0-3)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Juan Martín Del Potro - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 22-7
Nejlepší výsledek: finále (2013)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Delray Beach (2. kolo), Acapulko (vítěz)
Cesta turnajem: volný los, de Minaur (6-2 6-1), (29) Ferrer (6-4 7-6), L. Mayer (3-6 7-6 6-3), (31) Kohlschreiber (3-6 6-3 6-4), (32) Raonic (6-2 6-3)

BNP PARIBAS OPEN 2018 - PROGRAM 12. HRACÍHO DNE
• STADIUM 1 • (od 19:00 SEČ)
1. N. Ósakaová (Jap.) - Kasatkinová (20-Rus.)
2. Federer (1-Švýc.) - Del Potro (6-Arg.) / nejdříve ve 21:00 SEČ
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

76
Přidat komentář
vrabejka
Naomi zaslouženě gratulace :)
Reagovat
annah
Vypadá to, že Rogiho servis je snad přítomen, backhand taky nezůstal v šatně, trochu nám překáží síť, ale děti jsou všechny v hledišti, Mirka taky a Dani Troxler má pořád čepici s nápisem Laver Cup. Všechno je na svém místě.:-)
DelPo ale bohužel taky. A jde mu to o něco líp než Rogerovi... Nevidím to vůbec růžově.
Reagovat
a.magerova
Hlavně neklesat na mysli... ;-)
Reagovat
annah
Optimismus není moje nejsilnější stránka...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na servu mne moc nepresvedcil, ze jsi dnes jde pro titul...
...ale pokud ten Fedex bude na FH vyhazovat, tak tu sance je:)
Ale je to zacatek...toz uvideme,...
...hlavne aby nejaci hateri mi nelezli do vlakna:D)
Reagovat
smazaný uživatel
jeeeee to jeste takove diiite...:)))
ale celkem jsem se rezal smichy behem toho jejiho projevu:D))))
Takovy smisek:)
Reagovat
aligo
Ta je rozmilá jak netuší při tom proslovu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
EllNino
Parádní představení na turnaji, zasloužený titul, enjoy it :) Krása
Reagovat
smazaný uživatel
Som rada, ze to zvladla! :) Hra tenis presne podla mojho gusta narozdiel od Kasatkiny, ktora ma absolutne nebavi.
Reagovat
tommr
tak jednoznačnej průběh jsem teda nečekal. Osaka ale odehrála celej turnaj ve velký formě a pokud na sobě bude dál pracovat může jednou dominovat celýmu okruhu podobně jako Serena...
Pozitivní stránkou tohoto výsledku je to, že Petra zůstává i nadále na 9.místě. Snad se jí v Miami zadaří víc než v IW a svojí pozici si tam ještě vylepší ...
Reagovat
EllNino
na tu Petru bych teda moc nespoléhal, v Miami je to pro ni ještě horší než v IW :))
Reagovat
tommr
jednou to musí zlomit a proč ne ted? :)
Reagovat
EllNino
tak tam není co lámat :) pokud tam nějakých cca 10 let nepřelezla čtvrtfinále, tak bude asi něco špatně :)
Reagovat
Fandina
Gratulka Osace, byla lepší. Zasloužena vyhra. Kosatka dneska moc nekosila, Osaka to tam sekala. Libi se mi jeji utocna hra.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak hlavne, ze Tommy predava cenu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kozoroh nebo Tommr by meli prispechat celkem rychle se stats, kdy naposledy vyhrala nenasazena hracka Master a soucasne to byl jeji prvni karierni titul:)
Reagovat
smazaný uživatel
BeBe 2015 :)
Reagovat
EllNino
nene, ta předtím vyhrála ještě Eastbourne :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale slo o to, kdy naposledy...
Reagovat
EllNino
no to jo, ale tys chtěl nenasazenou, která vyhrála PM/P5 a byl to její první titul ... a to Bebe není :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak se kluci domluvte:)
Reagovat
EllNino
no pokud ti bude stačit GS místo Masters, tak je to Jelena Ostapenko RG 2017 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neee, uz jsem to psal tommrovi nize, zajima me ten Masters:))) jinak bych se ani neptal. Ostapenko si pamatuji, hnedka jsem si vzpomnel na gigina minuly rok:)
Reagovat
EllNino
chtěl jsem napsat Aravane Rezai Madrid 2010, ale ta už předtím 2 tituly měla no :/
Reagovat
smazaný uživatel
Hantuchova :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mne šlo hlavně o turnaje, Premier Mandatory a Premier 5, kde většinou startuje celá WTA špička. Což není případ turnajů Premier - Eastbourne.
Reagovat
EllNino
ale tam se Vlk ptal, aby to byl Master a zároveň 1. WTA titul ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to už nechám statistům, ale zřejmě to bude na delší pátrání.
Reagovat
Fandina
Woytha rikal, ze treba konkretne v IW to byla Danka Hantuchova v roce 2002, prvi titul WTA, ale nasazena asi byla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je to ofiko -

Naomi Osaka is the first unseeded champion - and first player to win seven matches - in Indian Wells since Kim Clijsters in 2005 #BNPPO18
Reagovat
EllNino
ale pro Kim to taky nebyl 1. titul zároveň ... takže spíš ta Daniela :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem vedel, ze to je zajimava otazka:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Daniela byla v roce 2002 taky nasazená, když vyhrála titul.
Reagovat
smazaný uživatel
No, takze mozna opravdu bude uplne prvni:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě tady, a dokonce i bonusem :)

https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Ladies_Open_Biel_Bienne_?_Singles
Reagovat
EllNino
ale to není Masters :)
Reagovat
smazaný uživatel
tady už pomůže jedině tommr....
Reagovat
smazaný uživatel
A nebo Kozoroh:)
Ale diky kluci, snaha se ceni...
Reagovat
EllNino
Vlk chtěl nenasazenou vítězku P5/PM, pro kterou to byl zároveň 1. titul na WTA :) ... a to si myslím, že fakt je až teď Naomi
Reagovat
smazaný uživatel
No prave, mozna to byl dnes velmi vyjimecny den:)
Ale jeste pockame trebas na toho tommra nebo Kozoroha, jestli neco nevytahnou:)
Reagovat
smazaný uživatel
Diky:)
Ale je to asi prvni Japonka (ikdyz tedy s velkym prispenim Haiti) ktera vyhrala Masters...? Teda aspon neco takoveho tam behem zapasu padlo, je to tak?:)
Reagovat
tommr
loni vyhrála Ostapenko jako první titul v kariéře dokonce GS ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jooo, to jsem si i vsiml:D)
Ptal jsem se na Masters.
Ale vymenu generaci jsem uz hlasil 2 roky zpet:)
Reagovat
annah
Zlatá Osaka! Vyřídila to rychle. Hlavní program dne nebude mít zpoždění...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bylo celkem rychlý. Osaka v suchým.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nevím proč, ale vidím v ní mladou Serenu :)))
Reagovat
tommr
ona se tak sama stylizuje. I trenéra má od Sereny ... :)
Reagovat
Nola
Naomi odohrala skvely turnaj, videla som v TV iba 2 posledne zapasy + jeden zo zaznmu s Karolinou, tieto prevalcovala rozdielom triedy, uplne zasluzena vitazka turnaja
Reagovat
smazaný uživatel
Ja teda ani moc ne:)
Hraje takovy zajimavy tenisovy mix,
asi jako je ona sama japonka mixla s haitankou...:)
Reagovat
FerrariF50
Jo taky ji v ní vidim bohužel, mě snad z toho mrskne, jediná kterou fakt přímo nenávidim.
Reagovat
Nola
zatial je velmi rychly zapas, Naomi hra vo velkej pohode
Reagovat
annah
Rogerův rituál před vstupem na kurt

https://twitter.com/twitter/statuses/975143861705158656
Reagovat
a.magerova
Tak TO celkem není ani nijak extrémně náročné... zvládnu taky, takže před dnešním finále to "pojedu" s ním paralelně... co Ty.... ;-)
Reagovat
annah
:-)))))
Asi se přidám, fakt to nevypadá moc náročně. Pár přískoků do stran, a budeme všichni na finále připraveni. Akorát já si k tomu navíc asi naleju panáka, aby nervy vydržely...
Hlavně ať to holky moc neprotahujou, ať začneme už v devět...
Abychom se nemuseli rozcvičovat znovu.
Reagovat
a.magerova
Tož holky už skončily, takže převzít trofej a hajdy z kurtu... a já už teda jako začnu s nácvikem, abych TO pak nějak nezkonila... ;-)
Reagovat
annah
Taky už hopsám v chodbě...
Na holky jsem se dívala na ukrajinském sázkovém webu, dávají tam teď i ceremoniál, obávám se ale, že u chlapů to pak utnou hned, jak vítěz zamává publiku. Mám dojem, že na AO to tak bylo. WTA má na tom webu asi nějaké privilegium.
Reagovat
EllNino
no ATP na Ukrajincích nemá ani komentář :) ... a hned po skončení zápasu utnou stream, zatímco WTA tam třeba ten přenos nechá i na následující zápas, už se mi několikrát stalo, že jsem si třeba zaklap notebook a ráno jsem to měl furt na obrazovce a dal jsem od začátku a chtěl jsem se propracovat k mečbolu, a tak jsem to dal nakonec a tam už byl třeba nějakej debl a stav 3:3 v 1. setu, nebo aspoň nějaká rozehrávka :D
Reagovat
annah
A nějaký jiný stream, kde by byl i ceremoniál???
Reagovat
EllNino
netuším bohužel ...
Reagovat
tommr
pokud dneska vyhraje Kasatkina tak se posune do první desítky před Petru Kvitovou, kterou odsune na 10.místo. Rozum tudíž velí přát výhru Osakaový. Přesto nebudu smutnit pokud vyhraje Kasatkina, protože mi je hodně sympatická hrou i vystupováním ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím! :-)
Líbilo se mi,jak obě reagovaly po semifinále. Daria nevěřila, Naomi s poklonou.
Ať vyhraje lepší :-)
Reagovat
Davor1
Darju som stretol pred rokom v Trnave na antukovom ITFku, ktoré tam ovládla Markéta... Naživo je veľmi pekná a vyzerá fakt super, bola aj celkom milá. Od tej doby urobila obrovský výkonnostný pokrok a čoskoro by mala patriť stabilne do desiatky. Dnes ale budem fandiť Naomi, ktorú po tenisovej stránke doslova milujem a strašne sa mi páči jej hra od začiatku, čo ju vídam na okruhu. Pre mňa parádne finálové zloženie, tešim sa na zápas viac, ako na mužské finále...
Reagovat
Nola
videla som live Naomi na USO predvlani vs Keys, uz v tej dobe mladucka hracka hrala vyborne, asi nas je tu viac, ktorym sa paci jej herny prejav viac ako Dariin
Reagovat
smazaný uživatel
Tak letos je v IW pro mě dost nečekané finálové složení, a bude to zajímavá konfrontace stylů. Poslední takové finále se hrálo v Charlestonu, které ovládla Daria. Finále tam totálně nezvládla Jelena, která tam také hrála skvělý útočný tenis, až do zmíňovaného finále. Ta si to ale vynahradila na FO, kde famozně otočila zápas se Simonou. A poslední takový turnaj, i když nižší kategorie Premier 5 vyhrála Belinda v roce 2015 v Torontu.

Ten zápas s Madison si matně vzpomínám, tam Naomi nezvládla koncovku.

Dneska to může být rychlý zápas, a nebo to může mít podobný průběh jako lonský ruský zápas.
Reagovat
Davor1
Tak Naomi je iná hráčka ako Ostapenko, v medzihre je trpezlivejšia a vidím u nej väčší potenciál, pretože má ďaleko lepší servis a celkovo stabilnejší prejav, podporený parádnou ofenzívou. Snáď jej bude dnes hlava fungovať v pohode a ten finálový tlak na ňu nedoľahne...
Reagovat
smazaný uživatel
Z turnaje jsem moc zápasů neviděl, shlédnul jsem pouze zápas s Karolínou ze záznamu. Tam vypadala, že ví co chce hrát, a taky to na kurtu předváděla. I když Karolína hrála dost stereotypně, a taky ji to ulehčovala svou hrou. Sám jsem zvědavý, jak to bude probíhat, Darii mám víc nasledovanou. Favoritku nemám, tak nebudu spekulovat, která má větší šanci na vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Toz jako to slozeni finale WTA je opravdu zajimave, to jako jo, ale ja se teda zase za sebe tesim asi 10x vic na to muzske finale, bo proste Juan:)!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už finále nabralo směr Osaka-Japan. Alespon pánové nebudou muset čekat tak dlouho, jak loni.
Reagovat
tommr
ještě bych Kasatkinu neodepisoval. V semifinále to taky dlouho vypadalo na jasnej postup Venus ...
Reagovat
annah
Přeju vítězství Japonce. Co nějak zavání Ruskem, tak nějak nemusím.A Japonka je moc sympatická. Všimla jsem si jí už na Hopman Cupu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už 4-1, to už by měla zvládnout. Nakonec zvítězil útočný styl, letos půjde nahoru.
Reagovat
tommr
no ted už to s Kasatkinou vypadá opravdu špatně. Dneska je hodně pasivní a dělá překvapivě mnoho laciných chyb ...
Reagovat
Nola
ani v jednom pripade si netrufnem tipnut vitaza

inak zaujimava statistika Kasatkina vyradila cestou do finale 4 GS sampionky, Osaka jednu, k tomu 3 finalistky, statistiky ma pod palcom Kozoroh, ale ten sa venuje vyhradne ATP
Reagovat
Pe3k
Tipuju věž z Tandilu.
Reagovat
Kozoroh
Nepřekvapuje mě, že už máš mokré trencle :-D
Reagovat
Pe3k
Zase jsi mimo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist