13. den na US Open: O ženskou trofej si to rozdají Keysová a Stephensová

9. 9. 2017, 14:00
Previews 79
Sobotní program letošního US Open nabídne finále ženské dvouhry. Utkají se v něm domácí hráčky a velké kamarádky Madison Keysová a Sloane Stephensová. Vítězka zvedne trofej pro grandslamovou vítězku nad hlavu poprvé v kariéře. Finále startuje ve 22:00 SELČ na centrálním dvorci Arthura Ashe. Čtyři hodiny před začátkem ženského finále je na programu ještě finále smíšené čtyřhry.

Arthur Ashe Stadium - denní program (Start ve 22:00 SELČ)

Madison Keysová (16.) - Sloane Stephensová (83.)
Ve finále ženské dvouhry letošního US Open proti sobě nastoupí domácí tenistky a velké kamarádky Madison Keysová a Sloane Stephensová. Obě se do grandslamového finále probojovaly poprvé v kariéře. Jednu šanci v minulosti již měly. Stephensová neúspěšně bojovala o finále před čtyřmi lety na Australian Open, o dva roky později ve stejné fázi turnaje prohrála i její dnešní soupeřka.

Jediný dosavadní duel vyhrála před dvěma lety v Miami Stephensová. Lepší formou se ale na letošním US Open prezentuje Keysová, jež v posledních dvou zápasech své soupeřky doslova zničila a v tom úplně posledním proti Vandewegheové, přemožitelce Karolíny Plíškové, ztratila jen tři gamy. Stephensová v semifinále překvapivě vyřadila ostřílenou krajanku Venus Williamsovou.

Dnešní finále bude zároveň soubojem návratů. Stephensová se po operaci levého chodidla na kurty vrátila teprve před dvěma měsíci a z konce první tisícovky žebříčku WTA se v průběhu pár týdnů dostala do první stovky. Po skončení US Open bude figurovat nejhůře na 22. pozici.

"Během zranění jsem zjistila, že jsem bojovnice a mám elán. A teď jsem ve finále a ještě k tomu tady, na domácím grandslamu. Jsem nadšená a pyšná," řekla v open éře teprve čtvrtá nenasazená finalistka US Open.

S Keysovou ji pojí velké kamarádství. "Jsme si hodně blízké. Proto to bude těžké," řekla Stephensová. "Sloane je teď úplně nová hráčka a mám dojem, že tenis jednoduše miluje, proto hraje tak dobře," doplnila Keysová.

Ani Keysová nestihla letošní sezonu od začátku. Dvaadvacetiletá Američanka se po operaci levého zápěstí do turnajového kolotoče vrátila v Indian Wells a dlouho nemohla najít formu. Ta přišla až ve Stanfordu, kde svěřenkyně Lindsay Davenportové poprvé triumfovala na domácí půdě. Od té doby hraje skvěle. "Nebylo nejsnazší se vracet, ale byla jsem zpočátku nadšená, že vůbec hraju," řekla Keysová.

Poprvé od roku 2014 bude mít každý grandslam jinou vítězku. Australian Open letos ovládla těhotná Serena Williamsová, French Open senzačně dobyla Jelena Ostapenková a trofej z Wimbledonu si odvezla Garbiñe Muguruzaová. Tři ze čtyř letošních grandslamů vyhraje hráčka mladší 25 let. Poprvé od roku 2008 bude na grandslamu triumfovat jiná Američanka než Serena Williamsová.

O ženskou trofej si to rozdají kamarádky Keysová a Stephensová

Keysová v listopadu podstoupila operaci levého zápěstí a po loňské životní sezoně se na kurty vrátila až letos v Indian Wells. Návrat to byl velmi slušný. Američanka v Kalifornii vyhrála dva zápasy a nestačila až na rozjetou Wozniackou.

V Miami ale uhrála už jen jedno kolo, na třech antukových turnajích před French Open dokonce nevyhrála ani jeden duel a na pařížské antuce skončila ve druhém kole. Stejného výsledku dosáhla také ve Wimbledonu.

Zlom přišel až na amerických betonech, a to pořádný. Keysová v prvním kole ve Stanfordu musela otáčet utkání prvního kola proti hráčce druhé stovky Dolehideové, z ničeho nic se rozehrála do skvělé formy a v dalších zápasech s Curenkovou, Muguruzaovou a Vandewegheovou už set neztratila.

Výborně hrála také v Cincinnati. Znovu porazila Vandewegheovou, smetla Kasatkinovou a s pozdější šampionkou Muguruzaovou prohrála až v tie-breaku rozhodující sady, přičemž měla mečboly.

Ve skvělých výkonech pokračuje i na US Open. V prvních kolech potvrdila roli favoritky proti Mertensové a Mariaové, ve třetím kole otočila duel s Vesninovou, v osmifinále vyřadila jednu z největších favoritek Svitolinovou a po sérii dvou osmifinálových nezdarů se na domácím grandslamu poprvé podívala do čtvrtfinále. V něm nedala šanci vracející se Kanepiové a v semifinále doslova zničila Vandewegheovou.

Grandslamové finále bude hrát stejně jako její dnešní soupeřka poprvé. Před dvěma lety prohrála souboj o finále na Australian Open se Serenou Williamsovou. Dvaadvacetiletá Keysová se pomalu, ale jistě přibližuje ke svému žebříčkovému maximu, kterým je sedmá pozice. V případě dnešního vítězství se vrátí do Top 10 na deváté místo. Již teď má jistotu, že bude nejhůře dvanáctá.

Madison Keysová - sezona 2017
Nejlepší výsledky: Stanford (vítězka)
Letošní bilance: 17-8
Největší úspěchy na betonech: Stanford (vítězka)
Letošní bilance na betonech: 15-3
Výsledky na grandslamech: Australian Open (nehrála), French Open (2. kolo), Wimbledon (2. kolo)

Madison Keysová - US Open
Kariérní bilance na turnaji: 14-5
Nejlepší výsledek na turnaji: finále (2017)
Loňský výsledek na turnaji: osmifinále
Cesta turnajem: Mertensová (6-3 7-6), Mariaová (6-3 6-4), (17) Vesninová (2-6 6-4 6-1), (4) Svitolinová (7-6 1-6 6-4), Kanepiová (6-3 6-3), (20) Vandewegheová (6-1 6-2)
Generálka: Stanford (vítězka), Cincinnati (osmifinále)
Bilance ve finále grandslamů: premiéra

Stephensová je zpět na kurtech po operaci levého chodidla teprve dva měsíce a už by se klidně mohla nazývat kometou letošní sezony. Bývalá světová jedenáctka a vítězka čtyř titulů na okruhu WTA odstartovala letošní sezonu až ve Wimbledonu z pozice 957. hráčky světa.

V All England Clubu a poté i ve Washingtonu však chráněný žebříček příliš nevyužila, jelikož skončila již v prvním kole. Poté však nastal obrat o 180 stupňů.

Čtyřiadvacetiletá Američanka se dostala zpět do vynikající formy, možná ještě lepší než před zraněním, a v Torontu došla po výhrách nad Putincevovou, Kvitovou, Kerberovou a Šafářovou až do semifinále. Stejný výsledek zopakovala o týden později v Cincinnati, kde to opět odnesly Kvitová se Šafářovou. Na amerických betonech dokázaly Stephensovou porazit pouze členky Top 10 Halepová (dvakrát) a Wozniacká.

Ve fantastické formě pokračuje také na US Open. V prvním kole dle očekávání vyřadila finalistku ročníku 2015 Vinciovou, následně si připsala po třísetové bitvě skalp slovenské jedničky Cibulkové, porazila i Australanku Bartyovou a nasazenou Němku Görgesovou, ve svém premiérovém čtvrtfinále ve Flushing Meadows udolala v tie-breaku rozhodující sady Sevastovovou a své newyorské maximum znovu vylepšila. V semifinále si navíc po vítězství v dramatickém rozhodujícím dějství vyšlápla na ostřílenou krajanku Venus Williamsovou.

Jediné předchozí grandslamové semifinále si zahrála před čtyřmi lety na Australian Open, ve kterém po senzačním vítězství nad Serenou Williamsovou prohrála s pozdější šampionkou Azarenkovou.

Díky výsledkům z posledních týdnů poskočila Stephensová za pouhé dva měsíce z konce první tisícovky na minimálně 22. místo žebříčku WTA, tedy o více než 900 pozic. V případě, že ve svém premiérovém grandslamovém finále uspěje, bude sedmnáctá.

Sloane Stephensová - sezona 2017
Nejlepší výsledky: Toronto,  Cincinnati (semifinále)
Letošní bilance: 14-4
Největší úspěchy na betonech: Toronto, Cincinnati (semifinále)
Letošní bilance na betonech: 14-3
Výsledky na grandslamech: Australian Open (nehrála), French Open (nehrála), Wimbledon (1. kolo)

Sloane Stephensová - US Open
Kariérní bilance na turnaji: 14-5
Nejlepší výsledek na turnaji: finále (2017)
Loňský výsledek na turnaji: nehrála
Cesta turnajem: Vinciová (7-5 6-1), (11) Cibulková (6-2 5-7 6-3), Bartyová (6-2 6-4), (30) Görgesová (6-3 3-6 6-1), (16) Sevastovová (6-3 3-6 7-6), (9) V. Williamsová (6-1 0-6 7-5)
Generálka: Washington (1. kolo), Toronto (semifinále), Cincinnati (semifinále)
Bilance ve finále grandslamů: premiéra

Čtyři hodiny před startem ženského finále je na programu ještě finále smíšené čtyřhry. V něm budou na druhý společný grandslamový vavřín útočit nasazené jedničky Martina Hingisová a Jamie Murray. Letošní vítězové Wimbledonu, kteří neprohráli už devětkrát v řadě, ve finále vyzvou Hao-Ching Chan s Michaelem Venusem.

US OPEN 2017 - PROGRAM 13. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 18:00 SELČ)
1. Hingisová/J. Murray (1-Švýc./Brit.) - H. Chan/Venus (3-Tchaj-wan/N. Zél.)
2. Keysová (15-USA) - Stephensová (USA) / nejdříve ve 22:00 SELČ
Kompletní program 13. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

79
Přidat komentář
dunphy
Já nemůžu štěstím!!!!!
Perfektní zápas od Sloane, skvěle zvládnutá taktika jak proti Mad hrát.
Mad mně bylo na konci líto, nádherné a dlouhé objetí u sítě mezi kámoškami
Reagovat
sprchon
Gratulace Sloane, hrála výborně, nedovolila vůbec nic. Madison nervozní a opadlo to z ní až v posledních dvou gamech. A i tam byla Sloane silnější. Neskutečný, jak dominovala a ani na chvilku nezaváhala. Snad si Mad dá GS finále jindy, má na to. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to bolo finale,divaci musia byt happy,ze vyhodily peniaze za taku ch"jovinu
Reagovat
smazaný uživatel
krásko, ty kráso :-)
Mad mi bylo líto. Věřím, že má na to finále GS znovu hrát. A Sloane taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborne...Intuícia ma nesklamala aj napriek kurzovej favoritke Keys....Stephens to navyse nejde nepriat, velký comeback...
Reagovat
casper01
Tipoval jsi ji ve fantasy? Já čekal, že dáš favoritku, tak jsem šel do Stephens, protože máme podobný tým a byla to skoro jediná šance, jak tě předběhnout. Tak gratulace k dobré volbě.
Reagovat
smazaný uživatel
Bola to dilema. Ale takto som to cítil a zbytočne by som si vycital, ak by vyhrala Sloane a ja by som dal Keys, len kvoli pravdepodobnosti. Naopak by mi to vadilo menej..

Dakujem za gratuláciu, este potrebujem jeden zápas. Tam je volba jasná. Vela stastia aj tebe, tá liga je velké spestrenie..
Reagovat
casper01
To si dovedu představit, pro mě to bylo snazší rozhodování. Díky.
Reagovat
HayashiM
Hned ty Petřiny prohry vypadají jinak...
Reagovat
baggik
Ta Kájina vypadá, ale pořád stejně blbě, spíš ještě hůř. Petra bojovala, dala do toho vše, tiebreak třetího setu to už je o jednom balonku třeba.
Reagovat
HayashiM
Mluvím o těch se Sloane před Us Open.
Reagovat
baggik
To je nepodstatné, počítá se GS. Koukni třeba na výsledky Venus letos na GS a mimo GS.
Reagovat
smazaný uživatel
aneb Sloane - těžko na cvičišti s Češkami, lehko na bojišti s Američankami :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ma paradni cit pro mic, je vzdy tam, kde ma byt...:)
Mad zkousi...uz jsem myslel, ze se Mad podari brejk, ale Vlci oci jsou vsude:)
Reagovat
smazaný uživatel
jestli tenhle zapas sleduje Colleen, tak bude mit sok, a jejimu okoli hrozi drsna devastace, ze hurikan Irma bude proti tomu vetricek...
Reagovat
smazaný uživatel
nooo, druhy odvraceny MB:)
asi snad po nejdelsi vymene zapasu, ne?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Sloan dneska neuveritelna, absolutne dominuje, Mad ji tam soupne paradni insajdout uder, a Vlci ocko ji tam flakne hned jeste lepsi...
Reagovat
Davor1
To bolo niečo neskutočné, tá výmena pred posledným MP. Sloane famózne returny a celkovo výkon ako z partesu, kiežby takto hrala čo najčastejšie...
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu hrala nadherne... pro Mad to musela byt nocni mura, nerekl bych, zeby se nesnazila neco zmenit nebo vylozene by hrala blbe,
...ani se nedivim ze na te siti si dost pobrecela...
Reagovat
baggik
Vlci oci ma Madison. Sloane má oči jako ten herec z policejní akademie, jakoby lezly z důlků, to vlci neumí, ti je spíš přivírají.
Reagovat
baggik
To je finále... A zítra Anderson, to budou výměny o 4 úderech max., Nadal ho v každém setu jednou brejkne a za dvě hodiny hotovo, počet hezkých výměn tak jedna.
Reagovat
sprchon
ve finále W?
Reagovat
Davor1
Až sa nechce veriť, že tá pipina mohla byť niekedy vôbec v nejakom finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadalo to tak.
Sloane 63´soustředění, Mad 55´utrpení.
Nevím, ale Lindsay už v 1. setu vypadala jako na pohřbu. Asi cítila z Mad nervozitu. Škoda.
Reagovat
sprchon
Komentář jsem k tomu neměl. Ale v podstatě je to tak...
Reagovat
Mayo
Keys slabunka. Pome kanara Slon
Reagovat
casper01
Na Sloane se mi v prvním setu líbilo, že člověk při jejích úderech vůbec nemusel trnout, jestli to spadne do kurtu, nebo ne. Snad se jí bude dařit i dál.
Reagovat
baggik
Komentátor už mě štve s tim jeho Stephensnová. Je to Sloane Stephens, ne Stephenson.
Reagovat
casper01
Asi nedávno četl dr. Jekylla a pana Hyda.
Reagovat
Fandina
woytha na O2 nepřechyluje, takže super
Reagovat
baggik
Já jsem pro, ale nesmí pak komolit ta jména při skloňování, na což jsou čeští komentátoři experti. O2 nemám, škoda.
Reagovat
Fandina
Nepřechylování má navíc tu výhodu, že nemusíš skloňovat. Pořád je to Stephens.
Reagovat
Vaslab
Minule jí tak na Eurosportu taky říkali - navíc dva komentátoři najednou. Dneska jsem raději přepnul audio rovnou na AJ.
Reagovat
smazaný uživatel
Mad nervozní, zastřeluje se.
Sloane zatím v klidu. Tak snad zvládne ještě jeden set.
Reagovat
sprchon
Mad se nestihne ani zastřelit.
Reagovat
Mayo
Slon ponižuje.
Reagovat
FulnekUltras
;)
Reagovat
baggik
Tato úroveň finále, zdá se mi (zatím) poněkud nevalná.
Reagovat
casper01
Mě to zatím baví. Jsem zvědavý, zda se Madison povede zpřesnit hru a zda do toho víc půjde.
Reagovat
baggik
Vždyť je to o ničem, Stephens hraje dobře, Keys podprůměrně. Snad tu nervozitu setřese.
Reagovat
Davor1
Poďme Sloane !!
Reagovat
smazaný uživatel
zatim hraje velmi dobre...
...na UEckach 0... Mad 10:)
Reagovat
sprchon
Už 0:12 po 6 gamech
Reagovat
smazaný uživatel
jj a Davenport si tam uz neco brblala pod nosem:)
Reagovat
sprchon
Já to mám bez komentáře. :) Sloane zatím fakt bezchybná. To snad nemůže vydržet celej zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Ma hodne skvelou delku uderu...
ale uz nejake chybky jsou, jinak hraje porad velmi dobre...
Reagovat
sprchon
Jo, délku má parádní a je jistá i na servisu. Ale pořád spíš FE. Jestli tam byly nějaký UE, tak možná jedna nebo dvě...
Reagovat
sprchon
Teď na 30:15 tam byla chyba. :D Aspoň je vidět, že Sloane je taky jen člověk. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud Mad nevyjde nejaky winnerovy uder, tak je v tahu....
Reagovat
Davor1
Hrá výborne, presne tak, ako na Kľúče treba. Snáď to udrží. Je to moja nová topfavoritka, Simona ma akosi prestala baviť.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Davor1
Ako, fandím jej stále, ale už ma tak neberie. Neide o výsledky, ale v jej hre mi chýba niečo, čo tam bolo v tom 2012-2013, kedy som ju začal sledovať. Takisto ten prejav na kurte a častá odovzdanosť, to v minulosti u nej nebývalo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vlci Ocko je pekny vyber:)
A vypada to, ze hned ti udela radost, hraje opravdu excelentne...
Reagovat
Davor1
Fandím jej už niekoľko rokov, na jej tenis sa mi strašne dobre pozerá a aj na ňu sa veľmi dobre pozerá :D

Ani vo sne by mi nenapadlo, že môže po skoro roku bez tenisu urobiť takýto comeback, zrejme tá pauza bola aj na niečo dobrá a konečne začína predávať ten obrovský potenciál. A dnes hrá teda najlepší tenis, aký som kedy od nej videl, skoro dokonalý zápas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nekolik ukazkovych es:)
Reagovat
smazaný uživatel
a potom hned nekolik ukazkovych autu:)
Reagovat
blixa
Vlčím očkám bych to přál ... ;-)
Reagovat
Jabadu
Bude nevyspalá. Včera prý při procházce parkem potkala Kevina Costnera a celou noc s ním musela tančit.
:-)
Reagovat
Krisboy
Klíče ve dvou.
Reagovat
COMEON
!
Reagovat
Mayo
Tak priatelia komu dnes fandime?

Ja sa prikláňam na stranu Keys
Reagovat
COMEON
SS
Reagovat
sprchon
Samantha hraje až v pondělí ráno. :)
Reagovat
martinek37
Tak mě je to skoro jedno, ale ve fantasy jsem si tipnul Madison, tak budu fandit jí. Ale přál bych to oběma. Jsem taky zvědavý, jestli je tohle finále předobrazem věcí příštích a nebo bude AO v příštím roce zase o jiných hráčkách.
Reagovat
MarcelPersch
Nebude, vrátí se Serena a všem zase vypálí rybník.
Reagovat
MorusRubra
No nevím, nerodila náhodou císařem? Než se břicho zahojí, než bude moct začít se zátěží, jak moc s ní zacloumá mateřství... Tak úplně bych na to AO nespoléhala.
Reagovat
martinek37
No si taky řikám, že bych bral s rezervou už jenom její účast. Ale nechme se překvapit, něco je teď něco prohlašovat a něco jiného realita samotná.
Reagovat
com
snad vyhraje Karolína
Reagovat
FulnekUltras
výkopem Hrdličky
Reagovat
sprchon
Madison!
Ale hlavně hezkýmu tenisu. :)
Reagovat
FulnekUltras
aj ja
Reagovat
casper01
Fandím Sloane, navzdory tomu, že její výhra by pro mě byla překvapení. Madison přeju taky, je určitě favoritkou.
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále USO ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské výsledky z USO ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka je na USO ještě stále ve hře a za výhru v finále může získat 700 bodů ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Karolínu Plíškovou ...

1. Muguruza 6030 (+510)
2. Halep 5965 (+445)
3. Svitolina 5640 (+120)
------------------------------------
4. Plíšková, Karolína 5520
------------------------------------
5. Williams, Venus 4756 (-764)
6. Wozniacki 4640 (-880)
7. Konta 4520 (-1000)
8. Kuznetsova 4410 (-1110)
9. Cibulková 3770 (-1750)
10. Ostapenko 3502 (-2018)
11. Radwanska, Aga 3460 (-2060)
12. Keys 3403 (-2117) *
------------------------------------
13. Kvitová 3310 (-2210)
------------------------------------
14. Kerber 3156 (-2364)
15. Mladenovic 3095 (-2425)
16. Vandeweghe 2764 (-2756)
17. Sevastova 2295 (-3225)
18. Vesnina 2140 (-3380)
19. Garcia 2135 (-3385)
20. Gavrilova 2135 (-3385)
...
22. Stephens 2011 (-3509) *
...

Karolína Plíšková neobhájila lonské finále a po odečtu lonských výsledků z USO se propadla až na čtvrté místo ...

Petra Kvitová se díky postupu do čtvrtfinále posunula na 13.místo ...

Světovou jedničkou bude po USO Muguruza ...

Keysová se v případě zisku titulu dostane do první desítky (na 9.místo) ...

Stephensová se v případě zisku titulu dostane do první dvacítky (na 17.místo) ...
Reagovat
tommr
průběžnej deblovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále USO ...
Všem hráčkám už byly odečteny body z lonského USO ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka je na USO ještě stále ve hře a za výhru ve finále může získat 700 bodů ...
Čísla v závorce znamenají náskok/ztrátu na Lucku Šafářovou ...

--------------------------------------
1. Šafářová 9450
--------------------------------------
2. Mattek-Sands 8570 (-880)
3. Hingis 8200 (-1250) *
4. Chan, Y. 7935 (-1515) *
5. Makarova 7895 (-1555)
6. Vesnina 7895 (-1555)
7. Hlaváčková 5390 (-4060)
8. Mirza 5300 (-4150)
9. Peng 5050 (-4400)
10. Hradecká 4975 (-4475) *
11. Strýcová 4535 (-4915)
12. Chan, H. 4480 (-4970)
13. Siniaková 4415 (-5035) *
14. Barty 4240 (-5210)
15. Dellacqua 4240 (-5210)
16. Mladenovic 4000 (-5450)
17. Babos 3600 (-5850)
18. Dabrowski 3590 (-5860)
19. Niculescu 3200 (-6250)
20. Xu 3169 (-6281)
...

Lucka Šafářová zůstane první i po USO, ale nepodařilo se jí vytvořit si dostatečnou rezervu před turnajema v Asii kde bude obhajovat spoustu bodů.
Pokud pár Chan/Hingis vyhraje USO tak Lucce hrozí, že jí Hingisová brzo předstihne ...

Lucka Hradecká a Katka Siniaková si díky postupu do finále v žebříčku výrazně polepšily a pokud by získaly titul usadily by se obě pevně v první desítce ...
Reagovat
Kozoroh
Mám za to, že dnešní finále je na raketě Madison. Pokud předvede výkon z posledních dvou zápasů, tak vyhraje stylem 6:3, 6:4. Bomby, které Mad sázela Coco, mi připomněly Petru z finále WCh 2014.
Reagovat
kada.tom
Stephens > = Keys (6-3 3-6 6-3)
Reagovat
COMEON
i hope i hope i hope i hope
Reagovat
dunphy
https://www.youtube.com/watch?v=HXV2zeCWYeI

Doufám, že Sloane bude i ve finále bojovat takto příkladně a završí svůj skvělý letní comeback s premiérovou grandslamovou trofejí. :)
Reagovat
sprchon
Madison dává větší rány. Snad se jedna, druhá, nebo obě nesesypou a bude se hrát hezkej tenis, jako se hrál v jejich předchozích zápasech. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist