13. den v Melbourne: Finále Cibulková - Na Li

24. 1. 2014, 18:45
Previews 208
Dominika Cibulková se může stát první slovenskou grandslamovou vítězkou. K tomu musí v sobotním finále Australian Open porazit čtvrtou hráčku světa Na Li. Číňanka je v Melbourne v boji o titul už potřetí za čtyři roky a ráda by navázala na svůj triumf z Roland Garros 2011.

Dvacátá nasazená Dominika Cibulková ve čtyřech vzájemných zápasech jednatřicetiletou Na Li ani jednou neporazila. "Půjdu si zápas zase užít, tak jako to dělám celý turnaj. Chci hrát uvolněně a agresivně," nastínila Cibulková svůj plán pro finále.

"Nechci to zakřiknout, ale myslím si, že bych to mohla zvládnout," řekla Slovenskému rozhlasu Cibulková, jež v minulosti byla spíše ve stínu své krajanky Daniely Hantuchové.

V Melbourne hraje výtečně a především agresivně. Svým nátlakovým tenisem vyřadila mimo jiné světovou trojku Marii Šarapovovou z Ruska a pětku Agnieszku Radwaňskou z Polska, na kurtu průměrná strávila jen hodinu a čtvrt. Na Li cestou do finále nepotkala soupeřku z elitní patnáctky žebříčku, přesto měla namále. Již ve třetím kole odvrátila v utkání s Lucií Šafářové mečbol.

Čtyřiadvacetiletá Cibulková je z premiérové účasti v grandslamovém finále nadšená. "Je to překrásné, jako sen. Chci i ve finále hrát co nejlépe," opakovala bratislavská rodačka. Inspirovala se vítězstvím své kamarádky Marion Bartoliové z Francie loni ve Wimbledonu. "Od té doby vím, že je možné všechno," řekla Cibulková.

Velkou touhu konečně v Melbourne uspět má ale také Na Li. Číňanka zde prohrála finále v roce 2011 s Belgičankou Kim Clijstersovou a loni ztratila i kvůli podvrtnutému kotníku nadějně rozehraný duel s Běloruskou Viktorií Azarenkovou.

"Každá další šance ve finále je skvělá. Získáte více zkušeností a já bych si moc přála v Austrálii vyhrát, protože se sem vždy moc ráda vracím. Ale bude to padesát na padesát. Obě budeme připravené a máme stejnou šanci titul získat," řekla Na Li. Má rovněž jednoduchý plán: "Jít na kurt, hrát a na nic nemyslet."

Na pořekadlo do třetice všeho dobrého nespoléhá. "V Číně jsou šťastná čísla šest a osm," řekla Na Li. Proto v případě prohry nehodlá házet flintu do žita. "Budu pokračovat, dokud to pošesté nebo poosmé nevyjde," smála se.

Na Li zůstane i v případě vítězství na Australian Open světovou trojkou, ale ztrácela by jen dva body na druhou Azarenkovou. Cibulkovou by triumf poslal na jedenácté místo žebříčku, čímž by o jednu příčku vylepšila své maximum.

Slovenský tisk Cibulkové věří
Cibulková má podle slovenských médií ve finále šanci uspět. "Každý dobrý tenista zažije ideální turnaj. Cibulková měla výborných vícero, ale v Austrálii jí přesně všechno zapadlo," napsal na svém webu list Sme, podle kterého za zlepšením výsledků tenistky stojí trenér Matej Lipták. "Šance má rovněž ve finále. Číňanka Na Li je silná, ale lze ji zdolat," uvedl list.

Bývalý český tenista a trenér Jan Kukal pro včerejší vydání Sme přirovnal Cibulkovou k smršti. "Je obdivuhodné, jak se dokázala zvednout po neúspěšné minulé sezoně, ve které očividně pracovala na zlepšení úderů," řekl.

Semifinálové utkání Cibulkové na Australian Open mimořádně zařadila do svého vysílání veřejnoprávní slovenská televize, která odvysílá také finále ženské dvouhry.

Po něm se v areně Roda Lavera strhne bitva o titul ze čtyřhry mužů. Do finále se probojovali nenasazení Američan Eric Butorac s Jihoafričanem Ravenem Klaasenem, kteří v průběhu turnaje vyřadili domácí hvězdy Hewitta s Rafterem i světové jedničky bratry Bryanovi, a turnajové čtrnáctky Lukasz Kubot s Robertem Lindtstedtem, kteří před Melbourne nevyhráli jediný společný zápas.

- PROGRAM 13. DNE NA AUSTRALIAN OPEN 2014 -
(sobota, 25. 01. 2014)
Rod Laver Arena:
od 9:30 SEČ
Na Li (4-Čína) - Cibulková (20-SR)
Butorac/Klaasen (USA/JAR) - Kubot/Lindstedt (14-Pol./Švéd.)
.
kompletní program 13. dne na Australian Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

208
Přidat komentář
Fandina
NaLi. Potvrdila roli favoritky a od TB již nedala Cibuli šanci. Dominika hrála výborně, ale NaLi je jiná třída. Fandila jem Domče, ale na Linku neměla. Gratulace k finále. A těším se na další vaše výhry. Domčo pome! Linko go go go!
Reagovat
VlS
od obou velmi příjemný, bez strojovejch usměvů a tak dál. Dominika byla sympatická, a Na, to prostě nemá chybu. Nevím, kolik tak nečínskejch Číňanek existuje, ale její neformálnost a smysl pro humor jsou něco speciálního.
Reagovat
VlS
že Dominika hrála na svém maximu a bude mít honičku to zopakovat. Nicméně výsledky s Marií a Agou byly spíš výsledkem momentálně špatné hry jmenovaných, než čím jiným, hlavně Aga byla naprosto tragická.
Reagovat
dadaft
ale no tak, Dominika předváděla skvělý tenis...
Reagovat
VlS
To nepochybně, ale hlavně Aga jí to strašně usnadnila.
Reagovat
Fandina
S Agou se to dalo čekat, že vyhraje. Porazila jí nedávno ve finále ve Standfordu. Ale s Márií to byl boj a co se týká Halep, tam byla Cibule také lepší. Jinak dneska na NaLi neměla.
Reagovat
petrulinka
Já gratuluju LiNa k vítězství, konečně si to napotřetí vybojovala. Taky gratuluju Domče k finále. Jen škoda, že se zápas neprotáhl do tří setů. Bylo to nějak moc krátké :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ukázala jak je to snadné. Fakt mi není jasné jak s tou myškou mohla taková Šarapovová prohrát. Ale " bratři" maj zase větší úspěch na GS než my.
Reagovat
blixa
"Ta myška" hrála výborně a Mária nic moc. Co na tom vidíš za záhadu ?
Reagovat
smazaný uživatel
tak díky za vysvětlení...
Reagovat
blixa
Domča nehrála špatně, ale vyhrát svoje první GS finále zvládnul málo kdo, to je přeci jen jiný level. Finále rozhoduje hlava a tady Na Li ukázala, že je skutečnou šampionkou. Příště už se to Domče třeba podaří.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase GS, dneska Na Li a zejtra nejspis Nadal to je hnus velebnosti
Reagovat
Sonja
Jak je Nalinka dojatá...to je krásný :-)
Reagovat
VlS
Dominika hrála výborně, ten kanár. je krutej, ale Na Li byla prostě lepší. Tak teď bude muset poslat ten směv Lucce, jak slibovala, že udělá, když vyhraje. Jsem zvědavej, jestli se zmíní v inauguračním proslovu.
Reagovat
Nancy_z
Gratulace Nalince! A Dominika nemusí být smutná, prohrála s lepší hráčkou a i tak je to pro ní megaúspěch :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lině obrovská gratulka, přeju jí to moc..! Gratulka i Domče, že se dostala do finále a přeju jí, ať se jí daří i dál. Sympatický úsměv při prasátku, i když prohrává :)
Reagovat
kada.tom
Anooooooooooooooooooo!!
Gratulace velikánská :-)
Nalinka nejlepšííííí :-)
Reagovat
dadaft
gratulace Dominice

škoda, že druhý set nebyl vyrovnanější...
Reagovat
Alois_Mlok
Nakonec jednoznačná záležitost, Cibule tam byla v roli vracečky...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam!
Reagovat
blixa
Jooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam!!!
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli mám být víc naštvaný na Na Li, že vyhrála, nebo na Lucku Šafářovou, když proti ní neproměnila mečbol..
Reagovat
Sonja
na pokraji prohry a stejně se umí hezky usmát:-)
Reagovat
VlS
To by sna Li měla dotáhnout. Ale fakt je, že skóre hře neodpovídá, tak jednoznačně Na lepší není, ale to se stává.
Reagovat
blixa
Myslím že score odpovídá, v druhém setu nemá Cibule co hrát.
Reagovat
blixa
5:0 !! Teď jen udržel hlavu v klidu !!! Na Li to dáš !!!
Reagovat
Sonja
To je ještě fůra práce:-(:-D
Reagovat
kada.tom
kanárek by mohl zazpívat Nalince k vítězství :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je další vizitka našeho Českého státu. Jak často se stane, že se do finále dostane slovenská tenistka ? Ještě před 21 lety jsme tvořili se Slovenskem jednotný stát a vy teď tady fandíte nějakým Číňanům. Že Vás hanba nefackuje !!!
Reagovat
kada.tom
nefackuje a naopak jsem hrdý na to, že je Česko samostatné, že jsme odtrženi od Slováků, kteří nás od roku 1918 akorát využívali ... mohl bych Ti to zdůvodnit na cca 5-6 závažných případech z česko-slovenské historie, ale nebudu si kazit super zápas :-))
Reagovat
PetaM
Kecy v kleci. Fandíš Cibuli jen proto, že je ve finále, jinak bys o ní nikdy nic nenapsal ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby dotyčný zašel na slovenské forum, tak by se asi divil, jak nám Slováci fandí...
Reagovat
smazaný uživatel
běž někam, slováci chtěli být samostatní, tak jsou. a nenakazuj tady lidem komu mají fandit! Li Na do toho!!!
Reagovat
Nancy_z
Jaká vizitka? To jsou pěkný kecy... Tenis je individuální sport a každý může fandit komu chce.
Reagovat
kada.tom
Super backhandy tam teď Nalinka sází a 4:0 - to už by neměla pustit :-)
Reagovat
dadaft
při vší úctě k Marii a Aze, na tak tvrdou soupeřku v Melbourne Dominika ještě nenarazila.
Reagovat
blixa
Obě hrály daleko od svého optima, Na Li hraje dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď už snad nebude žádné překvapení a Lina si to pohlídá :) Skvělé :)
Reagovat
Sonja
prostě výstavní BH:-)
Reagovat
blixa
3:0 !!! Kdo neskáče není číňan hop hop hop ! :D :D
Reagovat
UnrealTom
like!:D
Reagovat
kada.tom
big like :-DDD
Reagovat
kada.tom
Cibulková má ten 2. servis fakt tragickej ...
Reagovat
Sonja
Je maličká, prostě to buď může riskovat a dělat dvojchyby nebo posílat lehoučký míče na Nalinčin brutální return.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkom dôstojný prvý finálový set..Pochválil by som Cibulkovú za return a zvládnutie krízových momentov až do TB..Naopak kritiku si zaslúži servis, ktorý jej dnes nepíše (Je vlastne možné, aby pri výške 1.61cm písal?) a možno trochu presnejšie údery, ktoré sú síce razantné, no až príliš často hrané na istotu do stredu kurtu..
Reagovat
dadaft
jj, jestli chce vyhrát, měla by začít rozdělovat...
Reagovat
Roger_Federer
proc vlastne nemate Cibulkovou radi? Mel jsem moznost sni sedet u kafeho na turnaji v Bratislave v hale..Je to sice 5 let, ale byla velmi prijemna a klidu..Podotykam byl jsem tam do poctu z kamaradem, ktery tenis trenuje a dobre se znaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemožem povedať, že by som ju nemal rád..Občas ma veľkohubé vyhlásenia, ktoré na tvári vyčaria skôr úsmev, než zdesenie, ale to je všetko..Tenisovo ju však celkom možem, velakrát mám však pocit, že okrem tenisu venuje až priveľkú pozornosť mimotenisovým aktivitám..

Sedel si už na kávičke s Goerges, teraz s Cibulkovou..Dúfam, že si aspoň gentlemensky zaplatil účet..:)
Reagovat
Roger_Federer
kez bych sni byl na kave..;)..bouzel jen bylo v baru plno..a holky si prisedli knam ke stolu kde bylo misto..krome pozdravu a podani priboru jsem se k nicemu bouzel nedostal.
Reagovat
VlS
uber prosím trochu těch UE a nebude co řešit
Reagovat
smazaný uživatel
Jako by nestačilo, že Na Li strašila ve finále už loni...
Reagovat
Sonja
opět výhra 1.setu...
Tentokrát to ale už dotáhni, Nalinko:-(
Domča se pěkně držela celý set, ale v TB byla o kousek horší.
Reagovat
kada.tom
doufám a pevně věřím, že letos si to už ujít nenechá :-)
Reagovat
kada.tom
ANO!! ANO!! ANO!!
Výborně Nalinko :-)

Teď jsem zvědavej, jestli se Cibulková složí nebo se naopak zlepší.
A taky jestli Nalinka bude bez nervů nebo jak na tom bude :-)
Reagovat
dadaft
tipuji zlepšení.
Reagovat
dadaft
hm, tak ne.
Reagovat
dadaft
druhý servis a bekhend po lajně - to asi budou rozdílové faktory.
Reagovat
smazaný uživatel
tak 1. set dala, uf..:)
Reagovat
smazaný uživatel
První set rozhodne, kdo ho vyhraje, tak vyhraje celý zápas.
Reagovat
Sonja
Těžko.
Ve dvou finále AO, které Nalinka hrála, vždycky vyhrála 1.set...a pak prohrála. Třeba to dnes bude naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem to chtěl napsat... Myslím si, že dneska jí to vyjde. Do třetice všeho dobrého. :)
Reagovat
kada.tom
tak holt TB, no ..
Reagovat
smazaný uživatel
Práve som obdržal telegrafickú správu od Rafela Nadala, ktorý chváli Dominiku v dlhých výmenách a vraj je pre neho na zajtrajšie finále inšpiráciou :)
Reagovat
tito
já bych se dnes radši nenechal inspirovat nikým :-)
Reagovat
dadaft
aby tě ten volej nestrašil ve snu Nálinko...
Reagovat
Fandina
myslím, že ne. Nevypadá to, že by si NaLi ještě neuměla vytvořit jinou možnost. Zatím hraje dobře. Ale já držím palce Domče.
Reagovat
spaniel
Li Na narozdíl třeba od Agy je schopna dávat stejně razantní údery jako Domca, k tomu lepší bekhend, zejména po lajne je skvělý a pestřejší hra...no, bud bude muset Domca zabrat nebo se bude muset Na Li sesypat z nervu :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kvalita zápasu jde pomalu nahoru!! Li Na vypadá, že se konečně uklidnila!!
Reagovat
kada.tom
jen to nezakřiknout :-) snad si v hlavě řekla, že takhle to dál nejde a že si musí věřit :-)
Reagovat
dadaft
je to dobrý zápas.
to jen někteří mají pocit, že se musí hrát sedmnáct hodin a na konci se tenisté musí plazit po kurtu, jinak to není ono. ))
Reagovat
kada.tom
Come on Na Li!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Termín "skúsenejšia tenistka" je ako vidíme v ženskom tenise velmi relatívny pojem :)

Napriek tomu si myslím, že to Číňanka zvládne..Cibulkovej chýba trochu pestrejší útok, resp. búši, búši, ale viac menej do stredu kurtu, bez toho, aby sa Nalinka nejako moc fyzicky obťažovala..
Reagovat
Crashwoo
Škoda Na Li. Bez těch UE hraješ líp. Pokud Cibule nedá první servis tak skoro nikdy nedá 15.... Věřim že to dáš.
Reagovat
smazaný uživatel
fetisistka jedna, uz zase cucha.. :-)
Reagovat
Fandina
si dneska čichá k míčkům. To je známka nervozity. Tak Cibule, koukeje hrát dobře. Pome pome pome!
Reagovat
smazaný uživatel
To dělá? To jsem nevěděla, že je známka nervozity, kdo by taky nebyl, když hraje finále AO :)
Reagovat
Fandina
Nedělá se to snad. Dělá to jen Dominika. Ta ráda čichá k míčkům. A teď co jsem jí viděla několik zápasů, tak to nedělala. Až dneska.
Reagovat
Nancy_z
Já si toho všimla už dřív :-) Myslela jsem, že si k nim čuchá pořád :-)
Reagovat
spaniel
Je to její stary zvyk, děla to bezne.
Reagovat
Fandina
Tak třeba ano, třeba to nebyla známka nervozity. Čichá často. Dominika nevypadá nervozně. Tak sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Otřesný zápas, milion dvojchyb, zbytek UE, občas winner ... Snad to Cibule dá
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale bída.
Reagovat
kada.tom
důležitej game pro Nalinku :-) teď by to chtělo Cibulkovou brejknout a pak dopodávat set :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že je vo finále LI NA..Oná má totiž tendenciu tiež psychicky kolabovať, takže Dominika nebude a nie je aspoň na kurte sama..
Reagovat
Madrileno
Pritom clovek by cekal, ze Li bude v pohode, GS uz ma. Ale vypada fakt vic nervozni nez Cibule, coz je dobre.
Reagovat
spaniel
Li Na to nezvládá, velký tlak ze to zas projede. Podává hůř jak Dementieva.
Reagovat
Madrileno
Jen tak dal, super.
Reagovat
Sonja
jí teda taky moc nepomáhá...místo aby jí povzbudil, tak rozhodí rukama:-/
Reagovat
Sonja
*ji
Achjo, je fakt až moc nervozní:-(
Domča naopak prakticky vůbec a do toho když vidí roztřesenou soupeřku, musí ji to ještě víc hnát dopředu.
Reagovat
UnrealTom
to je tenis :d neskutečný lamy :D zlatá Serena vs Vika to jsou zápasy tohle je úroveň třetího kola max..
Reagovat
Nola
POMEEE!!!!
Reagovat
kada.tom
Zatím to vidím tak, že Nalinka je dost nervózní a Cibulkový to zatím asi tak nejde ... asi byl dobrej tah zvolit si, že první bude servírovat Cibulková, uvidíme, jak se to bude vyvíjet - doufám ale, že si Nalinka podání udrží a 1. set dotáhne :-)
Reagovat
Madrileno
Ty si Cinan?
Nebo jen nesnasis Slovaky?
Reagovat
kada.tom
varianta B - nesnáším Slováky, Slovenky a Slovensko :-) to samé u Německa :-) ... a ty zalez a neprovokuj tady, zbytečně :-)
Reagovat
PetaM
A ty fandíš Cibulkové celou kariéru, nebo jen teď, na AO? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
bože, ty jsi chudák, fakt. Běž si trolovatět na sport.cz nebo na národnostní fóra a neotravuj na tenise, který tě evidentně nebaví.

kada.tom - Linu dostihla tíha okamžiku, ale je to zkušená hráčka, i když Domča jede a čiší z ní touha vyhrát. Tak to má ve finále být :)
Lino jeď :)
Reagovat
spaniel
Pokakany Tomáš nefandi nikomu, on fandí proti.
Reagovat
Madrileno
Fandim Ceskam a Slovenkam celou karieru.
V chlapech je to jinak, tam nejdriv Cechum (Lendl, Korda, Stepanek - podle doby). Ale jinak Rafovi (a to od doby, co jesem ho videl poprve, alias v Davis Cupu proti CR)
Reagovat
spaniel
Co napsal spatne, ze jsi po něm tak vyjela? Jediný dement je kakadu.
Reagovat
smazaný uživatel
nebaví mě číst pořád jeho komenty o tom, kdo má komu fandit, ať komentuje hru a neurčuje a nepoučuje, jinak je mi jeho nick šumák.
Reagovat
Sonja
Souhlas. Hraje se finále GS a člověka tady peskujou za to, komu fandí a ještě ho posílaj někam. Měla jsem fakt raději za celou dobu GS bejt zalezlá, na tyhle primitivy, co vždycky vylezou, nemám nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední dobou se to tu rojí samými "sympatickými" nicky, co buď nadávají nebo umravňují jaké má kdo mít národnostní cítění.. Asi mají bany na sportu nebo idnes.. :) Máš pravdu, je lepší zalézt a vychutnat si to sama, bez blbých komentů.
Reagovat
Madrileno
Sorry, ale ja nenarazim na to, komu fandit.
To je Vase vec.
Me irituji ty pindy jako Nalinka. Jako bych psal Rafanek, apod. Na to jsem narazel.
Kazdopadne dost reci o tom, at vyhraje ta lepsi.
Reagovat
spaniel
Nejde o to komu fandit, každy ať fandí svému oblíbenci, ale zastávat se někoho, kdo vecne jen někoho nesnáší, je hnus. A Madrileno tu není novy, je tady dost možná dele než ty. A ze zrovna ty, která jsi vecne na sport.cz tam někoho posilas, je komické.
Reagovat
smazaný uživatel
Když už tak rejpeš, tak sis mohl všimnout, že tam už dávno nechodím kromě zápasu Toma se Stanem, takže slovo "věčně" je minulostí, to jen tak okraj. A nevím, co myslíš tím zastáváním se někoho kdo někoho nesnáší. Možná je tu dýl než já, já to tak nesleduju a kdyby tu několikrát nekritizoval ohledně fandění, tak si ho ani nevšimnu.
Reagovat
Madrileno
Obavam se, ze to Domca neda (prece jen 1. GS finale, dan za nezkusenost). Ale kazdopadne fandim Dominice co to da :-) Li uz GS ma a Slovensko potrebuje mega uspech v tenisu. Jedeme Domco.
Reagovat
Sonja
No zatím pěkně nervozní obě hráčky...není se čemu divit, ale doufám, že se to trochu rozjede:-)
Reagovat
Sonja
Opravuju se- nervozní je jen Nalinka:-(
Reagovat
Madrileno
Jdi nekam, Nalinko. Prece nebudu fandit Asiatce, kdyz Dominika je skoro jak nase. Slovensko, do toho.
Reagovat
kada.tom
Madrieleno: Slovensko je již několik let samostatná země, nevidím důvod, proč bych měl "nuceně" fandit nějaký Slovence ...
Reagovat
Sonja
Táhni, sprosťáku.
Reagovat
Madrileno
Vy dva jste se hledali:
Sonja a Kada Tom. Fandete si, komu chcete, ale vyrazy jako Nalinka si strcte za klobouk, vy ichtylove.
Ano, jsme rozdeleni, ale prat Cinance proti Slovence je dost velkej ulet.
Reagovat
Sonja
S kada.tom jsem se určitě nehledala, ten nesnáší Slováky, já mám Dominiku ráda, ale víc přeju vítězství Nalince.
A nebude mně tu primitiv jako ty říkat, co si mám kam strčit.
Reagovat
kada.tom
Nalinka dva moc pěkné BH po čáře, jen tak dál :-) 2:0
Reagovat
majjkaa
Prisim hodte tu niekto link na live prenos bez registracie
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/1965231028355900.html
Reagovat
kada.tom
například: http://www.coolsport.tv/nfl-live-streaming-2.html
Reagovat
majjkaa
Dakujeeeem :)
Reagovat
kada.tom
Nalinko, pojď!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A pobavi nas Rebel Tom :D))))

Shodou okolnosti jsem opet narazil na kviz, ktery mu zadal ATPWorldTour, a ktery mne uz jednou slusne pobavil, a tenhle kousek mam opravdu rad...
Obecne tyhle tzv. kvizy nejak nemusim, kdo ma nosit v hlave plno nejakych cisel a dat...kdyby se mne nekdo ptal, tak bych ho poslal nekam, at si to najde v tabulkach nebo internetu:)

Ovsem zabavne tady je to, ze na otazky, ktere se netykaly jeho, tak odpovidal fakt celekm dobre, ovsem na otazky, ktere se tykaly jeho kariery, a celkem i dulezite veci, nebyl schopen vubec dobre odpovedet...:D)))))))

http://www.youtube.com/watch?v=veqeUEuAZxE

On neni schopny si zapamatovat ani rok, kdy neco vyznamneho vyhral:D))))) Nekdo se musi nadrit, aby pobavil, ten to ma zadarmo....

Pro mne nej komenty pod videem...

1/ He's a changed man, trying to forget his career... :D)))
2/ hahaha how does he forget the year he won a master series event... honestly lol so professional... :D))))
Reagovat
Sonja
:-)) Sympa.

Někdo si nepamatuje své kariérní úspěchy, někdo si zas není jistý výročím svatby:-D:-)))) (celkově je Nalinka v tomhle rozhovoru kouzelná):
http://www.youtube.com/watch?v=PFpYwsGeGf8
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi kviz... v akci John Isner:)
Ten je pro mne neprekonatelnej:)

http://www.youtube.com/watch?v=LwtOjHWCQLs
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) Na Li, jasna moje favoritka na pozapasove rozhovory:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vlcku, to je ale naprosta klasika, hrac se nikdy nezameruje na stejne co divak, fanousek, media.. nebo maminka.. :-) Pokud zrovna nema v hlave komp jako Ivan napr. :-) Jinak NaLinka je mi dnes jasna i mimo pozapasove rozhovory. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky tos napsala,
proto asi ty kvizy opravdu nemusim, nejen ve sporte:)

Ale John je absolutne kouzelny... ja bych reagoval, asi tak
... nevim jsou od toho tabulky:)
... nevim zkus google:)
... nevim, kdo si to ma pamatovat:)
... nevim, proc se mne na to ptas:)))

Ovsem John... ten se jeste omlouva sorry:) Je tam kouzelnej:)

Ja jsem byl porad na vazkach...koho tlacit, porad mne laka ta predstava, ze vyhraje hracka mimo top10... to vis...co cekat od vlka:)

Ale abych si udrzel ten pelech pod vetvi, jeste to prehodnotim:)
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, jinak mas po stlani.. :-))

No, zatim velka nervozita ... na vsech stranach... :-) Ale na rovinu, ja taky bojovala, jsem tezka konzerva, Slovensko je pro me uzasny a nadherny kousek Zeme.. a ten stavnatej jazyk, tezko se oprostuji, ale Dominika proste neni Slovensko.. A basta! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze se holky rozjedou:)

Byl jsem vzhledem k tomu finale uplne nerozhodny, zmateny atd...proste nevedel... ovsem to stlani uplne prehodnotilo celou situaci:) Uz tlacim Nalinku, a jak ted na to koukam, bude to dost potrebovat... Domca zacina svou FH show...
Reagovat
smazaný uživatel
Poďme Dominika ! Najprv som si vravel, že už aj semifinále je úspech, ale keď si už v tom finále, nezľakni sa a vyhraj to ! Ak budeš hrať ako v predošlých zápasoch, bude to tam :)
Jediný set na turnaji čo odohrala Domča zle bol so Šarapovovou, a mám pocit že od toho momentu hrá stále lepšie a lepšie. Pome !
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně se nebát a mlátit do toho jak Domča umí ! :-) Dneska to dokáže !!!
Reagovat
blixa
V kolik hodin je finále ?
Reagovat
ta-dah
je v 9.30.:-)
Reagovat
UnrealTom
přeju Li Na :)
Reagovat
Bob
Pokud to Dominika vyhraje, bude to mít hodně těžký. Bude muset dokázat, že to nebyla jen náhoda a že tak skvělé výkony jako předváděla v Austrálii dokáže předvést i po zbytek sezony. Samozřejmě i obhajoba titulu. Trochu mi to připomíná Petru. Každý od ní čekal, že bude všechno vyhrávat. Potom přijdou výkyvy v její hře a občasné výpadky a náhle se vyrojí vlna názorů, které jsou z většiny pravdivé, ale občas i urážlivé. Už to, že se dostala do finále, porazila Šarapici, totálně ztrapnila Radwanskou je úspěch. Podle mě to nebude mít Dominika ve zbývajícím roce lehké. Pokud se jí ale bude dařit jako v Austrálii, není o čem pochybovat. Jen pro představu - minulý rok vyhrála jen 28 zápasů a 25 jich prohrála. V AO a FO vypadla ve 2. kole, USO v 1. kole a ve Wibledonu vypadla ve 3. kole. Její nejlepší úspěch na GS minulý rok. Kdo by čekal, že se letos dostane do finále. Tento rok bude zajímavé jí sledovat a její vývoj, zda se jí bude nadále dařit. Proto si myslím, že pokud vyhraje AO, bude to mít celkem těžký. Palce držím Na Li a pevně věřím, že si titul odveze ona. Ten titul grandslamové šampionky mi k ní sedí líp.
Reagovat
Fandina
Pokud to Dominika vyhraje, tak jedině proto, že zahraje líp než LiNa a co bude pak, tak se neví. Souhlasím s tím, že u fanoušků a okolí pak vzbudí očekávání a budou od ní očekávat další a další vítězství a když se nebude dařit, tak budou zklamaní, jako se to stalo Petře. Ale jak bude Domča dál hrát, tak to se neví a ukáže to čas. Zítra držím palce Dominice. Přeji jí, ať vyhraje.
Reagovat
Jan
Možná bude někdo od Dominiky očekávat, já ne, protože to je Slovenka, tak mě to bude jedno. A beru to skoro jako náhodu, že se dostala do finále. Nikoliv proto, že by hrála na AO špatně, naopak, hrála výborně, ale proto, že dříve měla ve hře výkyvy a celkově to zas tak úžasné nebylo, takže klidně očekávám, že to může být i pak. A vůbec mi to nebude vadit. Jestli to vyhraje, určitě si to zaslouží a bude mít obdiv můj i jiných. To je vše. U Petry jsme měli všichni očekávání, také kvůli tomu, že je Češka a že nás jaksi reprezentuje.
Reagovat
Bob
Nejenom my Češi, ale myslím že i ostatní ve světě. Vždyť jí od světové jedničky dělilo nějakých 130 bodů. I když to s tím až tak moc nesouvisí.
Reagovat
Fandina
Jan, já také psala že to od Dominiky mohou očekávat fanoušci a její okolí. Nepsala jsem, že čeští fanoušci a Česká republika, jako u Petry. Ale to nemění nic na situaci, že si to od Petry očekával a teď jí kritizuješ, když očekávání nenaplnila. Chce to trochu pokory od fanoušků a soudnosti. Dominice přeji výhru, protože ona hraje útočným stylem a dobře se pohybuje a myslím si, že tenhle styl by mohl být hodně účinný. Podle mě má i proti NaLi šanci. Ani ona se totiž nevyhýbá výkyvům ve hře. I když, od té doby, co jí trénuje Carlos Rodriguez, co by bývalý trenér Henin, tak hraje mnohem stabilněji a výborně.
Reagovat
Jan
Vidíš, nepozorně čtu :) Ale aspoň jsem napsal svůj názor :) Od Petry jsme toho očekávali moc, protože rok 2011 byl úžasný. Tak se nediv, že byla spousta lidí naštvaných. Teď už všichni nebo většina očekává, že bude vypadávat v prvních kolech :) Na Li měla namále i s Šafářovou, takže proč by ji Cibulková nemohla porazit, že ?
Reagovat
PetaM
Domča bude pod velkým tlakem celý rok a příští AO. Vím, co přijde, lituji ji již dnes. Bude to mít holka těžké, na druhou stranu, takhle se nejlépe rozezná fanoušek od "fanouška". Když se daří, umějí fandit všichni. Jen skutečný fanoušek umí fandit, i když se nedaří ...
Reagovat
Fandina
Jasně. Petra měla úžasný rok 2011 a je potřeba si vždycky na tu radost vzpomenout, když se jí nedaří a být rádi, že nám tenkrát nějakou dala, na rozdíl od jiných a nespílat jí za to. Cibule může NaLi porazit, podle mě na to má. Vyhraje ta lepší.
Reagovat
Jan
Z tvého pohledu lituji "skutečné" fanoušky současné Petry :) Že se ta Petry vždycky v diskuzi vynoří, ať se děje, co se děje :) Je nesmrtelná :)
Reagovat
PetaM
No já sem Petru netahám :D Nevidím v tom důvod. Ve finále je Na Li a Cibule, Petřino jméno tam nevidím :D I když Petra na kurtu soupeřku nepotřebuje, ta to zvládá sama :D A víš, mě jsou "fanoušci" Petry ukradení. Mě jde o skutečné fandy Petry, těch je tady spousta a rozumím si s nimi, ostatní tzv. "fanoušci", kteří fandí jen, když se daří, mě nezajímají :D Ať si trhnou vazem, aspoň bude klid :D :D
Reagovat
spaniel
Nesouhlasím. Dominika je v jiné pozici než Petra. Petra je mladá s velikým potenciálem, každy čekal, ze bude jednička a to dlouhodobě. Dominika ne, pro ni je to vrchol a tlak na ni nebude.
Reagovat
Fandina
Dominika je o necelý rok starší.
Reagovat
baggik
To jsou keci bobe. Kdyz vyhraje tak bude mit titul z grandslamu a ten ji nikdo neveme. Ze na ni bude vetsi tlak to je jasne, ale myslim ze ona uz se jen tak z neceho nepolozi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja fandim Petre a basta ;). Ale kdyz si musim vybrat mezi tema dvema, tak preju obema ;). Ale o neco vic LiNe, uz je na AO dlouho v poradniku, ale i Cibulce, bo se to uz nemusi opakovat.....je to tezky...schiza no....
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky, ale jaksi mi to není momentálně nic platné :) Fandím Lině, kdyby Domča hrála s jinou hráčkou, přála bych to jí, ale takhle to prostě nelze :)
Reagovat
Astarin
Pome Domčo! To LiNoleum dáš! :)
Reagovat
Sonja
Mně třeba hodně imponuje Nalinka a její skromnost a pokora (+ skvělý smysl pro humor), ale zároveň se mi líbí i ambicioznost a sebedůvěra Domči. Je to taková malá velká bojovnice, ze které tryská energie na všechny strany...(navíc žeru její "Pome!":-D)
Reagovat
Nola
mne imponujú hráči, ktorí prejavujú svoje emocie, pokora a skromnosť? nestačím sa diviť D
Reagovat
Sonja
Tak teď se přiznám, že jsem tě moc nepochopila:-)...?
Reagovat
tito
Já to mám podobně jako Sonja. Na jednu stranu to velmi přeji Nalince, asi tedy více. Není to její první pokus, je skromná, v rozhovorech mile vtipná, má velký nadhled. Na druhou stranu chápu, že v případě Dominiky se podobná situace již nemusí opakovat. Ale co mne asi v případě jejího postupu nejvíce fascinuje je to, jak zvládá celkovou atmosféru těchto "velkých" zápasů. Někoho by plná aréna svázala, ona mi naopak připadá, jako by jí plné ochozy polily živou vodou. Trochu rockerka, no ne?
:-)))
Reagovat
Nola
pokora a skromnosť je povahová vlastnosť, ktorá sa v dnešnej uponáhlanej dobe nenosí, myslím, že na kurt nepatrí, skromnosť a pokoru prenechám rádovým sestrám, treba mať zdravé sebavedomie... Domča ho mala vždy na rozdávanie :D
čo si nepochopila? sme v jednom fanklube.... vo WTA nemám favoritku, mala som rada Dementievu, to bola dáma... Li ma nikdy ničím neoslovila, nuda, nuda, nuda....
Reagovat
Nola
http://sport.sme.sk/c/7077495/toni-nadal-cibulkova-mi-pripomina-rafaela.html
možno by si mohol prehodnotiť komu viac fandiť :D
Reagovat
Sonja
Tak ani Djokoland se nemusí na všem shodnout:-))
Pro mě je třeba Nalinka zajímavá, jak na kurtu herně, tak jako osobnost:-) Samozřejmě bych jí přála, aby toho sebevědomí měla kapku víc, protože mám pocit, že by jí to ve velkých zápasech mohlo dost pomoct, ale co už s ní:-)) V každym případě je šampionka.
tito- Souhlas;-) Akorát si nemyslím, že se u Domči nebude podobná šance opakovat...
Reagovat
tito
ajaj ... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tady píšeš za blbosti ? Pokoru a skromnost přenechat řadovým sestrám ? Tyto dvě vlastnosti by měl mět v určité míře každý člověk a je uplně jedno jaká je doba. A kdo tvrdí že nemožeš byt pokorný a skromný a přitom zdravě sebevědomý? Nepleteš si tyto dvě vlastnosti s bojácnosti a sebepodcenováním? Ty na kurt opravdu nepatří , ale pokora a skromnost klidně jo . To majů byt šeci arogantní hovada , aby pro tebe nebyli nudní?
Reagovat
Fandina
Sammutus ... Dominika je arogantní?
Reagovat
smazaný uživatel
Kde v mojem komentáři je méno Cibulkové ?
Reagovat
Fandina
Sammutus tady ne, ale psal si to dole. Tak jsem si na to teď vzpomněla. Takže díky za odpověď.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře možná sem to trochu přehnal , nechtěl sem nikoho urazit . Ale mám prostě pocit že u ní už to neni zdravé sebevědomí , ale už neco větčího .
Prostě mi neni sympatická , achjo já su vůl , měl sem napsat že prostě fandím Li Na a hotovo.
Reagovat
Fandina
Sammutus také si myslím, že si to přehnal. Dominika je normální holka jak na kurtu tak ve vyjádřeních. Mluví o tenise a je to hezká holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ju tak dobře znáš , že mě tu tvrdíš jak je normální holka ? Jinak to že je hezká je dost diskutabilní a i kdyby byla hezká , co to jako řeší ?
Reagovat
smazaný uživatel
To byl fakt úlet, nevím proč by neměl mít pokoru a skromnost každý člověk v sobě, to je pro mě teda víc než namyšlenost.
Reagovat
smazaný uživatel
A to že mám nějaké sebevědomí se se skromností vážně nevylučuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Naprostou souhlasím , komentář uživatelky s nickem Nola byl s řečeno s trochou nadsázky pomalu útok na skromnost a pokoru.
Reagovat
Fandina
Sammutus a není snad Dominika normální? Dělá něco neobvyklého na kurtu než třeba LiNa, nebo vydává neobvyklá prohlášení, aby si o ní psal, že je arogantní nebo něco podobného? Je normální holka, nebo snad ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Na tvoje oblíbenkyne sa nemože povědět křivé slovo co ? Mám pocit že ste s Domčů nejlepší kamošky , tak jí neprav co sem tu o ní psal prosím. No tato debata o h-vně už mě vážně unavuje , proto ji končím , s tím že každý na to máme jiný názor.
Reagovat
Fandina
Ano mám oblíbenkyni LiNu a Domču. A nevím, proč bych se neměla jedné z nich zastat, když druhý na ní nasazuje psí hlavu.
Reagovat
Sonja
Co víc si přát, než mít ve finále dvě hráčky, kterým to člověk přeje:-) Ale fandit budu Nalince, je v Austrálii ve finále už potřetí, tenhle GS jí hodně svědčí a bylo by z mého pohledu fakt smutný, kdyby ho do konce kariéry nevyhrála (ne že bych si myslela, že to bude letos její poslední šance).
Na druhou stranu Dominiky cesta turnajem byla famózní, porazila 3 hodně kvalitní hráčky, které jsou postavením v žebříčku nad ní, a dvě z nich patřily určitě mezi favoritky na titul. Kdyby tuhle spanilou slovenskou jízdu dovršila titulem...nemohla bych jí to nepřát, ačkoliv by mi bylo líto Nalinky:-)
Tak holky, zítra se těším na pěknou pokoukanou. Vím, že ji obě svým tenisem připravit umíte:-))
Reagovat
blixa
No já bych byl radši za finále Na Li - Aga, ale aspoň to mám jednoduché komu fandit a nemusím se stát schizofrenikem :) Ale pořád je mi líto Agy, že prohrála budiž ale tak zoufalý výkon v semifinále, ach jo ..
Reagovat
Sonja
Tak já bych taky bývala byla radši za semifinále Domča x Vika, ale od Viky to bohužel byl ve čtvrtfinále taky dost zoufalý výkon...
Holt se stává:-)
Reagovat
Fandina
Pro mě je to také super finále. NaLi fandím moc a přeji jí, ale Domče víc. Tak pome Dominiko pome!
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych chtěla finále ala Wimbledon 2011 i s výsledkem.. :D Třeba někdy jindy no..
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že já bych si přála ve finále Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že zvítězí skromnost a pokora , nad aroganci a velkohubými prohlášeními ( ne , nezajímá mě že je Cibulková Slovenka, nefandil bych jí ani kdyby byla Češka ). Li Na mosíš .
Reagovat
Fandina
Dominika není arogantní a nemá velkohubá prohlášení. Jak si na to přišel?
Reagovat
smazaný uživatel
Na to že Li Na je světová trojka a gs šampionka a Cibulková 24. hráčka světového žebříčku , tak ty prohlášení vypadajů jak kdyby tomu bylo naopak.
Reagovat
Fandina
Nevím jaká myslíš prohlášení. Já co jsem četla o Cibuli, tak chce vyhrát. A říká to. Nevím, proč by to mělo být velkohubé a arogantní. Myslím, že je to urážka od tebe.
Reagovat
Fandina
Interview Dominika Cibulková po semifinále AO s Agou. Nevidím žádnou aroganci. Naopak. Dominika je příjemná holka.
https://www.youtube.com/watch?v=ZLi0UFOGb4k
Reagovat
smazaný uživatel
To není žádnej duel arogance vs skromnost a pokora, to byly možná tak český prezidentský volby, nevím co by měla Cibule říkat. Žádný prohlášení typu "vypráším Lí Ně kožich" jsem nezaregistroval.
Reagovat
Fandina
Dominika 3 : 6 už se to vyrovnává. Držíme palce Cibulko pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To tady teď budeš spamovat a počítat, kdo komu fandí.. ?
Reagovat
Fandina
Budu. Snad ti to tak nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ve finále nefandím nikomu, ale přeju Na Li. Tak nevím, jestli mě taky připočítáš... :)
Reagovat
Fandina
připočítám. Zatím je to 3 : 8 Dominika je v menšině. Domčo pojď!
Reagovat
blixa
A mě už jsi počítala ? :) Na Li, pome, to dáš !!!
Reagovat
Fandina
Tak teď 3 : 10 a o to víc musím fandit. Cibule koukej vyhrát první GS, ukaž že na to máš. Pome!
Reagovat
smazaný uživatel
Vadí, ale nic s tím neudělám...
Reagovat
Fandina
Tak to je mě líto, že ti to vadí ... úsměv
Reagovat
tito
Li Na :--)
Reagovat
smazaný uživatel
Přeji Dominice.
Reagovat
Fandina
Teď 2 : 6. Cibulko pome!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Držím palce Li Na, i když finále neuvidím..
Reagovat
Fandina
A teď už 1 : 5. Domčo nesmíš zklamat a vyhrát. Pome pome pome Cibule!!!
Reagovat
anajka
Idem na pomoc.
Dominika,ideš, pobiješ sa o ten titul.
Pomeeee!
Reagovat
Fandina
Super 2:5 ve dvou se to lépe táhne. Domčo pome pome pome!!!
Reagovat
Nola
Pomee!!!!
Fandina máš moje veľké sympatie
Reagovat
VlS
pojď pojď pojď, vyhraj Austrálii!
Reagovat
Fandina
Koukám, že jsem tady v menšině 1 : 4, tak budu muset mnohem víc fandit. Pome Cibule pome!!!
Reagovat
kada.tom
Na Li, pojď si pro titul!!! vidím to tak na 6:4 6:2 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Li Na, pojď si zítra pro titul!! Přeji ti ho!
Lái ba!!!!!
Reagovat
Mark976
bohžel, ale Dominika to nedá. Na Li je teď jedinečná!!! a zaslouží si to, i když přeji slovensku první velký úspěch
Reagovat
Fandina
držím palce. Pome pome pome!!!
Reagovat
smazaný uživatel
4:6 2:6
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist