13. den ve Wimbledonu: Finále Lisická - Bartoliová

6. 7. 2013, 10:00
Previews 336
Wimbledon dnes pozná novou grandslamovou šampionku. Souboj o stříbrný talíř dnes svedou Sabine Lisická s Marion Bartoliovou, které budou usilovat o největší úspěch kariéry. Poté budou následovat finále mužské a ženské čtyřhry.
Profily hráčů
Sabine Lisická a Marion Bartoliová

Inspirována sjezdařem Hermannem Maierem či slavnou krajankou Steffi Grafovou završí německá tenistka Sabine Lisická svůj návrat po zranění v dnešním finále Wimbledonu. V utkání o stříbrný talíř proti Marion Bartoliová z Francie bude od 15:00 SELČ na londýnské trávě mírnou favoritkou. 

Jisté je, že vítězka budou premiérovou grandslamovou vítězkou. Lisická ani Bartoliová titul z turnajů velké čtyřky dosud nezískaly. Finále hráček bez grandslamového titulu se ve Wimbledonu hraje podruhé za 45 let a na podobné složení poslední dvojice mohli sázkaři před turnajem vsadit v kurzu 1500:1.

Určitou výhodou Francouzky může být fakt, že v All England Clubu už atmosféru závěrečného duelu zažila. Před šesti lety prohrála finále s Američankou Venus Williamsovou. Lisická zase vede vzájemnou bilanci 3:1 na zápasy.

"Odmalička jsem o tomhle snila. Wimbledon je ideální místo pro první grandslamové finále, lepší si neumím představit. "Už se nemůžu dočkat," uvedla třiadvacátá nasazená Lisická. Na londýnské trávě má skvělou bilanci 18:4, zatímco na ostatních třech grandslamech 16:15.



Lisická je první Němkou ve finále Wimbledonu po Steffi Grafové, která v All England Clubu hrála o titul naposledy v roce 1999. Favoritkou zápasu s Bartoliovou je proto, že v turnaji vyřadila nečekaně světovou jedničku a obhájkyni titulu Američanku Serenu Williamsovou a v semifinále loňskou finalistku Polku Agnieszku Radwaňskou.

"Především výhra nad Serenou mi dodala neskutečnou porci sebevědomí, z které čerpám," řekla usměvavá Lisická. V roce 2010 podstoupila operaci kolena a při návratu se inspirovala Grafovou či slavným rakouským sjezdařem Maierem. "Četla jsem při rehabilitaci jeho knihu, je to neuvěřitelný příběh."

Turnajová patnáctka Bartoliová vydělala na tom, že soutěž předčasně opustily druhá nasazená Viktoria Azarenková z Běloruska, trojka Maria Šarapovová z Ruska a ve čtvrtfinále i předloňská šampionka turnaje Petra Kvitová.

V roce 2007 uhrála Bartoliová proti Venus Williamsové ve finále jen pět gamů. "Tenkrát jsem byla mladá a neměla před finále moc času na odpočinek," vzpomínala osmadvacetiletá Francouzka. "Teď jsem zkušenější, moje hra je lepší ve všech směrech. Rychleji se pohybuji, moje údery jsou tvrdší a přesnější."

Vítězka si vydělá 1,6 milionu liber (téměř 49 milionů korun). Bartoliovou případný titul posune na sedmé místo světového žebříčku, Lisická se může dostat na jedenáctou příčku.

Po finále dvouhry žen přijde na řadu souboj o trofej ze čtyřhry mužů. Na jedné straně budou stát nejlepší deblisté světa Bob a Mike Bryanovi, které čeká už 24. grandslamové finále a získat v něm mohou 14. titul, třetí wimbledonský. Na druhé budou outsideři Chorvat Ivan Dodig a Marcelo Melo, kteří jsou ve finále poprvé v kariéře.

Nové grandslamové šampionky pozná i čtyřhra žen. Utkají se finalistky letošního Australian Open Asleigh Bartyová a Casey Dellacquaová s asijským párem Su-Wei Hsieh a Shuai Peng, které čeká premiérové finále. 

V semifinále čtyřhry juniorek se dnes na kurtu číslo 3 představí vítězky z Roland Garros Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková.

- PROGRAM 13. DNE VE WIMBLEDONU -
(sobota, 06. 07. 2013)

Centrální kurt (začátek 15:00 SELČ):
Lisická (23-Něm.) - Bartoliová (15-Fr.)
B.Bryan/M.Bryan (1-USA) - Dodig/Melo (12-Chorv./Braz.)
Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (8-Tchaj-wan/Čína) - Bartyová/Dellacquaová (12-Austr.)

Kurt č. 3 (12:30):
3. zápas Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Ducuová/Stojanovičová (5-Rum./Srb.)

Kompletní program 13. hracího dne najdete na webu wimbledon.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

336
Přidat komentář
spaniel
Libi se mne, jak tady fanda Rafy pise, jak je poskakovani a machani raketou u Marion odporné. Kdyz jeho idol provádí asi ty nejodpornejsi kousky, ktere bych snad ani nebyl schopen vymyslet.
Reagovat
smazaný uživatel
když ho miluješ, není co řešit. :)))
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
smazaný uživatel
holt zařezávaj trenýrky mezi půlky, kdyby se to stávalo tobě jistě bys mluvil jinak. Každopádně neposkakuje jak smyslů zbavený a nemáchá raketou, ale tak jí jde o rozhození soupeřek, takže dobře ví co dělá..
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
smazaný uživatel
vy zrovna tady mluvte o přehnané náklonnosti ke svému idolu, vy zrovna..
Reagovat
spaniel
Zeby za ty roky nenašel takove trenky co by se mu nezarezavali? Proc nezkusi tanga teda? U tech se to očekává :) Ale to bych jeste bral, proc si pak ale cicha k ruce? Brrrrr
Reagovat
smazaný uživatel
k ruce, jen sáhne na nos, jeho rituály jsou zvláštní to uznávám, ale je to takový automatismus, stejně jako s těma vlasama nejdřív za jedno ucho, pak za druhý, o těch lahvích nemluvě. Asi se tím koncentruje. V tom ho ale nijak obhajovat nebudu, je v tom holt takový. Nole zase kulí oči, že si člověk myslí, že mu za chvíli vypadnou, dribluje do zblbnutí, jsou hráči, kteří dělají různé věci, které člověk moc nechápe, tak to je..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i kdyby měl Rafa trenky větší než on, dělat to bude vždycky, včetně jeho rovnání flaštiček, má to v hlavě tak daný, za to nemůže, i když jeho fanynka vůbec nejsem. Bartoli tak vůbec nemusím, to už jsem psala, ale myslím, že to prostě přeháníš. Nevím, jakej jsi krasavec, ale asi by ti taky nebylo příjemný, kdyby o tobě někdo říkal, že jsi odpornej apod. .))
Reagovat
smazaný uživatel
sak pravda ze Bartoli tam skace a udiera do vzduchu jak sibnuta

co hned po nom idete napisal si nazor
aj ked tvrdsie slova pouzil, ale nejsme v kostole!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Sonja
A proč si jako myslíš, že jí jde o rozhození soupeřek? Někdo by si taky mohl myslet, že chce Rafa svými rituály rozhodit soupeře...co bys na to řekl?
A s tím Novakem a kulením očí, to je teda fór:-DDD Vždyť on má čočky proboha. A to "driblování do zblbnutí" už dost omezil, zatímco Rafa si jede to svoje furt a beze změny.
Reagovat
smazaný uživatel
lahví atd soupeře určitě nerozhodí, za to ona když neustále skáče a máchá raketou musí soupeřky, které podávají ničit až je dožene k slzám jako dnes, to je pravda. Jinak napomínají jak Rafu tak i Djoka, takže i on v náročných zápasech podává pomaleji, nemají si co vyčítat..
Reagovat
smazaný uživatel
odporní jsou mi lidé hlavně kvůli svému chování, ne prvotně kvůli vzhledu. Proto nesnášim i takovou Paris Hilton nebo Agátu Hanychovou..
Reagovat
Sonja
Já to ale Rafovi nevyčítám, jediný, kdo tu vyčítá, jsi ty...já jen kontruju.
Rafa a Marion jsou si doopravdy celkem podobní- oba jsou na kurtu v takovém "svém světě", který mnoho lidí nechápe a mnoho lidí je za to ponižuje a směje se jim...ale oboum je to jedno.
Reagovat
Mr.Pink
nejde jí o rozhození soupeřek, dělá to kvůli rychlejší reakci na míč. Rafa trpí obsedantně kompulzivní neurózou, takže za své chování na kurtu nemůže :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafu a Marion to se nezlob prostě nejde, to co ona dělá na příjmu prostě znervozňuje soupeřky a je to unfair. Představ si, že nadhazuješ a v zorném poli vidíš poskakující šermující objekt, to je prostě nepříjemný a řadu hráček to jistě rozhodí, Rafa nic takovýho nedělá, na to, že podá o deset vteřin později jsou soupeři zvyklí, ale na to co dělá ona si prostě jen tak nezvykneš..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafu a Marion to se nezlob prostě nejde, to co ona dělá na příjmu prostě znervozňuje soupeřky a je to unfair. Představ si, že nadhazuješ a v zorném poli vidíš poskakující šermující objekt, to je prostě nepříjemný a řadu hráček to jistě rozhodí, Rafa nic takovýho nedělá, na to, že podá o deset vteřin později jsou soupeři zvyklí, ale na to co dělá ona si prostě jen tak nezvykneš..
Reagovat
smazaný uživatel
Připadáš mi hodně zaujatej.:) To už pak můžeme rozebírat, že Mašena ječí taky aby soupeřku rozhodila, Rafa zdržuje s blbýma rituálama atd.atd. :)
Reagovat
Mayo
El Matador už iný nebude proste ... to je už automatické tie jeho prejavy na kurte :D robí to celú kariéru tak už to nejako musíme vydržať až dokonca :D mier
Reagovat
Sonja
To samé u Marion... mier
Reagovat
Mayo
Sonja...mne je to jasné, že taká už bude ... ale tak ja s tým nemám problém
Reagovat
Roger_Federer
Tedka nemam čas, ale přište si dam tu praci a najdu nektere tvoje slova o Rafovi.. Myslim, že pokud nejsi gay, jsi divny
Reagovat
smazaný uživatel
chceš, za vším co jsem napsal si stojím a pokud nejsi schopný chápat význam slov tak s tím nic nenadělám. Ty se je ale spíš snažíš záměrně překroutit, což je tvoje věc. Já jen mohu zopakovat, že jsem čistej heterák a to, že mám rád Rafu jako člověka neznamená, že ho mám rád jako chlapa, ty si blábol dál co chceš..
Reagovat
smazaný uživatel
Jen zběžně tady čtu poslední příspěvky. Nejsem překvapena některými reakcemi. Holt každý je nějaký. Bartoli mi sympatická ( na kurtu ! ) není, a to svým chováním ( neustálé poskakování, pěstičky po každém míčku pro ni, i když je to chyba soupeřky, neustálé rozhánění raketou atd.). Jak vypadá, za to nemůže, vy ubožáci, kteří jí nazýváte vulgárními jmény ! Skládám jí hold za obrovské nasazení a výdrž až do konce. Určitě si titul zaslouží. Lisicki mě sympatická ( na kurtu ) je, ale dnes velice selhala, tolik nevynucených chyb...Troufám si říct, že i Petra ( s Flipkensovou ) hrála lépe ! Je vidět, že její tenis také trpí nevyrovnaností. Až jsem litovala, že Serena byla vyřazena ( a to není mojí favoritkou ). Ach jo ! Rozhodně jsem měla více z tenisu včera , Djokovič vs Del Petro - to byl opravdu špičkový tenis. Jsem z tohoto finále velmi zklamaná !
Reagovat
spaniel
Marion neni ideálem ženské krásy, ale co to ma co dělat s tenisem? Sabine to nezvládla psychicky a zaslouženě prohrála. Jeste ma cas vyhrat a treba se ji to povede. Bohuzel finale nenabidlo nejlepsi tenis, jak se casto stava. Byl to typicky příklad toho, ze ženský tenis je obvykle spis parodii.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale třeba před 15 tisíci lety by byla pravděpodobně nejobletovanější ženou z té tenisové špičky. :))
Reagovat
spaniel
To asi jo :) Uz to vidim jak by ji chlupatý marty ovalil kyjem a tahal z kurtu za vlasy, pokrytec :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD ty jo, kde na to chodíš :D :D
Reagovat
Sonja
Panebože, proč tahle prasata nedostanou BAN?????????
Reagovat
Sonja
a další....nechutné, hnusné...
Reagovat
kada.tom
omlouvám se, ale prosím tě ... prase není schopno psát na klávesnici, není k tomu mentálně vybaveno, tudíž mě nenazývej prasetem, neb prasatem nejsem :-)
Reagovat
Roger_Federer
je vedecky dokazano, že prase je velmi inteligentni zviře.
Reagovat
smazaný uživatel
ale nevím proč občas neříct naplno svůj názor, třebaže ostřeji. Nevím co je na slově odporná tak strašného. Víš dobře, že nikdy se tu takhle k nikomu nevyjadřuji, u ní je to vyjímka, prostě jí nesnáším, navíc podle mě záměrně znervozňuje soupeřky tim svým poskakováním a mácháním raketou. Pro mě je to unfair hráčka..
Reagovat
kada.tom
to je sice možná, leč na klávesnici opravdu psát nedokáže, neb ani neví, co klávesnice je :-D ... takže tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Se vším souhlas ( chování Bartoli na kurtu ), pouze urážení vzhledu je od tebe nefér ! Za vzhled zkrátka nemůže, nemůže za to, že nenarostla více a nemá vzhled ladné blondýny. Vše vyvažuje bojovností a chytrostí na kurtu ! Mě sympatická není pro ty věci, které na kurtu dělá. Ale urážet ? To je také " unfair " jednání. Tentokrát od tebe. Uvědom si to, prosím a já jdu dělat něco užitečného. Tenisu mám po dnešku plné zuby !
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby se takhle nechovala, asi bych jí na milost vzal, stejně jako Francescu, Robertu a jiné krásky..
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolu pred Lisickou, ze to nezabalila. Jednu chvili jsem myslel, ze to ani nedohraje... To bylo strasny, ja bulel taky...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda...co se dá dělat. Rozhodly zkušenosti, Sabca se toho velkého finále zalekla. Jen doufám, že si z toho odnese jenom to dobré, čeho bylo za poslední 2 týdny opravdu hodně. Děkuju ti, Sabi, za krásné tenisové zážitky. Je to obrovský úspěch. Jen ta konečná tečka chybí...
Gratulace Marion...
Reagovat
smazaný uživatel
Sám bych to nenapsal lépe...řeč Sabine mluví za vše. ProudSabineFans
Reagovat
Andrew89
Skvělé, skvělé a skvělé:)! Výborně Marion
Reagovat
kada.tom
Za dnešek, ale i za celý turnaj naprosto zasloužené, celý turnaj prošla beze ztráty setu, což je např. proti Stephensové nebo Lisické docela úspěch :-) Ano, neporazila výše nasazenou, než je ona, ale i tak to na tom nic nemění - gratulace, Marion :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Sabči, v podstatě ten zápas až na obrat ve 2. setu Marion darovala.. Pro mě dost divné vítězství, ale co se dá dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
JO, MARION JE TO TVOJE.... UZIJ SI TO!!!!!;D)
Reagovat
smazaný uživatel
užij ohavko, ale ani s tim titulem a prachama bych se s tebou vyspat nechtěl i kdybys byla jediná na světě..:-(
Reagovat
Roger_Federer
ja myslel, že si Gay, zamilovany do NADALA.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže sem nechodí, jinak by to byl její nejhorší den v životě, kdyby si toto po tobě přečetla, běž si vyleštit konzoli, krasavče.
Reagovat
smazaný uživatel
v oblibě Rafu opravdu neznamená, že bych s nim chtěl spát ty trapáku. Jinak vencape, říkám svůj názor, za který se nestydím, když je mi někdo odporný tak to řeknu, divím se, že s tím má někdo problém, antipatie jsou normální stejně jako sympatie..
Reagovat
Roger_Federer
ja o spani nic nepsal..psal jse zamilovany..platonicky.. Ale si gay?že??
Reagovat
smazaný uživatel
nejsem, to spíš ty do Federera. Mít někoho v oblibě neznamená být do něj zamilovaný nebo po něm dokonce sexuálně toužit. Mě přitahuje Sabina, Ivanovič, Šarapka, ale opravdu ne Rafa, tak už si mě neber do pusy ty trapáčku..
Reagovat
smazaný uživatel
Roger tady napsal jenom svůj názor. :-) Tak se nerozčiluj, na to má podle tebe každý právo.
Reagovat
blixa
Takže wimbledonskou vítězkou je poskakující prasnice s mongoloidním pohledem ! Nádhera. Blahopřeji jejím fanouškům.
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat
dadaft
pořád lepší než být vymazaný pičus.
Reagovat
smazaný uživatel
popsal fakt dokonale..
Reagovat
spaniel
:-(
Reagovat
spaniel
To byl souhlas s dadaftem, aby bylo jasne. Ne s dementnim martym.
Reagovat
smazaný uživatel
ano dadfte, ale vem si to tak, takovy p*cus, to poznas hned, a aspon vis, s kym mas tu cest, a potom se jim uz jen vyhybas, aby te nepoblili, ale chapu, poprve se trefi, a ty jejich blitky te trosku potrisni...ale co....bud vsadili, nebo zavistnici...male mozky, hlavy, malomerni p*cusove...co bys chtel;D))))))

Skoda, ze takovi lide k8rvi jinym jen den, a vic uz nejsou uzitecni;D))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
otevřeně svůj názor to je nepřijatelné že. Když je mi někdo odporný, řeknu to a ona je prostě tak vyčnívající vyjímka, že musím. Z žádného sportovce/sportovkyně mi není tak špatně jako z ní, nevím proč to neříct..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano spravne clapce, otevreny nazor, a muj otevreny nazor je, a vic otevreneji uz to nejde snad rict, ze jses VYLIZANY P*CUS....a zjistuji, ze nejsem sam, kdo si to mysli;D) takze uz ne jen ojedinely nazor....:D)))))
Preci o nazorech to je, tak na co si potom stezujes TY TLUSTA PRASNICE A P*CO VYLIZANA V JEDNOM....

Ale pochybuji, ze to to dojde, takovym hnupum - to vetsinou nedochazi...
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem nenapsal já, jen jsem to odsouhlasil, to zaprvé a do pusy si mě neber, nic o mě nevíš a posuzuješ mě podle jedinýho názoru. Ale ty jsi jistě tvrdý zastánce falešné korektnosti za každou cenu, tvoje věc, já ti nadávat nebudu a jestli chceš slyšet můj názor tak ten zní, že jsi mi u zadku..
Reagovat
smazaný uživatel
Nazor a nekomu vulgarne nadavat jsou rozdilne veci...
ale pokud to nerozdelujes...tak by ti to nemelo vadit co rikam...jako mam na to pravo, ja mam na Tebe takovy nazor, na falesnika si take hrat nechci, a hlavne bez pretvarky, souhlas

Muj nazor je takovy, ..A RAD TI ZOPAKUJI, ZE SES P*CUS i s TIM TVOJIM BLIXEM...a klidne si stezuj....

A NEVIM KDE BERES TAKOVOU DRZOST SI MNE MORALIZOVAT...HLAVNE, ZE TY ZNAS TY HRACKY OSBOBE TY VYLIZANY MOZKU....

POKUD MNE MAS U R*TI, TAK TI TO ANI NEMUZE VADII......

JSI VLIZANY P*CUS NIC, VIC NIC MIN....CO MI JE POTOM, ZE TE NEZNAM... TY JISTE MARION MAS ZMAKNUTOU OSOBNE....ALE JA NEJSEM NA TAKOVE VYSI JAKO TY....

Pokud nekde prijdes a budes blit hnupe, tak ne vsichni si budou chtit blit na hlavu....:D)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
ukázal, hlavně ta velká písmena ukazují na velkou inteligenci opravdu :-D. Pro mě jsi stejně vylízané cosi jako já pro tebe. Ale podle tvého slovního projevu zhruba vím, s kým mám tu čest, takže mě nijak urazit nemůžeš, jenom se nad tím zasměju a jdu dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rad, ze ti to nevadi, ...presne jsem i vedel, jak se to skonci, uplne stejne jak s Cicem...to jsou presne vase argumenty...moralizatori nejvetsi...stylem ted ses odkopal...co o mne vis...neber si mne do huby....co mi nadavas, aspon je videt, co jsi zac, ale co mne to zajima ted tady nebrec ty uplakanku, kdyz otevrene nekde budes hazey hnuj, hnuj se ti vrati...:D)))))))) A ja jsem takovej hnuj tady, vis:)

Jinak se ptam, z ceho odkopal? a proc? vzdyt preci ty nemas problem s uprimnosti...takze OPET OPAKUJI asi to nechapes, ani ta velka pismena nepomahaji JSES UCHVATNEJ P*CUS A VYLIZANY....ti to rad zopakuji i 100x - opakovani matka moudrosti;)...
Reagovat
Mayo
joj Sabča škoda...ale tak Bartolka parádny turnaj, kongrac
Reagovat
dadaft
Reagovat
kada.tom
Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez!!! Jo, výborně, paráda!
Reagovat
smazaný uživatel
to s mišelinkou otočila a bere juniorský titul !!!!
Reagovat
Reti64
Sabinka je úžasná!
Reagovat
Andrew89
jdem na to
Reagovat
Andrew89
15:0
Reagovat
Andrew89
30:0
Reagovat
Andrew89
40:0...pooooojd
Reagovat
smazaný uživatel
Ze Sabine to úplně spadlo, naopak Marion si uvědomila jak je blízko, klasická situace.
Reagovat
Roger_Federer
Tohle mi připomina Davenport..
Reagovat
Roger_Federer
Vyborne Marion
Reagovat
kada.tom
koukej to teď dotáhnout!!! jinak si mě nepřej, jako ...
Reagovat
dadaft
opravdu CHCI třetí set. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky, to bude potom teprve ten spravny nervak;D)))))
Reagovat
blixa
Konečně se hraje tenis !
Reagovat
Andrew89
možná budou ještě nervy:DDD..
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň něco
Reagovat
dadaft
3:5
tak pojď bejby.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
blixa
Jooo, Sabine poď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
mas nejakou teorii na 2:5 ???
Reagovat
dadaft
joo.
šturm!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
...ja tlacim Marion, ale treti set bych si pral;D)
Reagovat
smazaný uživatel
a treba jo....sturm jak s Radwanskou...a mame treti set,
je treba hulakat neco ve stylu komm nebo nejake samanske texty;D)))))))

ty od janekdy sou dobre...
Reagovat
kada.tom
A dotáhnout!!
Reagovat
dadaft
byl by to opravdu velký obrat......
Reagovat
Andrew89
Marion je zkušená harcovnice...dá to:)
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi špatně...to vám jí není aspoň trošku.líto? Je mi s vás fakt na nic
Reagovat
Andrew89
neni mi jí ani trochu líto:D
Reagovat
kada.tom
vůbec mi jí líto není :-)
Reagovat
smazaný uživatel
z tlustý odporný ošklivky na blití a doslova mě ničí že tahle koule bude šampinkou..fůůůůj:-(
Reagovat
smazaný uživatel
nevzhledná koule by niky Serenu neporazila..
Reagovat
smazaný uživatel
Si opravdu upadl na hlavu, koukni na rok 2011, Marion ji vybouchala;D)))))))) a tady ve Wimbledone:D)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
jak je mi odporná..
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine si zaslouží absolutní absolutorium, předvedla nám na tomto turnaji dva nejlepší zápasy (dovoluji si říci) tento rok. Rozhodně skvělý turnaj :) příště to vyjde !
Reagovat
slacker
Lisiscka do toho :-)
Reagovat
smazaný uživatel
sportovního výkonu neposuzuji, ale musím říct, že jsem vážně snad neviděl odpornější a nesympatičtější sportovkyni než Marion Bartoli, po všech stránkách mě odpuzuje, vážně hrůza, otřes, že bude vítězkou..:-(
Reagovat
dadaft
jsi upadl na hlavu? ))
Reagovat
smazaný uživatel
já tu poskakující, před sebou raketou neustále máchající ošlivku fakt nesnášim, blee..:-(
Reagovat
smazaný uživatel
to upadnuti na hlavu, je asi nejaka nemoc, nebot mam pocit, ze ji tady dnes trpi dost lidi;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám podobně, i když výraz odpornější bych určitě nepoužila :)
Reagovat
smazaný uživatel
to skákání odkoukala od Ferrera:)
Reagovat
smazaný uživatel
jedna z nejodpornějších, ne nejodpornější..
Reagovat
smazaný uživatel
štíhlej sympaťák a navíc poskakuje celkem normálně, ne jako tahle bachyně jak na trampolíně s tim svym megazadkem..
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemám rád italské tenistky typu Schiavonneová a Vinciová, na ty koukat je fakt děs:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi na můj vkus moc hustej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolu pred Lisickou, ze to nezabalila. Jednu chvili jsem myslel, ze to ani nedohraje... To bylo strasny, ja bulel taky...
Reagovat
smazaný uživatel
Vinci jsou taky ošklivé, ale aspoň neposkaují a nemáchají před sebou raketou, čímž ona svojí ohavnost jen podtrhuje..:-(
Reagovat
kada.tom
Aleeeez! A seber Helmutce podání ještě jednou! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
smutna, myslim, ze asi tlacila jinou hracku...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám sílu se na to dívat. Strašně mě to bolí, když ji vidím brečet :( Sabine, zůstaň silná a myslí na to, že jsi zažila nejskvělejší dva týdny v životě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je patrně rozhodnuto, Marion dva brejky nepustí..
Reagovat
smazaný uživatel
chudak holka :(
Reagovat
smazaný uživatel
A už brečí i na kurtu! A to dnešním titulem konečně mohla zpackanou kariéru posunout někam jinam. Totálně promrhaný talent!
Reagovat
dadaft
jsi upadl na hlavu? ))
Reagovat
dadaft
Hamptonová nedokázala jít na 4:1 a prohrála.
Radwanská nedokázala jít na 4:1 a prohrála.
Bartoliová 4:1 vede...
Reagovat
smazaný uživatel
Jdes na to dobre;D)))

Posloucham nemecky komentar, ale uz nemcinu moc nezvladam, ale reknu ti je dost ticho....obcas smutne, oh, nien, nichts, nichts...:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
ová ová ová ová? Lisickiová?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi stejně směšnej jako ti pisálkové novináři! Bez ová ani ránu.
Reagovat
dadaft
mě nerozhodíš Broži, jsem pozitivní síla.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, moudrý Broži, takhle funguje český jazyk. Když řeknu, že "Bartoli porazila Lisicky", tak kdo koho vlastně porazil?
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. A Češky, pokud se jim nechce, žádné ová nemají. Na Nově je prý nějaká Robinson a v parlamentu Peake. Tam problém se srozumitelností nemáš?
Reagovat
Andrew89
po tom co mi vyletěla Petra a Serena:D, se konečně začíná dařit...už jen 2 Gemy Marion....
Reagovat
smazaný uživatel
Au, trápení v přímém přenosu :-(((
Reagovat
kada.tom
Vypadá to vypadá, že ne každá pohádka má šťastný konec ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ji asi slahne definitivne;D))))
Reagovat
tommr
to vedení 3:0 ve třetím Aga neměla pustit - to jí bude mrzet asi ještě hodně dlouho. Dneska by byla Bartoliový určitě mnohem důstojnější soupeřkou než Lisická ... :)
Reagovat
Titan
Sabča je nějaká vysmát. Od začátku druhého setu se mi zdá tak nějak nezdravě veselá...:-)
Reagovat
Mayo
Sabča plače :/ och
Reagovat
smazaný uživatel
za chvíli začne Němka brečet jako Federer po finále s Nadalem:)
Reagovat
Nola
a teba to teší? Sabina odohrala nádherný turnaj, 1 x je vo finále tak veľkého turnaja, zložila sa, je to tak nepochopiteľné?
Reagovat
kada.tom
ten komentátor vůbec nenadržuje Helmutce :-D .. a podle jeho slov tedy nemám srdce, protože mi Lisicki vůůůbec líto není, naopak - mohla by jí Marion ještě i tohle podání vzít :-)
Reagovat
Mayo
bože tie ženy to je labilita neskutočná ... no cemment ... už nech hrajú muži
Reagovat
Sonja
Chjo...Sabine je nervozní a zkušená Marion si ji vychutnává:-(
Co no, tak to bývá, hráčka může mít neuvěřitelně skvělej turnaj a ten poslední krok prostě neudělá... takový "zákon schválnosti":-D
Ale ještě se hraje, tak pojď, Sabine!!
Reagovat
dadaft
ajajaj, dva po všech směrech nešťastné gemy pro Sabine.
tohle může být lámání chleba.......................
Reagovat
smazaný uživatel
Hra Němky katastrofální...
Reagovat
Andrew89
Marion!!! Zlom jí!...:)
Reagovat
kada.tom
snad to byl ten zlomový okmažik :-)
Reagovat
blixa
Sabine má za sebou dvě předčasné finále. Bartoli nic. To je ohromná psychická výhoda, naopak pro Sabine hrozně těžký se znovu max. soustředit. Jestli tohle Sabine vyhraje, taka to bude malej zázrak a z hluboka před ní smeknu, ale bohužel to asi nevyjde. Nutno říct, že Bartoli jako vítězka Wimbledonu je docela výsměch tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Aaaa dalsi Bozska bytost zde sestoupila, ktera rozhoduje, kdo ma na GS pravo, a kdo ne ;D))))))))
Reagovat
Andrew89
Smiř se tím ty výsměchu:D..Marion si kráčí pro titul:)
Reagovat
blixa
Žádný práva si neosobuju, ale vyjádřit názor snad můžu. A Bartoli, pokud vyhraje, bude neubožejží vítězkou wimbledonu všech dob.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem věrný člen Marion Bartoli Fanclubu, vždycky když můžu, tak její zápasy sleduju, ale takhle hrát jsem ji ještě neviděl...Dnes by porazila asi každýho (i když Sabina jí pomáhá), takže si trhni výsměchem.
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho, Marion takovych zapasu tady, co tu hrala Sabina letos, zahrala mnohem vic...vcetne toho, ze sejmula take Serenu na trave v roku 2011 a tim take svym zpusobem pomohla Petre k vysnemu finale s Masou, nebot na Masu tehdy mela na 100%, ale uz si nejsem jisty tak se Serenou...
....svym zpusbem by ji meli dodnes Cesi celkem dekovat;D))))))))
Reagovat
Andrew89
Co je tohle za nesmysly?:D proboha můj, porazila Serenu, Agu atd, ale naštěstí je tenis o zápasech a né o zásluhách...tohle projede na plný čáře...nemá na to psychicky. Fakt se nehraje na to koho vyředila předtím:D...hraje naprosto příšerně jen tak mezi náma
Reagovat
smazaný uživatel
no ty budes taky pekny uletak si mysli;D))))))
Takovy kecy jsou samosebou na nic....
....to je to samy s Kodesem, ze to je vysmech....jasne...,
spis sis vsadil...
Reagovat
smazaný uživatel
Mne to nevysvetluj....byl to jen priklad...ze se tak argumentovat neda....
a plne souhlasim....na zasluhy se nehraje....kravina...
Reagovat
Andrew89
Ted je krásně vidět, jak se sama odrovnává....nemá na finále...boužel
Reagovat
dadaft
teď po pěkné akci Marion to bylo vlažnější - centrkurt stojí za Sabine.
ale to se dalo čekat...
Reagovat
smazaný uživatel
...uvidime;)
Reagovat
dadaft
pojďme na to, mám rád rozhodující set.
Reagovat
smazaný uživatel
taky....
....miluju travu, a tri sety na ni...;)
Ale to se nesmi Sabina ustrelovat na tribuny jak nasa Lucka:D)
Reagovat
kada.tom
Seber jí hned podání a pak už by to mohlo jí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
lisicki je zrela na psychologa...
Reagovat
smazaný uživatel
Sabina si v zákulisí pobrečela a jde si pro další debakl. To je prostě neskutečný, vypne mozek a zapomene hrát tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
500 v pr...li, ach jo. Vsadit na ženskej tenis je jako hrát bedny.
Reagovat
dadaft
myslím, že janekda by ti na tohle řekl - nehratelný zápas. ))
Reagovat
smazaný uživatel
ne janekda by mu na to rekl, ze to je totalni amater;D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale právě to, že jsou to ženský, mi dává ještě naději. Ta tlustá to klidně může prohrát :)
Reagovat
tommr
zatím Lisická názorně předvádí proč je v žebříčku mimo top-20 a proč nikdy nic pořádnýho nevyhrála. Pokud se urychleně nevzpamatuje tak bude finále velice brzy za náma ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak vysvětlíš, že porazila Serenu? Jen proto jsem vsadil 500 a teď toho lituju :/
Reagovat
Titan
Přesně tak, kdyby hrála jako v semi, tak je na co se dívat, takhle kazí, co může na servisu i returnu...
Já to snad té Marion i přeji, za rok 2007...
Reagovat
pepin
Tak snad se ta Sabine vzchopí, určitě je to dan prvnímu finále a ještě ve Wimblasu. Jinak uvidíme, zda bude schopná ve výkonu z Wimblasu pokračovat i nadále. Moc o tom nejsem přesvědčený. Jinak Marion je velice inteligentní žena, IQ má 175 a s tím patří mezi 0,0003 procenta lidí na světě.
Reagovat
smazaný uživatel
Čekala jsem větší boj od Sabči, ale těžko odsuzovat, jen je to pro ni velká škoda..
Reagovat
Titan
Inteligence s praktickou využitelností lidí nesouvisí. Se sportem (až na šachy) už vůbec ne...:-)
Reagovat
tommr
Lisická je dneska tak nervózní, že si ani nedokáže říct o jestřábí oko i když míček Bartoliový byl jasně v autu. To je naprosto beznadějný ...
Reagovat
Titan
Když dostaneš v prvním setu sodu s šesti bublinkami proti jedné, tak to nepomůže...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sodu jsem párkrát dostala, takže chápu :)) Jen jsem nečekala, že bude Sabča tak nervózní a bude Marion svýma chybama tak pomáhat. Pro mě je celkově letošní finále žen haluzní, takže to tak neprožívám :)
Reagovat
pepin
Já jsem to napsal jako zajímavost a ne podmínku dobrého tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabca x Marion
12 x 1
Reagovat
Mayo
Liziki je potentovaná z prvého finále sakra ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to na ní neskutečně vidět. Dneska mi přijde, že se každou chvíli rozbrečí :-/
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted proziva doslovne emocionalni krizi...ta bojuje nejen se souperkou, ale i se sebou....
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi jí vyloženě líto... připomíná mi Petru.
Reagovat
r176
zatím nekoukatelná plácaná!! :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Porušil jsem svou zásadu a po asi půl roce vsadil na ženskej tenis. No a zatim to vypadá, že už to nikdy neudělám. Nic se nezměnilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že jsi porazila nejlepší hráčku světa a s touhle tlustou pizdou prohráváš. Já tu ženskou psychiku vážně nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
No, ty tomu tenisu asi moc nerozumis, ze.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ženskej jsem nikdy neslodoval a ani nesleduju. Tu tlusou neznám a ta Němka porazila Williams, tak jsem to bral jako tutovku. Ano chyba, už nikdy na žesnký nevsadim ani kč
Reagovat
smazaný uživatel
Sabčo, vzpamatuj se.. odhoď nervozitu a jdi do toho.
Reagovat
smazaný uživatel
mame na tribune Kiki :D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, jestli ty nesedis dneska ve spatne lozi, chlape, ja su v te spravne, hned vedle Kiki;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, Kiki fandí z pochopitelných důvodů Marion... :)

Tak zatím vedou zkušenosti, Sabine je příliš nervózní... :(
Reagovat
dadaft
mnooooooo, tak zatím jasně Marion.
4:1
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted ten mistrovsky volej muze Sabinu nakopnout...
Reagovat
dadaft
měl by, měl by.
jinak se to fakt může změnit na posezení na saních v ledovém korytě.
zatím ale v turnaji dokázala vždy zvednout.........
Reagovat
dadaft
* zatím se *
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo Marion jede....Sabca se musi sebrat...jinak to Marion uz nepusti...a pujde to rychle...

Jinak Marion hraje neskutecne, dlouho jsem ji v takove raaaazi nevidel...ona tam je na tom kurtu uplne v laufu....
Reagovat
kada.tom
Aleeeeeez!
Reagovat
smazaný uživatel
Uhraje ta Francouzka set?
Reagovat
kada.tom
no a vypadá to, že dokonce možný i dva :-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To bude battle...zacatek zapasu tomu nasvedcuje...;)
Jinak jedou teda holky po sobe od zacatku ostre;) Zatim pekny souboj, pekny...
Nervozita u obou, ale to je prejde;)
Reagovat
kada.tom
to není zrovna nejlepší začátek ..
Reagovat
kada.tom
napraveno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tady..!!
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO TU!!!!!:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Sympaticky obrazek na zacatku zapasu, holky neskutecne pozitivni usmevave, stastne...

Jen houst takovym obrazkum a finale.!

Tak kde poputuje ten prvni GS kariery....uf...jsem napjatej...;)Vybral jsem si nemecky komentar;)))
Reagovat
smazaný uživatel
A komu budeš vlastně fandit dnes ty?:)
Reagovat
tommr
já přeju samozřejmě Lisický, aby se Bartoliová nedostala před Petru v žebříčku ... :)
Navíc bych se rád dostal před vlka v našem minisouboji ve Fantasy a k tomu taky potřebuju aby vyhrála Lisická ... :)
Reagovat
slacker
Petra potrebuje vypadnout z top8 a by se akcelerovali zmeny k restartu jeji kariery
Reagovat
smazaný uživatel
jo000, je to battle v tom fantasy, to teda jo...;)))
...ani nevim, jestli se dostavaji nejake bonusove body za celkovou vyhru...
....nevis ???
Reagovat
smazaný uživatel
Hele vlku, ty máš Marion jako kapitánku? Nebo Delpa? Jestli ne, tak váš milý Exitus jde na šesté místo :D
Reagovat
tommr
za titul žádný bonusy nejsou což je myslím docela chyba ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ja mel Lucku;)

Ja si myslim, ze budu rad, kdyz se udrzim v top 10;D)))
Ale pro mne uspech...hral jsem bez Top 4 jak ATP tak WTA, povolil jsem si jen jednu vyjimku;))) Serenu, ktera padla;D))))
Reagovat
kada.tom
Věřím Bartoli, že uplatní svoje zkušenosti a zastaví tu pseudopohádku Lisicki. Nejlépe ve 2. setech :-)
Reagovat
Sonja
Co to je "druhých setech"?
Reagovat
tommr
je zajímavý, že Lisická má na TP tolik obdivovatelů a do svýho týmu si jí přitom vybrali jen dva soutěžící (Frida a Bajerece). Bartoliovu si vybral dokonce jen jeden (vlk). Takže aspon jednu finalistku mají v týmu pouze 3 z 89 soutěžících ... :)
Reagovat
Roger_Federer
tak nekteři zjistili teprve 5 dni zpatky, že na okruhu je jmeno Lisicky a jeji fankluk za rozrostl o 100% :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem měl Sabine v týmu na RG. Teď bych ji tam měl taky, ale problém byl v tom, že tentokrát byla v Top 25 a tam prostě musím mít někoho jiného. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak výběr byl omezený, hlavně s hráči top 25. A většina sázela patrně na jistotu a nevybírala jen na základě sympatií.
A já to i trochu popletl, asi tři kola jsem se domníval, že tam mám Petru Cetkovskou a pak jsem zjistil, že jsem jí tam zapomněl dát.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bez Marion na trave ani raanu:D)

Vzdyt je to jen jedna z deviti, ktera je schopna porazit na trave Serenu;) Je to jeji nej povrch... Krom toho, po tom, co jsem ji moc nemusel, mne zacla 2 roky zpatky imponovat neskutecnymi obraty v zapasech....je to chodici vule, tahle cerka;)

Bez tehle bych do souteze proste nesel...nedokazi si to proste predstavit, krom toho, ja ji letos dost veril, teda na finale tolik ne, ale rozhodne, ze dojde daleko ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě já mám v týmu Sabine! :D
Reagovat
tommr
no zatím ti sázka na Bartoliovou vychází. Pokud dneska vyhraje tak už tě ve Fantasy nebudu moct předstihnout. Pokud by ale naopak dneska vyhrála Lisická tak budu mít před posledním dnem lepší výchozí pozici já i když budeš stále o pár bodů přede mnou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sem ti psal predevcirem, ze to asi tak dopadne;) jj do posledniho MB;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem opravdu ráda že jsem ji tam dala..:) ani chvíli jsem nepřemýšlela, že tam Sabča nebude...Taky mi přinesla spoustu bodu a zatím vynikající 5. místo..:))
Reagovat
tommr
promin, že jsem tě přehlíd. Proč si ale tak vzadu když máš v týmu finalistku? :)
Reagovat
tommr
v průběžným žebříčku jsi sice pátá, ale na konci budeš zcela určitě čtvrtá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hned ze začátku mi vypadl téměř celý tým a tu ztrátu už jsem nedohnal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Eutelsat 28A
Red button 54381 - frekvence 12643 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
smazaný uživatel
Ta otylá černoška je děsně nesympatická!
Reagovat
smazaný uživatel
Co tohle je? Ošklivá tlustá mišelinka to bohužel vyhraje.
Reagovat
Sonja
Aj Nole dostal vyhubováno za boty:-DDD
http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/wimbledon/10163428/Wimbledon-2013-Novak-Djokovic-told-to-change-his-shoes-as-they-might-give-him-extra-grip-on-grass.html
Reagovat
Mayo
tipujem 3 sety...dúfam, že Sabina vyhrá
Reagovat
smazaný uživatel
ja tipnem Bartoli

tot jej skakanie a udieranie do vzduchu jej pomoze
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na toto ženské finále se rád podívám, narozdíl od možná většiny portálu se mi takové finále zamlouvá víc než Máša-Aza, Serena-Máša nebo Aza-Serena. Navíc, když tam hraje Sabine. :) Na okruhu snad není sympatičtější hráčky, to je fakt taková princeznička, moc jí to přeju.
Ale nebude mi vadit, když vyhraje Marion, i ta je mimo kurty sympaťačka a já jenom kvituju, že má svůj osobitý styl, který nám mladé generaci připomíná, jak se dřív hrávalo a vyhrávalo.Dokud existují takové tenistky tak nehrozí uniformita tenisu. No jsem zvědav.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha! Někomu normálnímu se může "zamlouvat" finále s řevem Marfuši a Viktorky? Já tohle od určité doby už nekoukám a neposlouchám.
Reagovat
Roger_Federer
Taky bys tam rači videl Kvitovou?, jako ja.
Reagovat
freeteepek
Pořád nemůžu na YouTube najít záznam (ani zkrácený) zápasu Petry s Flipkensovou. Našel jsem tam je kratičký rozhovor s Ch. Evertovou, která zmiňuje, že SF Flipkensový pro ni není žádným překvapením. Jsou ženský, který kladou velký důraz na sílu, jako třeba Petra. Jsou ženský který, mají založenou hru na šikovnosti a chytrosti jako třeba Radwaňská. Kirsten Flipkensová podle Evertový hraje celodvorcový tenis, kde nechybí nic. Je tam jak chytrost, tak síla. Škoda, že tohle nedochází Petře, která by se měla víc zaměřit na tu chytrost a šikovnost a ne to z každé pozice mydlit. Skombinovat Radwaňskou s Kvitovou, vznikla by ideální tenistka:-))
Reagovat
freeteepek
Reagovat
smazaný uživatel
Na YT začínají nabíhat videa z Wimbledonu vždy až po turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze to same si rikaji na te druhe strane;)
Fans Radwanske uz pomalu dva roky, cekaji, kdy nebude tak zastrcena, jinak by byla idelani;D)))

Jinak z dnesniho polskeho tisku:

Goran Ivanisevic:
Agnieszka ma obrovsky talent, jeji hra je krasne zajimava. Vedla 3:0 ve tretim sete, nechapu, ze toho nedokazala vyuzit, stacilo hrat vic odvazneji. Nemuze jit az tak pasivne dozadu. Podle mne zacla byt pasivni...proto prohrala, je to skoda.

Martina Navratilova:
Radwanska bude mit vzdy problemy, aby vyhrala GS, nebot vzdy se najde souperka, ktera ji zdeklasuje fizickou natlakovou hrou...

Janicka Novotna:
Radwanska je velmi jemna a stihla, proti fizickym hrackam musi byt vic aktivni...hraje genialne moudre, skvely cit pro mic, ale pokud chce vyhravat s Lisickou atp. musi makat na kurtu mnohem vic nez souperka. Proste si to musi i odbehat, mimo samotne hry.

A trener Radwanske...[dadafte lituji Te, musis se ho zbavit...;D)]
Kazdy GS by se mel hrat i s TB na konci, jinak Aga je v nevyhode, nechci se vymlouvat, ale servisantky pak jsou ve vyhode, a to je trochu pro Agu nefer..ve finale by Marion porazila vpohode, o tom jsem presvedceny...

Takze svet to vidi, co ji chybi...mno ale s takovym trenerem se to asi fakt nezmeni, kord, ze ho stejne Aga neposloucha...

Tazke vidis, to same se rika o tech na te druhe strane;D))))
Reagovat
dadaft
podle mě Radwanské v závěru nejvíc chyběl první servis.
ještě v prním setu byla hodně nad 70% (ale tam hrála Lisická božsky, takže jí to bylo houby platné), ale postupem zápasu to pořád klesalo..........
stačilo jít na 4:1, a pak by to už uhrála.
nebo stačilo líp podávat a uhrát jeden gem na returnu (jako byl ten úžasný desátý).
dalo se to vyhrát. ))
............................................ musím se do polských novin podívat, cítila se velká šance.
Reagovat
slacker
Jediny co jsem nasel na YT je tohle http://www.youtube.com/watch?v=IOCQQoDikHI. Lepsi nez dratem do oka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně ohromně potěšilo, že do toho šla Aga daleko aktivněji. A je velká škoda, že to tak nepojímá pořád. Protože bylo vidět, jak ty údery nemá tak zažité a i z toho pak více chybovala. Potřebuje si to jen zažít.
Hlavně se bojím, aby od toho neupustila! Aby si neřekla, že jí to přineslo plno chyb a neubrala se opět ke své oblíbené pasivitě.....

Tomek - nic proti, ale to je jen takový brečení, musejí se do toho opřít, šance má.
Reagovat
tommr
musíš si ale taky uvědomit, že Aga má určitý limity co se týče fyzickejch dispozic. Ona prostě nemůže hrát tak fyzicky náročnej tenis jako Serena nebo Masha a musí to nahrazovat šikovností a chytrostí. Dvojnásob to platilo při letošním Wimbledonu - ty obvazy na obou stehnech tam Aga určitě neměla pro parádu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No však proto píšu, že musí být více aktivnější. Nesmí to hrát pasivně od BL. V tom zápasu se Sabine to ukázala a ukázala to již v kariéře několikrát předtím. Viz. hardy Asie v r. 2011 - tam předváděla super tenis.
Kam se pak tak Aga poděla? Začala to hrát zase pasivně a spoléhat na to, že to bude stačit a uhraje to na šikovnost.

O tom byl můj příspěvek. Jinak nejsme v rozporu. Kde vidíš nějaký rozpor? Samozřejmě, že se silově nemůže rovnat fyzicky silným hráčkám jako je Serena, takže musí jinde.
Reagovat
tommr
rozpor vidím v tom, že ty se zřejmě domníváš, že Aga by takhle aktivně mohla hrát pořád zatímco já si myslím, že na to nemá dostatečnou fyzičku. Aga sice dokáže zabrat když jí teče do bot, ale nevydrží to celej zápas natož celej turnaj. A vzhledem k její křehký konstituci se to asi jen těžko zlepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a Aga ty své limity nemusí nahrazovat šikovností a chytrostí, ona taková prostě je - jedna z mála, ne-li ta nej....To je v ní.
Ona to musí nahrazovat právě zvýšenou aktivitou.:) Teda podle mě.:)

Tady má nevýhodu oproti mužům v tom, že svou hrou a chytrým tenisem je sice přirovnávána k Andymu, ale nemůže dohnat ten fyzický hendikep. Andy má sílu, ona nemá šanci to někde nabrat.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ne, to si nemyslím. Pod pojmem "aktivní tenis" nemyslím nějaké rány a fyzicky náročné výměny, aby ji odpadla ruka.

Představuji si pod tím v jejím podání právě aktivní celodvorcový tenis, kdy si bude chytře připravovat údery, mixovat hru, chodit co nejvíce k síti atd. To není o tom, že by měla do úderů nějak mlátit. Ale lítat 3 metry za BL, to je pro ni cesta do nikam - co se týka GS určitě - protože tam prostě na nějakou ranařku narazí a neupinká ji.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Uplny souhlas....to samy vlastne rekl i ten Goran...
Reagovat
brixner
Nepochopím pouze jednu jedinou věc:Polemiky o tom, která z hráček si vítězství víc zaslouží! Jsou snad ve finále za nějaké zásluhy? Za jaké? Něco jsem přehlédl? Vidím to jinak - obě hráčky jsou ve finále proto, že se tam probojovaly a to tak, že SAMY ! ! ! Žádné z nich nikdo nedaroval jediný míč! Takže zlatý talíř nebude za zásluhy, ale za to, že "Tahle dáma hrála letos ten nejlepší tenis!"
Porazit Serenu nebyla zásluha, byl to fér boj!
Postoupit do finále skoro bez povšimnutí byl také fér boj!
Za úsměvy a sympatie se wimbledonské tituly nerozdávají!
Za antipatie a nějaké to deko navíc se wimbledonské tituly nerozdávají!
Rosewater trofej bude mít prostě ta nejlepší!
Velice doufám, že to bude Marion!!
Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Tak samozřejmě, že se tituly nerozdávají proto, jak píšeš. Ale je normální, že o tom fandové polemizují a každý má na to svůj názor, ve kterým právě sympatie hrajou určitou roli. V mém případě určitě, takže já to moc přeju Sabině, protože se mi líbí, jak na Wimblíku hraje a Marion mi není sympatická a její celkový projev na kurtu se mi nelíbí. Tak to prostě je :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tipnem Bartoli

zda sa mi ze viac chce viac dava tie emocie viac je nabudena

Vyhra to Bartoli!!!

ale inac mi to je jedno:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No, dal jsem samozřejmě hlas Monice. :) Zatím je na krásném 2. místě za suverénní Petrou...
http://fanda.nova.cz/clanek/rednews/nejprsatejsi-tenistky-podivejte-se-na-vnadne-krasky-z-kurtu.html
Reagovat
Sonja
:-D Já myslela Petra Cetkovská... to je teda blbost, že tam chybí:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si říkám...
http://www.bryanspage.com/Cetkovska18.jpg

Nebo Caro má taky hezká... :)
http://www.hotsportsceleb.com/wp-content/uploads/2012/12/Caroline-Wozniacki-Hot.jpg
Reagovat
Sonja
No hodně divný výběr...jediné hráčky, které chápu, že tam maj, jsou Serena, Petra K. a Monica...
Kdyby se jednalo fakt o "nejprsatější", nemůže chybět ani Julia...
To je fuk.:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Julia! Ta je má podle mě asi nejhezčí. :) Nebo třeba Tamira Paszek...
Reagovat
Sonja
Jj, Tamira by mezi nejprsatějšími nemohla chybět:-D
http://2.bp.blogspot.com/-TTJeWBIRuaA/TmTpOpe4w3I/AAAAAAAAAgk/5g-f0nEQVxk/s1600/Tamira-Paszek-Hot-Pics-Corner-+%252811%2529.jpg
Reagovat
freeteepek
Super kozy:-))
Reagovat
gigin
A tak kdoví, jakú má povahu a jestli umí fajně upéct kačenu - královnu zvířat...
Reagovat
tommr
a kde je Halepová? I po tý operaci toho má nahoře víc než většina holek vybranejch do tý ankety. Mě to příjde jakoby se tam vybíraly holky tak, aby Petra neměla aspon v tomhle ohledu žádnou konkurenci ... :)
Reagovat
rod_laver
gigin :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je to tady. Kdybych měl ve finále některou ze svých favoritek, určitě bych to prožíval mnohem víc. Přesto i dneska se na zápas těším a moc to přeju Sabine. Myslím, že je spousta důvodů, proč jí to přát... Ještě si ale něco nechám na svůj komentář po finále (ať už to dopadne jakkoliv). :)

Nabízí se otázka: Co rozhodne dnešní finále? Já myslím, že hlavně servis a nervy. Na trávě se velké zápasy vyhrávají často díky servisu (fanoušci Petry by mohli vyprávět). Ten když chodí, tak je opravdu velká šance. Sabine má výborný servis a pokud jí to tam dneska bude padat, tak bude mít velkou šanci a troufám si říct, že to zvládne. Jak už jsem tady psal od čtvrtfinále, podle mě je Sabine na tomto turnaji herně nejlepší ze všech. Marion zahrála proti Kirsten taky výborně, ale třeba ve čtvrtfinále proti Sloane to byl ve 2. setu samý brejk. Takže si myslím, že podání Sabine je prostě na vyšší úrovni a její momentální forma je lepší než u Marion... Pak je tady ale druhý a velmi důležitý faktor, který zase hraje spíš pro Marion. To je psychika a taky zkušenosti. Marion je velmi odolná a obrovská bojovnice. Navíc už jednou ve finále Wimbledonu hrála, zatímco pro Sabine to je premiéra. Marion je tedy zkušenější, ale pevně věřím tomu, že Sabine nebude atmosféra finále svazovat. Vždyť už ve Wimbledonu vyhrála mnoho velkých zápasů. Letos porazila Serenu (podle mě by ji nikdo jiný neporazil) a taky si myslím, že ji neskutečně posílilo vítězství nad Agou. Vlastně v obou zmiňovaných zápasech prohrávala Sabine 0:3 ve 3. setu a v obou případech se dokázala zvednout. Hlavně proti Agnieszce už to vypadalo na výpadek, ale Sabine ukázala, že na trávě je prostě silná a věří si mnohem víc než na jiném povrchu...

Zkrátka a dobře: Pokud Sabine půjde servis a udrží nervy, tak vyhraje. Aspoň tak to vidím já. :)
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Sabine! Pojďmě na wimbledonský double!
Reagovat
dadaft
! ! ! finále je tady ! ! !
Reagovat
smazaný uživatel
Si opravdu nezklamal;D)))

>>>>>>>ALE MAS PRAVDU - JE TU FINALOVE DRAAAMOOO !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A je tu jeste jedna zajimavost. TYHLE DVE JSOU HRACKAMI, A MOC JICH FAKT PO SVETE NEBEHA, KTERE PORAZILY NA TRAVE SERENU!!!

SEZNAM HRACEK, KTERE PORAZILY KRALOVNU TRAVY:

1/ Sabina Lisicki
2/ Marion Bartoli
3/ Veruska Zvonareva
4/ Venus Williams
5/ Justine Henin
6/ Jill Craybas
7/ Muruska Sarapova
8/ Jennifer Capriati
9/ Arantxa Sanchez-Vicario

Letosni GS je ve spravnych rukou uz ted pred finale!!! :D)))Ale ktera z pokoritelek velke travarky a legendy to urve...?

Ja osobne budu tlacit Marion, ale jak to napsal Oskar, dopadne to opacne...budu take spokojeny...
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, to nemůžeš napsat Marušku bez překlepu? :D
Reagovat
dadaft
HOPLA HEJA HOLA HOLA
JUPÍÍÍÍÍ BRAMBOR
ŠLUPKA Z DĚLA.
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vazeni fandove Marusky, Vazena redakce portalu, vazena slecno Marie, vazeni vsichni ctenari, omlouvam se za fatalni preklep;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, rytíř Monty tvou omluvu přijímá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dik jse hodnej, trapil jsi mne jen 18min. ;D)))
Ses proste karakter;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, obědval jsem. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne naopak, ja jsem rad, ze si mne nenechal cekat den.;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
To bych ti neudělal, Vlčku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:) Tak to jsem rad;)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se hrajou antukový turnaje po trávě před betonama? to postrádá logiku..
Reagovat
tommr
ne tak úplně. Tráva je jen taková vložka v antukový sezóně a tak je logický, že se po jejím skončení pokračuje ještě nějakej čas na antuce. Pro tvrdý povrchy je vyhrazenej začátek a konec roku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Titul přeji Marion. Sympatická tenistka z Francie, která turnajem prochází nějak bez povšimnutí. Zaslouží si vyhrát více než Sabine.
Reagovat
smazaný uživatel
to nemozes myslet vazbe !!!
Reagovat
smazaný uživatel
proč?
Reagovat
Sonja
Ty vždycky zaperlíš:-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
proč nemůžu fandit Marion? je to sympaťačka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V com asi akoze zasluzi vyhrat viac ako Sabinka? uz len ta cesta do finale
Reagovat
gigin
Čím si to zaslouží víc?
Reagovat
smazaný uživatel
už jednou prohrála ve finále..
Reagovat
smazaný uživatel
proč si to zaslouží Sabine? jen tím, že porazila Serenu? v tom případě by měla vyhrát i Del Brito, když přehrála Mashu, ne?
Reagovat
Sonja
Však nikdo netvrdí, že nemůžeš fandit Marion. I mně je sympatická. Ale tvrdit, že si titul zaslouží víc než Sabine? Kvůli čemu? Je lepší procházet turnajem bez povšimnutí nebo na cestě do finále vyřadit řadu skvělých hráček včetně světové jedničky (a obhájkyně titulu)? Na to je myslím snadná odpověď.
Ale nakonec si titul stejně zaslouží ta, která ho vybojuje ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine tu predvaza skvely tenis nie prvy rok, porazila tu Mariu, Serenu, Radwu a vzdy tu odohrala zapasy plne emocii, napatia, usmevu a sympatii, podla mna si to zasluzi viac :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes potlačím Marion, aby jí to finále už napodruhé vyšlo.:) Ale Sabine je taky moc fajn, takže když to dopadne jí, budu jí to přát také.
Takže si to dnes hlavně vychutnám. Je dobře, že nemá ještě ani jedna GS titul, dává to tomu ty správný grády.:)
Reagovat
dadaft
člověče, ještě včera jsem myslel, že budu jasně fandit Sabine, ale teď už to tak úplně jasně nevidím. na jedné straně bude obrovská radost, na druhé smutek (než přejde), to je jasné už teď.

těžko říct, jak to bude probíhat, umím si představit jesnou porážku jedné i druhé i vyrovnaný zápas (dvou i třísetový), takže snad nejraději nějaké to pořádné drama. ))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, přesně tak. Tam je takových možných scénářů....Nejraději bych byl, aby mohly vyhrát a radovat se obě...

Něco mi říká, že to bude zápas nějakých zvratů, Sabine by mohla díky servisu třeba hladce ve dvou, ale ten tlak prvního finále....Takže si přeju drama a tříseťák.:))
Reagovat
smazaný uživatel
bylo by to jako z pohádky. Ta co vyřadila ty nejtěžší soupeřky včetně Sereny. Je hezká, princeznovská, všichni jí fandí, budou brečet s ní jak to celé vyhraje. No hrozný.

rozdrť tu Hrunhildu. Alleeeeeeeeeeeez Marion.
Reagovat
gigin
Blbče, ale že jí někdo může tlačit, jenom proto, že hraje fajny tenis, to tě nenapadlo?
Reagovat
smazaný uživatel
no vidíš.. a ještě ke všemu hraje fajny tenis. Pohádka jak vyšitá. :-))
Reagovat
kada.tom
naprosto souhlasím, budu fandit taky Marion :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo. Vůbec nemůžu dospat, mám nervy už ted...Ale moc se těším na tenisovou podívanou. Doufám že Sabine nebude moc nervózní. Budu jí držet palce. Ale i kdyby prohrála, finale je pro ni obrovsky úspěch...a Marion jako grandslamova vítězka by mi ani nevadila. Obě si to zaslouží.
Reagovat
gigin
Tlačím s tebú o dušu!! A nestresuj. V klidu to Sába dá :)
Reagovat
Sonja
Jsem s váma, lidi!:-)))
A souhlasím s bajerece, taky by mi Marion jako GS vítězka nevadila, naopak...ale dneska to holt víc přeju Sabine. Tak snad to dopadne.
Reagovat
kohlik
Přidávám se k vám, dnes držím palce Sabine.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak bajerece. Ale kurňa, tenisový osud to musí prostě Sabči pomoci dotáhnout! Zaslouží si to víc, ta její letošní journey je prostě fantastická a zaslouží si zlatou tečku.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby hrála Petra, tak asi nespím, ale když hrajou tyhle dvě tak vás nějak nechápu, z čeho máte nervy?
Reagovat
gigin
Z tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
Sonja
Ne každýho zajímá Petra, mě třeba Marion i Sabine zajímaj víc než ona;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to tady sleduje pravidelně, tak ví, že Adam a bajerce jsou velcí fanoušci Sabine. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Petru tlacim od USOpen 2009, ale za posledni pul rok, mne to ti Kvitiste, tu Petru tady tak znechutili, ze opravdu budu rad, jak tu nebudu...
Typicke reakce Kvitistu, zahrnuty do par bodu:

1/ Kdyz Petra prohraje, souperka mela kliku.
2/ Kdyz Petra prohraje, souperka zahrala zivotni vykon, takovy, ze uz ho v zivote nezopakuje.
3/ Kdyz Petra prohraje, byla lepsi, ale ma astma.
4/ Kdyz Petra prohraje, byla lepsi, ale proste jeji UE rozhodly, takze opet bod 1 - souperka mela kliku.
5/ Kdyz Petra prohraje, je to nespravedlive.
6/ Kdyz Petra vypadne, vsechny jine zapasy jsou nuda.
7/ Kdyz Petra hraje s jinou Ceskou, musi vyhrat Petra, bo ta druha nemuze vyhrat turnaj, ale Petra jo.
8/ Kdyz turnaj vyhraje hracka a neni to Serena, mela kliku, jinak by to vyhrala Petra.
9/ Kdyz Petra hraje vyrovnany zapas, uplne jedno s kym a prohraje, souperka mela zivotni formu a byl to nejvetsi zazitek turnaje a lepsi zapas uz nebude a nebyl...a cely turnaj jde do kopru, nebot uz chybi Petra, tedy kvalita turnaje.
10/ Petra je jedina hracka na Svete, ktera muze porazet Serenu....

Hlavne ten posledni bod mne nejvic rozesmiva:D) Nebot Petra tu moznost mela, a na trave, a houby...houby zlata rybko...

To dnesni finalistky to aspon dokazaly v praxi a ne hubou... Takze fakt usmevne;)))

Bych rekl, ze nekteri fandove te sympaticke holcine spis delaji Medvedi sluzbu....
Reagovat
gigin
:DDDDDD
a vše ostatní od ostatních je neopodstatněná kritika a snůška lží a polopravd...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak samozrejme, ja su tu ten nej vyvrhel, o tom zadna, uplnej devastujici kritik, lhar, vsechny ty lzi si nosim v nusi na hrbetu, a potom to tady sypu, abych ukajel svuj egmonasky nechutny charakter, bo ja jen ziji proto abych tady ty lidi zhazoval, bo ja nic nedelam, nudim se, proste nic lepsiho nemam na pracu;D)))))
Reagovat
freeteepek
Něco na tom bude:-)
Když jí miluješ, nejsi objektivní, pochop:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já souhlasím s body 4. a 10. Hlavně ta desítka... Kolikrát jsem tady četl, že třeba finále Wimbledonu Serena - Petra by bylo úplně nejvíc, protože (cituji) "Petra se ze Sereny nepodělá jako Masha." Ale jaksi už dotyční zapomínají dodat, že Petra ještě Serenu nikdy neporazila... Ano, odehrála proti ní třeba vyrovnané zápasy (popř. sety), ale když se člověk podívá na vzájemné zápasy Mashy proti Sereně, tak tam podobné výsledky najde taky. No a hlavně tam najde dvě výhry z roku 2004, což je sice už dávno, ale počítá se to. :)
Reagovat
gigin
No tobě se to kecá, když v pondělí odsud vypadneš :DDD
To je jak ten dědeček umírá a nemá se dožít rána. A tak že mu bába splní poslední přání. A on že by rád vášnivou noc. Tak se babka teda hecne a vletí na to. Děda sa překonává, babička mele z posledního, už je hotová. Děda furt ještě, ještě. A babička mu řekne: Hergot dědku, to se ti to klepe, když ráno nemosíš vstávat :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No to nechapu;))
Ja miluji svou zenu...preci mne nechces namluvit, ze v noci snis, ze ji potkas, a ona se do tebe take zamiluje, a budete stastni...atd...to asi ne...

...nebo jo?

Ja uz fakt nevim...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si tvoji kritiku coby typická Kvitistka přečetla a poctivě hledám bod, podle kterýho fandím špatně.. :)) Myslím, že to hodí i na jiné fanoušky než Kvitovce nebo ne? :))
Reagovat
Sonja
:-DDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vyse jsem dal seznam hracek, ktere dokazaly Serenu prehrat. To je jedno, kdy to bylo. Ale dokazaly...a to neni jednoduche...
Masa ji porazila, a to se pocita, a je uplne jedno, kdy to bylo...
Petra ji zatim neporazila, tecka.;)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
No bracha, klasika :D) Co bych od tebe mohl jineho cekat?;)
Reagovat
gigin
Hele a jednou, až vydá quesh knihu o Petře, tak toto bude na titulní straně, jako desatero. Základní desatero FFK ;))
Prostě tento tvůj příspěvek je geniální.. chlámu sa jak cyp.. hvala.. si kralj!! :DDD Sretan sam što te imamo ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty body ke mně moc nesedí, neříkám, že všechny, ale většina ne. Některé prohry Petry sice snáším blbě, ale dokážu uznat, že soupeřka byla prostě lepší. A to, že Serenu ještě neporazila, se může ještě změnit, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No muze byt, klidne si to tam dosad, co Ti libo. Ale vzhledem k tomu, ze jsme na CZ portalu, tak asi nema smysl resit problemy fandu Karlicky nebo Sereny...
....to, ze to muze byt i jinde, neni vyresenim problemu nebo omluvou...
....krom toho mne Kvitista nevadi, nejde o vadi x nevadi...
...jen si myslim ze fanaticky Kvitista dela te holcine spis medvedi sluzbu...to uz neni milovani ani sveho hrdiny, pres ktereho realizujeme svuj vlastni zivot...ale tady uz je takova ta opici laska bez soudnosti k tomu, co se deje v okoli...
...to znamena vse co je jinak, jiny fanda, tak se odpuzuje, vyhani...jak nedavno quesh tu rval na tommra at taaahne, takove fandy my nepotrebujeme....
....ANO TOHLE MNE ODPUZUJE, A ZNECHUCUJE MNE NAKONEC I TE SYMPATICKE HOLCINE FANDIT....

promin te mi, ale mne takove veci nejsou mile...

A nebyla to kritika...samozrejme.... byly to jen sesbirane postrehy, kdyz tak...;)))
Reagovat
Sonja
K tobě sedí bonusový bod 11)
Kvitová u mne končí! definitivně! Nazdar!

:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jsem sice napsala, ale hned ráno odvolala, protože se mi to rozleželo v hlavě a usoudila jsem, že tý holce nejde nefandit.
Reagovat
smazaný uživatel
pobavil jsem se.:D))

Ultra jádro Kvitistů s tím sice nebude souhlasit, ale kritik kritiků kritiků Petry gigin má pravdu.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Ve WTA se muze stat vse. Zatim je to stale takto:

Hracky, ktere porazily Serenu na trave:
[neni tam zapocitana jedna skrec...to neni vyhra]

1/ Sabina Lisicki
2/ Marion Bartoli
3/ Veruska Zvonareva
4/ Venus Williams
5/ Justine Henin
6/ Jill Craybas
7/ Muruska Sarapova
8/ Jennifer Capriati
9/ Arantxa Sanchez-Vicario

Az se to zmeni, tak se to zmeni;) Rad ji tam potom dopisu;) Ale zatim to tak neni...

Kdo na ni umi v poslednuch letech na trave...jsou Marion a Sabine, a jsem velmi tomu rad, ze ty holky hraji ve finale....!!! Je to pro ne krasna odmena!!!
Reagovat
slacker
Prijde mi dost tristni ze uz rok a pul se nepropracovala k zapasu proti Azarenkovy
Reagovat
Sonja
V pořádku, jen jsem si neodpustila rýpanec.
Reagovat
Sonja
Nj, kdyby letos Vika nepodklouzla a nezranila se, mohly hrát spolu v QF:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Pryyy kritik kritiků kritiků Petry gigin má pravdu.

Tu vetu jsi dlouho planoval :DDDD))
Reagovat
smazaný uživatel
To mne taky mrzí, že Petra dlouho nehrála s Vikou, ale s Mashou nehrála taky víc jak rok. Snad na tyto zajímavé souboje dojde v Americe. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase překlep! Nebo spíš Ctrl+C a Ctrl+V... :D
Reagovat
slacker
Petru muze zachranit paradoxne zebrizkovy pad mimo top8. Zacne hrat mnohem casteji zapasy se dnesni spickou a snad uz dojde na zametreseni v jejím tymu :-)
Reagovat
Sonja
Jj, to se Oskarovi povedlo:-DDDD

Jinak Vlčku, vsadím se, že bys dokázal udělat i tzv. tommrovo desatero, co by měla Petra všechno změnit a kam se propadne, jestli se tak nestane atd.:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mankoteeeee:D))))), promin, no fakt...
...tak jako jsi tu takova ta 1% mensina s tim fandenim te Marii, a ja te jeste tak trapim....co mam na to rict, uznavam jsem vyvrhel;D)))))

-----ach jo...

Tak jsete jednou:

Vazena 1%tni mensino, Vazena redakce portalu, vazena slecno Marie, vazeni vsichni ctenari, omlouvam se za fatalni preklep, zpusobeny Ctrl+C a Ctrl+V ;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, zase taková mešina tady nejsem. Mashe tady fandí Heather, haitik, Verka, tomasinho a další, kteří jsem třeba tolik nepíšou, nebo už sem tolik nechodí (např. skott). Pak je tady samozřejmě skupina lidí, která Mashu nemá ráda a jak to tak bývá, ti jsou možná víc vidět...

Takže je to sice naprosto fatální překlep, ale rytíř Monty ti tedy ještě jednou odpouští. A dokonce jsem tě teď nechal čekat jenom 9 minut. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D))))))) Hvala, ale jeste dva dny,,,,a finito;)
Reagovat
smazaný uživatel
No nechtel jsem proste psat 3%tni nebo 5%tni mensina, to snad pochopis proc!!!!;D)))))) Zdalo se mne to v kontextu s tim preklepem jako dost fatalni....tak jsem na tech procentech radeji ideologicky ubral....

Takze jsem to myslel fakt jako dobre, abych Te uz uplne nedorazil...
dik za zkraceni lhuty, a chapu, jsem klikar, ze jsi treba nesel na prochazku;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se z fanoušků Petry dělají trochu větší monstra než jsou :)) Je normální, že každej svoje zklamání prožívá jinak a někdo je soudnej víc a někdo míň. O hádce queshe s tommrem nevím, ale co tady někdy musím číst o Petře za hnusy se mi taky nelíbí, ale to už nikdo neřeší, jen se řeší, že jsme fanatici :)) Navíc těch fandů je tady možná míň, než by se čekalo na český portál, ale to je každýho věc. :) Moje fandění Petře neovlivňujou žádné příspěvky a to ostatní už je o jednotlivcích a jejich způsobu komunikace. Jen si myslím, že házíš zbytečně všechny do jednoho pytle, vždyť je všechno o subjektivních pocitech ne? :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hnusy ma hlavne resit Administrator...!!! To tady proste vubec nepatri...
Ano je to o pocitech, a to jsou me pocity...a nikoho nikam nehazim...to si jen spatne vysvetlujete...

Sleduji jiz finale, takze hezky den preji;)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě :) Taky sleduju, přeju pěknej zážitek s vítězstvím Sabine :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Alleeeeeeeeeez
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist