13. den ve Wimbledonu: Finále Serena - Muguruzaová

11. 7. 2015, 09:30
Previews 504
Serena Williamsová bude dnes usilovat o šesté vítězství ve wimbledonské dvouhře a zkompletování druhého nekalendářního grandslamu. Soupeřkou americké favoritky bude o dvanáct let mladší Španělka Garbiñe Muguruzaová, která se představí v grandslamovém finále poprvé.
S. Williamsová - G. Muguruzaová

Jen málokdo věří, že světová jednička Serena Williamsová nedotáhne ve Wimbledonu svoji cestu za 21. grandslamovým titulem. Proti se dnes na trávě v All England Clubu pokusí být její finálová soupeřka, jednadvacetiletá Španělka Garbiňe Muguruzaová.

Z pohledu statistik a historie je třiatřicetiletá Williamsová jasnou favoritkou. Američanka je popětadvacáté v grandslamovém finále, dvacetkrát už turnaj velké čtyřky vyhrála, zatímco Muguruzaová je v boji o titul poprvé. Dosud měla na kontě jen dvě čtvrtfinále z Roland Garros. Williamsová vydělala na prize money už skoro 70 milionů dolarů, její soupeřka osmadvacetkrát méně. 

V historických tabulkách je Williamsová s dvaceti grandslamovými tituly třetí za Němkou Steffi Grafovou (22) a Australankou Margaret Courtovou (24). Na grandslamech vyhrála už 27 zápasů v řadě. Ovládla poslední US Open, Australian Open i antukové Roland Garros a má šanci znovu získat nekalendářní grandslam, který již zkompletovala v roce 2003 jako jednadvacetiletá. 

"Už jsem vyhrála tolik grandslamových titulů, že žádný další Wimbledon vyhrát nemusím," řekla pětinásobná vítězka londýnského turnaje. "Můžu klidně (finále) prohrát. Jistě, nebudu šťastná, ale nepotřebuju žádný další titul z Wimbledonu, z US Open. Už nemusím nic dokazovat," řekla Williamsová. 

finále Wimbledon 2015Sotva jí však někdo uvěří, že po dalším talíři pro vítězku Wimbledonu netouží. Jakmile vstoupí na centrkurt, probudí se v ní zabijácký instinkt a její razanci dokáže málokterá soupeřka čelit. Letos prohrála z 38 zápasů jen jeden.

Serena má navíc o motivaci postaráno. V této sezoně má velkou šanci na zisk Grandslamu, tedy triumf na všech čtyřech grandslamových turnajích. To se v open éře povedlo pouze Steffi Grafové v roce 1988 a Margaret Courtové v sezoně 1970.

S Muguruzaovou se střetla na okruhu WTA třikrát s bilancí 2-1. Loni s ní prohrála na Roland Garros a podle svých slov je i díky této porážce dnes tak silnou hráčkou. "Ta prohra mi otevřela oči. Řekla jsem si: Sereno, chceš být nejlepší na světě, tak musíš zamakat a zlepšit se," řekla. 

"Vím, že ji mohu porazit. Nebojím se," prohlásila Muguruzaová. "Myslím, že to je nejlepší finále, jaké můžu hrát. Ale také nejtěžší. Když totiž sníte o výhře na grandslamu, tak si Serenu ve finále přejete," dodala první španělská finalistka v All England Clubu od roku 1996, kdy si o titul zahrála Arantxa Sánchezová Vicariová. Navázat dnes může na triumf Conchity Martínezové z roku 1994.

Muguruzaová se v posledním roce výrazně zlepšila. Ještě loni brala z nervozity prášky na spaní a před zápasy se klepala. "Teď už je nepotřebuju," přiznala španělským médiím a pochvalovala si psychickou odolnost. "Dospěla jsem, jsem odolnější a víc si věřím," řekla. A ještě jednu věc zlepšila: "Naučila jsem se hrát na trávě." 

Finále začne v sobotu v 15:00 SELČ. Vítězka získá 1,88 milionu liber (okolo 72 milionů korun), poražená 940 tisíc (přes 35 mil. korun). Williamsová zůstane světovou jedničkou a Muguruzaová se poprvé posune do světové desítky: devátá bude v případě porážky a šestá po výhře.

Premiérových grandslamových šampionů se dnes dočkáme ve čtyřhře mužů. Domácí fanoušci budou za triumfem tlačit staršího bratra Andyho Murrayho Jamieho, který hraje s šestadvacetiletým Australanem Johnem Peersem. Oba jsou ve finále klasické čtyřhry poprvé. Devětadvacetiletý Brit má už ve své sbírce wimbledonský titul ze smíšené čtyřhry, kterou vyhrál v roce 2007 s Jelenou Jankovičovou. 

Na druhé straně kurtu budou usilovat o životní úspěch Horia Tecau a Jean-Julien Rojer. Třicetiletý Rumun Tecau je ve wimbledonském a zároveň i grandslamovém finále čtyřhry mužů už počtvrté v kariéře, v letech 2010 až 2012 však se Švédem Lindstedtem na titul nedosáhl. Před třemi lety vyhrál alespoň mix na Australian Open s Američankou Mattekovou. Třiatřicetiletý Nizozemec Rojer je ve finále poprvé, i on už ale dokázal vyhrát smíšenou čtyřhru. Loni triumfoval s Němkou Grönefeldovou v Paříži.

Hned na dvě finále se během víkendu může těšit čtyřiatřicetiletá Švýcarka Martina Hingisová. Po 17 letech si dnes ve Wimbledonu zahraje finále ženské čtyřhry, o 10. titul v této disciplíně a celkově 17. grandslamový bude bojovat po boku Sanii Mirzaové. Osmadvacetiletá indická tenistka dosud triumfovala jen v mixu, čtyřhru žen může vyhrát poprvé v kariéře. 

Proti nejvýše nasazenému švýcarsko-indickému páru se postaví turnajové trojky Jekatěrina Makarovová a Jelena Vesninová, které prohrály oba vzájemné zápasy - letos v březnu v bojích o titul v Indian Wells a v Miami. Rusky jsou ve finále Wimbledonu poprvé a zkompletovaly tak grandslamová finále. Celkově si v něm zahrají počtvrté, vyhrát dokázaly dvakrát.

O postup do finále čtyřhry juniorek budou usilovat vítězky letošního Australian Open i Roland Garros Miriam Kolodziejová a Markéta Vondroušová. Talentované Češky dosud neprohrály společný zápas, dnes je čeká duel číslo 37 proti třetím nasazeným Maďarkám Dalmě Galfiové a Fanni Stollarové.

• PROGRAM 13. DNE WIMBLEDONU 2015 •
sobota, 11. 07. 2015
• Centrální kurt • (od 15:00 SELČ)
S. Williamsová (1-USA) - Muguruzaová (20-Šp.)
Rojer/Tecau (4-Niz./Rum.) - J. Murray/Peers (13-Brit./Austr.)
Hingisová/Mirzaová (1-Švýc./Indie) - Makarovová/Vesninová (2-Rus.)
• Kurt č. 3 • (od 12:30 SELČ)
3. zápas: Kolodziejová/Vondroušová (1-ČR) - Galfiová/Stollarová (3-Maď.)
kompletní program 13. dne Wimbledonu
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

504
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ty vole dneska je mi divně, pořád něco o bramboráku. No asi jsem dneska neměla jezdit "Tour de France" je mi na blití a mám chuť na bramborák
Reagovat
smazaný uživatel
dneska mi totálně hráblo a asi budu zvracet. Ten bramborák prostě utek
Reagovat
smazaný uživatel
Saganovi to znovu nevyšlo i když dneska se s tím počítalo. sagan je jako Berdych je vyrovnaný drží krok se špičkou ale nedokáže vyhrát
Reagovat
Cico93
Čo trepeš? Porovnávať tenis a cylkistiku je neskutočnyy blud.
Ale sme už zelený;)-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zelený byl jistý. Včera už byl kurz 1,25, že ho doveze do Paříže. Kurzy na etapu (jestli si to pamatuju přesně):
any other in the field - 2,3
Valverde - 5
Sagan - 5,5
pak asi 10 dalších

Takže bookies se trefili, vyhrál největší favorit :D
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím být v zeleném bez vyhrané etapy je jako být světovou jedničkou bez vyhraného GS. Prostě to neuznávám
Reagovat
Cico93
;)::))))))))
jasne
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že Serena slam nepadne, na USO se někdo najde. Vidím to na Petru a Viku to jsou momentálně jediné hráčky které ji dokážou porazit a všichni víme co Petra dokáže může klidně USO vyhrát kde zničí všechny soupeřky nebo vyhoří ale letos to spíše vidím na tu 1.variantu
Reagovat
smazaný uživatel
"Serena Slam" už padnul. Na US Open půjde Sereně o kalendářní GS...
Reagovat
smazaný uživatel
no jo vlasntě já si furt pletu. Tak kalendářní GS no se všichni pos.erte z bramboráku
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl dneska kuře s rýží, ale nevadí... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jim skoro každý všední den u babičky k obědu, umí to na 1000 způsobů. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže vypadne v prvním kole, protože před Wimbledonem jsi tvrdila, že ho vyhraje a jak to dopadlo ...
Reagovat
smazaný uživatel
já tvrdila že Petra vyhraje všechno a něco z toho vyšlo
Reagovat
smazaný uživatel
2 turnaje, z toho jeden "pouťák"
Reagovat
smazaný uživatel
Sydney je "pouťák"? To je potom Praha "vesnický turnaj", jak říká Jiřík... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Premierů už má. Úspěch beru P5 a výš. Ale udělalo mi to radost, to zase jo. :D
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby nebylo těsně před AO a neodhlašovalo se z něj tudíž tolik "taktizujících" hráček, lze Sydney jednoznačně brát jako druhý nejvýznamnější turnaj AusTour.
Reagovat
smazaný uživatel
No, odhlásila se jenom Simona, nikdo lepší tam hrát ani neměl.
Reagovat
FulnekUltras
Místo odhlašování by byl výstižnější výraz "vypouštění". Ze špičky jinak chyběly už jen SW a Mařa, a pak tam byly i nějaké skreče - Wozniacki, Keys. O kvalitě obsazení při zpětném pohledu (Kalendář turnajů) netřeba pochybovat. Jiná věc byl přístup některých účastnic - zvlášť v souvislosti s následným AO...ale kdo už by to dnes vnímal, když je třeba aspoň trochu shodit Petru, že? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěla jsem shodit Petru. Omlouvá se, jestli to tak vyznělo. Vždyť jí fandím, tak nevím, proč bych do ní měla rejpat. Každý vyhraných turnaj je skvělý, ale upřímně Premier pro Petru zrovna životní úspěch není, když to srovnám s Madridem. Prostě jeden turnaj do sbírky, která se snad bude ještě rozrůstat. :)
Reagovat
FulnekUltras
Mám tam ;)...;) ale Madrid je samozřejmě letos vrchol...
Reagovat
smazaný uživatel
deda to prezyl,vo to strah nemam.akorad sem ji nefandil,prtoze nejlepsy je nase petra,ta vihrava furd.tak nevym.
Reagovat
FulnekUltras
akorat tet to zrovna nak nevislo
Reagovat
Roger_Federer
Selka ted dela u vas v tom kravine, kdyz nehraje ne??:)
Reagovat
ta-dah
Ty sve prihlouple prispevky pises proto, ze je povazujes za rekneme vtipne, pokus o sarkasmus, nebo jsi uz docista ztratil soudnost?
Reagovat
Roger_Federer
Ktery byl konkretne prihlouply?
Reagovat
smazaný uživatel
Závěrem zakonstatujme - s tenisem po dnešku začne spousta důchodkyň.
Reagovat
FulnekUltras
Fandina ještě nekončí... ;)
Reagovat
Mayo
2012 víťazka Serena a Roger
2015 víťazka Serena a ??? snáď sa to zopakuje
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by :)
Reagovat
spaniel
Stejne jako 2003 a 2009
Reagovat
smazaný uživatel
no mne se zda,ze ma naki velki zubi.tak nevym.
Reagovat
smazaný uživatel
Garbinko, řekněme - škoda a příště líp. Gratulka Sereně, byť sfoukla mé krásky.
Reagovat
Michaelus
Ten Edward podává ruku jak....
Reagovat
smazaný uživatel
ja sy myslym,ze tady nebude moc nablyto.to zase ne.
Reagovat
smazaný uživatel
To záleží na tom, jak moc jsi kombinoval okurky, jahody a mlíko.
Reagovat
dadaft
neříkám vynikající, ale rozhodně ne špatné finále.
škoda,
že Garbine dost zlomil nedotažený první set a svoji úroveň hry ze začátku a konce zápasu neudržela.
vítej v elitě Garbine. ))))))))))

gratulace Sereně.
Reagovat
FulnekUltras
Černý brojler bere vše...pro Garbine čestná porážka.

Zvláštní hlášení pro selku: Peti, za dva měsíce budeš mít v New Yorku nějakou práci !!!
Reagovat
vrabejka
ani udržet top 5
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš asi pořádný bramborák na zadku
Reagovat
FulnekUltras
nepřipustit kalendářní GS !!!!! ;)
Reagovat
pockerface
Petra na USO hraje nejhůř ze všech GS. Jak si někdo může myslet, že zrovna Petra může porazit Serenu na USO.
Reagovat
Michaelus
Protože je to Petra :DD
Reagovat
FulnekUltras
Ona to v nejhorším zvládne i nějaká jiná... ;)
Reagovat
Michaelus
Ten konec :DD Asi nikdo z diváků moc nechtěl začít tleskat :DD
Reagovat
misa
Je na tebe spolehnutí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulace Sereno tak Snickerska se nakonec vrátila do fialové polévky z Vietnamu kterou vařila Venus
Reagovat
vrabejka
odcházím ted tu zase bude nablito od obdivovatelů Sereny. Zítra na opravdové finále ahoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždy je tu nablito, když někdo velký vyhraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo popřípadě prohraje :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo zítra smíšené čtyřhry jinak vůbec nic zajímavého
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli finále bude probíhají jako loni, tak to fakt nebude zajmavý. (Ironie) Bože ... -_-
Reagovat
smazaný uživatel
*probíhat
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Sereně, moc jí to přeju. :) Sice jsem z finále skoro nic neviděla, ale to je jedno. :D
Reagovat
Mayo
Gratulácia Serena ! ...absolútna dominancia, na USO vyrovná Štefi zrejme
Reagovat
smazaný uživatel
NEVER, SERENE NE SERENA SLAM
Reagovat
FulnekUltras
NO KONGSLAM !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:) Serena je prostě královna a dopadlo to, přesně jak jsem očekával :) Gratuluji i Garbine
Reagovat
pockerface
No to je úžasnýýýýýýý!! Bravo Sereno, ale ty nervy. Teď jsi nám ze sebe dala kus Petry :-)
Reagovat
Lunej..
Joooo velká gratulkáá :D A Garbine u sítě sympatická a milá :)
Reagovat
vrabejka
no co. Gem blbec. Garbine muže jedine mrzet začatek 2.setu kde si prosrala zápas :(
Reagovat
smazaný uživatel
Spousta povyku pro nic ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Po bitvě jsi generál, co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale čekal jsi něco jiného? Za stavi 5:1 se Garbine uvolnila ruka a šlo to samo. Ale hned, jak MUSELA udržet servis, tak se jí ruka opět rozklepala a byl konec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně mohla vyrovnat. Bohužel rozhodly první dva fiftýny (dvojchyba, prase)...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohla, ten tlak byl příliš velký a dalo se čekat, že to nezvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojchyba, prase, UE, UE... Takhle to skončit nemělo. :(
Reagovat
FulnekUltras
souhlas...
Reagovat
FulnekUltras
Teď jen nepovolit. Sereně už vrtá v hlavě brněnský permoník... ;)
Reagovat
misa
Serena je stejná labilka jak v Paříži :-(((
Reagovat
pockerface
teď jí brejkne a bude to doma. Garbine hraje hůř na podání než na příjmu.
Reagovat
MarcelPersch
to teď bude do doby než bude mít 25Gs, pak už nebude mít co ztratit.
Reagovat
Lunej..
Jaká labilka? Prohrává a nasází 4 esa, navíc Mugu se zlepšila. :)
Reagovat
Empe
Hergot, to je vřava!
Reagovat
smazaný uživatel
ja mam s toho ale nervi v kybly.ta z japoncka je fakt dobra.to zase jo.
Reagovat
pockerface
Já na to nemám nervy!! Bože Sereno!! z 5:1 na 5:4. Teď by to chtělo Garbine brejknout. Tak poojď.
Reagovat
smazaný uživatel
6:4, 6:4
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má v hlavně mrkev která utekla a skočila z mostu
Reagovat
MarcelPersch
Serena cítí tlak
Reagovat
vrabejka
Vamooooooooos!!! Gabrine i přes nepřízen Kongovych famozniho paodani a jestřába. Zase hraje jak v prvním setu ted hlavne nevybouchni!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pak že hlava není důležitá. :D
Reagovat
dadaft
Garbineeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
5:4 Sereně utekla pořádná kedlubna
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec ani napodruhé Serena nedopodávala! To jsou věci... :D
Reagovat
smazaný uživatel
toto není kedlubna ale párek v rohlíku. Serena už se rozsypala
Reagovat
dadaft
teď to diváci přepískli.
žlutá karta.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten aut a ostatní - to musí bejt džudžu!!!
Reagovat
dadaft
milimetrový aut. (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Ta má teda jediný štěstí, že to nepos*ala...
Reagovat
smazaný uživatel
Co bys jí udělal? Napsal o ní, že je kráva? Přežila by to :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně utelka pořádná kedlubna
Reagovat
dadaft
tak nakonec je to parádní a bude to se ctí.
Reagovat
pockerface
Nevadí Sereno, ještě 2 esa a máš to doma.
Reagovat
pockerface
Tak pooooojď Sereno!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Krucinál, zrovna za stavu 0-40 se musí probudit...
Reagovat
smazaný uživatel
Seree budíček!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena se složila. Nebo spíš rozložila...
Reagovat
pockerface
Bože Sereno, přece to neprojedeš ze stavu 5:1.
Reagovat
dadaft
??????????????????
Reagovat
smazaný uživatel
vona to tedkonc furd pinka vedla hryste.asy by sy mnela vzit jinou palku.tak nevym.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a nastal čas pro Serena show :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký, Garbi, ještě 10 her a je to doma!!!
Reagovat
vrabejka
dobře, třeba se Serena sesype i podruhé.
Reagovat
smazaný uživatel
mě ten bramborák utek
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to Gereša dá
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska fandí Sereně, ale její první volba byla Caro! :D
https://twitter.com/lindseyvonn/status/619873353218658304
Reagovat
kranyz
Moje 1.volba jsou češky, ale ze zahraničních hráček mám taky nejraději Caro a moc jí přeju :-) Takže Lindsay tomu rozumí to ji schvaluju...:-)
Reagovat
FulnekUltras
Bravo Garbine !!!
Zkus ještě skřípnout toho mastodonta !!!
Reagovat
Roger_Federer
Nebrec..:)
Reagovat
Cico93
A teraz big otocka.
Reagovat
smazaný uživatel
íčutkapač řeka Gerena péřolečkýž
Reagovat
vrabejka
Najednou nedělá Garbine chyby až je skoro po zápase...
Reagovat
Chrenda
letos udělá ne jenom kariérní GS ale i kalendářní. Moc jí to přeji, je to fakt šampionka a věřím, že je schopná překonat v počtu GS titulů jak Gráfovou, tak i Courtovou. Držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
neudělá, neudělá ani Jindru. na USO ji někdo porazí na to si vsadim
Reagovat
Chrenda
No myslím, že na USO nemá konkurenci. To by musela být zraněná.
Reagovat
Frick
GS titul ročně z USO (jako to bylo loni), to by jako člověk zkousl, ale tohle je hrůza.

A ona se fakt požene do toho Švédska? A tam to jako taky vymlátí? Nebo tam odehraje jedno kolo a voctoupí?
Reagovat
smazaný uživatel
Pinkne si jeden zápas 6-7 3-6, řekne "byla jsem unavená", shrábne pytel s penězi a zase pojede.
Reagovat
pockerface
Že by přece jenom nervy. Sereno nevadí, máš nahráno. Nedáš teď, dáš příští game.
Reagovat
Mayo
Serena bude musieť prejsť do ATP aby našla súpera :D
Reagovat
pockerface
Tak Steffi, aby se začala pomalu klepat. Vypadá to, že jí letos Serena dožene v počtu titulů.Věřím totiž, že Serena letos dá i ten USO.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic, to je hotový. Garbine ve 2. setu bohužel moc chybuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem napoprvé Serena nedopodávala a dokonce brejk čistou hrou... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším na ženský debl :)
Reagovat
FulnekUltras
pro GM ani ženský tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by jí dnes porazla
Reagovat
smazaný uživatel
porazila
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nedokázala porazit ani Jelenu, která prohrála s Agou ..
Reagovat
smazaný uživatel
to byl den blbec, kdyby dnes hrála jako loni ve finále tak je Gerena bez šance
Reagovat
Michaelus
Jzs Serena bez šance? To asi ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ... Jo, takové to "hezké" slovíčko, které nic neznamená.
Reagovat
MarcelPersch
by, kdyby, jestli, poněvadž - výsledek je, že Petra ani není ve finále
Reagovat
smazaný uživatel
Už vidím, jak v příštím zápase Serena-Petra (jestli vůbec bude) dostane Petra nakládačku, tak 6:2 6:1 ...
Reagovat
FulnekUltras
uvažování vskutku jepičí... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší než být zaslepenec ...
Reagovat
FulnekUltras
mně teď bohatě stačí dohlídnout do září... ;)
Reagovat
Mayo
Neskutocne cislo...kde sa to az zastavi
Reagovat
smazaný uživatel
na 21 se to zastaví
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju to tak na 30 :(
Reagovat
smazaný uživatel
já na 15
Reagovat
smazaný uživatel
Radši sleduj Tour. Sagan jde dnes do žlutého.
Reagovat
smazaný uživatel
v mokrém snu možná
Reagovat
Cico93
To možno vaši.;-:))))
Reagovat
smazaný uživatel
já mám někdy mokré sny ze Štybara :)) jednoznačně nejhezčí cyklista z Čechů a slováků :)))
Reagovat
Cico93
Tak super, to ti prajem.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední 2 km do kopce. 1. km má 10%, tam všichni ostatní sprintéři odpadnou. A závěr má jen 2%, to je skoro rovina, tam Froomovi v pohodě o pár vteřin ujede + 10 s bonus za vítězství. Budeš mít důvod slavit :)
Reagovat
Mayo
nestraš, to by bola vostuda
Reagovat
smazaný uživatel
vona tedy dava pekny bombi,to zase jo.asy byh to taki nechyt,to asy jo.
Reagovat
smazaný uživatel
ti ráni bi mně zabili, to asy jo
Reagovat
smazaný uživatel
Kome one Serena poraž Hahduruzu
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to chce, aby Serena podlehla uspokojení, jako se jí to občas stává. Jinou šanci pro Garbine už bohužel nevidím...
Reagovat
Cico93
Je to už asi v čudu.;-(
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dadaft
první set byl klíč.
bez prvního setu v zádech nemá na vítězství šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Osmý gem 1. setu byl klíč...
Reagovat
vrabejka
Kde je ta Garbine z prvních 8 gemu?
Reagovat
smazaný uživatel
v Indii teď tam připlula její sestra Hahdaruza
Reagovat
pockerface
Brejk, úžasný Sereno. Teď už to nesmíš pustit. Come on Sereno.
Reagovat
Lunej..
tady ji fandíme asi jen zhruba 3 ne? :)
Reagovat
MarcelPersch
asi 5 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí taky fandím... :)
Reagovat
Lunej..
Je vidět, že to stačí a Serenu tam dokopeme i přes ty její DF, outy atd. :D
Reagovat
Cico93
;-((
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
pockerface
Já Sereně fandím od začátku její kariéry. A ty některé urážející příspěvky, je jen bledá závist :-), všem ostatním totiž chybí ta strašná vůle po vítězství. Tu vůli ještě občas vidím u Márii, ale ostatní hráčky mají záblesky. Ale Serena jak se zakousne, tak nepustí :-)
Reagovat
Lunej..
Já patřila taky k té skupině, které lezla na nervy tím, že vypráskávala moje hráčky :) ale asi před 2 lety jsem ji začala přicházet na chuť a obdivuju její naprostou sehranost psychiky, talentu a píle. to opravdu má málokdo. A i když nadále vypráskává mé oblíbenkyně, mám ji ráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
breeeeeeeeeeeeeeeejk
Reagovat
pockerface
Brzy se asi dočkáme. Serena se rozjela a už je k neporažení. Tu strašně velkou vůli po vítězství, kterou má Serena by potřebovala Petra.
Reagovat
vrabejka
konec, zacina se vyhazovat
Reagovat
dadaft
jo, Garbine už je pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
fakt já jí tam pořád vydím, nebo je to její dvojče
Reagovat
smazaný uživatel
Vydím. To je schválně, nebo máte s Jimmym stejného učitele na češtinu?
Reagovat
smazaný uživatel
neska nemam mlyko,neska my daly jahody,akorad je mam furd.tak nevym.ale ja sy je asy nakonec aji dam,aby mne deda neprohnal pasekem po zadeh,to von umi dobre.ale vo t ostrah nemam.ted to tam docela dobre pinkla,to byl masakr.to zase jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty imečfišuš
Reagovat
FulnekUltras
Její šibalský úsměv hovoří za vše... ;)
Reagovat
vrabejka
Ono je tezky brejknout Serenu kdyz Garbine na big point netrefí kurt že....
Reagovat
vrabejka
Ted ji zmáčkni!!!!
Reagovat
dadaft
Garbine se nepokaká, má za sebou těžké zápasy, otázka je, jak to ošéfuje Serena.
Reagovat
dadaft
teda doufám, ten první gem byl špatný.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím nervy jako prase, ale super, první set je tam, teď by to chtělo trochu napětí, prohrát ten druhý set a pak třetí zase vyhrát, no ale Serena si to stejně udělá po svém. Prohrát set asi nebude chtít ... (i když to nechtěla asi ani s Lucy :D )
Reagovat
smazaný uživatel
tak prvni gem vihrala ta cernozka,to sem asy vedel.tedkonc aby tak vihra aji ten druhej a deda dostane ynfark.ja se uplne klepu.ale vo to strah nemam,to zase jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Co sharapka? Nadojyla dnes dost mlyka?
Reagovat
pockerface
Ty hlavně zítra zase do sebe naláduj sud okurek, ať nám to ten Roger celé vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Příjdu domů akorát na SB. :D Tak ještě jeden. C'mon!
Reagovat
FulnekUltras
Vlastní podání pod tlakem bohužel Mugu nezvládla. Takhle se s pralesní harpyjí hrát nedá...
Reagovat
Michaelus
Je mi Gar líto
Reagovat
misa
Z jakého důvodu? Je na tom líp než 126 zbylých hráček na začátku turnaje.
Reagovat
Michaelus
Že hraje proti téměř neporazitelné soupeřce
Reagovat
misa
Tak to musíš litovat všechny hráčky na WTA...
Reagovat
Michaelus
Ani tak ne, protože ty nehrajou ve finále Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
GERENA VYHRAJE
Reagovat
Mayo
Serena beast mode.
Reagovat
pockerface
To je nádhera. Serena jede, Garbině vzala asi zbytek sebevědomí co měla. Teď už to Serena neprohraje.
Reagovat
Lunej..
Jo, skvěle, tohle umí fakt snad jen ona, je ve srač.ách a stejně to pak rozjede. :)
Reagovat
smazaný uživatel
všechno co je proti ní, je pro ni velká motivace a tak to má být. :) využit vše ve svůj prospěch
Reagovat
smazaný uživatel
Serenka má1. set. Kdo by to čekal, že? :D :P
Reagovat
pockerface
Já, já jsem psal, že i kdyby Serena prohrávala 0:4, tak jí nelze odepsat. Ona umí otáček zápasy. Je to prostě holka šikovná.
Reagovat
smazaný uživatel
bylo to psané ironicky, ale to jede z toho poznat :D já to taky čekal :)
Reagovat
MarcelPersch
Vamos Sereno!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a Opice bere první set
Reagovat
smazaný uživatel
potřeba urážet? jen tak dál
Reagovat
darek.vrana
Dyť ji napsal s velkým O:)
Reagovat
smazaný uživatel
Smolně prohraný set, ve kterém Garbine podle mě nebyla horší...
Reagovat
MarcelPersch
nebyla, ale stačí pár méně povedených míčků a Serena to dokáže přetavit set :)
Reagovat
George_Renel
Nesmíš to hodnotit podle prvních tří gamů. Po nich byla Serena jasně lepší a Garbine musela o každý svůj servis tvrdé bojovat.
Reagovat
FulnekUltras
Klíčové fiftýny šly bohužel za brojlerem...
Reagovat
Frick
A je hotovo. Vedení 1:0 na sety nepustí.
Reagovat
Michaelus
Jejda
Reagovat
Mayo
To bol backhand kanon dpc :D len taky fukot
Reagovat
smazaný uživatel
akorad nevym,proc furd nekomu vihrozuje ta cernozka tou pesti?nevyte nedko?
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine vyhrožuje. Že jí ve sprše zmlátí mýdlem, pokud vyhraje ;) :D
Reagovat
pockerface
To asi ukazuje všem co jí nadávají do tlustých prasnic atd. Tou zaťatou pěstí jim říká: "ho*no prasnice, jsem nejlepší tenistka posledních 20.let" Na mě nikdo nemá a má pravdu :-)
Reagovat
FulnekUltras
byl vskutku o hlavě a vychýlil zápas na stranu us-monstra...
Reagovat
dadaft
hm, tak teď byla Serena drsná.
skvělé údery a do krve prožitá smeč na závěr.
neexistuje obrana.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu se obávám, že ten 8. gem rozhodl celý set. Ale zatím je Garbine pořád ve hře...
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine si uhrála více, než loni Genie, úspěch :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle teď může napadnout jedině Kvitovce... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, na rozdíl od tebe uvažuji v širších souvislostech. ;)

Přemýšlím o všem, ne jen o tom, jestli mi Garbine dá nebo ne, jako ty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem blixa nebo gigin, který na ni čeká ve vířivce... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To ne no, ty je většinou odchytneš po zápase a pak za nima jdeš až do šatny :D
Reagovat
smazaný uživatel
V žádný šatně jsem nebyl a ta částka taky nesouhlasí... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká částka? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem si myslel, že tuhle hlášku budeš znát... :D
http://abload.de/img/11272424_160079006354hpulp.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Nedívám se na fotbal, ani na nic jiného, co s tím souvisí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá, přecenil jsem tě. Jsi skutečně fotbalový analfabet. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu ten sport nesnáším, je to asi sport, který nesnáším ze všeho nejvíce. :D A zároveň je mi nejvíce u zadku :D

To i na hokej se podívám, když se hraje Mistrovství, nebo ZOH :D
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
Lunej..
Fanatika :D
Reagovat
Michaelus
Serena začíná serenovat.
Reagovat
Mayo
Serena zacina ponizovat asi.
Reagovat
Roger4EVER
Jak někdo může tý tlustý Williams fandit? Nepochopim, hnusná, arogantní, namyšlená.
Reagovat
MarcelPersch
promiň, ale Roger mi taky přijde dost arogantní, byť nic jiného proti němu nemám
Reagovat
Roger4EVER
Proč sem taháš Rogera teď? Hraje proti Williams? Nechápu proč odpovídáš na něco úplně jiného.
Reagovat
Lunej..
Asi proto, že je pěkná a hraje skvěle.
Reagovat
Roger4EVER
Pěkná? To snad ne :D Ale i kdyby, tak přeci nejde fandit podle krásy ne?
Reagovat
Lunej..
Já nejsem chlap, píšu dál, že hraje skvěle. Ano, pro mě je to pěkná ženská, ty máš jiná měřítka, tak tím asi debata končí ne?
Reagovat
Roger4EVER
Rozhodně tenistka to je skvělá, to nejde upřít.
Reagovat
Lunej..
hm, já reagovala na tvoje "hnusná, tlustá, arogantní, namyšlená", takže podle krásy zřejmě fandíš ty, já ne.
Reagovat
Roger4EVER
Jestli Ti přijde arogantní a namyšlená jako vzhledové rysy, tak se asi nemáme o čem bavit. :D
Reagovat
Lunej..
ne, nepřijde. Ok, je to tvůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný den, Lunejko. Se Ti líbí, páč seš na chlapy? :))))
Reagovat
Lunej..
Ahoj, hele sorry, ale tyhle vtipy fakt neberu, nemám ráda, když se uráží vzhled hráčky. Serena je ženská se vším všudy a že to někteří nevidí nebo nechtějí vidět neznamená, že to není pravda a musí ji urážet. I když u tebe vidím smajla, tak jsem v tomto protivná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhled snad ani nehodnotím jako fyzický dispozice. Tam je jinde než ostatní tenistky a nejak se furt vyvíjí.
Reagovat
Roger4EVER
Jak někdo může tý tlustý Williams fandit? Nepochopim, hnusná, arogantní, namyšlená.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Myslel jsem, že to Garbine vydrží aspoň do konce 1. setu... Serena měla v osmém gemu docela štěstí - nejdřív těsný aut Garbine, potom lajna Sereny a nakonec ten nečistě trefený return Sereny, který jí tam spadnul...
Reagovat
FulnekUltras
zlomový gem zápasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má kliku, že ji tam padnou i ty nečistě zahrané údery -_-
Reagovat
dadaft
hrom do čepice. (((((((((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
zlomový game. začněte leštit talíř pro Serenku!! :)
Reagovat
pockerface
Je to taaaam. A už je tady Sereny come on! Na to jsem čekal :-) Teď už to snad Serena nepustí.
Reagovat
vrabejka
Bože bože tahle chyba te bude stát set :(
Reagovat
pockerface
Tak Sereno už to proraž. Už je na čase. Pooojď!
Reagovat
FulnekUltras
Kongservis úřadoval naplno. Ale nic se neděje kočičko, drž to a dávej prasnici forhendkicky a protipohyb. Máš na ni !!!
Reagovat
misa
Není možné, aby W. vyhrála tenistka, která v životě prošla do finále dvou turnajů kat. international.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně pořádný game.
Reagovat
MarcelPersch
Muguruza dává skoro každý první servis do dvorce...
Reagovat
vrabejka
Gabrine dokázala otočit gem ze stavu 15-40 a ukázala že je opravdová šampionka
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůže být šampionkou, když ještě nevyhrála ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je šampionkou - loňského Hobartu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, přesně proto jsem si hned po odeslání komentáře vyčetl, že jsem nenapsal: "Šampionkou něčeho pořádného." :D
Reagovat
vrabejka
počkej 2 hodiny
Reagovat
misa
jj, šampionka turnaje v Hobartu :)
Reagovat
dadaft
ve výměnách je Garbine BOŽÍ !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím i na servisu je skvělá.
Reagovat
pockerface
To nebude dlouho trvat a Serena to srovná.
Reagovat
MarcelPersch
aby ses nedivil, ale snad máš pravdu
Reagovat
pockerface
No i kdyby prohrála 2.set, tak stále věřím, že 2 sety Serena neprohraje. Serena není ta, která by se po prohraném setu sesypala. Ale ještě pořád není konec toho prvního. Serena se jen tak nedá. I když veliká škoda toho nevyužití 2 brejkbolů.
Reagovat
smazaný uživatel
Musí vyhrát aspoň jeden set, mám Serenu 2:1 :D
Reagovat
Lunej..
Serena prý někde říkala, že tenis hraje už spíše pro zábavu, i když ne, že by GS nechtěla. Tak nevím, jestli se dneska u toho baví, já teda moc ne :D
Reagovat
pockerface
už to je OK, už to srovnala. Teď se do toho opře.
Reagovat
Frick
aby vyhrála Serena. Kvůli Lucce. Při výhře Garbine by se zkomplikoval boj o TM, v rankingu by spadla na 9. místo (a tedy horší nasazování) a taky nad prohrou v Paříži by se mohlo začít uvažovat v tom směru, že Lucka možná tu Serenu mohla dát, když jí o pět týdnů později dala "i ta Murguruza".

Na druhou stranu by to Iqemu definitivně zavřelo hubu, nad lehkým losem v Paříži, když tedy Maša byla nemocná a Ana je marná. Tak co by si vymyslel na Garbine, když by nyní vyhrála?

Tak ona ta výhra nad ní v tom ČF "stoupla v ceně" už teď.
Reagovat
smazaný uživatel
nevykřikla teď Serena při tom backhandu ahoj! :) já to tak rozuměla
Reagovat
Michaelus
Zdraví Petru na dálku :D
Reagovat
FulnekUltras
nebýt dvou kongservů, mohlo to být už 3:0...
Reagovat
pockerface
Sereny hra půjde na horu, Garbine nemůže na returnu takhle hrát celý zápas. Jakmile se Serena dostane do tempa a začne jí to tam padat, tak se brzy dočkáme brejku a už to pojede .-)
Reagovat
dadaft
hlavně doufejme, že to nebude tenis bez tenisu, protože Serena fakt vypadá, že bude hrát jen na jeden úder, ať se děje co se děje................
Reagovat
smazaný uživatel
teď se Serena zapne a roztříská to tam
Reagovat
MarcelPersch
hlavně se musí začít hýbat, na začátku se vždy hýbe jak kdyby jí bylo 80.
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť říkám zapne se a bude běhat jak laňka a zničí celý All Egland club
Reagovat
smazaný uživatel
přesně :) jako za mlada :D
Reagovat
Lunej..
no jako ukázka by to stačilo, tak co zkusit začít hrát? :)
Reagovat
smazaný uživatel
:) no mohla by. ale už se zahřívá
Reagovat
pockerface
Serena to srovná. Tohle je jen začátek. I kdyby Serena prohrávala 4:0, tak soupeřka ještě nemá nic vyhranýho. Sereno Come on. Seřiď mířidla, uklidni se a začni to tam sázet.
Reagovat
dadaft
je sice teprve začátek, ale 2:0 potěší. ))

!!! trhej Garbine !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Na empajru je Hughes?
Reagovat
smazaný uživatel
jo
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo bude zejtra
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak to je dobře já zas budu podávat ručníky:-)
Reagovat
vrabejka
No vida iSerena vybouchne. Když se dostane Gabrine do hry a dokaze j izatlacit ma obrovskou šanci.
Reagovat
Mayo
Brejk!
Reagovat
smazaný uživatel
To bych nečekal. Dobře do toho Garbine vlítla... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vyhraje, hrála jsem za ní v TOP SPIN 4 a vyhrála jsem 6-4 6-1. Takže je to jasné :) ale fakt před zápasem Petra vs Jelena jsem si tenhle zápas střihla a prohrála jsem 2-6 7-6 5-7
Reagovat
pockerface
Že by Serena byla jako včera Roger. Problémy v 1.gamu a pak to byla jízda jako hrom. Věřím, že Serena se rozjede.
Reagovat
MarcelPersch
Když Serena bude stát na jednom místě a nepůjde jí servis, může to dopadnout jako na RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrém stream www.fromhot.com
Reagovat
smazaný uživatel
come on!!!! :) I love u
Reagovat
FulnekUltras
omg...
Reagovat
smazaný uživatel
problém?!
Reagovat
FulnekUltras
???
Reagovat
smazaný uživatel
uz se pripravujou.tak du na to.
Reagovat
FulnekUltras
že si Kong sundal sluchátka aspoň při nástupu na kurt. Ani jeho nabubřelost není bezbřehá.
Reagovat
LukasH
I minule si je při nástupu sundala. Aza je měla až na lavičku....
Reagovat
FulnekUltras
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/689854-vazte-si-fanousku-a-sundejte-sluchatka-spila-tenistum-navratilova.html#section-artcl

Tentokrát to bylo přece jen o pořádný kus dřív, hned při východu z interiéru AEC...
Ne náhodou vzápětí potom přišel tv-prostřih na Martinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Vika by si je kvůli ní nesundala. Ať si Navrátilová trhne nohou!
Reagovat
FulnekUltras
njn...šak máme demokraciju, né ??? ;)))))
Reagovat
Lunej..
Fakt nechápu, proč jí říkáš Kong, chápu, že ji nemáš rád, ale tohle mi přijde dost od tebe trochu moc. :)
Reagovat
Roger_Federer
:)...co Petra?tajy si ted ve Fulneku misto finale sundala sluchatka??
Reagovat
Roger_Federer
Serena, hrajici legenda, si kraci pro dalsi granslam.titul.
Moje ucta.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný GS, při kterém není finále na neplaceném kanále... JEBAT NOVU!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno POJD !!! Dnes to dáš ..
USOPEN tvůj , ale nebude.
Reagovat
LukasH
Trochu je mi smutno z toho, jak se tu hodnotí Serena. Fanděte si Garbine, v tom vám nikdo nebrání, ale je to trochu hnus takhle neustále dokola o Sereně mluvit. A je to zaslepenost pořád omílat, že ty holky přetlačí silou, že je to jiná váhová kategorie. Obzvlášť od těch, kteří fandí Petře. Podle toho by tedy loni Petra ve finále byla taky jiná váhová kategorie. Že tenhle výkon zopakuje dvakrát ročně, je věc druhá. Nejrychlejší podání dala Sabine. Petra má jedno z nejlepších leváckých podání - hodně účinný. Jenže to ty holky neumí použít nebo jen málokdy v krizových situacích. To Serena prostě umí. Liší se tím, že zahraje svůj nejlepší tenis v nejkritičtějších momentech. V tom je ona tak geniální. Kdyby to byla jiná váhová kategorie a ty ostatní holky tak přehrávala, tak to nejsou zápasy na 3 sety (a že jich na RG bylo). Vika jí v prvním setu vyloženě přehrála, hraje s ní vyrovnaně, rychlost úderů se nijak nelišila, jenže to prostě nevydrží a Serena pak zahraje líp. Navíc umí hrát chytře. Hraje hodně krosúderů, ví kdy zatlačit a kdy hrát naopak údržbu. Všechno dohromady. Petra jí letos v Madridu vyprovodila. I když nehrála Serena moc dobře, tak jí ale Petra nedala čas na vzpamatování a její údery byly mnohem tvrdší než ty Sereniny. Jenže místo toho, aby s ní teď hrála vyrovnaný finále, kde by se fakt nedalo tipovat, která zvítězí, tak se milá Petra pakovala již ve 3. kole, kde vůbec prohrát nemusela. Nekritizuju to, ale i tady je částečně odpověď, proč nemá Serena soupeřku....
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, navic srovnavat Petru a Serenu je nesmysl.Petra je mile vzalena.
To tady jenom nekteri "Kvitovci" nesnesou nikoho kdo je lepsi(i malou chvili), nez Petda.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, navic srovnavat Petru a Serenu je nesmysl.Petra je mile vzalena.
To tady jenom nekteri "Kvitovci" nesnesou nikoho kdo je lepsi(i malou chvili), nez Petda.
Reagovat
LukasH
Nesrovnávám je, ale je pravda, že Petra jako jedna z mála by na Serenu hru měla. Jenže se k ní nedostává...
Reagovat
ta-dah
...Lukasi, fandim Garbine a hluboce si vazim Sereny, uznavam, ze nema stabilni konkurenci, je po mnoha strankach nejlepsi, ale prave pro jeji kvality ji vsechny ostatni hracky povazuji za nejvetsi challenge, pricteme-li k tomu finale Wimbledonu, jaka vetsi challenge muze byt. Nicmene celit velkym vyzvam je udel pro ty nejvetsi, tak se posouvaji veci dopredu a ja nevidim nic spatneho na tom drzet palce Garbine, a to i kdyby jen proto, aby vsechno nevypadalo tak zoufale sede:-)
Reagovat
LukasH
Ale jasně, fandi Garbine. Ono se bez problémů dá fandit hráčce, aniž by se ponižovala ta druhá....
Reagovat
Lunej..
to je pořád dokola. Já taky nemám ráda Mašenu nebo Rafu, ale abych se tu o nich nějak hanlivě vyjadřovat, proč? Někteří prostě nechtějí vidět, že Serena má všechno, co nemají jejich oblíbenci. Hraje skvěle, umí se zkoncentrovat a zúročit to. Takže Sereno, je to tvoje :)
Reagovat
LukasH
přesně tak. Maria mi není sympatická. Ani Vikina moc ne. A další a další. Ale nemám potřebu se o nich nějak posměšně vyjadřovat. Naopak jsem schopen ocenit jejich tenis...
Reagovat
FulnekUltras
tenis sám o sobě jo...
Reagovat
smazaný uživatel
nevyte nedko,vod kolyka budou hrad?este musym nabid nojbug,prtoze segra chce koukad na kinkonka na pocitacy.ja pudu s nojbugem klydne na pudu.neska buda mit asy zase jahody,fuj.
Reagovat
smazaný uživatel
15:00
Reagovat
smazaný uživatel
ja sem taki s plzne,akorad uz tam nebydlym.kdyz byl este deda mladej,tak jezdil s trambaji,to bylo fakt peklo.von jezdil jako triskac.
Reagovat
ta-dah
ted v interview prohlasila, ze nevadi, pokud to nevyjde letos, protoze ma dalsi moznost pristi rok:-)
Reagovat
smazaný uživatel
budu fandit Sereně, protože fandit Garbině by bylo jako volat do prázdna
Reagovat
smazaný uživatel
no ja ji taki fandid nebudu,neboj se.
Reagovat
smazaný uživatel
no ta druha asy nevihraje,prtoze je moc dlouha.deda rikal,ze mu s toho asy praskne naka zylka a bude tahat nohu.tak nevym.ja se na to klidne aji kouknu,to zase jo.neska sy ale pro jistoty nedam ani ukurku,to by mne deda zase moh pretahnout paskem a vo to strah mam.
Reagovat
gigin
vo to strah mam????
Reagovat
blixa
No konečně to víme !!! :D :D
Reagovat
rod_laver
V kolik hraje Conga?
Reagovat
Cico93
Tak Ana možno od budúcej sezony nebude chodiť na futbal do Mnichova, ale do Manchestru...je to na spadnutie, tak uvidíme či to klapne.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem četl... Má to jednu výhodu - Anička už nebude fandit Chelsea. :D
https://www.youtube.com/watch?v=7nmRysn_hjM
Reagovat
Cico93
diky, to som ešte nevidel.

tiež ich veľmi nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
nejhorsi je,ze tydle cernozce nefandim.
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je fakt nejhorší, vo to strah nemam.
Reagovat
gigin
Jimbo a potlačíš tu druhou? Vona má čistý nohy, to zase jo a hotovo.
Reagovat
rod_laver
Se segrou bys ale hrat, nechtel, ne? Nevys, jak hraje Sharapova?
Reagovat
smazaný uživatel
vona predce uz nehra.ale taky ji nefandim,prtoze hulaka jako moje segra,to je nedky vo nervi.uz sem ji rek,at toho neha a hotovo.
Reagovat
FulnekUltras
A moc se s tím dnes nepárej. Stojíš sice proti větší dominanci, než před třemi lety Bumbrlíček, ale už jednou jsi Kongovi tu kašnózní zádel vyklepala, takže víš jak a co...vo to strah nemám... ;)
Reagovat
FulnekUltras
před čtyřmi lety samozřejmě...jak jen ten čas letí... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nijak v oblibě nemám ani jednu. Nicméně je třba už Serenu vyklepnout, takže je to jasné.
Reagovat
ta-dah
a jen se prosim nesloz jako vloni Eugenie a predloni Sabine, byla by to skoda. Hlavne si to uzij:-)))
Reagovat
LukasH
Eugenie se loni fakt nesložila...
Reagovat
ta-dah
...mas pravdu, patrilo se napsat jednostranna zalezitost ze strany Petry, tzv. unplayable Petra:-)
Reagovat
gigin
Já jasně Mugu.
Reagovat
COMEON
Seeree :)
Reagovat
Cico93
Ja Garbinu to je jas jasu, vo to strach nemaj.
Reagovat
blixa
Koťátko moje !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu
Reagovat
gigin
zatím 3-2 pro GM.
Reagovat
FulnekUltras
4:2
Reagovat
misa
SERENA WILLIAMS
Reagovat
Marduch
Garbině
Reagovat
gigin
5-3
Reagovat
Mayo
Ó nieco viac Garbine
Reagovat
vrabejka
Gabrine
Reagovat
gigin
+ ta-dah 8-3
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem psal, že přeju Garbine.
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu :)
Reagovat
gigin
10-3
Reagovat
misa
I kdyby to bylo 1000-1, tak Serena stejně vyhraje :)
Reagovat
gigin
Neser, miso!! :DDD
Reagovat
ta-dah
...tak je potreba nechat nadeji,byt male, prostor a nevzdavat nic predem:-)
Reagovat
blixa
Jo ! Jiskřička naděje je vždycky !!
Reagovat
smazaný uživatel
přeju Garbine
Reagovat
gigin
A hotovo.
Reagovat
Kozoroh
Přání - Gabrine
Reagovat
COMEON
Na jednu stranu je dobre, že je Garbine vo finale a že sa mladá generácia tlačí na popredné miesta v rankingu a do záverečných kôl na GS ale aj napriek tomu , že mám 'mladé pušky' a aj Garbine veľmi rád a páči sa mi jej útočný tenis , tak prajem výhru Serene. Niekde nižšie v diskusii niekto písal že je nudné ak Serena všetko vyhráva. Môžme byť radi , že takúto hráčku v dnešnej dobe ešte máme. Po Sereninom odchode budeme ešte dlho čakať a ak sa vôbec dočkáme hráčky , ktorá sa aspoň trochu herne, mentálne a aj úspechmi priblíži Serene. Ako písal nižšie Monty , pôjde o to ako pôjde Serene podanie, ale nesúhlasím s tým , že záleží aj na tom kto vstúpi do stretnutia lepšie, pretože obe hráčky sú dosť sebavedomé na to aby aj po stratenom prvom sete mohli zápas kľudne otočiť. Dúfam, že Serena dnes skompletizuje 'Serena Slam' a potvrdí svoju dominanciu.
COME ON!
Reagovat
Kozoroh
" že je nudné ak Serena všetko vyhráva. Môžme byť radi , že takúto hráčku v dnešnej dobe ešte máme."

POJD/COMEONE, problém je v tom, že Serena nemá soupeřku, která by se jí rovnala. Na WTA okruhu chybí rivalita typu Evertová-Navrátilová nebo Navrátilová-Grafová.
Reagovat
Mayo
Dufam, ze to budu tri sety...a velkolepe divadlo, prajem titul obom, z roznych dovodov...ale vitazka tak ci onak bude fajn
Reagovat
tommr
průběžnej deblovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále Wimbledonu ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonskej Wimbledon, ale neodečítal jsem ještě body za lonskej Bad Gastein a Bukurešt ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila ve Wimbledonu do finále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Lucku Šafářovou ...

1. Mirza 8810 (+2894) *
2. Hingis 8165 (+2249) *
3. Makarova 7050 (+1134) *
3. Vesnina 7050 (+1134) *
5. Mattek-Sands 6175 (+259)
------------------------------------------
6. Šafářová 5916
------------------------------------------
7. Black 5289 (-627)
8. Mladenovic 5060 (-856)
9. Pennetta 4605 (-1311)
10. Kops-Jones 4565 (-1351)
10. Spears 4565 (-1351)
12. Babos 4490 (-1426)
------------------------------------------
13. Hlaváčková 4335 (-1581)
------------------------------------------
14. Muguruza 3845 (-2071)
14. Suarez Navarro 3845 (-2071)
16. Srebotnik 3810 (-2106)
17. Dellacqua 3735 (-2181)
18. Shvedova 3645 (-2271)
19. Garcia 3580 (-2336)
20. Kudryavtseva 3505 (-2411)
...
Reagovat
tommr
našim hráčkám se ve Wimbledonu moc nedařilo ani v deblu a většina z nich si proto trochu pohorší v žebřícku ...

Lucka Šafářová klesla na 6.místo za svojí deblovou partnerku Mattek-Sandsovou, která na rozdíl od Lucky ve Wimbledonu nic neobhajovala ...

Andrea Hlaváčková klesla na 13.místo ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vypadnutí bývalých světových jedniček Erraniový a Vinciový z top-20 ...
Reagovat
COMEON
taký pekný ranking keď tam nie je Vinci a Errani :)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále Wimbledonu ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonskej Wimbledon, ale neodečítal jsem ještě body za lonskej Bad Gastein a Bukurešt ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila ve Wimbledonu do finále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 12461 (+7461) *
2. Sharapova 6490 (+1490)
3. Halep 5430 (+430)
-----------------------------------
4. Kvitová 5000
-----------------------------------
4. Wozniacki 5000 (0)
6. Ivanovic 3835 (-1165)
7. Radwanska, A. 3560 (-1440)
------------------------------------------
8. Šafářová 3515 (-1485)
------------------------------------------
9. Muguruza 3365 (-1635) *
10. Suarez Navarro 3285 (-1715)
11. Makarova 3215 (-1785)
------------------------------------------
12. Plíšková, Karolína 3210 (-1790)
------------------------------------------
13. Kerber 2985 (-2015)
14. Bacsinszky 2925 (-2075)
15. Petkovic 2705 (-2295)
16. Williams, V. 2696 (-2304)
17. Svitolina 2465 (-2535)
18. Keys 2280 (-2720)
19. Azarenka 2252 (-2748)
20. Errani 2200 (-2800)
...
Reagovat
tommr
Našim hráčkám se letošní Wimbledon nevyvedl a skoro všechny si v žebříčku pohoršily ...

Petra Kvitová klesla v žebříčku na 4.místo o které se navíc dělí s Wozniackou ...

Lucka Šafářová klesla v žebříčku na 8.místo a předstihnout jí ještě může Muguruza pokud získá titul ...

Karolína Plíšková klesla na 12.místo ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku posun Agy Radwanský a Muguruzy do první desítky a návrat bývalý světový jedničky Azarenkový do první dvacítky. Z tý naopak vypadla Bouchardová ...
Reagovat
smazaný uživatel
no tak ja sy myslym,ze ta velika cernoska zase vyhra,prtoze je nejveci.deda rikal,ze by byla asy lepsy nez kovbajn na poly,tak nevym.ja ji asy moc nefandim,ja mam raci nasi petru.ta druha asy nevyhra,vona se bude asy styded,ja kdyz se stidim,tak nidky nic nevihraju,ale vo to strah nemam..ale kouknu se,to zase jo.
Reagovat
Carloss
taky to přeju Garbine. její zápas s Kerberovou byl vedle zápasu Viky se Serenou zatím ten nejlepší v ženské části co jsem letos ve Wimblu mohl sledovat.opět asi rozhodne sevis. a pokud Serena bude servírovat jako poslední tři zápasy obávám se že Garbine nebude mít šanci.
Reagovat
martinek37
Dnešní finále vidím jednoznačně pro Serenu, ale souhlasím s tím, že při nějakém zaváhání by mohla Garbine překvapit. Moc to ale nepředpkládám, mlokdy má Serena nějaký výpadek. Ale stát se samozřejmě může cokoli.
Reagovat
FulnekUltras
i v mírně smíšeném singlu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vaidišová od stavu 4-1 uhrála 2 gamy a ani jednou neudržela podání. Moc nadějně to s ní nevypadá. Kdy přesně je cut pro kvaldu USO?
Reagovat
smazaný uživatel
hm Nicole prohrála :((( to byl jeden z nejhorších výkonů co předvedla (po návratu)
Reagovat
smazaný uživatel
strašný chyby co tam Nicole dělá a servis příšerný
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je jasnou favoritkou, ale rozhodne se na kurtu. Od Garbine nikdo nic nečeká, ale ona jí ve třech vzájemných zápasech vzala tři sety (z toho jednou vyhrála), což vůbec není špatné... Dnešní finále bude samozřejmě úplně jiný zápas než ty předchozí, ale přestože je Serena ve finálových zápasech na GS téměř neporazitelná, tak se občas nevyvaruje zaváháním (např. na RG s Luckou, nebo ve Wimbledonu s Agou). Garbine je hráčka, která toho zaváhání klidně může využít... Jinak si myslím, že bude hodně záležet na úvodu zápasu a na tom, kdo na koho vletí. Potom bude alfou a omegou zápasu taky servis Sereny. Pokud jí půjde jako v minulých dvou zápasech, tak jsou šance Garbine opravdu malé. Jestli jí ale tolik nepůjde, tak se šance Garbine zvyšují.

Přeju Garbine, protože je sympatická a taky mě nebaví, že Serena pořád vyhrává...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bys nemohl sledovat mužský tenis :D Tam je to prakticky to samé.

Vždyť kdyby Stan neprohrál s Richardem, tak jsou v SF nasazená jednička, dvojka, trojka, čtyřka ...

To by se v ženské části stát nikdy nemohlo :D :D

A taky se těmto pánům fandí. - Není to zbytečné? Stejně vyhrajou :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť je to taky vopruz. :D Ale tam se aspoň střídají tři nebo čtyři hráči. U žen je to od loňského US Open pořád jenom jedna...
Reagovat
Kozoroh
No právě! Mužům kralují tři čtyři chlápci. K zatraktivnění ženského tenisu by postačilo to, že by se objevila jedna jediná soupeřka, která by se Sereně ve všem vyrovnala.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale musela by to být moje favoritka... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aby Serena našla vyrovnanou soupeřku (dlouhodobě, ne v jednotlivých zápasech), tak by musela hodně klesnout její výkonnost :) Myslím, že až skončí, tak se klidně může stát, že bude mít ženský tenis během jednoho roku 8 různých finalistek GS.
Reagovat
blixa
No , taky jeden z důvodů, proč ATP moc nesleduju. Ale aspoň jsou 4 !!! Ne jeden !!! Docela podstatný rozdíl.
Reagovat
tommr
souhlasím s tím, že je to vopruz když Serena pořád vyhrává, ale dneska jí musím přát at chci nebo ne. Muguruza by se totiž v případě zisku titulu dostala i před Lucku a to se nesmí stát ...
Reagovat
FulnekUltras
tak v nejhorším se ten žebříček trochu rozkýve, no... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tommrovy problémy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen jeho, já taky kvůli Lucce (hlavně jejím šancím na TM) dnes přeju Sereně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já na to takhle nekoukám. Jestli mají moje favoritky postoupit na TM, tak si to musí uhrát samy, jako si to uhrála Garbine ve Wimbledonu. Navíc je tam ještě dost turnajů, kde se dají do konce sezony získat slušné body...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to beru tak, že Lucka má pravděpodobně jedinou šanci v kariéře si tam zahrát. Už takhle je 4-5 hráček, které před ní budou určitě, Muguruza by v případě vyhraného Wimbledonu taky byla skoro 1000 bodů před ní. Top formu má i Angie. Zezadu se ještě přiřítí Vika. Moc míst tam už pak nezbývá. Lucce na postup na TM nevěřím ani tak, ale chci, aby měla aspoň šanci.
Reagovat
tommr
přesně tak. Má-li si Lucka zachovat aspoň minimální šanci na TM nesmí jí Muguruza příliš utéct. A po nevydařeným Wimbledonu totéž platí i pro Petru ...
Reagovat
Cico93
Myslím, že ešte aj Genie by mohla zamiešať karty.://
Reagovat
blixa
Jaký , proboha ?? :-o :-o
Reagovat
smazaný uživatel
prosimtě Genie bude ráda když do konce roku vyhraje 1 zápas
Reagovat
George_Renel
Leda tak ty věštecké. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To by musela vyhrát USO :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole prohrála 1.set 5-7 i když v něm vedla už 4-1 :((
Reagovat
vrabejka
No vidím že většina z vás bude fandit Sereně což nechápu. To ji budete fandit aj ve 40?? No tak přichází mladá generace a je připravena sesadit Serenu z trůnu tak nefanděme te důchodkyni. Šance vidím 50 na 50 ale stejně víc věřím Garbine. Na Serenu prostě v Grandslamech umí dokázala ji na RG zničit na AO potrápit. Nemá z ní takovy blok jako Maria což je velmi před finále duležite. Pokud dokáže zriternovat Williamsove podání tak ve hře ma velkou šanci na zisk míčku. Herně je určitě lepší. Serenu prostě drží famozní podání a to že soupeřky z ní jsou zesrane už před zápasem. Vidím to na tříseták po kterém Kong konečně padnea přijde razantní nástup mladé generace.
Reagovat
smazaný uživatel
jo na RG Garbině Serenu porazila ale za 1.to bylo na antuce a za 2.bylo to ve 2.kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Je připravena sesadit Serenu z trůnu? Jestli je ta generace skutečně připravená, ať to dnes dokáže ;)
Reagovat
vrabejka
to si piš.
Reagovat
FulnekUltras
Kéž by se to stalo... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Ubraň čistotu ženského tenisu a sportu vůbec. Dvacet prozatím oficiálně nezpochybněných GS titulů by už Kongovi mohlo opravdu stačit...
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole to je hrůza :(
Reagovat
salynek
neni to špatný, hraje agresivně a občas chybuje, akorát ten obranářskej styl styl ozaki:(
Reagovat
blixa
Ano chápu. Serena je jasná favoritka. Beru. Asi vyhraje. Rozumím všem tipařům, co si to myslí. Ale jedný věci nerozumím. Proč Sereně fandit. Její fyzické dispozice jsou natolik odlišné od "zbytku světa", že mu prakticky nedávají žádné šance. Přijde mi to , jako by v boxu nastupoval chlápek, co měří 2,30, váží 180 kilo, vypadá jako Hulk a všechny strašlivě zmlátí. Něčemu takovému byste taky fandili ? Jako fakt nechápu motivaci všech Sereniných fandů. Fandit monstru, které prakticky nemůže prohrát ? Proboha proč ? No nic. Jsou holt věci, které nikdy nepochopím. S drtivou většinou jsem se dávno smířil ... a s tímhle musím taky .. ;-)
Reagovat
Cico93
Šak ty si jej fandil keď hrala proti Victorii tak bud ticho!.-)))
Ale nie fakt ťa chápem, veď v podstate má už všetko, ešte toho veľa vyhraje...prečo to nepriať aj ostatným, pre ktoré je to možne jediná šanca v živote.
Reagovat
smazaný uživatel
až vyhraje Grandslam, tak možná to budu přát jiným
Reagovat
blixa
A no to jsi přišel jak probůh ? :D Sereně opravdu nefandím,a to ani proti Viktorii ;-)
Reagovat
Cico93
Len či sa Ti dá veriť.-)), tak prepáč.
Reagovat
smazaný uživatel
Serenka není žádný chlap. Je to žena, jako každá jiná. Půvabná, krásná a hlavně s ženskými proporcemi ;) A ty vlasy.... o:)
Reagovat
blixa
Proboha já neříkám že je to chlap !!! Je to rozhodně žena, ale její fyzické dispozice jsou prostě v tenisovém světě pro ostatní absolutně nedosažitelné.
Reagovat
FulnekUltras
Přirozená sportovní dominance - jak ji předváděla kdysi Venus nebo i sama Serena - každopádně vypadá jinak...byť připouštím, že ohromný psychický blok soupeřek dnes dělá hodně.
Pokud jde však třeba konkrétně o servis a udržování krátkodobé dynamiky úderů i daleko po třicítce, připomíná mi Kong dost nápadně např. některé bílé cyklisty, kteří v posledních 5 km dvěstěkilometrové horské etapy pětkrát nastoupili kolumbijskému střízlíkovi, až ho napopáté suverénně urvali (blijicí smajlík)...v tomhle sportu se však s pochybnými podpůrnými prostředky bojuje přece jen mnohem víc.
Reagovat
dadaft
musím přiznat, že i já se vcelku těším na ženský tenisový svět bez Sereny.
Reagovat
VlS
Fandím Mugu s tebou, ale s tvým hodnocením Sereny zatraceně nesouhlasím. Nemá žádné speciální fyzické dispozice, není nijak mimořádně velká, nemyslím, že tahat 20 kilo obřího zadku navíc je výhoda. Prostě to umí líp, je sebevědomá, dominantní a dojáže holky zastrašit. To je všechno. Není to žádné monstrum.
Reagovat
blixa
Hmm, tak mě teda přijde naprosto jedinečná. Neskutečná muskulatura, evidentně sprinterský typ vláken, ano není veliká, ale pokud by byla, tak to už by bylo úplně šílené. Její silově-rychlostní výbava (v úderu) je prostě úplně jinde, než u jakékoliv jiné tenistky. Ano, musí ty kila sebou tahat, ale tenis není vytrvalostní běh, kdy by to vadilo.
Reagovat
Cico93
ona ich pretláča hlavne silou, aj tenisovým umením, ale hlavne silou.
Reagovat
Cico93
na blixu
Reagovat
Cico93
A servisom samozrejme, ten má lepší jak chlapi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá ... Rozhodně není lepší, jak chlapi. V určitých chvílích ho má srovnatelný, ale rozhodně není lepší :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má obrovskou výhodu v tom, že jako žena je neuvěřitelně psychicky silná. Ostatní ženy na WTA jsou posrané už jenom z toho, že jí vidí ve sprše. Když si občas nějaká fetne a komisaři na dopink* na to nepřijdou, tak jí porazí. Líbí se mi na ní to, že se nevzdává, občas trochu dost přehrává, jestli simuluje říct nedokážu, nejsem ona a jen ona musí vědět, jestli je skutečně nemocná, ví jen ona sama. Ale proč bych měl fandit ostatním, psychicky velmi labilním, tenistkám, když můžu fandit psychické titánce, která se nezalekne, když prohrává 0:15 na servisu ...

*prosím vás, to je ironie ... Já jen, kdyby někdo nepochopi
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže ty fandíš Sereně jenom proto, že je psychická titánka? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, je super, že je tak psychicky silná, nezalekne se ničeho a nikoho. Málokdy je žena taková - nebojí se jít za tím, co skutečně chce.
Serena i po těch všech úspěších stále má chuť bojovat a pokořovat další a další hranice, což je obdivuhodné. Někdo se smíří s tím, že vyhrál 1 GS, 2GS, 3 GS ... Ona jich má 20 a stále chce vyhrávat ...
Reagovat
smazaný uživatel
No to je sice hezký, ale to už jsi mohl rovnou napsat: Proč bych měl fandit ostatním hráčkám, které často prohrávají, když můžu fandit Sereně, která neprohrává skoro vůbec. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak Serča není můj top :D Mám spoustu hráček, u kterých chci, aby ji porazily. Jedna mi to letos dopřála.

Sereně začínám fandit, až když z turnaje vypadnou hráčky, kterým to přeju více. A nevidím jediný důvod fandit škaredé, nesympatické Španělce ve finále Wimbledonu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Obecně pozoruju, že Kvitovci po vypadnutí Petry podporují Serenu (s výjimkou FulnekUltras, který ji nemůže vystát). :D Jinak ta poslední věta byla špatná i jako ironie, Péťo (skoro bych si myslel, že ve finále hraje Carla)... :D
Reagovat
blixa
Škaredá ??? No co ten chlap má za vkus ... ???!!! :D Ale tak zase jestli se mu líbí Serenka ... hmmm ... proti gustu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to měla být ironie nebo vtip, ale moc se to nepovedlo... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jen podle tebe to měla být ironie nebo vtip, podle mě prostě jednoduchý fakt :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi ještě divnější než divnej... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím tě, já už si zvykl, že když někdo má jiný názor, než ty, tak je kráva. Jsem rád, že jsem jenom "divnej" :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak na tom není nic špatného, že máš jiný vkus než ostatní. Jenom mi připadá, že každá pěkná holka (tj. která se líbí většině chlapů) je pro tebe tuctovka... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nelíbí se mi Serena ;)

Ale nelíbí se mi ani Muguruza. Nevím, proč by se mi měla líbit. Nemá nic extra, je to tuctová holka.
Reagovat
blixa
No to mi pověz , která se ti líbí ? :D Tipuji : Evžena ?! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ta určitě :D Možná, kdyby ji usekli hlavu, byla by hezčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by stačilo, kdyby jí vyměnili mozek. Hezká je, jen trochu p*ča.
Reagovat
FulnekUltras
neurážej (dámské přirození) ;)
Reagovat
blixa
Ty jo, tak to už fakt nevím. Dám se poddat :D
Reagovat
Cico93
názor ako zo školky fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? A proč si to myslíš? Její tělo se mi celkem líbí, ale její obličej ne, takže je špatné, že jsem napsal, že bez hlavy by pro mě byla hezčí? Sorry no. Někdo by vyměnil zadek, nohy, ruce, břicho. Já bych vyměnil obličej.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, kdyby v pavouku nebyla Mášena, tak bych ve ČF fandil Vice, jenže Mášena by s Vikou nevypadla a nedovedu si představit, že by mi Wimblas zkazila Mášena tím, že vyhraje. Takže jsem fandil proti Vice (i když jsem ten zápas sám neviděl - byl jsem hrát tenis :D ).

Sereně jsem fandil vždy, vždy mě fascinovala tím, jak vyrovnaná je a trochu si přeju, aby jednou taková byla Petra :D Ale když už je šance na kalendářní GS, tak proč jí to nepřát. Navíc, když ve finále není nikdo, komu bych to přál.

Na USO jí to zase ze začátku přát nebudu, ale až vypadnou mé naděje, zase jí začnu fandit, ať si to USO klidně ovládne, aspoň příští rok bude ztrácet body jak na běžícím pásu :D :D

A já za to nemůžu, že Kvitovci (ne, opravdu nejsem Kvitovec, Petře fandím už jen v soukromí, rozhodně ne tady), fandí Sereně, co dělají oni, je mi tak nějak jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi divnej, Péťo. :D Už jenom ta tvoje nesnášenlivost k Mashe je fakt zábavná (ale myslím si, že Masha u tebe ještě zdaleka nemá na Nadala)... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou tak nějak vyrovnaní :D :D Ale Nadalovi se teď nedaří, takže jsem v klidu :D :D Na druhou stranu už se do nich snažím nenavážet se :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, u Rafy se ti to ale nedávno moc nepovedlo (jak si převlíkal trenky)... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D To už je dááááávno :D :D
Reagovat
Kozoroh
Tady je vidět, že Sereně (resp. ženskému tenisu) chybí rovnocenná konkurentka, která by s ní měla vyrovnané H2H a obírala ji o tituly. Žádná ze současných soupeřek Sereny v posledních 4 letech takovou konkurentkou nebyla. Nejblíž k této pozici měla Azarenková, ta však porazila Serenu jen 3x a nikdy ne na GS turnajích.

Škoda, že dnes už nehraje Justine Heninová, jsem toho názoru, že by byla schopna držet se Serenou krok.
Reagovat
smazaný uživatel
Na antuce určitě. Jinde spíš ne.
Reagovat
VlS
Velmi pochybuji, ani Justine, ani Kim nebyly tak dominantní.Byly skvělé technicky, ale silově by nestačily. To spíš Stefi.
Reagovat
dadaft
jinak u Nicole je to s tím kotníkem fakt smůla,,,,,,,,,,,,,,,,, Bukurešt je na rozjezd dobrý tah -- turnaje stejné kategorie mívají i mnohem těžší kvaldy.
potřebovala by jí projít a uhrát nějaký zápas v hlavní soutěži.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypsal jsem obsazení Češek v neoblíbené části roku a to mezi Wimbledonem a Amerikou.

Bukurešť 13-19/7 (antuka)
Q: Vaidišová, Martincová
HL: Smitková, Allertová

Bastad: 13-19/7 (antuka)
Q: Voráčová
HL: Strýcová, Siniaková, Koukalová

Bad Gastein: 20-26/7 (antuka)
Q: Krejčíková
HL: Hradecká, Smitková, Siniaková, Allertová, Koukalová

Istanbul: 20-26/7 (tvrdý povrch)
Q: Kr. Plíšková, Hlaváčková
HL: -

Baku: 27/7-2/8 (tvrdý p.)
Q: Kr. Plíšková, Hlaváčková
HL: Smitková, Siniaková, Allertová, Koukalová

Florianopolis: 27/7-2/8 (tvrdý p.)
Q: Martincová
HL: -
Reagovat
tommr
to je zajímavej přehled a oceňuju, že sis s tím dal práci ... :)
Je dobře, že na všech turnajích v tomto mezidobí budeme mít nějaký zastoupení a bude tudíž komu fandit. Mrzí mě jen, že nikde nevidím Petru Cetkovskou ... :)
Reagovat
Frick
Petra bude hrát v Olomouci.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje v Bukurešti Simona? Já doufám, že jo, ať tam má Kvitovka komu fandit.
Reagovat
zpilat
celkem si přeju, aby letos serena získala kalendářní Grand Slam a pro příští rok už se konečně na ten tenis vysrala! dívat se na zápasy, kde protihráčka nemá šanci i když vede 1:0 na sety a 4:2 mě nebaví! :-D
Reagovat
dadaft
čekám skvělý zápas.

mimochodem:::::::: Serena není jediná, kdo má letos dva majory ze čtyř a kdo si myslí na kalendářní grandslam.
druhé jméno zní -- Jordan Spieth -- a za pár dnů ho čeká The Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím , že Serča vyhraje .
Reagovat
smazaný uživatel
Super, že postoupila :) Gratuluji

Co se týče dnešního finále, tak jednoznačná výhra pro Serenku. Muguhrůza parní válec ve finále prostě nezastaví. Víme to všichni a jen ti, co co si myslí, že vyhraje Mugu, tak si lžou do očí. Byl bych teda velmi a nemile překvapen... Go Serenka!
Reagovat
dadaft
ano, o favoritce není ani nejmenší stín pochyb.
myslí si to každý,
třeba můj oblíbenec Tignor::
http://www.tennis.com/pro-game/2015/07/2015-wimbledon-final-preview-serena-williams-vs-garbine-muguruza/55587/#.VaDhC7UVSzE

nicméně tříseťák by potěšil. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Terka ji dokázala porazit poměrně snadno dvakrát 6-3 .
Potěšilo mě , že jen jednou ztratila podání a hrála krásný agresivní tenis .
Jinak její soupeřka nebyla nejlehčí přece jen už se ocitla v první stovce a letos už vyhrála jednu pětadvacítku . V dalším kole ji bude čekat Golubic nebo Bogdan to už by měly být lehčí soupeřky .
Dnes ještě uvidíme ve hře Nikol , která vyzve Ozaki to si myslím není lehká soupeřka nebot je na svém maximu a poslední turnaj což byla pětadvacítka vyhrála. Na letošních ještě dvou pětadvacítkách , které se hrály v Korei došla do finále a tu druhou vyhrála .
Reagovat
tommr
Tereza příjemně překvapila. Piter byla na úvod velice těžká soupeřka. Ve druhým kole by to měla mít Tereza o něco lehčí, ale na závěr kvaldy jí nejspíš čeká Marticová což nevidím moc optimisticky ... :)
Reagovat
jackiec
tak pome španělsko, poraž ten nemotorný, prdelatý kredenc, rozběhej toho serena williamsa
Reagovat
LukasH
je tedy zajímavý, že si s tím nemotorným a prdelatým kredencem nikdo neví rady...
Reagovat
gigin
Páč nedbá rad uživatele jménem jackiec.
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i v Bukurešti mají hezčí areál než Stromova, a mají hezčí centr. Takže to vypadá že Praha uspořádala nejhorší turnaj WTA int. v letošním roce. Pivní lavice na kurtu 1. nemá nikdo. Montované tribuni ano i Štrasburk je má také tam se musí tribuny dodat ale ten areál vypadá mnohem mnohem lépe. Není to moc hezký pocit když prostě i Rumunsko uspořádalo lepší int.
Reagovat
gigin
Plus celkem dobře obsazenou 250 ATP.
Reagovat
smazaný uživatel
no a u nás jen bezvýznamný Challenger kde nebyl žádný hráč ze stovky. Máme skvělé hráče ale špatné a nekvalitní turnaje
Reagovat
gigin
Tak hlavně máme nejlepší diskutéry na světě. Na ostatní se vybodni.
Reagovat
Roger_Federer
A uz z Frickem neco planujete usporadat sami??Jak to vypada casove, kd to bude, ja se moc tesim.Pokud budete chtit, rad Vam pohodim nejakou kacku..Verim ze na to mate a urcite to zvladnete lip nez ten komunista.
Reagovat
smazaný uživatel
ano příští rok se bude v Praze konat Ultra GS a za výhru bude 10 000 bodů do žebříčku WTA/ATP a postavíme stadion pro 65 000 diváků takže ti nahoře uvidí velké ho.vno. Všechno zdarma vlastně když lidé přijdou tak jim dáme 5 000 KČ
Reagovat
Cico93
A budete to vyplácať aj v eurách?? tých 5000?
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vyhraje, Gaba ji max potrátí, ale nemá šanci. Bohužel letos asi Serena slam padne :/ pokud se tedy Petra nebo Vika nezblázní a jedna z nich USO vyhraje, ony 2 jsou schopné Serenu porazit. Marfuša ne.
Reagovat
gigin
Kvítová vypadne v prvním kole na USO.
Reagovat
smazaný uživatel
alespoň si i tak vydělá víc než ty za celý život
Reagovat
gigin
:DDDDD
Reagovat
Roger_Federer
Mam noveho adepta na podeleni se o titul z Fandinou.
Reagovat
gigin
Kolik je za první kolo, 30 tisíc USD?
Reagovat
Roger_Federer
Zhruba..v klidu, jenom ten tvuj Bavorak je drazsi.:)
Reagovat
rod_laver
Samozrejme brutto. Ze zdanenych penez zaplati jejich 16 psychologu a zbude ji na dva hotdogy, ktere si da na JFK pred odletem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, s Klárou Koukalovou :)
Reagovat
Roger_Federer
Petra porazila Serenu 1x z 5ti pokusu..
Reagovat
tommr
ze šesti. Petra má H2H se Serenou 1:5 ...
Reagovat
Cico93
Stať sa môže všetko, Serena môže mať deň blbec a bude. Na US Open ju môže dať aj Caro, alebo Sam je tam silná.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena může mít den blbec a vypadnout z hráčkou TOP 100, ale jedno je jisté i kdyby Serena sotva trefila kurt tak Marfušu porazí, protože Marfuša je ze Sereny naprosto ze.sraná
Reagovat
Cico93
Tak ale má jej skalp vo finale GS a to jej už nikto nevezme.
Reagovat
gigin
Tak to je blbost ale, Kvítovko. Záleží na tenisovém umu. Hlava je nepodstatná. Bližší podrobnosti ti osvětlí tvá soukmenovkyně.
Reagovat
Cico93
Tá už sa mača v moru, snáď tam nechitne wifi.
Reagovat
gigin
Lebo niečo ine :))
Reagovat
Cico93
Y tvl neznášam ten mobil.
Reagovat
gigin
V klidu. Hele aj JJ už sa vále :))) Přisadil by sis??

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11204865_10152873062272064_7710911967634414474_n.jpg?oh=4580930a2369c1d2cbbbf62931cc44f4&oe=56180BA5
Reagovat
Cico93
A ty?
Reagovat
gigin
Proč ne? :)))
Reagovat
Cico93
aaale, keď ja ľúbim túto.
http://4.bp.blogspot.com/-MPhO1tHkcw8/Tzy40XzQxWI/AAAAAAAADDg/3wQyQ3KRuwE/s1600/Victoria-Azarenka-bikini-picture-01.jpg
Reagovat
gigin
No tak sa ponúkni :)
Reagovat
Cico93
Ideme do toho spolu?
Ty Julču a ja Victorku? aspoň sa strápnime dvaja.-))
Reagovat
gigin
Poprvé se potkali na AO 2013, tam SW vyhrála 6:2, 6:0. Pak v článku zmiňované loňské FO (Mugu win 2 x 6:2) a letos na AO, kde vyhrála Serena ve třech (2:6, 6:3, 6:2).

Jako samozřejmě každý zápas je jiný, víme, navíc finále GS, finále Wimblíku.. Serena se těžce hecne a mám s tímhle mrak zkušeností...

Ale stejně v koutku duše doufám ve vítězství Garbine.

VAMOS MUGU!!!

Vířivku mám furt zaplú.. :)))
Reagovat
gigin
2013 - R64
2014 - R64
2015 - R16
Reagovat
gigin
* má s tímhle mrak zkušeností

sorry :DDD
Reagovat
UnrealTom
Serena s přehledem :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist