14. den na US Open: Finále dvouhry žen, o titul hraje i junior Veselý

11. 9. 2011, 15:00
Previews 3
Dnes večer v New Yorku vyvrcholí finálovým soubojem Sereny Williamsové se Samanthou Stosurovou US Open ve dvouhře žen. Druhý grandslamový titul v juniorské kategorii může urvat český tenista Jiří Veselý.

Dnešní den se především ve Spojených státech nese v duchu 10. výročí od teroristického útoku na obchodní centrum v New Yorku. Ve finále dvouhry žen se může z 4. titulu z US Open a celkově 13. grandslamového radovat domácí Serena Williamsová.

"Jsem moc ráda, že jako Američanka můžu dnes hrát. V den, který je výjimečný pro celé Spojené státy. Moc to pro mě znamená," připomněla Williamsová.

Ve finále ji čeká Australanka Samantha Stosurová, která hrála o titul zatím jen jednou - loni na French Open byla neúspěšná.

Stosurová se Serenou prohrála před měsícem ve finále v Torontu, v celkové vzájemné bilanci vede Američanka 4-2.

Ještě předtím se však na kurtu Arthura Ashe odehraje finále čtyřhry žen.

Na kurtu číslo 11 pak v 19:00 hodin zahájí svůj boj o druhý grandslamový titul v juniorské kategrii osmnáctiletý Čech Jiří Veselý.

- US OPEN 2011 -
sobotní program (10. 09. 2011)

Kurt Arthura Ashe (začátek v 19:00 hodin SELČ):
Kingová/Švedovová (3-USA/Kaz.) - Huberová/Raymondová (4-USA)
nejdříve ve 22:30 hodin:
S. Williamsová (28-USA) - Stosurová (9-Austr.).

Kurt č. 11: (začátek v 19:00 hodin SELČ):
Veselý (1-ČR) - Golding (13-Brit.) ... finále juniorů

kompletní nedělní program US Open

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
skott
hm, Slava zadrbala cely druhy set - 4 chyby pri servirovani na zapas, dva dably v TB, nejista na siti...chci videt co s tim ted s Vaniou jeste provedou.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena v případě vítězství může získat již čtrnáctý grandslamový titul, třináct jich už má...
Reagovat
skott
Serena se Sammy nastesti zachranily US Open od pohromy, ale i tak je dnesni predkrm v podobe ctyrhry podle me lakavejsi nez hlavni chod.Jsem moc zvedavy, kdo bude mit vetsi podporu, jestli ciste domaci Lisa Raymmond s Huber nebo milacci publika Slava s Vaniou.Loni jednoznacne dostala prednost Vania pred Huber, ale to hrala s Nadou.Ted s Lisou to asi bude jine, je to pro ni mozna jedna z poslednich moznosti ziskat jeste jeden GS a zavrsit tak skvely navrat zpatky mezi deblovou elitu.Moje prani a zaroven tip presto je, aby to dopadlo jako v Cincinnati..;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist