17letá Nosková na WTA 125k v Chorvatsku prošla do druhého kola

31. 5. 2022, 13:35
Aktuality 11
WTA 125k MAKARSKÁ - Linda Nosková úspěšně zahájila své působení na WTA 125k v Chorvatsku, v úvodním kole jí za stavu 5-7 0-3 ze svého pohledu vzdala nasazená osmička Jekatěrine Gorgodzeová z Gruzie. O své největší čtvrtfinále si 17letá Češka zahraje s Oksanou Selechmětěvovou, nebo Viktorijí Tomovovou.
Linda Nosková

Linda Nosková na začátku dubna získala svůj pátý titul na dospělých turnajích a znovu po roce zazářila na grandslamovém French Open. Sedmnáctiletá Češka v Paříži, kde loni ovládla juniorku, absolvovala svůj debut na ženských grandslamech, prošla tříkolovou kvalifikací a v úvodním kole hlavní soutěže neměla daleko ke skalpu úřadující vítězky US Open Emmy Raducanuové.

Po vyřazení ještě pokračuje na antukových turnajích, v tomto týdnu se účastní akce WTA 125k v Chorvatsku, kde začala skalpem nasazené osmičky a 108. hráčky světa Jekatěrine Gorgodzeové.

Nosková ztratila hned úvodní game na servisu, ale v osmém gamu skóre srovnala a první set nakonec po bezmála hodině vybojovala na svou stranu. Ve druhé sadě už byla jasně lepší a reprezentantka Gruzie jí za stavu 0-3 vzdala.

Rodačka z Bystřičky na Vsetínsku si o své největší kariérní čtvrtfinále zahraje s Oksanou Selechmětěvovou, nebo Viktorijí Tomovovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
Dobry-den
Divný zápas, soupeřka byla tragická, kurt připomínal oraniště, k tomu nekvalitní stream, dojmy nic moc teda. smile

Snad vyjde čtvrtfinále proti Potapovovovové. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
myslím, že ti jedno vo vypadlo, ale nejsem si úplně jistýsmile
Reagovat
Mony
No jo, Potapka dala Péro ve 2 setech..snad to vyjde
Reagovat
Mantra
hrála jako na FO, musí tu 125ku vyhrát ne? smile
Reagovat
tommr
mohla by ale rozhodně to nebude nic lehkýho. Turnaj je docela slušně obsazenej. Klíčovej bude čtvrtfinálovej zápas s Potapovou která je podle mýho názoru největší favoritka na titul ...
Reagovat
makro99
Pokud je na vlně, tak je tam Potapova tenisově asi nejlepší; ale mám takovej pocit, že s tou konzistencí to u ní nebude úplně slavné.. spíš, že je to hráčka jednoho dvou turnajů a pak přijde období porážek. Po tom famózním Istanbulu ještě Madrid byl ok, ale potom porážky s Vekic a Kulikovou? Uvidíme, byla by to ve čtvrtfinále zajímavá konfrontace..
Reagovat
dadaft
rozhodně ano
Reagovat
tommr
první set byl těžce vybojovanej když Linda musela otáčet z 2:4. Soupeřka na ní zkoušela všemožný finty včetně taktickýho MTO, ale Lindu naštěstí nerozhodila. Ve druhým setu už pak Linda jasně dominovala a soupeřka jí za stavu 3:0 40:0 z nejasných důvodů vzdala ...
V příštím kole by Lindu měla čekat soupeřka výkonnostně srovnatelná s tou dnešní takže šance na čtvrtfinále je poměrně velká ...
Reagovat
Mony
tam kolem toho Fulneku je to tenisově hodně úrodné. Mají to tam dobře pohnojené. Myslím, že kromě Kvítí, Berdi a Lindy N. je odtamtud ještě někdo, ale nevzpomínám si.
Reagovat
zfloyd
pěkný ,akorát ten stream byl hroznej
Reagovat
makro99
a soupeřka..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist