3. den na US Open: První kolo čeká šest Čechů v čele s Berdychem. O třetí kolo hrají Kvitová a Kr. Plíšková

30. 8. 2017, 13:00
Previews 105
Téměř celý úterní program letošního ročníku závěrečného grandslamu sezony US Open spláchl déšť, a tak se dnes budou kromě duelů druhého kola hrát a dohrávat i zápasy prvního kola. Úvodní vystoupení ve Flushing Meadows dnes čeká celkem šest českých tenistů v čele s Tomášem Berdychem. Už o třetí kolo budou bojovat Petra Kvitová a Kristýna Plíšková. Do akce jdou také favorité.

První bod programu na centrálním dvorci Arthura Ashe trochu překvapivě obstarají Eugenie Bouchardová a Jevgenija Rodinová. Ani jedna z hráček totiž nepatří mezi nasazené a už vůbec ne mezi favoritky.

Kde sledovat české hráče a hráčky?
Stanice Eurosport 1 a Eurosport 2 přenáší během US Open duely především z hlavního kurtu. Kanál O2 TV Tenis se zaměřuje na zápasy na ostatních dvorcích. "Plánujeme vysílat většinu zápasů českých hráčů od prvního kola, které by fanoušek normálně neměl možnost vidět. Ve značné míře uplatníme multidimenzi, kdy můžeme přenášet živě až pět souběžně hraných duelů," uvedl výkonný ředitel O2 TV Sport Marek Kindernay.

Bývalá světová pětka Bouchardová se od ledna, kdy si zahrála semifinále v Sydney a třetí kolo na Australian Open, trápí. Jediný další slušný výsledek na větších turnajích zaznamenala v Madridu, kde postoupila do čtvrtfinále.

Celkově má letos bilanci 13-17 a v žebříčku jí patří až 76. pozice. Na US Open startuje popáté. V letech 2014 a 2015 uhrála osmifinále. Loni pro ni závěrečný grandslam sezony skončil již v prvním kole.

Negativní zápasovou bilanci (19-25) má letos také její dnešní soupeřka, která v žebříčku WTA figuruje na 89. místě. Na US Open se pokusí přerušit sérii čtyř porážek.

Nejvýraznějšího výsledku letos dosáhla v Hertogenboschi. Na nizozemské trávě skončila až ve čtvrtfinále. Ruská tenistka na US Open v posledních dvou letech uhrála druhé kolo.

Bouchardová na úvod programu poprvé vyzve Rodinovou

Po skončení prvního duelu čeká utkání prvního kola jednoho z černých koňů letošního ročníku Juana Martína Del Potra. Vítěz ročníku 2009 bude ve druhém vzájemném souboji s Henrim Laaksonenem jasným favoritem.

Del Potro se v posledních letech potýkal se zdravotními potížemi a ty se mu nevyhnuly ani v úvodu letošní sezony, kterou zahájil až na konci února v Delray Beach, kde uhrál semifinále. Dalšího se letos zatím nedočkal.

Australian Open se letos rozhodl vynechat, na French Open skončil ve třetím kole na raketě světové jedničky Andyho Murrayho a ve Wimbledonu ho ve druhém kole překvapivě vyřadil Ernests Gulbis.

Dva zápasy v řadě letos Argentinec dokázal vyhrát jen v Delray Beach, na Masters v Římě, French Open a naposledy v Cincinnati. V New Yorku prohrál první kolo jen v roce 2006. Od té doby v prvním utkání ve Flushing Meadows nezaváhal, třikrát byl ve čtvrtfinále a v památném roce 2009 celý turnaj vyhrál.

Laaksonen má naopak s grandslamy mnohem méně zkušeností. Svou premiéru v hlavní soutěži absolvoval letos ve Wimbledonu a skončil v prvním kole. Letos se pohyboval hlavně na challengerech. Na okruhu ATP došel nejdále do čtvrtfinále v Bastadu.

Del Potro ovládl US Open v roce 2009

Jako třetí v pořadí nastoupí na největší tenisový stadion na světě Maria Šarapovová startující na divokou kartu od pořadatelů. Vítězka ročníku 2006 v souboji druhého kola narazí na Timeu Babosovou, s níž se utká poprvé.

Šarapovová toho od vypršení patnáctiměsíčního dopingového trestu moc nenahrála. Pětinásobná grandslamová vítězka svůj comeback odstartovala na konci dubna ve Stuttgartu a došla do semifinále. Na dalších turnajích ovšem nevyhrála více jak jeden zápas (Madrid, Řím a Stanford).

Její ostře sledovaný návrat provází různá zranění. V Římě kvůli problémům s levým stehnem nedohrála utkání druhého kola s Lučičovou-Baroniovou a následně zmeškala kvalifikaci Wimbledonu. Ve Stanfordu nenastoupila kvůli bolestem v levém předloktí k osmifinálovému souboji s Curenkovou. Před startem US Open odehrála pouhé čtyři turnaje a jen devět zápasů.

Ve Flushing Meadows se představila po třech letech a letošní ročník závěrečného grandslamu sezony odstartovala fantastickým vítězstvím nad světovou dvojkou Simonou Halepovou, kterou porazila i v sedmém vzájemném duelu. Prožila tak vítězný grandslamový návrat, jelikož na podniku velké čtyřky nehrála od loňského Australian Open. Po výhře nad Halepovou se automaticky zařadila mezi favoritky na postup do závěrečných kol.

Babosová letos ovládla domácí halovou akci v Budapešti a získala svůj druhý kariérní titul na okruhu WTA. Dva zápasy v řadě však dokázala vyhrát už jen v Monterrey, na ostatních turnajích se Maďarka nesmírně trápila. Na US Open se dočkala vůbec první letošní výhry na grandslamech. V prvním kole udolala v třísetovém dramatu Švýcarku Golubicovou. Z loňská obhajuje své newyorské maximum - třetí kolo.

Šarapovová je po výhře nad Halepovou jednou z favoritek

Večerní program na kurtu Arthura Ashe zahájí domácí legenda Venus Williamsová duelem s Océane Dodinovou. S o sedmnáct let mladší Francouzkou bude hrát poprvé.

Williamsová letos na grandslamech exceluje. Na Australian Open a ve Wimbledonu došla až do finále, na French Open skončila v osmifinále. Jako jediná se letos probojovala do grandslamového finále dvakrát. Na kontě má letos 30 výher oproti deseti porážkám a kromě grandslamů došla do závěrečných kol také v Indian Wells, Miami a Římě.

Generálka na domácí grandslam se ale šampionce z let 2000 a 2001 příliš nepovedla. V Torontu v osmifinále schytala výprask od pozdější vítězky Svitolinové a v Cincinnati ji ve druhém kole vyřadila Bartyová.

Trápila se také v prvním kole US Open, kde obhajuje osmifinálovou účast. S talentovanou kvalifikantkou Viktórií Kužmovou musela do tří setů. Slovenku nicméně nakonec porazila a i při svém 19. startu ve Flushing Meadows zvládla své první vystoupení.

Dodinová do druhého kola US Open postoupila po dramatickém souboji s krajankou Parmentierovou, kterou udolala až v tie-breaku rozhodující sady. Na grandslamech se tak letos potřetí probojovala do druhého kola. Dál se zatím nedostala.

Sezónu amerických betonů zahájila semifinálovou účastí ve Washingtonu. V Torontu však po pěti gamech skrečovala první kolo a v Cincinnati v úvodním zápase uhrála jen tři hry.

Hrací plán uzavře osmý nasazený Jo-Wilfried Tsonga, kterého čeká velmi těžký soupeř. Francouz se totiž premiérově střetne s kanadským talentem Denisem Shapovalovem.

Francouz se v březnu stal otcem a tenis musel jít tak trochu stranou. Tsonga necelý měsíc před narozením syna vyhrál dva halové podniky ATP (Rotterdam a Marseille). Během dalších tří měsíců odehrál pouhé tři turnaje a přišel pochopitelný výsledkový propad.

Ani série pauz však Tsongovi nezabránila v zisku celkově třetího letošního titulu, který vybojoval na domácí antuce v Lyonu po vítězství nad Tomášem Berdychem. Na French Open ale překvapivě dohrál již v prvním kole.

Francouzskému tenistovi se nedařilo ani na trávě. Dva zápasy v řadě dokázal vyhrát pouze ve Wimbledonu. V All England Clubu skončil ve třetím kole na raketě pozdějšího semifinalisty Querreyho.

Na US Open v pondělí po výhře nad Copilem úspěšně přerušil sérii tří porážek. Po Wimbledonu totiž zavítal na betony a na akcích Masters v Montréalu i Cincinnati nevyhrál jediný duel. Ve Flushing Meadows usiluje o třetí čtvrtfinále v řadě.

Shapovalov prožívá životní sezonu. Osmnáctiletý Kanaďan letos vyhrál dva challengery na domácí půdě a skvělou letošní formu korunoval postupem do semifinále na Masters v Montréalu, kde mimo jiné vyřadil Del Potra a Nadala, než ho v semifinále zastavil pozdější vítěz Alexander Zverev.

Kanadský talent se díky výborným letošním výsledkům prodral do první stovky žebříčku ATP. Momentálně figuruje na 69. pozici. Kvůli brzkému uzavírání přihlášek ale musel ve Flushing Meadows projít tříkolovou kvalifikací. Na úspěch z kvalifikace navázal vítězstvím nad Rusem Medveděvem.

Tsongu ve druhém kole nečeká nic lehkého

Na dvorci Louise Armstronga čeká dohrávka Siniakovou. Dále se představí Kyrgios a trio domácích nadějí
Kateřina Siniaková schytala jeden z nejtěžších možných losů. Česká naděje dnes bude dohrávat duel prvního kola s jednou z největších favoritek Jelinou Svitolinovou. S Ukrajinkou, která letos vyhrála už pět turnajů na okruhu WTA, prohrává 0-6 6-6.

Siniaková má na kontě dva tituly. V prvním lednovém týdnu nenašla přemožitelku v čínském Shenzhenu a před měsícem dobyla antuku ve švédském Bastadu. Na dalších turnajích se ale trápila. Dva zápasy v řadě dokázala vyhrát už jen v Indian Wells a v pražské Stromovce.

Před US Open se představila v Torontu, kde porazila Kolumbijku Duqueovou a svedla kvalitní bitvu s Venus Williamsovou. Akce v Cincinnati a New Havenu však pro ni skončily již v prvním kole stejně jako všechny tři předchozí grandslamy.

Teprve dvaadvacetiletá Svitolinová prožívá životní sezonu. Na začátku února v Tchaj-peji vybojovala první letošní titul a v dalším průběhu letošní sezony přidala další čtyři, když triumfovala na podnicích WTA Premier 5 v Dubaji, Římě a nedávno v Torontu a v průběhu antukového jara nenašla přemožitelku na akci WTA International v Istanbulu.

Na grandslamech zatím ale neprorazila. V Austrálii skončila již ve třetím kole. Na French Open ovšem měla velmi blízko k semifinálové účasti, kdyby neztratila nadějné vedení proti Halepové. Ve Wimbledonu ji v osmifinále vyřadila talentovaná Ostapenková.

Na US Open je maximem Svitolinové třetí kolo a očekává se, že letos svůj nejlepší newyorský výsledek značně vylepší. Poslední generálku před US Open absolvovala v Cincinnati, kde překvapivě vypadla již ve druhém kole s Němkou Görgesovou. Určitou roli však mohla sehrát i únava z pěti zápasů, které vyhrála o pár dní dříve v Torontu.

Siniaková bude dohrávat duel se Svitolinovou

Po skončení ženské dohrávky se představí Nick Kyrgios. Jeden z černých koňů letošního ročníku začne proti krajanovi Johnovi Millmanovi, s nímž se utká poprvé.

Čtrnáctý nasazený Kyrgios se dostal na konci února do skvělé formy. V Marseille i Acapulku uhrál semifinále, v Indian Wells nenastoupil ke čtvrtfinálovému duelu s Federerem po tom, co dvakrát během dvou týdnů porazil Djokoviče. V Miami už na duel Australana a Švýcara došlo. Kyrgios semifinálovou bitvu jen těsně prohrál, všechny tři sety rozhodoval tie-break.

Kyrgiosův vzestup ale zastavily osobní i zdravotní problémy. Výsledkový zlom přišel až před třemi týdny v Montréalu (semifinále) a v Cincinnati, kde si poprvé v kariéře zahrál finále turnaje Masters, v němž podlehl Dimitrovovi.

Na US Open střídá brzká vyřazení s lepšími výsledky. V letech 2013 a 2015 vypadl v prvním kole, v roce 2014 a loni došel do třetího kola. Na Australian Open a French Open letos skončil ve druhém kole, ve Wimbledonu kvůli problémům s kyčlí nedohrál utkání prvního kola.

Millmanovi aktuálně patří až 235. místo v žebříčku. Australan letos naskočil do turnajového kolotoče až na konci května a dohromady odehrál jen 19 zápasů. Na grandslamech letos nevyhrál jediný duel, na French Open ho vyřadil Bautista a ve Wimbledonu Nadal. Jeho nejlepším letošním výsledkem je finále na domácím challengeru v Lexingtonu.

Kyrgios bude v australském derby jasným favoritem

Třetí bod úterního programu na kurtu Louise Armstronga nabídne americké derby mezi Coco Vandewegheovou a Alison Riskeovou. Velké kamarádky si spolu zahrají již podesáté, letos to mají 1-1.

Vandewegheová letos zazářila na Australian Open, kde se poprvé v kariéře probojovala do semifinále grandslamu. Následovala však série tří porážek a dalšího slušného výsledku se Američanka dočkala až na antuce v Madridu (čtvrtfinále).

Na poslední generálce před Wimbledonem uhrála čtvrtfinále v Birminghamu a v All England Clubu se také probojovala mezi nejlepší osmičku, kde jí porážku stejně jako v prvním kole French Open uštědřila Slovenka Rybáriková.

Na prvním turnaji na amerických betonech ve Stanfordu došla až do finále, v němž podlehla krajance Keysové. V Torontu i v Cincinnati naopak skončila v prvním kole. V Kanadě neměla šanci proti Radwaňské a v Ohiu byla nad její síly opět Keysová.

Mnohem hůře je na tom její dnešní soupeřka. Riskeová od finálové účasti v prvním lednovém týdnu v Shenzhenu vyhrála dva duely v řadě na Australian Open a poté až na konci května v Norimberku.

Na French Open stejně jako Vandewegheová nepřešla přes první kolo a krajanka ji vyřadila ve třetím kole Wimbledonu. Na betonech zaznamenala po výhře nad Linetteovou tři porážky v řadě, set neuhrála proti Pavljučenkovové, Vesninové ani Venus Williamsové.

Vandewegheová absolvuje desátý duel s kamarádkou Riskeovou

Po skončení amerického derby se mohou domácí diváci těšit na vystoupení jedné ze svých největších nadějí Johna Isnera. Americký servisman bude ve druhém kole čelit Hyeon Chungovi, jehož porazil loni na antuce v Houstonu.

Isner letos na grandslamech došel nejdále do třetího kola v Paříži. Po Wimbledonu ale zaznamenal sérii deseti výher, když beze ztráty setu ovládl domácí podniky v Newportu a Atlantě. Daleko došel také v Cincinnati, kde v semifinále těsně nestačil na pozdějšího vítěze Dimitrova.

Americký obr se v roce 2011 na US Open probojoval až do čtvrtfinále a od té doby na domácím grandslamu neprohrál dříve než ve třetím kole. Letošní ročník zahájil čtyřsetovým vítězstvím nad trápícím se Herbertem.

Jednadvacetiletý korejský talent zazářil hlavně během antukového jara, kdy postoupil do čtvrtfinále v Barceloně, semifinále v Mnichově a ve třetím kole French Open dostal do tří setů Nišikoriho. Na antuce si letos připsal skalpy Monfilse a Alexandera Zvereva.

Po French Open ovšem téměř dva měsíce nehrál a vynechal celou travnatou část sezony. V Montréalu přerušil sérii dvou porážek a postoupil do osmifinále, když porazil Feliana Lópeze a Goffina, ve Winston-Salemu dokonce do čtvrtfinále. Rovněž Chung potřeboval v prvním kole US Open, ve kterém porazil Zeballose, čtyři sety.

Isner bude čelit Hyeon Chungovi

Do třetice se na kurtu Louise Armstronga představí Američan. Domácí Steve Johnson ve druhém kole narazí na Kylea Edmunda, jemuž bude chtít oplatit týden starou porážku z Winston-Salemu.

Johnson letos ovládl domácí antukovou akci v Houstonu, zahrál si semifinále v lednu v Aucklandu a ještě celkem pětkrát byl na turnajích ATP ve čtvrtfinále. Na grandslamech je jeho letošním maximem třetí kolo, které uhrál na French Open a ve Wimbledonu. V Austrálii skončil o kolo dříve.

Nutno podotknout, že na všech třech předchozích podnicích velké čtyřky prohrál s hráči Top 10 (Wawrinka, Thiem a Čilič). Na US Open došel v minulosti nejdále do třetího kola (2012). Vítězstvím v prvním kole nad Almagrem vyrovnal loňský výsledek.

Edmund letos pronikl dvakrát do semifinále, a to v posledních týdnech na amerických betonech. Mezi nejlepší čtyři postoupil v Atlantě a ještě minulý týden ve Winston-Salemu. Dále uhrál dvě čtvrtfinále (Brisbane a Delray Beach).

Na US Open, kde loni postoupil poprvé a zároveň naposledy do osmifinále grandslamu a letos v prvním kole vyřadil nasazeného Haaseho, potvrdil, že letos první kola na majorech neprohrává. V Austrálii a ve Wimbledonu skončil v kole druhém, v Paříži došel o kolo dále.

Johnson se pokusí vrátit porážku Edmundovi

Bojovat se bude také na dalších kurtech. Dominica Thiema čeká na Grandstandu dohrávka s de Minaurem. Svou pouť letošním US Open zahájí o pár hodin později vítězka turnaje WTA v New Havenu Darja Gavrilovová, jež vyzve domácí Kiickovou. Souboj o třetí kolo absolvuje Alexander Zverev. Čtvrtý nasazený v něm nastoupí proti Čoričovi.

Na sedmnáctce odstartuje program francouzské derby mezi Gaëlem Monfilsem a Jérémym Chardym. V posledních dvou zápasech se představí Marin Čilič proti Němci Mayerovi a Caroline Wozniacká proti nebezpečné Rusce Makarovové.

Na pětce nastoupí po Tomášovi Berdychovi devátý nasazený David Goffin, kterého čeká francouzský veterán Benneteau. První kolo bude hrát také Agnieszka Radwaňská. Turnajová desítka změří síly s Martičovou. Po ní budou diváci podporovat domácího Sama Querreyho v utkání se Selou.

Velmi zajímavou podívanou slibuje zápas na dvorci č. 10 mezi Dominikou Cibulkovou a domácí Sloane Stephensovou.

 

O postup do druhého kola budou z Čechů usilovat Berdych, Šafránek, Vondroušová, Allertová a Šafářová
Na dvorci č. 5 zahájí program Tomáš Berdych. Dlouhodobě nejlepší český tenista odstartoval sezonu slušně. V Dauhá se dostal do semifinále, na Australian Open podlehl ve třetím kole Federerovi a v Rotterdamu přidal další semifinálovou účast.

Dalšího postupu mezi nejlepší čtyřku se dočkal až na antuce v Lyonu, kde si zahrál své jediné letošní finále, v němž prohrál s Tsongou. Každopádně to bylo příjemné povzbuzení před startem French Open. V Paříži ovšem Berdych vypadl již ve druhém kole a rozhodl se ukončit spolupráci s koučem Ivaniševičem.

Na trávě přišlo zlepšení. V generálce na Wimbledon si připsal dvě čtvrtfinále a v All England Clubu postoupil stejně jako loni do semifinále. Příprava na US Open české jedničce příliš nevyšla. V mexickém Los Cabos v roli nasazené jedničky skončila v semifinále, v Cincinnati hned v prvním kole a propadla se na 19. místo žebříčku ATP.

Ve Flushing Meadows se Berdychovi v posledních letech dařilo. Od roku 2012 si zahrál minimálně osmifinále, loni v New Yorku kvůli zánětu slepého střeva nestartoval.

Jeho prvním soupeřem bude domácí Ryan Harrison. S Američanem se letos potká již potřetí a opět na grandslamu. Všechna tři předchozí vzájemná měření sil vyhrál Čech.

Harrison zazářil hlavně v únoru, kdy ovládl domácí challenger v Dallasu a následně i podnik ATP v Memphisu. Američan neztratil v deseti zápasech jediný set. Přes pět měsíců mu ale poté trvalo vyhrát dvě utkání v řadě. Dočkal se až na konci července v Atlantě, kde nestačil až ve finále na krajana Isnera. To bylo naposledy, kdy zvládl dva duely po sobě.

Berdych se letos potřetí na grandslamu utká s Ryanem Harrisonem

Životní turnaj prožívá Václav Šafránek. Třiadvacetiletý Čech poprvé na grandslamu prošel tříkolovou kvalifikací, když zvládl tři těžké třísetové souboje s Masurem, Hanfmannem a hlavně čtvrtým nasazeným Stachovským.

Šafránka tak čeká velká premiéra. Hlavní soutěž si mimo challengery a podniky Futures ještě nikdy nezahrál. Los k němu však byl velmi krutý. Do prvního kola schytal Grigora Dimitrova. Proti Bulharovi nastoupí jako druhý na Grandstandu.

Cíl bude mít česká naděje jasný - překvapit. Protože kdyby náhodou nad nasazenou sedmičkou zvítězil, byla by to obrovská senzace. Dimitrov, aktuálně 9. hráč světa, totiž minulý týden v Cincinnati získal svou první trofej z akce Masters a v prvním kole grandslamu prohrál naposledy loni na French Open.

Letošní sezonu zahájil Dimitrov tím nejlepším možný způsobem, když ovládl turnaj v Brisbane. Na Australian Open se probojoval až do semifinále, v němž v nervy drásajícím pětisetovém duelu podlehl Nadalovi. Vzápětí triumfoval na domácí halové akci v Sofii.

Po čtvrtfinálové účasti o týden později v Rotterdamu však přišel obrovský herní i výsledkový propad. Dimitrov se za poslední půl rok pouze jednou dostal do semifinále (Queens), na ostatních deseti turnajích včetně generálek na US Open ve Washingtonu a Montréalu se mu vůbec nedařilo.

Vše si ale zkompenzoval minulý týden v Cincinnati, kde si beze ztráty setu a po výhře ve finále nad Nickem Kyrgiosem došel pro svůj premiérový titul z podniků Masters.

Na US Open nikdy předtím neprošel dále než do osmifinále. Pokud si udrží formu, která ho provázela v Ohiu, mohl by své maximum v New Yorku vylepšit. Do karet mu hraje také pozice mezi osmi nejvýše nasazenými.

Šafránek bude usilovat o velké překvapení

Markétu Vondroušovou čeká premiéra mezi ženami na US Open. Česká naděje se jako třetí v pořadí představí na Grandstandu, kde bude bojovat proti vítězce ročníku 2004 Světlaně Kuzněcovové. Osmnáctiletá rodačka ze Sokolova se naposledy představila na turnaji ITF na pražské Štvanici, kde získala letošní pátý titul.

Vondroušová se na kurty vrátila letos po nucené pauze zaviněné problémy s loktem, vyhrála čtyři akce ITF a senzačně také podnik WTA ve švýcarském Bielu. Premiéru na grandslamu mezi ženami si odbyla na French Open. V Paříži postoupila z kvalifikace až do druhého kola. Ve Wimbledonu však další výhru nepřidala.

Během letošní sezony se dokázala vyšplhat z konce čtvrté stovky až do té první. Na turnajích WTA ale kromě zmíněného triumfu v Bielu zatím neprorazila a na US Open se představí po měsíční pauze zaviněné dalšími zdravotními komplikacemi.

Ruska má letos na kontě jen jedno finále (Indian Wells) a pouze jedno další semifinále (Madrid). Přesto se díky vyrovnaným výsledkům a letošní bilanci 31-14 drží v Top 10. Pomáhají jí také letošní grandslamové výsledky. Kuzněcovová na předchozích třech podnicích velké čtyřky neprohrála před osmifinále, ve Wimbledonu dokonce ve velkém stylu došla až do čtvrtfinále.

Na amerických betonech nezačala vůbec dobře. V Torontu nezvládla první zápas, v němž čelila talentované Američance Bellisové. V Cincinnati už to bylo mnohem lepší. V Ohiu se bývalá světová dvojka probojovala do čtvrtfinále, ve kterém málem zastavila pozdější šampionku Muguruzaovou.

Poslední výsledky Kuzněcovové na US Open nejsou dobré. Od finálové účasti v roce 2007 nepřešla přes osmifinále. V posledních třech letech navíc ve Flushing Meadows vyhrála jediný duel.

Vondroušovou čeká Kuzněcovová

Jako druhá v pořadí nastoupí na kurt č. 16 Denisa Allertová, která se stejně jako její krajanka Vondroušová naposledy představila na pražské Štvanici.

Česká tenistka se letos kromě vyhraného turnaje ITF v čínském Zhuhai trápí. Obrat k lepšímu přišel až v červenci, kdy došla do semifinále na ITF v Olomouci a právě na Štvanici.

Od té doby však nehrála a na tvrdém povrchu si naposledy zahrála v dubnu v Monterrey. Tři výhry v řadě má naopak její soupeřka Rebecca Petersonová, jež musela projít tříkolovou kvalifikací, což se Švédce na grandslamu povedlo poprvé v kariéře.

Allertová na US Open v posledních dvou letech v prvním kole vždy vyřadila jednu z favoritek, před dvěma roky Španělku Suárezovou, loni Srbku Ivanovičovou.

Tentokrát bude favoritkou sama Češka.

Allertová bude v prvním kole US Open tentokrát favoritkou

Jako třetí se v rámci hracího plánu na čtrnáctce představí Lucie Šafářová. V prvním kole ji čeká nasazená Anett Kontaveitová, s níž se nikdy předtím neutkala.

Šafářová se po zdravotních trablích loňského roku v průběhu letošní sezony dostala do solidní formy, kterou předvedla i na betonech v Torontu (čtvrtfinále) a Cincinnati (1. kolo). V obou případech nestačila na vracející se Američanku Stephensovou, jež v posledních týdnech hrála skvěle.

Kontaveitová prožívá životní sezonu, ovšem na posledních dvou turnajích ani jednou neuspěla. V Cincinnati ji v prvním kole vyřadila Petra Kvitová, v New Havenu Chorvatka Lučičová-Baroniová.

Maximem obou hráček na US Open je osmifinále. Zatímco jednadvacetiletá Kontaveitová se amerického grandslamu zúčastní teprve potřetí, Šafářovou čeká již 14. start ve Flushing Meadows. Na kontě má jedno osmifinále (2014), třikrát skončila shodně ve třetím a ve druhém kole, pětkrát se výhry nedočkala.

Šafářová prověří nasazenou Kontaveitovou

Kvitovou a Kristýnu Plíškovou čekají zápasy druhého kola
Jako pátá nastoupí na dvorci č. 13 loňská osmifinalistka Petra Kvitová. Dvojnásobnou wimbledonskou vítězku ve druhém kole čeká Alizé Cornetová, s níž se před pěti lety v jediném dosavadním duelu utkala právě na US Open a zvítězila ve dvou setech.

Kvitová se po prosincovém přepadení a operaci levé ruky na kurty vrátila na French Open. Z Paříže odjížděla s bilancí jedné výhry a jedné porážky. Následoval přechod na trávu. Na svém oblíbeném povrchu získala v Birminghamu jubilejní 20. kariérní titul.

Od té doby se však rodačce z Fulneku nedaří. Ve Wimbledonu, kde patřila k největším favoritkám, Stanfordu, Torontu i Cincinnati vypadla vždy po druhém utkání a pořážku jí pokaždé uštědřila americká soupeřka. V New Havenu dokonce skončila již v prvním kole, když uhrála jen tři gamy proti Shuai Zhang.

Letošní US Open odstartovala vydřeným vítězstvím nad trápící se bývalou světovou jedničkou Jelenou Jankovičovou.

Cornetová zahájila letošní sezonu nad očekávání. V Brisbane došla až do finále, ovšem od té doby vyhrála dvě utkání v řadě jen v Monterrey. Zlom přišel na domácím French Open, kde se Francouzka probojovala do osmifinále, což se jí na grandslamu naposledy povedlo dva roky zpátky právě v Paříži.

Následovalo však pět porážek v řadě. Znovu se Cornetová zlepšila až v Cincinnati. V Ohiu porazila domácí talent Bellisovou a poté vypadla s Cibulkovou. Slovenka jí porážku připravila také ve druhém kole turnaje WTA v New Havenu.

Ve Flushing Meadows francouzská tenistka letos porazila Heather Watsonovou a po třech letech v New Yorku zvládla první kolo.

Kvitová bude čelit houževnaté Cornetové

Na závěr programu bude na kurtu č. 16 o postup do třetího kola usilovat Kristýna Plíšková. Méně úspěšná z dvojčat Plíškových nastoupí proti 31. nasazené Magdaléně Rybárikové, s níž změří síly poprvé.

Plíšková byla letos dvakrát ve finále, pokaždé překvapivě na antuce a vždy na domácí půdě. Ani jedno finále však v titul nepřetavila. V pražské Stromovce podlehla Barthelové a na ITF v Olomouci Američance Peraové.

Solidně rozehranou měla akci WTA v Nanchangu. V čínské metropoli ale ve druhém kole po nešťastné manipulaci s větrákem musela za stavu 3-0 vzdát Japonce Hibinové. V New Havenu zvládla tři třísetové duely v kvalifikaci a v prvním kole hlavní soutěže prohrála třísetovou bitvu s pozdější šampionkou Gavrilovovou.

V roce 2012 došla Plíšková na US Open z kvalifikace do druhého kola a zaznamenala svůj nejlepší výsledek na americkém grandslamu. Ten po pondělní výhře nad Egučiovou vyrovnala.

Kristýna Plíšková bude usilovat o vylepšení svého newyorského maxima proti Rybárikové

Letošní sezónu Rybárikové lze nazvat životní. Po vleklých zdravotních problémech se Slovenka v průběhu letošního roku dostala do výborné formy, která jí vynesla čtyři tituly na okruhu ITF a senzační postup do semifinále Wimbledonu, kde mimo jiné vyřadila i sestru své dnešní soupeřky.

Rybáriková se během letošní sezony z páté stovky vypracovala až na aktuální 32. pozici. Na amerických betonech se jí nejvíce dařilo v Torontu. V kanadské metropoli došla z kvalifikace do druhého kola.

Na US Open v prvním utkání porazila Giorgiovou, Italce tak oplatila nedávnou porážku ze Cincinnati a po dlouhých pěti letech ve Flushing Meadows neprohrála v prvním kole. O vyrovnání svého maxima z let 2008 a 2009 se dnes utká s Plíškovou.

US OPEN 2017 - PROGRAM 3. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 17:00 SELČ)
1. Rodinová (Rus.) - Bouchardová (Kan.)
2. Laaksonen (Švýc.) - Del Potro (24-Arg.) / nejdříve v 19:00 SELČ
3. Babosová (Maď.) - Šarapovová (Rus.)
4. Dodinová (Fr.) - V. Williamsová (9-USA) / nejdříve ve čtvrtek v 1:00 SELČ
5. Tsonga (8-Fr.) - Shapovalov (Kan.)
• LOUIS ARMSTRONG STADIUM • (od 17:00 SELČ)
1. Svitolinová (4-Ukr.) - Siniaková (ČR) 6-0 6-6 / dohrávka
2. Millman (Austr.) - Kyrgios (14-Austr.)
3. Riskeová (USA) - Vandewegheová (20-USA)
4. Hyeon Chung (Kor.) - Isner (10-USA)
5. Johnson (USA) - Edmund (Brit.) / nejdříve ve 22:00 SELČ
• GRANDSTAND • (od 17:00 SELČ)
1. Thiem (6-Rak.) - de Minaur (Austr.) 6-4 6-1 1-0 / dohrávka
2. Šafránek (ČR) - Dimitrov (7-Bulh.)
3. Vondroušová (ČR) - Kuzněcovová (8-Rus.)
4. Kiicková (USA) - Gavrilovová (25-Austr.)
5. Čorič (Chorv.) - A. Zverev (4-Něm.) / nejdříve ve 22:00 SELČ

• COURT 5 • (od 17:00 SELČ)
1. Harrison (USA) - Berdych (15-ČR)
• COURT 13 • (od 17:00 SELČ)
5. Kvitová (13-ČR) - Cornetová (Fr.) / nejdříve ve 22:00 SELČ
• COURT 14 • (od 17:00 SELČ)
3. Šafářová (ČR) - Kontaveitová (26-Est.)
• COURT 16 • (od 17:00 SELČ)
2. Allertová (ČR) - Petersonová (Švéd.)
5. Rybáriková (31-SR) - Kr. Plíšková (ČR) / nejdříve ve 22:00 SELČ
Kompletní program 3. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

105
Přidat komentář
smazaný uživatel
Myslite, ze tento portál dospel už na to, aby sme sa konečne pristavili pri nohách Barbary Shett?...
Reagovat
Lunej..
Pekne, gratulka:)
Reagovat
a.magerova
Takže vlastně sláva Můrovi, díky kterému Kohli dostal snazšího soupeře do prvního kola... :-)))
Reagovat
Lunej..
Takhle to sice neberu, ale mas pravdu:) kdyz nehraje Mura a Djokovic, tak maji ostatni vzdy vetsi sanci, i kdyz jsou vyjimky.
Reagovat
a.magerova
Ne e, tak jsem to nemyslela... tím, že Můra odstoupil z turnaje až po losu, tak nastaly přesuny některých hráčů v pavouku a Kohlimu byl přerozdělen o hodně snazší soupeř... :-))
Reagovat
Lunej..
To vis, ja a pavouk a presuny si moc nerozumime:)
Reagovat
a.magerova
Kohli byl 33. a tudíž nenasazený a těmi Andyho čachry se dostal mezi nasazené... ;-)
Reagovat
Lunej..
Diky:)
Reagovat
George_Renel
Fognini venku, Kyrgios venku.....
Reagovat
gigin
Nick rameno v řiti, se divím, že to dohrál. Hrál pak na jeden úder. Fogna nevím, neviděl jsem.
Reagovat
EllNino
odflákl konec :D ...Fogna
Reagovat
gigin
Ptíca zazpívala, odjezd dom za Flávijú a malým Fóňú.
Reagovat
George_Renel
Má ten Nick to zdraví taky skleněné.
Reagovat
gigin
Nick Kyrgios has been injured in 5 *consecutive* slams: '16 US Open (hip), AO (knee), French Open (hip), Wimbledon (hip), US Open (shoulder)
Reagovat
Davor1
Mňa dnes neskutočne sklamal Gasquet, čo za humus to tam predviedol, to bola sila. Síce nie je vo forme, ale aby to tam na GS turnaji na harde takto odchodil proti antukárovi, ktorý až na jeden turnaj (nedávno v Hamburgu) už takmer 2 roky hrá challengere a tu neprešiel ani kvaldou, to je hanba ako hrom. Mal som ho strašne rád, ale za posledný rok sa z neho stala tenisová troska :/
Reagovat
Lunej..
to přestalo bavit nějak brzo....
Reagovat
svetova.dvojka
Já se těším hlavně na Sašu takže...
Reagovat
com
tak se aspon Evzenka podivala na vetsi kurt, kdyz uz nic jinyho :D
Reagovat
kada.tom
organizátoři byli prozíraví, tušili, že vyletí, tak jí tam dali na ten první zápas :-DDD
Reagovat
Hector21
a ještě by mohla zase spadnout v šatně...
Reagovat
dunphy
Tak co říkáš na to jak mohla taková nula porazit takovou hvězdu?
Reagovat
tommr
že je Bouchardová v ještě větším srabu než jsem čekal ... :(
Reagovat
Torn
2krát zahlášený out, dvakrá jestřáb a dvakrát uvnitř..hned za sebou....fakt ji to tam půjdu hlasit asi taky, očividně to může hlásit kdejakej Franta. :D
Reagovat
Torn
S outy se roztrhl pytel
Reagovat
svetova.dvojka
Přitom dnes ten rozdíl mezi hráčem , který je řekněme 150. v rankingu a hráčem Dimitrovova typu není zas tak velký..., kolikrát se i na grandslamech stalo, že hráč mimo stovku si vyšlápl na hráče i kolem 30. nebo 20.místa.
Reagovat
Torn
Tjn.
Reagovat
Padme
Dimitrov ví, že mu stačí to tam odchodit. Proč by se zbytečně ničil. Od Šafiho challengerový výkon... :(
Reagovat
svetova.dvojka
Na Šafránkovi oceňuji , že se drží dnešních módních trendů, vypadá jako hipster a tak to má být, to dnes letí, gratulárok
Reagovat
a.magerova
No ale že by to holky nějak zvlášť rajcovalo... to se mi moc nezdá... leda tak kluky... :-P
Reagovat
svetova.dvojka
Každé ženě se na muži líbí strniště. Je fakt , že hipsterská kultura, to už je trochu něco jiného, ale jsou to dobří lidé, žádné nějaké zamindrákované rasistické nuly, co všude vyřvávají, že jsou "slušnými lidmi" slušnými občany" a kdesi cosi, přitom se chovají mírně řečeno jako hovada.Já už jsem se s těmito mravokárci z majority setkal, a když nesouhlasíte s těmi jejich rasistickými hnusy, tak by vás nejraději postavili k šibenici, holt slušnočeši a demokraté jako řemen... Hipsterská kultura rozhodně stojí za zmínku a každý už jí také zaznamenal.
Reagovat
a.magerova
Za 1. strniště a plnovous není totéž
Za 2. každé ženě určitě NE
Za 3. vizáž a názory nejdou ruku v ruce
Za 4. zbytek jsou bláboly, které nemá cenu ani komentovat
Reagovat
Fandina
Ač nerada, musím s tebou souhlasit. VŠ se mi moc líbí herně, ale v tom plnovousu vůbec a to mám vousaté chlapy v oblibě. Venca je určitě pro mě přitažlivější, když vous nemá. :-))
Reagovat
Padme
bohužel zklamání... Trošku mi tou velkou fousatou hlavou připomíná Gasqueta... :D
Reagovat
svetova.dvojka
Kdo nemá pečlivě střižené vousy , nejnovější iphone a není v nějakém dnes moderním aktivistickém sdružení jako by nežil ! Splňujete všechny tyto tři atributy ?
Reagovat
Torn
Ten bíbr je hroznej....jako když roste na obličeji malá cigoška..:D.
Reagovat
a.magerova
Mladej kluk a vypadá jako starej fotr... :-/
Reagovat
Padme
Čekala bych trochu větší nasazení... nebo je to moc kliďas.
Reagovat
a.magerova
No vypadá staře, chová se staře... :-)))
Reagovat
Padme
:)) Jako už to není tak tragické, ale ještě musí trochu potrénovat, aby se přiblížil první stovce
Reagovat
a.magerova
Ono taky, Grigor koukne na druhou stranu a vidí dědka, tak je jasné, že hraje proti němu uvolněně, protože si na něj věří... kdyby tam stál oholený dravý mladík, vyvolalo by to v Grigorovi podprahové strachy z dravého nevyzpytatelného mládí a víc by byl ve stresu a kazil údery... :-)))
Reagovat
Lunej..
On tam hraje blixa? To jsem nevěděla :D:D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Padme
:)) přesně... Ale nedostal kanára, a to se cení.
Reagovat
a.magerova
Tak jasně, super nakonec, škoda blbého losu...
Hadry taky dobrý výběr...
No a až se oholí a nechá poporůst vlasy, tak TO bude skoro komplexní hráč... ;-)
Reagovat
Padme
Že by ho porazil nikdo nečekal. Ale asi byl dost nervózní. Druhý set od něj nebyl špatný a závěr už jsem bohužel neviděla. Ještě má prostor se zlepšovat ale celkově jako premiéra si myslím že dobré...
Reagovat
a.magerova
Ale outfit má parádní, to zas jo.
Reagovat
Dobry-den
Katka sice potěšila bojovností, ale po většinu zápasu byla viditelně slabší hráčkou a letos tak zůstane bez jediné výhry na grandslamu, což je pro hráčku top 50 dost nelichotivá bilance :-(
Reagovat
tommr
jak už tu někdo trefně psal Katka zřejmě bude jen hráčkou malých turnajů ... :(
Reagovat
VlS
dneska nezklamala, škoda, že neudržela vedení ve třetím, ale na ten los docela dobrý.
Reagovat
George_Renel
Katka trestuhodně prováhala dobrý začátek 3. setu. Škoda, svatolina určitě byla k poražení, moc nepřesvědčovala.
Reagovat
tommr
Svitolina by byla k poražení jen kdyby Katka podala výkon na hranici svých možností. Je až skoro neuvěřitelný co všechno dokáže Svitolina vrátit ... :(
Reagovat
kada.tom
uff, ještě že to Elina zvládla a snad se odpíchne k lepším výkonům a fázím turnaje :-)
Reagovat
Andrew89
...ale zas dobry ze to nebyl vyprask jako malem vcera:S...ale skoda...sanci urcite mela
Reagovat
kada.tom
Mladenovic schytala slušnej debakl :-D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
na Eurosportu 2 ;)
Reagovat
kada.tom
jojo, Eurosport mi udělal velkou radost, i když tedy ne kvůli Vaškovi, ale kvůli Grigorovi :-)
Reagovat
kada.tom
Dom zvládl dohrávku brilantně :-)
A teď Grigor s Vaškem.
Reagovat
Dobry-den
Teď už si to Svitolina pohlídá. Bohužel.
Reagovat
com
takova zmena oproti vcerejsku :D ..snad nezacne jancit
Reagovat
historik
tvg katka se rozehrává! Vydržet!
Reagovat
Dobry-den
Hned na začátek jsem šokován, Katka má set :-O
Reagovat
horska.kraslice
Katka zvládla TB, zápas jde dál.
Reagovat
Andrew89
je to tam...jeste set..pojd Katko
Reagovat
historik
paráda katko, nevěřil jsem, že bude třetí set!
Reagovat
Bloody13
Tomáše dneska nevysílaj?
Reagovat
Bloody13
O2, už to vidim :) se divim, že vysílaj chlapi
Reagovat
com
na Tomáše se vykašli, radši koukej jak Siniakova vypráská Svitolinu:)
Reagovat
Bloody13
To možná i jo, když vidim ty výsledky :)
Reagovat
Dobry-den
1. kolo jsem tipoval už včera, ale jen pro připomenutí:

Kateřina - Elina 1:6 4:6...to bych opravil na 0:6 6:7(4)
Markéta - Světlana 1:6 6:4 2:6
Václav - Grigor 2:6 4:6 1:6
Tomáš - Ryan 6:7(4) 7:5 6:4 6:2
Denisa - Rebecca 7:6(5) 4:6 1:6
Lucie - Anett 3:6 7:5 6:7(11)

Tomáš po pomalejším začátku nakonec postoupí v klidu. Lucka by jako teoreticky postoupit mohla, ale spíš to v koncovce neunese. A ostatní jsou bez šance. Kateřina se dneska na kurtu moc nezdrží, Markéta není jakoby úplně fit podle mě, Vašek má při premiéře těžký los a Denisa neudrží vedení.

2. kolo:

Petra - Alize 6:3 7:6(5)
Kristýna - Magda 6:2 4:6 4:6

Petře dneska věřím, to se nestává často, ale skutečně si myslím, že nástrahy druhého kola konečně překoná. Kristýna klasicky ve druhém setu usne na vavřínech a neudrží vedení, za což se opět stane terčem kritiky.
Reagovat
vrabejka
Petra, Denisa, Kristýna, Katka, Václav, Markéta konec.
Reagovat
tommr
snad to tak zlý nebude ...
Reagovat
Dobry-den
Pokud bych se měl mýlit, tak nejraději u Lucky a Markéty ;-)
Reagovat
tommr
výhra Katky by taky byla cenná a to jak pro ní tak pro Karolínu ... :)
Reagovat
Dobry-den
To je pravda. A Katka, zdá se, pro to zatím dělá všechno, co může :-)
Reagovat
Padme
Šafránka... nemá co ztratit, tak to snad bude nebojácný výkon ;)
Reagovat
tommr
ale i tak bude zázrak pokud se stihne všechno odehrát podle programu ...
Pro tenisovýho fanouška je ovšem tak nahuštěnej program spíš na obtíž, protože se ani při nejlepší vůli nedají stihnout všechny zajímavý zápasy ...
Na USO je to ještě o to horší, že se vysílá jen ze 12 kurtů a tak dneska neuvidíme hned 3 zápasy českých hráček: Lucky Šafářový s Kontaveitovou, Kristýny Plíškový s Rybárikovou a Denisy Allertový s Petersonovou. Zejména ty první dva bych si za normálních okolností rozhodně nenechal ujít ...
Nelíbí se mi ani výběr zápasů na centr. Nemám nic proti Bouchardový Sharapovový nebo Venus Williamsový, ale jejich soupeřky jsou naprostý nuly a tak zřejmě půjde o nejnudnější zápasy z celýho dnešního programu ...
Reagovat
EllNino
No, aby Dodin nevypálila Venus rybník ... umí do toho bušit podobně jako Venus :)) Jinak tu Bouchard na centru taky chápu spí jako reklamu, a Maria to samé ...holt byznys je byznys, na tyhle zápasy přijde nejvíc lidí, jinak by byl Ash zaplněnej ani ne z půlky ... Petru vytřeli s kurtem 13, bohužel už není mezi 10 nejvýše nesazenými, Lucku z 12 šoupli na nekamerovou 14, přitom ten zápas je jeden z nejzajímavějších 1. kola ...
Reagovat
EllNino
jinak v NY jsou světla na každém kurtu, takže pokud nebude pršet, tak se program odehraje, můžou hrát do aleluja :) ...
Reagovat
R01316
Prset tu urcite nebude, venku sem tam nejaky mrak a cely den ma byt polojasno. Kupodivu i vlhkost vzduchu je oproti celymu cervnu a cervenci minimalni, tak si rikam, ze by to mohlo aspon vyhovovat Petre..
Reagovat
EllNino
no u Petry nikdo nikdy neví :) ale dneska celkem věřím, že vyhraje
Reagovat
tommr
Petra bude dneska zápasit hlavně s pozdním začátkem zápasu. Večerní zápasy jí vůbec nejdou ... :(
Reagovat
dunphy
Nula jsi tak maximálně ty. Dvě z těch "nul" jsou v žebříčku výš než tebou opěvovaná vyhořelá Evženie, takže nejen, že nemáš úctu, ale ještě jsi hlupoň. Překvapivé.
Reagovat
tommr
zato ty nikdy nepřekvapíš ubožáku ...
Reagovat
dunphy
Opravdu reakce hodná nuly.
Reagovat
tommr
a jakou reakci čekáš na tvůj sprostej výpad? Navíc tobě stejně nejde o nic jinýho než mě zase vyprovokovat. Jsi taková krysa co vyleze z kanálu jen když cítí šanci někoho urazit nebo zesměšnit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nediv se, k hráčkám nemáš žádný respekt. Nebo máš - když vyhrají/ prohrají, jak se to hodí do tommrova žebříčku.
Napsat o jedenadvacetiletý hráčce, která je v top 50, vyhrála turnaj WTA, že je nula, to chce už hodně velký tenisový přehled.
Reagovat
tommr
viděl si Babosovou v poslední době hrát? A nadsázka ti asi taky moc neříká, co?
Reagovat
EllNino
mluví o Dodinové ... Babosové není 21
Reagovat
tommr
Dodinová není o moc lepší. Rozhodně to není pro Venus nebezpečná soupeřka ...
Reagovat
EllNino
to jsme si o Kužmové mysleli taky
Reagovat
tommr
já ne. Kuzmová není takový kopyto jako Dodinová ...
Reagovat
EllNino
Kopyto je tu někdo jinej, a rozhodně ne Oceane
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je jaká nadsázka? :-)
Timeu jsem viděl jen krátce v zápase s Viktorijí.
A jestli Ocean bude hrát tak nudně jako na FO proti Světlaně, tak to se těším.
I když samozřejmě bych radši koukal na Lucku s Anett.
Hlavně že dneska neprší :-)
Reagovat
George_Renel
Od 21:00 do 21:55 na ÇT 2 Říkejte mi Martino. Dokument BBC o M. Navrátilové.
Reagovat
smazaný uživatel
No nastesti jsem to nasel na netu, ikdyz v puvodnenim zneni:)
Dik za tip, jinak bych te musel prosit, abys to naskenoval a poslal vzkaznikem:D)

https://vimeo.com/193302103

Zacina se to po 30 sekdach...
Reagovat
smazaný uživatel
Davenport a Navratilova, Courier

No a nechybi vypoved Garbiny Muguruzy, kotatko nezklamalo:)))
Karoliny Pliskove, Angie Kerber a na zaver Simony

https://www.youtube.com/watch?v=kMJHQUBVQQk
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov vzpomina na vitezstvi v Sofii, ktere povazuje za nejuzasnejsi zazitek v kariere, nebot poprve tam mel hodne lidi z rodiny...No a citil se tam jako Rockova hvezda:)
Take se behem rozhovoru muselo 2x propipnout:)
No oba jsou celkem ukecani...:)

https://www.youtube.com/watch?v=j7yOjqUJo2g
Reagovat
smazaný uživatel
Sasa prozradil, ze se tesi po sezone na svatbu...
Jinak celkem nesmely chlapec:)))

https://www.youtube.com/watch?v=rNf3ls96GUY
Reagovat
smazaný uživatel
No uz je jasne, kde se v USA Janicek s Angie toulali...

https://www.youtube.com/watch?v=YZMEZYx1LnU
Reagovat
janek_da
dík. prý "trochu jsme odpočívali" :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze se mu to bude libit:)

https://www.youtube.com/watch?v=Ympc1unkKRw
Reagovat
EllNino
Mad je skvělá :D Snad tam dojde co nejdál
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina NY rozhodne zboznuje:)
A Betka se tesi na jeji zapasy, ktere bude chtit sledovat:)

https://www.youtube.com/watch?v=5iju0XSjmvI
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist