3. den ve Wimbledonu: Pět Čechů bude bojovat o třetí kolo

26. 6. 2013, 10:42
Previews 648
Předloňská vítězka Petra Kvitová a další čtyři čeští tenisté budou dnes ve Wimbledonu usilovat o postup do třetího kola grandslamového turnaje. Vedle osmé nasazené Kvitové do hry zasáhnou Lucie Šafářová, Petra Cetkovská, Eva Birnerová a v mužské soutěži Radek Štěpánek.
Wimbledon

Petra Kvitová si na svůj dnešní zápas počká, hrát totiž bude až jako poslední na dvorci čísla jedna s Jaroslavou Švedovovou. Světová osmička Rusku s kazašským pasem už jednou porazila, a také na grandslamovém turnaji: loni ve čtvrtfinále French Open s ní sice prohrála první set, zápas ale otočila a zvítězila. O tom, jak Švedovová umí být na trávě nebezpečná, se už loni ve Wimbledonu mohly přesvědčit například Sara Erraniová, kterou aktuálně 55. hráčka světa porazila, nebo Serena Williamsová, jíž Švedovová sebrala set. "Je docela šikovná, ale je to tráva, tak doufám, že to využiju," uvedla Kvitová.

O překvapení se dnes v All England Clubu pokusí Petra Cetkovská, kterou čeká favorizovaná Caroline Wozniacká. Česká tenistka s bývalou světovou jedničku v předešlých dvou vzájemných zápasech prohrála. "Něco vymyslím, aby to vyšlo," plánuje Cetkovská.

V opačné roli je dnes Lucie Šafářová, která je jasnou favoritkou v duelu s Italkou Karin Knappovou. Brněnské rodačce se sice v Londýně podařilo projít do 3. kola dosud jen jednou, její soupeřka je ale na tom co do zkušeností na trávě ve Wimbledonu ještě hůř. A nejen ve Wimbledonu: když Knappová v pondělí porazila Lucii Hradeckou, nadělila si tím předčasný dárek (pozítří jí bude 26 let) v podobě vůbec první výhry v kariéře na tomto povrchu v hlavní soutěži jakéhokoliv turnaje.

Tráva rozhodně nepatří mezi silné povrchy ani v případě Evy Birnerové, která za posledních deset let došla ve Wimbledonu nejdál do 2. kola. Letos svůj rekord vyrovnala, a ještě ho může vylepšit, pokud uspěje v dnešním duelu s Lesjou Curenkovou z Ukrajiny.

Na Radka Štěpánka čeká v souboji o třetí kolo nebezpečný Polák Jerzy Janowicz. S 203 centimetry vysokým ranařem, který je nasazený jako číslo 24, se český milovník trávy dosud nestřetl. "On je favoritem, já půjdu překvapit a postoupit dál," řekl Štěpánek, osmý hráč světa z roku 2006, ve kterém se probil ve Wimbledonu do čtvrtfinále.

Středeční program (na centrkurtu a kurtu č. 1 začátek ve 14:00, na ostatních ve 12:30):
Centrkurt: Pennettaová (It.) - Azarenková (2-Běl.), Tsonga (6-Fr.) - Gulbis (Lot.), Stachovskij (Ukr.) - Federer (3-Švýc.)
Kurt č. 1: Verdasco (Šp.) - Benneteau (31-Fr.), Yen-Hsun Lu (Tchaj.) - Murray (2-Brit.), Kvitová (8-ČR) - Švedovová (Kaz.)
Kurt č. 2, 2. zápas: Cetkovská (ČR) - Wozniacká (9-Dán.)
Kurt č. 12, 1. zápas: Štěpánek (ČR) - Janowicz (24-Pol.)
Kurt č. 16, 2. zápas: Curenková (Ukr.) - Birnerová (ČR)
Kurt č. 17, 2. zápas: Šafářová (27-ČR) - Knappová (It.)
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

648
Přidat komentář
smazaný uživatel
V tenhle šílený den sem fakt šťastnej za Andyho výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně na tohle myslím, naštěstí Andy vyhrál a přežil ve zdraví. Snad už po ndešku favoriti zůstanou.
Reagovat
smazaný uživatel
Andyho chrání nějaká vyšší síla, protože je domácí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ty kráso, Roger fakt venku.. mým tipem zůstává, že vyhraje Andy..
Reagovat
smazaný uživatel
Janekda, Petrík a spol..

A teraz si to môžete vyžrať až do dna.

Spaniel, mal si pravdu. Karma je svina..
Reagovat
Mayo
čo sa dneska dialo nechápem
Reagovat
smazaný uživatel
dnes nemam slov tolko skrece tolko prekvapeni
Reagovat
kada.tom
wow :-D
Reagovat
Mr.Pink
Roger odhodil termo tričko a hned to jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Podmeeeeeeeeeeeeeeeee Roger
Reagovat
smazaný uživatel
Co se to dneska děje ? Ještě jsem nezažil bláznivější turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
zle mi je z toho
Reagovat
anajka
To čo je dnes za deň! Skreče, prehry favoritov, Roger prehráva so Stachovskym!,Novasport nedáva dvojhru. Zlatý Eurošport, celý deň nonstop dve stanice plné tenisu. A teraz prídem večer domov, že si aspoň chvíľu pozriem tenis a Rogera a nič. A možno to tak bude aj lepšie, lebo to sú a budú len nervy.
Reagovat
kada.tom
teče mu do bot :-D tvl, to by byla tečka za dnešním dnem :-D
Reagovat
Mayo
za všetko môžu tí šmejdi čo mu zakázali tie čarovné oranžové podrážky
Reagovat
smazaný uživatel
Bye bye Roger
Reagovat
Mayo
toto je divný Wimbledon...aj Federer wtf :O
Reagovat
Mayo
Roger :O 1-2 ...
Reagovat
Vojtiik
tvle ten Zmerderer, to je síla.. ja ho snad nesnasim:D
Reagovat
Pe3k
Parodie nebo tragédie? Hlavně backhand je čirá tragédie a proměňování breakbolů je parodie...
Reagovat
Mayo
mne sa sníva oni dávajú štvorhru :D no cemment
Reagovat
kada.tom
1:1 na sety ... že by zárodek dalšího překvapení? :-D
Reagovat
Mayo
Gulbis vs Murray žeby nastal ten zápas ? ja bych tomu aj veril
Reagovat
smazaný uživatel
uz nic nepredpovedajme radsej

po dnesnom dni
Reagovat
Fandina
Tommy Robredo dobrý!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš, co je s Vikem a Berniem, proč vzdali? Snad ne zranění Tomika.
Reagovat
Sonja
jedná se o Bernieho, psal to sem J.M.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, už jsem to četl.
Reagovat
Mayo
Robredo ma prekvapil riadne
Reagovat
smazaný uživatel
Mahutem, ty šulíne. Jsem se těšil, až ho zas bude Andy školit na síti a takhle to bude od základní čáry přetahovaná s antukářem.
Reagovat
tommr
jak je to prosím tě s bodováním v TPL když hráčka postoupí díky odstoupení soupeřky? Připisuje se 10 bodů za vítězství i v tomto případě? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, připisuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde prosim vas ide Federer? Snad nie zase na Fandovi??? Ved podla rozpisu mal ist na Nova Sporte a teraz komentator NS vravel, ze sa vratia na utkanie Ram-Monaco?? Ako uz dalsi Federerov zapas na Fandovi??? Dakujem pekne...
Reagovat
Mayo
pokiaľ si si nevšimol Nova sport z nejakých záhadných dôvodov nevysiela zápasy z centrálneho kurtu...tiež som sklamaný...lebo Federera by som si kukol...pozerať nejakého Rama ďakujem neprosím
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry nevsimol... Dnesny program tam nepozeram... Zapasy typu Tsurenko-Birnerova, dakujem pekne... Tesil som sa aspon na Federera, a oni Monaco-Ram... Strasne to do*ebuju
Reagovat
smazaný uživatel
Mayko, pozerals pánesa? :D
Reagovat
brixner
Příteli! Máš chuť vysvětlit, proč Ti FANDA tak leží v žaludku? Možná je něco, co mě a třeba i ostatním uniklo! Byly roky, kdy jsi mohl Wimbledon sledovat pouze na Eurosportu s D nebo GB komentáři, což mě osobně tedy nijak zvlášť nevadilo. Ale dnes? NOVA Sport? No dobře, OK! A FANDA? Je něco špatně? Máš snad černobílý obraz? Ztrácí se Ti signál? Utíká před Tebou celá TV? Pro všechny antiFANDYSTY: Buďme rádi, že máme super obraz za dara i s českými komentáři! Nemám pocit, že by komentátoři na FANDOVI byli v něčem horší, než jinde! Prostě komentují to, co vidí, přidávají různé zajímavosti, "tlemí" se u toho-tak co chcete více? Z mého pohledu v NAPROSTÉM POŘÁDKU!! Brix
Reagovat
Mayo
jasné, že som pozeral :D ... ešte 5 zápasov a je to doma
Reagovat
smazaný uživatel
Nie narazal som na to, ze na Slovensku ma Fandu malokto... Tak neviem preco to neriesia tak, ze ked uz chcu vysielat zapasy cechov, tak nech to vysielaju na Fandovi... A tiez na to, ze podla ranneho programu (ano predbezneho) bol na NS napisany Federer...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme je super ze tenis chodi aj na dalsich kanaloch, mne to urcite nevadi.. Lenze uz prvy zapas Federera na Fandovi, teraz zase, tak aspon keby to menili...
Reagovat
smazaný uživatel
To je nesmysl! Fandu má zadarmo mezi základními programy každý divák Skylinku. I na Slovensku.
Reagovat
smazaný uživatel
A Skylink ma akoze vacsina Slovakov?
Reagovat
kada.tom
ve 3. setu měl trochu trable, páč se Lu držel, ale nakonec pěkně ve třech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Lu nehrál vůbec špatně, řekl bych, že dokonce dost dobře, ale na Andyho nakonec neměl, ten zahrál taky velmi dobré utkání, z forhendu to padalo, bekhend tradiční, pár svých klasických prohozů, pár nádherných lobů. Neskutečná síla na returnu, fakt kromě Djokoviče a Agassiho nepamatuju hráče, který by byl na returnu takhle silný, Andy s Nolem jsou na tom momentálně nejlépe, následovani Ferrerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, neměla být reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, pěkně, dneska se nám daří Mute!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezký zápas. Lu je pro mě jeden z nejatraktivněji hrajících hráčů na okruhu. Jeho zápasy mě hodně baví. Andy dneska skvělé prohozy, loby, returny. S forehandu taky uměl zatlačit, což moc často nebývá. S Robredem to bude asi nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj. V tom jsme dnes jedni z mála.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, Lu je hodně koukatelný hráč, zvlášť na rychlých površích. Ne nadarmo proazil před 3 lety Roddicka a hrál čtvrtfinále. Hraje hodně ploché údery, první servis taky nemá zlý. Na šikmookého je docela vysoký, takže i proto.
Reagovat
brixner
na celé kolo!" Dobrý postřeh našeho komentátora po výměně, kterou by vyhrál i junior s páskou na očích:-) Tsonga je neskutečně sympatický člověk, působí občas jako balzám-v záplavě těch rychle ukazujících zad soupeřů po výměnách-často se po soupeři otočí a má úsměv od ucha k uchu a to z něj dělá jednoho z mých oblíbených hráčů! Moc mě mrzí, že vzdal, ale limit byl prostě viditělný, bohužel...A Ernests? Ježiši, kdyby se tenhle chlápek tenisu věnoval opravdu naplno, tak se dějí velké věci v Top 4 častěji, tohle je prostě hotový hráč!
Celkově se letošní Wimbledon vyvíjí opravdu podivně, spousta dobrých hráčů/ček jsou z kola venku a jak někdo poznamenal-pomalu, ale jistě se otevírá prostor pro veliké překvapení ! Uvidíme.
Jak možná už víte, budu i nadále rogerovat a sammyovat, takže miláčci-plnou parou vpřed! ;-) Brix
Reagovat
Mayo
Serenu teraz môže zastaviť len Sabina :D síce to mohla aj keby pokračujú M a V ... nooo ale Petra možno by jej zobrala set
Reagovat
brixner
Nepřeji nikomu z hráčů ani hráček zranění ani jiné indispozice, to vážně ne ! Ale Masha i Vika jsou z kola venku a já to prostě kvituji s povděkem. DeBrito také velkou díru do světa neudělá, takže...zkrátka bude klid. To, co ještě před chvílí Masha s DeBrito předváděly, je naprostá nechutnost a faktická degradace světového ženského tenisu! Když si jen vzpomenu na občasné sexy vzdechnutí Chris Evertové při servisu...Kvůli tomu odpornému, prý nezbytnému řevu, nemám tyto hráčky prostě rád a jsem naopak rád, že v turnaji končí! Nezlobte se na mě, fans...Brix
Reagovat
pepin
Máš pravdu i když za to budeš, já již jsem místním klanem ochránců odsouzen. To, že fandím našim a někdo je mi nesympatický kvůli různým věcem mě neopravnuje k tomu abych mu pochleboval. Aspon bude na kurtech klid. Jinak spisovatel, ty mě nepřekvapuješ, ty totiž neumíš nic jiného než napadat a upozornovat zde lidi, jak se mají chovat. A od tebe to opravdu sedí.
Reagovat
brixner
Moment! Poslední dvě věty patří také mně??
Reagovat
pepin
No tak, to víš že ne, Ty jsi normální.
Reagovat
brixner
Dík, občas to říkají:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Petru čeká Makarova, to se docela bojím :/
Reagovat
smazaný uživatel
nápodobně.. navíc s Petřiným zraněním... není Makarovový taky něco? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co žijete po tom posledním gemu? Já měl náběh na infarkt..
Ten poslední gem měl ale gule!
Nehorázně mě to sere, že Maria prohrála, ale život jde dál..
Ale ten poslední gem jsem fakt myslel, že umřu :D Po každém míči pro Marii jsem zařval na celý barák:" Come on!", až se mamka ptala, jestli to nějak moc neprožívám? :D Je velká škoda těch 2 BP, kdy Maria byla ve výměně a měla i navrch..
Jinak dnes si přerušila sérii, že od AO neprohrála s nikým jiným, než se Serenou.. :-((

I will always love her!

Fandím Sloane- Jdi si pro titul!
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to okomentoval vedle... Momentálně jsem ve stavu, kdy nemám vůbec na nic chuť. :( Ale jak říkáš: Život jde dál. Přijdou další turnaje a další zápasy... Hlavně, ať jsou holky zdravé a dají se dohromady.

Jak už jsem řekl: Fandím Monice Puig! A pokud skončí, tak nefandím nikomu... Ale sledovat to budu i dál. Na to mám tenis až moc rád, i když tady o tom někdo pochybuje... Jen mě prostě štve ten letošní Wimbledon. To je prostě průšvih a já si stojím za tím, že pořadatelé nepřipravili povrch na odpovídající úrovni.
Reagovat
tommr
nebud nehysterickej. Pořadatelé nemůžou za to, že se některý hráčky neumí na trávě pohybovat, protože na ní skoro nehrajou. Proč si třeba Azarenková nebo Sharapovová nezahrály nějakej přípravnej turnaj na trávě?
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, ale že je těch hráčů a hráček nějak hodně. Masha, Vika, Caro i další zdaleka nehrály na trávě poprvé, takže tvůj argument považuju za bezpředmětný... Tohle prostě není náhoda a klouže to určitě i těm hráčkám, které nějakou přípravu odehrály.
Reagovat
tommr
klouže to každýmu stejně, ale někdo se s tím holt umí vyrovnat a někdo ne. Nesváděj porážky tvejch oblíbenkyn na povrch když vypadly protože hrály tužku. Petra Cetkovská měla dneska taky zatejpovaný koleno a byla tím možná víc limitovaná než Caro ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já na to přece nesvádím ty prohry. Jenom říkám, že podle mě to mělo nějaký vliv, ale nikde nepopírám, že Larcher de Brito a Petra C. byly dneska lepší... Nebo ty už taky neumíš číst?

Mimochodem, právě Caro hrála přípravný turnaj v Eastbourne a uklouzla taky...
Reagovat
tommr
nepřímo ano. Naznačuješ totiž, že povrch byl neregulérní ...
Jinak ještě k tomu zápasu Caro s Petrou. Vzpomněl jsem si na jejich poslední zápas ve finále New Havenu kdy byla zase trochu indisponovaná Petra. Takže dneska si tak trochu symbolicky vyměnily role ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, povrch JE neregulérní. Ale ty zase hledáš v mých komentářích něco, co tam není (přímo ani nepřímo). Já jsem naštvaný na povrch, protože je to nebezpečné pro všechny hráčky a hráče. Pořadatelé si vůbec neváží jejich zdraví, tak to prostě je. Stát se to mohlo úplně komukoliv a bohužel se to stalo mým oblíbeným hráčkám. Viku to dokonce úplně vyřadilo z turnaje... Ale byl bych kritický stejně, kdyby se to stalo třeba deseti jiným hráčkám a mým favoritkám zrovna ne. Tam jde hlavně o to, že se to děje a není to náhoda...
Reagovat
VlS
nevěřil. Po prvním jsem čekal, že Maša zapne turbo a dá ji 2 kanáry a ejhle, ono pendrek a je venku. No, stane se to jak vidno komukoliv.
Pro Montyho Wimbledon skončil, dneska všechny jeho statutární favoritky out ( Aničky je mi líto, tu bych tam viděl rád). Tak to teď odnese Monika Puig :-)
Reagovat
smazaný uživatel
joooooo !!!!!
Celou kariéru nechutně se chovající Marfuša si teď konečně spapala svou vlastní medicínu - příšernej deptající řev.
Reagovat
Frick
Jinak, jak moc často hrají ve 3. kole dvě holky z druhé stovky proti sobě?
Reagovat
Frick
to bude mrzet ještě více....

Přeci to často tak bývá, že přemožitelka velké favoritky už dále nenaváže...
Reagovat
tommr
pokud si Lucka nedokázala poradit s Knappovou těžko předpokládat, že by si poradila s Larcher de Britovou. Lucka prostě na GS hraje tragicky a je úplně jedno jakej má los ...
Reagovat
Bob
Přesně tak, vůbec to šílenství ohledně Šafářové nechápu. Na GS hrála vždycky tragicky a větší díru do světa rozhodně neudělá, ani se nikam neposune. Její velký fanclub jí v tom bohužel nepomůže.
Reagovat
tommr
tak já to aspon částečně chápu. Lucka je opravdu mimořádně sympatická a je těžký jí nefandit i když hraje tužku ... :)
Reagovat
VlS
Bobe, fandit favoritům je nuda a jedině tě naštve, když prohrají. Fandit outsiderům je lepší. Když
prohrajou tak o nic nejde, protože je to normální, když vyhrajou, máš radost. Fandit favoritům je navíc nuda.
Reagovat
Vojtiik
Folderer taky zatim velke nic... ten tomu dneska nasadí korunu tvle :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i Šarapovová končí.. víc už Petra odklizenou cestu mít nemůže :-)
PS: monty, je mi Tě líto.. ale život jde dál..
Reagovat
smazaný uživatel
takže Petra bude pod mediálním tlakem :D
Reagovat
smazaný uživatel
no právě :(
Reagovat
Bob
Nesnáším větu "Je mi Tě líto".. Montymu se nic špatného přece nestalo. Prohrály jeho oblíbené hráčky, ale nepřišel o život.
Reagovat
smazaný uživatel
ale líto mi ho je.. dovedu si představit jak se cítí.. jeho oblíbené hráčky vypadly v jeden den a většina vinou zranění..
Reagovat
VlS
Vinou zranění vypadla Vika. Herecké Etudy za zranění nepocažuji. Viděla jsi u Caro a Maši nějak omezený pohyb po ošetření? Nevšimnul jsem si a díval jsem se pozorně.
Taktika MTO je hrozná, já bzch ji zrušil. Když máš zranění, tak šetři zdraví a zabal to, když jsi OK tak hrej.
Reagovat
smazaný uživatel
například Petře MTO pomohl... vzala si prášek a bylo líp..
Reagovat
tommr
většina vinou zranění? Pokud vím tak skrečovala jen Azarenková. Sharapovová, Wozniacká a Ivanovicová prohrály s dneska lepšíma soupeřkama ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že v hodně zhuštěné atmosféře v poslední době tady na TP je docela fajn vyjádřit někomu "soustrast", konkrétně u Montyho s tím nemám problém, i když ví, že Mašenu nemám ráda. Ale on se chová slušně, takže mu to klidně napíšu..:))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, jsi hodná. :) Přeju tobě a ostatním (slušným) fanouškům, aby Petra došla daleko.

VIS: Přál bych ti někdy uklouznout na trávě. Možná to Caro a Masha dohrály, ale rozhodně to měly v hlavě. O nějaké taktice se absolutně nedá mluvit. Kdy naposledy si Masha vzala MTO? Když už si ho vezme i ona, tak je to zvláštní. Ona si MTO totiž vůbec nebere, jedině když je opravdu zraněná... Tím ale v žádném případě nechci popřít, že soupeřky dneska podaly výborné výkony. Výkon Larcher de Brito jsem nazval dokonce fenomenálním a Petru Cetkovskou jsem taky ocenil... Ale že Caro a Masha nebyly po těch pádech ve své kůži, to je naprostá pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky díky. :) Není to o tom, kdo komu fandí, ale kdo se jak chová...
Reagovat
smazaný uživatel
dík monty :) já mám Marii celkem ráda, je to moje nejoblíbenější zahraniční hráčka, sice se na její zápasy moc často nekoukám, ale mrzí mne, že vypadla... :)
Reagovat
VlS
Monty, za svůj život jsem uklouzl už na všem možným a sportovních zranění jsem měl fakt hodně, takže o tom mě poučovat nemusíš. Ani Petře s tím MTO nevěřím a nelíbí se mi to.
V každým zápasu sebou někdo majzne, i několikrát, to je tráva a antuka. Těch pádů na antuce taky není málo a taky vím, jak se na ní padá.
Reagovat
Mayo
De Brittová hrala parádne...prekvapko aj u žien veľké teda
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO TAM!!!! :) konečně vypadla a teď si otvírejte hubu na Petru :*
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, ty holky se tam mydlej.. tak ať to Brito ukončí a je to...co by víc chtěla..
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu dneska haluz....
Reagovat
Titan
Poslední set patřil k absolutní špičce. Máša se nevzdávala a de Brito se nesesypala. Tak to má být, skvělý tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě jsem si říkala, jestli to Portugalka dotáhne do konce, přece jen Mašena je zkušená hráčka.. je to překvapení, nebudu lhát, že mě to příjemně nepřekvapilo, ale kdyby Brito neštěkala jak pes, byla by mi mnohem sympatičtější.. :)
Reagovat
dadaft
tak jedno je jasné, de Brito nikdy mou oblíbenou hráčkou nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
jsme na tom stejně...
Reagovat
smazaný uživatel
moji taky ne.....
Reagovat
Sonja
Souhlas, je strašná:-(
Dneska mě podobně štvala ta Knapp, co hrála proti Lucce Š., i když ta si aspoň (nechutně) zařvala jen po získanym bodu.
Reagovat
brixner
...a přitom je to docela pohledná holka...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohli by dát na fandu háčka, když Petra nehraje?
Reagovat
PetaM
Háčka hrajou dost pozdě a zápas před nimi ještě není dohraný, takže pochybuju ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
hrajou za půl hodky, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Marii dneska vůbec nefunguje return! :-(
Reagovat
smazaný uživatel
chraň Serenu, ať je zdravá a v pořádku, ať Wimbledon nevyhraje Kerber nebo Radwanská.
Reagovat
smazaný uživatel
i když kdybych si měl vybrat taky raději Radwanská. Hlavně ne Kerber!
Reagovat
smazaný uživatel
ani jedna!
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych brala finále Petra - Serena, docela to začíná nabírat reálné možnosti....:))))
Reagovat
smazaný uživatel
ted už má Petra do finále jedinou soupeřku.. sama sebe..
Reagovat
smazaný uživatel
Co se to dneska u všech čertů dějě? :-(((

Monty, žiješ ještě?
Reagovat
smazaný uživatel
Přežívám...
Reagovat
dadaft
ježiši lidi, proč do sebe všichni tak šijete???
Reagovat
smazaný uživatel
Mária brečí :'( bože to snad není možný co je tohle za den nestačim se divit :D
Reagovat
Heather_Fedex
ty jsi ta nejvetsi nula pod sluncem. jdi se bodnout
Reagovat
Mayo
Mária to skúša takticky rozhodiť súperku ... snáď sa nepodarí
Reagovat
smazaný uživatel
Když si ho vezme i Masha, tak už je to fakt vážné... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To ti povim,nesnášim když takhle vidim své oblíbené hráče :(
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon ala kdo přežije a nezraní se, vyhraje..
Reagovat
smazaný uživatel
No a jestli nakonec Maria vyhraje, tak tu zase klub ubožáku bude říkat, jak je Maria nesportovní a že to byla jen taktika.. :-((
Reagovat
Heather_Fedex
haitik, obavam se, ze to uz neotoci ;((( a zas bude v alejich nablito
Reagovat
kada.tom
sakra, chlapče, vzchop se!
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi skrec bude Mahut? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přijdu domů a co nevidim za výsledky. To si ze mě snad všechna média dělají srandu, já tomu nevěřim, co se to děje ... Absurdní !
Reagovat
smazaný uživatel
tak Petra postup bez boje.. dobrá zpráva, alespon může zregenerovat zranění z minulého zápasu... Petře nějak odpadají soupeřky, tohle by byl hřích nevyužít, Petro! Dnes už je to fakt divný s těma skrečema a odstoupeníma..
Reagovat
smazaný uživatel
Presne, dobre pro Petru jen at se zregeneruje...:-)
Na druhou stranu je to fakt divny, ze jsou vsichni zraneni, padaj a klouzou. Ja se tam byla vcera podivat a fakt kazdej zapas nekdo uklouznul....divna trava.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska opravdu haluz.. nejočekávanější turnaj a fanda vidí akorát pády, skreče...
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad si to zranění Petra už vybrala a bude na pátek ok.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No trochu se jim nedari, trava sice strizena na 7mm, ale klouze jako prase.
A to jsem rikala, ze jsem mela jit radeji dneska, ze vcera nebyly az tak zajimave zapasy....:-) jesteze jsem sla.
Reagovat
smazaný uživatel
tak si prej Petra oddechla, protože její noha ještě není ok :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad 4 dny budou stacit....
Reagovat
smazaný uživatel
to doufám.. ale Petra není typ, který by skrečoval zápasy.. si přinejhorším vezme prášek no.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne, hodi do sebe brufen a jde na vec, zadny velky strachy....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon 2011 hrála taky skoro celý pod práškama :)
Reagovat
kada.tom
Já už na to přišel, proč je to dneska samej walkover a skreč ... hlavně ty odpolední :-D ony se totiž ty skreče už v tom množství ztrácej, tak si to tenisti a tenistky vybíraj dneska :-D
Reagovat
Michaelus
Tady úřaduje Yakuza
Reagovat
pepin
Dnes až na Lucku je dobrý den, Petry a Eva postupují, Azarenka, krásná Anna, i Carol venku, super den.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej v klubu ubožáků. Vlastně ne, ty už tam dávno patříš...
Reagovat
Sonja
Tak tohle je fakt neuvěřitelně ubohé.
Reagovat
Michaelus
Ne až tak super,jako hodně hodně zvláštní
Reagovat
smazaný uživatel
nějak mi to připomíná 10 malých černoušků.. ještě že jich začíná 258..
Reagovat
Frick
256 (128 + 128)
Reagovat
smazaný uživatel
jó, já vím.. spočítala jsem to dobře, jen jsem to blbě napsala, ale už se mi to ani trochu nechtělo opravovat.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jdu blejt velebnosti...to je hrůza dneska :(
Reagovat
Mayo
ale uškriekaná je riadne tiež
Reagovat
Mayo
komentátor že Mama mia :D ... ale tá portugalčanka hrá ako dobre wow :O len tak ďalej
Reagovat
smazaný uživatel
:D Maria po se teda moc ve Wimbíku nedaří, po prohře ve finále osmifinále a druhý (?) kolo
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Gulbis po 5 letech a teprve potřetí v životě postupuje do 3.kola na GS
Reagovat
smazaný uživatel
Tak má gigin aspoň radost, i když je to skreč, postup se počítá. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidite, Ti si to rozdaj ve finale, to jsou jedine travarske jistoty:)
Reagovat
smazaný uživatel
To radši ne. Tommy by zase Andymu vyčítal, že simuluje a Andy by ho vyfakoval. To by nebylo hezké finále Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dostals body za tu Riske, i když vyhrála po skreči?
Reagovat
smazaný uživatel
14 bodů
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda :-) Andy zatím celkem v poho co? Lu hraje docela dobře, ale vyhazuje se.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj hraje dobře. Ale stejně jako v IW nevyužívá šance. V 1.setu hlavně, pak už ani žádný neměl. Ale musim říct, že jeho hra je hodně zábavná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ty Andyho loby a některé ty prohozy, to je prostě lahůdka. Pánes :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj je to parádní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a Maruš prohrává i ve 2. setu.. :-(( Na BP dala DF.. Bojuj!!
De Brito tam padne úplně všechno!! Udělala ta holka vůbec UE? :D
Reagovat
smazaný uživatel
potichu :D
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, patří to o kousek níž :D
Reagovat
smazaný uživatel
Portugalka hraje fakt neskutečně. Věděl jsem, že je talentovaná, ale že by hrála až takhle? Jestli bude tímto způsobem pokračovat, tak snad může vyhrát celý Wimbledon... Ale Masha to nevzdá!
Reagovat
smazaný uživatel
Masha zase na zemi... Takhle to vypadá, když se pořádně nepřipraví povrch a kašle se na zdraví hráčů. Jděte s tím Wimbledonem do háje!
Reagovat
dadaft
počítám, že když ho Máša vyhrála, tak radikální jsi nebyl. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak alespoň jí drží nad vodou servis.. Ale ted musí pomoct i return.. Věřím, že to dá! Jestli ne, tak komu já budu fandit ve Wimbledonu, když mi moje oblíbené hráčky už vypadly? :D
A Maruš je ošetřovaná!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v té době jsem tenis ještě moc nesledoval. :D

haitik1: No, já teď o to víc budu fandit Monice Puig... Snad to Masha ještě dá, věřím až do konce!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky věřím!

Jestli Maria vypadne, tak se asi na 14 dní předělám na fanouška ATP a budu tlačit Grigora a Toma! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Další ztracený servis Mashy. :(

dadaft: Larcher de Brito vypadá na hodně velký talent. A ten řev zdaleka není tak strašný, jak tady někdo popisuje... Nebo to mám potichu? :D
Reagovat
PetaM
Máš to potichu :D Mě přijde, že v ultrazvuku jsou už obě ... :D
Reagovat
pepin
Potichu nejsou, blíží se to startu rakety.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď směšnej! Právě slyšíme nejohavnější řev celé tenisové historie! Azarenka i Seleš hadr!
Reagovat
PetaM
Já nevím, už mi to tady všechno připadá fakt směšné :D :D :D :D :D Jak koukám na tu Mášenu, tak se u toho směju :D :D :D To není možné :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, mně to přijde v pohodě... Zápas mezi Monicou a Soler byl taky chvílemi hlasitý a nevadilo mi to.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za den? Ted Maria upadla. Podle me je neco s travou, to neni mozny, ze vsichni takhle padaj...
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale jekot děsnej, ty jsi zvyklej na Mašenu, tak ti to nepřijde, ale pro mě je to strašný. :) A to to chtějí dát teď na Fandu, to radši přepnu na Andyho..Zlatá tichá labilní Petra :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ve stejnou minutu jsem to napsal do hořejšího vlákna...
Reagovat
smazaný uživatel
monty, je mi Tě fakt upřímně líto, doved si představit, jak se teď cítíš..
Reagovat
smazaný uživatel
Boože, pořád nadáváš Marii jak nechutně řve, jak zdržuje atd. Tak na ní prostě nekoukej a máš to!! Fakt nechápu jednu jedinou věc, proč na Mashu koukáš?? Vysvětli mi to prosím tě!
Reagovat
Roger_Federer
dneska asi trošku poberou..tech skreči je nejak fest.
Reagovat
Mayo
ja tak tajne naivne dúfam, že Šarapku vyradí tá Portugalčanka :D
Reagovat
Roger_Federer
krutet den co? Azarenka odstoupila, Ivanovič venku,Wozniacki venku.. Scharapova -zachvilku venku..
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mi nemluv... Ale Mashe věřím do posledního míčku!
Reagovat
pepin
Oskare, lahev se blíží.
Reagovat
kada.tom
Tsonga skreč, tvl :-D to už je moc
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to dneska za den? !!! Petra bez boje, skreč Tsonga, Radek... zvláštní Wimblík...
Reagovat
smazaný uživatel
to co je za lazaret tento rok? :D
Reagovat
pepin
Petra postupuje bez boje.
Reagovat
Titan
Jak je možné, že de Brito ječí? Je ročník 1993, je jí tedy 20 let. Mám pocit, že WTA něco udělala a ty, které řvou se musí oficiálně prohlásit za staré hráčky a nové už mají tyhle móresy zapovězeny...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že to jsou akorát nějaké kecy, protože nevím, jak to chtějí v praxi udělat... ale už by to ječení mělo přestat... jak to, že Kirilenko ječet přestala? Najednou to jde? :)
Reagovat
Titan
Já vím velice dobře, jak bych to udělal. Nesportovní chování, nazdar. Z juniorů by se nikdo takový nedostal na WTA, hotovo. Nebo prize money pokrývající náklady na ubytování... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak napíšeme petici za TP:))) Já jsem z toho nešťastná, protože současný sirény postupně přestanou hrát a nový sirény nastoupí.. začarovanej kruh, že to diváci, co tam seděj, vůbec vydržej..
Reagovat
Mayo
Tsonga skreč !! :OOO to čo je toto :((
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga skreč. :(
Reagovat
gedzitka
Koukám, že letos Wimbledon vyhraje ten/ta, kdo zůstane zdravý/á - aneb mezi chromými jednonohý králem...
Reagovat
Denis92
TSONGA SKREC!
Reagovat
smazaný uživatel
Právě jsem to slyšel na Fandovi. To je dneska den...
Reagovat
smazaný uživatel
kap. Lucy out, dnes ji Karin nadelila na cestu 10 ES!!!, to snad ani neni mozny...., Lleyton out, no...nabiram smer 80 plac:D))))
A v praci disaster dalsi, takze mam asi castecne po Wimbledone...:( To je jeste horsi nez ta prohra Lucky...

Tak kdyz uz se to tak pekne vsechno sesunulo, tak Tsonga by taky mohl byt out, at mne to nekdo jeste jisti:D))))

V kazdem pripade, to je aspon turnaj, trava by mela byt vsude, a aspon by nebylo nouze o prekvapeni:D) A to rikam i potom, co jsem dnes za ztraty utrpel, ale v tom lezi to travnate kouzlo:)))

Grass Forever, musim zse bezet, je to hruza, co sa u nas deje...
sorry gigin, tohle musis dnes zvladnout sam...
...
Reagovat
smazaný uživatel
ty blaho, jen co jsem dopsal, ze Tsonga by take mohl byt out, on skrecoval...ale opravdu tak jsem to nemyslel....:D)
Reagovat
Denis92
najblizsie to skrecuje Tsonga :D
Reagovat
kada.tom
tak Petře K. gratulace k ušetřeným silám, těšíme se na 3. kolo :-)

jsem zvědav, co se ještě dnes stane :-D
Reagovat
Mayo
aj tak nejsú zranení len sú to tipéri a troška si zahazardovali po vzore DAvydenka :DDD
Reagovat
Bob
Kolik jich dneska ještě odpadne?
Reagovat
smazaný uživatel
nevim nevim no...aby to ta Petra nakonec fakt nevyhrála :D
Reagovat
PetaM
Ještě párkrát jí to někdo vzdá a je to tam jako :D :D
Reagovat
Mayo
bez boja :D to je komické tento Wimbledon fakt :D:D ... ale nevadí Petra nech ide ďaleko aspoŇ
Reagovat
smazaný uživatel
Strašnej řev! Hanba WTA za naprostou ignoraci těchto nechutností!
Reagovat
smazaný uživatel
Koukáš jo? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jarka nenastoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro zranění pravého ramene.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra postupuje bez boje, je to na livesportu.

Divný den...
Reagovat
PetaM
Budu sice hnusný, ale radši Jarka, než Petra ... Jak jsem viděl u jejího zápasu Postup bez boje, tak se mi málem zastavilo srdce, než jsem se podíval na jména, která to vlastně vzdala ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
a jo co to je zas?? :D
Reagovat
Bob
Důležitý je, aby Jarka byla v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
WTF?
Škoda, na ten zápas jsem se těšil.. Tak snad se Yarka brzo uzdraví! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že Petra byla v 1. kole taky ošetřovaná... Ta pitomá tráva všechny zlikviduje, až se nebudeme mít na koho dívat. :(

Tráva je dobrá jenom na fotbal a hulení (i když jsem nezkusil)... :D
Reagovat
smazaný uživatel
rameno je blbý, tak snad to není tak vážný zranění.. každopádně Petra snad aspoň stačí pořádně zregenerovat tu nohu..
Reagovat
kada.tom
že dnešek je opravdu velmi zvláštní!
Reagovat
Mayo
výborne Lercher de Brito ... ešte 1 set vyhrať :) Tsonga zaber sakra
Reagovat
Sonja
Co by zabíral, já myslela, že fandíš Andymu:-D
Reagovat
Mayo
však fandím Tsongovi nech porazí gulbisa...to je jasné :)
Reagovat
Sonja
Kvitová postup bez boje:-O:-O
Jarka odstoupila.
Reagovat
PetaM
Petra postupuje bez boje! ...
Reagovat
smazaný uživatel
no to snad ne Maria uklouzne a de reklamovat že nemohla hrát at se to opakuje ! Bože ona neumí prohrávat s horšíma hráčkama pokaždé když ji vidím jak prohrává tak se hádá a je nepříjemná !! :( tak pojď Míšo!! :))
Reagovat
Bob
Jen tak dál.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga to neni mozneee toto
Reagovat
Sonja
Tsonga:-O:-O Co tam předvádí, proboha?
Takhle vypadne i Andymu čtvrtfinálová hrozba a rázem se z Novakova losu stává ten nejtěžší:-D
Reagovat
smazaný uživatel
zraneny je ako kazdy dnes
Reagovat
smazaný uživatel
Masha zase ztratila servis a prohrává 3:5. A teď taky ještě uklouzla, naštěstí se jí nic nestalo... To už není možný. :(
Reagovat
smazaný uživatel
No a 1. set je v háji. :(
Reagovat
smazaný uživatel
ked vypadne kraska Masha tak ja sa nato UZ vys.erem :DDDD
Reagovat
dadaft
když jsem si nedávno hledal něco o Taře Moore, tak jsem se dočetl, že Larcher de Brito a Moore byly podle Bollettieriho, u kterého obě dvě trénovaly, nejtalentovanější hráčky z ročníku.
že by se to projevilo právě teď?
Reagovat
Mayo
lol to Šarapku na aký podradný kurt šupli :D
Reagovat
smazaný uživatel
Coooooooo to je dnes zaa den
Reagovat
Frick
Nevíte, jak to bude se žebříkem? Koukám, že loni jen 1. kolo, takže mírný posun?
Reagovat
PetaM
Zatím 26, záleží, jak zahrajou holky za ní :) Ale je pravděpodobné, že o pár míst ještě klesne.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je Vlk? doufám, že nespáchal sebevraždu.. :( ale možná jen připravuje smuteční video pro Lucy, to by ho omlouvalo.. Lucka s Petrou by se měly přihlásit na nějakou intenzivní terapii, protože koukat se na to, jak se takhle šikovný holky trápěj, to je hrůza..
Reagovat
smazaný uživatel
ale vážně, co to tam dělá?!:D
Reagovat
smazaný uživatel
ty holky Montyho dneska normálně utrápěj.. Monty, kašli na ně, jsou to děvčice nevděčný..
Reagovat
smazaný uživatel
Já svoje holky neopustím! Spíš se po dnešku stanu odpůrcem Wimbledonu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
můžeš založit iniciativu za antuku ve Wimbledonu.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za beton! :D
Reagovat
smazaný uživatel
no, je pravda, že nahrazování zeleně betonem je teď v kurzu.. :) nepracuješ ty nakonec v nějaký developerský firmě? :)
Reagovat
kada.tom
že by další "hjúč apsets"? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
anó :D a semifinále Kvitová-Petkovic/Stephens :D a Serena - Aga, finále Petra - Aga :D nebo Serena - Sloane, vítězka Sloane :DD
Reagovat
Heather_Fedex
jeste ze to nemusim sledovat ;((
Reagovat
kada.tom
my si z toho děláme srandu, ale ... :-D nezapomeň, že Serena vyletí s Lisicki, páč yhrála FO :-D
Reagovat
smazaný uživatel
z Petřiny čtvrtiny vypadávaj největší soupeřky- Azarenka a Ivanovic :D tak co, Petra do semifinále?
Reagovat
smazaný uživatel
a Maria taky prohrává, takže finále? :D
Reagovat
Mayo
Ivanovič neni pre Petru súperka
Reagovat
PetaM
Pro Petru jsou jen 4 soupeřky: Serena, Vika, Máša a Petra ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vika je pryč, Serena ve druhý půlce, Maria zatím dost prohrává..tkže zbyla Petra :D
Reagovat
Sonja
dostal Južného do 5 setů, wooow:-)))
Tomasinho, koukáš, co?:-D
Reagovat
Heather_Fedex
snad to doktor filozofie zvladne...
Reagovat
Fandina
tak držím palce Vaškovi, je moc šikovný a navíc je to moc hezký klučina líbí se mi ... pojď pojď pojď
Reagovat
Sonja
Proč, máš ho v týmu?:-D
Vašek v 5. setu brejk, tak snad to dotáhne:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho mám taky v týmu... No, dneska se mi Fantasy tak podělala, že už to skoro nemá cenu. Vika, Ana, Benneteau - všichni pryč. No a teď to vypadá ještě na Míšu. Jak se říká: Když už, tak už...

Masha to snad otočí. Konečně se mi uklidnil komp a ona získala brejk... :)
Reagovat
Heather_Fedex
sonja, ano presne kvuli tomu ;)
Reagovat
Sonja
No tak sorry, lidi:-D
Reagovat
Elrondin
Petko bojuj a pošli Sloane za Jamie ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga medical timeout....co se to sakra deje!?
Reagovat
Mayo
je to zvláštne
Reagovat
smazaný uživatel
Andy, Ernie i Sloane současně. Fakt super. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbaaa!

A Andrej na NS!
Reagovat
Heather_Fedex
wow, to byla vymena! je fakt, ze jo ji mel ukoncit uz davno, ale jinak krasa...
ajajaj a ted jo mto....
Reagovat
LukasH
Ach jo. Lucka zase prošvihla hodně slibně rozjetý zápas. Taková škoda. Ke konci začala dělat školácký chyby a naopak soupeřka se zvedla. Lucka má velký potenciál, který ukázala na fed cupu, ale vůbec nezvládá klíčový momenty hry.
Snad mi dneska zvedne náladu Petra, ale nevím, nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka potenciál má, ve spoustě atributů i větší než Petra Kvitová, má lepší somatotyp na tenis, líp se pohybuje, ale co na plat, hlavu má tak z druhý stovky...
Reagovat
LukasH
No vždyť už jsem to psal - Lucky tělo a pohyb + ruka Petry...a máme Serenu, no vlastně ne, ještě chybí ta hlava.:-):-)
Reagovat
Mayo
no mali by dať Andreja teda dúfam, tak kuknem
Reagovat
Sonja
Tak Južnyj si vzal MTO, leží na ručníku a masírujou ho... že by další dnešní nešťastník?
Reagovat
Sonja
Anebo chtěl zastavit rozjetého Vaška:-/
Reagovat
smazaný uživatel
A Tsonga taky..
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem smutný, ale musím pogratulovat Petře. Mrzí mě, že tady pár jedinců nedokáže pochopit moje příspěvky... Já vůbec nepopírám, že Petra hrála lépe než Caro a postoupila zaslouženě. Jen si prostě myslím, že Caro trochu ovlivnil ten pád ve čtvrtém gemu 1. setu. To se přece nevylučuje, ne? Na kolik byla Caro limitovaná po zdravotní stránce, to nedokážu posoudit. Ale dneska to prostě nebyla ona (ve srovnání se zápasy v Eastbourne) a myslím si, že ten smolný moment to bohužel ovlivnil...

Na Mashu se určitě ještě podívám, ale jinak vás asi nepřekvapí, že mám momentálně náladu pod psa.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmutni. Uvidis Maruska Ti udela radost, to je drzak....:-)
Reagovat
dadaft
tak zatím to vypadá na montyho černou středu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, mně už z toho normálně kolabuje i počítač...
Reagovat
Titan
Ano, i tady se dá říct, že Petra smetla dánskou popelku jako svíčku. A to nehledě na možné problémy kotníků Karolajn, protože její údery založené čistě na práci rukou byly strašné.
Ovšem za své hodnocení žalostné hry Caro jsem byl Montym označen za ubožáka. Odborník na Mášu, Caro, lidské povahy a charaktery se vybarvil...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, momentálně mám náladu pod psa... A jestli na něco fakt nemám náladu, tak jsou to provokace. Když nechápeš moje příspěvky, tak je to tvůj problém. Ne můj.
Reagovat
smazaný uživatel
Musim s Tebou souhlasit opět, polská Dánka prostě může kdykoliv vypadnout s tvrději hrající hráčkou, co si umí dojít na sít pro vítězný balon. Petra Cetkovská stejně dala i Radwanskou, doufám, že ji ma v pavouku ;-)
Reagovat
dadaft
už se ti do tvé sebeobhajoby nebudu plést, ale plné znění toho inkriminovaného příspěvku je: "Tak určitě, když hraje Caro jak ponocná, tak v tom musí být utrhané vazy, potrhané svaly a horečka 39°C... :-))))".
Reagovat
Heather_Fedex
zalez do kanalu, provokatere....
Reagovat
Frick
ona má vlastně nejraději jakej povrch?
Reagovat
smazaný uživatel
Antuku ne? Umi se paradne klouzat....
Reagovat
smazaný uživatel
Zase sis ty fandy Gulbise neodpustil :D
Reagovat
Frick
Vždyť to musely bejt body zadarmo. Kdy se to dá získat tolik bodů za výhru nad takovou nýmandkou? :-(((

Hm, zatím je to tak, že 3 ze 4 českých tenistek, co už vylítly, prohrály v zápase, kde byly favoritkama. Hradecká a Kr. Plíšková byly mírné favoritky, Lucie ale byla favoritkou jasnou. Jen Andrea vypadla "dle očekávání".

Sakra práce. Lucie, zase sis zazdila cestu trochu vzhůru + prestižní duel se Šarapkou. A navíc, pánové, na tu její atletickou postavu je prostě radost koukat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Evě a Petře moc gratuluji, ještě jeden zápas a rozdají si to spolu:) To s Luckou je smutný, škoda toho míčku za stavu 3:2 a 40:30 ve 3. setu, když si ho nechala spadnout a pak ho zahrála přímo na nabíhající Knappovou... Doufám, že jí to Maruš pořádně nandá...
Reagovat
smazaný uživatel
NANDOOOOOOOO!
Reagovat
smazaný uživatel
...aspoň jsem věděl, že Šafářka za stavu 4-5 servis neudrží a dvakrát jsem si ušetřil nervy. Ta holka je neskutečnej headcase, bohužel
Reagovat
PetaM
Dokonce 2x! .. :(
Reagovat
PetaM
Neřeknu, kdyby 1x, ale 2x je moc :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to znamena "headcase"? :-)
Reagovat
J.M.
To v doslovném překladu znamená "případ pro Chocholouška".
Reagovat
Mr.Pink
headcase = labilní člověk, případ pro psychiatra :)
Reagovat
Mr.Pink
J.M. mě předběhl. Chocholoušek, přesně tak
Reagovat
dadaft
tak na tohle Caroline rychle zapomeň.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nezklamala :-) Výborný výkon od ní i od Evy Binerový, paráda. Lucka - no škoda, rozjetý to měla pěkně, ale pak zas...:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka se ani nerozjela, byla celou dobu uplne zabrzdena. Naopak jedna chyba za druhou. Nemeli je premistovat na jiny kurty.
Reagovat
smazaný uživatel
Po očku jsem sledoval zápas Tsurenko - Birnerová a byl to strašnej tenis... I ty statistiky stojí za to: Birnerová W/UE 10/30, Tsurenko 12/42
Reagovat
Bob
Výborně Petro! Mám z tebe radost! :)
Reagovat
Fandina
Petruška ... supeeeeeeeeeeer výkon. Gratulka Peti ... pojď pojď pojď!
Reagovat
kada.tom
tvl, že já nedal do fantasy Petru C. místo Lucky Š. - prohraje s takovou nýmandkou
Reagovat
PetaM
Co od Lucky na GS čekat, že ...
Reagovat
smazaný uživatel
Presne, ja ji tam mam taky, sakra...:-)
Reagovat
kada.tom
já vím, ale před Wimbledonem jí to trochu začalo jít, tak jsem jí věřil min. na to 3. kolo, kde jsem myslel, že by třeba i mohla vzít set Máše, ale ... no, bez komentáře, radši - dneska je ve Wimblu tak blbej den (skreč Viky, Johnyho, Marina, walkover Darcise), že se už asi nebudu dneska divit ničemu ... jinak Petře C. gratuluju :-)
Reagovat
PetaM
No já právě taky. Říkal jsem si, že tu smůlu na GS už konečně odvrátí. No a nic. Tak hezky jí to v Eastbourne šlo .. Škoda no. Dneska je opravdu špatný den Wimbledonu. Začínám se čím dál tím více psychicky připravovat na Petru. Tady by snad jen pomohla skreč Jaroslavy .. Jinak asi tu záchranku fakt budu volat, už teď je mi zle .. :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
O Petre ani nezacinej, mam nejaky spatny tuseni a uz ted stazenej zaludek....cekala jsem, ze Lucka vyhraje naprosto snadnou dvousetovou vyhrou a trochu se naladim na Petru, ale ono prd.
Reagovat
PetaM
Dvojchyba perfektně podtrhla celý zápas. Ani mě to nepřekvapilo ...
Reagovat
Sonja
Gratulka;-)
Caro přeju brzký uzdravení...
Reagovat
Fandina
Evě. Výhra ve dvou setech. Pohodový výkon. Gratulka Evo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Super a i Petra C. vyhrala. Bohuzel Lucka prohrala...:-(
Reagovat
smazaný uživatel
to Evě moc přeju, 3. kolo na GS je super úspěch.. a gratulace Petře Cetkovské..
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinále Birnerová-Kvitová by taky nebylo zlý, žejo...
Reagovat
Sonja
hraje moc hezky:-)...a taky si po dobrém podání chodí na síť pro volej. Kdyby chtěl někdo vidět "travnatý tenis".
Reagovat
Sonja
Škoda, Vašku...neproměněný setball zamrzí:-X
Reagovat
Fandina
Efka 3:2 ve druhém, tak vydržet a pokračovat, pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka 3:1 ve třetím.. snad už to teď nepustí..
Reagovat
smazaný uživatel
Staci si udrzet vlastni podani....:-) protoze s tim servisem co Knapp ma uz ji asi nebrejkne.
Reagovat
smazaný uživatel
No a uz ji brejkla, to snad ne....Lucka hrozne chybuje, prijde mi, ze neni ve sve kuzi.
Reagovat
smazaný uživatel
podle skóre to vypadá, že chytla Petřin syndrom, ale fakt doufám, že Knappová prostě nevydrží..
Reagovat
smazaný uživatel
Lucky servis neni tak dobrej jak Knapp, ty to tam pada jedna basen. Lucka je hodne nejista....chybuje:-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď to měla Lucka nahnutý.. jsem si oddychla.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Lucka
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted si hlavne udrzet podani.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenhle GS to nebude.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, bohuzel. Lucka chybovala az moc. Skoda no.
Reagovat
Sonja
aspoň že dali Petra C. x Caroline na Nova sport...
Reagovat
Sonja
Aha, tak tam zas nacpali Birnerovou...toto je konec:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem to zase běžel zapnout a zase zbytečně...
Reagovat
smazaný uživatel
Zeptej se tatínka, proč na parabole nemá konvertor pro britskou pozici 28E. Neskutečný! To nejlepší ignoruje! V západních Čechách běží BBC bez problému.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem dávno naladil stream, pane řediteli zeměkoule.
Reagovat
Mayo
Conga allezz !
Reagovat
smazaný uživatel
Caro bude ještě bojovat! Otázka je, jak ji bude limitovat ten kotník. Přece jenom, ona ke své hře hodně potřebuje dobrý pohyb...

No a mezitím slyším na Fandovi, že Lucka Š. prohrála 2. set a je to 1:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, je to těžké - 1:4. :( Ale spíš bych řekl, že to má Caro v hlavě...
Reagovat
Mr.Pink
Kotník má v pořádku, ukazovala na achilovku. S nataženou achilovkou se dá běhat docela v pohodě. Jasný zápas pro Petru, doufám :-)
Reagovat
Sonja
Nevím nevím, Petra C. měla podle mě slušnou šanci Caroline porazit, i kdyby ta se nezranila...a se zraněním to bude tuplem těžké. Nechci tě strašit, ale dneska to fakt pro tebe může zachránit jen Maria...
Reagovat
dadaft
herně Caro na Petru zatím nemá nárok.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím se sonjou.. Caro na Petru nemá.. :)
Reagovat
Sonja
*tuplem těžké pro Caroline...pro Petru samozřejmě o to snazší
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že máš pravdu... :(

Vy ostatní máte pravdu, že Petra zatím hraje výborně. O to je to ještě těžší...
Reagovat
smazaný uživatel
Další ošetření kotníku... Nějaký problém tam prostě musí být. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo teda achilovka, jak říkáte...

No, to je dobrý. Právě mi přepli stream na jiný zápas a Caro mezitím prohrála 1. set. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dole píšeš hlouposti. Wozniacki samozřejmě v TV vysílají od začátku. A narozdíl od nováků do toho angláni necpou reklamy!!!!!
Je potřeba si správně vybrat. Tvoje chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
hele, vám se líbí Petra Cetkovská v těch tričkách s límečkem? mně přijde, že jí to moc nesluší..
Reagovat
Titan
Tak určitě, když hraje Caro jak ponocná, tak v tom musí být utrhané vazy, potrhané svaly a horečka 39°C... :-))))
Reagovat
Sonja
Já si ji neumim představit bez límečku...a podle mě jí to i sluší.
Reagovat
smazaný uživatel
S ubožákama se nebavím.
Reagovat
Titan
Límeček slušel všem. Bylo to vidět ve FED Cupu, hlavně Lucka Šafářová a Petra Kvitová v něm vypadaly skvěle...
Reagovat
Titan
Ehm. Zajímavé hodnocení. Když ti někdo neleze do zadku, tak je ubožák? Pěkně ses odkopal... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
já nevím, no, mně se líbila v tričku s límečkem http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Petra_Cetkovska_serving.jpg ale to tílko mi přijde takový divný, plandavý..
Reagovat
dadaft
sám si napsal blbost, tak to neházej na jiné.
Reagovat
dadaft
*jsi*
Reagovat
Titan
Petra snad nemá tejpy? Já tady nehodnotím, kdo má jaký charakter či kdo a zdali je ubožák, je to totiž nízké a primitivní. Monty tímto klesl na své dno...
Já blbost nenapsal, nazývá se to jinak a všichni, co mají maturitu z češtiny, tento útvar znají... Také se zamysli.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, provokuješ mě teda už dlouho. Já nejsem splachovací.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už jsi na tom dně dávno...
Reagovat
dadaft
ale prdlačky Titáne, monty25 vždy uměl ocenit kvality soupeřky (dokonce i v tomto vlákně tak činí) - to jen ty tady taháš takové ty móresy, se kterými někteří rádi píšou o Nadalovi.
Reagovat
Vojtiik
tvle ted jak ukazovali slowmotion Ernieho forehand s tim mega nápřahem tak mi to tou pokrčenou rukou strašně připomnělo Ferňu Gonzalese... nikdy jsem si toho nevsiml:)
Reagovat
smazaný uživatel
ale vzdy skrecuje favorit zaujimave

alebo vzdy odstupy favorit
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zpet, ale jen na chvili...tak koukam na Lucy, a teda Karin ma neskutecny pocty na ESECH!!!! Uf, tak to je siiila...

Jainak mam pocit, ze na kurtu rve JANEKDA:D) Ale mozna jen pocit, odjel vubec vcera?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy nema jak uzit dobreho returnu...Karin ji na servisu ted moc sanci nedava...tohle bude hodne vydrene...co vic Karin ma opravdu rada mic ve hre a je to videt:)

Tak podme Lucy:)))
Reagovat
smazaný uživatel
je taková neudolatelná, no..
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka ma mnohem vetsi potencial, ktery zatim dneska neukazuje. Nevim, jestli to je tim, ze je presunuly na jinej kurt. Ale ani to podani, ktery vyhani protihracky z dvorce, neukazala....
Reagovat
Denis92
je dost mozne ze coskoro skrecuje aj Wozniacki
Reagovat
kada.tom
A jéjé, Kerolajn má něco s levým kotníkem .. že by další skreč nebo výhra nenasazné proti nasazené? :-) ostatně, byla by to první dnešní skreč nebo walkover, který by mně nadchl ...
Reagovat
smazaný uživatel
uz aj teraz je to najhorsi Grandslam za posledne roky co sa tyka skrecov odstupeni a uz aj prekvapenia pribudaju
Reagovat
smazaný uživatel
chudák Monty má dneska černý den..
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to teda mám. :(
Reagovat
smazaný uživatel
ja tak isto
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, Cico, máte mou účast.. já nevím, co se to děje, vždyť tam letos snad zatím nepršelo, aby ta tráva byla mokrá..
Reagovat
Sonja
set proti Južnému, oooo:-)) Hezky, Vášo.
Reagovat
smazaný uživatel
Kušuj, Míša musí další kolo vyřadit srbskou nákazu jako na RG.
Reagovat
Sonja
Jé, a jo, vítěz jde na Vika... no tak to by mohl bejt zajímavej zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, Míša vyřadil ve 3. kole RG Tipsu, ted vyřadí i Trosku. Pak si vsadí na under proti Andymu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dajaky cudny den
skrec
Radek
Isner
odhlasenie
Darcis je to kus huja
Vika ju chapem len mi jej je luto snad bude OK
Hukli
Ivanovic
Leyton
a este ze Cilic sa odhlasil
fakt super
Reagovat
Sonja
Pardon, ale proč je na Nova sport Birnerová? Když už Češku, tak Cetkovskou, která teď hraje proti Caroline...
Reagovat
smazaný uživatel
Cetkovskou by mohli dát na Fandu po zápase Lucky (můj odhad), Petra by měla být na fandovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem zapínal Nova sport a úplně zbytečně... Navíc koukám, že Caro právě ztratila servis. :( Nevím, někdo nahoře mě asi dneska chce potrestat...
Reagovat
Sonja
Já teď nemám na co koukat na tv...a streamy mne dneska akorát štvou:-D
Blbej den, fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
No a teď ještě Caro uklouzla a má něco s kotníkem. :(

Já tu trávu prostě nesnáším!
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to je prostě neskutečný...
Reagovat
Mayo
tiež nerozumiem tomuto "veľmi" atraktívnemu zápasu na NS :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, snad aspoň Masha vyhraje. U ní vůbec nepochybuju... Jinak už mě odvezou. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Neblbni chlape, za to opravdu ta trava nemuze....
...na trave se hralo od nepameti...

Proto je tak Wimblas vyjimecny, nebot dochazi k prekvapenim, ale myslim ve hre, ne v zraneni, to samozrejme nikomu nepreji....
Reagovat
dadaft
spíš achilovka, ale nevypadalo to nijak hrozně...
no, ale u Azarenkové taky ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Mashe taky věřím na 100% :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, letos je ta tráva teda mimořádně nebezpečná. A zrovna pro moje oblíbené hráčky. Tak se mi nediv...
Reagovat
smazaný uživatel
Cetkovská hraje dobře, to musíš uznat monty, že? :D
Reagovat
dadaft
no, ale herně Caro na Petru zatím nemá nárok.
Reagovat
smazaný uživatel
To naprosto uznávám, ale stejně si myslím, že je Caro po tom pádu nesvá...
Reagovat
kada.tom
Jsou vám streamy na lsh.streamhunter.com? mně se nechce načíst ani jeden a když už tak je to video zpožděný s hrou asi tak o 3-4 gamy ...
Reagovat
smazaný uživatel
zkus fromsport.com .... to funguje vždycky :)
Reagovat
dadaft
LSHunter dneska mizerný, Sport Lemon jakž takž.
Reagovat
kada.tom
díky :-)
Reagovat
dadaft
c´mon Bušičko, Ana je slušná vyhazovačka.
Reagovat
kada.tom
hmm, už se odhlásil i Čilič ...
Reagovat
smazaný uživatel
dneska je to ve Wimbledonu nějaký divný.. spousta odhlášení a skrečů :(
Reagovat
smazaný uživatel
za chvíli aby začali stavět náhradníky..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, to je v háji :-((
Reagovat
Mayo
Rafa späť !
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že Jamajčani vždycky měli k trávě dobrý vztah :)
Reagovat
Sonja
:-D
Reagovat
Mayo
dobré :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo Hewitte, trumfnul jsi i Nadala. A to jsem měl za nemožný, že se to někomu povede
Reagovat
Sonja
Trepeš, u Nadala jako favorita na vítěze to byla neporovnatelně větší ostuda.
Reagovat
Sonja
*na celkového vítěze
Reagovat
smazaný uživatel
Netrumfnul. Mezi Nadalem a Hewittem je "papírově" větší rozdíl než mezi Brownem a Darcisem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, zase špatný začátek setu pro Anu. :( Je to těžké... Genie nemá co ztratit. Je to mladá puška, hraje uvolněně. V 1. kole byla na pokraji vyřazení a teď už si to jenom užívá... Anička je naopak pod tlakem.
Reagovat
Sonja
Hm:-(...Ana rebrejk a následně hned zase ztratí svoje podání. Takhle to nepůjde.
Reagovat
Sonja
A je to...hodně špatné představení od Any:-(
Genie gratulka, hrála odvážně, byla jistější, lepší...
Reagovat
smazaný uživatel
To je dneska den... Jsem z toho hodně smutný. :( Máš pravdu, Genie byla lepší a zaslouží si gratulaci. Přesto si myslím, že z pohledu Any se s tím zápasem dalo něco dělat. Jenže právě rozhodlo to, o čem píšeš. Ana získala brejk, srovnala na 2:2 a pak čistou hrou prohrála servis. V dalším gemu se dostala na shodu, ale už ten brejk nedokázala získat. Až potom za stavu 3:5, ale pak jí zase nepomohl servis... Je mi to líto. Vím, že se Ana snaží, ale na trávě to prostě letos nebylo ono. Loni to osmifinále byl dobrý výsledek, teď to bohužel nevyšlo... Aničku to určitě taky mrzí z toho důvodu, že tam měla rodinu. :(

Dneska to bude blbý den i ve Fantasy, ale to je vedlejší...
Reagovat
Mayo
pome Dustin hráš ako Pánes :)
Reagovat
Sonja
Jamajská krev na wimbledonské panenské trávě...to je kontrast:-D Ale teď na něj chvíli koukám a hraje fakt moc dobře.
Reagovat
Denis92
Anicka co tam vyvadzas?!
Reagovat
kada.tom
prohrává
Reagovat
smazaný uživatel
Genie má první set!!! ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka brejk....a ja mam havarii v praci, sakrys...musim jit....tak obcas neco skomentujte a tlacte ji...
...i kdyz ja verim, ze ve dvou pujde dal Lucka:)
Reagovat
smazaný uživatel
to ti Lucy nikdy neodpustí.. :) první set doma.. :)
Reagovat
Mayo
ach ...ten Brown to prehrá :/
Reagovat
smazaný uživatel
A co sis myslel? Že může ňákej Brown porazit Hewitta? :D :D Senzace v mužském pavouku vyčerpal Darcis
Reagovat
Sonja
A proč by ho neporazil tvl:-D...Odkdy je Hewitt neporazitelný?
Reagovat
Vojtiik
Lleyton a Dustin, to je boží, tady jde vidět, že dobrý tenis ještě neumřel:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor na zmenu:) Sraz na dvanactce:)
Reagovat
tommr
a už to začlo. Začátek je ze strany Lucky dost rozpačitej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad je to jen zacatek a ted uz ji to pujde.....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani nemluv...presun kurtu, to mne nenadchlo...
odesel jsem od TB Hewitta, a ted musim prozivat jeste toto...
Reagovat
smazaný uživatel
však ona se rozjede.. tak Lucko, smést z kurtu a mazat na strawberies and cream a odpočívat..
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, ona to ma na zacatku vzdy nervozni, jak sa rozjede, uz ji nikdo nezastavi:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, tak do tretice to Lleyton dal 5:5...
...ale nektere returny Dustina, sou fakt totalne crazy neskutecne:)
Reagovat
freeteepek
Dustin hraje skvěle. Výborný servis plus ty jeho half voleje!
Reagovat
smazaný uživatel
To odstoupení Viky je teda nesmírná škoda pro tenis. Její případné utkání s Petrou, Mášou či Serenou by byl tenisový zážitek.

Snad se dá brzy do pořádku. Je mi jí líto, je to velká smůla a nepříjemnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle ten Tvuj prispevek mazu z pameti...a kde je tu misto pro Lucy???
Reagovat
smazaný uživatel
Tak samozřejmě pokud postoupí Lucy, tak si místo Máši dosaď Lucku.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak pokud - Opet jsem neslysel:D)))) nevidel:D)))) necetl:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
To odstoupení Viky je teda nesmírná škoda pro tenis. Její případné utkání s Petrou, Luckou či Serenou by byl tenisový zážitek!!!:))))
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, kdyz chces, ses sikovnejLD) A ted uz fakt musim...
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, Lucka ve dvou, budu tlačit aj za tebe.:))
Reagovat
PetaM
Nechci být nějak hnusný, ale pokud Petra následující zápasy nezabere, tak Mášena má cestu do finále naprosto volnou a pokud sebou na kurtu někde neflákne a něco si nezraní, tak je to finále opravdu 100 %. Jedinou překážkou pro ni byla Vika, která na trávě umí a měla by proti ní velkou šanci. Takhle to bude opět finále Serena - Mášena. Super. Už by to chtělo nový vítr. Chtělo by to do finále někoho, kdo není se Sereny posraný. Př. Vika a Petra ... Takže Petro, dneska se s tím nepárej a prosím, dojdi do finále :D Myslím, že nejen my tady na TP budeme spokojeni, ale i ty :D Takže ... Hybaj! :D
Reagovat
Sonja
Ale Serenu vyřadí Sabine v osmifinále:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM.. ty mi čteš myšlenky!!! Petra se Sereny nebojí, bojí se slabších soupeřek. Bohužel. Dnes to bude boj, ale doufám, že vítězný!
Reagovat
Michaelus
Lépe bych to nenapsal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.:( Serena ten nezvratný osud zlomí.:)
Reagovat
PetaM
Nezvratný osud nejde zlomit :D :D Neviděl jsi film? :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že Petřino zranění nebude vážné, ve druhém setu jí to trochu limitovalo a třetí už tolik ne.. tak snad to půjde :)
Reagovat
Sonja
:-)))
Já se přiznám, že si hlavně přeju jejich zápas. Jsou to dvě skvělé travařky. Tam budu nejspíš trochu víc tlačit Sabine, ale když vyhraje Serena, ok. Já jí to přeju;-)
Reagovat
Mayo
neviem ako vychádza pavúk...ale Petra vs Serena by mohlo byť finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Však já vím.:) Sabine je dobrá hráčka a dobrá na trávě. Je provázena zraněními, brzdí ji to a to je smůla. Také ji mám jako hráčku rád, je milá.:) A kdyby měla Serena vypadnout, tak ať je to se Sabine, aby se nenarušoval zažitý pořádek.:)
Reagovat
smazaný uživatel
ale zase kdyby Petra prorazila Serenu, to bylo fakt super!
Reagovat
fojo
http://espn.go.com/tennis/wimbledon13/story/_/id/9423967/2013-wimbledon-john-isner-steve-darcis-retire-injuries

Rafa jej stejne dostal :)
Reagovat
freeteepek
Tak Vika už to vzdala. Petra sebou včera taky dvakrát flákla. Neviděl jsem, ale soudě podle komentářů, taky by to na ní mohlo zanechat nějaký stopy. Ona je dost křehká dívka a ty zranění, i když třeba nemusí být vážné, se na její hře umějí podepsat:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Dajte rovno finale Serena - Maha a prejdeme tote frasky
Reagovat
smazaný uživatel
Pratele, situace na sedmnactce se nam protahuje...ale ja jasem rad, nebot mohu sledovat lleytona x Dustina, je to paradni zapas:)))
Reagovat
Sonja
Lucka jde ale na jinej kurt, pokud jsem správně rozuměla komentátorovi...
Tuším 12.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to Dustin dotáhne, tak má pak další kola docela slušný los (Mannarino a asi Paire), teoreticky by si mohl klidně dát QF s Rogerem.
Reagovat
Sonja
Tak ano, 12!
Kurt, který uvolnili Jerzy s Radkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten presun se mi nelibi...:/ Jsem povercivy:)
Reagovat
tommr
spíš ho uvolnila Ivanovicová, která má hrát na centru ... :)
Reagovat
George_Renel
T¨tímto Viktorce, že jsem ji nazval herečkou. Tentokrát to bylo opravdu zranění.
Přeji uzdravení. (V rámci léčby doporučuji dedecibelizaci) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Nadalova ostuda je ještě větší. Prohrál se soupeřem, který byl zraněný.
Reagovat
Sonja
gratulka.
V dalším kole pravděpodobně Južnyj, i když já bych to víc přála Kanaďanovi Pospíšilovi:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já Južnému. Kvůli fantasy:-)
Reagovat
Denis92
to je neskutocne co vsetko tam Brownovi pada..
Reagovat
smazaný uživatel
To uz nema nic spolocne s tenisom Darcis by som ti nakopal rit teraz
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze to je takzvana skrec na hlavu...
...proste se po tom vitezstvi totalne opil a zblaznil radosti:) Ja mu to preji:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jedno se popřít nedá: Darcis odchází z letošního Wimbledonu jako vítěz! :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D) To teda jo, ale ver, ze hodne lidem bude pit krev, :D)))) ...a take mez. vztahy Belgie x Spanelsko mohou nabrat trochu jiny smer:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně mě to mrzí. :( Věřil jsem, že Vika aspoň nastoupí, ale zdraví je přednější... Brzy se uzdrav, Viko!

A ještě k tomu Monica prohrála 2. set 5:7... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tos musel cekat...to vypadalo opravdu hodne spatne, ja se divim, ze to vubec dohrala...to byl opravdu heroicky vykon...
Reagovat
smazaný uživatel
No, doufal jsem... Ale máš pravdu. Nevypadalo to vůbec hezky a snad to nebude až tak vážné. Podle tweetu Ipek Senoglu by to snad být nemělo...
Reagovat
Sonja
Taky mě to moc mrzí:-(( Achjo...
A Monča to snad uhraje ve 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Monča má ve 3. setu brejk, tak snad to dotáhne... Já teď přepínám na Aničku. :)
Reagovat
Sonja
Tak dobré, Monica to zvládla:-))
Anička zatím nic moc:-(...a ví se, že Genie je na trávě dost silná. To bude boj.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem chtěl napsat něco podobného... Monča to dala 6:4 ve třetím, hezky to dopodávala! Já to tam zase přepnul, abych viděl její radost. :) Dokonce i Bollettieri byl kvůli ní v hledišti...

No, Anička právě prohrála 1. set 3:6. :( Jak říkáš, bude to těžké. Škoda, že Aně utekl ten začátek...
Reagovat
steve79
Skoda Radkova odstoupení. Radkovi sezona zatím vůbec nevychází a kvůli zranění to nevypadá dobře. Začíná se ozývat věk. Ted říkal komentátor, že odstoupil přemožitel nadala Darcis a Azarenková.
Reagovat
smazaný uživatel
Darcis urobil to najlepšie čo mohol, z turnaja odišiel ako víťaz.
Reagovat
smazaný uživatel
teď je větší legenda než Rosol :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ted komentuji taliani situaci skreci atd...
...pry Kubot po kreci ve 3.kole Mama mia:D))) Ja jen slysim samy Mama mia, a do toho, kdyz da Dustin dobry mic, tak Mama mia:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty skreče se nám nějak začínají množit :-((
Chudák Vika, ta má letos na ty zranění fakt smůlu..
Jinak na centru místo Viky bude hrát Ana.. :-)
Reagovat
kada.tom
Vika :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes skreč nebo odstoupení: Isner, Darcis, Štěpánek, Azarenková!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ja uz to ani nepozeram to nie je normalne a kde sa ten Darcis zranil deb-il
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna skrec za druhou...tohle se spis stava az na konci sezony...
A Hewitt v nesnazich:) Aspon to je diky krasnemu tenisu:D)
Reagovat
Nancy_z
Tak to je škoda...
Reagovat
PetaM
?? Co se stalo? ...
Reagovat
J.M.
Isner, Štěpánek, Darcis, Azarenková... Co se to letos děje? To už začíná připomínat US Open 2011.
Reagovat
Michaelus
??Že by Petra??
no Radku :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to bylo i preventivní, kvůli deblu. Ten dnešní zápas byl ztracený, tak proč riskovat.
Reagovat
Nancy_z
Nevím přesně, ale už v prvním setu se nechával ošetřovat.
Reagovat
smazaný uživatel
se obávám, že i debl bude ztracený :(
Reagovat
Sonja
Taky mě to napadlo...
Ve čtyřhře má Radek šanci dojít mnohem dál, takže by to bylo rozumný rozhodnutí.
Reagovat
PetaM
No tak snad ještě ten debl zachrání ... :) Ale nejdůležitější je zdraví, samo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Radek skrec noo uz mam toho dost yebem taky wimbledon
Reagovat
kada.tom
tvl ... si dělá Darcis pr.del, ne? vyřadí Rafu a pak pustí do 3. kola Kubota ...
Reagovat
Sonja
Radek skreč...chudák:-(
Reagovat
PetaM
Jak to? Co se stalo?
Reagovat
smazaný uživatel
né.. Radku, to mi nedělej.. ach jo :( já se tak těšila na jeho dnešní zápas, protože v pondělí hrál dobře a teď tohle :/
Reagovat
Sonja
No nechával se ošetřovat už předtím, vypadalo to na nataženej stehenní sval...masírovali ho a tak.
Reagovat
PetaM
Aha ... Super ... :( :(
Reagovat
Sonja
Vlastně určitě stehno, bo mu ho pak stahovali...
Reagovat
smazaný uživatel
snad aspon Petra bude ok.. prý má něco s přitahovačem, ale říkala někde, že když si vezme prášek, tak to bude ok :)
Reagovat
Mayo
Darcis ? no cemment
Reagovat
smazaný uživatel
hovedo a Rafu mohol pustit dalej
Reagovat
Mayo
to je to čo som čakal, že Darcis vypadne v ďalšom kole..ale toto ? to je ešte niečo horšie...a Vikina tiež ako hrôza
Reagovat
smazaný uživatel
A teraz Vikinka ideme nato zlato mojo
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka a Darcis se odhlásili.. Vika ještě není na 100%..
Reagovat
Michaelus
Tak, Petro a teď to nepokazit a min. semi:-)
Reagovat
smazaný uživatel
coooooooooooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
jak ještě není 10O%?
Reagovat
smazaný uživatel
To se dalo predpokladat, ta Vika, ale co ten Darcis???
Reagovat
smazaný uživatel
Darcis a naco si daval Rafu ty huj
Reagovat
smazaný uživatel
To se dalo predpokladat, ta Vika, ale co ten Darcis???
Reagovat
Sonja
:-(:-(:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Darcis pravý rameno.. na centr se stěhuje Ivanovič.
Reagovat
J.M.
Tak Steve si asi nechce kazit vlastní legendu jako Rosol vypadnutím v dalším kole... Nevypadal, že má něco s ramenem. Ale škoda ho. Škoda každého tenisty s atraktivním agresivním, technickým stylem.
Reagovat
smazaný uživatel
diky...
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka mne mrzí jen proto, že jsem se těšila na čtvrtfinále Patra vs Vika :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se psychicky připravuješ na dnešní nervy drásající boj?
Reagovat
PetaM
Jo jo :D :D Ale stejně se nemůžu 100 % připravit na to, co přijde :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
já připravuji na různé varianty cca už od 5. hodiny ranní.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mne slehne:D)
Ale Dustin fakt hraje odvazne...:))) Takze 6:4 - 6:4, zaslouzene...
uf, tak otocime, ne? :)))
Reagovat
J.M.
Ten Dustin Brown, to je větší showman než Monfils. Akrobatických kousků má taky požehnaně, a servis-volej na trávě - to už dávno nehraje ani Štěpánek. Z returnu to tam střílí jak Kvitová, ale na rozdíl od ní nemine cíl. Kéž by došel co nejdál.
Reagovat
smazaný uživatel
Dustin go go go !!!

On si to 3.kolo zaslúži viac ako ktokoľvek iný, trochu napraviť dojem zo spackanej sezóny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve tretim zacal Lleyton opet odvazne...mne se ten zapas libi celkove:)
Reagovat
tommr
mě hlavně těší, že Jirka Veselý nevypad v kvaldě s nějakým srabem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hewitt klobuk dole
Reagovat
smazaný uživatel
Hewitt co doraba?
Reagovat
J.M.
Někdy je dobré se ptát čo dorába soupeř. Dvouhru hrají dva.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne!:)
Reagovat
Denis92
kua Lleyton..
Reagovat
smazaný uživatel
a to potom co dal Wawrinku to mala byt tutovka
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že si všímtáe klasické neschopnosti statistiků ve Wimbledonu. Rok co rok mají v kolonce UE minimálně polovinu toho, co hráč udělá. Pak to vypadá, že hráči hráli skvěle, když nepočítají jasné UE jako UE.
Reagovat
smazaný uživatel
A ja si rikal po zapase Petry, ze vlastne hrala dobre:D))))
Reagovat
Bob
Izzy :(
Reagovat
smazaný uživatel
a ti co nanho podali velke peniaze nooo lutujem ich
Reagovat
Sonja
OMG.....
Koho zajímaj sázkaři??? Ať se dá John hlavně do pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
oo nerob zo seba az taku svätu
Reagovat
Bob
Je mi fuk, kdo na něj vsadil či nevsadil. Mám Izzyho rád a nejsem moc happy když čtu, že se zranil.
Reagovat
Roger_Federer
Narovinu nemel o nečem čemu nerozumiš.. nastoupit a odehrat gem a skrečovat je prasarna..
Pokud hrač nenastoupi, vraci se sazka v kurzu 1,0..Pokud skrecne je to prohra.
Reagovat
smazaný uživatel
A to tě nenapadlo, že se zranil během těch dvou gamů ty prasárno? Nevíš skutečnosti a hned usnášíš zváěry. Jediný, kdo tady spíš neví, o čem mluví, seš ty. A nejen dneska.
Reagovat
Sonja
A co je mi sakra po tom???:-D:-D Čím víc prohrajete peněz, tím líp. Přeju vám to.
Reagovat
Roger_Federer
:), ja vubec nereaguju na zda se zranenil nebo nastoupil zraneny
Ale na koment , koho zajimaji sazkaři..a pointa je jen ve vysvetleni koho to zajima.
Reagovat
Mayo
aj Rafa si podal predvčerom sviňúch :( :D
Reagovat
Sonja
Ty ale vysvětluješ, co zajímá sázkaře a já se ptám, koho zajímaj sázkaři?? Umíš číst? Rozumíš psanému slovu?
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Hewitt nemyslis vazne toto
Reagovat
smazaný uživatel
11 x 30! :-O
Reagovat
smazaný uživatel
4 x 6
Reagovat
Denis92
Brownovi to tam pada z kazdej pozicii..riadne rany
Reagovat
smazaný uživatel
Co vic mu vychazeji crazy slajsy, dropy...a tak...
Reagovat
George_Renel
takhle to nepůjde. Buď přidat na razanci nebo ho rozhodit něčím nečekaným.
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že Radek není takovej ranař, aby to na Jerzyho platilo. Technika taky moc nestačí, no nevím, co Radek vymyslí, ale už je teda na čase...
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujes Janowicze??? A jestli jo, tak jak to vypada???:)
Reagovat
Sonja
To víš, že sleduju, jak jinak!:-O:-)
Jerzy hraje moc dobře, silný z obou stran, servis funguje (tuším, že ještě nepovolil Radkovi ani jeden brejkbol)...pohyb taky super, jako tradičně.
A teď ho i komentátor hodně chválí, že je jasně vidět, že Jerzy není jen nějaký plácalista, ale umí i krásné technické údery:-))
Reagovat
Vojtiik
Sice nejsem sonja, ale jiřík zatím není nijak limitovaný zraněním, radka přehrává neskutečnými projektily, padá mu to tam krásně a překvapuje mě kvalitním pohybem na antuce.. navíc radek se nechával ošetřovat a nevypadá příliš svěže, sázkaři kroužkujou Janowicze už:)
Reagovat
Sonja
respektive že do toho jen neřeže
Reagovat
Vojtiik
*kvalitním pohybem na trávě.. ja jsem taky lampa:D
Reagovat
smazaný uživatel
Moc dekuji za komenty, sleduji ted dramaticky zapas s Lleytonem, Dustin ho celkem slusne dostava...ruzne zkracuje, slajsuje, smecuje, agresivne topspinuje, proste takova samba:) Lleyton tak trochu v uzkych...
...pokud Dustin udrzi tempo, a bude mu to vychazet...Lleyton nema sanci...a ani mu nepomuzou jeho fanatics fans na tribunach:)
Reagovat
Vojtiik
no ja bych se radeji dival na lleytona se zkuřkou, ale nechytám to a stream nemůžu:(
Reagovat
Sonja
Hm, jsme ho asi kapku přechválili, teď mu to moc nejde...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejprve John, a ted Hewitt...prvni set...takhle projet...
ale jinak je to paradni podivana:))) to zase jo:))) Brown to hraje tak trochu v Reggae stylu:D)))
Reagovat
Denis92
Este jeden zaujimavy clanok k Rogerovym teniskam
http://www.pluska.sk/sport/tenis/vedenie-wimbledonu-odkazuje-federerovi-zmen-si-tenisky-privelmi-svietia.html
Reagovat
smazaný uživatel
Odporúčam kurt č.2, Brown hrá skvelý tenis :)
Reagovat
Denis92
Lleyton co to tam vyvadzas?! aj ked Brown hra velmi dobre
Reagovat
smazaný uživatel
Monča jede! První set 6:2 za půl hodiny... Mončo, vydrž! :)
Reagovat
Sonja
Taky držím palce:-) Je sympaťanda.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc velká sympaťanda! :) Viděl jsem ji naživo v Praze (asi tak před měsícem) a moc se mi líbila. Je sice trochu menší, ale moc hezká. :) A kromě toho ji mám ve Fantasy lize (stejně jako na RG)...
Reagovat
Sonja
Jj, monty, já si právě všimla, jak o ní píšeš, a když jsem ji pak viděla, říkala jsem si "to je ona":-D
Já jsem ji ještě neviděla moc hrát (jen jsem si všimla, že má dobré výsledky), ale viděla jsem ji v tom autě, jak se jezdí na RG, a tam mi byla fakt moc sympatická:-) (+ je to kočka)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, přesně tak. Předpokládám, že se ti líbilo, jak si Monica v tom autě vzala masku Novaka... :)
Reagovat
Sonja
:-D to taky...ale to si brali i jiní, mně se líbilo hlavně, jak se furt usmívala, zářila, hezké odpovědi...:-))
http://www.youtube.com/watch?v=nh1tPtU9Akg
(kdyby někdo nevěděl, o čem je řeč)
Reagovat
LukasH
Oskar - pravda, čelenku má bílou.
Monty - je to tradice, díkybohu za to. Dneska je doba, kdy se nic moc nerespektuje. Lidi chodí do divadla v džínách atd. Tak aspoň tohle. Navíc i hráči z toho musí mít zvláštní pocit, když se oblíknou do bílýho. S tou trávou to vypadá moc dobře, navíc to i většině sluší.
Reagovat
smazaný uživatel
No, hráči si celého Wimbledonu určitě váží. O tom nepochybuju... No jo, tak jednou za rok to neuškodí. Ale představa, že by to bylo takhle na každém na turnaji, mě docela děsí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já už to psala, mně se to líbí jen na Wimblíku. Navíc dřív se v bílém hrávalo pořád, takže já jsem jednoznačně pro barvičky :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouho jsem jeho zápasy nesledoval, ale teď se koukám a chci se zeptat. Opravru je jeho hra tolik založena na servisu ? Mezihra absolutně nulová, podle toho, co vidim. Doufám, že se zvedne, když jsem si už na něj vsadil :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:-(............

Uz jeho navrat nebyl ok...a bohuzel stale to neni dobre, a dnes se to potvrdilo...uf...pro mne hned na zatek dne nejsmutnejsi zprava, doufam, ze to je jedina dnesni smutna...zprava...
Reagovat
smazaný uživatel
Isner

Nieeeeeeeeeeeeeeeee
Reagovat
Sonja
Hm, tak už skreč...
Reagovat
smazaný uživatel
nejako vela tych skrecov a zraneni
Reagovat
smazaný uživatel
nemůžete mi prosím někdo poslat odkaz na stream Radka? Díky moc:)
Reagovat
Sonja
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/156751972349720.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem zvědavá, snad tam Janowicz Radka moc neutluče :))) Držím palec. :)
Reagovat
Sonja
Kdepák, Jerzy není zlý, jen ho přehraje, když už:-))
(doufám!)
Reagovat
smazaný uživatel
No zatím ti, ač nerada, dávám za pravdu, Radka přehrává. Ale třeba se vycvrčkuje, občas to mívá ne? :))Hlavně aby se unavil u prvního podání :))
Reagovat
LukasH
Dneska se o Petru bojím. Yarka umí zahrát mnohem kvalitnější tenis než je její postavení v žebříčku. Obávám se, že pokud přijde na Petru její obvyklá vlna, mohlo by to špatně skončit. Přesto doufám, že to zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
neni to o superkach je to o Petre ako zahra ona

hlavne nerobit blbe chyby
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím.. nezáleží to na soupeřce, ale na tom, jak si to Péťa urovná v hlavě.. víme přece všichni, že když je ok, tak hraje jako bohyně.. bohužel, se to moc často nestává..
Reagovat
Denis92
Zeby to predsalen bola pravda? som zvedavy v com nastupi dnes..ak by mu ich zakazali nosit,mohol by to byt docela problem
http://eurosport.yahoo.com/blogs/tramlines/wimbledon-organisers-ban-federer-shoes-092722550.html
Reagovat
LukasH
Je to divný. Roger má jen oranžový podrážky. Serena půlku bot, čelenku i šortky pod sukní. Minulej rok to všechno měla fialový a v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, minulý rok to Sereně také vyčítali, probíralo se to a poukazovali na to, jako je tomu teď v případě Rogera. Ale pokud vím, tak z toho nic nebylo.
Letos si tedy vzala bílou čelenku a ne oranžovou.
Reagovat
smazaný uživatel
mám dojem, že loni donutila rozhodčí Štěpánka, aby si přezul boty, protože nebyly "predominantly white".. ale pokud si pamatuju, tak měl s sebou jiný, do kterých se přezul..
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to prostě konzervy... Nejlepší stejně byla Tatiana Golovin na Wimbledonu 2007. :D
http://www.fashiontrends.pk/wp-content/uploads/2011/09/Tatiana-Golovin-Red.jpg

Ach jo, tolik mě mrzí, že Tati musela skončit tak brzy...
http://1.bp.blogspot.com/-hTAGPtjuSso/URzARvvMDKI/AAAAAAAADF0/KXy9vr7mbf4/s1600/Tatiana+Golovin+Hd+Wallpaper+2013+07.jpg
Reagovat
carolyn
Pak nechápu, když jim to tolik vadí, proč teda jim značky dělají barevné doplnky. Prostě at si angláni zažádají o bíle bez jakéhokoli doplnku a je to! Ty boty jsou náhodou super, a Serena má taky oranžovou na sobě a to jako nic,jo, v poho?
Reagovat
carolyn
Radši to nikdo Magerce neříkejte a nedávejte jí to číst :-D Prostě utajit za každou cenu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jéé, to ses trefil do mého gusta, Tatiana ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, aní srdíčko to tu neumí.
Reagovat
Denis92
no tak to som zvedavy v akej obuvi nastupi..
http://tvnoviny.sk/sekcia/sport/archiv/federera-nepustili-na-wimbledonsky-dvorec-pozrite-sa-co-mal-obute.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Hmmm, fakt to nejde:)
Reagovat
Sonja
Ježiš, toto musí bejt vtip...jak často jsou ty podrážky vidět? Určitě míň než kraťásky, co maj na sobě ženy (ty taky bývaj spíš barevný než bílý)...
tomasinho- taky mne pere, že se nedá dát srdíčko...ani < a 3 :-D
Reagovat
Denis92
takze bude hrat v tychto..mal by to byt ten isty model len su biele..hra v nich napriklad Berdych
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1044653_521290304592975_1487342567_n.png

tento Serenin outfit je v poriadku?
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/06/25/article-0-1A7FD2A1000005DC-895_634x414.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Pak to taky nechápu s těma barevnýma kraťasama pod sukněmi :-( Podle čeho to teda berou? Jsou vidět stejně jako ty podrážky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem rád, že jsem se trefil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mno, asi proto, že nutit tenisty, aby si na kurtu přezuli boty, je trochu něco jinýho, než nutit tenistky, aby si tam převlíkaly spodní prádlo :)
Reagovat
Denis92
lenze Roger v nich odohral cely zapas a prikazali mu aby si to zmenil az na dalsi zapas..takisto si moze teda Serena zmenit pradlo pred dalsim zapasom,nie?
Najzaujimavejsie je,ze kazdy outfit sa posiela organizatorom na schvalenie a oni mu tie tenisky schvalili..kde je problem??
Reagovat
carolyn
http://sport.aktualne.centrum.cz/video-ranonic-sestrelil-podavacku-200kilometrovym-servisem/r~f7b04732de2a11e2a6ce0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=A&utm_term=position-4
Reagovat
Sonja
:-(...chudák holka.
A taky chudák Miloš, fakt na něm bylo znát, že ho to mrzí a je z toho i celkem v rozpacích.
Ale co se dá dělat, toto se stává...a určitě jí to pak nějak vynahradil:-)
Reagovat
carolyn
Na tom videu toho není moc vidět...ale koukal pak noo, chudák
Reagovat
Bob
Taky je mi jí líto, určitě to muselo bolet.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím pěkně, na jakém kurtu a kolikátí v pořadí mají nastoupit? Díky moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jééé, já jsem vůl :D dyť je to napsané nade mnou, no sem teď dost nervozní tak mě omluvte, škoda, že tu nefunguje autosmazání, že bych tu ten spam vyškrtl, nu což.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsem ti chtel napsat Centr po Vice:D)))
Nic si z toho nedelej, ja si myslim vpohode uz 5 dnu, ze Tommy bude hrat proti Nolemu ve 3.kole:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to bude zase náročný den. Vzhledem k rozpisu určitě neuvidím všechny moje favoritky, nebo aspoň neuvidím celé jejich zápasy... Docela mě to teda štve, že všechny moje oblíbené hráčky hrajou v jeden den (to je na GS snad poprvé) a ještě k tomu hraje i Monica Puig...

Dneska nejvíc věřím Mashe. Larcher de Brito je asi pořád talentovaná, ale Masha přešla přes Kiki a tohle by měla určitě zvládnout. Jinak je mi jasné, že o tomhle zápase se bude spíš mluvit v souvislosti s hlasitostí, než s tenisem. Už jsem na to psychicky připravený. :D

Pokud je Vika zdravá, tak jí proti Flavii taky věřím. Už jsem to dával vedle a dám to i sem. Snad by to mělo být s Vikou dobré...
Překlad z Twitteru Ipek Senoglu (z turečtiny přes Google Translate):
"Azarenka udělal školení na hřišti je dnes uzavřen. Výsledky MRI řekl, že to není trvalé poškození..."
A ještě připojím dnešní tweet od Pam Shriver (před 13 minutami):
"Saw @vika7 warming up on bike in gym. Lets hope that she is healthy after Mondays fall."

Anička dnes nastoupí v dalším zápase krásek proti Genie. No, lehké to asi nebude, ale snad to Ana zvládne. Genie byla proti Galině velmi blízko vyřazení...

Asi nejtěžší to dneska bude mít Caro. Přestože jsem očekával jinou soupeřku (Donnu), tak Petra Cetkovská není o nic snadnější. Na RG hrála hodně dobře a celkem jasné vítězství nad Donnou (finalistkou Birminghamu) taky o něčem svědčí... Nebude to snadné, ale doufám, že Caro potvrdí tu vzájemnou bilanci, která hraje v její prospěch. Nemám náladu tady zase číst sebevědomého Vlka. :D
Reagovat
dadaft
na Caro s Petrou se taky těším ))
+ Petra - Yarka
+ Andrea - Sloane.
to jsou mé duely dne a doufám, že vyjdou pěkně po sobě. )))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ani nevim, co si mam vybrat...hned na zacatku dne sichta, kdy budu preskakovat mezi Hewittem, Johnem, Janowiczem, Karlickou,
z toho 2 mam ve fantasy...:) ale nejradeji ze vsech mam Johna:))) Jenze jeho letosni rok je velmi smutny...:/
Reagovat
smazaný uživatel
Pratele pro zlepseni nalady pred dnesnim zapasem:)
www.youtube.com/watch?v=OmxdnktkVyg

Jinak dnes 14:00, kurt cislo 17!!! Lucy vs. Karin

Kdo nas ceka?
...no hracka Karin je na trave skoro bez zkusenosti, ale i to stacilo na jinou Lucku. Karin v zivote zahrala na trave 9 zapasu za 10 let...uspesnost velmi nezajimava, krom toho to mame prumer ani ne jeden zapas za rok...ale i to na Hradeckou stacilo, proc?

Tahle hracka v roce 2008 probudila zajem nekterych fans, jenze prisla zraneni...no a ted to je o neustalem navratu...
Hracka ma 180cm vysky, a celkem, celkem se slusne pohybuje, a jak se rika ma rada mic ve hre, takze opak Lucky.
Rad si opakuje nadhoz, kdyz hraje s favoritkou...takze asi i dnes to zazijeme...Takove souperky casto jsou horsi nez lepsi hracky. Lucy tohle nemuze podcenit.
V kazdem pripade, by Lucy mela vyhrat hlavne diky svemu returnu!

Takze necht muska je presna, a servis drzi se Lucy po cely zapas:)
Reagovat
smazaný uživatel
prosím, z čeho je ta hudba?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k autorskym pravum pouzivame server amaterskych hudebniku, kteri davaji hudbu za friko...je to pro ne jista prilezitost jak se prezentovat, a proto svoje prace povoluji stahovat a uzivat, pokud je uvedes...
...hudba je uvedena v popisku pod videem:)

Jmenuje se ta kapela:
Moonshine Willy

Mas tam i adres toho portalu...ale je tam asi tak 80% veci fakt dost silenych:) ale myslenka zajimava...

Jinak cela ta jejich skladba neni dobra...:) trochu se jim to rozjizdi v druhe casti, ktera v prezentaci neni:))) Uzivame proste amaterske veci. Tak samo s videem, ktere jsou roztreseny a tak...ale aspon ty videa vydrzi, a YT to nesmaze, kvuli pravum:)
Reagovat
smazaný uživatel
díky.. to mám z toho, že nečtu popisky pod videama :-[ :) já jen, že mi to připomnělo hudbu z klasických westernů, kteroužto mám nesmírně ráda, tak mi zvědavost nedala..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi nejlepsi by byl Moricone, ze:) ale...kdo to zaplati:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes bude má upřenost především na kurt č. 17, ale nevím, zda je pod kamerami?:( Podívám se.
Reagovat
smazaný uživatel
no, ale Morricone ještě žije, tak třeba by něco složil extra pro Lucy :) jinak si leda počíhat na něco, čemu ty práva brzo projdou.. ale tahle napodobenina je podle mě dost dobrá..
Reagovat
smazaný uživatel
To si pis, ze to je pod kamerama:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes pristoupit do lubu, a klidne se tim zabyvat:)
Reagovat
smazaný uživatel
oprava *klubu
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis-Tsonga, to bude lahůdka, těším se na to. Vzhledem k fantasy bych měl tlačit Ernesta, vzhledem k sympatií Jo-Wilfireda.
Reagovat
smazaný uživatel
snad Tsonga
Reagovat
smazaný uživatel
Jasny zapas dne!!! Takovy trhak kola:)
Ja budu tlacit Hemingwaye, take kvuli fantasy a jeste giginovi:)

Mysli, ze to muze byt zajimave, nejen ciky tenisu, zname preci Ernestka, urcite to bude zive vystoupeni:))) Uz se teda docela tesim na jeho dnesni kousky:)))
Reagovat
Vojtiik
To bude jeden z vrcholů Wimby.. a Ernieho silnejsi BH rozhodne:))
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite souhlasim, ..... jinak letosni Wimbledon, je k nam vlidny, vzhledem k soubojum...
...Ve tretim kole doufam v souboj Tommy vs. Nole, a to bude teprve trhaak:)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná taky potlačí Gulbise, zajímalo by mě, jak by si vedl dále, jestli by pak zvládl roli favorita v dalších zápasech. Ani mi nedošlo, že jeden z nich bude dost možná soupeř pro Andyho, ale tam je mi to jedno, s Ernestem to má Andy 5:0, s Tsongou 8:1 (4:0 na trávě). A stejně musí poražit každého, pokud chce vyhrát.
Reagovat
Sonja
to bude až 4.kolo:-)

Jinak já se dnes od půl jedné těšim taky na Jerzyho proti Radkovi. Je to 1.zápas, na který dnes mrknu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty blaaaho, ja se spatne koukl do pavouka...
...je videt, ze starnu...
No fakt, a nechapu, jak jsem na to koukal...co hur, ve 3.kole Tommy hraje s Lopezem, ktereho mam ve fantasy taky...

...Vlku, ty se takovej blb, ze to neni mozny...ty blaho, toz ja su uuuplny amater, hlavne ze sa divam, kdo je v ktere ctvrtce, abych si nestvarel takova dilemata...:D))))

Tak dekuji za upozorneni, jeste ze jsem to nezjistil pred samotnym zapasem:)))
Reagovat
Sonja
V pořádku...já se na to pochopitelně zaměřila víc, protože mám z Tommyho takovej vítr, rozumíš...tobě zas může bejt jedno, kdy se vlastně střetnou, bo Tommy Noldu vypráská, ať to bude v 1.kole nebo ve finále...
:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Na zápas Radka s Jerzym se taky těším, snad se bude na co dívat.
Reagovat
PetaM
Ještě dneska hrajou ženské debly :) Hraje Květa P., B. Záhlavová-Strýcová, Voráčová se Zakopalovou, a Háčka, která jsou na kurtu s kamerami, juchů :D
Reagovat
kada.tom
to nevím, odkud ta informace s kamerama pochází, neboť na kurtech č. 5, 6, 10 a 15, kde se zmíněné čtyřhry hrají, kamery nejsou :-D ty jsou na Centru, 1, 2, 3, 12 a 18 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
takže je dobrá šance, že uvidíme Štěpce, to jsem rád, ten zápas bude zajímavý
Reagovat
PetaM
No, já Háčka na streamu mám ... :)
Reagovat
kada.tom
pokud budou na centru nebo kurtech 1,2,3,12 nebo 18, tak budeš mít :-) jinak ne - s tím nelze hnout - jinde nejsou kamery :-D
Reagovat
PetaM
Já nevím no :D Mě to pořád nabízí Háčka a celý kurt 10 :D :D Ono je to stejně jedno, protože se to bude překrývat s Petrou :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na rozpisu streamu kurt č. 10 je. Tak ale s určitostí uvidíme za chvíli, kdy by tam měli začít Troicky-Kuznetsov :-)
Reagovat
kada.tom
no koukám, že na streamu je rozepsaný i kurt č. 10, 14 a 17, tak to by byla příjemná změna :-) možná, když začala 2. kola :-)
Reagovat
smazaný uživatel
(8) Petra Kvitova vs. Yaroslava Shvedova
Head-to-head: Kvitova leads 1-0

Wimbledon champions capable of glittering shotmaking?and littering the lawn with errors?meet for the second time in a major. The left-handed Kvitova rallied for a 3-6, 6-2, 6-4 win in the 2012 French Open quarterfinals in their lone prior match.

Both women can play all-court tennis, but both can suffer patchy stretches where the mind wanders and shots stray. Shvedova, who won the 2010 Wimbledon and U.S. Open doubles titles with Vania King, is an agile athlete who can do a little bit of everything, and is a creative improviser on the run. She is the better mover so she'll want to play some sharper angles, and mix up the pace. A year ago, Shvedova became the first woman in the Open Era to record a Golden Set when she beat Sara Errani in the third round, then tested eventual champion Serena Williams before falling, 6-1, 2-6, 7-5.

Kvitova can alternate from brilliance to bewildering when she loses her range. The 2011 Wimbledon winner held off Coco Vandeweghe 6-1, 5-7, 6-4 in the first round?her seventh three-setter in her last 10 matches. Kvitova must be vigilant here, but if she plays with clarity and control, she is more explosive and the better server, and I give her the edge.

The Pick: Kvitova in three sets
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, ale kdybych si měl vsadit, tak dám na Yarku. Na druhou stranu, u Yarky člověk taky nikdy neví, jak zahraje. Šikovná je, ale taky dokáže ztratit dobře rozehrané zápasy... No, je to otevřený zápas, ale spíš to vidím na Yarku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak podle posledni situace, ve dvou Jarus, ale u Petry nikdy nevis,.... a stale plati, ze na trave zustava proste hlavni favoritkou...at se to nekomu libi nebo ne:)))
Rozhodne je vetsi favoritkou na GS nez Vika:) Rekl bych, ze je v top 5 favoritek...Je uplne jedno, ze forma neforma...:)
Takhle bych videl poradi:
Serena, Maria, Petra, Kvetuska, Viktorie
Cerni kone:
Sabina, Aga - vzhledem k losu, Marion velmi dobra na trave, jednou ji to muze vyjit jak Sam na betonech...

Jak to bude:
Serena a Lucka, tyhle budou ve finale:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
No, já už vím, že ti sebevědomí nechybí. :D Tak nevím, ale podle momentální formy je určitě větší favoritkou Vika než Petra. Otázkou zůstává, jak je to s tím zraněním u Viky... Jinak Lindsay Davenport v tom Wimbledon preview taky říkala, že na letošním AO vítězství Viky nečekala. No a vidíš to. Já jsem to čekal, protože jsem to tady dal v anketě. :D Potom taky říkala, že Vika vyhraje Wimbledon nejdřív tak za 3 roky a že prý nehraje na trávu dost aktivně... No, jen aby se Davenport zase nedivila (a ty s ní). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nej favoritka na trave je Serena, hned po ni Maria, potom Petra...
Vika je opravdu na travu vic pasivni...
...krom toho jeji zraneni ji letos fakt vitezstvi nemuze dat...to by musela hrat divadlo, a v to neverim...
Takova zraneni...uf, s tim se neda hrat dalsich sest kol na nejvyssi urovni...pokud to opravdu odkulhala, to by musela, ja ani nevim...co, clovece.
Vika mela prsoste letos dost smulu...Ja si myslim, ze dnes skrecuje, nebo to proste odpinka, ale spis si tipuji skrec...
Reagovat
tommr
a kdo je to vlastně ta Kvetuska? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cveta Pironkova
Reagovat
tommr
díky za vysvětlení. Doufám ale, že ti tenhle tip nevyjde, protože Pironkova by musela na cestě do finále vyřadit několik mých oblíbenkyn počínaje Bárou a Agou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz za 1,73?..

To je vtip?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, co mas na mysli, ale Janowicz hraje se zranenym loktem...takze Radek ma slusnou sanci...a asi posledni ho v zivote porazit:)
Reagovat
smazaný uživatel
a Pironkova 1,6
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist