4. den na Roland Garros: Berdych hraje s Kazachem, další tři Češi vyzvou favority

28. 5. 2014, 08:35
Previews 533
Po dvoudenní pauze se dnes představí na grandslamovém Roland Garros šestý tenista světa Tomáš Berdych, jehož čeká druhý zápas. Spolu s ním budou na pařížské antuce usilovat o postup do třetího kola ještě Radek Štěpánek, Jiří Veselý a Karolína Plíšková.
French Open

Tomáše Berdycha, jenž zahájil druhý letošní grandslam úspěšně už v neděli, čeká na kurtu číslo 1 duel s Aleksandrem Nědovjesovem. Osmadvacetieltý Čech o rok mladšího Kazacha, který na Roland Garros startuje poprvé a proti Devvarmanovi si připsal premiérovou grandslamovou výhru, v jediném vzájemném střetnutí na letošním Australian Open porazil hladce ve třech setech.

V posledním utkání 'jedničce' se představí i Karolína Plíšková. Její soupeřkou bude Polka Agnieszka Radwaňská, třetí hráčka světa. Dvaadvacetiletá Češka se proti favoritce pokusí prodat svou dobrou letošní formu, předloni s Polkou v Kuala Lumpur prohrála dvakrát 4-6. S hráčkou Top 10 se Plíšková utká podeváté v kariéře, poprvé soupeřku z elitní desítky porazila před týdnem v Norimberku (Němku Kerberovou).

Další dva Češi nastoupí na kurtu číslo 3. Program zahájí v 11:00 třicátníci Radek Štěpánek, který je v Paříži ve druhém kole poprvé od roku 2009, a šestnáctý hráč světa Rus Michail Južnyj. Čeká je osmý vzájemný duel: pětatřicetiletý karvinský rodák zvítězil třikrát, oba zápasy na tři vítězné sety ale prohrál po boji 2-3.

Po nich naopak přijdou na řadu mladíci Jiří Veselý a osmý nasazený Kanaďan Milos Raonic. Půjde o jejich první vzájemný duel a Veselý doufá, že mu znovu pomůže chladnější počasí. "Pak by šance byly trochu větší. Uvidíme. Je to kvalitní hráč, pro mě to bude super zkušenost. Hratelné to je," dodal. Teploty by dnes v Paříži neměly překročit hranici dvaceti stupňů, pravděpodobnost srážek je na 60 procentech.

Nepříjemný soupeř čeká světovou dvojku Novaka Djokoviče. Sedmadvacetiletý Srb, který v Paříži usiluje o zkompletování kariérního grnadslamu i post světové jedničky se utká s domácím Jeremym Chardym. Francouzský tenista si před dvěma týdny zvedl sebevědomí skalpem Rogera Federera, nicméně s Djokovičem v osmi vzájemných duelech neuhrál ani set.

- PROGRAM 4. DNE NA FRENCH OPEN 2014 -
(středa, 28. 05. 2014, začátky od 11:00)
• Kurt Philippa Chatriera •
Schmiedlová (SR) - V. Williamsová (29-USA)
Chardy (Fr.) - Djokovič (2-Srb.)
Tsonga (13-Fr.) - Melzer (Rak.)
Pironkovová (Bulh.) - Šarapovová (7-Rus.)
• Kurt Suzanne Lenglenové •
González (Kol.) - Simon (29-Fr.)
S. Williamsová (1-USA) - Muguruzaová (Šp.)
Schwartzman (Arg.) - Federer (4-Švýc.)
Cornetová (20-Fr.) - Townsendová (USA)
• Kurt č. 1 •
Paire (Fr.) - Bautista (27-Šp.)
Berdych (6-ČR) - Nědovjesov (Kaz.)
Hantuchová (31-SR) - Feuersteinová (Fr.)
A. Radwaňská (3-Pol.) - Karolína Plíšková (ČR)
• Kurt č. 3 •
1. zápas ... Južnyj (15-Rus.) - Štěpánek (ČR)
2. zápas ... Raonic (8-Kan.) - Veselý (ČR)
kompletní program 4. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

533
Přidat komentář
Cico93
Federer Bali na TP fandinu;)))
Reagovat
Fandina
ale ne, ten TP neumí balit, protože je sám balík ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
TP je balik?
Reagovat
Fandina
Ty jsi balík ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
Definuj mi co myslis pid pojmem balik?
Reagovat
Cico93
Fandina ani sama nevieš čo pišeš
Reagovat
Fandina
Pánové, domnívala jsem se, že jste na nějaké úrovni a není třeba všechno vysvětlovat, takže sorry, tohle vysvětlovat opravdu, ale opravdu nemíním a to mám hodně velkou trpělivost.
Reagovat
Roger_Federer
? Dole napises ze pro tebe nemam uroven, a tady zase ze myslis, ze mam nejakou uroven..no cert aby se v tom tvem uvazovani vyznal.
Reagovat
Fandina
Opakovaně se utvrzuji, že nejseš na úrovni, tedy pro mě, nemohu mluvit za druhé, někoho třeba zaujmeš, ale mě rozhodně ne. I teď jsi to v tomhle vlákně potvrdil, i když to bylo myšleno na tebe i cica. Oba jste mimo můj zájem.
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... a věnuj svou pozornost jiným. Já opravdu o tvojí nestojím ... sorry
Reagovat
slacker
Kdy tohle definitivne skonci? Takovyhle smog kvuli jedne zakomplexovane krave.
Reagovat
Fandina
slacker jsi už s tím trapný jak se pořád vnucuješ a nikoho nezajímáš víš o tom?
Reagovat
Fandina
slacker ... znám hodně takových, jako jsi ty. Ryjí a myslí si, jak jsou zajímaví, ale hlavně jsou hodně hloupí a je to na dálku vidět. Ty k nim patříš nepochybně.
Reagovat
slacker
S tebou sem se nebavil, tak se furt na me nelep jak psi exkrement na botu.
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi tak ubohý trapný a hloupý, že se nedá na tebe nereagovat.
Reagovat
Cico93
prečo za každou svojou vetou pišeš pojd pojd pojd
a to aj vtedy keď to tam nepauje a nehodi sa to tam

nezda sa Ti to trapne už!!!
Reagovat
Fandina
pojď pojď pojď je povzbuzování a píši to tam úmyslně, baví mě to.
Reagovat
Cico93
OK dobru noc pojd pojd pojd. Noo dobre ?
Reagovat
slacker
Bavi ji byt trapna, cim trapnejsi tim vic se bavi. Uboha existence
Reagovat
Fandina
slacker ... pořád mám k tvé ubohosti psát o druhých, že jsou ubozí dost daleko.
Reagovat
slacker
Sklapni nano. Nic nez verejne pohrdani si svymi vystupy nezaslousis.
Reagovat
Fandina
slacker ... zklidni vášně, nikdo se tě na nic neptal.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo LA ti schvaluju to jsem tipoval v polovine zakladni casti ze pudou na stanley cup ale nemce bych moc netipoval berou mlady mancaft spis talose nebo kanarky
Reagovat
Cico93
domacim neverim

Lahm. Neuer, Bastian, Muller, Kedhira vse skušene hrače a nemcI na každých MS su perfektni naposlednych MS mali smolu teraz im verim:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy to zvladl taky. Jupiii... Tak nevim, ale dneska bych nechtel teda precentualne pocitat kolik favoritu se dostalo dale. Kazdopadne si myslim, ze vice jak 50% by to nebylo. A kdybych odecetl i ty, kteri meli crazy matche az na krev tak takovejch 20% favoritu v suchym. A 5% z toho je asi jen Roger :-D

Tak Gratulace vitezum a cest porazenym...
Reagovat
zpilat
?????? ?????????? ????? - Michail Michajlovič Južnyj
Bohužel angličtina přepisuje jména z azbuky tak, aby to angličan (američan) dokázal přečíst aspoň trochu podobně, jako to má správně znít, nicméně ti co umí azbuku tam vidí Južnyj a ne Youzhny. Odkaz viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Michail_Ju%C5%BEnyj
Reagovat
zpilat
tak vidím, že tenisportal azbuku neumí, tak se musíte mrknout na ten odkaz na wikipedii
Reagovat
J.M.
Kdo to tam chce vidět, vidí, kdo nechce, tomu je to jedno. :-)

Ono je to ve skutečnosti tak, že oficiální jméno člověka je takové, jaké můj dá ATP na svých stránkách. Pokud si někdo myslí, že od toho, kdo dává člověku jméno, jsou jiné instituce než ATP a jiné dokumenty než anglická stránka ATP, je hloupý negativista.

A navíc je tu ještě jeden neprůstřelný důkaz toho, že hráči se oficiálně jmenují tak, jak o nich píše anglická stránka ATP a anglická stránka WTA. Například Radek Štěpánek se oficiálně jmenuje Stepanek, Šafářová se oficiálně jmenuje Safarova. Protože je tak oficiálně píše ATP a WTA. Čili to je správný tvar jejich jmen. To, že pak tady v diskusích píšeme nesprávně "Štěpánek" a "Šafářová" místo oficiálně správného "Stepanek" a "Safarova", a přitom "Youzhny" píšeme tak, jak je to v angličtině, tuto logiku jasně potvrzuje. Kdo tam tu jasnou logiku vidí, ten je chytrý, kdo chytrý není, tomu je to jedno.
Reagovat
Fandina
A ještě je to tak, že ten kdo je chytrý, tak to pochopí a vysvětlí si to sám a nepotřebuje o tom číst na TP.
Reagovat
VlS
Tak to je trochu přitažený za vlasy. Asi je každýmu jasný, že přepis slovanskejch jmen s diakritikou do AJ nebude docela jednoduchej, používání AJ přepisu v tenisovým kontextu mi v nejmenším nevadí, ale udělat závěr, že ATP/WTA dává lidem jméno je tak trochu moc. Tvářit se, že Lucka Šafářová je spravně Lucy Safarova?
Jistá primitovnost angliny, která neumožňuje přesnej fonetickej záznam jmen k tomu není důvodem.
Reagovat
J.M.
Kdo je chytrý, ten to pochopí sám, kdo je blbý, ten to nepochopí ani po stopadesátém vysvětlení, a kdo je bezcharakterní zmetek, ten si to pochopí sám, ale veřejně to nikdy nepřizná a postopadesáté bude trvat na svém a předstírat, že neví o čem je řeč jenom proto, aby to nepřiznal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl to lehky den ;D)
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že kdo je chytrý pochopí všechno, hloupý nepochopí nic, ani to, že nepochopí, že druhý něco pochopil, protože je hloupý a neví, co druhý chápe ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Melo to byt o vlakno nize:)
Ale tady se to nakonec take hodi;D)
Reagovat
gigin
Fandina je šmejd. To ví každej. Aj Wilander.
Reagovat
Fandina
gigin ... jasně, a ty jsi nejhodnější člověk na světě, který jsi objevil šmejda Fandinu ... hlavně když se ti ulevilo ... pojď pojď pojď vzorňáku!!!
Reagovat
Fandina
Už se těším do Wimbledonu, co ty jedeš letos také?
Reagovat
Roger_Federer
Jsem teda pochopil ze JM si dela prdel, VIS to nepobral a Fandinu jsem prozmenu nepobral ja...
Reagovat
gigin
Já se těším na Wimbledon. Do Wimbledonu si jeď ty. Konec debaty. Češč.
Reagovat
Fandina
Fandinu ty nepobereš nikdy, takže nic zvláštního, jinak souhlas s tím co si psal.
Reagovat
Fandina
Já s tebou debatovat nezačala, to tobě leží na srdci šmejd Fandina, tvůj problém. Jinak já se do Wimbledonu mooooooooooooc těším. Jsem šťastná, že tam letos jedu, soukromým letadlem to bude super!!!
Reagovat
Roger_Federer
Ja jedu urcite, bude mi cti te poznat, bud t zfackovat, nebo se ti omluvit, pokud ve skutecnosti nejsi takova osina jak tady vystupujes.
Reagovat
gigin
Hoď ty lístky do kanálu. Nejedu nikam.
Reagovat
Fandina
Jasně, že jsem osina, ale máš smůlu, nemám zájem se s tebou potkávat, to bys tady musel psát jinak, abych měla zájem se s tebou blíž poznat. Nejsi pro mě zajímavý.
Reagovat
Roger_Federer
Zvlastni uvaha.., jak vis jestli jsem pro tebe zajimavy, kdyz me osobne neznas?, nebo ty si stavis nazory o lidech natom co pisou anony mnim foru na internetu?
Reagovat
Fandina
Nejsi pro mě zajímavý, podle toho co píšeš a proto nemám zájem se s tebou seznámit. Kdybys tu psal jinak, třeba bych o tom začala přemýšlet, ale takhle nemám zájem.
Reagovat
Cico93
konfrontacia RF a Fandiny je ozdobou TP :DD
Ich spory mam najradšej
Reagovat
Fandina
Já mám nejraději cafe laté, to mi hodně chutná ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
To nechapu, zname se, anonymne, rozumime si, fandime tenisu, Rogerovi a muzem spolem se potkat, proc se zdrahat?
Reagovat
Fandina
Kdybys mě alespoň někdy svými příspěvky zaujal, přesvědčil o něčem co mě zajímá, tak by se dalo o tom uvažovat, ale to co tu píšeš ty, tak pro mě není nic nového a zajímavého, není důvod se s tebou seznamovat, to bys musel vystupovat jinak, ale to už jsem psala ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
Ja vim, ale ja si jsem jisty ze tvoje prizpevky, veci ktere sem pises, jsou zajimave tak pro jednoho dalsiho uzivatele (quesh), protoze vetsinou jsou zcela mimo misu, presto si myslim, ze si zajimavy jedinec, osobnost, exemplar, meli bychom se seznamit..
Reagovat
Fandina
Na to, aby se někdo s někým seznámil, musí být dva. Už jsem ti psala, že o tebe nemám zájem. Kdybych měla, je tu od toho vzkazník a nepsala bych to veřejně. Ale v jednom ti dám za pravdu, vždycky jsem byla v každé společnosti zajímavá a evidentně je to tak i na TP.
Reagovat
Roger_Federer
I blazen lecici se, je sam pro sebe zajimavy, v tom je ta jeho nemoc...
Reagovat
Fandina
RF ... blázen je nemocný člověk o tom se nežertuje a to je právě důvod, proč ty nikdy nebudeš pro mě na úrovni.
Reagovat
Roger_Federer
Nejsem pro Fandinu dost dobry..; (, ja nezertuji, jemne naznacuji..
Reagovat
Fandina
Nejsi chlapče, nejsi pro mě dobrý, najdi si jiné objekty s kterými si budeš rozumět, já mám jiné nápadníky než tebe ... úsměv
Reagovat
slacker
Poradim ti, prestirej ze jsi mimon jako Quesh, takove typky "myluje" a vyleze z ulity. A pak bum prask ztrestas tu couru, rozrezat nebo kyselinou.
Reagovat
Fandina
slacker ... dám ti radu, až budeš umět rozlišovat kdo a co je mimoň, tak si pohovíš. Zatím jsi mimo ty, ale asi je to zbytečné ti vysvětlovat, protože to nepochopíš. Kdybys to totož věděl, psal bys jinak.
Reagovat
rod_laver
proč? nechceš si dát s Fandinou šampaňské s jahodami? Věřím, že by to byl doživotní zážitek.
Reagovat
Fandina
jsi na omylu, já nemám zájem si dávat s někým tady cokoli, natož si kazit jahody se šlehačkou ve Wimbledonu, takže setkání se mnou opravdu ale opravdu není na pořadu dne ... tisíc úsměvů na entou pánové ... trhněte si!!!
Reagovat
rod_laver
Opravdu to není možné? A bude možné tě zahlédnout přes stream, který má vyšší kvalitu vysílání než satelit? A jak bude hrát Lukáš Rosol? Budeš si dávat sekt nebo šampaňské? A co na to Jan Tleskač?
Reagovat
slacker
Ty mas leda hodne stazenou prdel, strach pred nasledky sve patologicke prezentace
Reagovat
Fandina
slacker ... bát se zdejších nicků? Tak to je to poslední, co by mělo člověka napadnout.
Reagovat
Fandina
Opravdu nemám zájem se s někým s TP setkávat. Když budu chtít, setkám se sama, ale nevím, proč bych to měla dělat jen proto, že píši na veřejný web a proto, že mě někdo z něj o to požádá. To opravdu ne. Na to psaní o tenisu není ... úsměv
Reagovat
VlS
druhej kámen dole, Dlouhej Janek to dotáhl, ale Kukuškin hóóódně zlobil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl to lehky den;)
-----
Omylem jsem to napsal i vyse, ale jak tak na to koukam, tam se to hodi taky ;DDD))))
Reagovat
VlS
Jo, hodí. Holt jsem zas četl shora dolů a ne správně opačně a nepochopil jsem, že si JM dělá pr.. , no co už :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co jsem zatim videl z vykonu hracek, tak pro me po vypadnuti dost favoritek, je tedkon cerny kun Sam. Hraje vazne s prehledem a antuka ji neni vubec cizi. Nedivil bych se, kdyby to cele vykostila az k te mise....
Reagovat
Frick
Karol měla těžkej los, taky mohla mít větší štěstí...

Ale přiznám se, že za stavu 4:2 jsem věřil, že už ten 2. set dá. Nesmí odejít podání, no...

Tak na trávě by to mohlo bejt lepší...
Reagovat
smazaný uživatel
... Izzy zapni a nenechavej to dojit do patyho setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy nadhernej dropshot z pokleku. Ze on sledoval o pauze mezi setech Agu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.... to se naucila Aga od neho, jinak gratulace;)
Takze ten muj tip na prekvapeni nevysel, ale bouchlo to na jinem kurtu no;)))
Reagovat
Roger_Federer
Zitra jdem proti Kvitove co?;)
Reagovat
Cico93
montymu sazky moc nejdu:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi si sám! :D Já si myslím, že Erakovic porazí a problémy bude mít až ve 3. kole... Zkusil jsem to jednou (Zarině jsem docela věřil a ten kurz byl lákavý) a nevyšlo to, takže dál už to nebudu pokoušet. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jdou! :) Za poslední dva roky jsem 2804 Kč v plusu. Akorát letos se mi moc nedaří, ale až začne sezona ve fotbale a hokeji, tak to bude zase lepší. Prostě nesmím sázet na náhodu, jako jsem to zkoušel teď. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, je to 2704. Abych si nepřidával... :D
Reagovat
Cico93
noo ta tebe ide:DDDDDD
JA MAM Marušku ako viťazku RG za 7,5 a Serena a Lina su out tak to silno neunesime ked to nevyhra:DDDDD
Reagovat
Cico93
A ms VO futbale dam Nemecko asi za 6,5 kurz
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem vsadil při LOH v Londýně na americké fotbalistky, že vyhrajou zlato (kurz 3,2). Vyšlo to a litr byl doma. Od té doby si počítám, jak na tom jsem a schovávám si kopie vyhraných tiketů. :D
Reagovat
Cico93
nooo tie dlhodobe sazky mam rad
napr. Rusko na MS v hokeji som trafil 3,5
Nadala US Open 3,7
Masha RG 2012 7
Vicka AO 2012 4,5
Andy Wimbledon 2013 4,2
a kopu toho mam LA za 4,2 že vyhraju Stanley cup
tie dlhodobe ma bavia strašne
Reagovat
Fandina
škoda. Aga byla rozhodně lepší. Tak příště Kájo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Jinak mě se na hru Karolíny moc dobře dívá. Ona hraje celkem pohodově a s rozmyslem, na Agu neměla, bylo tam i dost zbytečných chyb a nešlo jí tak podání, jako v minulých zápasech.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak travicka roste aspon na jednom kurtu dneska. Aga dala a hrala docela dobre. Spoustu hodne tesnych autu si nakonec vynahradila v poslednim setu dvema carama. A v cem me mile prekvapila, tak byl pocet winneru. Aga mela 23 winneru oproti asi jen 13 od Karol. Celej druhej set se hral ale v desti a Karol se tam i jednou vyflakla. Jinak Highlight od Agy byl dropshot primo z podani :-) Nice job.

Tak KArlicko, Ago. Chci vas videt v OF proti sobe. Vamos a Dawaj :-)
Reagovat
VlS
škoda, ne že by to nešlo, ale chyběl první servis. Karolínko, příště si ho vem na kurt a nenechávej ho v hotelu.
Reagovat
pepin
Mně připadá jak leklá ryba, žádný život. Jinak ale nehrála až tak špatně, ale Aga. je zatím prostě někde jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Me prisla Karol ve druhym setu uz docela vystavena. Jak psychicky tak fyzicky. Taky uz hrala dost zapasu v kuse...
Reagovat
VlS
Tak Karolína vypadá jako totální flegma, ale zlepšila pohyb - podstatně - a netváří se tragicky jako Klárka. Docela mě překvapuje, spíš jsem čekal, že bude něco jako Kikina. Únavě bych věřil, odehrála toho teď opravdu hodně.
Reagovat
A.R.R.
Já to říkal, že to Aga dneska dá :-)
Reagovat
kada.tom
Aga postupuje :-)
Karolíně bych určitě pogratuloval, ale dneska jsem to přál Aze :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ano Sabina x Mona = psychologicky syzet... mels pravdu;D)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Sabine měla asi hned ve druhém gemu nepříjemný pád, při kterém si poranila ruku... Taková sympatická holka a pořád má tolik smůly. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Prijde trava, a tam zase vsechny vyseka;) klasika... tahle hracka snad na jinem povrchu nema uspech... dost podobne do Kvetusky, i kdyz ta se konecne trochu zvedla, ale porad to neni ono... krom toho Sabca je hodne narocna na psychickou stabilitu...sice se rika, ze Petra je psychicky hodne nestala...no nevim...ale proti Sabine, to je vylozene Clint Eastwood...;)
Reagovat
kada.tom
ta Taylor Townsend je hustá :-D
ano - je oplácanější, ale to už asi k afroameričankám patří .. ale teda tenis umí, ne že ne ... až jsem se bál, že to nedotáhne!

ale dotáhla, super!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, zapnul jsem si ze zvědavosti poslední gem... Taylor už si na svou postavu vyslechla asi hodně posměšků, ale tenistka je to určitě dobrá. Už v juniorkách byla hodně vysoko (vítězka AO 2012, finalistka Wimbledonu 2013). Jo a taky vyhrála juniorskou čtyřhru na Wimbledonu 2012 spolu s Genie Bouchard. :)
http://www.runningforehand.com/wp-content/uploads/2012/07/2012_Wimbledon_Bouchard-Townsend.jpg
Reagovat
kada.tom
já myslím, že by světu mohla něco ukázat v budocnu - nechci říkat, že je to nastupkyně Sereny, ale mohla by být klidně docela vysoko ... nejspíš jí její postava vyhovuje, neomezuje jí a hle - je ve 3. kole RG, navíc porazil nasazenou domácí hráčku na dost velkým kurtu :-)

já jí docela fandím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne. Při tom pozápasovém rozhovoru mi přišla celkem jako sympaťačka... :)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jestli jsi slysel tu strasnou ranu, ale to byla racha, jak mne spadl kamen ze srdce...a hlavne jsem rad, ze si nemusel jit zaplavovat hriste;))) Karlicka je fakt crazy;)

Kvetuska sice prvni set prohrala, ale musim rict, ze mne opravdu potesila, o opet dokazuje, ze je to skvela hracka, ale je tak trochu jak Dimitrov, hezky sa na to kouka, ale ta ucinnost...., ovsem ona je aspon na te trave ucinna ;)

No a take v prvnim setu ukazala haitikovi, ze se hrube spletl, jak si myslel, ze to bude pohodicka;)))
Reagovat
smazaný uživatel
V kazdem pripade, tomuhle zapasu by slusel treti set;)
(((btw, Dlouhy Janek mne teda po prvnim vystrasil...doufam, ze to dnes zvladne, proboha;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Květušce se tímto hluboce omlouvám, že jsem jí podcenil a že jsem si myslel, že to bude pohodička! :D :-))
Ale nestačím se divit, co všechno Tsvetana dokáže vrátit.. Maria musí hrát o dva až tři údery víc, než by se dalo očekávat! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ta rana asi byla dvojita. Jeste ze Karlicka udrzela aspon to jedno podani ve tretim :-D To ja taky, aspon budu moct jit o vikendu snad na tenis :-D Pokud to hriste nezatopi za me dest.

Janek teda v prvnim byl takovy vystresovany mi prislo a ty TB si neodpusti asi nikdy. Rozdil mezi podanim je ale dost viditelny. Izzy mel 213km nejrychlejsi a Kukuskin 173km/h, co jsem videl naposledy.

Tak s Kvetou ti moc nepomuzu ale fandim na dalku. Vim, ze tam mela dva breaky, tak skoda ze nedotahla. Ja ale ted musim fandit jine travarce :-) Jeste muze vyrust trava na dvou kurtech dneska :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted koukam, ze uz ne. Skoda Kveti. Ale nenechala to Mashe zadarmo...
Reagovat
smazaný uživatel
Mno asi nic nevyroste, ale i tak jsem celkem spokojeny... jde o antuku, a tam proste po Kvetusce asi vic nemohu chtit... jen doufam, ze se ji trochu vrati drajv, nez zacne trava, tam ho budeme potrebovat... letos to uz fakt musi vyjit;)

No a vidim, ze Agnieszce se celkem nejak dari... tak to jsem te dnes rano zbytecne vyplasil;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na trave se Tsvete urcite neco zase podari jako kazdej rok. Uz ji cejtila tady a tahala Mashu za culik.

Mno tak dari, nehraje spatne a dava dost tesnych autu.
Reagovat
misa
proč tady tolik lidí chce vypadnutí Marie z turnaje. Pro mě by její výhra v celém turnaji byla mnohem přijatejnější než kdyby grandslam vyhrály takové zjevy jako Cibulková nebo Erraniová.
Reagovat
Cico93
Domina neni zjav ;))) ale Inak suhlas
Reagovat
Roger_Federer
Protoze kdyz vyleti Maruska, razem se otevira cesta pro jine hracky, PK by se razem stala spolu favkrytkou na titul..aspon zebrickove.
Reagovat
Cico93
Hey naj všetci povypadavaju, nohy polamu aby Kvitule vyhrala
Reagovat
misa
Petra není ani ve 3. kole. Navíc loni měla ve Wimbledonu mnohem větší šance a víme, jak to dopadlo. Myslím si tedy, že naděje mnoha jsou velmi předčasné.
Reagovat
Cico93
Mashenka come oN po titul
Reagovat
kada.tom
takový štěstí může mít na brejkball jedině Šarapka :-/
tak na letiště asi pofičí Tsvetana, noo :-(
Reagovat
Cico93
Naopak smolu maju tvoji rodičia že maju Teba ,)))))
Reagovat
kada.tom
ani bych neřekl :-)
a vůbec mě neznáš, tak pomlč, já se do tebe taky neopírám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prasátko je sice štěstí, ale předtím to spadlo Tsvetaně těsně na lajnu... Takže je to v podstatě fifty-fifty. :)
Reagovat
Cico93
Tak prestaň s tymi stipidnymi komentami
Reagovat
r176
gratulce L.Hradecké k postupu v deblu do 2 kola a ještě větší gratulace k vyřazení Hlaváčkové z debla!!Lucka ať okamžitě hledá jinou partnerku nebo v deblu s takovou vylítne z top 100!! :-)))
Reagovat
Cico93
Domča, Danka, Anna Karolinka pomeeeee ;)))))
Reagovat
blixa
Světlanka bojuje !!! Pojď pojď !!! Pošli Mášenku na letiště.
Reagovat
pepin
Nemá čím, to by se šarapka musela vyházet a porazit sama, tak jak je to zvykem u Petry.
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 3.kola. Poméé!
Reagovat
Fredy
Gratulace k postupu v deblu. A holky jedeme dál!!!
Reagovat
Pa3k
Musíš to da pood!
Reagovat
VlS
Na RG začíná rašit travička, Pirožka má break :-)
Reagovat
kada.tom
Modlím se modlím k tenisovému Bohu,
aby Šarapka z Paříže dneska letěla domů :-D
Reagovat
smazaný uživatel
může se přidat? :)
Reagovat
kada.tom
jasně :-D čím silnější a zastoupenější ta modlitba bude, tím spíš by mohla Šarapka padnout :-D ... ne, já fakt dneska Tsvetaně věřím :-)
Reagovat
Davor1
modlím sa s vami chlapci :D
Reagovat
PetaM
Rád bych se přidal :D
Reagovat
Fandina
Já se nemodlím, ale přála bych Pironi, aby vyhrála. Hraje super lehce a Mária tak řve, že je to děs běs. Ale obávám se, že stejně zase vyhraje, protože je to obrovská bojovnice a hrát umí také výborně.
Reagovat
Cico93
ste trapni absolutne ubohi
kada.tom tvoja hlava musi byť neskutočne duta a že aj Lunej nooo hnusne
Reagovat
dadaft
tak Samantha se s Yvonne moc nemaže,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Samička je zlatíčko, doufám, že nehodlá hrát 3 sety :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo. Gentleman Tsonga (viz foto) úspěšně dotáhl svůj zápas a Maruška může na plac... :)
http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/f_005SoireeJoueurs230514.jpg
Reagovat
Bob
Tohle spojení moc nefunguje.
Reagovat
smazaný uživatel
... neboť pro Andreu je prioritní singl a debl je "vedlejšák". Co na tom, že "bokem" vyhrála 2 GS turnaje s Hradeckou, když je pro ni přednější 2., 3. kolo singlu (a to nejen GS).
Reagovat
blixa
Možná lepší, že s Hradeckou nehraje, v týhle formě by ji to jen kazila. Asi už má jiný priority než je tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Příšerný. Ať si okamžitě každá najde někoho jinýho. Lucka Š. suveréně vyhraje s Timeou Babos Sydney, kde porazily koho mohli ale spolu s hlaváčkovou to vypadá, že jsou v žebříčku tak na konci top 100. Doufám, že jim to dojde.
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu. Martine poméé!
Reagovat
Davor1
Vyhral, ale opäť si neodpustil jeho typickú klauniádu, predovšetkým v tom 4. sete. Našťastie, v priebehu piateho sa spamätal...
Reagovat
r.Fever
akú klauniádu ? normálne vypustil záver 4.setu od stavu 1:4 aby pošetril sily na piaty set, čo sa zdalo byť rozhodujúce. ale kto chce psa biť...
Reagovat
Davor1
a potom vypustil aj začiatok toho piateho? hral veľmi zle jeden a pol setu, to nebolo ani tak o vypustení
Reagovat
dadaft
komentátor Šíma: "tak to byl fiftýn který pěkně zachrochtal."
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jako pro Vás ostatní i pro mě je výpadek Sereny obrovským překvapením. O to víc mě zaskočil výsledek! Pochopil bych ještě prohru ve stylu 4:6, 6:2, 3:6, ale 2x 2:6? Jako kdyby byla Serena po flámu :-)))
Každopádně Serena nemůže očekávat, že bude GS turnaje vyhrávat až do padesátky. To dokázala jen Martina Navrátilová, nejlepší hráčka tenisové historie.
Reagovat
Davor1
Tituly zo štvorhry by som so singlovými nemiešal, posledný singlový grandslam vyhrala v 33 rokoch, takže Serena je na tom dosť podobne ;)
Reagovat
Fandina
Roger super gratulka a moc držím palce do dalšího kola. Rogere ... go go go

A gratulka Martinovi Kližanovi. Pome!
Reagovat
smazaný uživatel
Tamiroooooo.... Vzala si MTO... Když už hraje dobře, tak jí zase zradí zdraví.. Vypadá to na stehenní sval, tak snad bude hrát a neskrečně..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tamiro bojuj!! Tamira hraje celkem dobře, tich UE mohlo být míň, ale přesto dobrý výkon zatím.. Zkus to ještě Tamiro, je to jen break!!

Cibule dneska hraje dobře.. Jsem celkem rád, že začala hrát Maruš, protože poslouchat to její:"POMEEE!!", tak mi asi jebne!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tamira prohrála.. Ale přesto může být s RG spokojená!! Tak teď honem na trávu!!! :D :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Co má znamenat ten pokřik "po, po, po..."? Když v TV dávají zápas z RG, tak ho tam vždy slyším. Může mi prosím někdo napsat, kdy a proč se takhle na RG pokřikuje?
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, ale taky jsem si toho všiml... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hrozný, potrhlí Frantíci, zeptejte se Tsongy, co to znamená, asi něco jako Kdo neskáče, není Čech :D
Reagovat
smazaný uživatel
...ten se v Parizi vzdy probudi;)
Reagovat
tommr
výhru nad Benešem bych moc nepřecenoval - toho nedávno deklasoval i Jirka Veselý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tvl... mi az ted docvaklo, proc tu od zacatku RG rikate Melzerovi Benes :-D
Reagovat
tommr
Tomáš dneska neměl svůj den a Nedovyesov brzo vycítil svojí šanci. Hlavně na returnu byl dneska Tomáš úplně marnej. Nakonec to sice dal, ale proti Bautista Agutovi bude muset předvést podstatně lepší výkon jinak to dopadne stejně špatně jako v Indian Wells ... :)
Reagovat
kada.tom
zase tak špatně Tomáš nehrál, nebuď takovej pesimista :-)
Reagovat
slacker
Tommr se dneska na komentar nečekaně nadřel
Reagovat
Elrondin
V tomhle jsem s tommrem za jedno, na returnu Tomáš špatnej, soupeř na žebříčku skoro o 100 míst dále s bilancí na antuce 2:7 -) jako favorita ho proti Bautista Agutovi nevidím...
Reagovat
kada.tom
Tomáš sice ve 4. setech, ale ve 3. kole je a čeká ho tam neoblíbený Bautista, tak snad ho Tomáš dá, hru na to určitě má. Dneska předvedl ve 4. setu parádní otočku z 1-3 na 6-3! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonce 6 gamu v rade z 0-3 na 6-3. Bautista pro Toma je kruty mno. Ale tak treba Wawros uz mel na prvni kolo Gilberta, ktery je skoro stejny antukar.
Reagovat
kada.tom
á, fakt? tak to mi uniklo, sorry :-)
ale tak já věřím, že Tomáš Bautistu dá .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, věřit se musí, jinak je to nanic. :) Je blbý, když Tomovi odejde podání, je to jeho silná zbraň.
Reagovat
Fandina
gratulka k postupu a držím palce proti Agutovi. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fredy
Výborně!Velká gratulace!Hodně štěstí ve 3.kole!Tomáši pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková po prohrané kvaldě na FO jela do Mariboru na turnaj s dotací 25 000 dolarů..
Je třetí nasazená a v 1. kole přehrála Argentinku Catalinu Pellu 2x 6:3!! :-)) Tak jen tak dál!! :-)
Na turnaji hraje i Bára Krejčíková, která má v 1. kole první nasazenou Majerič.. Zatím ve 3:2 a má break.. :-)) Tak snad to dotáhne! :D
Navíc tam spolu hrají i čtyřhru.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je fajn! :) Zrovna ráno jsem se díval na pavouka turnaje v Mariboru a myslím si, že by tam Katka mohla pomýšlet na úspěch...

Jinak mě překvapilo, kolik práce měla dneska Ana Konjuh proti Petře Krejsové (na Spartě hrála debla s Terezou Smitkovou). No a ve 2. kole bude zápas Konjuh - Alexandrova, to by mohlo být hodně zajímavé. Alexandrova na Sparta Prague Open vyřadila Lucku Šafářovou a Dan Filjo ji na svém blogu hodně chválil už od kvalifikace...
Reagovat
tommr
kde to sleduješ? :)
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale skore je tady:
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C25-SLO-01A-2014

turnaj je tady:
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100031655

Bára K. první set vyhrála, tak ještě jeden. Báro ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
K vidění to nikde není, ale čísla sleduji zde..
http://scores.itftennis.com/index.php?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C25-SLO-01A-2014

A že tam hrají čtyřhru psala Katka na FB.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Bylas rychlejší! :-))
Reagovat
Fandina
Katce gratulka k postupu. Mám radost a držím palce dál. Katko ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Bára Krejčíková teď po výhře 6:3, 6:1 taky postoupila do 2. kola dvouhry... Vypadá to, že Tadeja Majeric je oblíbenou soupeřkou mladých českých tenistek. Katka Siniaková ji v minulém týdnu porazila 6:2, 6:0 v 1. kole kvalifikace RG. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska to je opravdu jizda...a to se asi jeste Rebel rozhodl hrat petisetak...Karlicka ta jede fakt na hrane...a Robin, to je take dilo, teda...;)
Reagovat
kada.tom
Tomáš to zvládne ve 4. setech :))
Reagovat
smazaný uživatel
Co tam ta Karlicka provadi? :-( A jakto ze neni stream :-/

Koukam na Cibulu, protoze nic jinyho lepsiho neni a ta dava POME skoro po kazdym bodu. Me to teda prijde dost sileny...
Reagovat
smazaný uživatel
a Paszek ma MTO a protahuji ji nohy....
Reagovat
smazaný uživatel
Já to teda nesleduju, ale dovedu si představit, jak tam Tamira leží v bolestech a Cibule na ní řve POME POME :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim, neni to pod kamerama, takze ted si tak rikam...mozna to je i dobre ;DDD))) Nektere gemy trvaji snad i 10.min...
No doufam, ze to bude ding dong battle...
...je to proste nepochopitelne, snad jeste vic, nez vypadnuti Sereny ;DDD))) s Timeou...uf... dostat 1:6 ve druhem...
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, to vypada spatne...neco se tam dit musi... ted uz to jede jak na vodospadu, a obavam se, ze hukneme;D)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes je to takova mala tenisova apokalypsa...i ten Robin hukl...a to mel uz brejk v poslednim sete... vubec nechapu...;D)
Reagovat
smazaný uživatel
... a prestavam ty cisla sledovat;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, asi dobre ze to nevidime. Ale ted ji breakla, tak se snad probudi. Ty favoriti maji dneska prisernej den teda. Krom Rogera to snad vsichni museli oddrit az na krev...
Reagovat
smazaný uživatel
Tamira si vzala zpatky ztraceny podani. Pome?
Reagovat
smazaný uživatel
Jen hezky sleduj semnou.

http://www.livesport.cz/zapas/fkzuYmIn/#prubeh-zapasu;3

Holky zacinaji hrat breakovanou. 2-2. Jak se Karlicka probudi tak vyhrala, jak ne tak jdu zaplavit antukovy hriste na ktere chodim pinkat ...
Reagovat
Fandina
Jirka Veselý dneska škoda. Na Miloše prostě neměl. Tak příště Veselko ... pojď pojď pojď
Reagovat
kada.tom
no tak jako docela průser, takhle rychle vypadnout, ne?
že Lucka radši nehraje s Nasťou, fakt že jo ...
Reagovat
PetaM
Nemůže, hraje s Andreou. S kým by hrála Andrea ... ;D
Reagovat
kada.tom
to je mi úplně jedno s kým by hrála Andrea .. :-D
Lucka hrála s Nasťou hodně dobře a dařilo se jim ... s Andreou je to bída a utrpení .. :-/
Reagovat
tommr
jj Andrea s Luckou mají letos tragický výsledky. Tohle spojení nějak nefunguje ... :(
Reagovat
Fandina
Roger super dva sety, tak ještě jeden. Rogere ... go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, nevysvětlila bys mi, prosím, jak se přepisuje jméno Južnyj foneticky do češtiny? Děkuji.
Reagovat
Fandina
Máš smůlu, je mi fuk co ode mě chceš ty, s takovými který umi vyhrožovat ve vzkaznících se nemá cenu bavit a ty nic jiného neumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Južnyj je v poho. Horší je to s Puskhinem.
Reagovat
Fandina
oprava ... kteří
Reagovat
smazaný uživatel
Nabízí se odpověď, že vyhrožování ve vzkazníku, což prý bývala tvá běžná praxe na tomto portále, je opravdu ještě velmi nenásilná forma přimět tě k alespoň troše sebereflexe. Jenže té se ti zoufale nedostává, stejně tak věcného jednání a alespoň základního logickéhoho uvažování. Naopak ta míra bezzásadovosti, kterou předvádíš při jakékoliv složitější diskuzi je pro mě neuvěřitelná a popravdě už velmi odporná a nechutná.
Reagovat
Fandina
Jsi blb blb blb a nic s tím neuděláš ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
Pojdme se vsichny vyzvracet nad Fandinou, at se v te brecke vykoupe.
Reagovat
Fandina
slacker ... úsměv, úsměv, úsměv.

Já mám opravdu z tebe už velkou legraci, ti nic jiného než zvracet na Fandinu ani neznáš, jsi směšný mooooooooooooooooooooooooooc
Reagovat
Fandina
Já kdybych tu něco nenapsala, tak by snad nebylo o čem psát, je to komickééééééééééééééééééééééééééééééééé
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD masivní vlákno :DDDD
Reagovat
Fandina
potkan ... málo tu čteš, tohle nic není, jsou mnohem masivnější o Fandině ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
A opět, bez jakéhokoliv náznaku snahy o normální dialog, zoufale prázdné a bezduché gesto svědčící pouze o tvém primitivismu. Ostatně také nejsi nic jiného než ubohý primitiv neschopný elementárně slušného jednání bez schopnosti vystavět jakoukoliv lehce složitější konverzaci. Vlastně je otázka, jak se ti podařilo ve světě lidí, tedy ve světě vystavěném na nějakých určitých konverzačních principech a zákonitostech, vůbec přežít.
Reagovat
slacker
Tak asi spoleha na sve prirozeni, byt takhle otravny chlap uz je davno mrtvy
Reagovat
Fandina
Buď rád, že můžeš něco napsat a važ si toho, že na tebe Fandina vůbec reaguje, i když ti píše že jseš blb, ale je to tím, že si to o tobě myslím, respektive po tvých příspěvcích to už stoprocentně vím. Jsi hloupý, chytrý by něco takového jako ty nepsal ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Je vidět, že jsi moc slabý, nic nevydržíš. Ještě se musíš hooooooooodně učit ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
Co proti Fandine mate...?:)
Reagovat
Fandina
Myslím, že je to jednoduché. Pořád na mě doráží a něco ode mě chtějí, já to určitě nejsem, kdo na ně reaguje, oni doráží a mají smůlu, mě nezajímají, jsou to hlupáčci.
Reagovat
slacker
Nevite o nejake podobe Bitcoinu ale akorat na zvratky a sra.ky? Vime, Fandina jsou digitalni sra.ky a zvratky
Reagovat
Fandina
slacker ... já vím o hloupých nicích, kteří píší na TP a není jich málo, takže v tom nejsi sám, to tě může utěšit.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina
no moc sem nelezu, ale už jsem pár výměn viděl, je fajn, že to bereš s nadhledem ... :DDD
Reagovat
Fandina
Mám ráda slušnější a inteligentnější výměny, ale k tomu musí být dva. Ten kdo podává a ten kdo vrací. A dovedu si i tady na TP představit jiné paartnery k výměně i hře, než právě ty, se kterými si teď vyměňuji, ale jak se říká, ber, když není koho ... úsměv
Reagovat
kada.tom
Tomáš má i 3. set, tedy na své straně zatím 2. :-D
a Marin postupuje, mám z něj radost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak na to, ze ma mininum zkusenosti a hraje polovinu zapasu na druhe podani, dost dobry vykon. Z toho typka by mohlo nrco v budoucnosti byt.
Reagovat
smazaný uživatel
Další rychlá šichta pro Rogera, jeho andílky tátův tenis zas až tak nebere, ty se zabavěj jinak :D Ježiš ty Frantíci jsou otravný s tím halekáním. No a když už jsme u Sereny, Wáwra a Li Na jako vítězové AO vypadli dva dny po sobě, tak zítra se nabízí ideální příležitost pro Rafu :) a teď všici do mě :D
Reagovat
J.M.
No, rychlá šichta, ale spíš zase takový jeho rutinní výkon, kdy vyhrává zkušenostmi a kvalitou. Ale v nějak excelentní formě se být nezdá, dělá pořád hodně zbytečných chyb.

A s tím zítřkem - to se tak nabízí, že o tom snad radši ani nepsát, jinak z toho nic nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto to radši píšu oklikou a ne na plnou hubu, že zítra hráč X vyřadí hráče Y :D Ale radši pomlčím a počkám si na to :) Tak co čekat s kvalifikantem než rutinu, já jen očekávám, že Maestrovo úřadování skončí pod hodinu a půl :) Teď trošku zaškobrtnul, tak se doufám rozjede rychleji tenhle FedExpress :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hraje co potřebuje si myslím. Od základní čáry dělá hodně chyb a chlapec umí pohrozit s bekhendu. Ale hlavní je, že Roger dokázal ten brejk hned vzít zpátky.
Reagovat
Roger_Federer
Tak ta Rafova serie jednou musi zkoncit,( nepocitaje rok 2009), takze co by se to nemohlo stat..Letos, soude dle formy pred RG, na Djoker obrovskou sancu uzavrit jednu metu..
Reagovat
Denis92
Mal by to dat v pohode v 3setoch, ale dneska ta hra neni dobra. Hra horsie ako proti Lackovi. Je tam dnes na moj vkus az prilis vela UE.
Reagovat
smazaný uživatel
to je fakt, taky se mi to teďka nepozdává, chlapec se sice nejspíš vyhází sám, ale i tak by měl Féďa trošku zabrat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger na returnu teď vůbec nic nehraje. Fakt nevím, na co spoléhá, že se mladík zlekne koncovky?
Reagovat
Denis92
Presne to sa stalo. Skusenosti..
Reagovat
J.M.
No, zleknul se. Ale tohle není tenis, se kterým by Roger mohl pomýšlet na trofej. Snad se postupně rozehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to nedopodává, tak ho přijedu vlastnoručně zaškrtit, co to tam předvádí s týpkem, co hejká při podání víc jak Můra? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No proto, Rogere, vlažnej výkon, asi ses dneska špatně vyspal, co? Koukej se rozehrát, ať na tu trofej můžeš pomýšlet :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byla taková tá Rogerovina. V jednom gemu zabere a je vymalováno. V dalším kole by se mu to ale nemuselo vyplatit.
Reagovat
Denis92
Tak povedzme si pravdu na trofej z RG nema nech predvadza akykolvek skvely tenis, pokial mu niekto nevyradi Nadala.
Uplne ine to vsak bude na Wimbledone. Ak by dokazal nadviazat na vykony zo zaciatku sezonu, mozne je vsetko..
Reagovat
J.M.
No to jsem si právě tak úplně nemyslel. Letos je to jiné než jindy, Nadalova účast ve finále není vůbec jistá, Roger hraje jinak než loni - sice pořád s velkými výkyvy, ale i díky nové raketě s trochu větší autoritou na bekhendu, a kdyby se mu sešla forma a hrál tak jako letos docela hodněkrát předváděl, tak na titul z RG mohl trošku pomýšlet. A kdyby měl Nadal jeden z těch svých obvyklých letošních dní a ještě k tomu za sebou hodně vyčerpávající bitvy z ČF a SF, tak by možná ani ve finále pro Rogera výjimečně nebyl neřešitelný.

Jenomže člověk míní, a Roger pak dneska zase zahraje takhle.
Reagovat
smazaný uživatel
No, musím říct, mladík si troufá, Roger ho nejspíš podcenil, pač říkal, že ho vůbec nezná, je potřeba školit tyhle bažanty :) Já si naopak myslím, že na tomhle grandslamu je možný všechno, ač se to zdá neuvěřitelný jako loni ve SW19, já mu budu věřit, i kdyby došel s Rafou do finále, jak bylo řečeno, jednou se to zlomit musí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ten Argentinec připomíná Gasqueta, co říkáte? Heh, přeslechla jsem se, nebo teď před tím nepovedeným tweenerem Roger nedosáhl na míč a adresoval mladíkovi pochvalu "So good" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Heled, to je porad Nadal, Nadal. Vis, ze tam taky hraje Nole? :))
Reagovat
Denis92
Podla mna hral Roger najlepsie v roku 2011. Nadal vtedy nemal oslnivu formu, prehral v Rime aj Madride s Djokovicom. A vsetci vieme ako to dopadlo.. Roger vtedy na Nadala herne mal, ale psychicky nie.. v 1.sete vedenie 5-2 a SB a nakoniec 5-7 a uz to islo..
Nadala moze vyradit jedine Novak a toho ma az vo finale. Ferrer ci Murray mu moze zobrat maximalne set. Takze aj z tohto pohladu caka narocnejsie semi Rogera s Djokovicom, ktory ma skvelu formu.
A ako dobre vieme tak v zapasoch RF - RN rozhoduje psychika a nie fyzicka. Nadal v Rime ukazal ze nema problem hrat kazdy den 3hodinovy maraton..

Nech sa nato pozeram akokolvek tak nevidim sancu na zisk trofeje z RG. Bez ohladu na dnesny vykon.
Reagovat
smazaný uživatel
No jistěže ano, jemu to taky přeju, na jejich semifinále se moooc těšim, jak to dopadne, ať ani nezkoušejí tam nedojít :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle RG je tak blaznivy, ze tomu clovek uveri, az proti sobe nastoupi :))
Reagovat
J.M.
S tím, že Nadala může vyřadit jedině Novak, nemůžu souhlasit. Letos ho vyřadila už řada jiných hráčů kromě Novaka. To se nedá srovnávat z rokem 2011, kdy prohrál až ve finále po bitvách s fenomenálně rozjetým Novakem. Letos je na tom Nadal mnohem hůř (což samozřejmě neznamená, že nemůže RG zase vyhrát). Jeho vypadnutí před finále by nebylo takovým překvapením jako v předchozích letech. A pokud kdy měl Roger šanci na RG Rafu porazit, tak snad jedině letos. Možná ne velkou, ale pořád větší než kdykoli předtím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tím se plně ztotožňuju, chtěla bych se ještě dožít vítězství Rogera nad Rafou a ke všemu na antuce, možná se to může zdát jako utopie, ale letos je možný fakt všechno, pokud dojde na semifinále Fed-Djo, tak tam to bude síla, Nole je nažhavenej tu všechny přejet, ale co kdyby náhodou to Rogerovi vyšlo :)
Reagovat
J.M.
Tak to Roger zvládl ve třech, ale je fakt, že kdyby hrál takhle, tak nemá šanci proti sebehůř hrajícímu Rafovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Budem doufat, že postupně zvedne level, ale už je na řadě jenom Tursunov, pak už to bude horší, očividně byl dnes rád, ten rozhovor musel být vtipnej, škoda, že už nerozumim francouzsky :) Mirka zas asi netušila, že tam mluvil o ní, to je zmatek v těch jazycích :D
Reagovat
Fandina
Super Berďa druhý set 6:4 tak ještě dva. Berďo pojď pojď pojď!

A ještě chválím dnešní oblečení. Tmavomodré kytky s bílou a dneska bílá čepice a potítka. To je super kombinace.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi přečetl na TP kritiku na svoje oblečení :)
Reagovat
Fandina
To doufám, minule ta modrá čepice s potítky v jiném odstínu než oblečení nebyla moc hezká kombinace. Dneska je to super sladěné.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to teda nějak nevadilo, znám horší kombinace :)
Reagovat
Fandina
Já mám hodně ráda oblečení v barvě a to včetně odstínu. Každá modrá je trochu jiná a takhle je to super kombinace. Má vlastně jen dvě barvy, modrou a bílou a to všude i na ponožkách a botách. Včera tam byly tři dvě modré a jedna bílá. Takže takhle je to super a moc se mi to líbí.

Berďa má dva sety, tak ještě jeden. Berďo ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
slacker
Jezisi, Vesely zase odevzdal vyhrany set
Reagovat
blixa
Tak, Serenu máme z krku, ještě by mohla sejmout Karolína Agu a Pironkova Mášu a budu naprosto spokojen :) Pohřebiště favoritek bude dokonáno.
Reagovat
Vojtaakk
To by byla pecka, ale..
Reagovat
aligo
To by byl fakt mazec :D to by se mi moc líbilo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně by to bylo zajímavé :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každý chlap musel při pohledu na krásnou Garbine jednoznačně fandit Španělce. To však nic nemění na tom, že je ženský tenis hrozně vtipná parodie na sport
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem nepredvidatelnost z tohoto sportu dela jedno z nej. show na svete;) A uprimne, je to vic zabavnejsi nez si opet pockat na antuce na vitezstvi Nadala...nebo az zestarne...
Reagovat
VlS
Tak schválně, kolik bodů uhraješ proti holce z druhý stovky?
Reagovat
ta-dah
Garbine, well done a jen tak dal! Serena dnes uplne ztuhla, myslim, ze ma obdobne pocity, jako mela vcera Na. I Serena dnes vypadala,ze vubec nevedela, co ma hrat. Ale vyhrala dnes ta lepsi a cesta k titulu je otevrena...
Reagovat
smazaný uživatel
Nečekal bych, že Serena bude schopná zahrát ještě hůř než včera Na Li. Přišlo mi, že se začala trochu zvedat ve druhé polovině 2. setu, ale to už byla set a dva brejky dole... Garbine ovšem podala fakt super výkon, a proto vyhrála tak jednoznačně. V posledním gemu to doservírovala, jako by ona byla světovou jedničkou...

Jinak mě teda fakt baví, že po vyřazení Sereny začínáte mít bobky z Mashy. :D Jako klid, Masha ještě musí vyhrát spoustu zápasů (stejně jako ostatní holky)... Já vím, že se tady nabízí paralela s rokem 2012, ale zatím se přece můžete utěšovat tím, že "dvakrát nevstoupíš do jedné řeky." :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja s tim problem nemam;) pro mne je jasna favotitka Karlicka;)))
Reagovat
smazaný uživatel
To baví i mně :-)) Stejně ji všichni fandí jen proto, že má tak příznivou bilanci s Mášou :-))) Já si vždycky při takových komentářích řeknu: Přej a bude ti přáno ;-)
A navíc, Máša nemá úplně nejlehčí los, má tam Samanthu, která zdá se chytila druhý dech. Ale faktem je, že teď to může vyhrát prakticky kdokoliv ze špičky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že by Garbine umetla cestu krajance? :D No, mě teda docela překvapuje, že po takovém výkonu tady nikdo nepočítá právě s Garbine. Sice je fakt, že po vítězství nad velkou favoritkou většinou následuje prohra, ale jednou to tak být nemusí...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Všimni si, že většina zdejších fanoušků Sereny jsou zároveň Kvitovci. Když jim vypadne Petra, tak hned vědí, komu fandit... Teď mají opačné starosti. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tvemu uvazovani nerozumim;)
Ja si dal Karlicku jako vitezku uz pred turnajem i v te Fantasy, a ikdyby se hralo se vsemi fav., tak bych si ji tam dal...;P

Jinak, co se tyce vykonu Sereny, tak to melo daleko k tenisu...
A jestli bych uz nekoho mel tipnout jako prekvapeni, tak spis Karolinu Annu, to byla tenisova jizda a krasa, a to Venus opravdu hrala dobre... Karolina Garbinu smaze bez problemu, pokud zopakuje dnesni vykon...to byl uplne jiny kosmir chlapce... tak kdyby hrala cely turnaj jak dnes, toz... muze sejmout po ceste klidne vsechny holky... kvalita zapasu Garbine x Serena...opravdu nebyla nejak valna...ale nechci zlehcovat vykon Garbiny, ona se mne i libi...ale dnes stacilo proste hrat soustredene...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, je to možné. Zápas mezi Garbine a Annou Karolínou by mohl být hodně zajímavý...
Reagovat
smazaný uživatel
teď drž prosim tě.
Reagovat
smazaný uživatel
tak nic :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena Out, Venus Out, Dog Out, Pennetta Out...

Dneska to neni den favoritu, zacinam mit strach o Agu...
Reagovat
smazaný uživatel
To nemusis, ta dnesw v pohode a bezbolestne padne;)
Reagovat
slacker
Who let the dogs out {woof, woof, woof, woof}
Reagovat
vrabejka
Mohla by vybuchonut :D
Reagovat
smazaný uživatel
aspon se Ti pripravi dobre na travicku;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno ja se bojim aby s takovou nakonec nebyla Aga letosni sampionkou RG :-D Aga mit prvni vyhranej GS turnaj na antuce? To je proti vsem tenisovym pravidlum :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono... je to WTA...tam je mozne vsechno;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle zase neeeeeeeee :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Maria nebo Simona?
Reagovat
kada.tom
snad ani jedna ...
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicka, nebo Karolina Anna ;P
Reagovat
pepin
No nemusí to být ani jedna, letos je to zatím proti přírodě a žebříčkům. Je fakt, že tý řvoucí "sportovkyni" bych to přál ze všech nejmín.
Reagovat
Vojtaakk
Hlavně ne Maria... kdokoli jinej ale poslouchat to řvaní až do finále, na to nemám...
Reagovat
vrabejka
Jirka si zatim jde pro vítězství v prvním setu pojd!
Reagovat
Fandina
Berďa první set prohra v TB. Tak doufám, že další tři už budou v pohodě. Berďo ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
Fredy
Největší dnešní překvapení!!! V horní polovině pavouka je velká šance pro ostatní hráčky!!!
Reagovat
PetaM
To je konec ... :/ Teď už se na FO hraje pouze o body a o talíř, protože titul i hymna je celkem jasný ...
Reagovat
gigin
za chvílu je tu Broz. Muguruzu tlačí fest. Zachovejte klid, točte satelitama a dodržujte pravopis!!
Reagovat
dadaft
:-)))))))))))))))))))))))
mě zabiješ.
Reagovat
smazaný uživatel
ja su uz mrtvy:DDD))) Ale fakt ze jsem si na Broze dnes vzpomnel... konecne mu splatila dluh jeho duvery...;)
Reagovat
pepin
Tak pravopisný slovník mám, vrátil jsem se ze střechy se třináctkou notně špinavý, ale otočil jsem jej.
Reagovat
gigin
Dobře pepine, tak teď už jenom klídek..
Reagovat
smazaný uživatel
a mavatka nam budes rozdavat jako kdy...?!
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
a ne ať někdo kecá špatném streamu
Reagovat
smazaný uživatel
no hlavne si nestezujte na motorky, ze jsou tam porad, a ne tenis...(((to leze na nervy i mne;DDD)))
Reagovat
gigin
Vrrrrn, vrrrrn :DDDD
Fčíl sú tam šlapálisti. Všichni nadopovaní a už to frčí :))
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomen...

Karlicka si jde pro pohar... jen nikdo jeste o tom nevi ;)
Reagovat
kada.tom
já doufám, že dneska Pironkova porazí Šarapku ... já prostě nechci finále Šarapka - Halep :-/
Reagovat
dadaft
zakazuje se.
Reagovat
smazaný uživatel
a ted, co se zakazuje...to finale, nebo Karlicka.... si to poradne rozmysli, nez cokoliv reknes nahlas..;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga o ni vi moc dobre a pokud dneska proleze, tak zadny takovy :-D
Reagovat
dadaft
Sharapova ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj...my si pro tu misu dojdem;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud Aga padne jeste pred Karlickou, tak je Karlicka s Luckou druha(treti) na rade, to je jas...
Reagovat
smazaný uživatel
Te prd.. divny to GS. Ale o to zajimavejsi. Ale reakce Sereny u site pogratulovala krasne s usmevem jako sampionka.
Reagovat
smazaný uživatel
končí ! No to mě po*er xD
Reagovat
dadaft
Reagovat
Grape
Tak Serena prohrává 2:6 2:5, Tomáš prohrál první set s Nedovyesovem, Jirka brejknul Raoniče...ten svět se dnes zbláznil :D
Reagovat
smazaný uživatel
A Robin Haase, ktery je fakt na antuce dobrej...hraje pod psa;D)
Reagovat
Fandina
Garbineeeeeeeeeeeeeeee ... gratulkAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ... vamoooooooooooooos
Reagovat
smazaný uživatel
Já to říkám prostě, tady se na favority nehraje a hrušky padají dál :D
Reagovat
makro99
hrušky jo, a smola taky dost... zrovna je mám na bandzonu...
Reagovat
Denis92
Wow Serena..tak to som necakal. Klizan zatial pekne, snad to dotiahne do vitazneho konca. Jirko Vesely takisto dobre zacal a vedie o brejk.
Schmiedlova velmi potesila. Je fajn, ze sa nasim dari.
Reagovat
kada.tom
nechápu ... Serena na pokraji vyřazení, Berďa ztratí set a Jirka Veselý sebere podání Raoničovi ... co to jako je? :-/ .. zvláštní
Reagovat
Grape
Byls rychlejší :D. Ale hlavou se mi honily stejné myšlenky...
Reagovat
dadaft
tak Garbinko, pevné nervy a vyprovoď No.1 do propadliště dějin.
((( davaj )))
Reagovat
smazaný uživatel
obavam se brachu, ze to pises v emocionalnim vzruseni...tam totiz do toho propadliste uz tezko Serenu dostanes...;D)
Reagovat
PetaM
Hele Sereno, teď je nejvyšší čas to otočit. Tak prosím, ukaž, co umíš! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ani zkušená Serena se dnes nedokáže poprat se sílou emocí. Sice ještě není konec, ale kdopak toho asi využije? MAria? Ana? Simona? Nedej bože naše Petra? :D
Reagovat
Vojtaakk
Kéž by Ana... V poslední době formu má, po dlouhý době to není úplná utopie
Reagovat
PetaM
Jak jako "nedej Bože"!!! :D :D
Reagovat
aligo
já bych to Petře přál :)
Reagovat
Fandina
Peti ... pojď pojď pojď!
Reagovat
Roger_Federer
Pokud by Kvitova letos vyhrala FO, zbalim se, zrusim si nick, vsecko dam na charitu a jedu kopat studny do Afryky.
Reagovat
Fandina
Koukej pořád proti Petře sázet a co nejvíc prohraj, přeji ti to ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
No, ted nevim, jestli jsou na Tebe v Africe uplne pripraveny;DDD)))) Tyhle hlasky vzdy vedou jen k jednomu, ze se tak stane ;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, ze jste furt jeste takove pripady obcas :-(
Reagovat
Vojtaakk
Nejhorší je, že jestli Serena vypadne, tak se tim umete cesta pro Šarapovou. Serena pro mě byla pojistka, že vypadne nejpozději ve čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
pojistky v zenskem tenise neexistuji...;)
Reagovat
kada.tom
přesně ... já nechci, aby to vyhrála Šarapka :-( :-/
Reagovat
PetaM
Pokud dneska Serena prohraje, tak budu hlasovat pro to, aby titul z FO předčasně dali Mášeně a můžeme jít aspoň dříve na trávu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvetuska ji dnes posle elegantnim tenisem dom;)
Bude to nejvetsi sok za poslednich 10let... travarka porazila superfavoritku na antuce;)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
dadaft
a když né Květinová, tak ji rubne Samantha.
Reagovat
Vojtaakk
Myslíš Tsvetanu?
Reagovat
PetaM
Kéž by ti ta předpověď vyšla :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo. v prekladu na cestinu by to mela byt Kvetuska;)
Ja to tak pouzivam...;)
Reagovat
Crashwoo
Hlavně nechci aby to vyhrál skřet Halep :D
Reagovat
aligo
Hapleová to vyhrát nesmí.... to by byl výsměch :D
Reagovat
smazaný uživatel
Směšní jste vy dva :)
Reagovat
Crashwoo
Slušně se tam řežou prvníma servisama :D
Reagovat
ta-dah
Garbine ma skvele returny a Serena se zatim nejak hleda... Jen Garbine nepolevuj, odvahu a vuli po vitezstvi, ty at te neopousteji:-)
Reagovat
dadaft
zatím je sERENA OTŘESNÁ.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz to porovnam s tim tenisem Venus x KarolAnna, tak to se ani snad neda srovnat;)
Krom toho, je videt, ze Serena se zacina nejak psychicky skladat...coz jsem dlouho u ni nevidel, teda...
Reagovat
smazaný uživatel
To mam dneska narozeniny , ze vypadla Ánus a Gamba to ma taky nahnuty ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ma prvni set...a jede jak prani valec dal...;)
jsem zvedavy, jestli to vydrzi...
...to je taky takova hracka, kdy zatim potencial hodne dobry a ucinnost mala, no ale ted ma sanci to zmenit;)
Reagovat
Davor1
Megahrúzu mám vo fantasy týme a od začiatku som bol zmierený, že viac ako jedno kolo neuhrá :) bodaj by takto vyučoval aj Thiem zajtra, ktorého som už tiež odpísal :D
Reagovat
kada.tom
Sereno, budíček!!
Reagovat
dadaft
tvl, Serena dostává kapky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
ts..
Garbine dnes opravdu prodava, co v ni je...tohle Serena nemusi zvladnout...;)
Reagovat
PetaM
Vlku, ta to nezvládne ...
Reagovat
smazaný uživatel
...ovsem ta smec do site...pravda...to nebyla podarena chvile Sereny...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ze by se Garbine po kratsim utlumu opet schopila primo skalpem svetove jednicky a vitezky lonskeho RG. Ano/NE?
Reagovat
dadaft
rozhodně ANO. ))
Reagovat
smazaný uživatel
*vzchopila...
Reagovat
Bob
Serena to dramatizuje.
Reagovat
smazaný uživatel
zaber Kristova noho.
Reagovat
PetaM
Bože Sereno, já z tebe asi zestárnu .... Ty vole zmuž se!!!!!!! :D :D
Reagovat
PetaM
* vzmuž se ... :D :D
Reagovat
PetaM
Kriste pane Bože, co to je?! Snaž se! Já chápu, že nechceš, aby tě ve Wimbledonu vyřadila Lisická, no ale tak ...
Reagovat
A.R.R.
No jestli se Serena vzmuží, tak už nám ty tenistky tuplem pozabijí všechny :-D
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
No jeste by dnes mohla zabodovat Kvetuska, a turnaj zacne byt pomalu hodne otevreny...
Karlicko...sance obcas prichazeji jednou za zivot... bozska Marion by mohla vypravet;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne.
Holky z moje Cvokhausenu piplám na GS tituly. Karlička sice nebyla v pořadí, ale PeťaC vypadla, takže ať to dá.
Reagovat
Davor1
Piroňkova a antuka, to je vážne šialená kombinácia, ale proti Beck hrala fakt skvele a nič by ma nepotešilo viac, ako keby niekto sundal tú škriekajúcu súdružku hneď z kraja turnaja ;)
Reagovat
vrabejka
Gabrinne ji pěkně drtí :D
Reagovat
dadaft
((( davaj Garbine )))
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě ty vyhraj a je to fajn :)
Reagovat
Grape
Dneska zatím parádní výsledky, Radek je tam, Anna Karolina taky. :) Snad se bude dařit dál, Tomáš už je na kurtu.
P.S. Serena zatím vypadá, jako kdyby chtěla honem za ségrou...
Reagovat
tommr
co tam dneska zase vyváděl to mi hlava nebere. To si fakt myslel, že Radkovi může dát dva sety fóra a ještě to vyhraje? :)
Jinak Radkovi samozřejmě gratulace k nečekanýmu postupu. Ty body navíc z FO se mu budou v závěru roku velice hodit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jestli Radek stihne Prostějov. To sou miliony dolu :(
Reagovat
tommr
já bych teda jeho účast v Prostějově klidně oželel. Jen at dojde na FO co nejdál - možná, že je to jeho poslední příležitost udělat na FO dobrej výsledek ... :)
Reagovat
Fandina
Když postoupí do druhého týdne, myslím, že se nikdo nebude zlobit, když se z Prostějova omluví ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Radek vs Gulba ve 3. kole, vo to strah nemám :D ty kráso, tak teď ještě aby padla i druhá Williamsová, když už na sebe nenarazej, tohle zavání samými překvapujícími výsledky á la WB 2013 a kdo že tak dlouho prahne v Paříži vyhrát jako loni Andy v SW19? :)
Reagovat
Fandina
porazil Youzhneho. Gratulka super a jen tak dál!!! V příštím kole Gulba, tak přeji hodně trpělivosti a další kolo bude tam. Ráďo ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Ha, Radek ve 3. kole. Dobře on :-)
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu!Hodně štěstí ve 3.kole.Radku pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Připojuju se, hrál skvěle, velká gratulka !! :)
Reagovat
pepin
A jinak se na tento tenis kouká než jen na bušení od základu. Gratulace a i Lucii H.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Radek hrál dneska prostě skvěle, krásně se na něj koukalo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zaver zapasu (3set) absolutne fantasticky tenis, Anna obcas predvadela mice ala Azarenka mixovane s riskantnim pojetim Petry atd...

DOTAZ: videl to nekdo od zacatku! Bylo to porad v takovem paradnim tempu s neskutecnymi vymenami cele... jak z tenisoveho kosmiru...?

Jo jinak, Slovaci maji fakt velkou nadeji...to teda...
Reagovat
dadaft
i ty kosmíre, jestlipak ses nám nezamiloval?
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se předtím díval na Genie a Julii, ale Annu Karolínu jsem viděl naživo před pár týdny na Spartě a fakt je poznat, že to v sobě má. Nakonec tam byla ve finále a předtím vyhrála turnaj ITF v Trnavě. Takže má formu...
Reagovat
smazaný uživatel
tss, nekoukal jsem fakt ted po babe...
...ale hrala neskutecne, na prohozy na FH, BH, bez problemu zkracene, na zadni jak srnka, kroky elasticky baletni;) neboji si vyslapnout do pole...sakra... ta si dnes hodne rekla o vstupenku do toho nasego "gangu"... jako je tam pretlak...ale tehle bych misto udelal, krom toho nemame zadnou slovenku...;D)))
Reagovat
Fandina
Annu Karolínu jsem také viděla před týdnem na SPO a hrála super. Líbí se mi, že hraje takový ten klasický tenis, moc nechybuje a hraje s rozvahou. V Praze mě nadchla, myslím, že jsem jí viděla hrát dvakrát a je to sympaťanda. Kájo ... pome
Reagovat
dadaft
Flavia venku, Venus venku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, že by Garbine vyprovodila Serenu?
Reagovat
pepin
Ale to snad ne.
Reagovat
dadaft
zatím to tak vypadá...
Reagovat
kada.tom
tak sesterskej souboj nebude :-(((
Reagovat
kada.tom
doufám, že Serena porazí Muguruzu a pak sestru pomstí! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem za to docela rád. Ty zápasy mezi sestrami bývají takové divné, protože proti sobě většinou nerady hrajou (a nemyslím jenom Serenu a Venus)...

Jinak to sice bylo těžké dotáhnout, ale ten rozhodující mečbol proměnila Anna Karolína parádně... :)
Reagovat
PetaM
Já jsem rád, že Venus nepostoupila, protože pokud by hrála se Serenou, mohla by jí porazit, ale na Mášu by už neměla a to se nesmí stát. Takže, Serena minimálně Semi :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde není psáno, že se Serena do toho čtvrtfinále dostane (to samé samozřejmě platí u Mashy)...
Reagovat
PetaM
No právě proto musím fandit, aby se dostala do Semíčka ne :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bys měl začít fandit víc, protože Serena teď prohrává s Muguruzou 1:4 a ztrácí dva brejky...
Reagovat
PetaM
JO! Jsem pěkně nasrán! Ta je asi myšlenkama úplně někde jinde!
Reagovat
Fredy
Gratulace k postupu! Je to paráda! K.A.poméé!
Reagovat
dadaft
Flavia je venku.
gratulace Johanně.
Reagovat
smazaný uživatel
:-O
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak prvni tri dnesni zapasy holek a vsechno trisetaky...;)
Reagovat
dadaft
:-))
Bušička ovšem Johanku v příštím kole roznese na kopytech.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, gratulace Johance.
Reagovat
smazaný uživatel
Delas chybu, ze nejsi na Venus s KarolAnnou... to je opravdu zatim nej zapas turnaje, a ja pitomec sledoval jojo efekt Julky s Evzenii...eh...
Reagovat
smazaný uživatel
...to bude jeste bitva, ale KarolAnna se zatim fakt drzi skvele...
Reagovat
dadaft
jsem zde.
Reagovat
smazaný uživatel
tenis z jineho kosmiru...;)
Reagovat
vrabejka
Je 13.15 a už mám 48 bodů do fantasy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co se stalo? :-(
Reagovat
smazaný uživatel
ta KarolAnna jede;)
Venus obcas nevi, kde skocit, ale tohle bude pro KarolAnnu hodne psychicky narocne, tu koncovku zvladnout...
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu v deblu.Holky začaly dobře!!!
Reagovat
Fandina
Anna Karolína s Venus 1:1 Kájo pome!
Reagovat
smazaný uživatel
Ánus Williams by mohla vypadnout , A.K. daleko lepsi, snad si nenadela do kalkotek jako Goerges
Reagovat
Fandina
A na kurtu číslo tři se hraje hezký celodvorcový tenis a také se tam hlasitě fandí. Radek, Radek, Štepanek, Južnyj, Južnyj (psáno foneticky, jak to slyším). Radek dva sety v kapse, tak ještě jeden. Ráďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Youzhny ve třetím přitvrdil a vyhrál ho 6:3. Tak ještě jeden set Radku pojď!
Reagovat
J.M.
To není jen foneticky, ale on se tak opravdu jmenuje. Jmenuje se Južnyj, to je skutečná, přesná originál podoba jeho jména. Nejmenuje se Youzhny. To je jen náhražkový zkomolený přepis do angličtiny, čistě pro potřeby angličtiny (která nemá "ju, nemá "ž" další věci, které Michail ve svém jméně má, proto si vypomáhá náhražkami, které nemá vůbec žádný smysl v češtině používat).
Reagovat
Fandina
Je to foneticky, jak to slyším, na oficiálních stránkách ATP je to napsáno Mikhail Youzhny viz odkaz dole. Takže píši jak slyším, ne jak se to píše oficiálně ... úsměv
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Mikhail-Youzhny.aspx
Reagovat
J.M.
Máš opravdu unikátní, bezpáteřní schopnost ignorovat všechno, co ti kdy kdo vysvětlil, a předstírat, že debata neproběhla už ixkrát v minulosti. Jak to je s tím "oficiálním" tvarem jsem ti vysvětloval už nejednou. To není oficiální tvar jeho jména. To je přepis do angličtiny, a samozřejmě, že když jsou stránky ATP v angličtině, tak jeho jméno přepisují do angličtiny. Ruská jména se do angličtiny přepisují v náhražkovém přepisu, který slouží výhradně a pouze pro potřeby angličtiny, aby to anglicky mluvící člověk nějak vyslovil. Anglické tvary ruských jmen v žádném případě nejsou "oficiální" tvary jejich jmen a v jiných jazycích se nepoužívají, protože k tomu není žádný důvod - každý jazyk si to přepisuje podle svých pravidel. V případě češtiny se opravdu ruská jména nepoužívají v anglickém přepisu, ale v originálním znění. To není věc názoru, to jsou daná pravidla. Konkrétně tento tenista se jmenuje Michail Južnyj. Takto se jmenuje a takto se jeho jméno i píše v češtině.
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš, je mi to ukradené i tvoje rady, raď si někomu jinému, já o to nestojím. To bys musel být chytřejší, takhle jsi jen povrchní žvanil.
Reagovat
J.M.
Jinak s tím "fonetickým" tvarem - čistě technicky vzato to sice foneticky je, ale zpravidla se za fonetický tvar bere něco, co se nějak píše, a nějak jinak vyslovuje. Což není tento případ. Južnyj se vyslovuje přesně tak jak se píše. Michail není Angličan ani Američan, je to Rus, který má ruské jméno, a jeho jméno - a to oficiálně - se skutečně nepíše anglicky. Píše se přesně tak, jak se vyslovuje.
Reagovat
W.G.M.
To je proste Fandina, ona ma svou pravdu, a pokud by dospela k nazoru, ze trava je tmave modra, tak ji nikdo nepresvedci, ze je zelena.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Koukám, že mě znáš, nebo ne? Já si nenechám od nikoho radit a tady na TP už vůbec ne, to by mě musel někdo opravdu zaujmout a takový tady opravdu neexistuje ... úsměv
Reagovat
J.M.
Kdybys o to nestála, nereagovala bys. Ale já reagovat musím, protože zase, jako obvykle, předvádíš amorální styl diskuse bez argumentů, který je ti, jako bezcharakterní chronické lhářce, vlastní. To je dlouhodobý proces, který tady probíhá léta, a je dobré na to poukazovat. To, že ti někdo vysvětlí, co jsi udělala špatně a proč, a ty na to nikdy ničím jiným nezareaguješ než tím, že předstíráš, že jsi to nečetla, je taktika, která možná funguje na někoho, kdo ještě s tebou nemá ty zkušenosti.
Reagovat
W.G.M.
Neznam te, znam jenom tvoje prispevky tady na Tenisportalu a vim, ze je velice tezke ti cokoliv vyvratit, o cemkoliv te presvedcit a cokoliv vysvetlit. Netvrdim, ze je vzdycky dobre reagovat stylem kam vitr, tam plast, urcita pevnost nazoru je spravna, ale ty jsi schopna ignorovat ocividna fakta a stale si vedes svou. To je spatne, clovek by mel byt otevreny jinym nazorum a jinym pohledum na vec, rozsiri to obzory a navic neriskuje, ze ze sebe bude delat vytrvale blbce.
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že ty jsi hloupý, protože já nejsem lhářka a proto se s tebou nechci vybavovat, ale ty to asi nechápeš, tak si piš co chceš, o lhářkách a mě, když tě to baví. Stejně z tebe mám jen legraci, jak se snažíš, takže piš si co chceš, pro mě jsi žvanil a tím to pro mě končí.
Reagovat
Fandina
Ale jestli se nepletu, tak si reagoval ty první na mě, takže nevykládej, že já, jak říkám, jsi žvanil!
Reagovat
Fandina
Navrhuji ti jiné téma. O Fandině je to už omleté, takže fandi tenisu a dívej se na něj. O mně se nestarej, stejně si budu dělat a psát tu podle sebe a je mi fuk, co se tu o mně píše. Naopak mám z toho velkou legraci a tom TP není. Fandi fandi fandi tenisu ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Fandina
A jinak, moc se těším do Wimbledonu. Letos opravdu jedu, mám radost a už se nemohu dočkat. Super, super, super ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
W.G.M.
Tenisu fandim, ale divat se ted nemohu, jsem v praci. Kazdopadne ja se do diskuzi jiz hodne dlouho nezapojuji, ani na tema "fandina", ted jsem napsala jeden prispevek, protoze jsem videla, jak se tu J. M. snazi marne neco vysvetlovat... a bylo mi ho lito, protoze vim i z vlastni zkusenosti, ze je to opravdu zbytecne.
Reagovat
smazaný uživatel
Timto tvym rozumnym prispevkem uz ji to chtelo vysvetlit spoustu uzivatelu tady ale nepokrocili jsme ani o kousek cesty, takze ikdyz vazne mas jeste tu trpelivost se ji to nejak pokusit vysvetlit, tak ti radim at nechas s ni komunikovat jen primeho diskutujiciho, zde J.M., ktery to zachvili urcite take ukonci.
Reagovat
J.M.
Tady nejde o to, kdo reagoval první. O tom jsem nic nepsal. O tom, kdo byl první, se dohadují malé děti a potom diskutéři jako ty, kteří se vyznačují tím, že se NIKDY, zásadně, nevyjadřují k věci, a tudíž se chytají prkotin, kterými se snaží věc zamluvit (opět typická dětská taktika). Je to tradiční teflonová strategie - všechny argumenty ignorovat, nechat je stéct, ani ke jednomu se nikdy nevyjádřit, žádný svůj vlastní argument nenabídnout, a jenom oponentovi napsat, že je hloupý, aniž by se bylo schopno aspoň napsat proč. Tohle je nejtypičtější znak diskusních primitivů, blbů a hulvátů.

Ono by to bylo frustrující, kdybych si myslel, že tě tady snad někdo bere vážně. A že tvoje teflonová taktika ještě někoho může poplést. Ale protože lidi tady ví, co jsi za člověka a jakou tvoje slova mají váhu, tak už mě to tolik netrápí.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že J.M. už to ukončil, je to žvanil, takže nemusel na mě ani reagovat, já mu o to nestála, jako se nebavím třeba s tebou, nemá to smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co jenom nechápu? Proč se tak specificky do angličtiny přepisuje jenom ta ruština? Ostatní slovanské jazyky ani ne. Pro příklad, napíšu Jana Cepelova (anglicky), ale zase třeba ruského hokejistu Maxima Čudinova napíšu jako Chudinova, proč prostě nenapíšou třeba Cudinova jako v případě té Čepelové? Nebo třeba místo Sipacev napíšou Shipachev? Taky se přece nepíše Shtepanek
Reagovat
Fandina
Přesně tak, nereaguj na moje příspěvky, protože to nemá smyslu, je to veřejný web a každý si tady může psát co chce, nikoho neurážej a nepoučuj, mě už vůbec ne, navíc ti o to nestojím, protože ty nepíšeš nic takového, co by mě zaujalo. Nemám ráda negativisty a to ty jsi neuvěřitelný, takže mě nebere co píšeš ani o druhých natož o mě.
Reagovat
gigin
Ser na ňu. Je blbá jak evropská unie.
Reagovat
Fandina
Nemá smyslu mi něco vysvětlovat, veřejný web není od toho, aby jeden nick druhému něco vysvětloval, každý píše podle svého o nic jiného nejde. Rozumný člověk tohle ví, ostatním je to jedno ... úsměv
Reagovat
J.M.
No možnost by to určitě byla. Ale tady je to dané tím, že to je přepis z azbuky do latinky, takže prostě ty znaky, které v angličtině nemají a v originále jsou (jako Ž v Južnyj, Š v Šarapova, CH v Stachovskij) prostě MUSÍ nějak nahradit, tam není jiná volba. Kdežto u Štěpánka a spol. asi z praktických důvodů je snazší prostě jenom umazat diakritiku.
Reagovat
Fandina
Evropská unie je dobrá ne?
Reagovat
J.M.
Jinak teď když si tvůj příspěvek čtu znovu, tak si nejsem jistý, jestli jsem ho správně pochopil...:-) Ona se tedy nepřepisují jen ruská jména, ale obecně jména z jiných znakových systémů než z azbuky. Tedy ukrajinská a další, taky arabská, japonská (česky Nišikori, anglicky Nishikori) atd.
Reagovat
J.M.
oprava: z jiných znakových systémů než latinky. Ale platí to i opačně, třeba na olympiádě v Soči (anglicky Sochi) bylo zajímavé vidět anglická jména v ruském přepisu do azbuky...
Reagovat
slacker
Zase buci? Puste ji na travu. Tmave modrou
Reagovat
Fandina
Ty zase ani bučet nemusíš a stejně jsi za blba ... úsměv
Reagovat
slacker
Jedine reseni je fyzicka likvidace
Reagovat
Fandina
slacker ... co ti brání se zlikvidovat, o jednoho blba na světě míň.
Reagovat
slacker
Moji likvidaci nebude o blba min, tvoji likvidaci bude svet krasnejsi
Reagovat
Fandina
Svět je krásný, ale bez blbů jako ty by byl ještě krásnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Aničko, pojď!!!
Reagovat
PetaM
Jooooooo!! Anno snaž seeee!!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se mi líbí její hra, hraje agresivně a nutí Venus k chybám, dotáhni to! :)) Pojď! :)
Reagovat
dadaft
miluju tvůj forhend. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Me se libi celkove jeji hra. Videl jsem ji v par zapasech a hrala v nich moc sympaticky aktivne. Treba potrapila pekne Viku v prvnim setu na AO.
Reagovat
dadaft
tak jdeme do třetího. ))))))))))))
Reagovat
dadaft
škoda toho bekhendu - tam má slabinu...

někdy si říkám, jak by její hra vypadala, kdyby hrála jednoručák?
Reagovat
smazaný uživatel
BH ma slabsi hodne a to podle me ji deli od prvni padesatky/sedesatky.
Ted se nejak rozjela? Dneska to bohuzel nemuzu videt ale 3-0, dobre ona...
Reagovat
dadaft
no Flavio, ten čtvrtý gem s třema dvojchybama soupeřky jsi měla urvat,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,, teď už nevím nevím,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
PetaM
Mimochodem, Lucka s Míšou vyhrály první set 6:4!!!! Pojďte holkyyy!!!! :D
Reagovat
Fandina
Super, tak ještě jeden set holky ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
PetaM
Jooooooooooo! :D Holky postoupily po setech 6:4, 6:3. Krása! :)
Reagovat
Fandina
super, druhé kolo, je to tááááááááááááááááám!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Evzenko, timhle stylem a zpusobem nemuze porazit ani Jolandu Leacock z Trinidadu a Tobaga, ktera je v zebriku na krasnem 1000 miste...;)
Takhle to proste nepujde...
Reagovat
dadaft
to otočí....
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud bude mit k tomu zapasu ten pristup jak v prvnim, tak asi dost tezko...ale ted po 11 gemech nejak procitla...
...ale aby to nebylo jen chvilkove procitnuti;)
Reagovat
dadaft
Julča se už brzo složí.
pak bude stačit vracet do kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
No jen aby... Evzenka mne neprijde dnes nejak kreativne aktivni.
To, ze druhy set Julca projede, asi... mne ani neprekvapuje, je to WTA, ala Ding Dong system...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre to se mozna dalo i cekat... ted se rozhodne... Evzenie > porad to neni ono...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi se uz rozhodlo... a ani se Evzenie nemusela tolik snazit...
Julca se fakt rozlozila... ale takhle Evzenie nemuze dal hrat... to teda ne...
Reagovat
dadaft
přešel jsem na Pennetta - Larsson ---- mnohem více W než UE a zábavný tenis. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja valim za Venus... ono Julca je mimo, a Evzenie predvadi jen chvilemi svuj potencial...coz na utavenou julcu staci...proste krasa zenskeho tenisu, je to jak v kaleidoskopu, nikdy nevis, co bude za 5.min.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Genie od 2. setu výrazně zpřesnila hru a ukázala, že v Top 20 není náhodou... Ale musím přiznat, že takhle jednoznačný obrat jsem nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Evzenie se probudila doslovne po 11.gemu...ale celkove to nebylo uplne ono, dokaze byt i vic kreativni...
Julca se dost odstrelila sama...
Reagovat
gigin
Ty čertice moje!! Dotáhni to prosím tě!! Už jen kvůli tomu, aby byl Hirschna nasraný :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se dívám na tenhle zápas. Genie udělala v 1. setu hodně chyb, naopak Julia hraje s naprostou jistotou... Jinak je mi v podstatě jedno, která z nich postoupí (pěkné holky jsou obě). :)
Reagovat
Grape
Já doufám že to Julia zvládne. Bouchard od toho Fed Cupu se Slovenskem opravdu nemusím...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska ma Julca nastveny rezim Conan;D) Reze to hlava nehlava;D) Evzenie podle mne nema sanci, ta ma nastaveny dost pasivni rezim... nevim, co by se muselo stat... lita tam jak hadr na holi;) doslovne. Jedina sance je, ze Julce dojde dech a zacne posilat mice vsude jinde nez na kurt;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspon, ze ten Gulbis vede 1:0 na sety...;)
Reagovat
smazaný uživatel
se probudila po 11.gemech!!! ;-O
To teda brzo ;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a nasrany je gigin.
Reagovat
gigin
Jo no :DDDDD
Ale tak Gulba mi potěšil.
Reagovat
PetaM
Radek hraje moc pěkně. Doufám, že mu to vydrží. No a koneckonců, Míšovi taky :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem dorazila a zírám, kanár od Radka? Vždyť přece už nemá formu a měl by toho nechat.. :D:D
Reagovat
kada.tom
asi bude za chvíli lítat raketa u Južnýho, protože to co zatím předvádí ... děs :-D

doufám, že ho Radek vypráší z kurtu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne ne. To je Souboj Titánů. To bude na 5 setů.
Reagovat
PetaM
Však on toho nechává .... Drtivou většinu míčů nechává na polovině soupeře :D
Reagovat
smazaný uživatel
Diváci se baví a ani je jim nedivím, Radek zatím moc pěkně, ty jeho dropshoty mu zatím vycházejí, i když já to sleduju chvíli. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bláho, Radek krásně odvrátil tři brejky, jsem nevěděla, že je Míša takovej cvrček :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Radek dneska u sítě čaruje, wow :)
Reagovat
Fandina
Štěpec teď brejknul na 5:0 Youzhneho nádhernou výměnou oba na síti i na základní čáře. Super.
Reagovat
Grape
To bylo od Radka perfektní, ale řekl bych, že to Južnyj dost podcenil. Celkově mi přijde, že to zatím dost fláká, což ale nesnižuje skvělý Radkův výkon. :-)
Reagovat
Grape
Radek zatím výborně! :)
Reagovat
slacker
Valim oci na tom skore ;-)). Doufam ze si to nezkomplikuje
Reagovat
Stan_Borowitz
Zase mě vytočil komentátor ES, když začal plácat něco o Roland Garros jako o nejnáročnějším grandslamovém turnaji sezóny. Já tedy nevím, podle čeho se ta "náročnost" posuzuje, ale připadá mi to poněkud odvážné tvrzení u turnaje, který nejčastěji ze všech GS vyhrávají hráči ve věku juniorů a také hráči, kteří kromě RG nikdy žádný jiný prestižní turnaj nevyhráli.
Reagovat
Fandina
Říká se to, že RG je nejnáročnější a Wimbledon nejprestižnější. Proč to nevím, ale asi, že je to antuka a zápasy trvají hodně dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro komentatory urcite;D), zapasy jsou celkem dlouhe.. ikdyz nejsem si uplne jisty..., asi by to bylo dobre nekde potvrdit...jak se rika zdani klame;)
Ono se to rika kvuli antuce, ale podle mne nejnarocnejsi je Wimblas...pokud na neho nastupujes tak, ze musis prez kvaldu... tedy pokud koukame na povrch...a bereme ten turnaj vcetne s kvaldou
...ale take bych mohl rict, ze nejnarocnejsi je Australian Open... hrat v tech vedrech je fak drsnarna, a je asi fakt jedno, co mas pod teniskama;D) a jak to jeste zpomaluji ty povrchy, tak je to fakt pro sebevrahy...;) to ta antukova pinkacka v Parizi v nejlepsich jarnich teplotach, opravdu prijemnych klim. podminkach je uplna pohoda...
Reagovat
smazaný uživatel
To že nevyhrávají žádný jiný turnaj podle mého právě tu náročnost potvrzuje.

Řekl bych za sebe, že náročný je - antukové zápasy, bez střechy, světel, starý areál, frantíci jako fanoušci i organizátoři, bez jestřába, Výměny nejsou buch buch.

Zase o něco lepší to mají s teplotami, dlouhá příprava na RG, ale obecně asi nejtěžší je. Aspoň pro mě.

Ber to tak, že některý je nejpohodovější, jiný nejprestižnější, další njevětší show a RG je nejtěžší.
Reagovat
Fandina
O tom, že je RG nejnáročnější se mluví i mezi tenisty. Určitě jsem to slyšela od Šarapové a nejen proto, že RG vyhrála, protože vyhrála všechny GS.
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle mne je každý z nich nějakým svým způsobem náročný, ale kdybych měl vybrat jeden, tak asi taky Australian Open.
Reagovat
spaniel
Možná fyzicky nejnáročnější, jelikož výměny bývají delší. Ale tomu už zdatně konkuruje AO, kde jsou taky dlouhé výměny + to horko. Ale nač se vzrušovat, nech jim ty jejich plky jako třeba že se hraje na betonu.
Reagovat
Stan_Borowitz
"To že nevyhrávají žádný jiný turnaj podle mého právě tu náročnost potvrzuje." Mohl bys to prosím nějak rozvést?

Dost mi to připomíná hlášku jednoho prodejce oken na veletrhu, který zákazníkovi tvrdil, že dvouletá záruka je lepší než tříletá, protože to, že oni dávají kratší záruku, znamená, že svému výrobku více věří, že bude bezporuchový :-)

A jakto, že tam tak často vyhrávají junioři (Borg, Chang, Wilander, Nadal... za poslední dobu), ti by snad náročné podmínky měli snášet hůře než dospělí hráči?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejtezsi na fyzickou narocnost...(((tohle se tedy vzdy rikalo...aspon co si pamatuji)))

...ale svet se meni a podminky povrchu take, plexicushion je zpomalovan... a v tech podminkach to zacina byt fakt silene, nevidel jsem nikdy jak v AO, ze po finale borci potrebovali kresla...a mozna ne nahodou letos tam padlo prekvapeni...kdo vi, jestli se tohle heslo nezmeni, a nebude se to za nejaky cas rikat o Australii

Ale obecne se to zatim tvrdi.To je fakt...;)
Reagovat
Stan_Borowitz
podle mne je klíč v tom "se říkalo" nebo "se říká". Otázka je, jestli někdo někdy udělal nějaký seriózní průzkum, nebo to je třeba marketingový tah organizátorů (respektive jejich PR agentury), kteří si vybrali pár hlasů tenistů a "odborníků" a udělali z nich šikovně obecný názor. Já bych vsadil spíše na tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja souhlasim se spanielem. To AO uz zacina byt vazne masakr, ikdyz si odmyslim ty letosni az nelidske teploty. Oproti tomu je nejaka antuka tenisovy raj. Ale to uz by jsme se mohli bavit o vsech GS turnajich, protoze kazdy ma neco narocny. Treba na Wimbledonu si zvyknout na tu travu je podstatne narocnejsi nez si zvyknout na povrch na jinem GS turnaji. USO mi prijde, ze oproti tem ostatnim trem trochu zaostava v narocnosti uz jen kvuli tomu, ze v poslednim setu je TB. Kazdopadne furt to je GS turnaj a to dost narocny vyhrat...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli musíš být specialista na antuku, abys vyhrál, tak to pro mě znamená, že je těžší.
Pro nespecialisty je náročnější mezi nimi prorazit. A antukáři zas nemají nic jiného než tento turnaj. I když to AO se FO časem přibližuje.

Ale zrovna tohle pro mě není argument, že je nejtěžší. V tomhle punktu je pro mě nejtěžší Wimblas. Málo turnajů, těsně po FO, absolutně jiný pohyb, zajímavé odskoky, pod střechou je to jiný tenis stejně jako v kvaldě.

Proč tak mladí vyhrávali? No možná tím, že na antuce se nejlíp boří. A jako mlaďas sice ještě nemáš super údery, ale dokážeš to uběhat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti asi rozumim, i kdyz nevim jestli s uplne stejnymi kriterii... ;)

Beru to tak
...... obecne se take dlouho rikalo, ze Zeme je placata, a dodnes s tim nekteri maj problemy;D)))

Chci tim rict, ze nekdy 8 hodinova prace na poli nemusi byt tak narocna jak prekonat jeden jednoduchy mentalni problem...nebo jeste jinak, slovy Alberta, zijeme v dobe, kdy je horsi rozbit predsudek nez atom...proto si myslim, ze ten kdo prejde kvaldu ve Wimblasu, je pro mne maly vitez, nebot se smirit s tim, ze pinkam na hrbolatem poli na kriket...je podle mne vubec nejnarocnejsi;D) nehovoric o tom, ze nikdo na svete na trave netrenuje normalne...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to má logiku, to je pravda. V tom případě bych ale spíše volit termín "nejvíce specializovaný" nebo "nejspecifičtější", i když v tomhle mu jistě silně konkuruje WB. Taky je ale potřeba rozlišovat mezi "nejtěžší" a "nejnáročnější". To druhé, což je podle mne častější přívlastek pro RG, v sobě zahrnuje i řadu mimotenisových faktorů, které jsi uvedl v předchozím příspěvku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já s dětmi občas pinkám na trávě na zahradě, když je čerstvě posekaná... to bude dost podobný jako ta kvalda na WB. Je to síla i proti antuce, ale aspoň budou holky připravený :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spravne;) Je treba pripravit novou generaci Navratilovych;)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, se shodnem i s tím Wimblasem.

A sice říkám, že nejtěžší, ale je to můj pocit. Stosur by asi mumlala cosi o AO :D
Pro Klaru Koukalovou je bezesporu nejtěžší USO. I když vlastně. Ona si tam 10x zahrála jenom první kolo, takže brnkačka :D

A třeba Wimblas kvalifikace, první týden a druhý týden. To jsou úplně jiné turnaje. Třeba pro Rafika jsou nejtěžší první dvě kola Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, pár kroků za hranicemi v Kopčanech (blízko Holiče) je travnatý tenisový kurt a tam před Wimbym vždy trénuje Dominika Cibulková, myslím i Kuzněcovová tam loni trénovala, nejsu si teď ale jistý s tou Kozou. Byl jsem si tam zahrát se spanielem a to je opravdový zážitek, půlka července a tráva pořád v krásném stavu bez drnů. Člověk, když tam dojede by neřekl, že tam bude takový unikátní areál. Je to strašně zastrčené a jeden z místních to má prostě v humně. :D Postav kurt a pozvi Suarez Navarro (fandíš ji ne?). :D
Mimochodem, na druhý den jsem měl svalovici na lýtkách, je to zkrátka něco jiného než na antuce. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na travu by Vlk pozval spise Kvetusku. Karlicka by se mu tam totiz vztekala, ze to neni antuka co ji slibil, protoze jinak by ji tam asi nedostal :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To si pis... ze Kvetusku;D)
Karlicka by mna zabila;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Ja doufam, ze dojde na derby Karlicky s Agou a Aga dobije tu antukovou povnost Karlicky :-D Uz jsem se tesil jak spolu budou hrat na FC ale Karlicka nehrala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych ti to i pral;) [myslim to derby] ale nevim jestli k tomu dojde... Karlicka bude muset prezit nebezpecnou domaci hracku Alize, a to nebude jednoduche... a Aga... ta bude mit fakt problemy uz dnes...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem tady uz jednou psal mno. Co se tyce losu Agy, jsem mel obavy z prvnich dvou. Zhang Aga dala v pohode ale Karol bude orisek. Jak projde, tak treti by uz mela dat a pak ta Karlicka :-) Teda myslim, ze uz tam je na OF.
Reagovat
spaniel
Zapoměl si napsat kdo vyhrál a je král trávy alias Rožérek :D
Reagovat
smazaný uživatel
Roger si to dnes da v troch a zamieri k celkovemu triumfu vo finalovom suboji proti ferrerovi :)
Reagovat
Fandina
Kája, Berďa, Štěpec, Veselka ... pojď pojď pojď
Rogere, Dolgo, Jürgene, Martine ... go go go

A v deblu Andy s Šafi, LucHra s Míšou, Květa s Katarinou, Cetka s Ivetkou, Renča, Dlouhán, Lukyn a Franta Čermák s partnery. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
Cico93
Martin? Kližan asi tak Potom tiez pojd a nie Go;))))
Reagovat
Fandina
Martin pome pome pome!
Reagovat
Cico93
Totiż Kližan nevie anglicky ;)))
Reagovat
Fandina
go rozumí každý ... úsměv
https://www.youtube.com/watch?v=tGqSKWixMiM
Reagovat
smazaný uživatel
Zbyl tam Rafovi jeste nekdo, nebo uz je to vyklizene? :-D
Reagovat
VlS
tady zazdili, že dneska budou i deblíky, kde máme naše. Lucka s Andy, Lucka Háčko s Míšou, Květa...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne asi nejzajimavejsim zapasem muze byt Tsonga x Benes
Zajimava bude asi jeste antukova lekce Robina Haase, ten chlap je na antuce fakt dobrej...;)
---
U holek mne to prijde zajimavejsi... Evzenie s Julcou...
Serena x MBG > tady to muze byt hodne zajimave....a kdo vi...
Kvetuska x Marus > Kvetuska bude mit dnes dobry den, pochopitelne Marii prekvapi...;) ale nevim zda to bude stacit;D)
Mona x Sabina > ...pokud se Mona aspon trochu probrala, muze Sabinu sejmout..
*
No a fandove Agy se dnes rozlouci se svou oblibenkyni;D)))) Ta totiz dnes padne...to je muj hlavni tip na dnesni prekvapeni.
Reagovat
A.R.R.
Ne ne, dneska postoupí Aga, Kája půjde příště přes jiné soupeřky daleko ;-)
Reagovat
VlS
Tvůj tip na překvápko mám rád a plně jej podporuju. Cvetaně bych pochopitelně přál překvápko taky, ale taky si myslím, že to je trochu sci fi.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepchenko-Kerber, Manon-Lisicka
tam bude zajímavý psychologický syžet
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze Kvetuska opravdu prekvapi, ale stacit to asi nebude;) Tak jak jsem psal... ale clovek nikdy nevi... staci, aby Marie mela den baseballu s horsim odpalem...a vsechno muze byt jinak...

Jestli jde Pliskovou, nejak ji spec. nefandim, jak jedne, tak druhe...ani mne nejsou nejak dvojcata sympaticka, ale pokud koukam na styly... dva roky zpatky jeste az tak Karolina dobre nehrala (tedy nebyla jeste tam, kde je dnes)...a sehrala s ni na oblibenem povrchu Agy celkem vyrovnany zapas...Aga tyhle styly proste bytostne nesnasi... cim driv na GS na takove hracky narazi...miva problemy... ten dnesni podle mne proste nezvladne...
Je to jen tip...nebot je mne to celkem fuk, jak to dopadne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u zapasu Lepchenko-Kerber si nejsem uplne jisty tim syzetem...;)

Ale u zapasu Mona x Sabina... tak tam ho citim silne;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja mam vsazeno na Karolinu, takze bych se nedivil, kdyby Agu dala. Myslim si ale, ze to Aga zvladne. Ja mam spise obavy o jeji pravou nohu, nosi obvazy i na treninky. Byla by skoda, kdyby si to shorsila pred travou...
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyz uz i ty, fanda Agy sis vsadil proti ni.... tak nevim tedy, na kolik ji veris, ze to da;) Jedine, ze bys to delal jak jeden uzivatel, ktery pravidelne sazi proti Petre, aby vyhrala;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja zasade jen nevsazim prave na moje favoritky ale naopak uz to je jen win-win. Kdyz uz Aga nevyhraje, tak aspon nejaky penizky. Navic vsazim jen malo a na vysoky kurzy. Treba na Karcu 6,5 kurz je podle me hodne prepaleny. Ne ze bych Age neveril, ale nemyslim si, ze je az takova favoritka, ikdyz letos na antuce hraje prekvapive docela dobre :-) V tom me uz tedkon potesila.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak souhlasim s tim, ze Age Karol moc nesedi ale servismanky nesedi skoro zadny. Antuka co se tyce podani spise pomuze Age, navic return ma Aga jeden z nejlepsich.
Reagovat
A.R.R.
Nohu má prý o.k. říkala na tiskovce, obvaz má prý jen preventivně, kvůli nataženému svalu.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha....diky za info. Ale i natazeny svaly se nemuzou podcenit. Staci tam jeden blbej pohyb a je to nanovo.
Reagovat
A.R.R.
Není za co :-) Mě to také trochu znepokojilo, ale tak snad to bude před trávou dobré :-)
Reagovat
Grape
Dnešní zápasy Čechů - Tomáš je jasným favoritem, ostatní naši jsou naopak poměrně jasnými outsidery. Radek by ale proti Južnému mohl mít šanci, on Južnyj zatím taky nemá kdovíjakou formu. Jirka a Kája jsou ve formě a strašně bych oběma přál úspěch, ale Aga a Raonič jsou kvalitativně jinde a bylo by velké překvapení, kdyby své zápasy nezvládli. Snad je Jirka s Kájou aspoň potrápí. :)
Reagovat
gigin
Benoit Paire x RBA - snad to francúzský ogara dá
Fakundo x Ernests - su v nervu
Jule x Bušička - moje milá dnes překvapí

Nole, Kukuškin a Diego Sebastian v suchých..
Reagovat
Grape
Pairovi tedy moc nevěřím, tam to vidím na Bautistu. Gulbis, pokud se bude soustředit po celý zápas, by podle mě neměl mít problém. Z těch dalších zápasů mě celkem zaujal kurz na Kukuškina, to mi přijde hodně, proti Isnerovi na antuce má podle mě daleko větší šance. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chlape, John a antuka, to je klasika;) Sim te, jeden z mala, ktery vzal na antuce Nadalovi v jednom zapasu dva sety...;)
Ho prejede v suchym...
To bych spis veril, ze ho Kuku prehraje na nejakem plexishitu...
Reagovat
Grape
No na jednu stranu tu vzal dva sety Nadalovi, na druhou stranu loni málem prohrál s Harrisonem, předloni vypadl s Mathieuem... Jemu když chodí servis, tak je ho i na antuce těžké brejknout a tie-break už je pak dost loterie. Ale na druhou stranu i on má problém brejknout soupeře (v prvním kole jen jeden brejk proti Herbertovi). Podle mě celkem otevřený zápas :)
Reagovat
spaniel
Podle mě RBA, Paire umí zahrát skvěle, ale v poslední době se moc neprojevoval. I když v domácím prostředí může překvapit. Ale stejně si myslím, že RBA má větší kvalitu.

Gulbis v pohodě, Isner - Kukuškin podle mě Isner. Kukuškin letos nic neuhrál.

Jsem zvědavý na Veselého proti Raonicovi, Raonic je samozřejmě favorit, ale myslím, že Jirka má šanci na překvapení...
Reagovat
smazaný uživatel
Se vsim souhlas... snad jen s tim, ze Jirka bude rad za set, ale i to by bylo dobry;) Kdyby byl postup jasal bych nadsenim, ale spis z duvodu, ze radeji bych fandil uz i Rafovi, nez Milosovi...a to je u mne fakt uz co rict;DDD)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist