4. den na US Open: Benešová se se Šarapovovou utká na největším kurtu světa

2. 9. 2010, 06:05
Previews 10
Iveta Benešová si zahraje utkání druhého kola US Open na největším tenisovém stadionu světa, pojmenovaném po Arthuru Asheovi. Česká hráčka se na newyorském grandslamu utká s bývalou světovou jedničkou Marií Šarapovovou z Ruska a na kurtu s kapacitou 23.200 diváků bude hodinu po půlnoci SELČ zahajovat večerní program.
US Open - kurt Arthura Ashe

Sedmadvacetiletá Iveta Benešová, jež na posledním grandslamu v sezoně ještě nikdy nepřešla přes druhé kolo, ve dvou vzájemných zápasech s Marií Šarapovovou dosud neuhrála ani set. Vítězka US Open 2006 a letošní nasazená čtrnáctka v prvním kole ztratila sadu s Australankou slovenského původu Jarmilou Grothovou.

Druhý zápas čeká také na nasazenou jedničku Caroline Wozniackou, jež by měla potvrdit roli favoritky proti Kai-chen Chang z Tchaj-wanu.

Druhou překážku na cestě za šestým titulem z US Open bude překračovat Roger Federer, kterému se pokusí ztížit život Němec Andreas Beck.

Zajímavé utkání se odehraje na Grandstandu, kde se utká Nikolaj Davyděnko s Richardem Gasquetem.

- US OPEN (USA - New York, tv. povrch) -
čtvrteční program (02. 09. 2010)

Kurt Arthura Ashe (začátky v 17:00 SELČ):
Lisická (Něm.) - Zvonarevová (7-Rus.), nejdříve v 19:00: Wozniacká (1-Dán.) - Kai-chen Chang (Tchaj-wan), Beck (Něm.) - Federer (2-Švýc.), večerní zápasy (pátek 1:00): Benešová (ČR) - Šarapovová (14-Rus.), Petzschner (Něm.) - Djokovič (3-Srb.).

Kurt Louise Armstronga:
Cuevas (Urug.) - Fish (19-USA), Kuzněcovová (11-Rus.) - Sevastovová (Lot.), Jankovičová (4-Srb.) - Lučičová (Chorv.), Polansky (Kan.) - Blake (USA).

Grandstand:
Rezaiová (18-Fr.) - Capraová (USA), Davyděnko (6-Rus.) - Gasquet (Fr.), Söderling (5-Švéd.) - Dent (USA), Matteková-Sandsová (USA) - Petkovicová (Něm.).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Iveta má sexy tělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ivetě budu moc držet palce, možná jí to vyjde, uvidíme. Nevím, jak Iveta snáší to příšerné vřískání, ale jestli jo, šance jsou. Chce to heknu honit a hrát chytře, což Iveta umí. Hekna do toho mlátí, jak hluchej do vrat a strašlivě u toho ječí a mozek téměř nepoužívá, tak naděje jsou! Iveto, držím palce!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Strašnú blbost si napísal teraz... si strašne zaujatý, už len preto chcem aby vyhrala Maria!
Reagovat
smazaný uživatel
To je můj NÁZOR. Jestli se to nelíbí zrovna tobě, mě vůbec nevadí, ale říkat člověku za jeho názor, to co říkáš ty, mi přijde hloupé. A jestli Hekna neřve, jak pominutá, tak už nevím, jestli neskočit k ušnímu. Papa
Reagovat
smazaný uživatel
myslim ze tohle ivetu nejvice svazuje... velky kurt, slavna souperka...rekl bych ze ivet nema sanci
Reagovat
smazaný uživatel
"Hloupé" mne prijde to, keď niekomu hovoríš "Hekna" a to, že nepoužíva mozog. Ajkeď o tom nevieš vôbec nič.
Reagovat
smazaný uživatel
Ivet si doufám ani neprdne.. Maria je nabuzená z vítězství v prvním kole, kde Groth hrála neuvěřitelně agresivně.. Iveta nemá proti Marii šance ani v nejmenším.. Už se těším na OF Marie proti Wozniacki.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja teda moc nechapu proc by melo byt hloupe slovo hekna... pro me jedine v tom ze by se ji melo rikat spis krikna...ale to je hodne divne slovo
Reagovat
smazaný uživatel
Hloupé je to o tom mozku a že jen bezmyšlenkovitě mlátí. Kdyby asi jen mlátila, tak by nevyhrála grandslamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ivetě budu přát, aby to zvládla, je to sympatická holka, ale když postoupí Maria, tak se taky zlobit nebudu, ba co, budu rád, že Iveta prohraje se ctí s dobrou soupeřkou...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist