4. den ve Wimbledonu: Plíšková si poprvé vyzkouší centr. Pavláska čeká Djokovič. Představí se také Berdych, Šafářová a Allertová

6. 7. 2017, 12:00
Previews 268
O postup do třetího kola dnes budou bojovat obě české jedničky Karolína Plíšková, jež si poprvé zahraje na centrálním dvorci, a Tomáš Berdych. Dnes se představí také Lucie Šafářová a Denisa Allertová. Adam Pavlásek se poprvé utká s trojnásobným šampionem Novakem Djokovičem.

Čtvrteční program na centrálním kurtu zahájí Gaël Monfils s domácím Kylem Edmundem. Francouz bude v premiérovém duelu s talentovaným Britem usilovat o vyrovnání svého wimbledonského maxima, jímž je třetí kolo.

Přechod na trávu Monfilsovi úplně nevyšel, nicméně bývalý šestý hráč světa a aktuálně čtrnáctý měl v prvním kole v Halle těžkého soupeře - krajana Gasqueta. V Eastbourne už to bylo o hodně lepší. Nejen že vrátil Gasquetovi porážku, ale zahrál si dokonce finále, ve kterém podlehl Djokovičovi.

Svou celkově devátou účast v All England Clubu, kde loni vypadl již v prvním kole, odstartoval pohodlnou třísetovou výhrou nad německým kvalifikantem Brandsem.

Edmund ve Wimbledonu startuje pošesté, popáté v hlavní soutěži, a vůbec poprvé se mu podařilo přejít přes první kolo domácího grandslamu. Momentálně 50. tenista světového hodnocení si v něm poradil s krajanem Wardem.

Zároveň si připsal první letošní vítězství na trávě, na níž má hodně mizernou kariérní bilanci 6-19, jelikož na domácích podnicích v Eastbourne ani londýnském Queen's Clubu neuspěl.

Největší česká naděje Karolína Plíšková si poprvé v kariéře zahraje na posvátném wimbledonském centrálním dvorci. Po skončení francouzsko-britského souboje bude premiérově čelit na trávě výborně hrající Magdaléně Rybárikové ze Slovenska.

Od světové trojky a jedné z největších favoritek letošního ročníku se na londýnské trávě očekává dnešní vítězství a tedy i překonání wimbledonského maxima (2. kolo) a účast v závěrečných kolech nejslavnějšího turnaje světa.

Na grandslamech se letos české jedničce daří. Na Australian Open došla premiérově do čtvrtfinále a na pařížské antuce do semifinále, loni na US Open byla dokonce ve finále.

V případě postupu do závěrečných kol Wimbledonu má šanci stát se novou světovou jedničkou. Pokud Kerberová s Halepovou vypadnou brzy, nemusí ani postoupit daleko.

Jediné letošní vystoupení na trávě absolvovala týden před startem Wimbledonu v Eastbourne. Po roce si v britské metropoli znovu zahrála finále, tentokrát však trofej vybojovala, když porazila Wozniackou. Letos triumfovala již potřetí a celkově podeváté.

Plíšková tak měla fantastickou přípravu na Wimbledon. Původně měla startovat už o týden dříve v Birminghamu, kvůli problémům s loktem se ale pořadatelům omluvila a premiérové letošní vystoupení na trávě o týden posunula.

Letošní Wimbledon zahájila suverénním vítězstvím nad Rodinovou. Nyní ji čeká mnohem těžší soupeřka. Rybáriková má totiž na oblíbené trávě formu jako hrom.

Slovenská tenistka letos na nejrychlejším povrchu vyhrála 14 z 15 zápasů, když ovládla dvě větší akce ITF, došla do semifinále turnaje WTA v Nottinghamu a v All England Clubu v prvním kole ztratila jen pět gamů s Niculescuovou.

Hrací plán na největším kurtu zakončí jeden z největších favoritů na celkový triumf Roger Federer. Sedminásobný šampion v utkání druhého kola narazí na Dušana Lajoviče ze Srbska.

Nestárnoucí Švýcar letos vyhrál všechny velké turnaje, kterých se zúčastnil. Na kurty se vrátil na Australian Open a svůj návrat po půlroční pauze zaviněné zraněním kolene korunoval ziskem 18. grandslamového vavřínu. Poté vyhrál tzv. Sunshine Double, když ovládl Indian Wells i Miami.

Antukovou sezonu se rozhodl vynechat a do turnajového kolotoče naskočil na oblíbené trávě. Ve Stuttgartu sice překvapivě vypadl hned po prvním duelu, nicméně vše napravil o týden později v Halle, kde již podeváté v kariéře triumfoval. Letos má fantastickou bilanci 25-2.

Svou honbu za rekordní osmou wimbledonskou trofejí začal proti Dolgopolovovi, s nímž v předchozích třech soubojích neztratil jediný set. Ukrajinec set nevyhrál ani tentokrát, v průběhu druhé sady zápas pro zranění skrečoval.

Lajovič odehrál jeden přípravný turnaj a rozhodně si nevedl vůbec špatně. V Eastbourne ve třech setech porazil Chardyho a s americkým servismanem Isnerem prohrál až v tie-breaku rozhodující sady.

Svou wimbledonskou pouť zahájil třísetovým vítězstvím nad řeckým talentem Tsitsipasem a dnes se pokusí poprvé porazit hráče Top 10 a premiérově postoupit mezi nejlepších 32 tenistů třetího grandslamu sezony.


Pavlásek jde na Djokoviče, na jedničce se dále představí Thiem a světová jednička Kerberová
Úspěšnou premiéru v hlavní soutěži Wimbledonu má za sebou Adam Pavlásek. Český talent porazil Američana Escobeda a dnes si poprvé v kariéře zahraje s členem velké čtyřky. Čeká ho trojnásobný wimbledonský vítěz Novak Djokovič.

Pavlásek zahájil letošní sezonu, pokud budeme počítat i Hopman Cup, osmi porážkami v řadě. Probudil se až na antukových challengerech. V květnu v Ostravě a na tom posledním před dvěma týdny v Popradu došel do semifinále.

Přesto měl letos před startem nejslavnějšího turnaje světa mizernou bilanci 9-16 a v žebříčku mu patří až 136. příčka. Do hlavní soutěže Wimbledonu se však vešel, protože větší množství bodů do žebříčku ztratil až v posledních pár týdnech.

Na trávě předtím odehrál všehovšudy jen čtyři zápasy, všechny v posledních dvou letech v kvalifikaci třetího grandslamu. Letos si trávu nevyzkoušel ani jednou a do All England Clubu tak přijel bez jakékoli přípravy.

Djokovič se kvůli letošním nepříliš povedeným výsledkům rozhodl po sedmi letech absolvovat přípravný turnaj na trávě. A udělal dobře. V Eastbourne startoval jako divoká karta a nakonec splnil roli nasazené jedničky, když akci série ATP 250 celou vyhrál.

Aktuálně čtvrtý hráč světa, ve Wimbledonu však startuje jako druhý nasazený, si tak čtyřmi výhrami v řadě beze ztráty setu zvedl sebevědomí a do All England Clubu přijel na trávě letos neporažený.

Právě ve Wimbledonu loni skončila Djokovičova dominance, když překvapivě vypadl již ve třetím kole. V prvním kole letošního ročníku mu v průběhu druhé sady vzdal Martin Kližan. Dvanáctinásobný grandslamový šampion tak i potřinácté zvládl úvodní duel a potvrdil, že All England Club po prvním zápase zásadně neopouští.

Pavlásek si dnes premiérově zahraje s Djokovičem

Zajímavé bude sledovat, jak si na třetím grandslamovém podniku sezony povede Dominic Thiem, který letos již potřetí a celkově poosmé vyzve Gillese Simona. Thiem vyhrál poslední čtyři souboje a vede ve vzájemné bilanci 5-2. Na trávě se oba hráči potkávají poprvé.

Rakušan na antuce zářil. Jako jediný letos na oranžové drti porazil Nadala a na čtyřech z pěti turnajů došel minimálně do semifinále. Na trávě ale letos zatím rozhodně nezáří. V Halle vyhrál jediný duel, a v Antalyi dokonce v prvním utkání podlehl hráči třetí stovky.

Za normálních okolností by se dalo říct, že má Rakušan letos relativně snadný los, jenže Thiemovi se ve Wimbledonu nikdy nedařilo. Jeho maximem je druhé kolo z posledních dvou ročníků. To se dnes proti houževnatému Francouzovi pokusí změnit.

V prvním kole si světová osmička poradila s Pospisilem, s nímž neztratila set. Vypadá to, že se Rakušan na travnatý vrchol sezony dobře připravil.

Bývalému šestému hráči světa Simonovi se letos vůbec nedaří. Na kontě má jen dvě čtvrtfinálové účasti a zápasovou bilanci 11-14. Na trávě vypadl ve Stuttgartu i Halle shodně v prvním kole. Výhra přišla až ve Wimbledonu, když v prvním kole přehrál chilského kvalifikanta Jarryho.

Na závěr hracího plánu se představí světová jednička Angelique Kerberová. Rodačka z německých Brém nastoupí proti nepříjemné Kirsten Flipkensové.

Kerberová kromě obhajoby loňské finálové účasti bojuje také o udržení se na tenisovém trůnu. K tomu si ale potřebuje zopakovat minimálně loňské finále, protože jí na záda dýchají Halepová a hlavně Karolína Plíšková.

Devětadvacetileté Němce, jež loni ovládla Australian Open a US Open, se letos vůbec nedaří. Na kontě má jedinou finálovou účast ze začátku dubna z Monterrey, kterou v titul neproměnila.

Po hodně špatném antukovém jaru, během něhož vyhrála jen 2 ze 6 zápasů a vypadla v prvním kole na French Open, se na trávě o hodně zlepšila. V Eastbourne došla až do čtvrtfinále a bylo znát, že se herně výrazně zvedla. Do své nejlepší formy má ovšem stále daleko.

První kolo Wimbledonu proti americké kvalifikantce Irině Falconiové nicméně zvládla a potvrdila roli favoritky. Dnes ji čeká Flipkensová. S ní to bude mít o poznání těžší.

Flipkensová má výborný bekhendový čop, který je nepříjemný hlavně na trávě, kde jsou nízké odskoky. I díky jedné ze svých největších zbraní si Belgičanka v roce 2013 v All England Clubu zahrála semifinále.

Na trávě letos uhrála osmifinále v Hertogenboschi a na Mallorce. V Eastbourne skončila již v prvním kole kvalifikace. Na úvod letošního Wimbledonu vyřadila loňskou osmifinalistku Doiovou. Dnes se pokusí Kerberové oplatit tři roky starou porážku právě z londýnské trávy.


Do boje jdou také Šafářová a Allertová
První kolo Wimbledonu zvládla popáté v řadě Lucie Šafářová, jež se jako poslední vešla mezi nasazené hráčky. Na londýnské trávě na úvod smetla Dodinovou. Dnes premiérově narazí na Američanku Shelby Rogersovou.

Šafářová měla velmi dobrou přípravu. V Nottinghamu i Birminghamu uhrála semifinále, ovšem v boji s Petrou Kvitovou o postup do finále musela kvůli zranění stehenního svalu utkání po prohrané úvodní sadě vzdát.

Rodačce z Brna se v posledních letech ve Wimbledonu dařilo. Loni i předloni skončila v osmifinále, a před třemi lety dokonce došla až do semifinále. Letos je tipována českými i zahraničními médii na černého koně turnaje. Zde i například na serveru tennis.com jí byl předpovězen postup do semifinále.

Rogersové se naopak na trávě nikdy nedařilo. Z dvaceti zápasů vyhrála dohromady pouhých sedm. V Nottinghamu letos vypadla hned v prvním kole s pozdější šampionkou Vekičovou a na Mallorce uhrála druhé kolo.

Ve Wimbledonu letos zdolala krajanku Boserupovou a poprvé v kariéře vyhrála utkání v hlavní soutěži třetího grandslamového podniku sezony.

Šafářová na úvod smetla Dodinovou

Denisa Allertová se jen tak tak vešla mezi tenistky, které měly jistý přímý start v hlavní soutěži. Aktuálně 107. hráčka světa i potřetí zvládla první kolo a obhájila tak druhé kolo z loňska. V prvním kole vyřadila po třísetové bitvě Ozakiovou.

Česká tenistka letos na turnajích WTA a grandslamech vyhrála dohromady jen 4 z 12 odehraných duelů, z toho všechny v kvalifikacích. V posledních týdnech se pohybovala výhradně na okruhu ITF, kde ale vyjma titulu ze Shenzhenu žádných oslnivých výsledků nedosáhla.

Trávu si letos vyzkoušela pouze před dvěma týdny na větším podniku ITF v Ilkley. Po vítězství nad Rodinovou jasně nestačila na Erakovicovou. Ve Wimbledonu si Allertová zahrála dvakrát a vždy skončila ve druhém kole. Dnes se pokusí své maximum vylepšit proti Petře Martičové, s níž se nikdy předtím neutkala.

Chorvatka se po vleklých problémech se zraněními snaží o návrat do první stovky žebříčku. A nutno říct, že se jí to daří skvěle. Bývalá 42. hráčka světa se na kurty vrátila v dubnu a na okruhu ITF vyhrála 17 z 20 zápasů.

To nejlepší přišlo na French Open. Martičová prošla kvalifikací a nakonec postoupila až do osmifinále, ve kterém jen těsně nestačila na Svitolinovou.

Na přípravném turnaji ITF v Ilkley sice vypadla hned v prvním kole kvalifikace, nicméně ve Wimbledonu stejně jako v Paříži kvalifikaci zvládla a v prvním kole v maratonském souboji udolala poměrem 10-8 v rozhodující sadě nasazenou Gavrilovovou.


Berdych si stejně jako v Austrálii zahraje s Harrisonem
Tomáš Berdych dnes narazí stejně jako ve druhém kole Australian Open na Ryana Harrisona ze Spojených států. O šest let mladšího Američana v obou vzájemných duelech porazil.

Dlouhodobě nejlepšího českého tenistu letos na trávě dvakrát (Stuttgart a Queen's Club), pokaždé ve čtvrtfinále, zastavil nebezpečný Feliciano López. Poté stihl ještě exhibici v Hurlinghamu, kde smetl Nadala.

Na Wimbledon má jednatřicetiletý Čech ze všech grandslamů určitě ty nejhezčí vzpomínky. V roce 2010 si na londýnské trávě zahrál premiérové a zároveň poslední grandslamové finále. Loni měl k dalšímu wimbledonskému finále blízko. V semifinále však nestačil na pozdějšího vítěze Murrayho.

Berdych se začátkem května po neúspěšném French Open, kde vypadl už ve druhém kole, rozešel s tzv. superkoučem Chorvatem Goranem Ivaniševičem. Do Wimbledonu přijel pod vedením nového trenéra Martina Štěpánka, který v minulosti vedl Ivana Dodiga.

Na úvod nečekalo rodáka z Valašského Meziříčí nic jednoduchého. Hned v prvním kole čelil nebezpečnému Chardymu. S Francouzem si ovšem stejně jako před dvěma lety poradil ve čtyřech setech.

Harrison měl skvělý druhý měsíc letošní sezony. Nejprve ovládl domácí challenger v Dallasu a poté i domácí akci ATP v Memphisu. Díky tomu vyletěl na 41. místo žebříčku, kde se stále drží.

Od premiérového triumfu na okruhu ATP se ale Američanovi příliš nedaří. Před startem Wimbledonu nevyhrál na trávě jediný zápas, a dokonce měl na kontě pět porážek v řadě.

Sérii nezdarů přerušil až v All England Clubu, kde v prvním kole ve třech setech porazil talentovaného Chorvata Čoriče. Potřetí v kariéře tak postoupil do druhého kola Wimbledonu. Pokud dnes vyřadí českou jedničku, zahraje si premiérově třetí kolo.


Do akce jdou i další favorité
O postup do třetího kola dnes budou bojovat také další nasazení. Grigor Dimitrov na dvorci č. 2 vyzve Marcose Baghdatise. Po něm nastoupí bývalá finalistka Agnieszka Radwaňská proti Christině McHaleové.

Loňský finalista Milos Raonic změří síly s ruským veteránem Michajlem Južným a rozhodně nic lehkého nečeká Caroline Wozniackou, která bude čelit Cvetaně Pironkovové.

Na kurtu číslo tři se v ruském derby představí Světlana Kuzněcovová a Jekatěrina Makarovová. Juan Martín Del Potro si zahraje s bývalým desátým hráčem světa Ernestsem Gulbisem.

Finalistku ročníku 2015 Garbiñe Muguruzaovou prověří Yanina Wickmayerová, jíž ve Wimbledonu radí bývalá profesionální tenistka Kim Clijstersová. Program na čtvrtém největším dvorci uzavře černý kůň letošního ročníku Alexander Zverev. Talentovaného Němce čeká Frances Tiafoe.

Na kurtu č. 12 se kromě Berdycha a Šafářová představí John Isner a Timea Bacsinszká. Na osmnáctce se pokusí role favoritů povrdit Kristina Mladenovicová, Albert Ramos a Jack Sock.

WIMBLEDON 2017 - PROGRAM 4. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Monfils (15-Fr.) - Edmund (Brit.)
2. Kar. Plíšková (3-ČR) - Rybáriková (SR)
3. Lajovič (Srb.) - Federer (3-Švýc.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Pavlásek (ČR) - Djokovič (2-Srb.)
2. Thiem (8-Rak.) - Simon (Fr.)
3. Kerberová (1-Něm.) - Flipkensová (Belg.)
• NO. 2 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Dimitrov (13-Bulh.) - Baghdatis (Kypr)
2. A. Radwaňská (9-Pol.) - McHaleová (USA)
3. Raonic (6-Kan.) - Južnyj (Rus.)
4. Pironkovová (Bulh.) - Wozniacká (5-Dán.)
• NO. 3 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Makarovová (Rus.) - Kuzněcovová (7-Rus.)
2. Del Potro (29-Arg.) - Gulbis (Lot.)
3. Wickmayerová (Belg.) - Muguruzaová (14-Šp.)
4. Tiafoe (USA) - A. Zverev (10-Něm.)
• COURT 12 • (od 12:30 SELČ)
2. Harrison (USA) - Berdych (11-ČR)
4. Rogersová (USA) - Šafářová (32-ČR)
• COURT 5 • (od 12:30 SELČ)
2. Jebavý/Veselý (ČR) - J. Murray/Soares (3-Brit./Braz.)
• COURT 7 • (od 12:30 SELČ)
4. Bellisová/Vondroušová (USA/ČR) - Mooreová/Omaeová (Austr./Jap.)
• COURT 16 • (od 12:30 SELČ)
3. Martičová (Chorv.) - Allertová (ČR)
• NEZAŘAZENO •
1. Görgesová/Strýcová (7-Něm./ČR) - Su-Wei Hsieh/Krejčíková (Tchaj-wan/ČR) / nejdříve v 18:00 SELČ
2. Babosová/Hlaváčková (4-Maď./ČR) - Boulterová/Swanová (Brit.) / nejdříve v 18:00 SELČ
Kompletní program 4. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

268
Přidat komentář
ludmilaosfka
Lucinko, škoda. S tou kredencí to nebylo snadné.
Reagovat
Jabadu
Lucy, Karolína ti vzkazuje, že prej u ní máš pivo.
Tak ... víš jak.
:-)
Reagovat
ludmilaosfka
Šafinka zatím dobrý!!!
Reagovat
FulnekUltras
jen tak dál - a nakonec si s tím Berďou přece jen spolu skočí
Reagovat
ludmilaosfka
No, kdyby to byl závěrečný tanec vítězů, tak proč ne :)))
Reagovat
mahycek
Plíšková - Kvitová finále ? Schválně jsem ty dny mlčel. To je vtip?? To se nikdy nestane, akorát novináři mají o čem psát. Plíšková nemůže být světovou jedničkou, když nic nevyhrála, myslím GS. To by byla hanba.
Reagovat
slacker
krysy vylezaji z kanalu
Reagovat
Frick
Nějakej slušnej?
Reagovat
ludmilaosfka
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
smazaný uživatel
Zachranil čest čechů ve wimblu A zase ten berda tome diky!!!
Reagovat
lars
Na RG2017 taky prohral v 2.kole
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď neee!!
Reagovat
ludmilaosfka
Zase čepička, zdá se, že se vrací ke stejným zvykům. Zdá se, že je to dobře.
Reagovat
Jabadu
Lucka na dvanáctce a jestli Shelby chytne slinu ... hotovo.
Reagovat
Jabadu
Ještě ti to, Karolíno, může zachránit Lucka v sobotu.
Ale neodpustím si:
Ještě na to opravdu nemáš.
Reagovat
Pedronegro
jj, Magda moc dobře a vyhrála to bojovností, Klárka tam může vykládat co chce, ale leklá ryba přes mentální sílu dopadá takhle, škoda no ...
Reagovat
Dobry-den
finále Kučová - Brengle by tomu turnaji celkem slušelo. Sorry jako.
Reagovat
FulnekUltras
by som tú chutnú ušáčku tlačil silou mocou... ;)
Reagovat
Torn
Na Wimbledon jsem vždycky koukal nejméně rád, nicméně po tomhle českém propadáku a té pomalé trávě, snad už ani na Wimbledon nikdy koukat nebudu. :D Zlatý French Open a ta cihla tam. :D
Reagovat
Marduch
Ani nevíš, jak moc nás to mrzí.
Reagovat
Torn
Mě mrzí, že žiješ.
Reagovat
molda
No pokud by výsledkem bylo, že sem v průběhu Wimbledonu přestaneš psát své komentáře, tak to není vůbec špatný nápad ;-)
Reagovat
Torn
Ne, to je sem budu psát stejně. :D
Reagovat
Pedronegro
co to tady furt melete o pomalý trávě, jste prdlí nebo co? tráva je pokaždý jiná, více nebo méně zalitá, o to je to zajímavější a u cihly je to podobné, takový blbý kecy ...
Reagovat
tommr
místo očekávanýho triumfu skončil naprostým fiaskem. Je to z pohledu našich hráček zdaleka nejhorší GS za minimálně posledních deset let ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Češky ladily formu před W, a nějak zapomněly, že ten hlavní turnaj se teprve hraje. Nějak zdřevěněly a vytratila se u nich lehkost.
Reagovat
kohlik
Mě přestává letos ten Wimbledon tak bavit po včerejšku a dnešku.
Reagovat
FulnekUltras
Pro nás Čechoslováky to teprve teď dostává grády... ;)
Reagovat
fialka
super!!!
Nič proti Plíškovej, ale Magda si výhru zaslúžila. Havrilla hovoril, že mala nevyrovnané výsledky a spadla v rebríčku hlboko. Bodaj by nie! Veď sa vrátila po polročnej zdravotnej pauze, kedy ju trápila achilovka. V rozhovore to spomínala, že je po 2 operáciách. To však taký cap ako on nemôže vedieť.
Reagovat
tommr
nic proti Rybárikový nemám, ale faktem je, že nikdy nic velkýho nevyhrála a nejspíš už ani nevyhraje. Dneska sice vyhrála zaslouženě, ale bylo to hlavně díky velice špatnýmu výkonu Karolíny. Až narazí na první silnější soupeřku dopadne stejně jako dneska Karolína ...
Reagovat
dadaft
to si nemyslím, leda že by odpadla psychicky.
herně je na tom dost dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska se hodně snažila, běhala, a byla všude. Její výkon měl stoupající tendenci. Ale praxe ukazuje, že takové výkony se málokdy opakují. Navíc zvučnější hráčka, větší motivace ji porazit. Ke konci byla Karolína již dřevěná a celkem ji to ulehčila.
Reagovat
Torn
Přesně, Karolína jí to dala. Dvě smeče po sobě pokazí, to se stává opravdu jen tehdy, kdy Karolína hraje vážně hodně špatně.
Reagovat
fialka
Ak by jej to chcela dať, tak nebude bojovať 3 sety. :)
Reagovat
Torn
ten druhej set jí dala :).
Reagovat
fialka
OK, za Magdu ďakujem. :)
Reagovat
bIbec
Spíš bych řekl, že Magda jí nedala nic zadarmo. Byla nucená hrát spoustu míčů navíc, dostávala ji do nepříjemných situací. Vůbec se nedivím, že to na Karolínu ke konci dolehlo. Pokud by Magda nehrála dobře, Karolína by vyhrála.
Reagovat
Torn
Hrála víc míčů, protože ta tráva je přestříkaná antuka. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ucítila šanci, že dneska by mohla vyhrát. To je celé.
Reagovat
bIbec
Viděl sem cca polovinu zápasu a tenis to byl moc pěkný. Karolíně nic nevyčítám, prostě dneska potkala hráčku ve výborné formě. Třeba když to srovnám s tou Petrou (které teda taky nic nevyčítám.. to snad ani nejde), tak to byl noc a den. Zápas Petry v podstatě nekoukatelný.

Proto ta dnešní prohra asi víc mrzí. Mělo to grády. Podobně jako zápas Maky.
Reagovat
fialka
Niekto musí byť lepší a druhý horší, čo už. Ja by som až tak výkon Magdy nepodceňovala. Bolo tam veľa krásnych výmien, ktoré práve ona vyhrala.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenis pěkný od Magdy, a Slovákům je samozřejmě hej. Pro Čechy začala doba dovolených :).

A já tam mám ještě 3 želízka v ohni, takže si ho ještě užiji .)
Reagovat
fialka
Aspoň malá náplasť na veľkú dieru. :) Český a slovenský tenis sa nedá porovnávať. Takú širokú základňu Slováci nikdy nebudú mať. Preto musíš pochopiť, akú radosť máme aj z malého úspechu.
Reagovat
dadaft
ach Denisóóóóóó,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

no nic, užiju si v klidu Kasatkina - Kontaveit.
Reagovat
Aussie
A vyhrála lepší hráčka.
Reagovat
kohlik
Co to je s těma českýma tenistama? Z osmi zatím nikdo nepostoupil ani jeden do 3. kola. Zatím ani Berdych nedopodával. Lucko vyhraj to celý.
Reagovat
Herbert_Hoover
Rybáriková dobře, ale Karol to prostě měla dopodávat v tom druhém setu..ale je vidět, že je ta hra řádně utahaná, to se pořadatelům povedlo :)) a když k tomu navíc hru ještě řádně variuje Magda, nemůže to dobře dopadnout..Karol byla více a více bez šťávy..tam byl prostě jediný recept, ukončit to dřív než bude pozdě.
Reagovat
FulnekUltras
marejovský močál letos utápí české naděje, no...
Reagovat
Mayo
Magda nech to tam výhra celé
Reagovat
Torn
Vylítně v dalším kole.
Reagovat
fialka
Ešte je to ďaleko, ale táto výhra je veľmi cenná. Kto by nechcel poraziť favoritku?
Reagovat
Mayo
V ďalšom kole zahučí :/
Reagovat
fialka
nech!
Reagovat
Mayo
Moja druha favoritka po Petre vonku pche
Reagovat
FulnekUltras
Omlouvám se Plíškoultras, ale tohle je míněno zcela vážně. Famózní zápas se vším, co může nabídnout jenom Wimbl - korunovaný sotva uvěřitelnou výměnou na 15:30 v posledním gemu. Magda zvládá návrat po pauze skvěle a znova ukázala, že ve WTA není nic nemožné. Tak si to pamatujte i ostatní holky, po dnešku už jistě i včetně EISKÖNIGIN...
Reagovat
misa
jj, ta výměna byla skvělá
Reagovat
Mayo
Si naj-lep-sia
Reagovat
FulnekUltras
grats auf die Slowakei ;) 111417 ;)
Reagovat
Torn
Určitě se Kája nemuí stydět. Neměla na své straně nic, i rozhodčí hlásil proti ní, sice možná omylem, ale hlásil. Na druhou stranu Rybáriková měla na své straně všechno. Kdyby takhle hrále aspon měsíc v roce, tak je dle mého úplně jinde. Bohužel o dopadne stejně jako vždycky. Půrměrná hráčka vyřadí TOP hráčku a pak sama skončí na lopatě. Smutný příběh na trávě pro Káju i Petru, nicméně jde vidět, že obě dámy mají neskutečný charakter a dají soupeřkám i pusu. Fakt za tohle obě obdivuju.
Reagovat
Chrenda
tomu bych býval byl předem neuvěřil. Zdá se, že druhý český černý den se začíná pozvolna znovu naplňovat. Tak snad to tam celé vyhraje Lucka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedno jméno bude hodně zajímavý.
Deniso, otočka!
Reagovat
Dobry-den
Ještě jednou se tomu musím zasmát
:D :D :D

A Magdo, neopovažuj se v příštím zápase vypadnout!
Reagovat
lars
a jake finale si predpovidal ?
Reagovat
FulnekUltras
syndrom "stoperky" bude možná trochu zlobit, ale...
Reagovat
Bloody13
Ehm, ehm... druhý kolo doslova pohřebiště českých nadějí. Ze samýho zouflství se mi chce blejt :(
Reagovat
bIbec
Magda výborná. Postoupila po skvělém výkonu.
Reagovat
Jabadu
Bohužel, středoevropská nátura je holt poznat.
Máš na to čas do konce roku. Protože pak už budou vládnout Ostapenko a Kasatkina. A nikdo jiný si neškrtne.
Reagovat
FulnekUltras
kwa to by bylo, aby děvečky zas brzo nezvedly hlavu... ;)
Reagovat
misa
Famózní Rybáriková.
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju jí to.
Ať přidá ještě aspoň kolo.
I Kája jí pěkně pogratulovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Zeny nase favoritky trapas...
Reagovat
Pe3k
Co to meleš? Přece finále Plíšek vs Kvítko :D
Reagovat
dadaft
a je to.
Magda klobouček, hrála skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Tolik zbytečných článků o finále Kvitová - Plíšková...
Reagovat
slacker
hmmmm 2 dny volna a cesi maji zkazeny wimbledon :-(((((((
Reagovat
historik
bohužel přesně tak...tyhle dva dny to je zatím tragédie
Reagovat
historik
Takže letošní Wimbledon věstí místo žní průser
Reagovat
historik
Kája hraje ve strašné křeči...tuhle výměnu mohla už milionkrát ukončit
Reagovat
Dobry-den
Ale Magda super. Kája už je na odchodu.
Reagovat
Carloss
magda hrála životní zápas, na co sáhla jí tam padlo. pro káju to muselo bejt frustrující. no jede se dál.
Reagovat
Dobry-den
Tak. Druhé kolo a v ženách máme dowimbledonováno. Nehorázná ostuda. Tomu se nic nevyrovná. Styďte se!
Reagovat
svetova.dvojka
6:3,5:7,7:5 z pohledu Karolíny Plíškové.
Reagovat
historik
no jo no, prohrát si dvakrát za sebou podání se nevyplácí
Reagovat
smazaný uživatel
Prej nejlepší zápas na turnaji. Jste asi neviděli Donnu s Kontou...
Reagovat
slacker
nevnucuj se, emzakofile
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez, generátore náhodných slov. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
slacker - nepovedený redakční projekt :-)
Reagovat
dadaft
mně se lbil hodně Vondroušová - Peng, i když to nedopadlo

a tenhle zápas je taky super.
Reagovat
dadaft
ale hezký zápas dvou vysokých štíhlých hráček --- teď to z obou stran chodilo k lajnám,,,,,,,,
Reagovat
Jabadu
Hmm ... je konec.
Reagovat
svetova.dvojka
hmm...
Reagovat
dadaft
jsem přišel a koukám na výsledky -- Polona Hercog je ve 3K.
tak to je pecka!
Reagovat
svetova.dvojka
Polona... to je krásné jméno.
Reagovat
historik
to je hrůza na tom podání
Reagovat
dadaft
no tak to halt vyhraje Lucka, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta bude ráda, když se dneska dá dohromady po tom zranění Bethanie...
Reagovat
dadaft
Karolína už je držák.
ta to ustojí.
Reagovat
Jabadu
Ať ti navěky stojí hůl, bratře v trysku.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty smajlíky na tom papíru... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo neviděl...
https://twitter.com/JJlovesTennis/status/883003750645776384
Reagovat
historik
no kájo a už se zase probuď prosím...vždyť byla set a brejk nahoře...nechápu, od té doby se to úplně zaseklo
Reagovat
svetova.dvojka
Teď si to Magda prohrála touhle chybou...
Reagovat
Jabadu
Umíš být i sympatický.
:-)
Reagovat
Jabadu
Jeď, ty dobytku!
(pan Kadlec, 1992)
:-)
Reagovat
Dobry-den
pořád ti věřím, ale začínám mít strah.
Reagovat
svetova.dvojka
Havrilla musí předstírat , že je nestranný. ale Magdu vzduchu tlačí...
Reagovat
Jabadu
Ne, zřejmě ještě nejsi připravena.
Podle mě je něco špatně v genech.
Reagovat
misa
Tenhle Wimbledon asi nevyjde podle českých představ.
Reagovat
historik
vidím to špatně, karolína mimo
Reagovat
slacker
chyta kvitozu
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych jede....pan tenista
Reagovat
Marduch
jj, Berďa samolibý je bez trenéra volný jako pták a na place je to vidět..
Reagovat
Pavol
Hádam jej nechceš pokaziť tu svetovú jednotku a mne tiket.
Reagovat
brixner
Že hraješ s Denisou! Nevím, komu fandit...

Lidičky, jak je na tom Ostapenko? Nějak nestíhám sledovat všechno...
Reagovat
Jabadu
To jsem čekal. Děs a zoufalství v očích.
Ona vůbec neví.
Chystejme věnce.
Reagovat
dadaft
jsi lepší hráčka než Petra Deniso.
tak to koukej předvést.
dík.
Reagovat
svetova.dvojka
Dnešní mladí Češi už slovensky vůbec nerozumí, chudáci 16ti letí studenti co se dívají na tenis, luštit tuhle cizí řeč, to pro ně musí být frustrující...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nerozumí Havrillovi, tak jsou to šťastní lidé... :D
Reagovat
slacker
ta Karolina nejak oslepla, pravidelne si vybere tu starnu kam se riti Rybarikova
Reagovat
smazaný uživatel
Nekdo stream na Karolinu?
Reagovat
historik
Karolína není ve svý kůži a sama Magdě ten set darovala, Teď navíc podává jako druhá...s tím jaký má problémy ji brejknout...no nemám z toho dobrej pocit
Reagovat
historik
Karolína není ve svý kůži a sama Magdě ten set darovala, Teď navíc podává jako druhá...s tím jaký má problémy ji brejknout...no nemám z toho dobrej pocit
Reagovat
Jabadu
Houstone, máme problém ...
Ale ono to smrdělo od půlky druhého setu. Karolína neví co hrát a na fintičky je Magda lepší.
Jedno je jisté:
Kurt je pomalý jako prase a pecky nefungují.
Reagovat
tommr
mě to připadá jako kdyby na kurtu byla Kristýna ... :(
Reagovat
Jabadu
Je to pomalý. Netuším, jak to udělali, ale připravili to pro Muráje.
Reagovat
Torn
Ta slovenská trubka ani neví, jak k tomu setu přišla -.-. Fakt tyhle hráčky, které mají formu alá prodloužený víkend bych zakázal.
Reagovat
molda
Co to je za kecy? Když má někdo formu tak je psychicky na vlně, nebojí se riskovat a dokud se daří tak to prostě funguje. Magdalena není žádná špatná hráčka, když je v první stovce. A vzhledem k tomu,že svůj prvni zápas na trávě vyhrála přesně před měsícem a od té doby má 14 výher a jednu prohru, tak má ten prodloužený víkend už sakra dlouho!
Reagovat
Torn
Ale na ITF turnajích převážně. :D To je trochu jiná úroveň, ty nudle.
Reagovat
brixner
Nudle mam dycky, když se blíží fajná sousedka :-)
Reagovat
PetaM
Nudle :D Tlak stoupá. Nervy pracují. Změna v cholerika v přímém přenosu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tornovy docházejí argumenty.
Těch vracejících se hráček na vlně je víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tornovi
Reagovat
PetaM
Tohle je boží. Miluju, když hateři zuří. :D :D
Reagovat
Torn
Už ti vylítla Petra co? :D
Reagovat
PetaM
Mě to netrápí, je to její život :D Já mám svůj úspěšný život :D Neměla otevírat dveře :D Za chyby se platí. I já zaplatil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem boj a je to tady...
Reagovat
FulnekUltras
Ťahaj Magdi !!!!!
Reagovat
Torn
Bože, ty vážně chcípni.
Reagovat
FulnekUltras
něco originálnějšího bys tam neměl?
Reagovat
Torn
Ne, protože sám seš originální jako Petry propady v zápasech. :D
Reagovat
PetaM
:D :D :D Už se vaří krev :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sázkař?
A neúspěšnej :-D
Reagovat
historik
tak ta druhá polovina druhého setu byla dost zlá
Reagovat
Dobry-den
Chce si zahrát třetí set stůj co stůj
Reagovat
slacker
ted se Karolina "snazi" ji ten set narvat do chrtanu :-(
Reagovat
slacker
a najkoned i narvala
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
R01316
Tak to vypada, ze tym Bucie na letosnim Wimbledonu dohral... :(
Reagovat
miledus
asi určitě, vypadalo tost ošklivě, velká škoda, hlavně ať je Bětka v pořádku
Reagovat
dunphy
Jak z toho šoku ječela, tak mě úplně běhal mráz po zádech. Chudák :(
Reagovat
dunphy
https://twitter.com/ryvlin/status/882991507044749312
Reagovat
A.R.R.
Ago, dneska to bylo asi tak dvacet infarktů :-D
Reagovat
dunphy
Nehrála ale vůbec špatně! V těch prvních dvou setech hrála McHale naprosto výborně a rozhodlo to, že pár důležitých míčů nezvládla a Aga bojovala bez ohledu na skóre. Velmi cenné vítězství pro Agu! :)
Reagovat
dadaft
McHale je super soupeřka, ona trpí panickým děsem z vítězství.
Reagovat
dunphy
Jojo. Hrála fakt dobře, ale na důležité míče to pálila do sítě jedna radost.
Reagovat
A.R.R.
Byl to moc hezký zápas, po dlouhé době zase bojovala a rvala se o vítězství. Sice už to vpadalo blbě, ale dala to. Doufám, že jí tahle výhra nakopne.
Reagovat
blixa
Gratulace ! Ale řeknu ti, máš to fakt těžký :D
Reagovat
A.R.R.
Díky!!! Tak znáš to - baby ty dělají člověku ze života peklo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace.
A doufám, že ve 3. kole se potká s Timeou :-)
Reagovat
A.R.R.
Díky!! Jasně v sobotu si to rozdáme, už se moc těším!!!!
Reagovat
FulnekUltras
Ať Ti Žabka doskáče co nejdál... ;)
Reagovat
A.R.R.
Díky, doufám v to!
Reagovat
Jabadu
Ve chvílích nejtěžších pouze panovnice ví si rady sobě sama.
Reagovat
svetova.dvojka
tam chybí vždycky ne...
Reagovat
Torn
Jako koukám...nakonec rvní set 6-3 a ani Rybarikova nevěděla, jak jí Kája brejkla. :D
Reagovat
gigin
Zápas moc pohledný nebyl. Gulba se snaží hrát na pár úderů, psal, že prostě to tělo nemá v pořádku, tak to šetří. Hodně zkracoval, což umí a Delpovi běhat nevoní. FH celkem v klidu, BH zase luxus. Super servis, o který přišel v zápase jednou, sice v blbou dobu, navíc měl 40-15 a hukl to, pak u Delpova servu hned měl 15-40 a taky to projel. U TB jsem sa klepal jak drahý pes, ale vyšlo to. Jsem fakt moc rád. Další kolo Djokoland, tam je to konečná, ale neva, prostě zlepšení je vidět, on to prostě umí. Díky Ernie!!
Reagovat
gigin
25 es, 60 winnerů, 22 úéček..

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/stats/1231ms.html

kliknút na STATS, kdo by chtěl vidět no
Reagovat
Torn
On je Del Fotro venku? Chudak Novak, nebude klasická líbička :D
Reagovat
slacker
to je nebe a dudy pozorovat jak se hybe na kurtu Karolina a Kristina.
Reagovat
Pe3k
Gratz! A teď pikantní souboj s Djokem...
Reagovat
gigin
Jj diky doufám, že bude článek :))
Reagovat
Pedronegro
velká pozitivní gratulace :), fakt vážně :)
Reagovat
gigin
Neser :DDD a díky
Reagovat
Jabadu
Ona Rybáriková je dobrý plavec, ... ale nevydrží.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
to jsou věci - gratulace nejvěrnějšímu fandovi... ;)
Reagovat
gigin
Joooo!! Diky moc, aj jsem plakal normálně :)))
Reagovat
FulnekUltras
jj, znám... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty demente, Masha nehraje Wimbledon kvůli zranění a ne že nedostala divokou kartu...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tomu jsem se taky upřímně zasmál, bylo toho víc :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak tohleto může ještě komentovat...
Reagovat
Kozoroh
Bohužel po odchodu Bidrmana získal Havrilla víc prostoru pro své "komentování".
Reagovat
Torn
Ono se to dá nazývat komentováním?:D
Reagovat
Kozoroh
V uvozovkách ano :)
Reagovat
Mayo
Bidrman odišiel? To je škoda on bol dobrý. Počúvať p. Havrillu je fakt za trest
Reagovat
Kozoroh
Jj, už je na O2 TV.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Jako já se omlouvám, ale pan Havrilla je fakt mimo.
Reagovat
Pedronegro
no, někdo ho tady jako osobu z přímého kontaktu chválil, ale jako komentátor je otřesný ... NS se nám asi za něco mstí :)
Reagovat
svetova.dvojka
Správný Slovák nesnáší Čechy...
Reagovat
FulnekUltras
aspoň čecháčci poznají, jak je to obráceně ;)
Reagovat
Torn
To zase na českém kanále komentuje Slovák? :D
Reagovat
Torn
Ať se ta Rybarikova nechá proboha brejknout, stejně na ní není nikdo zvědavej. :D
Reagovat
anajka
A čo Ty si hovorca všetkých?
Tiež sa teším na Rogera, ale tento cz-sk súboj si rada pozriem.
Reagovat
Torn
Já nemluvim vůbec o Rogerovi. Rybarikova tam nemá co dělat. :D
Reagovat
Dobry-den
hlavně už žádný překvápka
Reagovat
FulnekUltras
ty si nechává Hrdlička s kontem na později
Reagovat
misa
:)
Reagovat
smazaný uživatel
To na Nova Sport docela riskujou, že zápas Plíšková - Rybáriková nechají komentovat toho cocota... :D
Reagovat
Vojtiik
Gigine, génius je zpět!
Reagovat
gigin
!!!!
Reagovat
anajka
http://sportky.zoznam.sk/c/164315/hantuchova-s-prekvapujucim-rozhodnutim-slovenska-tenistka-oznamila-definitivny-koniec

Čakala som, že to urobí nejakou oficiálnou rozlúčkou.
Reagovat
Dobry-den
dneska určitě na dvanáctce hrát nebude. Isner a Sela hrají pátý set a po nich se mají hrát ještě další dva zápasy, teprve potom Lucy. Tak by ji snad mohli někam přesunout, jinak se jí dneska nedočkáme.
Reagovat
misa
Určitě ji přesunou, ve druhém kole je už těch zápasů méně než v prvním, takže se místo najde.
Reagovat
George_Renel
Hlavně ne na dvojku :-/.
Reagovat
Kozoroh
Djoker nehrál naplno, ale i tak měl suverénní převahu na dvorci a občas si s Pavláskem pohrával jak kočka s myší. Adam sice v třetím setu trochu kousal, ale Djokera to nijak nezastavilo.
Dalším soupeřem bude buď Gulba nebo DelPo. Raději bych uvítal mač s giginovým favoritem.
Reagovat
Dobry-den
DelPo je úplně z formy. Minule se trápil s hráčem až z páté stovky a dneska je taky mimo. Rači fakt toho flákače.
Reagovat
Marduch
Ten flákač se ale občas umí ukázkově hecnout..
Reagovat
Dobry-den
No právě. Proti Nolemu by to mohl být zajímavý zápas. DelPa by Nole určo spláchnul.
Reagovat
gigin
Gulba je taky hráč páté stovky.
Reagovat
Dobry-den
Dokonce až šesté. O to hůř pro DelPa. Trápit se s takovými Nikdoži.
Reagovat
Herbert_Hoover
Hráč páté stovky ještě GS nevyhrál asi. No, všechno je jednou poprvé..
Reagovat
Marduch
Přinejlepším průměrný zápas. Pavlásek to na Djoka z BH zkoušel většinou na jistotu přes chopy, Djokovi stačilo defakto se přizpůsobit. Paradoxně více kvalit od obou bylo vidět na síti než od baseline. Djokovo zápolení s vlastním servisem přetrvává, příliš málo přímých bodů nebo zakončených druhých úderů, tohle by na ty nejlepší zvlášť na trávě nestačilo..
Idemo!
Reagovat
Herbert_Hoover
Vysněný los :) ještě do toho Berdych a bude to komplet
Reagovat
Marduch
Jsa u Toma většinou těžký pesimista, tentokrát bych ho dopředu nevyřazoval, nezapomínej, že bez dohledu superkouče už zase skáče přes kaluže..
Reagovat
Herbert_Hoover
No nevím, vyloženě se v těch kalužích nečváchá, ale trošku mokrý je ;) Ono, prohrát s Felim nebyla žádná velká hanba, ale taky nic, co by se dalo považovat za nějaký větší úspěch. Porážka Chardyho už tím tuplem ne.
Reagovat
Herbert_Hoover
Gulba :O pojď, synu!
Reagovat
gigin
Hraje pěkně, ale nevydrží.
Reagovat
Marduch
Hele on to fakt nejspíš dá :-O
Reagovat
gigin
Ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady aspon všichni vidime jaky je rozdíl ne mezi djokem a pavlaskem ale mezi pavlaskem a berdychem!tomáš by mel taky problemy ale djoko by se sakra potil.sakra svinski velky rozdíl pavlasek a tomáš a diky za to ze mame berdycha bo jak vidim toho pavlaska tak HrůzA!diky za to ze je tomáš opravdu dik protože kdyz je tomáš na kurtu tak to lítá rany esa a soupeři nevi kolikrat kudy kam a u pavlaska a spol vesely atd tohle prostě nevidim!!tak se budu opakovat diky tome za to ze jsi a ja se můžu kochat tvym tenisem ikdyz se ti nedaří vyhrát neco velkeho klobouk dolů před Tomášem opravdu!
Reagovat
smazaný uživatel
Tragicky pavlasek....
Reagovat
Frick
Mamina Mandy Minella hraje právě teď debla. Teda... řekl bych, že i pro ty její soupeřky to nebude příjemný. Neřikejte mi, že se od toho dá odprostit a nebude tam snaha jí podvědomě šetřit... Ještě, že nehraje mixa. To by její mužský soupeř musel kolem ní chodit po špičkách.
Reagovat
Frick
1:6, 6:7... tak hezkou mateřskou, Mandy...
Reagovat
rusedski
Třeba si ještě s bubnem střihne USO ;)
Reagovat
Frick
To už by mohlo bejt i s porodem :-D
Reagovat
Frick
Kde tedy vidíte tu HLAVNÍ příčinu porážky?

Únava? Jenže z čeho tak moc? Týden předtim nehrála a ve Wimbledonu měla za sebou jen první kolo, které tak složité nebylo. A kdyby byla fyz. na dně, tak byla by potom schopna odehrát tak dobře ten druhý set? Ok, v závěru to vypadalo, že má dost, na druhou stranu - nikdo jí nenutíl tak hrůzostrašně odehrát první set, aby pak musela otáčet manko. Zápas trval 1h 45m, skutečně to nebyl žádný maraton typu Konta - Vekič atp. Petřiny zápasy v Birmu s Kiki a Ashley trvaly stejnou dobu. A zvládla je. Pravda, klima tam asi bylo příhodnější, na druhou stranu - pořád hrála v Anglii v 6 večer, ne v Melbourne ve 2 odpoledne.

Asi to byl prostě "pouze" jeden z řady Petřinejch výpadků, který si tenisovej fanoušek těžko vysvětlí.

Třebas si to nechtěla připouštět, ale řekl bych, že zkrátka tomu tlaku podlehla. Stejně jako loni a předloni.

Kozoroh to ve vedlejším topicu napsal dobře - pokud příští rok už ve Wimbledonu konečně něco neuhraje, bude to už skutečně zlé. Nakonec v sezónách 2012 a 2013 byla schopna udělat aspoň to ČF. No a samozřejmě - je to navíc její "nejsilnější" GS. Prorokovalo se, že by se jí mělo dařit i v Melbourne a po SF v roce 2012 tam následně schytala hrůznou bilanci R64-R128-R32-R64 - tj. na úrovni hráčky kolem 50. místa.

No a na RG + USO se ustanovila jakási teze, že jí to tam nesedí a že od ní tam nemůžeme nic moc čekat. Ale jak moc oprávněně? Když to jde v Madridu, proč to nemůže jít v Paříži a když to jde v New Havenu, proč to nemůže jít v New Yorku?

Ne, opravdu - Petře se PŘEVÁŽNĚ na GS nedaří.

No a kdyby k tomu pořezání nedošlo, tak možná by se stejně nic moc nezměnilo a sezóna mohla být opět taková... nijaká. Jako sezony předtim.
Reagovat
Frick
Nebo teda "stručně" - vidíte mezi tou včerejší porážkou a porážkama loni a předloni, případně porážkama v Melbourne nějakej skutečně významnej rozdíl v možný příčině?
Reagovat
Marduch
Na to, jak je Petra letos krátce na okruhu, na ní lidi jako Navrátilová nesmyslně naložili tunu očekávání.
Reagovat
Frick
Zní to blbě, ale tak neměla tak zaválet v tom Birmu, no..
Reagovat
FulnekUltras
to jsou ty paradoxy ;) - jenomže plánuj něco ve sportu ;)))
Reagovat
Frick
Prostě se měla ohledně jejich šancí ve Wimblu držet huba, no...
Reagovat
FulnekUltras
neuhlídáš - prognózuje se furt ;)
Reagovat
Marduch
To jistě, ale zrovna u Navrátilový, takřka kamarádky Petry, krajanky a legendy z největších, bych ohledně jejího "největší favoritky jsou obě Češky" čekal více empatie a citu pro situaci.
Reagovat
FulnekUltras
Určitě bych Martině nevyčítal, že utrousila něco o "nové psychice" Petry - jenom to ještě přece jen bude chvíli trvat, než se všechno srovná. Pro mě je Peťa každopádně zaslouženou vítězkou Birminghamu po půlroční nucené pauze - a to kwa není vůbec málo...
Reagovat
Marduch
To si piš, že je zaslouženou vítězkou Birminghamu. A taky si piš, že mezi Birminghamem a Wimbledonem je rozdíl asi tak pěti galaxií. V atmosféře, prestiži, mediální pozornosti, pozornosti sponzorů, významem pro kariéru hráčky, a zvlášť pro Petru, pro kterou je W hlavní událostí sezony. Podle mě sama od sebe čekala výrazně, výrazně lepší výsledek, možná i uvěřila některým těm prognózám o favoritce a o to víc je teď zklamaná, jak lze vyčíst mezi řádky jejích vyjádření.
Reagovat
FulnekUltras
Však ok - kdyby nechtěla mnohem víc a teď nebyla zklamaná, nebylo by to normální. Pro mě je důležité, že se z toho tentokrát už v pohodě otřepe. ;)
Reagovat
tedi
oni te tak navnadili, a ty jses ted tak zklamanej, ze?
jako maly decko...
Reagovat
tedi
zacala sezonu na konci kvetna po zraneni leve ruky. tecka.
Reagovat
FulnekUltras
Tlak tam samozřejmě byl - ale úplně jiný, než kdykoliv dříve. Takový, který se dá s postupujícím časem přeměňovat v přesný opak - a Peťa to možná předvede už teď v USA.

Jinak KDYBY nemá smysl rozebírat. Fakt je, že od LOH v Riu měla Petra našlápnuto parádně, a tudíž mě v tomhle smyslu může zajímat tak jedině KDYBYCH toho šmejda potkal osobně...
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku palec nahoru máš pravdu
Reagovat
Dobry-den
Adam - Nole 3:6 2:6 4:6
Tom - Ryan 7:5 4:6 6:3 7:6
Kája - Magda 7:5 6:3
Lucka - Šelby 4:6 7:5 6:2
Reagovat
tommr
snad ti ty tipy vyjdou. Jen u Lucky bych uvítal výhru ve dvou, protože ty třísetáky jí zbytečně berou moc sil ... :)
Reagovat
Frick
A co Drnda?
Reagovat
Dobry-den
Ještě Denča - Petra 5:7 4:6
Reagovat
Dobry-den
Dodám, že zatím mi každý den 2 tipy nevyšly :-(
Reagovat
mahycek
Musím podotknout, že Rogera s Lajovičem nedává , ani Nova sport 1 a Nova sport 2, také ne. Je to na Voyo. To jsem jen potěšil, či nepotěšil Magerku, stejně je to na streamech. Ale, upřímně serou mně, já vím , že upřednostňují české a slovenské hráče, ale nedát Rogera to je moc. Ach jo, kdyby tam byl v komentu Vojta Bidrman. Teď je tam Havrilla. Jdu na Pavláska, který vyřadí Djoka. Ne, to byl vtip dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Pavlasek je pasivní s djokovicem si nemůže pinkat musi do toho valit a valit on nema trenera?na to nepotrebuji mit ani skoly a vim že na djoka může platit agresivní styl hry!
Reagovat
Kozoroh
Za pár minut jde Serbinátor do akce. Bylo by fajn, kdyby No1e ztratil max. 10 gemů. Idemo majstore!!!
Reagovat
Pe3k
To mu moc nevěříš...s Pavlaskem by měl ztratit tak kolem 6 gemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to tak jestli nepritvrdi djokovic uz davno neni co byval!
Reagovat
dadaft
ta zelená wimbledonská antuka není špatná,,,,,,,,,,
Reagovat
Andrew89
a s nim jsou do boje dalsi mi favoriti a oblibenci. Nejdriv bych se ale kratce vratil ke vcerejsku. Peti vyrazeni boli,ale nesmime zapominat na to co se stalo. vsichni ji uz videli s talirem v ruce. Ja jsem ani nepomyslel ze by W mohla letos vyhrat i kdyz je to letos asi neotevrenejsi za posledni dobu. Ona uz svuj zapas davno vyhrala a to ze muze hrat me jako fanouska tesi vic nez to ze vypadla opet ve dvuhem kole. Nevadi tahle sezona byla v haji uz od te fommdoby co se ji to stalo. a kazda vyhra,kazdy titul je jen bonus. Pristi sezonu nam vsem ukaze:) verim v ni. Ostatni cesi me zklamali...nejvic Tyna.

Nastesi jako mala zeme mame ale dalsi uzasny tenistky momentalne v cele s Kajou. Kaju neceka nic lehkeho,ale da to. jde si pro no.1 a verim ze po turnaji bude na prvnim miste.

Lucka....hraje skvele posledni dobou. ze vsech tech polizanic se vyhrabala a muze dojit daleko,kdyz bude hrat tak jak hrala v posledni dobe.

Denca....je to hratelne. Taky si zaslouzi po tech nesmyslech co hrala trochu sebevedomi..snad ji to prvni zapas dal.

Adam..no..zkus to. Djoko uz davno neni buh. uhranej set by byl uspech,pojd si pro to:)

Moje Pirozenka:)...hraje proti Caro, ktetou jsem si v posledni dobe taky oblibil. tady jr mi jedno kdo vyhraje

Andzelina....promin...ale Kaja bude no.1 ..musis vypadnout:D

Sasa zverev...no pojd mi hop do dalsiho kola:)

atd atd...bych tu mohl psat do zitra:D takhle to staci
Reagovat
tommr
na zápas Karolíny se těším, ale současně z něj mám trochu obavy. Bojím se, aby na Karolínu po včerejším vyřazení Petry nedolehnul tlak z toho, že už je ted naše poslední naděje. A Rybáriková je nebezpečná soupeřka i za normálních okolností natož ted ...
Co se týče Lucky tak věřím, že dneska vyhraje, ale i kdyby vypadla tak se nic neděje, protože její hlavní cíl pro letošní Wimbledom musí být zkompletování kariérního GS v deblu ...
Reagovat
Andrew89
je to mozny noo. Ale verim ze to zvladne.:) to same Lucka.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že výsledky ostatních Češek jsou jí úplně jedno. Tady hraje každý sám za sebe. To spíš ta Rybáriková je na trávě fakt dobrá...
Reagovat
tommr
úplně jedno jí to asi bejt nemůže. Doted byla spíš ve stínu návratu Petry. Odted se pozornost našich médií a fanoušků bude koncentrovat jen na ní ...
Reagovat
smazaný uživatel
To možná jo, ale pro média a fanoušky je to od začátku favoritka na finále, takže o nějakém zvýšeném tlaku asi nemůže být řeč... :D
Reagovat
Holahej
? nedolehnul tlak z toho, že už je ted naše poslední naděje?

Trochu mimo, lidi ji opravdu nezajímají?,? vyjadřuje, diví se?. ,.. lidi by se měli starat sami o sebe ne o mě?, můj úspěch, moje prachy.., ne jejich?, na sociál. sítích nebude, veškerá komunikace přes ?manažéra? Hrdličku?, člověk /já/, kdyby jí fandil, tak by si připadal jako blb?
Reagovat
Holahej
místo otazníků tam byly tečky
Reagovat
blixa
V soutěži o největšího de.bila TP chceš trumfnout Fricka a Stalinultrase ? No zatím se ti daří ;-)
Reagovat
misa
Stačí když Kerberová vypadne v sobotu.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/3343--pokud-se-necitite-v-poradku-nemeli-byste-do-zapasu-nastupovat-pritvrzuje-federer
Reagovat
Mayo
Roger ako vždy múdro.
Reagovat
Krisboy
1350+ zápasů / 0 skrečí
Reagovat
Pe3k
Solidní bilance, těžko se bude překonávat...
Reagovat
janek_da
z pohledu matematiky stačí jeden zápas na okruhu. Ale musí být dohraný.
Reagovat
Padme
Ale nelze než souhlasit. Chudáci diváci. Kdyby hráli proti jiným soupeřům, tak by si tu skeč možná rozmysleli a věřili v postup do druhého kola... Ale jsou to jen spekulace
Reagovat
Mayo
Dnes uvidím dokopy asi nič ale najzaujímavejší zápas mi príde Kája vs Magda
Reagovat
Pe3k
Já budu koukat na; Dimi Bagda, Delpo Gulba, Fedr Lajo a na závěr Šafinku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist