5. den na French Open: O postup do třetího kola bojují Berdych, Kar. Plíšková, Strýcová a Vondroušová

1. 6. 2017, 10:48
Previews 120
Dnes bude na letošním French Open bojovat o postup do třetího kola hlavní soutěže kvarteto českých tenistů. Tomáše Berdycha čeká ruský talent Karen Chačanov. Karolína Plíšková vyzve Jekatěrinu Alexandrovovou. Barbora Strýcová změří síly s domácí Alizé Cornetovou. Úspěšná kvalifikantka Markéta Vondroušová narazí na nasazenou Darju Kasatkinovou.

Z Čechů se mezi prvními představí Barbora Strýcová, která otevře program na dvorci Philippa Chatriera. Dvacátá nasazená na největším kurtu areálu Rolanda Garrose vyzve domácí Alizé Cornetovou, s níž má negativní bilanci 2-5 (na antuce 0-2), nicméně poslední dvě vzájemná měření sil vyhrála.

Strýcová měla před loňským French Open na pařížské antuce neuvěřitelně mizernou bilanci. Česká tenistka pouze jednou prošla prvním kolem (v roce 2004) a loni si na druhé akci velké čtyřky teprve poprvé v kariéře zahrála třetí kolo, čímž přerušila sérii devíti porážek v hlavní soutěži.

Jedenatřicetiletá rodačka z Plzně odehrála před vrcholem antukové sezony čtyři přípravné turnaje. Ve Stuttgartu, Madridu i Římě skončila shodně ve druhém kole. Nejvíce se jí dařilo na domácí půdě. V pražské Stromovce došla poprvé v kariéře do semifinále.

V prvním kole ztratila Strýcová pouhé tři gamy, když nedala sebemenší šanci Alison Riskeové ze Spojených států.

Také její dnešní soupeřka Cornetová se na antuce letos představila celkem na čtyřech akcích. Na rozdíl od Strýcové zaznamenala jedinou výhru, a to v Římě nad Sarou Erraniovou. V Rabatu, Madridu a rovněž na domácí půdě ve Štrasburku vypadla již v prvním kole.

Aktuálně 43. hráčka světa a bývalá světová jedenáctka v prvním kole v souboji trápících se tenistek přehrála Timeu Babosovou a popáté v řadě tak zvládla na domácím grandslamu první kolo.


Kar. Plíškovou čeká Alexandrovová
Program na centrálním dvorci Philippa Chatriera zakončí česká jednička Karolína Plíšková. Světová trojka bude čelit přemožitelce Kateřiny Siniakové - Jekatěrině Alexandrovové z Ruska, s níž se nikdy předtím neutkala.

Plíšková do letošní sezony vlétla jako uragán. Ovládla podniky v Brisbane a Dauhá, zahrála si poprvé čtvrtfinále Australian Open a v Indian Wells i Miami postoupila do semifinále.

S přechodem na antuku ale přišly první letošní potíže. Stuttgart se pětadvacetileté Češce ještě povedl. Ve čtvrtfinále jen těsně nestačila na pozdější šampionku Lauru Siegemundovou.

V Praze ovšem vypadla coby nasazená jednička hned v prvním kole a jen o jeden stupínek si polepšila v Madridu. V Římě se jí vrátila forma i sebevědomí. Plíšková v hlavním městě Itálie uhrála další čtvrtfinále a opět byla nad její síly pozdější vítězka - tentokrát Jelina Svitolinová.

Letošní premiéru na French Open zvládla a vylepšila tak loňský výsledek (1. kolo). O premiérovou účast ve 3. kole pařížského grandslamu zabojuje proti 86. hráčce světa Alexandrovové.

Ruska letos dvakrát triumfovala na okruhu ITF, na antuce ovšem příliš úspěšná nebyla. Nejlepšího výsledku dosáhla na prestižní akci ITF 100k v Trnavě, kde vypadla až v semifinále. V Madridu ani v Praze neprošla kvalifikací a v Bógotě i Charlestonu skončila v prvním kole.


Vondroušová bude čelit Kasatkinové
Hned dvě velké premiéry má za sebou Markéta Vondroušová. Sedmnáctiletá Češka vůbec poprvé startuje na grandslamu mezi ženami. Svou premiéru v kvalifikaci zvládla fantasticky, když ve třech zápasech ztratila jen sedm gamů.

Rodačka ze Sokolova, jež má na kontě letos již 51 výher oproti pouhým šesti porážkám, tak navázala na úspěch z prestižního podniku ITF 100k ve slovenské Trnavě, kde slavila čtvrtý letošní titul, díky kterému se posunula do první stovky žebříčku WTA.

V úterý si odbyla premiéru v hlavní soutěži grandslamu mezi ženami. A znovu ve velkém stylu. Domácí Amandine Hesseové povolila jedinou hru a z kurtu ji doslova vypráskala. Ve čtyřech duelech na French Open tak prohrála jen osm gamů a na kurtech se dohromady zdržela pouze 3 hodiny a 35 minut.

V posledních devíti utkáních neztratila Vondroušová jediný set. O prodloužení své neporazitelnosti dnes zabojuje proti 26. nasazené Darje Kasatkinové, s níž se na profesionálním okruhu zatím nepotkala.

Jediný dosavadní souboj spolu obě hráčky svedly před třemi lety právě na pařížské antuce. Tehdy v semifinále juniorek těsně zvítězila Kasatkinová a poté si došla pro trofej.

Kasatkinová na okruhu WTA Tour stejně jako Vondroušová letos poprvé triumfovala. Vítězství to ale bylo cennější, protože se jednalo o turnaj série WTA Premier v Charlestonu, jímž Ruska zahájila antukové jaro.

Vondroušová o týden později ovládla podnik nižší kategorie WTA International v Bielu, na rozdíl od Kasatkinové však musela projít tříkolovou kvalifikací.

Na dalších akcích se dvacetiletá Ruska trápila. Ve Stuttgartu, Madridu i Římě vypadla v prvním kole. Sérii tří nezdarů přerušila až v prvním kole na French Open, když udolala Yaninu Wickmayerovou.


Po Vondroušové nastoupí Berdych
Loňský čtvrtfinalista Tomáš Berdych si po výhře nad Janem-Lennardem Struffem zahraje s ruským talentem Karenem Chačanovem. Jedenatřicetiletý rodák z Valašského Meziříčí se do Paříže přesunul až o víkendu, jelikož v nedalekém Lyonu ještě v sobotu bojoval o první letošní trofej.

Berdych skončil na prvních třech antukových podnicích shodně v osmifinále (Monte Carlo, Madrid a Řím). Dvě utkání v řadě vyhrál také minulý týden na akci ATP 250 v Lyonu. Ve francouzské metropoli ovšem postupem do finále ukončil osmifinálové antukové prokletí.

Na první letošní titul sice nedosáhl, když nestačil na domácího Jo-Wilfrieda Tsongu, nicméně tři výhry v řadě a první výhra od dubna 2015 nad žebříčkově lépe postaveným hráčem (Milos Raonic) Berdychovi určitě dodala sebevědomí.

Český tenista letos úvodní vystoupení na všech turnajích zvládl. Jen dvakrát (Dubaj a Indian Wells) nevyhrál dva zápasy v řadě. Na French Open se mu v posledních třech letech dařilo. V sezonách 2014 a 2016 postoupil mezi nejlepších osm a před dvěma roky skončil v osmifinále.

O něco blíže k celkově sedmému osmifinále na pařížské antuce bude, pokud dnes v premiérovém duelu porazí jednadvacetiletého Chačanova. Ruský talent měl hodně špatný začátek letošní sezony, když v úvodních dvou měsících vyhrál pouhá dvě utkání z devíti.

Na antuce předváděl nevyrovnané výkony. V Monte Carlu a Istanbulu vypadl ve druhém kole, v Madridu hned po prvním zápase s Davidem Goffinem, v Barceloně došel až do čtvrtfinále a stejného výsledku dosáhl také minulý týden v Lyonu.

Letos má zatím i s výhrou v prvním kole letošního ročníku French Open nad Nicolasem Jarrym negativní bilanci 14-16. Hráče Top 20 dokázal v kariéře porazit dvakrát z deseti případů. Obě výhry zaznamenal v Barceloně (letos nad Goffinem, loni nad Robertem Bautistou).


Druhé kolo dnes absolvují i další hvězdy
Do druhého kola 116. ročníku French Open se samozřejmě neprobojovali pouze Češi. Druhé zápasy dnes čekají i další tenisty. Vítěz ročníku 2015 Stan Wawrinka bude mít možnost srovnat účty s Alexandrem Dolgopolovem.

O druhou výhru v řadě po měsíci bude usilovat světová jednička Andy Murray. Loňského finalistu čeká nepříjemný Martin Kližan, proti němuž potřeboval loni ve Vídni, kdy hrál v životní formě, tři sety.

Představí se také největší favoritka Simona Halepová. Nasazená trojka bude proti Tatjaně Mariaové jasnou favoritkou, přestože oba předchozí vzájemné duely s německou tenistkou prohrála.

Své druhé letošní vystoupení na pařížské antuce absolvují například Kei Nišikori, Marin Čilič, Juan Martín Del Potro, Agnieszka Radwaňská, Jelina Svitolinová i domácí naděje Gaël Monfils, Richard Gasquet nebo třeba Caroline Garciaová.

FRENCH OPEN 2017 - PROGRAM 5. HRACÍHO DNE
• PHILIPPE-CHATRIER • (od 11:00 SELČ)
1. Strýcová (20-ČR) - Cornetová (Fr.)
2. Wawrinka (3-Švýc.) - Dolgopolov (Ukr.)
3. Monteiro (Braz.) - Monfils (15-Fr.)
4. Alexandrovová (Rus.) - Kar. Plíšková (2-ČR)
• SUZANNE-LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. van Uytvancková (Belg.) - A. Radwaňská (9-Pol.)
2. A. Murray (1-Brit.) - Kližan (SR)
3. Mariaová (Něm.) - Halepová (3-Rum.)
4. Gasquet (24-Fr.) - Estrella (Dom.)
• COURT 1 • (od 11:00 SELČ)
1. Kravčuk (Rus.) - Čilič (7-Chorv.)
2. Chardy (Fr.) - Nišikori (8-Jap.)
3. Paquetová (Fr.) - Garciaová (28-Fr.)
4. Witthöftová (Něm.) - Parmentierová (Fr.)
• COURT 4 • (od 11:00 SELČ)
2. K. Bondarenková/Curenková (Ukr.) - Golubicová/Kr. Plíšková (Švýc./ČR)
5. Atawová/Huey (USA/Fil.) - Hlaváčková/Roger-Vasselin (3-ČR/Fr.)
• COURT 6 • (od 11:00 SELČ)
1. Kasatkinová (26-Rus.) - Vondroušová (ČR)
2. Chačanov (Rus.) - Berdych (13-ČR)
• COURT 8 • (od 11:00 SELČ)
3. Klaasen/Ram (8-JAR/USA) - Jebavý/Veselý (ČR)
• COURT 10 • (od 11:00 SELČ)
3. Matteková/Šafářová (1-USA/ČR) - Cornetová/Mertensová (Fr./Belg.)
• COURT 18 • (od 11:00 SELČ)
3. Peschkeová/Qureshi (ČR/Pak.) - Klepačová/Inglot (Slovin./Brit.)
Kompletní program 5. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

120
Přidat komentář
Torn
Ve hře už jen Kája a Jirka a ještě k tomu na antuce...to je vážně perspektivní :D.
Reagovat
gigin
J1rka je cihlař jak vyšitý.
Reagovat
Torn
Jirka není předně nic.
Reagovat
gigin
Aha, já zapomněl.
Reagovat
pockerface
Almagro si jezdí jen pro startovné. Zázrak, když uhraje jedno kolo a v dalším se železnou pravidelností skrečuje zápas. Moc ho nesleduji, ale tohle je snad už jeho 3. nebo 4.turnaj za sebou, kde končil po skreči. Buď ať se pořádně doléčí nebo to zabalí. Ale oni prašule za 2.kolo GS nejsou k zahození. Ale, tak alespoň DelPotro trošku ušetřil síly do dalšího kola.
Reagovat
vrabejka
Pod Martinko :)
Reagovat
vrabejka
Už jsem se lekl že se DelPo zas zranil
Reagovat
Marduch
Co Forehande, pořád trváš na tom, že Tom je defakto stále ten istý hráč, co s těmi pod ním nevypadává? ;)
Reagovat
Lunej..
Holt ma jeden nizsi hrac svuj den, to se stava. Holt pujde Tom pokecat s Tsongou o tom, jake bylo jejich finale pred FO:)
Reagovat
Marduch
Ono jich ale v posledním období bylo rozhodne vic nez jeden :((
Reagovat
smazaný uživatel
Stál ma dnes 40 euro ten lump :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=BHV8jAnTJi8

:D) jako na nektere otazky bych vubec nevedel co mam rict, bo bych potreboval google...abych zjistil nektere nazvy, ze to jsou University nebo zradlo:)
...ale otazka Roger nebo Rafa...ta je celkem pochopitelna.
Tak snad je vam jasne, co 1111 odpovedel:)))
Reagovat
Davor1
V prípadnom treťom kole... to beriem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda ze nie v stvrtom.

V tejto srandovnej časti pavuka to mimo Wawrinku mozno povazovat za predčasne finále..skoro
Reagovat
Marduch
Bacha na Fóňu. Jako by ses nepoučil! ;)
Reagovat
vrabejka
Klizan vypraska Murrayho :)
Reagovat
MorusRubra
Tak Tomáš se rozhodl, že bude držet basu s holkama, nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
krasna prace z FH v TB, jednou servis-volej, zaverecne eso, super, Johne! Come on! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nerad te opravuji, ale mas v prispevku chybu:)
Spravne ma byt 1111:D)
Ale jinak 1111 cisti pekne. Come On!
Reagovat
janek_da
nene, to je naprosto správně. Ta další jednička je přidávána při mimořádné spokojenosti s 1111
Reagovat
smazaný uživatel
zato rebelovi zacina zvonit hrana...
Reagovat
Lunej..
Některým už odzvonila.
Reagovat
BooOoo
Nohy Hsieh jsou ještě užší než paže mašice, proti které hraje.
Reagovat
EllNino
Tak je to ... holky měly těžké přetěžké soupeřky, ale nutno říct, že hlavně Bára si to prohrála tim 1. setem, který měla prostě vyhrát 6:2 ... a místo toho si tak dlouho zahrávala, až to bylo 4:6 ...a s Alize na centru doma na antuce, to byla prostě jistá smrt ...

Zůstala nám jen Kája, a tý teda dneska taky moc nevěřím, snad mě nezklame, ale soupeřka by jí mohla sedět, nebude to klasika antukový tenis, protože se potkají spíš dvě hardařky, ani pro další kola tam nejsou nějaký ultra antukářky, tak se neboj a pleskej to tam ostrejma :D ...

Jinak ale nepovedený výkony lze vyčítat akorát Týně, Lucce a Báře ... Markét si tam uhrála svoje a první GS zvládla na výbornou, Petra si osahala kurt a výhrou v 1. kole se uklidnila, že to pujde :)

Po dlouhé době můžeme mít ve 3. kole víc tenistů než tenistek :D ...
Reagovat
Frick
Katka měla taky vyhrát nad tou přisrávačkou.
Reagovat
EllNino
na tu jsem zapomněl :D to asi proto, že jsem ten zápas neviděl :D
Reagovat
historik
Taky musím říct, že Bára je pro mě velkým zklamáním. Zejména ten způsob. Absolutně to nezvládla, zejména psychicky a na to, jak už je zkušenou hráčkou:-(
Ovšem smutné je, že v MD jsme měli jenom dva chlapy, ale ve třetím kole jich možná bude víc, než děvčat.
Reagovat
EllNino
njn ... ale na RG to je takhle skoro vždycky
Reagovat
Andrew89
pravda..tak to vždy bylo
Reagovat
smazaný uživatel
Bára ani ruku pořádně podat neumí...
Reagovat
smazaný uživatel
Kasatkina, Bouchard, Lopez, Cornet...

Dnes fantastické kurzy na outsiderov...Vybral som Bouchard a Kasatkinu iba...Ale mozno vyjde aj Cornet a Lopez ako vidím..
Reagovat
George_Renel
Výkon Báry je daleko větším zklamáním než porážka Markéty.
Reagovat
EllNino
bohužel proti Alize nemá zbraně, a vydala se v 1. setu, teď už tam není hlavou
Reagovat
Krisboy
Neřek bych, že nemá zbraně, vždyť ve Fed Cupu ji rozebrala pěkně. Ale zkrátka jinej zápas, jinej povrch, jiný prostředí...prostě jí to nesedlo. A vůbec Bára má už pár týdnů trochu slabší období, řekl bych...
Reagovat
EllNino
To je kotel panečku ... 4:2 40:15 a nalitý míč ... od tý doby totální sračky
Reagovat
Frick
No, tak prohrála co. Ty bys jí dal do pranýře. Alize je dobrá hráčka, navíc domácí.

#obracenerole
Reagovat
EllNino
:D :D :D

Já si tady při zápase ulevím, ale rozhodně tu nebudu psát dalekosáhlé teorie a věšet hráče za prohry, je to jen tenis :D To, že je Bára pako, pravda je, Lucka trapná nebyla
Reagovat
vendulkabendulka
Já si naopak myslím, že Daria dneska hratelná byla a Markéta na ni má. Ale Markéta dneska nezahrála dobře a podle mě to sama i řekne. Je možné, že na ni dolehl tlak z případného postupu, každopádně ta hra něměla jiskru ani nápad.
Reagovat
vendulkabendulka
Plus se Maki často chytala za rameno, je možné že ji něco pobolívá. Ale to samozřejmě nemá být omluva, prostě nezahrála v rámci svých reálných možností.
Reagovat
historik
žádné obří zklamání by nemělo být na místě. Kasatkina je úplně jiná liga, než dosavadní soupeřky. Víc starostí mi dělá její zdravotní stav. Spíš se mi zdálo, že je to rameno,někde oblast u klíční kosti. Hlavně si teď odpočinout a nehnat to přes nějaké násilí. V Paříži si první stovku pojistila.
Reagovat
Lunej..
aspoň tu bude vrabejka onanovat, jak to všechno věděl.
Reagovat
EllNino
Báro ty jsi fakt pako
Reagovat
Lunej..
Zase Barča upadla a přitom by to doběhla.
Reagovat
EllNino
a zase
Reagovat
Frick
A ty mi budeš vycitat kritiku Lucky...
Reagovat
EllNino
co je na slově pako hroznýho ?
Reagovat
Frick
Já jsem jen zase napsal, že Lucka byla trapná.
Reagovat
MorusRubra
No, Vondroušová bude brzo z kurtu a Bára ji bude co nevidět následovat. Snad aspoň ten Tom a odpoledne Kája a Lucka s BMS dopadnou líp.
Reagovat
Lunej..
1. set v háji, dnes ji vidím poprvé a jak se tu včera psalo, opravdu jsem se jí lekla, jak je hubená.
Reagovat
Andrew89
Kasatkina se začíná vyhazovat....mohlo by to vydržet:D
Reagovat
Ahoj200
bez šance
Reagovat
Andrew89
koukam no..to byl jen závan
Reagovat
Krisboy
Nějak se to sype.
Reagovat
EllNino
těch nalitých míčů a brejkbolů a gembolů co už Bára zahodila
Reagovat
dadaft
potvrdit brejk a ještě začnu doufat :)
Reagovat
historik
bára na BB to je katastrofa:-(
Reagovat
historik
no konečně
Reagovat
EllNino
k čemu, zase 0:30
Reagovat
Lunej..
Copak je ve WTA hráčka, u které si člověk sedne a prožije zápas v naprostém klidu? Jeden čas to bývala Serena, teď o žádné nevím. :)
Reagovat
EllNino
mě jen mrzí, že naše holky vyítaj jak spadaný hrušky
Reagovat
smazaný uživatel
pry hracka WTA,...
...me stacil Tsonga s Kvidem a mam vystarano se zazitky az do travy:)))
Reagovat
Lunej..
U Tsongy je maličká omluva vzhledem k předešlému finále s Tomem, řekněme, že mohl (nemusel) být unavený :) Ale máš pravdu, jako ukázka mužské WTA to bylo super :D:D
Reagovat
d@ve
:D
Reagovat
dadaft
tak bohužel, už se to sype. ((
no,
Darji taky fandím a v Paříži vypadá dost dobře.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, z forhendové strany Maky prostě nestíhá. ((
Reagovat
Andrew89
:D nadějné začátky...a zatím nic z toho...Maky to dává zkušenosti, snad ta ruka nic nebude. Bára..ta si to zkazila sama no..uvídíme co bude dál
Reagovat
EllNino
Nadějné začátky měla Petra, Maky i Bára ... všechny ten set prohrály
Reagovat
Andrew89
jo no:D
Reagovat
kada.tom
hmm, a to měla Bára tak pěkně našlápnuto ...
Reagovat
EllNino
to už neotočí, se sesype
Reagovat
dadaft
těžké je to těžké.
rozdílové jsou výměny křížem Darja bekhend Maky forhend, tam bekhend pokořuje forhend a to není dobré,,,,,,,,,,

ale parádní zápas, kde se winnery jen sypou a hra je na výši.
Reagovat
Davor1
Dalo sa to dnes čakať dnes, za posledné týždne toho odohrala neskutočné kvantum a Kasatkina je úplne iná liga ako nejaká Hesse či ostatné hráčky v kvalde alebo Trnave. Navyše, ak nie je úplne zdravotne fit, tak to už proti takej súperke nastupovala do napoly prehratého zápasu. Ale aj druhé kolo je fajn vzhľadom k tomu, kde bola ešte pred pár týždňami...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeste neni konec zapasu, ze. Je jasne ze Market ma za sebou uz 4 zapasy, ted hraje paty, neni to zadna sranda...
Ale porad plati, ze se ta Kasatkina muze dostat do nejakeho sielneho nadseni a zacit vyhazovat, nebo chytnout falesnou formu:)
Reagovat
EllNino
Markéta má ale ty 4 zápasy rozložený do 2 tejdnů :) ... i tak je to super ale
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja jsem take spokojen:)
ja nejakou pohodovou vyhru necekal, spis boj a doufal, ze se nejak povede vyhrat... Skoda, ze se neciti Maky uz uplne v pohode, ale nema asi smysl nad tim brecet...je to prislib do budoucna:)
Reagovat
EllNino
Báro tvl, už mělo bejt dávno po setu ...
Reagovat
Andrew89
jo to mělo:D
Reagovat
historik
bára není bohužel absolutně schopná dohrát dobře rozehrané gemy, mohl z toho být několikrát dvojitý brejk:-(
Reagovat
EllNino
2:0 nalitý míč na síti, 4:2 nalité míče na 5:2 4:3 nalitý míč na 5:3 ... a místo toho 4:5 a toho dalšího gemu se moc bojím
Reagovat
Lunej..
Cornet se do toho FH pěkně opírá.
Reagovat
EllNino
kdyby Bára nekravla, tak mohlo být hotovo 6:2 a ne 4:6
Reagovat
Lunej..
Tak Barču známe ne? tak to dá ve třech, no. :)
Reagovat
EllNino
Alize nekazí a Bára prostě tu chybu udělá ... to je styl na styl ... a navíc na antuce
Reagovat
Lunej..
Alizée taky umí polevit, vztekat se, plakat, kdo ví, co nás ještě čeká :)
Reagovat
MorusRubra
No, už tam docela vyřvává. Ovšem, Bára občas vypadá, že se rozbrečí.
Reagovat
kada.tom
tak tak, po 3,5 hodinách vyhraje 10-8 ve 3. setu
Reagovat
Lunej..
Uf, ještě, že si Barča něco neudělala s nohou, jak upadla.
Reagovat
Nancy_z
Neměla by Markéta zkusit medical time-out? Nezdá se mi v pohodě :-(
Reagovat
EllNino
Budeme rádi, když do 3. kola postoupí jedna holka :D
Reagovat
Krisboy
Po kolika letech prohrála Maky set? :)
Reagovat
dadaft
no, tak to by bylo. ((
Reagovat
Lunej..
s Alizée velmi pěkný match.
Reagovat
Krisboy
Co to vyvádí v tom tajbrejku?
Reagovat
dadaft
zatím svižný, zajímavý zápas, fakt škoda, že se nehraje na velkém kurtu s mnoha kamerama a nejlepší úrovní přenosu --- chybí mi více zpomalovaček..................
Reagovat
EllNino
Piraňa musela vypadnnout ze stovky, aby si taky vzpomněla, že umí hrát tenis ...neuvěřitelný, jak taková tenistka může mít šňůru 8 9 proher zasebou a pak dát na GS Venus (několikrát), uhrávat čtvrtfinále na GS a vyhrát Premier :D
Reagovat
dadaft
Pironková je poměrně záhadný tvor. ))
Reagovat
Andrew89
jo no:D ale já jí mám rád:) snad Svitolinu vyprovodí
Reagovat
historik
Všimli jste si taky, jak se tam Markéta chytá za levou ruku?
Reagovat
dadaft
jj.
Reagovat
Nancy_z
Jo, koukám na to s obavama.
Reagovat
horska.kraslice
Markéta nemůže pořádně servírovat a přitlačit na ránu. Je to evidentní, že ruka není v pořádku. Komentátor si toho kupodivu nevšiml.
Reagovat
EllNino
Kozohorský je totální amatér a jeho bohužel už mě začínná štvát :D
Reagovat
George_Renel
Naprostý vůl absolutně bez citu pro zápas a tenis vůbec.
Reagovat
Nancy_z
Já koukám radši na Playeru bez komentáře :-P
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Škoda, že to nekomentuje Nicole Vaidišová, během Fed Cupu byla ve studiu skvělá a hlavně tenis zná a rozumí mu perfektně, takže by mohla přidávat takové ty komentáře, proč k té chybě došlo atd., což většina komentátorů nikdy nezmíní. Nebo také zákulisní informace, jak se na tom povrchu hraje atd., vše má vyzkoušené a její zkušenosti jsou cenné :)
Reagovat
misa
Je jasné, že pokud umí bývalý hráč mluvit v přímém přenosu, tak bude vždy lepší než kterýkoliv komentátor. Osobní zkušenosti se nedají ničim nahradit.
Reagovat
kada.tom
co bys chtěl od někoho, jehož primárním sportem je fotbal
Reagovat
EllNino
tak proč ho tam cpou
Reagovat
Nancy_z
Nechápu na co si šetřej Svačinu.. až všichni naši vypadnou?!
Reagovat
EllNino
tak to muže bejt klidně dneska žejo :D Cornet, Kasatkina, Alexandrova a Khachanov, klidně mužou vyhrát všichni :)
Reagovat
kada.tom
tak to ti nepovím, by snad bylo lepší, kdyby komentoval Budka, ale ten je, jestli se nemýlím, přímo v Paříži jako reportér

no, Svačina holt asi nemůže komentovat každý den, to maj asi s Kozohorským na střídačku s tím, že Svačina bude mít všechna SF a F
Reagovat
EllNino
Kozohorský komentoval i včera ...
Reagovat
Andrew89
ja si ničeho nevšiml
Reagovat
dadaft
i přes situaci z poslední doby, kdy Maky vyhrává a Darja ne, mě kurzy jasně pro Markétu docela šokly
osobně to vidím šul nul.

,,,,,,,,,,,,,,, zatím parádní souboj mládí.
Reagovat
smazaný uživatel
No take me to prekvapilo... mozna tam melo vliv to srovnani z poslednich turnaju, ale srovnavat "Trnavu s Madridem", nevim...krom toho Marketa tady uz hraje paty zapas...a Kosatka ma preci jen uz nejake zkusenosti z velkych turnaju. Spis byla asi favoritkou ta drava rybka, ale veril jsem, zeby Market mohla tenhle zapas jeste ubojovat. ted se asi uz projevuje to zapasove zatizeni i trochu zkusenosti...:(
Reagovat
dadaft
včera líbily zápasy Muguruza - Kontaveit, Kuzma - Dodin a čuměl jsem na Jabeur --- mockrát jsem ji hrát nevidl a rozhodně jsem nečekal takovou palbu.

dnes
vidím čtyři taháky
Vondroušová - Kasatkina
Bouchard - Sevastova
Del Potro - Almagro
Wawrinka - Dolgopolov
ale určitě se vyvrbí i nějaké jiné lahůdky,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
třeba Aga - Alison
Reagovat
EllNino
Nějak to tu utichlo co ? :D Docela sprška po tom nadějném úvodu
Reagovat
Andrew89
Maky!!!
Reagovat
Nancy_z
Zatím Maky nedorazila soupeřka :-DD
Reagovat
Mayo
Wawrinka Vs Dolgopolov bude veľkolepý zapas.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist