5. den na Roland Garros: Zápas druhého kola čeká Kvitovou a další čtyři Češky

28. 5. 2015, 07:30
Previews 498
Petra Kvitová a další čtyři české tenistky se představí v zápasech 2. kola čtvrtečního programu grandslamového Roland Garros. Česká jednička bude na kurtu Suzanne Lenglenové hrát se Španělkou Solerovou od 11:00, po nich se postupně představí obě světové jedničky Serena Williamsová a Novak Djokovič.

Světová čtyřka Petra Kvitová , jež se po turnaji může posunout na 2. místo žebříčku WTA, nastoupí od 11:00 na dvorci Suzanne Lenglenové v prvním vzájemném utkání proti Silvii Solerové-Espinosaové. České jedničce sice v Paříži nesedí měkké kurty a pomalé míčky, proti španělské antukářce ale bude i tak favoritkou.


"To bude liftovaný forhend a možná nějaký čopíček," odhadla semifinalistka z roku 2012 soupeřku a dodala, že neví, co ji čeká. "To bude úloha pro Davida," podotkla, že očekává rady od kouče.

Lucie Hradecká se na "jedničce" pokusí překvapit bývalou první hráčku světa Victorii Azarenkovou z Běloruska, s níž prohrála oba vzájemné souboje ve třech setech. V roce 2011 v Miami a před třemi týdny na antuce v Římě.

"Zavolala si tam doktora, dlouho se čekalo a trošku jsem vytuhla. Třetí set mi nevyšel podle představ," vzpomínala ve formě hrající Hradecká, jež by ráda bývalé světové jedničce porážku oplatila. "Je to pořád člověk a musí se jít na kurt s tím, že se dá porazit, a myslet na balon po balonu. Uvidíme, jestli jí to vrátím. Snad," přála si třicetiletá Češka, která například na letošním Australian Open vyřadila Anu Ivanovičovou.

Naopak třiadvacetiletá Karolína Plíšková nastoupí z pozice dvanácté nasazené hráčky jako favoritka do duelu s Rumunkou Andreeou Mituovou a bude usilovat o své první třetí kolo na Roland Garros.

Dvacetiletá Tereza Smitková se pokusí navázat na svou první výhru na pařížské antuce a překvapit v duelu s nasazenou třiadvacítkou Timeou Bacsinszkou ze Švýcarska.

Dvaadvacetiletá Denisa Allertová, jež na Roland Garros debutuje, vyzve v boji o svůj premiérový postup do 3. kola grandslamového turnaje přemožitelku Barbory Strýcové Bulharku Cvetanu Pironkovovou.

• PROGRAM 5. DNE NA FRENCH OPEN 2015 •
čtvrtek, 28. 05. 2015, začátky v 11:00
• Philippe-Chatrier Court •
Görgesová (Něm.) - Wozniacká (5-Dán.)
Almagro (Šp.) - Nadal (6-Šp.)
Murray (3-Brit.) - Sousa (Portug.)
Koviničová (Č. Hora) - Mladenovicová (Fr.)

• Suzanne-Lenglen Court •
Kvitová (4-ČR) - Solerová (Šp.)
S. Williamsová (1-USA) - Friedsamová (Něm.)
Djokovič (1-Srb.) - Muller (Luc.)
Gasquet (20-Fr.) - Berlocq (Arg.)
• Court 1 •
Schiavoneová (It.) - Kuzněcovová (18-Rus.)
Hradecká (ČR) - Azarenková (27-Běl.)
Chardy (Fr.) - Isner (16-USA)
Gimeno-Traver (Šp.) - Ferrer (7-Šp.)
• Court 2 •
2. zápas: Kar. Plíšková (12-ČR) - Mituová (Rum.)
• Court 6 •
3. zápas: Bacsinszká (23-Švýc.) - Smitková (ČR)
• Court 17 •
3. zápas: Pironková (Bulh.) - Allertová (ČR)
kompletní program 5. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

498
Přidat komentář
Fandina
Berlocq Gasquet ve čtvrtém setu je neuvěřitelná bitva. Publikum řádí Carlos řve a má Ríšůb brejk. Ještě ke všemu nepřiznali rozhodčí Ríšovi lajnu a potom to ukázali v opakovaném záběru.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápasy Berlocqa, to je priam audiovizuálne predstavenie..Neuveriteľné..Tam nielen, že výmena graduje, ale každá gradácia je aj patrične sprevádzaná po zvukovej stránke :)
Reagovat
smazaný uživatel
To už se tu řešilo během Australian Open. Když nehrajou v ten den Češi, tak se článku dočkáš někdy v noci, jestli vůbec. Nehledě na to, že v článku o Wozniacké už od 13 hodin připravujou podrobnosti. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kozoroh ti určite odpovie..

Ale k tomu zápasu roku..Áno, bude to zápas roku..A rovnako to bude aj zápas budúceho roku, pokial Nadal vyhrá..Proste Nadalov skalp na RG a Noleho vitazstvo v Paríži..To je to posledné, čo nám posledná dekáda ešte nepriniesla, to je ten pomyseľný kúsok, aby sa kruh uzavrel..
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguju na jeho stížnost, že tu ještě není mužský článek dnešního dne.
Já myslím, že bude. Díval jsem se na Game, Set and Mats a Rafa si chválil dnešní výkon, komentátor MIchal Škorpil ho chválil a Mats v podstatě taky, tak nevím. Ta antuková sezona graduje celkem pomalu a prakticky od Indian Wells už řešíme, jak dopadne French Open. To před Wimbledonem ani US Open tolik času na gradaci nemáme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mats ho chválil, ale rovnako poukázal na to, že dnes hral opatrnejšie, než v prvom kole..(46% FH za základnou čiarou, oproti 30% z prvého kola)..A spomínal, že pokial s Djokovicom nebude útočnejší, tak nevyhrá..V podstate moje slová...Ja mám Matsa velmi rád, hoci veľa ľudi ho zosmiešňuje..
Reagovat
smazaný uživatel
Já si ho rád poslechnu, ale občas říká celkem bludy. Ale jsem rád, že vyměnili Barbaru Schettovou ve studii za Anabelu Croft, která mi přišla taková nemastná neslaná. Schettová je sympatická a má pěkný úsměv. :)
Reagovat
smazaný uživatel
respektive češtin mi hapruje, že Anabel Croftovou nahradila Barbara Schettová. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquet sa javí v solídnej forme..To, čo hral s Berloqom v treťom sete nehral už tri roky..Ak by sa takto dokázal prezentovať celý zápas, tak stratené pozície nemusis byť pasé..

Takže Rafu nečaká v 4. kole klasický modelovaný zápas s Robredom s jasným koncom, ale jeden z dvojice Sock, Coric..Zaujímaví súperi, hlavne nevyspytateľní..Zápletka je na svete..
Reagovat
panzer.dragon
doufam, že to bude pořádně epická bitva, stejně jako bylo loňský finále wimblasu, finále ao 2012 nebo semi fo 2013

asi bych to přál novakovi
Reagovat
Mayo
Skoda Robreda
Reagovat
Kozoroh
Tak Borna nakonec španěláka udolal!!!
Reagovat
kada.tom
anoooo :-)
Reagovat
kada.tom
Borna už mele z posledního ... snad to třeba nějak uhaluzí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doporučuju Ríšu s Berlocquem, Carlos to tam sází jak nic dobrýho...a Gasquetův backhand se neokouká...
Reagovat
Mayo
Vamos Tommy Robred o
Reagovat
smazaný uživatel
Sranda je, že Sousa i Muller končí na RG se stejnými soupeři jako na AO. Ti asi měli z losu radost. I když pro takové hráče je i 2. kolo slušný výsledek.
Reagovat
Patri.k
Bacsinszka se ukazuje jako černý kůň turnaje, ohromně progresivní hráčka. Moc se o ní neví, ale vyhrát 2x za sebou WTA turnaj, to se průměrným hráčkám většinou nepovede nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
A přitom jí je skoro 26, ale udělala hodně velký pokrok. Podle mě ona do té desítky dřív nebo později půjde. Akorát tady jí tolik nepřeje los - Keys by ještě dát mohla, ale pak jí dá stopku Petra.
Reagovat
tommr
to myslíš vážně? Petra s ní hladce prohrála na tvrdým povrchu a na antuce od ní nejspíš dostane stejnou nakládačku jako dostala dneska Tereza ... :)
Reagovat
EllNino
Mohl bys vědět, že Petra se teprv zahřívá a pak zapne, Madrid toho byl dukazem, tak ji zbytečně nepodceňuj, dělá ti to vrásky :)
Reagovat
misa
tommr má rád černé myšlenky
Reagovat
tommr
no po dnešku ani jiný mít nemůžu. To co dneska předváděly naše holky byla jedna velká hrůza. Doufám, že nám zítra spraví náladu aspoň Lucka Šafářová ... :)
Reagovat
EllNino
nojono Káje se to nepovedlo, Petra to zvládla, takže no stress a ostatní holky nepřekvapily ani nenadchly ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš, jako bys dneska viděl tenis prvně v životě. ;-)
Reagovat
VlS
Dej si panáka, nebo dva a zažeň černý myšlenky. Blbě už bylo.
Reagovat
FulnekUltras
anebo bude... ;-)
Reagovat
Fandina
tak tak, nikdy nevíš :-)))))))))
Reagovat
panzer.dragon
jaký tipujete předzápasový kurzy v tomhle zápase? bych skoro řek, že budou hodně vyrovnaný ty kurzy
Reagovat
smazaný uživatel
Čekám tak 1-66 / 2,10. Ale hodně doufám, že na Rafu vypíšou víc, rád bych na tom zápase i něco vydělal.
Reagovat
kranyz
To vůbec...na Djokovice nedají ani omylem víc jak 1,5 můj tip je 1,35 až 1,4 takže protikurz bude 2,5 až 2,8 podle mě. I favorit je jasný a hodně by mě překvapilo kdyby to Novak nezvládl.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by naopak hodně překvapilo, kdyby to zvládl. Uznávám, že herně je momentálně na vyšší úrovni než Rafa. Ale on už měl šanci Rafu porazit na RG několikrát, ale pokaždé se podělal. A to nebyl pod takovým tlakem. Navíc on tady nehraje jen o to vyhrát konečně RG, ale prakticky i o zbytek sezóny. Jestli Rafu zase neporazí, tak ho to psychicky odrovná a už letos nic neuhraje.
Reagovat
baggik
Že tě huba nebolí. Uvědom si, že to tady taky lidi čtou. Takové výblitky bez špetky pravdy, dobrého vkusu i vtipu, nemá to nic. Pro dnešek bylo dost radia wave, vypínám.
Reagovat
smazaný uživatel
Co nějaké argumenty místo urážek?

2014 - Djokovič vyhrál 1. set, pak si ani neškrtl.
2013 - jediný zápas, kde měl šanci Rafu na RG porazit, ale nezvládl koncovku.
2012 - jednoznačné finále.

Celková bilance na RG 6:0 pro Rafu. Kromě aktuální formy mluví vše pro něj. A Rafa jde zápas od zápasu nahoru. Djokovič se už kam posouvat nemá, je na svém stropu. Já neříkám, že to bude určitě ve třech, ale Rafa vyhraje.
Reagovat
kranyz
Dobře, ale situace je naprosto jiná od let minulých...To skoro vypadá jako by na RG nesměl už z nikým prohrát, já s tebou klidně uzavřu sázku říkám že Nole ho dá. O 100 euro? hmm?
Reagovat
kranyz
musím pryč tak když by byl zájem tak do zpráv a já se ti ozvu...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pre pána Jána..Hlavne sa o nič nestavuj s Petríkom..Ten by za 100 eur zaprel matku..
Reagovat
panzer.dragon
djokovic je ne na svém stropu, ale na absolutním stropu :), vyžral všechny masters a gs kde se letos objevil, to neni jeho strop, je to strop daný ostatními, on víc hrát nemusí a v podstatě ho k tomu ani nikdo moc netlačí
Reagovat
baggik
Chlapče každý malý dítě zná Nadalovu bilanci na French Open. Prohrál tady za 9 let jediné utkání. Tvoje argumentace bilancí s Djokovičem v Paříži nic neříká, Nadal tady porážel všechny bez výjimky, takže rozhodně padá tvoje domněnka, že by to Djokovič v minulosti nezvládl psychicky. Letos má určitě šance větší než dřív, protože Nadal má nejhorší formu za mnoho let a Djokovič je naopak ve velké pohodě a vyhrává všechno. Takže pokud má Nadalova vítězná série v Paříži skončit tak věřím, že letos a s kym jiným než s Djokovičem. Netvrdim, že je to stoprocentní, ale šance je velká. Ty naopak jsi si naprosto jistý, že vyhraje opět Nadal, což si ve skutečnosti nemůže být ani on sám. A konec tvého příspěvku už je čiré zoufalství.
Reagovat
Kozoroh
Vyhraje Rafa RG i v roce 2050? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
1,35 na Noleho proti Rafovi určite nedajú..Myslím, že 1.6 vs 2.2 je celkom triezvy pohľad..
Reagovat
kranyz
uvidíme...Ale vycházej taky z toho že na Noleho je 1,7 na vítězství v celém turnaji, opravdu nečekám víc než 1,5. Přál bych to Rafovi aby ten zápas urval, ale když se na to člověk koukne střízlivě tak snad nečekám ani nějakou bitvu, ale vcelku jasné vítězství Novaka 3-0 max. 3-1 :-(
Reagovat
tito
Zatím to tak vypadá. Rafa v současné formě na Novaka nemá. Jde nahoru, na většinu hráčů by to již mělo stačit, ale Djokovič je momentálně prostě jinde. Pokud bude v pohodě, vyhraje. Ale jak píše wave, velkou roli bude hrát psychika favorita. Tak doufejme, že se stane menší zázrak. Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby to bylo bylo. Pro mě jednoznačně letos zápas roku. Nemohu se dočkat.
Reagovat
tito
Vzhledem k předpokládanému postupu Djokovice půjde spíše o symbolické vítězství, než o nějakou tuhou bitvu. Pokud bych měl čekat zápas roku, tak větší napětí bych viděl v SF s Andym. Nechám se překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě zbytečný pesimismus. To know how z RG v sobě Rafa má, navíc mu nahrávají letošní specigické podmínky a míče, Djokovič navíc nemá zrovna pevnou psychiku, což prokázal nespočetněkrát, bude pod nesmírným tlakem. On je ten, kdo musí. Podle mě je Novak favorit 60:40, ale nic jednoznačného.
Reagovat
tito
Kéž bys měl pravdu. Aspoň v tom, že to bude bitva. Já si prostě nedokážu představit, v čem by mohl nynější Rafa Novaka přetlačit. Trochu zrychlil, ale pokud bude pod tlakem, tak bude kupit UE(dříve nevídané) a ty si myslím budou rozhodovat. Prostě stále to není ono.
Reagovat
smazaný uživatel
Moje slová priateľu..Dnes sa mi s Almagrom vyložene nepáčil..Som snílek a preto dúfam, že to bolo veternými podmienkami na kurte..Ale sposob akým dnes vyhral, to nie je cesta proti Nolemu..
Reagovat
tito
Nejlepší je, že Rafa je úplně v pohodě. Aspoň se mi tak jeví. Zase na druhou stranu, proč ne :-)
Reagovat
Cico93
Vyzerá to tak. Dnes v rozhovore na kurte vysmiaty od ucha k uchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Když to tady zase čtu tak jen kroutim hlavou vážení, první dvě kola zvládnul v pohodě, i když to samozřejmě žádná hitparáda nebyla. Když to ale porovnávám s tím, jak zoufale zahájil FO 2013, kdy málem prohrával 0:2 na sety a v dalšim kole znova prohrával s Kližanem tak to bylo lepší nebo vy jste jiného názoru? A jak se nakonec před dvěma lety rozjel dobře víme, první kola neznamenají nic, Djoker taky častokrát nezářil a pak to rozbalil až když to bylo zapotřebí..
Reagovat
Cico93
Títo
Ja myslím, že v prípadnom 4 finale David Andyho dá.
Ako pise Venco zbytočný pesimizmus. Rafa to kľudne môže urvat aj tento rok.
Reagovat
tito
Budu doufat :-)
Reagovat
Marduch
Pro Nishiho jenom dobře, ušetřený síly se v jeho případě budou dvakrát hodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa v pozápasovom rozhovore spomínal, že je s výkonom spokojný..No nemal by byť veru..Miestami to bolo zlé a miestami veľmi zlé..A hlavne stále strašne nedorazné...aspoň prvé dva sety, ktoré som videl..Najhoršie na tom je to, že on je momentálne vcelku happy..

Apropos, v stredu ak príde na zápas s Djokovicom, tak v ten deň bude mať Rafa práve narodeniny..Takže pre Noleho o motiváciu navyše..
Reagovat
Cico93
Akurát som išiel napísať, že sa mi Rafa dnes veľmi páčil. ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
On už je přemotivovaný i bez další motivace navíc :D Zatím bych nedělal závěry, Djokovič i Rafa měli za soupeře jen klauny, ale na vzájemný zápas Rafovi věřím, na RG má na svojí straně obrovskou psychickou výhodu.
Reagovat
Vojtiik
Asi bych neřekl, že je Almagro na antuce klaun, ale možná že tak dnes hrál, mač jsem neviděl...
Reagovat
gigin
Reagovat
panzer.dragon
?
Reagovat
gigin
Andrej Kuznecov
Reagovat
panzer.dragon
nishi je v osmifinále
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadne ze zápasového rytmu. A Rosol ho smázne.
Reagovat
PH94
Tomic :DDDDDDDDDDDD
Reagovat
gigin
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CGGPJLjWAAESaYY.mp4
Reagovat
smazaný uživatel
Kokki je neskutečný, další obrat zřejmě. Z 0:2 na 2:2, pak z 2:5 na 5:5, když odvrátil 2 mečboly a teď půjde podávat na výhru. Bojovník k pohledání.
Reagovat
baggik
Co ten tvuj koník co vyběhne za chvíli ze stáje? Má pěknej program Sousa, Kyrgios, Isner, Ferrer.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohoda, dneska ve třech, Kyrgios a Isner max ve 4, Ferrer má easy los, takže bude odpočatý, to bude horší, ale dá ho.
Reagovat
baggik
Až tak jednoduché to nebude. Sousa se neustále podceňuje, on je výborný antukář.
Reagovat
smazaný uživatel
Bůůůůůh!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl out jak vyšitej. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co? Doservíruje Mitu?
Reagovat
dadaft
Friedsam neskutečná, Serena občas čumí jak puk,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
mayday
Neřekl bych, že by v její hře bylo něco výjimečnýho. To spíš Serena je neskutečně špatná.
Reagovat
tommr
to je naprostej zmar. Karolíně ted nejde vůbec nic a dokonce už začíná ztrácet nervy ... :(
Reagovat
mayday
Serena neskutečnej masakr dneska...
Reagovat
tommr
s Karolínou to nevypadá dobře. Od stavu 4:3 ve druhým setu hraje mizerně ... :(
Reagovat
baggik
Williams Friedsam zajímavý zápas, výborná obrana Němky. Karolíně odešlo na konci druhého setu podání, v tiebreaku úplně a teď to nevypadá zrovna dobře. Snad se ještě zvedne.
Reagovat
mayday
Ovšem Friedsam na 21 let taky vizáž jak sedmatřicetiletá mamina.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá děsně, to je pravda. Třeba má zatím na prize money jenom šušně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mě překvapilo. Taky bych jí tipoval víc...
Reagovat
mayday
O hodně víc teda já osobně:-) Ke 40 klidně.
Reagovat
Mayo
Klobuk dole pred nemkou...set zobrat Serene nevie ani Sarapka...ale aj tak ocakavam otocku
Reagovat
mayday
Serena chvílemi taky naprosto nepochopitelný věci:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Friedsam to podle mě nedoservíruje, jí musí harašit v palici a klepat se kolena proti No. 1.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak má druhou šanci... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A je to - 7:5. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak před ní fakt klobouček. Vůbec ji neznám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom podle jména, ale hrát ji vidím poprvé. :D Každopádně ta její letošní bilance není zrovna nějak oslnivá...
http://www.tenisportal.cz/hrac/friedsam/
Reagovat
tommr
ted musela Karolína při svým podání odvracet 4 setboly soupeřky, ale naštěstí to zvládla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dovedete si představit, jak to musí tu protihráčku děsně štvát? Tři breakpointy, tři esa, já bych si to šel asi hodit.
Reagovat
Enterprise
Cristina-Andrea je na rumunku dost klidná holka, ale už šlo celkem vidět, že jí ty esa na breakballu začínají docela užírat. Jen v tohle setu odvrátila Krystína snad 8 nebo 9 breakových situací esem.
Reagovat
baggik
Tohle párkrát udělala Serena Vaidišové co podání to bum bum a pak se divme, že přišla ta dlouholetá pauza, navíc když stejnou taktikou jí porážel i Štěpánek v posteli.
Reagovat
PH94
Looooooool
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by Serena vypadla, tak by to nahrálo Hradecký v případě výhry Lucie nad Azarenkovou.
Reagovat
PH94
Jsem jediný komu ta Mitu připomíná Raonice? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooooooo!!! A já pořád koho mi připomíná:D
Reagovat
Grape
Serena se taky trápí. I když nechci po dnešku Petru nějak zvlášť obhajovat, tak tu zatím v těch prvních kolech mají problémy skoro všechny favoritky (a některé je narozdíl od Petry nezvládly)...
Reagovat
Mayo
Vamos
Reagovat
kadol
To je na Almagra? Také se tedy přidávám :-)
Reagovat
EllNino
hm Begu v suchým :) tak to se má Petra na co těšit
Reagovat
tommr
snad se Petra upamatuje na Madrid kde Beguovou poměrně jasně porazila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však Begu hrála s juniorkou :-)
Reagovat
Grape
To je dost chabý argument, nemyslíš? Ta juniorka je jeden z největších talentů a na žebříčku už je na tom líp než dnešní soupeřka Petry. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně ne chabější než odkazovat na žebříček. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, viděl už jsi Anu Konjuh někdy hrát? Jestli ne, tak je celá tahle debata úplně o ho*ně. :D
Reagovat
EllNino
jono :) výborná tenistka ...myslím, že jednou bude daleko lepší než Begu
Reagovat
smazaný uživatel
A ty snad jo? "Vesnický" turnaj v Praze, kam většina hráček přijela spíš za památkama než za tenisem, do toho nepočítám.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, "vesnický" turnaj v Praze. :D Pán je asi fajnovka, když je mu turnaj WTA málo... Jo, viděl jsem ji ještě loni ve Wimbledonu proti Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já jsem moc rád, že se tady turnaj WTA hraje, chystám se tam příští rok zajít, ale srovnávat to s GrandSlamem ani třeba s turnajem v Madridu opravdu nemůžeš.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevadí. Já jsem už vedle psal o hře Any Konjuh, která má dost slušný potenciál a už teď je to celkem zajímavá hráčka. Prostě to není jenom nějaká juniorka, jak by se mohlo zdát z tvých komentářů...
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád je v juniorském věku a ty zkušenosti jí zkrátka chybí, nic víc jsem tím říct nechtěl.
Reagovat
Grape
Žebříček je ukazatel dlouhodobé výkonnosti. Pokud je tenistka v 17 letech natolik stabilní, že se dostane do stovky žebříčku, je naprosto irelevantní shazovat výhru nad ní tím, že je to juniorka. Kdyby dnes s Konjuh hrála Petra, tak něco takového nezmíníš, spíš by jsi napsal, že Petra porazila jeden z největších talentů ženského tenisu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis sleduju krátce, ale i tak jsem stihl zjistit, že žebříček coby ukazatel výkonnosti je zvlášť mezi ženami krajně nespolehlivý. Nikoho neshazuju, ale to, že Konjuh coby juniorce ty zkušenosti s velkými turnaji zkrátka chybí, což udělá své zvlášť v případě, že se zápas zrovna podle jejích představ nevyvíjí.

Nicméně jediné, co jsem chtěl říct, že dnešní hladké vítězství Beguové směrem k k zápasu s Petrou neříká vůbec nic.
Reagovat
tommr
a Karolína má konečně brejk i když chvílema úspěšně imituje Petru ... :)
Reagovat
COMEON
Aaaa nech tam daju Serenu namiesto Svetlany a Schiavone
Reagovat
Patri.k
Nevím jestli Karolína sází údery a servis tak fantasticky nebo jen Mituová má pomalé reakce, každopádně od Karolíny zatím velmi pěkný výkon.
Reagovat
tommr
Mitu je v žebříčku na 100.místě takže bych dnešní výkon Karolíny rozhodně nepřecenoval ... :)
Reagovat
EllNino
žebříček je jenom číslo ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Číslo, které odráží dosažené výsledky za poslední rok. :D
Reagovat
EllNino
jasné no :) ale když koukneš, jak do toho Mitu pere, tak se s tím moc dělat nedá ...a je to mnohdy velmi zavádějící číslo :) setrvačností dokáže někdy udržet člověka na místě, na které momentálně nemá (a teď to opravdu není narážka na Karo) :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já na to nekoukám. :D Čekám, až konečně skončí zápas Kuznetsova - Schiavone a pak se nenápadně zdejchnu, abychom se tady třeba nepohádali jako minule, když hrála Vika s Luckou H. :D Ale koukám na čísla, že Serena se zatím překvapivě trápí...

Abych se vrátil k tématu: Je samozřejmostí, že každá hráčka bez ohledu na umístění zahraje někdy líp a jindy zase hůř. Taky je fakt, že ten žebříček nejde brát u každé hráčky tak vážně (třeba u těch, které byly delší dobu zraněné)... Ale zároveň to prostě není jen tak nějaké číslo. :)
Reagovat
EllNino
já rozhodně nezpochybňuji žebříček, je to odraz dlouhodobé výkonnosti, ale nejde na něm stavět úplně všechno ...není to jediný aspekt, některá tenistka je 100. s výbornými udery a když jí to sedne, muže porazit třeba Petru, pokud je v tenise nějaká doba, kdy každá může porazit každou, tak je to právě teď, protože hra je u všech neuvěřitelně vyrovnaná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se to napsat i tak, že hra všech je neuvěřitelně nevyrovnaná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to jsem taky napsal: Každá hráčka bez ohledu na umístění zahraje někdy líp a jindy zase hůř. :)
Reagovat
Patri.k
Jenže ženský tenis není mužský, jen málokterá hráčka dokáže stabilně vyhrávat proti i výrazně horším hráčkám, ženský tenis je prostě hodně vyrovnaný
Reagovat
tommr
Karolína měla opět velký problémy s udržením podání, ale i tentokrát to zvládla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pozerám španielsku sračku.

V 93 percentách porušuje dané pravidlo o počte sekúnd.
Rozhodca, ktorý mal odvahu ho za to napomenúť na empajri chýba..

Asi treba proti sračke podávať v 93 percentách s 20 cm prešlapom. Bol by som zvedavý na jeho reakciu.
Reagovat
kadol
Také mně vadí ty jeho věčné rituály a zdržování. Jednou jsou nastaveny pravidla, tak se mají dodržovat. Daný rozhodčí by měl být za odměnu nasazovaný na každý Nadalův zápas. Diváci by byli spokojení a Nadal by se konečně naučil hrát podle pravidel.
Reagovat
Amputace
Přesně v 93 procentech? Wow, dal sis práci.
Reagovat
smazaný uživatel
Iba odhad :)
Raz sa zmestil.
Reagovat
tommr
Karolína se nám po velký jízdě v prvním setu na začátku druhýho setu trochu zasekla, ale podání si udržela i když měla namále ... :)
Reagovat
Mayo
Nisikori postup bez boja
Reagovat
EllNino
to bude Verdasco moc rád, když včera dostal :D
Reagovat
Bloody13
To je v hajzlu. Zadarmo v osmifinále... ušetří síly do QF na Berdycha a ten to bude mít o to těžší.
Reagovat
Cico93
Ja osobne myslím, že tam bude Tsonga.
ale inak máš pravdu sily ušetrené.
Reagovat
Vojtiik
Včera po výuce Verdasca byl kurzu na vítěze FO na Benjiho cca 1,2... sázkovky zas vyrýžujou, dohodnuté!
Reagovat
tommr
Petra utrpěla další výhru. Její výkon byl dneska ještě horší než v prvním zápase proti Erakovicový, ale měla štěstí, že proti ní stála jen stěží průměrná tenistka, která se v závěru trochu zalekla výhry ...
Jestli se Petra nějak zásadně nezlepší tak vyletí s první těžší soupeřkou ... :(
Reagovat
EllNino
neboj, Petra se rozjede :D
Reagovat
vrabejka
V osmifinále už by to měla byt stará Petra z Madridu.
Reagovat
d@ve
Třeba se, Tommre, právě proti těžším soupeřkám vyhecuje. ;)
Reagovat
tommr
no jen aby. Dneska vypadala, že jí tenis už zase nebaví a potřebuje další dovolenou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš moc bujnou fantazii. Kdyby to bylo opravdu tak strašný, tak to prohrála.
Reagovat
PetaM
Hlavou - o zeď - a pořádně.
Reagovat
LukasH
Neřekl bych, že se Solerová zasekla výhry, ale Petra se po prvním brejku ve třetím setu hodně zvedla a začalo jí to tam padat. Navíc už i zakončovala na síti. Předtím to byla hrůza, s tím souhlasím...
Reagovat
LukasH
zalekla
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď na ní tak přísnej. Ono by stačilo, kdyby v prvním setu uhrála o brejk víc a ten zápas vypadal úplně jinak. Ale neuhrála, což Španělku nakoplo a začla kousat. V třetí sadě si to od stavu 3:2 už zkušeně pohlídala a Španělku k ničemu nepustila.
Reagovat
LukasH
V prvním tedy Petra zazdila fakt co se dalo. Spíš Petra nevypadá moc dobře. To mi dělá větší starosti...
Reagovat
smazaný uživatel
Ona má s úvodními koly turnaje vždycky problém, na tvém místě bych zbytečně nepanikařil. ;-)
Reagovat
kadol
Škoda těch chyb Almagra. Nadal se tak lacino dostává do brejku.
Reagovat
vrabejka
Kája to je jiná balada
Reagovat
tommr
jen to nezakřikni - ta Rumunka už začíná nebezpečně kousat ...
Reagovat
d@ve
no, balada se nám začíná trochu zadrhávat.. :/
Reagovat
Lina
Gratulace. Ubojované silou vůle.

Když hraje Petra, tak se diváci nemůžou nudit. :)
Reagovat
tommr
a slabší povahy kolabujou ... :)
Reagovat
EllNino
Tak do Kozlove bych doping opravdu neřekl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky na to koukám... Je to škoda, protože v těch kvalifikacích celkem uměla zahrát. Často jsem její jméno registroval na livesportu... Každopádně to není její vina, protože jsem se dočetl na jiných webech, že to vzala neúmyslně na radu lékaře. Proto jí taky ten trest zkrátili.
Reagovat
EllNino
takže jako Barča :( :)
Reagovat
dadaft
nádherný zápas, dramatické koncovky setů a neuvěřitelně těžká práce pro Andreu.
ale dobře to dopadlo.
příští kolo Errani, žádný med.......................
Reagovat
EllNino
no ale Andrea má šanci, Sara nehrála moc dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase utrpení a zase se šťastným koncem. Chválabohu. :-)
Reagovat
Fandina
Bylo to utrpení, doufám, že už příště to už takové nebude. Tyhle dva stačily.
Reagovat
gigin
Já jsem vám jasně řekl, že Petra je na FO dobře připravena. Pamatuješ Jirko?
Reagovat
Fandina
Mně si nic neříkal a jinak na jasnovidce nevěřím.
Reagovat
Fanda67
re:gigin
zeptej se kohokoliv na cokoliv, Fandina ti odpoví :-)
Reagovat
janek_da
ani se nemusíš ptát
Reagovat
gigin
Tvl kluci, to je fakt v péčku :))))
Reagovat
Fandina
Proč v péčku? Jsi v pořádku?
Reagovat
gigin
Já určitě. Ale ty si evidentně rozbitá.
Reagovat
Fandina
A jak si na to přišel?
Reagovat
Fandina
jak si na to přišel?
Reagovat
Fandina
Jasně, a ty musíš být u toho. A když už jsme u těch odpovědí, dlužíš mi tu, proč je pro tebe tak podstatné, jestli lžu nebo nelžu. To by mě zajímalo.
Reagovat
baggik
Třeba se jen Fandina jmenuje Jirka. :-D
Reagovat
Fandina
A je nějaký důvod, proč bych se měla jmenovat Jirka?
Reagovat
slacker
Ze jo Kristyno
Reagovat
baggik
Tak když odpovídáš na dotaz položený Jirkovi? :-) Já tě osobně neznám, můžeš se ve skutečnosti jmenovat jakkoli, to že tady napíšeš, že jsi 50ti letá babička si nemám jak ověřit. :-)
Reagovat
Fandina
Tak sorry. To jsem nepochopila. Odpovídala jsem ve vláknu, to Jirko nebylo na mě.
Reagovat
Fanda67
re-baggik
Nebo má Jirka tiskovou mluvčí, mimochodem tvořili by docela zajímavej páreček, inteligenci by se k sobě docela hodili ...
Reagovat
Fandina
Tak to určitě. Já si vybírám jen inteligentní tvory. A propo, ještě si mi neodpověděl proč tě zajímá, jestli lžu? Je nějaký problém odpovědět?
Reagovat
Fanda67
asi začínám fandinovatět, odpovídám jen na co chci sám :-)
Reagovat
Fandina
Děkuji za odpověď.
Reagovat
Jabadu
"Pojď, synu!"
"Jabadabadabadůůůů!" :-)
Reagovat
Fandina
MB byl super. Gratulka Peti. Závěr třetího setu byl super. Gratulace velikáááááááááááááá!!!
Reagovat
blixa
Já nevím, že vy sázející kvitofans nechápete, že to Petra dělá pro vás ?!! Vyžene kurzy proti sobě na maximum, počká až vsadíte a pak soupeřku smázne. Vždyť je to tak prosté ! :D
Reagovat
PetaM
Já teda po prvním setu vsadil na Soler ... :D Takže příště vsadím proti Petře zase a vyhraje :D
Reagovat
PetaM
Nudaaaaaaa, ten třetí set. Tak ale gratulace no ... :D
Reagovat
Pavol
Bezny vykon favoritky ktora to uz ma fyzicky aj psychicky pod kontrolou.
Ale v dalsom kole to bude omnoho tazsie.
Reagovat
MorusRubra
Karo zatím easy. Než na ČT přepnou na její zápas, už bude konec:-)
Reagovat
pockerface
Koho má Petra ve 3.kole?
Reagovat
EllNino
Begu/Konjuh
Reagovat
PetaM
Teď hraje Begu s Konjuh, vítězku má Petra :D
Reagovat
EllNino
Tak a teď vyvrcholení 3. set Kuznetsova Schiavone :D
Reagovat
blixa
Snad to Francezska dá. Byla by to lepší soupeřka pro Káju, většinou 2x za sebou heroický výkon už nepodává.
Reagovat
kada.tom
Petra postupuje :-)
A pak že to nepůjde :-)
Dneska ubojovaný, téměř celé dva sety děsnej výkon, pak už si to sedlo a šlo to :-)
Reagovat
Andrew89
je to tam:) super super...postupně se zlepšovala, vyhra se prostě počítá a né že ne:)
Reagovat
MorusRubra
No hurá.
Reagovat
dadaft
no vidíš to Petro, ten třetí set už ušel.
gratulace.
Reagovat
pockerface
No a už je to tady, jako bych to nepsal :-(
Reagovat
blixa
Klídek ;-)
Reagovat
pockerface
Neříkejme hop než Petra nepřeskočí. To by nebyla Petra, aby z toho ještě neudělala drama :-)
Reagovat
Jabadu
"Svůj širák odhazuji v dál ..." Bravo! :-)
Reagovat
tommr
a Petra získává další brejk a bude podávat na zápas. To už musí dotáhnout jinak to bude neskutečná ostuda ... :)
Reagovat
kada.tom
nesejčkuj ...
Reagovat
blixa
Mlč a nic se ti nestane !!! :D
Reagovat
PetaM
No na tebe s ostudou určitě nemá :D
Reagovat
kada.tom
Petra si jde za výhrou :-))
Reagovat
pockerface
Konečně. Ve 3.setu se její hra trochu zlepšila a jde to hned znát, když jí to lítá do kurtu, tak je hned přijatelné skóre.
Reagovat
tommr
brejk potvrzenej čistou hrou. Že by se Petra aspoň v závěru zápasu trochu zmátožila? :)
Reagovat
Andrew89
vypadá to tak...snad to už nepustí:)
Reagovat
Andrew89
je to tam!
Reagovat
pockerface
Tak snad už to Petra nepustí a vezme si příklad s Karolíny. Ta na to vlítla a v cuku letu je to 4:1
Reagovat
Pavol
Niekto tu spomenul presny vysledok treti set 6:2 ale asi to bude len 6:3 .
Reagovat
tommr
Petra soupeřku konečně brejkla i když opět předvedla jednu minelu hodnou Guinessovy knihy rekordů ...
Reagovat
PetaM
Myslíš? Takových chyb vidím u chlapů mraky.
Reagovat
Krisboy
Bohužel jsem v práci, nemám možnost se dívat, ale vypadá to, že Kuzi-Schiavone je asi pěkná řežba hodná bývalých šampionek. Petra se dle očekávání trápí, Kája zrovna začala. Tak Poooooojďte holky!!!
Reagovat
Andrew89
potvrdit...fuj. Té smeče naštěstí litovat nemusí:D
Reagovat
tommr
takhle zkazit jasnej míček snad umí jen Petra ... :)
Reagovat
blixa
Ale kdeže ... takovejch je :D
Reagovat
kada.tom
jůůůů, Petra má brejk :-)
tak jí ta smeč mrzet nemusí :-)
tak snad už to nějak dohaluzí do vítěznýho konce :-)
Reagovat
pockerface
Petra bojuje, ale chce to už urvat nějaký brejk. Kdyby potvrdila alespoň polovinu brejkbolů, tak už je dávno v šatně.
Reagovat
kada.tom
hmmm, Silvia taky umí DF :-D
Reagovat
Andrew89
bohužel na Pétě je vidět, že se bojí do toho mlátit....bojí se chyb,zatím se daří...Pojd..ted jí brejkni
Reagovat
MorusRubra
Ahí!!! To je aspoň bitva. Go Sveta, go.
Reagovat
PetaM
Petra má právě teď 50 UE, a to je začátek třetího setu? Kolik tipujete na jeho konci? Já tak 75-80 :D
Reagovat
Fandina
Jestli vyhraje tak jich musí být míň, tak do šedestáti.
Reagovat
pockerface
už žádnou neudělá a můj typ byl 6:2 ve třetím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem fan Petry Kvitove, a vubec mi nevadi jestli prohraje z horsimi hracky to je proste ona. Vzdycky ji fandim at hraje dobre nebo spatne ale ten jeji vyraz na tvari kdyz hraje je fakt otresny. Tenis je individulani sport a proste musis mit nejaky ten smrc, sarm, osobni kouzlo na kurtu. Bohuzel Kvitova to nema, ikdyby nekdy byla nelepsi hracka nikdy nebude mit tolik fanu jako Sarapova, Wiliams...
Narozdil od Sarapove, Sereny, Halpky ktere hraji do posledniho micku s vasni, Kvitova ikdyz vitezi ikdyz proharava vzdy ma ten znudeni vyraz behem zapasu.

At se trochu zamysli nad tim proc Djokovic obas se ze sebe dela " blazna " , je vedom toho ze krome vyborneho tenisu proste tam na kurtu musi mit jeste neco navic.
Reagovat
smazaný uživatel
Míč nechá na lajně jasnou oranžovou stopu a ten vocas lajnovej to zahlásí jako aut. To je fakt fraška tohle.
Reagovat
gigin
Ale na lajně nechávají míče bílé stopy.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že míč nahrne antuku na čáru. A hlavně se na téhle umělé čáře jinak chová, trochu změní směr.
Reagovat
gigin
Tak já nevím no. Když míč padne na čáru, tak to pleskne a sklouzne se po ní, změní směr, většinou je to téměř nehratelné a zanechá tam bílý otisk.
Reagovat
Fandina
Když máš zametené čáry, tak tam míč spíš antuku nahrne.
Reagovat
gigin
Tak ale to by musel dopanout před čarou ještě.
Reagovat
Fandina
To asi ano, pokud dopadne úplně na čáru, tak při zametených čarách jen změní směr. Pokud čáru lízne, tak na zametenou čáru nanese i antuku. A zase záleží, jestli je kurt tvrdší nebo prašnější.
Reagovat
gigin
Ok, máte s iqem pravdu. Když dopadne míč na lajnu, zanechá tam oranžovou stopu.
Reagovat
tommr
Petra bohužel pokračuje v trestuhodným zahazování šancí. Dneska je zřejmě rozhodnutá prohrát za každou cenu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš vůl.
Reagovat
blixa
On není vůl. On je tommr ;-)
Reagovat
Jabadu
Ten třetí set je jen oddálení nevyhnutelného. Utrpení, hrůza ... Bohužel je vidět, že kondice šla dolů.
Reagovat
FulnekUltras
malá pneu je tam pořád - ale kde je Wozejk bez ní... ;-)
Reagovat
pockerface
Petro sakra začni už proměňovat ty brejkboly. Aby toho nelitovala. Stačí jeden blbý game a Španělka to ještě vyhraje.
Reagovat
MorusRubra
Petra se po tom kurtu jen plouží.
Reagovat
d@ve
Obávám se, že litovat bude.. :/
Reagovat
d@ve
Asi jsem jen zbytečně podlehl skepsi.. :D
Reagovat
Mayo
Ale neskutocny tenis wow...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro mě jako první moje favoritka na RG opravdu hodně zklamala. :( Přijel jsem za stavu 4:4 ve 2. setu, takže předchozí průběh nemůžu hodnotit. Jak Caro za stavu 5:5 ztratila servis (ta dvojchyba proti brejkbolu byla hrozná), tak už jsem moc nevěřil. Pak to ale ještě dotáhla do tie-breaku, který probíhal ve vlnách. Nakonec rozhodlo to, že si Caro za stavu 4-3 prohrála oba svoje servisy. Potom už to Julia při vlastním podání dotáhla...

Věděl jsem, že Julia není pro Caro úplně oblíbená soupeřka (před zápasem H2H 4:3, ale oba zápasy na antuce vyhrála Julia). Přesto jsem věřil, že Caro má takovou formu, že postoupí. Bohužel jsem se spletl...
Reagovat
Andrew89
to mě dneska pěkně štve tohle..Ještě by mi mohla vypadnout Petra a jdu si jí hodit:D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem věřil, že Caro na RG po dlouhé době zase dojde daleko... Ale bohužel mi připadá, že ona může opravdu uspět fakt jenom na betonových GS. Ve Wimbledonu ještě nikdy nebyla ve čtvrtfinále a na RG sice jednou byla (rok 2010), ale od té doby nepřešla přes 3. kolo...

Co tam Petra zase vyvádí, to nechápu. Ta by snad šla do třetího i proti mně... :D
Reagovat
Andrew89
já když jsem viděl první zápas Caro tu tak jsem nepochyboval, že by měla dnešní zápas vyhrát. Každý západ je jiný a ta perfetkní hra se bohužel dneska nepřenesla :/

Jo no:D Petra dneska hustě ,,válí" :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Já si myslím, že dneska to taky bylo hodně o soupeřce, na kterou Caro moc neumí...
Reagovat
Andrew89
H2H nic moc no:/ ...něco jak včera Halep proti Lucic, ale tam jsem se to bál říct nahlas...ha a měl jsem:):D
Reagovat
Cico93
Julia hrala fakt výborne, ale Caro to určite mohla a asi aj mala vyhrať.
Buď, rád, že si nevidel 1 set Caro kopu BB a ne a ne premieňať.

Do 4finále to určite uhrať mohla ten los bol celkom priaznivý.
Reagovat
Oin
Dnes budeš mít černý den, až vypadne i baťůžkářka z Minska.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes budeš přenocovat v kanále spolu s ostatními hatery... :D
Reagovat
Pavol
Uz zacitila ze by mohla vyhrat ale tu vieru jej treba rychlo vziat. Umierajuci kon najviac kope. Takze treba zrychlit a spresnit udery.
Reagovat
Fandina
Přesně tak, zacítila to a bude se toho držet a Petra by měla zřesnit údery. Jinak to bude špatné.
Reagovat
kada.tom
Sára ve 3. kole, dobrá práce :-)
Reagovat
Mayo
Francesca Ahí ma nejake dlhsie vlasky.
Reagovat
Fandina
Caro to je škoda.
Reagovat
Andrew89
aachjo:/
Reagovat
gigin
\o/ \o/ \o/ \o/
Reagovat
janek_da
Ale že nás natahovala. Za odměnu si dám viržínko.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Julii a tobě. Musím říct, že jsem si na tebe v závěru zápasu vzpomněl. :D
Reagovat
gigin
Díky. Fakt? Však těch 300 tisíc jsem ti už vrátil, či? ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o tom nic nevím. :D Každopádně mi nebylo zrovna příjemné poslouchat nadšeného komentátora na německém Eurosportu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jako Julie :) krásná práce
Reagovat
dadaft
Julča ji forhendem roznesla na kopytech,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem viděl, tak Caro hrála slabě. Udělala nějaké chyby a hlavně nechala Julii moc hrát. Kdyby měla Julia svůj vyhazovací den, tak by Caro v pohodě postoupila. Jenže dneska to bylo přesně obráceně a Julia hrála opravdu dobře.
Reagovat
kada.tom
Caro vypadla :-((
achjoo
Reagovat
Mayo
Hurra konecne ide Rafa
Reagovat
tommr
stál se zázrak a Petra set dopodávala téměř bez zaškobrtnutí. Snad se konečně vzchopí a začne hrát tenis důstojnej čtvrtý hráčky světa a ne tu parodii co nám zatím předváděla ... :)
Reagovat
PetaM
A co má říkat taková Genie ... Caro ... Simona ... :D :D
Reagovat
Fandina
Super. A doufám, že se Petře bude dařit i ve třetím setu a vyhraje. Peti pojď!!!
Reagovat
Andrew89
super! bojovala! paráda...bude to doufám utrápené vítězství , ale vítězství...:)
Reagovat
kada.tom
Pěkně Petra :-)
Tak set bychom měli a chce to ještě jeden :-))
Reagovat
tommr
Petra má šanci dopodávat druhej set, ale nevsadil bych na ní ... :)
Reagovat
PetaM
Tak to jsme rádi :D :D A Petra asi nejvíce :D
Reagovat
dadaft
popravdě musel jsem to přepnout, mne ty Petřiny metrové auty z naprosto vyložených pozic ničí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
pockerface
já raději také sledoval jen skóre. Nějak mi bylo chvílemi z výkonu Petry smutno. Ale jsou to její klasické první kola na GS :-(
Reagovat
EllNino
měls :D
Reagovat
dadaft
konec druhého setu famózní tenis, kdy winnery a vynucené chyby jen pršely, Andrea rozdělovala, Lourdes skvěle bránila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, dobrý mač.
Reagovat
dadaft
Andrea má taky problémy -- potřebuje šest osm deset dobrých úderů, aby dokázala vyhrát výměnu.
brutal tenis.
hard work.
Reagovat
pockerface
Game pravdy. Jestli to Petra dotáhne do vítězného setu, věřím, že ve 3.setu Španělku porazí 6:2
Reagovat
Pavol
Dufam ze ste vsetci stihli vsadit online na Petru lebo kurzy pojdu pruko dolu.
Reagovat
pockerface
já nesázím, já jen věřím :-)
Reagovat
Pavol
Moja viera v prepocte znamena 50 euro na Kvitovu.
Reagovat
Fandina
Tak moc ti a jí a si přeji, aby to vyšlo. Peti pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Petro, zkus dopodávat :-)
Reagovat
pockerface
To je úžasná statistiky 3 brejky z 15. Petro, Petro.
Reagovat
Pavol
To ze niekto nechce uznat silu supera este neznamena ze super silu nema. Ale Petra musi hlavne uverit v svoju silu kym nie je neskoro.
Reagovat
pockerface
Kurňa, ale teď Petro zaber a znovu jí brejkni. A Caro taky vypadá blbě. Dnes je asi ten den blbec a favoritky budou vypadávat.
Reagovat
Mayo
Kvitova je slaba ako caj.
Reagovat
PetaM
Proč to všichni píšete? Jste ještě nepili silný čaj nebo co jako? :D :D
Reagovat
pockerface
Viď, já si třeba dělám silný černý čaj :-)
Reagovat
blixa
Všichni asi pijou břečku ... :D
Reagovat
pockerface
Petra dneska nechce vyhrát. Už jí Paříž asi omrzela :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Antuka ju už nepotrebuje..
Reagovat
Andrew89
ted se bude lámat chleba...
Reagovat
janek_da
Zápas Kuzna-Fran mi připomíná loňský Wimbledon Petra-Venus
Reagovat
smazaný uživatel
parádní zápas, tušil jsem, že by stál zato ho sledovat :)
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/tenis-maria-sarapovova-fed-cup-finale-dwe-/tenis.aspx?c=A150528_112923_tenis_tny
Reagovat
smazaný uživatel
fandina ty si tu siroko daleko najsprostejsia, leboinak by si nemohla byt fanusikom Kvitovej
Reagovat
Andrew89
jes....Petro...rozjed to už... prosím:D
Reagovat
PetaM
Komentátor konečně přestal žvanit (dokonce mu to došlo, že má držet pusinku) a Petra má break :D Tak teď jen prohrát čistou hrou :D :D
Reagovat
PH94
A pojd už konečně
Reagovat
kada.tom
breeejk, pojď Petro!!
Reagovat
pockerface
Tak Petro sakra brejkni jí.
Reagovat
pockerface
Petře dělají největší problémy hráčky se kterýma hraje poprvé. Snad si už za ten set a půl zvykla na styl Španělky a porazí jí. Samozřejmě musí i zpřesnit svoje údery a trefovat kurt :-). Dnes je to opět boje Petra x Petra.
Reagovat
Mayo
Len to natahuje ta nemka, uz nech ide El Matador, kym tam nehodia Giro
Reagovat
smazaný uživatel
Totálne..Vsetko podla ocakávania, tusil som, ze break nepotvrdí, psychicky skolabuje a pojde do tretieho setu..Reklama na zenský tenis..

Na druhú stranu, nastastie tam nehrá Schiavone so Svetlanou..:)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ved neskolabovala a je 5-5
Reagovat
Oin
Spíš El Cocot.
Reagovat
mayday
Celkem by mě zajímalo, jestli je to s Petrou podle té náladovosti na kurtech takový peklo i mimo tenis. Pokud ano, tak zaslouží Kotyza uznání jak hrom.
Reagovat
MorusRubra
No, proč je asi Kotyza plešatej?
Reagovat
mayday
Asi máš pravdu:-)
Reagovat
EllNino
Fran Kuzna, tenis hodný minimálně čtvrtfinále :D
Reagovat
skott
Sveta na 7. setbol, jeden sama odvrátila naprosto neuvěřitelnej tenis v tie-breaku, co obě dobíhaly...
Reagovat
pockerface
Zato zápas Světlana x Franceska, to je bitva jako hrom.
Reagovat
yenda1
Ale Péťo rozhejbééééj to trochů.
Reagovat
tommr
Petra pokračuje v příšerným výkonu. Některý její chyby jsou jen těžko uvěřitelný ... :(
Reagovat
mac.hall
Pro fanoušky P musí být sledování zápasu obrovské utrpení. Řada monstrózních , těžko pochopitelných chyb/ u kohokoliv jiného/ jen ne u P. Ostudný výkon. Hráčka s obrovskými výkonnostními výkyvy na okruhu asi největšími v celé jeho historii. Pokud by v 1. kole narazila na jen trochu solidní hráčku, již by měla sbaleno. Výsledek dnešního zápasu s velmi podprůměrnou soupeřkou je ve hvězdách a pro ty , kteří tenisu trochu rozumí , nebude případná porážka žádným překvapením. Ostatně asi by to tak bylo lepší. Alespoň bychom byli ušetřeni dalším moudrých prohlášení o jejích výkonech.
Reagovat
Pavol
Soler Espinosa nie je podprimerna hracka. Dalsi slabsie informovany. Petra musi vyrovnat na 1 : 1 a v pohode vyhra.
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejmeze Solerka je podpriemerna hracka, iba Palko si msli ze je to svetova trieda
Reagovat
Pavol
Nie nieje podpriemerna hracka uz mi nejeden tiket odfajcila, preto od zaciatku tvrdim ze Petra bude mat problem ale nie ze prehra.
Reagovat
janek_da
Petro, ale dneska jdu hrát tenis. Musím se podívat na normální zápas. Třeba mezi Kuznou a Fran.
Reagovat
dadaft
a jéjej, Caro má velké potíže,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
MorusRubra
Sakra, vážně má Petra v plánu prohrát s 97. hráčkou na světě? Když vidím ten její otrávený obličej, říkám si, jestli náhodou netráví moc času s Koukalovou.
Reagovat
smazaný uživatel
LEN druhe kolo, slabucka superka a tragicka Kvitova... uz v 1 kole mala padnut ale so stastim jednu slabucku superku udolala. Takyto tenis je za trest. Chyby a same chyby... ziaden okulahodiaci tenis, ale ved na co? Ved tenis na nehra pre divakov....tak ako hovori fandina, takyto tenisti by nemali byt na kurtoch...
Reagovat
PetaM
Já ti teda přeju spoustu utrpení :D :D
Reagovat
Fandina
Nemá cenu na ní reagovat, evidentně patří do nižší cenové skupiny, ztráta času její příspěvky číst.
Reagovat
smazaný uživatel
fandina ty si tu siroko daleko najsprostejsia, leboinak by si nemohla byt fanusikom Kvitovej
Reagovat
FulnekUltras
choď sa pomodliť... ;-)
Reagovat
Bloody13
Kašlu na to, na tohle trápení se koukat nebudu :) hezčí zápas mezi Caroline a Julií.
Reagovat
janek_da
borec na konec
Reagovat
smazaný uživatel
a kromě Novy bych ty kiksy pouštěl malým žáčkům pro zvýšení sebedůvěry
Reagovat
Andrew89
Petro takhle nevyhraješ když nedáváš základní nalitý balony...
Reagovat
mayday
Petra opět ve skvělé psychické kondici se dívám. Nechápu jednu věc, pokud jí ten tenis činí takové obtíže, proč se na to nevykašle, love nabouchaný, tituly vyhraný... Ty výrazy hovoří za vše.
Reagovat
PetaM
Ona se snad může tvářit, jak chce ne? :D
Reagovat
Fandina
Fascinují mě lidi, kteří mají představu, že když druhému něco nejde podle představ, tak se u toho budou usmívat.
Reagovat
slacker
CO to zase bylo? To je uttrpeni takove kiksi
Reagovat
PetaM
Nepřipomíná vám Soler Klárku? :D
Reagovat
EllNino
to snad ne :DD ...maximálně že maj stejný hardy
Reagovat
PetaM
Po obličeji :D A tím tělem trochu :D :D A její trenér mi zase připomíná Juana :D :D
Reagovat
janek_da
absolutně ne. Ale vlastně nevím jakou Klárku máš na mysli :)
Reagovat
sprchon
Tak dneska asi zase jen pro hardcore fans, co? :D
Reagovat
PetaM
Takhle se totiž dělí zrna od plev :D
Reagovat
sprchon
Já se už budu koukat, teď jsem přišel ze školy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že Petra po vzoru Lucky, sundala 2 kg napětí z výpletu, ale bohužel na úkor kontroly
Reagovat
dadaft
Petra Kvitová je velká hráčka, která kromě opojných vítězství (2x Wimblas atd.) svým fanouškům prakticky a názorně dopřává i spoustu hlubokých životních pravd -- například pokazit se dá i to, co pokazit nejde, nebo neříkej hop dokud nepřeskočíš,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
haleluja
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je lepší, Španělka má dneska nehoráznou kliku.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Fanda67
lepší vtípek nemáš?
Reagovat
janek_da
Rozhodčí to taky hnojí. Ted jsem i na mobilu videl jasně dobrý míček.
Reagovat
PH94
Petra bezpochyby lepší je, ale 1. set určitě neprohrála kvůli smůle..:D
Reagovat
slacker
Kde je proboha ten propleskavac? UZ mel nabehnout na kurt
Reagovat
Pavol
Neviem ci su na grandslamoch povoleni vymyvaci mozgov. Musi si poradit sama. Odskocit si na WC umyt ruky a preplesnut sa sama.
Reagovat
Bloody13
To je zase tragédie. Ty její občasný výrazy ve tváři stojí za to :) tak uvídíme, co řekne set číslo 2.
Reagovat
pockerface
Snad Petra nedopadne jako včera Simona. Snad se vyburcuje a 2.set se bude konečně trefovat do kurtu. Nejhorší je, že stát místo Petry někdo jiný, tak Španělka 1.set projede, Petra neskutečným vyhazováním jí darovala set. Ach jo. Petra má dnes i špatný pohyb, přijde mi, že je u míčku pozdě a když není, tak to zase napálí, že je z toho metrový aut.
Reagovat
fretek
Nedá se říct, že by Petra hrála špatně, protože to je její normální tenis. Ovšem, že to je 3. kolo grand slamu, 1. set svědčí o ubohé úrovni dámského tenisu.
Reagovat
EllNino
2. kolo :)
Reagovat
Andrew89
2. kolo:))))
Reagovat
pockerface
pro Petru je to zatím 2.kolo
Reagovat
smazaný uživatel
Omg, Georges Wozniacki...Koľko ešte chcete obsmŕdať na centri?..To sa každý zápas pred Rafom musí hrať tri hodiny?
Reagovat
gigin
Tvl, na Julku se ti špatně kouká? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jen at to nataahnou, aspon k necemu at ten zensky tenis je. Do dvou musim predstirat ze pracuju a simulace setrim na Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
4:3..Tak snáď to Julia dotiahne..

Federer v nedeľu končí, dobrá správa pre zamestnávateľa..
Reagovat
smazaný uživatel
To bych se asi i urazil kdyby sis myslel ze nevim ze finale je v nedelu
Reagovat
baggik
To je zase utrpení ta Petra, ta nás nešetří. :-)
Reagovat
janek_da
tak doprčic. Legendo, zaber.
Reagovat
tommr
Petra je dneska opravdu tragická. Vypadá to na další ostudný vypadnutí v úvodu GS s podprůměrnou hráčkou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tragickej seš akorát ty.
Reagovat
EllNino
tragická je tu hlavně Petra :D
Reagovat
smazaný uživatel
hahaha
Reagovat
lars
vyuzila malo BP
Reagovat
Andrew89
Caro první set fuč, Petra, Petkovic....jako pěkně to favoritky začly:D
Reagovat
Jabadu
Hmm ... tak po Simoně další. Jenomže Mirjana to alespoň uhrála sama. Petra porazí sama sebe. :-(
Reagovat
Pavol
Takze teraz su na Vitazstvo Petry online dobre kurzy. Takze ideme nato.
Reagovat
kada.tom
dneska to zatím vypadá na soumrak favoritek ... Caro, Petkovic i Petra ztratily 1. set ...
Reagovat
Andrew89
první set fuč...no nic..jedeme dál...ani jedna nepředvádí nic extra. Petra se zbytečně vyhazuje
Reagovat
kada.tom
to je nadělení :-////
Reagovat
PH94
Petro to si snad děláš srandu :D
Reagovat
EllNino
tohle je konec, to už neotočí :D ty výrazy, to je běs
Reagovat
slacker
To jsou vyhozy :-(
Reagovat
janek_da
dyk ten bh byl ok, jaky aut? Vyměnit lajnove
Reagovat
PH94
To snad není pravda
Reagovat
smazaný uživatel
fndina ty si snad ani fanusik neni, lebo taku slepu oddanost a nekritickost voci kvitovej neni asi ani u jej mamy. Si pravy piklad kvitofila, ktory hlada vonu aj na hovne....
Reagovat
PetaM
Nevím, co je horší, jestli Kvitofil, nebo dement.
Reagovat
smazaný uživatel
kvitofil :_))))
Reagovat
George_Renel
Nejhorší je kvitofób....
Reagovat
Fanda67
petaM
no najde se tu minimálně jedna osoba, která je obojí v jednom :-) a to je pak příšerná kombinace ....
Reagovat
Fandina
Já vím, píšeš o sobě.
Reagovat
slacker
Zakejhala
Reagovat
smazaný uživatel
veru trafena hus zagagala
Reagovat
Fandina
Není zase takový problém orientovat se ve FandoviXY
Reagovat
Fanda67
Na tobě se mi líbí Fandinko, že se přihlásíš ke všemu, ani Tě člověk nemusí jmenovat :-)
Reagovat
Fandina
A na tobě se mi zase líbí, jak kde se objevím, tak seš také. To mě hrozně baví, jak mě sleduješ. Nádhera.
Reagovat
Fanda67
Zase to máš pomotané, v tomto vlákně jsem byl první já a ty ses pak přihlásila, takže ty jsi sledovala mě, inu starší nemocní lidé to občas mívají pomotané, to tě omlouvá :-)
Reagovat
Fandina
Nemusíš mi nic vysvětlovat, ani se obhajovat, to, že ti ležím na srdci dáváš najevo už jenom tím, že tu o mně teď píšeš. A je to tak pořád. Fandinka sem, Fandinka tam. Fandinka lže a pořád dokola.
Reagovat
Fanda67
to se mi ulevilo, už jsem měl strach že mě necháš ukončit vlákno... :-)
a jinak každej vidí že ses připletla ty za můj příspěvěk, tak alespoň nelži tam, kde to každej vidí - to ze sebe pak děláš opravdu mírně řečeno hloupou ....
Reagovat
Fandina
A opět, to je tak důležité, aby každý něco o mně viděl? Je to pro tebe tak podstatné, jestli reaguji tak nebo tak, jestli lžu nebo nelžu? Jsi normální?
Reagovat
Fandina
A i kdybych se sebe dělala chytrou nebo hloupou, tak ti do toho nic není.
Reagovat
Fandina
ze sebe, oprava ... úsměv
Reagovat
Fanda67
teď použiju tvoji argumentaci:
je to veřejný veb
mohu si psát co chci, reagovat na koho chci - toto jsou přibližně tvoje argumenty, takže jistě nemáš nic proti že?

takže když veřejně lžeš, tak musíš počítat s tím, že si toho každý může všimnout a může tě na to upozornit
Reagovat
Fandina
Ano, každý si může psát co chce. Proto mě tak zajímá, proč se zajímáš o to, jestli lžu nebo nelžu. Co je ti do toho?
Reagovat
janek_da
Hele, i DelPo sleduje
Reagovat
janek_da
Dosti bylo kočkování.
Reagovat
dadaft
je čas na pejskování.
Reagovat
skott
Kdo má dneska lístky na jedničku, tak si může mnout ruce. Hlavně ve srovnání s tím, co se děje na Chatrier, kde hrajo dvě klopýtající amatérky, které neví co je slajs a nehnou se od základní čáry. Světa se Schiavone je zatím zápas hodný minimálně čtvrtfinále...
Reagovat
EllNino
přesně tak, neuvěřitelné výměny :D
Reagovat
skott
teď to teda maličko opadlo po tom vyčerpávajícím 15 minutovém gemu na 5-4, ale pořád je to mnohem lepší než, co předvádí Wozniacki.
Reagovat
EllNino
Nooo a Julča Kulča má set, výborně ! :)
Reagovat
kada.tom
Tak třeba teď :-)
TB nechci :-D
Reagovat
tommr
Petra promrhala další BP, kterej byl tentokrát i SP. Zatím má dneska zoufalou bilanci proměněných BP - proměnila jen 2 z 10 ... :(
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody. Petruško nenech se rozběhat, pak to špatně skončí.
Reagovat
pockerface
Když už má Petra šanci na brejk a získat set, tak se zbytečně vyhazuje metrovými auty. Ach jo. Tak snad jí to tam začne padat.
Reagovat
slacker
Kolik uz ma UE?
Reagovat
smazaný uživatel
A zase a zase, Kvitova hrozna hra, slaby tenis proti hracke slusne povedane slabulinkej hracke....
Reagovat
EllNino
koukej ...vidíš v hlavní soutěži slováka ? :D
Reagovat
PetaM
A zase a zase sleduješ zápas Petry, když běží dalších X zápasů. No nejsi ty vadná? Nebo to na Slovensku máte všichni tak?
Reagovat
Pavol
Nie nemame.
Reagovat
PetaM
Tak to je dobře ... :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
pozeram Espinozu a nie na tu captavu tlstosku :_))))))
Reagovat
PetaM
Jo a Espinosu vidíš určitě poprvé v životě ... :D
Reagovat
blixa
Průměrný výskyt dementů na 1000 osob je všude přibližně stejný. My zase máme slackera :D
Reagovat
Pavol
Petra ju zrejme spravi, ale bez boja to nebude lebo Soler Espinosa nie je slaba hracka. Len niekto je slabsie informovany. Petra ides mas na nu.
Reagovat
kada.tom
Caro, zaber!!
Reagovat
tommr
a další slaboučká hra na servisu, kterou ale Petra naštěstí ustála. Ted by to chtělo zabrat a ukončit set na příjmu ... :)
Reagovat
gigin
Reagovat
EllNino
joo :)
Reagovat
EllNino
Petro, tak s tímhle jsi doháje fakt ...
Reagovat
EllNino
Fran se Svetlanou, to je jiný kafe ovšem :D
Reagovat
dadaft
celkově se mi zdá, že je teď ženský tenis kvalitativně v mírném útlumu ------ tak dva roky zpátky, kdy byla Azarenková skvělá, kdy válely Li Na a Stosurová, Radwaňská ,,,,,,,,,,,,,,,,, tak to bylo celé o level výš.
Reagovat
EllNino
taky to tak vidim ...ale ono je to taky kvuli tomu, že tenis se ohromně vyrovnal ...dříve nebylo zvykem, že 80, hráčka může hrát vyrovnaně s hráčkou top 10 ..teď je spíš výjimka, když tomu tak není :D
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/navratilova-berdych-vyhraje-grandslam-7431cz/
Reagovat
George_Renel
Jelikož mi Martina svými prognózami připomíná jistého Láďu Vízka, je mi už teď Tomáše líto... :-)
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/fognini-proc-jsem-prohral-otravil-jsem-se-rybou-7430cz/
Reagovat
Jan
Petra je taky otrávená :) Už druhý zápas :)
Reagovat
EllNino
no nic, jede se od nuly :D
Reagovat
tommr
Petra je zatím na servisu slabá jak čaj ... :(
Reagovat
Jabadu
Pat a Mat. A je to! :-)
Reagovat
EllNino
no to byla zase hra :D
Reagovat
Jabadu
Jako jde to, ale koordinačně je na tom Petra příšerně.
Reagovat
EllNino
Fran s Kuznou, to je skvělý antukový tenis :)
Reagovat
blixa
Vidím to na nervák. A to ještě nezačala hrát Kája ...
Reagovat
slacker
Neni tech zahozenych brejkbalu uz prilis?
Reagovat
janek_da
Soler-Espinose je mi ale celkem sympaticka.
Reagovat
Fandina
máš rád malé?
Reagovat
kada.tom
jo, jedna z těch sympatičtějších Španělek ;-)
Reagovat
EllNino
bekhend dneska píše výborně u Petry :)
Reagovat
tommr
Petra začla ztraceným podáním, ale snad už se chytla ...
Reagovat
kada.tom
Petra, zdá se, potřebovala jen nastavit mířidla :-D
Reagovat
EllNino
Frencesca zatim výborná, ale i Sveta, pěkný výměny :)
Reagovat
janek_da
držte si klobouky, mašina se rozjíždí
Reagovat
Fandina
u Petry nikdy nevíš
Reagovat
janek_da
ja k se drží plánu, tak je to v poho. Včera zcela zbytečně získala první servis gem.
Reagovat
Fandina
ráda bych ti věřila
Reagovat
blixa
Petra se zastřeluje ale až se zastřelí .... :D
Reagovat
Lina
Kdoví jesii její psyholog taky nemá psychologa. :)
Reagovat
Andrew89
klasika..první gem:D
Reagovat
janek_da
Tady není o čem. Petra v suchym.

http://www.googlefight.com/index.php?word1=kvitova&word2=%22soler-espinosa%22
Reagovat
EllNino
koukám no :D
Reagovat
janek_da
všechno jde podle plánu. Obětujeme první servis gem.
Reagovat
EllNino
a zazděme 3 brejkboly :D
Reagovat
janek_da
máš problém?
Reagovat
EllNino
tílko ! :) to bude dobrý, a ten winner na začátek paráda :D
Reagovat
kada.tom
Petra jde na to, dneska jí věřím na výhru ve 2 setech :-)
Reagovat
Fandina
Petruška na kurtu. Peti pojď!!!
Reagovat
EllNino
hm tak Nicole vypouští i Marseille ...
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne se těším na zápas dvou bývalých šampionek Frances-Svetlana.
Favoritka je jasná, ale do 3 setu by to mohlo jít. Frances moc nefunguje servis, ale zase to vynahrazuje bojovnosti.
Lucie se mi začíná letos líbit čím dal víc, a přál bych ji aby si šáhla na titul na nějaké 250, ale dneska to na vítězství moc nevidím.
Julča má bohužel smůlu na soupeřky, Caroline předvedla v 1. kole odhodlaný výkon.
Určitě se podívám na Kristýnu a Danku, kde asi o výsledku rozhodne publikum. Zafungovalo to i u zápasu s Genie a Aliže-Alex.
Reagovat
kada.tom
Tak dneska bych to viděl na dvousetovou výhru Petry a Karol. co se týče Terezy, tak ta by mohla uhrát s Timeou set, ale na vítězství jí příliš nevěřím. To Denise věřím víc a myslím, že Tsvetanu dá 2-1 na sety :-) ... no a co se týče Lucky a Viky - Lucku mám rád, ale Vika je srdeční záležitost, takže budu fandit jednoznačně Vice :-)
Reagovat
Pavol
Petra nie je stavana na antuku a uz dnes bude musiet tvrdo bojovat o vitazstvo.
Reagovat
PetaM
No já nevím, když Soler porazila i Sabina před týdnem v Norimberku a ta je teda na antuce marnější, než Petra ... Tak jako ... Ostuda :D :D
Reagovat
VlS
Já bych Soller neviděl jako ryzí antukářku, myslim, že na hardu hraje líp. Taky je to spíš ranařka, než hračička.
Reagovat
PetaM
Já teda o Soler nevím vůbec nic, nikdy jsem se o ni nezajímal a ani jsem jí nikdy neviděl hrát. Když hrála s Luckou ve FC, tak jsem zrovna něco měl, takže si to úplně nepamatuju ... Takže vůbec nevím, co čekat :D :D
Reagovat
EllNino
ale víš co s tebou udělá grandslam a zápas proti hráčce top 10, já budu rád, když to bude ve 2 set, třeba 6:4 6:4 :D
Reagovat
PetaM
Zase ale na Lenglenové je rychlejší antuka, takže to bude létat jinak, než na Chartierovi .. Věřím Petře ve dvou, ale když se zblázní jedna z těch dvou, tak klidně i věřím, že Petra ve dvou prohraje :D :D
Reagovat
EllNino
no nevím nevím :)
Reagovat
Pavol
A Mitu Cristina-Andreea taky potřebuje dolary , takze tiez budu velke problemy. Ale Karoline verim, ta desiatka ju motivuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Take fandim Vice. Caroline nemusim.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude stream na debla Plíščat?
Reagovat
VlS
stream je na všechny kurty
Reagovat
smazaný uživatel
Zdroje ze kterých vzdy stream beru dnes vůbec nefunguji. Tak kdyby někdo nejak stream měl prosim o nej
Reagovat
VlS
Nejlepší je Eurosport player
Reagovat
Andrew89
dneska přeju jen postupy:)

Reálně Petra a Kája je povinnost

Denča, Terka - mohlo by

Lucka - má z našich holek nejtěžší soupeřku, ale má jí co vracet!:)

Pohádkový by byl postup všech našich holek:)
Reagovat
dadaft
dneska opět žádná nuda.
osobně se nejvíc těším na Lucku Hradeckou s Azarenkovou a na Smitkovou s Bacsinszkou.
z chlapů bych se rád podíval na Robreda s Čoričem, to by mohla být velká šou.
no, uvidíme, jak to všechno bude vycházet.
docela mrzí, že současně s Petrou hrají i Caro a Andrea, tři velké favoritky najednou.
Reagovat
VlS
ještě musíme přetrpět dvě kola, od OF už to bude lepší. 2 kolo s 64 zápasy (ATP +WTA) je prostě ještě pořád děs, i když je to ve dvou dnech.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč musí Caro hrát tak brzy? Její zápas neuvidím (max. jenom část), protože se nestihnu dostat domů. Pak už snad uvidím všechno... Bylo by fajn, kdyby Caro, Vika a Kiki dneska navázaly na Mashu, Anu a Donnu. :)
Reagovat
pockerface
Taky mě štve, že většina zápasů - "trhák dne" dávají dopoledne, max. po obědě. A od 16 hod. dávají ne moc zajímavé hráče. U chlapů to tedy platí určitě, Novak, Rafa.
Reagovat
VlS
Petra a Kája by asi měly postoupit, u Denisy to vidím jako otevřené, Terka by mě moc mile překvapila a u Lucky bych byl ještě překvapenější.
Tak prosím jen o ta příjemná překvápka, u Káji a Petry by překvápko jistě milé nebylo.
Reagovat
dadaft
mě celkem překvapuje, že má Denisa o něco málo nižší kurz než Pironková, i když Denisa v prvním zápase nehrála moc dobře,,,,,,,,,,,, hm, osobně to vidím ta 65:35 pro Piroňu.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale třeba to bude jinak. ))
Reagovat
EllNino
Cvetana taky nehrála nic moc, ale Bára hrála hrozně ten 2. set, Denisa nehrála vubec špatně hele, mně se naopak její hra moc líbila a ve 3. setu hrála už výborně :)
Reagovat
VlS
asi tak nějak
Reagovat
Krisboy
Lucka tu vřískající vopici dá. Ledaže by si pavián zase pomohl nějakým nefér chováním, jak je jejím zvykem.
Reagovat
Oin
Nejspíš ve svém batohu skrývá spoustu překvapení :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Od Denisy jsem letos ještě neviděl žádný zápas, tak jsem se konečně odhodlal mrknout na zápas s Johanou. Můj pocit byl, hodně opatrný tenis od Denis a čekání na chybu soupeřky. Obě solidní servis, u Johany se to dalo čekat. V začátku třetího setu, mi přišla Denisa už odevzdaná a měl jsem pocit, že to nedotáhne. Kupodivu, ale kdo ji postavil na nohy byla Johanna svými UE. Pak už Denisa zbytek setu ubojovala. V druhem kole, ale s takovým tenisem asi moc neuspěje. Pirana přeci jenom už je trošku ostřílenější.
Jinak co se týče šou, tak jsem náhodou sledoval zápas Janowicz s mladíčkem Hamou, a Polák se překonával :). Mám pocit, že nám Polák ještě něco na FO předvede :)
Reagovat
VlS
Měl jsem z Denisy
úplně stejnej pocit, bez odvahy, bez nápadu, trochu robotické, to by na Pirožku nejspíš nestačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
A tak se nám holky svou hrou alespon postaraly o historický zápis výsledkem prvního setu!. Je fakt, že nervozita při premieře sehrála svou roli, ale pokud v 2. kole nepřijde změna ve hře, podle mě je to stopka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist