5. den na Turnaji mistryň: Kvitová hraje o semifinále

24. 10. 2014, 07:30
Previews 526
Na Turnaji mistryň jsou před posledním dnem ve skupinách ještě tři volná postupová místa a tlačí se na ně hned šest tenistek. Jednou z nich je i Petra Kvitová, která potřebuje porazit Wozniackou ve dvou setech, jinak musí spoléhat na pomoc Šarapovové. Postoupit může v případě prohry 1-2, ale zároveň může skončit v případě výhry 2-1.

V Bílé skupině je před dnešními souboji ještě šest různých postupových variant a v čtyřech z nich figuruje Petra Kvitová. Aby třetí ze čtyř účastí na Turnaji mistryň proměnila v semifinále, musí porazit Caroline Wozniackou. Když vyhraje ve dvou setech, postupuje.

Čtyřiadvacetileté Češce teoreticky stačí uhrát jen jeden set, v prvním dnešním zápase by ale Maria Šarapovová musela vyhrát nad Agnieszkou Radwaňskou 2-0 na sety. Že by Ruska neměla motivaci, se bát nemusí, jedině dvousetová výhra by totiž Šarapovovou udržela, navzdory dvěma předchozím porážkám, ve hře o semifinále. Šampionka z roku 2004 by pak ale zároveň musela čekat na pomoc Wozniacké, která by rovněž musela vyhrát 2-0 na sety.

Wozniackou už může o postup připravit jediná kombinace výsledků: prohra 0-2 a zároveň výhra Radwaňské 2-0. Pokud v prvním duelu dne Šarapovová získá alespoň set proti Radwaňské, půjde do souboje s Kvitovou jako jistá semifinalistka.

Česká jednička má s dánskou vrstevnicí vyrovnanou bilanci 4-4, naposledy s ní hrála loni v Cincinnati a prohrála. "V poslední době se hodně zlepšila. Hrála finále US Open. Pomáhá jí, jak trénuje na newyorský maraton. Skvěle běhá, teď jí to taky víc letí. Umí zatlačit. Ale její servis není nic extra," řekla Kvitová o své poslední soupeřce ve skupině.

BÍLÁ SKUPINA
Kvitová 2-0 Kvitová 2-1 Wozniac. 2-0 Wozniac. 2-1
Šarapov. 2-0 1. Kvitová
2. Wozniacká
1. Kvitová
2. Wozniacká
1. Wozniacká
2. Šarapovová
1. Wozniacká
2. Kvitová
Šarapov. 2-1 1. Kvitová
2. Wozniacká
1. Wozniacká
2. Radwaňská
1. Wozniacká
2. Radwaňská
1. Wozniacká
2. Radwaňská
Radwaň. 2-0 1. Radwaňská
2. Kvitová
1. Radwaňská
2. Wozniacká
1. Wozniacká
2. Radwaňská
1. Wozniacká
2. Radwaňská
Radwaň. 2-1 1. Kvitová
2. Wozniacká
1. Wozniacká
2. Radwaňská
1. Wozniacká
2. Radwaňská
1. Wozniacká
2. Radwaňská


V Červené skupině je situace před posledním zápasem přehlednější. V Simona Halepová už má jistý postup a pomoci k němu může Sereně Williamsové, pokud dnes získá alespoň set proti Aně Ivanovičové.

Srbská tenistka postoupí pouze v případě výhry 2-0 na sety, o pořadí na prvním a druhém místě by pak mezi ní a Rumunkou rozhodoval poměr vyhraných/prohraných gamů ze vzájemných zápasů (Williamsová nemůže být lepší, jak třetí).

• TURNAJI MISTRYŇ 2014, SINGAPUR •
PROGRAM 5. DNE
(pátek, 24. 10. 2014)
7:30
Šarapovová (2-Rus.) - Radwaňská (6-Pol.) ... H2H 10-2
Kvitová (3-ČR) - Wozniacká (Dán.) ... H2H 4-4
13:30 Halepová (4-Rum.) - Ivanovičová (Srb.) ... H2H 2-2
Erraniová/Vinciová (1-It.) - Peschkeová/Srebotniková (ČR/It.) ... H2H
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

526
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ať Petra změní trenéra jasně.. :D Li byste jako trenérku nechtěli? Nebo napůl s Marion? :D
Reagovat
ta-dah
Petra se dnes vyhazela a Caro nedelala chyby a ve hre ji pomahala i pomalost kurtu. Peta postradala sebevedomi, agresivitu i rozhodnost a s pribyvajicimi chybami se to jen zhorsovalo. Z postupu Agy nemam radost zadnou, znovu skoda ze proti ni Petra nic nezahrala. Ale takovy je sport a neni kazdy den svatek. Marii patri uznani, dokazala dat tomu zapasu vsechno, ceho byla za danych okolnosti schopna, prestoze do turnaje vstoupila premotivovana a jeji hra byla hodne krecovita, proste nebyla to ona. Jedine, co ji zustalo, byla ta bojovnost. Postupujici Aga a Caro jsou pro mne nightmare, Caro si to ubojovala. Bojim se, aby Singapur nebyl pro Petujako USA...:-(
Reagovat
Kozoroh
Petra by měla angažovat Martinu. Vítězka 59 GS turnajů a 354 podniků WTA toho o tenise určitě ví víc než Kotyza...
Reagovat
Davor1
absolútna blbosť. Videl si niekedy vôbec hrať Navrátilovu? Vieš, ako sa ženský tenis neskutočne zmenil od jej najlepších rokov? A to, že niekto bol dobrý hráč/hráčka ešte neznamená, že bude aj dobrý tréner. Skúšala to aj Hingis tento rok a videli sme, ako to dopadlo ;)
Reagovat
Kozoroh
Tenis od dob Beckera, Edberga a Changa se taky změnil, přesto ti tři jsou trenéři současných špičkových hráčů a u dvou z nich došlo k velkému zlepšení oproti loňsku. Takže tvůj argument, že Martina by nebyla schopná Petru něco nového naučit je úplně mimo...
Reagovat
spaniel
Není... skvělý hráč můůže být špatný trenér a špatný hráč skvělý trenér. Třeba Mourinho jako hráč o ničem, trenér jeden z nejlepších. Obě profese vyžadují něco jiného a není jasné, zda by to u Navrátilové bylo tak nebo onak. Ještě mně řekni, proč je Becker dobrý trenér nebo proč ho udáváš jako odůvodnění. Z těch 3 beru jako kladný příklad jen Changa.
Reagovat
Cico93
W. Gretzky je lepší príklad:)
Reagovat
spaniel
:) není lepší, je opačný než Mou...teda skvělý hráč, slabý trenér. Ale trefný.
Reagovat
Cico93
Myslim, ku Návratilovej.
Reagovat
spaniel
Tak to jo.
Reagovat
George_Renel
Při vší úctě. O tenisu možná ano, ale co ví o trénování? Kolik GS vítěek trénovala? Kolik hráček trénovala?
Reagovat
tommr
o Lendlovi se pochybovalo podobně a když si vzal do parády Murrayho tak ho doved ke dvěma GS titulům ...
Reagovat
FulnekUltras
Lendl pomohl Murraymu především v psychice - hlavně proto, že si jsou zjevně mentálně blízcí...což však v případě Petry a Martiny bohužel až tolik neplatí.
Reagovat
VlS
A teď si představ, že by Petra i s Martinou prohrála úplně stejně. Na koho by tady ti kritici nadávali? Vždyť už proto musíme Davida chránit a střežit, protože takhle to místo Pezry schytá trenér.
Reagovat
FulnekUltras
výstižně napsáno a plný souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivní je, že ať už turnaj dopadne jakkoliv, tak si Petra udrží pozici v elitní čtverce.
Snad se jí v první půlce sezóny bude dařit víc než v 2014, do Wimbledonu má nejméně obhajob.
Reagovat
Davor1
určite sa jej bude dariť viac, horšie ako tohto roku to ani byť nemôže...zase to bude mať ťažké od Wimbledonu do októbra...
Reagovat
smazaný uživatel
To je opravdu pozitivum. Podívej se na Lucku jak se se změnou trenéra vyšvihla nahoru. Petra je hodně talentovaná, ale bohužel špatně vedená. Jenže její silné pouto na Kotyzu ji nedovolí vyměnit trenéra
Reagovat
smazaný uživatel
já nemám potřebu ji nebo Kotyzu kritizovat. Jenom fandím.

Ať si Petra dělá co chce, už toho dokázala spoustu.
Reagovat
FulnekUltras
Třeba zas po dnešku dostane ještě trochu víc chuti do kondiční přípravy...teda ne že by na tom měla její hra někdy stát... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se vyšvihla nahoru, a co tedy vyhrála na rozdíl od Petry? Já Lucce přeju, ale pořád to na to, aby byla ve špicce, nestačí, ani změna trenéra. U Petry je to jen a jen o Petře, proč to pořád někteří nedokáží pochopit? A ty jistě víš, že pod jiným trenérem bude Nr.1 jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Vezmi si tady pár těch nadšenců pro selku a najměte si toho jejího psychologa...,možná bude mít ted čas...)))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za radu, ale ona i ta tvoje obscese se tu vždy ukázat, když Petra hraje a "fandit" jí se dá lečit. Nechceš se přidat? :)
Reagovat
pockerface
přesně a Petra to sama ví a říká,že hra stojí na ní,pokud chce body musí si pro ně jít.Prostě takový styl hry Petra má a už se to nezmění.Mají ho s Márií podobný.Obě to prostě nebudou obranářky nebo hráčky,které by si chtěly 30x pinkmout přes síť.Když to půjde na první nebo druhou dobrou OK.Takže hra stojí a padá na výkonu a rozpoložení Petry a může tam proti ní stát hráčka No.1 nebo No.250
Reagovat
smazaný uživatel
Já beru Petro jako národní tenisové stříbro, takto hodně talentovaná česká tenistka tady dlouho nebyla a možná zase dlouho nebude.

Je to asi stejné proč se fanoušci zajímají, kdo vede fotbalový nároďák a jak to vede. Proč za Bílka to byl bída a ted za Vrby to s podobnou sestavou šlape jinak
Reagovat
FulnekUltras
Úžasný je už jen to, kolik lidí se najednou o tenis a zvlášť Petru zajímá - a popularita se zde najednou vyrovnává i hokeji a fotbalu, což v minulosti nikdy nebylo.
Reagovat
Roger_Federer
Aty si v roce 2010, lednu 2011 se zajimal o Petru Kvitovou?, nebo to bylo jmeno co si obcas nekde zaslechl?
Reagovat
FulnekUltras
Sledoval jsem ji asi tak, jako dřív Kodeše, Šmída, Mandlíkovou, Novotnou apod. Hodně mě zaujala v semifinále Wimblu 2010 proti Sereně, ale opravdu pořádně se mnou zamávala až o rok později - jako asi s mnoha dalšími... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes ani v úterý to Petře nevyšlo. Nedá se nic dělat na FC si určitě zpraví chut. GS šampionkám se letos na TM vůbec nedaří Li Na radši zkončila Maša a Petra vyhořeli a Serena na tom není úplně nejlépe. Kurt v Singapuru je asi dost pomalý protože 3 vracečky postupují a jenom 1 ranařka postoupí do není náhoda. No nic život jde dál letošní sezona určitě skvělé protože minulý rok jí to vůbec nešlo ani ve Wimbledonu. Letos si spravila chut. Hráčkou roku bude asi Serena nebo Máša možná i Petra.
Reagovat
tommr
no Petra to určitě nebude a Sharapova nejspíš taky ne. Na 99% to bude Serena ...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosra.l ji to hamoužný trenér, který ji pro peníze vyměnil před TM raketu. Všichni tady sice mluvíte o přebarvení, ale i Wilson na jejich twitteru potvrdil, že přešla na ProStaff

Kdyby Jágrovi před Nagánem dali jinou hokejku, taky hral hůře.

V Čině ji to šlo, naráz kazí mnoho lehkých míčů

A znovu opakuji, že Kotyza ji udělal stejný krok po té co vyhrála Wimbledon 2011
Reagovat
spaniel
A včera hrála s původní raketou?
Reagovat
smazaný uživatel
ne
Reagovat
misa
Proč Kotyza? On má nějaké peníze za to, že Petra vymění raketu?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě a jako trenér. Pokud je lanařil Wilson tak má jako trenér dbat na to jaký to bude mít dopad na výsledky Petra
Reagovat
Davor1
V Číne to šlo, naráz kazí mnoho lehkých míču...
ty musíš byť asi dosť jednoduchý. V Číne sa hralo na inom povrchu, v iných podmienkach, outdoor hard. Darí sa jej tam už tradične. Od začiatku roka hrala veľké nič a odrazu vyhrala Wimbledon. Ako je to podľa tvojej logiky možné ??
Kedy pochopíš, že ona je proste hráčka, ktorej sedí pár turnajov, musí sa jej stretnúť super forma a podmienky, ináč dokáže prehrať aj s Kumkhum?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč ji s touto raketou výrazně pomaleji létají podání, a to hraje v hale, kde nefouká...asi mají chybu na měřícím zařízení
Reagovat
Davor1
Neviem, aký priemer mala za celú sezónu a aký má tu, ale nemyslím si, že podávala horšie, ako v prvej polovici sezóny, kedy prehrávala každý druhý zápas...keď nemá formu, tak aj to podanie je horšie. Vo Wimbledone servírovala tak, ako som snáď u žien ešte nevidel...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to srovnával s Čínou
Reagovat
smazaný uživatel
Zavolej přímo Petře, nebo Davidovi, odborníku :-)
Reagovat
Kozoroh
Šampionky RG a WCH vyhořely v základní skupině. O tom, jestli postoupí vítězka USO, "rozhodne" Halepová. Dost tristní bilance hráček, které letos ovládly GS turnaje (o vítězce AO se nezmiňuji, neboť sekla s tenisem)...
Reagovat
Roger_Federer
Az ted jsem se probral z utrpeneho soku..Petra zklamala ve vsech bodech.
Reagovat
smazaný uživatel
Nekecej, tys neměl vsazeno na Caro? :D
Reagovat
Roger_Federer
Mam na Serenu, ze to cele vyhraje, ale ano mel jsem na Carolin, za ten kurz tomu neslo rict ne...

ps: stejne jsem v soku jak slaboucky vykon Petra podala.
Reagovat
spaniel
Taky...2,10 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem spíš pořád v šoku, jaký výkon podala proti Mashe (a Masha proti ní). Asi je to tak, že Masha jí prostě jako jediná soupeřka v Singapuru seděla, ale ty výkyvy byly u Petry obrovské. To teda Masha takové neměla. :D

BTW: Nic ve zlém, ale doufám, že ta Serena ti nevyjde (už po dnešku)... :D
Reagovat
VlS
Tak ani Šafář nepomohl, zas tam byly míče z jasnejch pozic narvaný do autu, když stačilo přehodit síť. No nic, rok dobrej, asi Petra skončí 4. , to by Simona dneska musela úplně zásadně vyhořet, aby se před Petru nedostala. Žádná hrůza.
Caro hrála co potřebovala a zůstala celkem v klidu. Petra vždycky po brejku svůj servis zvrtala a nedokázala brejk potvrdit. Prostě bylo zace 2x víc UE než winnerů.
Petro, gratuluju k letošní sezóně a ještě ať vyjde FC.
K těm poznámkám dole, co je Kotyza za ...... v konečným důsledku Petra rozhoduje s čím bude hrát a nemá nejmenší smysl to házet na Kotyzu, navíc, když vyházela míče, který by jasně měla dát i prkýnkem na maso.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak, like.
Reagovat
pockerface
jj máš pravdu předsedo :-).A opravdu ty řeči o Kotyzovi,psychologovi,raketě...Petra je ta,která musí udělat to poslední rozhodnutí s čím bude hrát,kdo bude v týmu.Každému vyhovuje něco jiného.Ty co tu nadávají na Petru a Kotyzu,tak kdyby se raději radovali,že máme hráčku v top10.V dnešní době je to strašně vyrovnané dneska jsi v top10 a zítra můžeš být třicátá.
Reagovat
kmotr
.. no to od Petry dnes bylo jen pinkání přes síť V rozhodujících okamžicích to nedokáže zvládnout ...Tak ať se jde hezky vyspinkat a hurá ne Fed cup
Reagovat
lars
Aga se smeje nejvic
Reagovat
VlS
Aga si letos za předvedený výkony na TM postup zaslouží. ( a to jí nemám moc rád)
Reagovat
pockerface
jj,taky někdo vedle psal,že Aga zahrála na TM h...o,já si to nemyslím.S Petrou vyhrála a ty dva zápasy s Marii a Caro byly vyrovnaný a bohužel tam se od Agy to štěstí překulilo na druhou stranu kurtu.Aga ani v jednom zápase nehrála špatně.
Reagovat
martinek37
Škoda, ale Petra dnes na Caro neměla. Jinak bych přál dneska ještě Aničce, ale bude to těžký. Zdá se, že povrch nahrává spíš obranné hře. Simona, Caro a vlastně i Aga jsou typově spíš obranářky.
Reagovat
smazaný uživatel
tak škoda, TM tímto pro Petru i mě končí, žádná moje favoritka. A pro nás - fanoušky Petry - musíme si zvyknout, že když to Petře nesedí, tak holt nevyhraje ( zatím ). Dnes jsem od třetího gamu viděla, že je zle - a bylo. Singapure za náma, tak nabrat chuť a síly na finále Fedcupu a jedem.....
Reagovat
pockerface
možná by to chtělo TM přesunout do Evropy.Singapur u rovníku Petře nesedí :-).Nebo to přesunout do Wuhanu,Pekingu.
Reagovat
smazaný uživatel
To radši nepiš - to hned bude keců o výmluvách....Je to jedno, kde to je - prostě to tam evidentně Petře nesedlo - zase se potila, vlastně ještě pomalu nezačal zápas....Buď to tak bude mít pořád, nebo na to najde recept, to už jsem nedávno psala. Mě je to fuk, Petra hraje úžasně, když jí to sedí, pak je krása se na ten zápas dívat...
Reagovat
pockerface
taky to bylo v nadsázce.Ale je fakt,že škoda,že Petře sedí jen rychlé povrchy,že svojí hru má postavenou na rychlý povrch.Mária udělala pokrok na antuce,tak Petra by mohla taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Podání dneska naprosto katastrofální. Chyba z jasné pozice. Return dost špatný hodně toho Petra vyhazovala. Bohužel Agu měla Petra porazit a né se sní s.rát
Reagovat
Kozoroh
Konec Sharapky na TM je dobrou zprávou pro Serenu - počtvrté v kariéře uzavře sezónu na 1. místě (kromě 2014 i v letech '02, '09 a '13). V počtu sezón ukončených na 1. místě dostihla Davenportovou, lepší jsou už jen Grafová (8), Navrátilová (7) a Evertová (5).
V dámské čtyřhře ukončí rok 2014 na 1. stupínku Italky Erraniová/Vinciová a v mužském deblu opět uhájili trůn Bryanové. Jedinou disciplínou, kde ještě není známo jméno konečné jedničky, je tak mužská dvouhra. Doufám, že jí získá letošní wimbledonský vítěz, nic proti Rogerovi, ale nepůsobilo by to dobře, kdyby byl první hráč bez GS titulu za letošní rok...
Reagovat
Pesek12
Úroveň zápasu Petry byla docela děsná, Mária aspoň bojovala až do konce. A i když nepostoupila tak se na to nevykašlala. Škoda, že nakonec nepostoupila, stačilo tak málo...
Reagovat
pockerface
ono také záleží co ti dovolí hrát soupeřka.A Caro dneska Petře nedovolila vůbec nic.Tak jako Mária do stavu 5:1 nedovolila nic Aze.
Reagovat
petrulinka
No zato včera Maria taky bojovala co? Se trošku vzpamatuj. Kdyby byla Maria tak dobrá a bojovná, tak by včera Petru porazila.
Reagovat
Pesek12
a co takhle domyslet do konce, Mária dnes po infarktové prohře druhého setu už nemohla postoupit a tudíž se na třetí set mohla klidně vykašlat a nikdo by se nedivil. Nevím jestli by toto dokázala Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Řeznice byla pěkně mimo, fujtajksl. Jaká bude dnešní výmluva?
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, najdi si ji sám a nevznášej trapné dotazy....
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ze bych s nim souhlasil ale sarkasmus je to povedenej. Ikdyz jsem Petre pral (klidne i misto me oblibene Agy) postup pokud by vyhrala, tak vazne se moc vymlouvate na spoustu veci, kdyz Petra prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
já se na nic nevymlouvám. A nemusíš mi onikat. Petře to dnes vůbec nesedlo a hrála špatně. Proč jí to nesedlo nevím, ani vědět nemůžu. Jen to na ní hned poznám, že je zle. S tím, jako její fanynka prostě počítám. Že se s tímto zatím nevyrovná. Caroline dnes na víc hrála výborně a téměř nekazila. Co k tomu říct, asi už nic.
Reagovat
pockerface
jo jak se Petra po 3 gamu zadýchává,je červená jako rak a je spocená jako kdyby byla půl dne v sauně,tak je to znamení,že je zle,že buď to Petra urve silou a tím,že soupeřka bude kazit ještě víc než ona,nebo bude pro Petru rychlý konec zápasu.
Reagovat
misa
jedna výhra nad Mariou. Teď se Petra těší do Polska, tam ty výkony snad budou lepší :-)
Reagovat
FulnekUltras
asi ne náhodou to teď projela s oběma Polkami... ;-))
Reagovat
tommr
Petra dneska opět předvedla žalostnej výkon a byla proti téměř nechybující Wozniacký úplně bez šance ... :(
Reagovat
pockerface
Petra nepostoupila,ale já jí stejně děkuji za pěkný zážitky.Ono vůbec dostat se na TM je těžké a Petra to dokázala 4x v řadě.Buďme rádi,že jí máme v top10,třeba za rok za dva tam s ní bude Karolína nebo Lucka.Petro díky!!
Reagovat
kada.tom
to je velká pravda :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Simčo, dneska prosím nic nevypouštět.
Reagovat
Jabadu
No, teď musí být Máša nas... jak jetel.
Reagovat
fretek
Petra nehrála špatně. Hrála svoji normální průměrnou hru. Výkyv nahoru se nekonal.
Reagovat
tommr
pokud vyjdeme z toho, že Petra je jen průměrná hráčka, která čas od času překvapí tak máš vlastně pravdu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dnes nehrála dobře. Servis jí nepodržel ajistota chyběla. I síly a chuť. Nepiš lži.
Reagovat
smazaný uživatel
A Petro Kotyzu vyměn už je čas na změnu akorát tě táhne dolů zbav se ho Petro
Reagovat
smazaný uživatel
Že to od tebe nečtu, když Petra vyhrává. To je pořád taková hysterie, Kotyza asi ví nejlíp, proč za Petrou nepřišel, zná ji mnohem lépe než my. My tu akorát kecáme kraviny u compu, Petru osobně neznáme a do hlavy ji nevidíme. Na tom kurtu stála ona, Kotyza jí kolikrát radí dobře, tak je to pak na ní, jak to uhraje. Fakt, typický fanda, je prohra a hned se musí měnit trenér, je výhra a je to super.
Reagovat
Lina
Taky mě napadlo, když Kotyza za ní nepřišel, že to asi nemá cenu, moje spekulace.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas. Kotyza Kvitovou drží nad vodou, asi je to s ní těžký. Kvitová má tenis na to, aby byla o parník č.1 ... přijde mi, že nemá tenis tak ráda jako Maruš např..
Reagovat
tommr
po výhře se obvykle nekritizuje - nevím co na tom pořád nechápeš ...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to ty jsi teda opravdu výjimka, ne? Neboj, chápu, jen se mi líbí, jak tu spousta lidí mění názory a neumí prostě přijmout prostý fakt, že Petra prohrála, Caro hrála dobře, hned se vyhazuje Kotyza a spol. Na kurtu stojí Petra, nová raketa nehraje sama, ale má ji v ruce hráčka, která buď chce nebo nechce vyhrát. Dneska mi přišlo, na rozdíl od včerejška, že Petra nebyla tak bojovná a prostě běhavá Caro, stejně jako Aga, jí nesedne. A nebudu hledat příčiny až ve vesmíru a nadávat na všechno, co se hýbe.
Reagovat
VlS
Hlavně si hráčka musí trenéra zavolat, to je na ní, ne na něm.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra za to nemůže, když ji čurá.. vymění náčiní před velkým turnajem
Reagovat
kohlik
taky nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Včera ti nová raketa nevadila? Že jsem tu nečetla od tebe, že je Kotyza deb.lek. Ale teď jsi generál, tak si to užij.
Reagovat
smazaný uživatel
Vadila, psal jsem, že názor neměním a z 1 zapasu, kde byla Masha mimo, závěry dělat nebudu...Rozhodli zde prachy od Wilson, to byl ten motiv

Asi jsi četla komentář od někoho jiného
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsi prostě zaujatý, i kdyby měla novou raketu a jednou s ní zahraje skvěle a pak blbě, tak je asi chyba někde jinde. Ale nemá cenu diskutovat, na rozdíl od tebe a jiných beru prohru Petry v klidu, protože jsem na to zvyklá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, tos ani nemusela, Caro. Je mi fakt líto Mashy. :( Ale jinak teda klobouk dolů před Caro, která postupuje ze skupiny naprosto suverénně se třemi výhrami! :)
Reagovat
kada.tom
No, tak dneska to hrubě nevyšlo. No, co se dá dělat. Alespoň, že postupuje Aga a ne Sharapka. Tohle jí přeju :-)

A tedy doufám, že to Halepka pojme stejně jako Caro Ivanovic porazí nebo alespoň set aby získala. Serena musí jít do SF.
Reagovat
pockerface
jo také mám koníka Serenu.Jestli jí vyšachují,tak budu titul přát Caro nebo Aně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra končí :((((((((((((((((((((((((((((((( zatím moje nejhorší TM. Měla Agu porazit. Aga hrála hov.no a Petra to všechno vyházela. Dnes Caro hrála skvěle a zaslouženě postupuje
Reagovat
pockerface
Nesouhlasím Aga měla všechny tři zápasy vyrovnané.Chybělo jí vždy málo,aby to štěstí překulila k sobě a mohla být se 3 výhrami ona.
Reagovat
Fandina
To byl hrozný výkon od Petry. Na rozdíl od Márie nebe a dudy. Škoda.

Caro gratulka. Pohodový výkon a super TM. Držím palce a vyhraj to tam!!!
Reagovat
kohlik
takovej ostudnej výkon
Reagovat
pockerface
ale prosím tě.Je to sport. "Ostudný" výkon na TM předvedla i Serena,Mária a svět se točí dál.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
pockerface
tak jestli nepostoupí Serena,tak budu fandit Caro.
Reagovat
pockerface
nevadí,že Petra asi prohraje,hlavně,aby dnes večer vyhrál Roger :-)
Reagovat
pockerface
Monty si asi rve vlasy :-) Jestli se dívá Mária tak možná ještě teď neví,jak mohla prohrát set ze stavu 5:1,prohrála si SF
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě slova: Smíšené pocity. Mashy je mi líto. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja mam to same, na jednu stranu je mi lito Petry a na druhou jsem rad, ze postoupila Aga. Radsi bych ale Aga dotahla ten dnesek a zaslouzila si ho tak sama.

Kazdopadne chci videt, ze podekuje Caro :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je mi malým zadostiučiněním, že to dnešní fandění Aze bylo k něčemu. Petra mi přišlo, že snad ani vyhrát nechtěla. Nedá se nic dělat, jdeme dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že už asi poděkovala. Prý spolu půjdou nakupovat nebo co... :D
Reagovat
Fanda67
a Petra pujde s nima s kámoškama :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když se Caroline kvalifikovala na TM, tak sem si říkala, že zase rychle pojede domů. Musim říct, že sem ji dost podcenila. Hraje skvěle, oba dva zápasy, co jsem viděla, tak zvládla skvěle, její hra tady nemá žádné slabiny. Naprosto zasloužený postup do semifinále z prvního místa.
Reagovat
spaniel
Petra by si mohla rovnou hodit mincí nejen o servis, ale rovnou o výhru. Vyšlo by ji to nastejno.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic. Nedá se svítit. Ještě bude šance příští týden ve Fed cupu :-)
Reagovat
Davor1
Tento turnaj proste musí mať finálové zloženie Halep- Wozniacki
Všetko iné by bolo veľké sklamanie, vo všetkej úcte k Serene a ostatným...
Reagovat
FulnekUltras
ano - tyhle dvě holky by si finále zasloužily jednoznačně nejvíc
Reagovat
kada.tom
Díky Ago, že si ten set proti Sharapce vyhrála, protože takhle alespoň postoupíš ty a ne Sharapka. Takže vlastně docela dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Stará raketa Petry
1. servis mezi 170 a 180 km/hod
2. servis kolem 160 km/hod

Nová raketa
1. servis kolem 160 km/hod
2. servis kolem 140 až 150 km/hod
Reagovat
kohlik
nechápu hlavně proč ji změnila těsně pře TM
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě je to stará raketa. Wilson (a Petra) dělá z lidí blbce.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu není, i odborní komentátoř říkali, že přešla na Federovu. Kotyza dostal prachy o to šlo, jak jsem pasl níže, po Wimbledonu 2011 ji také vyměnil raketu. Můžete si to dohledat na google
Reagovat
kada.tom
Tak patrně hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic no. Ráno jsem se na Mashu koukala zbytečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Budeme smutní oba. Mně sice postupuje Caro, ale Masha zůstane jeden míček před branami semifinále... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale máš aspoň komu fandit, já ne. :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, ještě taky záleží na Aničce... Jestli mi postoupí jenom Caro, která půjde v semifinále proti Sereně, tak to taky nebude žádný terno. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale aspoň má nějakou šanci. Já jsem fakt měla jít do ty školy. :((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja mam to same, na jednu stranu je mi lito Petry a na druhou jsem rad, ze postoupila Aga. Radsi bych ale Aga dotahla ten dnesek a zaslouzila si ho tak sama.

Kazdopadne chci videt, ze podekuje Caro :-D
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, to patri hore.

Anicce bych to taky pral ale na druhou stranu, Serena by mi v tom semifinale hodne chybela, ikdyz ji nejak zvlast nefandim. Je to proste pravem nejlepsi hracka a titul by si hracky mely zaslouzit vitezstvim nad ni v SF nebo F TM :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to začíná vypadat, že vážně vyhraje ve dvou... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt vtipný.... :(((
Reagovat
d@ve
Žel to tak vypadá.. :/
Reagovat
Fanda67
a Masha si může rvát vlasy :)
Reagovat
smazaný uživatel
To teda. Tomu se říkají smíšené pocity... :(
Reagovat
Fanda67
heleď Caro jasně nejlepší a Aga si ten postup za ten druhej set taky zasloužila, a dvě ze tří největších favoritek jedou domů no ....
Reagovat
Fandina
Peti včera to bylo super, dneska zase hodně chyb. Je to škoda. Ještě zkus otočit. Máš na to. Pojď!!!
Reagovat
Davor1
Kvitová o Caro povedala, že jej servis je nič extra, pritom Caro podáva jednoznačne najlepšie na tom turnaji... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem to četl a taky jsem si říkal, že Petra její servis podceňuje. Asi neviděla, jak Caro podávala na US Open... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro ma hlavne prvni servis nejvice trefovany do kurtu, takze ikdyz neni tak procentualne uspesny treba sam o sobe, tak ze je nejvice trefovany ho uz uspesnym hodne dela.
Reagovat
Davor1
proti Age bol najväčší rozdiel práve v tom servise, Caro si svoj uhrávala oveľa jednoduchšie...
Reagovat
pockerface
Pokud Petra dneska prohraje nehledejme příčinu nepostupu do SF v dnešním zápase,ale v tom úterním s Agou.Ten prostě měla vyhrát,Caro je v posledních týdnech jedna z nejlepších hráček na okruhu,zato Aga se do TM trápila a vyšel jí jeden jediný zápas.Bohužel,ten proti Petře.
Reagovat
Davor1
tak mala ho vyhrať, ale ako, keď bola celý zápas jasne horšia? Aga ani v jednom zápase vyložene neprepadla, aj s Caro hrala dobre a prvý set mohla vyhrať...
Reagovat
pockerface
no a vypadá to,že Aga postoupí.Ale jooo,pořád lepší,když postoupí Caro a Aga než Caro a Maria.
Reagovat
Davor1
to je jasné ;)
Reagovat
pockerface
U Caro byl trenér už 2x a to Caro o nic nejde,proč Kotyza nejde k Petře vícekrát.Pár rad od psychologa by možná neškodilo,když už ho tam má.Ale ona asi Petra ví co by měla hrát,ale Caro jí k její hře prostě nepouští.Caro se začíná stávat žhavou kandidátkou nejen na postup do finále,ale i na celkové vítězství.
Reagovat
misa
je pro Petru důležitý asi jako sáňky v létě. Když jí to proti neoblíbené soupeřce nejde, začne panikařit, je otrávená, nervózní.
Reagovat
Fanda67
jenže Caro není neoblíbená ...
Reagovat
misa
Neoblíbená svou hrou na pomalejším povrchu určitě.
Reagovat
Fanda67
to možná jo , ale jinak to mají 4:4 ne?
Reagovat
pockerface
stále věřím,že se Petra zvedne,ale řeč těla je diametrálně odlišná od včerejška.Petra začíná působit trošku odevzdaně.Ale stále ti Petro věřím!! tak pojď!!
Reagovat
dadaft
konec ještě rozhodně není.
Reagovat
Fandina
Začni ještě bojovat. Tohle není pěkný výkon. Ještě je čas!!!
Reagovat
pockerface
pokud to Petra nedá,tak jí budou dost mrzet neproměněné a nepotvrzené brejkboly.Dneska z Petra ta energie nečiší.Je nervozní.
Reagovat
smazaný uživatel
to teda! těch neproměněnejch breakballů tam už je víc než dost..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v....
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé, že Caroline lítá první servis rychleji než Petře
Reagovat
smazaný uživatel
Nepamatuji si kdy Petře pravidelně lítaly 2. podání kolem 140 km/hod
Reagovat
pockerface
jestli Petra dokáže vyhrát 2.set o to víc mně bude mrzet,že to ta Maša nedotáhla za stavu 5:1 dokonce.
Reagovat
kada.tom
to tedy ..
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak... jednou člověk Mashe fandí.. a ona to musí protáhnout na tři...
Reagovat
smazaný uživatel
Buďte rádi, že to Masha vůbec dotáhla. Jinak už byste tady ani nemuseli kalkulovat. :D
Reagovat
dadaft
2:0
jakýs takýs základ pro obrat by tu byl.
teď ovšem musí šlapat servis, v prvním si ho Petra 3x prohrála.
Reagovat
kada.tom
dobrý, 2-0
Reagovat
smazaný uživatel
Když Kvitová vyhraje, je to protože je super tenistka. Když prohraje, tak protože bylo vlhko, byla unavená, byla nemocná. Klasika
Reagovat
PetaM
Vidíš, jak jsi chytrý :P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co PetaM, pořád budeš tvrdit, že změna rakety u Petry byla skvělá věc??
Reagovat
smazaný uživatel
Byla, se starou Mashu neporazila, s novou ano. :D
Reagovat
PetaM
Já jsem netvrdil, že je to skvělá věc, jen, že to na její hru nemá tak obrovský vliv, jak tady tvrdíš. Petra je marná i bez rakety tvl .. ;) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si pamatuji, že po Wimbledonu 2011 ji Kotyza taky změnil raketu, aby šla nahoru
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ale proto, že neměla svůj den.. ne proto, že by byla špatná tenistka.. super tenistka je pořád ;-)
Reagovat
pockerface
jo možná Caro chtěla postupovat z 1.místa.Jestli Petra nebude zbytečně chybovat a prohrávat si svoje podání,tak jí to Caro třeba pustí :-)
Reagovat
pockerface
proto si Caro vzala 1.set,aby věděla,že postoupí z 1.místa a teď prosím nech Petře ty 2 zbývající,ale musí chtít i Petra jestli bude Petra sama chybovat,tak to se blbě nechává vyhrát zápas :-).Doufám,že v tom čtete nadsázku,aby mně tady někdo nekamenoval.
Reagovat
jackiec
i když wozniacki prohraje se získaným setem tak nebude první
Reagovat
slacker
Co to je na tom servisu za problem. Uz zacina projizdet 4 servis za sebou
Reagovat
pockerface
Petra by potřebovala 1.servis,který měla včera proti Márii a Caro,aby začala trochu víc kazit.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
sosna
blbost
Reagovat
smazaný uživatel
tak se podívaj na tabulku výše
Reagovat
sosna
kolikrát tu bedeme psát, že je tabulka ěpatně? Koukni na web WTA, tam je správně.
Reagovat
smazaný uživatel
už to tak vypadá. A Aga z druhého.
Reagovat
kada.tom
Petra bojuje! chce to zlepšit servis
Reagovat
sosna
brejk! Petruš, udrž to, prosím!
Reagovat
George_Renel
Chybí tomu šťáva a úplně to zabíjí ten komentátor.
Reagovat
petrulinka
Myslíš ten slovenský? Tak ten je na facku už od začátku
Reagovat
MartinPa
No podle tabulky v článku je již Petra z kola ven :-(
Reagovat
kada.tom
ta je špatně ... Petra postoupí když vyhraje bez ohledu na to v kolika setech
Reagovat
sosna
tabulka je špatně
Reagovat
smazaný uživatel
Caro hraje moc dobře..
Reagovat
petrulinka
Já bych neřekla, že Carolina hraje zase nějak zvlášť dobře, podle mě je to jen a pouze o Petře, prostě Petra hraje blbě. Já doufám, že se ještě vzpamatuje
Reagovat
pepin
Tak bych řekl, že se Petra klepe jako ratlík, přitom nemá proč, Caro se ani nijak moc nenamáhá. Jakmile ji pustí do hry tak Caro je šikovná a Petra nestíhá a pak z toho pramení chyby.
Reagovat
dadaft
o královně bílé skupiny zřejmě není pochyb.
vypadá to, že Caro Petru spláchne v tréninkovém tempu.
Reagovat
misa
chceš vůbec hrát to semifinále?
Reagovat
smazaný uživatel
Odešla jsem za stavu 2:2 na oběd a přijdu akorát na SB. Hmm.. Snad to Petra otočí a velký štěstí, že Masha vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo. Kdyby Masha prohrála, tak už má Petra po nadějích... No ale jestli Caro vyhraje ve dvou, tak mě to bude šíleně štvát kvůli Mashe (která by tak byla jeden míček od semifinále). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petro no tak
Reagovat
kada.tom
no, tak a jde do tuhýho ... Petra MUSÍ vyhrát následující dva sety, jinak jede domů se připravovat na FC
Reagovat
smazaný uživatel
To zase bude fňukání jak se nevyspala, že byla unavená apod.
Reagovat
smazaný uživatel
tyhle komentáře fakt miluju... jaký fňukání?.. když se jí novináři ptaj, jak to, že prohrála, co jim asi má říct?.. necítila se nejlíp, a proto hrála blbě a proto prohrála.. nevim, co je na tom za fňukání.. prosté konstatování faktu.. na kterej se někdo ptá...
Reagovat
PetaM
Zatím jediný, kdo fňuká, jsi ty ...
Reagovat
George_Renel
Chlape, ty že jsi yportovec? Jsi obyčejný podrypávač, takový Lsnčík tenis portálu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa, to byl return na setbol. :) Jedna věc je jistá už teď. Petře v Singapuru daleko víc sedí hra proti ranařkám jako Masha, než proti hráčkám typu Aga nebo Caro... Nikdy bych si teda nemyslel, že to napíšu, ale: Caro, ten 2. set můžeš prohrát! :D
Reagovat
Cico93
jj keby to bolo 2:0, tak byy ma ta Mária ešte dlho s*ala.
Reagovat
smazaný uživatel
Včerejší zápas ber jako náhodu, Masha měl prostě jeden z nejslabších dnů v roce a proto Petra vyhrála. Wozniaki rozhodně nehraje pomalu
Reagovat
kada.tom
Petra je bez servisu ..
Reagovat
kada.tom
zatím bída veliká ... snad se Petra ještě rozjede
Reagovat
kodkar
Hm, asi domů.
Reagovat
dadaft
ajta,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
kohlik
hrůza, samá chyba
Reagovat
kodkar
Petra začíná zase předvádět tu hrůzu jako v pondělí.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude rychly
Reagovat
smazaný uživatel
Carol je pro Petru příliš dobrá, s tolika lacinými chybami težko udělá výsledek
Reagovat
misa
Vypadá to tak, že s oklikou navazuje na své úterní představení.
Reagovat
aligo
Petra se začíná rozjíždět :)
Reagovat
Cico93
Caro poood vyhraj to Tam celé.
Jednoznačne najlešpia hráčka na turnaji!
Reagovat
Fanda67
neměl jsi jako šarapovec už jet také domů? :))
Reagovat
Fanda67
ale jinak souhlas spolu se Simonou asi dvě nejlepší ....
Reagovat
Cico93
Nie tlačim Carolinku:)

Monty je kamarát a Caro mám rád:)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc dobře vím, proč tě mám mezi zvýrazněnými diskutéry... :)
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a koho máš ještě zvýrazněného, pokud to není tajné? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě to není tajné... :)

Když teda nepočítám sebe, tak mám mezi zvýrazněnými:
haitik1
EllNino
Cico93
Hirschna
Sonja
dadaft
gigin
blbec
skott
gedzitka
PetraFans
Reagovat
smazaný uživatel
Sebe můžeš taky zvýraznit? :D ale máš tam chybu ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, sebe můžeš taky. :) Chybu, jakože tam nemám tebe? Já jsem tě tam měl pod starým nickem. :D Ale měl jsem tam ještě víc lidí, ale někteří už sem přestali chodit (např. janekda) a celkově jsem to trochu zredukoval... To samozřejmě neznamená, že si občas nepokecám rád s někým jiným, ale tohle jsou podle mě nej diskutéři. :) Buď s nimi mám společné favoritky (haitik, EllNino, Cico, Hirschna, Sonja, gigin), nebo píšou zajímavé příspěvky a mají dobré zdroje (blbec, skott, gedzitka), anebo jsou mi prostě sympatičtí (dadaft, Markét). Anebo všechno dohromady. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak já sama sebe zvýrazním, to mě nenapadlo :D:D Tak si dělám legraci samozřejmě, i když to opět vypadá, že se někomu cpu. :) Já nemám zvýrazněného nikoho, aby to těm ostatním nebylo líto :D
Reagovat
Fanda67
Tak já tu kdysi psal, že kromě Mashi a Petry si dovedu představit i Caro jako vítězku TM. To jsem ještě netušil že možná ty dvě první favoritky pošle domů :)
Reagovat
misa
Petro, pojď!
Reagovat
Jabadu
No, kdo Petru sleduje, tak už vidí, že je zle.
Reagovat
aligo
není
Reagovat
pockerface
je teprve začátek zápasu.Podívej na Mašu,tam už ve 2.setu mysleli,že je s Agou zle a jak to dopadlo.Petra se rozjede.
Reagovat
aligo
přesně... dej tomu čas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ji nesleduj, to je jako včera s Mašenou, po pár gemech už byla Petra vyřízená, prohraje, nemá na to a bla bla bla.
Reagovat
dadaft
jestli bude hrát Petra dobře, Caro to nebude hnát do extrému, aby tam vypustila duši nebo si něco natáhla při hře nadoraz.
Caro má jistotu, že pro ni turnaj ještě nekončí, tak to v tomhle herním systému chodí.

jestli bude hrát Petra dobře, mělo by to jít hladce.
Reagovat
aligo
ale zase Caro může bejt v kidu... Petra pod tlakem...:(
Reagovat
aligo
brejk pryč... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý začátek jen tak dál Petro
Reagovat
misa
Nadějný začátek :-))
Reagovat
kada.tom
brejk! paráda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju si, aby Caro vyhrála ve třech setech. Kdyby vyhrála ve dvou, tak by mě dost štvalo, že to Masha nedala... :D
Reagovat
kada.tom
jdi někam ... Caroline postoupila, tak může s klidem prohrát
Reagovat
smazaný uživatel
A kvůli tomu jí jako nemám fandit nebo co? :D
Reagovat
kada.tom
tak fandi si jak chceš, jen tu nemusíš zbytečně provokovat
Reagovat
smazaný uživatel
Chodím sem už přes 3 roky a snad všichni tady ví, že fandím Caro. Tak jaképak provokování... Ale na druhou stranu je fakt, že postup z 1. místa nemusí být vždycky výhoda. :D
Reagovat
Fanda67
Monty
Taky si myslím že Simona je lepší než Serena ( Ana je trochu scifi )
Ale věřím že Carol pojede naplno a nic Petře nedaruje...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já samozřejmě pořád věřím, že to Anička dá. :) Ale kdyby teda Caro postoupila z 1. místa, tak buď půjde proti Sereně, anebo budou hrát dvě moje favoritky proti sobě... Takže v tom nevidím až takovou výhodu. :D
Reagovat
Fanda67
Přesně tak jsem to myslel , i prohra Carol pro tebe může mít jisté kouzlo :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš kluci nehádejte se, je to jen web, stejně pak uděláme všichni off a nevíme ani, že existujeme. To by se taky monty mohl vztekat, že zarputilí antimašovci najednou fandí Mašeně ne? :)
Reagovat
Fanda67
Lunejko
když nad tím tak přemýšlím ty už můžeš slavit ne :))) Buď ti postoupí Petra nebo Aga ....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak samozřejmě Petra je moje jednička, tak jí přeju nejvíc, ale jak jsem psala, letos mě potěšila, tak mě případná prohra na TM mrzet nebude. A ano, Simča mi dělá zatím velkou radost, takže ještě jsem zatím ve hře. A Kvítko to dá :)
Reagovat
pockerface
přesně pokud dneska Petra prohraje,ale prohraje po boji a bude to oboustranný pěkný zápas,tak odjede z TM se vztyčenou hlavou.Ale je pořád začátek zápasu.A v ženském tenise je vše možné.Petra do dá!
Reagovat
kada.tom
Stejně je to zajímavý ... když Petra prohraje tak končí a když vyhraje, tak bude první v tabulce :-D

Taková tenisová bitva v SF se Serenou, to by bylo :-)
Reagovat
pepin
Tak je fakt hrozný, že většina Kvitovců podporovala šarapovce, aby ta marfuša vyhrála. Doufejme, že to bylo naposled, ale jinak je dobře, že může zabalit kufry.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je to logické. Kdyby Masha prohrála, tak by Petra musela vyhrát ve dvou setech. Takhle jí stačí vyhrát ve třech.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec si nedovedu představit, že bych v jednom jediném utkání někdy mohl přát Marfuše. Každý normální tenisový fanda, co má nade vše férové sportovní souboje, slaví. Nechutná sprostá odporná zákeřná nefér řvoucí ruská kreatura je out.
Reagovat
smazaný uživatel
Musí to být pěkný pocit, hrát na TM s vědomím, že jsem už postoupila, takže se u toho zápasu nemusím tak nervovat a můžu si to užít.:)
Reagovat
blixa
Třeba chce bojovat za Agu, co ty víš ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D určitě je na tom psychicky mnohem líp než hráčka, která ví, že musí, než hráčka, která ví, že nemusí, ale může :D Tak držím Kvítku všechny palce a teď nervy opravdu budou :)
Reagovat
Jabadu
Mrkl jsem do diskuse na iDnes a po čistce tam zůstala jenom banda tupounů a psychopat Jezerský. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspon se pak vyhecovala k dobre hre a ne k tomu plouzeni se po kurtu jako zacatkem druheho setu. Tolik nevyuzitych breakballu hodne zamrzi ale za vetsinu si muze sama. Taky tolik chyb proti hracce, ktera ma za zapas nekolik desitek winneru nepomuze a s tim druhym servisem proste neco musis udelat do pristiho roku holka :-) Nevadi, zivot jde dal...
Reagovat
dadaft
myslím, že měla urvat první set, nebo aspoň tajbrejk v něm.
pak už to bylo těžké, i když předvedla fantastický návrat do zápasu - ovšem na síly nesmírně náročný.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda, že to nevyšlo ve dvou, ale tak aspoň jedna výhra na turnaji. :) Asi můžu být i rád, že jsem ten závěr 2. setu neviděl (ale sledovat to na teletextu nebylo o moc lepší). :D

Pro Markét: Tak vidíš, že to Masha ve 3. setu nevzdala. To není její styl... :)
Reagovat
misa
uznání Marii za bojovnost a za velkou profesionalitu. Petře hodně pomohla, takže já se pokusím výrazně omezit kritiku Marušky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Mashe mám hrozně ráda, že bojuje naplno i za téměř rozhodnutého stavu, kdy je prohra pomalu jistá. Jak sama řekla, chtěla sezonu ukončit výhrou a to se jí povedlo. Myslím, že samotné jí bylo jasné, že za výkon na TM si postup do semifinále nezasloužila, ale rozhodně taky ne odjet bez výhry.
Reagovat
smazaný uživatel
ha ha ha
Marfuše nikdo z týmu neřekl, že je už out. Jinak by si ty neupřímný pusinky a pěstičky na závěr odpustila.
Reagovat
smazaný uživatel
De*ile, měla radost z dnešní výhry. Po včerejšku asi určitě musela vědět, že musí vyhrát ve dvou setech a ještě musí spoléhat na Caro. Takže už s postupem asi moc nepočítala...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha jenže tady nejde o postup že, navíc i za jedinou prohru nějaké body (a peníze) získá takže zbytečně ze sebe děláš klauna, ha ha :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maji blbe tu tabulku. .
Reagovat
sosna
na stránkách WTA je správná
Reagovat
dadaft
takže, vzhledem k tomu, že vzájemný zápas s Radwanskou prohrála, musí Petra na každý pád vyhrát.
výhodou je, že si může dovolit ztratit set.
je to tak?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. ;)
Reagovat
sosna
a ať Petra vyhraje jakýmkoliv poměrem, bude ve skupině první...takže by na ní čekala nejspíš Serena?
Reagovat
blixa
Serena nebo Anička.
Reagovat
sosna
to by Anička musela dát Simonu ve 2 setech...nepravděpodobné
Reagovat
blixa
Ano ale nikoliv nemožné ;-)
Reagovat
dadaft
přesně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kvítko, hodně štěstí, nebude to s Carol lehký :)
Reagovat
kada.tom
Tak a teď bitva o všechno. Vyhraje Petra a jde dál. Vyhraje Caro a pošle do SF Agu.

Jsem zvědavý, moc bych si přál, aby Petra nastoupila v módu robocop a Caroline rychle přehrála. Počítám ale s dramatem.
Reagovat
Cico93
Nooo, len škoda, že to nebolo v 2 setoch.
Ale aspoň zakončená sezona viťazstvom.

Komu teraz dopriať titul???

ComeoN Carolynkaaaaaa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se Máša rozloučila se sezónou symbolicky vítězným riternem.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že teď to bude spravedlivý. Buď Petra vyhraje a jde dál nebo končí. Jako na normálním turnaji. :)
Reagovat
tommr
přesně tak. Postup i přes porážku v posledním zápase by stejně nebyl úplně zaslouženej ... :)
Reagovat
mendrit
Tak musí vyhrát 2:0 aby postoupila ne ? Alespoň to tak vypadá podle tabulky v článku.
Reagovat
tommr
ta tabulka je špatně. Petra na postup musí vyhrát a je úplně jedno jak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta tabulka je blbě... Stačí prostě vyhrát. :)
Reagovat
misa
Pro Agu bude?
Reagovat
tommr
tu neřeším ... :)
Reagovat
blixa
Přesně. Pro Petru normální čtvrtfinále. Pro Caro pohoda protože už postoupila.
Reagovat
Davor1
Škoda Aga. 2 nevyužité BP za stavu 2-2 rozhodli :(
Reagovat
kohlik
jaká škoda aspon to ulehčila Petře i když to mohlo bejt ještě lehčí
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Maria. Nevzdala to a vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
MARIO TO UŽ DÁŠ
Reagovat
smazaný uživatel
Mášo, dotáhni to!
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Maria podava nejlepe na celym turnaji. To bude tezky na rebreak
Reagovat
smazaný uživatel
a jen to dopisu tak dvojchyba :-D Ale prvni podani jsem myslel :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře jsi to napsal. Teď zase eso... :)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda no, Aga hrála dobře ve 2. setu, pak se Mašena probrala, což se dalo u ní čekat. Tak já fandím Aze, veřejně se zdiskredituju a ona prohraje. ach jo :D
Reagovat
pepin
Proč, jen at si to Petra uhraje sama, pokud by prohrála apřesto postoupila tak by to nebylo až tak správné.
Reagovat
smazaný uživatel
správné by to bylo, pravidla sou daná. Ale takhle by ten postup byl nepochybně sladší. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, ale znáš to, různé povahy, různé názory. :) Je pravda, že letošní TM se tak nenervuju kvůli Petře, protože mi to vynahradila jinak a její případný neúspěch pro mě neúspěchem nebude. :)
Reagovat
pockerface
Pokud se už zítra hraje SF,myslíte si,že třeba už teď Caro šrotuje v hlavě,že by mohla hrát na půl plynu,protože na jednu stranu je fakt,proč se vyšťavit s Petrou,když má postup jistý a zítra by jí ta energie a síly mohly chybět?Zítra bude pro Caro nejdůležitější zápas.Určitě chce postoupit do finále a přijít třeba o finále tím,že ze sebe dnes vydá vše, by asi byl taky hazard.Jak to vidíte?
Reagovat
tommr
jak Wozniacká tak Halepová to samozřejmě můžou pojmout takticky a šetřit síly na semifinále. U Wozniacký bych na to ale moc nespoléhal, protože ta má i podle vlastních slov sil na rozdávání ...
Reagovat
smazaný uživatel
taky může hrát víc uvolněně jak Petra??
No, na druhou stranu bych řek, že Petra pod tlakem umí hrát nejlépe. Když jí teče do bot, tak se dokáže zvednout.

Každopádně doufám, že Maria vyhrajea Petra si zahraje o semifinále, jako kdyby to byl normální zápas. Bez podmínky nutnosti vyhrát ve dvou.
Reagovat
tommr
jj nakonec to dopadlo dobře a Petra má postup plně ve svých rukou. Pokud chce postoupit musí prostě vyhrát a je jedno jak ... :)
Reagovat
pockerface
taky si to myslím,ale to mi jen tady pochodují takové myšlenky.Že já kdybych byl Caro,tak možná takhle přemýšlím.Myslím si,že se Caro rozhodne podle toho jak se bude vyvíje zápas.Když bude Petra rozjetá a uvidí,že na ní nemá,tak zvolní,když bude Petra kazit,bude třeba jako v zápase s Agou,tak to Caro nepustí.
Reagovat
kohlik
usměvavá Sharapka to jsem ted asi vyděl během zápasu poprvý když Agu brejkla na 4:2, je vidět že už jí o moc nejde
Reagovat
petrulinka
Zrovna jsem si říkala to stejné, že jsem snad ještě nikdy neviděla u zápasu její úsměv
Reagovat
pepin
Tak ted hraje jak z partesu.
Reagovat
pockerface
nemohla takhle z partesu uhrát jeden game od stavu 5:1 ? :-)
Reagovat
LukasH
Caroline, když uvidíš, že to Petře nejde, mohla bys jí to třeba pustit. Vždyť jste přece kamarádky.:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale s Agou jsou asi větší kamarádky... :D
Reagovat
LukasH
Kruci, tak nic....:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
S Agou se kamarádí víc...
Reagovat
kohlik
Maria lets go!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi někdy za stavu 5:4 ve 2. setu spadl net a naskočilo mi to až teď... Je to obrovská škoda, že to Masha ve 2. setu ztratila vedení 5:1 a tím taky šanci na postup. :( Snad aspoň vyhraje ve třech setech, aby mělo aspoň jedno vítězství na turnaji...
Reagovat
kohlik
tak co je důležitější počet gamů, setů nebo vzájemný zápasy?
Reagovat
smazaný uživatel
To první. Už se to tu omílelo x krát, viz tabulka:
https://pbs.twimg.com/media/B0n_pBOCEAE48EQ.jpg
Reagovat
tommr
přesto si to zase poplet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se ti nezdá?
Reagovat
tommr
rozhodující je počet vyhranejch setů a teprve pak počet her ...
Reagovat
smazaný uživatel
To já vím. Jen jsem myslel, že kohlik bere počet gemů, setů jako jednu možnost
a vzajémný zápas jako druhou.
Reagovat
tommr
no je fakt, že to napsal trochu nejasně ...
Reagovat
smazaný uživatel
No ale kdyby Aga teď vyhrála, tak má Petra pořád šanci být na konci roku no. 2.
Reagovat
kohlik
podle mě když Radwanska vyhraje tak petra musí vyhrát a je jedno jestli ve třech nebo ve dvou, pak postoupí Radwanská a Kvitová, důležitější jsou vzájemný zápasy než počet vyhranejch setů
Reagovat
zpilat
ne, protože by měly 2 vyhrané zápasy tři hráčky - radwaňská, wozniaki i kvitová, takže tam by rozhodoval poměr setů
Reagovat
smazaný uživatel
caroline to prý má jisté.
Reagovat
pockerface
což by jí mohlo v hlavě trochu víc zůstat :-) a mohla už by se pomalu koncentrovat a šetřit na SF :-) ono vyšťavit se v zápase,když ví,že už postupuje a zítra by jí třeba ty síly,energie mohla chybět.To je třeba taky faktor na který třeba Caro už teď myslí.
Reagovat
tommr
Wozniacká je podle vlastních slov připravená běhat od rána do večera a já jí to docela věřím ...
Reagovat
Cico93
Jaká je sexy, keď je nervozna!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo? Aga? To je fakt :D
Reagovat
spaniel
Myslíš lenochoda, co si z trika nevybral věšák? Velice...
Reagovat
PetaM
Zase Mášena zdržuje a Petru to určitě zase rozhodí :D :D
Reagovat
pockerface
jsem to psal už ráno,že Maria neumí zahrát zápasy pod 3 hodiny.Doufám,že se Petra neučeká.Myslím,že se za stavu 5:1 šly pomalu s Caro rozehřívat :-) no a nakonec můžou ještě odpočívat na gaučíku v šatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň si Petra přebarví další raketu :D:D Sorry, ale já prostě musím brát všechno s nadsázkou :D
Reagovat
pockerface
no vždyť jo.Samozřejmě,že fandím Petře a přál bych jí postup,ale když to nevyjde,tak to prostě nevyjde.Hlavně,aby to byl od Petry pěkný,pohledný tenis a ne jako s Agou.A kdyby náhodou prohrála,tak alespoň tedy postoupí Aga a Caro.
Reagovat
tommr
obávám se, abys náhodou neměl pravdu. Před zápasem s Agou se tady lidi hrozně bavili když Aga vyklusávala a Petra blbla s Kotyzou a jak to pak dopadlo ... :(
Reagovat
pockerface
musíme to my i Petra brát,jako kdyby na GS ve QF a když vyhraje jde SF,akorát ještě neví jestli bude muset vyhrát 2:0 nebo 2:1.Já Márii ještě neodepisuji,určitě nebude chtít odjet s tím,že 3x prohrála a za každý vyhraný zápas jsou body a prachy.Tak Mario jdi do toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na tohle nemám nervy snad to Marfuša vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Mária mě tedy naštvala. Takhle to profláknout.
Reagovat
Fanda67
pokud vyhraje masha ve třech , je to ještě lepší než výhra ve dvou :) ( pro petru )
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Kdyby Masha vyhrála ve dvou, stačil by Petře set.
Reagovat
smazaný uživatel
A když Mária prohraje, Petra vyhraje ve třech ? Pak rozhoduje počet gamů ?
Reagovat
dadaft
když Maria prohraje, musí vyhrát ve dvou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak postupuje Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
Když Maria prohraje, Petra nesmí ztratit set. Jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že je nedřív počet zápasů, pak setů , pak gamů a pak teprve vzájemný zápas....
Reagovat
tommr
je to lepší jen v tom smyslu, že Sharapova ted už nemůže postoupit i kdyby Petra prohrála ...
Reagovat
dadaft
NECHÁPU NIC.
Reagovat
tommr
TM je jen věrným obrazem celý týhle podivný sezóny kdy nebylo na žádnou hráčku spolehnutí ...
Reagovat
pockerface
to je fakt,každá měla výkyvy i loni téměř nepřekonatelná Serena.Ale,tak zase je to zajímavější :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když Maria vyhraje stačí Péti jakákoliv výhra. Teď už je jisté jen to, že Maria nepostoupí ze skupiny. Pokud vyhraje Aga, tak si Petra nemůže dovolit ztratit set.
Reagovat
kada.tom
tak se omlouvám ... já se orientoval dle tabulky v článku, která je evidentně blbě
Reagovat
blixa
Je blbě. Někdo tam počítal jen sety a zapomněl, že první rozhodujou zápasy :D
Reagovat
PetaM
Omg, tak prostě jeden chlíveček špatně opsali ...
Reagovat
kada.tom
ale dost podstatnej
Reagovat
PetaM
Tak z toho klidně vyvolejte 3. světovou jako :D Včera tady ta tabulka byla asi 10x, stačí si ji jen najít ... :D
Reagovat
d@ve
Někdo tady minule připojil jinou tabulku:
https://pbs.twimg.com/media/B0n_pBOCEAE48EQ.jpg
Reagovat
Lina
Spíš to už vidím na vítězství Agy, sice jesště není konec, tak snad si to Maria nepodělalá.
Reagovat
misa
opravte si tu tabulku v článku!
Reagovat
pepin
Marfuša se bojí jít na sít a zakončit. Normálně Agn. těžko přepinká, protože se vyhodí a nebo to dá do sítě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona se nebála, to byl umysl, nechce aby náhou Petra se dostala na pozici č. 2
Reagovat
blixa
To je další hovadina závodníku. Protože kdyby to dohrála, tak ještě mohla postoupit.
Reagovat
smazaný uživatel
Teoreticky jo, ale pravdepodobnost se lstejne limitne blizila k malemu cislu
Reagovat
George_Renel
Je Ruska k smíchu nebo k pláči?
Reagovat
kohlik
k směšnýmu pláči
Reagovat
PetaM
Začínám být rád, že neuvidím zápas Petra - Caro :D
Reagovat
FulnekUltras
bude to psychický masakr - ale pokud je Petra na dnešek dobře nastavená, dá to
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě štěstí že se tam hraje odpoledne tamního času, jinak by Petruška byla v noci unavená ;-)
Reagovat
FulnekUltras
jj, teď jsem to tady níž přesně napsal...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm tak v semíčku nebudu mít komu fandit :'-(
ale prohra z tak dobře rozehraného zápasu by byla daleko horší než Klepec od Petry.
Reagovat
tommr
takže situace v bílý skupině se trochu vyjasnila:
Wozniacká má jistej postup
Sharapova určitě nepostoupí
Petra k postupu potřebuje každopádně vyhrát - pokud Sharapova vyhraje tak jí stačí jakákoli výhra, pokud Sharapova prohraje bude muset vyhrát ve dvou ...
Reagovat
Cico93
tak buď nemáš pravdu Ty alebo tá tabuľka hore:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta tabulka je blbě...
Reagovat
tommr
v tom článku to mají určitě špatně. Správnou tabulku najdeš třeba tady: http://www.wtatennis.com/news/article/4242002/title/10-things-friday-in-singapore
Reagovat
Cico93
diky.
Reagovat
dadaft
je to jak říká tommr.
Reagovat
smazaný uživatel
At mi nikdo neříká, že to neudělal schválně měl tam hodně šancí zakončit set, stačilo si jen přijit k síti, kdy Aga to je pinkala. Dvojchyba na závěr bylo jasné.

Takže Petra si to musí uhrát sama
Reagovat
smazaný uživatel
To nemyslíš vážně, že?
Reagovat
Fanda67
co můžeš čekat od agenta 007 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rus je Rus, kterýho nepředěláš
Reagovat
blixa
On už se asi zase chystá na závody, tak ho chytá nerv ;-)
Reagovat
misa
přijela do Singapuru s dost bídnou formou, projet takový náskok... Doufám, že ukáže svou profesionalitu a Polce to nepustí.
Reagovat
pockerface
no tak to je nářez z 5:1 na 6:7 To se jen tak u Marii nevidí.No Petro musíš si to uhrát sama,bohužel musíš vyhrát,což se obávám,že Petru bude hodně svazovat.Na druhou stranu ono mít v hlavě,že můžu prohrát,že stačí vyhrát set,je někdy víc svazující než to,že prostě musí sama vyhrát a nespoléhat se na druhý.
Reagovat
kohlik
a proč si vybrala zrovna dnešek na takovej kolabs, at jde někam Ruska jedna
Reagovat
FulnekUltras
přesně, Petra jde vyhrát a fertig
Reagovat
pockerface
jasně Petra si jde vyhrát,ale aby se zase neučekala jako v prvním zápase.Snad jí vydržela energie a pohoda ze včerejška a taky trošáček doufám,že Caro bude mít v hlavě,že už má postup jistý.Ale za výhry jsou dobrý body a ještě lepší prachy,tak si nemyslím,že to vzdá.Ale kdyby chtěla nezlobil bych se :-)Hlavně,aby Petra předváděla pěkný tenis jako včera.
Reagovat
FulnekUltras
doufejme - dobré je, že v Singapuru mají pořád teprv po čtvrté odpoledne, takže ten čas i při posunu začátku utkání by Petře oproti abnormálnímu duelu s Radwańskou vadit neměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Obavám se, že teď už to Masha vzdá, protože postoupit už nemůže...
Reagovat
vendulkabendulka
Takze uz je to myslim jasne. Petra musi vyhrat ve 2 setech.
Reagovat
smazaný uživatel
tak zatim ještě může ve třech... pokud to Mášena dotáhne do vítězného konce...
Reagovat
kohlik
zatím i ve 3 pokud to Sharapova vyhraje
Reagovat
blixa
Ještě to jasné není.
Reagovat
FulnekUltras
žádná sranda, ale stejně už není kam ustupovat
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nato jak to byl zezacatku nudny a spatny zapas od obou, tak ted od poloviny druheho setu to ma grady. Nejdrive se zvedla Masha a pak ji nasledovala Aga :-D A ta otocka :-*
Reagovat
dadaft
pravdu díš.
rozjelo se to zcela nečekaně.
Reagovat
Jabadu
Takže Petra už nesmí prohrát a vidím to tak, že ta ruská p ... to ještě projede.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem přesně chtěla napsat, že Mašena udělá dvojchybu :D Ty jo, pěkný zápas, jak má být, hezky nervy ať si užijeme. A to nás ještě čeká větší záhul :D
Reagovat
smazaný uživatel
ŠARAPOVOVÁ NEJVĚTŠÍ LABILKA OKRUHU WTA
Reagovat
kada.tom
tak máme další dvě jistoty:

1) Sharapova je OUT, do SF už nemůže postoupit
2) Petra pro postup musí vyhrát 2-0 na sety
Reagovat
smazaný uživatel
Když Aga prohraje ve 3.setech tak je jedno jestli Petra vyhraje 2-0 nebo 2-1
Reagovat
Fanda67
to asi ne ne?
pokud masha vyhraje tak petře stačí jakákoliv výhra ....
Reagovat
kada.tom
podle tý tabulky v článku Petře stačit vyhra 2-1 nebude
Reagovat
Fanda67
kada
promiň, ale dvě výhra je víc než jedna výhra, článek mi nezajímá , mám svoje počty :)))
Reagovat
tommr
ta tabulka je špatně ...
Reagovat
smazaný uživatel
taky si říkám když Masha vyhraje má 1 bod Aga také 1 bod a když Petra vyhraje at 2-0 nebo 2-1 tak bude mít 2 body a postupuje
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak !!!
Reagovat
blixa
A na to si přišel jak ? Pokud Maruš vyhraje (jakkoliv), stačí když Petra taky vyhraje jakkoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo jej nestačí 2:1?..

Ak Aga vyhrá bude mat sety 4:3, rovnako tak by mala aj Petra..

A ak Aga prehrá 1:2 a Petra 1:2, tak postúpi ktorá?..Dikes
Reagovat
kada.tom
orientuju se dle tý tabulky v článku ..
pokud by Petře stačila i výhra ve 3. setech když Sharapoka vyhraje, tak by to bylo fajn
Reagovat
smazaný uživatel
Unfuckin'believable!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No to si děláš prdel Šarapko takhle labilní hráčku jsem dlouho neviděl
Reagovat
smazaný uživatel
Mášeno, měla jsi 3MB.. Ach jo...
Reagovat
pockerface
a hlavně stav 5:1 a nedokázala ani jednou dopodávat.
Reagovat
pockerface
tak jestli Maria projede TB,tak do 3.setu více věřím Aze.Bohužel Petra to bude muset urvat ve 2.setech.
Reagovat
smazaný uživatel
to je jen pro silné povahy...
Reagovat
pockerface
to si dělá prču DF a pak eso.
Reagovat
pockerface
tak Mášo vzpomeň si na začátek druhého setu a koukej to tam nabouchat.Musíš prostě ve 2 setech,musíš :-) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mimoradne nezvykla situace rvaat doma z gauce: Maso pojd! Jednou v zivote ji drzim a ona hraje jak ponocna.... uff
Reagovat
smazaný uživatel
Teď bekhendový mástrpís od Maruš:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obě mají pěkné nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že je Petra labilka :D
Reagovat
pockerface
ta Aga to je neskutečný co všechno vrátí.A jak jí hned stouplo sebevědomí,za stavu 1:5 to byl uzlíček nervů nic se jí nedařilo a teď ty údery.
Reagovat
smazaný uživatel
presne. Predtim delala i laciny chyby a tedkon si dokaze jit i pro body. Ted musi byt vetsi mentalni titan nez Masha.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je škoda zkaženého míčku sakra.
Reagovat
smazaný uživatel
A ted Aga dawaj break ! :-)
Reagovat
tommr
ted začala Aga hrát v podobným stylu jako hrála proti Petře - jestli už ale není pozdě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mašena teď spíš piští, zdá se mi, že je ve větší pohodě. Ago, bojuj sakra.
Reagovat
smazaný uživatel
Mašeno táhni do pr....
Reagovat
smazaný uživatel
Mášenko, prosím, neblbni...
Reagovat
kada.tom
tak to je hardcore :-D jestli Aga vyhraje jeden či dva sety, tak bude muset Petra vyhrát 2-0 ...
Reagovat
pockerface
bohužel teď je dole,snad to dotáhne do TB a ten urve.
Reagovat
smazaný uživatel
fandění Máši stojí taky pěkné nervy.
Reagovat
pockerface
když už jí jednou fandíme,tak ona to snad projede.Když tu fandí jen Monty,tak vždy vyhraje.
Reagovat
kada.tom
přesně :-D
jako by nám to dělala schválně
Reagovat
smazaný uživatel
Trest za faleš :D:D
Reagovat
pockerface
Maria snad neumí hrát zápasy pod 3 hodiny.To je děsný z 5:2 na 5:5 to se jí dříve moc nestávalo.
Reagovat
tommr
nebylo to už dokonce 5:1?
Reagovat
pockerface
máš pravdu 5:1
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stalo, viz zápas s Luckou, který málem projela.
Reagovat
tommr
většinou má ale problémy spíš na začátku a ke konci už soupeřky obvykle přehrává ...
Reagovat
martinek37
Co to ta Marie vyvádí? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to si děláš pr.del Mařeno neumíš podávat
Reagovat
A.R.R.
Agaaaaaaaaaaaaaaaa :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyuzi momentu holka. Dawaj!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga čaruje :)
Reagovat
A.R.R.
Se dneska ožeru jako čuně :-D Za tohle to stojíííí
Reagovat
smazaný uživatel
Co najedou udela zlepsenej servis i return. Najednou zapas se psychicky otocil. Agy...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, kdy to bylo, kdy Aga svedla na TM úžasnej match s Mašenou na TM a bohužel prohrála. Vloni nebo předloni?
Reagovat
smazaný uživatel
predloni. To mela dva matche nad 3 hodiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, díky, taky byla pěkně hotová, se nedivím. Myslím Agu. :)
Reagovat
A.R.R.
Dáme ještě jeden brejk? Dáme :-)
Reagovat
PetaM
Nechtěl bych prohrát z MB :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mášeno!!?!
Reagovat
smazaný uživatel
Mařeno ty si kráva :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Ach BOŽE :-))
To snad ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konecne utebe vidim taky zivot v tom druhem setu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Juuchuuu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsi flákači? Od rána tady tlačím Agu sama, nenáviděná všemi Kvitovci a ty jsi přijdeš a jako juchúú jo? Tssssssss :P
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem sem prisel kvuli tobe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fuj, se práší až sem, jak lžeš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Masha si to zbytečně komplikuje :(
Reagovat
kada.tom
Tak co - doservíruje to Sharapka?
Reagovat
pockerface
Mario dělej,já už chci na kurtu Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Máša si ještě v Singapuru chce zahrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď na mečbol znovu výborně rozehraná výměna a Radvaňská doběhla a vrátila věci neskutečné.
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě to, co na Aze obdivuju, ten její pohyb, jak nutí hráčky k dalším a dalším úderům navíc a ty to pak zkazí. Pěkné výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
Já na ni obdivuju jak dokáže odhadnout, kam bude soupeřka svůj další úder hrát.
Ale myslím si, že Karolína má o něco lepší pohyb, teda že je lépe fyzicky stavěná. Její servis měl lepší parametry a údery ještě lepší délku než od Agy. Proto dokázala Mariu porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale co není, může přijít :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Aga má asi mnohem šikovnější ruku a cit pro míč než Caro. A s tím pohybem nevím nevím, spíš vidím lepší Agu, ale asi je fakt, že Caro má tvrdší údery, i když to se těžko posuzuje. Ale jak je vidět, Mašena dost pomáhá svými chybami. Prostě není ve svě kůži. Ještě může být drama.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, nekomplikuj to!
Reagovat
tommr
jednou člověk potřebuje, aby Sharapova vyhrála a ona to musí jako naschvál takhle flákat ... :)
Reagovat
Cico93
Čo tam vystraja ta pekná ruska? Aby to ešte nepokazila;(
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim, kde se da koukat online na pc??? V tv mi to nejde bez obrazu, diky
Reagovat
smazaný uživatel
Máša to napíná..
Reagovat
smazaný uživatel
a Aga teď moc pěkně.
Reagovat
kada.tom
Aga se nezvdává. Bojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ne, když ji fanoušci zradí :P Ago, nemáš se za co stydět. :)
Reagovat
kada.tom
já bych ji jinak fandil, chtěl bych aby šla dál, ale prostě ... Petra musí jít dál :-)
Reagovat
Jabadu
2 mečboly ...
Donnerwetterkrucajselement .. nelelkovat! Dělat, chásko líná! :-)
Reagovat
martinek37
Myslíte, že pokud bude Petra postupovat z prvního místa, Simona pustí Anče do semi? Myslím, že si bude víc věřit na Petru než na Caro. Jen taková úvaha.
Reagovat
tommr
pokud bude Halepová nějak kalkulovat tak spíš s tím jestli má nebo nemá pustit Serenu do semifinále. Pokud by se totiž znovu potkaly tak by jí nejspíš Serena podruhý tak lehko vyhrát nenechala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to bude tenis tak jak má být a nepustí to Kvitové. Fortuna vypsala zatím 2.08 na vítězství Wozniacké,ale dá se jí věřit...?
Selce z Moravy tedy ne,ale té kočce...snad..?
Reagovat
kada.tom
lol :-DDDDDDDDD
Reagovat
kada.tom
Mám Agu rád, ale dneska jí prostě fandit nemůžu. Volný místo je jen jedno a to musí získat Petra :-)

Ale jsem rád, že Aga nedostane kanára, toho by si fakt nezasloužila.
Reagovat
misa
může být ráda, že s Petrou hrála o půlnoci, jinak by na TM asi neuhrála jediný set. Nicméně, Petra se na ten duel špatně připravila, což je škoda.
Reagovat
vendulkabendulka
Od zacatku si myslim, ze to vubec nebylo tou pozdni hodinou ale proste tim, ze ten zapas Petra naprosto podcenila a odflakla. "Vzdyt na Agu umi a vitezstvi bude brnkacka." Jj, videli jsme.
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ty výmluvy, to je neskutečné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo no, Petra by byla byt jedina tenistka, ktera bude brat prasky proti spani kdyz bude hrat tak pozde :-D To s Kotyzou podcenili ten jeji stav
Reagovat
smazaný uživatel
Já to taky nechápu. Přece musí mít nastavený nějaký režim i v tom případě, že ten její zápas přijde na řadu později... Když mi včera táta říkal, že Petra byla před Agou unavená a před Mashou si odpočinula (proto ty zápasy tak dopadly), tak jsem to nazval trapnými výmluvami. :D Jak může být proboha unavená před prvním zápasem na turnaji, když má na přípravu 14 dní?
Reagovat
smazaný uživatel
Že takhle dokážou omluvit bídný výkon její fanoušci se dá ještě pochopit. Ale od Petry to je celkem neprofesionální.
Reagovat
misa
Každý není zvyklý čumět do 2 hodin v noci do kompu, jak někteří tady. A to jde jen o sezení, nikdo po nich nepožaduje, aby podali vrcholný výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by měla profesionální tenistka čumět do druhé v noci do kompu?
Reagovat
martinek37
Masha jede pěkně. Myslím, že už to nepustí a vyhraje ve dvou. Jsem pak zvědavý na Caro, jak k zápasu s Petrou přistoupí, když má jistý postup. Ono jde taky o to, s kým by se nechtěla v semi potkat. Jenže v červený skupině to taky neni moc jasný.
Reagovat
Jabadu
Pome, Žilina!
Reagovat
blixa
Ta tabulka pod článkem je blbě. Jen tak namátkou, pokud Mária vyhraje 2:1 a Petra vyhraje 2:1, podle tabulky postoupí Caro a Aga, což je pitomost, protože Caro a Petra budou mít dvě vítězství a Máša s Agou jen jedno.
Reagovat
Fandina
A pak něčemu věř ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooo, Caro má jistý postup do semifinále! :) Masha má taky ještě naději, tak snad to dotáhne ve dvou... Přestože ten výkon ani dneska není ideální, tak je vidět, jak Masha ohromně chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro Petru ve dvou neporazí. Věřím Petře ve třech setech.
Ale jinak máš pravdu, bojuje a je pěkné, že se nechce s tímhle rokem rozloučit prohrou.
Reagovat
kohlik
jak to je s Kvitovou? teď si může doolit i prohrát? stačí jí uhrát aspon set?
Reagovat
Jabadu
Ještě to pro Petru nic neznamená, ale je to na dobré cestě. :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Jestli Mari vyhraje ve dvou setech, Petre staci uhrat set a treba i prohrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Caro k semifinále!

Tak Mášo, ještě jeden!
Reagovat
smazaný uživatel
Davaj
Reagovat
Jabadu
A teraz to príííííde! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Masho no tak už to dopodávej uhraje alespon set
Reagovat
smazaný uživatel
První Mariin zápas, který z TM vidím, a Masha je opravdu mimo. Nefunguje skoro nic, je vidět, jak moc se snaží, ale prostě to nejde. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Maria je vážně kráva neumí podávat nebo co
Reagovat
gigin
http://oi61.tinypic.com/rj3vpv.jpg

https://fbcdn-photos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-0/10703564_653187371446051_5672514499969072815_n.jpg?oh=cc63a2dc0e6b6640faa3a202141456b8&oe=54B8AE8E&__gda__=1424891620_f1b3f5c956fdf2de5feec2faa8f679e8
Reagovat
Roger_Federer
Petra nic?
Reagovat
smazaný uživatel
Mašena má Simču ráda, protože vypráskala Serenu ne? :D
Reagovat
gigin
Spíš nesnáší Anu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mašena nesnáší Anu? Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbost.
Reagovat
gigin
Jo je to blbost. Serena totiž udělala na twitteru to samé Caro, když klepla Mášenu :)
Reagovat
blixa
Prostě holky se navzájem milujou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vím. Ale proč teda píšeš, že Masha nesnáší Anu? :D A co se týče Mashy, tak to asi smazala (pokud to není fake, jak píše Hirschna). Na jejím Twitteru jsem to neviděl, jenom na printscreenech...
Reagovat
gigin
Tvl, že sem vůbec něco dávám a píšu. S vama je hrozná sranda při pátku.. hezký den přeju..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak promiň, ale je to teda fake nebo není? Já to nevím. :D Na jejím Twitteru jsem to neviděl, ale třeba to mohla za chvíli smazat. No a zajímavé je, že se toho chytla jenom rumunská média. Anglicky psaný článek jsem o tom nenašel. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To Sereny fejk není. To od Marie fejk je :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, tobě se dá věřit. :) U Sereny vím, že to fake není. Caro je její kamarádka, tak proč by to nenapsala. U Mashy by to bylo trochu divné...
Reagovat
smazaný uživatel
Jaaně že je to fejk, vždyť Máša nefolowuje žádnou tenistku WTA, natož Simonu Halepovou ;-)
Tohle Maria skutečně nemá zapotřebí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale zmínit někoho ve svém tweetu můžeš i bez followingu...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak to jsem nevěděl. Jinak si ale stojím za tím, že to není výtvor Maruš.
Reagovat
gigin
Mášena je fejk. Serena ne. Tak jak psal blbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se, že jsem nepochopil tvůj příspěvek v 8:56. Já jsem tou blbostí myslel to, že Masha nesnáší Anu a ty jsi tím myslel, že to Masha ve skutečnosti nenapsala... Někdy trvá, než mi to docvakne. :D
Reagovat
gigin
V klidu monty. Ještě jsem neměl v tu dobu kafíno a měl jsem "rýpavou". Nejen tady, ale i pod Fedexem a pod Caro :)))))))

Já se omlouvám za přecitlivělou reakci....
Reagovat
smazaný uživatel
Fejk
Reagovat
smazaný uživatel
už vidím Petru, jak po tomhle zápasu tweetuje:

My girl Maria Sharapova :D
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
Jabadu
Mášenko! A teď hezky v klidu dopodávat. Víš přeci, že tě tajně miluji! :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist