5. den na US Open: Djokovič a Nadal budou čelit soupeřům z Itálie

4. 9. 2015, 14:45
Previews 570
Páteční program na US Open bude ve dvouhrách bez českého zastoupení. Představí se však obě světové jedničky, oba obhájci titulu, bývalí nejlepší tenisté světa a řada bývalých šampionů - Novak Djokovič, Rafael Nadal, Marin Čilič i obě sestry Williamsovy.

Novak Djokovič na US Open nechyběl už osm let v semifinále a bylo by překvapením, kdyby se do něj nedostal i letos. První dvě kola prolétl suverénně, když nečelil brejkbolu a ztratil jen deset gamů. Favoritem bude i dnes v duelu s Italem Andreasem Seppim, s nímž vyhrál všech deset vzájemných zápasů.

Nicméně není to tak dávno, co se Seppi stejné bilanci a rovněž ve třetím kole grandslamu vzepřel: na letošním Australian Open šokoval skalpem Rogera Federera

"Mít takhle pozitivní vzájemnou bilanci vám určitě pomůže, ale nemůžete se na to spolehát. Zápas začíná jako každý jiný od nuly a Seppi není žádný slabý soupeř. Musím se soustředit od první výměny," řekl první hráč světa Djokovič, který v New Yorku před čtyřmi lety triumfoval.

Soupeř z Itálie čeká také na osmého nasazeného Rafaela Nadala. Šampion z let 2010 a 2013, jenž prožívá svou nejhorší sezonu, má v nohách už dva téměř tříhodinové duely. Navíc narazí na nepříliš oblíbeného Fabia Fognini, s nímž se utká v night session.

S o rok mladším Italem vede ve vzájemné bilanci 5-2, ale letos s ním prohrál na antuce v Riu de Janeiro i v Barceloně. Zdolat ho dokázal až před měsícem ve finále v Hamburku.

Ještě pět tenistek dělí obhájkyni titulu Serenu Williamsovou od zkompletování Grandslamu. Dva dny po trápení proti Bertensové se světová jednička utká s krajankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou. s níž vyhrála oba vzájemné duely

"Pokud tady chci vyhrát, tak v dalších zápasech musím hrát mnohem lépe," řekla 21násobná grandslamová vítězka Williamsová po postupu do 3. kola.

Pětatřicetiletá Venus Williamsová
po dvou třísetových výhrách narazí na o 17 let mladší Švýcarku Belindu Bencicovou, s kterou ve třech duelech neztratila ještě ani set. Osmnáctiletá Bencicová ale patří k nejtalentovanějším hráčkám na okruhu a v létě se dostala do skvělé formy. Poslední zápas ubojovala navzdory tomu, že se jí příliš nedařilo.

"Je to skvělá hráčka s velkou budoucností. Už jsem s ní párkrát hrála a vím, že dokáže být nebezpečná. Je mladá a dravá," řekla Venus.

• PROGRAM 5. DNE US OPEN 2015 •
páteční program, 04. 09. 2015
• Kurt Arthura Ashe • (od 17:00 SELČ)
Svitolinová (17-Ukr.) - Makarovová (13-Rus.)
Bencicová (12-Švýc.) - V. Williamsová (23-USA)
Djokovič (1-Srb.) - Seppi (25-It.)
od 1:00
S. Williamsová (1-USA) - Matteková-Sandsová (USA)
Fognini (32-It.) - Nadal (8-Šp.)


• Kurt Louise Armstronga • (od 17:00 SELČ)
Čilič (9-Chorv.) - Kukuškin (Kaz.)
Bouchardová (25-Kan.) - Cibulková (SR)
Chardy (27-Fr.) - Ferrer (7-Šp.)
Keysová (19-USA) - A. Radwaňská (15-Pol.)
• Grandstand • (od 17:00 SELČ)
Kasatkinová (Rus.) - Mladenovicová (Fr.)
Tsonga (19-Fr.) - Stachovskij (Ukr.)
Kontaveitová (Est.) - Brengleová (USA)
Raonic (10-Kan.) - F. López (18-Šp.)
kompletní program 5. dne US Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

570
Přidat komentář
VlS
Koťátko v čoudu, prdelka v čoudu, ty to teda hlídáš. Až budu hledat pastýře pro moje stáda ovcí, tak tebe teda do konkurzu nepustím.
Reagovat
Lunej..
Blixa nestíhá, protože se stává pořádným haterem Sereny a to je fuška :)
Reagovat
blixa
To víš, to my nepříjemní ješitní nickové obvykle děláme :-P
Reagovat
blixa
Hele, hlídej si svoje do mejch mi nekecej, jo ! ;-) :D Taky si holky musej v tom Novém Jorku trochu zapařit, tak dostaly volno ;-) A koťátko ho má nařízený, páč se tam moc přetlačuje s Kájou.
Reagovat
vrabejka
Rafa skoda no. Tohle uz je ale fakt velka krize. Ctvrtfinale alespon dat mel. Nedelejte z Rafy nejakeho obranare ala Simon.Jestli Rafa nenabere fyzicku ktera mu pomahala tyto zapasy vyhravat a nepozmeni trochu herni styl tak je odepsany. Ale fandit mu budu dal. Nevim proc jste tak radi ze tenisova legenda v 29 letech na ustupu takove chovani fanousku si Rafa nezaslouzi. Dalsi vec kterou furt nechapu je proc najednou o pul metr, metr hraje kratsi vymeny. Ikdyz je hraje dost agresivne strasne se na vyhrani vymeny nadre. Snad pres prestavkou s Tonim neco vymysli. Verim ze se muze jeste vratit. Ale hodiny mu tikaji strasne rychle. Vamos RAFA! Aspon ze mi to v noci vynahradila vitezstvim Genie.

.
Reagovat
stopan
Tenis je o pohybe, ja sa nechcem stale opakovat, ale nikto nevravi ze je obranar ala Simon, ale hraje proste prevazne obranny tenis, ktorym destruuje hru svojich protihracov skvelymi obhodeniami do odkrytych miest kurtu alebo skvelou obranou, z ktorej bol napriklad Federer casto bezradny a proti ktorej nevedel co ma v urcitych fazach zapasu vymysliet aby ho pretlacil.Pohyb a podanie je cely problem Nadalovej hry. Od podanie zavisi uspech kazdeho hraca, prave Federer si podanim pomaha dosta casto a pomohlo mu zvratit mnohe nepriaznive stavy v zapasoch, od podania zavisi nasledny tlak na supera, preto v 2013 Nadal sa javil ako utocny, aj ked v skutku to bolo stale o jeho skvelom pohybe (predovsetkym pri podani supera). Strata rychlosti = horsi timing, kratsie udery, viacej nevynutenych chyb, strata sebavedomia, pretoze sam si zrejme uvedomuje, ze nie je uz tak fyzicky dominantny vo vymenach ako kedysi.
Reagovat
Kozoroh
Nadal poprvé po deseti sezónách ukončí tenisový rok bez GS titulu a bez finálové účasti. V prvním parametru drží rekord, v tom druhém zaostal za Lendlem (1981-1991) a Samprasem (1992-2002) o jeden rok. Vzhledem k průběhu letošní sezóny a hlavně po prohře na RG bylo prakticky jisté, že Nadal šňůru sezón s alespoň jedním GS triumfem ročně nenatáhne.

Co mě na zápasu Nadal-Fognini překvapilo, že Nadal ztratil vedení 2:0 na sety. Vím, že psychicky už není nejsilnější, ale že nedotáhne duel s vedením 2:0 na sety bych nečekal ani v letošním roce. Fogniniho obrat ukazuje, že Nadalovo sebevědomí je hluboce otřesené.

Prakticky vzato je dnešní prohra koncem Nadalovy sezóny, nevěřím tomu, že začne válet na asijských hardech nebo v evropských halách, kde se mu nikdy moc nedařilo.
Reagovat
stopan
Nadal nemal zbrane na to aby dotiahol zapas proti fogninmu dokonca, podanie neiste, na winnery jasne zaostaval, zil z nevynutenych chyb, ktore od tretieho setu fognini obmedzil, naviac pohybovo to nie je Nadala spred 5-6 rokov, takze o ten sa uz taktiez nemoze v plnej miere opriet, ak sa fognini skoncentroval Nadal ma vo vymenach velke problemy, to ze vyhral prve sety bolo zapricinene viacmenej nevynutenymi chybami fogniniho, ktory v tretom sete od stavu 3-1 pre Nadala zdvihol uroven hry o level zatial co Nadal ostal na svojom stupienku vykonnosti, v tretom , keby Fognini nebol Fognini tak to skonci s prehladom 6-2 v neprospech Nadala.
Reagovat
steve79
Vést dva nula na sety a takto prohrál z toho se bude Rafa vzpamatovávat hodně dlouho. S touto hrou Nadal na vítězství pomýšlet nemůže. Hraje hodně krátké údery a soupeři do něj buší a je to hodně fyzicky náročně.
Reagovat
bIbec
Fogna je borec :-)
Reagovat
mahycek
Co se to stalo s Nadalem????? Teď jsem přijel z hraní, věděl jsem že vede 2-0 na sety a pak už jsme to nesledovali. a nyní čumím, jako blázen. Musím si to odpoledne pustit, mám to nahrané. Fakt nechápu, to musí Rafu poznamenat na hodně dlouho, nechápu potřetí s Fogninim. To už se snad nedostane ani do čtvrtfinále ???? Musím si přečíst vaše komentáře, co jste při zápase a po něm napsali.
Reagovat
stopan
nic sa nestalo s Nadalom hral cely zapas to same, akurat Fognini zlepsil hru od stavu 3-1 pre Nadala v tretom sete.
Reagovat
stopan
fognini to na Nadala vie, trapil ho uz na french open 2013, vtedy to bolo presne ako dnesne uvodne dva sety, Fogniny hral winnery a neskutocne lapsusy. Akurat dnes ho prvykrat porazil na harde, doteraz na harde Nadal fogniniho jasne prehraval.
Reagovat
tito
Od Fabia letos potřetí. Ještě od stavu 2:0. To samo o sobě reflektuje celou sezonu. Bez ohledu na to, jak Fognini hrál, prostě takové hráče musí porážet bez jakéhokoliv napětí. Letošní sezona je v pytli, teď jde o to, jak bude vypadat ta další. Toni by se měl hluboce zamyslet a přes Rafovo fixaci na stávající podobu týmu by měl udělat změnu. Sakra to je zpackaný ráno.
Reagovat
rod_laver
Rada po boku Toniho dosáhl takových výsledků, že některé jeho rekordy nebudou ještě dlouho překonány. Rafa je výjimečný hráč, ale z toho nemůže žít doteď. Rozumím tomu, že rodinné vazby jsou u něj silné, ale potřeboval by nejen herní změnu, ale také změnu v jeho týmu.
Reagovat
Roger_Federer
Podle me na to nema "koule", odstrihnout Toniho a zacit vlastne znova a prekopat stuj "tenis".Sam si to nedovede urcite predstavit.Ta fixace je obrovska.
Ale je jasne, ze pokud to neudela, tezko z aktualnim stavem neco udela.
Navic ostatni hraci uz vedi, ze je potazitelny, bude to mit tezke.
V tomhle je proste Roger vyjimecny, pochopil, ze takle to nepujde (konec 2012 a2013)a musel udelat zmeny.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobré ráno, práve som sa zobudil...Tak to Rafa zakončil túto sezónu symbolicky, premiérovou prehrou z 2:0...Myslim, ze rok 2015 moze definitívne odpískať..Este ze som to nevidel..
Reagovat
Kozoroh
První prohrou z 2:0 na sety dnešní utkání s Fogninim tak úplně není, roku 2005 prohrál s Federerem ve finále Miami Open 6:2, 7:6, 6:7, 3:6, 1:6. Na GS se však opravdu jedná o první ztrátu vedení 2:0 na sety.
Reagovat
stopan
hej vtedy viedol v tretom na federerom 4-1 a pustil perie, tusim tak aj v prospech prehry zohral federerov neohlaseny aut z umpairu, tusim v tretom sete, Nadal tam ukazoval ze lopta bola niekolko cm za ciarou.
Reagovat
stopan
ja ti poviem ako to bolo :D , zapas typicko nadalovsko-fogninovsky, fogniny tlacil, Nadal viacmenej branil. Prve dva sety ako cez kopirak rozhodli neynutene chyby fogniniho. v tretom sete to vyzeralo na pokracovanie uvodnych dvoch setov, Nadal ziskal break viedol 3-1 a potom sa to zlomilo, Fognini zdvihol uroven svojej hry obmedzil chyby a zacal zapas otacat, zatial co Rafan hral stale to svoje a cakal prevazne zalezeny na baseline, posledny set to bola spomienka na trti set finale tohtorocneho hamburgu , fognini breakol Nadala nasledne prisel o podanie, Nadal si aj od zlosti buchol do stolicky, Fognini uz bez "turbanu" na hlave pomaly nesedel na lavicke :D , nakoniec to proti Hamburgu so stastim sotiahol do vitazneho konca. Fogniniho vitazstvo som dnes ani necakal, paradoxne dodnes Fognini vedel Nadalovi podkurit iba na antuke, ale dokazal obmedzit nevynutene chyby a zasluzene vyhral wimery cca 70-30 vravia o mnohom.
Reagovat
Frick
https://instagram.com/ritmomundo/

Nebo se reklamní smlouva s US výrobcem bude danit strýčku Samovi?
Reagovat
bIbec
a proč žije Lucka v Monaku?
Reagovat
rod_laver
Pekne. Kazdopadne Nole ma umetenou cesticku az do finale.
Reagovat
peggy
Vim jak je Ti,ale vsem dnum neni konec,bude lepe,ale mamincina pritomnost Ti nosi smulu.Ty budes zase prvni.Makej!!!
Reagovat
stopan
ak nezmeni herny sty tak to sotva, a rychlejsi uz nebude, takze fitiny co dakedy dokazal vybehat mu v sucasnych dolezitych zapasoch chybaju
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa bude tezko menit styl. Z nej utocny hrac uz nikdy nebude.
A myslim, ze je to hlavne o hlave..
Reagovat
stopan
ano je to o hlave, ale je to spojene so stratou sebavedmia, pretoze je si vedomy ze uz straca dominanciu v dlhsich vymenach, fyzicky a atleticky nestaci dobiehat tolko co kedysi, a preto si tolko neveri, stratil tu svoju zbran ktorou nicil superov najme psychicky.
Reagovat
Kozoroh
A podle čeho usuzuješ, že bude první na ATP Tour? Přání otcem myšlenky?!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, ten Rafův pád je do očí bijící. Jen fanatický Nadalovec se může domnívat, že bude ještě první.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečnej 5 set.Není to rekord grandslamu aby hraci 7krát!!! po sobe neudrželi servis??
Reagovat
smazaný uživatel
Je to sice hodně, ale rekord bych neřekl. Navíc pochybuji, že tohle se eviduje...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafo, Rafo...:( At se dari v dalsich turnajich!
A po tomhle utkani se podepisovat fanouskum? Jsi frajer!
Reagovat
r176
zpráva!!Nadal jede domů!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím co je na tom super já sice fandím fedovi ale rafy už je mi líto je to frajer ještě se jít po tomhle podepisovat
Reagovat
smazaný uživatel
Ted tam blikla statistika,jestli sem tomu rozumel tak az do dneska Nadal 150 zapasu ve kterych vedl 2-0 tak vsechny vyhral??
Reagovat
stopan
aaaaaanoooooooooooooooo :D Fognini to prelomil fobiu :D
Reagovat
Mark976
musí vyhrát! vždyť ten Nadal nic nevymyslí, jenom běhá a vrací!!!!!
Nefandím ani jednomu.....ale na Nadalův tenis se nedá dívat.
A´T vyhraje ten, co se snaží!
Reagovat
peggy
Asi jste tenis dlouho nehral,ja jej trenuji,Rafa nehral dobre,ale umi.
Reagovat
stopan
rafan hral proti fognini to co vzdy, vacsinou branil a fognini sa bud trafil alebo to skoncilo v aute alebo sieti. Iny scenar vymien som necakal, lem Fognini ma prekvapil, ze dokazal na harde Nadala porazit, Fognini ma radsej antuku a tam dokazal okrem prveho vzajomneho zapasu Nadalovi robit ovela vacsie problemy ako na harde, navyse po zbabranych uvidnych dvoch setoch sa dokazalo level zdvihnut a obmedzit nevynutene chyby, preto sa mu ten zapas aj podarilo otocit. Nadal od zaciatku dokonca hral to iste.
Reagovat
Mark976
však já nepíši, že Nadal neumí. Jen jsem psal, že se na něj dnes nedá dívat....Takový tenis nikoho nebaví, kde se jen vše vrací a nic nevymyslí....Věřím, že když jen trénujete, tak snad ne jen obranářsky - nudně:o)
Reagovat
stopan
fognini mental retard
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na tohle se vyplatilo zůstat vzhůru, neskutečná kvalita v závěru zápasu a atmosféra parádní :))
Reagovat
stopan
fognini bojuje sam so sebou, spomienky na Hamburg.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, brejkovana pokracuje a amici silii;)))
...ale opravdu zapasy tech dvou zacinaji byt famoozni;D) Stesti, ze to neni antuka, bysme byli do nedele;D)
Reagovat
smazaný uživatel
No a opet vpohode Fogna prolamuje Koralovy Utes...to uz mu problemy nedela;)
Takze ted jde na serv a zkusi to dokoncit, ale Rafa to bude drzet zuby nehty...
Reagovat
smazaný uživatel
mě to normálně zvedlo ze židle a to mám dneska v nohách naběháno a natancováno :D mazec Fognini, teď už rozebral korálový útes domrtě, prostě když Fabio víc hraje než klauní a navíc mu to tam padá, tak je to podívaná a pro Nadala utrpení, klobouček :P
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Tak preji dobry odpocinek...
Reagovat
smazaný uživatel
odpočinek nebude, stejně bych vstávala v 8, tak to nemělo cenu, ani se mi nechtělo jít spát :)) no ale nonstop asi nedávám, bude to chtít odpočinek, abych viděla něco večerního zápasu Roger - Kohli :)) tak dobrou všem, kdo jdou spát ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neni dulezite, kolik servisu se ztrati;))) Dulezite je hlavne ziskat ten, kterym se zavira set;D)))
Fabio Fognini, to je pripad;D) No ale dnes ten Koralovy Utes zase rozebral...
Otocka z 0:2 proti Rafovi...;)
Dost dobre...;)
Reagovat
gigin
Forza Fofna! Úžasný tenis.
Reagovat
gigin
Fogna
Reagovat
smazaný uživatel
Fofna :D nedal ty sis takhle po ránu Fofolu? :P
Reagovat
gigin
:-DDDDDDD
Reagovat
stopan
jesus cely kurt pred nim a fognini zasmecuje rovno do strany Nadala :D
Reagovat
stopan
co fognini robi, uz malo byt vymalovane, zase spomienky na Hamburg
Reagovat
stopan
Preco mi to pripomina finale Hamburgu :D :D :D fogniny dvakrat breakol Rafana nasledne dvakrat stratil svoj servis a nasledne prehral :D zo stavu 40-15 pri podani.
Reagovat
smazaný uživatel
To jeho zapesti, to je dynamit:) Skoda ze to je takovy mrhac a blazen:) Ovsem letosni zapasy sRafou....dost dobry:))) Fogna ho evidentne nemusi...
A mame opet jejich obvyklou brejkovanou...bude jeste hoooodne veselo...
Reagovat
smazaný uživatel
tak si Fogna udelal v te posledni vymene s Rafy dobrj den:)
jeeezis:)
takze zase brejk:)
Reagovat
smazaný uživatel
tvle co on všecko netrefí, to snad není možný :D on je snad něco jako Gulba, potřebuje hrát velký zápasy, jinak na to dlabe :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj, i jestraby si bere jako Gulbis, mu to leti evidentne ven...a on si o neho rekne:DDD) neda mu to:)))
Reagovat
stopan
Rafan si od zlosti buchnul do stolicky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Půl sedmý ráno a oni ještě neskončili... chvíli na to koukám a jestli to zase skončí skrečí, tentokrát Fogniniho, tak tohle už se nedá nazvat jinak než Skreč Open, snad to vydrží, vypadá to na pětiseťák :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, tohle dokoukám, to nemá cenu jít spát na dvě hodiny :D výborně Fabio, servíruje na zisk 4. setu :))
Reagovat
stopan
Fognini je tenisovejsi, je to o tom ci sa Fabio zmesti alebo nezmesti do kurtu, alebo prehodi siet, Nadal napriek vyhranym prvym dvom setom viacmenej priemerny vykon, Fognini to na Nadala vie, ale vzdy ma problem s mnozstvom uplne zbytocnych nevynutenych chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
na winnery je výrazně lepší Nadal, pokud se nemýlím, ale začíná s ním mít pořádnej problém, právě ho brejknul v 5. setu, Fogninimu to tam padá neskutečně
Reagovat
smazaný uživatel
na winnery je výrazně lepší Nadal, pokud se nemýlím, ale začíná s ním mít pořádnej problém, právě ho brejknul v 5. setu, Fogninimu to tam padá neskutečně
Reagovat
stopan
na wimery lepsi Nadal ?? robis si kozy :D ?! cca 50 ku 26 v prospech Fogniniho :D :D :D v com je opar vyhoda pre Nadala su nevynutene chyby cca 40 vs 15 pre Fogniniho priblizne (nemam pri sebe statistiky momentalne takze uplne presne to nie je ale su vyrazne rozdiely
Reagovat
stopan
od French open 2013 kedy som videl ich vzajomny zapas prvykrat to bolo vzdy rovnake, fognini bije, nadal vracia, bolo to o tom kolko toho aj fabio stihol pokazit.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak jsem se překoukla v tý statistice no, nebyla jsem si jistá :D :P koukám na to od půlky 4. setu, momentálně ale Fabio zrovna nekazi :P
Reagovat
stopan
Fogniny opat uraduje :D 40-0 pri podani, niekolko hrubiek, za stavu 40-40 stoji na zakladnej prilepeny ako peciatka namiesto nabehu na siet aby to vracajucemu nadalovi zabil, vyhodil sa :D
Reagovat
Bloody13
Radwanská venku, Ferrer venku - u obou jsem to očekával.
Reagovat
vrabejka
No tak jeste bych ten titul uplne Serene nedaval :) Pokud zopakuje dnesni vykon k zadnemu 3.setu nemusi dojit. Bude se muset hodne zlepsit aby doslo k sesterskemu souboji ve ctvrtfinale.
Reagovat
kada.tom
No, souhrn zápasu Sereny napíšu až ráno/dopoledne. Raději s odstupem :-)
Reagovat
blixa
Zemina řádně rozhrnuta, vše vyřizeno k denímu pořádku. Jen nechápu, proč si těch divadelních scénářů nenapíše víc, tohle už je nuda ;-)
Reagovat
Pedronegro
souhlas, děsná nuda a trapně přehrávající herečka, i když je fakt, že sehrát to s mizerně servírující BMS nebylo úplně lehké ...
Reagovat
smazaný uživatel
A jestli Nick neví, kdo banguje přítelkyni Artemu Sitakovi, tak asi s Genie v mixu skončí.
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena a Madison postoupily téměř přesně ve stejnou chvíli, +- pár vteřin.
Reagovat
kada.tom
Serena ve 4. kole :-)
Ale byly to nervy ty první dva sety, třetí už byla pohodička :-)
Reagovat
kada.tom
woooooooooooooow, to byla intergalaktická výměna ..... 4-0
Reagovat
kada.tom
a další .... a krásnej Serenin rozštěp :-)
Reagovat
kada.tom
Jedeeeeeeeeeeeem !!
Sereno, prosím, potvrď brejk a pak to hlídej ..
Reagovat
kada.tom
s problémy, ale nakonec udržený podání ...
Reagovat
blixa
Nechápu fandy Sereny, že to tak prožívají. Dyk je to trapná fraška. Kdyby Serena chtěla, tak vyhrává všechny sety 6:0, 6:1, přinejhorším 6:2. Ale někdo v jejím marketingu jí poradil, že to není vhodné, takže nahodila schéma - první set prohraju, druhý se jakoby tahám, třetí rozhrnu. Co nepochopím je, že jí to někdo žere, že to je jako doopravdy :D :D
Reagovat
lars
A proc neprohrala set s Bertikem ?
Reagovat
Pedronegro
asi zapomněla, je s ní těžký pořízení :)
Reagovat
lars
Beth dala lehky volej za BL a mozna to rozhodlo o ztrate setu :(
Reagovat
smazaný uživatel
A je to. Myslím, že 3. set bude vypadat (blixovou terminologií) nějak takhle:

http://img.directindustry.com/images_di/photo-g/bulldozer-55229-2624587.jpg
Reagovat
kada.tom
doufám v to :-)
Reagovat
kada.tom
Nemám slov, ale zaplať bůh ... teď Serena začne na servisu, tak snad si ho bude držet a zlepší hru na returnu !
Reagovat
COMEON
come on!!!!
Reagovat
kada.tom
6-5 ... a takhle to prostě nemohla Serena doservírovat za stavu 5-3 ... snad teď vezme Mattek-Sandsový podání a získá set
Reagovat
smazaný uživatel
5-5. Tak teď to bude velká zkouška mentální odolnosti.
Reagovat
blixa
Čí myslíš ? Naší ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sereny a Beth :) Ale hlavně Sereny.
Reagovat
bIbec
mohla by to dneska Beth zlomit, co? Ne? :-)

Asi ne :-) Ale bylo by to super!
Reagovat
smazaný uživatel
Docela zajímavé srovnání:
2014 prohrála na GS turnajích jen 6 setů - ve 3 zápasech, které jí stály 3 turnaje.
2015 prohrála už 10 setů a útočí na kalendářní GS.

Ale teď si zase dost zahrává.
Reagovat
kada.tom
nemám slov ...
Reagovat
kada.tom
Kamooooooooooooooooooooooooooooooooooooon !!
5-3

Prosím, Sereno, doservíruj ten set !!
Reagovat
lars
dosrala to :)
Reagovat
blixa
Ho.vno ho.vno zlatá rybko ;-)
Reagovat
kada.tom
Serena na servise ve 2. setu dobrá, ale to nevyužívání BB je strašný ... :-/
Reagovat
kada.tom
Mattek-Sands za stavu 3-3 bez jestřábů ...
Reagovat
Mayo
Betany caruje
Reagovat
Fandina
Serena Beth 3:2. Serena už otáčí.
Reagovat
kada.tom
1/12 ...
Reagovat
smazaný uživatel
A Beth 2/2.
Reagovat
kada.tom
Mattek-Sands mi začíná pěkně s*át ...
Reagovat
lars
Busicka bude hrat mix :))
Reagovat
smazaný uživatel
A s ní Nick the Dick, two outlaws :D

Navíc zítra má debla, naložila si toho dost, asi čekala klasicky konec v R128 v singlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Otočený game z 15-40, jsou to drobnosti, ale ve finále se můžou složit do mozaiky, která se Sereně nebude líbit.
Reagovat
blixa
Sim tě, už to hrne, chudák zemina ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zemina teď dost důrazně vzdoruje, asi je v ní hodně šutrů :)
Reagovat
kada.tom
souhlasím ... Serena potřebuje získat brejk a pak by se mohla nahecovat a začít hrát to, co potřebuje
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelný, další BP v tahu.
Reagovat
Fandina
Keys Aga 2:0 v prvním setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže 3 sety a Rafa bude hrát tak od 4.
Reagovat
Fandina
Dobře Beth, tak ještě jeden set! Kamooooooon!
Reagovat
lars
Beth by nemela zbrkle chodit na sako
Reagovat
blixa
Bětuška je ultimátní síťařka, ona to jinak neumí ;-)
Reagovat
vrabejka
Betyy pooooojd! Jeste set! COME ON!
Reagovat
kada.tom
Serena nevyužívá breakbally. Měla jich 7 a využila jeden jediný. Proti katastrofálně servírující Mattek-Sands by měla vyhrát set 6-2 a ona ho prohraje 3-6. Serena netrefuje kurt, hraje hrozně.

Musí se zlepšit, musí prostě najít způsob, kterým soupeřku rozklížit, jinak je konec.
Reagovat
blixa
Jako kdybyste ji neznali. Jen divadýlko, než se začne rozhrnovat ;-)
Reagovat
COMEON
:( comeee on
Reagovat
blixa
Čo ťa sere ??? ;-) :D
Reagovat
blixa
Serena si z nás opět dělá prdel :D Abychom si nestěžovali, že je k zemině příliš krutá ;-)
Reagovat
Mayo
Betaný zahrala intergalaktický half-volej :O . Mohla by už dotiahnúť prvý set, nech je to zaujímavejšie
Reagovat
kada.tom
Serena zatím hraje strašidelně, hůř jak proti Bertens ... na to, že hraje doma, tak je to hrozný a Mattek-Sands se ani nemusí moc snažit, Serena se buď vyhodí nebo to napálí do sítě ...
Reagovat
Frick
Snad majó na tom Korfu wifinu :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jim jí Němci zaplatili, tak mají.
Reagovat
Fandina
Wifina je dobrá, ale musí být na něco napojená.
Reagovat
kada.tom
první dvě "kamán" a Serena si uhájila servis, tak by se to mohlo začít lepšit :-)
Reagovat
kada.tom
a rebreak, teď bude důležitý uhájit podání :-)
Reagovat
vrabejka
Raonic zlomen :)
Reagovat
kada.tom
Serena má zatím problém trefit kurt ... nejvyšší čas s tím něco udělat
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední dobou má ty špatné začátky dost často.
Reagovat
vrabejka
Serenka vyborny zacatek jen tak dal, setri sily :D
Reagovat
kada.tom
Třetí překážka zní Bethanie Mattek-Sands. Nevím úplně co od toho zápasu čekat, každopádně je třeba to nepodcenit a pokud možno co nejvíce ušetřit síly. A už se těším na Sereniny "kamooooon" :-)

Jdeme pomalu ale jistě na to :-)
Reagovat
COMEON
BMS by nemusela Serenu zdržať dlhšie ako Bertens, bol by som radšej keby sa Serena šetrila na 4.kolo proti Aga/Madison a QF proti Venus :)
Reagovat
kada.tom
tak já po tom zápase s Bertens nevím, co od Sereny čekat, samozřejmě si přeju co nejrychlejší vítězný zápas a ušetřené síly na zápas 4. kola ... co se týče případného QF (Venus/Kontaveit) nemám větších obav
Reagovat
vrabejka
Raonic tece 2:0 s Lopezem. Rikal jsem ze na to tuto sezonu nema. Rafa bude mit aspon otevrenou cestu do ctvrtfinale :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa bude muset v první řadě pořádně přidat, kdyby měl dnes opakovat výkon ze zápasu se Schwartzmanem, tak může balit. Na 3 vítězné mu s Fogninim věřím, ale žádná volná vstupenka do QF to není, natož López, který když má den na servisu, tak je pro současného Nadala hodně těžký soupeř.

Raonice je škoda, loni ukázal potenciál, to zranění ho přibrzdilo, ale snad se ještě vrátí nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Feli...

Ja by som paradoxne pre Rafu do 4. Kola radšej Miloša..Teda pokial bude 4. Kolo pre Rafu aktuálne..
Reagovat
Roger_Federer
Ja teda zatim vidim 2:0.Ty uz Feliho a Rafu v dalsim kole.
Reagovat
kada.tom
Franta s Jirkou ve 2. kole :-)
Reagovat
kada.tom
Vyhrálo menší zlo z mého pohledu. Cibulkový prohru přeju víc jak Bouchard :-)
Reagovat
COMEON
tomeee
Reagovat
EllNino
tak se tim furt nechlub ježiš :D copa kdyby tobě takhle někdo v životě nepřál ?
Reagovat
janek_da
taky nechapu, proč má pořád potřebu oznamovat světu koho nemusí.
Reagovat
Vojtiik
jak pise spaniel... odpordny kadlec preje jen prohry :D
Reagovat
Fandina
Jirka s Frantou jdou podávat ve druhém setu na vítězství nad Chung Kukuskin.
Reagovat
Fandina
A dopodávali. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš s Martinem ale bohužel nedopodávali a končí.
Reagovat
Fandina
Bohužel. Ze začátku třetího setu to vypadalo slibně, škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulka to mala otvorené až do SF, ale dnes narazila na tazkú protivnicku..(nechápem stále tie vysoké kurzy na Genie, aj dnes som jej veril o nieco viac)..Nakoniec rozhodol ten maratonsky stvrtý gem posledného setu, kedy mala Domca asi 7gemballov a nakoniec gem aj zapas prehrala..Koniec koncov, xy sanci mala aj v prvom sete..Kanadanku vidim v SF.
Reagovat
janek_da
podle me rozhodly ty SP v prvnim setu. Hlavne kdyz to byly zaroven i 3BP v rade (jestli si pamatuju).

U takhle vyrovnanych zapasu se tezko udrzuje kvalita oba dva sety v rade.
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle část je celkově dost otevřená, začalo to odhlášením Máši, pak Dominika vyřadila Anu, turnajová desítka CSN taky vypadla (ale ta ani favoritka nebyla), takže tam je nejvýš nasazená Makarova (13), která před USO nehrála nic moc, ale teď se zase chytá. Takže Makarova, Bouchard, Vinci, Mladenovic - jedna z nich do SF, pro každou to bude úspěch a myslím, že šanci mají všechny.
Reagovat
vrabejka
Genie vyhrala zaslouzene. Ma lepsi cisla, lepsi podani a byla uspesnejsi na big pointech. Osmifinale US OPEN po te celosezonni bide je ti zazrak ale tdaleka to nemusi byt konecna. Genie potrebuje jen zapracovat na vykyvech kterych bypo v tomto zapase celkem dost ale spise to bylo nervozitou a zlepseni hry Cibulkove. Makarova je hratelna tak uvidime......
Reagovat
vrabejka
pardon ceka ji vinci. Makarona ceka Kiki :)
Reagovat
COMEON
bude hrať proti Vinci ale inak zo všetkým súhlasím :)
Reagovat
vrabejka
zajimalo by me co s nou Connors udelal ze se najednou tak zlepsila. To prece neni jen psychikou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže repete Bouchard - Vinci :) Genie se zvedá, ale ten debakl je starý ani ne 2 týdny, jsem zvědavý na kurzy.
Reagovat
COMEON
Nádherný zápas. 7-6(9) 4-6 6-3
Obe hráčky hrali vynikajúco, jeden z najlepších zápasov ženskej časti ak nie dokonca najlepší.
Ďalšie kolo Vinci, Genie jej musí oplatiť prehru spred niekoľkých týždňov.
Come on!
Reagovat
COMEON
+ mixed doubles za dve hodiny :D neviem ako to holka zvládne :/ :D
Reagovat
EllNino
no před týdnem s ní prohrála :)
Reagovat
COMEON
Nevedel som kedy presne, ale snáď jej to oplatí.
Reagovat
janek_da
tvl, obě mám rád. Ale snad se nebude opakovat trestání Genie Genií.

Bobina mi nepřijde moc v poho, asi ty kurty jsou ted an ni moc rychlé.
Reagovat
COMEON
tiež mám obe rád a sám som najprv nevedel koho by som radšej videl v štvrtom kole ale predsa mam len Genie trochu radšej :)

Tak neviem , Vinci dala už dvakrát QF na US Open , snáď tento rok bude 4. kolo pre ňu konečné :)
BTW. prečo Bobina? :D
Reagovat
janek_da
Robert(a) - Bob(ina)
Reagovat
COMEON
omg :DDD prečo mi to nedošlo skôr? :O :D
Reagovat
janek_da
já ji tak hrozně rád říkám.
Reagovat
EllNino
Roberta = Bobina :D
Reagovat
Jan
Zapnul jsem to ve 2. setu za stavu 3:2 a naopak jsem viděl jak hrály obě hrozně. Jsem si říkal, že ty naše občas hrají všelijak, ale tohle je o poznání horší. Cibulková se tam zrovna potácela, jakoby se nemohla udržet na nohou, vypadalo to, že každou chvíli spadne. A na Genie v tu chvíli bylo vidět jak hrozně si nevěří. Takže nejlepší zápas ženské části určitě ne. Na něj bych podle ohlasů tipoval zápas Cetkovská - Wozniacká, i podle highlightů. Přál jsem to Genie a vyhrála. Cibulková nehrála moc dobře, aspoň ve 2. a 3. setu. Ve 2. setu bylo hodně chyb na obou stranách.
Reagovat
Fandina
Genie s Domi byla taková řežba, obě se přestřelovali, hrají rychle po odskoku a pořád v útoku. Zápas včera byla zase taková tenisová balada. Klasický tenis s výměnami a pak zakončování. Takže každý zápas měl něco do sebe.
Reagovat
Fandina
Včera Cetka s Caro.
Reagovat
Fandina
přestřelovaly
Reagovat
smazaný uživatel
Na co jsi koukal? Od stavu 1:3 ve 2. setu hrála Dominika skvěle. Genie se zvedla ve 3. setu. Oboustranně pěkný zápas, obě si šly po bodech, Genie chybovala míň.
Reagovat
Jan
No Cibulková to dávala často do sítě. 45 UE taky vypovídá jak hrála.
Reagovat
janek_da
no, kámo. Genie hodně překvapila. S Riske, Hercog se tahá o konec a ted nedala Domče ani čuchnout.
Reagovat
Mayo
Škoda toho, bolo to vyrovnané.
Reagovat
EllNino
Gratulace Genie, paráda :) ...
Reagovat
Denis92
Skoda..ten prvy set mala Domca vyhrat.
Reagovat
vrabejka
Genieeeee!!! Queen is back!!!
Reagovat
COMEON
Queen je silné slovo ale áno, je späť!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Do "queen" jí chybí asi 20 GS titulů :) Ale doufám, že si ten vzestupný trend udrží.
Reagovat
kada.tom
Queen bude hrát až za chvíli, to si pleteš dojmy s pojmy :-)
Reagovat
COMEON
Dominika stiahla náskok Genie ale tá ide teraz podávať na zisk celého zápasu.
Come on , GENIE!
Reagovat
kada.tom
Goffin skreč ...
Reagovat
a.magerova
Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Len tak, je teraz taký trend.
Reagovat
a.magerova
Bla bla, když nevíš, tak proč odpovídáš?!!!
Reagovat
kada.tom
Andrea s Kubotem vyřadili jedničky mixu Mirzu se Soarezem.
Reagovat
Jan
Když jsem se koukal na tu Genie, tak mě napadlo, že kdyby byl Nadal žena, tak se bude před podáváním popotahovat za kalhotky a navíc ještě za podprsenku.
Reagovat
lars
http://www.edisk.cz/stahni/82038/cibule23.mp3_891.02KB.html
Reagovat
COMEON
Go Genie! Domi ide podávať na udržanie sa v zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlaváčková a Kubot právě vyřadili první nasazený pár Mirza + Soares ;-)
Reagovat
Fandina
Pojďte pro titul!!!
Reagovat
COMEON
Tak Domi si podržala podanie.
Reagovat
janek_da
Domča podle mého ještě brejkne. Že by TB?
Reagovat
COMEON
Tak to by boli nervyy :D
Reagovat
Mayo
škoda, Domča už skončila
Reagovat
COMEON
Zakončené esom :) myslím, že ten štvrtý gem dorazil Domi
Reagovat
janek_da
Genie našla krosový forehand.
Reagovat
vrabejka
Genie je zasena vlne ted potvrdit na 4:1 a je to tvoje!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Genie hrá, bohuzial pre Cibulku najlepsi tenis prave teraz.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten stvrtý gem tretieho setu..To sú momenty, ktoré robia tenis tenisom..:)
Reagovat
COMEON
presne taaak :)
Reagovat
COMEON
Genie 35/24
Domi 33/38
Reagovat
EllNino
Neuvěřitelný tempo výměn, taková rychlost :) Řežba jako řemen
Reagovat
Fandina
Čermák s Veselým mají set nad Chungem s Kukuskinem. Tak ještě jeden.
Reagovat
COMEON
Genie 98
Domi 90
Reagovat
COMEON
Genie 2/8
Domi 4/16
Reagovat
COMEON
teraz už Genie 3/9
Reagovat
spaniel
Stejne %
Reagovat
Fandina
Andrejka s Kubotem mají set proti Mirza Soares. Tak ještě jeden!
Reagovat
Mayo
to je v p1či...tak djokovič skončí , reku šupnú tam Domču a oni tam dajú raoniča s lopézom :D ... ale DC aspoň pekne otočila druhý set
Reagovat
kada.tom
Cibulková s Bouchard běží už od začátku na Eurosportu 2 ...
Reagovat
spaniel
Ten Mayo nema.
Reagovat
kada.tom
tak to je mrzuté ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak spravne;) Feli je fajny;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude to také ľahké drahá, ale POME!
PS: Co Kvitovka, kouká, ani nedutá, ne? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Té začala škola, takže jí tu už tak často snad neuvidíme :D
Reagovat
Fandina
Klizan s Rosolem hrají proti Delbonisovi se Sschwartzmanem nerozhodně na sety. Tak jsem zvědavá, co bude ve třetím.
Reagovat
Fandina
Nevím, jak se jmenuje komentátor na ES2, ale tak hlasitě se zaradoval, že jsem se skoro lekla.
Reagovat
COMEON
:D :D ja tiež tak
Reagovat
smazaný uživatel
mas neciste svedomie?
Reagovat
smazaný uživatel
prepac,napisala si iba "skoro lekla" :)
Reagovat
Fandina
Hlavně mám puštěné čtyři zápasy a on najednou byl hodně hlasitý a to mě vyrušilo.
Reagovat
smazaný uživatel
ty si ten nick Fandina zasluzis
Reagovat
Fandina
zaradoval, když Domi dala set
Reagovat
spaniel
Tak tentokrat Domce stacili 2 SP. Ve tretim by mela byt favoritkou.
Reagovat
COMEON
Cibuľa to ubojovala.
Reagovat
spaniel
8/8 na siti ve druhem, hm...
Reagovat
COMEON
slušný výkon to bol už prvom sete ale za stavu 1:3 sa neskutočne zodvihla a bojuje.
Reagovat
Fandina
Na Dominice se mi líbí, že je pořád v pohybu, rtuťovitá, pořád útočí, samozřejmě to na každou tenistku neplatí, ale je mi to sympatické, takováhle hra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andre Noleho vytocil;D)))
Nastesti jen hrou...brejk je tady stahlej...tak snad...jeste Andre zabojuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Taaak, a ted zase Andreas vytocil mne;)))
boze...
Reagovat
kada.tom
už má Novak brejk zpátky a podruhý si to asi nenechá vzít :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D) No ale ted ma 2 krat BP...
Reagovat
smazaný uživatel
ale stahl je;)
Reagovat
smazaný uživatel
A je po srande;)
Tak Andre skoda...pouze ve druhem setu se konalo opacko z AO...a bohuzel to ta na konci zmrvil. To rozhodlo...
Reagovat
janek_da
Ale nechapu Genie, proč se omlouvá zaprase. Dyk je to pokrytecké. Jak šla otočená k Domině, jak se usmívala po tompraseti :)))
Reagovat
COMEON
to nebol usmev
Reagovat
janek_da
spokojená byla
Reagovat
COMEON
a čo mala plakať? jasne , že bola spokojná , že má bod za takého stavu ale určite sa neusmievala.
Reagovat
janek_da
nene, byl tam vpozadí takový jinak spokojený úsměv po praseti.

Ale nic, já to nekritizuju, to je celkemnormiš.
Reagovat
smazaný uživatel
Když se někdo omluví za prase, tak nikdo nechápe, proč jako ...

Když se někdo neomluví za prase, je to namyšlený ubožák ...

Tak vyber si že :D
Reagovat
janek_da
je to prostě prasák
Reagovat
dadaft
tak teď jsem na Genii zvědav.
osobní pocit -- Dominika přebírá otěže.
třetí set tomuhle zápasu bude slušet (pokud se jedna nesesype).
Reagovat
janek_da
No nevim. Genie měla krizičku, ale už je zní venku.

POME Genie
Reagovat
spaniel
Domcin forehand bych bral vsemi deseti. Jinak obe priserne tenisky.
Reagovat
Denis92
Na BP je "uspesna" jak Roger..
Reagovat
vrabejka
Genie i pres prorazene podani neskutecna psychika paradni servis. Verim ze to urve ve 2.setech
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád má výpadky. Podle mě Dominika ve třech.
Reagovat
COMEON
Genie. Či už v dvoch alebo v troch.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 3. by na fyzičku asi neměla šanci.
Reagovat
Denis92
Totalny tenis od Cibulkovej na maximalne riziko..bud alebo.. ale paci sa mi to. Konecne brejk!
Reagovat
smazaný uživatel
Hrat úder Buď/alebo pri druhom servise na príjme pri evidentnom vyčerpaní súperky nie je riziko, ale hlúposť podľa mňa..Ale teraz jej to vyslo.
Reagovat
COMEON
:D
Reagovat
spaniel
Proc myslis ze je vycerpana? Jinak to je uplny zaklad, ktery uci treneri uz male deti - kdyz ma souper slaby druhy servis, tak to musis trestat a jit do toho agresivne. Nic na tom nemeni ani to, ze jich Domca spoustu kazi.
Reagovat
smazaný uživatel
Rec tela Genie naznačuje, ze má toho plné kecky..Ale možno má len depku, ze stráca vyhraný zápas...

To je relatívne..Podla mna, ked si na niekoho verím vo výmenách a momentálne v nich mám navrch, nebudem riskovat, ked cítim, ze súper je neistý..
Reagovat
spaniel
Mozna to tak Domca neciti. Prohrala prvji set, v druhem byla brejk dole, je to stale otevrene... Podle me je to zaklad a s jejim forehandem do toho proste musi jit. Neco jak Roger, Nole proti Murraymu. Rozdily jsou male a kdyz nekde muzes ziskat vyhodu, musis ji brat.
Reagovat
Denis92
Uhol pohladu. Mne sa proste paci ako to tam teraz pali hlava nehlava. Nevravim vsak, ze je to najlepsie riesenie. Ale takmer kazdy jej uder je maximalne agresivny a chce si to uhrat sama.
Reagovat
spaniel
Aj Domi, 10BP a vyuzijes jeden :/
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, súboje Isnera s Kohlim, to je v posledných rokoch v NY tradícia hodná wimbledonských jahôd so šampanským..Ich zajtrajší súperi majú smolu, ak chcete zbohatnut tak Izzy+Kohli=postup.
Reagovat
tommr
doufám, že Jirka bude proti. Herně na Isnera už dávno má a výhra nad Karlovicem by mu mohla dodat i to chybějící sebevědomí ...
Reagovat
Denis92
tak hlavne Kohlschreiber si ani netukne..Vesely uhra maximalne set.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím..Jirka herne na Isnera nemá a ani nemal doposiaľ.
Reagovat
Fandina
Ještě spolu nehráli a když dokázal dvakrát porazit Kalovice, tak proč ne Isnera. Bude záležet na tom, jestli se ho nezalekne. Jestli si na něj bude věřit, jako si dneska věřil na Iva.
Reagovat
Fandina
Karlovice ... úsměv
Reagovat
Kozoroh
Je jen škoda, že Federer tuto tradici přeruší :-P
Reagovat
JaQuiLo
Na ES2 cz momentálně slušné vesmírnej komentátor. Minimálně už máme z Genie Jenny. Pohoda, no.
Reagovat
vrabejka
ten jeho hlas me nici :D Stve me ze me jazyk nejde dat na anglictinu :(
Reagovat
Frick
Bohužel vypadla na desítce v Turecku už ve ČF a získala pouhé dva bodíky. :-/

Karolína Muchová postoupila v Praze do SF, kde jí ovšem čeká Patty.
Reagovat
EllNino
Patty jede na výhru :D
Reagovat
Kozoroh
Djoker má zápas pod kontrolou, Seppi mu pochopitelně zatápí víc než Souza s Haiderem, ale Nolda si jede svoje a míří za postupem.
Čilič se dnes protrápil k vítězství, kdyby Kukuškin za stavu 7:6 a 5:2 nezačal labilnět, mohl si loňský vítěz balit kufry. Kukuš se sice ještě vzepjal ziskem čtvrté sady, ale v rozhodují sadě ho Mariňák umlčel.
Zápas Nadala a Fogniniho vidím jako čtyřsetové vítězství Fogniniho. Ano, favoritem je Nadal, ale očekávám, že dojde k překvapení.
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034637

Pořád je ve startlistu Klára s Petrou. To jsem zvědav, kdo se tam objeví. Klára by snad mohla, u Petry samozřejmě velmi pochybuju. I v případě, že by jí Flavia vyprášila.
Reagovat
EllNino
Počítám, že Petra si vezme po US Open pár tejdnů volno, bude rozlámaná, přeci jen, není zvyklá na hru na betonu a její tělo tím trpí, vidím to až na ty evropský haly :)
Reagovat
vrabejka
genie a hned brejknout!
Reagovat
vrabejka
Vyhrala ta stastnejsi a tou je Genie :) Zatim vidime nejlepsi zapas zensje dvouhry snad to holky udrzi :) Ale strasne obe maji nervy v kyblu :D
Reagovat
FulnekUltras
nejlepší zápas byl dnes ráno... ;)
Reagovat
vrabejka
vec nazoru. Obe stale hraji na top urovni coz se o petre na konci setu rict neda.
Reagovat
dadaft
já bych to nehrotil -- prostě druhý úžasný zápas, zase trochu jiný než ten v noci, protože hrají jiné tenistky.
Reagovat
Fandina
Přesně tak, tady se hrají rychlé míče, obě dvě se snaží diktovat hru, ukončovat. Tam šlo o pěkné výměny, tenisovou chytrost.
Reagovat
lars
nejlepsi zapas byl dnes v noci
Reagovat
dadaft
můj milovaný Armstrong šílí a tenistky předvádějí opojnou chůzi po velmi tenkém laně pověšeném vysoko, převysoko. ))

parádní mač.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto úžasná podívaná! Tiebreak si tenhle set rozhodně zasloužil. Jsem zvědavá, jak se s těmi 5 neproměněnými setbally Dominika vyrovná, ale snad kromě jednoho si to Genie sama uhrála. Doufám, že to teď už bude snadnější a Genie postoupí! :)
Reagovat
kada.tom
Duel dvou pro mě snad nejneoblíbenějších tenistek ... no, upřímně - tu výhru nepřeju ani jedný, ale prohru míň přeju Bouchard. Takže jsem vlastně rád, že ten 1. set vyhrála. TB byl opravdu hodně dramatický :-)
Reagovat
EllNino
A jedem Evženo ! :) Hraješ dobře, atmosféra skvělá a tenis taky, jen Domi si asi bude trochu rvát vlasy za ten nehraný volej :) ....tak jedeme dál ! :) Paráda
Reagovat
COMEON
11:9 v tiebreaku
Reagovat
Mac
nevim proc dela furt ty stopbaly, kdyz je vsechny prohrava...
Reagovat
dadaft
vypadá to, že kdo vyhraje první set, vyhraje zápas.
Reagovat
COMEON
Tiebreak 9:9
Dominika nepremenila ani 5. setbol a hraje sa dalej! :)
Reagovat
Mac
jakpak to podela tentokrat?
Reagovat
Denis92
Posrala si si to len a len sama Dominika..
Reagovat
COMEON
set ešte neskončil .
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonce ani zápas :D
Reagovat
COMEON
:D hlavne že si to Cibuľa už posrala :D
Reagovat
Denis92
samozrejme ze si to posrala. Tento set proste mala vyhrat..
Reagovat
COMEON
mala síce 5. setbolov ale Genie hrala rovnako super ako Domi
Reagovat
Denis92
To nespochybnujem. Kazdopadne Domca ju mala na lopate a premrhala to..
Reagovat
smazaný uživatel
Pisem o tom nizsie, strasne hlupe rozhodnutia pri big pointoch..
Reagovat
Denis92
No veru. Domca Ti dala prikladne za pravdu..
Reagovat
smazaný uživatel
Nezlobte se,ale Seppi Djokovič je pinkaná
Reagovat
EllNino
tovížejo -_-
Reagovat
smazaný uživatel
ja se nezlobim;D)
...mne to bavi, ale uznavam, ze zaver druheho setu je hodne daleko za tim, co jsme mohli videt do stavu 4:4...((ve druhem setu))
Reagovat
smazaný uživatel
Musim uznat,že Novak na síti je příjemná změna,i když jistotu z něho teda necejtim:))
Reagovat
darek.vrana
Kam se posunul tenis od semifinále Wimblu 89 Lendl-Becker, které dávali před pár dny...
Reagovat
vrabejka
Cibukova zabila nahrany volej do sítě a máme tu tiebrejk :)
Reagovat
Denis92
Oh boy..to je taka skoda. Uz mala vyhraty set..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle zacina byt absolutne famozni zapas, ty vymeny...jen pochvalit. Snad ta tendence vydrzi...
Ktery hnup tady psal, ze Seppi je nejaky prumerny z prumernych...
To, co Andreas predvadi...
...no spravedlive si zaslouzil potlesk nejen divaku...ale i Noleho...
A to nas ceka jeste dnes Fognini x Koralovy utes...
...No a milosek s Lopezem...
dnes ma asi u mne WTA totalni utrum...
Reagovat
EllNino
úřesně, žádnej průměrný z průměrných :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
jenze ten zaver druheho setu zahral jak nasa Lucy...vpohode podelal;)))
Zkazil si cele to pekne usili...v druhem setu...ehhh
Ono nabizet Nolemu BP jen tak...se proste nevyplaci...mozna by s tou stedrosti nemusel prehanet;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady asi otocka nehrozi, ze....XD
Posledni 3 gemy odehral Andreas hooodne, spatne. Uz jsme doufal behem prvni pulky setu, jak tam supl ty brilantni obhozy, ze tu muzeme mit opet AO2015...cili akce Feedex-Seppi....
...asi to nevyjde, ale nehazu jeste Seppiho do zita;)
Reagovat
EllNino
Ještě neházej, protože Andre je bojovník, třeba se ještě zmáčkne, pokud mu to Nolda dovolí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ti reknu, ze nastup do tretiho ma Andre famooozni...Nole jen na ten BH cross cumel, jakby priletel martani...jako vic asi udelat nemohl...
Jenze....;)
Reagovat
EllNino
Jenže je to Gumák no, ale uvidíme no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vybojoval 3BP...ale Nole mu nedal sanci...a pradoxne ten treti BP stahl volejem na siti...
...Nole je pripraven,...
Vypada to uz spatne;D)
Reagovat
EllNino
bohužel ano :) sleduju to zároveň s Genie proti Domi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Písal som to ja, a stojím si tým..Nie je doležité hrať len pekne, ale hrať pekne a mať aj výsledky..Seppi je na okruhu snáď 12 rokov a až na senzačný zápas s Federerom na GS vždy vypadával prakticky vzdy v 1-3 kole..Priemer.
Reagovat
EllNino
Ale tenis umí hrát parádní :)
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Na jeho klasický tenis se nádherně dívá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ja nevim, kdo to psal;) Ja jsem si ted jen pri tom zapasu vzpomnel, ze jsem to tady cetl...
...nazor ti neberu, ale prumerny z prumernych je mozna nejaky takovy Ram, nebo podobni hraci,...ale treba ja si vazim i tehle maniku...
Tak mrhacu mas na okruhu celkem dost...takhle bych mohl rict, ze i Monfils je prumerny z prumernych...
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils hral semíčko GS, niekolko QF, pravidelne hráva v druhom tyzdni majoru..Nehovoriac o xy jeho skalpov TOP 10 hracov..

Chápem, ze si Seppiho vazis, aj takýchto hracov je na okruhu treba, ale v celkovej hierarchii tvoria len priemer, Ram je už podpriemer..Moj názor..
Reagovat
smazaný uživatel
No, a co je potom hrac nekde od 150-200. mista zebriku?
Jako pod-pod prumer:)
Jinak Monfils...pravidelne??? snad ne...ano dostane se casteji, ale jinak vysledkove ty tri haly...co vyhral...a jednu haluz antuku nekdy na zacatku kariery??? No Andre dal aspon Eastbourne na trave;)!!! Ale ja mam rad i Gaela...davam to jen jako priklad...vysledkove zadny rozdil jestli jde o vitezstvi tam neni...
...
Reagovat
smazaný uživatel
Tí sú samozrejme hlbokí podpriemer..to už vidíš len na prize money..

Sorry Vlčku, ale Gael je o level vyssie, nez Andres, už teraz Dosiahol o moc viac na GS, ktoré sú vzdy smerodajné a to je o generáciu mladší, nez Andreas..
Reagovat
smazaný uživatel
jedno SF a dve QF...tak to mu pomuze jak mrtvemu zimnik...;)))
mozna uznam nejaky pul-pul-level;)
Sim te Monfils nebyl nikdy schopny na trave ve Wimblasu prezlezt 3kolo;D)
Andre ho aspon prelezl...;)
No rozhodne na tyhle hrace nenahlizim jako na prumerne z prumernych teda;D)

A jen bych ti chtel pripomenout, ze tvuj oblibeny (((nechapu kde se to u tebe vzalo))) Isner ma jen jedno ubohe QF...a jeste po haluzi!!! Cili vysledku z Seppim ma uplne rovnocene, nebot ve Wimblasu taky nebyl schopen prelezt 3.kolo

Ja ti nevim...ale asi je jako prumerne z prumernych nebudu videt, tedy toho problematickeho Seppiho...;)
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11947687_995826447105699_1837617504422197548_n.jpg?oh=020351d80c0737456b16f87aea8f346c&oe=567CF30A
Reagovat
EllNino
boobs :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdes to vyhrabal? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Chápem, je to zensky tenis..

Ale Cibulka mi niekedy, teda dost casto, najma pri big pointoch na returne príde dost takticky nevyspelá..Az do Bratislavy som cítil ako je Genie za stavu 4:5 nervózna, zahrala dvojchybu, neistá..A namiesto toho, aby ju v tom Cibulková vykúpala, tak zahrala hned dva zbytocne dlhé outY hned z returne a dalsie dva dlhé outy z tretieho, stvrtého úderu..A pritom stacilo len dostat Genie do výmeny..
Reagovat
COMEON
Obe hráčky hrajú zatiaľ krásny agresívny tenis. Snáď víťazka tohto zápasu sa dostane aspoň do QF.
Reagovat
Frick
V Dalianu hrát nebude. :-( A nejen to - možná prý vůbec nebude hrát v Asii. To tedy ovšem nevim, co chce. :-(
Reagovat
EllNino
třeba nechce :)
Reagovat
EllNino
Takže Venus čeká Anett Kontaveit :D Madison dala kanára ve třetím setu, úspěch pro Estonsko a není za tím Kaia Kanepi :)
Reagovat
vrabejka
Zatim obě holky hrají světový tenis. Snad jim to vydrží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Genie je spat, myslim, ze tento zápas vyhrá..Skoda, ze som to nestihol podať aj s Ferrerom na jeden tiket za velmi slusny kurz..
Reagovat
dadaft
podle mě je to otevřené, Cibule v laufu je na betonu špička.
Reagovat
smazaný uživatel
V určitých momentoch áno..Ale Genie mi príde kompaktnejšia..
Reagovat
dadaft
ale psychicky byla ještě před pár dny úplně v hajzlu -- recidiva není nemožná.
Connors ji asi srovnal, ale kouzelník to není.
Reagovat
vibbi
PETRA hraje zítra v jedenáct hodin dopoledne.
Reagovat
FulnekUltras
a do piče...
Reagovat
FulnekUltras
naštěstí právě zítra by neměla teplotní maxima v NY přesahovat snesitelných 27°C...ovšem 3. a 4. kolo přinášejí skoro vždycky trochu rozhození denního režimu...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nepanikařit. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nepanikařit. ;-)
Reagovat
kada.tom
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule12.html

Petra K. hraje první zápas na AAS (takže přes poledne, ajta krajta ...)
Vika s Kerber jsou na AAS, ale ne v Night Session
Jirka s Johnem druzí na LAS
Bára poslední na Grandu
Tomáš jako první a Petra C. jako druhá na 17ce ...
Reagovat
vrabejka
Konečně uvidím hrát Petru na USO :D
Reagovat
kada.tom
snad ne naposledy :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, aspoň na tu Petru nebudeme čekat ... :D Ne jako minule, kdy to tam Stan smažil tři TB ...
Reagovat
Bloody13
Génie začíná vystrkovat drápky?
Reagovat
dadaft
možná ji vedle Connorse došlo, že to, že byla ve finále grandslamu opravdu ještě neznamená, že je legenda. ))
Reagovat
Bloody13
Cíba jí třeba domluví :)
Reagovat
vrabejka
Jedna z nejlepších výměn USO a Domča vede 3:2 :)
Reagovat
FulnekUltras
létající Šit... ;)
Reagovat
Denis92
Neviete niekto, kto spolukomentuje zapas Cibulkova - Bouchard na ES2 v anglickej verzii?
Reagovat
Denis92
Inak ale neskutocny zapas zatial!
Reagovat
vrabejka
Zdá se mi že nějaká češka. Vyslovila krásně Šafářová :D
Reagovat
Denis92
Ano, je to ceska ale zaujimalo by ma ze kto.
Reagovat
EllNino
Uhlířová po stotisící :DD
Reagovat
Denis92
Vdaka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdy som tvrdil, kurt je pre bežného diváka tak rýchly, jak rýchlo na ňom jeho protagonisti hrajú...

Rýchlejší kurt na tohtoročnom USO vyzerá v zápase Djokovica so Seppim ako lepidlo..
Reagovat
vrabejka
Obě začali velmi dobře :)
Reagovat
dadaft
tak to bude sekec mazec.
hraje se pátý gem, winner střídá winner a diváci šílí už teď,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
Cibule s Bušičkou začaly ve velkém stylu teda.
Reagovat
vrabejka
Andy bojuj :)
Reagovat
smazaný uživatel
petici za výhru milé dívky Bethanie Mattek-Sands, narozené dne 23. března 1985 v Minnesotě, v zápase se Serenou Williams ve 3. kole letošního Us Open (2015). Kurz 17.00 se musí potrestat.

*Podpisem souhlasíte se zasíláním informačních materiálů a reklamních sdělení.
Reagovat
kada.tom
Ani omylem !!
Serena musí vyhrát !!
Reagovat
EllNino
ale kuš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik podpisů je třeba, aby se tím Kongres začal zabývat?
Reagovat
smazaný uživatel
stačily by dva, popdis Sereny a podpis Bethanie, a Kongres přeruší debatu o uprchlících v zemi a začne se věnovat tomuto důležitému tématu.
Reagovat
vrabejka
Sem zvědavý jak se Sirena vypořáda s Bettyinou hrou na sití uviídíme
Reagovat
sprchon
Mějte se tu famfárově. Občas sem asi napíšu, ale až do Vánoc budu studovat v zahraničí, takže na tento koníček (sledování tenisu a psaní na TP) bude méně času. :)
Reagovat
EllNino
se máš, závist :) užij si to a občas napiš :)
Reagovat
smazaný uživatel
měj se :-)
Reagovat
Fandina
Ať se daří!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ty se jedeš učit angličtinu s portugalským přízvukem, že jo? Tak si to užij :)
Reagovat
janek_da
Měj se hezky
Reagovat
smazaný uživatel
Have fun :)
Reagovat
FulnekUltras
zdravý prut! ;)
Reagovat
blixa
Good Luck ;-)
Reagovat
Pedronegro
Mucha suerte!
Reagovat
smazaný uživatel
Pome!
Reagovat
FulnekUltras
Fandi, ale zůstaň člověkem... ;)
Reagovat
EllNino
Sympoška Bobina ve 4. kole, přeju jí to, na "starý" kolena :)
Reagovat
ipko
Seppi sa rozbieha.. :)
Reagovat
Mayo
veru rozbieha :D
Reagovat
vrabejka
Djokovič ztratil podání!
Reagovat
vrabejka
Djoko ve3.gemu čelí 3 brejkbolům!
Reagovat
kada.tom
Marin !!
Paráda, nakonec to zvládl, ale pěknej pětiseťák :-)
Reagovat
FulnekUltras
Prostořeká dceruška dnes dostala od tall black mom zaslouženou výchownou lekci - a úsměv na konci mače svědčil už přinejmenším o spolupráci s marketing managerem... ;)

Venus dnes předvedla všechny klaické parametry své vyzrálé hry v tom nejlepším světle slova smyslu ;) - především ohromnou úspornost a zároveň vysokou efektivitu pohybu, čímž mnohem zbrklejší a křečovitější mladou pušku dokonale vymazala z kurtu. Doufám, že na USO ještě neřekla poslední slovo a na rozdíl od červencového Wimblu teď konečně dostane příležitost dojít skutečně až tam, kam svou výkonností momentálně stále ještě patří...
Reagovat
smazaný uživatel
Max. ještě kolo, ségru si nedovolí připravit o GS...
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba nebude muset ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba nebude muset ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako, že by vymazala Serenu, jo? :))
Reagovat
FulnekUltras
doufám, že to aspoň nebude takový tyjátr jako před dvěma měsíci...
Reagovat
EllNino
Bobina vedla 6:1 5:3 40:30 a je to 5:7 ...no teda :)
Reagovat
kada.tom
a pak že zápasy ztrácej naše holky .. umí to i Vinci :-D
Reagovat
kada.tom
Barča s Michaellou jdou dááál :-)
Reagovat
EllNino
Venus výborný, zkušenosti porazily mládí, Bel neva, ty budeš jednou hodně dobá, už teď jsi skvělá :) ....ale Venus je prostě legenda :)
Reagovat
kada.tom
ale přijde mi, že Bencic začíná trochu "bouchardovatět", tj. začíná pozorovat, že se začíná nějak vztekat a mít nosánek nahoru ... nicméně u sítě se smála a podání rukou proběhlo velmi příjemně, to oceňuju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda se vztekala vždycky ... To je na ní asi to nejhorší ... V poslední době to sice trochu omezila, protože dost vyhrávala, ale jinak je to celkem běžné :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
dneska Venus skvělě, no :-) další zápas má hodně hratelnou soupeřku, tak ještě aby to zvládla.
Reagovat
EllNino
Snad to bude Mad Brengle, tý to přeju :)
Reagovat
gusticek
Belinda prostě balkánka, takže moc v oblibě nebude plus to její ciganské vztekání.
Reagovat
Fandina
Ze Slovenska?
Reagovat
smazaný uživatel
Balkánka? :D :D :D Takže Slovensko, potažmo Česko je vlastně na Balkáně ... No, asi bych si měl zopakovat základní školu ...
Reagovat
FulnekUltras
Pro některé Pražáky začíná Orient už za Průhonicemi... ;)
Reagovat
gusticek
já jsem vůl omlouvám se, že jsem šoupl slovensko na balkán.
Reagovat
kada.tom
Bohyně Venus doservírovala a dootočila tak zápas :-)
Paráda !!
Reagovat
kada.tom
Venus, doservíruj !!
Reagovat
Fandina
Bára s Míškou vyhrály první set s King/Zheng 6:3 a ve druhém vedou 4:3. Bára má také černé oblečení jako Petra, ale nemá čelenku, kšiltík a také žluté boty.
Reagovat
Fandina
A měly 6 MB při podání soupeřek na 6:3. Takže teď 5:4 a podává Miša. PojĎťe holky!!!
Reagovat
Fandina
Je to tam. 6:4 ve druhém. Nádheraaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kukuškin si vynutil 5. set, a to byl ve čtvrtém setu break dole.
Reagovat
Fandina
S Gríšou hrál super. Takže se ani nedivím, že se mu daří.
Reagovat
kada.tom
Veeeeeeenus si bere zpět své podání a Bencic se může po*rat :-)
Reagovat
Fandina
Štěpula s Tommym vyhráli prot Belluccimu s Demolinerem první set a ve druhém je to 2:2. Super a jen tak dál kluci Pojď a go!!!
Reagovat
ipko
Seppi by ale mohol trochu podkúriť Novakovi.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno Federerovi, ale Nole je iná liga..
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
kada.tom
Venus to tam střílí naprosto parádně. Servis jí chodí a i ve výměnách je dostatečně agresivní, doběhne taky ledacos :-)
Snad udrží takto nastavený kurz a postoupí :-)
Reagovat
EllNino
Skvělý set od Venus ! :)
Reagovat
tito
Taky mi dělá radost.
Reagovat
kada.tom
hlavně vydržet, mám trochu strach, aby se na Venus nepodepsaly ty dva zbytečné prohrané TB v 1. a 2. kole a neodpadla ... ale snad ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska sleduju jen výsledky, nic moc zajímavého pro mě. Možná tak ještě Venus a Belinda, Bouchard - Cibule, to už všichni sledujete, pro mě tak připadá v úvahu Fogna s Rafanem někdy nad ránem, jestli se vrátím z tahu :D Co myslíte, jak tohle dopadne, ten poslední zápas myslím :))
Reagovat
kada.tom
Rafa vyhraje 7-5 6-7 6-3 6-4
Reagovat
smazaný uživatel
jsem si celkem jistý, že vyhraje Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
no já si zas až tak jistá nejsem, Fogniniho jsem teda hrát neviděla, tak když nebude klaunit, možná Rafovi zatopí, já že lidi tu tvrdili, že pokud bude Rafa hrát jako posledně, tak na Fouňovi končí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi klid, hlavne kliiiid!!! :-)

Fogna je hroznej komediant, v tom negativnim smyslu slova, to zrejme Rafovi nesedi. On radeji ty uhlazene klidne elegany, kteri se vztekaji vnitrne :-D

Jako ale fakt, me by treba taky takovej souper vyvedl z miry a muzu bejt ultra mental titan. Kazdopadne, az se rano vzbudim a kouknu na mobil, chci tam videt Rafa 7:6, 7:5, 7:6...at je drama a Rafu to nakopne na Milouse ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak nějak bych to viděla taky, přece jen Rafa je asi největší mental titan ze všech, už když jde na kurt, tak je ve vlastním světě, no ne? ;) Klaunini by ho rozhodit neměl, jde spíš o to, jak dobře bude Fabio hrát a naopak jak moc špatně Nadal :)) hele, co je to za narážky o uhlazených elegánech, co se vztekají vnitřně?? :D :P
Reagovat
smazaný uživatel
To ja jen tak :-) Neboj, elegany respektuju ;-)
Je fakt, ze ten klid se kterym Roger zvlada vypjate situace, nema nikdo. Ani naznak emoci ve tvari. Teda sem tam nejaky ten usklebek ;-) ale zadne rozhazovani rukama, oblicej v dlanich atd. Treba to, co dela Novak me uplne vytaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak je komediant, ale mě to u něj baví :) Roger byl kdysi vztekloun a naučil se ovládat :)) tak já idem von, hodně štěstí Rafovi, možná se tu ještě zjevim ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky se bav a dikes! ;-)
Reagovat
Mayo
Já ti nevím Goate.
Reagovat
vrabejka
Marine dělej.! My chceme vidět Genie a Domču :) Kvitovko komu budeš fandit? :D
Reagovat
Mayo
nech idú do čerta aj s celým Čiličom :/
Reagovat
kada.tom
Marin !!
Reagovat
Mayo
Pre mňa za mňa nech aj vyhrá celý turnaj ale mohli prepnúť na Belindu s Vínas.
Reagovat
dadaft
ES2 LIVE
Reagovat
VlS
Se na ně dívám, ty ne?
Reagovat
Mayo
nemám E2...tak počkám už kým to Čilič dohrá a Mats s Barbarou dokecajú
Reagovat
dadaft
měla jsi Elino ve druhém tři nevyužité brejkboly v řadě? měla.
měla jsi setbol? měla.
měla jsi brejkbol na tajbrejk? měla.
no nic,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

bez vysoké razance, kterou zkrátka nemáš, je třeba hrát chytře.
a to se ti moc nedaří.
hlavně jsi strašně čitelná, že to půjde křížem jsem věděl deset minut předem,,,,,,,, a Káťa samozřejmě taky.
měla by sis sednout a pokoukat nějaká videa s Verou Zvonarevou v nejlepších letech, ona měla podobný styl (i když hrála forhend obouruč), a tam bys viděla, co je to rozdělovat (a panovat:))

Káťa rozhodně byla k poražení a myslím, že ji Kikina dé,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
* dá *
Reagovat
smazaný uživatel
Vera hrála obouruč forhend? Tak to jsem si toho asi nějak nevšim:). To se mi nějak nezdá:)
Reagovat
EllNino
nehrála :D
Reagovat
dadaft
hm, nehrála,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nevím jak jsem na to přišel. ((
sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si právě hráčky s obouručným BH docela pamatuju, vždycky se mi ten úder líbil, a k Veře mi to nějak nesedělo...
Reagovat
smazaný uživatel
*FH
Reagovat
smazaný uživatel
Já tedy vím jen o dvou: Lucka Hradecká a Pcheng Šuaj
Reagovat
EllNino
Ayumi Morita, Vitalia Diatchenko, Marion Bartoli, Monica Niculescu, Hsieh Su-Wei ,Monica Seles :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monika má obouruční FH??? Však hraje jen ty svoje sekačky :D :D
Reagovat
EllNino
ale občas ho zahraje i normálně a to má pak takovej atypickej úchop, ale to je jenom výjimečně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou jsem ho viděl zahrát i Serenu nebo Venus, nevzpomenu si, která to byla, ale hrály zrovna spolu.
Reagovat
smazaný uživatel
U nich jsem to neviděl. Serena občas hraje forhend na levé straně, podobně Petra naopak na pravé.
Reagovat
EllNino
Kristína Kučová ještě :)
Reagovat
Fandina
Háčka. Druhý set byl slabý, ale ve třetím 6:1. Super a gratulace k dalšímu kolu. Jen tak dál Háčka pojďte!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě první hra třetího setu byla ve stylu toho druhého setu, tam jsem ještě docela trnul.
Reagovat
tommr
ve třetím setu se Háčka přece jen vzpamatovaly a zápas dotáhly. Na výhru se ale dneska nečekaně nadřely ...
A jak už tady zminoval Lukk měly dneska Háčka štěstí i v tom, že jejich největší konkurentky v boji o TM vypadly a účast na TM tak mají zase o něco blíž ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdykoliv koukám na zápas Háček, tak se divím jejich singlovému umístění, z deblů bych řekla, že jasně lepší hráčka je Andrea.. Co se týká zápasu s Američankami, tak jsem to taky čekala o dost jednodušší, ale měly podporu publika a neměly co ztratit, naštěstí Háčka ve třetím setu zabraly a nedaly jim moc šanci. :)
Reagovat
tommr
jj Lucka je sice lepší singlistka, ale když spolu hrajou debla tak se mi zdá vždycky lepší Andrea. A není to jen zdání - potvrzujou to i čísla. Třeba dneska si Andrea dokázala podržet všechny svoje servisy zatímco Lucka o svoje přišla ve dvou setech třikrát ...
Reagovat
EllNino
Paire 12 minut šaškoval, než dopodával ten set, ale nakonec to je teda splachovák :D super ! :)
Reagovat
lars
A co predvedl za saskarny ? :))
Reagovat
EllNino
Káťa měla potíže s nohou, ale nakonec vyhrála, skvěle :) ! Souboj s Kiki bude super, pokud bude Kata zdravotně OK :)
Reagovat
kada.tom
Benoit pěkně :-)))
A Háčka to nakonec zvládly a postoupily :-))
Reagovat
EllNino
to je šašek, tak laxně hrál ten poslední gem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Supééér :) Gratulace Háčka :)
Reagovat
Kozoroh
Čilič měl na kahánku, ale dokázal průběh druhé sady otočit. Očekávám jeho postup ve čtyřech setech a sesypání Kukuškina.
Reagovat
smazaný uživatel
sesypání Kukuškina už je v procesu :-)
Reagovat
Fandina
3:1 ve třetím, tak snad se blízká na lepší časy. Pojďte Háčka tři game a s větší jistotou.
Reagovat
Fandina
blýská ... úsměv
Reagovat
Fandina
4:1 jen tak dál!!!
Reagovat
Lunej..
Lucka pěkně zabíjí u sítě.
Reagovat
kada.tom
Marin má set, uff, vypadalo to už hrozivě, snad Kukushkin trochu povolí a Marin si to už pohlídá
Reagovat
smazaný uživatel
to je břídil ten Kukuškin...
Reagovat
Fandina
Diváci Američanky ženou a je to boj o každý míč. Pojďte Háčka!!!
Reagovat
Davor1
Paire životná forma, naopak Robredo dnes totálny zúfalec...
Reagovat
Lunej..
A Marin srovnal.
Reagovat
Fandina
Američanky to už po několikráté rvaly Hrádě směr hlava a bohužel úspěšné. Hráďa se sehla, chránila.
Reagovat
tommr
výkon Háček šel ve druhým setu postupně dolu. Špatná je hlavně Lucka, která už dneska prohrála třikrát svůj servis ... :(
Reagovat
EllNino
No poslední gem byla neschopná hlavně Andy ...
Reagovat
tommr
Andrea se bohužrl v závěru přizpůsobila špatný hře Lucky, která je dneska tragická od samýho začátku ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mají ovšem velké štěstí, že Španělky před chvílí vypadly a nemohou je tedy (teď) přeskočit v race.
Reagovat
tommr
jj tak snad toho Háčka využijou a nahrajou si na ně dostatečnej náskok ...
Reagovat
Mayo
Kukuškin teraz zahral federerovský úder, hezké.
Reagovat
Mayo
bože to je ťulpas, nedopodával.
Reagovat
Fandina
Druhý set se Háčkám tedy nepovedl. Ke konci přišla Hráďa o podání a Američanky byly lepší. Tak TB Háčka pojďte!!!
Reagovat
misa
Jaký TB?
Reagovat
tommr
na GS se nehraje STB, ale normální třetí set ...
Reagovat
EllNino
3. set
Reagovat
Fandina
Aha, tak třetí set. Sorry.
Reagovat
EllNino
Nevíte, jestli nejsou Shelby Rogers a Jack Sock nějak příbuzní ? :D Jsou si celkem podobní, dneska jsem si toho všiml, když jsem viděl Shelby na tiskovce :)
Reagovat
dadaft
koukám že Kuki cvičí l Čiličem.
no, proti Dimitrovovi hrál fakt dobře,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Lunej..
Kuki mi trochu připomíná vizáží Radka :)
Reagovat
Fandina
JJ jsou si s Radkem podobní.
Reagovat
Mayo
Dúfam, že dajú na E1 Vínas s Belindou (aj keď pochybujem).
Reagovat
dadaft
dají.
Reagovat
mahycek
Čilič vyhučí, jak papírovej čert, jdu do live sázek.
Reagovat
smazaný uživatel
mám 2.set Kukuškin, i zápas Kukuškin už od začátku, ale stejně bych to ještě neviděl jako rozhodnutý zápas.
Reagovat
dadaft
sleduji Elinu už nějaký ten pátek a v její hře je jeden zákon -- v každém setu si prohraje hned svůj první servis.
v každém.
(asi aby to nebyla nuda a měla motivaci nebo co)

no, na betonovou Káťu asi nemá,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
misa
Proti Lucii v Cinci to ovšem ve 3. setu neplatilo.
Reagovat
dadaft
tak výjimky jsou,,,,,,,,,,,

3:3
Elina je zpátky v zápase.
Reagovat
Fandina
Háčka 4:3. Chtělo by to brejk a pak dopodávat. Pojďte Háčka!
Reagovat
Lunej..
Lucka teď chudák u sítě se sklopila :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki dneska podala suverénní výkon. Je teda fakt, že soupeřka toho moc nepředvedla, ale i tak zahrála Kiki moc pěkně. :) Dokonce mi nechala i deset minut rezervu před hokejem. :D

No, příští zápas (nejspíš proti Kátě) bude určitě těžší...
Reagovat
Lunej..
taky mlátič raket? :)
Reagovat
Jabadu
No, on v poslední době bude podle výsledků spíš "klátič". :-)
Reagovat
smazaný uživatel
po tom jakou hloupost předvedl na setbolu, nedivím se mu :)
Reagovat
Lunej..
to jsem právě neviděla, jen jak má šišatou raketu. :)
Reagovat
Fandina
Háčka 6:3 a ve druhém 3:2. A na kurtu je celkem dost diváků. Zjevně proto, že hrají Američanky. Háčka pojďte!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to vidím poprvé :D :D Andy si vzala CocaColu ... :D :D A podle vzhledu není bez cukru :D :D
Reagovat
Fandina
CocaCola trochu povzbudí. Když si nechala Serena donést kávu, tak proč ne Cola.
Reagovat
smazaný uživatel
No já vím, já jen, že z Coly se tloustne :D Tak jsem myslel, že sportovci si dávají pozor na to, co pijou :D
Reagovat
gigin
Hlavně se podívej na složení. Větší sračku jsem neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
No, zatím jsem neviděl nikoho, kdo by umřel na Colu :D
Reagovat
smazaný uživatel
obsahuje nějak 14 Würfelzucker, jak nás to učila paní prof. v němčině. Bacha na to!
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutně nevím, co je to slovo na W, takže ... :D :D A já Colu nepiju :D Moc moc bublinek :D
Reagovat
gigin
Já netvrdím, že na to někdo umírá, jen, že je to sračka.
Reagovat
Lunej..
Jeden doktor psal, že coca cola je nejlepší pití, není tam umělý cukr, ale přírodní, takže by se to mělo pít místo limonád atd. Doporučují i pár lžiček, když je ti blbě od žaludku atd. Ale myslí pravou colu, ne pepsi, light atd. Já to nepiju, mně to nechutná, ale obecně se zase doporučuje pít pití, kde je normální cukr. Pak si má člověk vybrat. :)
Reagovat
misa
coca cola je slazena cukrem v Německu, u nás je to fruktozo-glukozovy sirup.
Reagovat
Fandina
Tady se třeba píše, že Cola má stejně cukru jako některé energetické nápoje.

Energetické nápoje jsou vždy plné cukru. Pokud si přece jen chcete dát energetický nápoj, raději volte light variantu bez přidaného cukru.

Red Bull s obsahem 250 ml má 27 gramů cukru, což odpovídá necelým sedmi kostkám cukru. To je stejné, jako když vypijete to samé množství Coca-Coly.

http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/texty/jidlo-strava/kolik-cukru-obsahuje-coca-cola-kecup-dzus-zmrzlina-ovoce
Reagovat
Jabadu
tento link. Slušná náhrada za shifty. Oni ti mužici a jejich "vót těchnika" nejsou zase tak špatný. Zde Háčka, vpravo průběžné výsledky s možností přepnout stream:

http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
bIbec
výborné streamy. Díky.
Reagovat
misa
Jo, ten je dobrý, většinou se nikdy neseká.
Reagovat
smazaný uživatel
díky, to vypadá hodně dobře.
Reagovat
Jabadu
Tipuji, že 540 pixelů by to být mohlo. To je na stream slušný, ne?
Reagovat
kada.tom
Háčka maj set, tak ještě jeden :-))
Reagovat
tommr
naše si zatím vedou dobře, ale ty mladý Američanky hrajou bez respektu a ještě s nima nejspíš budou potíže ...
Reagovat
Davor1
Kaťa fantastická, zatiaľ najlepšie, čo som u žien videl. Za 7 hier má na sieti 11/12, to je paráda, navyše množstvo winnerov a minimum chýb, proti tomuto nemá Elina žiadnu šancu...
Reagovat
Fandina
Kata má také obvázanou nohu, jako včera Petra nebo Gibbs.
Reagovat
Davor1
Asi prevencia, vo Washingtone kvôli tomu skrečovala v SF...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to jde hladce. Kiki si sice za stavu 5:1 vybrala špatný gem na podání, ale v dalším gemu ukončila set na returnu... Jen tak dál, ať je do půl sedmý hotovo! :D
Reagovat
Davor1
Kaťa celý rok jalová, ale na tých GS vie načasovať formu, zase hraje veľmi dobre, agresívne a presne, vôbec by ma neprekvapila, keby obhájila SF, aj jej to prajem...
Reagovat
tommr
no tentokrát vypustila kvůli úspěchu v singlu i debla ...
Reagovat
George_Renel
zdravím všechny z TO a hlavně přeji all the best našim. Snad tam vydrží do druhé poloviny příštího týdne, abych si to vychutnal nejen u čísel. :-)
Reagovat
Fandina
Zdravím do daléké Provance, ať se daří. Také přeji našim, aby jich od poloviny příštího týdne co nejvíc zůstalo. A dívám se na ně na streamu na tabletu. Posílám ho, kdyby náhodou bylo v TO chvilku času.
http://www.sportcategory.com/c-4.html
Reagovat
EllNino
Háčka hrajou proti 17-tileté Tornádo Black :D a její krajance Neel :)
Reagovat
kada.tom
snad je vymetou z kurtu :-)
myslím Háčka ty Američanky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Američani prostě nemají všech 5 pohromadě ...
Reagovat
dadaft
co si budem povídat, dnes pro mě u žen 5 velmi očekávaných zápasů, takže těšák velký. )))))))))))))
Reagovat
Lunej..
A to? :)
Reagovat
dadaft
Elina - Káťa
Belinda - Venus
Serena - Bethanie
Genie - Dominika
Aga - Madison
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, to je snad jasný, ne?
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Začal školní rok, takže adoptivní Češka Bethanie snad bude dle popisu cizí práce vyučovat, a bude z toho pěkný zápas.
Reagovat
Jabadu
"Tolik hrůzy kolik je v těchto deskách, nebylo ani ve středověkých smolných knihách!
Styďte se, Bertensová!
Jediní Mazánek a Mattek-Sandsová nezklamali ..." :-)
Reagovat
Lunej..
Nebij mě :D
Reagovat
Buldozer88
Zdar borci,
jaký máte pocit z letošního povrchu @ NY? Otázka hlavně na ATP experty for exámpl roda laver, gigin, forehand, mayo, tomasinho, venca a další..
Mi se to letos zdá o level rychlejší než v minulých letech a rozhodně to není "pomalý" hard jak někteří žvaní. Imo je to hodně podobné Cincy.
Reagovat
FulnekUltras
oproti době před 20 a více lety kurewsky pomalý... ;)
Reagovat
Mayo
najzaujímavejší zápas pre mňa Cibuľková vs Bouchard...Rafa ako posledný, čo je na houno a inak som zvedavý ako dopadne, Fábio je nepríjemný súper ... ešte Benčičová s Vínas by mohlo byť fajn
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslete si, že když už nehraje, že sem nebudu dávat její fotky... :D
https://pbs.twimg.com/media/CN9xdYSXAAAgZps.jpg

PS: Gigine, ovládej se! :D
Reagovat
Jabadu
Mám lepší: :-)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/08/0d/58/080d587518457d04edb3f583498a166a.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
To už mám dávno uložený v notebooku... :D
http://abload.de/img/ana09phrw7.jpg
http://abload.de/img/ana10w0ph3.jpg
http://abload.de/img/ana11g6oap.jpg
Reagovat
Jabadu
No ty kokso! :-)
Čistě lety mimo, mám raději vytuněný desktop, ale vlastním ještě NTB z r. 2003, který jsem už chtěl vyhodit do kontejneru, ale pak jsem objevil linux mint a v polotučné verzi (Xfce) na tom jede jako blesk.
Takže na desktopu koukám na Petru a na stařečkovi kafrám na TP. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady máš ještě video, abys to měl komplet... :)
https://www.youtube.com/watch?v=TWZg1wTe2ZA
Reagovat
smazaný uživatel
Po odhlášení Mashy a vypadnutí Any jsem čekal, že to bude průšvih. A je to průšvih. Začíná teprve 3. kolo a já tam mám už jenom dvě favoritky. Kiki má ten los docela otevřený, ale to měla podobně i na RG a moc toho nevyužila. Viku zase zítra čeká velmi těžký zápas proti Angie...

Jsem aspoň rád, že Kiki dneska hraje od pěti a konečně se vyspím. Kasatkinu prostě musí dát, jinak už to bude megaprůšvih... Ideální by bylo, kdyby to Kiki stihla do půl sedmý, abych se potom v klidu mohl dívat na hokej. :D
Reagovat
Jan
Jestli Kiki prohraje, ještě ti zbude Maki :)
Reagovat
smazaný uživatel
Maki už mi nezbude, ta už hraje se Špeki...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Špeki, nechceš se radši starat o Batožinu? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty se nechceš radši starat o světélkující pleš informátora Kotyzy? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, aspoň se ráno nemusí česat ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ti snažil naznačit, že když tady při vyslovení slova Batožina každou chvíli vyskakuješ z kůže a sám v jiném případě používáš ještě daleko hanlivější přezdívku Špeki, vypadáš tak trochu jako pokrytec. ;-) Co s tím má společného světélkující pleš Davida Kotyzy, to nemám tušení.
Reagovat
smazaný uživatel
Už nějakou dobu z kůže nevyskakuju, protože vím, že blixa si to stejně bude psát (navíc už ho dávno trumfnul Fulnek se svým Kongem)... A co se týče "Špeki", tak já jsem to nevymyslel, ale na idnesu to někdo plácnul a od té chvíle to používá kdekdo. :D Jinak proti Báře nic zásadního nemám (holt je to holka krev a mlíko :)), ale jako (bývalého) fanouška Kiki a Maki mě prostě sere, jak to dopadlo. Takže se této přezdívky nijak neštítím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že tě sere, jak to dopadlo a vím, že jsi to nevymyslel. Ani tak mi to ale speciálně od tebe nepřipadá úplně vhodné. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ty jsi asi ten poslední, kdo mi může dávat přednášky o tom, co je vhodné a nevhodné... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidíš, tak můžu. I když mi hned bylo jasný, že to budeš mít na háku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maki už mi nezbude, ta už hraje se Špeki...
Reagovat
FulnekUltras
a doufám v tak trochu výchownou lekci starší dámy, ačkoliv... ;)

Zajímavé budou i duely Bouchard-Cibulková a Keys-Radwanska - v obou případech tuším vítězství Severní Ameriky...ale do Genie něco předem vrážet raději nikdy... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
"...do Genie něco předem vrážet.." :))) a to by se dalo možná i zadem :D
Reagovat
sprchon
Venus je dobře vychovaná, nepotřebuje od nikoho lekci. ;)
Reagovat
FulnekUltras
to bych napsal ...dámě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker - Sépie 6:3 6:2 6:4
Rafa - Fouňa 6:7 6:4 7:5 6:3

dále bych to viděl tak, že postoupí - Bencic, Makarovka, Cilic, Cibule, Železný David, Anežka, velké překvápko zařídí Kasatkina, Tsonga, Brengle, Ranhojic se protrápí přes Deliciana a Serena se oklepe po prvním prohraném setu s Bethy.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist