6. den na Turnaji mistryň: Hrají se semifinále ve dvouhře i ve čtyřhře

25. 10. 2014, 07:15
Previews 281
Na Turnaji mistryň se dnes rozhodne o finalistkách ve dvouhře i ve čtyřhře, ve které je ve hře česká tenistka Květa Peschkeová. V singlovém semifinále se utkají kamarádky Serena Williamsová s Caroline Wozniackou, v poledne (našeho času) pak nastoupí Simona Halepová a Agnieszka Radwaňská.

V prvním singlovém semifinále na sebe narazí už počtvrté za poslední tři měsíce velké kamarádky Serena Williamsová a Caroline Wozniacká. Třiatřicetiletá Američanka vede ve vzájemné bilanci 9-1 a uspěla i ve všech letošních duelech, naposledy ve finále US Open. Předchozí souboje v srpnu v Montrealu a Cincinnati však nabídly dvě třísetové bitvy.

Čtyřiadvacetiletá Dánka, jež při čtvrté účasti na Turnaji mistryň postoupila potřetí ze skupiny, se sice do Singapuru kvalifikaovala jako poslední, ale jako jediná ještě neprohrála. Ve skupině finalistka z roku 2010 porazila Šarapovovou, Radwaňskou a Kvitovou a poprvé na jednom turnaji porazila dvě hráčky Top 5.

Dnes může Wozniacká přidat třetí. Jenže byť sama strávila 67 týdnů v čele žebříčku WTA, ještě nikdy světovou jedničku neporazila. Jednou prohrála se Safinovou, čtyřikrát se Serenou.

To čtyřnásobná šampionka Williamsová měla ve skupině namále. Nejprve porazila Ivanovičovou, ale pak s Halepovou utrpěla nejhorší porážku za posledních 16 let a ani výhra nad Bouchardovou jí nedala jistotu, že pro ní sezoně neskončila. Zachránil ji až zisk setu Halepové proti Ivanovičové.

O druhé místo ve finále svedou souboj debutantka Simona Halepová a Agnieszka Radwaňská. Třiadvacetiletá Rumunka si postup ze skupiny zajistila jako první, když porazila Bouchardovou i Williamsovou. Včerejší prohra s Ivanovičovou ji tak mrzet nemusela.

Naopak pětadvacetiletá Radwaňská ze skupiny postoupila navzdory bilanci jedné výhry (nad Kvitovou) a dvou porážek (s Wozniackou a Šarapovovou). To se jí od roku 2003, kdy se začalo hrát tímto formátem poprvé, povedlo jako teprve páté hráčce. Nakonec turnaj vyhrát ale ještě nikdo nedokázal, pouze Venus Williamsová (2009) a Amelie Mauresmová (2003) postoupily alespoň do finále.

Jedna rumunsko-polského dua se dnes stane první finalistkou Turnaje mistryň své země. Halepová se vyrovnala Irině Spirleaové, která byla v semifinále v sezonách 1997 a 1998. Radwaňská si semifinále zahrála před dvěma lety jako první Polka v historii.

Radwaňská vede ve vzájemné bilanci 4-2, ale dva z posledních tří duelů vyhrála Halepová. Ta letos uspěla v Dauhá, Radwaňské se pak povedla odveta v Indian Wells.

O finále ve čtyřhře dnes hrají obhájkyně titulu Su-Wei Hsieh se Shuai Peng, ale také česká tenistka Květa Peschkeová s Katarinou Srebotnikou. Česko-slovinská dvojice vyzve turnajové trojky Caru Blackovou ze Zimbabwe a Indku Saniu Mirzaovou, s nimnž jediný vzájemný souboj letos v Miami prohrály. Devětatřicetiletá Peschkeová usiluje o své celkově čtvrté finále na Turnaji mistryň, který ještě nikdy nevyhrála.

• TURNAJI MISTRYŇ 2014, SINGAPUR •
PROGRAM 6. DNE
(sobota, 25. 10. 2014)
6:00 Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (1-Tchajwan/Čína) - Kudrjavcevová/Rodionovová (Rus./Austr.) ... H2H 0-0
8:30 S. Williamsová (1-USA) - Wozniacká (8-Dán.) ... H2H 9-1
12:00 Halepová (4-Rum.) - A. Radwaňská (6-Pol.) ... H2H 2-4
Blacková/Mirzaová (3-Zim./Ind.) - Peschkeová/Srebotniková (ČR/Slovi.) H2H 1-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

281
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kdo dneska bude se mnou tlačit Simonu do finále? :-)
Reagovat
ptpc
Ja.
Reagovat
Kozoroh
Budu Simoně držet palce. A jak to tak vypadá, tak se teď na TP budou překřikovat agovci a halepovci, viz diskuze dole :-)
Reagovat
smazaný uživatel
povedlo se :)) neskutečný, co ta malá holka dokáže, já jí věřím na Serenu i podruhý, to bude hodně pikantní souboj o titul :D
Reagovat
FulnekUltras
Taky doufám, že to Simče vyjde a spravedlnost se konečně ukáže.
Reagovat
smazaný uživatel
je tam! FINAL!
Reagovat
pockerface
Simono včera jsi si podepsala ortel.Jestli postoupíš do finále Serena tě 2x vyhrát nenechá.Samozřejmě to beru s nadsázkou,Simona prostě včera zápas neodevzdala ono to je někdy strašně těžký pustit zápas,aby to nebylo poznat.To co by se na Simonu sesypalo ze všech stran,to Simča nechtěla riskovat a zahrála,tak jak zahrála.Každopádně pokud postoupí Simona,tak chci stejně vyrovnaný zápas jako dnes s vítězným koncem pro Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo ty tvoje směšný špatně čitelný slitky luští? Co myslíš? Já přiblblý texty líných lidí, kde chybí mezery za tečkou a čárkou, nečtu a ignoruju.
Tady si nepíšeš textovky na mobilu s jiným pubertálním blbečkem, tady se základní zásada správného psaní dodržuje!
Ve větách se za tečku, čárku, vykřičník a otazník vždy musí dát mezera!
Reagovat
pockerface
ale jdi ty odborníku na češtinu.Já zase nejsem zvědav na tvoje slitky.
Reagovat
misa
Tvá absence na TP byla zaviněna hospitalizací v psychiatrické léčebně?
Reagovat
smazaný uživatel
Ač to není můj šálek kávy, co hraje Caroline, tak uznávám, že na pomalejším hardu je ta její hra ohromě efektivní. Hodně se zlepšila a pokud nepotká nějakého nového golfistu, mohla by příští rok zaútočit na top 3. Mohla by..
Reagovat
smazaný uživatel
i když kandidátek je hodně. Uvidíme co Vika, jestli Petra využije šance na "svých" rychlejších turnajích, Simona, Maria, pak třeba Ana.. i když té úplně nevěřím. Aga by se měla držet v osmičce, ale na tu trojku už to taky nevidím,..
Reagovat
misa
Stačí, když jí v tom hloupém maratonu po sezóně rupne achilovka nebo nějaká kost a má po příští sezoně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš teda nápady. :( Achilovka může prasknout i bez maratonu...
Reagovat
misa
monty, únava se postupně načítá a po sezoně už musí být velká. Kdy má být ten běh? Vůbec jsi ji tam neměl pouštět :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mělo by to být 2. listopadu, takže příští neděli... Caro snad ví, co dělá. Když už letos ve druhé polovině sezony zavírala ústa kritikům svým tenisem, tak bych jí přál, aby ještě zavřela ústa všem kritikům její účasti na maratonu... Co jsem sledoval, tak se poctivě připravovala a měřila si časy. Tohle je docela zajímavé. :)
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/518084216811450368
Reagovat
blixa
je to o tempu, ona není závodník a poběží to rekreačně, nevidím v tom problém. Horší by bylo, kdyby jí chytly saze a nechala se někým strhnout k závodění. To by nejspíš nedoběhla.
Reagovat
misa
Měl by sis taky zaběhnout toho 2. 11. pár km v rámci podpory na dálku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já běhám dost často (na autobus, na vlak, na tramvaj apod.). :D
Reagovat
VlS
Maraton je 42 km jestli se nepletu, to by šlo místo na vlak běžet rovnou do místa určení ne? Ale já bych to teda nedělal a jako obvykle bych jel autem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
těšil jsem se, jak Sírý potrestá druhou raketu.
Reagovat
smazaný uživatel
Super. Dala to i přes velký boj. Teď ještě aby to dala Aga...
Kdo bude dnes se mnou fandit Aze? :)
Reagovat
kada.tom
jááááá :-) bylo by krásný, kdyby Aga dokázala postoupit a já jí věřím, že na to má :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Má. A taky v to doufám.
Reagovat
pockerface
jááááááááá
Reagovat
A.R.R.
Já se hlásím :-D Agu si dnes protlačíme :-) A měse na včerejšek zdálo, že postoupí di SF, Aga a Serena - stalo se, Aga bude hrát SF se Simonou - stalo se, finále Aga vs. Serena, takže zatím to vychází :-) Jestli jsem neobjevil věštecký talent :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, ale neuvidím to :-(
Reagovat
smazaný uživatel
já! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, nebudu tady psát, že vyhrála šťastnější hráčka. Serena si to uhrála a byla prostě o dva míčky lepší. Ale po herní stránce si zasloužily postoupit obě... Mrzí mě to hodně. :(
Reagovat
tommr
paradox je, že Wozniacká dokázala fantastickou hrou odvrátit tři mečboly a ten čtvrtej darovala Sereně nevynucenou chybou ...
Reagovat
VlS
Caro odehrála úžasnej první set a ubojovala třetí set do stavu 5:4 a servis na vítězství. Přišel Piotr a dal ji naprosto stupidní radu : musíš to vracet a nespěchej, máš čas. Caro se vrátila ke stylu Caro 2012 a chtěla si se Serenou pinkat. Blbej nápad. V TB začala hrát znovu agresivně a šla do vedení. Přepla na pinkání a prohrála.
Ale myslím že pro Caro skvělej turnaj a vesměs výbornej tenis, chyběla mrťka, jeden šťastnej míček.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ani nevím, co jí Piotr říkal. Ale můj názor je prostě ten, že Serena v tom desátém gemu zahrála tak dobře, že se s tím moc dělat nedalo. Házet to na Piotra je podle mě blbost... Caro chyběl kousek, ale bohužel se to nepovedlo dotáhnout. Možná chybělo i trochu toho štěstí, ale zase na druhou stranu ho Caro měla dost za stavu 4:4 a 30-30 (jak díky prasátku získala brejkbol).
Reagovat
VlS
No tak polštinu neovládám, ale tak tomu co jí říkal rozumím. Jinak si myslím, že jsi dole na Forehanda vyjel zbytečně, myslím si, že má pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Důvod mojí reakce na Forehanda jsem už uvedl a svůj postoj k němu, spanielovi a dalším asi jen tak nezměním, protože jejich přístup k ženskému tenisu se mi fakt příčí. Dřív jsem konkrétně proti Forehandovi nic neměl, ale když vidím Nadalovce (tzn. i jeho) a Federerovce, jak se dohadujou hůř než děti na písku, tak k nim mám silný odpor. Jak tady bylo zavedeno zobrazení nových komentářů, tak sleduju i diskuse o mužském tenisu (a taky proto, že gigin tam občas napíše něco zajímavého :D)... Ale máš pravdu, mohl jsem to nechat být. Psát sem v průběhu takového zápasu s sebou holt nese určitá rizika. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je celkom zaujímavé..Reagovat podla uzivatela a nie obsahu..
Reagovat
lars
Piotr to fakt rekl, nebo si to myslis ??
Reagovat
VlS
Musiš vracať, vracať, vracať , maš čas - jsem slyšel
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Piotr toto fakt řekl. A taky ji upozornil na fakt, že nemá přemýšlet nad tím, že podává na vítězství. S Forehandem většinou nesouhlasím, ale tady měl jednoznačně pravdu, Piotr se dle mého názoru zachoval v ten moment jako totální amatér... Přitom jeho koučování v zápasech je zcela vyjímečné a dle mě na Caro má dobrý vliv. Dnes to podle mě dost pokazil. Na druhou stranu, na kurtu stála jeho dcera, ne on...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky pro upřesnění. Piotr po tom gamu, kde Caro breakla Serenu, minimálně dvakrát ukázal prstem na sebe a na Caro, čímž gestikuloval, zda chce, aby za ní šel. Jestli mu Caro odpověděla aby šel, to nevím, to už vidět nebylo. Ale předpokládám, že ano, proč by tam jinak byl...
Reagovat
ta-dah
...ano, Caro si ho vyzadala...:-)
Reagovat
George_Renel
Přesněji řečeno se tam vnutil.
Reagovat
ptpc
Absolútne presne si to pomenoval. Keď sa CW naučí hrať v móde agresívny tenis stále, tak sa môže vrátiť tam, kde bola. Vyzerá to na veľmi zaujímavý rok 2015...
Reagovat
ptpc
Ešte jedna poznámka - CW nie je moja obľúbená hráčka ale dnešný výkon na mne zanechal dojem. A ten prvý odvrátený mečbal, to bolo niečo neskutočné.
Reagovat
tommr
výsledek podle očekávání, ale průběh zápasu byl nad očekávání dramatickej. Musím uznat, že Wozniacká dneska hrála velice dobře a v příští sezóně se s ní zřejmě bude muset počítat i na GS ...
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Caro, radši rychle vypadla, umim si představit, co teď prožívá, Sereno to bylo hnusný, už s tebou nikdy nepůjde nakupovat :P
Reagovat
blixa
Teda ale doprdele že jsem tak sprostej. Ach jo.
Reagovat
pockerface
joooooooooo je to tam.Ale byl to nádherný zápas.Mohla postoupit jenom jedna.Byl to krásný zápas se vším všudy.Krása.
Reagovat
tommr
jj opravdu hezkej a napínavej zápas a řek bych i předčasný finále, protože si neumím představit, že by Serenu ted moh ještě někdo zastavit ... :)
Reagovat
kada.tom
SERENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Paráda, mám radost, byly to nervy :-)
Caroline sražena! Opět.
Reagovat
smazaný uživatel
nemusela Línka dokazovat, že není rasistka.
Reagovat
smazaný uživatel
http://youtu.be/qMY_FIV4Gbs?t=15s

Královna. Neskutečný 3. set, Caro životní zápas, životní šance a stejně to nestačilo. Serena je prostě mentální titán.
Reagovat
Cico93
Nieeeeee:((((((((((((((((((
Reagovat
PetaM
Je to táááááááááááááááááááááám!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
! is still queen!
Reagovat
smazaný uživatel
Skvelý žensky tenis, pre mňa možno najlepší zápas druhej polovice roku..Naozaj to malo vsetko, co to malo mat, vyrovnanost, odvrátené BB, MB, nedoservírovanie zápasu a podobne..Jediné, co mi chýbalo bola výhra "outsiderky" alebo nefavoritky, aby som sa zas niekoho nedotkol..
Reagovat
kada.tom
ty vole ... eso, ale teč sítě ... a znova eso!!
Sereno, miluju tě :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ale žádnej let! -_- :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak nic.. nevadí.. eso to bylo stejně :D
Reagovat
dadaft
Reagovat
tommr
to u Sereny není obvyklý ...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro a Simona do finále!! :))
Reagovat
pockerface
Serena je fakt bojovnice z 1:4 na 5:4,famózní zápas.No a než to stačím napsat,tak je to 6:6,bože to snad nikdy neskončí.
Reagovat
kada.tom
tak teď musíš získat bod, Sereno ..
Reagovat
Grape
Tak už jsem nevěřil, ale Caro stále žije!
Reagovat
smazaný uživatel
sle no tak Sereno! fuj :D
Reagovat
kada.tom
tvl ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je slušný psycho! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno eso !!
Reagovat
kada.tom
ještě jeden - na servisu!!

Sereno, c´moooon!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je taková škoda. :(
Reagovat
smazaný uživatel
6-6!
Reagovat
kada.tom
2 MB for Serena!!!
Reagovat
kada.tom
5-4 ... a teď dvakrát zabrat na returnu ... nebo alespoň jednou
Reagovat
pockerface
jooo brejky jsou zpět,tak zaber Sereno,chci tě vidět ve finále,jak to Simoně oplatíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, za stavu 4:1 ztratit oba servisy...
Reagovat
PetaM
Kam se hrabe Petra s Mášenou .... Sereno, jsi psycho! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mentální titánka !!
Reagovat
smazaný uživatel
kopčíš Cicka, označení patří Maruš! :))
Reagovat
kada.tom
a teď Sereno - udržet oba servisy, děkuju
Reagovat
kada.tom
štěstí u prasátka, taky pěkně hnusný ... ale tak .. :-)
Reagovat
pockerface
na prasátka 1:1
Reagovat
pockerface
ouuuuuu to nevypadá dobře.Sereno zaber!
Reagovat
smazaný uživatel
Yes, Serena je na nervy, ona jí to vrátí za ten New York :)
Reagovat
Grape
Dvojchyba v takový moment...
Reagovat
kada.tom
achjo :-(
Reagovat
Nola
obe hráčky hrajú famozne, ešte včera tu niekto odpisoval Serenu, ja dnes sledujem veľmi vyrovnaný zápas, nech vyhrá tá lepšia a tej prajem aj výhru v celom turnaji
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Caro! Začátek dobrý... :)
Reagovat
kada.tom
tak teda tie-break!

no Sereno, je třeba zabrat teď :-)
Reagovat
pockerface
než si to dopsal už tu je mini brejk,ach jo.
Reagovat
kada.tom
už ho má Serena zpátky :-)
Reagovat
pockerface
a než jsem to napsal já,tak si ho vzala zpět :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, to jsem zapla v pravou chvíli, mečbol odvrácen a jak! :D Come, on Caroline, vrať to Sereně ;)
Reagovat
kada.tom
to byl ale odvráceneje matchball!!!
Reagovat
dadaft
není co dodat - standing ovation.
Reagovat
tommr
Serena když musí ale běhá jako lanka ...
Reagovat
pockerface
to je neuvěřitelný.Nádherná výměna.
Reagovat
pockerface
Caro má strašně slaboučký 2.servis.Sereno pooooooooojď
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo Serena to ale přepaluje, zbytečně sakra.
Reagovat
pockerface
tak teď to bylo při 2.servisu jasný,že to Serena zabije.Slaboučký servis 116 km to si nenechá Serena ujít.
Reagovat
dadaft
ať už to dopadne jakkoliv, Caroline se vrací mezi nejužší elitu, a už teď je jasné, že se svou kondicí bude jedna z největších favoritek AO 2015.
Reagovat
tommr
jj Wozniacká momentálně hraje nejlíp co pamatuju ...
Reagovat
smazaný uživatel
A dohrát na returnu. NEChci TB!
Reagovat
tommr
no ten TB bude hodně napínavej ... :)
Reagovat
kada.tom
uuuuf, byly to nervy, ale servis uhájen :-)
a teď to chce episkou hru od Sereny, aby to bylo 7-5 pro Serenu, TB by mohl být ošidný :-)
Reagovat
pockerface
přesně,ještě jeden tak úžasný game jako když Caro brejkla.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá mi..Neviem aký je pán Wozniacky tréner, ale bezpochyby je jeden z najhorsich psychologov na svete..Celý set nezleze zo svojej stoličky a Caroline to ide..A on za stavu 5*:4 príde ku Caroline, aby jej povedal, že nemá myslieť na to, že ide podávať na výhru, že to musí udržať..Na čo jej to hovoril, aby ju znervóznil?..To je to, čo chce clovek v Carolininej situácii pocut ako posledné..Ved ona nemá 15rokov, nezazila nieco podobné prvýkrát, vie na co má a na co nemá mysliet..

Ak chcel pán Wozniacky zachovat pokoj, mal zostat sediet tam, kde sedel, nič by tým nenarušil..
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, za všechno může Piotr... Jdi si radši komentovat Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Neprzkaj tu na mňa prosím ťa..

Viem, že máš nervy na dranc, ale tie detinské reakcie si odpusti..
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi to samé jako spaniel, akorát z druhé strany barikády... Já taky nemám potřebu komentovat mužský tenis, když o tom vím prd.
Reagovat
smazaný uživatel
Si sa dnes zle vyspal, alebo ti z tých zenských úplne prepína?..Si nájdi frajerku radsej..

Mi teda zakazuješ komentovat zenský tenis?..
Reagovat
smazaný uživatel
Komentuješ věci, o kterých nic nevíš. Toť vše.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Bože můj, ty seš vzteklý ještě roztomilejší jak já.
Reagovat
smazaný uživatel
Práve naopak, zo psychológie viem toho velmi vela, a zo zenského tenisu urcite viac, nez ty z muzského..Ale nepotrebujem sa tu naozaj porovnávat..Pozri si radsej TB a ked sa ukludnis tak odpis..
Reagovat
smazaný uživatel
Tady souhlasím s Forehandem, prostě mě Piotr přijde opravdu chvílema, že by na tom kurtu a ve světle kamer stál nejraději on. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Caro k němu má velkou důvěru. Někomu se to může zdát uhozené, ale jejich spolupráce vždy fungovala a právě pod ním měla a má nejlepší výsledky. Spousta lidí tady říkala, že Piotr jí už nemá co dát a že ji brzdí. Jenže ji začal trénovat někdo jiný a Caro šla dolů. Vrátila se k Piotrovi a vidíš sama...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale o tom proboha nikdo nemluví. Zkus si pak to, co napsal Forehand přečíst v klidu ještě jednou.
Reagovat
smazaný uživatel
To nepopieram, že má pod ním najlepšie výsledky..

To však neznamená, že aj on sám sa nemože v niečom zlepšovat...Dovera je jedna vec a nacasovanie druhá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti to neberu, jen se divím, že tam chodí i když Carol vyhrává, navíc Carol je zkušená hráčka, která určitě ví, jak má zakončit. Tak se nečerti, je to jen můj názor, že to prostě vypadá divně, že je tam u ní věčně. :) Já Caro nefandím, jen mi to připadá chvílemi až úchylný. Tak mě neukamenuj :P :)
Reagovat
ta-dah
...jen pro presnost...Caro si Piotra vyzadala:-)
Reagovat
kranyz
Však má ale Forehand pravdu a vůbec to nemyslí zle, samozdřejmě že nemůže za to že Caroline neudržela servis, ale i mě přijde že nejenom v dnešním zápase ale i obecně nedokáže moc vystihnout moment kdy k dceři přijít a kdy jí radši nechat být. Toť vše...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasné, ze som to nemyslel zle, bežný postreh..

Priznám sa, že ma Montyho premotivovaná reakcia prekvapila..Mozno to sám uzná, ak si to precita s chladnou hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, hodně jsem to prožíval a byl jsem trochu víc rozjetý (což ale nemůže nikoho překvapit :D). Důvod mojí reakce byl ale ten, že začínám být alergický na určité typy diskutérů - konkrétně ty, kteří tady snižujou kvalitu ženského tenisu a pak sem přijdou napsat něco chytrého...
Reagovat
smazaný uživatel
Což ovšem neudělal ale.
Reagovat
smazaný uživatel
Co neudělal? Kvalitu ženského tenisu tady v minulosti snižoval a řekl bych, že nejenom jednou...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, beriem..Chápem, že je človek počas zápasu trocha precitlivelý, to sa stáva každému...

A áno, kvalitu ženského tenisu som spochybňoval, možno som deformovaný mužským a mám od neho veľké nároky..To však neznamená, že nemám k nemu čo povedať..Toto semifinále bolo naozaj výborné a Caroline som fandil každou bunkou tela..
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Džudžu úřaduje.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, teď to měla nalitý... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Džudžu, nediv se.
Reagovat
tommr
ted se jí aspoň jednou stalo to co se stává jejím soupeřkám pořád a na čem má založenou svojí hru ...
Reagovat
pockerface
jejda,jejda Sereno jeden game jako z partesu a svůj si pokazíš?
Reagovat
blixa
To je strašný. Pokud není Serena úplně v háji, tak se snad nedá porazit ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A to stále neustále. Toto umí prostě jen ona
Reagovat
pockerface
to je krása,to je pastva pro oči.To je reklama na tenis od obou hráček.Možná předčasné finále.Jsem zvědav na zápas Aga x Simona.Taky by to mohla být bitva.
Reagovat
dadaft
do prkýnka!
Reagovat
kada.tom
YEEEEEEEEEEEEEEEEEES! Pokračujeme!
Sereno - udržet servis a pak ... uvidíme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. :( Tak jsem neměl pravdu, že to bude o jednom brejku...
Reagovat
PetaM
Come ooooooooooooooooooon!!!!!!
Reagovat
Fanda67
Proč tam ten piotr zase chodil ...
Reagovat
smazaný uživatel
To nebylo Piotrem. Serena prostě zahrála dobře...
Reagovat
Fanda67
Ale prohrála prave ten GEM kdy tam byl... Samo serena tomu taky trochu pomohla :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Doservírovat zápas proti Sereně je dost těžké (viz Vika ve finále USO 2012)...
Reagovat
Fanda67
Snad alespoň tb ...
Reagovat
pockerface
to je něco úžasnýho jak Serena najednou dokáže ještě přehodit na větší level.
Reagovat
kada.tom
Sereno!!! dej jeden z těch brejkballů
Reagovat
pockerface
že by?,pojď Sereno,já chci ještě pokračování.
Reagovat
smazaný uživatel
teď to dorazit! -škoda Maruš, odpolko mohl být hezký počuč a zítra taky-
Reagovat
smazaný uživatel
Obrň se proti džudžu!
Reagovat
smazaný uživatel
Chci vyslechnout slova Piotra a ten špageťák na SuperTennisu pořád něco blekotá! :D
Reagovat
dadaft
Reagovat
kada.tom
já doufám, že se Caroline teďko složí, že toho na ni bude moc ... snad
Reagovat
dadaft
ne ne ne
Reagovat
blixa
Nesmíííí !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to teď chci teda vidět, jak to otočíš. Nedej se!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám, že to otočí sakra.
Reagovat
blixa
Kšc !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, jdi si do jinýho vlákna jo? Já jsem tam správně, ty máš Wozniakovce jinde :P
Reagovat
smazaný uživatel
:D Seere to musí dát. :) Chci ji ve finále
Reagovat
Grape
Caro to zvládla! Ale bude ještě hodně těžký to dopodávat...
Reagovat
pockerface
neeeeeeee,Sereno teď jí to musíš oplatit.
Reagovat
kada.tom
ajajajajaj ... Sereno - rebreak!
Reagovat
smazaný uživatel
DOPODÁVAT!!!
Reagovat
pockerface
Serenooooooooo nedej se.Pojď!
Reagovat
kada.tom
to prasátko bylo hnusný ... ještě, že tu další výměnu Serena zvládla :-)
Reagovat
EllNino
Caroline, tohle musíš zvládnout ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Normálně jsem se přistihl, že snad poprvé přeju Wozňáky.
Reagovat
smazaný uživatel
Začínáš se mi líbit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouhého trvání to mít ale nebude asi :D Ale hraje fakt výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že tohle bude o jednom brejku...
Reagovat
blixa
Nebo tiebreaku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co ta Serena dělá? Už by měla začít hrát svůj tenis, přece to neprojede. Sereno, jsi na TM, halooooo !
Reagovat
Grape
To je opravdu parádní tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena Pojď!!!!!!!!!!!!!!!! Ty aAga to finále!
Reagovat
smazaný uživatel
Go Sweet Caroline
Reagovat
smazaný uživatel
prečo Serene si nepočka kym loptička spadne na zem a až potom ho zabombuje ?
Reagovat
kada.tom
to taky nevim, takhle to většinou napálí do autu ..
Reagovat
smazaný uživatel
bud do outu alebo do sieťky. :/
ale teraz to dala na 4:3!!! COME ON! Musí teraz brejknuť Caroline
Reagovat
kada.tom
přesně tak, teď to chce brejk a pak doservírovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože to chce rychle zakončit, vybít si emoce, tohle dělá i Petra někdy. :)
Reagovat
pockerface
krásný zápas,pěkně se to rozjelo. Serenooo pooojď!!
Reagovat
dadaft
semifinále Masters jak má být. ))

((( Come on Caro )))
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Sereně, protože Caro nemusím, nicméně musím uznat, že hraje fakt dobře a hodně se její hra zvedla. Dneska se hodně těším na Simonu, pokud bude finále Caro - Simča, taky neva, protože si myslím, že ve finále by to Serena Simoně pěkně osladila, i když by v něm byla díky ní :D
Reagovat
kada.tom
tak jsem vstal (někdy je třeba se vyspat) a asi jsem přišel na závěrečnej boj :-)

teď zahrála Serena pěkný dvě výměny, tak snad to vyhraje :-)
Reagovat
pockerface
není náhodou zakázaný koučink z lavičky?Piotr tam na Caro za stavu 30:40 gestikulovat jako blázen :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Péťa může :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je kretén...
Reagovat
smazaný uživatel
No, naštěstí to nic neovlivnilo... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena se tak tváří, že bych nevěřila, že je Caro její kamarádka :D Ale věřím, že to už nepustí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta se takhle tváří pořád, jedno s kým hraje. Milá je až po zápase. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Po porážce se Simčou teda moc milá nebyla a to vím, že jindy bývá, i když prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas jsem zrovna neviděl...
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejka: Ty bys byla milá, kdyby tě někdo zadupal do kurtu? :D
Reagovat
PetaM
Ona je zvyklá :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo? Já? :D

Costigan - kdybych byla pořád hvězda, tak bych přežila, že jednou tak nezářím. :)
Reagovat
PetaM
No :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tos ten debakl nazvala celkem hezky :D
Reagovat
smazaný uživatel
A na co jsem zvyklá? Že bývám zadupaná do kurtu nebo že na mě někdo nepříjemně kouká nebo že jsem celkově nepříjemná nebo co, už se v tom nějak motám :D
Reagovat
blixa
Že by na všechno, když už si to tak pěkně vyjmenovala ? :D
Reagovat
PetaM
:D :D :D
Že jsi zvyklá být milá, když tě někdo zadupe do kurtu :D
Reagovat
blixa
To je podezřelý ! Není v podtextu tichá výhrůžka "zkus to ještě jednou a uvidíš !!" ? ;-)
Reagovat
PetaM
Nevím o ničem :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, už ti rozumím :D
Reagovat
PetaM
Je to člověk, ne kretén.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to byla jasná lajna... Má dělat svou práci pořádně a nenadával bych. :D
Reagovat
PetaM
Nebuď ..... :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
monty, neprožívej to tolik
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, Serena se zvedla v pravou chvíli a Caro se už taky nedaří jako v 1. setu... Teď to bude těžké, ale šance pořád žije. Hlavní bude držet si servis. Come on Caro!
Reagovat
tommr
první set jsem neviděl, ale Wozniacká zřejmě musela Serenu něčím zaskočit. Ve druhým se mi už zdá všechno v normálu ...
Reagovat
PetaM
To se na TM rozhodly holky ukončovat sety DF? :D :D
Reagovat
MartinPa
Caro muszys byt energiczna do tego :-)
Reagovat
pockerface
hráčky si k sobě můžou na některých turnajích volat trenéry,viděli jste někdy,že by si Serena k sobě zavolala Patrika?Já tedy ne,ale můžu se mýlit,všechny zápasy Sereny jsem neviděl,ale pokud ano,tak minimálně.V tomhle je Serena taky unikátní :-)
Reagovat
PetaM
Nevolá si ho ... :)
Reagovat
PetaM
Ani Na Li si trenéra nikdy nezavolala ...

Dokonce o tom mluvila, že na kurtu to chce zvládnout sama, bez trenéra.
Reagovat
VlS
Ale u Na Li jsem trenéra X x viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Zato Piotr je u Caro i když vyhrává, přijde mi, že je rád centrem pozornosti :D
Reagovat
PetaM
Tak hráčky si volají trenéry ... Kdyby Caro nechtěla, nemusí si ho zavolat :D

I když, možná by pak dostala na zadeček.
Reagovat
smazaný uživatel
mně přijde, že tam leze sám, že si ho snad ani nevolá nebo mají nějaké tajné signály :D
Reagovat
blixa
Taky mi přijde že se jí neptá a rozhoduje o tom sám.
Reagovat
PetaM
Tak ona to musí oznámit umpiru, ale zřejmě na ni Piotr zakřičí, ať si ho zavolá ...
Reagovat
smazaný uživatel
to přece není možný, že na ni pořád řve po každým gemu, aby si ho zavolala. Vypadá to opravdu tak směšně, jak tam běží pokaždý jak kohoutek. :D Tak je aspoň vidět často na kamerách no :D
Reagovat
PetaM
No, trenér tam může být jednou za set a pak mezi sety, co se tady psalo .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, já ho tam vidím pořád :D:D
Reagovat
blixa
Má několik dvojníků ;-)
Reagovat
tommr
a Wozniacká je zase opačnej extrém - ta se bez svého tatíka zjevně neobejde a volá si ho furt. I proto má myslím na GS takový problémy ...
Reagovat
blixa
Kurnik. Serena otáčí. To nevidím dobře.
Reagovat
PetaM
Set ještě neskončil ... :)
Reagovat
blixa
To ne, ale ta jak se chytne, je vymalováno ..
Reagovat
PetaM
Ale tak někdy to nejde vydržet až do konce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má obrovskou výhodu, že se dokáže zkoncentrovat i v těch nejtěžších chvílích a pak jede, esa, razance ještě větší atd. :)
Reagovat
PetaM
Jedeme Sereno! Come on! :D
Reagovat
pockerface
Serena přiložila pod kotel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, zvedla se... To se takhle nemohla zvednout proti Simoně?
Reagovat
tommr
proti Halepový výhru tak nutně nepotřebovala ...
Reagovat
smazaný uživatel
No ale já jsem potřeboval, aby vyhrála (pak by Ana postoupila se 2 výhrami). :D
Reagovat
tommr
to jsou jen takový kdyby. Halepová by v takovým případě hrála proti Ivanovicový úplně jinak ...
Reagovat
smazaný uživatel
No nepřišlo mi, že by včera hrála na půl plynu...
Reagovat
Fanda67
Jenže pak by možná zase zabrala halep ...
Reagovat
Fanda67
S anou
Reagovat
pockerface
po vypadnutí Petry jsem fandil Caro a Sereně,bohužel se musí navzájem vymlátit a do finále půjde jedna.Jsem rozpolcený.Serenu mám rád,ale Caro hraje opravdu momentálně úžasný tenis a ten titul TM bych jí taky moc přál.Tak ať postoupí do finále ta lepší.Zatím je lepší Caro,ale Serena se jen tak nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi až Sereny líto, jak se tady na TM naběhá teda, se Simčou a i teď s Caro, zdá se mi, že toho už má dost.
Reagovat
blixa
Tak tomu nevěř, že toho má dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím, jen mi tak zdá, nebo teda zdála, protože během pár minut je všechno jinak. :) To na ni prostě obdivuju, tu vůli a náhlou změnu.
Reagovat
fretek
Copak rozmlátit raketu - to je osobní záležitost (event. pobavení obecenstva), jenomže nepoškodí se i kurt při takových šlupkách, jak teď předvedla Serena?
Reagovat
smazaný uživatel
zas takovou ránu nedávala, to je vypadá, raketu zlomíš celkem lehce, věř mi, zlomil jsem jich hodně :D
Reagovat
fretek
Při mých poměrech bych si připravil na rozmlácení nějakou seknhendovou raketu u sběrače (spolu s ručníkem)
Reagovat
fretek
Rozmlácení rakety udivuje obzvlášť u Sereny. Toto jméno je odvozeno z latiny, kde znamená Klidná, Tichá
Reagovat
dadaft
tak.
teď si už zařvala Serena.
tohle ještě bude mít gráááády.
Reagovat
smazaný uživatel
Velkej game od Sereny každopádně!
Reagovat
pockerface
zdá se mi to,nebo Serena chvílema pláče?
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že nezdálo - v té chvíli vypadala hodně na dně, teď už se z toho ale vzpamatovala ...
Reagovat
tommr
tyhle plačtivý grimasy ona dělá i když vyhrává ...
Reagovat
dadaft
v naprostém klídku.
Reagovat
pockerface
bohužel už to nezjistíme,ale zajímalo by mně jestli by Ana víc potrápila Caro.Serena je po USO z formy.Ona se s ní tedy potýká celý rok,na USO se vzepjala,ale jinak letos opravdu měla výkyvy formy,které dříve u ní nebyly vydět.
Reagovat
pockerface
oprava vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je mimo zas uplně.
Reagovat
PetaM
Člověk je i rád, že mají hráči raketu a můžou si vztek vybít na té raketě. Nedovedu si představit, že by to bylo jako v hokeji nebo ve fotbale, kde si to hráči vybíjejí na protihráči. Nevím nevím ... To by Caro asi nepřežila :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v hokeji můžou roztřískat hokejku (pokud jsou teda naštvaní jenom sami na sebe). :D Jinak když už jsem u toho, tak jsem koukal, že příteli Petry to tam včera docela padalo (i když jeho týmu to nepomohlo)... :)
http://www.livesport.cz/zapas/p6qW3FPm/#prehled-zapasu
Reagovat
PetaM
Však dal jenom 2 góly ne? :D :D Tomu říkáš "padat mu to tam"? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vzhledem k tomu, že ten jeho tým za moc nestojí, tak je to úspěch... :D
Reagovat
PetaM
Okey, tak teda jo :D Když to říkáš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda polskou ligu nesleduju, ale stačí se podívat, jak si Bytom stojí v tabulce... :D
http://www.livesport.cz/tabulka/GQg2GkCt/nJ7l8SJT/#table;overall
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím není o čem, Caro jasně lepší. Jen tak dál! :)
Reagovat
pockerface
pokud příští rok bude Caro hrát tímto způsobem,tak si myslím,že by mohla dosáhnout i na svůj první GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro jak lehce zhubla, tak se na ní hezky dívá.
Reagovat
smazaný uživatel
Zhubla a hlavně zesílila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju jí to, ať ten turnaj vyhraje, už tam nikdo moc sympatickej není.
Reagovat
tommr
od tý doby co se Wozniacká rozešla s tím irským zakrslíkem vypadá i hraje podstatně líp ... :)
Reagovat
dadaft
no jasně Sereno. ((
Reagovat
pockerface
jestli dnes Carolina vyhraje,tak si myslím,že vyhraje celý TM.
Reagovat
dadaft
tvl, teď Caroline Serenu ve výměně přejela - velmi kvalitní forhend po čáře (!!!), náběh na síť, zakončení.
útočná hra.
Caroline teď hraje fakt skvěle.
Reagovat
dadaft
napodruhé tahle kombinace tak dobře nevyšla.
ale je vidět, že ji Caroline bude hrávat, což je rozhodně posun.
Reagovat
smazaný uživatel
Je třeba říct, že Caro už byla ve finále TM před čtyřmi lety, ale teď hraje opravdu svůj nejlepší tenis v životě. Je tam mnohem víc razance a ofenzívy... No a už to odnesla Sereny raketa. :D
Reagovat
dadaft
však taky vypadá hodně vytrénovaně.
svaly ji hrajou na těle, jak se říká.
Reagovat
smazaný uživatel
On to teď říkal i Piotr, taktika je jasná. Nejprve si připravit pozici crossem a pak zaútočit po lajně. Funguje to náramně, navíc Serena tomu dost pomáhá.
Reagovat
dadaft
z těch, co zbyly, nejvíc fandím Aze, ale finále Wozniacki - Halep by asi bylo nejdůstojnějším vyvrcholením Masters.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena úpně marná. To chce nechet vyhrát svou kámošku?
Hrozný.
Reagovat
smazaný uživatel
Začátek dobrý. Kéž by to takhle vydrželo...
Reagovat
dadaft
sakra, ten skvělý stream
http://live.shiftyland.net/
dneska nefunguje. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Mně už se sekal včera... Tak koukám tady. :)
http://live.drakulastream.eu/static/popups/248343871367640.html
Reagovat
smazaný uživatel
mně funguje.
Reagovat
dadaft
jo, už jede. ))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist