6. den na US Open: O postup do osmifinále hrají další tři Češky

30. 8. 2014, 12:00
Previews 376
Na včerejší postup Lucie Šafářové mezi 16 nejlepších hráček US Open se dnes pokusí navázat tři její krajanky. Petra Kvitová, Barbora Záhlavová-Strýcová a Karolína Plíšková.
Pohled na New York

Na letošním Wimbledonu se do osmifinále dostaly čtyři české tenistky, které mohou výbornou bilanci zopakovat i na US Open. Na včerejší postup Lucie Šafářové by ale dnes musely mít stoprocentní úspěšnost.

Jako první se dnes v zápase třetího kola představí Petra Kvitová. Česká jednička se od 17 hodin SELČ na kurtu Louise Armstronga utká s jednadvacetiletou Srbkou Aleksandrou Kruničovou, kterou před třemi lety porazila na domácím antukovém turnaji ITF v Praze. Jinak spolu nehrály.

"Vím, že je hodně běhavá a hodně míčů vrátí. Já musím hrát svou hru, musím dobře podávat a pak hrát agresivně, to by ji mohlo zlomit. Kruničová hraje nepříjemné tenis, je opravdu skvělá obranářka, takže hrát s ní je náročné. Doufám, že se na ni pořádně připravím," řekla čtyřiadvacetiletá Kvitová.

První utkání třetího kola na US Open v kariéře čeká třicátou nasazenou Barboru Záhlavovou-Strýcovou, jež ho odehraje na největším tenisovém kurtu světa pojmenovaném po Arthuru Asheovi. Čtvrtfinalistka letošního Wimbledonu se utká s turnajovou sedmičkou a wimbledonskou finalistkou Eugenií Bouchardovou z Kanady v prvním duelu divácky atraktivní night session od jedné hodiny v noci SELČ.

Záhlavová-Strýcová se s Bouchardovou, která letos na všech grandslamech došla vždy minimálně do semifinále, utkala na okruhu WTA dvakrát. Loni v Ósace i letos v Norimberku odešla z kurtu poražena.

Vůbec poprvé na grandslamech si zahraje třetí kolo Karolína Plíšková a proti Australance Casey Dellacquaové ho absolvuje na kurtu číslo 17. Jejich duel přijde na řadu jako druhý v pořadí.

Dvaadvacetiletá Plíšková o sedm let starší Australanku loni porazila hladce ve dvou setech cestou za svým dosud jediným titulem z turnaje WTA v malajsijském Kuala Lumpur. "Vlastně nevím, jak teď hraje. Znám ji, ale lehké to nebude. Nechci to podcenit," řekla Plíšková.

O postup do 4. kola budou dnes hrát i obě světové jedničky. Šampion z roku 2011 Novak Djokovič, který na US Open nechyběl už sedm let v semifinále a celkem pětkrát byl ve finále, utká s domácím Samem Querreym. S Američanem vyhrál sedm z osmi vzájemných střetnutí.

"Sam hraje před svým publikem a jsem si jistý, že bude mít velkou podporu. Ale pokud budeme hrát na centrálním kurtu a navíc v night session, tak pro mě budou hrát zkušenosti. Pokud Sam dobře podává, tak je velmi nebezpečný. Dnes jsem tu viděl kousek jeho zápasu a hrál skvěle, Je v dobré formě a kondici a nebude mít co ztratit. Bude to těžké," řekl nejlepší tenista světa Djokovič.


Pořadatelé jeho 'přání' nevyhověly, zápas naplánovali na odpoledne a domácímu hráči tak vytvořily alespoň malou 'výhodu'.

Po mužském souboji na kurt nastoupí pětinásobná šampionka a dvojnásobná obhájkyně titulu Serena Williamsová, jež ve Flushing Meadows neprohrála už 16 duelů v řadě. Dnes ji vyzve naturalizovaná krajanka Varvara Lepchenková.

- PROGRAM 6. DNE US OPEN 2014 -
(sobota, 30. 08. 2014, začátky od 17:00 SELČ)
• Kurt Arthura Ashe •
Pennettaová (11-It.) - Gibbsová (USA)
Djokovič (1-Srb.) - Querrey (USA)
S. Williamsová (1-USA) - Lepchenková (USA)
od 01:00
Záhlavová-Strýcová (30-ČR) - Bouchardová (7-Kan.)
Kyrgios (Austr.) - Robredo (16-Šp.)
• Kurt Louise Armstronga •
Kvitová (3-ČR)
- Kruničová (Srb.)
Kuzněcov (Rus.) - Murray (8-Brit.)
Kohlschreiber (22-Něm.) - Isner (13-USA)
nejdříve od 0:00
Wawrinka (3-Švýc.) - Kavčič (Slovin.)
• Grandstand •
Estrella (Dom. rep.) - Raonic (5-Kan.)
Vesninová (Rus.) - Azarenková (16-Běl.)
Tsonga (9-Fr.) - Carreňo (Šp.)
• Kurt č. 17 •
2. zápas: Dellacquaová (29-Austr.) - Karolína Plíšková (ČR)
kompletní program 6. dne
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

376
Přidat komentář
J.M.
Neuvěřitelné, 3 roky po sobě ve 3. kole to samé.

Stejně si myslím, že Isner by měl proti Djokovičovi větší šanci. Ale Philipp hraje nádherně. Pro mě nejkrásnější zápas turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Otřesný TB od Isnera, začal minibrejkem a pak se sesypal, dě DF, chyby.
Reagovat
J.M.
Carreno Busta mě docela překvapil, jak solidně hraje. Divím se, že se víc neprosadil.

Ale Isner-Kohlschreiber, to je tenis. Dva celodvorcoví hráči na svižném kurtu, vysoký ranař proti klasickému technikovi, který se nerozpakuje chodit na síť, tiebreak, americké publikum... To je škoda, že to už jsou veteráni, a moc takových zápasů v budoucnu vidět nebude, pokud vůbec nějaké. To, jaké returny dělového prvního Isnerova servisu dává Kohlschreiber topspinovým jednoručným bekhendem, je neuvěřitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc to může být pěkné deja vu. Kohlschreiber vyřadil Isnera 2x po sobě právě ve 3. kole US Open. 2012 3:2, loni 3:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud dojde na ČF Djokovič-Murray, dám ruku do ohně za to, že se Djoker pomstí za finále 2012!
Reagovat
Mayo
Ja nedám nič do ohňa zato, že Murray vyhrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, odvážný tip...
Reagovat
smazaný uživatel
Já abych řek pravdu, snad i doufám, že tam Andy nedojde. Protože jestli bude hrát takhla, tak ho Nole totálně zmasakruje a poslední zbytečky sebevědomí budou pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
OMG, to byl zas game, 3 UE, 2 DF. Já to prostě nepochopím, co on dělá. On normálně zase odchází. Začíná chybovat a je nějak hlavou mimo, přitom furt vedl v pohodě, nechápu, fakt ne. On prostě má na Armstrongu vždycky potíže, 2011 Haase, 2012 Lopez a Čilič, letos Haase. A Kuzněcov vycítil šanci a pálí jak o život, hraje výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
A wow, 4 brutální returny a šup brejk je zpátky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je vrchol už ale. Zase nevyužije momentum. Pokolikáté už do háje? Srovná z 1:4 na 4:4, má brejkbol, Kuzněcov se ubrání, ok. On pak Murray s přehledem uhraje první bod a pak udělá 3 UE a DF. Co to ku.va je? Ne, fakt nemám sílu na tohle. Já chci hráče, kterého jsem znal před operací.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle už ani není stín toho hráče, to je parodie na něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom hraje daleko hezčí tenis, první dva sety bez toho konce hrál výtečně, agresivně z obou stran. Jenže pak začal dělat chyby. Dneska to byl zřejmě nejlepší výkon z těch 3 stejně. Bachinger nebyl adekvátní soupeř, proti Haasemu mu uškodilo zdraví. Dneska prostě jen polevil a nakopnul soupeře. Když se vyvaruje tohohle, tak si pořád myslím, že Tsongu porazit může v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis rozhodně hraje hezčí, ale je to šíleně nahoru-dolů. Připadá mi jako by mu bylo tak 18 let a neměl žádné zkušenosti. Je schopný zazdít jakýkoli stav.
Teď bych byl radši za toho pasivního obranáře, který hrál poměrně konzistentně (i když výpadky taky někdy měl), nedělal spoustu kravin co dělá teď, dokázal dojít do finále turnaje, sem tam i něco vyhrát a porazit hráče top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
To já samozřejmě taky, to je jasná věc. Škoda, že to nejde nakombinovat no. Nevím, proč teď tak často mrví, proč má třeba game, který úplně odstřelí. V každém setu má takový aspoň jeden a to prostě není dobré. Pořád ale myslím, že Tsongu porazí a na Noleho se vyhecuje. Prohraje, ale se ctí.
Reagovat
smazaný uživatel
Statisticky ale super zápas docela, škoda, že si podělal ten 3. set. W/UE 47/37, 29/33 u sítě (88%).
Reagovat
smazaný uživatel
A klasický Murray. Set a půl jasně lepší, ale polevil na vlastním servise. Daroval Kuzněcovovi až moc brejkbolů, servis moc neklape teda. Ael na returnu měl taky dost šancí. Každopádně nejútočnější Murray za hodně dlouhou dobu. Takhle při chuti jsem ho dlouho neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
WTF, Kuzněcov teď nesnkutečný úder za stavu 15:30 :O
Reagovat
smazaný uživatel
Omg, to je klasika prostě. Proto nemá šanci jít dále než do čtvrtfinále, jasně pod kontrolou celý set, místo druhého brejku přijde o svůj servis díky horší koncentraci a pak ještě k tomu od stavu 0:30 trefí Kuzněcov dva neskutečné údery po lajně a pak dva přímé body. Jak z pohodového zápasu udělat zase drama naštvat fanoušky.
Reagovat
Mayo
ten agresívny naskakovaný bh return je parádny :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, to žeru. Kuzněcov má hrozně slaboučký 2. servis (nemyslel jsem, ež nějaký chlap může mít horší 2. servis než Murray) a Andy to trestá neskutečně. Jako v Tokiu Mayko, pamatuješ? :D
Reagovat
Mayo
no tak v Tokiu by ho neporazil nikto, tam hra neskutočne...
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Dneska naštěstí taky zabral a 2. set nenechal dojít do TB. Teď 3. snad v pohodě už.
Reagovat
Mayo
sa teším na zápas s JWT ... predpokladám, že JWT dnes vyhrá...
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky. Teď ale zase polevil Andy, začal být pasivnější a Kuzněcov trefuje super údery. Ještě bude sranda.
Reagovat
Mayo
Ale musím napísať, že on má fakt priemerný servis a to aj 1.
Reagovat
Mayo
tak toto bol skvelý záasah pri sieti
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro se začínám těšit na čtvrtfinále Djokoviče a Murrayho, jestli na to dojde :)
Reagovat
majkl005
Kája 3 esa za gem :D
Reagovat
PetaM
Hm, takhle jsem Káju ještě hrát neviděl. Běhá tam jako splašená :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, Andy jde nahoru, zatím s přehledem.
Reagovat
smazaný uživatel
Po 2. servisu Kuzněcova 89% :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už 92% :D A 13 z 13 na síti, poslední dva zápasy na síti výborný :-)
Reagovat
MorusRubra
Máte nějaký link na Plíškovou? Nemůžu nic najít, všechno je offline. Na 17 přece je kamera, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2365581490371810.html
Reagovat
PetaM
Kája s Casey už začaly hrát. Pojď Kájo!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dnes nebyla fit, to bylo vidět, ale Krunic vše zahrála výborně, vracela skoro vše. Připomnělo mi to zápas Petry s Kuznetsovou na FO ;) Bohužel, letos to opět nevyšlo, ale nevadí, jede se dál. Jinak myslím, že Petra nehrála špatně jen Krunic jí tam neustále vracela nepříjemné vysoké míče, které ona hraje evidetně nerada. Má ráda rychlou hru a tu ji Krunic nedovolila. Sám znám tyto vysoké míče, jedem kámoš co s ním chodím hrát, hraje přesně tyto míče. Člověk je chce zabít, ale oni jsou tak vysoko, že to nejde, hrozné. Nesnáším to, ale vymyslel jsem si na něj taktiku. Nechám ho tvořit hru a vracím, což by Petra asi nezvládla, ale mě se to dařilo
Reagovat
smazaný uživatel
Chorvatku neznám, kdo z nás ji taky zná, ale takováhle Petra bude vždycky neschopná vyhrávat normální zápasy, natož vyhrát grandslam, to by musela konzistentně předvádět tenis jako v 1. kole nebo ve finále Wimbledonu a ona na to má, jestli byla teď zraněná,něco jí omezovalo, tak budiž, ale jinak to prostě nechápu.
Reagovat
Patri.k
třeba dozraje a bude jendou jako Serena, například Šafářová byla taky dlouhou dobu nevyužitý potenciál, ale příjde mi, že pomaličku dozrává a možná se dočká i desítky
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka je čím dál lepší, ještě má trošku problém v hlavě doservírovat, ale pokrok tam určitě je, jenže Petra hraje parádní zápasy párkrát v roce a jinak je to pořád to samý trápení, tohle by dvojnásobná wimbledonská vítězka předvádět neměla, je to obrovská škoda :(
Reagovat
Patri.k
Podle mě by ji prospěla Navrátilová, škoda, že ji nechce
Reagovat
smazaný uživatel
to už jsem tu psala několikrát, ona je tak paličatá a chce si to dělat po svým, jenže hlava je to hlavní, v čem by jí Martina mohla pomoct, měla by za sebou legendu jako další velký hráči, ale ona nee
Reagovat
slacker
a kde se jako zase zranila? Kvitova je Repka tenisu same blikance
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobře vidět, milánku. Já ji znám jako Srbku.
Reagovat
smazaný uživatel
tak sorry, nevím co je zač, já na to moc nekoukala a dobře jsem udělala
Reagovat
slacker
A nemohla se radeji zranit Krunic u tech jejich rozstepu?
Reagovat
VlS
mohla, ale nechtěla
Reagovat
Patri.k
Krunic jen vracela míčky, víceméně neumí vůbec zakončovat, takže si nemyslím, že by na US open měla něco významného předvést.
Reagovat
smazaný uživatel
Krunic jen vracela a hrála vysoké míče, které Petra nezvládala zabít, ale ty odskoky vysoko byly fakt evidetní v těch některých záběrech
Reagovat
lars
Jak dlouho bude trvat nez bude mit Peta lepsi obleceni na toto pro ni neprijemne pocasi ?? tmave modra
Reagovat
martinek37
No co k tomu říct, Kruničová vracela nevracitelný, Petra dělala zbytečně hloupé chyby, USO není pro ni to pravý prostě, snad to dá za chvíli Karolína
Reagovat
misa
Tak zase příští rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. US Open je pro Petru zakletej. Myslel jsem že když není ve hře Keys, tak že postoupí dál.
Tak doufám že Lucku Š. doprovodí do osmifinále aspoň Karolína, Bára sice taky může překvapit, ale u Karolíny je postup asi pravděpodobnější.
Reagovat
Alois_Mlok
ta vyšuměla jak otevřenej šampus
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
Patri.k
O tom silně pochybuju, jen vrací míčky
Reagovat
Patri.k
u komplexnějšího hráče s tím neuspěje
Reagovat
smazaný uživatel
Věděl jsem, že Petra tu trpělivost ztratí jako první
Reagovat
kada.tom
tak nic, no ... Petra je venku :-(

jsem ten stav odhadl správně, jen to skončilo ve prospěch Krunic

jsem zvědav na rozhovory s Petrou - co jí je ... bejt zdravá, tak smetla Krunic 2x 6-1
Reagovat
smazaný uživatel
podle mého názoru Krunic hraje přesně to, co Petra nemusí. Po tom zápase s Madison sem z toho měl blbý pocit. Prostě špatná soupeřka..
Reagovat
Mayo
kks hentá iná stena, to je des dneska od tých vracačov
Reagovat
Patri.k
Pí*ča Krunicová vyřadila Kvitovou, gratulujeme :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha co ta Krunicova je zač. .
Reagovat
dadaft
je to zeď.
Reagovat
smazaný uživatel
co ta doběhne, kolik ji je?
Reagovat
slacker
Zase top podelala a ale ja vubec nevidel ve hre mic.
Reagovat
smazaný uživatel
Neeeeeeeee :((((((
Reagovat
kada.tom
achjo ..
Reagovat
misa
Zdravá Petra by Kruničovou vypráskala 2x 6-2 :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Super hra od Krunic.
Reagovat
smazaný uživatel
To si dělá pr.del
Reagovat
slacker
Do prcic nic s toho nevidim. nadhoz a pak 30:40
Reagovat
slacker
Proc je na te siti tak marna?
Reagovat
dadaft
je - třeba v prvním setu u jednoho z volejů by si zkušená síťařky udělala půl obrat, úkrok, a seřízla by to do kurtu,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Petra tam naběhla jak slůně, nestihla natočit ruku a odrazilo se to od ní jak od zdi ven z kurtu. ((((
Reagovat
slacker
Ja spise minit ty spatne az zadne reakce na pomerne lehke prohozy
Reagovat
dadaft
nebo když nešla na síť rovnou po servisu - když už -, ale po druhém nemastném neslaném úderu ---- samozřejmě, že si ji Krunič vychutnala.
Reagovat
smazaný uživatel
PETRA BOJUJE!!!!!! Petro já věřím že to otočíš vždyt tolik zápasů co jsi dokázala otočit je hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra neudrží servis.
Reagovat
smazaný uživatel
dyť to říkám.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
kada.tom
wow! Petra kontruje!
4-4
Petro, ukaž nám, že jsme tě tady někteří skoro odepsali zbytečně - pojď to otočit :-)
Reagovat
tmora
yesss!, Petra se nevzdava..Pojd!
Reagovat
slacker
Uz se hrabes z nejhorsiho
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď !!!
Reagovat
Michaelus
Ale teď štěstí pomohlo ne že ne
Reagovat
Patri.k
jooooooooo, tak pojď, doraž ji
Reagovat
smazaný uživatel
Petro ukaž kdo je lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jaké má Petra zranění, píše se tady o jejjí zdrav. omezení
Reagovat
smazaný uživatel
Obvazaný stehno a záda taky nebudou asi OK.
Reagovat
smazaný uživatel
PETROOO BOJUJ UŽ SI OTOČILA TOLIK PROHRANÝCH ZÁPASŮ TAK BOJUJ
Reagovat
kada.tom
prasátko ... kéž by to Petře pomohlo :-)
Reagovat
historik
před utkáním dobře a v zápase se to vypadá asi dost zhoršuje, ptám se proč to radši neskrečovala. Takhle riskuje, že se jí to zhorší a navíc je to prostě strašné to sledovat. Petra je prostě na ty zranění dost náchylná. Vůbec nevím, jestli tam Petra má kromě Kotyzy fyzioterapeuta apod.
Reagovat
Pesek12
GS se nevzdává dopředu.
Reagovat
misa
Fanatický boj v beznadějné situaci?
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň že bojuje a povzbuzuje se. Pojď! Nevzdavej to ještě!
Reagovat
tmora
myslim, ze se Petra zdrave nas.rala!
Reagovat
kada.tom
Hmm, Petra vybojovala svý podání. Petra ale chce, jen asi nemůže.
Reagovat
dadaft
dost možná klíčový gem utkání a začátek obratu?
Reagovat
PetaM
Bojuje Petra, tak bojujte taky! Pojďte! ;)
Reagovat
Michaelus
Přesně! Pojďteee
Ale je to jeden z těch zápasů, kdy nejde servis
Reagovat
misa
Peti, pojď pojď pojď :-)
Reagovat
Patri.k
Říkali jste, že ji ten zápas nebaví, začíná to vypadat, že už ji to začalo bavit, doufám, že ji sebere
Reagovat
kada.tom
kéž by to otočila, teď se mi zdálo, že se začala trefovat :-)
Reagovat
EllNino
Volnej kurt ...
Reagovat
Patri.k
Zápas Kvitové je už v televizi
Reagovat
Pesek12
Díky. Petra přežila klinickou smrt. Mohla by pokračovat.
Reagovat
Michaelus
Gem pravdy
Reagovat
dadaft
v téhle výhni se kovají šampionky.

((( pojď )))

zkus to ještě.
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi líbí, ikdyž prohraji tak po boji
Reagovat
dadaft
první důležitý krok udělán.
5:2 už by bylo moc.
Reagovat
misa
Když tě tělo limituje, nedojdeš nikam.
Reagovat
kada.tom
Krunic stačí když bude vracet míček na druhou stranu :-/
Reagovat
PetaM
Pojď vole!
Reagovat
majkl005
Petra dostala napomenutí nebo se mě to zdálo ?
Reagovat
Michaelus
nezdálo :D
Reagovat
PetaM
Dostala :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za co?
Reagovat
Michaelus
za zdržování :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno doběhne a pak to zkazí...:(
Reagovat
smazaný uživatel
Tady někdo psal jak je dobré, že Petra hraje před US Open New Heaven. Já jsme říkal, že to je nesmysl, že bude vycuclá. Nevím proč to každý rok hraje, když se ji každý rok na US Open nedáří
Reagovat
Mayo
ja doteraz nechápem ako mohol niekto považovať Petru za veľkú favoritku US Open :D a tie hlasy v ankete uff...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu taky nerozumím. Je jasný, že ona se svým křehkým zdraví, 3 týdny nemůže vydržet. Ta anketa je spíše seznam přání, než jaká je pravděpodobnost
Reagovat
Mayo
ja by som jej doprial titul, mne nevadí ale proste reálne keď sa na to dívam, tak nie je o čom...
Reagovat
slacker
Ta se fakt neni sama schopna uklidnit. a nikdo na ni nezakrici
Reagovat
kada.tom
všechno v autech ... :-((
Reagovat
slacker
TAkze definiotivne autodesktrucni mod
Reagovat
dadaft
kraťas ze zoufalství, protože už nevěděla co, a následky se dostavily ihned.
Reagovat
slacker
Pritahne si ji ks imti apk neni schopna trefit kurt lobem
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jde vidět že neví co na ni má hrát. Potřebovali by rady od Kotyzy
Reagovat
Patri.k
Přitom ta Krunič hraje úplný ho*vno
Reagovat
smazaný uživatel
To bych neřekla..
Reagovat
smazaný uživatel
Ani náhodou, hraje výborně
Reagovat
aligo
no to ne... co dělá... vrací... tot vše
Reagovat
Patri.k
přesně, při tak malé razanci není divu, že nedělá tolik chyb
Reagovat
Patri.k
houby s Azarenkou poletí jedna dvě
Reagovat
PetaM
Aspoň, že to nebude kanár, jako loni :D :D :D
Reagovat
Mayo
Ale veď to nie je nič prekvapivé...Petra okrem Wimbledonu na GS nula bodov...na USO úplne a hovorím ona zase na také 3 roky si dá pauzu a potom vyhrá 3. Wimblík :D každopádne škoda toho ale je to trubka čo už
Reagovat
matesdc
...zmizni!! Sám seš trubka!! :))
Reagovat
Mayo
Ukľudni sa (:
Reagovat
matesdc
si ještě tu trubko???
Reagovat
vendulkabendulka
Skrecni to, prosim. Tohle uz neni tenis ale vrazdeni nevinatek.
Reagovat
misa
že každý zápas Petry, který začnu sledovat, taky dokoukám. Takže až do hořkého konce... Petry je mi líto, pořád má nějaké problémy se zdravím.
Reagovat
Jabadu
Jenom nechápu, proč to neskrečuje. Takhle si zahrávat se svým jménem.
Reagovat
dadaft
tak tohle bylo dost špatné. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle už asi nedopadne.. :((((
Reagovat
smazaný uživatel
hm hlavně že vede 2:0 a 30:0 a pos.ere to
Reagovat
Patri.k
Tak to není dvakrát velký náskok
Reagovat
smazaný uživatel
ale tohle si má udržet a né to pos.rat
Reagovat
smazaný uživatel
Co se to tam sakra děje??
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím si jde Flavia pro vítězství. Pojď holka
Reagovat
kada.tom
hmm, tak z 2-0 na 2-3 :-((
vypadá to vypadá, že Petra zas skončí ve 3. kole ..
Reagovat
Patri.k
Ale zas, servis nemá nijak moc přesvědčivej, tak třeba ještě to Krunič sebere
Reagovat
smazaný uživatel
Petra at radši zkrečuje tohle je hrůza
Reagovat
PetaM
Ježiši, to bude ostuda :D :D :D
Reagovat
Michaelus
Je to v prdeli, Petra už to neuhraje
Reagovat
Patri.k
Doprdele
Reagovat
slacker
Ta je totalne mIMO
Reagovat
slacker
Prece to neproseres deblfoutama zase
Reagovat
smazaný uživatel
dneska bez šance. Krunic je lepší.
Reagovat
Patri.k
Podle mě má jen smůlu, jinak je to vyrovnaný
Reagovat
Patri.k
To vypadalo dobře
Reagovat
Patri.k
out :D
Reagovat
Michaelus
Srbka dobře podává
Reagovat
smazaný uživatel
Fuj, to sem se lekla :D
Reagovat
aligo
srbku bolí záda... už několikrát se za ně chytla a protahuje si je
Reagovat
kada.tom
Pozor - Petra se povzbuzuje! Ona to nezvdala, chce to vyhrát.
Reagovat
LukasH
trošku trapnější výkřik....Petro...
Reagovat
Patri.k
No, bylo to trošku nesportovní takhle se radovat při chybě :D
Reagovat
aligo
vždyť to bylo ubráněný...
Reagovat
PetaM
Krunic jí to pořád strká do Slunce, tak proč né Petra.
Reagovat
Patri.k
Já tušil, že ona nezasměčuje, bylo to z dálky a ona rány neumí :D
Reagovat
smazaný uživatel
proč už pan trenér prostě Petře nevysvětlí že jsou chvíle kdy do toho prostě nemůže praštit aby byl zase aut....
Reagovat
smazaný uživatel
Čelenka dole..
Reagovat
aligo
konec...
Reagovat
misa
bez síly, tričko na ní vypadá, jako kdyby se v něm sprchovala. Třeba onemocněla z té úchylné akce Ice bucket challenge. A já si dobře pamatuju, kdo jí zlil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jestli dnes Petra vyhraje, tak to bude hodně vydreny vítězství. .
Reagovat
aligo
buď to vzdej nebo se prober a neztrapňuj se...4 DF skoro za sebou? co to je?
Reagovat
Michaelus
Petro nedaruješ to té hrozné srbce, že ne?
Reagovat
smazaný uživatel
tohle není možné co Petra hraje radši
Reagovat
smazaný uživatel
radši to vypnu tohle je velké trápení
Reagovat
Patri.k
Do háje
Reagovat
slacker
Deblfouty se mnozi, stream se seka
Reagovat
Patri.k
asi sis vybral špatný link, nebo se ti seká počítač, mě se nesekl ani jednou dnes
Reagovat
slacker
Kbylu sekani vudim jen nadhozy podani a pak vubec netusim co se delo behem hry.
Reagovat
LukasH
slunce....
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se hodně trápí :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Co to bylo ??
Reagovat
Patri.k
Na druhou stranu, tyhle údery vypadají jistě, ale často vídám, že tak jistě neskončí, ale to, že se do toho někdo netrefí jsem neviděl dlouho
Reagovat
Jabadu
na skreč. Je úplně mimo.
Reagovat
Patri.k
Cot o bylo :(
Reagovat
Patri.k
Tyhle nadhozy na druhej pokus většinou nekončí dobře
Reagovat
vendulkabendulka
Neda se na to koukat. Tam je neco hrozne spatne, je mi Petry az lito. Podle me je napraskovana az po celenku.
Reagovat
Patri.k
Já si naopak myslím, že Kvitová dneska vypadá výborně! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se konecne trochu uvolní. .
Reagovat
Patri.k
No, s prohraným setech v zádech asi moc klidu nemůže být :D
Reagovat
dadaft
díky Aleks, Petra dá na 3:0, začne se líp cítit, a pak už to pojede,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím .-)
Reagovat
kada.tom
2-0
Reagovat
misa
Hned je na světě líp :-)
Reagovat
Patri.k
Jo, super, nějaká ta rezerva na uklidnění, kdyby byla smůla
Reagovat
Patri.k
Ještě někdo řekne, že Petra nevypadá dobře, tak to tu podpálím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nevypadá dobře.

A teď mě zajímá, jak to uděláš. :DDD
Reagovat
Michaelus
Vypadá divně :D
Reagovat
LukasH
Petra nevypadá moc dobře...
Reagovat
dadaft
no, něco není co by mělo být.
Reagovat
Patri.k
Ten houpavej postoj, když čeká na servis soupeřky, je dost vtipnej.
Reagovat
George_Renel
To vítězné gesto Krunic po tom prasátku bylo trapné.
Reagovat
dadaft
má šanci porazit wimbledonskou šampionku.
Reagovat
misa
Prosím tě, bojuj!
Reagovat
Patri.k
Teď ji ve dvou setech přejede, tohle se občas stává i Šarapové, v klidu
Reagovat
dadaft
no tak mládeži, hlavu vzhůru, ne gatě dolů!
ještě není konec.
Reagovat
kada.tom
já Petře pořád věřím ... následující sety vidím tak 6-3 a 6-1 :-)
Reagovat
Patri.k
Já taky, hraje líp než Krunic, jen měla smůlu, že narozdíl od ní nevyužila breaky a co jsem koukal na kurzy, věří ji pořád víc i bookmakeři
Reagovat
dadaft
čelenka půjde dolů?
:))
Reagovat
tmora
Tak mam ten pocit ze Petra uz to vzdala..
Reagovat
kada.tom
Petra odešla do útrob ..
Reagovat
misa
jí to nadšení pro US Open nevydrželo.
Reagovat
majkl005
ona nemá dneska zdaleka takovou sílu jako jindy, je to zvláštní, fakt jak kdyby jí to nebavilo a byla celá ztuhlá
Reagovat
kada.tom
Hmm ... tak 1. set fakt dopadl 6-4, ale pro Krunic :-/
Já tedy nevím, Petra působí hodně ospale, vypadá to, že opravdu není zdravotně OK :-( ... snad Petra najde chuť a otočí to.
Reagovat
Nancy_z
Komentátoři ES říkají, že je Petra nervózní... Tak snad je to hlavně tipm a ne zdravím...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím, že to otočí. :(((((
Reagovat
smazaný uživatel
Dyť kulhá jako kdyby tu nohu mela zlomenou. .
Reagovat
George_Renel
že dnes přišel den blbec. Tak Báro a Karolíno pozor.
Reagovat
Patri.k
Kvitová hraje líp než Krunic, já věřím, že ještě to otočit může, jenže Kvitová dnes působí jak línej slon
Reagovat
smazaný uživatel
Bože.. ://
Reagovat
Jabadu
To štěstí nevydrží věčně. Zatracená, zkur .. práce!
Reagovat
kada.tom
tvl ...
Reagovat
Patri.k
do hajzlu
Reagovat
kada.tom
kristepane ... taková milimetrová čára :-/
Reagovat
Nancy_z
To přece nemůže mít Petra pořád takovou smůlu v těch 3. kolech :-((
Reagovat
PetaM
Takže souboj s Vikou zase nebude, je to jasné :D :D
Reagovat
misa
říkal, že by s nima mohl jezdit i nějaký fyzioterapeut. Už aby to bylo, věčně nemocná nebo zraněná...
Reagovat
smazaný uživatel
co to dělá Petra? poslední dva gamy na to uplně s*re..
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. To nevypadá dobře. :(
Reagovat
Jabadu
Největší senzace letošního US Open. :-(
Reagovat
EllNino
ježiš netommruj :D
Reagovat
aligo
ne to zapomeň i kdyby Petra rupla tak to ani zdaleka není taková senzace...
Reagovat
kada.tom
ach ach .. dvojchyba na brejball :-(
tak holt musí Petra zaperlit na returnu
Reagovat
Patri.k
I když Krunic nic moc nepředváděla, tak servíruje na vítězství, při ní musí stát všichni svatí.
Reagovat
historik
Petra se mi nezdá úplně v pohodě, doufám, že ji nebolí noha nebo něco jinýho. Krunič je navíc dost nepříjemná
Reagovat
Nancy_z
Zajímalo by mě, jestli Kotyza Petru připravil na to, že bude Krunič tak dobře podávat...
A jinak to pro Petru bude těžká práce, jestli má nějaký limit...
Reagovat
misa
Někdy se ty holky v kvalifikaci tak rozehrajou, že se člověk diví, že jsou kolem 150. místa. Většinou jim to ale dlouho nevydrží.
Reagovat
Jabadu
100% nějaký problém. Zatím má dost štěstí, ale to nevydrží věčně.
Reagovat
Patri.k
nestraš, to ji tak dobře znáš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se taky nezdá úplně v pohodě. :(
Reagovat
Patri.k
Krásný úder kterým to mohla Krunic zabít a ona dá takovej lehkej míček, jde vidět, že Krunic do toho neumí vůbec bouchnout
Reagovat
vendulkabendulka
Nemam z Petry zatim moc dobry pocit. Prijde mi ze ji neco opravdu boli a navic i kdyz nehraje spatne je to takove naivni, hazi to presne do mist kde Krunic urcite bude. Bude to dneska vachrlate i kdyz rozdil urovne hracek je patrny.
Reagovat
Patri.k
Pravda, působí jak když ji ten zápas vůbec nebaví, v jiných zápasech měla mnohem větší nadšení, ale zas, ono s takovou soupeřkou je těžké se nadchnout
Reagovat
vendulkabendulka
S takou souperkou? Bylo by velmi hloupe ji podcenit. Pokud Petra neco nezmeni, budou to tiebreaky a buhvi ktera z nich bude mit vic stesti. Dneska bych si zatim nevsadila na Petru ani petnik.
Reagovat
Mayo
dosť som sa čudoval Isner, že hrá na centri ale to je ok je to američan dajme tomu, že hrali včera Berdych Kližan ma tiež prekvapilo ale dajme tomu ale, že dajú Kyrgiosa tam a Murrayho na Louisa, tak to je fakt aj na mňa moc. ale ináč teším sa z tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
se s tím moc nemaže.
Reagovat
Patri.k
Podle mě taktika, Krunic je hrozně běhavá, nevyplatilo by se ji dávat průměrný údery
Reagovat
Jabadu
za co Petru chválíte? Copak nevidíte, jak je ta Krunič dobrá a že to moc dobře nevypadá?
No, uvidíme.
Reagovat
Mayo
Dnes Vuelta nejako rýchlo skončila.
Reagovat
misa
Kolik měří ta Kruničová? 150 cm?
Reagovat
Patri.k
:DD proč tě napadlo 150 :D připomnělo mi to jede moment, jednou stál Štěpánek vedle Berdycha, Štěpánek vypadal vedle něj jak prcek, co nemá ani 180 a přitom má 185 tuším :D
Reagovat
misa
Přijde mi hrozně malá.
Reagovat
Patri.k
Máš pravdu, vážně je na tenistku hrozně malá, má jen 163cm
Reagovat
Patri.k
Příjde mi, že Šafářová i Kvitová moc na jestřábí oko nejsou, využívají je minimálně.
Reagovat
EllNino
Lucka včera neměla ve 2. setu žádný ..
Reagovat
Patri.k
třeba teď dala Krunic těsné eso, taky by stálo se na to podívat, ale zas, chápu, že to trošku musí být i teniskám trapný furt otravovat s jestřábím okem a zvlášť když se netrefí
Reagovat
kada.tom
Petra to tam slušně rozděluje do rohů :-D
Reagovat
Patri.k
Za co se ji omlouvala, za ten kopec k čáře? :D Pokud za to, tak Zheng by se musela omlouvat při každém míčku :D
Reagovat
PetaM
Podle mě to byl špatně trefený úder, ne cílený kopec, které dělala Zheng ... :)
Reagovat
Patri.k
no, při returnování servisu jsem myslel, že klíčové je vůbec ten míček vrátit, občas je to dost těžký, no, je nějaká přehnaně zdvořilá :D
Reagovat
aligo
ale to bylo za tu podivnou rotaci kterou míček dostal...
Reagovat
smazaný uživatel
Mate nekdo link na Eurosport s komentarem prosim na Petru?;-)
Reagovat
PetaM
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2359691488371730.html
Reagovat
misa
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2359691488371730.html
Reagovat
PetaM
Petra se dneska ale celkem dobře pohybuje a ten timeing je výborný ...
Reagovat
aligo
zatím hraje i pěkně takticky... jo jsou tam pasáže kde hraje jen na sílu, ale i ty kde raději zvolí šikový úhel než sílu :) a to se mi líbí :)
Reagovat
majkl005
Petře dneska zatím suprově píše bekhend
Reagovat
PetaM
No, už je to lepší :D Zapomeneme na první game a jedeme, pojď! :D
Reagovat
Patri.k
Byla jen nerozpinkaná, vypadá to přesvědčivě, ta kvalita je vidět, ale zatím je brzo hodnotit :D
Reagovat
Patri.k
Kvitová mi příjde, že hodně riskuje, zatím ji to vychází, přeci jen asi dobře ví, že pokud do toho nedá pořádnou ránu, tak Krunic to zahraje.
Reagovat
aligo
kdo ví jestli jí nebolí ta noha a nechce to mít rychle zasebou
Reagovat
Patri.k
záda, únava a teď do konce i noha, achjo :D
Reagovat
aligo
plus horko a vlhko....
Reagovat
Jabadu
Dyk podává nejmíň dvoustovkou a až jí to tam začne padat, tak je hotovo!
Reagovat
Patri.k
Pustili zápas a vybaflo na mě 0:40 to už mi nedělejte :D
Reagovat
kada.tom
ale returny má Petra dneska parádní :-)

a Cicak jako rozhodčí, hmm :-D
Reagovat
Patri.k
Tak Krunic si přímo o to říká, jak jsem říkal, pokud Kvitová nebude vyhazovat, tak si Krunic neškrtne
Reagovat
majkl005
Čičak mě sere jak hlásí skóre hned po odehrání míčku a já když se nesoustředím nevím zda hlásí opravu a nebo to skóre :D
Reagovat
PetaM
Asi proto, že Aleks nedala ani jeden první servis ne? :D
Reagovat
kada.tom
ajajaj ... první game nic moc
Reagovat
majkl005
potřebuje se rozehřát
Reagovat
misa
Opět něco
Reagovat
PetaM
Když Petra jinak ty GS vyhrávat neumí :D :D
Reagovat
Jabadu
To zas bude peklíčko.
Reagovat
PetaM
Super začátek Petro :D :D
Reagovat
kada.tom
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2355011488371700.html

pěkně mi běží, neseká se a obraz ucházející :-)
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/sUqZ9AO6g2/

Hello Florida and morning beach runs #florida#summer#beach#run#fit#gettingready#

------------------------------------------------

Tak uvidíme, třeba vopravdu....
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím že se Nicole opravdu vrací protože jestli se chce ještě vrátit tak je pravý čas to udělat protože až jí bude 27 nebo 28 tak to už nemá cenu aby se vracela. Tak at se vrátí dokud je ještě mladá a má stále šanci dostat de vysoko a pokud bude makat a ukáže svůj obrovský talent tak se může na GS dostávat hodně vysoko a za rok můžeme mít 3 hráčky v TOP 10 (Petra, Lucka, Nicole)
Reagovat
Nancy_z
by mělo Petře vyhovovat, je chladněji cca 23 stupňů...
Reagovat
Patri.k
Nechápu, na streamu je Eurosport, často Francouzká či Anglická mutace Eurosportu a ta dává přednost tenisu před cyklistikou a fotbalem, přitom česká mutace Eurosportu dává přednost jiným sportům, podle toho to vypadá, že každá lokace eurosportu má svou svobodnou volbu, jak si sestaví program, tak teda moc nechápu, proč v českév erzi eurosportu tam cpou cyklistiku a další hloupé sporty, které zajimá menšinu, co to tam rozhoduje za lidi?
Reagovat
PetaM
Dneska už to tady někdo psal ... Dnes se jede GS v cyklistice, proto tam prý je :)
Reagovat
Patri.k
To nevím co je, pravděpodobně jakej finiš, když to má takovej význam :D
Reagovat
PetaM
Tak Petra je na ES 2 :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten nemám.. :( Ale stejně se chci v TV koukat na hokej a Petru si dám na stream. :)
Reagovat
PetaM
Náhodou, moc pěkný stream z ES 2 :) :)
Reagovat
majkl005
tak to seš šťastnej člověk, že máš Péťu na ES2 :D mě tam jede fotbal, kujva :D
Reagovat
PetaM
No hele, já mám ES 2 na streamu :D :D Nevím, jak je to v Tv :D
Reagovat
majkl005
ajo, v TV je bundesliga
Reagovat
misa
https://pbs.twimg.com/media/BwP9bonCAAAs9eY.jpg:large

a doufám, že to za chvíli začne realizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kde se dá najít race žebříček do Sofie na TŠ?
Reagovat
PetaM
http://sofia-tennis.bg/en/home

Vpravo dole je Race to Sofia :)
Reagovat
PetaM
Tady přímo odkaz :D :D :D

http://sofia-tennis.bg/en/wta-rankings
Reagovat
smazaný uživatel
Díky ;-)
Reagovat
PetaM
Prosím :D
Reagovat
kada.tom
Tak za chvíli půjde Petra do akce. Bude hrát akorát přes poledne newyorskýho času, takže sluníčko bude žhnout pekelně, snad to Petře nebude tolik vadit - na druhou stranu dneska se nemusí bát postupujícího stínu, kurt Louise Armstronga je dostatečně rozlehlej.

Co se týče zápasu samotnýho ... očekávám hladší výhru ve 2. setech. Nicméně Krunic vyřadila Keys a to je třeba brát na zřetel. Krunic bude kousat a vrátí toho hodně, ale stejně to bude o Petře - co dovolí Srbce.

Když vezmu reálným odhadem výsledek, tak by 6-4 6-4 mohlo být odpovídající. Tři sety bych dneska viděl nerad, pokud by se ale po nich radovala Petra, i to by šlo :-)

Můj tip: 6-4 6-4 pro Petru.
Reagovat
Patri.k
Já Petře věřím, Keysová s ní prohrála těsně, navíc dělala hodně chyb, ten zápas podle mě bude mít Petra ve svých rukou, nesmí prostě jen všechno vyhazovat z kurtu, což ona občas umí, jinak by to mělo být v pohodě.
Reagovat
Jabadu
Záleží, v jakém módu Petra nastoupí. Klidně jí může dát dva "ptáky" a pude na oběd. Ale taky třeba ne.
Ale vo to strah nemám, no.
Reagovat
Patri.k
Též se tu šušká, že ji bolá záda a je unavená, ale otázkou je jak moc unavená a jak moc ji bolí záda, občas je člověk unavenej a vyspí se z toho a občas člověka bolí záda jen chvilku, těžko odhadovat význam těchto zpráv
Reagovat
kada.tom
dneska zjistíme jak na tom Petra je ... ale ona bude bojovat i kdyby nebyla úplně fit, to se nebojím :-)
Reagovat
PetaM
No, toho tepla se bojím nejvíce. Na druhou stranu, když to tam Petře bude padat, tak má za chvíli hotovo. Bude záležet na ní, jak chytře bude hrát. Ve výhru ve třech nevěřím, to prostě neudýchá. Ale jestli to bude jako včera Sára a Vee 6:0, 0:6, tak to by udýchat měla i ten třetí set :D :D
Reagovat
majkl005
zatím je tam 23°C což je pohodka
Reagovat
Jabadu
"blbej pocit"? :-)
Tak já začnu:
"Já ti z toho mám takovej blbej pocit. ... Aááále, to ty furt mluvíš o tom svým blbým pocitu. Nastoupíme, vyhrajeme a jedeme domů!" (Vetřelec 2)
Reagovat
VlS
Taky mám pocit, ale nevím jakej, možná blbej, možná dobrej, ale hlavně že je to pocit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem nervózní už od rána.. Snad to klapne. ;-)))
Reagovat
tmora
Nevíte bude dnes Petra na Eurosportu? Dost to mění na poslední chvíli. Diky
Reagovat
Lenca45
Myslím že ne :(
Reagovat
dadaft
časy, kdy býval tenis na Eurosportu jeden z nejdůležitějších sportů jsou pryč.
Reagovat
J.M.
Tak ono by se to dalo zobecnit, vypustit to "na Eurosportu".
Reagovat
smazaný uživatel
Od 17.00 určitě ne (Vuelta/Bundesliga), určitá šance je na Eurosport International od 17.45, ale zatím je v plánu Pennetta - Gibbs.
Reagovat
tommr
naděje, že dneska uvidíme Petru na Eurosportu je téměř nulová.
Na dvojce dávají fotbal a na jedničce je až do 17:45 cyklistika a pak zbytek zápasu Pennetta-Gibbs. Jediný v co můžeme doufat je nějakej krátkej prostřih ze zápasu Petry ... :(
Reagovat
Patri.k
můžeš ten zápas sledovat na netu live
Reagovat
tommr
jenže kvalita streamu je oproti televizi nízká, občas se to seká a navíc pak mám zablokovanej PC ... :)
Reagovat
Patri.k
To je pravda, ale s tím sekáním to není tak hrozný a s tím bloknutým pc, to moc nechápu, já žádný problémy takové nemám.
Reagovat
slacker
Asi nema 2 a vice monitoru :-)) Na jednom sledujes stream na cele obrazovce na druhem dal browsis
Reagovat
Patri.k
Spíš má starší počítač nebo ho má přehlcenej, zavirovanej... no, tak dvě obrazovky nemám, ale mám 22 palců, takže si to mezo obrazovku pěkně rozdělím a dělám víc věcí, ale když jsem hodně zažranej, tak si to dám přes celou obrazovku :D ale zas, on má nejspíš notebook a to má jiné a též nemalé přednosti :D
Reagovat
tommr
myslel jsem to tak, že když sleduju tenisovej zápas na PC tak s ním nemůžu jinak pracovat, protože mi celou obrazovku zabere stream ... :)
Reagovat
EllNino
já třeba normálně projíždím net a tenis mám staženej na ploše a mám to jako takovou kulisu :)
Reagovat
misa
Penneta - Gibbs na Eurosportu? To je vtip? Doufám, že Penneta brzo vyletí a nebude už v žebříčku zaclánět Lucce.
Reagovat
tommr
Pennettaový se na USO daří a letos má navíc dobrej los. S Gibbsovou skoro určitě nevypadne i když bych si to hodně přál ... :(
Reagovat
dadaft
http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_29AUG14_9126_federer.jpg

http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_29AUG14_031_Venus.jpg

http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_29AUG14_493_sharapova.jpg

http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_29AUG14_2397_cornet.jpg
Reagovat
dadaft
musím říct, že hlavní dojem na mě udělala stará páka Mirjana Lucic-Baroni.
její forhend z otevřeného postavení, kterým v prvním setu zničila Simonu Halep, byl fenomenální.
a celkově hrála moc dobře.

Belinda Bencic --- porazila na USO vždy silnou Kerberovou, statistiky zápasu jsou výborné, a to i v počtu W/UE, kde jsou amíci dost přísní --- a i co jsem stihl pár gemů vidět, byl to vysoký level a divácky zajímavá hra od Bencic.
moc se těším na zápas s Jelenou Jankovič, která zase po čase působí silně.

o podivuhodném zápase Venus - Sara a skutečné epické bitvě Lucka - Alizé nemluvě.

:-))

dneska toho bude zase spousta, o tom nemám pochyb.
Reagovat
dadaft
to je on

http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_29AUG14_8247_baroni.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je to první den na letošním US Open, ve kterém nastoupí jenom jedna moje favoritka. Je to takový nezvyk a pořád mě mrzí, že už tam Ana není... Jinak věřím, že Vika dneska vyhraje. Osobně jsem mnohem radši, že Vika bude hrát s Vesnou než proti Marině Erakovic. Myslím si, že na Vesnu umí (vzájemná bilance 5:0) a jako soupeřka jí bude vyhovovat daleko víc než Marina (se kterou má negativní bilanci 0:1)... Čas zápasu je dobrý, tentokrát nebudu muset ponocovat. Raonic a Estrella to ale klidně můžou trochu protáhnout, protože od 18:30 se chci dívat taky na Schalke proti Bayernu. Takže bych se vůbec nezlobil, kdyby Vika začala až po skončení fotbalu. :)

Jinak co se týče včerejších výsledků, tak můžu být maximálně spokojený. Nejenom, že Caro a Masha vyhrály ve dvou setech (tudíž mám jistou čtvrtfinalistku), ale navíc na turnaji skončila Simona (soupeřka Mashy o jedničku na konci roku) a Angie (soupeřka Any o postup na TM). Tím teda nechci říct, že bych holkám přál vypadnutí, ale určitě to vnímám (snad jsem moc "neztommrovatěl" :D)... :)
Reagovat
Cico93
to akože nebudeš somonu v noci tlačiť Genie?:(((
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu. Vždyť víš, že se mi Genie líbí, ale moje favoritka to není. :) Dneska jí ale postup přeju a docela dost, protože Strýcovou nemusím... Krom toho, tlačil jsi se mnou nad ránem Mashu? Netlačil, tak vidíš. :D
Reagovat
Cico93
cooooo? Ja to sledoval!!!
len som nebol na TP..... Mashu Nadala a Vickinu vždy sledujem !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak jsi to sledoval, ale tady na TP nebylo mimo mě ani živáčka... :D
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
Cico93
a teraz som zvedavý na zápas s Carolinou.
Reagovat
blixa
Jen tak na okraj, jak se to tlačení vlastně provozuje ? To jako sedíte na WC a snažíte se ? :D :D
Reagovat
Cico93
nee sa postaviš pred TV a tlačiš loptičky tam kam treba:) a nechty okusuješ klasika noo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tenhle výraz zas tolik nepoužívám, takže mě se neptej... :)
Reagovat
tommr
tak já se na rozdíl od tebe nijak nestydím za to, že přeju vypadnutí všem konkurentkám Petry a Lucky. Dneska proto doufám v postup Petry, Karolíny a Báry a skoro stejnou radost by mi udělalo i vypadnutí Sereny, Pennettaový, Suarez Navarrový, Makarovový a Azarenkový ... :)
Reagovat
George_Renel
Palec nahoru :-)
Reagovat
VlS
Při tom soupeření o jedničku na konci roku trochu zapomínáš na Serenu a možná i na Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona je ale jenom jedna ze soupeřek a na Serenu právě vůbec nezapomínám. Naopak si myslím, že teď se to rozhodne mezi Mashou a Serenou...

Tohle jsem napsal včera v preview po vypadnutí Simony: "Tak to je velké překvapení... Myslím, že Simona se dneska připravila o šanci být jedničkou na konci roku. Taky to znamená, že Masha bude po US Open v Race žebříčku před ní. Daleko těžší ale bude udržet za sebou Serenu..."
Reagovat
Frick
Tak je ve finále, ale zase ztratila set - 2:6 6:4 6:4

Ve finále buď Mitu (164.) nebo Brianty (229.), to už asi spíš nedá. Resp., překvapilo by mne to. Ale i těch 30 bodů za finále určitě přijde vhod...
Reagovat
tommr
vhod jí to určitě příjde, protože tento týden obhajuje na její poměry spoustu bodů (24) ...
Reagovat
Frick
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/601835-comeback-se-blizi-vaidisova-je-na-seznamu-nahradnic-pro-turnaj-v-novem-mexiku.html

Ale prostě, je stý recyklát toho, co stejně víme. Někdo by se z ní měl pokusit něco vytáhnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude Pliskova na sedmnactce na kamerach?
Reagovat
PetaM
Bude :)
Reagovat
klarat
Dá se někde koukat i ze záznamu? Bohužel spoustu zajímavých zápasů nestihnu nebo musím zaspat. :-/
Reagovat
Lenca45
Program vysílání US Open

EUROSPORT INTERNATIONAL

17.45 (po skončení Vuelty) konec utkání Flavia Pennettová (ITA) [11] vs. Nicole Gibbsová (USA)

po 19.00 Novak Djokovič (SRB) [1] vs. Sam Querrey (USA)

poté Serena Williamsová (USA) [1] vs. Varvara Lepchenková (USA)

po 00.00 Stan Wawrinka (SUI) [3] vs. Blaž Kavčič (SLO)

poté Nick Kyrgios (AUS) vs. Tommy Robredo (ESP) [16]

EUROSPORT 2

20.30 (po skončení Bundesligy) Andrej Kuzněcov (RUS) vs. Andy Murray (GBR) [8]

poté Philipp Kohlschreiber (GER) [22] vs. John Isner (USA) [13]

01.00 BARBORA ZÁHLAVOVÁ STRÝCOVÁ (CZE) [30] vs. Eugenie Bouchard (CAN) [7]

Změny ve vysílání můžete sledovat na našem facebookovém účtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdykoliv zapnu Eurosport, tak je tam bud cyklistika nebo fotbal. Nevím, že si to nemůžou odpustit alespoň když je Us open..
Reagovat
a.magerova
Vuelta je jeden ze tří GS cyklistů, takže nedá se svítit ;-)
Reagovat
slacker
Platis za to? jestli ne tak darovanemu koni na zuby nehled. Jeslti ano, tak je zaluj ze nedodali co jsi si zaplatil.
Reagovat
Frick
97% tipujících vsází na Eugenii, přitom kurzy jsou 1,40 x 2,94

Jo... takhle sázkovky vydělávaj prachy.
Reagovat
UnrealTom
let`s go! Češky let`s go!
Reagovat
VlS
nasypte jim to tam dneska. Petra Alexandru rozstřílí a Karol Casey taky a Bára bude nadávat jak špaček, bude hrát s neskutečnou odvahou kaskadéra a užasně kouzlit na saku rukou jemnou a šikovnou.
Reagovat
dadaft
:-))

uvidíme, jaká night session nakonec bude.
i Tommy s Nickem by mohla být slušná šou.
Reagovat
Cico93
ComeoN!
Reagovat
blixa
Jedeš !!!!!!! ;-)
Reagovat
Cico93
blixa kamarát čo sa Ti nepáči?:)
Reagovat
blixa
Viktorka ať si ještě dnes dělá co chce ale Evženka dnes končí ;-)
Reagovat
Cico93
neexistuje:)
Reagovat
blixa
Tssss, Bára jí ukáže jak vypadá sebevědomí !!! :D
Reagovat
VlS
Cicko, ty vůbec nevíš, co znamená "Divoká Bára"
Reagovat
dadaft
aby se nám nenápadně nerozehrála, Victorie jedna.
Reagovat
Cico93
Reagovat
blixa
Rozehraná nebo ne, ona jí Petra srazí hřebínek ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Víka si nesmí dělat, co chce, protože musí postoupit. C'mon! ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist