6. den v Miami: Veselého čeká souboj se Sockem. Představí se hvězdy jako Nadal a Kerberová

26. 3. 2017, 15:40
Previews 223
Na souběžně hraných turnajích ATP World Tour Masters a WTA Premier Mandatory ve floridském Miami se dnes do bojů z českých zástupců zapojí Jiří Veselý a ve čtyřhře Lucie Šafářová s Květou Peschkeovou. Veselého čeká nelehký úkol - vyřadit rozjetého Jacka Socka. V neděli se v Key Biscayne dále představí favorité jako Kei Nišikori, Rafael Nadal, Milos Raonic a na ženské straně Angelique Kerberová a třeba Simona Halepová.
Profily hráčů

Z českých zástupců se dnes po veleúspěšném včerejšku představí Jiří Veselý. Český tenista si užije večerní atmosféru na centrálním dvorci. Na samotném konci programu totiž nastoupí k duelu s domácím Jackem Sockem.

Veselý usiluje o třetí výhru v řadě. Třikrát v řadě zvítězit se mu naposledy povedlo loni ve Wimbledonu. V Miami letos teprve podruhé dokázal vyhrát dvě utkání v řadě, když po třísetových bitvách vyřadil německého veterána Tommyho Haase a turnajovou devatenáctku Alberta Ramose.

S Američanem se vyjma Hopman Cupu střetl celkem dvakrát. Před čtyřmi lety na challengeru v Prostějově vydřel výhru v tie-breaku rozhodující sady a o rok později v hale v Memphisu uhrál pouhé tři gamy.

Dnes bude jasným favoritem 13. nasazený Američan. Sock má letos výtečnou formu. Hned v úvodu letošní sezony triumfoval v Aucklandu a další trofej si přivezl z Delray Beach. V Indian Wells se probojoval až do semifinále, v němž nestačil na suverénního Rogera Federera.

České barvy bude v neděli na Miami Open hájit ještě Lucie Šafářová a Květa Peschkeová, obě Češky čeká souboj o postup do čtvrtfinále deblové soutěže.

Šafářová a domácí Bethanie Matteková-Sandsová plní role nasazených jedniček a dnes vyzvou nepříjemnou dvojici Andreja Klepačová/María José Martínezová.

Zatímco duo Bucie bude favoritem, o překvapení se pokusí Květa Peschkeová s Annou-Lenou Grönefeldovou, které změří síly s druhým nasazeným párem Jekatěrina Makarovová/Jelena Vesninová.

Na centrálním kurtu se dále představí favorité. Loňský finalista Kei Nišikori nastoupí proti Fernandovi Verdaskovi. Se Španělem má světová čtyřka vyrovnanou bilanci, poslední vzájemný zápas odehráli na loňském French Open. Na pařížské antuce se po pětisetovém maratonu radoval Nišikori.

Následující duel obstará světová jednička Angelique Kerberová. Němka se premiérově střetne s nebezpečnou Shelby Rogersovou, jež vyřadila její neoblíbenou soupeřku Darju Kasatkinovou, s níž Kerberová letos už dvakrát prohrála.

Už celkově šestnáctý vzájemný souboj svedou Rafael Nadal s Philippem Kohlschreiberem. Favoritem bude opět legendární Španěl. Bývalá světová jednička nestačila na o tři roky staršího Němce jen jednou před pěti lety na trávě v Halle, zbylých čtrnáct utkání vyhrála.

Do akce dnes půjdou i další hvězdy jako Milos Raonic, Simona Halepová, domácí Madison Keysová a Venus Williamsová nebo loňská finalistka Světlana Kuzněcovová.

MIAMI OPEN 2017 - PROGRAM 6. HRACÍHO DNE
neděle 26. 3. 2017
• STADIUM • (od 17:00 SEČ)
1. Verdasco (25-Šp.) - Nišikori (2-Jap.)
2. Kerberová (1-Něm.) - Rogersová (USA) / nejdříve v 19:00 SEČ
3. V. Williamsová (11-USA) - Tigová (Rum.)
4. Nadal (5-Šp.) - Kohlschreiber (26-Něm.)
5. Halepová (3-Rum.) - Kontaveitová (Est.) / nejdříve v 1:30 SEČ
6. Sock (13-USA) - Veselý (ČR) / nejdříve ve 3:00 SEČ
• GRANDSTAND • (od 17:00 SEČ)
1. Kontaová (10-Brit.) - Parmentierová (Fr.)
2. Donaldson (USA) - Raonic (3-Kan.)
3. Paire (Fr.) - Young (USA)
4. Arruabarrenová (Šp.) - Keysová (8-USA)
5. B. Bryan/M. Bryan (3-USA) - Kyrgios/Reid (Austr.) / nejdříve ve 23:00 SEČ
• COURT 1 • (od 17:00 SEČ)
1. Delbonis (Arg.) - Struff (Něm.)
2. Mahut (Fr.) - Pella (Arg.)
3. Townsendová (USA) - Kuzněcovová (7-Rus.)
4. Chardy (Fr.) - Fognini (It.)
5. Atawová/Hao-Ching Chan (7-USA/Tchaj-wan) - Kuzněcovová/Mladenovicová (Rus./Fr.)
• COURT 2 • (od 16:00 SEČ)
2. Matteková-Sandsová/Šafářová (1-USA/ČR) - Klepačová/Martínezová (Slovin./Šp.)
• COURT 7 • (od 16:00 SEČ)
2. Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) - Makarovová/Vesninová (2-Rus.)
Kompletní program 6. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

223
Přidat komentář
Herbert_Hoover
Rafa se solidně rozservíroval po prvním setu, každopádně první set byl hororový. Klasický obraz hry ze sezony 2015, míče na střed jako by na nich bylo napsáno "tady máš, ber". :) Rafova výhoda je, že mu hlavní konkurenti padají jako hrušky a Nishi včera nepřesvědčil.
Reagovat
Pe3k
Kdyby alespon na stred, ty mice sotva prelezly sit... Raf ma o5 ultralehky pavouk Mahut, Sock, Nisi a nekdo ve finale. Ponozka a Kei ho muzou poslat smer antuka.
Reagovat
Mayo
Býk dostal kanara kks. Samozrejme je dôležitá vyhra. Vamos
Reagovat
Pe3k
Rafa oslavil svuj 1000 zapas skutku stylove: dostal kanara, pohadal se s rozhodcim a musel doufat, ze o 3 roky starsi souper zacne hrat tuzku, aby mohl zapas vyhrat. To tak nejak presne reflektuje jeho karieru. Ze vsech hracu atg (all time gr8) dostal nejvic kanaru a nejmene jich udelil...
Reagovat
smazaný uživatel
+11111
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa 1000 odohraných zápasov s úspešnosťou vyše 80%?...Najviac spomedzi všetkých?...Že ma to vobec prekvapuje...A to sa hrá na antuke tak tretina turnajov. .To je proste skvelé...

Na prvý pohlad sa mu aj celkom otvára pavúk, možno je na dosah ďalší skvelý výsledok.. Uvidime.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, už jsem to psal včera, od té doby navíc vypadl J1rka, takže by měl dát bez potíží.
Reagovat
Stan_Borowitz
"fináleů mi tam vypadlo, koukám... holt dlouhá noc s Jiřím Veselým na obrazovce.
Reagovat
janek_da
Mě by zajímalo, co to znamená "skvělý výsledek". Jsem myslel, že u tebe mimo vítězství majoru, prakticky nic není skvělý výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Boóže...Ideme sa chytat za slovíčka, janku?...

Áno, ked hodnotíme a porovnávame dvoch hracov a ich 15-ročné kariéry, tak sa hrá na víťazstvá turnajov, zápasov...

Ale niekedy sa skor myslí kontext súčasnej sezóny, ale ty si chytrý chlapec, ty určite vieš ako to bolo myslené, ze áno..;)
Reagovat
janek_da
A jó, teď mi to došlo RF srovnáváš v kontextu jeho kariery a RN zase v kontextu probíhající sezony. Ale zas tak zle na tom letos Rafa není.
Reagovat
smazaný uživatel
Fanatik s ruzovejma brejlickama opet na scéně...ale ze ta tvoje pseudolegenda dela už dva roky kazdymu druhymu loserovi fackovaciho panáka, to už nevidíš co? :))
Reagovat
tito
Netvrdím, že hraje dobře, ale v race je druhý. Označit někoho za fanatika a pak napsat takovou demagogii není příliš ... Adjektivum nechám na tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten borec napíše takový superlativy po tom co nadal hraje celkove tužku a v tom zápase dostane kanár a. ..to ti přijde jako objektivní? Mne moc ne teda
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si čí, preboha?...Zas nejaký nový magor na TP, ktorý má problém s elementárnym pochopením textu..:)

Zápas nikto nehodnotil, ani sezónu, ber to skor ako ohliadnutie za 1000 zápasmi jeho kariéry. Jedna plus jedna sú naozaj dve, skus to pochopit..
Reagovat
a.magerova
Tak tak je druhý, zde důkaz !!!

http://live-tennis.eu/en/atp-race

Jo a za povšimnutí stojí i ten první... ;-)

P.S. To, že TO Forehand poslední roky vede do krajností, je bohužel pravda.... :-/
Reagovat
Pe3k
Forhand to tezce nezvlada, nastesti tu ma Rafa i par fajn fandu viz tito nebo fialka.
Reagovat
tito
No potom, co jsem v noci viděl, budu rád za postup do SF.
Reagovat
spaniel
Na antuce se hraje třetina turnajů je sice na oko dobrý argument, akurát že Rafan má polovinu odehranou na antuce :D
Ale tak hlavně že se je čím utěšit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak predpokladám, že tá polovica nebude vačšia jak polovica Federera na harde. :)..A kedze je Federer údajne najlepší hráč hardu v histórii tak by mal mat este lepsie cisla..Jedine, ze by nebol :)
Reagovat
spaniel
Až na to, že turnajů na harde je polovina, takže mít odehranou polovinu zápasů na hardu je ok. Elementární logika :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bingoó!..

Takze Federer by mal mat lepsie cisla jak Rafa, kapišto?..
Reagovat
spaniel
? Ty jsi mimo. Já reagoval na tvoje chvástání, že na antuce je sotva třetina turnajů, což byl irelevantní kec, když odehrál na antuce polovinu. Dělals jak kdyby měl 80% všude, realita bude, že má tak 95% na antuce a tak 60% jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak skus reagovat na príspevok a jeho myšlienku a nie na nejaký svoj mindrák :)

Či polovicu alebo tretinu je predsa úplne bezpredmetné, kedze stále aj jeho naj konkurenti odohrali minimálne polovicu na svojom NAJ povrchu, takže Rafa nemal žiadnu výhodu..blik blik, rozumeno?..

Tu sa človek fakt cíti ako v materskej školke :)

A k tomu príspevku nižšie, plnom emócií :)

Tenis sa hra na roznych povrchoch, kazdy ma ten svoj oblubeny. Co z toho, ked je niekto na dvoch uspesnejsi, ked by v konecnom dosledku zaostával?...Selektovanie vysledkov podla povrchov je statistika uplakaných a ukrivdených :)

Jo a diky za ten hlbsi pohlad. Pri hlbsom pohladed na Rogerovr stats je nad Slnko jasné, ze 70% svojich titulov vyhral pri jalovej konkurencii 4-5 rokov a dve tretiny svojej kariéry pozeral len na chrbát svojich sokov :-)

Adios, pekny den...A neber to tak vazne :)
Reagovat
spaniel
Federer odehrál polovinu svých zápasů na trávě? To jsou mi novinky...
Reagovat
smazaný uživatel
Najviac titulov vyhral na harde, takze je legitimne najuspesnejsi povrch, ty novinka :)

A ak myslis per uspesnost, stále si v lese, ved predsa modra antuka.
Reagovat
Kozoroh
To samé bys řekl o Samprasovi, že jeho nej povrch je hard? :)
Reagovat
Kozoroh
A nemusíme mluvit jen o Petovi, Martina Navrátilová získala nejvíc titulů na koberci, byl to tedy dle tvé logiky její nej povrch.
Reagovat
janek_da
Zapamatuj si Kozorohu.
Někteří koberce práší, třepou a jiní na něm vyhrávají.
Reagovat
spaniel
K druhé části...Jasné, je jen škoda, že taková jalová konkurence a ten tvůj matador ne a ne to využít. Je holt marný v každé době ;) Asi došel matroš.
Reagovat
spaniel
Všechny jeho statistiky jsou pokroucené antukou, stačí jít o úroveň hlouběji a vždy to vyskočí jak strašák. Mimo antuku škaredě zaostává. Na hardu uspěl vždy jen v roku poté, co bral steroidy (2010 a 2013). A jeho fandové pak plakali a ptali se, proč už nepodává jak na US Open :D
Reagovat
tito
No to by fakt na to mělo vliv.
Reagovat
Kozoroh
Rafa nemá nejvyšší úspěšnost vyhraných zápasů na ATP okruhu, převyšují ho No1e (82,83 %; 762-158) a Borg (82,74 %; 609-127).
Rafova úspěšnost v ATP utkáních je nyní 82,2 % (822-178). Hodně mu ji vylepšuje antuka (91,5 %; 365-34), na tvdém ani na trávě není ani mezi 10 nejlepšími tenisty. Z hlediska prostředí je výrazně lepší venku (83,9 %; 747-143), v hale vyhrál jen 68,2 % odehraných duelů. V hale Rafan na No1ehjo a Rogera citelně ztrácí.
Reagovat
smazaný uživatel
My hovorime o ATP celkovo?? :)

A ja bláhový som si myslel, ze sme na ATP Masters 1000...
Reagovat
Kozoroh
Samozřejmě, že ano, 1000 zápasů Rafa neodehrál na Masters turnajích, ale na všech úrovních ATP okruhu, GS počínaje, 250 konče.
Reagovat
spaniel
lol...no trollhand
Reagovat
Stan_Borowitz
bez ironie?

Podobně jako u pana Berdycha, chlap, co má skoro dva metry, musí mít podání jako zbraň, ne jako slabinu...
Reagovat
Mac
fakt nevim proc ti nasi v dulezitych chvilich nejsou schopny zapomenout na skore a vydat ze sebe to nejlepsi. jak rikala steffi graaf- zapomenu na fsechno, vidim jen ten micek a vim akorat, ze ho nesmim zkazit...
Reagovat
Mac
tak kolik da jirka prvnich podani v tomle t-breaku? sazky otevreny...
Reagovat
Stan_Borowitz
typický blade runner, chce to otočit z 0:6
Reagovat
Stan_Borowitz
no, takhle riskantní taktika prostě někdy nevyjde...
Reagovat
Mac
jo, sock uz je pomalu vyskolenej, krouti nevericne hlavou jako berdych...
Reagovat
tommr
dneska nehraje špatně, ale nedokáže to svoje snažení dotáhnout do konce. Když měl dopodávat druhej set tak netrefil ani jedno první podání a udělal dvě dvojchyby. To se pak vyhrává jen těžko ... :(
Reagovat
Stan_Borowitz
I komentátoři na tennistv říkají, že to je v hlavě.
Reagovat
tommr
bohužel. Ten TB zase odehrál jako totální pako ... :(
Reagovat
Stan_Borowitz
No hrůza. To fakt je jen a jen o hlavě.

Aspoň se snad dostane do nějakejch highlights dne s tím twinnerem.
Reagovat
Mac
na nej koukat to je opravdu za trest...kdybych nebyl v praci...
Reagovat
Stan_Borowitz
A už ho brejknul!
Reagovat
Stan_Borowitz
A ještě mu dává dvojchybou naději, aby ho pak dorazil!
Reagovat
Stan_Borowitz
A pro jistotu přidává ještě jednu!
Reagovat
Stan_Borowitz
A nevynucenou chybu z jasné pozice k tomu!
Reagovat
Stan_Borowitz
To je neuvěřitelně dobře promyšlená taktika.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jen aby to neprotaktizoval, snad J1rka ví, co dělá.
Reagovat
Mac
to se mu teda povedlo...splnil plan a muze jit domu...
Reagovat
Stan_Borowitz
J1rka už školí, twinner jak od Rogera, možná i lepší, 78 mph.
Reagovat
Mac
jo, byl luxusni, ale kdyz ho mel prohodit v mnohem lehci pozici kdyz sock podaval na seta, tak to napral do pul site...
Reagovat
Stan_Borowitz
Teď si J1rka dokonce dovolil luxus nevynucenou chybou na jasném winneru a dvojchybou a dalšími chybami ztratit vedení 40:15 až k několika BB pro Socka, ale stejně ten game dal.

Prostě si se Sockem hraje jako kočka s myší.
Reagovat
Mac
zatina pesticky kdyz snizi na 3:5... to fakt nechapu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Podobně jako kdysi Fischer Spaskému, J1rka dává Sockovi náskok, aby jeho konečná výhra víc vynikla
Reagovat
Stan_Borowitz
začal docela zostra. Hraje o hodně líp než s Rámosem, hned v první hře BB, na vlastním servisu čistá hra, snad mu to vydrží.
Reagovat
Stan_Borowitz
Naprosto zbytečně ztracené podání...
Reagovat
insanezy_
Rafa vyhral svuj 1000.zapas, stihl dostat kanar, 3-setter odehrat za 99 minut a za dva sety prohrat pouhe 3 micky na podani, z toho 3. Set 19/19 po prvnim. Rocnez trefil 80 procent 1. serve in
Reagovat
Stan_Borowitz
Není to spíš 1000. odehraný zápas?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teda Vamos!!! :-)
Reagovat
Hypertac
Vamos Rafa!!!
Reagovat
tito
Tak nakonec po tom hrůzostrašném začátku dobrý obrat. Vamos!
Reagovat
Tornes
Jinak mě se líbí, jak když Rafa hrál blbě (cca první set a kousek), tak tu bylo plus minus milion komentářů... Zlepšil se, otočil, a najednou je tu za pooslední hodinu jeden od tebe :D
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady má oslavu toho 1000 zápasu

https://twitter.com/MiamiOpen/status/846141148020297730
Reagovat
Tornes
Jinak mě se líbí, jak když Rafa hrál blbě (cca první set a kousek), tak tu bylo plus minus milion komentářů... Zlepšil se, otočil, a najednou je tu za pooslední hodinu jeden od tebe :D
Reagovat
janek_da
sory, šel jsem spát :)

A ty komenty nebyly hlavně ubrečené od rafanovců? Tedy krom tita, to je světlá vyjímka tam vzadu s amptutací.
Reagovat
tito
To jako mu sebral fiftýn za dvojdopad? Vždyť ten half volej byl naprosto čistý a druhý dopad by byl tak o metr dál... Fakt ten Bernardes je zaujatý. Jestli jsem teda to rozhodnutí dobře pochopil a nebylo to o něčem jiném.
Reagovat
insanezy_
Rafa back to 2015-2016 a kopecky na tecko..
Reagovat
svetova.dvojka
Nadal to je hráč...
Reagovat
vrabejka
Rafo co to jeeeeeee? :D
Reagovat
Tuttovka
Nadal dal 75% prvních podání, ale vytěžil z nich jenom 33% bodů. To je fakt husté. Není to jenom o Rafovi, ale Kohli hraje fakt pecka. Uvidíme, jestli to vydrží, ale tohle je pořádná nálož, ze které může být dost těžké se zvednout.
Reagovat
Lunej..
Tohle mě vždy štve, když netopky zahrají první set jak o život nebo mají milion MB a prostě to nedají. Kohli sehrál tuším vloni s Rogerem v Basileji krásný zápas a stejně to projel. Prostě TO tam nakonec není. :)
Reagovat
EllNino
Gratulace Laře, Maddie po operace bez herní jistoty, to je jas ... ona tu herní jistotu potřebuje, jinak hraje baseball ...

Nevíte, kdo je ten, s kým se šla Lara obejmout ? Připomíná mi jednoho umpirového rozhodčího :) ...
Reagovat
janek_da
to nevím, ale kurz 7 byl velký úlet
Reagovat
janek_da
navíc na moji oblibenkyni. Rubačka a Marína, to jsou dvě antukářky, které beru.
Reagovat
janek_da
navíc na moji oblibenkyni. Rubačka a Marína, to jsou dvě antukářky, které beru.
Reagovat
janek_da
navíc na moji oblibenkyni. Rubačka a Marína, to jsou dvě antukářky, které beru.
Reagovat
janek_da
rekord, 3x!
Kdo to má, dámy a pánové
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je tragicky :(
Reagovat
Lunej..
Phila mám ráda, sice asi jediná tady, ale to neva :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako mne Kohli nevadi, ale to co hraje Rafa teraz je strasne. Same outy, ani nepobehne, double brejk.
Reagovat
Lunej..
Má Rafa vůbec výplet v raketě? :) Nebo má nějak menší rám, že mu to už vícekrát odlítlo ala dálava..
Reagovat
smazaný uživatel
Twl kanar. Sa preber Rafo!!'
Reagovat
Lunej..
Ty jo, vtáčik, kdo by to čekal. Tak Phile, koukej to ustát :)
Reagovat
smazaný uživatel
To vypadá, že Rafa dneska v suchým :)
Reagovat
Lunej..
Vzpomen si na mě, že ve třetím to Rafa dá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už se Filip rozsypal, najednou mu je kurt malý.
Reagovat
janek_da
se zaas nedělej, já ho celkem beru. A třeba tommr na 100% taky.
Reagovat
Tuttovka
Jako 0:3 pro Kohliho s dvěma breajky to jsem nečekal ani omylem. Líbí se mi jeho herní styl, ale nevím, jestli mu to tam může takhle padat celý zápas :D. Rafa zatím vypadá dost překvapeně a jak podotýkáš, tak toho moc nepředvedl.
Reagovat
Lunej..
Phil bohužel nemá koncovku, takže pokud vyhraje první set, ve třetím to prohraje.
Reagovat
Tuttovka
No, s triple breakem by možná měl dostat dost sebevědomí na koncovku a Rafa trošku pod nohy, aby to mohl vyhrát :).
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Kohli nic nehraje, respektive to co vzdy, to Rafa hraje jak hrac top 50
Reagovat
Tuttovka
Promiň, ale ty jeho returny jsou dnes hodně jedovaté. Rozhodně to není špatný hráč, ale jak víme koncovku skutečně nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
" pry nastoupil místo rafy jeho strejc tony nadal ale co je na tom pravdy nevím, volal mě to kamoš z šesté řady v Miami" hahaa, toto je z inej diskusie :-)))
Reagovat
tito
Phillipovi to tam padá, parádní returny a bez respektu. Budu rád, když první neskončí kanárem. A Bernardes na umpiru. Ne, jestli do budoucna něco neudělá s podáním, tak už na výraznější úspěch na hardu nemůže pomýšlet. A dnešní zápas je vyloženě nepovedený. Zatím tedy.
Reagovat
janek_da
jakoby se přestali bát jeho bh
Reagovat
janek_da
tedy svého bh, do fh Rafy
Reagovat
tito
No ten FH je vyloženě tragédie. Už si ani nepamatuji, kdy mi dělal s forehandem radost. Chápu, že v běhu už to asi nikdy nebude to co dříve, ale aby nedával winnery z pozic, kdy není pod tlakem, tomu nerozumím. A o zvednutí hry o level, když padal, si můžu nechat tak akorát zdát.
Reagovat
tito
No a už je tam.
Reagovat
janek_da
s Rafou, dokud není gem, set, meč, tak není konec. Takových setů už bylo, jestli je kanár nebo ne je celkem jedno
Reagovat
tito
Zaplať alespoň že tohle mu zůstalo. Ale tak fandím dále no.
Reagovat
EllNino
Venus hodně valila :) ... masakr :D
Reagovat
horska.kraslice
Krásný úsměv nakonec, byla šťastná.
Reagovat
EllNino
a v příštím kole palba se Světou :)
Reagovat
bIbec
https://pbs.twimg.com/media/C73717KW0AAZWSq.jpg:large
Reagovat
janek_da
Rubačka, jó
Reagovat
EllNino
to je kopyto ta Madie
Reagovat
horska.kraslice
Kam se hrabe s neproměněnými BP Lucka :-)
Reagovat
Tornes
Denis Shapovalov druhý týden po sobě postoupil až do finále challengeru, kde je dokonce výrazným favoritem. Po cestě do finále vyřadil ve druhém kole Pospíšila a následně v SF Janowitze, takže solidně obsazený podnik. Z posledních 18 zápasů 17 vyhrál a jednou odstoupil (kvůli nevolnosti?), takže takřka dokonalá serie.

Na druhou stranu, ač se jednalo o 2 challengery, nehrál v této serii ani s jedním hráčem top 100, takže zatím netřeba předcházet realitu. Na druhou stranu hraje vskutku dobře a hlavně podání má na svou výšku skvělé, byť často až příliš riskuje 2. podání a trefuje hodne dvojchyb.

Jeho finálový zápas s Basicem (214. na ATP) začíná dnes o půlnoci a dá se sledovat na livestream.com. Pokud by Denis vyhrál, posunul by se už do top 160 a v race dokonce do top 80.
Reagovat
EllNino
Denis je zajímavej týpek, rád se koukám na jeho zápasy, snad to dotáhne aspoň do tý stovky, aby byl vidět víc :)
Reagovat
Tornes
Tak nakonec to dnes nestačilo. Denis nehrál dobře a Basic ho v prvním setu naprosto dostal z rytmu. Denis neměl moc odpovědí na jeho slajz a pomalé údery, naopak se sám vyhazoval. V poslední hře prvního setu měl 4 BP, jeden dokone velmi dobře rozehrátý, ale nedotáhl to do konce. Ve druhém setu hrál Denis trošku lépe, dokázal se dostat do hry i při Busicově podání, ale nakonec nic z toho, když si opět vybral slabší hru a pár lacinýma chybama ji odevzdal.

Ale jiank mě dost překvapil Basic, hrál (obzvlášť v prvním setu) velmi chytrý a zajímavý tenis. Asi to nebyla náhoda, jak porazil Estrellu.

Zároveň se Denis taky pěkně vztekal a občas hádal s rozhodčím. Osobně mi to přiliš nevadí, akorát mi přišlo, že tím ještě víc rozhodil sebe. Možná podobně jako mladý Federer.. Bude se muset dát trošku do kupy, ať ho ty emoce úplně nevláčí kolem.
Reagovat
horska.kraslice
Že si Shuai nevzala jestřába, to se divím. Asi už to v hlavě vzdala. Sam tu koncovku dala mazácky. Gratulace :-)
Reagovat
tommr
sice jsem to víc přál Pengový, ale možná, že je to tak lepší, že vyhrála Stosurová. Aspon nebude mít Pengová důvod vypouštět debla podobně jako to dneska předvedly BMS a Lucka ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Taky jsem na toho debla myslela :-). A v singlu si koneckonců taky polepšila.
Reagovat
EllNino
Nice Sammy, trademark nakonec a jedeme dál ! :D
Reagovat
janek_da
Sam zkušeně po df, dal lajnu fh podél a postupuje
Reagovat
horska.kraslice
Jde do tuhého, Sam se snaží, ale je to trošku křečovité, psychika hraje svoje, Shuajka zatím drží krok.
Reagovat
horska.kraslice
4:5, Sami teď to chce klid. Dorovnej.
Reagovat
horska.kraslice
Teď se trošku vyházela Shuai. 5:5.
Reagovat
horska.kraslice
Wow, lob v nouzi a vyšel. Sami, a teď v klidu dopodávat!
Reagovat
Hector21
no Lunejko, to bude ještě boj...
Reagovat
Lunej..
Jsem v (ne) klidu a doslo mi piti, takze ted bojuju sama se sebou.Peng vzdy necekane vytahne uder, ze zasnu a Sam ma zase maly kurt.
Reagovat
Hector21
teď zkušeně...ale brejk by to chtělo
Reagovat
Hector21
loooool to byl lob :)
Reagovat
Hector21
tak ty poslední tři hry byly jako ze žurnálu, gratulace Sammy a doufám, že ještě dýcháš Lunej... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný zápas, ale co tam prováděla za stavu 2-0 na těch BB, to umí jen Sam.
Reagovat
Lunej..
Odskočila jsem si do Vinohradské nemocnice na plicní, protože mi fakt docházel dech :D Nevím, co s tou Sam ještě všechno vydržím. Mám velkou radost, že to dala, ale byl to tenisový porod :)
Reagovat
janek_da
tak za tvojí porodní asistence to dopadá celkem dobře
Reagovat
Lunej..
Já ti nevím, asi stárnu, už mě to nějak stále víc zmáhá a to ještě nevím, co mě čeká, až začne hrát Kvítko. Nicméně Sam ji dost zdatně zastupuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samanthě bych moc přál postup do dalšího kola, je sympaťanda. Je fakt, že bodově ji drží hlavně semíčko na FO a pokud si na antuce nic nenahraje, asi bude na chvostu top50 a co si budeme povídat, už není nejmladší. :(
Reagovat
Hector21
hezky Sammy a nepolevuj ;)
Reagovat
Lunej..
Je videt, ze pozivani a fandeni nam jde. A Peng rada vypomuze :)
Reagovat
d@ve
Ale kolik jste k tomu museli vypít lahvinek.. :D
Reagovat
Hector21
co se týká pití, tak to se obětuji rád...
Reagovat
Hector21
3:0 by bylo o dost lepší, ale zase ty BB...
Reagovat
Lunej..
Proc ten minuly cas,jeste se hraje:). Taky s obetuju rada a je videt, ze Samicka susenky BB nerada:)
Reagovat
Hector21
chvíli jsem to nesledoval a je to 2:3, prčič
Reagovat
Stan_Borowitz
se jeho půlka pěkně čistí. Ze soupeřů, kteří by jej mohli ohrozit, tam zůstali vlastně jen Kei a J1rka.
Reagovat
Lunej..
Pořád si říkám, proč tě mám tak ráda, když mě někdy tak příšerně lezeš na nervy. Asi jsem masochistka:)
Reagovat
Hector21
;)
Reagovat
Lunej..
Ty me chapes ne? Milion BB, golfove udery, kdo to ma vydrzet?:) Tak uz pozivam sladke cervene :)
Reagovat
Hector21
chápu vše, tedy kromě toho vína...

já požívám suché bílé
Reagovat
Lunej..
Ja mam rada sladka vina, vice cukru, vic obalene nervy, coz vzhledem k mym oblibenkynim je zcela pochopitelne:) Sam uz musi znat hru Peng jak sve boty.
Reagovat
Hector21
to nepochybně, ale ještě jí musí nějak přechytračit...
Reagovat
Hector21
to je škody tyhle BB :(
Reagovat
Lunej..
U Sam je opravdu dulezite, jak (ne) promeni BB a kolik gemu za sebou vyhraje. Staci DF a je to v haji.
Reagovat
Hector21
ufff teda ale o prsa čínské gymnastky až čtvrtý SB...
Reagovat
Hector21
první set v kýblu, otočit
Reagovat
Hector21
a otočit rychle než půjdu spát
Reagovat
misa
Počkej na antuku, tam to bude lepší :)
Reagovat
Lunej..
Lepsi milosrdna lez nez kruta pravda?:)
Reagovat
Hector21
jejda, Sammy hraje...

jedu na ty nohy
Reagovat
smazaný uživatel
No nic Taylor s výhrou se asi nedalo počítat, ale alespoň po delší době zase nějaký výsledek
Reagovat
janek_da
Zápas Světla-Taylor jsem viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju
Reagovat
janek_da
teď se dívám na Angie-Shelby
Reagovat
smazaný uživatel
To je tak zajímavé, řekni nám o tom více
Reagovat
janek_da
zatím nic, ale na má slova dojde
Reagovat
smazaný uživatel
Už se nemůžu dočkat
Reagovat
Hector21
Světlík...jediná má jistota..;)

vyhraj to tam celé, piškoto
Reagovat
Lunej..
Mikulas skvele, Taylor sympaticky popira vzhled sportovkyne a Sam s Peng jsou jak Tomas s Kevinem:)
Reagovat
janek_da
Taylor bude mít určitě rád Fulnek, ten je na selky.
Reagovat
Lunej..
Fulnek je pro me no comment.
Reagovat
tommr
dneska předved asi nejhorší výkon co jsem kdy od nich viděl a v závěru to dost smrdělo úmyslným vypuštěním zápasu. Pokud se holky rozhodly vypustit debla a koncentrovat se jen na singla tak to nemusely dělat tak okatě. Pokud hrály naplno a jen se nedařilo tak to pro jejich nadcházející singlový zápasy nevěstí nic dobrýho. Zejména Lucka byla naprosto tragická a na jeden dobrej míček jich 10 zkazila. S takovouhle hrou jí Cibule nadělí dva kanáry ... :(
Nečekaný vypadnutí už ve druhým kole bude mít pro Bucii dopad i v žebříčku. BMS příjde o post jedničky a Lucka o druhý místo. Dostanou se před ně obě Francouzky a s největší pravděpodobností i obě Rusky ... :(
Reagovat
misa
Lucka bude mít aspoň týden volno před Charlestonem, je třeba si odpočinout a zvládnout přechod na antuku.
Reagovat
tommr
slabá útěcha ... :(
Reagovat
Kozoroh
Betka ještě o 1. místo nepřišla, nemaluj čerta na zeď!

http://live-tennis.eu/en/wta-doubles-live-ranking
Reagovat
tommr
a ty si myslíš, že si Mladenovicová nechá takovou příležitost ujít? S Garciaovou jsem se ale splet, protože jsem si neuvědomil, že v Miami vůbec nehraje ...
Reagovat
EllNino
hrála singla a vypadla v 2. kole s Peng
Reagovat
tommr
myslel jsem samozřejmě debla. Je paradoxní, že se v žebříčku dostane před Lucku i když už debla podle jejích vlastních slov hrát nechce ...
Reagovat
smazaný uživatel
O tom nic nevím, vím, že ukončila pouze spolupráci s Mladenovič. Že by přestala hrát čtyřhru úplně?
Reagovat
EllNino
ano, chce se soustředit na singl, vynechává i Fed Cup, ale zatím se pere s rámy od Yonex
Reagovat
smazaný uživatel
No zatím co se soustředí jenom na ten singl, tak hraje hůř než když hrála ten Fed cup a čtyřhru.
Reagovat
EllNino
vždyť říkám, že to je kontraproduktivní, ale hlavně jí to nejde s těma novýma rámama, přešla k Yonex od Babolat a to je docela rozdíl
Reagovat
smazaný uživatel
Asi by měl tatka angažovat ještě dalšího kouče, v květnu má Štrasburk a v červnu Mallorcu, jsem na ni zvědav. Na velkých turnajích hraje tak, že nic neuhraje.
Reagovat
EllNino
je hrozně nevyrovnaná, myslím během zápasu, snadno ztratí koncentraci a pak začne hrát baseball, přitom tenis hraje světovej, bohužel je labilní, ale takovejch je víc, Francouzsky a Francouzi to maj v krvi asi ...
Reagovat
lars
asi nejvetsi zklamani v Miami letos
Reagovat
tommr
v deblu jednoznačně ... :(
Reagovat
VlS
Buď jste holky včera přehnaly oslavy, nebo to byla sabotáž. No, neviděl jsem to, ale z čísel to tak vypadá.
Reagovat
misa
se propadá na 4. místo deblového žebříčku, Bethanie možná přijde o pozici světové jedničky. Ale důležitější jsou grandslamy a kvalifikace na TM. Doufám, že zítra předvedou lepší tenis, jinak s nimi jejich soupeřky zatočí za 50 minut.
Reagovat
PetaM
Hm, tak ten debl jsem snad radši ani vidět nepotřeboval ... :(
Reagovat
mkubis17
šafářová s američankou dost trapnej výkon dneska
Reagovat
smazaný uživatel
Hm zbytečně Taylor...
Reagovat
kada.tom
Taylor zatím velmi zajímavý výkon proti Světlaně.
Reagovat
kada.tom
hmm, Světlana zapnula na vyšší level :-)
Reagovat
smazaný uživatel
proč tam nedávají žádný zápasy? Mohli tam dát Ozaki - Goerges a teď hraje Kuzněcka s Taylor. To tam mohli dát a né čekat až na Kerberovnu
Reagovat
EllNino
Nemohli jak vidíš
Reagovat
misa
asi víc myslí na zítřejší singl.
Reagovat
horska.kraslice
Taky si říkám, jestli se nerozhodly tentokrát soustředit se na dvouhru.
Reagovat
mkubis17
to že dostavaj naloženo nemusí znamenat že se soustředěj na singla :-D
Reagovat
Kozoroh
Teda Kei to pěkně podělal - vedl 5:3 a měl setbol při Nandově podání, pak podával na postup, v TB neudržel vedení 5:3 a nyní se hraje rozhodující set. Zkomplikoval si zápas, ve kterém měl navrch.
Reagovat
horska.kraslice
Než jsem se rozhodla přepnout na Julii, tak rupla. :-(
Reagovat
EllNino
strašný výkon, nechápu :/ ...
Reagovat
Kozoroh
Koukám, že se Veselkovi čím dál víc otevírá cesta k titulu, když i Miloš mu ji vyklidil :-P
Reagovat
horska.kraslice
Koukám na Květu. Proti Mak-Ves první set skončily s kanárkem, teď se snaží s tím něco udělat.
Reagovat
PetaM
Koukám, že Parmantier zatopila Kontě.
Reagovat
VlS
Žádna sauna, Joe jde v suchým dál.
Reagovat
kada.tom
Donaldson WO po odstoupení Milose ... ten kluk je taky druhej Rosický
Reagovat
EllNino
nevěděl jsem, že má Rosa 2 metry
Reagovat
kada.tom
ne snad výškou jako svojí papírovostí těla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Konta hraje naprosto úžasně
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím! :)
Tak uvidíme,jestli bude kanárek :D
Reagovat
Tuttovka
Fernando otočil proti Nishikorimu z 1:4 na 5:4.
Reagovat
kada.tom
a pak to dopadlo jako většinou - ztratil podání
Reagovat
Tuttovka
Bohužel :D. Ale odvrátil tři breakbally :D.
Reagovat
kada.tom
a klasika - Verdasco ten set i ztratil :-D
Reagovat
dadaft
Konta teda hraje mnohem líp, než jsem čekal.
Reagovat
tommr
a Parmentierová mnohem hůř než jsem zase čekal já. Tady k žádnýmu překvapení nedojde ...
Reagovat
VlS
Joe většinu hraje dobře.
Reagovat
EllNino
tak jsem se těšil na zápas Bertens - Goerges a nakonec obě vyplaví japonská povodeň tvl ...

Ale mosím říct, že je Risa doclea fešná slečinka
Reagovat
misa
Tuhle Japonku si dobře pamatuju :)
Reagovat
dadaft
v Miami je o 5 hodin míň, ne?
tak jak to že se nehraje???
Reagovat
dadaft
jo tak, oni neměnili čas, už jsem v obraze,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
v USA taky přešli na letní čas, ale u nich to proběhlo už minulý týden ... :)
Reagovat
Jam
U nás byl dnes posun času, v USA proběhl před dvěmi týdny
Reagovat
smazaný uživatel
Snad budou vysílat alespoň jeden ze zápasů Kuzněcka - Taylor nebo Sam se Shuai
Reagovat
dadaft
dneska by mohl být zajímavý už první zápas WTA Konta - Parmentier.
viděl jsem letos dva zápasy Pauline, naposledy ten s Kerber, a musím říct, že hraje v nebývalé pohodě -- jo, pořád má trošku problém dotáhnout set nebo zápas, ale v jednotlivých výměnách hrála fakt sebevědomě a s vědomou snahou zakončovat.
je taky momentálně dost namakaná.
tipuji, že Johanně vezme set,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
jj a Konta se naopak nezdá být moc v pohodě. Tady by určitě mohlo dojít k překvapení. Já bych ocenil kdyby došlo na překvapení i v zápasech Kerberový a Halepový, ale tam si myslím, že si to favoritky uhlídají. V zápase Pengový se Stosurovou by mě naopak překvapilo kdyby vyhrála papírová favoritka ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist